Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Azért tüntetünk, mert...
  2009-02-04 20:57:08, szerda
 
   
  Azért tüntetünk, mert szeretnénk felhívni gyanútlan és hiszékeny honfitársaink figyelmét a veszélyre. Arra a veszélyre, ami rájuk is ugyanolyan veszedelmet jelent, mint ránk!!!

Tüntetőtársaim nevében is szeretném figyelmeztetni honfitársaimat arra az igazságra, hogy semmi szükség nem lenne a kormány reformnak hazudott és nagy költséggel reklámozott gazdaság- és mindenre vonatkozó MEGSZORÍTÓ törvényeire, intézkedéseire, ha nem vitték volna immár másodszor is teljesen csődbe Magyarországot!
Milyen érdekes, hogy közben meg milliárdos vagyonokra tettek szert a parlamenti képviselők!
És itt nemcsak az emeszpés-eszdéeszes-emdéefes politikusokra gondolok, hanem mindenkire, aki asszisztált ehhez a kifosztáshoz és élvezte a képviselőségével járó összes anyagi.- és erkölcsi juttatást és előnyt!!!!!!!

Szeretném felhívni minden gyanútlan honfitársam figyelmét arra, hogy ezt a csődöt nem mi idéztük elő, tehát nem kollektíve minket terhel a felelősség!!!

Ezért, annak áthárítását ki kérjük magunknak és visszautasítunk mindenféle adóemelést, áremelést, mindenféle új adó beveeztését, a gyes, a gyed megnyírbálását, míg a parlament minden egyes tagja fel nem vállalja a saját felelősségét!!!

Ugyanis, nem mi, a nép- Magyarország szorgalmasan dolgozó és adózó állampolgárai hoztuk az országos csődöt okozó TÖRVÉNYEKET és INTÉZKEDÉSEKET!

Visszautasítom minden békés tüntető állampolgár nevében a kollektív bűnösség elve alapján való törvényhozást! Mert ez történik most: kollektíve az egész népet büntetik a megszorító intézkedéseikkel. A hatalom ugyanis nem náluk, hanem náluk van!

Ki használja a hatalmat immár 63. éve arra, hogy a magánvagyonát gyarapítsa a negatívan megkülönböztetettektől (diszkrimináltaktól) elrablott és un. társadalmi- állami tulajdonba vett anyagi ingó- és ingatlan vagyonokból? (Miközben azt hazudták a ,,dolgozó népnek", hogy az ő érdekükben gyakorolják a hatalmat. Pedig az a ,,dolgozó nép" meg annyi bért sem kapott a munkájáért, amiből otthont tudott volna teremteni, tisztességesen családot tudott volna alapítani és rendes magánélete lehetett volna.)
Mert, az 1960-as évekre már teljesen elfogytak a kiutalható tanácsi bérlakások és muszáj volt házgyári elemekből emeletes blokklakásokat építeni és azt OTP-kölcsönből megvásárolni 30 éves hitelre.
Most meg itt van a nyakunkon a panelrekonstrukciós kiadások, meg az ingatlanadó!
Mindezt azért, h. lakhassunk valahol! És akkor még hova teszi az ember a közben felnőtté váló gyerekeket? Nekik milyen lehetőségük lesz a mostani körülmények között a családalapításra??? Semmilyen!!!! Ott lesz nekik - mint felkínált "lehetőség" a meddővé tétel már 18 éves kortól, ha problémát okozna a gyermekvállalás!!!
Ez a modern genocídium lényege: elvenni parlamentáris diktatúrával, törvényekkel az életben maradás lehetőségét is az országtól és a benne élőktől!!!
Mindezt azért, mert az emeszpé, mint az MSZMP jogutódja nem képes mást adni, csak mi lényege: a politikai hatalmát arra használva, olyan törvényeket hozva, melyek lehetővé teszik a magánvagyonok gyarapítását, a tőkefelhalmozást a hatalmat gyakorlók számára - az
össz-magyarság teljes elszegényedése és ellehetetlenülése mellett.

Itt és most is a nép bűnhődik kollektíve a teljességgel ROSSZ GAZDASÁGPOLITIKA MIATT!!! UGYANÚGY, MINT A VILÁGHÁBORÚK UTÁN, kimondva a magyar népre a "kollektív bűnösséget" és a vétlen magyar népet kolletíve büntetni nemzedékeken keresztül időtlen időkig, mint ezt a Benes- dekrétumok mostani hatályban tartásáról hozott szlovák törvény is bizonyítja.

ÉBRESZTŐ TE SZERENCSÉTLEN, TUDATLAN MAGYAR NÉP, MERT ÁRTATLANUL BÜNTETNEK BENNÜNKET, SOHA EL NEM KÖVETETT BŰNÖKÉRT!!!

Tüntetőtársaim nevében:

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tőkefelhalmozást, családalapításra, intézkedéseikkel, képviselőségével, gazdaságpolitika, visszautasítunk, gyermekvállalás, magyarországot, intézkedéseire, figyelmeztetni, tisztességesen, visszautasítom, tüntetőtársaim, megnyírbálását, intézkedéseket, honfitársaimat, blokklakásokat, elszegényedése, magánvagyonát, törvényhozást, szerencsétlen, politikusokra, magánvagyonok, állampolgárai, honfitársaink, parlamentáris, magyarország, megvásárolni, felelősségét, nemzedékeken, kifosztáshoz, teljességgel, világháborúk, szorgalmasan, törvényekkel, gyarapítását, kormány reformnak, parlamenti képviselők, képviselőségével járó, gyed megnyírbálását, parlament minden, saját felelősségét, nép- Magyarország, országos csődöt, kollektív bűnösség, egész népet, megszorító intézkedéseikkel, hatalom ugyanis, hatalmat immár, magánvagyonát gyarapítsa, 1960-as évekre, kiutalható tanácsi, ROSSZ GAZDASÁGPOLITIKA MIATT, MINT VILÁGHÁBORÚK UTÁN, ÉBRESZTŐ TE SZERENCSÉTLEN, TUDATLAN MAGYAR NÉP, MERT ÁRTATLANUL BÜNTETNEK BENNÜNKET, SOHA EL NEM KÖVETETT BŰNÖKÉRT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Akarat  Alázat  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Az engedelmesség miért nem vál...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png csokor  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png rózsa csokor  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Soha ne kedvezz...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Elköszönt  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Éretlen vers  Kellemes délutánt kívánok  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Elköszönt  A sors  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Facebookon kaptam  Png telefon  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Az igazi szeretetért rendszeri...  A sors  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szívem  Fekete-erdő desszert  s immár én is felragyogva, ért...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Idő  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  A sors  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes délutánt kívánok  Png kutya  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png fotel  Facebookon kaptam  Png férfi  Png rózsa csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Alázat 
Bejegyzés Címkék
kormány reformnak, parlamenti képviselők, képviselőségével járó, gyed megnyírbálását, parlament minden, saját felelősségét, nép- Magyarország, országos csődöt, kollektív bűnösség, egész népet, megszorító intézkedéseikkel, hatalom ugyanis, hatalmat immár, magánvagyonát gyarapítsa, 1960-as évekre, kiutalható tanácsi, közben felnőtté, mostani körülmények, meddővé tétel, modern genocídium, életben maradás, politikai hatalmát, magánvagyonok gyarapítását, hatalmat gyakorlók, teljességgel ROSSZ, magyar népre, vétlen magyar, tőkefelhalmozást, családalapításra, intézkedéseikkel, képviselőségével, gazdaságpolitika, visszautasítunk, gyermekvállalás, magyarországot, intézkedéseire, figyelmeztetni, tisztességesen, visszautasítom, tüntetőtársaim, megnyírbálását, intézkedéseket, honfitársaimat, blokklakásokat, elszegényedése, magánvagyonát, törvényhozást, szerencsétlen, politikusokra, magánvagyonok, állampolgárai, honfitársaink, parlamentáris, magyarország, megvásárolni, felelősségét, nemzedékeken, kifosztáshoz, teljességgel, világháborúk, szorgalmasan, törvényekkel, gyarapítását, diktatúrával, törvényeket, körülmények, ingatlanadó, asszisztált, honfitársam, lehetőségét, vagyonokból, lehetőségük, állampolgár, beveeztését, áthárítását, gyakorolják, törvényeire, veszedelmet, reklámozott, gyarapítsa, megszorító, társadalmi, tulajdonba, kollektíve, adóemelést, mindenféle, érdekükben, költséggel, felelősség, kiutalható, szeretnénk, bűnösséget, dekrétumok, tartásáról, ártatlanul, bizonyítja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1531
  • e Hét: 5059
  • e Hónap: 13663
  • e Év: 49604
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.