Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Munkaértekezlet Kunszentmiklós
  2009-02-09 00:34:40, hétfő
 
   
  Kufárok és az apokalipszis lovasai között
A Magyarok Szövetségének munkaértekezlete Kunszentmiklóson február 7-én

Több mint kétezer ember jelenlétében zajlott le a Magyarok Szövetségének legújabb munkaértekezlete a kunszentmiklósi Sportcsarnokban. A vezetőség ismertette a rohamosan bővülő szervezet működési rendjét és sikerült az ország drámai helyzetének ellenére is hitet és lelkesedést önteni a résztvevőkbe.

Magyarország azért van jelenlegi válságos helyzetében, mert nem vettünk részt saját életünk megformálásában, hanem mások által felfestett álomképeket követtünk, jelentette ki a mozgalom vezéralakja, Vukics Ferenc. Ennek a következménye, hogy nem azt mondjuk, amit gondolunk, hanem hazudunk. Pedig tartós és tartalmas élet csak a valóságban, s az igazságban lehetséges, folytatta Vukics. Ez az életforma csak a teremtett világ rendjéhez kapcsolódhat. Minden más csak látszatsikerekhez vezethet. Őseink ezt nagyon jól tudták. Ezért vagyunk ma is az egyike annak a hét országnak, amelyek már 1100 éve léteznek. Azaz a magyar ember helyesen fogta fel a teremtett világ és az ember viszonyát. Nyelvünk is kiválóan leírja a valóságot, kifejezi a világ sokszínűségét, de ezt úgy képes megtenni, hogy a dolgok lényege felől egyet is tudjunk érteni. Ha azonban az együttműködési készség hiányzott, történelmünk mindig katasztrófákba torkollott.

Az együttműködés példái mindig világosan bizonyítják, hogy a közösség több mint az egyén és az egyén is csak a közösségben tud kibontakozni. A közösség a magtára a tudás felhalmozódásának, amely biztosítani tudja, hogy a következő generáció gazdagabb legyen. A tudásgyűjtés ma is feltételezi, hogy kapcsolatunk a teremtett világgal továbbra is tartós legyen, s ne holmi nevetséges izmusokban higgyünk. Ezért fontos a hagyomány, amely az élet tudománya. Ez a szellemi alapvetés ma megrendült, mert elszakadtunk a valóságtól. Ezért vagyunk bajban. S nemcsak mi, hanem tiszavirág életű kizsákmányolóink is. Mert ez a természetellenes világ óriási válságok sorozata előtt áll. A magyarság feladata tehát óriási, amelynek teljesítése a világot is megmentheti. Első feladatunk, hogy felszámoljuk a megosztottságot. Ha lesz összefogás, nincs az az erő, mely ellent tudna állni, hogy egy egészséges és élhető Magyarországot teremtsünk.

A magyar társadalom mindenről elkésett, mindenről lemaradt. De őseink csodálatos hagyománya ott van mindenütt, mint egy búvópatak. Csak elő kell hívni, meg kell szólítani. Ezért alakult meg a Magyarok Szövetsége, mondta Vukics Ferenc.

Kunszentmiklós polgármestere hazánk jelenét a tékozló fiú történetével hasonlította össze. meg kell hallanunk az atya hívó szavát és meg kell erősödnünk. De együtt kell haladnunk, mert, aki nagyon előre fut, azt elpusztítják a kufárok, aki meg lemarad, azt eltapossák az apokalipszis lovasai.

A Magyarok Szövetsége céljainak ismertetése után következett a tagozatok tevékenységének ismertetése. A legfontosabb, hogy ma már kb. ötezer ember járja az országot, hogy ismertesse az emberekkel hazánk helyzetét és terjessze a jó hírt; hogy van kiút! S habár a média fő állomásai elzárkóznak a Szövetség elől, nem úgy a helyi televíziók! Az országban működő kb. 500 kis helyi TV-ből már 180 adott együttműködési nyilatkozatot. Fontosnak tekinti a Szövetség a Magyarok Piacának a terjesztését is, amely nem csak a gazdasági válságot akarja enyhíteni a gyengébbek számára, hanem kulturális rendezvényeket is tartani.

A mosolygó arcok és a nyilvánvaló lelkesedés újból bebizonyította, hogy a Magyarok Szövetsége többre képes, mint az eddigi pártos kezdeményezések. Március 21-én már ország-világ meggyőződhet róla; Budapesten, a Hősök terén zászlóbontás következik.

Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: munkaértekezlete, kunszentmiklóson, kizsákmányolóink, természetellenes, megformálásában, kunszentmiklósi, megosztottságot, sportcsarnokban, kezdeményezések, tevékenységének, internetfigyelő, együttműködési, katasztrófákba, kunszentmiklós, nemzetihirhalo, bebizonyította, magyarországot, rendezvényeket, sokszínűségét, nyilatkozatot, polgármestere, szövetségének, következménye, együttműködés, kapcsolatunk, magyarország, terjesztését, legfontosabb, kapcsolódhat, elszakadtunk, résztvevőkbe, elpusztítják, hasonlította, zászlóbontás, történelmünk, történetével, apokalipszis lovasai, kunszentmiklósi Sportcsarnokban, vezetőség ismertette, rohamosan bővülő, ország drámai, mozgalom vezéralakja, igazságban lehetséges, életforma csak, teremtett világ, egyike annak, magyar ember, ember viszonyát, világ sokszínűségét, dolgok lényege, együttműködési készség, együttműködés példái, Munkaértekezlet Kunszentmiklós, Magyarok Szövetségének, Vukics Ferenc, Magyarok Szövetsége, Magyarok Piacának, Vajta Dénes, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét  Csak a fogyatkozás látható  Lóhere  Kaffka_Margit  Akarat  Adakozás  A kételkedés kezelése  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Alázat  Nevem  Facebookon kaptam  Szívem  Rátalálsz  Az engedelmesség miért nem vál...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az engedelmesség miért nem vál...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einstein gondolata  Sose bánj semmit  Makszim Gorkij gondolata  Adakozás  Hazára minden embernek szükség...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  Png cica  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png cica  Ne kapaszkodj magasabbra,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Nem számIt  Mai harmónia kártyám  Esti kép  Nem számIt  Albert Einstein gondolata  Akarat  Gonosz démon-álarc  Egy hatékony szolga  Szép napot kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Alázat  Jó éjszakát  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Szép álmokat!  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  képre írva  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Örülök, hogy látlak!  A boldog családok mind hasonló...  Png fotel  Fehér virág  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó... 
Bejegyzés Címkék
apokalipszis lovasai, kunszentmiklósi Sportcsarnokban, vezetőség ismertette, rohamosan bővülő, ország drámai, mozgalom vezéralakja, igazságban lehetséges, életforma csak, teremtett világ, egyike annak, magyar ember, ember viszonyát, világ sokszínűségét, dolgok lényege, együttműködési készség, együttműködés példái, közösség több, tudás felhalmozódásának, következő generáció, teremtett világgal, élet tudománya, szellemi alapvetés, természetellenes világ, magyarság feladata, magyar társadalom, atya hívó, tagozatok tevékenységének, emberekkel hazánk, helyi televíziók, országban működő, gazdasági válságot, gyengébbek számára, mosolygó arcok, nyilvánvaló lelkesedés, eddigi pártos, munkaértekezlete, kunszentmiklóson, kizsákmányolóink, természetellenes, megformálásában, kunszentmiklósi, megosztottságot, sportcsarnokban, kezdeményezések, tevékenységének, internetfigyelő, együttműködési, katasztrófákba, kunszentmiklós, nemzetihirhalo, bebizonyította, magyarországot, rendezvényeket, sokszínűségét, nyilatkozatot, polgármestere, szövetségének, következménye, együttműködés, kapcsolatunk, magyarország, terjesztését, legfontosabb, kapcsolódhat, elszakadtunk, résztvevőkbe, elpusztítják, hasonlította, zászlóbontás, történelmünk, történetével, kibontakozni, apokalipszis, felszámoljuk, tudásgyűjtés, jelenlétében, meggyőződhet, álomképeket, elzárkóznak, nyilvánvaló, megmentheti, vezéralakja, következett, ismertetése, feltételezi, bizonyítják, biztosítani, közösségben, teljesítése, helyzetében, lelkesedést, helyzetének, tiszavirág, csodálatos, társadalom, torkollott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1439
  • e Hét: 4967
  • e Hónap: 13571
  • e Év: 49512
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.