Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az Univerzum üzenetei
  2018-02-13 13:24:18, kedd
 
 



15 figyelmeztető jel az Univerzumtól, amit akkor kapsz, ha rossz úton jársz

Akármennyire is hihetetlen az Univerzum minden egyes pillanatban kapcsolatban áll velünk. Nem tudunk tőle elszigetelődni, hiszen mindannyian szerves részét képezzük. Amiket sokszor ,,véletleneknek" nevezünk, azok nem véletlenek, hanem az Univerzum jelei és üzenetei számunkra, ezért is olyan fontos, hogy megtanuljunk ezekből a jelekből olvasni, mert az felsőbb erők mindig a helyes irányba próbálnak terelni minket.

Ha nem értenéd, hogyan is lehetséges mindez, akkor jöjjön 15 mód, amelyen keresztül az Univerzum üzenhet nekünk.

1. Tapasztalatok ismétlődése
Vetted már észre, hogy pár nap leforgása alatt egy-egy dolog többször is előfordult? Lehet, hogy egy illatot éreztél többször és több helyen, lehet, hogy egy bizonyos kutyát láttál a város több pontján. Ezek nem random történések, mögöttes üzenetük van.

2. Álmok
Sose becsüljük le az álmok erejét. Mindig olyan dolgok tűnnek fel álmainkban, melyek a tudatalattinkban gyökereznek. Az álmok világa az egyik legkönnyebb mód arra, hogy az Univerzum kapcsolatba lépjen velünk, ezért fejtsd meg álmaid jelentését.

3. Állatok
A földi teremtmények közül az állatok a legártatlanabb teremtmények, ezért is rendelkeznek hatalmas erővel, mely összeköthet bennünket a felsőbb energiákkal. Például ha sokszor látsz a fejed fölött madarakat repülni talán ideje lenne fontolóra venni egy utazást, hogy végre kikapcsolódhass egy kicsit.

4. Számok
A számok igencsak beszédesek, ha dekódolni tudjuk őket. Az ismétlődő számsorok különleges összeköttetést feltételeznek. Ilyen például, ha az óra kijelzőjén megpillantjuk a 11:11-et vagy váratlanul feltűnik az ,,123". Ezek jelentésére akkor fogsz rájönni, ha ott lesz az ideje.

5. Szinkronicitás
Biztosan előfordult már veled is, hogy egyik ismerősödön gondolkodtál, és egyszer csak csöng a telefonod és ő hív. Ezeket legtöbbször véletleneknek tituláljuk, azonban ezek a jelensége szinkronicitások. Az Univerzum ezáltal üzeni nekünk, hogy jó úton járunk és bátran haladjunk tovább, mert elérkezünk a sikerhez.

6. Tárgyak elvesztése és megtalálása
Emberi lényünkből fakadóan hihetetlenül materialisták vagyunk, nagyon erős szálakkal vagyunk képesek tárgyakhoz kötődni. Ezt az Univerzum fel is használja arra, hogy kapcsolatba léphessen velünk. A tárgyak megtalálása emlékek felidézését sürgeti, míg a tárgyak elvesztése vagy összetörése azt jelenti, hogy ideje lenne valamit, vagy valakit elengedjünk az életünkből.

7. Szavak, mondatrészek többszöri használata
Figyeld meg, hogy egyes szavakat milyen gyakran használsz a mindennapi beszéded során. Meg fogsz lepődni, hogy egyes szavak milyen gyakran hagyják el a szádat és nem tudod majd ennek a miértjét megfogalmazni. Fejtsd meg mit takarhatnak azok a szavak.

8. Fájdalmak és betegség
Gyakran tapasztalhatunk random fájdalmakat a testünkben. Olyan is előfordulhat, hogy egy-egy sebről nem tudjuk megmondani hol keletkeztek és mikor, Ha huzamosabb ideig vagy beteg az is egy jele lehet annak, hogy valamit rosszul csinálsz. Állj meg és gondolkodj el, min kellene változtass.

9. Zenék
Ezt a jelenséget is alulbecsüljük, de sokszor előfordul az, hogy reggel egy dallammal a fejedben ébredsz és egész álló nap csak ez jár a fejedben. A felsőbb erők a dallamokkal és a szöveggel lép kapcsolatba velünk.

10. Időjárás
Joggal gondolhatod, hogy az időjárás hogy a csudába jelenthet bármiféle üzenetet is, viszont elmagyarázom. Például ha teljes erőbedobással próbálsz fókuszálni valamire, de egy huzat egyszer csak becsapja az ajtót, az annak a jele lehet, hogy ideje szünetet tartanod.

11. Váratlan találkozások
A váratlan találkozások segítségedre lehetnek egy-egy döntéshozatal során.

12. Szükségtelen érzelmek
Ha hirtelen és teljesen ok nélkül öntenek el a különböző érzelmek, összpontosíts rájuk, mert valamit üzenni akarnak neked.

13. Szokatlan szavak
Az ismeretlen és szokatlan szavak is takarhatnak üzenetet. Biztosan te is tudsz olyan szavakat, amelyeket már hallottál valahol, de fogalmad sincs, hogy milyen nyelvből erednek, vagy mit jelentenek, ugyanezt a helyzet az archaikus, régi szavakkal is.

14. Illatok, szagok
A visszatérő illatok is egyfajta kommunikációs forrása az Univerzumnak.

15. Megérzés
Az intuíció által képes a legjobba irányítani bennünket az Univerzum.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: tudatalattinkban, szinkronicitások, tapasztalhatunk, kikapcsolódhass, legártatlanabb, szinkronicitás, összeköttetést, elszigetelődni, tapasztalatok, véletleneknek, döntéshozatal, összpontosíts, erőbedobással, megfogalmazni, megpillantjuk, feltételeznek, materialisták, alulbecsüljük, figyelmeztető, kommunikációs, univerzumtól, segítségedre, szükségtelen, hihetetlenül, gondolkodtál, találkozások, rendelkeznek, univerzumnak, mondatrészek, előfordulhat, elmagyarázom, akármennyire, megtanuljunk, teremtmények, kapcsolatban, mindannyian, jelekből olvasni, felsőbb erők, helyes irányba, illatot éreztél, bizonyos kutyát, város több, álmok erejét, tudatalattinkban gyökereznek, álmok világa, egyik legkönnyebb, földi teremtmények, legártatlanabb teremtmények, felsőbb energiákkal, fejed fölött, számok igencsak, ismétlődő számsorok,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem méltó hozzád  Sose bánj semmit  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Popper Péter szavai  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Egy hatékony szolga  Png fotel  Popper Péter szavai  Zilahy Lajos gondolata  Png rózsa csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Esti kép  Hazára minden embernek szükség...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Szabolcska Mihály – Ákác...  Bounty krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Png ház  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  George Byron - Ahogy itt jár -...  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  Próbálj meg ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Akarat  Mai harmónia kártyám  Png kislány  Png ház  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Julian Brass gondolata  Reggel van  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Egy hatékony szolga  Elköszönt  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Ami embereknek lehetetlen, az...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kellemes délutánt kívánok  Tanuld meg ezt a versemet  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A televizió nem a kultúrát kép...  Makszim Gorkij gondolata 
Bejegyzés Címkék
jelekből olvasni, felsőbb erők, helyes irányba, illatot éreztél, bizonyos kutyát, város több, álmok erejét, tudatalattinkban gyökereznek, álmok világa, egyik legkönnyebb, földi teremtmények, legártatlanabb teremtmények, felsőbb energiákkal, fejed fölött, számok igencsak, ismétlődő számsorok, jelensége szinkronicitások, tárgyak megtalálása, tárgyak elvesztése, mindennapi beszéded, miértjét megfogalmazni, jele lehet, fejedben ébredsz, időjárás hogy, csudába jelenthet, huzat egyszer, váratlan találkozások, különböző érzelmek, visszatérő illatok, intuíció által, legjobba irányítani, tudatalattinkban, szinkronicitások, tapasztalhatunk, kikapcsolódhass, legártatlanabb, szinkronicitás, összeköttetést, elszigetelődni, tapasztalatok, véletleneknek, döntéshozatal, összpontosíts, erőbedobással, megfogalmazni, megpillantjuk, feltételeznek, materialisták, alulbecsüljük, figyelmeztető, kommunikációs, univerzumtól, segítségedre, szükségtelen, hihetetlenül, gondolkodtál, találkozások, rendelkeznek, univerzumnak, mondatrészek, előfordulhat, elmagyarázom, akármennyire, megtanuljunk, teremtmények, kapcsolatban, mindannyian, ismétlődése, összetörése, energiákkal, legkönnyebb, ismerősödön, kapcsolatba, megtalálása, dallamokkal, összeköthet, keletkeztek, jelentésére, legtöbbször, pillanatban, gyökereznek, felidézését, elengedjünk, fájdalmakat, gondolhatod, takarhatnak, kijelzőjén, hihetetlen, visszatérő, jelentenek, történések, irányítani, jelentését, fókuszálni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 375
  • e Hét: 25266
  • e Hónap: 56752
  • e Év: 261453
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.