Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az otthoni hámlasztásról-arcbőrünk szépségéért
  2022-01-03 22:50:57, hétfő
 
   
  Próbáltad már a savas hámlasztást? Népszerűségét annak köszönheti, hogy a használata egyszerű, a hatása viszont szembetűnő. Az alábbiakban az Ilcsi AHA-savas hámlasztást fogom bemutatni lépésről lépésre, hogy a megfelelő információk birtokában otthon is teljes biztonsággal, bőrártalmak nélkül elvégezdhesd ezt az sokak által kedvelt kozmetikai kezelést!

A savas hámlasztás négy, elkerülhetetlenül fontos feltétele!

Ha hisztamin- vagy kapszaicin-érzékeny vagy, ez a kezelés nem neked való, mert az Esemény előtti pakolásban számodra ártalmas alkotóelemeket találhatsz.
Szintén kerüld a savas hámlasztást, ha várandós, vagy szoptató anyuka vagy!
A hámlasztást kizárólag csak ősztől tavaszig próbáld, annak fényérzékenyítő hatása miatt.
A hámlasztó kúra ideje alatt szigorúan hagyd ki a szoláriumot, a napozást és a radírozást!

Pár tudnivaló az otthoni hámlasztással kapcsolatban

Az AHA savas hámlasztás kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeborreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozáceás, májfoltos, zsír- és vízhiányos, érett és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá teheted a cellulit- és stria kezeléseket. Szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére is kiválóan alkalmazható!
Egy kúra három hétig tart, ez idő alatt 6 alkalommal javasolt hámlasztanod. Az első héten három alkalommal helyezd fel a hámlasztót úgy, hogy minimum két nap szünet legyen két alkalom között. A kúra második hetén két alkalommal, a harmadik héten pedig egyetlen alkalommal hámlassz!
A kezeléssel járó vérbőségfokozás folytán bőröd ki fog pirosodni, ez bőrtől függően akár a pakolások lemosása utáni órákban is fennmaradhat, ezért azt javaslom, hogy az első alkalommal este tedd fel a pakolásokat, hogy az erősen kipirosodott bőr reggelre megnyugodhasson.
Ha a termékek használata során émelygést vagy a bőr hólyagosodását tapasztalod, allergiás reakció lépett fel. Ilyenkor mosd le a pakolást és igyál citromos vizet!

A hámlasztáshoz szükséges kozmetikumok

A hámlasztáshoz két termékre lesz szükséged: az AHA biológiai hámlasztó peelingre és az Esemény előtti pakolásra.

A hámlasztáshoz használt AHA biológiai hámlasztó peelingben található alma, szőlő, naspolya és tejsav fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén található elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, javítja vízmegkötő képességét, ráncsimító hatása van. A gyümölcsös közegnek köszönhetően a hatóidő után sem károsítja a bőrfelületet, csak a bőrfelszínen hat.

A másik felhasznált termék, az Esemény előtti pakolás a benne található erőspaprikának, zsályának, diólevélnek köszönhetően jelentősen fokozza a vér és nyirokkeringést, így segítve bőröd megfelelő vér és oxigén ellátását, amely elengedhetetlen a bőr megújulási folyamataihoz. Minden bőrproblémára áldásos hatású, használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja. Bőrmegújító és gyulladáscsökkentő hatása lehetővé teszi a legmakacsabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását. A pakolás nyomó hatásának köszönhetően az alatta lévő AHA hámlasztó hatása fokozottan érvényesül.

A pakolás végére, bőröd megnyugtatására a Rozi szérumot javasoljuk.

A savas hámlasztó kezelés menete
Az első lépés mindig a letisztítás: az arctejjel és tonikkal letisztított bőrre helyezd fel vékonyan és egyenletesen az AHA biológiai hámlasztót, majd a tetejére kend fel nagyjából kétszer olyan vastagon az Esemény előtti pakolást. A könnyebb eltávolítás érdekében alkalmazz gézálarcot, melyet jól nyomkodj bele a pakolásba!

A pakolások hatóideje 35-40 perc, a száradás gyorsaságától függően. A hatóidő első 20 percében erősen csíphet, ez az érzés a száradással fokozatosan fog elmúlni. Mindig várd meg a teljes száradási időt, ellenkező esetben bőröd órákon keresztül piros maradhat és a várt eredmény is elmaradhat!

Száradás után távolítsd el a bőrről, a gézálarc fentről lefelé, óvatosan húzd le. Ha maradt pakolás az arcbőröd, azt mosd le, majd a bőrt simítsd át Rozi szérummal.

Egy extra javaslat
Ha ez lesz a legeslegelső savas hámlasztásod, esetleg még a kezelés elkezdése előtt további kérdéseid merülnének fel, vagy úgy érzed, mégsem mersz egyedül belevágni, fordulj a kozmetikusodhoz! A mi javaslatunk, hogy a legelső alkalmat egy szakember bevonásával csináld végig, így az ott szerzett tapasztalatokat később otthoni körülmények között is hasznosíthatod!
Forrás : Saliga Barbara Kozmetikus (Ilcsi Szépítő Füvek, Ilcsi Szépségmanufaktúra)
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Címkék: kozmetikusodhoz, nyirokkeringést, megnyugtatására, fényérzékenyítő, tapasztalatokat, vérbőségfokozás, megnyugodhasson, elengedhetetlen, erőspaprikának, hólyagosodását, alkotóelemeket, hasznosíthatod, bőrproblémára, hámlasztással, használatával, hámlasztáshoz, gyorsaságától, folyamataihoz, népszerűségét, kipirosodott, legeslegelső, letisztított, fennmaradhat, hatékonyabbá, bőrfelületet, köszönhetően, alkalmazható, kapcsolatban, hámlasztásod, legmakacsabb, kozmetikumok, bőrproblémák, egyenletesen, biztonsággal, bőrfelszínen, elvégezdhesd, savas hámlasztást, használata egyszerű, hatása viszont, megfelelő információk, sokak által, savas hámlasztás, hámlasztást kizárólag, hámlasztó kúra, otthoni hámlasztással, kúra három, első héten, kúra második, harmadik héten, kezeléssel járó, pakolások lemosása, első alkalommal, Ilcsi AHA-savas, Saliga Barbara Kozmetikus, Ilcsi Szépítő Füvek, Ilcsi Szépségmanufaktúra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Akarat  Bounty krémes  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Bertolt Brecht -től idézet  Egy maradéktalanul uralt világ  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Őrizkednünk kell...  Leonardo da Vinci gondolata  Png telefon  Facebookon kaptam  Png csokor  A kételkedés kezelése  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Adakozás  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Erdőn  Próbálj meg ...  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hiányzik  Akarat  Png fotel  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 20  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép napot kívánok  Egy hatékony szolga  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  A kételkedés kezelése  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Őrizkednünk kell...  Nem méltó hozzád  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Szívem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A sors  A sors  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete István - Akác  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21 
Bejegyzés Címkék
savas hámlasztást, használata egyszerű, hatása viszont, megfelelő információk, sokak által, savas hámlasztás, hámlasztást kizárólag, hámlasztó kúra, otthoni hámlasztással, kúra három, első héten, kúra második, harmadik héten, kezeléssel járó, pakolások lemosása, első alkalommal, erősen kipirosodott, termékek használata, hámlasztáshoz szükséges, hámlasztáshoz használt, gyümölcsös közegnek, hatóidő után, másik felhasznált, benne található, ráncos bőrt, legmakacsabb bőrproblémák, pakolás nyomó, alatta lévő, pakolás végére, savas hámlasztó, első lépés, tetejére kend, könnyebb eltávolítás, pakolások hatóideje, száradás gyorsaságától, hatóidő első, száradással fokozatosan, teljes száradási, várt eredmény, gézálarc fentről, bőrt simítsd, extra javaslat, legeslegelső savas, kezelés elkezdése, legelső alkalmat, szakember bevonásával, kozmetikusodhoz, nyirokkeringést, megnyugtatására, fényérzékenyítő, tapasztalatokat, vérbőségfokozás, megnyugodhasson, elengedhetetlen, erőspaprikának, hólyagosodását, alkotóelemeket, hasznosíthatod, bőrproblémára, hámlasztással, használatával, hámlasztáshoz, gyorsaságától, folyamataihoz, népszerűségét, kipirosodott, legeslegelső, letisztított, fennmaradhat, hatékonyabbá, bőrfelületet, köszönhetően, alkalmazható, kapcsolatban, hámlasztásod, legmakacsabb, kozmetikumok, bőrproblémák, egyenletesen, biztonsággal, bőrfelszínen, elvégezdhesd, hámlasztanod, száradással, gyulladásra, tapasztalod, bevonásával, információk, bőrmegújító, alábbiakban, felhasznált, fokozatosan, hámlasztást, hámsejteket, körülmények, diólevélnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2511
  • e Hét: 19178
  • e Hónap: 50664
  • e Év: 255365
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.