Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A citromhéj gyógyító hatásairól
  2022-06-24 23:50:02, péntek
 
  Citromhéj - a citrom héja

Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája ismert: citrom és édes citrom (lima).

A gyümölcsöt többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki. Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak. Van, aki azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen. Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.

Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az 1970 óta végzett több mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja 12 ráktípus: a végbél-, a mell-, a prosztata-, a tüdő- és a hasnyálmirigy-, ... rák rosszindulatú sejtjeit. Ennek a fának az összetevőiről bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az egyik, a rákos sejtek növekedésének fékezésére - a világon általában alkalmazott - kemoterápiás gyógyszernél. És ami még ennél is bámulatosabb: ez a citrom kivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem befolyásolja az egészséges sejteket.

...és tudjátok ez annál is érdekesebb és valahol szomorúbb is, mert Szent-Györgyi Albert 1941-ben pontosan ezért a felfedezésért kapott Nobel-díjat! Mi, magyarok sem igen tudjuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kéne! Szerintem, tele torokból kéne, ordítsuk ezt a világ felé! Ha a fele igaz, akkor jó, de hol találunk tiszta citromhéjat?

A CITROM HÉJA
Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki az egész citromot felhasználja, és abból nem pocsékol el semmit.

Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne menjen pocsékba?

Egyszerűen: tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőgép mélyhűtő rekeszébe. Ha már megfagyott a citrom, akkor dolgozd fel, vagyis reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az élelmiszereidre.

Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a halétre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit valaha kóstoltál.

Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha nem a megelőzés és az, hogy új ízeket adjál az ételeidnek?

Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve. És bizony, ez az, amit eddig elveszítettem. De innentől kezdve le fogom fagyasztani a teljes citromot és azután rá fogom reszelni az ételeimre és az italaimra, s így a citrom összes tápanyagát el fogom fogyasztani, hogy egészségesebb legyek.

A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel megszünteti a test mérgező anyagait.

Jobb későn, mint soha! Meglepő jótékony hatások!

A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására. 10.000-szer erősebb a kemoterápiánál. Én miért nem tudok erről semmit? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek abban érdekeltek, hogy a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot. Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: felhasználásának, élelmiszereidre, bebizonyosodott, laboratóriumok, többféleképpen, tulajdonítanak, mikrobaellenes, kemoterápiánál, elpusztítására, fogyaszthatjuk, felfedezésért, növekedésének, rosszindulatú, összetevőiről, legérdekesebb, csodálatosabb, információnak, egészségesebb, tulajdonságot, laboratóriumi, elveszítettem, hasnyálmirigy, kemoterápiás, befolyásolja, elhallgatják, felhasználni, felhasználja, bámulatosabb, gyógyszernél, megszünteti, szintetikus, gyártásában, daganatokra, szabályozza, gyártójáról, elpusztítja, citrom héja, citromfának több, gyümölcsöt többféleképpen, daganatokra fejt, növény kipróbált, mikrobaellenes spektrum, gombák ellen, belső paraziták, idegi bántalmakat, világ egyik, összetevőiről bebizonyosodott, rákos sejtek, világon általában, citrom kivonattal, ráknak csak, rosszindulatú sejtjeit, Szent-Györgyi Albert, CITROM HÉJA,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy bizonyos határt  Akarat  Szép estét  Png rózsa csokor  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  A televizió nem a kultúrát kép...  Németh László tollából  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png csokor  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Radikális szeretet  Egy hatékony szolga  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png fotel  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Esti kép  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  A Megváltó szolgálatában  210 éve született a SZÓZAT meg...  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png rózsa csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Németh László tollából  Egy maradéktalanul uralt világ  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png férfi  Paul David Tripp Április 20  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Nem tudhatod  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Próbálj meg ...  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png telefon  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png csokor  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Lóhere  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
citrom héja, citromfának több, gyümölcsöt többféleképpen, daganatokra fejt, növény kipróbált, mikrobaellenes spektrum, gombák ellen, belső paraziták, idegi bántalmakat, világ egyik, összetevőiről bebizonyosodott, rákos sejtek, világon általában, citrom kivonattal, ráknak csak, rosszindulatú sejtjeit, egészséges sejteket, felfedezésért kapott, világ felé, fele igaz, egész citromot, teljes citromot, hűtőgép mélyhűtő, spagetti szószra, vártnál csodálatosabb, teljes citrom, citrom leve, citrom összes, test mérgező, csodás termék, szintetikus verzió, gondosan elzárt, nagy konszernek, felhasználásának, élelmiszereidre, bebizonyosodott, laboratóriumok, többféleképpen, tulajdonítanak, mikrobaellenes, kemoterápiánál, elpusztítására, fogyaszthatjuk, felfedezésért, növekedésének, rosszindulatú, összetevőiről, legérdekesebb, csodálatosabb, információnak, egészségesebb, tulajdonságot, laboratóriumi, elveszítettem, hasnyálmirigy, kemoterápiás, befolyásolja, elhallgatják, felhasználni, felhasználja, bámulatosabb, gyógyszernél, megszünteti, szintetikus, gyártásában, daganatokra, szabályozza, gyártójáról, elpusztítja, vendéglátós, fagyasztani, alkalmazott, fogyasztani, bántalmakat, citromhéjat, szorbeteket, citromfának, édességeket, egészséges, bizonyosan, gyógymódja, ételeidnek, érdekesebb, gyümölcsöt, tápanyagát, egészséget, vérnyomást, kivonattal, érdekeltek, legnagyobb, kábítószer, megfagyott, sokmilliós, fékezésére, egyszerűen, lehámozása, konszernek, fagylaltra, paraziták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2097
  • e Hét: 18764
  • e Hónap: 50250
  • e Év: 254951
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.