Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Oriah Hegyi Álmodó öreg indián verse
  2022-09-27 20:34:45, kedd
 
 
Nem érdekel, hogy miből élsz.

Azt akarom tudni, hogy mire vágysz, és hogy mersz-e találkozni szíved vágyakozásával,

Nem érdekel, hogy hány éves vagy.

Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy hülyének néznek a szerelmed miatt, az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj.

Nem érdekel, hogy milyen bolygóid állnak együtt a holddal.

Azt akarom tudni, hogy megérintetted-e szomorúságod középpontját, hogy sebet ejtett-e már valaha rajtad árulás az életben, és hogy további fájdalmaktól való félelmedben visszahúzódtál-e már.

Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e lenni fájdalommal, az enyémmel vagy a tiéddel,

Hogy vadul tudsz-e táncolni, és hagyni, hogy az eksztázis megtöltsön az ujjad hegyéig anélkül, hogy óvatosságra intenél, vagy arra, hogy legyünk realisták, vagy emlékezzünk az emberi lét korlátaira.

Nem érdekel, hogy a történet, amit mesélsz igaz-e.

Azt akarom tudni, hogy tudsz-e csalódást okozni valakinek, hogy igaz legyél önmagadhoz, hogy el tudod-e viselni az árulás vádját azért, hogy ne áruld el a saját lelkedet.

Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépet, még akkor is, ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed.

Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy "Igen"!

Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel.

Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket?

Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide. .

Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában anélkül, hogy visszariadnál.

Nem érdekel, hogy hol, mit és kivel tanultál.

Azt akarom tudni, hogy mi tart meg belülről, amikor minden egyéb már összeomlott.

Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni saját magaddal, és hogy igazán szeretsz-e magaddal lenni az üres pillanatokban.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Indián  
Címkék: kétségbeeséssel, megkockáztatod, vágyakozásával, középpontjában, visszahúzódtál, szomorúsággal, visszariadnál, megérintetted, pillanatokban, középpontját, szomorúságod, jelenlétéből, fájdalmaktól, óvatosságra, összeomlott, csontjaidig, összetörten, félelmedben, emlékezzünk, fájdalommal, korlátaira, gyerekeket, megtöltsön, találkozni, önmagadhoz, szerelmed, álmaidért, kalandért, eksztázis, realisták, kudarccal, valakinek, mindennap, csalódást, jutottál, magaddal, szerelmed miatt, álmaidért vagy, enyémmel vagy, eksztázis megtöltsön, ujjad hegyéig, árulás vádját, saját lelkedet, ezüst holdnak, üres pillanatokban, Oriah Hegyi Álmodó,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Nevem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Adakozás  A kételkedés kezelése  Hazára minden embernek szükség...  Próbálj meg ...  A boldog családok mind hasonló...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einsteinről  A másik dolog,  s immár én is felragyogva, ért...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldog családok mind hasonló...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png férfi  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Idő  Minden harmadik...  Esti kép  Szívem tiéd  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyon különös  Akarat  Mai harmónia kártyám  Sokan azt tartják  Albert Einsteinről  Png virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 19  Sokan azt tartják  Png kislány  Sose bánj semmit  Mai harmónia kártyám  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  Nagyon különös  s immár én is felragyogva, ért...  Idő  Png nő  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alvó cicák  Németh László tollából  képre írva  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Tavaszi kép  Zilahy Lajos gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png kutya  Hiányzik  A televizió nem a kultúrát kép...  Tanuld meg ezt a versemet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó éjszakát  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
szerelmed miatt, álmaidért vagy, enyémmel vagy, eksztázis megtöltsön, ujjad hegyéig, árulás vádját, saját lelkedet, ezüst holdnak, üres pillanatokban, kétségbeeséssel, megkockáztatod, vágyakozásával, középpontjában, visszahúzódtál, szomorúsággal, visszariadnál, megérintetted, pillanatokban, középpontját, szomorúságod, jelenlétéből, fájdalmaktól, óvatosságra, összeomlott, csontjaidig, összetörten, félelmedben, emlékezzünk, fájdalommal, korlátaira, gyerekeket, megtöltsön, találkozni, önmagadhoz, szerelmed, álmaidért, kalandért, eksztázis, realisták, kudarccal, valakinek, mindennap, csalódást, jutottál, magaddal, szeretsz, enyémmel, tanultál, fáradtan, kiáltani, bolygóid, megállni, lelkedet, történet, táncolni, hülyének, belülről, további, keresel, életben, mesélsz, mennyit, érdekel, legyünk, ellátni, tiéddel, hegyéig, anélkül, intenél, éjszaka, egyedül, holddal, holdnak, viselni, partján, hagyni, vádját, akarom, szépet, árulás, forrás, okozni, legyél, emberi, néznek, milyen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 24891
  • e Hónap: 56377
  • e Év: 261078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.