Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Betegségek lelki okai
  2023-01-15 22:16:44, vasárnap
 
  A sámánok szerint ezek a betegségek 3 legfőbb lelki okai :

A sámánok természeti törzsek gyógyítói, a túlvilág ismerői. Transzállapotban szellemekkel veszik fel a kapcsolatot, médiumi képességeiknek köszönhetően üzeneteket is közvetítenek. Felső tudatállapotba kerülve képesek a fizikai testüktől elválni és belső utazást véghezvinni. Képesek továbbá felfedni azokat a lelki okokat, mely a test megbetegedését okozza. 
A sámánok nagy figyelmet szenteltek az okok és a hatások tanulmányozásának. Az élet során a test számos módon megsérülhet, hiszen megbetegedhetünk egy-egy vírusnak köszönhetően, balesetet szenvedhetünk, megéghetünk, megvághatjuk magunkat, és a csontjaink is eltörhetnek. Ám néha komoly betegségektől is szenvedhetünk, számos ,,belső" betegségünk lehet, mint például a rák, a sclerosis multiplex, különféle szívproblémák, vagy a hepatitis. Emellett természetesen öregszünk, és a testünk deformálódik. A sámán szempontjából ezek azonban csak hatások. Az igazi gyógyítás során nem elegendő a tüneteket megszüntetni, meg kell keresni a probléma gyökerét, a kiváltó okot. Szerintük a betegségek kialakulásának hátterében három lelki ok húzódik meg. 

1. Diszharmónia
A diszharmónia fő okozója, ha az ember elveszti a partnerét, úgy érzi, hogy nem tartozik senkihez és sehova. Például, ha egy idős házaspár egyik tagja eltávozik. Ha elveszítjük a másik felünket, az komoly betegségeket okozhat, akár rák is kialakulhat, de még a halál is könnyen bekövetkezhet. A diszharmónia miatt csökken az életerő, mely sebezhetővé tesz.

2. Félelem
A félelem és az aggodalmaskodás rendkívüli módon gyengíti az immunrendszert. A félelem alapvetően nem rossz dolog, ám ha valaki belülről állandó félelemben él, rendkívül sebezhetővé válik. Ha azonban belső félelmedet arra használod, hogy ezáltal kihasználj másokat, vagy akár uralkodj rajtuk, az szintén komoly problémákat okozhat. A félelem megvéd a veszélytől, de ha túl gyenge vagy ahhoz, hogy kontroll alatt tartsd, akkor kiszorítja belőled az életet.

3. Lélek elvesztése
A harmadik, a legfontosabb ok a lélekvesztés. Ez érdekes dolog. A sámánok szerint ez a legrosszabb diagnózis, a legsúlyosabb betegségek és az idő előtti elhalálozások oka. A modern orvostudományban nincs rá kezelés. Ilyenkor elveszted önmagad, lényed esszenciáját és a "belső szívedet". Sok Irakban, Afganisztánban harcoló katona traumatikus élményekkel tért vissza az otthonába, elveszítve ezzel a lelküket. Sajnálatosan, túl sok minden nem tud értük tenni a mai orvostudomány, sokan a mai napig próbálnak együtt élni a traumájukkal.

A sámánok szerint van kiút a belső nyugtalanságból
Hagyományos szempontból a betegségre úgy tekintenek, mint egy külső behatolóra, ami nem tartozik oda. Ez igaz, amikor fertőzéses megbetegedésekről, vagy éppen egy vágott sebről, netán negatív gondolkodásról van szó. A legfontosabb probléma az, hogy ilyenkor elveszítjük a hatalmunkat arra nézve, hogy megóvjuk a testünket, ezt a szent helyet a behatolásoktól, legyen szó vírusról, késről, vagy a negatív gondolatoktól. A második fontos probléma az, hogy képtelenek vagyunk megszabadulni ezektől a "betolakodóktól".

A második probléma megszüntetéséhez először meg kell értened a negatív gondolatokat. Ahogy a nyílvesszőt is el tudod távolítani a sérült testrészedből, mert nem oda tartozik, úgy
a romboló lelki állapotot is észlelned kell, ahogyan azt is, hogy nem tartozik oda. Fontos, hogy megtaláld a lelki egyensúlyt, a bátorságot és rálelj igaz valódra. 

A sámán hagyomány szerint a "lélekvesztés" gyógyítása 4 szakaszban történik
-Az első szakasz magában foglalja az életerőt, az energiát, amit adnak a betegeiknek.

-A második szakasz a probléma diagnosztizálása, a lelki okok felfedezése és a beteg testére való hatásának feltérképezése.  

-A harmadik szakasz magában foglalja az egyedi gyógyulási folyamatokat.

-A negyedik szakasz rendkívül kritikus. Ez ugyanis az elveszett lélek visszakeresése.
Forrás :  www.fenyorveny.hu  Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: transzállapotban, diagnosztizálása, megbetegedhetünk, orvostudományban, megszüntetéséhez, aggodalmaskodás, nyugtalanságból, visszakeresése, immunrendszert, megbetegedését, afganisztánban, behatolásoktól, képességeiknek, kialakulásának, betolakodóktól, feltérképezése, gondolkodásról, tudatállapotba, bekövetkezhet, betegségektől, szenvedhetünk, szívproblémák, testrészedből, szempontjából, természetesen, gondolatoktól, orvostudomány, megszabadulni, elhalálozások, folyamatokat, megszüntetni, legsúlyosabb, diszharmónia, traumájukkal, esszenciáját, köszönhetően, sámánok szerint, sámánok természeti, túlvilág ismerői, fizikai testüktől, lelki okokat, test megbetegedését, sámánok nagy, hatások tanulmányozásának, élet során, test számos, sclerosis multiplex, testünk deformálódik, sámán szempontjából, igazi gyógyítás, tüneteket megszüntetni, probléma gyökerét,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  Az engedelmesség miért nem vál...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Idő  Kellemes délutánt kívánok  Reggel van  Nevem  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Fehér virág  Png férfi  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Tavaszi kép  Szép napot kívánok  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Mi lenne ha  Nem méltó hozzád  Elköszönt  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Lóhere  Szívem  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes délutánt kívánok  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png lepke  Alázat  Kaffka_Margit  Fehér virág  Szívem  A televizió nem a kultúrát kép...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  Alázat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában 
Bejegyzés Címkék
sámánok szerint, sámánok természeti, túlvilág ismerői, fizikai testüktől, lelki okokat, test megbetegedését, sámánok nagy, hatások tanulmányozásának, élet során, test számos, sclerosis multiplex, testünk deformálódik, sámán szempontjából, igazi gyógyítás, tüneteket megszüntetni, probléma gyökerét, kiváltó okot, betegségek kialakulásának, ember elveszti, idős házaspár, másik felünket, komoly betegségeket, diszharmónia miatt, aggodalmaskodás rendkívüli, félelem alapvetően, szintén komoly, félelem megvéd, legrosszabb diagnózis, legsúlyosabb betegségek, modern orvostudományban, belső nyugtalanságból, külső behatolóra, vágott sebről, legfontosabb probléma, hatalmunkat arra, szent helyet, negatív gondolatoktól, második fontos, második probléma, negatív gondolatokat, sérült testrészedből, romboló lelki, lelki egyensúlyt, sámán hagyomány, probléma diagnosztizálása, lelki okok, beteg testére, egyedi gyógyulási, elveszett lélek, transzállapotban, diagnosztizálása, megbetegedhetünk, orvostudományban, megszüntetéséhez, aggodalmaskodás, nyugtalanságból, visszakeresése, immunrendszert, megbetegedését, afganisztánban, behatolásoktól, képességeiknek, kialakulásának, betolakodóktól, feltérképezése, gondolkodásról, tudatállapotba, bekövetkezhet, betegségektől, szenvedhetünk, szívproblémák, testrészedből, szempontjából, természetesen, gondolatoktól, orvostudomány, megszabadulni, elhalálozások, folyamatokat, megszüntetni, legsúlyosabb, diszharmónia, traumájukkal, esszenciáját, köszönhetően, gondolatokat, lélekvesztés, legfontosabb, deformálódik, megvághatjuk, betegségeket, szellemekkel, sajnálatosan, közvetítenek, megsérülhet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3670
  • e Hét: 20337
  • e Hónap: 51823
  • e Év: 256524
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.