Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világforradalom! - Mi majd bef
  2007-03-25 03:09:37, vasárnap
 
   
  Világforradalom! - Mi majd befejezzük
A visszaszámlálás elindult.

Innen Erdélyből, a hajdani fehéregyházi küzdelmek szomszédságából csak azt mondhatjuk, hogy ilyenkor március tizenötödikén mindig is gondoljunk a bátor Petőfire és az ő vitéz társaira, emlékezzünk az áldozatukra.

Hiszen 1848 március 15.-én ők is otthon maradhattak volna és akkor ma egy nagyon fájó, de ugyanakkor csodálatosan szép, történelmi emlékkel szegényebbek lennénk.

Számunkra emlékük legyen örök és példájuk mindig követendő.

Én a magam részéről most elárulnék egy titkot, valahányszor a saját járművünk jóvoltából elhaladhatunk a fehéregyházi emlékmű mellett, és országszerte több száz ilyen és ehhez hasonló nemzeti bölcsőnk létezik, melyeket erőgyűjtés céljából évente akár többször is felkeresünk, ilyenkor mindig önkéntelenül is megállítjuk a rakoncátlan szállítóeszközt, s valami elmondhatatlanul kellemes különös belső hang vezérletére, odamegyünk az emlékműhez.

Feltekintünk rá, a hősök dicső emlékét őrző köre, és ekkor mindig egy új napsugár gyúl körülöttünk, mely fénysugár aztán végigsimogat orcánkon. A ránk vetülő tüzes fénynyalábtól valóságos izzó melegség önt el minket belülről ilyenkor. És a kő egyik szegleténél szinte érezhetően mindig is ott áll valaki, ki határozott, szúrós szigorú tekintetével mindannyiszor végigmér minket. Sokszor egy érdekes életszerű árnyékot vélek felfedezni, és mintha néha hangokat is hallok, és ráadásul egy nem is akármilyen hangot, hanem az egykori huszonöt éves vékony testű, izzó tekintetű költő-hadnagyét.

Mely határozott hangok, mikor mi is az igazi magunk vagyunk, s ezért azokat magunk is jól hallhatjuk, így szólnak hozzánk: hátha ők lesznek az én embereim, hátha ők végre majd meghallják kérdésem.

S ha látja, hogy mi is észrevettük őt, ilyenkor komor tekintetű arca hirtelen felderül és rögtön ránk kérdez: és a többiek, az igazi felmentő sereg többi tagja, ők hol, merre vannak.

Ezt halljuk, így érzünk, s közben számtalanszor körülnézünk, az emlékeket őrző, fájdalommal teli, minket ma is sokszor megborzongtató rejtélyes, reménytelenül szélesre nyúló kegyetlen síkságon, abban a reményben, hogy majd a másik pillanatban, a vágtató paripájukon elénk toppannak a vitéz honvédjeink.

Hiába is nézelődsz - szól ilyenkor ismét a már jól ismert Petőfi hang, és már szinte látjuk is, a minket megégető, sugárzó igaz tekintetét-, mert ezt a harcot most néktek kell megvívni.

Mi őrt álltunk eleddig felettetek, itt voltunk mindvégig mellettetek, de eljött az idő és így tehát akkor most már ebben a küzdelemben nektek kell felülkerekedni.

Hiába van az ellen álig felfegyverkezve, hiába mellette a meghasonlott médiák, ti így együtt egy oly hatalmas erőt képviseltek, hogy hogyha a világ összes hadserege mind össze is fog majd ellenetek, és legyőzetésetek okán, több ezer tankot vagy egyéb válogatott gyilkoló eszközt vetnek be a küzdelembe, a titeket végleg letörni óhajtó, ezer nyelven beszélő milliónyi istentelen csürhe sohasem tudna győzedelmeskedni tifelettetek..

Jegyezzétek meg örökre: egy hihetetlenül gazdag magyarkultúrának vagytok az örökösei, tulajdonosai egy olyan igazi kincsnek, melynek segítségével, újabb békés és jóval boldogabb ezer év vár majd a Föld lakóságának elkövetkező nemzedékére.

Még hogy magyariskolákat zárnak be a balgák, ki akarják irtani a jövő nyelvét, a tudományok érvényesülésének legnagyszerűbb nyelvét akarják ellehetetleníteni.

A jövőben a világ összes népe, hogy igazi jövőt biztosíthason hazájának, majd a művelt magyar nemzet iskoláiban fogja tanítatni saját ifjúságát, ezek meg végleg gyökerét akarják venni, a magyarságunknak az igaz jövőt majdan elhozó, most sarjadózó aranyifjú nemzedékének.

És ráadásul kórházakat zárnak be a betegek, mikor a magyar orvos oly nagy kincs, hogy annak egyszerűen nincsen párja a széles nagyvilágban.

Értitek: a magyarorvos, egy olyan varázslatos személyiség, hogy ő már akár tekintetével is képes gyógyítani. Mindenkibe belegázolnak, senkit sem tisztelnek a pribékek, Krisztusként tüzes ostorral kergetik végig a budapesti Golgotán a saját népüket.

Jöhet ennél még több szenvedés is?

És nem fegyverrel, éles karddal vonulunk majd a zsarnokaink ellen, csak keresztényi hitünkből fakadó igaz magyartudattal no meg vasakarattal. Határozott, tüzes tekintettel állunk ki majd a pribékeink elé, oly égő tekintettel, hogy általa majd tüzet gyújtunk minden magyar szívben, bíz, tűz fog lobogni majd mindenfelé és aki magyar, velünk tart.

Magyarigen: ezt a harcot itt és most mi fogjuk megnyerni, és ez a harc nem csak a mi harcunk.

Egy ezer éves küzdelem ez: küzdelem életre-halálra, mely az egész világ népeinek a felemelkedéséről szól.

15-én menjünk ki a térre, legyünk ott együtt, egy személy se maradjon otthon, mert ne feledjük ez a nap lesz a várva várt alkalom, amikor minden egyes eddig harctéren vagy bárhol másút, ostoba idegen nagyhatalmak által elvesztett harcunkat megválthatjuk végső győztesnek.

Szeretünk győzni, tudunk győzni, kell, hogy győzzünk, elvégre is mi győztesnek születtünk erre a világra. Elődeink ehhez minden szükséges feltételt megalkottak.

Éljünk a lehetőséggel, szabaduljunk önként viselt láncainktól, mutassuk meg újra a nagyvilágnak, mit jelent egy művelt büszke nemzet tagjának lenni.

Tudjuk, 1990 márciusában az egész világ magyarságának a tekintete Marosvásárhelyre szegeződött, akkor az itteniek is hazamehettek volna, de mivel tudtuk, hogy ez a küzdelem nemcsak rólunk szól, veszteg maradtunk, ott maradtunk csupasz kézzel a felfegyverzett leitatott félőrült parasztok ellenében.

Nem hátráltunk egy tapodtat se, hittük, éreztük, hogy kell lennie egy felsőbb hatalomnak, ki útját állja majd az istentelen zsiványoknak.

Akkor a csoda megtörtént, és jelek vannak most újra arra vonatkozólag, hogy ismét sikerül győznünk. Tehát március 15-én legyünk ott mindnyájan OV ünnepi felszólásánál.

Meglássák, van Magyarigazság, csak legyünk együtt elegen, hogy az úr jobban meghallhassa hozzá szóló őszinte fohászainkat.

Győzünk, így hát már most elő azokkal a kokárdákkal, tegyünk ablakainkba már most nemzetszínű zászlót, nemzetszínű szalagokkal díszítsük fel autóinkat, viseljünk karjainkon nemzetszínű karperecet.

Itt nálunk errefelé sokan azt állítják, hogy hogy a piros-fehér-zöld trikolor olykor a tömjénfüstnél is hatásosabb.

Polgári Hírszemle
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felemelkedéséről, marosvásárhelyre, érvényesülésének, magyarkultúrának, elmondhatatlanul, győzedelmeskedni, szállítóeszközt, világforradalom, felfegyverkezve, szomszédságából, magyariskolákat, magyarságunknak, visszaszámlálás, felfegyverzett, legnagyszerűbb, megborzongtató, felülkerekedni, magyartudattal, legyőzetésetek, számtalanszor, mindannyiszor, biztosíthason, magyarigazság, elhaladhatunk, felszólásánál, fénynyalábtól, tizenötödikén, reménytelenül, megválthatjuk, tömjénfüstnél, magyarságának, meghallhassa, tekintetével, országszerte, fehéregyházi, önkéntelenül, visszaszámlálás elindult, hajdani fehéregyházi, bátor Petőfire, nagyon fájó, magam részéről, saját járművünk, fehéregyházi emlékmű, rakoncátlan szállítóeszközt, hősök dicső, ránk vetülő, érdekes életszerű, egykori huszonöt, igazi magunk, igazi felmentő, emlékeket őrző, másik pillanatban, Innen Erdélyből, Polgári Hírszemle,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gonosz démon-álarc  Albert Einsteinről  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kutya  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akik bántanak téged  Bounty krémes  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akik bántanak téged  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hazára minden embernek szükség...  Png virág  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Éretlen vers  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyon különös  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Png virág  Németh László tollából  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Akarat  Radikális szeretet  Hiányzik  Png lepke  Akarat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Popper Péter szavai  Mindig jusson idő nevetni  Fekete-erdő desszert  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A jó emberek mindig szépek mar...  Minden harmadik...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Akik bántanak téged  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akarat 
Bejegyzés Címkék
visszaszámlálás elindult, hajdani fehéregyházi, bátor Petőfire, nagyon fájó, magam részéről, saját járművünk, fehéregyházi emlékmű, rakoncátlan szállítóeszközt, hősök dicső, ránk vetülő, érdekes életszerű, egykori huszonöt, igazi magunk, igazi felmentő, emlékeket őrző, másik pillanatban, vágtató paripájukon, vitéz honvédjeink, minket megégető, harcot most, küzdelemben nektek, ellen álig, meghasonlott médiák, világ összes, titeket végleg, hihetetlenül gazdag, olyan igazi, jövő nyelvét, tudományok érvényesülésének, művelt magyar, igaz jövőt, magyar orvos, széles nagyvilágban, olyan varázslatos, budapesti Golgotán, saját népüket, zsarnokaink ellen, ezer éves, egész világ, felemelkedéséről szól, várva várt, művelt büszke, tekintete Marosvásárhelyre, küzdelem nemcsak, felfegyverzett leitatott, felsőbb hatalomnak, istentelen zsiványoknak, csoda megtörtént, piros-fehér-zöld trikolor, felemelkedéséről, marosvásárhelyre, érvényesülésének, magyarkultúrának, elmondhatatlanul, győzedelmeskedni, szállítóeszközt, világforradalom, felfegyverkezve, szomszédságából, magyariskolákat, magyarságunknak, visszaszámlálás, felfegyverzett, legnagyszerűbb, megborzongtató, felülkerekedni, magyartudattal, legyőzetésetek, számtalanszor, mindannyiszor, biztosíthason, magyarigazság, elhaladhatunk, felszólásánál, fénynyalábtól, tizenötödikén, reménytelenül, megválthatjuk, tömjénfüstnél, magyarságának, meghallhassa, tekintetével, országszerte, fehéregyházi, önkéntelenül, fohászainkat, végigsimogat, feltekintünk, meghasonlott, tulajdonosai, hazamehettek, vasakarattal, krisztusként, nagyhatalmak, lehetőséggel, nagyvilágnak, szabaduljunk, belegázolnak, vonatkozólag, hihetetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 5791
  • e Hónap: 14395
  • e Év: 50336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.