Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A túlhatalomra jutott ...
  2007-04-29 13:48:12, vasárnap
 
   
  CS. S.:
A túlhatalomra jutott rendőrállam haldoklása megkezdődött
Rövid bevezetés


A II. Világháborút befejező és lezáró un. békeszerződések - és ezek közül esősorban a Prága Környéki Békének nevezett szovjet-orosz diktátum - eredményeként a választási csalással hatalomra juttatott kommunista párt Magyarországon azonnal elkezdte a magyarság kiirtását. Ezt a gyalázatos tényt elsődlegesen az a vak gyűlölet alapozta meg a kommunisták részéről, amelyet a szövetséges- és társult hatalmak Nürnbergben lefolytatott pere a német Nemzeti Szocialista Párt vezetői ellen irányult.

Ez a Náci rövidítésű párt volt az, amelyik a Molotov-Ribbentropp Paktum alapján magától Sztálin elvtárstól kapta meg a szovjet-orosz típusú haláltáborok teljes tervanyagát és a felépítésükhöz szükséges műszaki gyakorlatot. Végeredményben valamennyi haláltábor a Német Birodalomban a Szovjetuniótól kapott tervek és szervezési tudnivalók alapján épült fel, így mód volt arra, hogy a Szovjet Birodalomból származó emberirtások konkrét bizonyítást nyerjenek a világ előtt - elsősorban - a német területen felépített koncentrációs táborok megépülésével.

Érdemes néhány tábor nevét abc sorrendben megemlíteni, így Auschwitz, Bergenbelsen, Bor, Dachhau, Maydanek, stb. a megépítésüktől kezdve folyamatosan az emberirtás szolgálatában működtek.

Teljesen érthetetlen a szovjet-orosz kommunisták szörnyülködése a II. Világháború utáni évtizedekben, akik álszent módon elsőként alapozták meg az emberiség kiirtásának a tömeges gyakorlatát, aminek az eredményeként a sztálini időkben több mint 6000, gulágnak nevezett tábort építettek, ahol az emberi élet, illetve az emberi létezés olyan alacsony szintre lett tervszerűen leépítve, leszorítva, ami az emberi létet alapjaiban ingatta meg, és hihetetlen mélységű erkölcsi rombolást és gonoszságot hozott létre a kommunizmus megvalósítása ürügyén.

Gyakorlatilag ezek azok a "rendezőelvek", amelyekre, mint baloldali értékekre a kommunistából hirtelen szocialistává átkeresztelkedettek a mai napig olyan büszkén hivatkoznak. A haláltáborok szorgos munkálkodása "eredményeként" több mint 130 millió ember pusztult el csupán Európából.

A magukat szocialistának nevezők, az átkereszteltek, mindezt folyamatosan tagadják.

A Szovjet Vörös Hadsereg által megszállt Magyarországon ez a gyakorlat került bevezetésre szovjet-orosz példák alapján, így mesterségesen is kitenyésztődött egy olyan rétege a társadalom maradékaként Magyarországnak, ahol a fő rendezőelvek kizárólag a munkakerülő, dologtalan, de ugyanakkor primitív ösztönöknek engedelmeskedő hatalmaskodók kerültek be hű kiszolgálóiként a szovjet megszállóerőknek a hatalomba.

Ez a képtelen helyzet a közel ezer esztendős Magyar Királyság területén azt a képtelen helyzetet teremtette, hogy a Moszkvából érkezettek, mint a fő munkakerülők, akik egész életükben soha semmilyen értéket nem teremtettek, de nem is tudtak volna, hiszen cselekvésük fő mozgatórugóját a hazugságok, a dolgozó munkás ember gyűlölete és a vagyon teljeskörű szabad rablása-ellopása jelentette.

Az elmúlt 62 esztendő szovjet-orosz típusú és alapú kommunista rémuralma itt Magyarországon kizárólag ezeket a rendezőelveket hozta magával, kényszerítette rá a magyar lakosságra, és igyekezett folyamatosan kitölteni a kommunista életcélokat, és azok beteljesítését.
Az 1990-es névváltoztatás (nem rendszerváltozás és nem is módszerváltás!) azt jelentette, hogy az államberendezkedés ázsiai típusú despotizmusa felőrölte azt a maradék - már-már ösztönéletre visszaszorított - moralitást és emberi értékrendet is, amelyet a kommunista ördög Marx és tettestársainak a munkálkodásaként az emberiségre rázúdított.

Az a helyezet, ami ma jelenleg Magyarországon létezik az államrezon vonatkozásában, egyenes folytatása annak az elembertelenedett, minden értéket semmibe vevő, az erkölcsi korlátokat azonnal felrúgó, a tisztességet és a becsületet gúny tárgyává tevő rettenetes állapotnak, amelyben a hóhérok, a szadisták, a félőrültek és a teljes elmebetegek egymással szövetkezve és szövetséget kötve összeesküdtek az alapvető emberi jogok ellen, a normális emberi élet szabályai ellen, csupán az általuk kitalált új vallás a kommunista államvallás téves eszméit, mint egy rendőrpajzsot tolva maguk előtt, rabolják ki a maradék Magyarországot.

A kommunista rémuralom megszemélyesítői elvetemültségükben odáig merészkedtek, hogy felrúgva az emberi ész, a társadalmi tradíciók és az emberi jogok, a létezéshez kötött emberi jogok állapotát is, a világ legnagyobb szélhámosságát elkövetve az általuk legyilkoltak sírhantja felett népi ünnepet szervezve még a magyar nép 50 évvel ezelőtti heroikus küzdelmét is a néptől ellopva és kisajátítva a féleszűek, a gyilkosok, a pederaszták közösen ünnepelnek annak a forradalomnak az évfordulóján, amely egymagában képes volt 50 évvel ezelőtt elsüllyeszteni a kommunisták óriási csatahajóját, azaz a II. Világháborúban győztes Szovjet Vörös Hadsereg hős harcosainak és kollaboránsainak együttes elnyomó uralmát Magyarországon, hacsak 13 napra is felszámolni.

Ez a forradalom volt az, amelyik elsőként a világon bizonyította be azt, hogy a világ legnagyobb tömegszámú hadserege a Vörös Hadsereg is megverhető, és legyőzhető, bármilyen kicsiny nép által, még annak ellenére is, ha a Szovjetunió látszatellenségei, végeredményben a teljes nyugati világ ölbe tett kézzel nézi csupán egy maroknyi nép szabadságküzdelmét a Mammon ellen.
A nagyszakállú hadtörténészeik azóta is egymás szakállát tépve próbálnak magyarázatot keresni arra, hogy ez a számszerűen is összehasonlíthatatlan helyzet, azaz a katonai vereség legsúlyosabb esete a Világháború győztesének kikiáltott Szovjet Vörös Hadsereg részéről, hogyan és milyen módon következhetett be.
A dolgot tovább bonyolítja az a különös tény, amikor kiderült az, hogy a Magyarországot megszálló Szovjet Vörös Hadsereg 5700000 katonája állomásozott a magyarok földjén, amikor 1991-ben kitakarodtak látszólag az országból, a hátrahagyott katonai laktanyáikban és objektumaikban öt emelet magas vaságyakat építettek be a hálótermekbe, amelyeket az ide látogató nyugati turistáknak a magyarok maguk is elképedve, mint turisztikai látványosságot mutogattak.

Az orosz megszállás mellett, ezzel párhuzamosan a magyar lakosságot a kommunista párt tagjai jól szervezett bandákba tömörülve, megszállva az államapparátust, a börtönöket és fegyintézeteket, a teljes közigazgatást, az oktatásügyet, valamint az egészségügyi ellátó szolgálatokat jól szervezett munkával évtizedeken át megakadályozták azt, hogy a magyar ember "a széles dolgozó tömegek" ténylegesen megkapják az általuk elvégzett teljesítés után az európai kultúrkörben megszokott munkabért.
Ez a munkabér egész Európában a II. Világháború után az un. szabadvilág országaiban teljesen kiegyenlítődött, néhány százaléknyi eltérés mutatkozott a polgár jövedelme között a különböző országokban. Ennek az egységesülési folyamatnak a hivatkozási alapja mindig az 1930-as években bekövetkező New York-i tőzsdekrach volt, az ebből a helyzetből következett, esetenként mesterségesen szított pénzértékromlás és értékvesztés.

A már megemlítet Prága Környéki Béke nevezetű förmedvény, részletesen intézkedik Magyarország bér és jövedelmi viszonyairól is, így többek között előírja azt is, hogy egy magyar állampolgár teljes évi keresete az európai foglalkozási kategória beosztások szerinti azonos munkakörre vetítve 80 éven át nem haladhatja meg a szabad világ európai polgári jövedelmének az 5%-át.
Tulajdonképpen ez a végtelenül alacsony értékhatár az, amit szervezett módon a kommunisták a mai napig fenntartanak önmaguk despotizmusának a hasznaként, és így még 2025-ben sem lesz megvalósítva a posztkommunista államnak kikiáltott és a kommunista párhagyományoknak megfelelően átkeresztelt Magyar Köztársaságban a "széles dolgozó tömegek" jövedelme nem éri majd el az Európai Unió szakma szerinti átlagjövedelmek 5%-át.
Tulajdonképpen ez a képtelen jogi helyzet az, amelyik tálcán kínálja a posztkommunista államrezon tagjai és haszonélvezői számára a folyamatos és kényszerű hazudozást, amelyet megtetéznek azok az óriási összegű gazdasági bűncselekmények, amelyek időnként a kommunista titkosrendőrség legnagyobb gondossága ellenére előbukkannak a semmiből, és így jogcímet teremtenek a Magyarországon folyamatosan újratermelődő nemzeti jövedelem és vagyon szétlopására, eltulajdonítására, elherdálására.

Az általam csupán névváltoztatásnak nevezett (tudniillik, még csak módszerváltoztatás sem volt csupán a népköztársaság műszóból a nép szót törölték el) tovább tetéződött az a versenyfutás az idővel, amelynek a titkosszolgálatok folyamatos megszervezői és haszonélvezői már ebben az időben megragadták a közhatalmat.
Az általuk Magyarországra javasolt pénzügyi és gazdasági ismeretekkel még minimális szinttel sem rendelkező dr. Antall József orvostörténészre esett a választásuk, hiszen azt a túlhatalmat, amelyet az MDF-nek nevezett, az ávósok által személyesen alapított és az ide menekülő ávh-s tisztek által működtetett kormányzás tovább folytatta a nevet cserélt államrezon eredeti foglalkozását, azaz a folyamatos hazugságokat, a jellemtelen és az emberi szó, mint megnevezés alsó határát még megközelíteni sem tudó, embernek álcázott személyek folyamatos hatalomba juttatását, ezek jól megszervezett cirkulációját, kvázi váltógazdálkodását, amelynek az eredményeként valamennyi közjogi méltóságban kizárólag a régi ÁVH nómenklatúra gyermekei, unokái, stb. kerültek minimális emberismerettel, erkölcsi tudással, minimális emberiességgel és segítőkészséggel, de ezt ellensúlyozandó hihetetlen mértékű hatalmi mámorral, már-már a tébolyultság határáig eljutott pénzéhségükkel, és teljeskörű erkölcsi nihilizmussal fölszerelve.

Már az ókor évezredekkel ezelőtt bebizonyította, hogy az ilyen típusú embernek látszó lények egész életükben csupán önmaguk hatalmi tébolyát ismerik, az egész létezésüket és annak körülményeit ennek rendezik alá, a tisztesség, a becsület, a hűség, az adott szó kötelez, stb. alapvető emberi formákat még hírből sem ismerik, és már az érzékszerveik sem képesek ezeket a fogalmakat felismerni, megtanulni, netán alkalmazni is.

Ez az a szörnyű csapás, amely halmozottan a kommunistának született, de csupán emberszabású formával rendelkező élőlényeket jellemzi, a nagyfokú csordaszellemük csupán a félelemre került kialakításra, hiszen a magyar lakosságból a jelenben közel egymillió különböző iskolákban kiképzett besúgó létezik, akiket 106 ezer rendőrnek álcázott, a morális rendezőelveket hírből sem ismerő rendőr legalább 30 ezer tűzoltó és börtönőr egészít ki, a két titkosszolgálatnak álcázott bűnszövetségből kb. 1500 embernek látszó lény mutatható ki, valamennyi kulcsfontosságú helyen csak és kizárólag szovjet származású vagy szovjet kommunista párt titkos tagja ücsörög, a többszörösen hangoztatott un. függetlenített hatalmi ágak elképzelhetetlen hazugságot takarnak, hiszen a kommunista titkosszolgálatok még a börtönökbe is utána nyúlnak az elítéltnek, végeredményben az Illyés Gyula, költő által megfogalmazott "Egy mondat a zsarnokságról" c. vers megcsontosodva, azaz életre kelve a mai Magyarország teljeskörű meghatározója.

A közel ezer főből álló, 1990-ben a névváltoztatást végrehajtó apparatcsikok mára már csupán 428-an vannak, és ezek mind élet-halál urai, valamennyinek személyenként legalább egy tucat identitása van, személyi okmányokkal és külföldi hihetetlen összegű bankszámlákkal felszerelve. Ez a 428 fő, ők a kommunista államrezon tényleges megtestesítői, már 1956 előtt teljeskörűen magukhoz ragadták a közhatalmat és a közjog intézményeit, figyelmen kívül hagyva valamennyi emberi jog, erkölcsi, pénzügyi, gazdasági, jogi, emberjogi szerződésbeli kötelezettséget. Ezek a hatalombitorlók mára, a Gorbacsov-féle peresztrojka összeomlása után a Moszkvától már a 30-as években elszakadni akaró bolgár kommunista gyilkosok köréből kerültek ki, akik közül végül is az eredeti Dimitrov vonal Doncsev, majd Dobrev elvtársaira esett a választás.

Ennek a keretében került sor egy féleszű szélhámos kinevezésére a legerősebb közjogi hatalom számára, ahol ezt megelőzően az 1948-ban Moszkvából ide küldött szovjet-típusú sztálini alkotmánynak nevezett torz törvénykönyvre alapozva, amely a magyar fényes ívű több ezer éves múlttal rendelkező jogtörténelem megcsúfolása, a Magyarországon berendezkedett ávh-s tisztikar elvtársainak a munkálkodása eredményeként sikerült egy olyan törvénykönyvnek nevezett jogi torzszüleményt kreálni, amelyet hol alaptörvénynek, hol alkotmánynak neveznek, mintha a magyaroknak sokezer éven át nem létezett volna alkotmányuk.

Ennek a kommunista jogi torzszüleménynek a manipulálásával sikerült egy teljesen jogfosztott, ad abszurdum díszpolgárt kreálni - persze csak papíron - aki hol féleszűnek, hol gyermekdednek, hol magatehetetlen, kizárólag gyámkodás alá vont személyként van feltüntetve. Ennek a jogi képtelenségnek az eredményeként egyetlen egy közhatalomba csellel-furfanggal, vagy egyéb aljas módon bekerült kommunistát soha nem lehet se leváltani, se visszahívni a méltóságából.
A kommunista siserahad ezt a születése napjától kezdve folyamatosan alaptörvénynek titulálja, amely egyúttal teljeskörben felmenti valamennyi országkirablót, sikkasztót, tolvajt és közbűntényes gazembert a teljes felelősségre vonás alól.
Álszent módon a kommunista álpártok jókat röhögnek azokon a jámbor kísérleteken, ahol néhány elszánt ember megpróbál a jog eszközeivel megálljt parancsolni az ország kirablóinak. A dolgot tovább tetézi az a képtelen helyezet, hogy a magyarországi közhatalomba egyszer bejuttatott kommunista hitvallású gyökértelen senkiházi, megnyerve a választási színjátékokat azt terjeszti magáról, hogy ő maga egyszemélyben megkapta a néptől az ország feje felett történő valamennyi intézkedés jogát.
Ennek a folyományaként Magyarország az egyetlen országa Európának, ahol az un. miniszterelnök a választások győzteseként azt képzeli magáról, hogy ő minden jogot átvett a néptől, így a nép továbbra is kiskorú, eltartott, gyámolított vagy cselekvésképtelen elmeápolt.
Ennek a furcsa ex lex, azaz törvénytelen állapotnak megfelelően soha nem tartanak népszavazást olyan egyszerű ügyben sem, mint pl. minisztérium megszűnése, minisztérium alapítása, vagy a hadsereg felszámolása (nem honvédség!!!), az állampolgárok fegyvertartási joga és fegyverviselése, az oktatási rendszer, amely sok száz éven át mintája volt az egész művelt világnak, abban való kurkászkodás, vagy kapitális bűnügy 100 évre történő titkosítása, a részvénytársasági jogok teljeskörű semmibe vétele, a földtulajdonról szóló törvény korlátlanul történő össze-vissza szabdalása, az államnak a saját polgárainak a zsebében történő folyamatos kutakodása, új adók bevezetése, stb. ügyekben.

Még az sem érdekli a kommunista gyarmatosítókat, hogy az általuk kreált és nyilvánvalóan féleszű miniszterelnök megfelelő orvosi ellenőrzés és kezelés alá kerüljön, annyira nem számít számukra az itt élő nép létezése, netán gondolatai.
(folyt.köv.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: torzszüleménynek, megszállóerőknek, segítőkészséggel, munkálkodásaként, elképzelhetetlen, rendszerváltozás, megszemélyesítői, orvostörténészre, kollaboránsainak, megakadályozták, kötelezettséget, fegyverviselése, hatalombitorlók, kitenyésztődött, visszaszorított, államapparátust, kulcsfontosságú, posztkommunista, ellensúlyozandó, bűncselekmények, békeszerződések, emberismerettel, átlagjövedelmek, kiegyenlítődött, földtulajdonról, pénzértékromlás, bűnszövetségből, gyarmatosítókat, csordaszellemük, fegyintézeteket, névváltoztatást, despotizmusának, kiszolgálóiként, magyarországnak, törvénykönyvnek, titkosrendőrség, túlhatalomra jutott, választási csalással, magyarság kiirtását, gyalázatos tényt, kommunisták részéről, német Nemzeti, szovjet-orosz típusú, felépítésükhöz szükséges, világ előtt, német területen, megépítésüktől kezdve, emberirtás szolgálatában, szovjet-orosz kommunisták, emberiség kiirtásának, tömeges gyakorlatát, sztálini időkben, Prága Környéki Békének, Nemzeti Szocialista Párt, Molotov-Ribbentropp Paktum, Német Birodalomban, Szovjet Birodalomból, Szovjet Vörös Hadsereg, Magyar Királyság, Vörös Hadsereg, Prága Környéki Béke, Magyar Köztársaságban, Európai Unió, Antall József, Illyés Gyula,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png cica  Fehér virág  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Németh László tollából  Sokan azt tartják  Lóhere  Facebookon kaptam  képre írva  Png cica  Facebookon kaptam  Alázat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Tanuld meg ezt a versemet  Őrizkednünk kell...  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Bounty krémes  Nem méltó hozzád  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Rátalálsz  Alázat  Nem számIt  Png csokor  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Nagyon különös  Png cica  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Nevem  Fehér virág  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mi lenne ha  Png kutya  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fehér virág  A televizió nem a kultúrát kép...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Az igazi szeretetért rendszeri...  A boldog családok mind hasonló...  Szívem  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
túlhatalomra jutott, választási csalással, magyarság kiirtását, gyalázatos tényt, kommunisták részéről, német Nemzeti, szovjet-orosz típusú, felépítésükhöz szükséges, világ előtt, német területen, megépítésüktől kezdve, emberirtás szolgálatában, szovjet-orosz kommunisták, emberiség kiirtásának, tömeges gyakorlatát, sztálini időkben, emberi élet, emberi létezés, emberi létet, kommunizmus megvalósítása, kommunistából hirtelen, haláltáborok szorgos, magukat szocialistának, gyakorlat került, olyan rétege, társadalom maradékaként, szovjet megszállóerőknek, képtelen helyzet, közel ezer, képtelen helyzetet, dolgozó munkás, vagyon teljeskörű, rendezőelveket hozta, magyar lakosságra, kommunista életcélokat, 1990-es névváltoztatás, kommunista ördög, emberiségre rázúdított, államrezon vonatkozásában, erkölcsi korlátokat, becsületet gúny, teljes elmebetegek, alapvető emberi, normális emberi, általuk kitalált, kommunista államvallás, rendőrpajzsot tolva, maradék Magyarországot, kommunista rémuralom, társadalmi tradíciók, emberi jogok, létezéshez kötött, világ legnagyobb, általuk legyilkoltak, néptől ellopva, pederaszták közösen, kommunisták óriási, forradalom volt, világon bizonyította, teljes nyugati, nagyszakállú hadtörténészeik, katonai vereség, dolgot tovább, magyarok földjén, hátrahagyott katonai, magyarok maguk, orosz megszállás, magyar lakosságot, kommunista párt, teljes közigazgatást, egészségügyi ellátó, magyar ember, széles dolgozó, általuk elvégzett, európai kultúrkörben, munkabér egész, polgár jövedelme, különböző országokban, egységesülési folyamatnak, hivatkozási alapja, 1930-as években, helyzetből következett, magyar állampolgár, európai foglalkozási, szabad világ, végtelenül alacsony, posztkommunista államnak, kommunista párhagyományoknak, képtelen jogi, posztkommunista államrezon, óriási összegű, kommunista titkosrendőrség, általam csupán, népköztársaság műszóból, titkosszolgálatok folyamatos, időben megragadták, általuk Magyarországra, ávósok által, nevet cserélt, folyamatos hazugságokat, eredményeként valamennyi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 12361
  • e Év: 48302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.