Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Árulás és cáfolata
  2010-11-30 06:16:07, kedd
 
   
  http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=7 3688&offsetlo=0

eredetije meg a PolgárInfon jelent meg, itt:

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=70285

Balás Béla püspök nyilatkozata szerkesztői megjegyzéssel
2010. november 24. 05:04:02


A Kaposvári Egyházmegye püspöke Balás Béla válasza szerkesztőségünknek az őt ért rágalmakra:

Tisztelt Szerkesztő Úr! Köszönöm a jóindulatú észrevételeket, a magyarságért aggódást. Ezúton is jelzem, nem történt üzenetváltás a köztársasági elnök úrral. Beszélgetésre hívott, ami után én saját híveimnek írtam. Sem szóban, sem írásban nem nyilatkoztam a Szent Koronáról. Nem tagadok semmiféle értéket a múltunkból, viszont felelősnek tartom magam a jövőnkért. Esküt tettem, hogy szeretettel szolgálom minden embertársamat, azokat is, akik másként gondolkodnak. Ezért tartom kötelességemnek, hogy mindannyiunk értse és magáénak érezze azt, ami hazánk számára fontos, ehhez viszont közös nyelv kell.

Tisztelettel: Balás Béla

Kaposvár, 2010. november 23.


***

Nyilvánvaló volt minden józan gondolkodónak, hogy a liberálbolsevik sajtó internetes szócsöveinek nem lehet hinni. Az is nyilvánvaló, nincs más céljuk, mint a botránykeltés, az ébredező magyarság és a katolikus egyház konfrontációjának kiprovokálása a jól bevált - Péter Gábor nevével fémjelzett - ÁVH-s ,,koncepció" nyomán. Ahelyett, hogy egyenesen megkérdezték volna a püspök urat, a Katolikus Egyházat zsigerből gyűlölők ,,Jézus nevében" egy vagy kezdődő agylágyulásra vagy súlyos alkoholos befolyásoltságra utaló nyilatkozatot tettek közzé:



"Az utolsó árulás elítélése

Felkérem az egyetemes magyarságot alkotó minden keresztény embert arra, hogy

vegye tudomásul Balás Béla kaposvári katolikus püspök, árulással elkövetett ön-kitagadását a kereszténységből,

továbbá

minden olyan keresztény papnak, lelkésznek, hívőnek az ön-kitagadását, aki Balás Béla árulását támogatja azzal, hogy akkor, amikor az árulás tudomására jut, nyilvánosan nem határolódik el attól.

___________________________

Balás Béla kaposvári katolikus püspök Schmitt Pál köztársasági elnök úrnak küldött levelében elvetette a köztársasági úrnak azt a szándékát, mi szerint a Szent Korona-tanra építené az alkotmányt.
XXIII. János pápa a ,,Penitentian agere" kezdetű enciklikájában, és a II. Vatikáni zsinaton elmondott beszédében[ii] a Jézusi Tanítások alapjaként a Sumír Első Bibliát határozta meg, a Tórán alapuló Ószövetség helyett. A Sumír Első Biblia ,,Szövetség" fejezete szerint a Teremtő az ember fejére tette a Szent Koronát, hogy azon keresztül a Lélek Fénye uralja és formálja az anyagot.
A Szent Korona búvópatakként követte történelmünket, hogy amikor szükség van rá, felemelkedjen és megtisztítson bennünket tiszta forrása vizével, azért, hogy teljesítsük a nekünk kegyelmezett Magyar Küldetést, a Teremtő akarata szerinti Magyarország megteremtésével, amellyel példát adunk az emberiségnek az emberi életre.
A Szent Korona tehát nem pusztán a magyarság, hanem - a magyarságon keresztül - az egész világ számára közvetíti a Lélek emberi élet számára nélkülözhetetlen Fényét, így biztosítva, hogy az Ő akarata szerint létezzen minden élő és élettelen Teremtménye.

Az emberi társadalom eljutott önpusztításának végső állomásához: döntenie kell a fennmaradás és a pusztulás között.
A Szent Korona tiszta forrássá emelkedett, hogy megtisztulva benne a fennmaradás győzedelmeskedjék. Ezért akarja a megbukott hatalom minden helytartója eltitkolni, elfedni, vizét bemocskolni.

A válságot okozó rendszer elismerte ideológiai, jogi és gazdasági bukását. Ebben a helyzetben önvédelmi kötelességünk olyan gondolkodási módhoz (paradigmához) fordulni, amely fennmaradásunkat biztosítja. Ez a Sumír Első Bibliából eredő Szent Korona Értékrend, amely alapja az állam és az ember szabadsága, biztosítva annak lelki, szellemi és anyagi feltételeit, és kötelezővé téve annak megvédését.

Ezért a Szent Korona Értékrend gondolkodási módja a keresztény egyház megtisztítását jelenti az ósdi judaizmustól, vagyis visszatérésünket gyökereinkhez. Magyarország Újjáteremtését jelenti ez a gondolkodási mód. Azét a Magyarországét, amely egyetlen becsületes, tiszta ember számára sem fenyegető (ahogyan azt a köztársasági elnök úr indítványa elvetésének okaként a püspök úr meghatározta), de a Szent Korona államalapító és államalkotó nemzeteinek tagjai számára a hatalom gyakorlásának kizárólagos jogosultságát biztosítja, megszüntetve az idegen uralmat Magyarország felett.

Balás Béla püspök úr azzal, hogy elvetette annak lehetőségét, hogy a Szent Korona szelleme a társadalmi együttélési szabályozás alapja legyen,

elvetette a Teremtő akaratának érvényesülését, ezért - Júdás követőjeként - elárulta és ezzel kitagadta önmagát a kereszténységből.

Ez az utolsó árulás, mert ennek az egyetemes magyarság részéről történő elítélésével és a Szent Korona Értékrend követésével meg kell szűnnie az ezeregyszáz éves elnyomatásunknak, a világ megbukott rendszerének világpusztító szándékát megakadályozó Küldetésünk teljesítésével.

Táltos Szent László király könyörgését hívom, megerősítésként:

Adja a Magyarok Istene Küldetésünk teljesítéséhez az erő, a megvilágosodás és a kitartás kegyelmét.

Így lesz!

Kelt Szegeden, 2010. Enyészet havának 21. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Hangos levél: http://szkszhu.szksz.com/IBSZ101120.html




Balás Béla azonban kifogásolta, hogy Schmitt a Szent Korona-tanra építené az alkotmányt. Mint írta, "az új magyar alkotmány előkészítésekor politikai, vallási feszültséget gerjesztenénk, továbbá időt, erőt veszítenénk, ha nem vennénk figyelembe az elmúlt évszázadok változásait. Hozzátette: "a szeretet azt diktálja, hogy értékeinket, hagyományainkat fordítsuk le a világ által beszélt új nyelvre (...), mert az ősi szabályozás betű szerinti folytatása ma sokak számára nemcsak érthetetlen, hanem fenyegető is."
"Fenyegető" lehet Schmitt elképzelése - 2010. 11. 20. 05:10 - http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=368010

[ii] ,,A szemináriumainkban alig van ékesszólástan és a hívek kénytelenek végig kínlódni arc újpapok gyatra beszédeit és naiv, pietózus meséit!
Tele a fejük spekulatív dogmával és az Ó-Szövetség idejét múlt és megcáfolt antropomorfista nacionalizmusával, s beleizzadnak szegény elneveltek, hogy kihozhassák az isten egyetemes szeretetét, minden népeknek adott természeti jogokat és a Krisztusi-univerzalitást! Vagyis hamis és ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok és az archeológia és geológia, nem különben a megtalált Sumír Első-Biblia (Ur, 1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956) is mindent világosan feltártak és megmagyaráztak. Senki nem érti ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt nép(ek)nek (sumír, akkád, kéld, babyloni) megmásított történelme.
Szóval, kötve vagyunk, valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég Krisztus, az Isten Fia!..."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elnyomatásunknak, fennmaradásunkat, visszatérésünket, kereszténységből, nélkülözhetetlen, befolyásoltságra, antropomorfista, hagyományainkat, előkészítésekor, kötelességemnek, liberálbolsevik, megteremtésével, önpusztításának, megerősítésként, teljesítéséhez, teljesítésével, megvilágosodás, észrevételeket, újjáteremtését, megtisztítását, megmagyaráztak, magyarországét, összelopkodott, érvényesülését, univerzalitást, enciklikájában, történelmünket, gyakorlásának, beszélgetésre, jogosultságát, világpusztító, megakadályozó, embertársamat, gyökereinkhez, kötelességünk, gerjesztenénk, jóindulatú észrevételeket, magyarságért aggódást, köztársasági elnök, liberálbolsevik sajtó, ébredező magyarság, katolikus egyház, püspök urat, vagy kezdődő, utolsó árulás, egyetemes magyarságot, árulás tudomására, köztársasági úrnak, ember fejére, nekünk kegyelmezett, emberi életre, magyarságon keresztül, Balás Béla, Kaposvári Egyházmegye, Tisztelt Szerkesztő Úr, Szent Koronáról, Péter Gábor, Katolikus Egyházat, Schmitt Pál, Szent Korona-tanra, Jézusi Tanítások, Sumír Első Bibliát, Sumír Első Biblia, Szent Koronát, Lélek Fénye, Szent Korona, Magyar Küldetést, Sumír Első Bibliából, Szent Korona Értékrend, Magyarország Újjáteremtését, Táltos Szent László, Magyarok Istene Küldetésünk, Kelt Szegeden, Halász József, Sumír Első-Biblia, Parallel Biblia, Isten Fia,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  képre írva  Próbálj meg ...  Png telefon  Hazára minden embernek szükség...  Png kutya  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 20  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Nevem  Elköszönt  A Megváltó szolgálatában  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Hazára minden embernek szükség...  Egy bizonyos határt  Szívem  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Jónás Tamás – Végtelen b...  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Mindig jusson idő nevetni  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Fehér virág  Szívem tiéd  Tanuld meg ezt a versemet  Png kutya  Kellemes délutánt kívánok  Hogy lehet megtartani  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Kövesd a cowboyt!  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png telefon  Facebookon kaptam  Adakozás  A sors  A televizió nem a kultúrát kép...  Kaffka_Margit  Örülök, hogy látlak!  Tavaszi kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Julian Brass gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy hatékony szolga  Minden harmadik...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Elköszönt  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Alázat  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Próbálj meg ...  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Akarat  Egy bizonyos határt  Nevem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 20  Makszim Gorkij gondolata  Png csokor  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 20  Leonardo da Vinci gondolata  Németh László tollából  Még csak most kezdődik a nap  Erdőn  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A televizió nem a kultúrát kép... 
Bejegyzés Címkék
jóindulatú észrevételeket, magyarságért aggódást, köztársasági elnök, liberálbolsevik sajtó, ébredező magyarság, katolikus egyház, püspök urat, vagy kezdődő, utolsó árulás, egyetemes magyarságot, árulás tudomására, köztársasági úrnak, ember fejére, nekünk kegyelmezett, emberi életre, magyarságon keresztül, egész világ, emberi társadalom, pusztulás között, fennmaradás győzedelmeskedjék, megbukott hatalom, válságot okozó, helyzetben önvédelmi, ember szabadsága, keresztény egyház, ósdi judaizmustól, hatalom gyakorlásának, idegen uralmat, társadalmi együttélési, egyetemes magyarság, ezeregyszáz éves, világ megbukott, kitartás kegyelmét, krisztusi örök, elmúlt évszázadok, világ által, hívek kénytelenek, fejük spekulatív, isten egyetemes, pozitív tudományok, megtalált Sumír, elnyomatásunknak, fennmaradásunkat, visszatérésünket, kereszténységből, nélkülözhetetlen, befolyásoltságra, antropomorfista, hagyományainkat, előkészítésekor, kötelességemnek, liberálbolsevik, megteremtésével, önpusztításának, megerősítésként, teljesítéséhez, teljesítésével, megvilágosodás, észrevételeket, újjáteremtését, megtisztítását, megmagyaráztak, magyarországét, összelopkodott, érvényesülését, univerzalitást, enciklikájában, történelmünket, gyakorlásának, beszélgetésre, jogosultságát, világpusztító, megakadályozó, embertársamat, gyökereinkhez, kötelességünk, gerjesztenénk, gondolkodónak, ékesszólástan, felemelkedjen, botránykeltés, nyilatkozatot, kiprovokálása, agylágyulásra, megtisztítson, búvópatakként, megjegyzéssel, gondolkodási, megszüntetve, mindannyiunk, köztársasági, meghatározta, megkérdezték, államalapító, magyarország, paradigmához, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1352
  • e Hét: 4880
  • e Hónap: 13484
  • e Év: 49425
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.