Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hóhérok szavazása
  2008-02-13 18:07:05, szerda
 
   
  Nemzetünk történetében a legnagyobb szégyen esett meg 2008. február 11-én.
Olyan törvényt szavazott meg az ország vezetését bitorló nemzetvesztők bűnszövetkezete, amire nincs és nem lesz bocsánat soha.

Magyar állampolgárok millióit hurcolják mészárszékre, miközben idegenekkel tárgyalnak az Egészségbiztosítási pénztárak magán kézbe adásáról. Mi ez, ha nem hazaárulás?
A Nemzet minden tagját porig megalázták.

Tizenkétezer magyar forint a kikiáltási ára egy embernek az alku során, mint azt a hóhérok tervezik. Tervezik, ha lesz idejük végrehajtani. Rabszolgapiacra toloncolták saját véreiket ezek a nemzetidegenek. Politikai fattyúk mind egy szálig, akik ezt megszavazták.
Azok is bűnösök, akik ezt hivatalból nem is akarták megakadályozni. Tehettek volna arról, hogy akármennyi talpig páncélos fogdmegjük tanyázik a tele gatyájuk védelmére a mára már szégyenfalak tövében, módjuk ne legyen megszólalni se. Egyetlen szó kellett volna. Egyetlen egy. Ez a szó az utánam. Ehelyett műanyagellenzékként csendben szavazgattak nemet mondva. Mintha ez a harcosnak vélt úgymond kiállás bármit is változtatott volna a hordalék állagán. Adták a nevüket egy olyan törvény bohóc produkciójához, ami végletekig lealjasította az összes állami szervet, akár elfogadólag, akár éhbérért kiszolgálóként vesz részt ebben.

Még volt képük rohamrendőrökért sivítani a nyomorultaknak. Mindeközben nem esik le az arcuk, nemhogy annak bőre, de az egész egy darabban.

Ne mondja nekem senki, hogy ez durva, vagy gyűlöletet szít! Azok szítanak gyűlöletet, akiknek ez a fejében csak megfordul törvényjavaslatként. Mert azok nem emberek. Bármi van a fejükben, azt élettanilag nem lehet agynak nevezni. Bármi van a szívük helyén, azt nem lehet értelmezni emberi szervként.
Szándékosan, nagy tömegek különösen nagy kárára, hazaáruló bűnszövetkezetben, aljas anyagi érdekeltség alapján megfogalmazták a magyar emberek eladását. Ez a lényeg. Bármit hazudnak róla.

Mára teljes valójában megnyilvánult a régi alapigazság:
A kummunista ha kinyújtja a kezét, lop.
A kommunista ha kinyitja a száját hazudik.
A kommunista megöli, aki neki hátat fordít.

Most itt állunk szemtől szemben az általuk ásott árok két partján. Az egyik oldalon a magyarok kiszolgáltatottságra kárhoztatott milliói, míg a másikon a röhögő verőlegények gyűrűjében az őrült ápoltak maroknyi csoportja.
A magyar társadalom döntő többségének sűrű, ám mégis otthonmaradó ámulása közben tehették, ahelyett, hogy milliók keltek volna váratlanul vándorútra mindenüket odahagyva, hogy ne merjen rendőr kezet emelni a tömegre. Ők is elpusztulnak ennek a hóhér bandának a keze által! Őket éppen úgy érintik a vérszívók sarcai, mint minket. Nem veszik észre, hogy csupán gladiátorok egy eszehagyott vörös diktátor kényére kedvére?
És ha egyszer ez a bomlott agyú a hüvelykjét lefelé fordítja, nekik is éppen úgy befellegzett, mint akiket általuk nevetve veretnek. Szemeket lövetnek egy törpeségére még büszke is idegen pénztől vezérelt nyomoronc horda aljas, haszonleső gyűlöletkeltése nyomán. Ráfért az arcukra a magyar emberek egyik legszentebb ünnepének meggyalázása. Már önmagában ez sem érdemel bocsánatot! Soha!
Érted Gyurcsány?
Érted Kóka?
Hogy az édes anyaföld vessen ki titeket magából, ha majd egyszer odakerültök. Nyugtot ne leljen lelketek sem, ti népnyúzók!

Igen, sokan mondták már, egy elmeháborodott banda terpeszkedik a nép nyakán. Kiszívja életének minden apró részletét a saját anyagi hasznára.
De most olyat cselekedtek, ami minden képzeletet felülmúlt.
Eladták a szülő nemzetüket!!!

Gyurcsány, Kóka, meg az összes többi jöttment nevesincs kommunista és ivadékai látni engedték a sátántól kapott igazolványukat. Ezek a pokolfajzatok odáig vetemedtek, hogy emberek millióinak egész életén át befizetett temérdek pénzét idegen kezekre bízzák. Azt kínálják a nagyvilág globalista-kozmopolita vigéceinek, ami nem az övék, tehát lopnak és hazudnak egy füst alatt. Maga a törvény pedig a halál. Halál.
Bebizonyosodott, hogy egy átkozott némber gőgös ámokfutásának mára több áldozata van, mint egész évben a közutakon bekövetkező közlekedési baleseteknek hazánkban. Ez a szoknyás bakó megtette, amit a többiek nem voltak képesek. Persze kellett ehhez idegen tőke is. Például keletről, mint tudjuk.

Ide figyelj Horváth Ágnes! Hány ezüstért mérsz egy kiló magyar húst? Büszke vagy mi? A politikai pályafutásod csúcsán érzed magad? Vigyázz, vigyázz Horváth Ágnes! Onnan nagyot lehet bukni. Csak egy kicsit biccenteni kell, és már lendülsz is lefelé. Sok magyar ember fog arra biccenteni, hogy eltűnjetek. Várd ki! Nem kell sok türelem, még annyi se, mint a te cinikus vigyoroddal szemben tanúsított ez az ország.

Azt kívánom mindenkinek, aki bármilyen módon részt vett a 93000 négyzetkilométer egy gulággá szervezésében, hogy ne is értsék majd azt a fokú haragot, és gyűlöletet, ami feléjük árad minden irányból. Ne maradjon idejük megérteni! Azoknak se, akik őket védik! Addig pedig ne legyen egyetlen nyugodt éjjelük egyiknek sem, amit képesek volnának végig aludni.
Idejük minden pillanatában rettegjenek mindentől! Azt a fokú gonoszságot, amit ezek tegnap felmutattak, nem lehet megbocsátani! Erre nincs keresztényi fogalom. Jöttment betolakodók gyűlölködő vonyítása közepette népirtásra rendezték be Árpád vezér országát.

De egyetlen kérdés maradt mára! Eladottságunk okán már nincs miről tárgyalni ezekkel, mert nem csupán az alkotmányra tett esküjükkel vállalt szerzett jogainkra alapuló társadalmi szerződést vetették a tűzre, de jövőjükkel együtt a miénket is.
Végromlás országává tették ezt a földet.

Az egyetlen kérdés maradt mára! Hol voltak azok az emberek, akikkel ezt meg akarja cselekedni ez a rabló csőcselék? Miért nem képes a helyén és szintjén kezelni ezt a nemzetgyalázatot a magyar emberek milliós tömege?
Ez nem a fennálló államrend megdöntésére szólít, hanem a jelenleg is érvényben lévő törvények alapján köztörvényes cselekedet megakadályozó megmozdulásra. Ezek, meg az őrzőik váltak köztörvényes bűnözőkké, minden fellelhető jelenlegi rendelkezés értelmében.
Gyurcsány és bandája egyet elfelejt. Elfelejtik, hogy a törvény mi vagyunk. Mi magyarok mind. Akárhogy jár a szájuk a becstelenül összecsalt millióikkal-milliárdjaikkal a zsebükben, ők ellenünkre nem alkothatnak törvényt. Szolgák ők valamennyien, a mi pénzünkből busásan el és kitartva, volnának valamennyien ideológiai szajhák. Életük minden másodpercében a nemzet teljes egészének érdekeit kötelesek képviselni. Ennyi a szerepük, nem több. Ha ez nem tetszik a vörös és kékidentitású jabrancoknak, el is lehet innen menniük. Jó messzire!

Gyalog világútlevél, háromnapi hidegélelemmel, váltás fehérneművel, Vlagyivosztokig, de csak oda. Amíg tehetik! Gyanítható, nem sokáig tehetik.
Az utcán nyíltan beszélnek arról az emberek, miszerint elemi erejű robbanás fogja elsöpörni ezt a diktatúrát.

Addig pedig hívjátok magatok köré az ország összes rendőrét, meg kommandóját, akkor is meg fogtok sülni a felétek áradó gyűlölet tüzétől. Állítsatok fel még erősebb kordonokat, jó sokat. Akár hegesztessétek össze. Jelöljetek ki országszerte magatoknak kordonnal védett útvonalat.
Mi nagylelkűen ezt is megengedjük. Miért? Mert a magyar ember vendégszerető, és tiszteli idegen vendégeit. Hiszen ti idegenek vagytok! Meg aztán az ország többi része így legalább a miénk maradhat. Maradjatok meg ezeken az útvonalakon, jó sok fegyveres kíséretében! Álmotok is kordonok között vezessen! Egészen a végső rácsig, amit úgy neveznek, börtön. Mert addig a saját börtönötökben fogtok élni, és nem marad épeszű magyar, aki elfogadna titeket. A kordon szabad oldalán majd tesszük a magunkét egy szabad és virágzó országért. Mi magyarok. Mi magunk!
Mert mától kezdve nem vagytok ennek az országnak vezetői többé, és nem is lesztek. Nincs hozzá erkölcsi tőkétek. Már ha ismeritek azt a szót, hogy erkölcs! Maradtatok, amik voltatok, csupán egy útszéli rabló csürhe.
Most legalább ország-világ meglátja, megérti mi is történt és történik ebben a kicsi országban.
És megértik majd a többi történést is, ha az ég is megsegít minket, szabad magyarokat.

Isten irgalmazzon lelkeiteknek!

Budapest, 2008. február 12.
Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rohamrendőrökért, négyzetkilométer, nemzetgyalázatot, bebizonyosodott, bűnszövetkezete, vlagyivosztokig, milliárdjaikkal, rabszolgapiacra, gyűlöletkeltése, produkciójához, megakadályozni, elmeháborodott, hegesztessétek, nemzetidegenek, megfogalmazták, nyomorultaknak, hidegélelemmel, igazolványukat, kiszolgálóként, ámokfutásának, kékidentitású, lealjasította, eladottságunk, másodpercében, megnyilvánult, vendégszerető, szervezésében, megakadályozó, pokolfajzatok, megmozdulásra, állampolgárok, nemzetvesztők, börtönötökben, világútlevél, pillanatában, változtatott, legnagyobb szégyen, ország vezetését, alku során, hóhérok tervezik, tele gatyájuk, harcosnak vélt, hordalék állagán, olyan törvény, összes állami, fejében csak, szívük helyén, magyar emberek, régi alapigazság, száját hazudik, kommunista megöli, általuk ásott, Érted Gyurcsány, Érted Kóka, Horváth Ágnes, Lengyel Károly,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A végzet az  Idézetek a barátságról  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Életművészet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Naplemente  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A Föld napja  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Föld napja április 22  Amit átélünk,  Volt egy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden gyerek jó.  Búzaszentelés  György napra  Sokkal bölcsebb a természet,  Környezetvédelem  Kellemes esti időtöltést  A könnyek összegyűjtése  Naplemente  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Ébredj  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Naplemente  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Paul David Tripp Április 24  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Föld napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Rögtön puha Mézes Krémes  Gaál Viktor gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Aki szeret, annak senki sem id...  Föld napja április 22  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
legnagyobb szégyen, ország vezetését, alku során, hóhérok tervezik, tele gatyájuk, harcosnak vélt, hordalék állagán, olyan törvény, összes állami, fejében csak, szívük helyén, magyar emberek, régi alapigazság, száját hazudik, kommunista megöli, általuk ásott, egyik oldalon, röhögő verőlegények, őrült ápoltak, magyar társadalom, hóhér bandának, keze által, vérszívók sarcai, eszehagyott vörös, bomlott agyú, hüvelykjét lefelé, édes anyaföld, elmeháborodott banda, saját anyagi, szülő nemzetüket, összes többi, sátántól kapott, pokolfajzatok odáig, füst alatt, törvény pedig, átkozott némber, közutakon bekövetkező, szoknyás bakó, kiló magyar, politikai pályafutásod, kicsit biccenteni, 93000 négyzetkilométer, gulággá szervezésében, fokú haragot, fokú gonoszságot, alkotmányra tett, egyetlen kérdés, rabló csőcselék, fennálló államrend, őrzőik váltak, becstelenül összecsalt, nemzet teljes, utcán nyíltan, ország összes, felétek áradó, magyar ember, ország többi, miénk maradhat, végső rácsig, saját börtönötökben, kordon szabad, országnak vezetői, útszéli rabló, kicsi országban, többi történést, rohamrendőrökért, négyzetkilométer, nemzetgyalázatot, bebizonyosodott, bűnszövetkezete, vlagyivosztokig, milliárdjaikkal, rabszolgapiacra, gyűlöletkeltése, produkciójához, megakadályozni, elmeháborodott, hegesztessétek, nemzetidegenek, megfogalmazták, nyomorultaknak, hidegélelemmel, igazolványukat, kiszolgálóként, ámokfutásának, kékidentitású, lealjasította, eladottságunk, másodpercében, megnyilvánult, vendégszerető, szervezésében, megakadályozó, pokolfajzatok, megmozdulásra, állampolgárok, nemzetvesztők, börtönötökben, világútlevél, pillanatában, változtatott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 7121
  • e Hónap: 15725
  • e Év: 51666
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.