Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Vörös pandamaci és a sushi gif
  2014-01-01 21:37:15, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Szeretlek kutyuskám gif
  2014-01-01 21:35:41, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Nagyon pici nyuszik gif
  2014-01-01 21:34:25, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Húsvéti   
Csodapakolás - Élesztőt a hajra!
  2014-01-01 21:10:45, szerda
 
  Filléres trükk, amivel hadat üzenhetsz a töredezett hajvégeknek és a hajhullásnak! A csillogó, egészséges haj garantált.

Olívaolaj, egy kocka élesztő, tojássárgája. Külön-külön is valódi csodaszernek számítanak a hajápolás területén, együtt pedig valódi energiabomba a lestrapált hajnak!

Nagymamáink is előszeretettel használták az alábbi módszert, a flancos kencék helyett. Az élesztő tele van B-vitaminnal, ami nem csupán a töredezett hajvégekre gyógyír, fejbőrbe masszírozva a hajnövekedést is serkentheted! A tojás és az olívaolaj egészséges fényt kölcsönöz, puhává és selymessé varázsolja a száraz hajat.

Ha belsőleg is alkalmaznád, akkor inkább a sörélesztő tablettát ajánljuk, ezzel megerősítheted körmeidet is, energiát ad, és a hajhullásnak is megálljt parancsolhatsz.

Alaposan masszírozd be ezt a három alapanyagot a fejbőrödbe, egészen a hajvégekig. Csavarj törölközőt a fejedre, és hagyd fent a pakolást, ameddig csak időd engedi. Majd mosd meg alaposan a hajad samponnal.

Extra tipp! Keverd össze mézzel az élesztőt, és kend az arcodra! Ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, gyulladáscsökkentő hatása miatt pedig a pattanásoknak is búcsút inthetsz.
Forrás:fehervar.hir24
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Az áldás hatalma
  2014-01-01 16:16:54, szerda
 
  Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.
Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.
Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.


AZ ÁLDÁS HATALMA:

A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja.
A szeretetnek ez a kimeríthetetlen ereje itt van körülöttünk, és csak arra vár, hogy egy teremtő mozgásba hozza.

Az áldás törvénye a következő

 Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz.

 Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.

 Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

 Ha megáldok egy "ellenséget", egy barátot nyerek vele.

 Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.

 Megáldani ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem a külső jelenségekre figyelünk, hanem a jót látjuk meg, s ezáltal életre is keltjük.

 Hogy milyen formában kérjük az áldást, annak nincs jelentősége: kérhetem szóban, kérhetem gondolatban vagy akár érzés formájában.

 A legfontosabb, hogy tiszta szívből kívánjam.

 Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

 Megáldhatok minden létezőt. Mostantól kezdve tehát minden embert, akivel találkozom, megáldhatnék, és ekképpen áldás lehetnék mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.

 De nemcsak embereket, hanem minden tárgyat, sőt minden helyzetet is megáldhatok.

 Megáldhatom a testem is. Ha valamelyik testrészem gondot okoz nekem, akkor megáldom ezt a részt vagy szervet, de soha nem, a betegséget.

 Megáldhatom a hivatásomat, a házamat, különösen pedig a családomat.

 De megáldhatom az autómat vagy az utolsó forintjaimat is.

 Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.

 Ettől kezdve áldott életet élhetek, és áldás leszek minden és mindenki számára, akivel csak találkozom.
Forrás:fenyorveny Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A gránátalma és az artériatisztítás
  2014-01-01 15:31:04, szerda
 
 


Az eltömődött artériákat könnyű kitisztítani ezzel az egyszerű gyümölccsel

A szív-és érrendszeri betegségek megelőzéséhez a jövőben nem az orvosságos szekrényben kell majd szétnéznünk, hanem a konyhaszekrényben, vagy az udvarban... tágítva a kört: erdőn, mezőn és hegyen, gyümölcsösökben és... egyszóval a természetben!

A gránátalmáról bebizonyosodott, hogy megállítja a koszorúér-betegségek súlyosbodását

Egy új tanulmány az "Atherosclerosis" folyóiratban megerősíti, hogy a gránátalma-kivonat megakadályozhatja és / vagy visszafordíthatja az elsődleges szív-és érrendszeri betegségekkel járó kardiális mortalitás tendenciáját, vagyis a koszorúerekben felhalmozódó zsíros anyagok felhalmozódása okozta atheroszklerózist.

A spontán koszorúér-elzáródásra hajlamosított három hetes kisegerek ivóvizébe gránátalma kivonatot adtak két héten át. Annak ellenére, hogy a gránátalma kezelés valójában először növelte a koleszterinszintet, megnövelve a nagyon alacsony sűrűségű lipoprotein-méretű részecskék sűrűségét, a kezelés végeredményben viszont csökkentette az atheroszklerotikus plakkok mennyiségét az aorta sinus-ában (kitágult nyílás az aorta szelep felett), valamint csökkentette a koszorúerek okklúzív atheroszklerotikus plakkjainak mennyiségét is.

Figyelemre méltóan, a kutatók azt is megállapították, hogy a gránátalma-kivonat kezelés a következő jótékony hatásokat érte el:

Csökkent oxidatív stressz
Csökkent monocita kemotaktikus protein-1 mennyiség, egy olyan kémiai hírvivő (kemokin) mennyiségéről van szó, amihez az artériákban gyulladásos folyamatok társulnak
Csökkent lipid felhalmozódás a szívizomban
Csökkent makrofág infiltráció a szívizomban
Csökkent monocita kemotaktikus fehérje-1 mennyiség és szívizom- fibrózis
Csökkent szív megnagyobbodás
Csökkent EKG eltérések

Hogyan lehet valami, ami ennyire általánosan elterjedt, mint ez a gyümölcs- elérhető gyümölcs-kivonat formájában is- ilyen hatásos a koszorúér-betegségekre, mint ahogy azt a fent említett tanulmány mutatja? A válasz abban rejlik, hogy őseink együtt evolválódtak bizonyos élelmiszerekkel (különösen gyümölcsökkel) olyan hosszú ideig, hogy ezen élelmiszerek nem megfelelő mennyiségű bevitele közvetlenül vezethet romló szervi funkciókhoz. És valóban, már a kétszeres Nobel-díjas Linus Pauling is azt állította, hogy a C-vitamin-hiány alapvető oka a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának, csupán annak a ténynek köszönhetően, hogy emberszabású főemlős ősünk egész évben hozzáférhetett a gyümölcsökhöz. Ennek következtében az emberi test elvesztette azon képességét, hogy szintetizálni tudja a C-vitamint.

Ez a tanulmány csak növeli a már meglévő klinikai kutatási anyagok halmazát, ami számunkra azt jelzi, hogy a gránátalma segíthet a verőér plakkok kisöprésében. Például: 2004-ben, a "Clinical Nutrition" közzétette egy három évig tartó klinikai vizsgálat eredményeit és megállapította, hogy a gránátalma levének napi fogyasztása 1 éven belül a carotis(főverőér) szűkületet akár 29%-al csökkentheti. Figyelemre méltó, hogy a kontroll csoportban 9%-al nőtt a plakkok mennyisége, jelezve azt, hogy a gránátalma artéria feloldó hatásai még nagyobbak voltak, mint ahogy az első körben nyilvánvalóvá vált.

A gránátalma szív-és érrendszert gyógyító hatásai meglehetősen széleskörűek, amint azt a következő kisérletileg megerősített tulajdonságok igazolják:

Gyulladáscsökkentő: mint sok krónikus degeneratív betegség, a gyulladás is jelentős szerepet játszik a szív-és érrendszeri betegségek patogenezisében. Számos tanulmány mutatja a gránátalma gyulladásgátló tulajdonságait.
Vérnyomáscsökkentő: a gránátalma leve természetes angiotenzin-konvertáló enzim gátló és nitrogén-oxid fokozó tulajdonsága: a vérnyomás csökkentésének két jól ismert útján csökkenti a vérnyomást. Végül, a gránátalma-kivonat gazdag punikalaginban is, ami zavart véráramlású artériás szegmensekben csökkenti a stressz káros hatásait.

Fertőtlenítő hatású: az artériákbani plakkfelhalmozódás gyakran másodlagos vírusos és bakteriális fertőzésekkel jár együtt, köztük a hepatitis C és a Chlamydia pneumoniae. A gránátalma széles körű anti-bakteriális és vírusölő tulajdonságokkal is rendelkezik.
Antioxidáns: az oxidáció az egyik módja annak, ahogy a vérzsír, a szívbetegség okozójává válik (aterogénné válik). Az LDL szint például technikailag lehet "megemelkedett", de addig teljesen ártalmatlan, amíg nem oxidálódik. A gránátalmáról már azt is megállapították, hogy csökkenti a vérben az oxidatív stresszt, szérumban mért paraoxonáz szinteket alapul véve. Egy atheroszklerotikus elváltozásokban szenvedő egereken végzett tanulmány az oxidatív stressz 44%-os csökkenését mérte.
Forrás: naturahírek Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Félelem legyőzése 7 lépésben
  2014-01-01 15:13:15, szerda
 
  1. Nyugi!
Nemrég vettem részt életem első búvármerülésén. Az egyik szabály nagyon tetszett, és úgy gondolom, remekül alkalmazható bármilyen stresszhelyzetre. Ez pedig a következő: ha baj van, három lépésben kell megoldani. Első lépés: állj meg. Ne kapálózz, ne gabalyodj bele még jobban a szituációba, ne rontsd tovább a helyzetet. Második lépés: lélegezz (mélyeket.) A gyors légzés csak még jobban ráerősít a pánikra. Harmadik lépés: gondolkodj és cselekedj. Miután lenyugtattad magad, lesz erőd végiggondolni a helyzetet és a lehetőségeket.
2. Mi a legrosszabb, ami történhet?
Képzeld el a legrosszabbat ami történhet veled az adott szituációban. Az “és akkor mi van?" kérdéssel bogozd ki a helyzetet és a következményeket.
3. Ne menekülj!
Megfigyelés, hogy ha szembenézünk a félelmeinkkel, akkor kevésbé tűnnek ijesztőnek, mint amennyire elképzeltük. Egy kínos beszélgetés a főnökkel, egy operáció, egy párkapcsolati tisztázás: hónapokig retteghetünk rajtuk, pedig a legtöbbször jobb túllenni és megbirkózni a félelmekkel és cselekedni végre. Valahol olvastam egy idézetet, ami valahogy így szólt: "Életem során olyan dolgoktól rettegtem, amelyek 90%-a sosem következett be. Micsoda időpazarlás"
4. Beszélj róla!
Az általam vezetett önismereti foglalkozások egyik legnagyobb hozadéka a résztvevők számára, hogy végre nem érzik magukat egyedül az általuk kínosnak gondolt problémákkal és meg tudják osztani őket más, hasonló helyzetben lévőkkel. Nagyon fontos, hogy félelmeinkről tudjunk beszélni. Persze nem az állandó nyavajgást értem ezalatt, hiszen a félelmek kimondása pusztán az első lépés, ha nem követi cselekvés és megoldás, akkor leragadunk bennük.
5. Vissza az alapokhoz.
Amikor félelmetes élethelyzetben vagyunk, fontos nem megfeledkezni az alapokról. Ne ronts tovább a helyzeten, figyelj oda a testedre. Igyál elég vizet, egyél rendesen, ha nem tudsz aludni, mozogj! Nagyon sokat javíthatsz a dolgokon azzal, hogy az alapok rendben vannak.
6. Jutalmazd magad!
Ha sikerült szembenézni a félelmeiddel, sose felejtsd el megjutalmazni magad. Megfigyeléseim szerint az emberek többsége nem jutalmazza önmagát, és elfelejtkezik apróbb-nagyobb sikereiről. Mostantól kezdve ígérd meg magadnak: a legapróbb sikereidet is justalmazni fogod!
7. Az élet egy kaland
Akárhány éves is vagy, az életedet mindig meg tudod tölteni újdonságokkal. Egy új könyv, tanfolyam, levelezőtárs színt vihet szürkének érzett életedbe. Ehhez azonban bátorság is kell. Kérned kell, keresned, kutatnod, nem pedig elvárnod másoktól, hogy megtaláljanak és szórakoztassanak. Az életed egyszeri és megismételhetetlen, de a cselekmények benne (házasság, szülés, válás, halál) már mind-mind megtörténtek egyszer, máshol, valaki mással. Ez a felismerés megkönnyebbülést hozhat és erőt a gyógyuláshoz.
Mi volt a legutóbbi félelmed, amivel szembenéztél és amit legyőztél?

Forrás:boldogsagtervezes. Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A boldogság 10 titka
  2014-01-01 15:03:19, szerda
 
  Ki ne szeretne örökké boldog lenni, álomházasságban élni? A biztos receptet senki sem tudja, néhány aranyszabályt azonban létezik, és ezek megédesíthetik életünket.

1 Gondolkodj pozitívan!
Ez a sikerhez vezető út kulcsa. A boldog kapcsolat eléréséhez alapvetően két dolog szükséges: a szerelem és a szilárd elhatározás, hogy kapcsolatod sikerre viszed. Mégpedig hosszú távon - amikor már észrevetted, hogy partnerednek is van jó néhány hibája. A boldogság nem jön magától. Ha azonban hiszel abban, hogy boldogok lesztek, valószínűleg többet is teszel a kapcsolat érdekében.

- Kívánd erősen, hogy partnereddel igazán jól működő kapcsolatod legyen!
- Higgy saját magadban, hogy képes vagy partneredet boldoggá tenni - a hit hegyeket képes megmozgatni.
- Ne hagyd magad a környezetedben lévő számtalan negatív példa által elbizonytalanítani. Mindenki a saját boldogságának kovácsa - csak az állandó akadékoskodó nem hisz benne, hogy létezik a földön boldog házasság.

2. Szánjatok egymásra több időt!
A pénz idő? Akinek a szerelemben is ez a véleménye, már előre halálra ítélte boldogságát. Hiszen a működő párkapcsolatnak is szüksége van időre. Mégpedig sokra - talán sokszor többre is, mint amennyit valaki szeretne.

- Mindennap - legjobb este - szánj időt a nyugodt és zavartalan beszélgetésre! Kapcsold ki a tévét, húzd ki a telefonzsinórt, és a gyerekeket küldd be a szobájukba!
- Iktass be állandó szertartást akkor is, ha nem mindig egyszerű a véghezvitele. Reggelizzetek együtt, sétáljatok esténként vagy esetleg menjetek el moziba, színházba minden hónap utolsó hétvégéjén.
- Ragadj papírt, ceruzát, és készíts időbeosztást! Minden tevékenységnél gondold végig: mennyire fontos? Érdemes feláldozni miatta a kettesben tölthető időt?

3. Beszélj helyesen!
Igazán végtelen hosszú beszélgetést folytattatok, mégsem jutottatok egyetlen lépéssel sem előrébb. Ismerős? Abba a hibába estetek, amit ezután remélhetőleg nem követtek el: elbeszéltetek egymás mellett.

- Mindig egyes szám első személyben beszélj! Tehát sose mondd, hogy ?állandóan közbevágsz", hanem azt: ?már régóta úgy érzem, sosem hagysz semmit végigmondani".
- Hallgasd végig a partnered! És ne hidd, hogy ez olyan egyszerű! A helyes hallgatás ugyanis azt jelenti, hogy beleéled magad partnered helyzetébe - akkor is, ha legszívesebben rögtön elmondanád az ellenérved.
- Veszekedj, de építő jelleggel. Nagyon fontos, hogy folyamatosan felváltva beszéljetek és hallgassatok. Ám ne felejtsd el, még ha mérges vagy is: nem az a lényeg, ki ?nyeri" a vitát, hanem az, hogy megoldást találjatok.

4. Mondd el a kívánságod!
Akkor is tudasd pároddal a kívánságodat, ha némely helyzetben ez nehezedre esik: hiszen te sem vagy gondolatolvasó, miért várnád el ezt tőle?

- Szeretnéd, ha partnered gyakrabban foglalkozna a gyerekkel, az esti ?jó éjszakát-puszi" hosszabbra nyúlna? Mondd meg neki! Hogy mi valósul meg belőle, az már más dolog. De hát ezt csak akkor tudhatod meg, ha legalább megpróbáltad.
- Légy tisztában azzal, hogy a kimondatlan vágy hosszú távon konfliktushoz vezet. És ahhoz, hogy fal nőjön köztetek, amely annál nagyobb lesz, minél inkább úgy érzed, nem értenek meg.
- Valószínűleg szexuális téren esik leginkább nehezedre, hogy kívánságodat elmondd. Főleg akkor, ha ezt már évek óta elmulasztod. Ennek ellenére csak az tanácsolható, próbáld meg! Légy óvatos, nehogy megbántsd a másikat, hiszen ő eddig azt hitte, mindent jól csinál. Ne feledd, te hagytad meg ebben a hitében!

5. Vizsgáld meg elvárásaidat!
Partnered nehezen kel ki az ágyból? Akkor ne várd el tőle, hogy a kávét reggelenként ő vigye az ágyba. Biztosan van neked is olyan tulajdonságod, amit eleinte nem mutattál ki.

- Ne várd el tőle, hogy mindent megadjon neked, hiszen ezt te sem tudod megtenni.
- Hagyjatok egymásnak szabad teret, hogy mindenki adózhasson kedvenc időtöltésének.
- Ne hidd, hogy a kapcsolat megoldja minden olyan a személyes problémádat, amit évek óta nem tudtál megoldani. Vedd kezedbe a saját sorsodat!

6. Bókolj!
A bóknak nagy a hatásfoka, hiszen kevés munkával nagy eredményt érhetsz el vele. Egy-egy kedves szó vagy mondat, és máris megváltozik a másik hangulata. Próbáld ki a párkapcsolatodban is! Semmi esetre se hagyd, hogy a hétköznapokban elvesszen olyan fontos dolog, mint például a kölcsönös figyelmesség.

- Minden napra egy-két kedves szó - ennyit biztosan tudsz teljesíteni. Újból és újból mondd el kedvesednek, mit szeretsz benne. Nem lehet ez olyan nehéz, hiszen éppen a nem kevés jó tulajdonsága miatt választottad pont őt.
- Ne rejtsd véka alá érzelmeidet! Cselekedj ösztönösen - hívd fel a munkahelyén, ha ahhoz van kedved, hogy elmonddd, mennyire szereted. Néha vásárolj neki apró ajándékot minden különösebb ok nélkül.

7. Engedd közel magadhoz!
A bensőség köteléke összeköt két embert. Megnyílnak egymás előtt, kimutatják sebezhető pontjukat, őszinték egymással - beszélgetés, érintés és gyengédség által. Kialakul az intimitás, mert megnőtt egymás iránt a bizalmuk. Vigyázat! mindez nem jön magától. A bensőség nem olyan dolog, amit egyszer elérünk és örökre megmarad - újból és újból meg kell érte dolgozni.

- Ne hagyj egyetlen napot sem eltelni anélkül, hogy szeretetteljesen megérintenéd partneredet - még ha ez éppen az ajtóban történik is!
- Légy vele tisztában, hogy a szexualitás mindig a kapcsolat tükörképe. A stressz nemcsak a hétköznapokban, az ágyban is megmutatkozik. Ám ez nem ok a nyugtalanságra - feltéve, hogy beszélsz róla.
- A szexuális igényben lévő különbséget ne tekintsd problémának, amit meg kell oldani. Vedd ténynek, amit kölcsönösen el kell fogadnotok. Keressétek meg az adok-kapok közti egyensúlyt.
- Felejtsd el a statisztikát, amelyik el akarja hitetni, mennyi szeretkezés a ?normális" - hiszen erre nincs norma. Találd ki, neked mi a jó! Csak ez számít.

8. Győzd le a válsághelyzetet!
Ne hagyd magadnak bebeszélni, hogy a krízishelyzet rossz. Aki azt állítja, hogy nála ilyen nincs, biztosan nem mond igazat. Nézeteltérés ugyanis minden családban előfordul, tehát nincs okod arra, hogy pánikba ess! Párkapcsolatban két ember kerül össze, s gyakran teljesen különbözőek a nézeteik, igényeik. A kérdés csak az, hogyan oldják meg a véleménykülönbség miatt kialakult krízishelyzetet.

- Alapszabály: semmit se hallgass el! A konfliktus csak akkor szűnik meg, ha tényleg tisztáztok mindent.
- Kerüld a szócsatát, a nem korrekt támadást és az általánosítgató hasonlatot! Csak a tényleges problémáról beszélj, és légy egészen tárgyilagos!
- Mondd el, mit érzel, még a beszélgetés közepén is. Ezenkívül mindig nézz a másik szemébe!
- Rövid mondatokban beszélj, ezzel megkönnyíted a másiknak az odafigyelést.

9. Ne veszítsd el az életkedvedet!
Minden párkapcsolatban van jó és rossz időszak - de ne hagyd elrontani az életkedvedet! A boldogság megduplázódik, ha osztoztok rajta. A boldog pár tudja, hogy az együtt töltött idő alatt megnövekszik mindkettőjük életkedve. Életükben a kapcsolat a legfontosabb, és nem a karrier vagy a munka.

- Régi igazság, hogy a szerelem, illetve szeretet többet ér, mint a vagyon és a karrier. A pénz nem boldogít, csak a teherbíró kapcsolat. Próbáld meg ezt magadban újból és újból tudatosítani! Légy hálás, hogy van partnered, és tegyél meg mindent, hogy együtt élvezhessétek az életet!
- Szélesítsétek ki közös tevékenységi körötöket - ez nagymértékben összeköt két embert. Gondolkozz el rajta, a jövőben mit csinálhatnátok együtt!
- Iktassatok be rendszeres időközönként egy-egy hétvégét kettesben! Már a tervezgetés is megnöveli az előzetes örömérzést, és visszatérés után nagyobb lesz az energiátok a hétköznapok átvészeléséhez.

10. Légy megértő!
Bánj szeretetteljesen partnered gyenge pontjával! Mindegy, hogy miről van szó (elfelejtette kiüríteni a hamutartót, állandóan a legdrágább hentesnél vásárol vagy elfelejtette édesanyád születésnapját), vedd lazán a dolgot! Gondolj arra, hogy te akartad őt, mégpedig egyetlen okból: mert szereted. És légy őszinte magadhoz - néhány apró hibád neked is biztosan akad!

- Hidd el, teljesen normális, ha a partneredben nem szeretsz mindent! Legalább fogadd el azt a tulajdonságát is, amelyikért nem igazán rajongsz.
- Légy nagyvonalú a megértéssel, mert mindazt, amit adsz, duplán fogod visszakapni. Tedd szívedre a kezed: vajon partnered szereti, hogy te órákig képes vagy a barátnőddel telefonon beszélni?
- Próbálj meg mindent humorosan felfogni! Ne akarj széllel szemben futni, mert az csak stresszt okoz. Sokkal jobb, ha megtanulsz egy-egy hibán nevetni! A sajátodon és természetesen a partneredén is.
Forrás: kiskegyed
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
16 dolog amit....
  2014-01-01 14:48:41, szerda
 
  16 dolog, amit 50 év alatt tanultam (Dave Barry, újságíró):

Soha, semmilyen körülmények között ne végy be altatót és hashajtót egy este!

Ha meg kéne határoznod egy szóban az okát annak, hogy az emberi faj miért
nem éri el a teljesítőképessége maximumát, az a szó a "meeting" lenne.

Nagyon vékony a határvonal a hobbi és a lelki betegség közt.

Azok az emberek, akik meg akarják veled osztani vallási nézeteiket, sosem
akarnak osztozni a te nézeteiden.

Ne keverd össze a karriert az élettel!

Senkit nem izgat, hogy tudsz-e táncolni. Állj fel és táncolj!

Sose nyalj meg húsvágó kést!

Az univerzum legpusztítóbb eleme a pletyka.

Egyetlen ember sincs, aki tiszta és megnyugtató választ adna arra a
kérdésre, hogy miért van nyári és téli időszámítás.

Soha semmit ne mondj annak a nőnek, aki távolról utalásokat tesz arra, hogy
terhes, mindaddig, amíg nem látod, hogy egy gyerek jön ki belőle.

Eljön az az idő, amikor nem szabad többé az emberektől azt várnod, hogy nagy
hajcihőt rendezzenek a szülinapod körül. Ez az idő tizenegy évesen jön el.

Az egyetlen dolog, ami egyesíti az emberi egyedeket, kortól, nemtől,
vallástól, pénzügyi helyzettől vagy etnikai háttértől függetlenül az az,
mélyen, legbelül, hogy mindannyian azt hisszük, hogy jobbak vagyunk az átlag
sofőröknél.

Aki kedves veled, de goromba a pincérrel, az nem kedves ember. (Ez nagyon
fontos! Figyelj oda! Ez az állítás tévedhetetlen!)

A barátaid minden körülmények között szeretnek téged.

Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatőr
készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.

A férfiak olyanok, mint a jó bor. Szőlőként kezdik, aztán a nők addigtapossák őket, amíg valami elfogadható dolog lesz belőlük, amivel már érdemes vacsorázni.
Forrás:http://illesklub.x3.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Rózsaszín mályva
  2014-01-01 13:45:32, szerda
 
 


Korea nemzeti virága
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 316 db bejegyzés
e év: 5813 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4442
  • e Hét: 21109
  • e Hónap: 52595
  • e Év: 257296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.