Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Nemi erőszak régen és most
  2014-11-27 10:55:21, csütörtök
 
  A börtönhierarchia legalján a gólyatábori erőszakoló

Fokozottan ügyelnek a kaposvári börtönben a gólyatábori szatír biztonságára, mert a pedofíliáért és a nemi erőszakért előzetesben ülők vagy jogerős büntetésüket töltők a rabok között a hierarchia legalján állnak, ezt pedig gyakran durva bántalmazással is kifejezik az elítéltek.

Nem különítették a 38 éves fotóst, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy lányt az ELTE gólyatáborában, mert akkor magánzárkába kerülne, ami büntetésnek számít - értesült a sonline.hu.

http://www.origo.hu/itthon/20140920-fokozottan-figyelnek-a-fegyorok-a-golyatabori -eroszakolo-biztonsagara.html

*

Erről az ERŐSZAKRÓL annyi minden jut eszembe saját ifjú-koromból...

1.) Nagyon fájdalmas sebként ég a lelkemben az, amikor a saját anyám hozzájárult ahhoz, hogy a titkosszolga barátja megerőszakoltathasson valakivel, akinek lakást ígértek érte cserébe. Nekem még azóta sem volt alkalmam erről beszélni senkivel! Mert, amikor szóbahozom, akkor mindenki elhallgattat... és megvetéssel néz rám. Sőt, volt aki azt mondta, hogy én vonzottam be a megerőszakolót, mert én akartam valójában azt az erőszakot!!! (Érdekesen alakulnak ezek a dolgok a különböző történelmi korszakokban.)

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=125709&n=furaila

Visszatérve az én esetemre - mert Tiborca valójában én voltam/vagyok - amikor is nem írtam le mindent, ami a mai napig úgy földhözvág, hogy alig tudok napról-napra továbblépni!!!! Az az erőszak 17 éves koromban történ meg velem. amiért NEM HEVERTEM KI a mai napig, az leginkább azért van, mert az a HATALOM kinyújtott karjaként működő anyának hitt nőszemély és az ÁVH-s házibarátja megbizatásaként lett végrehajtva.

Azért sem lehet elfelejteni, ez az anyának álcázott nőszemély a mai napig az első számú azonosítóm a személyi okmányaimban, első kérdés amit feltesznek - bárhova megyek ügyeimet intézni, hogy "anyja neve". Nekem olyankor annyira tiltakozik kimondani azt a nvet, hogy hosszan hallgatok... és zavart keltek ezzel... Megzavarom az embereket, akik számára a legdrágább az édesanyjuk nevét kimondaniuk!!!!

Nincs olyan anyák napja, amit ne sírnám végig! Miközben, engem ünnepelnek a gyerekeim... aközben, gyermeki lelkem a "semmi ágán ül"-ve vacogva vágyakozik egy kis anyai szeretetre, ami után hiába vágyakoztam egész életemben!

*

2.) El tudjátok képzelni, hogy milyen BIZALMATLAN lélekkel neveltem gyermekeimet ilyen "előélet" után? Amiért nem volt alkalmam SZEMÉLYESEN ELMONDANI SENKINEK, a TÉMÁVAL kapcsolatos tapasztaltaimat, leírtam azokat a TUDÓSÍTÁS MAGYARORSZÁGRÓL című írásomban.


IDÉZET A TUDÓSÍTÁSBÓL:

"Olyan nagy öröm volt Katalin számára, amikor Zsuzsit fölvették az egyetem tanárképző karára! Zsuzsi viszont, egykedvűen vette tudomásul. Katalin, mint egy lelkes anyuka, sehogy nem értette... Főleg, amikor a gólya-táborba szóló meghívást sem fogadta el. Nem vágyott oda a kortársaival való szabadidős együttlétre! Talán, mert ez volt a második felvételije, amitől kezdett elmenni az egésztől a keve...???

Már az első évfolyam elején megrendeztek egy un. GÓLYA BÁLT, amire Katalin sokkal izgatottabban készült, mint a lánya. Amolyan bálias külsővel szerette volna látni induláskor. Ehelyett, furcsa szerkóban libbent ki a lakásajtón. Katalin érezte már nem szólhat ebbe sem bele... Alig várta az estét... Már majdnem éjfél volt, amikor könyörgőre fogva megkérte Zsuzsi apját, hogy üljön kocisba és menjen nézze meg azt a bizonyos Gólya-bált!

Apja bement a patinás egyetemi épületbe és ment a zenebona után, ahol az egyik teremben meg is találta Zsuzsit. Otthon aztán kiderült, hogy leginkább a fölsős évfolyamosok pótszeres bulizásához asszisztálhattak a "Gólyák"!... Talán, amiért Zsuzsi már tudta, hogy mi az aktuális "trendi" ezért nem volt annyira lelkes, mint az anyja. Amikor megkezdődött a tanév, fokozatosan kezdett kiderülni, hogy milyen is az a bizonyos "trendi"! Ez egy olyan életformaváltással járt Zsuzsinál, hogy szinte belebetegedett. Először a sportot hanyagolta el, majd egy sérülés után teljesen abbahagyta. Azután a barátnőit "építette le", majd a kedvesével is szakított - vagy inkább ő szakított Zsuszival, mert teherbeejtett egy másik lányt, akit elvett feleségül. Rendszertelenül táplálkozott, mert a rendszerváltozásra hivatkozva megszűnt a "közétkeztetés", a menza...

(Egy sor negatív történéssel kellett volna megbírkóznia főiskolának és alkalmazottainak, valamint hallgatóinak egyaránt, miközben nem állhatott meg az élet egy pillanatra sem. Ugyanakkor a Munkaügyi Hivatalhoz hasonló stílusban intézték az adminisztrációt a tanulmányi osztályon. Vagyis az a hely lett a főiskola, ahol valósággal büntették a hallgatókat. Büntették őket a puszta létükért, a megnövelt létszámért, az alacsony tanári fizetésért, a rossz körülményekért, mindenért. Büntették őket minden lehetséges módon, de legfőképpen az ismeretek átadásának- és számonkérésének módjával! Miért? A pszichológiai szakirodalomban ezt a jelenséget, emberi magatartást azzal a magyarázattal indokolják, hogy "...a frusztált ember agresszivitását leggyakrabban arra irányítja, ahonnan a legkisebb ellenállásra számíthat.". Ilyen kiszolgáltatott, ellenállásra képtelenek az egyetemi és főiskolai oktatók és hallgatóik Magyarországon - akár fiatalok, akár "öregek". "Jobb híján" egymás ellen fordulva vezetik le a körülmények miatti tehetetlen dühüket.)"



3.) Képzeljétek el, hogy valamilyen piti kis lopás miatt letartóztatták a szemközti szomszédasszony nővérének a fiát... Majd el is ítélték és a börtönben megerőszakolták... a jóképű, egyébként csendes gyereket. Ez a 90-es évek elején volt itt Pesterzsébeten. A lényeg, hogy ez a fiú öngyilkos lett börtönben. Mindez egy pokróc miatt, amit elvett valakitől, aki csak erre várt, hogy följelenthesse és a srácot lecsukathassa.

Akkoriban így szerveztek be titkos szolgálatra fiatalokat!!!!!!!!

Gondoljátok el, hogy közben, meg kirabolták az országot privatizáció címén a magánvagyonaikat gyarapítandó - a politikusok! Azok, kiknek a mi érdekeinket kellett volna, v. kellene képviselniük!!!! Ez a fiú belehalt abba az önbíráskodásba, amire a cikk is felhívja a figyelmünket!

*

4.) Rettenetesen elfajultak Hazánkban, (a világban) a dolgok!!! Mintha vesztét érezné az emberiség!

Szomszédasszonyom mellett lakott az az idős házaspár, akit pár éve úgy megvertek ismeretlen betörők, hogy a csontjáról leverték a húst az idős férfinak, aki bele is halt a kórházban... Majd, a szintén súlyosan bántalmazott felesége is utána halt egy hét múlva... Szomszédasszony, aki a közös házfalon keresztül tanúja volt a falon jelző két idős embernek... és az azt követő zuhogásnak!!! Annyira félt, hogy moccani sem mert, nemhogy segítségért szaladni! Viszont, telefonálhatott volna! Vagy...??? Végül, másnap "vészcsengőt" adott nekünk, amin jelezni kívánta, ha őt is meglátogatják a betörők, tudjon segítséget hívni!!! Azóta sem lehet tudni, kik voltak a két idős embernek a támadói!!!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1084
  • e Hét: 4612
  • e Hónap: 13216
  • e Év: 49157
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.