Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Terrorfenyegetettségi törvény és a NATO
  2016-02-07 07:30:22, vasárnap
 
  NEM ÁRT, HA TUDUNK ARRÓL, HOGY az ALAPTÖRVÉNY 51/A törvény módosításítási tervezetében mit is terveznek Magyarország (és a benne élő magyarság maradékai) ellen.
*
Vegyük sorra az Alaptörvény 51/A.módosítási tervezetében rejlő veszélyes csapdákat!
*
2. cikk 3. bek.-ben ez olvasható:
,,
(3) Az Alaptörvény egységes szerkezetű szövegét az Alaptörvény e módosításának hatálybalépését követően haladéktalanul közzé kell tenni a hivatalos lapban."
Komment és kérdés:
HOGYAN KELL ÉRTELMEZNI AZT, HOGY EZT A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST "HALADÉKTALANUL MEG KELL JELENTETNI HIVATALOS LAPBAN"???

*
*
Ugyanakkor, ,,"A 2011. évi CXIII. törvény 38. § (7) bekezdése alapján 2016.01.12-tól 30 évig ,,NEM NYILVÁNOS!""
Komment és kérdés:
UGYANAKKOR 30 ÉVRE VONATKOZÓ TITKOSÍTÁS lenne ÉRVÉNYBEN??? IDÉZEM A SZÖVEGET: """Az 51/A. törvény módosítása
*
*
,,,,Részletes indokolás
Az 1. cikkhez
,,A módosítás célja, hogy jelentős terrorfenyegetettség - ideértve a fegyveres vagy kibertérből érkező fenyegetéseket is - esetére is biztosítson a Kormánynak azonnali intézkedési jogkört az Országgyűlés utólagos megerősítése mellett.""
Komment és kérdés:
A migránsok tömeges beáramlása nem jelent ,,fegyveres fenyegetést", mert fegyvertelenül érkeznek az országba - egy esetleges, erre vonatkozó EU-törvény elfogadása miatt. Amit, ha nem tartunk be, akkor akár még a Euro-Gend-For-t is http://www.eurogendfor.org/ ránk szabadíthatják! Mint, ahogy ezt tette Gyurcsány is 2006-ban!
*
A PROVOKATÍV ŐSZÖDI BESZÉDET KÖVETŐ - egyébként jogos népharag kiprovokálása csak ÜRÜGY volt a 2006-os véres rendőri beavatkozásra... http://furaila.xfree.hu/43588
Gyurcsány Ferenc azzal indította a 2016-os EP-választási kampányát, hogy:
- "... az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot."
*
Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe).

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverénitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog.


Kérdés:
Vajon, véletlen, hogy a mostani migrációs invázió kapcsán szóba sem jött még eddig az Euro-Gend-For bevetése?
Mint EU és NATO tagországnak mi a teendője a magyar kormánynak akkor, ha pont a NATO és az EURO-GEND-FOR részéről érkezne a ,,fegyveres támadás"?
*
*
Ugyanez a gond az alábbi szöveg tartalmával is:
,,,,2015. évi ... törvény
egyes törvényeknek a terrorveszély-helyzettel kapcsolatos módosításáról
1. §
,,9. ellátja a rendkívüli állapot, a szükségállapot, a megelőző védelmi helyzet, a terrorveszély-helyzet, a váratlan támadás és a veszélyhelyzet esetén a hatáskörébe utalt rendvédelmi feladatokat, továbbá rendkívüli állapot idején és váratlan támadás esetén közreműködik az államhatárt fegyveresen vagy felfegyverkezve átlépő személyek kiszorításában, valamint elfogásában és lefegyverzésében," ,,
*
*
Kérdés:
Mit jelent ez?
,,,,4. §
(1) A Hvt. 64. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
,,(1) A rendkívüli állapot, a szükségállapot, a megelőző védelmi helyzet, a terrorveszély-helyzet és a váratlan támadás idején alkalmazható szabályokat, a bevezethető rendkívüli intézkedéseket ez a fejezet állapítja meg. A NATO Válságreagálási Rendszerrel összhangban álló nemzeti intézkedések önállóan, illetve a bevezetett rendkívüli intézkedésekkel összhangban alkalmazhatók." ,,
*
Komment:

Tartok attól, hogy EZ A TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁS LEHETŐSÉGET FOG ADNI a Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatott (T/5311-es) módosításának ÉRVÉNYESÍTÉSÉRE. A T/5311-es módosítást 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) MEGSZAVAZTATOTT az akkori parlament. Ez azért veszélyes, mert ez a módosítás lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__

Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá az ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal INDOKLÁS:

Boross annyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=185005&aid=242747
(Heti Válasz XI. évfolyam, 17. sz. 2011. április 28.)

*
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése...

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225159&aid=257851

*

Az Alaptörvényt bevezető hatalom bebetonozását jelenti ez a módosítás. A migránsok általi fenyegetettség csak ÜRÜGYÜL szolgált/szolgál!

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 713
  • e Hét: 4241
  • e Hónap: 12845
  • e Év: 48786
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.