Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Háttérhatalmi játszmák
  2017-04-10 17:01:52, hétfő
 
  HÁTTÉRHATALMI JÁTSZMÁK (2017.04.07.)
https://www.youtube.com/watch?v=w8kQH1IxeHw
*
A videóban megszólaló MEGMONDÓ-EMBEREK tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért.
*
Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL - és az 1945, illetve 1956 utáni - nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL! A misztifikációs történelemről való csevegés csak figyelemelterelés a MAGYAR VALÓSÁGRÓL!
*
Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Szűcs Róbert is, aki ezen a videón Erőss Diánával duóban győzködik a ,,nézőket" arról, hogy mi és kik voltak azok, akik a világ történelmének alakulásába beleavatkozva, pl. mi történt a XIX. sz-ban, vagy mi történik napjainkban Európában és ezen belül a KÁRPÁT MEDENCÉBEN.
*
*
A baj csak az, hogy 1990 óta - és még napjainkban is - meg sem kísérelnek ezek a megmondó emberek tényfeltáró módon közelíteni:a KÖZELMÚLT MAGYAR VALÓSÁGÁNAK igazságához.

Ahhoz, a történelmi tényhez, hogy a SZOCIALIZMUST valójában a SAJÁT MAGYAR VEZETŐI VITTÉK CSŐDBE, ami - MINDENFÉLE MISZTIFIKÁCIÓTÓL FÜGGETLENMÜL - TÖRVÉNYSZERŰEN KÖVETKEZETT BE.
*
De nem azért, mert ,,nemzetközileg előkészítették", hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi...
1963-tól az 1970-es évekig FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...
*
Sajnos, ezen az 1969-től bevezetett ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS feltételei szerint - napi 2x8 órában - dolgoztatott munkás-parasztság által megtermelt TÖBBLET-bevétellel sem lehetett változtatni!
*
Ez volt a valódi OK!

*

Vagyis, valójában a csőd elkerülése miatt vettek fel hitelt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak.
Bizonyság: a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
*
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=onPlusOne%2C
_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

*
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt rendszert kellett váltani.
*
*
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY,: amiről a megmondóemberek - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolnak.
*
Ez azért veszélyes, mert olyan, mint amikor egy beteg embernél a tünetet kezdenék el kezelgetni anélkül, hogy az azt kiváltó okot megvizsgálnák és megszüntetésére tennének kísérletet a legjobb gyógymód kigondolásával és alkalmazásával.
*
Kár, mert mindaddig, míg a kiváltó okot ELHALLGATJÁK, remény sem lehet a gyógyulásra.
*
Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM-nak ,,köszönhetően".
Ez ellen 27 éve nem tehetünk semmit.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánkban nem csak a CEU-ban folyik ellenséges oktatás
  2017-04-10 16:51:58, hétfő
 
  AKI AZT HISZI, HOGY MAGYARORSZÁGON A FÖLSŐOKTATÁSBAN CSAKIS A CEU-BAN FOLYIK MAGYARSÁG- NEMZETELLENES OKTATÁS, AZ TÉVED!
*
Évtizedekig teljességgel előnyt élveztek azok, akik, vagy szüleik:
*
- ,,a Magyar Szabadság Érdemrend(1),
*
- a Munkás Paraszt Hatalomért Emlékérem(2)
*,
- a Szocialista Hazáért Érdemend(3),
*
- illetve akinek szülei a Magyar Ellenállók Antifasiszták Szövetsége azon tagjai, akik fegyveres harcokban vettek részt(4)
*
- a munkásmozgalom mártírjai(5),
*
- a Magyar Népköztársaság fegyveres testületeinek hősi halottai(6),
*
- nemzeti gondozottak(7). ,,.
*
(Idézet a képen látható 12. pontban megfogalmazott ,,Szüleim, saját kitüntetéseim": címszó alatti szövegből.)
*
http://furaila.xfree.hu/274691
*
Együtt, a nép tudta és beleegyezése nélkül - egymással paktumot kötve akarták a világ proletárjait egyesíteni akár IMF hitelből - még 1986-ban is, amikor már 4. éve (és napjainkban is) érvényben volt az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ebből egyértelműen kiderül, hogy egészen egyszerűen hülyének nézték a magyar dolgozó népet! Azt a munkásosztályt, amelyik képviseletére FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti funkcionáriusként NAPPALI tagozaton tanulhattak azon a Politikai Főiskolán ahova a munkahelyük iskolázta be őket. És, ami a legnagyobb árulás, hogy három évig kapták a munkahelyüktől a havi fizetésüket!
*
A szocializmus fizetett ,,káderei" 1990-ben, pedig elkezdték átírni az önéletrajzukat és elhallgatni FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti funkciójukat, de még a Politikai Főiskolán való tanulmányaikat is!
*
Megtehették, hiszen a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetem ,,átvette" a Főiskolát... Így ma már mindenkinek, aki a ,,Polfőn" szerzett politológusi diplomát, úgy szerepelteti az önéletrajzában, mintha a Közgázon végzett volna!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=828149&sort=
*
Természetesen, 1990-et követően is számíthattak arra, hogy mindkét oldali HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZNI az új módit oktató fölsőfokú iskoláiba is - MINDENFÉLE SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSRE.
*
Pedig, az ő MEGBÍZÓIK voltak azok, akik csődbe vitték az un. szocializmust és ennek ellenére mai napig úgy használhatják diplomáikat, mint JOGOSÍTVÁNYT a hatalomban való részt vételre.
*
Ők (megbízóik) voltak azok, akiknek a szovjet-magyar barátság már nem volt jó üzlet és ezért a szemük nem rebbent, amikor belőlük lett a legvadabb - templomos ájtatosságot tanúsító - az oktatást piacosítani akaró kapitalista!
*
Példaként elég lenne megismerni végre pl. Dr. Hoffmann (Bajnai) Rózsát!
Bővebben itt olvashatunk róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoffmann_R%C3%B3zsa
*
Vagy, vegyük szemügyre kinek csüggnek az ajkán még 1997-ben is, a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen a diákok?
Bizony, azon az Agárdi Péterén, aki a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának kulturális ügyekért felelősének, Aczél Györgynek volt a leghűségesebb kontraszelektálója 1990 előtt, és 1990 UTÁN is!
*
Aczél György nevéhez fűződik az a bizonyos hármas "T"-vel való szigorú megkülönböztetése a magyarságnak! Ő volt a kitalálója annak, hogy kit "T"ámogathat, kit "T"űrhet meg, és kit "T"ilthat a szocialistának hazudott hatalom...
Agárdi Péter, pedig ennek a szelektálásnak volt az egyik megvalósítója 1990 előtt és 1990 után is!
*
Természetesen, Bauer Béla sem maradhat ki a sorból, akinek elévülhetetlen érdeme a PAKTUMOS JOBB- ÉS BALOLDALI HATALOM szemében, hogy az 1998-as FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZT elsikkasztotta!
A Felnőttképzési Atlaszról még az is eszembe jutott, hogy talán azért vágtak bele a ,,projektbe" - eleinte belevéve engem is - mert én választottam ezt a szakdolgozati témát 1997 októberében. Hiszen, én voltam az, aki Dr. Csoma Gyula andragógia professzornak átadtam a kézzel megírt témaválasztásomat - felkérve őt ezzel arra, hogy legyen a konzulensem... aki később áttestált Bauer Bélának, ős pedig Kraicziné Szolkoly Máriának a Budai Tanítőképző Főiskola akkori vezetőjének...
*
A felsorolást folytathatnám, de nem látom értelmét, hiszen, még a Magyar Írószövetségnél is elsikkasztották az 1996-ban meghirdetett MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓ c. pályázatra beérkező több, mint 2000 pályaművet. Azzal, hogy agyonhallgatták mekkora krízis-helyzetben éli meg a magyarság az un. rendszerváltozást! Ezzel elejét vették annak, hogy bármit is tegyenek ezen NEHÉZ-SORSÚAKÉRT!
*
Elég csak a 2005-ben létrehozott első NEMZETI KONZULTÁCIÓS TESTÜLET tanult és tudós tagjait sorra venni!
Ők is, nagyon jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom!


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=225154&sort=
*
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehetett és lehet vezetni?
Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét?
*
Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle elszámoltatás?
*
EZÉRT IS TARTUNK OTT, AHOL...
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 220
  • e Hónap: 2465
  • e Év: 34195
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.