Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
A hangos tüntetésekről
  2017-04-20 22:31:03, csütörtök
 
  Tudnunk kell, hogy nem valósulhat meg semmi olyan pártprogram, ami nincs összhangban az EU nemzetállamokat gyengítő programjával!
De én hiába kongatom a vészharangot, hogy ha továbbra is így folytatjuk, akkor hamarosan megvalósul Gyurcsány leghőbb vágya, hogy még a térképről is eltűnjön Magyarország!

*
Elnézve és hallva a hangos tüntetőket, bizony tudom, hogy minden áron botrányt, és zavart akarnak kelteni most is, mert ki akarják provokálni azt a lázadást és a polgárháborús helyzetet, amelynek ÜRÜGYÉVEL a NATO kiépíthetné ,,végre" azt az EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT, amit már oly régen szeretné BOROSS PÉTER és az ÁLTALA ÚJJÁSZERVEZETT TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT!
*
2008 óta azon ügyködnek, hogy legyen ÜRÜGY a Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatott (T/5311-es) 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) a parlamenttel elfogadtatott törvénymódosításnak ÉRVÉNYT SZEREZNI!

*
A 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása lehetővé tenné a NATO számára - az egész ország területét 11 körzetre osztva, egyenként 10 km-es sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:


I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
*


Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá az ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép.


Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levitetni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=185005&aid=242747
(Heti Válasz XI. évfolyam, 17. sz. 2011. április 28.)
*
Nyilvánvaló, hogy: egyfajta bontási terv lépett életbe ezekkel a tüntetés-sorozatokkal. Azt, visztont tudnunk kell, hogy a bontást- és ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,.
*
,,A gerjesztett népharag és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. A forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben."
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Kiket nevezhetünk nehéz-sorsúaknak
  2017-04-20 15:49:50, csütörtök
 
  2. NEHÉZ-SORSÚSÁG KERESZTJE A MÚLTBAN ÉS A JELENBEN

2. RÉSZ: KIKET NEVEZHETÜNK NEHÉZ-SORSÚAKNAK?
*
1.) Azokat, akiket 1956-ig sikerült likvidálniuk - az 1945 után hatalomra kerülő, magukat kommunistának és szocialistának hazudóknak - és akik utódainak nem volt lehetőségük nyugati emigrációra, azok "osztályidegennek" kikiáltott "burzsuj-reakciós elemek"-ként, vagyis: ellenségként voltak kezelve.
De nem jártak jobban azok sem, akik túlélték a ,,hazai" recski- és a hozzá hasonló büntető- és átnevelő tábort. Mert, mint ilyenek, soha nem élhettek szabad életet, hanem a társadalom peremére száműzve (kontra-szelektálva) egyfajta belső emigránsként tengődtek.
*
1.1. Mert, aki túlélte a II. világháborút valamilyen fogságban, majd a háború befejeztével hazavergődött, az fasiszta ellenségnek lett nyilvánítva, ami kiterjedt utódaira is. Egészen pontosan: rossz lett a KÁDERLAPJA!
*
1.2. Aki túlélte a málenkíj robotot a Szovjetunió szibériai településein, az hazavergődve soha többé nem lehetett szabad, mert örökre rásütötték a láthatatlan skarlátbetűt, amit belül a lelkében kellett viselnie, mint a II. világháborúban a zsidóságnak kívül a ruháján a sárga csillagot, és ezt örökítették tovább a mit sem sejtő utódaikra is, mert nem beszélhettek róla;
*
1.3. Aki túlélte a ,,hazai" recskihez hasonló büntető- és átnevelő-tábort, az valójában soha többé nem lehetett szabad, mert olyan rendőri felügyelet alatt tengethette életét ami miatt rokonai is messzire elkerülték és az is csodával volt határos, ha családot alapíthatott...viszont, a mit sem sejtő utódai is megörökölték ezen NEHÉZ-SORSÚSÁGOT szüleiktől;
*
1.4. Azoknak a horthysta kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos földműves - ,,kuláknak" kikiáltott - magángazdáknak és utódaiknak, valamint, az éppen polgárosodó értelmiségieknek, vagy a szakmát tanuló iparos - saját műhellyel rendelkezős - mesterembereknek, akiknek nem volt lehetőségük Nyugatra emigrálni sem oda menekíteni családtagjaikat, belső emigránsként, a társadalom peremére száműzötten (kontraszelektáltan) kellett leélniük életüket.
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Írásaim elérhetősége
  2017-04-20 15:48:28, csütörtök
 
  HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ JEGYZETEMHEZ A FACEBOOKON?
*
A több, mint 400 Jegyzetemben válogatva- olvasgatva mindent megtudhatsz a legtitkosabb és elhallgatott TÉNYEKEN alapuló igazságokról!
*
Úgy válik láthatóvá a Jegyzetek, ha a BORÍTÓKÉP alatti kis ablakok (Idővonal-Névjegy-Ismerősök-Fényképek-Továbbiak) közül rákattintasz a Továbbiakra. Akkor megjelenik egy sor címszó. Ezek között látható a Jegyzetek. Erre kattintva máris a tiéd lehet az összes, legtitkosabb gondolatom!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. "Sorstalanok" és "nehéz-sorsúak"
  2017-04-20 15:46:35, csütörtök
 
  1. NEHÉZ-SORSÚSÁG KERESZTJE A MÚLTBAN ÉS A JELENBEN
*
1. RÉSZ: ,,SORSTALANOK" és ,,NEHÉZ-SORSÚAK"
*
Azért írtam meg ezt a sorozatot, mert fölöttébb igazságtalannak tartom hogy folyamatosan a SORTALANOKRÓL és az ő szenvedéseikről, meg a jóvátételükről esik szó a médiában, az Országházban, miközben a NEHÉZ-SORSÚAKAT és a róluk szóló írásokat ELHALLGATJÁK az utókor elől. Ez nem igazságos!
*
Meg kell tudniuk utódainknak, hogy negatív megkülönböztetések (diszkriminációk) sora ért minket - a közvetlen 1945 után születetteket - már születésünk óta.
Ki kell végre mondani, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!
*
Van egyet len-egy és végképpen tragikus körülmény, amiben megegyeznek a magukat baloldalinak, illetve jobboldalinak sulykoló politikusok, és ez: annak ELHALLGATÁSA, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént - HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL - a proletárdiktatúra.
Ezzel a módszerrel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
Ezzel párhuzamosan, kitermelte - az un. szocialista HATALOM - az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget, akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig.
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szeretésről és a megbocsájtásról
  2017-04-20 11:44:56, csütörtök
 
  Azt írta valaki, hogy:

"Szeressél mindenkit, bocsájts meg mindenkinek..."
*
A SZERETÉSSEL nincs semmi baj, hiszen hozzánk tartozik a szeretés. Minden egészséges lelkű embernek elemi igénye a SZERETNI és SZERETVE LENNI! Pontosan úgy, mint ahogy az amilyen színű a szemünk és amilyen formájú a termetünk... és a többi .megváltoztathatatlan - külső tulajdonságunk.
*
A MEGBOCSÁJTÁSSAL van a gond! Mégpedig azért, mert - mi: akik ellen évtizedekig vétkeztek - HIÁBA BOCSÁJTUNK MEG AZ ELLENÜNK VÉTKEZŐKNEK.
*
Sajnos, hosszú évek óta azt tapasztalom, hogy az ELLENÜNK VÉTKEZŐK NEM TUDJÁK MEGBOCSÁJTANI NEKÜNK, hogy - minden, ellenünk irányuló- ártó- életellenes cselekedetük ellenére is - ÉLETBEN MARADTUNK!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 220
  • e Hónap: 2465
  • e Év: 34195
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.