Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
4. Az én 1956-om, Akinek érdeme a hibája
  2019-12-10 16:57:05, kedd
 
  NEKEM , MINT VÉTLEN SZEMTANÚNAK - nagy szégyen - EZEKET A BŰNÖKET ÉVTIZEDEK ÓTA TELJESSÉGGEL HIÁBA SOROLNI!

Az én 1956-om, avagy a túlélő áldozatok igazsága

4. rész: AKINEK ÉRDEME A HIBÁJA

(A 3 rész folytatása:
https://www.facebook.com/mariailona.bona.7/posts/3518127864894272 )

1956-ban, az AUGUSZTUSI KÁNIKULÁBAN, Imre nagybátyám (az akkori miniszterelnök, HEGEDÜS ANDRÁS sógora) - birkanyírás előtt - lemosta a gémeskútnál a birkákat. Ettől aztán nagy SÁR KELETKEZETT a KÚT KÖRÜL és ekkor bízott meg azzal, hogy:
- "ITASD MÖG A LOVAKAT!"
A lovak viszont nem ittak a vályúban lévő pancsolt vízből... Ezért, nagybátyám azt tanácsolta, hogy:
- ,,Merj a vályúba tiszta vizet és szólj, ha hozhatom vissza a lovakat!".
Nem volt más választásom, ki kellett a vályúból a vizet locsálni és tiszta vizet merni a kútból.

KÉRDÉSEM: MERTÉL MÁR VIZET - 10 éves korodban - OLYAN MÉLY KÚTBÓL, AMELYIKNEK CSAK EGY KIS FEKETE PONT AZ ALJA, AHOL A VÍZ VAN?
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1030524&aid=278079

Ráadásul már annyira ki volt merve a víz, hogy elfogyott a farúd a kezemből és a láncot markolásztam... Közben, csúszkáltam a sáros talajon a derekamig érő betongyűrű mellett. Amikor végre csobbant a vizes hordó a mélyben lévő vízben akkorát rántott rajtam, hogy felemelt és akkor annyira megijedtem, hogy elengedtem... Ez volt a szerencsém, mert máskülönben berántott volna...
És én még ekkor sem adtam föl a küzdelmet, mert megpróbáltam elkapni ismét a láncot és fölhúztam, majd ismét és ismét és bizony elegendő tiszta vizet mertem a lovak itatásához!
Már éppen akartam szólni Imre nagybátyámnak, hogy hozhatja a lovakat, amikor észrevettem: KICSI UNOKAHÚGOM is ott van, és már OTT TOPOG A SÁRGÖDÖR SZÉLÉN, amit a dagonyázó disznók kimélyítettek a nyáron.
A következő pillanatban már csak azt láttam, hogy BENT VAN a GÖDÖRBEN és GYORSAN ELNYELI A SÁROS VÍZ. Csak a kis keze látszott ki, amivel nyúlkált fölfelé. Be akartam szaladni a tanyaépületbe, hogy szóljak, baj van! Egy pillanat alatt rájöttem, hogy addigra meg is fulladhat! Akkor lehasaltam a sáros gödör szélére és az egyik kezemmel belemarkolva a sárgödör peremébe, a másikkal meg elkaptam Etelka kezét... Közben, én is kezdtem belecsúszva arccal belebillenni! Nem tudom, hogyan, de pont időben jött a segítség és csak azt láttam, hogy Etelka kint volt a gödörből, de engem otthagytak...
Ezt követően már csak arra emlékszem, hogy milyen nagy fényességgel csillogott a sár felszínén a napsugár. A NAGY FÉNYESSÉG UTÁN MÁR NEM TUDOM, HOGY MI TÖRTÉNT...
*
SZEPTEMBERBEN, a tanévkezdés miatt ismét visszakerültem Pestre a szülőinek hittekhez, ahol ugyanolyan idegenül bántak velem, mint Imre nagybátyám és felesége: HEGEDÜS ETELKA a RÖPCÉDULÁK után... (Lásd a 2.
https://www.facebook.com/mariailona.bona.7/posts/3518136744893384
és a 3. részt:
https://www.facebook.com/mariailona.bona.7/posts/3518127864894272 )

Attól fogva az érdemeimet is ellenemre fordították.
Pl. amikor belekezdtem abba a történetbe, amikor a kút melletti, disznók által kimélyített gödörbe becsúszott Etelkát kimentettem... Arra is azt mondta ,,anya", hogy:
- ,,Jobb lenne abbahagyni a dicsekvést, mert még majd kiderül, hogy te lökted bele!"
Hááát, ettől fogva lett nekem nagyon-nagyon rossz a tanyán és abban a családban, amit a sajátomnak hittem!
*
Ezt a sorozatot azért teszem közzé, hogy mindenki megértse végre, hogy ANNAK a magyar népet eláruló- a POLITIKAI BŰNÖSÖKNEK VÉDETTSÉGET JELENTŐ PAKTUMNAK a BETARTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉT KELLENE MEGSZÜNTETNI!
Akkor a vétlen áldozatok - mint én is - végre szabadon élhetnénk a hazánkban!
*
(Folytatása következik az 5. részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lelkembe beleégve kell hordanom a lyukas zászlót
  2019-12-10 13:15:09, kedd
 
  Nekem 63 éve nem a ruhámon kívül kell hordanom a sárga csillagot, hanem a lelkembe beleégve a lyukas zászlót.

ADDIG MÍG CSAK ÉN TUDOK EZEKRŐL A POLITIKAI BŰNÖKRŐL, ADDIG VESZÉLYBEN VAN AZ ÉLETEM ÉS MINDENKIÉ AKIT SZERETEK!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/2632762646759715

NEM AKAROK EBBEN A RETTENETES ÉLETHELYZETBEN MEGHALNI ÉS EZT A NEHÉZSORSÚSÁGOT HAGYOMÁNYOZNI UTÓDAIMRA!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY A BŰNÖK KÖZISMERTEK LEGYENEK ÉS NE AZ ÁRTATLAN, VÉTLEN SZEMTANÚK (mint például én is) BŰNHŐDJENEK A BŰNÖSÖK HELYETT!
https://youtu.be/orbVogUsHLI

EL AKAROM ÉRNI, HOGY VONJÁK VISSZA A MAGYARSÁGOT ELÁRULÓ PAKTUM BETARTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉT!!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437

EL AKAROM ÉRNI, HOGY KIVEGYÉK A KEZEMBŐL AZT CHIPET, AMIT A TUDTOM ÉS BELEEGYEZÉSEM NÉLKÜL ÜLTETTEK BE!!!!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY ÉN IS BETEKINTHESSEK VÉGRE A RÓLAM KÉSZÜLT TITKOS SZOLGÁLATI JELENTÉSEKBE! EZ CSAK AKKOR LESZ LEHETSÉGES, HA VÉGRE MEGSZÜNTETIK A MEGFIGYELÉSEMET!!!!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJÖN HEGEDÜS ANDRÁS, VOLT MINISZTERELNÖK ÉS BATA ISTVÁN VOLT HONVÉDELMI MINISZTER SZEREPE AZ 1956-OS HAZAÁRULÁSUKKAL KAPCSOLATBAN.

EL AKAROM ÉRNI, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJÖN HEGEDÜS ANDRÁS 1994-ES TANÚVALLOMÁSA AZ ÜGYÉSZSÉGEN!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY HEGEDÜS ANDRÁS FIA ifj. Hegedüs András NE "KUTATHASSON" AZ ÁLLAMBIZTONSÁGI SZOLGÁLATOK TÖRTÉNETI LEVÉLTÁRÁBAN!!!!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY A HEGEDÜS ANDRÁS VALLOMÁSA ALAPJÁN AZ 1956-OS KATONAI BIZOTTSÁG TAGJAINAK FELELŐSSÉGEREVONÁSA MEGTÖRTÉNJEN AZ 1956-OS SORTÜZEKRE KIADOTT LÖVETÉSI PARANCSUK MIATT!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY A BÚJTATOTT HATALOMKÖZELI ÁLLÁSOKBAN ELHELYEZETT, VOLT III/III-AS BESÚGÓK VISSZA LEGYENEK HÍVVA ÉS VÉGRE TAKARÉKRA LEGYENEK TÉVE. A MEGBÍZÓIKAT, PEDIG EL KELL SZÁMOLTATNI HOGYAN MERÉSZELTÉK MÉG 1990 UTÁN IS A VOLT 1956-OS SZABADSÁGHARCOSOKAT MEGFIGYELNI, HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉSSEL AZ ÉLETÜKET TÖNKRETENNI?

EL AKAROM ÉRNI, HOGY AZ ÍGY TÖNKRETETT MAGYAR EMBEREK, CSALÁDOK NEHÉZ-SORSÚIT EGYENRANGÚAN KEZELJÉK A SORSTALANSÁGGAL SÚJTOTTAKKAL!

NEKEM , MINT VÉTLEN SZEMTANÚNAK - nagy szégyen - EZEKET A BŰNÖKET ÉVTIZEDEK ÓTA TELJESSÉGGEL HIÁBA SOROLNI!
*
Bóna Mária Ilona
*

*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5. Az őszödi beszéd üzenete, nem csináltunk semmit 4 évig
  2019-12-07 00:09:39, szombat
 
  5. AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Kiemelés a beszédből:
5. ,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Nem derült ki semmi újdonság, hiszen ebben az országban 1945- de legfőképpen 1956- és sajnos 1989 óta is HAZUDNAK - a mindenkori felelősök - a tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL!
*
5.1. Megtehették, hiszen megkötötték egymással a PAKTUMOT, ami leginkább a mindenkori politikailag felelős bűnösöket védi a vétlen áldozatok helyett.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
5.2. Például.: az 1956 óta eltelt 63 évben szóba sem jöhet, az a történelmi tény, az akkori miniszterelnökről: HEGEDÜS ANDRÁSRÓL és BATA ISTVÁN honvédelmi miniszterről, hogy a szovjet hadsereg újabb alakulatait magyar vezetői hívták be 1956-ban!!!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)
*
5.3. A Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa pl.: úgy tárgyalta a sortűz-pereket - ÉVEKIG hiába KERESVE azokat, akik kiadták a FEGYVERTELEN TÖMEGBE VALÓ LÖVETÉSI PARANCSOT - hogy közben, TUDTAK ARRÓL, már 1994. március 16-án, HEGEDÜS ANDRÁS VALLOMÁST TETT AZ ÜGYÉSZSÉGEN! Idézem:
,,... a mi am orf testületünk (K.E.: Központi Vezetőség) létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt.
Ebben a Katonai Bizottságban volt
- Apró Antal,
- Fehér Lajos,
- Bata (István),
- Piros (László),
- Földes László.
Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt."

(Kéri Edit - Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban?)
*
https://issuu.com/dorian07/docs/k__ri_edit_-_kik_l__ttek_a_kossuth_/23
*
5.4. A kádári suttyom-terrort megvalósító, hírhedt- volt III/III-as ügynökhálózatot is csak újjászervezték és az 1990 előtt legjobban bevált besúgókat mindenféle hatalom-közeli polgári állásokban helyezték el. Náluknál senki nem tudhatta jobban, hogy ki az, akit továbbra is meg kell figyelni és minden létező módon el kell lehetetleníteni! A továbbra is megfigyeltek, 1990-et követően sem tekinthettek be a róluk készült aktáikba, amit visszatartottak, mondván, hogy ,,NINCS ADAT"!
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/%C3%BCgyn%C3%B6klista/2 080387171997268/
http://www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm
*
http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf
*
Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében IGAZAT MONDOTT, amikor azt mondta:.
- ,,Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." ÉS ,,Nem csináltunk semmit négy évig!"
Mi történt ez után a vallomás után? Egy egész ország felháborodva tüntetésbe kezdett. Kár volt, mert csupán PROVOKÁCIÓS CSAPDA volt a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is...
*
5.5. Természetesen, a 2006. október 23-át megelőzően történt események jórészt feltáratlanok. Nem tudjuk, ki vezette az MTV székházának szakmailag gyalázatos "védelmét", ugyanakkor rendőröktől nyert értesülések szerint az ottani eseményeket négy hétig az állomány "vadítására" használták. Például a rendőrség egyes szervezeti egységeinek állományát érthetetlen okokból összezárva tartották október 23-a előtt, közben pszichológiailag megalapozott módszerekkel "készítették fel" őket a 23-ai "randalírozók" elleni engesztelhetetlen fellépésre. A rendőröktől tapasztalt agressziónak ez volt az egyik oka. Ezért aztán, 2006. október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre a rájuk ,,nyomott" provokátorok ürügyén. . http://furaila.xfree.hu/43588
*
SEMMIT NEM ÉRTEK EL A TÜNTETÉSEKKEL. Hiszen, Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en 165 ellenében bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html

A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:
NYUGODTAN TOVÁBB LEHET HAZUDNI és SEMMIT SEM CSINÁLNI, több milliós javadalmazásért az önkormányzatokban és az országgyűlésben!
*
(Vége a sorozatnak.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg kell értetni a magyarokkal, hogy nincs több ingyenkenyér
  2019-12-05 13:02:35, csütörtök
 
  MEG KELL ÉRTETNI A MAGYAROKKAL, HOGY NINCS TÖBBÉ SZOCIALIZMUS, INGYENKENYÉR, S AZ ÁLLAM MÁR NEM KÉPES ELTARTANI ŐKET, A MAGUK LÁBÁRA KELL ÁLLNIUK, ÖNELLÁTÓVÁ KELL VÁLNIUK!" (Joaquín Almunia)

Gyurcsány és az egész baloldali bagázs nagyon jól tudta, hogy szó nem volt soha ,,INGYENKENYÉRRŐL", meg szocializmusról.

A legfőbb gondot az okozza: 30 éve ELHALLGATJÁK azt a tragikus tényt, hogy DIKTATÚRA VOLT, AMIT SZOCIALIZMUSNAK HAZUDTAK. És: amit az 1963-ban kiépített "FÜGGETLENÍTETT" KISZ- MSZMP- SZAKSZERVEZETI BIZOTTSÁGOK rendszerével valósították meg. Ugyanis, az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi... FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt... Ez volt a valódi OK! Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt RENDSZERT KELLETT VÁLTOZTATNI. A szocialistának nevezett ÁLLAM CSŐDJÉNEK bekövetkezte elkerülhetetlenné vált.
Ezt 1989-ben sem merték bevallani, mert nagyon jól tudták, hogy a MUNKÁSOK szorgalmasan dolgoztak évtizedeken keresztül. Főleg az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS 1969-1970-es bevezetését követően, amikor is "lehetett" a napi kötelező 8 órai munkavégzést követően másodállást vállalva, ugyanannál a vállalatnál a másik 8-ra!!! Vagy fusizni !!! MÉGIS ŐK LETTEK AZ UN. RENDSZERVÁLTOZTATÁSNAK IS A VESZTESEI.

Nagyon jól tudta azt Gyurcsány Ferenc, hogy őket fogja végzetesen érinteni az ,,Új egyensúly 2006-2008" program, amely Gyurcsány-csomag néven vonult be a köztudatba (Lásd még: Bokros-csomag). Ugyanis, a program - az EU elvárásainak megfelelően: a makrogazdasági pénzügyi egyensúly megteremtése érdekében - számos megszorító intézkedést tartalmazott.
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4. Őszödi beszéd az EU-s megszorító programokról
  2019-12-05 12:59:54, csütörtök
 
  4. AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Kiemelés a beszédből:
4. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoport hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani."" (Gyurcsány Ferenc)

Komment:
HAZUDTAK az EU-nak is. Az történt, hogy: 2006 tavaszán, még a választások előtt az Európai Bizottság kézhez kapott egy konvergencia-programot, amelyben ,,a lüktető magyar gazdaságnak" megfelelő adatok szerepeltek.

A pénz-és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquín Almunia tudomására jutott, hogy hamis adatokat adtak meg, ezért azt mondta Gyurcsánynak:

- ,,Két lehetőséget látunk
- Az egyik, hogy az EU nyilvánosságra hozza, hogy önök alaposan meghamisították a makrogazdasági adatokat. Ebben az esetben azonban szankciót is kell alkalmaznunk, meg kell vonnunk Magyarországtól az uniós támogatásokat.

- A másik lehetőség, ha ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul, elismeri, hogy hazudtak nekünk... Mihelyst napfényre kerül, hogy a magyar gazdaság milyen helyzetben van, ön azon nyomban nekikezd a gazdaság helyreállítását célzó reformoknak MEG KELL ÉRTETNI A MAGYAROKKAL, HOGY NINCS TÖBBÉ SZOCIALIZMUS, INGYENKENYÉR, S AZ ÁLLAM MÁR NEM KÉPES ELTARTANI ŐKET, A MAGUK LÁBÁRA KELL ÁLLNIUK, ÖNELLÁTÓVÁ KELL VÁLNIUK!"

Gyurcsány nyomban elfogadta a feltételeket. Egyetlen kérése volt, hogy mindezt a (2006-os) választások után tehesse meg. Almunia bólintott. Ezzel az Európai Bizottság a Gyurcsány-kormány cinkosává vált, alapvetően befolyásolva a 2006. áprilisi parlamenti választásokat, amit így újra az MSZP nyert meg.
*http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278373&kid=1038930&sort=
*
(Folytatása következik az 5., BEFEJEZŐ részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. Az őszödi beszéd az ország ellehetetlenítéséről
  2019-12-03 15:50:28, kedd
 
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Kiemelés a beszédből:
3. ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Ki kell tartaniuk, míg ki nem pusztult az az ,,internacionalista-szocialista" embertípus, akit a baloldalinak és szocialistának nevezett hatalmi elődök neveltek ki. Annyira RETTEGTEK és RETTEGNEK még mindig egy jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, hogy még a HAZAÁRULÁSRA is képesek.
A PRIVATIZÁCIÓVAL hazánk II. "Trianon-ját" idézték elő, ami a szocialista állam csődje miatt vált szükségszerűvé. Olvassuk csak a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának (MSZMP KB) 1989. június 23-24-i ülésén készült - TITKOSÍTOTT - jegyzőkönyvből kiemelt felszólalásokat!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1038390&aid=278373

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1038389&aid=278373

A privatizáció, a MUNKÁS-PARASZTSÁGRA ÉPÍTETT RENDSZER fölszámolását jelentette. Ez annál is inkább volt emberiesség elleni bűntett, mert - az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági Iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipari és Kohászati Művek (1947) Csepel Művek, Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, Magyar Hajó és Darugyár, MEDIKOR, Bakony Művek, VIDEOTON, ORION, FÉG; a a mezőgazdaságban a cukorrépa termesztés, valamint az erre épülő teljes cukoripar,
Győri Keksz és Ostyagyár, Ganz Trafó, Debreceni Biogal (ma izraeli tulajdon: Teva Gyógyszergyár Zrt/MAHART... stb...stb...stb...atb...)
1988-tól történő fölszámolása és kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot- de leginkább a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen! Volt vezetőik ÁTGÁZOLTAK az ezekben a gyárakban dolgozó, utcára került munkásokon, akik NEM RENDELKEZTEK
- sem anyagi-
- sem ismereti,
- sem kapcsolati
TŐKÉVEL az újrakezdéshez. 3, azaz: HÁROM-MILLIÓNYI MAGYAR EMBER vált munkanélkülivé, majd hajléktalanná és került az UTCÁRA, ahonnan egyenes út vezetett a velük megtelt magyar temetőkbe!
http://furaila.xfree.hu/278373
*
(Folytatása következik.)
*
Bóna Mária Ilona
*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Az őszödi beszéd rejtett üzenete a hazugságról
  2019-12-02 22:55:16, hétfő
 
  2. AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

A 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került - ŐSZÖDI BESZÉD-ként elhíresült
PROVOKATÍV szónoklat ÜRÜGYÜL szolgált a TV-székház ,,ostromára", a Kossuth téri TÜNTETÉSEKRE...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Kiemelések a beszédből:
2/a. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." (Gyurcsány Ferenc)
2/b. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." (Gyurcsány Ferenc)

Komment:
Bizony, nem tehettek mást, minthogy hazudják a szocialista voltukat, hazudják az ateista baloldaliságukat, miközben a legvadabb kapitalistákká lettek... Arra a hazugságra épült az egész III. Köztársaság, amit elhallgattak a magyarországi lakosok elől. (Azért nem írok NÉP-et, mert olyan már az 1980-as években sem létezett. A szocialista embertípus kinevelésével megtörtént az ,,internacionalitás".)
A szocialistának sulykolt - függetlenített diktatórikus politikai-hatalmi - rendszer csődjének ELHALLGATÁSÁRA épült a III. Magyar Köztársaság.

Bizonyságul érdemes lenne nyilvánosságra hozni az MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveiből készült kivonatolt részleteket!
A fotó ezen kivonatolt részletekről itt is látható: http://furaila.xfree.hu/234611
A TITKOSÍTOTT jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek, másolata itt is olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP
*
1990 után a régi-új hatalomnak szüksége volt az internacionalista gyökerekkel rendelkező TÖMEGEMBERRE. Azokra, akik jó fogyasztó- KOZMOPOLITA- EU-polgárként odaszavazhatnak továbbra is a magukat baloldalinak hazudókra.
Az un. BALOLDALI politikusok ettől fogva továbbra is sulykolni kezdték baloldaliságukat, ezzel leplezve önnön politikai feleslegességüket.

A képen: Gyurcsány Ferenc és csicskásai - kaján vigyorral - követik a 2006. október 23-án bűntelenül megvert magyar ember jóvátételi perének tárgyalását.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1038347&aid=278373
*
(Folytatása következik.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1.AZ ŐSZÖDI BESZÉD, az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE
  2019-12-01 11:24:39, vasárnap
 
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK
*
1. rész:
A 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került - ŐSZÖDI BESZÉD-ként elhíresült szónoklat ÜRÜGYÜL szolgált a TV-székház ,,ostromára", a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
*
Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részletben azt kiemelem.
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Az, hogy mire készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években. Valóban nehéz helyzetben voltak és vannak, mert attól a perctől fogva, hogy fölszámolták az osztálytársadalmat és a munkásosztályt... - mint baloldali- szocialista pártnak - megszűnt a politikai létjogosultságuk.
Az sem véletlen, hogy az MSZP-ből kiválva később Demokratikus Koalíció nevet vették föl...

Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot. Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is ,,már le volt papírozva"...
Arra a BAJNAI GORDON által - területfejlesztési törvénybe bújtatott (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) T/5311-es sz. törvénymódosításra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
Bővebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__
*
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor, amikor ennek a törvénynek érvényt fognak szerezni, megkezdődhet a NATO európai támaszpontjának magyarországi kiépítése, 11 katonai körzetre osztva hazánk területét.)
*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Válaszul Herényi Károlynak:
  2019-12-01 11:12:45, vasárnap
 
  VÁLASZUL HERÉNYI KÁROLYNAK ARRA A KIJELENTÉSÉRE, HOGY: "... részben az áldozatok tehetnek arról, hogy a kommunizmus áldozataivá váltak."
Bővebben itt olvasható:
http://hungaryfirst.hu/cikkek/2019-11-28/herenyi-karoly-szerint-reszben-az-
aldozatok-tehetnek-arrol-hogy-kommunizmusfbclid=
IwAR0hRii_0cGFH65KQNfPEiMXm2Cga3kc2j5ainSAnyn0K8ImpmPUy44b2JE

Ki kell végre mondani, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!
Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig.

1.) A II. világháború után életben maradottakra NEHÉZ-SORS várt az 1945 utáni megtorlások éveiben.
1.1. A származásuk miatt, az otthonaikból elűzött kitelepítettek sem maguknak köszönhették, hogy a kommunizmus áldozataivá váltak!
1.2. Mert, aki túlélte a II. világháborút valamilyen fogságban, majd a háború befejeztével hazavergődött, az ,,fasiszta" ellenségnek lett nyilvánítva, ami kiterjedt utódaira is. (A kötelező hadrafoghatóság ellenére!!!)
1.3. Aki túlélte a málenkíj robotot a Szovjetunió szibériai településein, az hazavergődve soha többé nem lehetett szabad, mert örökre rásütötték a láthatatlan skarlátbetűt, amit belül a lelkében kellett viselnie, mint a II. világháborúban a zsidóságnak kívül a ruháján a sárga csillagot, és ezt örökítették tovább a mit sem sejtő utódaikra is, mert nem beszélhettek róla;
1.4. Aki túlélte a ,,hazai" recskihez hasonló büntető- és átnevelő-tábort, az valójában soha többé nem lehetett szabad, mert olyan rendőri felügyelet alatt tengethette életét, ami miatt rokonai is messzire elkerülték és az is csodával volt határos, ha családot alapíthatott...viszont, a mit sem sejtő utódai is megörökölték ezen NEHÉZ-SORSÚSÁGOT szüleiktől;
1.5. Azoknak a horthysta kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos földműves - ,,kuláknak" kikiáltott - magángazdáknak és utódaiknak, valamint, az éppen polgárosodó értelmiségieknek, vagy a szakmát tanuló iparos - saját műhellyel rendelkezős - mesterembereknek, akiknek nem volt lehetőségük Nyugatra emigrálni sem oda menekíteni családtagjaikat, belső emigránsként, a társadalom peremére kontraszelektáltan kellett leélniük életüket.
Van egyetlen-egy és végképpen tragikus körülmény, amiben megegyeznek és ez: annak elhallgatása, hogy az 1945-öt- és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
Kitermelte az alulról fölhozott és ,,kiemelt" kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen- réteget, akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*

2. Az 1956-os népfölkelésben és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek, valamint utódaik sorsa egy nagyon fájó sajgó seb a nemzet testén, lelkén...
2.1. Hiszen, a túlélőknek és utódaiknak ,,halálraítélt"- belső-emigránsként kellett meghalniuk, mint számkivetetteknek! Lásd a KÖLYÖKHARCOSOKAT! Pl.: Bóna Rezső Rudit!
2.2. Utódaik nehéz-sorsát sajátlagos megfigyelők (III/III-as ügynökhálózat kísérték figyelemmel 1990-ig, amit kiterjesztettek az un. 1990 utáni rendszerváltozás éveire is - ami a mai napig tart.
2.3 Az 1956-os népfölkelésben érintett magyar családok és családtagok is belső emigránsként kellett, hogy tengessék az életüket, mert a szocialistának hazudott politikai diktatúra kidolgozta és "sikerrel" alkalmazta velük szemben a negatív megkülönböztetés (diszkriminációs kontraszelekció) minden formáját.
*
Ezen NEHÉZ-SORSÚAKNAK és utódaiknak még a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban is el kellett szenvedni az élet minden területén a szocializmus nevezetűből átörökölt negatív megkülönböztetést (diszkriminációt).
(Részlet a Magyarok Világkongresszusai c. könyvem kéziratából.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1277
  • e Hét: 4805
  • e Hónap: 13409
  • e Év: 49350
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.