Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Találtam egy szép verset nőnap
  2009-03-07 15:00:08, szombat
 
  Nőnapra
Óh Ti nők mi lenne velünk nélkületek,
Ha nem lenne oly szép fénye szemeteknek?!
Amivel oly csodásan ránk néztek,
Nem tudnánk már létezni, s élni nélkületek!

Anyaként a csodát viszitek véghez,
Gyermeket adtok ennek a szép életnek!
Ápoltok, óvtok gyermeket, minket,
Ezért elismerést és tiszteletet érdemeltek!

Megköszönni nektek a sok jót nem lehet,
Azt amit kapunk kedveset és szépet!
Ezernyi hála köszönet hölgyek,
Könnyes szemmel, boldogan meghajolunk előttetek!

Ezen a szép napon had köszöntsünk Titeket,
Hisz semmi ez ahhoz amit érdemeltek!
Köszönjük, hogy angyalok vagytok,
Az életben legyetek nagyon boldogok!
Francoise
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emlékezzünk hőseinkre!
  2009-03-07 10:29:33, szombat
 
  Március 15 tiltva, de mégis!

Március 15-e nemzeti ünnep. Emlékezzünk hőseinkre, akik életüket áldozták hazánk függetlenségéért, szabadságáért!

Magyarország ma sem szabad és független állam. Az Európai Unión keresztül a globalista hatalmi érdekcsoportok fogságában sínylődik. Március 15-én emlékezzünk, és követeljük együtt a szabadságot, a függetlenséget, a jogállamiságot! A Rendszerváltó Fórum mindenkit vár 14 óra 30 perctől az Oktogonnál, ahonnan az Olimpiai Park civil rendezvényéhez vonulunk. A demonstrációt a hatalom megtiltotta, felrúgva a vélemény nyilvánításhoz, a gyülekezéshez való emberi, és alkotmányos jogainkat, ám a szervezők e jogok alapján mindenkép megrendezik a vonulást. Március 15-én 14 óra 30 perckor az Oktogonnál tehát várjuk Önt, Téged, vonuljunk, ünnepeljünk, tiltakozzunk együtt! Civil ellenállással az idegenek irányította hatalom és diktatúra ellen!

A hatalom csicskásainak ellenhörgése részletesen a folytatásban olvasható! Megjegyezzük, a homoszexuális vonulás ketté vághatta Budapest forgalmát, úttesten vonulva. Az MSZP májusi gyűlésén lezárhatták a Budapest észak-déli forgalmának nagyrészét biztosító rakpartot, majd felgyújthatták a vascipők emlékművet. Siófokon romahadsereg vonulhatott végig bejelentés nélkül, oszlatás még gondolatban sem volt. Az eseteket még sorolhatnánk. Kettős mérce? Diktatúra? Emberi és alkotmányos jogok porbatiprása? Lessz ehhez néhány szavunk a helyszínen is!

Rendszerváltó Fórum
Web: refor.extra.hu
E-mail: refor@mailbox.hu


--------------------------------------------------------------------------------


A civil szervezetek március 15-ig jelentkezhetnek az ORTT kurátori sorsolására

Azok, akik szívesen részt vennének a közszolgálati média kuratóriumi tevékenységében, március 15-ig jelentkezhetnek az ORTT- által megtartandó sorsolásra.

Feltételek:
1. Kuratóriumi munkában csak civil szervezetek, egyesületek (alapítványok, pártok nem), vehetnek részt.
2. Minden információ és feltétel s a jelentkezési lap megtekinthető és letölthető az ORTT honlapján.
3. Fontos: a határidő nagyon szoros. Ugyanis a Cégbíróság iratai több napos várakozás után vehető kézhez. A lapokat az elnök személyesen vagy meghatalmazó levele alapján bármely civil szervezeti tag igényelheti.
4. Kívánatos lenne minél több nemzteti értékek mentén gondolkodó-tevékenykedő civil szervezet jelentkezése - a közszolgálati érdekek, a hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatás megvalósulásáért.

Bízom benne, mind többen jelentkeznek!
Csodát már láttam...

Baráti üdvözlettel,
M.Szabó Imre




*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fokozott biztonsági kockázat
  2009-03-07 10:28:17, szombat
 
  Most fokozott biztonsági kockázatot jelentenek a Kárpát-hazára az izraeli-magyar kettos állampolgárok!

-Földet kell adnunk a palesztinoknak a békéért-, mondta három hete Cipni Livi izraeli politikus. Az úgynevezett történelmi Izrael feladása miatt Magyarországra beszivárgó zsidók letelepedése végzetes lehet az erkölcsileg és gazdaságilag megrendült magyarságnak.

Ne higgyük azonban, hogy ez új keletű probléma. Galíciából az 1880-as évek elejétől tömeges kivándorlásba kezdtek a tönkrement és földönfutóvá lett lengyel, német és ukrán parasztok, amit a történészek az elmaradott gazdasági viszonyokkal magyaráznak. Valójában az elmenekülést az ott élő zsidó kereskedők és uzsorások okozták. Az elkeseredés, a gyűlölet és a bosszúvágy viselt dolgaik miatt akkora volt, hogy az Oroszország által bekebelezett Galíciában az 1930-as években, a nem zsidó lakosság teljes egyetértésével (tehát már a szovjet időben) elkezdődtek a zsidó ellenes leszámolások (annak dacára, hogy a kommunista vezetők jelentős része zsidó), majd folytatódtak a német megszállás alatt mint deportálások, lakossági pogromok. Ezekhez nem csak az ukránok szabadcsapatok csatlakoztak, hanem a szovjet kommunista partizánok (!) mellett a lengyel ellenállás az Armija Ludowa (Honi Hadsereg) és a kommunista Armija Krajowa lengyel partizánjai is.

Az itt élő zsidók közül sokan, mivel bevételi forrásaik szűkülni kezdtek maguk is továbbálltak. Egyik részük Amerikába ment, mások azonban letelepedetek a történelmi Magyarország területén, tovább erősítve a zsidók magyarországi létszámának drasztikus gyarapodását. Sokak által nem ismert, hogy az 1840-es országgyűlés által alkotott 29. törvénycikkely engedte meg, hogy zsidók városban telepedjenek le, addig ugyanis tilos volt számukra. Megindult a betelepedés olyannyira, hogy 1850 és 1859 között a zsidók száma mintegy ötven százalékkal nőtt: 366 ezerről 542 ezerre emelkedett. A betelepülések nagyszámú növekedését mutatja, hogy az 1800-as évek végén Munkács lakosságának 60, Vereckének 42 százaléka már zsidó. De sok más településen sem jobb az arány, elsősorban Kárpátalján és a Nyírségben. Bartha Miklós (1848-1905) függetlenség párti politikus riasztó képeket vetett fel erről a helyzetről: a zsidók közvetítése nélkül az államnál, a vasútnál és az uradalmi erdőkben nem kaphat munkát magyar vagy rutén. Lélegzetállító uzsora szorongatja itt a népet. Ha lisztre vagy malacra kölcsönöz, 520% kamatot kell visszafizetnie. A kazárok (zsidók) lefoglalják maguknak a munkát, majd ledolgoztatják az itt élő bennszülöttekkel.

Nem véletlen ezért, hogy rohamosan erősödtek a zsidók anyagiakban, és ők alkották később a báróvá avanzsált iparmágnás családok jelentős részét. Az sem véletlen tehát, hogy a zsidók száma az 1848. évi 214 ezer főről, 1914-re 914 ezernyire növekedett a történelmi Magyarország területén. (Itt megjegyzendő, hogy ez a 914 ezres népszámlálási adat teszi kétségessé a Mazsihisz. által preferált 600 ezres zsidó áldozat és 255 ezres túlélő számát a II. világháborúban, mert előbbi szám a Trianon előtti Magyarországra, az utóbbiak pedig szerintük a Csonka-Magyarországra értendő. Nem valószínű, hogy az első világháború zsidó halottai, a kommün, és a nagy gazdasági világválság 1931-ben begyűrűző hatására kivándoroltak száma csak ötvenkilencezer lenne még extrém számú szülések mellett is.)

A sötét múlt ismeretében a jelen veszélyét elsősorban azok a kettős állampolgársággal rendelkező magyarul beszélő zsidók alkotják, akik az amúgy is gyenge bevándorlási kontroll megkerülésével bármikor visszatelepedhetnek Magyarországra. A veszély nagysága pedig többszörös, mert nem lehet kiszámítani, hogy az arab világ bosszúért kiáltó - elsősorban muzulmán vallású - polgárai mikor mérnek bomba vagy egyéb merényletekkel csapást a magyarországi új zsidó közösségekre. További fokozott nemzetbiztonsági kockázatot jelent a Magyarországon található "őrző-védő" cégek zsidó tulajdonosi köre. A helyzet komoly, hiszen ellenőrizhetetlen, hogy milyen mélységben épült be ezekbe a vállalkozásokba a Moszad. Mint köztudomású nem csak a kormányfő közvetlen közelében tartózkodnak, kiegészítve, szinte leválva a Köztársasági Őrezredet, hanem ezek a cégek őrzik ma Magyarország katonai objektumait, fontos közintézményeit.

Nem kell tehát magyarázni, hogy észrevétlenül hozzájuthatnak a legfontosabb gazdasági, belső és külső védelmünket elősegítő létfontosságú döntésekhez, információkhoz. (Hogy a fenn említett tendenciákat elősegíti a most regnáló kormány, és rezidensként helyzetbe kívánja hozni az új gyarmatosítókat, részben bizonyítja a napokban nyilvánosság elé került magyar-izraeli kutatásfejlesztési és együtt működési törvény, ami idén januárban köttetett. E törvény keretében a zsidó állam akadály nélkül hozzájuthat egy-egy még magyar kézen lévő, eredményes vállalkozás titkaihoz, új fejlesztéséhez, például a világ élvonalába tartozó szoftveriparban. Mint tudjuk az új és hatékony fegyverrendszerek alapja azok a szoftverek, amik ezeket vezérlik. Ezzel a szerződéssel tehát nem csak gazdasági, hanem jelentős nemzetvédelmi kockázatot is generálunk.)

Már számtalan izraeli ügynök bukott le fő szövetségesük az Egyesült Államok területén, ezért itthoni jelenlétük több mint valószínű. Minden bizonnyal, ha jelentősen nőni fog a zsidó migráció, úgy ezeknek az ügynököknek a betelepítése még egyszerűbbé válik a nagy számok törvénye alapján. Az új betelepülők azonban gazdaságilag is igen veszélyesek. A mostani pénzpiaci válságot kihasználva fillérekért akarják majd felvásárolni a bedőlt lakáshitelek után elárverezendő ingatlanokat.

Erre a szándékra több jel is mutat. A bankok jelentős része már jelezte, hogy ezeket az ingatlanokat úgynevezett "csomagban" akarják értékesíteni. Nem kedvelem az összeesküvés elméleteket de ez a döntés több mint furcsa. Tudjuk ugyanis, hogy ebben az esetben a bankok által amúgy is aláértékelt ingatlanok ára még kisebb lesz, így az is előfordulhat, hogy az ingatlan elvétele mellett további követeléseket fognak támasztani a pénzintézetek, ezáltal még kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülhet ezért a magyarság, még előnyösebbe a vásárló.

Ne legyenek illúzióink, mert ezek a "befektetők" gátlástalanok és kegyetlenek. A pénzintézeteken kívül az ingatlanfejlesztési beruházásokat, az útépítéseket és az építőipart szinte teljesen megszállták, így uniós forrásokhoz is hozzájutnak. A magyarországi építőipari körbetartozás pont az itt megjelent izraeli projektcégek megjelenésével kezdődött, más kérdés az, hogy ezt a gyakorlatot hazai nagyvállalkozók is követni kezdték.

Mint előzőleg leírtam, ezek az izraeli "befektetők" minta múltban most is szinte kisajátították az építőipart mint fővállalkozók, és ugyanúgy viselkednek, mint nemtelen elődeik. Nemcsak az alvállalkozót szipolyozzák ki, de gyakran becsapták a vevőket is, hiszen a garanciális igényeket a megszűnő projektcégek miatt lehetetlen érvényesíteni. Azt sem lehet felmérni, hogy milyen nagyságú mezőgazdasági földterülethez jutottak zsebszerződésekkel és strómanok útján, ráadásul, a külföldiekre vonatkozó földvásárlási tilalom kettős állampolgárok esetében könnyen kijátszható.

Az izraeli befektetők becsületességét jól példázza a Traubisodával elhíresült Salamon Berkowitz manipulációi, aki a nyírtassi haszid zsidó betelepülők fő mentora.

Az ultraortodox zsidók, mint a haszidok Izrael államban sem népszerűek. Talán emlékeznek rá, de a megszállt arab területeken létesített települések, a kibucok felszámolásakor az izraeli hadsereget kellett bevetni ellenük, ők voltak azok, aki savval öntözték le saját honfitársaikat. A zsidó-zsidó ellentét oka azonban másban is keresendő. A haszid zsidók a Kelet-európából származó úgynevezett askenázi zsidók közé tartoznak, aki Izraelben megpróbálják elnyomni a héber-szemita szefárd zsidókat (az askenázi zsidók a török eredetű kazárok és Galíciából származnak). A szefárdok jiddisül egy német, ófrancia, szláv keveréknyelven beszélnek, aminek szinte semmi köze a héberhez. Jelentős feszültség van e két csoport között, amit még fokoz a vallástalan zsidók egyre növekvő száma. A szélső ortodox zsidók - így a haszidok - "sohasem dolgoznak" még a neológ (speciális magyarországi "felvilágosult" irányzat) zsidók szerint sem, így az előbb említett csoportokra maradt a zsidó állam védelme és eltartása, ami természetesen nem tetszik nekik.

Az ultraortodox irányzat esetleges magyarországi újra betelepülése azonban más súlyos problémákat is felvet. Ezek az emberek hírhedt adómegkerülők, maga Izrael állam se tudna működni az Egyesült Államok anyagi segítsége, és a nagy amerikai zsidó szervezetek aktív támogatása nélkül. Zárt közösségeik, és vallási szokásaik egyéb kockázatokat is rejtenek. Ezek a közösségek tagjai tehát egyrészt aktívan részt vesznek a pénzkölcsönzésben, a nemesfém, drágakő és egyéb értékes tárgyak kereskedésében, ingatlanpiaci spekulációkban, másrészt a zálog és uzsoraügyletekben. Ezek után különböző gazdasági manipulációkkal, például off-shore cégek közbeiktatásával nem fognak Magyarországnak adózni, másrészt azonban állampolgári jogon részesülnek majd olyan itteni juttatásokból, mint az útépítések és kommunális beruházások stb. használatából, amit a már amúgy is kifosztott és kiszipolyozott magyarság adójából hoznak létre. Nekik lesz tőkéjük az uniós pályázatok önrészére, az ő zárt közösségeik, cégeik és vállalkozásaik jutnak majd hozzá, így tovább nő majd a gazdasági vákuum.

Tehát újra lejátszódhat a már Galíciából ismert folyamat, azzal a különbséggel, hogy ma nincs hova kivándorolni. Jól jöhet tehát ezen Izraelből kivándorló zsidóknak a gazdasági válság ilyetén alakulása. Felvetődik tehát a kérdés, hogy az események kirobbantásában mennyi volt a szándékosság és mennyi a szokásos mohóság okozta felelőtlenség. Mindenesetre elgondolkoztató, hogy mindez Amerikából az ottani spekulációkra épülő nyugdíjalapok, jelzálogbankok és pénzintézetek, pénz és ingatlan piaci brókercégek részleges vagy teljes csődje nyomán alakult ki, amelyekről tudni kell, hogy tulajdonosaik és vezetőik nagy része askenázi, tehát Galíciából odatelepült zsidók leszármazottja.

Sokszor felvetődött már bennem a kérdés, hogy lehet az, hogy miért nem tudnak a zsidó társadalom jobb érzésű tagjai felülkerekedni azon a mindent elöntő kapzsiságon, ami ennek a fajnak a többségét jellemzi. A zsidók között bár kisebb számban, de találhatók nemzetben, hazában gondolkodók, tehetséges tudósok, művészek és szorgalmas, szerény, dolgozó emberek. Az elmúl évtizedekben már rég fel kellett volna tűnnie ennek a kisebb létszámú de becsületes kisebbségnek, hogy a zsidóellenes gyűlöletnek fő okai saját hitsorsosaik, a pénz és a hatalom imádata, a gátlástalan mohóság, a "gójok" becsapására és kifosztására szakosodott, tulajdon testvéreik halálából üzletet kovácsolók.

Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét betiltották az avatást
  2009-03-07 10:26:52, szombat
 
  Felháborító, hogy a hatalom mennyire fél a Magyar Gárdától - ismét betiltották az avatást!
2009-03-06 19:50 barikád.hu

A Fővárosi Bíróság a március 15-i Gárda avatás újabb bejelentése alapján hozott újabb rendőrségi tiltó határozatot a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd által benyújtott felülvizsgálati kérelem ellenére is jóváhagyta. Ezen bejelentés szerint a gárdisták vonulása a Kós Károly sétány Széchenyi fürdőtől Hősök térig tartó szakaszát érintené legfeljebb fél óráig. Korábban azt a változatot tiltották be, amikor a gárdisták az Andrássy úton a Kodály Köröndtől vonultak volna a Hősök terére.




Erre mondja azt a rendőrség és a bíróság minden jogállami normát kirívóan megsértő módon, hogy e miatt - vasárnap kora délután, amikor amúgy is nemzeti ünnepnapról van szó és köztudottan gyér a forgalom - a közlekedés még tereléssel sem oldható meg más útvonalon, így a rendezény megtiltásának van helye.

Emlékezetes, hogy napokkal korábban a Jobbik Deák téri ünnepi naggyűlését is a bíróság által megerősített módon tiltotta meg a BRFK, mivel a Hősök terétől a gyűlés helyszínére történő vonulást is közlekedést megbénítónak minősítették, dacára annak, hogy az utóbbi években tucatnyi vonulásos rendezvény valósulhatott meg az Andrássy úton. Ismét emlékeztetünk arra, hogy tavaly júliusban a meleg büszkeség menete elnezésű, társadalmilag széles körben elítélt, deviáns magatartásokat, szexuális aberrációt, öncélú magamutogatást népszerűsítő, tömeges közszeméremsértést megvalósító rendezvényt először a rendőrség hasonló okkal megtiltotta, majd politikai nyomásra azt tudomásul vette. Tanulságos isméz felidézni milyen, egyébként teljes helyes indokkal vonták vissza az akkori tiltást:

"Amennyiben meghatározott közlekedésrendészeti intézkedések foganatosításával, megfelelő létszámú rendőri erő igénybevételével - jóllehet a közúti közlekedés általános rendjében fennakadásokat okozva - a két alapjog (gyülekezés illetve a mozgás szabadsága) érvényesülése egyszerre és egyidőben biztosítható, a rendőrhatóság nem mérlegelheti a körülményeket akként, hogy valamely alapjog érvényesülését - megfelelő indoklás nélkül - előnyben részesíti a másikkal szemben, hiszen akkor mérlegelési jogkörben hozott döntése jogszabálysértővé válik."

Nyugodtan kijelenthetjük megint a kettős mérce működött, amit másság bajnokainak lehet, azt a a nemzeti értékeket és érdekeket hangsúlyozottan vállaló, jogszerűen működő, társadalmi együttélési normákat betartó tagsággal rendelkező szervezetek nem tehetik meg.

Mindez amellett, hogy a politikai szabadságjogok egyik legfontosabbikát jelentő gyülekezési jogra vonatkozó nemzetközi emberi jogi egyezmények és hazai alkotmányos előírások durva sárba tiprása, de az egyenlő bánásmód alkotmányos követelményét is gátlástalan módon sérti. Emlékeztetnünk kell arra is, hogy a Gárda avatási rendezvény szervezője a Jobbik, továbbá a mozgalommal egyébként nem azonos Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület ellen tavaly decemberben sokak számára politikai megrendelésre hozottnak tűnő, egyesülési jogot semmibe vevő ítélet sem jogerős, mivel az egyesület joghatályos fellebbezéssel élt.

Őszintén reméljük, hogy az emberi jogok iránti elkötelezettséget hangoztató pártok és szervezetek fel fogják emelni hangjukat ezen durva jogsértések miatt, különösen elvárható ez a FIDESZ soraiban ülő Balog Zoltántól, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának elnökétől. Várjuk mielőbbi és azonnali fellépését, mivel ez az önkényuralmi rendszerekre emlékeztető jogkorlátozó gyakorlat elharapózása mindenkinek a szabadságjogait fenyegeti. Maholnap a FIDESZ is szembesülhet egy ilyen, jogszabályi követelményeket totálisan figyelmen kívül hagyó, abszurd döntéssel.

Az igazságot kimondó és a szabadság iránt elkötelezett, nemzeti radikális erőktől hisztérikusan rettegő hatalom, úgy mint 1956-ban Piros belügyminiszter elvtárs már csak a tiltás eszközét tudja alkalmazni, de ez akkor sem jött be és most sem fog.

Minderről a mostani népnyúzó hatalommal elégedetlen magyarokat ciánnal halálba küldeni kívánó "sztárriporter", ki tudja kit képviselő Kuncze Gábornak egy - az eredetileg 2002-ben a választások kapcsán az SZDSZ parlamenti bejutását reálisan fenyegető, megalapozott jogorvoslatokra akkor alaptalanul használt, de most erre az esetre tökeletesen alkalmazható - mondata jut eszünke: "ez jogi gengszterizmus".

De meg kell nyugtatnunk az aggódókat és egyúttal üzenjük mindenkinek: a Gárda az ünnepi avató rendezvényét méltó módon megtartja. A Hősök terén 600 új gárdista tesz majd esküt nemzeti ünnepünkön, március 15-én arra, hogy hazájához, a nemzetéhez, a magyar néphez mindörökké hű lesz és történelmünk nagyjait példaképnek tekintve a nemzet, a haza haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét élete végéig tartó feladatának fogadja el.

Kapcsolódó cikkek:
Betiltotta a hatalom a Gárda és a Jobbik március 15-i vonulását - bakizott a bíróság


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készüljetek március 15-re!
  2009-03-07 10:25:39, szombat
 
  Toroczkai László, Budaházy György és Zagyva György Gyula felhívása március 15-re.
Gubicza Eszter, p, 2009/03/06 - 22:18

"nem lehetünk eszköztelenek a harcban"

"Megint hallani fogjuk mindenhonnan, hogy méltóságteljesen kell ünnepelni. De mi nem feledhetjük, hogy minden nap, amit "méltóságteljességgel" töltünk a jelen helyzetben, az szemen köpése megelőző korszakok hazafias nemzedékeinek..."

Hazafiak!

A "weimari" köztársaság haláltusáját vívja. Csúfos kudarcot vallott az országirányítás minden területén, és most egyetlen Istene a pénz is elfordult tőle, és számos egyéb válsága mellé felsorakozott a pénzügyi válság is. A legszörnyűbb rémálom lenne, ha úgy járnánk mint Argentína, ahol a teljes összeomlás után évekkel később is ugyanaz a tehetségtelen, alkalmatlan politikai elit szerencsétlenkedik, és az ország vergődik. Nekünk nem szabad hagynunk, hogy ide jussunk, és az összeomlást ne egy teljes megtisztulás és rendszerváltás kövesse! Nem szabad hagynunk, hogy az országunkat többszörösen tönkretevő vérszívó gazemberek megint túléljenek. És ha eljön a pillanat, nekünk kell megadni nekik a kegyelemdöfést. Ezért soha nem lankadhat éberségünk!

Közeledik március 15-e. Megint hallani fogjuk mindenhonnan, hogy méltóságteljesen kell ünnepelni. De mi nem feledhetjük, hogy minden nap, amit "méltóságteljességgel" töltünk a jelen helyzetben, az szemen köpése megelőző korszakok hazafias nemzedékeinek, akik nem haboztak akár fegyvert is fogni azért, hogy legyen magyar jövő. Hát még egy ilyen nap, amikor '48-as hőseinkre emlékezünk, ez szinte parancs kell legyen számunkra, hogy ne hagyjunk nyugtot a nemzetvesztő gazembereknek!

Persze a nagybetűs NÉPünk megmozdulása ki tudja meddig várat még magára, és lehet, hogy - akárcsak tavaly október 23-án - most is, megint csak a legkeményebb hazafiak néhány ezer fős csoportja lesz, aki borsot mer törni a hatalom orra alá. De ez nem lehet indok számunkra a tétlenséghez! A hatalom törvényt szigorított ellenünk, hogy elvegye a kedvünket a szembeszállástól, de ez minket nem tántoríthat el. (Ebből is látszik, hogy az összeesküvés-gyártók zagyválásaival ellentétben nemhogy nem kell a hatalomnak a "balhé", hanem kifejezetten irtózik tőle. Nem csoda, hiszen egyszer egy ilyen "balhé" végén még a lámpavason himbálózva találhatja magát.)

A nemzeti ellenállásnak minden mozdulatával szembe kell szegülnie az országrombolók akaratának. Ha úgy adódik, természetesen harcolunk, nem félünk a hazánkat bitorlók ávós hadától, de ha éppen nem, akkor is tántoríthatatlannak kell velük szemben lennünk, nem lehet elfogadnunk a ránk kényszerített jogszerűtlen intézkedéseket, hiszen ettől szoktak vérszemet kapni. Ami őket bosszantja, azt mi csináljuk, meg kell keserítsük az életüket (addig is, amíg tart), mert ők is ezt teszik a miénkkel! Felkészülteknek kell lennünk a jogainkból, és azokért körömszakadtáig ki is kell állnunk, még akkor is, ha jogtipró módon elvisznek, előállítanak érte. Nem számít. Semmit nem ismerünk el, mindenért panaszt teszünk, és feljelentjük őket. Ezért van a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, hát hajrá, mindenkinél legyen ott a telefonszámuk. Arról a rendőröket mentegető okoskodásról pedig, hogy "nem a rendőrség tehet a dolgokról, nem ők az ellenségeink" annyit, hogy ők az országrombolók egyetlen támaszai, ha ők nem szolgálnák a rossz ügyet, már híre-pora nem lenne Gyurcsánynak.

Szóval nem akarják a hazaárulók, hogy meg legyenek tojással dobálva? Rendben, akkor mindenkinek elemózsiás táskával kell aznap Budapestre érkezni, benne tojás, sonka, szalonna, kenyér, hagyma, paprika, kinek mi az ízlése. Ez nem tilos! És meglátogatjuk Demszkyt is, meg akit csak lehet, és közben falatozunk, mert éhesek vagyunk, és ha úgy adódik "megkínáljuk" őket is, mert hátha ők is éhesek. És üvöltünk, és fütyülünk, mert jogunk van hozzá. A rendőrség nem akarja, hogy el legyen takarva az arcunk? Jól van, akkor mindenki csuklyában, vagy sállal, vagy betyárkendővel közlekedik aznap, mert SEMMILYEN JOGSZABÁLY NEM TILTJA! És mindenkinél van szűrőmaszk és védőszemüveg a könnygázhoz, meg kesztyű, mert EZT SEM TILTJA SEMMI! És ha igazoltatnak csak úgy - mert lesz ilyen bőven -, nem engedjük, hogy elvegyék ezeket tőlünk (ha mégis elveszik, panaszt teszünk, balhézunk), és nem engedjük, hogy igazoltatás alatt videózzanak minket, mert ehhez NINCS JOGUK, hátat fordítunk a kamerának, bármivel is fenyegetnek.

Március 15-én minél többünknek együtt kell mozognunk egész nap, ne veszítsük el egymást szem elől. Aki tud, már délelőtt tízkor legyen ott a Múzeum körút - Astoria kereszteződésnél. A Múzeum kertnél indítunk az állami ünnepségen, aztán jön a Petőfi-szobor Demszkyvel, ez után ki lehet ugrani a Hősök terére, ahol gárda avatás lesz és a Magyarok Világszövetsége tart rendezvényt, majd délután négytől ötig JOBBIK van az Erzsébet téren.

Ami fontos, délután öt óra harminckor gyülekezzünk a Szent István téren, a Bazilika előtt, ahol 2006. október 23-án délelőtt az első nagyobb tüntető tömeg is összegyűlt. A helyszín be van jelentve, és ott a helye minden igaz szívű magyar hazafinak, nincs mit vesztenünk, nincs hova hátrálnunk. És még valami! Nekünk mindig úgy kell készülnünk, hogy bármikor kitörhet megint a "cirkusz", és ha még egyszer eljön az, ami 2006 őszén volt, akkor nem lehetünk eszköztelenek a harcban. Mindenki tartalékoljon gyorsan elérhető helyen, erre az esetre!

Huj, huj hajrá, találkozzunk március 15-én Budapesten, mert ez a mi városunk, és nem adjuk át az utcáit senkinek!

Budaházy György
Toroczkai László
Zagyva György Gyula

(Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 186 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1084
  • e Hét: 4612
  • e Hónap: 13216
  • e Év: 49157
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.