Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Tüntetésre hív a Kossuth t
  2009-01-14 23:52:58, szerda
 
  Demonstrálni hív a Kossuth térre a Magyar Gárda
Elég volt a kettős mércéből!
2009. Január 13. magyargarda.hu

Elég volt a kettős mércéből!

Szimpátiatüntetés a Magyar Gárda Egyesület mellett A Magyar Gárda Mozgalom és a Magyar Gárda Egyesület közös, országos méretű demonstrációt tart 2009. január 17-én szombaton 14.00 órától Budapesten, a Kossuth téren! Demonstrációnkon fel kívánjuk emelni szavunkat a minket érintő kettős mérce ellen. Várunk mindenkit, aki úgy érzi: ITT VOLT AZ ELÉG!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Segítsd őket Uram..."
  2009-01-14 23:35:35, szerda
 
  "Segítsd őket Uram, mert sorsuk a sorsunk lészen."


DEMONSTRÁCIÓ PALESZTINÁÉRT!

A független Magyar Gárda Mozgalom szolidaritási demonstrációt hirdet a zsidó nagykövetség elé.
(Budapest, Majális u.)
Időpont: 2009. január 16. 18 óra 15 perctől.

Magyar Gárda Mozgalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
REFOR Infó
  2009-01-14 23:23:41, szerda
 
  Hírek: Fogj egy tuskót!

REFOR írta: "
Január 13-án 14.00 órától a Rendszerváltó Fórum, és a MNB2006. tüzelőosztással egybekötött demonstrációt tartott az V. Vértanúk terén. A demonstrációval felhívták a figyelmet a kormányzat helytelen energiapolitikájára, amely kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az országot az orosz gázellátás megszűnését követően. Egyben követelték a magyarországi gázlelőhelyek nemzeti tulajdonba történő visszavételét, és így a magyar szükségletek kielégítését olcsóbb, hazai energiahordozókból.
A demonstráción bemutatott petícióban továbbá szorgalmazták olyan nemzeti, állami tulajdonban maradó megújuló és környezetbarát energiatermelő erőművek létrehozását, amelyek hasonló esetekben biztosítani tudják az ország energia igényének teljes ellátását.


REFOR Infó

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Merre tartunk?"
  2009-01-14 22:55:50, szerda
 
  Hangzik el mostanában többször is a megalakult/alakuló Magyarok Szövetsége kapcsán. Ez a szövetség azért jött létre, hogy talán utolsó próbálkozásként kiutat találjon az ország jelenlegi mocsárba süppedt állapotából...

Az elmúlt évben megrendezett Kurultáj figyelmet felkeltő rendezvénnyé sikeredett.. Ezer és ezer magyar találkozhatott ott egymással, és a tapasztalatok csak egy bizonyos irányba tudtak ötletet adni.. Azok, akik erőt és képességet éreztek arra, hogy ebből legyen valami, az év őszén a Börzsönyben újabb találkozót szerveztek, amelyen eldőltek az új kezdeményezés céljai, neve is.

Így aztán a novemberben már országos szintű találkozón nagy létszámú résztvevővel együtt kezdtek a munkához a vezetők, a munkára jelentkező önkéntesekkel együtt.

Régebben már írtam erről így: "valami elkezdődött"... És úgy tűnik, nem csak írói fordulat ez a cím.

A novemberi munkaértekezlet óta a megalakult tagozatok (egészségügytől kezdve jogi, nemzetvédelmi, önkormányzati, média szakágakban, a teljesség igénye nélkül sorolva) elkezdték az előkészítő munkát, hogy ez év elején majd végső formájába öntsék a nemzeti összefogásnak ezt az új próbálkozását.
Tanácskozások, értekezletek mellett az arra hívatottak már a tényleges munkába is belekezdtek, ismeretterjesztő előadásokkal, a lakosság felvilágosításával.

Az egyik csatlakozott szervezet, a MAREVOSZ is részt vállalt a közös munkából, mégpedig úgy tűnik, nem is keveset:

Segítségével már helyet kaphatott munkaértekezlet céljából a média-tagozat. Ezen felül pedig a budapestiek, illetve a környékben lakók részére előadás-sorozat került megszervezésre, amely eseményeket a Magyarok Háza előadótermében sikerült biztosítani.




A tegnapi napon volt az első előadás ebből a sorozatból. Dr. Tóth Zoltán József jogtörténész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára, (aki egyben a Magyrok Szövetsége jogi tagozatának vezetője is) tartott kirobbanó sikerű előadást a közel száz érdeklődő számára.

A Szent korona Tannal kezdte, a végére már szinte alig tudta követni a hallgatóság a középkor, a reneszánsz bankvilágáról, és ennek a szép történelmi kornak egyes elemeiről szóló beszámolót. Ugyanígy az érdeklődők új és eddig nem ismert elemeket tudhattak meg a Magyar Alkotmányról, a Szent Korona által meghatározott jogszabályokról...



Az előadás után a kérdéseknek nem akart vége szakadni, és túlzás nélkül mondhatom: alig akart a terem kiürülni.

"Merre tartunk?" kérdeztem a cikk címében. Hát: erre. És nem lehetne azt mondani, hogy ennek megtapasztalása kényelmetlen érzéseket okozott volna a kérdezőben.


További előadások is tervezve vannak, amelyeket az érdeklődők elérhetnek a MAREVOSZ honlapján is.



Gy.Szabó Ferenc
MSZ-sajtó

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 161 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1352
  • e Hét: 4880
  • e Hónap: 13484
  • e Év: 49425
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.