Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Pár szó a hatalmon levőkhöz
  2007-12-27 21:56:33, csütörtök
 
  IGEN. EL FOGJÁTOK BUKNI SZOCIK.
(Pár szó a hatalmon levőkhöz)

Sőt. Már el is buktátok. Nemcsak a népszavazást, ahogy az MTI egyszerű kérdésére, ahányan, annyiféle összevisszaságban válaszoltatok, hanem mindent, amit a Magyar Szocialista Párt név jelent.
Ez a név, Hazánkban egy kudarccal végződő évszázados folyamat utolsó megnyilvánulása. Ez a név ,egy tévelygő, önmagában is meghasonlott, végül saját magát is elpusztító eszme végső, nyomorult sikolya.
Most, veletek ér véget a kommunizmus Magyarországon, egyszer, s mindenkorra. Ti vagytok a bolsevikok utolsó pereputtyai, s bár egy kaméleon minden praktikájával próbáltátok átmenteni, átformálni hatalmatokat, de a lehetetlent próbáltátok. Kommunista kutyából..... (tudjátok)
Mi Kossuth tériek, nemzeti radikálisok kevesen vagyunk ahhoz, hogy rövid úton végetvessünk országromboló meneküléseteknek, de vagyunk annyian, hogy a bukásba segítsünk benneteket. Ezt tesszük már több mint egy éve, s addig nem hagyjuk abba, amíg a semmibe nem vesztek. Nincs rend. Nem is lesz. Remény sincs rá, amíg itt vagytok. Jelenlétetek, maga a káosz.
Népszerűségetek már alig mérhető, s bármibe fogtok az kudarcba fullad.
Mert kapkodtok. Már magatok sem tudjátok mit kellene tennetek. Űzünk, kergetünk benneteket, s pánikba estetek.
4-es metró, kormányzati negyed, egészségbiztosítási törvény. Bukás, bukás bukás. kordonok, tüntetések, blokádok, sztrájkok, elégedetlensség. A folyamat már megállíthatatlan.
Hosszú volt az út a Marxizmus-Leninizmustól a privatizációig. Az értéktöbbletet, profitot, extraprofitot termelő, kizsákmányoló finánctőke elleni bátor, áltudományos elvtársi fellépéstől, a mai globális nagytőke alázatos kiszolgálásáig. Igaz elvtársak? Hát igen. De most itt a vége. Kiválasztottátok magatok számára a legalkalmasabb embert, hogy elvezessen benneteket a megsemmisülésbe. A legalkalmasabb szövetségest, hogy lépni se tudjatok, csak botladozni, tántorogni. Keservesen, de megérkeztetek. Az agónia megkezdődött. Ha vigasztal benneteket, hogy veletek fog bukni ez az egész áldemokratikus politikai berendezkedés, ez a pártokrácia, amely lehetővé tette áldatlan randalírozásotokat, akkor számíthattok erre.
Ezt a helyzetet nem ti teremtettétek. Ti csak kikényszerítettétek a félénk, ügyetlen "rendszerváltó" alkudozásokon, s kihasználtátok.
Ez sem mentett meg benneteket. Mentek tehát mindannyian, akik az elmúlt 17 évben tönkretettetek, kiárusítottatok mindent, amit csak értetek. Szépen, sorban,egymás után. Mi itt vagyunk, és nem adjuk fel. Türelmünk is, elszántságunk is töretlen, s vannak ötleteink.

Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége
Vass István
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 176 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1626
  • e Hét: 5154
  • e Hónap: 13758
  • e Év: 49699
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.