Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Büszke nőként szeretek 1 férfi
  2008-07-05 15:21:20, szombat
 
  Büszke nőként szeretek egy férfit már több, mint 2 és fél éve!

Most, hogy a melegfelvonuláson "büszkén" vállalhatják szerelmüket az azonos neműek egymás iránt, elhatároztam, hogy én sem titkolom tovább érzéseimet, büszkeségemet.

Büszke nőként voltam áldott állapotban és úgy éreztem magamat, amikor három gyermekemmel elindultunk valahova, mint egy feldíszített karácsonyfa.

Igaz, amiért egy férfitól születtek gyermekeim, nem járt érte tolerancia a társadalomtól...

Nem úgy, mint amikor egy homoszexualitásban szenvedő ember gyermeket "vállal"!

Csakhogy, míg a homoszexuális emberek büszkén együtt élhetnek, szeretkezhetnek ebben az országban azonos nemű szerelmükkel, addig az egészséges szexualitású emberek még mindig nem vállalhatják föl szerelmüket ország-világ előtt. Legalább is azok nem, akiktől a hatalom - nemzetbiztonsági érdekre hivatkozva - megtagadja azt.

_Vannak olyan nehézsorsúak, akiket örökösen elszakítottak a hatalom képviselői szerelmüktől,ha annak nem volt jó a káderlapja arra, hogy befizethessen pl egy lakásra!!!
Például, amikor a szülők olymértékben el lettek, mint a kommunisták számára nem kívánatos "osztályidegen elemek" szegényítve, hogy nem tudtak gyermekeiknek az otthonhoz jutásban segíteni!!!

Egy ilyen családban felnövő lánynak, vagy fiúnak nem lehetett szíve választottja!!!

És nehogy azt higgye bárki, hogy ez napjainkra már mese???

NEM, NEM nem mese! Ez a színtiszta igazság!!!

Én is boldog szeretnék lenni és szabadon együttlenni azzal a férfival akit szeretek!

Két és fél éve nem találkozhatok vele, ha meg akarom kímélni az életét!!!

Elég volt az örökös lemondásból! Elég volt az egészségesek negatív megkülönböztetéséből (diszkriminációjából)!!!

Bóna Mária Ilona




"...ne törődj senkivel és semmivel, csak az ügy igazával, melyet meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek, vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak, elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet védesz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."

MÁRAI SÁNDOR
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Nem kell elbontani a turult
  2008-07-05 03:19:18, szombat
 
  Nem kell elbontani a XII. kerületben álló turulszobrot
2008. július 4., 10:15 fidesz.hu

Nem kell elbontani a XII. kerületi turulszobrot - az építmény fennmaradási engedélyt kapott az építési hatóságként kijelölt I. kerületi önkormányzattól. A jegyző szerint annak ellenére, hogy a bontásról már a bíróság is rendelkezett, a szobor városképileg és műszakilag is elfogadható. A hegyvidéki önkormányzatot emellett 190 ezer forintra megbüntették, mert engedély nélkül építették fel a szobrot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A népszavazás intézményéről...
  2008-07-05 03:07:23, szombat
 
  Az új AB-elnök megváltoztatná a népszavazás intézményét
2008-07-04 10:13 hírTV

Nem tartja jó intézménynek a népszavazást az Alkotmánybíróság új elnöke, Paczolay Péter. Szerinte aggályos, hogy azt bárki kezdeményezheti. Rossznak tartja azt is, hogy az intézmény kezd "divatba jönni" Európában, ahol eddig nem volt, ott is be akarják vezetni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MNM Hírlevele a NESZ zászlóbon
  2008-07-05 03:01:25, szombat
 
  Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!


Tudósítás a NESZ sajtótájékotatójáról


A Nemzeti Erők szövetségének sajtótájékoztatója rendhagyó módon kezdődöt. A június 28-i Zászlóbontó ünepség bejelentése kapcsán az alábbi tájékoztatást adták:

Mint esetleg Önök közült többen is értesültek már róla, 2008. június 23-án hajnalban kigyulladt az a "Novák Piac", amely helyet adott volna a Nemzeti Erők Szövetsége zászlóbontó nagygyűlésének. Az egyeztetések már hetekkel ezelőtt megkezdődtek. A tulajdonos, és az üzemeltető részéről nagyfokú nyitottság és segítőkészségvolt tapasztalható.
Aki ismeri Novák Tamást és az ő nemzeti elkötelezettségét, annak nem jelent újdonságot a Nemzeti Kávéház megnyitását követően, hogy a piaca mellettiparkolót Nemzeti Kulturális Udvar céljára felajánlotta a nemzeti oldalszámára.

A zászlóbontó nagygyűlést propagáló környékbeli plakátozás a tűzet megelőző délután volt, és lám hajnalra tűz keletkezett azon a piacon, ahol az elmúlt tizennyolc évben nem volt. A kár előzetes becslések szerint több tízmillió forint (ez akár sokkal több is lehet, még nincsenek végleges adatok a szerk.)

A tüzet követő két nap még úgy volt, hogy megtarthatjuk a gyűlésünket, de mára úgy alakult a tűzoltói szakvélemény és egyéb okokból kifolyólag, hogy a további károk megelőzése miatt Novák Tamás kénytelen volt elállni eredeti szándékától, és még a 28-i rendezvényünket is visszamondta.

Megértjük Novák Tamás döntését, hisz nem csak saját maga, de a piac árusai iránt is felelőséggel tartozik. Ez nem félelem, hanem felelősség.

Mi, most már mondhatom, hogy a Nemzeti Erők Szövetségének elnöksége NEM FÉL!

Zászlóbontó nagygyűlésünket megtartjuk az eredeti helyszíntől kétszáz méterre a Karácsony Benő parkban. A rendőrségi bejelentést időben megtettük.

Ezt követően bemutatták a 3 fős elnökséget és a 6 tagú ügyvivői testületet.

Elsőként Fort András (a Szabad Riport internetes magazin szerkesztője) beszélt a NESZ életrehívásának szükségességéről. Többek közt elmondta, ahogy a közvélemény kutatások is alátámasztják, az országban szükségét érzik az emberek egy "harmadik erő" megjelenésének a politikai életben.

Mivel a jelenlegi két meghatározó párt sokak számára nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, ezért itt egy űr keletkezett, melyet a szándékai szerint a NESZ kíván betölteni. Ez okból, bár nem ért egyet a pártokráciával, a jelen jogi helyzet teremtette politikai kényszer miatt mégis pártként kíván színre lépni. Így megszólítava mindazokat akik számára nem kínál választási alternatívát a jeleneg porondon lévő pártok egyike sem.Továbbá elmondta, hogy a NESZ-t létrehozók is úgy látják ez az utolsó esély!

Felsorolta a Nemzeti Erők Szövetségét létrehozó szervezeteket és a civilszerveződéseket.

Fort Andrást követte Takács András (SZMM és MOP) elnöke, aki ismertette a a párt Politikai Alapvetései-t, azt a Nemzeti Minimumot, amit a társult szervezetek közösen elfogadtak, és magukénak vallanak. S melynek lefogadása alapfeltétel bármely további csatlakozni szándékozó, szervezet, vagy magán személy részéről. Ezt az alábbi 7 pontban fogalmazta meg:

1. A magyar államiság alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását, ami magában foglalja a Szent Korona méltóságának visszaállítását, intézményesülését, alapértékeinek érvényesülését - alkotmányozó nemzetgyűlés, vagy népszavazás útján. Váljék alkotmányos joggá a magyar felmenők leszármazottainak visszahonosítása

2. Alkotmányos jogállamot! Új Alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmányosság szellemének és igazságainak (az evidenciáinak) és a mai kornak megfelelően szabályozza az állam működését, garantálja az állampolgárok demokratikus jogait, a kétkamarás országgyűlést, a képviselők visszahívhatóságát a kirekesztésektől mentes választási törvény által. Kicsi, de erős államot, amely alkalmas a feladatok végrehajtására a számonkérhetőség biztosításával. A politikai, gazdasági bűnök és bűntettek ne legyenek titkosíthatók. Határozott fellépést az élet- és vagyonellenes bűncselekményekkel szemben. A közéleti szereplők erkölcsi és anyagi elszámoltatását a mentelmi jogra való tekintet nélkül.

3. Független magyar közpénzrendszert, előny-adást a nemzeti gazdaságnak, kereskedelemnek, a pénzkibocsátás jogának visszavételét, az adósságcsapda felszámolását, az adók és a járulékok jelentős csökkentését, lépcsőzetesen növekvő fényűzési-fogyasztási és vagyonadó bevezetését. Állami KÖZ-HITEL-BANK-rendszer kiépítését, kamatmentes hiteleket az értékteremtő vállalkozásoknak, a gazdáknak!

4. Nemzeti, hazafias gazdaságpolitikát, a magyar feldolgozóipar és kereskedelem védelmét, a külföldi befektetők adómentességének és egyéb kedvezményeinek eltörlését, a hazai törpe-, kis és közepes vállalatok ,,helyzetbehozó", megkülönböztetett támogatását, a magyar gazda jogi és anyagi helyzetének és tiszteletének helyreállítását. Az ország létalapját biztosító létfontosságú egységek -- természeti kincseink, a termőföld, a bányakincsek, a közmű- és közszolgáltatások -- megtartását, visszaszerzését, és a nemzet javát szolgáló hasznosítását.

5. Az ország önvédelmét, biztonságát szolgáló honvédség újjászervezését, önkéntes nemzetőrség létrehozását. Nemzeti elkötelezettségű és szervezetileg szétválasztott bűnmegelőző és bűnüldöző szervezeteket. Magyar érdekekre épülő külpolitikát; a nemzeti önrendelkezés elvének érvényre juttatását; nemzeti érdekeinket védő titkosszolgálatok megszervezését. A nemzetközi szerződések felülvizsgálatát: az országra nézve előnytelen szerződések felmondását.

6. Nemzetmegtartó és gyarapító népesség- és társadalompolitikát, az értékteremtők megerősítését, az elszegényedett néprétegek felzárkóztatását. Munkaképeseknek segély helyett megfizetett munkát. Teljes életre szóló létbiztonságot, a teljes foglalkoztatottság megvalósítását, és a társadalmi szolidaritás elvén működő, alanyi jogon járó egészség- és nyugdíjbiztosítást!

7. Értékvédő és -teremtő kultúrpolitikát, nemzeti elkötelezettségű sajtót, oktatást, művészetet! A hagyományos értékőrző magyar iskolarendszert, az iskolák megőrzését. Ingyenes iskolai oktatást az első diplomáig -- minden magyar állampolgárnak. Hazafias nevelést és környezetvédelmi oktatást az iskolákban; környezetünk életterünkként megóvását utódaink számára.

Majd vitéz Gálfalfalvy Gallik Béla emelkedett szólásra. Ő záró témaként a Szent Korona tanról beszélt, melyen a párt alapvetései nyugszanak.

A sajtótájékoztatón végül válaszoltak a vezetés tagja a felvetődött kérdésekre, melynek kapcsán párbeszéd alakult ki a jelenlévők között. Többek közt Bóna Mária Ilona, társelnők válaszolva a Népszava tudósítójának kérdésére, elmondta, hogy paradigma váltásra - szemlélet vátásra - van szükség.

Végül a sajtószóvivő megköszönve mindeki megjelenését így köszönt el: Isten Áldja Magyarországot!

Audie Rácz Era
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Nemzetért Mozgalom hírl
  2008-07-05 02:57:09, szombat
 
  Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!


Tudósítás a NESZ sajtótájékotatójáról


A Nemzeti Erők szövetségének sajtótájékoztatója rendhagyó módon kezdődöt. A június 28-i Zászlóbontó ünepség bejelentése kapcsán az alábbi tájékoztatást adták:

Mint esetleg Önök közült többen is értesültek már róla, 2008. június 23-án hajnalban kigyulladt az a "Novák Piac", amely helyet adott volna a Nemzeti Erők Szövetsége zászlóbontó nagygyűlésének. Az egyeztetések már hetekkel ezelőtt megkezdődtek. A tulajdonos, és az üzemeltető részéről nagyfokú nyitottság és segítőkészségvolt tapasztalható.
Aki ismeri Novák Tamást és az ő nemzeti elkötelezettségét, annak nem jelent újdonságot a Nemzeti Kávéház megnyitását követően, hogy a piaca mellettiparkolót Nemzeti Kulturális Udvar céljára felajánlotta a nemzeti oldalszámára.

A zászlóbontó nagygyűlést propagáló környékbeli plakátozás a tűzet megelőző délután volt, és lám hajnalra tűz keletkezett azon a piacon, ahol az elmúlt tizennyolc évben nem volt. A kár előzetes becslések szerint több tízmillió forint (ez akár sokkal több is lehet, még nincsenek végleges adatok a szerk.)

A tüzet követő két nap még úgy volt, hogy megtarthatjuk a gyűlésünket, de mára úgy alakult a tűzoltói szakvélemény és egyéb okokból kifolyólag, hogy a további károk megelőzése miatt Novák Tamás kénytelen volt elállni eredeti szándékától, és még a 28-i rendezvényünket is visszamondta.

Megértjük Novák Tamás döntését, hisz nem csak saját maga, de a piac árusai iránt is felelőséggel tartozik. Ez nem félelem, hanem felelősség.

Mi, most már mondhatom, hogy a Nemzeti Erők Szövetségének elnöksége NEM FÉL!

Zászlóbontó nagygyűlésünket megtartjuk az eredeti helyszíntől kétszáz méterre a Karácsony Benő parkban. A rendőrségi bejelentést időben megtettük.

Ezt követően bemutatták a 3 fős elnökséget és a 6 tagú ügyvivői testületet.

Elsőként Fort András (a Szabad Riport internetes magazin szerkesztője) beszélt a NESZ életrehívásának szükségességéről. Többek közt elmondta, ahogy a közvélemény kutatások is alátámasztják, az országban szükségét érzik az emberek egy "harmadik erő" megjelenésének a politikai életben.

Mivel a jelenlegi két meghatározó párt sokak számára nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, ezért itt egy űr keletkezett, melyet a szándékai szerint a NESZ kíván betölteni. Ez okból, bár nem ért egyet a pártokráciával, a jelen jogi helyzet teremtette politikai kényszer miatt mégis pártként kíván színre lépni. Így megszólítava mindazokat akik számára nem kínál választási alternatívát a jeleneg porondon lévő pártok egyike sem.Továbbá elmondta, hogy a NESZ-t létrehozók is úgy látják ez az utolsó esély!

Felsorolta a Nemzeti Erők Szövetségét létrehozó szervezeteket és a civilszerveződéseket.

Fort Andrást követte Takács András (SZMM és MOP) elnöke, aki ismertette a a párt Politikai Alapvetései-t, azt a Nemzeti Minimumot, amit a társult szervezetek közösen elfogadtak, és magukénak vallanak. S melynek lefogadása alapfeltétel bármely további csatlakozni szándékozó, szervezet, vagy magán személy részéről. Ezt az alábbi 7 pontban fogalmazta meg:

1. A magyar államiság alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását, ami magában foglalja a Szent Korona méltóságának visszaállítását, intézményesülését, alapértékeinek érvényesülését - alkotmányozó nemzetgyűlés, vagy népszavazás útján. Váljék alkotmányos joggá a magyar felmenők leszármazottainak visszahonosítása

2. Alkotmányos jogállamot! Új Alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmányosság szellemének és igazságainak (az evidenciáinak) és a mai kornak megfelelően szabályozza az állam működését, garantálja az állampolgárok demokratikus jogait, a kétkamarás országgyűlést, a képviselők visszahívhatóságát a kirekesztésektől mentes választási törvény által. Kicsi, de erős államot, amely alkalmas a feladatok végrehajtására a számonkérhetőség biztosításával. A politikai, gazdasági bűnök és bűntettek ne legyenek titkosíthatók. Határozott fellépést az élet- és vagyonellenes bűncselekményekkel szemben. A közéleti szereplők erkölcsi és anyagi elszámoltatását a mentelmi jogra való tekintet nélkül.

3. Független magyar közpénzrendszert, előny-adást a nemzeti gazdaságnak, kereskedelemnek, a pénzkibocsátás jogának visszavételét, az adósságcsapda felszámolását, az adók és a járulékok jelentős csökkentését, lépcsőzetesen növekvő fényűzési-fogyasztási és vagyonadó bevezetését. Állami KÖZ-HITEL-BANK-rendszer kiépítését, kamatmentes hiteleket az értékteremtő vállalkozásoknak, a gazdáknak!

4. Nemzeti, hazafias gazdaságpolitikát, a magyar feldolgozóipar és kereskedelem védelmét, a külföldi befektetők adómentességének és egyéb kedvezményeinek eltörlését, a hazai törpe-, kis és közepes vállalatok ,,helyzetbehozó", megkülönböztetett támogatását, a magyar gazda jogi és anyagi helyzetének és tiszteletének helyreállítását. Az ország létalapját biztosító létfontosságú egységek -- természeti kincseink, a termőföld, a bányakincsek, a közmű- és közszolgáltatások -- megtartását, visszaszerzését, és a nemzet javát szolgáló hasznosítását.

5. Az ország önvédelmét, biztonságát szolgáló honvédség újjászervezését, önkéntes nemzetőrség létrehozását. Nemzeti elkötelezettségű és szervezetileg szétválasztott bűnmegelőző és bűnüldöző szervezeteket. Magyar érdekekre épülő külpolitikát; a nemzeti önrendelkezés elvének érvényre juttatását; nemzeti érdekeinket védő titkosszolgálatok megszervezését. A nemzetközi szerződések felülvizsgálatát: az országra nézve előnytelen szerződések felmondását.

6. Nemzetmegtartó és gyarapító népesség- és társadalompolitikát, az értékteremtők megerősítését, az elszegényedett néprétegek felzárkóztatását. Munkaképeseknek segély helyett megfizetett munkát. Teljes életre szóló létbiztonságot, a teljes foglalkoztatottság megvalósítását, és a társadalmi szolidaritás elvén működő, alanyi jogon járó egészség- és nyugdíjbiztosítást!

7. Értékvédő és -teremtő kultúrpolitikát, nemzeti elkötelezettségű sajtót, oktatást, művészetet! A hagyományos értékőrző magyar iskolarendszert, az iskolák megőrzését. Ingyenes iskolai oktatást az első diplomáig -- minden magyar állampolgárnak. Hazafias nevelést és környezetvédelmi oktatást az iskolákban; környezetünk életterünkként megóvását utódaink számára.

Majd vitéz Gálfalfalvy Gallik Béla emelkedett szólásra. Ő záró témaként a Szent Korona tanról beszélt, melyen a párt alapvetései nyugszanak.

A sajtótájékoztatón végül válaszoltak a vezetés tagja a felvetődött kérdésekre, melynek kapcsán párbeszéd alakult ki a jelenlévők között. Többek közt Bóna Mária Ilona, társelnők válaszolva a Népszava tudósítójának kérdésére, elmondta, hogy paradigma váltásra - szemlélet vátásra - van szükség.

Végül a sajtószóvivő megköszönve mindeki megjelenését így köszönt el: Isten Áldja Magyarországot!

Audie Rácz Era
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"... ellopták a szívünket"!
  2008-07-05 01:42:09, szombat
 
  Morvai Krisztina:"ellopták Magyarországot, ellopták a szívünket"
Videó: zászlót bontott a Nemzeti Erők Szövetsége
2008. június 30. 12:00 HVG

Magyarország örökös királyság; égi és földi királynője a Boldogasszony; Szent István intelmeire alapozott alkotmányra van szükség; valamennyi magyar törvényt a szentkorona-tan alapján kell megalkotni. Többek között erről tájékoztattták az egybegyűlteket szombaton a XV. kerületi Karácsony Benő parkban, ahol zászlót bontott a kis radikális szervezeteket egyesítő Nemzeti Erők Szövetsége (NESZ). Két videónk ezt az eseményt örökíti meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szállásnyitás a Szt. Koronának
  2008-07-05 01:39:24, szombat
 
  Szállásnyitás a Szent Koronának
2008. 07. 03.

Kedves Barátom!

"Azt, ami elromlott, nem lehet azzal a módszerrel megjavítani, ami a romlást okozta!" - mondta Einstein.

Levelemben kérdéseket teszek fel Neked. Kérlek, válaszolj mindegyikre. Ha válaszod azonos azzal, ami a kérdés után szerepel, akkor egyek vagyunk a Szent Korona Szolgálatában. Neked és Nekem egyaránt az a dolgunk, hogy minél több embernek tegyük fel a kérdéseket, hogy összehangolható legyen az azonos választ adók (azok, akik szállást készítettek magukban a Szent Koronának) munkája.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajtóközlemény Kesznyétenről
  2008-07-05 01:37:03, szombat
 
  A Jobbik Magyarországért Mozgalom- Párt tiszaújvárosi alapszervezete tiltakozik a Kesznyétenben kialakult helyzet miatt. Mint az köztudott 2008. június 30.-án egy idős úr áramot vezetett a kertjében lévő alumínium drótba. Az áram nem a kerítésben volt, tehát nem jelentett senkire veszélyt, csak az oda illetéktelenül behatolókra. A tulajdonos ezt mindenkivel közölte a környéken. A rablók is tudtak erről! Még is megpróbáltak bejutni. A rablási kísérletnek halálos áldozata is van, egy helyi roma. Továbbá megsérült még két másik társa is. A rablással próbálkozók nem voltak rászorulva az élelemszerzésre, mivel előzi nap a Polgármesteri Hivatalban segélyosztás volt! Jelenleg az idős urat a rendőrség tartja őrizetben, gyilkosság vádjával. Felesége elhagyta a települést, a rokonokat a rendőrség nagy erőkkel védte eddig, mert az elhunyt hozzátartozói bosszút akarnak állni a családon. Kesznyéten utcáin ötven- hatvan fis roma csapatok közlekednek, és nem nyugszanak, amíg nem vesznek elégtételt.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazság napja: 2002. július 4.
  2008-07-05 01:31:19, szombat
 
  IGAZSÁG NAPJA
2008. július 4.

Hat éve, 2002. július 4-én délelőtt volt az Erzsébet hídi blokád, illetve csata, amelyet délután tüntetés követett a Kossuth téren. Ez volt az első komoly népi megmozdulás az ellen a zuhanórepülés ellen, amely a 2002. tavaszi országgyűlési választások során történt nyilvánvaló csalásokkal indult, és amely a jelenlegi puha-diktatúrához, patyomkin-demokráciához vezetett. De hol van még a szakadék alja? Ki fog valaha derülni Pintér Sándor és az általa irányított Belügyminisztérium szerepe a választási eredmények alakulásában? És le fog-e esni végre a lakat az 1998-2002 közti miniszterelnök szájáról, hogy megtudhassuk az IGAZSÁGOT?

Rádiónk a szép emlékű Pannon Rádió 2002. július 4-i adásának felidézésével emlékezik az évfordulóra. Hallgassa Ön is!
Kossuth tér rádió
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rejtély...
  2008-07-05 01:26:04, szombat
 
  Írásommal megpróbálom megvilágítani a lehetetlent; bemutatni, hogy a magyar zsidóság nem azonos a magyar zsidóság vezetőivel, tehát hibát követ el, ki általánosít!
Az alább szerepkők hosszú évtizedek óta használják ki a magyar zsidóság egykori tragikus megaláztatását, jogos félelmét a történelem szörnyűséges megismétlődésétől, állandóan ezt felemlegetve, esetleg fel-felszítva az éppenséggel elcsitulni látszó indulatokat - félelemben tartják saját hittestvéreiket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 326 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 547
  • e Hét: 4075
  • e Hónap: 12679
  • e Év: 48620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.