Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/103 oldal   Bejegyzések száma: 1028 
Kommunista és vallási szövetség, Világ egyesítés Borsodban
  2018-04-19 19:37:26, csütörtök
 
  Az ötágú csillagos kommunisták, képviseljenek béke galambos, vagy medve, szaturnuszi kommunizmust, vagy bármelyik munkásosztály korát a Föld történelmének, egyesítették a korokat huligánokkal a Vörös Oroszlánjában Szepes Máriának Vénusz áldozással állandóan.

Az ötágú emberszabású csillag népei az elmeosztályokról emberformában vannak a láthatóban, kivétel nélkül valamennyien, állatok, patológiák, vagy bármilyen élőlénye a másik világnak, mint a Talmud állatai.

Az ötágú emberszabású csillagok az ózdiak egykori Jupiter lány feketemágiáját használó fekete kereszten hét rózsás mágiát jelentenek, ebből vannak létrehozva, ezzel mészárolnak, hozzá tették a fekete kereszten hét rózsás beavatásukhoz Íziszt kék ruhában. Fekete kereszten hét rózsára kell meditálniuk a beavatottaknak, közben keringtetni szívükkel és két karjukkal, lábukkal ötágú csillag formájában a feketemágiát, elképzelni közben Íziszt kék ruhájában.

Így készültek a lírai karámmal a falvak művészeivel együtt a nagy közös áldozásra.

Dr. Melion József egykori csillagrenddel érkezett földöntúli hatalommal, többmilió éves Mária vallásával állandó bibliai apokalipszis végrehajtója Újszövetségbe tett János levelezéseivel, Mária és Jézus elmélettel aranysas formájában a templom maradványainak - egyesült házasságban az ötágú emberszabású csillag fekete kereszten hét rózsás Dávid, szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónikával, a kommunista vasnépek Dávidjával, amelyik helyett koporsóba fektettek engem 1972-ben eltemetve végleg Bródy Valahol egy lány dala és a házasságot jelképező videója szerint az Emlék M-nek dalnak, melyet púdereznek Illésék halálreformátusai. Meliont M-ként hozták Pestről ide, a házassága a vas Rákóczi tér kommunistájával a videójában a dalnak berendezésre került.
Ez végleges befejezése a világ apokalipszisnek, már ott le lehetett volna zárni, amikor utódot hoztak létre Dávid formájában Melion nevet a kommunista Dávid csillagosokkal hosszabbításban állandó ismétlésük miatt. A Rákóczi tere a vallásoknak és vasnépnek, Dávid Mónika kivégzőgépével, egyesülve a termékenységi törzs Új-Kígyósi kígyó Istenével folytatta a kínzó sorozatukat. Minden világ mészáros bűnét felvittem a fára testemben, szívem meggyalázásra került a Jézus szíve egyház létrehozásakor sátánisták átal, összetörték, darabokra szurkálták, kiihűtötték Vénuszként, mert Vénusz a szerelem és szeretet Istennője volt atlantiszi elméletük folyamatosan történő végrehajtása során, az emberekkel együtt törvényt jelentettek.

Jelképes házassága ez vérszövetségnek áldozásomból, biblai vallásoké, mint Vatikáné és a vaskommunistáké minden kommunista ország és katolikus ország frigyeként világ-Magyarország létrehozása végett Égi Jeruzsálemével Müller Péternek, űrbábel irányító karával emberek utáni világnak agyaként a földönkívüli hálózatának.

Az ötágú csillagos feketekereszten hét rózsás atlantiszi mágiája az ördögöknek, akiket hatalmuk alá tereltek Íziszre, kék ruhás hölgyre történő meditálással Mária, Hagia Sophia nevekkel szintén attól függően, melyik országban, vallásban avatták be a feketemágusokat, valamennyien ember formát kapva létbe lépésükkor, a születésemkor Északban megjelent rajzok szerinti egyik királyköszöntőm Jézusként a rajza szerint a halott festőjének az ózdiaknak a kétszarvú hamis próféta várt egyikként, melyhez a világ összes Rózsája és feszületese tartozik, sátánjukkal együtt. Így egyesültek a kommunista vaskoriak mint vasváros vaskommunistái minden korszak végrehajtóiként a vallásaival a feketekereszten hét rózsás Íziszeseseknek.

Ízisz elméletükre Jézusként, illetve székesfehérvári világfeszületeseként a világ bűneinek elhordoztatásával saját tettük és szerepük végrehajtásával többé nem lesz szükség, ezért akartak tavaly február 10-én elégetni engem. Attila február 9-én érkezett ismétlésben, mert előtte február 2-án elhagyott engem.

Dávid Mónika a börtön gyilkosok kínzásommal való tisztításával az egész világon Dávidként 1998. óta együtt kínozva a termékenységi népek Új-Kígyósi pszichiáterük Istenével, gyalázva magyarok temetőjeként Gáspár Győző kakasfrizurás állandó bibliai szerepőjével a Hunnia börtönnek, nemi csapásai miatti gyalázásommal az állatokkal fajtalankodóknak, Gáspár Bea és a többi cigány pinájuknak, Csisztu Zsuzsa nemi kivégző sztárrá tételével Gabrielláik kezdetével Földanya áldozással elrontotta a Föld megfertelmezése utáni kollektív feltámadását a világországnak Sátánnal az élen.

Ez a lopott dallama Latinovitsnak, amivel megáldozott engem könyve szerint születésem óta két testvérével együtt, mint Mici néni három fiával, mely a kezdeti történelem Mici Magas-hegyi Isten medvéje nevéből került létbe léptetésre, a Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiájához, amint tudta ezt a Hunnai börtön városi rendőrsége, amikor végig ment az utcai névtáron és kitette utána a földhivatalra a Hitel tábláját a Hunnia régi filmiparnak skizoprenek helyetti Vénusz áldozásukkal.

Mindegyik nép magára hozta a bajt, mert mindegyik az utcába van berendezve névleg, maguk vettek részt a világ-apokalipszisében a vasnépnek, közös áldozásában lezárt határain belül Vénusznak. Most úgy gondolták, véget vetnek a nyilvánosan történt háborúknak egyetlen nagy közös áldozással utolsó emberként, utolsó árjaként, utolsó csillagként, egyetlen Földanyaként. Véráldozók, gyilkosok, átléptek a halál hét fátylának világába.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dakota indián Jehova fekete mágusai
  2018-04-19 17:51:16, csütörtök
 
  A Jehova dakota indiánnal ábrázolt állandó világapokalipszisét a Bertalan utcai sárga melegítős Dental Soft KFT Kati nevű igazgatója berendezésével áldozásommal állandóan ismétlik születésem óta annak ellenére, hogy a Jehova sárga kutya a többi kutyával berendezve volt, hogy ez a Jehova népe a halál világban focizó halottjaival, akik vezettek engem Debrecenbe egy író házához.

John Lennonnal kezdte Miskolc Beatles mozgalmával a Sükösdi könyvnek Európában a világ-apokalipszist hippikor ismétlésével Hobo úttörő nyakkendős állandó kommunista kutyájával az Időjelek világ végi megadójának saját szerepe végrehajtásában, az összes kutyájuk szerepén végig menve 1991. óta folyamatosan születési ismétlésben már.

John Lennon egykori dakota indián képét használják a Jehova feketemágusok, amik megjárták a Johannás farkaskutyás meséjükkel Afrikát, ahol be volt rendezve a vasváros apokalipszise, mint Oroszországban nemi csapásokkal vaskommunistákként a Pszichografológiájukból. Itt pár éve ismét ismételték, ekkor Orbánnak kiabálták, hogy dakota indián, elölről kezdve a világ apokalipszist a Sükösdi könyvvel, punkrációjával az utcanépnek. Az egész Jehova csűrhe Földanya áldozásból van Katalin névből, mert John Lennon helyett a II-es elmeosztálya engem áldozott meg, mint az összes János szerepében. John Lennonék Jejejézéssel kezdték a Jehova elméletet sárga tengeralattjáró elmeosztályaként japán hurikkal együtt.

Hiába írom le évek óta, hogy a fürdőben fürdőruhában beavatást nyert Jehovák szőke nemi csapásként megáldoztak engem utcanépükkel, hogy feketemágiát űznek, senki semmit sem tesz ellenük. Az engem születésük óta áldozó tíz emeletesben állandóan cserélt névtár folyamatosan megkapja a betegségeimet, rokkanttá nyilvánítják őket, mint véráldozókat, pszichografológiai utódok létrehozóiként hosszabbítás néven nyíregyházi Kelet berendezésében 1989-ben a folytatást Bodorral és Cselényivel, a könyveikben lévő névtárral, utcanépként. A fürdőruhán csodálkoztam, nem tudtam, hogy alulról kell a lyukaknak megtisztulniuk. Ezzel kezdtek a Ferenczy családjával a Rákóczi térnek Újhelyben, Ferenczy Gabriella ide tartozó sorsaként öccse közölte velem, hogy menjek és áztassam ki magam a Ronyvában 1972-ben. A Ferenczy család híres lett a celebek között. Erzsébet lányuk ellopta a bátyám pulóverjeit, melyeket kicsipeszeltem anyám anyja lakása elé télen, ezt a tizes postát építők narancs színével az ózdi cigánytelepnek Földanya áldozással kb. 15 éve rendezték be csipeszekkel körben a posta körül, majd hatalmas harcokat vívtak Puskás Katalin és társai ellen az Avonosokkal, nem engedték őket elhelyezkedni a szőke nemi csapásai a cigánytelepnek.

Tehát a Jehovák összefüggnek a tanúival annak, hogy hallották mit mondott Ferenczy a Rákóczi terükön, hogy áztassam ki magam a Ronyvában, vagy látták a férjhez a férjhez adásom előtti egyik napot a Karcsa tónál, amikor levetkőztem fehérneműre a vőlegényül adottjukkal, mint kivégzőgépek tárgyával. Volt még fürdőruhás élmény, mind hipnózisban,mert az ember nem mutogatja a combjait mások előtt, nemi szerve formájával. Egyszer egy film alapján fehér bikinit hoztak nekem eladni, de átlátszó volt. Pénzt nem adtak hozzá, hogy ruhákat vegyek, sem emberi életmódot annak ellenére, hogy a pusztítók a két utcai berendezéssel, hamis prófétákkal, földönkívüliekkel hatalmas jólétben élve ott voltak születésemkor, amikor Vekerdi cigánylány sorsaként nem engedtek megfüröszteni, látták, hogy a kiliáni börtön bűnözők megtámadták apáékat Kovács Erzsiék miatt, meg a folytatást, senki semmit sem tett értünk.

Puskás Katalin Avonos marad,mert állandó segítője volt a családnak annak ellenére, hogy szerepét rajtam végrehajtották. Fifi kutyájából kezdett az avon első parfümével a kilencvenes években. Kőrössy Katalin helyett égették a nemi szervemet, azzal, hogy tüzelő szukaként hozták létre nemi kivégzőként. Ez születésemkor kezdődött egyből az Ágnesek kurva szavával. Férjhez mentek, űrbábelt hoztak létre, elválasztotta őket az utcanép, gazdag járulékkal látja el őket a nyugíjfolyósító, nemi társaik vannak, mivel önkielégítéseket végző vénasszonyok kivétel nélkül valamennyien. Ezt jelenti a lyuk, amiért így végeztem hosszú évtizedeken keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országnak, odatette felém Jézust labor szaggal, együtt jelentkezett Hantos Ágnes Ady által megírt Isteni színjáték szereplőjével a Cerberus féregállattal már ismétlésében a Révész utcai eseményeknek, pondrói sztárok lettek, mint Ady annak idején, Bereczky az egyik. Ide tartozik az utcához, hihetetlen, hogy nekik van hangjuk. Besenyői központ az összes irányírójáé a megyei eseményeknek. Őket be kellett volna zárni, ahogyan álmokban bemutatták Őrház patikájukkal, sorompó lezárással, s ahogyan nekem mutatták, engem az emberekkel kivezetni innen, hadd mészárolják le egymást. Ady cerberus féreg állat népét legyőzte a Bestia béka spiritiszta pápája az akkori római egyháznak, hihetetlen dolog történt. Harcosok egymás ellen, semmi közük nem volt az emberekhez, ahogyan engem valamennyien megtámadtak születésemkor.

Kétszarvú hamis próféta az egyik Észak rajzon felettem születésemkor kisded formában lengyel történelemként, anyám volt Mária, mögöttük nagy fekete árnykként két szarvval az ózdi hamis próféta. Ezt ismételték öcsém halála előtt egy évvel, 2006 körül az ivánkai elmebetegek Tűzkő Judittal az élen az RTL klubjukkal együtt, hogy anyám Mária és én vagyok a Jézus, ahogyan kezdtek is Jézus zöld szemével Ízisz áldozást Ágnesük helyett születésemkor az ózdi feketemágusokkal Bodor űpusztító sorsaként nekem átírva azzal, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek,miért hagytatok el engem, üzenve a teremtőmnek, amelyik mindezt berendezte többmillió éve, hogy nem te hagytad nyitva nekünk az éden kapuját, mint Ízisz szentélyem bejáratát lyukként, ami a Rákóczi terét jelenti Romániának és Miskolcnak.

Egy ember az önkielégítésbe belehal, ahogyan kezdtek Nagy Karola nevével az összes nemes kiválasztásával a II-es elméről a Pszichografológiai utcai névtár alapján azzal, hogy Nagy Karola Hunyadi nemesként hasi érgölcsben halt meg, meggyalázása után.

Puskás Ferenc az aranytrágya vasváros aranycsapatja tagjai közé az ózdiak feketemágiájának születési csalásával került pályatársa által kiadott könyv szerint. Puskás Ferenc politikailag kiválasztott áldozásommal a Ferenc neve alapján. Első bécsi üzlet tulajdonosaként kezdődött a gazdagulása Sebes Gusztáv szerint.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mu-zulmán népe a Pszichografológiának Mohamedként
  2018-04-19 16:46:51, csütörtök
 
  A miskolci narancsok Bertalan utcai pszichografológiájának Uniós Rákóczi téri miskolci központja könyvsorozatának része egyetlen nagy közös véráldozással emberré nemesedésben az indiai cigányok, magyar tisztátalan lelkek és egész kelet népe részeként Kelet lírai karám kivitelezésében Istálló-Vénusz áldozással a Mu betűjele a muzulmánoknak, Mohamed népeként patológiákkal, indiai Depressziós kiúttalan patológiák vonulásának kezdete óta, az ötvenes évektől.

Emberré válnak, mint a cigányok és a magyar felvett nevűek a gyalázattól és penitenciás véráldozás által.

Iszlám iszkol már a láma egykori magyar nyelvi teremtésből már régen nincsen, a lepedővel letakart nép Európát jelenti végére a romániai átcserélésnek. Ez nem az az iszlám nép, amelyik egykor volt ellenben a rózsakeresztes rend fekete lovagjaival.

Harcosokat hoztak életbe ember formában folyamatosan többmillió éven keresztül, a baktériumok és patológiák erősebbek voltak a tisztább lényeknél. Erről szól Ázsia. Még van ellenség, azok, akik megtisztultak emberré válva, fehér a bőrük, addig míg át nem változnak maguk is, háborognak.

Mindez kezdődött az árja kék szemével,szőke hajával többezer éve, akiket megáldozhattak Kodályékkal, Vörös Oroszlánjával Románia állandó főszereplő Őrült Johannájával Halak szülöttként állandó világapokalipszis végrehajtójaként az összes renddel és zsidójával a halál világának, azzal, hogy utánuk következtek a Benkő emberek barna hajjal és zöldl szemmel, utánuk jöttek volna a barna szeműek, feltételezés szerint jöttek is Szepes Mária ördögük túlélő elmélete szerint, amivel megvédte a börtön gyilkosokat azzal az Adam Cadmoni ötlettel, hogy a gyilkosokat, feketemágusokat szerető családban kell fogadni, az embereket pedig le kell nézni és nem szeretheti senki sem őket.

Hát itt vannak a szőke, kék szemű árja gyilkosok, a Benkő emberek gyilkosai, égi koncerjével az Omegának, utoljára hagytak engem Vénuszként, amire többezer éve készültek előre.

Mohamed növényvédő népét, akik az esőerdőket is ültették vérontás helyére vakon élve a világban rejtőzködve megölték a szőrös reformátusai Markovics Erzsébet sátoraljaújhelyi kitermelésével és Tóth Erzsébet folytatással a szőrösei Szulák Andreának, amit háromszor hajtottak végre rajtam, hozva a nagyobbik lányomat a Vörös Oroszlános vaskommunisták által azzal, hogy vezessen engem Mohamed Istenként. Meggyalázta a Szabó családja a sátán népének világkönyvtár igazi tulajdonosának szaporulatával rám adva Lázár fekete ruháját, ismétléseként feszületeinek, tompalátásommal együtt a görög Istenek támadása óta végrehajtott világ történelmüknek, halállal a végén véráldozással kivonultak a megyéből, tisztítva az összes halálnépét Keletnek. A gyilkosokat jöttek feleségül venni a miskolciak májuskosarakkal, hatalmas ajándékokkal, hogy nekem fájjon, mikor látom, bár nem értettem, hogy nekem semmi sem jár közöttük.

Már az a vége volt, amikor Mohamed mostani népének formájára Európa lepedőjébe öltöztették a kommunista erdő népe tagját, Somot Révész Sándor cigánytelepével, együtt gyalázva minket, ahogyan feküdtem az ágyon eszméletlenül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia a világ-Magyarország berendezője állandóan
  2018-04-19 12:23:38, csütörtök
 
  A csillagrend, mint egykori magyar nép földönkívüli hálózata egy hívásra érkezett a Földre többmillió évvel ezelőtt, amikor megtámadták kezdetben a természetet, ezt jelenti a zöld fű, amit svájci sapkásokkal, Rajz János rajzfirugáival folytattak végtelen apokalipszisében az ózdi feketemágusoknak, akiknek elmondtak mindent a világ történelméről Illés-Pisti csillagrendjei.

Emberek éltek a Föld minden részén, Románia állította az angyalokat feléjük, hogy őrködjenek felettük.
A családommal állították be a valóságot, az árja népét az első német nyelvű csapásuknak Kohutként, amit kitettek kakaskodó védekezés képpen feltételezés szerint kakas formájában a halál református egyházaikra, ennek volt köszönhető a mészárlás, amit saját vasnépe a család ellen elkövetett.

Ők voltak az énekesek és zeneszerzők, amit berendeztek a szocialista iskolában Kodály ének osztály kék villámlás nyakkendőjével, aranyvilonkulcsos hímzéssel, tehát tudták. Kodály többezer éve építette fel a halálvilágát tisztátalan lelkeivel a gyalázatból születteteknek Müllerékkel. Kodály Zoltán összefügg az árják áldozásával.

Unokanővérem árja utolsó, hallás nélküli lett Bíró berendezésében a Bírók névtárával a Pszichografológiájuknak, Hangya folytatásával Nagypán népével Ábrahám népének, utódként.

Öcsém Afrika Isteneként felfoghatatlan idő óta szenvedett Románia földönkívüli Piros Piri hálózatánál állandóan megszületve fényevéssel, amit rajtunk hajtottak végre ismétlésben is, Kupai Janikájuk helyetti nyelvcsonkítással Müller Péterékkel, folyamatosan ismételve Babilonja Kecskés és Farkas neveit sorsuk és tettük végrehajtásával, Bazsányi pulyaszeplősító bányászainak összes római egyházas feketemágusos korával együtt Malek amerikai teremtő szörnyetegével, Hunnia börtönnel együtt, aki szívinfarktusban megölte az egyszeri jóllakása után.

Bátyám Károlyiként Románia történelmét kezdetektől kezdve a családon dobpergő nyelve létrehozásával teremtett világként szív nélkül és érzelmek nélkül kezdték el kihűtve a szívét Német berendezésével az Árvay kommunista népnek. Az érzelem és szív nélküli teremtett világ csapás néven van feljegyezve az egész világegyetemben, ahogyan engem itt megtámadtak 1998-ban azzal, hogy cirill betűjével kezdtek az Oroszok teremtési történetének, ezért megölik saját magukat, majd mentek végig ismétlésben az Ázsia előtti Kupai embermészárosok tettein, sorsán ismét öcsém és az én áldozásommal, míg Károlyi utódai a Rákóczi tér Keresztesi pusztítójával tisztultak. Ezt az ágát is befejezte Románia, ahonnan áthozták Keresztesi Nellit ünnepelni az áriák felszámolását kakas frizurásokkal.
Egész Károlyi bibliáját végrehajtotta Lázár kezdetével Jeruzsálemének az összes halálnépével Ázsiának, tatárok tisztításával a Tatárdombjáról együtt a cseremisz pusztítókkal, református Illés világapokalipszisével összes vallásával a Krisztusainak Rózsák berendezésével feszületre téve engem mindegyeik Krisztusa helyett ismétlésben is Lázárékkal, pusztai vezetésével Mózes könyvének az egyiptomi kor fáraós kezdetével Szabó Erzsébetjének együtt a Hunnia börtönnel.

István szívét kioltották, hidegzöld szemű lett Németország emelésével bátyám áldozásával hajtották végre német Uniós központ építésével a vasfüggöny előtti miskolci Rákóczi tér folytatását, hiszen ezért volt a II-es Világháború, hogy megöljék az árjákat és a Magas-hegyi Isten népét a miskolci vas kommunista néppel, amelyik nekiment az oroszban lévő semmiről sem tudó vaskommunista kort velük együtt végrehajtóknak is. Szaturnus, a világ szégyene állandó feketeruhás vaskommunizmusával a világapokalipszisnek Koncz Zsuzsájával együtt és francia nemi csapásaival a Bertalan utcai Eifel toronynak Napoleon kártyaként, Földanya megtermékenyítéssel azzal a célból, hogy Mohamedet megszülettessék vezetni engem saját vaskommunista és vallási vastrágya vallásaik helyetti bárány áldozatként.

Utolsó csillag voltam földönkívüliként, nincsen több áldozat, embereket miattam ölték meg közösen így ahogyan vannak Világ-Románia néven, tort ülve temetésemkor gyalázattal és csonkítással, mindenféle sebbel, deformációval, hangelvétellel kivégzőivel Illés-Pisti szociális hálózatának, mint állandó temetőivel a világrészeknek.

Magyarnak hangoztatta a román média a vasváros népét szerte a világban, mely tisztátalan lelkek utazatnak, gazdagulnak, szépülnek, emberi formává válva többszáz éve tartó állandó gyalázatukban véráldozóként.


Románia állandó berendezése volt Sátoraljaújhely névtárával, a hét heggyel, abból létrehozott egykori idők Isteneivel, ezért nem volt szabad kiejteni sem Újhely nevét, mert megtámadtak volna mindenkit Müller Péterék, mivel egyik Kupaiék Oroszország szaturnuszi ideje előtti emberek birodalmát mészárolta le és árulta ki Bródy János sorozata alapján, másik halálvilágot épít folyamatosan a tisztátalan lelkek tisztításával hét fátyolként.

Szamosvölgyi polgármesterrel ismételték a születésem idejétől minket áldozó Heródes zsidó népének tetteit, saját szerepüket, uniós vívmányaival a Pszichografológiájuknak a Bertalan utcai névtár alapján, együtt mészárolva öcsémet a jegyzőnőjével Miskolcnak, amelyik bevitette mindenféle orvosi papír nélkül a borsodivánkai elmeosztályra Tűzkő Judittal Kupaiék kezdetéhez, Kecskés Emilhez, már kettőnkkel ismételve Babilon emelkedésével együtt lovagjaival a romániai elmeosztálynak lovagrendjeivel a pszichografológiai máltainak, rengeteg Mária búcsújával Müllerékkel az elmeosztályoknak, Ferences rendjeivel annak a Ferencnek, akit úgy rendeztek be filmen, hogy levágta a disznónak a lábát, úgy hagyta szaladni, amikor húsra volt szüksége.
Ferenc pápája a II-es elmeosztálynak Miskolcról ferencvárosi kiválasztottként még eljátszik egy ideig a börtön gyilkosok és a pár éve indiai cigánysághoz csatlakozó patológiák tisztításával véráldozással, mint migránsokéval Allah népeként. Mert az Al - lakozók után mindig az indiai cigányok lesznek az új honfoglalók. A migránsokat feltételezés szerint a vasnép vonultatja, bár Sorosék takarták le Európát lepedővel Gábor Zsazsák szőke legyeinek elindításakor gondolkozás nélkül, amiért engem megtámadtak azzal, hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

Szamosvölgyi még itt lakott, amikor ideköltöztem, majd befejezte Heródes népe felállását politikába, ekkor elment, jött helyére Urbán család Urbánok képviseletében a festőművészüknek.

Az újhelyi hét hegyhez létrehozott tűzistenek és Jézusok feltérképezése írásaim segítségével jelenti Románia történelmét.

A Magas-hegyre sípályát építettek, a mini kilátó talán még megvan, egykori Mici medvéé, amit Mici sapkájával Kis Manyiéknak rendeztek be, akkor ismételték a világ történelmét a hét hegyként.

Sátoraljaújhelyt megtámadta Miskolc, amikor bevonultak ide, járványtemető maradt utánuk, egy kriptával, ahol honvédok voltak puskájukkal együtt.
Az odaköltözött véráldozókat vitték oda lakni lakótelepek berendezésével a világapokalipszisből.

Miskolci néven indult az ismétlése köztem és Miskolc között, felakasztották a nagy fájára a temetőnek.
A temetői halottak itt vannak, velem voltak születésem óta, amiktől féltem, hogy járnak a kőfalon mások ijesztgetései szerint. A temetői halottak történelmét szappantisztító sorozatokban vonultatja Tálas Julianna bestia apácája sztriztíztánca kezdetével Kolcza Mária ufója egykori Romániának, többmiliós éves állandó sztriptíztánca berendezésével kör alakú helyiségben, mely mellett egy kis szobában egy brazil férfi ült, kínáltam neki két T jeles tálban készített tojáskocsonyát, hogy vegye el a szebbiket, melynek jelentését még nem ismerem, majd szappant akart adni, hogy mossam meg a kezemet, de nem fogadtam el egy függönnyel elválasztott mosdó helyiségben.

Játékboltot rendeztek be Koleszár igazgatójuk neve idejében a temetői halottak névtárával, mely be van rendezve Újhelyben Cseh Károly és Raffai Csilla főszereplésével.

Miskolc maga a világ összes baktérium bombája, atombombája, vegyi fegyvere, pusztító járványaival, kolerákkal együtt. Felfoghatatlan borzalmat műveltek Európa népével, mint Amerikával, Oroszországgal, ázsiai szövetséggel Ázsia központ berendezésével a Marx téren.

Sátoraljaújhely lakosai vérből megtisztultak, saját szerepeiket, tetteiket végrehajtották, szaporodtak, értelmiségek lettek, elköltöztek szerte a világba, jólétben élnek, aranyakban pompáznak, mint románai világapokalipszis állandó résztvevői Müller Péternek köszönhetően.

Még eljátszanak egy darabig az orosz vaskommunista Korea három utóddal megjelölt nagyra nőtt legyével, amelyik csapása a világnak a többi állatával együtt Romániának. Rasszizmus, ha valaki leírja, hogy állatok,árnyékok, patológiák, tisztátalan lelkek, stricik, börtön gyilkosok mészároltak le indiai négerekkel együtt, árnyékvilágával együtt Romániának miskolci berendezéssel, saját tette és sorsa végrehajtásával ninózó csapásokkal a vérben, hajkihullással, ez mind a romániai Földanya legyőzést jelenti. Minden politikusa a világnak a borsodi világ-könyvtár elméleteit képviseli, ahogyan már többször leírtam, apokalipszist hajtanak végre, mészárolva a miskolci Rákóczi térrel a láthatatlan világban, lakásokban a skizopren világkönyvtár kíséretével.

Románia megölte Kohut nagyapát 1961-ben, akivel naponta villásreggeliztem, majd sétapálcájával, amivel előadtam neki Német Lehelje számát a Bertalan utcai pszichografológiának utolsó ember áldozóként tisztulva tovább vitte a Holnapba lépők hatalmas táborát Rózsáival a sátánnak és II-es elmeosztálynak, valamennyi vallásával a Hunnia börtönnek és a perverzeknek, valamennyi névtárával a miskolci világ-könyvtárnak nemi csapásaival a vérből emelteknek. Átadott engem a romániai boszorkány Miskolcnak, mint vasnépének a tisztátalan lelkeknek Müller Péterekkel.

Állandó sátoraljaújhelyi világapokalipszis volt berendezve, addig is,míg mi nem éltünk ott, minket a németek vitte oda nácijukkal. Honvéd utcai kiadó könyveivel kezdtek most, ott laktunk.

Állandó a mexikói törpe Kati és népe kezdetével induló világapokalipszis mexikói esőistennel, T jeles futballal, Nápolyi Johannájukkal, mint Edóval Mezőkövesdről,már Vörös Oroszlánként az összes renddel, pusztítóval, antikrisztusával, avatárjával, farizeuseival, szadduceusaival, felfoghatatlan asztrológiás, horoszkópos kommunista népével a régebbi időknek a világ vallásaival együtt.

Állandó volt az összes Annája berendezve minden apokalipszishez, mint a Pusztai pipás egyik szereplője a misztikus Annájának, aki többször megszületett, de nem mehetett férjhez, volt Szaturnusz lánya is, amikor a jeruzsálemi templom kárpitja kettérepedt. Néma Kati néma tanúként volt berendezve, ez is egy apokalipszisét jelentette abból az időből, amikor némasági fogadalmat tettek, hogy senki nem beszélhet arról, mi történt Svédországban.

Állandó volt Erdős kezdete erdő népével együtt, övé az állatok serege, akik nevét a Bertalan utcai Pszichografológiai okkultista véráldozók felvették.

Pálok azért kerültek a Pázsitra, mert már befejezték a 130 éve tartó miskolci vérfürdőjüket, vitték kihalatni őket, akár mint a Keresztesi pusztító népét is elmeosztályra zárták a Semmelweis kórházba, amiért engem megtámadtak itt. Ez a család esküdött össze a Kohut családdal, nevünket tovább vive.

Elmeosztályokkal voltak és bábokkal berendezve mindig a világ történelmi korszakok egészen a Hunnia börtön megjöveteléig, megtámadta először az indiánok előtti emberi birodalmat Amerikában, majd Oroszország előtti emberi birodalmat, majd együtt a vasnépével Miskolcnak már Európát korszakok, történelmek végrehajtásával otthonaikban megölve a semmiről sem tudó embereket Vénusz állandó elmélete mellett atlantiszi mágiájával Hamvas Bélának.

Embereket apokaliptikus tagok szerint az amerikaiak nem áldoztak, Magyarország néven vasnép mészárosai már így jöttek vissza 130 éve magyar kislány áldozással a sátánjukkal, rózsakeresztes rend szörnyetegével, mert állandó a gyalázatos sorozatuk Soós névvel együtt. Innen már nem is birták tovább, engem mindenki hipnózisba tett.

Elégetésem után be lettek állítva a Tomi média hercegével a kékek, ledarálásra, utána jött volna a többi, amelyek sorsukat és tetteiket szerepeikkel együtt beöltöztetésemmel rajtam végrehajtották születésem óta. Az űrbábelnek Égi Jeruzsálem halotti világával tökéletessé válva nincsen szüksége földönkívüli hálózatra.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyel történelem Fenyővel történő ismétlése állandóan
  2018-04-19 11:50:09, csütörtök
 
  Fenyő Miklós születésekor kezdték el fenyőszárnyakkal engem ábrázolva az Észak-Magyarországban egy halott festője által Romániának megrajzolva, együtt Mary Zsuzsa angyal szárnyaival az egykori római egyház feketékkel történő legyőzése után a lengyel történelmet az összes római egyházas koruk ismétlésével, Krisztus feszületeikkel.

A lengyel történelmet emberek utáni világként annyiszor ismételték,ahányszor a Fenyő név felbukkant, Fenyő János néven Katikaként az összes Jánossal együtt a II-es elmeosztályával Miskolcnak, együtt Gyárfás Ágnes világapokalipszisével,aki ellen felhördültek páran,mert az összes Ágnese főszerepét a Pszichografológiájuk alapján rajtam hajtották végre, míg őt a bölcsész egyetem dékánjának nevezték ki az elmeosztályával, ahol bibliáját tanították a világ urának a bölcsészeknek héber nyelven.

Fenyőt viccesen mutatta be Friderikusz Sándor és Dömsödi Gábor 1971-es Rákóczi téri egyik hosszabbításában az RTL klub árja mészárosainak német központban valamennyi áldozómmal együtt. Fenyő emelte Szandi náci cigánytelepét az oroszoktól, amelyik főszerepét rajtam 1990-ben hajtották végre gyalázással, amit T. Asztalos Ildikó állandó kurvája hajtott végre Lázár népeként a szikszódi Szabadosné Éva három utóddal megjelölt főszerepében, mert meg volt jelölve és szőke volt. Meggyaláztak bábként már, ami azt jelenti a világ urai mellett az összes feketemágus lírai karám hipnózisában, hogy egy helyben ültem, vagy álltam, amit mondtak, végrehajtottam. Nem tudtam nemet mondani, ellenkezni, elmenni onnan, ahová vittek. Francois, afrikai mérnöke a franciáknak volt idetéve a vörösöktől a biblai apokalipszisükhöz saját sorsát rajtam végrehajtani, amelyik azt mondta rám, hogy én beteg vagyok, mindig a bibliájával járt az osztályokra. Párzott Tisza és vezérkara jelenlétében a Talizmánban Évával, ezt követően került sor az én megáldozásra Éva sorsaként, azzal, hogy büdös volt Francois. Hogy én büdös ruhákba járjak, nyomorban kellett tartani engem, ne teljen öblítőre - két hónapja vettem először a minőségiből, ami a tisztátalan véráldozóknak jár 130 éves bevonulásuk óta -, Evrika mosógépe az ötszáz forintos szerencsi mozdonyvezetőjüknek, aki kivette a Révész utcai lakást albérletbe, de nem fizetett semmit, sorsaként a II-es Idegosztály újságkihordójának, nevét sajnos nem tudom, állandóan ismételték, aki feketemágikus erővel lábakat gyógyít Jézusnak híve magát. Még 1995-ös kivégzésemkor is a sorsát hajtották végre, együtt azzal, hogy írassak fogamzásgátlót, mert még nagyobb borzalmakra készültek. Ez már a médiája volt az egésznek, ahogyan ekkor feálltak, hogy tort ünnepeljenek a miskolci Rákóczi térrel. Ekkkor ismét a lengyel történelemhez értek, Gyárfás Ágnes nevét vitték tovább a médiájukba együtt Fenyővel, bezúzva az összes megjelent rajzát a romániai halott festőnek, megtámadva mindenkit, aki látott szépen, hallotta a hangomat, meggyalázva a varjú és turulmadár és dr. Melion József személyében, mivel végig tudta, hogy mi történik, saját feleségének a népe ismételte születése óta a média áldozását kivégzőgépeként a Pszichografológiának, amit ekkor Orbán Viktor és stábja aláírásukat kitéve elölről kezdtek, az összes okkultista véráldozó sorsával és betegségével.

Szikszón a szikes szó a pusztában jelentésből berendezve állandó főszereplői a náciknak, eleven kutyákat Jehova élő lelkeiként dobáltak dögkútba, amit szagoltak valamennyien, mert bűzlött, fejük felé tették a Napisten turulmadarának szobrát valamiért, amit békesség virágként hajtottak végre az áldozásommal, amiért Vona a ricsei elmeosztályával, mint nácikkal kisajáította magyar sújtásos ruhákba öltözött cigányokat üldöző elmeosztályával a turulmadár szimbólumát, ami égiszében az állandó hullaszállító székely Hunnia börtönt rendezték be tulipános jelei mellett a turulmadár népének.
Pálffy sántájaként a Bertalan utcai tíz emeletes apokalipszisének ebből vett családi házat, emelkedtek valamennyien, születésem óta áldozva maga helyett, mint amivel véráldozásuk végtelensége magyaráztatik, hogy vérből és gyalázatból nemesülnek, jött volna a nagy feltámadása az összes véráldozónak és betegségnek, mint az idegbeteg Gyurcsánynak a római egyházával Miskolcnak űrbabel felettessel.
Szikszó könyveit fertelmes történelmükkel együtt a Bestia apácáival az adventistáknak Tóth néven kezdve állandóan a saját sorsukat és tetteiket az ózdiak ismételték 1998-tól folyamatosan, az egész város könyveivel együtt, melyek alapján mentek Holocaustot és szabadságharcot ünnepelni, tovább folytatni a véráldozásukat.

Gyerekkoromban kezdték a lengyel történelmi az újhelyi Magas-hegyből létrehozott Magas-hegyi Istennek, valamennyi népétől elpöröltek, valamennyi feszületese a Jézusainak én voltam, dalaikat megírtam. Ez lett volna a fenyőfa története, ők nem tudták, hogy eredetileg Íriszé a fenyő, akinek az igaz történelméhez érve az arcom beállításával a miskolci Írisz elmeosztály megtámadott mindenkit, mert nekik saját kitalált, előre megírt történelmük van, amiből világ-Rákóczi tér jött volna létre vatikáni központban, székesfehérvári feszületével Romániának Fehér Anna berendezésével. Az indiai Fehér nevet felvett számozott utcákba költöző cigányokat a város tisztulása miatt, tisztulva saját cigánytelepétől, akikkel csonkítottak, gyaláztak, elválik, bár együtt ítéltetnek meg.
Ezért kezdtek azzal, hogy én vagyok a kurva Ágnes főszereplőjük helyett a pszichografológiából, azzal, hogy megrántották a lábamat egyből születésem után, mert ezekből lettek volna a tökéletes népek, állandó véráldozással nemesedve és emberré válva. Ezért a végtelen időhúzás politikusok és celebek kitermelésével.

A lengyel történelem része volt a feltételezés szerint elégetésével együtt a megírt történelemnek Észak újságjaiban megjelentetekkel együtt a Pszichografológiai ózdi feketemágusok Látóköre által a Farkas és bárány 130 éve is ismételt sátán népe legyőzésével együtt,amelyik nézett ki a bal szememből, egyszer megtámadta dr. Melion József aranysast, aki állta a támadást, erősebb volt a sátánnál, mint világ egykori uránál.

Hatalmas égig érő szellemvilággal jött Románia a rajzok szerint a Fenyő áldozás lengyel történelmét végrehajtani rajtam, vasfüggönyben beállított Poór Péter Feketevonat lírai karámjával, amik feketemágiával győzték le a római templomát a Magas-hegyi Istennek. Sajátja a narancs háttérben a lírai toll, az ecset, a gitárral együtt, Heródes pálmajeles Antológia Humanás el nem égetett könyve szerint megmaradt Noé bárkás özönvíz óta létbe léptetett gazdag zsidó népével, amik Vénusz gyalázással vártak többezer éve készülve a fogadásomra azzal, hogy egyetlen férfi sem lesz addigra.
Az Északban megjelent óriás szellemvilága rajzai miatt megölték a nagynénémet utolsó angyalaként Romániának.

A lengyel történelem része volt a húsvéti bárány is, ekkor értek a halál 13-as kártyájához 1995-ben Húsvétkor, feszületre tettek engem Jézusként. Tehát a Tarot világa nyitott halál 13-as kártyája után jön egyből a debreceni biblia és a jehova biblia trianoni darabokra hullott apokalipsziseként az összes szereplőnek, ismét megtisztulva a pusztítókkal együtt.
Lengyelországnak is volt kisdede Máriával, ez Melion volt, hatalmas lények állottak ott köszöntőnek, meg a kétszarvú hamis próféta két szarvval ábrázolva, a többit vissza kell nézni, mint a fehér házak sorozatot órával, feltámadással, hogy mire készültek.

Románia ölte meg állítólag Kohut nagyapámat 1961-ben, átadva engem végleges lemészárlásra Miskolcnak, amik körbe járnak azóta véráldozással szaporodva a világ egykori történelmi korszakain, politikusokat, sztárokat téve szerte a világban cigány kivégzőkkel és értelmiség legyőzőivel.

A Magas-hegyi Isten népéből ketten maradtak, két ország, miskolciak számolták fel őket. A Magas-hegyi Isten segített engem állítólag mészárlásaim alatt.

A többi hegy képviselője pusztítójával a Sátor-hegynek él, de végig nézték a mészárlását a vasnépnek minden korával a négereknek Indiából, mivel velük hajtották végre Várkonyi könyvét, hogy embereket nem lehet teremteni az egész világon motorosokkal bemutatva Orsós cigányával Vénusz áldozó családból Orbán kerékbetörésre szántan, rajtam végrehajtva előre kitervelten sorsát és főszerepét.

A római egyház egy kora volt a világ történelemnek Magas-hegyiként, megengedték nekik, így lehet mondani, hogy aztán majd legyen mit felszámolniuk, mint teremtett világukat.
Már a Koporsó-hegyből megléte ellenére a Halotti-hid halál népének itt van Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójaként saját sorsát, főszerepét kivégzőgépeivel rajtam végrehajtotta Dávid néven eltemetve engem 1972-ben. A Kopaszka-hegy valamiért fel lett gyújtva, feltételezés szerint a Kőkor kő nevekkel került belőle világapokalipszishez berendezésre Kővári név kezdetével, Frédy és Béni kőkorszaki szakik bevetésével világ kezdetének, de ők állítólag embereknek nem ártottak.
Sőt, a II-es elmeosztályukon fel voltak háborodva, hogy engem elmetegként kezeltek a betegek az odatett pszichiátereikkel együtt, nem tudtam megmondani, hogy kínzása alatt állok Új-Kígyósi pszchiátererük elmeosztályának, kivégzése alatt vagyok a tik sem vagytok magyarok cigánytelepnek Bodorné Ágnes sorsaként születésem óta az összes Ágnesével és Annájukkal együtt a világ állandó apokalipsziséből. A lírai karám tagjai azt mondták, hogy én majd rájövök arra, hogy miket írtak versekben. Rájöttem, de elmebetegeztek engem, amikor ezt megírtam, meg kértem segítséget, hogy Miskolc könyvein mennek végig, már írni sem tudtam, csak ültem, írtam, számban a cigivel, ami mindig leesett a padlószőnyegre, meg a combomra, nem volt pénzem cigijére a feketemágusoknak, így szoktatták le a cigiről a Pszichografológiai utcai okkultista véráldozóit.

Tehát ezt jelenti a pszichopata, mint József Attiláról is ezt tanították, hogy saját sorsát, szerepét, tetteit végrehajtja, leírja, lerazolja, amiből él, le is írja, hogy más arcában mossa magát. Különös elmebetegsége ez Vass Tiboréknak, haladva végig a kiadott könyveiken, például a Heti hetes könyvét esernyővel őket ábrázolva a Herman Ottóval együtt rendezték be könyvbemutatóként 1992-ben még, de már akkor mind megáldoztak engem árja németként, mivel így kezdtek az utolsó Benkő angyal folytatással 82 éve már és az utolsó árja német családdal két színész beállításával 1980-ig, Benkőt talán 1995-ben számolták fel ismét anyám születéséhez érve, itt kezdtek elölről Benkő Lajos angyal mészárlást, ismételt csapásával a számnak bekiabálásával a médiájuknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyelvvizsgák költségei az ózdi cigánytelep kormányánál
  2018-04-19 11:35:16, csütörtök
 
  Én egy éve küzdök az engem születésem óta lemészároló, meggyalázó, megcsonkító Hunnia börtön által szándékosan cigányságnak átadó cigánytelepe ellen az ózdiaknak, amik nyelvi támogatást adnak az űrpusztítójuk által folyamatosan hosszabbított rendszerváltás néven kezdett nyíregyházi központjuk Keletes feketemágus költőivel folytatott felmentő seregnek nevezett vérből született utódok, harmadik generációjának nyelvi támogatását. Tisztátalan lelkei a bibliájuknak egykori romániai vasnépként, állandó kommunista és vakáosznak nevezett vallási perverz elmebetegekkel végrehajtott rajtam születésemkor megtámadva az egész világon emelt új missziójának a római egyháznak. Külön vannak a református elmebetegei Miskolcnak, amik szintén új missziót végeztek Afrikában, az egész világon, külön vannak Müller Péter római egyházas léleknek magukat nevező hét halálfátyol világ létrehozói és építői spiritisztáival a világnak, földönkívüli népével a halálvilágnak, amik meg is szólaltak, hogy ők a világ vezérkarát jelentik, a világ érdekében tevékenykednek, mint a Prejádok.

A Földanya áldozó romániai ózdi cigánytelep a világ összes apokalipszisét rajtam Katalinként végrehajtotta feketemágusaiként a fekete kereszten hét rózsás földönkívüli hálózatnak sátán világ-Magyarországával a trianoniaknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsok cégei vasvér népként az egész Földön
  2018-04-18 09:33:00, szerda
 
  83 éve hajtanak végre gyalázattal történő véráldozást, angyalok és Istennő véréből emelkedve az egész világon szerepük végrehajtása után az egyetlen közös áldozatukon a vasnépei Miskolcnak.

1998. óta a Pszichografológiai elmebetegségként leírt fasiszta cigije miatt leszoktató perverz vallásaik és egészségügyük, valamennyi szociális munkásával az utcanép Magyarországról és a depressziója, mint kiúttalanság miatt behívott cigánysága emberré válása gyalázattal és áldozással közbeni ellátása végett, valamennyi kávés cégével a Földnek, valamennyi multijával, valamennyi kereskedelmi cég vezetőjével, valamennyi börtönnel, melyeket tisztítottak véráldozással a pszichiáteri Miskolcnak az egész világon, valamennyi postai alkalmazottja a narancsoknak, önkormányzatok, iskolák berendezve Rákóczi téri embereket és mindenkit lemészárló cigánytelepével a narancsoknak Bodorné Ágnes népeként, valamennyi kommunista narancs vaselmélet végrehajtójával Mészáros Ági kezdetével véráldozásának árja nép tagjainak megáldozásával, termékenységi törzseivel Új-Kígyósi miskolci pszichiáternek szigeteken, afrikai helyszíneken, braziliai helyszíneken, törzsekként berendeztek dzsungelekben, valamennyi távol-keleti nép véráldozóival, Izrael teljes egészének véráldozóival barakkos fényevők kezdetével a Pszichografológiának, valamennyi meggazdagultjával a világnak, Kukó cigányságával a miskolci Rákóczi térnek az összes cigányával Romániának, minden alulról jött cégével a világnak, üzleteivel a feketemágusoknak, dohányboltokkal együtt világapokalipszist mérgezéssel, gyalázattal, csonkítással, kivégzésekkel végrehajtó narancs Rákóczi terével Magyarország néven Magyarország felszámolóinak.

Furcsa, hogy amikor 130 éve megjött a vasnép Miskolcra, már együtt a sátánjával a világ urának, állandó lírai karámjával a nyomorultak kezdetével beállított Rákóczi térnek, utcanépeikkel, Kex zöld-sárga számához érve világ urával legyőzték folyamatosan feltételezés szerint a magyar kislányokat, vagy Isteneket, mindegyiknek a sátán nézett ki a szeméből, melyeknek a történetét megírtam a Kiliában, mivel rajtam ismételték onnan, hogy mi érkeztünk hárman a hegyeken keresztül.

Júlia, volt drótgyári cigánya a Rákóczi térnek állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként került jólétbe, állandó a Vénusz áldozása Atlantiszhoz érve, amikor a római egyházas halálnépe Müller Péternek együtt jelentkezik a sátánjukkal, ekkor győzi le az áldozatot.
Valamiért Júlia garázsboltjához a tizes postájuk mögé érve, a pogácsájánál, amiket szimbólumban árul érve az összes országban ballagott diák névtárán végig mentek, Ballagi néven az én áldozásommal.
A szerelmes levele dr. Melionként került berendezésre, aki a világapokalipszis állandó bibliai Mária elméletes Janos levelezéseit hajtja végre álom beavatással, jungista korként. Ugyanezt hajtották végre így közösen egri csillagok népe ellen, aranysasként került berendezésre a székesegyházukba. De aranysas jelet visel a királyi családja Angliának, amit a miskolci Rákóczi tér jelent.
A túrósbatyuja Júliának azoké a vándoroké, akik a elindultak, mikor elvitték a nyarat szerte a világba, majd megtámadták apokalipszisükkel azokat, akik szépek voltak.

Garázsboltból nyitott a jószomszédos coop üzleti hálózat egyre terjeszkedve feketemágiájával Ózdnak, a diszkontja a Talmud Zakariás nevének állandó világapokalipszisként cigány tulajdonossal berendezve Rózsa Judit és szőrös válló testvére nevével ismételték a világapokalipszisét a lengyeleknek gyalázatommal, vallásaival az elmeosztályoknak Rózsa nevekkel születésem óta áldozva maguk helyett az elmeosztályaikkal.

A régebbi kereskedő a Bulgárföldnek, mely a kocsonyabauszos kakukkos ufó népének a könyve alapján került lila csempékkel berendezésre visszaszámlálás egyikeként egykori Csillagrend földöntúli hatalma ellopásáig, amiről tudtak, mert a kakukkolók lopták el, ezt jelenti az óra. Tűzkő Judit osztályán volt Markovics fiatal lányként, nekem kakukkolt egész nap, utána vettem ide, mikor ideköltöztem a lila csempesort, melyre egy börtön Imre tulajdona szöveget írt valaki a Kiliában, megjelölve a többi mini füzet sorozat börtön Imre tulajdonosát is, melynek egyikét a fonók Ádám és Éva könyveként Gáspárt Győző hajtott végre feleségcserével. Ők démonok, érthetetlen magyar Románia áldozása Földanyaként a démonok helyett Liptai Klaudia kezdetével. 1990-ben is ezt hajtották végre, beletapostak a méhembe, amivel elmentem az egyik műtétemet végrehajtó szülészorvoshoz, nem talált semmit, azt írta a papírra, hogy neurozis. Saját betegségét írta le, ellmebetegként, valamiért tartottam a durvaságától. Varga Imre néven volt a harmadik füzetkönyv megjelölve, mint tulajdonos nevével. Tűzkő Judit megyei főpszichiáter hajtotta végre a börtön Imrék könyveit rajtam kivégzésemkor. Király pszichiáter utalt arra már sorsát végrehajtva a Király utcai lista alapán, hogy ez a mellnél fogva történő kínzás Király Linda elmélete.

Katalinnak csak azokhoz a Katalinokhoz volt köze, akik feszületre tették bármelyik időben.

A világapokalipszis mindig Annákkal volt berendezve, akik meg is haltak áldozásuk kezdete óta.

A Pszichografológia pedig a távol-keleti pusztítókkal Ágnesekkel van berendezve az egész országban, amiről valamennyien tudtak.

Mészáros Ágival kezdődött valamikor a második világháború utáni medve kommunizmus erdő népeként itt maradt őzzel, saját sorsát rajtam végrehajtva a Bertalan utcai véráldozók között, Sommal és a volt gyors-gépíró Kökénnyel. A többiek meghaltak, mert a medve kommunizmust Mészáros Ági kezdetével a Pszichhografológiai Bertalan utcai nemi gyalázók és csonkító, kivégző ufó kísérettel, mint vörösekkel, kékekkel rendelkező földöntúli hatalommal bíró, másik világban hipnózisban támadó népek hajtották végre a Rákóczi téri és Feketevonat cigánytelepével, Müller Péter tik sem vagytok magyarok cigánytelepével folyamatosan.

Mivel ezt leírtam, Mészáros Ági Kossuth díjat fog kapni a romániai kormánytól, mivel Románia zárta le a határokat a fogadásomra berendezett Bertalan utcai csonkító gyalázókkal Földanya fogadásomra. Minden áldozásért románai díjakat kapnak, hiszen látványosan temettek engem 1995. óta gyalázva éjjel-nappal a nemi szervemet Oláh Ibolya és a többi Magyarország néven tort ülő nemi csapásával. Sajátja egész Borsod megye.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rozmanné Depresszió könyve a cigányságról
  2018-04-17 20:19:10, kedd
 
  A Hunnia börtön Rozmann Ferenc néven állította be politikailag Vénusz áldozással kiválasztott Ferenc néven azt a kort, amikor az indiai legalsó kaszt patológiáját, melyek Indiában sem akartak és tudtak beilleszkedni a közösségekbe elindították az egész világba, népeket elfoglalni, felvéve az ott élők neveit, azzal a szándékkal kezdetben mindig, hogy eltartassák magukat, halálnépeként a Hunnia börtönnek. Rozmanné adta ki a könyvüket Depresszió címmel, hogy az egész világ depressziója azért volt, mert az indiai állandóan népesedő patológiákat más ország csapásaihoz hasonlóan, mint gyalázó népekét kilátástalanságuk miatt nevezték el depressziós betegségnek, mert nem volt értelme az életüknek.

Engem az II-es idegosztálya a súlyos elmeosztálytól is veszélyesebb csapásoknak az egész országban, melyeket még senki nem gyűjtött össze mészárolt le Malek szörnyével, együtt a Ménesi cigánytelepével 1991. szeptemberében vasfüggöny feszületként megadva az Észak-ban a rajzát Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának, amelyik megérkezett pszichiáterként világapokalipszis végrehajtása végett a Pszichografológiájához a miskolci Bertalan utcának, miután vasfeszületre tettek helyette Balogh Gizella, Polgárdi János és Sági Ilona idegfőorvosok a megyei kórház stábjával, együtt működve születésem óta Müller Péter menhelyi hálózatával.

Ezt követően kezdte el Sági Ilona mai napig praktizáló, Kalina kurvák szerepét rajtam végrehajtani, együtt Bagi és Nacsa gumi világapokalipszis szereplők sorsával, hogy én már mindent ki fogok bírni.
Bagi már hosszabbította Soós nevével Bagi Andrea sátoraljaújhelyi bőrgyógyász tettét.

Sági Ilona Litium nehézfémet írt fel nekem, valamint beadott olyan gyógyszert, melyet a kémiások neurotikus zenészeknek állítottak elő neurotop néven.
Remegett a kezem, nem lehetett megállítani, mert a szomszéd lírai karámjával a narancsoknak, mint szőkék helyetti mészárosaimnak megrontotta a két karomat, méhemet.
Egy éjszaka alatt győztek le az osztályukon.

Sági Ilona depresszió diagnózisa másodszor - az első alkalmával szomorúszemű Johannájaként a kövesdi központ Halak református főszerepeben való lemészárlásomkor íródott insulin kómájával a két főorvosnak -, rendezte be osztályát a fogadásomra azokkal az álbetegekkel, mint veszélyesekkel, amik nincsenek nyilvántartva az elmeosztályokon, Kati tanárnővel köztük, félmellű nőjével a menhelyi hálózatnak, Balogh Tiborné újhelyi cigány vízszerelő Bertalan utcai börtön Hunnia felvett nevével indiai cigány felesége depresszió diagnózisában közösen voltunk az osztályon, már mentek végig áldozásommal az indiai cigányokon az újhelyi Vekerdi Hunnia börtön apokalipszis írójának nevét születésem előtt felvevő cigánylánya sorsaként egyből megtámadva csecsemőként, mert büdös volt, hozzám hasonlították a halál népét a Hunnia börtönnek, nem engedtek megfüröszteni anyámmal, akinek ráncigálták ilyenkor az idegeit a cigánytelepével Bodorné Ágnes állandó kíséretének.

India csodálatos tisztátalan lelkekkel szaporodott, szépségek lettek Földanya-Vénusz áldozásból.

A halál kiúttalanság, mint értéktelenség olyan patológia létezése, aminek nem kellett volna létbelépnie.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kodály Zoltán és Bartók Béla és Emmanuelje a vasnépnek
  2018-04-17 07:59:50, kedd
 
  Kodály Zoltán életét többször feldolgoztam, rájött arra, hogy az ének és zene tisztítja a lelket, valamint a zenei akusztikai tehetségek nagyon jó nyelvérzékkel rendelkeznek, de lehet, hogy én jöttem rá az eltelt évek alatt, csodálkozva azon, hogy a gyerekkori nyelvi tehetségem hová tűnt, bár még mindig levizsgáztak nyelvekből a véráldozó tisztátalan lelkek, akár Orbán Viktor három gyerekes indiai cigány családjától a Földanya áldozóknak.

Kodály összegyújtötte a falvakban megmaradt népdalait a romániai bujdosóknak, ezeket dolgozta fel a Lengyel Lászlójával a lengyel támadás I. Világháborújának, kacsa szájúakkal berendezve ismétlésben világapokalipszis néven, a Gergelyjárását az egykori világtörténelemnek, amikor a magyarok elölről kezdték mindig a szocialista iskolát, melyhez Kodályt berendezték ének-osztályok nyitásával, Újhelyben az árják kék villámlás nyakkendőjére tett aranyviolinkulccsal. Tudták, hogy mi vagyunk az árják.

Onnan kezdte Kodály Zoltán Müller Péter halálvilágot építő szeretet vallásával a Farkas nevűeknek Müller Péter Sziámi csonkító, kivégzőjével az ózdi Fenevad energiájával mészároló 83 éve kivégzéseket maga helyett végrehajtó cigánytelepével a tik sem vagytok magyaroknak. Kodály halált jelentett, Müllerrel járt állandóan, a Rákóczi téri cigánykíséret a sajátja volt. Czinka Pannáját a sötétkapus dögöknek, melyek állandó világkönyvtárt hajtanak végre túlélőiként az összes apokalipszisnek szintén megrendezte, ekkor éljenezte Borsod megye. Zsidó felesége varjú népéhez tartozott, akit nem engedett elvinni. Ez valóság.

A Gergelyjárást Gergely nevekkel rendezték be a Bertalan utcai Farkas névhez. Adjatok lúdat, hadd mutasson deákoknak iskolába utat, ez mindig a szocialista iskola idején jött, állandó biblia tanításával a halálvilág népének. Gergely Róbert miskolci Rákóczi tere 1991-ben a Csanyikban Vas pszichiáter keze alatti nemi csapásaik között játszva nekem az Emmanuelt, nem értettem, hogy miért, megírta idehozva a francia nemi csapásaik történelmét, azzal a céllal, hogy a fertelmük tettét, mint állandó főszereplők erkölcstelenségét rajtam végrehajtják. Szintén ott játszották a Nádasy-féle humorista kazettákat, hogy ide tartoznak a Csanyikhoz a pszichiátriára.Kodály Zoltán módszerei a sprititiszta világ-Magyarország Égi Jeruzsáleme létrehozása végett kerültek bevezetésre itt és Japánban. 1983-as két apokaliptikus utca összerakásakor már Yamaha fals furulyával kezdték elölről Kodály zeneműveit világtörténelemként Tálas Julianna sztriptíztáncoltatójával Kolcza Mária szappantisztító világot vonultató sorozataival.
Kodály nem félt a halál cigánynépétől, mivel maga is azt jelentette.

Megírta Kodály a Forr a világ kórusművet, ádáz Erinnys lelke uralkodik, nem féljük a kürt harsogását, a nyihogó paripák szökését - ez a lírai karámját jelenti a bibliai apokalipszisnek, amikkel együtt dolgozott -, szabad nép tesz csuda dolgokat. Ez tette Rómát Föld urává, ez Maratont, s Budavárt híressé. Végig írta a múlt századot, szabadon szálló lelkeivel a halálvilágába a hét fátyolnak a spiritisztáinak. Kodály állandó halálvilág építője a bibliai apokalipszisnek Müller Péterrel.

Aggtelken volt az országos Kodály találkozó, abban a központban, ahol az egykori zeneszerzőket a Rákóczi tér tűzzel égette meg, a halottaknak énekeltünk.

Bartók Zoltán, a Csodálatos mandarin megalkotója ázsiai eredettel bír, világ-apokalipszist hajtott végre nagy erejével a zongorának, mert állandó mészárosa volt a spiritisztákkal együtt az élőknek.

El lehet csodálkozni a lírai karám zeneszerzőin, ha többmillió éve tart az igazi zeneszerzők mészárlása titkon, láthatatlan világban, ahogyan velünk is elbántak, ők hogyan zenélhettek?

Gerswin igazi zeneszerző volt, Tomi herceg mellett. Ennyien a két századból.

Beethoven saját volt a lírai karámtól, Liszt Ferencével az utópista szocialista kor történelmi képviseletének állandó Ferencvárosi Jehova futball részeként, így keresztelték át a Ferihegyi repülőteret nevéhez és Presbir Enfatin szocialista francia részen egykori mesterként tanító könyvének végrehajtásakor, amikor Orbán bemondta, hogy nincsen utópista szocialista eszmény.

Minden nyomorék karmikus elesettje a világapokalipszis állandó végrehajtóinak.

Az utcanép felkelése 1989. óta folyamatosan a popposai után Zoltán Erika japán gésának, japán gésáinak emelesével Japán történelme ismétlésével bűvös kockájával Magyarország néven a világ négy égtája világ-apokalipszisének jelentésével, ahogyan kirakják és összekeverik a világot, ahogyan ezt a narancs politikusok reklámban bemutatták, maguk dicsekvésére, hogy a vérből lett nemi gyalázók, amik ebből szépülnek és tisztulnak berendezték az egész világot és összepároztatták, csak ki kell rakni ezután még egyszer tisztán, miután én maradtam egyedül utolsóként minden értékesből. Yoko Onoja az állandó világapokalipszisnek miatt folyamatosan támadtak engem, mivel John Lennon is Jánosként az én áldozásból lett kitermelve, a Beatlesével Miskolcnak Sükösdi könyve alapján berendezve a hippik és punkok világával amerikai kezdettel.
Yoko Ono miatt itt is megtámadtak azért, mert úgy gyászol, hogy meggyaláz valakit, a Jehova beletette a napot, mint állandó kísértőbe. A leszbije az amerikai elnöknek magát választani akarónak, Clintonné néven vasnépét jelenti Romániának, Yoko Ono nem akarta, hogy a romániai elmeosztály politizáljon, a Hunnia börtön mint állandó apokalipszisének felettes szervét akarták megtenni a miskolci II-es elmeosztályról. Mindegyik idetartozik, amelyik politikát játszik könyvek alapján.

2004-es Pán-Európai Unióhoz történő csatlakozása a miskolci narancs kormánynak, az összes politikusával az izmusoknak gyalázásból, csonkításból emelkedve Vona arc nélküli ricsei elmeosztályával, nácijaival a cigánytelepnek bolt és közlekedési fóbiámmal, bezárásommal a Hunnia börtön bűnözői és cigányaik helyett. Kiivégeztek a megyei kórházban Tűzkő Judittal, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója újhelyi születése óta sántasága miatt Dávidként engem eltemető 1972-ben világapokaliptikus csapással, együtt Vaszily Mária genyó utcanépével, mint későbbi igazságügyi elmeszakértőivel a börtön gyilkosoknak, együtt az utcanépével Miskolcnak Győri kapui névtár alapján, Müller Péter Sziámi sátánistáival. Páran maradtak itt, mivel elhangzott a Talmudos állatoktól, hogy én ember vagyok, meg ismertek kislányként.

Ekkor hajtották rajtam végre Vadas Pál feketemágus szabadköműves rend képviselőinek űrhajóval állandó világapokalipszist végrehajtó freudizmust jelentő Moldován Nóra állandó saját nemi csapásuk helyetti áldozást hangom végleges elvételével, fogaim megcsonkításával áriás filmsorozata alapján a rózsakeresztes rendnek, mely szerint az operaénekesnő hangja elment, nem emlékszem a film címére, nagyon ritkán néztem médiát. Vadas Pál neve miatt támadták rám Palik berendezésével születésem óta minden Pál sorsát, tettét végrehajtva szerepével együtt. Azt mondta a pszichiáter, hogy én előző életemben nagy darab cigány voltam. Az elme kísért engem, tudták, hogy Vénusz vagyok, csak a harmónia jelent számomra valamit, bennem voltak, mikor találkoztam vele, csapott álla volt, ami jellemtelenséget jelentett, ezért egyből tegezték, hogy nem hozzám való.
Első alkalommal a Kobold Tamás által egykori világtörténelem alapján épített Napóra mögötti toronyóra alatt adott randevút, én Jenei Mucussal mentem, mert elfogadtam a segítségét, tisztes távolságból, mert senki más nem volt a városban, akire számíthattam. Nem jött el akkor, később hívott telefonon, piros autóval mentünk Szentlélekre, amit később a város hatalmas szerelmeskedéssel ünnepelt, ott várta az űrhajós halálvilága Szulák Andreának, mint az Isten gyermekeként megjelölt kézfejjel rendelkező korláti cigányság Istene, bezavart az autóval halálhidegséggel körbe véve engem. Miért jelentett a szabadköműves a halál űrhajónak? Felettük állt egy szivar alakú űrhajója a rózsakeresztes rendnek, amikre azt mondta Vadas Pál, hogy erkölcstelenek, visszatérve időben a Révész utcai I. emelettel beállított legyőzésemre. A halál űrhajó végig nézte a tatárdombi eseményeket, meg az ittenieket Sommal történő beállításommal halál gyalázó cigánytelepükkel, amikkel a medve utolsó erdő népét, a gyorsíró Kökény nevét is felvéve a halálcigányságával, amit a Blikk letörölt, nem engedett feltenni, hogy Kökény Attila néven ismételték a medve kommunizmust Mészáros Kata néven engem gondnokság alá téve 8 éven keresztül saját apokalipszisük berendezettjei helyett, melyek születésemkor vártak engem, mint okkultista véráldozók Pszichografológiája, ez a Bertalan utca. A cigányok itt is rám támadtak, hogy leszállították a két űrhajót Szentlelken a földre, ezek a Rákóczi téri cigányai voltak az űrpók népének, Bodor Ágnes és Ménesi berendezésével.

Ezt követően a narancs kormánya Miskolcnak vasnépként, ismételve a régi Jókai által megírt bevonulásukat, amikor kő kövön nem maradt a vaskapu környékén, csak most véglegesre jöttek vissza a lírai karámjukkal együtt, Bartók Plussz néven folytatta Bartók temetését Kocsis Rákóczi terével ismétlésben, áriásaival az állatoknak, mert már nagyon régóta állatok jelentik az operásokat róka kezdetével, ahogyan ezt meséskönyvekben kiadták. Fesztivál város lett a vasváros gyalázásommal állandóan magukkal, ami jár nekik, meg amit végrehajtottak azt ismételték rajtam 1967. óta a fényevéssel együtt.

A korláti I-es Idegosztály gyomorbeteg cigánya Kék csillag együttes beállításával folytatta a gitárommal a Vénusz áldozást, gyomor betegsége miatt teljesen tönkre tették a belső berendezéseimet, felborítva fogaim kiszedésével az emésztési folyamatot. A genyó szomszéd, ahogyan neveztek engem 18 éves korom óta betegségeit hajtotta végre a szomszéd Ménesi cigánytelepe, sebekkel, gennyes fekélyekkel, cukorbetegséggel, a foltok rám tevésével Deméné helyett sorsát ismételve rajtam lányáéval, Erika Majónéval, 1987-es egyszerre történő megtámadásommal azzal, hogy neki jó volt a kék férjével, így vitték tanárnőnek az utcanépével, itt már élettársa lett hatalmas nyugdíjjal, csodálatos élettel a patológiája a Hunnia börtönnek.
1987-re homályosan emlékszem, azt sem láttam, hogy megérkezett válaszul mint mindig az orosz jégvilág Soós névhez érve. Egy napon feküdtem szokás szerint az ágyon eszméletlenül, amikor feljöttek a lakásba Majóné Erika népei, bezárták a nagyszoba ajtót a gyerekeimmel, s előttük meggyaláztak engem a gyerekszoba emeletes ágyának alsó részén.

Valamennyi öregségi foltját naponta kaptam meg a 83 éves nyugdíjas ház lakóinak a bulgárföldi családsegítőben, Nusijuk öregségi foltját a bal szemem alá tavaly februárban, amikor már Attiláék harcoltak ellenük. Tóth Margitja a Bertalan utcának folyamatosan elmebetegezett engem, míg oda jártam ebédelni, lenézett, leértékelt, mindenkit körüludvarolva, mint a sánta Horváth urat Katalin feleséggel, akit elvittek Budapestre, mint Hunnia börtön tagokat a gyalázásom és kínzásom között születésem óta áldozva helyettük. Oklevelet kapott Horváth úr a Földanya áldozásért a családvédelmitől. Folyamatosan mennek el születésem óta, egész vas világapokalipszis világkönyvtáraként szerte jólétbe mindenfelé. Ezért írtam minden országnak régebben, hogy Miskolcot indítsa vissza.

Tóth Klára sárga rózsájaként az Isteni színjátéknak még mindig rendel, aki 1998-ban kezdte el rajtam saját szerepét ki tudja hanyadszor születésem óta nevetgélve a barátnőjével, engem nem fogadva, tisztességes kivizsgálásban részesítve a körzetében lévő Hunnia börtön Máriáját együtt a többi apokaliptikus taggal, fogmegőrző saját Liptaival ellátott körzetével a vasnépnek. Kisokosban adták ki a város orvosait, ahogyan emelkedtek a kínzásommal, ami nekik járt volna, folyamatosan ismételték a város névtárát, mindegyik belőlem került beiskolázásra kivétel nélkül, nincs kihez mennem. Ide tartoznak az elmebetegek okkultista véráldozó utcájába, a kék kisokos és piros katalógusban megjelent üzletek nyitóival, valamennyi multijukkal és banki dolgozóval, postai dolgozókkal együtt.A világ utcanépei a lírai karámját jelentik a miskolci Bertalan utcai elmeosztályoknak. Ünnepelnek, legyőzték az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
  2018-04-16 17:46:31, hétfő
 
  Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupiter-lány egyedül a fenyő szerepe mellett Fenyő Miklósnak, ami az újhelyi Magas-hegyi Isten Isteneinek és Jézusainak történelmét jelentette Észak megjelent rajzai szerint egykori romániai hatalmas szellemlények általi végrehajtásban.

A Jupiter-lány Jupiter bolygóról ered egykori Sátán által létrehozott bolygók népe közül - ilyen hatalmas erőt kapott a világ ura a Hunnia börtöntől, hogy létrehozta a bolygók élővilágát, akár egykori Vénuszét.
Naprepülővel repültek a gyerekek szabad idejükben Jupiter bolygó körül, ahol mindenki jó volt, azért tanultak, hogy a bolygó hasznos lakosai legyenek. Jupiter a nagy jó néven került be jóval később a horoszkópba.
Jupiter-lány landolt minden bolygón, megmentette Plútó energiájával a Neptun ijedt feltalálóit, akiktől a földönkívüliek mindig ellopták a felfedezéseiket, ezért barlangok mélyébe rejtőztek el. Végül megjelent az álmosító Hold előtt Róbert atya,miután megjárta a Neptunt, ahol éppen vallási káosz volt, akár mint most a vasnép által, papok össze-vissza prédikáltak egymás ellen, nem tudott rendet teremteni közöttük. Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a bolygók lakosai a bolygók tönkre tételével együtt összefüggnek a Tűzistenével a Hunnia börtönnek. Jupiter és Szaturnusz állandó világapokalipszis részeként társultak a Rákóczi térhez.

Jupiter-lány szolgálta az emberiséget, mindenkit megváltoztatott tiszteletével, megelőlegezett bizalmával, ez végig én voltam.

Születésemkor eldeformálták a füleimet Ufó-fül formájára, amit tavaly hoztak rendbe a romániai földönkívüliek, mikor megérkeztek. Nem sok ruhám volt, de minden fontosabb földönkívüli szereplő ruhájába be voltam öltöztetve, így 1983-ban a vörös földönkívüliek Adidas vörös melegítőjébe fekete pumás kíséretével a társ földönkívüli népnek, sportcipőjével egyiküknek, így is győztek le engem medve kirándulójaként ismétlésben.
Már érintették őket Homonnay Nándor - azért írom le, mert sokan utaltak rá Újhelyben, hogy valamihez kapcsolódik a neve, három utóddal megjelölve a Homonnay színész család -, szánkó, sírversernyt rendezett. Én nem vettem részt extrém sportokban, mert az ember nem veszélyezteti saját testi épségét, ezért a fáról sem ugrottam le, hogy be ne üssem a lábamat, csak felmásztam. Szánkóversenyre jelentkeztem, van is két érmem, a második versenyt a miskolci jéghegyen rendezték meg, ahol aranyérmet kaptam. A sízőkkel együtt jártunk busszal, az országos verseny pedig Gyöngyös felett a Mátrában volt. Fontos helyszínek, mert az újhelyi és miskolci cigánytelep ezt mind végig járta és meggyalázta, akár a Gyöngyvirág presszóban engem megáldoztak a gyerekkori hangversenyek utáni sütemények miatt, amit apával és anyámmal fogyasztottam el.

A sí már a földönkívülieké, mivel extrém sportokat emberek nem tudnak végrehajtani, fenn áll a veszélye, hogy megsebesülnek. Már itt mentek végig a földönkívüliek sorsán és tettein. Sokszor voltam beöltöztetve a ruháikba és cipőikbe. Tehát a lírai karám ózdi feketemágusai ismerték a földönkívülieket is,hiszen is alá is húzták a bibliájukban őket szerepeik szerint, amikor darabokra hullott a trianon ismétlése közben 1995. óta a világapokalipszis debreceni és Jehova bibilája, melyből átjöttek a romániai elmeosztály tagjai magyar felvett neveken nagy Trianoni Magyarországot ünnepelni Turulmadár jelképét kitéve, aki ott volt a szívemen végig, bujdosó népével Amerikában lemondtak már mindenről. Napisten népei voltak.

Végig tartott a földönkívüliek helyetti áldozásom, akik folyamatosan megtámadtak hatalmas energiájával az ózdi feketemágusoknak. Az egyik a fejemnek ment neki az egyik cseréprajz szerint.

Képzeljenek el egy hatalmas űrhajót, mely a láthatatlanban van városok felett, egy házat, mint engem a Tatárdombon körbeölelve halálhidegségben tart, akik bárkit fel tudnak emelni gravitáció erejével, láthatóvá tudnak válni Időfolyó energiájával, amivel a népeket egykor bezárták örök halottakként. Ilyen Románia népe, az ózdi Fenevad, a rózsakerestes rend, a szabadköműves rend, a Süveges földönkívüli nép, Müller Péter spiritiszta avatárjai, Hegyi Béla romániai földönnkívüli népe.

A cigánysággal tartották a kapcsolatot a Szulák halál űrhajósai, amiket a Xénia lázban a Tatárdomb idejében mutattak be. A lyukhomlokkal rendelkező szellemvilágok lengyel ET népeit jelentik.

Hatalmas energiával bírnak, megközelíteni sem lehet őket, ha akarják, halál hidegséggel vesznek körbe épületeket, megdermesztve mindent. Olyanok,mint Müller Péter héthalál fátyol világa, amit épített többezer éve az egész világegyetemen bűnbe vivéssel, ez a titka a halál utáni életnek. Valamikor régen Luciferhez írták meg, hogy ha valaki hozzájuk szegődik, birtokosa lesz a láthatatlan világ minden titkának, majd az ördögöknek, ördögi beavatásokban vettek részt a pokol népei, majd jöttek a Vörös Oroszlán feketemágusai Adam Cadmon kezdettel. A halálból, hiába áldoztak meg az összes halálnép helyett születésem óta, nincsen feltámadás, hogy halott vagyok, örökké halott vagyok és semmi más Nagy Anna sorsaként. Aki frigyet köt a halálnéppel halál beavatás folytán, az kerül a halálvilágba halála után és ott is marad örökké, állandóan apokalipszist végrehajtva biblia alapján.

1973-ban jártak a holdjárók bevezetésével sárga-vörös színnél, akkor a bulgár utolsó család rokkanttá vált Kohárikné Margit nénivel varrattattam egy sárga-vörös piké ruhát a holdjáróhoz. Ez a Bulgária történelmével összefüggő ruha a két földönkívüli néppel eddig ismeretlen volt, a sárga a spanyolok színe, a vörös Piros Pirié. Előtte volt egy fehér trapéz sarkú pantonett papucscipőm, hozzá tergán fehér hatalmas méretű kardigán, melyet átszabattam kabátnak magamnak, varrattattam a varrodai menhelyi nép kommunista főszerepében Kovácsék helyett egy mini fekete-fehér mintás fehér kapcsokkal ellátott köpenyt, amiben kávét szolgáltam fel a zsidóknak, meg a nyolcórás munkám után hatórásként leadtam a szőrös kabátokat a meónak. Ott Nyúl Ica sorsát is elkezdték, mert azt mondta neki a meós, hogy pina. Jött panaszkodni Csomósnak, meg mindenkinek, hogy mit mondtak neki, de már megtámadtak a Végvári szalag végardói szőke Katija miatt, mert Pubi állítólag kikezdett vele. Ment is apa műszerész sötétbőrű munkatársa elvenni feleségül egyből. Majd folyamatosan utaltak Katira, hogy milyen lusta és rendetlen, meg iszik, nyilván ilyenkor folyamatosan ismételték a szerepét. A nácik mentették a szőke perverzeit a vasnépnek születésem óta.

A Trapéz Mexikó történelmével függött össze, a divat diktátorok jobban tudják mindenkinél, hol járnak éppen a világapokalipszisben. A dohánygyárak is követték a divattal együtt az apokalipszist régebben, így volt a vaskommunista korokhoz illő cigi, amiről a Pszichografológia tagjaként áldozásommal szoktak le. Például amikor a magyarok történelmét kezdték fecskemadárral, bevezették a fecske nadrágot a férfiaknak, hozzá a fecske cigarettát az egriek, ha jól emlékszem, Domján tulajdonossal.
Fontos volt a fecske nadrág, amibe tették a nemi szerveit a nemi csapásoknak, mert ez a magyarok szimbóluma volt. Volt Terv az ötéves terv környékén, volt Munkás a Munkáspárt ismétlésekor a régi történelmnek kezdeti kommunista korok egymás utáni végrehajtásában, de Hagia Sophiás pécsi toronyhoz kék Sophianet rendeztek már be. Aztán jöttek az amerikai maffiák, én Malboroig tudtam követni. Harmadszor kezdték Orbánnal a Pszichografológiai világapokalipszist áldozásommal 1995-ben, s ,miután a Pszichografológiai elmeosztály apokalipszisével és vallásaival leszoktak a cigiről, Orbán Viktor bejelentette a vasvárosnak, mint Rákóczi térnek, hogy ezután a cigi csak az elmeosztályokon engedélyezett, berendezte a Rákóczi terével a Dohányboltjaikat, mint egyik elmebetegségét a fasisztának, mert övé a cigi, amit bevezettek az egész világon a pokol angyalaival. Dohányboltba tette az elmeosztályok cigijét, maga nem szokott rá, mint védett fekete népe a Pszichografológiai utcának. Jó drágán árulják a füvet, ami ingyen van. Fontos a fű a Hunnia b börtönnek , mivel így kezdődött a Föld elleni támadás egykor.
Ezért szívtak füvet az indiánok is kezdeti indián könyvek berendezésével az emberek folyamatosan történő lemészárlásával. Füstöltek a halottaknak, így is lehet mondani, sokan füstölőt használnak erre a célra, hogy távol tartsák a rontó szellemvilágot. Fokhagymát az ördögök ellen, mint kénkövesek ellen, amik már megszentelődtek ebben a nagy véráldozásban, mint a Vízi táncsor. Megtámadtak az ördögök a Kiliiában, Cseh Károlynak kénköves szaga volt. Bandi, akivel találkoztam egyik álom szerint a baráti körével és mindig nagy puszit adott nekem, hívott szórakozni, ördöge volt a II-es elmeosztálynak. Nekem mindig írni kellett.

De enyém volt a sárospataki szőlőben lévő háza egykori apámnak a világapokalipszis szerint, ahol írtam az akkori apokalipszist, amit Benkő Lajoson hajtottak végre, ezzel jöttek vissza ismétlésben rajtam végreghajtva ugyanazt. Három márványtábla volt kitéve, egyik a pataki szőlőben, másik egy sziklafalra, ahol Zee megjelent hatalmas szellemként, erős hangjával kiabált a gyerekeimnek, hogy nem segítenek nekem, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni,mint egy szál virágot, s nem tudtam megmondani neki, hogy ez Bodor Ágnes űrpók és családja sorsa, az űrpók tetteit és szerepét hajtották végre a családomon, hogy a gyerekeim sem nézhetnek engem semmibe. Tatárdombra is az ikerház falára márványtáblát tettek gondolatban, ahol a világapokalipszist írtam hiteles történelemmel, de felrobbantották rima Jeruzsálem házát, hogy eltüntessék a bizonyítékát az Iker toronynak és Iker útvonalnak. Sárospatakra vittek engem Benkő Lajos idejében állítólag, ott írtam az apokalipszist, ezt követően Pistiék ismét megtámadtak, majd amikor megszerettem őt, a vasváros szétdózerolt az úton állítólag. Még mindig itt vagyok az utcájukban, elfelejtették, mit művelnek születésem óta is, világapokalipszist.

Az amerikai rózsakeresztes rend, mint Róbert atya által tanított feketemágia tulajdonosai a túlélői a bolygók katasztrófiáinak csodálatos módon. Az ő energiájukat lopták el az ózdiak, berendezve Ózdot Oz a csodák csodák csodájából a Pszichografolóigia névtárával idehozva minden előző apokalipszist végrehajtót előző életük végrehajtása miatt előre kitervelt szándékkal, hogy ismétlik saját tetteiket Vénuszon. D betűjelük ötszáz forintot jelentett végig, ezt jelenti a kurvák ára.

A fejemet megtámadó űrhajó jelenleg Amerikában van, Romániáé a cserépkori saját hatalmas szellemvilág festője rajzai alapján bemutatva a Látókörben az Észak újságnál, mely miatt megölték a nagynénémet a cigányok, bezúzták az összes hiteles történelmet megjelent írásokkal, sorszámozás szerint vezetett idejével a kéziratoknak, az összes elsüllyedt világ könyvével, horoszkóposokkal, asztrológiásokkal, Vörös Oroszlánnal, Tarot könyvvel, azzal, hogy ezt befejezték, s engem kivégzésre vittek be a megyei kórházukba. Arra emlékszem az egyik feketemágiáról szóló könyvanyagban megírtak szerint a pók, mint Idő tépi ki a fogakat, barázdákat ró az arcra. Ezért vitték őket fogorvosnak az ózdi feketemágusokkal együtt, melyek kivégzésem óta véglegesen több utóddal szaporodtak. 17 könyvanyagot állítottam össze 1995-re, több daljátékával a rajtam végrehajtott régi történelmeknek, időknek, India történelmével együtt. A pszichiátria az írásaimat folyamatosan végrehajtotta áldozásommal ismétlésben is, így a Békesség virág című dalt 1995-ben az I-es pszichiátria teljes egésze, megtámadva engem egri csillagként a pesti orvosok berendezésében, amik elhátorolódtak a miskolci vasváros tetteitől, hiába kértem segítséget. Megírtam Hermész törvényeit, egyiptomi történelemként, ahogyan végrehajtották rajtam, halotti-híd halál bevatás sorozatával, a Magas-hegyi Isten Isteneitől való elpörölésemet végig fenyő szárnyaival Fenyő Miklósnak, Fenyők hosszabbításában, együtt az angyal Mary Zsuzsa szárnyaival, mint állandó világapokalipszis végrehajtója másokon saját tetteivel, szerepével, kivégzésével az áldozatnak minden részében feketemágiával. Minden Jézusa dalát megírtam a Magas-hegyi Istennek, mivel én voltam mindegyik Jézusuk. Egyik dal így hangzik:
Lesz már nékem olyan hazám, fény száll minden csúcson az ám, új Föld, ég, Új király vár ott majd rám. Zászló, fehér lobog szélben, béke dobog tiszta szívben, új Föld, ég, új Világ vár ott én rám. Nézz hát fel, ott a felhőn át jön az örök égi király. Nem szól, csak néz szerelmesen, két szem, ízzó tekintetem, ő az egy Földkirály örökre már. Ebben a dalban is én voltam a Jézusa egykori Magas-hegyi Istennek lengyel történelemként, mint az összes többiben. Tavaly felénekeltem őket MP3-asba, hogyha nem leszek, tudják majd a dallamát a szöveggel együtt. Az összes Krisztus és Jézus én voltam zöld szemmel Ízisz-Jézusként.

Mindezek az írások, hiába tettem fel vázlatban őket, senkit sem érdekeltek, mivel maguk hajtották rajtam végre ezeket a történelmi időket saját szerepükben. Margaréta virág vándorok nálam emberekről tudósítottak, hogy szórják a fényt, szórják a békét virág-vándorokként, Csepregiéknél elzülött tündérek voltak, akik kimásztak a sírjaikból. Nem érdekli a világ-apokalipszis országát a régmúlt történelme annak, amit rajtam végrehajtották az első csillag megteremtése óta. Őket csak az érdekli, hogy jólétben élve megkaptak mindent véráldozásukkal saját tetteik, szerepeik, sorsuk végrehajtásában, gazdagulásukkal, telkekkel, autókkal, utazgatásokkal, külföldi jólétekkel 83 éves hosszabbításban.

A feketemágusok 1998. óta tisztították a földönkívülieket, a jó reggelt Vietnám népének Nani nevét kaptam meg, így szólítottak Mohamed gyerekei, mentek végig a történelmén a megtámadóimnak.

1998-as születése megrendezésével Mohamednél a Szabó család folytatásának végtelen apokalipszis végett földönkívüliek helyetti áldozásom ismétlése is elkezdődött. 2004-es végleges kivégzésemkor Földanya pókhasával Bodorné Ágnesnek, szétlapiított lábakkal, nemi szervemben Ménesi lírai karámjának náci cigánytelepének patológiája gyaláz éjjel-nappal, mellbimbómon és körben a melleimen hátammal együtt óriás Isten Új-KÍgyósi pszichiáter termékenységi népeinek, sátán miatt mészárolva engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, egyre nagyobb erővel szorítva, minden részemben kígyójával Müller Péter sátánistáinak, utcanépeként a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, lábaimban elektromos csapásával a tatárdombi csillag formában égen pattogó földönkívülieknek vatikáni csapásként, fejemben elektromos csapásaival a római egyház Ufóinak, mint tatárdombi kíséretnek, mely parkinsón kórt jelentett, nyakamban és fejemben a világ urával, mint sátánnal, mely nézett ki a bal szememből együtt a Talmudos Darnyi Tamás vakító csapásával, feketemágiával, együtt Müllerék feketemágusi patológiájával, még Szabó Roland Zoltán görög istenek támadása óta megrontott tompalátásom mellé, gyomromban milliárdnyi fekélyes csapásával a romániai boszorkánynak együtt a nyelvem és szájpadlásomra tett feketemágusi rontásaival, együtt a bal fülembe spanyol pusztító miatt kapott hatalmas boa kígyójával a Hunnia börtönnek biblia olvastatása alatt a János levelezéseinek, együtt a két karomba kapott feketemágikus csapásaival Mary Zsuzsa angyal főszerepem miatt kivégzésemnek, ábrán ábrázolták az addig kapottakat, míg idehoztak lakni tömeggyalázásom után kiborulásomkor Majóné Erika sorsaként 1988-ban.
Nyelvem alatt Ómasztáné pincés jelen rendőreivel rendelkező apokaliptikus csapással a véráldozóimnak három utóddal megjelölve Vénusz áldozóként, ennyi maradt volna a földönkívüliekből az űrben, miután Miskolc megtámadjaj őket. Egy mozgó nyelv. Állandóan mozgott megállás nélkül, mióta megkaptam a feketemágikus kígyót a nyelvembe, az államba két oldalt már régebben egyik óvónője sorsaként Székesfehérvárnak, tokám jelenleg még kígyó, nem lehet kivenni, mert akkor kipotyognak a fogaim, melyek feketemágiával lettek befeketítve Attiláék megjövetele után, ráégetett étel maradványokkal, teljesen végig állig vannak csattanva, felül orromig csontozat elpusztulva. Madárfejem lett, amikor ismételték a bibliai Cseh Károly által kidolgozott Philemon férjemnek tett madár sorsát, hogy fákon fütyülő madár lett, elpöröléssel tőle. Örök szerelme egyike ez az ózdi cigánytelepnek, melyek vártak Földanyaként ismerve a történelmét a teremtett világ kezdetének csillagokkal együtt. Mutasd hol a paradicsom, s társam kisvilág. Philemoni társ kell nekem, félje nevedet, s míg föld forog velem legyen örök-szerelem. Az Isten ismert, Hunnia börtön tűzIstene, mely elvarázsol minden népet állati formává hatalmas földönkívüli erejével. Vele lesz a véráldozás utáni megszentesülés, amire várnak a hívek, rima Jeruzsálem néven folytatásban is űrbábel irányításában kezdetben, aztán jönnek a femák. Valóban a földönkívüliek átvették az irányítást, mint látható többmillió éve, azóta folyamatosan legyőznek engem, utoljára ezt rendeztek be számomra, leértékelve,lenézve, hogy nincsen diplomám, a borsodiaknak van, a debreceni bibliásoknak is a civis városban, mindenkinek van, aki nem értelmiségnek született, mert bolondok és elmebetegek beiskolázásával kezdték a születésemet.

Némelyik földönkívüli el akarta pusztítani a Földet, azzal, hogy nekik van valahol bolygójuk, mivel elmeosztályok csapásait jelentették, mint a vatikániakét, ezek mentek neki az állatoknak és a természetnek.
Némelyik azt hirdeti, hogy a Föld tűzből állt elő egy pillanat alatt, majd kihűlt folyamatosan, ráteremtette a TűzIstene a földönkívüli Hunnia börtön bibliai gyilkosainak a Napot, Holdat, csillagokat, Ádámmal és Évával együtt, mely folyamatosan történő teremtésük volt sok Ádámmal és Évával, valamennyit rajtam végrehajtották a szereplők helyett. Jupiter-lány legyőzése után Halak csillagként került az égre a kislány szimbóluma, azzal, hogy bájosságával mindenkit elvarázsol. Ezt atlantiszi aranyhalként rajtam kezdték el születésemkor, tehát így hajtották végre is Atlantiszt, most először hoztak engem áldozatként. Ez már annyira régen van így, hogy Európa népét már a három horoszkóp szerint születtették meg teremtményeként a római egyháznak többszáz éven keresztül, én is a jóslatuk szerint születtem, őket mészárolta le 130 éve a vasvárosa Borsodnak.

A szocialisták mint a materialista kommunisták nem ismerték ezeket a titkokat, nem voltak tisztában a valódi ellenségekkel, ezért lettek mindig áldozatok miden tiszta lényével a világnak. Ezek lakásokban vannak, nincsen szent dolog előttünk, megszegve minden törvényt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/103 oldal   Bejegyzések száma: 1028 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 81 db bejegyzés
Összes: 6529 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 65
  • e Hét: 7114
  • e Hónap: 28171
  • e Év: 154103
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.