Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/109 oldal   Bejegyzések száma: 1087 
Bocsok kora csillagmedve születésével Benkők által
  2018-09-17 21:51:53, hétfő
 
  Kisebbik lányomat a kommunisták hozták megszületni a Benkőkkel, Bochkor neve alapján egykori Dörmögő Dömötör címlapján látható medvebocs korok végrehajtásához. Az egyik gyereklapjuk címlapján, kb. 1993-ban, melyben megjelent az egyik mesém volt egy margaréta szájú nő a magyarok Istene mellett. Ekkor ismét Törőcsik Marit emelték színház igazgatóvá, amelyik sorsát Sztálin népeként 83 éve hajtják végre anyámon kezdetben, nem engedve neki, hogy pénzt osszon be, mert Törőcsik Mari nem volt rá képes, támadva, amikor kilengett, akár a többi vasnépe a Bertalan utcájának Miskolcnak. Anyám 40 kilósan, hisztérikaként, mely Esztergályos Cecilia és a fonónői sorsa lett volna, tömény hisztiként nem tudott minket ellátni semmivel, ezt hajtották végre a barakkos legyek és a miskolci vasnépek emelésekor, mert ők így halatták éhen az emberiséget.

A medve bocskorokat nem ismerem, egykor az egyik meséje szerint élt Linné, akinek azt üzenték a mesében, melyből emelve volt bal vállam feketemágiájukkal való megtámadásakor Frei Tamás, mint egy robotgép, Szentpéteri Csilla már ismételte a csin-csin csillát belőle, de a Katalinka szereplőjük még ismeretlen, amelyik piros ászt jelentette volna, ami én lettem, azt jelentve, hogy az egész világ összes szereplője én lettem. Katalinka piros ász, ha látná Linné, el sem hinné szavakkal volt megfogalmazva.
Ezért szüntették meg a Dörmögőt is, fel akarták számolni,mert bizonyítékokat fogalmazott meg versekben, ahogyan tették ezt a lírai karám végtelen apokalipszist írói.

Nem értem, mert a bocsok most is megvannak, miért írták át a magyarok Istenével, mint Sztálin képviseletével a népe jelentését, s hajtották végre rajtam. Oroszország teljes egésze halálnép és vas nemi gyalázókat jelent, a medve szocialista népéből alig maradtak. Ororszország most keresni akarja a vasnépét, mint elesetteket mészárlásuk közben.

Orosz történelem részei voltak a bocsok, egykori medvenép tagjai, akiknek dalaiból ismernek párat, mint az altató dalukat. Belőlük jött létre a magyar Isten Sztálin népével margarétavirágok, mint békesség virágok megölésével feltételezés szerint, akik virágvándorok voltak, jelentve hírként, hogy ölik az embereket a világban. Dalukat megírtam Margaréta virág vagyok én címmel, én voltam a főszereplőjük.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sargentini jelentése a vasvárosából a Rákóczi térnek
  2018-09-14 16:51:24, péntek
 
  Sargentini miskolci Németországban üzemelő Uniós központból jelentést készített, melyben sérelmezi többek között az engem születésem óta megáldozó összes zsidóság és tort ülő tik sem vagytok magyarok születésem óta minket csonkító, bénító, mészárló temetőbrigád romáinak jogait, nem szabad mondani sem rájuk, előre készülve arra, hogy netán eszmélnék, legyen rasszista mindenki, aki kimondta, hogy mit műveltek a jóemberekkel az egész világon 83 éven keresztül. A zsidóság, köztük a Heródes gazdag zsidói narancs színben áldoztak meg Földanyaként világtörténelem kezdete óta ismételt korokkal és időkkel, amit ők,mint Hunnia börtön és sátán népei jól tudtak, mert folyamatosan zajlik az állandó világapokalipszisük.

Ha a miskolci vasvárosi képviseletben Sargentini, aki nem ismeri ezt a törlésre kerülő, emberiség ellenes rémtettekkel teli blogot kihagyja még mindig, hogy Magyarország lezárt határokon belül megölte az embereket iszonyatos gyalázással és fertelemmel, tort ül temetési ünnepségként Müller Péterékkel, Hunnia börtön Kern Ki Mit Tud-osainak Katijával, Oláh Ibolyával, mint lyukukkal, amelyik sorsát végrehajtották, saját egészségügyet üzemeltetve pszichiáterekkel, melyekkel vezették a saját szerepük és tettük végrehajtását rajtam folyamatosan, nagy baj van Európában, amelyik tudta, hogy Magyarország lezárta a határokat a Hunnia börtönnel és Romániával utolsó német árjaként és Vénuszként történő fertelemmel történő kivégző sorozattal szünet nélkül, fényevéssel, koldultatással, nyomorban, meggyalázva az általuk hozott gyerekeimet is, tönkre téve őket, mert diplomásnak kellett lennie az elmebetegeiknek, mint Marsiéknak a Barátok közt állandó Várkonyival kezdődő hosszabbítóival a világirodalomnak. A narancsok azt üzenték a Hunnia börtön TűzIstenének, hogy mondd uram, nem Te hagytad nyitva az Éden kapuját, ami a meggyalázott Istennők méhét jelentette. Feltehetően Lucifer, egykori tökéletes Tírus fejedelme létrehozásával az Édennel, négy folyójával és földjével együtt már az Istennőket támadták meg gyalázással, égi ellenségként. Valamennyi elméletük alapja Földanya Katalin kezdet volt, atlantiszi Vénusz folytatással.

Magyarország Hunnia börtön miskolci FIFI kutyás Puskás stadion berendezésével, Mészáros Lőrinc csíkos vázás vas gázszerelővel, kisvonatával a medve szocialista kiránduló időszaknak az 1986-os sátánjukkal, mint világ urával történő legyőzésemet ünnepli együtt az utcanépével a lírai karámjának, melyeket díjaztak folyamatosan a költőivel együtt a falvakat beavatóknak végtelen apokalipszis végett. Tor temetői ünnepet rendez Magyarország kakasfrizurás szlovák népével árja temetőként, amire 130 éve készültek, illetve folyamatosan történt a vasközponti támadásuk az emberek ellen. Már mint tudjuk, Amerikában is történelem hamisítás történt, mert ide van rendezve a Bertalan utcába az első atlantiszi földrengés megrendezése utáni ottani lakó, amelyiknél megjelent a Hunnia börtön és a lopta a szenet éjjelente a padlásról, mint életenergiát. A Bertalan utcai világapokalipszis része a nagy fehér ház Gábor néven berendezve a miskolciaknál Lillafüred alatt nagy fehér házával. Szintén az utca része Malek Andrea állandó emberiség felszámolója népes családjával, amerikai hatalmas szellemvilág teremtőjével, amelyik megtámadott engem gyalázattal jógázás közben másodszor már, megölte az öcsémet Müllerékkel együtt utcanép és alkoholisták emelésekor, Bazsányi Mihály karmikus összes előző élete végrehajtásával a népes elmeosztályával Miskolcnak.Az első teremtések amerikai földön az indiánok voltak, azték és különféle Istenek megölése után. Ezt ismételték kínzásom alatt, míg eszméletlen voltam, Busch mutatta, hogy éppen az Utolsó mohikánnál járnak időben, ott okoztak felbolydulást a Rákóczi térrel.

Előre készültek saját emberjogi bizottságaival az ózdiaknak Furhman Imre lírai karám tagjával a Vénusz áldozók feketemágusokkal mészárlóinak Miskolc néven. Látható volt kiiktatásom után pszichiátriáján a bibliai apokalipszis tagjainak, leinjekciózásomkor, patológiákkal való lemészárlásomkor a cigány kirohanása a miskolc-tatárdombi pusztítónak, hogy a cigány üldözve van az országban, amik közösen áldoztak emberiséget többszáz éve a vasvárossal. Minderre azért volt szükség, ha feltámadnék és elmondanám, hogy mit tettek, százszázalékra bebiztosítsák magukat önvédelem végett a tort és fesztivált ülő zsidókkal együtt, hogy engem büntessenek majd meg, hogy nekik vannak emberségi jogaik, mivel az embereket megölték az egész világon. Saját világkönyvtárt összerakó varjú zsidó, hatágú csillagos zsidó népüket megölték Hitlerével Miskolcnak, árja elméletével a miskolci Rákóczi térnek, ami a szőke nemi csapásokat jelentette gondolkozás nélkül, amiért 83 éves értelmiség legyőzést hajtottak végre. Barakkosok a holocaustosok a miskolci Bertalan utcáról, melyek fényevésemmel emelkedtek saját sorsukként, mert éhen halattak másokat, mint 130 éves barakkos legyek. Fasiszták és nácik most is, bár az elméleteiket a patológiáknak nem értem, mivel állatokról van szó, állandó világapokalipszis végrehajtóiról. Müller Sziámi a sátánistákkal és cigányságával romániai feketemágus elmeosztálynak végrehajtotta rajtam Kuruic és Árpád utcai berendezésű lakosok könyveiként az Üvöltő szeleket és a Két Lottyt is, amikre eszméltem.

A cigányokat külföldre vivő pusztítója Miskolcnak cigánytelepe végrehajtotta rajtam a szomszéd Viciánné sorsát is, amelyik római egyházas ufós elmeosztályát jelentette volna dr. Túri Ferencnek. Nem vitte el tőlem a szemétszállító hálózat Ízisz áldozásában a Városgondnokságnak az igazi Ízisz szereplőjük sorsaként 37 évesen a szemetet, mert azt mondták, hogy a szomszédét tettem ki, az övét meg elvitték. Bejöttek az udvarra, mielőtt kezdték a gitáromat átadva a Rákóczi téri cigánytelepnek a Feketevonattal az Észak-Magyarországban megjelent írásokat ismételni az összes általam írt egykori történelemmel, melyet a Hunnia elmeosztálya hajtott végre Táncdalfesztivál néven vasfüggönyként, ezer forintért elvittek egy kis szatyor napilapot. Ilyen hatalma van a cigánynak, mint a lakásokban embereket gyalázó és megtámadó halálnépének Romániának India teljes egészével. Győzikéjük nagyapát is megtámadta születésem előtt, szenvedtette nagymamámat utolsó magyar angyalként.

Libia és Lídia szintén Hegyalja Ruházati Szövetkezet berendezésében állandó romániai apokalapszis végrehajtóiként élt Újhelyben fuvarosaival a cigánytelepnek, 130 éves világapokalipszis bibliai elmeosztályaként.

A miskolci Kelet utcanépe, mint művészként magukat díjaztató költők születésem óta figyelték és írták, mi történt velem, az összes szerepét az orosz történéseknek, 130 évre visszamenőleg, mi történt az ózdi feketemágus utcanéppel. Valamennyien mártírként hosszabbítottak penitenciás tisztulással, bibliás földet létrrehozva. Utódokkal szaporodtak értelmiségként, fontos könyvtárosi, irodalmi hivatásokat betöltve, az utódok Angliában élnek főleg.

Le lehet törölni a blogot, a kezdeti eszmélésekkel együtt, azzal együtt, miket hajtottak rajtam végre, de amíg az igazság nem lesz napvilágra hozva, addig a világ állapota soha nem változhat. Emberiség ellenes mészárlók és penitenciás véráldozók valamennyien világ-Magyarország néven szerte a világban. Megölték az emberiséget állatokkal és patológiákkal, ami az aljanépét utcanépekkel jelenti Magyarországnak.

Kósa elmeosztálya már ismételte Kósa Emese sátoraljaújhelyi pszichiáter világkönyvtár szerepét diafilm alapján falvak népviseletével, kisebbségként, mint állandó apokalipszis végrehajtói, gyalázásom, kínzásom, haldoklásom alatt, a református Debrecennel, amivel kezdtek Debreceni névvel Varsányi vasfüggönyössel az összes református debreceni bibiai állandó világapokalipszis végrehajtóival, szerepük végrehajtásával halálnépként születésemkor. Debrecen miskolci berendezéssel bíró összes reformátusa így gazdagszik, hiszen földönkívüli űrapokalipszist bonyolítottak le szegfű jelével Gyurcsány Ferencnek, hozzá tartoznak Moldován Nóra szabadköműves űrhajóval járó földönkívülijei világtestvériség létrehozásának, kollektív megbocsátásnak az elméletével Róka főszereplőjükkel, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre megölve mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem.

A narancsok földönkívüli hálózatáról néhányan beszélnek, melyek születésemkor támadtak meg engem, Süveges Halak állandó emberiség mészárosaként ide van berendezve egész családjával, Matyó bácsi üveg jelenti szimbólumban halmaz elmélettel ismétlésüket 1983-ban, matyó pávatánccal csúfolják őket páran. De vannak van még földönkívüliek a vörösökön, kékeken kívül, amikkel engem megtámadtak, ahogyan körbe vettek az ikertorony házában a Tatárdombon minden este halálhidegséggel, úgy, hogy az ízzó vaskályhában a tűz egy pillanat alatt kialudt. Én optimista voltam, gondoltam, hogy a halálhidegséggel eljátsszák,mivel zenei apokalipszisről van szó a megrakják a tüzet, mégis elaluszik népdalát a Turulmadárnak. Engem Vénuszként fektettek lila pufajkában a dermedt házban, nem engedve tisztálkodni, fogat mosni, sem végezni a munkámat, mielőtt Pataky Attila elektromos szemű börtön szellemvilága és a bolhahegyi energiák megtámadtak közösen és kaptam a torkomba egy misztikus eleven állatot, mert oda jutottak az egri ZIZI Magazinnál, hogy Szenes Andreát lerajzolták légyként horkolva, ezért én tehettem arról, hogy Andrea igazi formája légy, én hoztam létre, mint a világ elmebetegeit és mészárosait, hogy saját tettüket, gyalázatukat a nemi csapások végrehajtották. Az egriek filmre vették ottjártamkor a kíséretemet, amikkel jártam a borsodi utcákon, érdemes lenne elkérni a ZIZI Magazin vezetőjétől.

Nem hosszabbítom meg az emberiség ellenes bűnöket jelentő blogot, mert ezt letörölni szintén emberiség ellenes bűnt jelent, az is, hogy én fizessek érte, a világneveivel a világapokalipszisnek. Elég lenne a szappantisztító sorozatokat leleplezni, melyek áldozásommal vonuló világ ura országait jelentik, egyetlen szereplőjeként az újhelyi Révész utcának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véráldozó Pszichografológia cigiről leszoktatói
  2018-09-12 18:01:08, szerda
 
  Ma mentem hüvelyért - szép elnevezése ez a női Éden, mint nektáros méh megfogalmazásának, jelezvén, hogy Magyarország férfi külsőben megszülető nemi csapásai és elmebetegei dugásra használják lyukként a hüvelyt - a nemzeti trafikjába a narancsoknak, melyeket az áldozásommal nyitottak gyalázásom közben a lyukaik miatt, hogy ezek nemi csapásként lettek létrehozva. Mondtam, hogy a múltkor véletlenül tudtam venni egy doboz cigit, de kiábrándító a betegség sorozat, amivel ellátták a dobozt. Erre a náci kiválasztott szőke eladó azt felelte, hogy nem véletlen! - Miért? - kérdeztem tőle. Hatalmas bűnök vannak a világon, nem értem!
Nem értem a cigi miatti elmebetegezését a narancs kormánynak Orbán Viktora által az egészségügyének a miattam országhatárokat lemészárlásom és elmebeteggé nyiilvánításom miatt lezárt orvosoknak, amikor valamennyien véráldozó állandó világapokalipszis végrehajtói. Talán erről kellene beszélni, meg elmesélni, hogy fényevésem alatt hogyan kínáltak meg kajaszünetben cigivel a sátán népei, meg hogyan szoktam vissza két terhességem után széttörésével minden részemnek a pusztítók és Lázár tört orra és füle miatt, Tina Turner arccsontja miatt, meg Máté Krisztina nyanya miatti fogszéttörésem hogyan következett be vaskommunista főszereplőként sorsaként. Hogy kinn ültem éjszakánként a konyhában, amit megengedtek, vártam, hogyan jön haza Zsigája a II-es elmeosztályuknak. Nekem a cigi feszültséglevezető volt, meg kaja helyett szívtam, ugyanis gyomorszűkületet idéz elő, ha valaki sokat szív. Nem volt mit enni, örültem, hogy az ócska ruhák árából hetente tudtam főzni a gyerekeknek, világapokalipszis összes főszereplője helyetti áldozásom alatt,míg feltámadásra készültek T.Mária Hunnia börtönével és Vatikánjával penitenciás Krisztus feszületes véráldozásommal.


Tegyük a helyére a dolgokat. Cigizni primitív szokás, nálunk senki sem dohányzott régen, az emberek egyáltalán nem, csak a dögök, mert az ő szervezetüknek semmi baja nem lesz tőle.
Ennek ellenére sokan rászoktak az állandó feszültség miatt, akár a világapokalipszis tagjai a háborúk idején. Lehet elegánsan is szívni, nem zavarva másokat, ahogyan én tettem. Külön dobozokat hordtam magamnál a csikkeknek, hogy ne szennyezzem az utcákat. Már nem érdekel a vérvasváros, legszívesebben egy nagy dögtelepet nyitnék a közepén, leönteném vérrel, hogy egyék meg, mivel születésem óta likvidálnak Földanyaként a narancs kormányukkal Ízisz-Vénusz-Jézus néven világkönyvtáruk rajtam történő végrehajtásával.
1973-as cigi számba tételével menhelyiek sorsaként, Pogány Judit és társai kitermelésével sztárnak, a cigiről leszokók valamennyien véráldozók, saját szerepük és sorsuk, tettük végrehajtásával. Nem lettek tiszták attól, hogy leszoktak a cigiről, csak a könnyebb az anyagi helyzetük, mivel meggazdultak és emberi külsejüvé váltak vasvérivókként.

Apát a Hunnia börtön, amelyik kakasfrizurásokkal tort ült a vasnép Rákóczi terével csodálta utolsó német családtagként, ezért támadta meg Győzike és rokonsága bemutatója szerint születésem előtt nagyapával együtt, apát baltával elúzve otthonról Hunnia film becsületbeli házassága végrehajtásakor Miskolccal, hogy egy cigis feleséget adjanak hozzá tisztességből, mivel behívta magához az albérletben Gizi néni beszélgetni, hazajöttek a szülei és ezért el kellett venni feleségül. De a cigi szétválasztotta őket, bár a felesége haláláig szerette a megterhelt családunkat nehezen viselve már. Az utcanép úgy tönkre tette, hogy nem tudott WC-re menni, ágyban fekvő volt 2001-es kezdetével a meglátogatásom időszakának, majd megölték Gyurit Heilig Gábor sorsát rajta születése óta végrehajtva, mert Hunnia börtön elmebetegeként vigyorgott. Apát nem hagyta békén a trutyi-trafikokat véráldozóként áldozásommal nyitók tömege, állandóan támadta a cigi miatt, mert tudták, hogy az emberek nem dohányoztak sohasem. Apa volt a Spartacus természetjáró szakosztály vezetője, kék, vártúrákat, balatoni utazásokat szervezett, növénytant tanított egészséges élelmiszerekkel, melyeket nekünk is adott. Zsiga Marcellje a Bertalan utcának szerencsejáték tobzódóival képviseli most a természetjárást. Az ember olyan, mint a természet, tökéletes kívül-belül. Mindent bevetettek az emberek ellen, a túlhajszolás egyik módszerük volt, hogy a többiek munkáját is az emberek végezzék fillérekért, míg az állandó apokalipszis szereplői felvették a nagy pénzeket, mint a parasztjai a sátánnak párttagokként együtt a munkásosztály egykori idejének ismétlésében a munkásai a gyáraknak. A munkásosztály elektromos volt, semmi közük nincs hozzájuk a Terv és Munkás cigivel régi korszakokat ismétlőknek, akik miatt bevezették a cigit füstölve halálukra tort ülve, akár a magyarokra a Fecske cigivel és az árjákra a Szimfóniával, egyben valamennyi zeneszerzőjére a meggyalázottaknak és megcsonkítottaknak. Nekem azt mondták születésem után, hogy ne válasszak oboát, mert a fúvós hangszeren játszóknak elviszi a szél a fogaikat. Így voltak fogatlanul, hogy ne tudjanak zenélni az árják feltételezés szerint, a szél saját világapokaliptikus csapásuk. Külön van fekete ufókat kocsikba dobáló szele az Időjeleknek, mint állandó világvégi apokaliptikus csapásoknak, melyek feszületese Deák Bill Gyula állandóan, feltételezés szerint fél lábú rajza bizonyítéka szerint soknak levágták a lábát, mint az enyémet is levágták volna tavaly óta, Mary Zsuzsa az állandó angyaluk főszereplőként, amelyik sorsát feketemágusi legyőzésével születésem óta hajtják végre az összes rendetlenjével a világnak trianoni médiájával a németeknek, amelyik bemutatta Oszwald Marikája Piroska sorsát három gyalázattal Németországban és itt, az egész világ tort ült, míg emelkedtek a születésem óta emelt perverz elmeosztályok vallásai szerte a világban, valdens értelmiség legyőzőkkel együtt. Tudták, hogy az emberek nem ismerik a rosszat, a káros anyagokat, ezért tartották nyomorban őket, hogy dolgozzanak éjjel-nappal a család fenntartása miatt. Azt is tudták és végig nevették, hogy mennyire becsületesek, titkaikról soha nem beszélnek másoknak. Egyszer fordult elő, hogy Elekné, házinéni a kapuban beszélt a volt férjemről. Átmentem hozzá finoman, ahogyan emberhez illik megmondani a véleményemet, de remegett minden részem, ennyire nem valók voltak egy világba az emberek az emberiség ellenes csapásokkal, amik mindent elkövettek, hogy megöljék őket.

A feszültség, melyet átél az ember félelem és ártatlan támadás következtében nem elmebetegség, azé, aki ezt létrehozza veszélyeztetve ártatlannak az életét.

Szóval az engem áldozó trafik-mutyik szoknak le a perverz emberiség ellenes véráldozó vallásaival a Pszichografológiának a cigiről. Tiszulnak, a gyilkosságaikról nem beszélnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sátoraljaújhely - Evolúciós egészségközpont Szamosvölgyivel
  2018-09-12 02:02:14, szerda
 
  Pár éve mondták, hogy itt lakott a világapokalipszis bérházában Szamosvölgyi, amelyik zsidó népe születésem óta áldozza a családot, a Hegyalja Ruházati Szövetkezetben dolgoztak Migléczi, Lantos sakk-kártya kezdet és sokan mások, mint valamennyi csapása a romániai állandó Magyarország ellenes csapásoknak. Névtárukat, tetteiket, sorsukat a hegyek népe hajtotta végre sátán népével, amik kívánságműsorokat rendeztek maguknak énekemmel, fényevésen tartva engem ötszáz forintos bérért azzal a mondatával a borsodi Benedek és különféle legyeknek, mint számviteli egyetem diplomásainak, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak Kovácsok sorsaként a vaskommunista korszakok végrehajtásakor homlok bélyeggel együtt. Még ez a korszak belenyúlt a medve szocialista időbe, amiről gondolták valamennyien, hogy Mészáros Kata vasvárosi főszereplő én vagyok, mivel a családon hajtották végre az utcanéppel állandóan ismételt szocialista kort.

Szamosvölgyi polgármester lett, a városi áldozóimat hatalmas jólétbe emelte az utcanépével Újhelynek, hiába mondták neki,hogy engem áldoz ismétlésében a születési időknek, akár Istenes, Majoros, Cselényi és a többiek, folytatta Újhely világ-Magyarországgá terjesztését kezdte elölről a véráldozását szocialista iskolai berendezés ratkós névtárával.

Ugyanekkor az állandó világapokalipszis cigány képviselői Evolúciós központot hoztak létre a sátoraljaújhelyi orvosok között, kitéve a felratot a kórházra negybetűkkel, ami náluk azt jelenti Varga Új Bekezdés vasfüggönyös hosszabbítójuk írása alapján, hogy egyre lejjebb süllyed átváltozással az emberiség, meg hogy én vagyok az áldozata 1998-as csípőcsontom kikötésének kezdetével ismétlésben az összes vasfüggönyös Varga, Varsányi, Kótai és a többiek tettei miatt hibáztatva, hogy ezek lezárva a határokat lemészároltak minket. Állandó sziszifuszi munkát végzek, letörlik az apokaliptikus írásaimat minden oldalról, a homokot reggeltől estig hordtam, a váram minden este összedőlt, aztán leültem és eltűnődtem azon, hogy mennyi minden vagyok. Ők lettek, a vasnépek az értelmiségek, fontos hivatásokat betöltők, politikusok, nemi csapások a sztárok, csúfolva engem Dávid Mónika és a többi gyilkosuk által, hogy nekem érettségim van, lenézve, mint diplomás vasak az embereket azért,mert ők Kátyis áldozásommal termelték ki a sátán parasztjait falvakból, meg csak őket engedték a vaskoriak tanulni a nácikkal, patológiákkal, az értelmiségnek született lényeket lebombázták szabályszerűen.

A sátoraljaújhelyi orvosok különösen gyűlölték az embereket, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, akár Kacsik doktornője a már külföldöt megjárt nyugdíjasának az országnak, amelyik azt mondta, hogy a húga, mint apa ápolónője második agyvérzése idején minek ment hozzá ahhoz "az emberhez", gyűlölettel ejtve ki az ember szót, amit a világ többi része nem is ismer.
Kósa Emese és Bohács pszichiáterek megölték az öcsémet Vona Gábor perverz ricsei elmeosztályával, megsokkolva tízszer a fejét azért,mert a nemi csapások nem tudnak gondolkozni. Ösztönösen cselekszenek, megtévesztő a beszédjük, mivel elmeosztállyal járnak, mint kíséretükkel.
Felfoghatatlan, amit a pszchiáterek Müller Péter Sziámi és a Nyírő Gyula kórház elmeosztályával végrehajtottak az emberiség ellen 130 éve, de Müller Kupaiékkal már sokkal hamarabb kezdte a kommunikációs bénításokat emberiség ellen.
Valamennyi pszichiáter világapokalipszist hajtott végre, a régi, nyílt harcokat elmeosztály elmebetegségei közé besorolva, mint földönkívüliekkel, feketemágusokkal mészárolók hada, cigányság állandó kíséretével, mindenféle fertelmével a másik világnak tűzben járó ördögök és sátánisták mellett. Azelőtt egymás ellen harcoltak, aztán a visszajött Magyarország gondolt egyet, hogy megáldozza 130 éve folyamatosan elmebetegeivel a semmiről sem tudó kislányokat, embereket.

Az Evulúciós központot most számolják fel, miután befejeződött a vasfüggönyösök miatti kínzás és gyalázás, külföldre távozik a létrehozója. Varga Evolúció végmondata az, hogy az arcom nem lesz ismerős, deformációim és ínnyezetem lebontásakor tort ültek a vasnépével a tolókocsikba ülők, mint Medveczky Ilona Halak pusztítók megváltója és társai, mint Idegenhangú Évás értelmiség legyőző Bajor Imre és társai bemutatva, hogy mi jár nekik a temetési ünnepemen, penitenciás véráldozással.
Sátoraljaújhely csernobili legyőzésemkor kezdett a menhelyi népei helyett a fenevad energiájával lakásokban 83 éve mészárolóknak gyermekfalukat építeni, ekkor közölte velem a gyámügyi vasnép képviselője, hogy egyáltalán járnak-e iskolába a gyerekeim Vajkóné néven, állandó vas utcanépe a Rákóczi térnek. A jegyzőnő a sátoraljaújhelyi rendőrség segítségével felfoghatatlant hajtott végre az én kicsinálásom után saját Hunnia börtön szerepükként a kék földönkívülijeivel Tiszolci hálózatuknak.

Miskolcnak fényevés járt volna 1967. óta, amióta minket tartva forrásvizen, a világkönyvtár állandó tulajdonosa és városa sötétkapus dögjeivel világ körüli utakra indult kerékbetörőmmel, mint fekete ruhás feleségével automata mosógéppel és mindenféle technikai vívmánnyal felszerelve főembereként a vasfővárosnak, amit nem lehet tőlük elvenni,mert őket kellett volna összezúzni. Miskolc állandón éhen halatta a földrészeket, ahogyan számolták fel őket Várkonyi Harrison Ford és Bosch, meg különféle neveket tartozó Delhusa Gjon motorával megjött albán túlélőivel az emberek lakta világrészeknek, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni. Friderikusz Sándor az összes véráldozót bemutatta Show műsorában, hogyan gazdagult meg, mint egykori kommunikációs bénító, a hangom elvételével emelkedve 1971-es munkába állításomkor.

Tehát én vagyok az összes vasfüggönyös mészáros és értelmiség legyőző egyszemélyben 1998. óta, ők meg a médiát jelentik a poliitikusokkal, a tanárokat, orvosokat, művészeket, valamennyi értelmiségével a nagyvilágnak, beleértve a filmszakmát is. Szerencsés a nevük, megnyit minden zárat előttük, olyan királyi életet éltek, mint a Gáborok, meg az indiai cigányok, vérből nemesedve emberré. Csak a sajátjaikkal jótékonykodnak, ismerik mindenki születését, hogy melyik csapás mit hajtott végre, mi a szerepe. Soha nem lett volna vége a rokkantak miatti támadásuknak, azért, mert megtámadtak engem születésük előtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország világ-apokalipszise ismét
  2018-09-11 10:35:01, kedd
 
  Magyarország világapokalipszise a világ összes természeti és mindenféle csapásával, melyek képviselői születésem óta elhordoztatták szerepeket, végrehajtották első embergyilkosság óta tetteiket, csonkításokat, gyalázásokat ismét naggyá válik, Világ Istvános Rákóczi téri vasnép és Hunnia börtön bibliiai gyilkosaival, amik szerető családban éltek jutalmul ahelyett, hogy a vér kergette volna őket, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával 130 éve.

A világ-apokalipszis, melyben a világmindenség összes csapása foglaltatik 83 éve értelmiségként él, utódokat létrehozva szándékosan hosszabbításuk végett, penitenciás véráldozásommal, utolsó magyarként áldozva meg kakasfrizurájával a Tóthoknak, sakk-kártyás főszereplői helyett Sophia Lorennek, minden törésük, idegösszeroppanásuk, nemi fajtalanságuk, perverzióik, diktátori fasiszmusuk, művészeti vezetőik elmebetegségei miatti támadással folyamatosan megállás nélkül Kelet és a cigányság felemelésével gyalázatukkal.

A világ-apokalipszis értelmiségi népe és politikusai hatvan éve utazgatnak a világon, hatalmas gazdagságra kerültek ellenség nélkül, mert az ellenségük Romániával együtt, mely az otthonukat jelenti, mint állandó magyar gyilkosoknak felvett magyar nevekkel az ember volt, meg a csillagok az égen.

Az értelmisége a világ-apokalipszisnek és különféle poliitikai könyvekből vett izmusok képviselői állandó világ irányítóit jelentik, ezek számolták fel a világrészeket, majd kezdték elölről a szocialista berendezésével a medvének, akinek üzen a narancs kormány 1986. óta folyamatosan a felcsúti kisvonattal, Mészáros gázszerelővel, csÍkos vázájával a légy népének Miskolcnak, amik helyett meggyaláztak engem a sátánjukkal és rózsakeresztes rendjükkel azzal a mondatukkal, hogy mire vágok fel, hogy nem vettem észre Magyarország utcanépét és cigányait emberként, amiktől undorodtam. A másik mondata Magyarországnak, amelyik elindította Gábor Zsazsa nemi csapásait gondolkozás nélküli légyként meggyalázni a világot a szőkéivel együtt a náciknak, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. Orbán Viktor élvezi nemi szervével a véráldozást, hogya a gyalázatot torként ünnepelve be is rendezték. Ez a felfoghatatlan véráldozás, régi elmebetegsége a Pszichografológiai Bertalan utcai listának.


A Hunnia börtön, amelyik a romániai boszorkánnyal lezárta a határokat fogadásomra, közös mészárlás és vérfürdő megrendezése végett, a világ összes szerepének végrehajtása miatt megállás nélkül letörli ezt a blogot a lengyeleivel, amik sorsát összes Jézusos idejükkel rajtam végrehajtották, de ennek ellenére nem kegyelmeznek, letörlik a világ-apoklaipszist, amiket gondolkozás nélkül szétpüfölt testtel és fejjel, kínzásom és gyalázásom közben írtam, segítséget kérve.

Mivel a Rákóczi téri tisztátalan lelkek penitenciás véráldozással olyan szépeket írnak Vénusz áldozással, nem csodálom, hogy a hatvanas évek óta lírai karám által Ízisz és különféle elméletekbe beavatott parasztság és kurvák csodálatosakat írnak, hogy övék lesz az irodalmi összes díja gyalázókként jutalmazva kurvaságuk elhordoztatása miatt 1986. óta.

Ízisz, mint írtam jelentkezett 1995-ben olyan hatalommal, hogy megállította gondolattal a gyorsvonatot, születésem óta nem tudni, hol járt, közös szerepe volt Bodorral, az űrpusztítóval, az összes szerepét a világ-könyvtárnak rászabták, melyek helyett tudtukkal és előre kitervelten Illés-Pistije miatt a vörös földönkívülieknek Vénuszt áldoztak.

Nekem nincs adósságom senki felé, mivel engem tettek Lázárék többezer éven keresztül feszületre, meg kerékbetörtek Alexandiiai Katalinként, úgy, hogy csak egy szoborfej maradt belőlem, ezért úgy gondoltam, hogy a világfeszületét székesfehérvári központnak egyesével vissza kell kapniuk az áldozóimnak abban a pillanatban, amint egy rossz gondolatuk van ellenem.

Álomban avatták be az elmeosztályok feltételezés szerint az elmebetegeket. 1997-es világ-apokalipszis II-es elmeosztályán a tompalátásomnak, mint állandó világapokalipszis végrehajtójának kitámadott egy mályi óvónő, akit nem tartottak elmebetegnek szerepe ellenére a megyei kórház orvosai, meg a perecesi tanárnőjük, hogy most is félrehúzódom, önbizalomhiányos vagyok. Kiabált rám, sértegetett, különösen akkor, amikor a következő Halak szülöttje a megyei kórháznak, Malek Andrea óriási szellemvilága megtámadta, felgyújtott mindent maga körül, akkor már üvöltött rám, hogy én tettem tönkre. Ebből következtetek arra, hogy valamennyien láttak engem annak ellenére, hogy be voltam zárva börtön lakásaiba a Hunnia börtönnek, hogy én lettem bemutatva az elmebetegeknek az összes szereplőjük helyett. Medveczky Ilona volt a határozatlan halak szülöttje a Vörös Oroszlán református vaskommunista, földönkívüli rendjei, farizeusai, szadduceusai, Heródes zsidói,antirkrisztusok, avatárok, pusztítók, apostolok megváltójaként. Így kezdték Szörényiék Illés összes reformátusával rajtam szerepeket, sorsokat, régi történelmeket elpörölve mindenkitől Szívdobbanások könyvanyagom szerint a vörös királynője helyett a sakk-kártyának, minden pusztítót megtisztítva áldozásommal Medveczky Ilona helyett. Csupán azért,mert szőke nemi csapásnak hozták létre, Kudlik Júlia Orbán indiai cigány náci által megváltottal együtt, amit születésem óta művelnek a náci bolt és közlekedés fóbiások, hogy a szőke nemi csapásokat megmentik, értelmiség legyőzőként megtámadták az értelmiségét a világnak miattuk.

Mivel hazatért Malek Andrea rendetlen egyik elmebetege a II-es elmeosztálynak, a világapokalipszis szereplői nem tartanak semmitől, hiszen tort ült az egész világ, tisztultak Amerikában is cserépsorozatom alapján a zsidók meztelenségéből az egykori történelem cserepeinek, kimosták őket a mocsokból folyamatosan, építve nekik nagy házakat, mint értelmiség legyőzőknek és a miskolci II-es elmeosztály állandó világapokalipszisének. Hazatér a szentté vált nemi kivégző, Staller Ilona is a Rákóczi teréhez a vasmegyének.

Csák Norris Halak úr sztárja a Bertalan utcai Halak szülötteknek, valamennyi állandó Halak szülött Pszichografolóigiai nemi csapásával az állandó világapokalipszisnek, az összes Balázsával, Ferencével a ferencvárosi focicsapatnak aranytrágya néven, ami valóságban vastrágyát jelent.

A szocialista iskola ellenes csapások sztárok, világ gazdagai, mint olimpikonok, informatikusok, magyar nyelv őrzői, annak ellenére, hogy 1983-ban megtámadtak engem egyedül a magyar nyelv miatt, mivel Magyarország jelen pillanatban és mindig is Románia csapásait jelentette István történelmével együtt, akitől elpöröltek engem Illésék sorozatukban. Én tartottam össze a családot a sportolók emelkedésekor a földönkívüliek helyett. Hatalmas erővel kérkednek annak ellenére, hogy emberek ellen voltak beállítva. A fizikai munkások, amikből sportolók lettek a Hunnia börtön állandó apokalipszisét jelentik.

A világ-apokalipszis ismét összeállt, kisvonattal, Mészáros gázszerelővel, futballjával a miskolc-kiliáni Puskásnak, amelyik csalt születése dátumában azért, hogy a feketemágusoknál sztár lehessen. Kilián, mint Rákóczi téri kurvák helyetti embergyalázó oda kellett, hogy kerüljön Felcsútra narancs színében a vasnépnek. Nem tudok mit tenni világ-Magyarország mészáros vérfürdősei ellen, ha letörlik a világ-apokalipszist, elhallgattanak engem végleg, mert még arra is 32 évet kellett várni, hogy tudjak arról írni, mi történt velem, hallgat minden cinkosa a penitenciás tisztulóknak. Ki mondta, hogy János jelenései vége megtisztulhat, az ózdi 666 központ, a halálnépekkel és a Sátán Magyarországával bármikor is? Még ezekhez mennek missziós térítés miatt, mint a termékenységi népeihez a kivégzőimnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
János jelenései Magyarország szentháromság végével
  2018-09-09 10:24:25, vasárnap
 
  A bibliai könyvecskékhez, melyeket művészek állítottak össze, Szepes Mária szerint a legtöbb írója János nevű volt, egy régi világ megtörtént helyszíneivel és általuk megöltekből szedték az információkat össze, melyek addig holt tengeri tekercsekben maradtak fenn. Az igazságalapja a Mária vallásnak a jungista dr. Melion többmillió éves aranysasként látható elmélete, állandó világapokalipszis részeként a világ ellen bevetve lelkekkel, mint szentlelkek fogalmával napbaöltözött asszony Máriájával. . Jeruzsálem temploma Annás eredettel bír, nem a zsidóké, Jézus megölésének helyszíne európai területen volt. A barakkos jelenlegi zsidóknak, amik a Bertalan utcai Pszichografológia részei, semmi közük nincsen hozzá, nácik és fasiszták 83 éve Vona Gáborral az élen, saját teremtményeiként az állandó világapokalipszpisnek. A szentháromsággal kezdték a bibliai áldozásukat sátán népeként, de születésemkor már a börtön karmikus sánták sorsával,hogy őket le kell nézni, futniuk kell mindig, mert vér terheli őket, ez a karma törvénye lett volna, nem az én sorsom tettük következményeként világfeszület létrehozása végett, a világ bűneinek elhordoztatásával.

Másik mai napig új missziókra okot adó Krisztus elméletük a Talmud keresztre feszített Jézusa, akit Heródes zsidói, farizeusok és ördögök öltek meg, mert ezek voltak a Hunnia börtön kezdetleges nemi gyalázásból született tisztátalan lelkei, meg az ördögök első csapásai kénköves szaggal, melyek a láthatatlan világban élő, hatalmas erővel, tűzben járó élet és halál urait jelentették már. Ezek erejét használják a jelen bibliai apokalipszis képviselői atlantiszi feketemágiaként, kereszten hét rózsás, kék ruhás hölgyes áldozóim.

Illés-Pisti bekerült a bibiába, mint aki megjelent Mózesnek, tehát állandó világapokalipszis végrehajtója lett a földönkívüliekkel együtt. Bekerült a bibliájukba Jeruzsálem néven az égő Jeruzsálem, egykori Lucifer kígyó,mint akkori sátán uralma idejéről, mely mai napig új missziós térítés oka véráron, melyen Krisztushoz lehet jutni a jelen Magyarország bibliai Jeruzsálemének, mint Lázár halál népének, Illés romániai református halálnépének, tatár halálnépeknek, Kacsa Penelopé halál népének, üzbégeknek, türköknek, törököknek, Mexikónak, Brazliának, meg minden országnak, ahol halálnépek és állatok vannak emberformában a vasvárosi tisztátalan lelkeivel Borsod megyének, amik ilyen hatalmas létszámra szaporodtak nemi gyalázásából a jóembereknek.

Rima Jeruzsálem cserepeit letöltöttem az oldalról, melyeket az egész sivatag ismételt, ezekből állottak fel véráldozással, a média közvetítette, mikor ismételték az írásaimat a megmaradt anyagokkal együtt. A tíz éves anyagokat, köztük példázatos történeteket, nevek jelentését, Talmudot, meg rengeteg munkámat, melyeket kommunikációs összezúzásom után írtam, nem tudom letölteni, mert hatalmas munka és engem megvisel az elolvasása is a történteknek. Én a gyenge embere vagyok a Talmud teremtőinek, amiért azt mondták a cigányok megteremtésekor, hogy erős nép kell a világnak, mert az emberek szíve túl gyenge. Remeg minden részem, ha bármiféle jellemtelenség ér engem. Eszméltem folyamatosan, a nekem mondott üzenetekből építkeztem. Én voltam a Szabó család szopós kurvája, kohlinka néven Csisztu, Bea és a cigány pinák, állatokkal fajtalankodók helyett gyalázva éjjel nappal Magyarország néven, miközben ezeket sztárrá emelték Staller Ilona tisztításának kezdetével a nemi kivégzőinek a Pszichografológiájuknak. Én voltam az egyetlen elmebeteg is Magyarország helyett,kizáró gondnokság alá helyezve feljelentésemkor, míg Felcsútot kisvonattal és focipályával építették, több oldalra oszolt állandó világapokalipszis elmeosztályának politikusaival, vallásaival. A legtöbb, ami elhangzott, hogy a tatár halálnép már megtisztult gyalázásom és kínzásom közben, vagyis ez járt volna nekik. Mocsok a legszebb szó, amit Magyarországra mondani lehet. Mindezt az elmeosztály által végrehajtott mocskot a blog üzemeltetője törölni fogja, pedig felfoghatatlan volt felsorolni is, ami éppen az eszembe jutott, mit és hogyan hajtották végre.

János evangélista megálmodta Jézusa ellenségeinek végét, melyek jelenleg és kétezer éve Magyarországot jelentik az összes hozzá tartozó néppel, mint a Jelenések végével: ózdi 666 fenevad energiájával 83 éve értelmiség legyőzést, csonkítást, bénítást, mészárlást lakásokban végrehajtó menhelyi cigánytelep Müller Péter Sziámival, 666 kétszarvú hamis prófétája a jelen bibliás földjének az ózdi feketemágusainak Cseh Károlynak, amik születésem óta engem a világ összes szerepében megáldoztak, elpörölve mindenkitől Vénuszként Illés-Pisti miatt.

Bibliai jelenések vég, szintén elégetésre szánva trianoni Magyarország királya, a sátán, mely Kex együttes zöld-sárga hangyák lejárata kezdetű dala szerint állandó magyar kislány gyilkos és gyalázó azóta, amióta János egykor meghalt, darazsak harcoltak Japánból a kislányokért, akikről nem is tudtak. Hatalmas címergyűjteményüket be tudom mutatni a világ-Magyarországnak, amiket ki is tettek a városokba a Vatikánja segítségével a tort ülő népeknek.

Bibliai jelenések vég megszüntetésre szánva a romániai szentháromság tagja, Illés együttes halálreformátusaival, állandó ébredő vallási játszótérrel kezdett világapokalipszisével, világkönyvtárával a lyukas szívű Szabónak, sötétkapus dögjeik mészárlása mellett.

A cigányok véráldozásuk tetőfokán saját bibliát adtak ki Indiának, mint állandó világapokalipszis végrehajtói és országok elfoglalói.

Metro szerb pulyaszeplősítő szentháromsági tagja a Hunnia börtönnek ismert, ugyanúgy, mint az Omega égi koncertjével Magyarország által meggyalázott, megcsonkított és kiárult embereknek és angyaloknak. A Metro fajtalankodói állandó kislányáldozókat jelentenek a Hunnia börtön bűnözői által.

Az Újszövetségbe bekerültek a velük közösen űrapokalipszist végrehajtó ufók, amik kitermelték Kátyis áldozásom mellett a falvakat és a tanyákat, értelmiséggé és sztárrá téve őket, lehozták az informatikai robbanást a patológiáknak, utcanépnek.

Ebből következik, hogy Magyarország néven futó Hunnia börtön hatalmas elmeosztályának, mint véráldozóknak, amik így tisztulnak emberré nemesítés végett áldozásunkkal születésem óta, mint utolsó csillag és ember áldozatuk egyedül volt iszonyatos helyzetében, világ-Magyarországnak, mely kétezer éve folyamatosan berendezi a földrészeket, saját képére formálva már nagyon régen nincsenek ellenségei, mivel a Talmud Jézusa Krisztussá vált a másik világban a többi vallás mellé létrehozott Jézusuk melletlt, akik helyett engem Varga Rózsa vasfeszületére tettek születésem óta megállás nélkül az összes vallásával a cigiről szokó perverzeinek a Pszichografológiának. Feltételezés szerint ezeket a fajtalankodókat is börtönből engedte ki a Rákóczi tér születésem óta fokozatosan, ahogyan tette ezt Erdélyben. A Hunnia börtön robotgépe Orbán Viktor formájában látogatja sorban az orosz népeket, melyeket létrehozott kőkor kezdetével Ázsia bibliai apokalipszise után. Így lettek az Antológia Humana és a többi nyelvi rokonság ősei a türkök, cseremiszek, számtalan népcsoportjával a finnekkel együtt a vasvárosnak. Én egyedül egy robotgéppel és az indiai cigánysággal, Teve utcai képviseletben a barakkos legyekkel nem tudom felvenni a védelmemben a harcot, sem a vallásai ellen a feszületemmel emelt Bertalan utcai 130 éves apokalipszisnek.

Cigány halálnépet, romániai halálnépet nemesítenek születésem óta az összes reformátusával a haláloknak, áldozásommal vitték ki őket a megyéből, koldultatáson tartva, megtámadva azért, mert kihasználták a férjeiket. Benne volt sajnos az elméletében Nagy Anna halottjuknak, mint kommunista koruk végének, hogy feltámadásra készülő állapotban van, hogy mire készült Magyarország, miért áldozott meg minket az összes karmikus elmebeteg és halott helyett.

Mákostészta volt a magyar jelmezes kezdete a hét halálfátyol feltekerési tervének, amit mindig eljátszhatnak a halálvilágukkal Bródy Jánosékkal.

A Sátán és Hunnia börtön bibliájában rengeteg Jézus van, legtöbb vasrácsos feszülettel berendezve, a Talmudé a római egyházban van, a riói és többi feszület Miskolcé. De a legnagyobb feszületem a világ bűneinek elhordozása mellett a székesfehérvári.

Valamennyi elméletnek kezdete volt, amivel emelkedtek az elmeosztály tagjai, mint Böjte Csaba Dévai Nagy Kamilla szereplő helyetti áldozásommal 1993. óta, ferences rendi világapokalipszis ismétlésével, ezért kapott kitüntetéseket, mivel én voltam egyedül nyomorban és szeretetlen állapotban az utcanépe helyett Romániának. Ki szeret? versem volt a Déva vára kezdete áldozásommal, minden utcanép a Hunnia börtöné, az az Isten felettük, az orosz gyilkosok népe. A gyilkos gyilkológépet hoz létre a saját képmására.

Remélem, miután velem felszámolták az emberiséget, lesz méltó ellenfele az állandó jelenések végének, bár már nincs mit berendezni, mindent összezúztak, felszámoltak, lemészároltak, meggyaláztak, megcsonkítottak azért, mert szépen beszéltek az emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunnia börtön elmeosztályának emelkedése 1983
  2018-09-07 20:07:02, péntek
 
  A Hunnia börtön elmeosztálya külön apokallipszist készített magának régi filmek feldolgozásával, valamennyi János, Imre, Marianna, nemesi elmeosztály emelésével penitenciás véráldozással 1983-as kezdettel összerakott Révész sátoraljaújhelyi utcai névtár alapján. Az Ildikók a Hunnia börtön karmikus népét jelentik, születésem óta támadnak miattuk, mint Lendvai Ildikó miatt kőszegi kezdettel.

1983-ban éjszaka feltörték a Zsiguli autót, szóltam a Zsigájuknak, hogy megszólalt a duda háromszor, mindig azt mondta - amin meglepődtem, mert első alkalom volt ilyen -, hogy képzelődöm. Már a Hunnia filmeket kezdték el, az utcai berendezéssel bíró Duda Kovács rendőrségének elmeosztályának szerepét az áldozásommal előre eltervezve.

II. Jánost a padlásos filmjükből már vitték pápának a saját maguk által ismét emelt Vatikánjába a Herman Ottó Múzeumának Miskolcnak.

A Jánosok születésem óta kiválasztottak utolsó ember áldozással, mivel a Hunnia börtön alázása utolsó német árja családnak szólt a határok lezárásával.

1986-ban, csernobili legyőzésem után jelentkezett Begaláékkal együtt az utcanépe a miskolci apokalipszisnek Sátoraljaújhelyen, köztük a Duda nevű Kovács rendőr fiával, támadóimmal, Erika tanárnőként nyugdíjba vonult utcanépének kíséretével a Kiliánnak. Valamennyi Erika utcanép kísérettel támadta meg az embereket. A médiája az 1997-ben kezdett Duna tévéjükkel közös kereskedelmi csatornáknak valamennyi utcanépet értelmiséggé tette összezúzásommal. Ekkor kezdték elölről Gábor Zsazsa szépségkirálynő légy feje miatti támadást együtt Cilike helyetti gyalázással Benkő sorsként. 1976-ban pár hónap volt arra, hogy valaki elvigyen Sátoraljaújhelyből, míg a kisebbik lányom, akivel jött Benkő Lajos sorsa, meg nem születik. De a nagyobbik lányomat azért hozták fogságban, hogy folytassák a miskolci apokalipszist, ő vezessen engem.

A Hunnia elmeosztály médiájában felvonultak a régi filmek, néha orosz, néha német felirat mellett, aszerint, éppen kiknek a szerepét hajtották végre, vagyis nemzetközi az elmeosztályuk. Itt, miután az utcai könyvtáron gyalázásommal és áldozásommal végig ment a városi rendőrség, a Hitel tábláját tették ki az egyik filmnek, elmebetegnek feltüntetve engem maguk helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszönet mindenkinek - megszüntetése előtt a blognak
  2018-09-04 20:17:49, kedd
 
  2007-ben ültem le a számítógép elé megcsonkítva, gyalázva éjjel nappal, melleim körül az Új-Kígyósi termékenységi Isten egyre szorosabb kínzásával, minden részemben eleven állatokkal, meghagyott fogaimban patológiáival a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, amikkel a magyarországi orvosok lezárták a határokat, hogy kivégezzenek minket öcsémmel együtt, egykori Istenekként. Nem tudtam egyáltalán gondolkozni, sem érezni a szívemmel, melyet feketemágiával égettek állandóan, fogdosva, nyomogatva, melyet a vidám torünnepet ülő médiában bemutattak összes lakásban lévő csapással együtt. Ezt normálisnak gondolták a világapokalipszis tagjai, amik zárolják a segítségkérésem óta az összes azóta történt fejleményt, neveit a főszereplőknek, amiket félve írtam le, hogy vannak jogaik. Nincsenek, állandó világapokalipszis végrehajtói, emberiség ellenes véráldozók. Diszlexiás voltam, össze-vissza ütöttem a betűket kezdetben, hangom egyáltalán nem volt, csak egy mély tüdőhang-féle. Könyvek másolásával gyakoroltam írni, de a helyesírás mai napig gondot jelent. Mivel idegen nyelveket nem engedtek tanulni nekem a nemesek állandó emelkedése végett, melyek állandó vasfüggönyösök apokalipszist hajtanak végre, Carlo Vary Óra véggel, mint feketemágiájával az atlantiszi feketemágusoknak, számmágiával, ami alapján születésnapomon mindig megtámadtak valamivel, vagy éppen költözködtem aznap, kezdve a szívem átszúrásával 1983-ban a lyukas szívű egykori támadóm helyett, mint állandó világkönyvtáros helyett ismétlésében már a szerepének, mert akkor állapították meg az orvosok, hogy lyukas a szíve. Minden szerep között ilyen csapások értek a régebbi időben végrehajtottak tetteik következményeként. Nem tudtam kérni segítséget angol nyelven a nagyvilágtól, mivel magyarul sem tudtam már beszélni, csak értelmetlenül.

Lassan másfél éve, hogy kiszedték belőlem az újhelyi kékek az eleven csapásokat, mint a világ Urát, a Sátánját az országnak, amelyik Csernobilkor győzött le fertelemmel, amit a berendezésével kormány néven mai napig ünnepelnek tékozlással és gazdagulással. De kezükben a törvény és a jog, amivel parancsolnak, visszaélnek, őszintén mondva, nekem arra sincs szükségem, hogy börtönbe vigyék őket, mert mindazt, amit műveltek, semmivel sem lehet visszaadni.
Azóta földönkívüli háború történt, mivel születésem óta Tiboldi Mária romániai Ufó sorsát rajtam hajtották végre, hidegháborúként, akár a vaskommunizmusát Miskolcnak Putyin népével együtt, ami az egyik hazugságuk mai napig, hogy Oroszország a hidegháborús központ, mivel ez egy hatalmas világkönyvtár berendezése a Hunnia börtönnek Illés reformátusaival, állandó Károlyi és Gönczi bibliájukkal.

Földanyaként támadtak meg 1998-ban itt, felvonultatva az ördögöket a környéken, akiktől lopták az atlantiszi feketemágiájukat. Nem tudtam tenni sem az atlantiszi feketekereszten hétrózsás Mária, Ízisz, Vénusz - ez a vaskommunisták ereje is - áldozásuk ellen, mivel én semmiről sem tudtam, hiába mondták, hogy ne éljem magam bele a szerepekbe. Mivel állandó világapokalipszis végrehajtói ezek a véráldozók, mai napig díjazva futtatják magukat, kiállításokat szerveznek, filmeket rendeznek, orvosok, tanárok, óvónők, informatikusok, ügyvédek.

A média Zöld medeia horroros médiájaként külön van, Ágneseivel a Pszichografológiának, mely születésem óta zajlik az összes benne lévő ország, népcsoport, valamennyi művész, híresember, diktáror, nemi csapás elmebetegségei miatti törésemmel, támadásommal megállás nélkül.

Több oldalon megakadályozzák már a hozzászólásokat, egyenuralma következik a narancs Földanya áldozóknak, mint Áder Jánosnak és Orbán Viktornak a Hunnia börtönével, amik mindezt végrehajtották és Szenes Andrea horkolása miatt eleven csapásukkal beszállították a budapesti orvosok által berendezett Pszichiátriájára Miskolcnak, hogy ismételjék áldozati főszereplésemmel az egri 17-es csillag központ támadását ugyanazokkal a régi, ismét megszületett apokaliptikus csapásokkal.

Az orvosok közül páran nem vettek részt az áldozásomban, hiszen a Hunnia börtön rendezte be őket miattunk, hogy a világapokalipszisét az elmeosztályoknak rajtunk végrehajtsák.

Amerikai földön segédmunkát végez az egyetlen orvos, aki üzent, hogy a magyarországi orvosokkal nem akar közösen áldozni Vénuszt, mivel ezt tudták valamennyien rajtam kívül.

Egész Európa tudta, hiszen ide vannak berendezve állandó apokalipszis végrehajtóiként, hogy itt vasnéppel történő mészáros munka folyik, de senki sem tett semmit az érdekünkben.

Mivel gátolva vagyok most már bármiféle leplezésben, egyedül a világ ellen hatvan éve, pöcegödörjében a Bertalan utcai véráldozók Pszichografológiájának, melyek nagy közös áldozásommal egész Keletet a cigánysággal együtt emberré nemesítették születésem óta, nem látom a jövőmet. Ezt a felfoghatatlan, minden ésszerűséget nélkülöző, de szó szerint igaz szavakkal leírt üzenet-halmazt törölni fogják nemsokára. Hiába kértem, hogy tegyék fel név szerint és szerepek szerint az áldozóimat az internetre, de itt bojkottálva van minden igazság, mint ahogyan többszáz és többezer éve Magyarország részéről.

Hatvan év hatalmas idő, míg a szereplők jólétben élve utazgattak, szaporodtak, értelmiségként dicsekedtek hivatásukkal. A hivatásokat csak emberek űzhették, nekik van törvényük hozzá, az állandó világapokalipszisnek nincsen, hiszen ők az emberiség ellenes csapások.
Nem csodálom, hogy nem szívesen találkoznak azokkal az igazságokkal, melyek rájuk vonatkoznak, megsemmisítik őket. Itt is ez a sors vár a hosszú évek anyagára, melyeket gondolkozás nélkül jegyeztem fel mindig, vagy kékek vezetésében, amikor megjöttek, mivel én nagyon keveset tudtam, azt sem gondoltam volna, hogy én Istennő voltam. Széttaposták minden részemet a Bertalan utcai kíséretei a szomszédoknak a saját lakásomban. Nincsen rá bizonyítékom, ezzel nem mehetnek rendőrségre, meg azzal sem, hogy rajtam világapokalipszist hajtottak végre folyamatosan, mindig elölről kezdve, megállás nélkül, újra termelve ki a névtárat.

Letörlésre kerülnek a megmaradt cserepei Rima Jeruzsálemnek, vagyis Lucifer népének, mint egykori Égő Jeruzsálemnek, mely a vége volt a régi történelemnek cserepeken megrajzolva a rajtam végrehajtott történelemként. Nincs meg nekem a gépemen, át kellene mindent menteni, amihez nincsen erőm, mindez emberiség ellenes bűntettek halmaza lenne, ha lenne igazságszolgálgatás valahol. Letörlésre kerül a párak által megtekintett sakk-kártya sorozata a Pszichografológiájuknak, összes szerepével a felfoghatatlannak, Franciaországgal együtt, mint a Feketevonat és a többi lengyel történelemmel kezdődő egykori római egyház feketemágusaival Miskolcnak történő legyőzésének megtalált illusztrációi, az Időjelek antológia főszereplőivel együtt, mint az angyalával a Hunnia börtönnek, amellyik helyett engem győztek le Csernobil véggel.

Köszönetet mondok mindenkinek, aki tartottam bennem a kevéske reményt, hogy élhetek egyszer emberi módon, történhet csoda, visszakapom a fogaimat, lehetek olyan én is, mint az áldozóim.

Óriási félelemtől szabadulok meg a blog törlésével, mivel nem látom értelmét fenn tartani tovább, ha eddig nem érte el hatását, semmit sem tettek értem. Megszűnök a bloggal örökre, az egyetlen reményem és segítségem volt kivégzéseim alatt, miközben a politikusok és médiájuk temetési törünnepet tartotta. Ennyi volt itt az emberség ellenes rémtett büntetése.

Úgy látszik, ez a megsemmisítésem állandó része, mindenem bezúzásával és letörlésével. 1996-ben elégetésre került a vasfüggönyös Táncdalfesztiválosok, mint Hunnia elme tagjai által képviselt világtörténelem elpörölésemmel együtt minden egykori Istentől, királytól, valamennyi igaz történelmével az egykori országoknak. De ismerték a cigányai Miskolcnak a II-es elmeosztály betegeivel, mint Gálvölgyivel, ismételték temetési ünnep celebreálása közben Győzikéjéval apa egykori támadójának utolsó német árja család fölötti örömüket pentenciás véráldozásával a bibliai apokalipszis résztvevőinek kivétel nélkül.

A székesfehérváriak letörölték mint Bertalan utcai pszichografológiai tagok, állandó világapokalipszis végrehajtóiként az összes megjelent írásomat azzal azzal együtt, hogy kukurikúnak szólított engem az orosz tanárom,mert ez bizonyíték lett volna a Hunnia börtön ellen.

Most ismét törlésre kerülök, ezután jön a világ-Magyarország, vagy az apokaliptikus csapások kibékülése, ahogyan teszik ezt 1995-ös földre szállásuk óta tudományos-technikai vívmányaival a földönkívülieknek, akik meglétét annak ellenére, hogy állandó kíséretüket jelenti vörös-kék ruhájában a felkontyolt kislányoknak, tagadják valamennyien, az I. emeletes rózsakeresztes rendjével együtt a szörnyeteg pároztatójának a feketemágusoknak, meg a páholyokat fenntartó szabadköműves rendeknek, valamennyi földönkívülijével az engem megtámadóknak. Nem ez volt a módja szétválasztani a világot, hogy ki árt Vénusznak és ki nem.

Nekem nincs pénzem fizetni fenntartásáért a magyarországi történéseknek, melyeket itt nagy közös áldozásként Gáborok, Ferencek, mint minden kiválasztott Annája helyett az állandó világapokalipszisnek elneveztek politikának születésem óta megállás nélküli korokkal és történelmekkel. Nagyon sajnálom, törölni akartam a politikai részét a segítségkérésemnek, abban a tudatban, hogy jöttek segíteni valóban, de így örökre eltemetnek a pöcegödör mélyére. Még az öcsém egyetlen fotóját is leveszik, pedig együtt állítottak be minket 1962-ben magyar kislány jelmezem mellé áldozati bárányokként. Folytassák tovább mintha semmi sem történt volna az állandó világapokalipszis lírai karám verseit, ájtatosságait. Minden szó igaz volt, amit leírtam és borzalmas volt szembenézni vele, hogy miket tettek, nem tudtam visszaolvasni sem, mert nem akartam visszaesni a gondolkozásnélküli állapotba. Az igazság, mint az ország nagy közös Játéknak nevezett áldozása titokban végrehajtjva letörlésre kerül. Ennyi volt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolci vasváros Földanya gyalázás politikai zárolása
  2018-08-30 12:39:53, csütörtök
 
  A miskolci vasváros, mint vasfüggöny állandó végrehajtója Habsburg Ottó Őrház patikával berendezett bibliai apokalipszisével elégetésem után kívánta nyilvánosságra hozni az eddigi politikusok neveit, mindazt, ami történt eddig 1956. óta.

Faludy György negyven évre ment el, mint állandó teremtője a lírai karámnak, akár Lator és Orbánja a Bertalan utcai Pszichografológiai kéjgyilkosoknak, állandó hellenista és különféle korok berendezőiként. Faludyt visszahívták, adtak neki nőstényt pározni, egyből saját lakást kapott, feltételezés szerint díjakat is világapokalipszis végrehajtása miatt, akár az összes többi művésze a lírai karámnak. Faludy György azt írta, hogy 2020-ra készültek Magyarország néven azzal, hogy itt békességben fognak élni, miután engem kivégeznek, megcsonkítnak, eszméletre vernek, gyaláznak éjjel-nappal, fényevésemmel emelkedve Miskolc vasvárosa világkönyvtár tulajdonásával 1967. óta, azt sem tudták a halálnépei a sátán népének, mit egyenek jólétükben, járva a világot értelmiségként.

Grafomán Kohász Jenő került ide Romániából Hámorba, mint az LKM sátán népe állandó kommunizmust végrehajtóinak képviselete a II-es elmeosztályról, akit a sátán orvosai nem tartanak elmebetegnek összeférhetetlensége ellenére sem közlekedési fóbiásként. Így került leszázalékolásra, akár mint a többi áldozóm, a kivégzőim elmeosztálya pedig közgyóggyal rendelkezik. A Nyugdíjfolyósító adta nekik, miután a szerepeiket végrehajtották rajtam. Jenő kitámadott engem, amikor egyszer Falussy utánzatot írt váladék szavakkal, s azt válaszoltam, hogy ez versben csúnya, Faludynál is az, hogy mi vagyok én, mit képzelek magamról, hogy Faludyt kritizálni merészelem. Majd folytatta, hogy én egy kiszáradt, vagy ehhez hasonló aggszűz vagyok. Nem vagyok olyan szexuális beállítottságú, mint szőke Halak szülött felesége, amelyik velem egyidősként születésem óta az én gyalázatomból virul Miskolc városában, utódjaik szintén Gábor nevekkel. Müllerék felolaszlatták az LKM-t, ahol dudaszó szólt a világapokalipszis állandó végrehajtóinak, hogy ébredjenek fel, szétmentek a bibliai szereplők az egész világba, akár az összes munkahely, mint állandóan könyveket végrehajtó kéjgyilkosa Miskolcnak. Nem tudom, hogy a TIGÁZ az áldozásommal hogyan hajtotta végre Az ember tragédiáját, melyhez feltételezés szerint a világ minden részén a színek be voltak rendezve, ki játszotta Luciferjüket, Ádámjukat és Évájukat, mint utcanépeik képviseletét, mivel a főszereplő kancsal gépírójuk lett volna, de az fontosabb volt, mint én Vénuszként. T Asztalos Ildikó kitámadott engem, hogy ő különb az embereknél, mikor azt mondtam, hogy minden ember egyforma. Így is van, de Ildikó karmikus kurvája Jeruzsálemnek, tehát áldozásommal történő emelkedése világgyalázást jelentett a kilencvenes években folytatásával a cigányság utcára küldésének, velem együtt munkanélkülire kezdésével fertelem végrehajtása mellett az egri csillag központ történelmének, minden pillanatát berendezve az egykori barokk kornak, Talan földönkívüli népének menekülésével együtt. Ugyanígy utcára küldték őket, kirárulták őket, ahogyan elbántak a magyarokkal szerte a világon. Ugyanezek a mészárosok, s ezek akarnak 2020-ra egy új Magyarországot létrehozni, amiért zároltak minden anyagot, megszűnésem után, amiért titokban tartották hatvan évig majdnem a mészárlásomat Ízisz-Vénusz-Földanyaként a lírai karám gyilkosaival mint értelmiséggel folytatni kívánták az apokalipszisüket, mert anélkül ezek élni nem tudnak.

Mai napig koncertet tartanak a pestiek Horváth Charli Bertalan utcai pusztító csemete, Sárközy Anita porcelánszíves, I. Emelete a rózsakeresztes rend szörnyetegének, mint utcanép folytatásaképpen áldozásuknak, újhelyi fuvaros mint állandó apoklalipszis végrehajtója, Csordás nevét viselőkkel, Gönczi Gábor furulyás szájújával az űrpusztító helyetti áldozóknak Gábor kiválasztott néven, társaikkal együtt. Nem félnek tőlem, hiszen nem féltek akkor sem, amikor megtámadtak születésemkor, azóta üzennek a csillagoknak, Isteneknek, medvének, mindenkinek, Merionnal együtt a rózsakeresztes rendtől, akiről feltételezik, hogy nem ártana nekem.

Az utcanépe a vasvárosnak szerteszét ment a világba híresembereként a lírai karámnak Kex együttesük kezdetével, melyek felkínáltak a világ urának Lehoczky Zsuzsanna saját népük helyett kiskoromban. Nyomorultak együttessel kezdték a barakkosok kivitelét és fényevésünket a vasvárosiak emelkedésével 1967-ben.

Az utcanéppel olyan törvényt taposott a világ ura, ami még soha nem volt, amit a Hunnia börtön kezdett Simon Évával születésemkor, hogy le kellett volna néznie mindenkinek és senkinek sem szeretni a bibliai apokaliptikus tagjait, mint Barabbásokat, Jakabokat, Fülöpöket, Lukácsokat, Ácsokat, valamennyi névlistáját Miskolc városának. Valamennyien a II-es elmeosztályukat jelentik, amelyik mai napig Szabó családnál található, amelyik bevitt engem Szabóék helyett kivégezni a Hunnia börtönével a Vatikánnak, Íziszként. Még a fehérneműimet is szétlyuggatták darabokra a szép felsőkkel együtt, a kurvák öltöznek csipke alsóba, meg a tisztátalan lelkei a vasnépnek, elegánsan, előkelően jelennek meg a mészárosok az egész világban. Harsogó saját újságíróik kísérik születésem óta a vasvárosi tisztátalan lelkeket és kurvákat, ami folyamatos lehet, II-es elmeosztály képviselőiként.

2001-ben képviselt Uniós emberjogi bizottságokat tehát a vasváros hozta létre saját ügyvédekkel az egész világon, gyilkosok és cigányok kivitelével külföldre, mely a mai napig tart.Ezt követte egy népszámlálás, amikor megkérdezte tőlem a népszámláló, magyarnak, vagy cigánynak tartom-e magamat, s rákérdeztem, mi a különbség, ugyanis is német voltam, azt felelte, a cigányoknak több jogaik vannak. Azoknak a cigányoknak, amik születésem óta engem áldoznak emberré válásuk érdekében, meg szépülnek Földanya Katalin néven narancs kormányukkal. Ezt követően cigány bibliát adtak a penitenciás vértisztulók, saját jövőjük végett a vallások mellé, melyeket gyalázatommal emeltek szerte a világon, mint a mormonokat, adventistákat, evangélisákat, pünkösdistákat, reformátusokat, valamennyit kivétel nélkül, szentlelkeseit a Rákóczi térnek, prostestánsokat, ortodox állandó kislányáldozókat, zsidóival a NagyPán Pszichografológiai népének, Vatikánjával a Jánosokkal kezdett Hunnia börtönnek Földanya áldozással.

Az amerikai fehér ház politikusai idetartoznak, 130 éve hajtják végre a világapokalipszisét a Bertalan utcának. Busch kivételével mindegyik szerint, melyek kimaradtak a világkönyvtárból elmeosztályaikkal Iker torony bábeli népeként itt Magyarországon nem sérül senkinek a joga, itt minden rendben van, narancs 1989. óta tartó temetési és gyalázási politikának megfelelően. Mivel engem kivégeztek többször, a cigánytelepnek Indiából és barakkos legyeknek, amiket a Hunnia börtön feltett kormányra nem volt félnivalója annak ellenére, hogy ismerték a valódi magyar történelmét a csillagrendnek, mivel tömény feketemágia volt az ország többmillió éven keresztül, senki sem tudott semmit tenni ellene. Így tettek engem célpontnak az állandó világapokalipszis elé születésemkor, egyből az űrpusztító fogadott, amelyiktől az ufók is tartottak. Amerikában nemi közösség jött létre szexuális csapásaiból a miskolci Rákóczi tér állatainak és fajtalankodóinak 130 év alatt, termékenységi népekkel, valamennyi vallásával a perverzeknek, ufóival együtt az ózdiaknak.

Romániai szürke szemű világapokaliptikus tagjai nemi csapások lettek, olyan hangnemet engednek meg maguknak nőkkel szemben, mint szerelők, ami fertelme a romániai ufóknak. Régen voltam férfival, azért nem tudom megszerelni a vízcsapot, mondta egyikük. Az ufói miből gondolják azt, hogy egy hölgynek férfiondó erőre, dugásra van szüksége ahhoz, hogy értse a férfi munkákat is? Úgy tudtam, hogy az erő a szívben van, ezért támadta meg Magyarország néven az emberiséget szerte a világban a vasnép és a Hunnia börtön, ijeszgetésekkel is.
Eddig azt hittem, hogy a dugás meggyalázza a nőket, de mint kiderült, a miskolci kéjgyilkosoknál erőt jelent. Mindezt a Főnix Rákóczi tere hozta létre mindenütt születésem óta.

Egy kulcslenyomatot hagytak feketemágiával beleégetve a mákvirágos terítőbe, a Mákvirág a neten külön be volt rendezve, hogy ki helyett. A Kulcs Miskolc városa havilapja lett, képviseli az egész város a Tatárdombon történteket, valamint a kulcs eredeti jelentését, a csókot Kohut Isten népe által Földanya koromban a számon. Miskolc városa, mint mészárosok és kéjgyilkosok közössége, kimentett több, mint fele képviselőjével a vaskorok végrehajtóinak vallásaikkal együtt együtt élt velem, hogy Földanyaként áldozott meg narancs színében a cigánytelepének születésem óta saját könyvszerepében, betegségével, torzulásával, csonkulásával, elmebetegségeivel. Mindegyik be volt rendezve, Delhusa Hegyek lánya is, mai napig Új Missziós folyóirat sztárjainak,mint világapokalipszis állandó terjesztőinek tudósítójaként kiránduló embere a vasvárosnak.

1998-ban kezdődött elölről a születésem ide Földanya áldozással, skizopren refrénjével a médiának, melyek kivizsgálást kértek a két karom feketemágiája segítségével Ráczjától a Bertalan utcai orvosi kamara elnökekétől, amelyik folytatta az áldozásomat a kéjgyilkosaival. Ráczok ide voltak berendezve. Amikor a Bertalan utcai kéjgyilkosok autistájához értek, már sok volt mindenkinek, ekkor olyan adott nekik özönvizet, aki esővel kergetett engem mindenfelé. Nem Egyiptom volt, ahogyan Boros és Bochkor közvetítette a Hunnia börtön torünnepén. Értelmiség legyőzők voltak születésem óta folyamatosan, a diszlexiásokkal együtt. Ezért diplomát kapnak a narancs kormánytól nyelvvizsga nélkül, de ezen nem lehet csodálkozni,minden fő gyalázó díjat kapott a Hunnia börtöntől, amelyik megtámadott ideköltözésem után a buzijával Mártika Mária főszereplője sorsaként a jungizmusnak. Ekkor az apokaliptikus állandó vallási tagok képviseletei megindultak Máriapócsra, de feléledtek a ferencesiek is kolostorok újításával, tokaji névlistájával együtt Müllerék segítségével a protestánsoknak, vagy nem jut eszembe a nevük. Rengeteg elmebeteg nyitott ekkor vallási gyülekezetet, fesztiválokat rendező Pszichografológiai állandó világapokalipszist végrehajtó zsidókkal, létrehozták az amerikai világtestvériségét az űrbábelnek, amit ott Miskolc rendezett be.

Vannak saját ügyvédjeik, a börtön bűnözőknek is, hiszen Krisztusuk van, én vagyok a Hunnia börtön vezetője sorsaként, penitenciásan tisztultak, sírással Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Vaszily Mária genyó isten népe segítségével. Vannak saját Furhman Imre ózdi Vénusz áldozóval kezdődő emberjogi bizottságaik Európában, embernek hívják magukat annak ellenére, hogy 83 éve tart az utolsó ember mészárlása Magyarország néven. Sőt, magyarnak hangsúlyozzák magukat, a szerteszét nyaralgatva tüzeket okozva véletlenül kimenekült sztárjaikról történő közvetítésben.

1991-ben már készült a vasváros emberjogi bizottsága a Pszichografológiai cigánytelep áldozóimnak és a börtön gyilkosoknak német központban, amivel dicsekedtek 2001-es Nyírő Gyula kórházban történt támadásom idején, hogy övék az emberjogi bizottság, nekem nincsen, a cigányoknak vannak jogaik és a hozzájuk tartozó Miskolcnak szerte a világon, néger néven is, ahogyan felszabadították magukat barzllia néven, utcanépével az Egyesült Államoknak. Ez mind India, egyetlen nagy közös áldozásból emelkedve az arab összes népével Ázsiának. Éppen most olvastam, hogy Erdélyben is folyamatosan engedte ki a Hunnia börtön a börtönbűnözőket, akár itt 1956. óta, parókiákat hozva létre számukra, együtt történhetett az emelésük áldozásommal az összes perverzével és fajtalankodójával Borsod megyének. A gyilkosokat szándékosan uszították rá a semmiről sem tudó emberiségre folyamatosan, megállás nélkül, amit rajtam ismételtek saját végrehajtásban.

Hétpecsétes titok valamennyi politikai elmélete a Bertalan utcai narancs politikusoknak, hogy zárolták őket, legalább 2020-ig, nincsen felettük és a világ felett törvény, hogy azt tesznek, amit akarnak, emelve folyamatosan születésem óta a világapokalipszis csapásait, ezeket életműdíjjal jutalmazva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Történelem Magyarország kegyhelyeiként
  2018-08-29 10:58:36, szerda
 
  Én nem tanultam történelmet, nem értettem az egészet, két érdekes volt számomra: a Nagy Októberi Szocialista 1848-as forradalom és Petőfi szabadságharca. A történelem tanárok mesélték az életüket órán, nem akartak hazugságot tanítani. Ránk bízták, mint értelmiségként megjósolt kutya évében szülöttettekre, hogy kibogozzuk az igazságot.

Lenin ezer éve élt, folyamatosan ismélik a nemeseivel az elmeosztályoknak és a miskolci Rákóczi térrel, Sátánjukkal az élen, Godzsák Ildikó, dr. Szmisz és asszisztensnője, Margitka, Káli Sándor szocialistái, árnyékoskertje nemi gyalázóival a szocialista iskola megsemmisítését. Ez volt 1848-ban is, Lenin saját berendezésük volt akkor is már, akár Sztálinja mellett az ötágú emberszabású csillagosoknak, ami azt jelenti, hogy ember formában születnek meg a nemi csapások, amik a vaskommunistákat jelentik. Kutyaként maradt fenn a kínai horoszkópban.

Petőfi Sándort is helyettesítették nemi fajtalankodóval, megtaláltam bizonyítékként a Rákóczi téri ismétlőjét, fotójával együtt. Az igazi Petőfi Csillagrend tagja volt, Szerbiában. Kossuthja Sátoraljaújhelynek minden államfővel együtt romániai berendezés. Gábor Áron magyar volt, ezért rendezte be Miskolc az összes Gábort születésem óta Katalin Földanya áldozásból véráldozással, Koncz Gábor kezdetével. Penitenciás vértisztulók valamennyien kivétel nélkül, Gábor Áron rézágyúja néven. Gábor Áronnak a szülőházát is a Rákóczi tér kiárulta, majdnem összerombolta magyarnak nevezett politikájukkal.

A többi világtörténelem közös: Hunnia börtön és a vasváros berendezése világkönyvtáraik alapján, mindig elölről kezdve a háborúkkal együtt a játékaikat szexuálisan, mivel kéjgyilkosok valamennyien. Bertalan utcai berendezésben áldoztak meg engem Woddy Allen kezdetével a francia Eifel vastorony nemi csapásai helyett, ami zsidó kéjgyilkosokat jelent, az idetett 1971-es Napóleonos sakkkártyájukkal együtt. Nem ismerem ezeket a sakkkártyákat, azt tudom, hogy valamennyit rajtam hajtották végre, mint a vörös királyné asszonyuk csapásait, úgy, hogy majdnem megbolondultam sorsaként, együtt az olasz Rákóczi terével a magyar nevű Hunnia börtön politikának Sophia Loren zöldasszony idegösszeroppanásával, ami a végzete lett volna 1986-ban.

Egyszer kihúztam az őskort, az I. tétel volt. Mindenki mondta, hogy de jó nekem, ennyire könnyűt húztam. Semmit sem tudtam róla. Üldögéltem egy darabig, aztán feladtam. Mesélni kezdtem, hogy vándoroltunk, vándoroltunk, egyszer csak letelepedtünk. Aztán bogyókat gyűjtöttünk és vadászni kezdtünk. Ez a zsidók történelme volt, amik idejöttek bibliai Jeruzsálem berendezése végett, állandó apokalipszisével a debreceni református bibliának, ahogyan Luther is leírta az ország veszedelmének baját, hogy ide van szabva minden bűne a világnak.

Nem hittem a kőkorban, aranykorban, különböző korában a Föld történetének, biztos voltam benne, hogy minden meg van hamisítva. Ez éppen olyan, mint amikor a romániai laborból készült Ufók azt állítják, hogy tűzből állott elő a Föld, mert ők úgy készültek valóban. Nem tudtam, hogy állandó világapokaliptikus szereplő Fraddy és Béni, hogy van ahol senkit sem hagynak életben, elölről kezdik teljesen a korokat. Ez volt Amerikában és Indonéziában is, sőt Ororszország előtti világban is. Tény, hogy állandó bibliai apokalipszisük maradványait Jókai Mór is megírta, talán ez bajuk vele, azon kívül, hogy rendes volt, hatalmas vaskapu díszeleg régebbi vaskori idejéből Romániának, sajátja a vasnépe Borsodnak. Aranykor, mint Babilon zsidóival a debreceni bibliájuknak állandó, most is a könyvszereplő skizopren elmeosztályok lovagként és nemesként képviselik, büntetlenül.

Kurucai Miskolcnak, egész Kuruc utcai berendezés mellett Labancz Annája ellen Romániának felfoghatatlan világapokalipszise a 83 éves Vona Gábor ricsei elmebetegnek Turulmadár jel kitételével, míg eszméletlenül feküdtem 1995-ben Pöttyös Panniként történő meggyalázásom óta turulmadárral együtt, ezek tort ültek a nácijaival az értelmiség legyőzőknek, amelyek felújították a bérházaikat is, mert meg voltak jelölve beázással. Én úgy tudom, hogy a kurucok kurvák, ezt mutatták a médiában, Lina néven Földanya áldozással kerültek berendezésre. Labancz Anna is én voltam az összes Annájával Romániának, míg ők Anna bálokat rendeztek, engem mészároltak a világapokalipszis főszerepeiben őrült Johannájuk kezdetével születésem óta, állandó ismétlésben. Én feküdtem a két világapokalipszis utcájában dr. Megadja Sándor mellett az orvosi szobában, nem értettem, hogyan kerültem oda.

Gálvölgyi Jánosa a Földanya áldozó Katalinnak ismételte az összes mesémet, melyek megtörténtek, mint a Johanna a farkaskutya Afrikában, ezen nevetett a tortülő kéjgyilkosok fél országa. Még a kazettát is ellopták tőlem, amire felvettem a mesék anyagait, a mesékből emelkedtek a Keresztesiek, mint elsüllyedt világ részei. 17 könyvanyagban írtam meg a magyarok egri csillagának megfelelő apokalipszisét a Hunnia börtönnek, melyet a vastáncdalfesztiválos elmeosztályával hajtott végre rajtam a Hunnia elme, én megírtam az igazat minden korról és időről, az álmosfüzetek pedig a két utcai apokalipszist jelentették. Minden bezúztak, elégettek a régi könyveivel együtt az asztrológiának, csillagoknak, egyiptomi koroknak, kis tarot könyvekkel együtt, mivel Müller Péter Sziámi döglégy elégette a verseit, mint többszáz éves állandó mészárosa a Hunnia börtönnek, 83 éves értelmiség legyőzést, csonkítást, bénítást, feketemágiával való összezúzást, kígyókkal, békákkal, patológiákkal való legyőzésével a tiszta embereknek végrehajtásával a menhelyi hálózatával. 1983. óta szervezte már a gyermekvárosokat együtt a nemesek újra emelkedésével, mint az összes elmeosztálynak. Döglégy végzett ki engem, kiviháncolva a fogaimat, eszméletenre. Soha többé nem jöttem magamhoz. Paul sátánistája maradt mellettem 2004. óta együtt Zee-vel, de reménytelenül, mert senkije nem volt Vénusznak, bár Presser Gábor Földanya áldozó Katalin néven születésem óta a többiekkel együtt, lírai karámjával Cseh Károlyéknak áldozott engem minden szerepében a feketemágusoknak. A kékek meg semmit sem tettek, akik többezer éve tudtak az állandó áldozásomról. Pszichiáterek kivégzése alatt, saját kivégző gárdájukkal, szerepeik végrehajtásával nem volt hová mennem kivizsgálást kérni, már csak azért sem, mert a rendőrség elmeosztálya is áldozott, meg narancs torünnepet tartottak a haldokásom és gyalázásom miatt.

Elrontották a szocialista iskolát a darwinizmusával az elmeosztálynak, mely szerint én és az emberek a majomból származunk. Nem hittem el. Nem tudtam, hogy a majmok állandó elmeosztály elméletét jelentik, vannak majmok miskolci berendezéssel a másik világban járó csapásokként, akkor értek hozzájuk, amikor éppen angyalként áldoztak 1977 körül és azt mondta Zsigájuk, mikor nevettem valamin, hogy mi van majom, látod az angyalkádat?
Négyféle embertípust különböztettek meg, nem értettem a szürkéket, nem tudtam, hogy ezek szürke szemekkel születnek már meg, elválasztják a szeretetben élő embereket egymától, romániai Ufókként, tehát ez is hamis volt, többmillió éves az eredetük.

Nem értettem az isteni teremtést, nem tudtam, hogy Mária jungista elmélete az elmeosztálynak, állandó világapokalipszis részeként, aranylegendájával a csillagok rendjének, amit az elmeosztály hajt végre Földanya áldozással. Ezek lopták el az atlantiszi mágiáját az ördögöknek, mint Hamvas Bélának, amibe beavatták az egész világ cigánytelepét is, együtt az ózdi Fenevad feketemágiájába, amivel a láthatatlan világban lakásaikban gyilkolták le a tiszta szívű embereket. Nem lehet visszaadni Nigériának, mint cigánytelepének Indiának, sem Dalai Láma népének, hogy patológiáikkal lemészárolták a világot, Várkonyi könyvét is motoros felvonulók bemutatása szerint végrehajtották folyamatosan többszáz éve atlantiszi történelmekkel, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni.
Az evangélisták valamennyien engem áldoztak Földanyaként narancs színben.

Nem értettem a freudizmusát az elmeosztálynak, hogy nemi csapásokat hoztak létre a láthatatlan világban mészárló földönkívüliekkel, mint feketemágusait Ózdnak és a korokat végrehajtó bibliai régi országoknak, mint Dumának, Edomnak, Babilonnak, hogy ébredő játszótér leszállításakor jöttek vissza, de megmenekültek Müllerék elől, amik kivégzőikkel várták nálam Nagy Anna állandó kommunista halálreformátus sorsaként, hogy leszállítsák őket az apokalipszis végén 1995-ben.

Ha tökéletes Isten lett volna bármilyen időben, nem hozott volna létre ember formában egyetlen lényt sem, örült volna annak, hogy tiszta szívű törvényekkel rendelkező emberek laknak a világon.

Mivel az I. és II. Világháború a vasnép történelmét jelenti az elmúlt többszáz éve emberiséget felszámoló történelmével véráldozókkal, nemi kivégzőkkel, csonkítókkal, bénítókkal koalícióban a Hunnia börtönével a Vatikánnak, ezért gondoltam úgy, hogy a tetteiket történelmi korszak végrehajtásával együtt névtárával a mészárosoknak, nemi kivégzőknek, melyeket tisztítanak férjekkel, utódokkal szaporítva a véráldozókat születésem óta, végtelen időhúzás végett, Magyarország kihalt helyeinek, várcsatáinak valós történelmével együtt, mint állandó romániai apokalipszisekkel jegyezzék fel.

Már csak azért is, mert a Hunnia börtön lezárt határokon belül végrehajtotta rajtam Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát mindent lebontó csapásával együtt a börtön mészárosaival, mint Gór Nagy Máriájával, ismétlésben 1995-ben a II-es elmeosztály ínyevő baktériumával. Mindent Miskolc hajtott végre születésem óta Ágnesei szerepeiben, meg Annái szerepeiben Romániának világmindenség apokalipsziseként, penitenciás véráldozással.

Amerika történelmét a vasváros hozta létre, rendezte be az előző pusztulás óta folyamatosan a börtön bűnözőkkel együtt, mint Németországét Uniós központnak, Trianoni Sátán népével együtt, egész Ázsiával.

Mai napig az idetartozó állandó világapokalipszis Halak szülöttjei diplomáznak, iskolákat hoznak létre, ahol hipnózist, meg különféle másokat befolyásoló feketemágiát reikivel együtt oktatnak, amit régen büntettek az egész világon Müller Rózsa románai boszorkány feszületesem feketemágiájával együtt.

A háborús diktárorokat, harcosokat a vasvárosa Borsodnak patológiákkal rendezte az egész világon, meg törzseivel az új-kígyósi Istenének, hívőivel Lévainak, amik feketemágiával űzérkednek, így győzik le egymást, mint Liptai Klaudia első embergyilkos démonja a Bertalan utcának, sztárjaként a vérfürdősöknek. Vérből vannak, tisztátalan lelkek a bibliai tagok, gyilkosságból és gyalázatból jöttek létre többezer éven keresztül, ezért nemi csapások és állandó mészárosai a tiszta szívű embereknek. Egész Ázsia, Korea, minden baktériumos országával a Vatikánnak harci csapásait jelenti a háborúk megrendezőinek. Utolsó háború Szűcs néven, ahogyan filmen is berendezték a vietnami patológiák elleni harca az amerikai kávés elmeosztálynak, ezt már összeházasodásával a facebooknak világtisztulással gyalázatból felépített létszámmal ismételték. Sorosék a Pszichografológiájával a Bertalan utcának, ahol lakom, 19 éve kezdett kínzásommal vérből született és emelkedett tisztátalan lelkek névtárának központjában zsidóként a világot összeházasítja, káosz állandó létrehozójaként, emberiség felszámolójaként, ami ellen védekeznek a tisztátalan lelkei a narancs Földanya áldozóknak kerítéssel, mint vérevők és nemi gyalázók magyar felvett nevekkel, kivéve azokat, akik ezzel nem értettek egyet és ezt ki is mondták.

Székesfehérvár a Bertalan utcai Pszichografológia okkultista véráldozóival, amik előtt Kati néni húzta mindig a zöldséges kocsit hosszú éveken keresztül, hogy saját sorsaikat, tetteiket végrehajtották, annyira biztos a dolgában világfeszületem ellenére, mely alapján a világ összes bűnét velem hordoztatták el Ízisz-Jézusként, hogy Holnapba lépett tagjaival végtelen hosszabbításban könyveket kiadva az idetartozó kivégzőkkel azt is levették az internetről, hogy engem az orosz Takács tanár úr kukurikúnak szólított, mert éppen szlovákiai irodalmi szövetségben vannak az utolsó ember áldozó Rákóczi terével a vasvárosnak.

2004-es kivégzésem egyidőben a német Uniós Pszichografológiai központhoz való csatlakozás idejével, Ázsia és a cigányság emberré emelésének torünnepével, még a Mu betűjeles emberré váló és új-kígyóssy rend termékenységi népeinek emberré válása előtt befejezték az életben való cipelésemet. Vadas Pál szabadköműves feketemágus feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó, akár az evangélisták, pünkösdisták lopott feketemágiájával az ördögöknek nem jött a segítségemre földönkívülijeivel az ózdiaknak, hogy Müller Pétert és sátánistáit elpusztítsák, annak ellenére, hogy ő vett fel a megyei kórház II-es pszichiátriájára, miután tépték a hajamat a lakásban, dobáltak a brazil mókus rendi kommunistákkal az ágyban, média torünnepében, kiszedték a hátsó fogamat letöréssel először Oláh Ibolya romániai nemi csapás miatt, amelyik nemi gyalázatát ezt követően is folytatták média kíséretében emelt szőke és cigány nemi kivégzők sztárrá tételével. Müller Péter döglégy volt, az ózdi fenevadnak, amelyik felruházta hatalommal, el kellett volna égetnie menhelyi cigánytelepével együtt, mielőtt kárt tesznek valakiben. Ez a világ történelme, hogy a borsodi Rákóczi tér kurvázással fogadva a Földanyát meggyalázta, tort ülve gyalázta éjjel-nappal, fényevésen tartva, saját tettét, sorsát, torzulását, betegségeit végrehajtva megállás nélkül, állatokkal és utcanéppel kivégezve folyamatosan, mert váltak az apokaliptikus csapások egymástól. Paul, Müller sátánistája arra figyelt fel a megyei kórházában Tűzkő Judit nemi csapásnak, hogy a Talmud népe, melyeket idehoztak valamiért, kislánynak szólítanak, lökdösték be őket elém a szobába, hogy menj az emberhez. Nem tudták, milyen emberről van szó, még senki sem látott embereket. Müller népe üzent a Magyar Nemzeten keresztül a fórumon, hogy itt maradt hányás söpredék a népe, meg én vagyok a nulla, a Hulla a halál reformátusok sorsát cipelve a székesfehérvári feszületre lányommal történő eltartásom közben, míg ők mentek ki nagy házakba más megyékbe, diplomázó utódokkal szaporodva. Tehát a másik világban nálunk voltak ezek a Talmud csapások, mikor kislány voltam.

A szimfóniára visszatérve, mint a sátoraljaújhelyi dohánygyár által régi történelemként játszott időre, a zenei világapokalipszis, melyek árja áldozással kezdtek violinkulcsos kék villámlás nyakkendőben vége többszáz éve látható volt, amikor a genyónak mondott halálnemi szerves baktérium fegyverekkel ellátott nemi gyalázókat a vasváros megalkotta, így harcolva az emberiség ellen az ének és zene miatt.

Ismerik az igaz történelmet, mert rajtam azt hajtották végre, így kell átírni a történelem könyveket az egész világon, egykori emberek lakta világ megsemmisítésével, meg hogy kik támadták meg a békés lakosságot a belső emberiességi törvényük miatt. Mivel ez mind a törvény ellen van, ami emberséget és tisztaságot jelentett minden időben, mert megváltoztatta a Hunnia börtön és a vasváros az Időt és a törvényt minden törvényszegéssel, minden szerepük és tettük végrehajtásával, ártatlanok megtámadásával ok nélkül. Le lehet győzni ellenséget, amint én az voltam a romániai boszorkánynak, de nem csonkítjuk és nem gyalázzuk meg. Mindig a gonoszabb az erősebb, tehát igazságtalan így minden csata.

Felfoghatatlan számú másik világ pusztítója és küszöb őrei, sárkányai vannak jelenleg megszelídülve, azok, akik nem ártottak nekem, mert az elmeosztály így tisztította a sátánkájával együtt, mint világ nemi gyalázójával, valamennyi fajtalankodójával a világnak születésem óta a másik világot.

Teremtői hatalommal, mint földöntúli erővel folyamatosan történt a visszaélés többmillió éven keresztül. Így jöttek létre a sárkányok, őskígyók, felfoghatatlan óriás lényei a világegyetemnek. Értelmetlen életre hozták őket létre a teremtők pusztítás céljából, amit a saját teremtmények véghez vittek, mert úgy működnek, mint a bumerángok. Még szelíd teremtés volt akkor a média részéről, amikor a falvakat ceruzarajzokból létrehozott királyi kastélyokkal, hercegekkel népesítette be, meséket hajtott végre. Ugyanilyen teremtői hatalommal jött létre az összes csapása a világnak, ákombákom íráspaca féle kezdet lehetett, de mindent, amit látnak, vagy amihez hozzáérnek, életbelép. Nincs értelme valóban ember formában a szív nélküli életnek, ahogyan engem megtámadtak itt a lakásban ismeretlenek, hogy az oroszok katapultálnak, mert ők nem emberek együtt az ausztráliaiakkal, mert sáskák, ahogyan a média be is mutatta.
Ezzel is kezdték a megtámadásomat születésemkor, hogy ők csapások, ezért én vagyok a hibás, minden miatt engem támadtak meg. Rajtam hajtották végre a földönkívüliek háborúját is, megengedve a gonoszoknak azt, hogy tegyenek, amit akarnak, hatalmas energiával, amivel ezek cipeltek engem, mint egy rongyot az utcákon. Valóban nincs értelme a pacáknak, amiket Amerikában is létrehoztak emberi formában, városokkal, nőkkel együtt, genetikailag szülnek, de rajzfigurák, ahogyan Ceruza és Faragó nevekkel folyamatosan hosszabbítottak végtelen kínzásom végett.
Elég volt egyetlen meséskönyvet látnom, mert nem szerettem a meséket, ez is kiábrándító volt, mert egy fiókból egy dülledt szemű báb nézett a hajasbaba szoknyája alá. Már létbe is hozták a dülledt szemű fickót, megkergetett engem Újhelyben egyik kommunista idő részeként, gyere kicsi nem bánod meg szavakkal. Nem lehet felfogni a szexuális teremtményeit a világnak, ki ellen hozták létre őket, amikor már nincsenek emberek, egész földrészeket benépítettek velük, amik nem bírnak a szexualitásuk erejével, ezért támadnak mindenkit. Meg emberek megtámadása miatt miért hoztak létre csapásokat? Meggyalázzuk őket, fényevésen tartjuk, megcsonkítjuk, tort ülünk a gyalázása és kínzása közben, az egész világ médiájával. Nem lehet felfogni a Zöld medeiája tetteit a Pszichografológiai Margittai Ági népének, mint vérivó médiának. Olyan házasságokat hoztak létre utódokkal, hogy az apa cseremisz pusztító, az anya barakkos zsidó légy, a világ gazdagai közé emelték őket az áldozásunkkal, gazdag informatikusok szexuális szövetségében.

Még én soha nem gondolkoztam saját magamtól, születésem óta tartottak földöntúli hatalommal hipnózisban, feketemágusaival a lírai karám zenészeinek, költőinek. Ezt követően 1986-os világ ura legyőzése óta folyamatosan kaptam a szőke nemi kivégzők miatti Gábor Zsazsával ismételt gondolkozás nélküliségük miatti fejtámadásokat szünet nélkül azzal a mondatával Moldován Nóra szabadköműves népének, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. Élettelen báb lettem, így cipeltek a kék földönkívülijeivel a világapokalipszisüknek. Hatalmas csapásokat kaptam folyamatosan, Dudás Sándoro állandó költő az olajfák hegyén Krisztus feszületes helyetti hatalmas polipot a fejembe, 1991-ben az Idegosztály felgyorsította betegeivel a gondolkozásomat, hogy írjam a történelmi világapokalipszist, 1992-ben, mikor megírtam a Vörös Oroszlános kommunista korait Romániát, szabályszerűen kivégeztek, többé nem tudtam magamról 1994-es költözésemig. Eszméltem dolgokra, mint az amerikai média felvonulására horrorként, robothangokra, hörgésekre a fejem felett, mikor fűrészelték ki alattam a lágy lábát, felgyújtották a lámpát felettem, rám égették a paplant, ugráltak éjjelente a tüdőmben, leállítva folyamatosan, miközben a Rákóczi téri Ménesivel itt berendezett nácik minden részemet gyalázták folyamatosan a halálnépével Karády Katalinnak. Itt végeztek ki folyamatosan. Ezek jelentik a narancsokat Földanya áldozókkal, cigánytelepükkel.
1972-ben jelölték meg szégyenfolttal a homlokomat, melyet egy orosz professzor bioenergetikus természetgyógyász mosott le 1991-ben, mely azt jelentette a Vörös Oroszlán kommunista korában, hogy nemi szerv. Menhelyeiket és Kovácsok sorsát hajtották végre. 1994-ben a családi iker házban jógáztam, nap és holdenergiával tisztítottam magam reggel és este, nem tudva, hogy világ urai vannak bennem. Ezt követően az utcanép minden részemet becsinálta feketemágiájával Miskolcnak, minden csakra központját egykori indiai népnek, akik ilyen energiaközpontokkal rendelkeztek. Mary Zsuzsa ellenes angyali támadást folytatták 1992-ben, feketemágikus kígyót kaptam a fejtetőmre is, mikor hajat mostam, mozgott a törülköző alatt a fejemen. Majd egy állomásukban az egyik cserepet hajtották végre, melyen kígyók vannak, sátán népeként. Ekkor minden részembe kígyókat kaptam, lebénítva teljesen a hátamat, nyakamat, gerincemet, két karomat, mászkáltak rajtam rengetegen, így feküdtem eszméletlenül. 1998-ban megbénítva hatalmas hipnózisos erővel a feketesárkány népének egyike, amit suttogó nagy hangon mutattak be a médiájukban az összes értelmiséglegyőző miatt sorolva a neveiket a fejemet, testemet támadta hatalmas erővel, feldugva Tina Turner miatt a hatalmas keresztet az eltört bal arccsontomba, amit miatta törtek el 1976-ban.

Tehát nem tudom, hogyan kell szabadon gondolkozni, új ismeretekre szert tenni, berögzíteni, még nem jöttem rá a nyitjára tavaly február óta, amióta kiszedték belőlem az összes csapást.

Tehát a világ megtisztult, ketté választották születésem óta azokra, akik ártanak az embereknek, meg akik nem bántanának mást az ellenségükön kívül.


A kegyhelyek addig állnak majd fenn, míg egyszer normális csillagrendi magyarok élnek valóban Magyarország néven, embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/109 oldal   Bejegyzések száma: 1087 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 142 db bejegyzés
Összes: 6590 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 32
  • e Hét: 2261
  • e Hónap: 10927
  • e Év: 306693
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.