Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/93 oldal   Bejegyzések száma: 924 
Narancs kormány címere Jamaicában utolsó ember áldozással
  2017-09-22 03:32:27, péntek
 
  1985-ben jött trianoni német ura Horvátországnak a Hegyalja Ruházati Szövetkezetté váló egykori Lantos zsidó szövetkezetnek, már akkor Lantosékat legyőzte a kormánya a Rákóczi térnek angol kommunizmus ideje alatt. A német ruházatban gazdaguló ura a trianoniaknak Soósnak hozott egy kókuszdiót, nekem ananászt. Nem értettem ezt a nagylelkűséget, mert már tudtam, hogy valami nemnormális történik velem, nem lehet semmi sem véletlen. Most fedeztem fel, hogy szintén a vaskori miskolciaknak egyik termékenységi szigeti népét jelenti Jamaica, címretében az ananászok jelölésével.

Ugyanilyen lehet pár déli gyümölcs,melyeken akkor mentek végig egyetlen közös áldozatukkal, anyám és az én bemocskolásunkkal, folytatásában is az összes nemi törzsének a vasfüggönyösöknek, melyet kezdtek születésemkor, amire felfigyeltem, hogy a nemi vesszővel megjelölt törzsük helyett a kerékpárra löktek teljes erőből, hogy kettérepedtem elvesztve az eszméletemet. Oda mentek ezekhez az afrikai, amerikai, bozótnégerek és mindenféle szigeti népeikhez a svájci Rákóczi tér által eltett pénzekkel a kommunista korok főszereplői, amik sorsukat, tetteiket rajtam hajtották végre. Thaiföldi Hunnia börtön termékenységi népe hatalmas gazdagságot tékozol szexmasszőrként főleg.

Mivel beduinok is a Révész utcában vannak berendezve, melyektől választotta az újhelyi utcanép a férjet a boszorkányoktól, babáktól, melyek Baba Miklós Hunnia börtön neve alapján kerültek berendezésre, támadva anyámat már születésemkor a szomszéd Varga Éva baba miatt, Balázs Ferike férje kiválasztott volt már akkor, jövő fiával szaporodva Ferike néven, így nehéz feltérképezni, mit hajtott végre a két utcai világapokalipipszisben a termékenységi nép, melyek legtöbbje cigány külsővel volt berendezve, mint a vattát magának dugó Jókai könyveket képviselő termékenységi népe a Rákóczi térnek. A beduinok és a boszorkányok behozatala Bodrogközből felfoghatatlan, születésemkor történő támadásával szüleimnek, hogy a boszorkány kihasználta a beduin férjét, ezekről szólt az életünk meg a válásukról a tetteik, sorsuk végrehajtása mellett. A beduinok és a termékenységi népekkel történő likvidálása a szívből énekelőknek, becsületes embereknek többszáz éve tartott már a narancsaban felállt vasfüggönyös kormánynál a Hunnia börtönnek együtt a miskolci vaskori Rákóczi térrel.

Az Oláh könyv felett az Új-Kígyósi engem 18 évig kínzó kígyóisten állt, a többi népcsoport,mint a szigetei hatalmas gazdagságokkal, kőolaj és egyéb kincslelőhelyeivel a földnek a miskolciak jövő gazdagságát jelenti együtt az arabok tékozló pompájának gazdagságával. Patológiákkal gyalázták meg a lakásaikban a tisztességes embereket együtt közösen, ahogyan vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancs és piros tűz-tornádói a miskolci Rákóczi térnek
  2017-09-18 01:01:22, hétfő
 
  Szakértők megfigyelték a narancs és piros óriási tűzfészekkel lángoló EF-5-ös tornádóit a lánggal égő világ végének, amit a narancs színben felállt Rákóczi tere művel a világnak már, mivel megengedték, sőt a piros színt jelentő Gyurcsány Ferenc által még jobban szétszórták a sátánistáit és a pokol angyalait, amivel kezdtek születésemkor gondolatok a könyvtárban világkönyvtárával Visnyei László pesti lakosnak jelenleg, főszerepét hajtotta végre rajtam a narancs politikusaival a Rákóczi térnek, együtt kezdtek Szabóval, az állandó világ-könyvtár tulajdonossal és sötétkapus dögjeikkel. Még a dögök helyett is engem áldozott meg a pszichiátria folyamatosan, megállás nélkül.

1991-ben , amikor a Rákóczi téri feketemágusok kezeimet, lábaimat, szívemet, fejemet - ekkor gondolkozásom felgyorsult más sorsaként - feketemágiával támadták meg befekvésem éjszakával, együtt Malek Andrea amerikai teremtő szörnyetegével, mozgott az ágy egész éjjel, nyögtem, nem voltam magamnál. Sági Ilona Litiumot adott be nekem, ezt kellett szednem, nehéz fémet, meg kaptam feltehetően sóval vegyített C vitamin infúziót, mert jött le a bőr a hátamról már valami oknál fogva.

Nevetségesnek látszik, de a Lítium, mint nehézféme a Hunnia kémiai laborjainak tüzijátékok létrehozásánál a piros lángot adják, míg a Natrium, mint só sárga lángot. Nem tudom, hogy az egyik cikkben szereplő narancs lángot hogyan lehet képezni.

Szükséges a két világapokalipszis utcájából a saját állandó szél bevetése mellett hatalmas vihart képezni, a földdel kell érintkeznie, ott lángol fel a narancs és piros tűz, kezdetben bozótokban, elolthatatlan tűzként.

"Hissong újságban is szerepelt több fotót a tűz tornádó - az első néhány valaha feljegyzett. Ma, hála a mindenütt jelen videokamerák és a YouTube, a tűz tornádó jelennek meg gyakrabban film.2012 felvételeket tűz örvény az ausztrál vadonban, lelőtte filmes Chris Tangey, törte fel több mint 2,5 millióan nézték a YouTube-on. Tangey a videó azt mutatja, a piros-narancssárga fonat tűz csavaró közel 100 láb (31 méter) a levegőbe. Ez egy félelmetes látvány, és egy jó emlékeztető, hogy a tűz tornádó - részben a szépség és a szörnyeteg rész - mindig a legjobb tartani a távolból."
How Works

Felfoghatatlan, hogy abban a két utcában laktam, s lakom most is, melyek a világ összes csapását jelentik, az, hogy ezek a saját sorsukat és szerepüket rajtam hajtották végre folyamatosan támadta saját tetteik ismétlése mellett, ha valamelyik gyalázatba esett, vagy beteg lett, válva férjeiktől, mint pusztítóktól, börtön bűnözőktől támada engem miatta, ismételve folyamatosan névtárukat, innen termelve ki a celebeket, politikusokat megállás nélkül. Horváth Charli születésem óta engem áldoz Vénuszként maga helyett pusztító csemeteként a Bertalan utcáról, már legendává vált azóta a cigis hangú zenei csapásként kitermelt tehetség, decemberben 40 éves koncertet rendez, vagyis abban az évben lett kiemelve, amikor Nagy Feró penitenciás csonkítással, gyalázással, fényevéssel, koldulással, saját tetteik és sorsuk végrehajtásával tisztulók.

Itt van a tűz, én vagyok a narancs tűzhéttérban megfestve, kék ruhás Földanyaként margarétás hajjal, kék csillagként, költőivel, festőivel, gitárosaival, hegedűseivel a Rákóczi térnek, 1998. óta kínzással, gyalázással egybekötött ismétlésében a Sátán, mint világ ura miatt.
A földrengést most, bár előkészítették a világ minden részét repedésekkel a föld alatt, városokat így vettek körül, most a számban hajtották végre ismétlésben atlantiszi földrengést.
Itt van földrengés a Révész utcájában a világ apokalipszisnek, mint a szél, a tornádó, az özönvíz kis fehér kutyással, szerintem minden vegyi elem, mint iskola ellenes csapásai a kémiának.

Biztos vagyok abban is, hogy még a vulkánikus egykori hegységek működését is befolyásolják Heliummal, vagy más kémiai anyaggal.

Ok: Vatikáni központtal, mint írtam halálvilág kiépítése után égi Jeruzsálem sárga rózsámmal, mivel az én lettem Tóth Klára jelenlegi házi orvos helyett születésem óta, egyből találkozva a szörnyekkel, sorsát 1998. óta ismétli az értelmiségként megöregedett körzeti orvos, ez normális dolog, ezek vizsgáltak, döntöttek rólam. A tűz Istennek és halálból feltámadó híveinek, mint jövő szentjeinek nem lesz szükségük senkire sem a Földön. Átváltozásra várnak, mint minden halálnépe a Bibliájuknak.

1973-ban már két éve hétszeresen hosszabbított a miskolci irányítású már világba szétszéledet narancs Rákóczi tér, mely maga teszi a politikusokat 130 éve az egész világban politikai tanok létrehozásával. Ekkor már én voltam 15 éve egyetlen nagy közös áldozásban világ-könyvtár, bibliákkal közös valamennyi szerepében, már nem volt több háború a vietnámi- kávés amerikai elmeosztály után Európában és Amerikában. Felgyújtották az amerikai Levéltárt, a katonai eszközök és feltételezés szerint szereplők névtárával együtt, hogy örökké felejtésbe merüljön, hogy ott működtek a Hunniai börtön névtárával, mint egykori Ázsia börtön bűnözői. Mc nevek előtagja a Pszichografológiai Babilonként jelecskékből létrehozott kecskéket jelent Hunnia börtönből, vagyis összeálltak, penitenciával, gyalázattal, csonkítással, minden fertelmükkel, deformációval, lebontással, égetéssel, felfoghatatlan kínzóeszköztáruk bevetésével emberek ellen, amivel az egész világ egyet értett.

Mivel titokban mészárolnak, kitették a biztonság kedvéért az összes elmebetegüket pszichiáternek, hogy ha valaki beszél a dolgaikról, meg sorolni kezdi az általa érthetetlen történéseket, elmebeteggé nyilvánítsák. A szocialisták ezer éven keresztül ezt nem tudhatták, sem az emberek, senki, aki a valóságban él, bár már horror cselekményeik vanna, akár a Vörös Oroszlánjuk szörny és halál világa, mindegyik könyvükkel együtt.

Össze akarták uszítani, ha engem nem támad meg az űrpusztítójuk, az összes távol-keleti szörnyet minden pusztítójukkal együtt az ufókkal, földönkívüliekkel.

Vörös kakas Piros Piri nevéhez fűződik, mint állandó magyar kakashoz kakas főszereplőjével, Piroskájával a szociális temető brigád és tor ünnepes hálózatának, melyekkel engem temetnek 1995. óta, ezek közé jártam ebédelni ez év februárig. Vörös kakas jelentése tűzvész.

Minden vörös könyvbeli ruha, vagy ház történelme a miskolciaké, Frady és Vasas futballcsapatokkal együtt,. Három focicsapat beállítás volt eddig, az első a karcsai vörös kommunista Kiss Ferenc nevéhez fűződik, egyik tagjával koalícióban a Révész utcának, feltételezés szerint Simon Éva feleségnek, szintén vörös hajúként, sorsukat a börtönükkel rajtam hajtották végre.
Második összeállítás az iskola ellen jött testnevelés ellenes csapásokat jelentette, földönkívülieket együtt a Hunnia börtön bűnözőivel, mint nagy teherbírású fizikai munkásokkal.
Harmadik futball szereplő névtár összeállítása a Rákóczi téré világ gazdagai közé emelkedve, mert így parazolnak, tékozolnak, dicsekednek, felfoghatatlan karriekeket érnek el.

Ez nem harc volt ellenem titokban, senki sem mondta, hogy mi történik velem, ki vagyok, lezárták a határokat miattam, hidegháborúnak nevezték el, hogy minden kommunista kor főszereplője én voltam, ez gyalázattal történő penitenciás véráldozása a Vatikán központjának hatalmas világfeszületemmel Székesfehérvár központjában. Annyit mondott Urbán, hogy ne éljen magam bele a szerepekbe, de hogy milyen szerepekről volt szó, nem tudhattam, mert hogy Bródy dalokat azért nem énekelhetek, mert rajtam hajtották végre a Benkő angyalok sorsát, saját tetteikkel, sorsukkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés a narancs vaskori Rákóczi tér és városai ellen
  2017-09-16 23:50:40, szombat
 
  Feljelentést teszek itt is - már másutt megtettem, még nem kaptam választ - mivel itt az egész Hunnia ország bűnös a sorsomban a narancs színben 1989-ban kommunista korok további folytatása világ-könyvtára részeként Visnyei Lászlóék gondolatok a könyvtárban pokol angyalaival utolsó Kohut embereken kezdett áldozásában folyamatosan ismételt Szabó gönczi bibliájába tett Göncz nevével fémjelzett végrehajtása miatt a borsodi Rákóczi tér ellen, melyek születésem óta cserélték át az országban a városokat, falvakat behozták Kátyis áldozásom kezdetével a városokba mint sátán egykori bibliai főszereplőit, melyeket hagytak földtúró analfabétaként szándékosan, régi történelmet hajtottak a neveikkel végre. 1989-es világ apokalipszisével a miskolciaknak rendszerváltás néven befejezett látványos orosz kiskatonák kivonulásával ledobált ögátú csillagok csak színjátéknak kellettek, mert maguk megmaradtak mai napig, mentek tovább a kommunista korokon Nagy Anna halálreformátus kommunista Illés apokalipszisével, melyekkel egyházakat vásároltak, prédikálnak a templomokban penitenciás gyalázattal történő újjászületésükkel, feltámadásra várva örök életre.

Vaskorként váltak ki egykor a sátán bibliájából, azzal, hogy vélik, megváltoztatják az időt, a törvényt. Akkor egyből vérfölddé vált a világ, így ábrázoltam az egyik Koráll együttesükkel megénekelt nyolcvanas évek elejebeli bibliai átjutást a másik partra vadakkal való lelkek széttépését.
Vastrágya néven adták ki az ezoterikus elsüllyedt világ egykori történelmi könyveit, melyekbe beavatták az egész földkerekséget. Pokol angyalaival, mint égő tűzben járókkal kezdték el születésemkor lezárt határokon belül folyamatosan történő vasfüggönyös Őrház patikájukkal a bibliájuk szerint - mai napig tartott, most számolták fel az Őrház patikás vasfüggöny jelzésüket -, Az égű tűzben járó pokol angyalaival kezdtek a saját patkányaikkal new yorki johannesburgiakkal, manhattaniekkel, szektákkal, utcanépével Miskolcnak az egész világon, ezeket uszították az emberekre. Szétosztották a verseit egykori költőknek hármas koalícióban egyesülve a Hunnia börtönnel, ózdi feketemágusok 666 népével, miközben hidakat, Metrot építettek. A Táncdalfesztiválján a 3. vasfüggönyöknek felvonultatták az összes érintettet a világ történelmi korszakainak ismétlőivel, Majláth Júlia zeneszerzője az elmeosztálynak azt írta meg, hogy rövid az életük, aki ellenök tőr, azt le tudják győzni, ami volt, ami lesz ezután, hogy emberhez méltó sors az övék, ez jár nekik, mint tisztátalan lelkeinek a sátán bibliájából, melyek állandó vérfürdőtől váltak ilyen külsejüvé, tisztulnak csonkítással és gyalázattal folyamatosan végrehajtott megállás nélküli csapásaikkal, saját sorsuk és tettük áldozatokon való végrehajtásával. Mai napig tart a kéjvigyorral médiájukban az emelkedésük a gyalázatos névtáruk alapján.

A politikusaik130 éve emelkednek Miskolc névtára alapján aszerint,milyen történelmet játszanak éppen a lírai karámjuk átal megírt és berendezett könyveikből, tudják a filmbetétek közmondásait, játszanak áldozásommal 1989. óta a Rákóczi terükkel Heródes zsidó pálmajeles népével.


Szeged Szegedinével indult áldozásommal, pinázó Benkő Dániel tetteivel a Mónika Show cigánytelepével, ezek voltak nálunk a két utcai kíséret és a kiláni Hunnia börtön gyilkosai mellett, együtt a cigánytelepével Indiának. Rengetegen voltak a házában Szenci szódás szamarasnak, Istállójából kialakított gyerekszobámban, Istálló-Vénuszt kezdtek el Magyar Irodalom története alapján.

Omegás Debrecenivel kezdték Debrecen és környéke lakosai sorsát, tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtani, amit Debreceni nevével a Rózsás koalíciónak ismételtek 1995-ös kezdettel, ismételt Varga vasfüggönyössel, feszületemmel helyettük.

Miskolc városa kiadott kék kisokosok szerint végig ment Vas megye teljes létszámán, névtárával együtt a gyilkosságunkkal, koldultatással, ami nekik járt volna a 81 éves angyal kivégzés hosszabbításáért.

A Duna tévé ment végig a babiloni világ-Magyarország trianoni cimer gyűjteményén, melyet kitettek a falvak, városok, mint Hunnia ország egyetlen nagy közös áldozással 59 éve engem mészároló, embereket felszámoló iszonyatai.

1983-ban már a lírai karám kettévált, az Ágneseket váró 130 éves költők létrehozták az irodalmi történelmi korokat jelentő újságokat, mint szakértői a világ-könyvtáraknak, legendákká váltak, mint állandó mészárosai a Földnek, az analfabéták a Kelet néven létrejött miskolci Rákóczi térrel Íziszként hoztak ide engem Bodor űrpusztító sorsaként azzal, hogy felkiáltok, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet.

Együtt álltak fel a miskolci Rákóczi tér narancs színében Heródes többezer éves zsidóival, Vénusz áldozókkal, minden vallásával a perverzeknek együtt Illésék halálreformátusaival, nem tartva senkitől, mint eddig mindig, ahány ébredt a játszótér, a világ végénél újságpapírokat fújt a szél.


Rettegett a világ a főnix fedőneves magyar lírai karámjától az ózdi feketemágusoknak, mint Müller Péter menhelyi hálózatának feketemágusaitól, mint 81 éves értelmiség legyőzőktől, maguk hajtották végre a könyveket 81 éve születésemig is minden országban.

Félt mindenki a miskolci Rákóczi tértől gyalázata miatt, mivel a harcuk csonkítás, gyalázás, hipnózis, cigánysággal való meggyalázása az áldozataiknak, értelmiség legyőző csapásaik mellett, saját náci, saját szocialista, saját kommunista, saját vallás, saját börtön gyillkosok, saját stricik, saját maffia hálózat szerte a világon, saját nemesek, saját városok, felfoghatatlan sokaság tartozik a Rákóczi teréhez a vaskori vastrágya néven egykori Romániának.

Az összes zenész, festő, illusztrátor, költő, hegedűs mint állandó világ-végi Időjelek tort húzó népe idetartozik. Minden könyvét az 1956-os szabadságharcos, szerepeitől megvált skizopren Hunnia börtön tagjainak, minden filmet, sorozatot, zenei számot, írásaikat, ballagó dalokat Ballagi helyett, felfoghatatlan történelmi kort első pillanatától a romániai és Jehova teremtésnek megállás nélkül rajtam végrehajtottak 59 éven keresztül, mindez a börtön által az egész világon be van rendezve helyszínekkel, tagokkal.
Mindezt a Rákóczi tér hajtotta végre stricikkel és kurvákkal, ez a világ történelme, ez a Való Világ, meg a Villája Európának, amit berendeztek. Még a nácinak is bemutattak a másik világba rajzaik szerint, mint Kohut emberi család tagjainak lemészárlását, csonkítását, gyalázását.

Engem 1995. óta ünnepel, mióta az egészségügy karjaiba vittek, folyamatosan történő gyalázatával és kivégző sorozatával a skizopren pszichiátereknek, ezt kellene lerendezni, hogy átminősítsenek valamilyen indokkal, kikerüljek a kezeikből.

Nem tudom a külföldi idetartozó zenei számokat, melyeket a Rákóczi téri filmekbe tettek beazonosítani, mert 1983. óta nem tudtam zenét hallgatni, sem filmeket nézni. Be vannak állítva azok, melyek a Bertalan utcai Pszichografológiához tartoznak, mint egykori szimbólumtárához az Uniós NagyPán utcájának. Együtt kéjgyilkosok 130 éve már. A Rákóczi téri két világ apokalipszis utcájára tett csapások, mint sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai névtárakhoz rendelt apokalipszisek közmondásai, idézetei, Hunnia film mondatai, mint a Ha én egyszer kinyitom a számat Göncz Árpád által képviselt skizopren elme mondata a valdens értelmiség legyőzőnek gönczi bibliájuk jelentésével a romániai reformátusoknak, meg valamennyi mese utalás be van miskolci hovatartozás miatt a külföldi filmekbe rendezve, hogy idetartoznak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983-ban Pávás bácsi kezdet Mezőkövesd teljes egésze
  2017-09-16 23:24:35, szombat
 
  1983-as két utcai világ apokalipszis elörlől kezdetekor visszament időben Miskolc 130 évvel ezelőtti bejöveteléig István a király ezer éves királyságának történelmével, Szendrei néven ismételve a születésemkor kezdett miskolci Rákóczi téri történelmet, amit megírtak és berendeztek filmekben, mint a kurucokat, labancokat, hajdúkat, meg minden fertelmet, amit képviselnek.

Ekkor jelentkezett a zsidó szövetkezet egyik tagja, mint állandó apokaliptikus tag egyik szalaghoz rendelve, hozni kezdte nekem a mezőkövesdi tárgyakat, mint egy általam Martinis üvegre tett bácsinak mondott fekete kalapos matyó jelzéses - szűr kabát összetételű ruhát elölről kezdve Mezőkövesd teljes lakosságának a névlistáját Pávás két párnás jelével a matemetikának, ugyanis a halmaz akkor matematikai csapásként jött a szocialista iskola ellen.

Még Mezőkövesd ekkor sem nyugodott meg, amikor idehoztak a börtönbe zárva a bűnözőket és cigányságot emelve tovább, mert vitték Cseh Károlyt művelődési osztályvezetőnek kiemelve anfalfabétaként az összes analfabéta kitermelésével 1983-as kezdettel írónak és költőnek az egész országban.Panaszkodott az analfabéta népe kiadott írásaikban, hogy enyészeté volt akkor Kövesd teljes egésze, haltak meg. Még a táncfalfesztiválon kezdtek a 3. vasfüggönyömnél együtt a Hunnia börtön, a feketevonatos Rákóczi tér narancs színében a kormányuknak, szív küldi slágeresekkel, valamennyi kommunista idővel Konczékkal, Illés apokalipszissel, Metro perverzeivel az Ortodoxoknak, Omegás Benkő sorssal folytatásában a szentháromságnak, valamennyi Talmudos állattal, Ádám és Évák népeivel, mivel sok van, valamennyi idetartozó ország együttműködésében, ami lehet, hogy Hunnia országnak biztonság, nem vagyok benne biztos, hogy többezer éve tartó állandó viág-könyvtár sorozata végrehajtása bibliáival együtt után nem maradtak annyian, hogy a Hunnia ország minden miskolci névtár tagjával és szereplőivel a könyvnek, köztük a vaskori Rákóczi térrel nem tud leszámolni, függetlenül attól, milyen állapotban vagyok jelenleg, nincs semmim, félek, hogy elfogy az ennivaló, annyit éheztem, nincsen rálátásom a jövőre, mert nem tudok semmiről, ha meglátnám magam, megszakadna a szívem, de eddig már nyolc hónapja senki sem tudott segíteni a lebontott szám helyreállításában. Eljátszották hónapokon keresztül naponta, hogy vissza kapom másnap a fogaimat, a csontozattal együtt, visszajön a hangom, de lemondtam róla. Nem kértem mást, csak azt, hogy ne én írjam, mi történt velem, szüntessék meg a kínzásomat és gyalázásomat. Én nem akarok egy világon élni senkivel, különösen nem ilyen állapotban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János Katika néven Bibliai apokalipszist hajtott végre
  2017-09-16 23:10:04, szombat
 
  Lázár, miskolci értelmiséggé lett többezer éves áldozóm és családja születésem óta áldoz engem Vénuszként, világ-könyvtárával Szabó Istvánnak, aki szintén fő értelmiségként ment nyugdíjba, utazgattak, járták a világot, hatalmas élelmiszer ellátmányt kaptak kommunista tanács idejében a könyveiknek.

Lázár János felállt a nevével a Hunnia börtön égisze alatt Katika néven, ugyanis Vénusz áldozóként Katalin nevet adtak a Jánosoknak, Mariannáknak, Páloknak, Ferenceknek, minden Katinak, Mariannáknak, Gabrielláknak, Gáboroknak, Veráknak, Ildikóknak, Erikáknak, Piroskáknak, nem tudni, miért, mivel a zöld mohakönyve Zirkulinak egykori Katalin pusztai helyszínekkel, Katalin feszületekkel, kerékbetörésekkel az én sorsom volt, ezért kaptam a könyvet Mohamed népétől, hogy ezek voltak a kerékbetörőim többezer éven keresztül Lázár Stefánia fekete ruhás halál által, amit egyik politikai tag fekete ruhában ismételt. Nem lehetett kimondani a nevét, mert a Szabó Család támadott, le akarta töröltetni, ami a családról szólt. Születésem óta én vagyok a tompalátó, engem támadtak meg folyamatosan az állandó világ végi időjeleket megadók egyike, Szabó Roland helyett, akit hoztak 1995-ös ismétléskor, amikor a II-es elmeosztályára vitt együtt a nagyobbik lányommal kivégzésre a világ-könyvtáruk folytatásaképpen, Lázár narancs színében a Rákóczi térnek akkor lett kiemelve politikusnak minden szereplő tudtával. Utána jött a biblia olvastatása a trianoniaknak, az én ismételt kivégzésemmel, Sátán miatti támadásommal, mely ez év februárig tartó állandó kínzás lett. Én nem tudtam, hogy van Sátán, nem foglalkoztam vallási dolgokkal, szocialista beállítottságú voltam mindig emberként.

Magyarország minden városa és földrajzi helyisége Katalin néven került folyamatosan berendezésre, így mindenki véráldozó lett, sőt az egész világ jelen pillanatban, én felette voltam, nem tartoztam a földi emberekhez.

Lázárral indult az ismételt biblia olvastatás, mikor megtisztultak két bibliai szereplők, áthozták a romániai bibliai skizopren szereplőket, turulmadár, mint békesség madár áldozásommal a szereplők helyett nagy-Magyarországot hoztak létre a skizoprenekkel, mint 59 éve engem áldozókkal, Miskolc teljes névtárával, nemesi elmékkel, összes reformátusával Tőkés Lászlónak, Erdős Péternek Illésék kezdete óta, 1962-es Ébredő játszótere óta a vallási koroknak.

Lázár nevéhez tették a zöld mohazöld Katalin könyvet, mivel Jeruzsálem volt azelőtt állandó áldozóm, melyből most Rákóczi téri Katik és a felsorolt nevek vannak berendezve születésem óta az én főszerepeimmel, amit szándékosan hajtottak előre eltervezetten rajtam végre.

A világ-könyvtár ismétlése együtt az Időjelek tompalátása megjelenésével születésem kezdete volt ismét 1995-ben.

Lázár és valamennyi bibliai elmeosztály skizopren tag szándékosan áldoz, húzza az időt, parazol, tort ülve haldoklásom, világ-könyvtáruk megállás nélküli végrehajtása közben kínzásukkal, saját termékenységi népeik Oláh Ibolya névvel ismételt Magyarország temetőbrigádjaként feállt kormányzatukkal Romániával, a gyermekvárosi és menhelyi hálózatával Müller Péter Sziáminak, amik születésem óta csonkítottak minket Kupai Janika kezdetével az egykori kommunikációs csonkítóknak, mert dadogott és libalába volt, így kezdtek születésemkor az emberek fogainak kiszedésével együtt, hogy a Rákóczi térnek a pusztító gyerekek elviszik a fogaikat.

Lázár népe, Szajkó Katalin áldozásommal tisztult, ment férjhez, kapott jó munkát, az összes jeruzsálemi szajhával együtt, együtt kezdtek gyalázattal tisztulni a miskolci Rákóczi terükkel, mellyel egyesültek, meg a Hunnia Vatikán börtönével, ezer éves ember gyilkosokkal, skizopren könyvtulajdonosokkal, melynek részei a Lázárok, Szabó István gönczi bibliájának részeként Göncz Árpád nevével fémjelezve, amit folytattak Lázárral és a világ-könyvtárával Szabónak, nem értem, miért?

Nem értem, hogy az elmeosztályok miért nem viszik be a könyvszereplőket, mint börtön gyilkosokat?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Mexikó ellen
  2017-09-16 08:14:45, szombat
 
  Feljelentést teszek Mexió ellen állandó világ-könyvtár végrehajtása, törpe Kati kezdetével Sátoraljaújhelyen mexikói teljes történelemként történelmi korszakok kezdetével induló felfoghatatlan áldozása miatt, jelenlegi Erős Antónia Eszmeralda Puniella szappantisztító sorozatuk penitenciás bűnbocsánattal történő tisztulása miatt közös áldozásával valamennyi országnak, amelyik sorozatokat hajtott végre szappanozó egykori brazil eredettel bíró tisztulásával Kolcza Mária eredeti főszereplője helyett a világ apokalipszisnek az én áldozásommal Vénuszként, az én arcom betételével Eszmeraldának.
Mexikó egykori természeti erőinek Isteneivel kezdett születésemkor, a széllel, esőistennel, aztékokkal, medve, virág és hasonló nevei berendezésével a kommunista vasfüggönyösöknek.

Mexikó végtelen felvonulást rendezett Sátán népeként a bibliai eredetével, mint apokaliptikus csapás filmsorozatokban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Brazilia, Portugália, Argentina ellen
  2017-09-16 08:11:11, szombat
 
  Feljelentést teszek Barziliaként a Hunnia börtön világ-könyvtárának Bibliájában újként szereplő ország ellen, mivel megáldoztak engem végtelen szappantisztító sorozatukban penitenciás tisztulásukkal, gyalázattal tisztulókként kancsal Isaora kezdetükkel születésem utántól, a hatvanas évek eleje óta.
Folytatták ismétlésben már az őket képviselő Branyiczky házaspár füves mókus kommunista rendjükkel megtámadásommal a lakásomban, dobálva az ágyon eszméletlen állapotban, ami az őket képviselő házaspárnak járt volna saját tettük, sorsuk és szerepükként Liptai Klaudia egykori démon bemutatása szerint tort ülők médiájában.

Barzilia jeruzsálemi szülöttként a Bibliájuk szerint, miután születésem óta folyamatosan végrehajtotta a bibliai végét, szerepeit, tetteit, sorsát rajtunk a családommal, olimpiát rendezett Hunnia Magyarországgal, sőt az egész világgal azokkal a sportolókkal, amik a szocilalista ezer éves iskola tantárgyai ellen jöttek harcolni, ha lehet így mondani.

Feljelentést teszek Portugália ellen a világ-könyvtár végrehajtása miatt szerepük, tettük, sorsuk teljes egészével rajtam, mint akit Vénuszként áldoztak meg, penitenciás tisztulással emelkedve, nemesedve mentek Amerikába a hatvanas években még utcanépként.

Feljelentést teszek Argentina ellen miskolci kommunista ötágú emberszabású, ember formában megjelenő csillagjelesekkel közös kommunista vasfüggöny végrehajtása miatt rajtam Vénuszként, tudtukkal, lezárt Hunnia határokon belül szerepeik, mint Evita, első asszony, egykori atlantiszi Vénusz áll a sínek mellett szövegével a miskolci főszereplőjük helyetti áldozásommal, Ravaszné Raffai Csillával, majd Madonnával ismétlésben elmeosztályra történő juttatásommal, a miskolci II-es elmeosztályán történő lemészárlásommal 1997-ben, mint a könyvfőszereplő skizoprenek központi helyén a börtön bűnözők sorsának végrehajtása közben, börtön gyilkosok gyalázattal történő bűnbocsánata kezdetével a világ összes börtönben nyaraló bűnözőjének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lírai karám, mint apokaliptikus teremtő gárda
  2017-09-15 21:00:46, péntek
 
  Feljelentést teszek a 130 éve hatalmas nagy világvégi áldozásomra készülő lírai karám minden tagja ellen Hunniának a narancs lírai karájával együtt Orbán Viktor genyó jelével kormányra álltnak 1989-es rendszerváltás, vasfüggöny felemelésnek mondott orosz Uniós központ felszámolása, német Uniós központ nyitása idején.

Bródy János zöld tollas teremtő, Orbán Ottóval, Latorral és Faludyval és társaikkal létrehozta és berendezte az egész világot a világ-könyvtár valamennyi szereplőjével, amik nem akarták szerepeiket vállalni.

Ember formában hozták létre a szereplőket, mint Bródy János a bábokat Illés apokalipszis számai szerint, mint a Pszichografológiai Uniót patológiákkal jelek szerint egykori NagyPán nevéhez, mint az árnyékokat, az állatokat minden történelmi korhoz, mint a majmokat darwinizmusukhoz, mint a freudista nemi szervükben élvező elmeosztályt, valamennyi kommunista vastrágya, vallási perverz, skizopren világ-könyvtár tulajdonos szereplő gárdájával az engem megáldozóknak azzal a jogos vádjukkal, hogy ők hiányosak, ezért támadtak minden miatt külön-külön, ami bennük nem volt tökéletes.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Spanyolország ellen
  2017-09-15 20:55:02, péntek
 
  Feljelentést teszek Spanyolország ellen az alábbi indokok alapján:

Spanyolország, mint sárga Halál teremtője Bródy János elmeosztályával, állandó bibliai világvégi Időjeleket megadóként megáldozott a lírai karámjával a 130 éve folyamatosan világvégére készülve könyveket megíró, bibliai csapásokat, mint állandó szereplőket megteremtő, bábokat izmusokhoz berendező. Sárga halálra vártak a Bojtorjánnal a nyolcvanas években, ekkor érkezhetett meg Spanyolország, de szerintem hamarabb is itt volt, mert születésem óta tartott az állandó kíséretőivel, mint volt férjemmel a II-es elmeosztályukról, mint hazugsággal, kivégzőgépként, Török Erzsébet leninvárosi hazugságával, szőke rövid hajú Kos-ként megírt külsővel rendelkező történelmi korokat végrehajtó pusztítójával Atlantisznál a koroknál vége az embereknek felfoghatatlan gyilkosság sorozata az Időjelek összes szereplőjével együtt, mint India tehén népével, kutyáival az állandó úttörő nyakkendősöknek, piros kígyós jeles Garas Dezső népének, bermudás fekete sárkány népének, görög tigrissel, sumerekkel, majmokkal, cigánysággal, angyali Mary Zsuzsával, ébredő játszóterével a halálreformátus Illéséknek Romániából, tompalátó görög isten kezdetével létbelépő sorsát, tettét elmeosztályával a többivel együtt rajtam végrehajtó bal szemem tönkretevésével születésem után is folyamatosan támadva a bal szememet Talmud, sátán, mint őskígyó, Müller Péter Sziámi által, felsorolhatatlan világ végi időjelek adó társaival tett főszereplőjévé valamennyi könyvének és megcsonkított a pusztítói által, bal fülemet összetörve a fiatal pusztítójával.

Királysága idetartozik nemesként a lírai karámjához Orbán Ottónak, állandó világ könyvtár görög és többi történelem létrehozójaként, mint egyik teremtőjéhez a börtön Hunniának.

Spanyolország már 1992-ben megjelent hírek szerint, csak nem volt kinek elmondanom, otthon adott a tengerpartjain luxus körülmények között a jeruzsálemi apokalipszist jelentő ratkósnak mondottaknak meg a Rákóczi téri névtárának Miskolcnak, mint amik mindezt végrehajtották feketemágikus erővel.

A világtörténelem részeként részt kellett venniük az egykori római egyház vallási korainak ismétlésében, mivel kivégzők voltak régen. Kiket végeztek ki rajtam kívül?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
666 ózdi feketemágus központ Bibliás földje megtisztulva
  2017-09-15 20:32:55, péntek
 
  Az ózdi 666 bibliai vaskori vasfüggönyös kommunista és valamennyi kor végrehajtói, narancs lírai karámjával a főnixes feketemágusaikkal 1989-es rendszerváltásnak mondott ismételt vasfüggönyeként a Varga nevűeknek kormányra állt.

Négyes jelentéssel bír az ózdi feketemágus központ: egyik 6-os a kétszarvú hamis próféta, a világ minden vallásával, valamennyi Jézusával, amelyek helyett engem tettek feszületre. Külön berendezve a Bertalan utcába a sátán minden rózsája a románai magyar kislány áldozásommal kezdődő világ történelem részeihez, mivel valamennyi Rózsa néven berendezett helyett engem tettek feszületre ismétlésben is, ugyanis ezek már egyszer megtörténtek Lázár Jeruzsáleme által.

Második 6-os a Fenevad, amelyik felruházta hatalommal Müller Péter Sziámi, volt Végh Péter még Kisz-es időben menhelyi népeit a világ összes gyermekvárosában, románai cigányságot, amikkel 81 éve járnak széjjel értelmiség legyőzést végrehajtva mindenütt, minket születésem óta a kommunikációs bénítók és csapások helyett mészárolva, tettük és a sorsuk végrehajtásával.

Harmadik 6-os a Csillagok háborújából ismert japán fehér mágusainak ellensége, a feketemágusok hada maszkos halállal az élen, Szulák Andrea népeként, egykori kis Tarot legendáját újjáépítve.

A negyedik csatlakozó Ózdhoz Orbán Viktor háromágas villa homlojelével megjelölt szörnyeteg, Genyó Isten néven, mivel Nagy Feró és a nemi szervükkel arató genyó kommunisták vaskorként hozzá tartoznak a nemi perverz csapásaival a vallásoknak. Ganxta Zoltán sztárja Miskolcnak a sajátja, rendetlensége miatt engem áldoztak meg Mary Zsuzsa kezdetével a rendetleneknek 1983-as kezdeti ismétlésben.

A sátán, mint őskígyó ezután jött a református Illésék apokalipszsiében, miután a kénköves tüzes medencében megégetik a fenevadat és a kétszarvú hamis prófétát, ezer évig, ahogyan Oláh Ibolya hüvelyében élvező Magyarország képviselője énekelte királysága után az országnak következik a sátán ismételt feltámadása, ami nem történt meg, mert soha nem esett eddig el, mint ahogyan a többiek sem, a végén felálltak az állandó világapokalipszist végrehajtó halálnépek, debreceni biblia valamennyi halálreformátusa együtt a sötétkapus dögjeivel a világ-könyvtár tulajdonosokkal, skizoprenekkel, mint szabadságharcosokkal.

Így, miután az emberek és a csillagok meggyalázásra kerültek, ami az ózdi központ Bibliás földjének tisztulását jelenti szentháromság kezdetével a Hunnia börtönnek, elkövetkezett a Bibliás föld világ-könyvtár tulajdonosainak, berendezettjeinek szerte a világban egyesülése békesség madárral az élen, vagyis velem, mint turulmadár helyett megáldozottal 1995-ös ismétlésben. A békesség madárként történő megáldozásom a Székely Révész utcai hullaszállító Hunnia börtön tagja, Pálfy Gyula sántaként maga helyett engem áldozó szerepe lett volna. Békesség madárként megtisztíva az összes bibliai szereplőt felállt biblia olvastatásakor Trianonnak ismétlésben a Turulmadaras Trianon világ-Magyarországa a skizopren könyvtulajdonosokkal, biblaii összes szereplőjével a halál reformátusoknak.

A 666 központ teljes egészének feketemágusi berendezett szereplő gárdája a miskolci II-es elmeosztályhoz tartozik a cigányságukkal együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/93 oldal   Bejegyzések száma: 924 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 206 db bejegyzés
Összes: 6393 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 745
  • e Hét: 7733
  • e Hónap: 26920
  • e Év: 330812
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.