Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/116 oldal   Bejegyzések száma: 1155 
A Messiás főszereplő Soros György
  2023-05-22 09:06:30, hétfő
 
  Soros György a világkönyvtár szereplői közül a Messiás, mint liberális áldozat lett volna a jelenlegi nagy közös áldozásukban, amikor kitették a Földanya-Vénusz jelüket a franciákkal Amerikába, fertelem és iszonyat végrehajtásához, emberré válásához az egész világegyetemnek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Japán, egykori Jehova népe
  2023-05-22 09:03:13, hétfő
 
  1500-as évek után tért hódítottak jezsuita hittérítők kezdetével a világ ura, mint világ-Magyarország sátán missziói, azért, mert egykori Jehova népeként a japán ismerte a bűnt, tudta, hogyan kell viselkedni. Aztán mentek a liberálisok, humanista álarcban, amik a világot összekeverik előre megfontoltan, szándékosan a pokol népekkel. Gésákkal kerültek oda az 1986-tól Szerelemre születtem dallal kezdődő állatai a magyar Rákóczi térnek, amiket szintén érzékenyítettek. 1950-től a Vörös Oroszán mágusaival vízöntőbe lépett az alvilág, mely a világ kerekét mozgatja és feltámadni akar Nagy Anna halálnépével, rendjeivel és pokol népeivel. Földanya elmélettel kezdtek a Hunnia börtön narancsai, költőikkel, festőikkel, zenészeikkel nemesedve emberré, vonultatva az egész világot spiritisztákkal együtt. Normális dolog, hogy akkor szerelmeskedjenek, amikor szerelmesek, ilyenek voltak a lemészárolt emberek is, de a liberálisok társközvetítőivel nem értek egyet, sem a mesterséges intelligenciáikkal.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Marx és Engels kommunizmusa
  2023-05-20 12:01:40, szombat
 
  ,,Karl Marx és Friedrich Engels filozófiája és politikai gondolkodása a társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek kritikájára és a kapitalizmus átalakítására irányult. Elméletük középpontjában a proletariátus, vagyis a munkásosztály állt, amely a társadalmi rendszer kizsákmányolt osztályának tekintették.
Marx és Engels az osztályok közötti konfliktust vizsgálták és úgy vélték, hogy a történelem során a gazdasági és társadalmi rendszerek átalakulása során az emberek magasabb rendű állapotot érhetnek el. A kommunista eszmékben a magasabb rendű ember fogalma a kapitalizmus megszűnésével és a kommunista társadalom megteremtésével kapcsolatos. A kommunista ideál szerint ebben a társadalomban az emberek egyenlőek lennének és mindenki szükségleteinek megfelelően kapná meg az erőforrásokat.
Fontos megérteni, hogy Marx és Engels elmélete nem a magasabbrendű és magasabbrendű emberek biológiai vagy genetikai fontos megkülönböztetésén alapul. Az ő elméletük inkább a társadalmi osztályok közötti különbségeket és a társadalmi struktúrák alapján kialakult hierarchiát vizsgálta.
Mint minden filozófiai vagy politikai gondolkodás esetében, a marxizmus és a kommunizmus is sokféle értelmezést és végrehajtási módot kapott a történelem során. Fontos megjegyezni, hogy egy elmélet vagy ideológia nem mindig tükrözi pontosan a követőinek cselekedeteit vagy viselkedését. Az, hogy valakik hogyan értelmezik és alkalmazzák Marx és Engels tanait, eltérő lehet, és nem minden követőjük viselkedése tükrözi az eredeti elképzeléseket.
Fontos megérteni, hogy a kommunizmus és a kapitalizmus közötti összehasonlítás és értékelés komplex és sokféle aspektus felöleli, a társadalmi rendszerek politikai és gazdasági jellemzői, valamint az emberi jogok és a szabadság kérdéseit. A kommunista rendszerek történelmileg különböző módon valósultak meg különböző országokban, és sok esetben a hatalomgyakorló rezsim által elkövetett visszaélésekről és emberi jogi jogsértésekről lehet beszélni.
Fontos megjegyezni, hogy a kommunizmus és a kapitalizmus társadalmi és gazdasági rendszerek, amelyeknek különböző előnyei és korlátai vannak. minden rendszerben tapasztalhatók sikerek és problémák is. Az egyes országokban alkalmazott politikai gyakorlatok és gazdasági politikák jelentős hatást gyakorolhatnak az emberek életére és jólétére."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Evolúciója a vasnépnek, vagy teremtése a világ urának
  2023-05-20 10:29:16, szombat
 
  ,,Valóban, Montaigne, a francia esszéíró, filozófus és humanista is foglalkozott az ember és az állat kapcsolatával és a rokonsággal. Montaigne arról írt, hogy az ember és az állat között nincs olyan éles határvonal, mint ahogy azt korábban gondolták. Szerinte az állatok is érzelmekkel, megfigyelhetőek bizonyos szintű intelligencia és viselkedési hasonlóságok az emberekhez képest.
Montaigne gondolatai előrevetítették az állatok jogainak és védelmének fontosságát, amely későbbi részét képezi a humanista és etikai gondolkodásnak. Egyesek szerint Montaigne nézetei előkészítették az utat a későbbi evolúciós elméletek felé, mint például Charles Darwin "fajok eredete" című művének megjelenése.
Az evolúciós elmélet és Darwin munkássága valóban forradalmi jelentőséggel bírt a tudományban és az emberiség gondolkodásában. Darwin elmélete szerint az élőlények a fajok evolúcióján keresztül alakultak ki, és az ember is az állatvilág része. Ez az elképzelés alapjaiban rengette meg a korábbi nézeteket az ember és az állat kapcsolatáról és az emberi eredetről.
Fontos megjegyezni, hogy a könyvben idézett Goethe és Hegel koruk tudományos és filozófiai ismeretei alapján fogalmazták meg véleményüket. Az ő nézőpontjukból nézve még nem voltak elérhetőek azok a részletes bizonyítékok és elméletek, amelyek később megerősítették az embert és az állat közötti rokonságot és az evolúció törvényeit.
Minden esetre az ember és az állat közötti kapcsolat és az emberi eredet témája továbbra is fontos kérdés maradt a tudomány, a filozófia és az etika területén, valamint további kutatásokkal és gondolkodással foglalkozik.

Az evolúció elmélete és a vallásos hiedelmek, mint az isteni teremtés, kétségtelenül két különböző megközelítést kínálnak az emberi faj eredetének magyarázatára. Az evolúciós elmélet a tudományos kutatás és bizonyítékok alapján azt állítja, hogy az emberi faj fejlődése egy hosszú folyamat eredménye, amelynek során az elődeink sorra alakultak ki és változtak az idő múlásával.
Más vallások és szent iratok, mint például a holt tengeri tekercsek, különböző mitológiai vagy vallási elbeszéléseket tartalmaznak az emberi faj eredetéről, az isteni teremtésre vagy más magyarázatokra épülnek.
Fontos megérteni, hogy az evolúció elmélete nem tár ki semmilyen állítást vagy nézetet az isteni teremtés létezésével vagy hiányával kapcsolatban. Az evolúció elmélete a természettudományok egy területe, amely az élőlények fejlődését, változását és diverzifikációját vizsgálja az idő során. Az evolúció elmélete nem igyekszik megcáfolni vagy bebizonyítani az isteni teremtést, mivel ez nem az ő hatásköre.
Fontos megjegyezni, hogy sok ember számára nem jelent ellentmondást az evolúció elfogadása és a vallásos meggyőződés összeegyeztetése. Sokan vallhatják azt, hogy az evolúció egy olyan folyamatot, amelyet Isten teremtett, és hogy a tudományos magyarázatok és vallási hittük egyszerre érvényesek mindennek."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egész világ hallgat, cinkosok
  2023-04-29 18:54:58, szombat
 
  65 éve az egész világ hallgat, hogy istálló-Vénusz-Jézus áldozással nemesednek emberré, tisztítva a Bertalan utcai nagypán népét a Rákóczi térnek miskolci berendezéssel, Iker torony liberálisaival együtt.

Együtt akarnak lopott dallamával a spiritisztáknak feltámadni örök életre, a halálnépekkel együtt.

Hallgatnak a gyerekeim előtt, az egészségügy is őket tartotta maga elé, tudván, hogy én sem tudok semmit, ők meg azt tesznek velem, amit akarnak utolsó ember mészárlásukként, az összes szerepükben, mint amiknek kíséreteik vannak. Visszaélnek valamennyien, mint anyám, akinek a szájától mai napig rettegek, meg a bátyámék, azt híresztelve, hogy én írogatok az interneten, amiért 2001-ben kizáró gondnokság alá tett Miskolc, mert ez volt a bűnöm a lányom férje szerint is, hogy segítséget akartam kérni. Az egész ország ellen, amelyik 1997 óta ünnepli győzelmét Romániával, lehetetlen volt, főleg úgy, hogy minden emberjogi bizottság Uniós nagypán utcai elméletet hajt végre,a cigányság és Ázsia, majd az egész világ emberré nemesítésével, nagy közös megváltási tervével a miskolci elmeosztálynak.

Míg senkivel sem beszélhetem meg a történteket, míg áldoznak iszonyatos fájdalommal, míg nem fejezik be az elmebetegeik helyetti mészárlást, nem tudok fordulni semmilyen hivatalos helyre az ügyemben, a világnak kellene eljárnia az emberiség ellenes csapások ellen. Meg elmondani a gyerekeimnek, hogy az ország mészárol minket 87 éve németként, Tóthok berendezésével.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem a farkasból ered a kutya
  2023-04-21 14:54:50, péntek
 
  Tegnapelőtt egy szomorú kutyás történetet akartam megnézni videón, de a narrátor szövege miatt kikapcsoltam. Máskor is jártam így, hogy butaságokat híresztelnek tömegeknek. Egyik ilyen, hogy az ember a darwinista korként pszichiátriai apokalipszisbe besorolt majom eredetéről szól az embernek.
Másik a Jehova népe, akiket kutyává teremtettek, de tiszta lélek van bennük. A farkas eredete sokkal régebbi, még általam nem ismert teremtő által létrehozott vadállata a világnak, de tudjuk, hogy Románia a Romulus és Remus legendáját farkas köré építette, meg hogy farkasoknak nevezték a kezdeti világosság népe a sötétség ellen apokalipszisüket, mikor a bárányokat a farkasok elragadják. Ez is benne van a bibliai történetekben. Jelenleg Farkas nevekkel élnek a spriitiszta Müller népei, nagypán népéhez sorolva, mivel országokat, városokat cserélnek át.

Míg a kutya jó szívű, a farkas szíve ragadozó.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világtestvériség Istálló-Vénuszos bűnelhordozással
  2023-04-19 17:45:08, szerda
 
  Többmillió évvel ezelőttől kezdte a Hunnia börtön a világ összes szereplői helyetti nagy közös áldozással a Föld történelmét, Istálló-Vénuszos sátoraljaújhelyi helyszín berendezésével, árja Kohut és Benkő angyalok egykori történetével, a magyar nyelv ellenes összes csapás vonultatásával, nemesítésével emberré, valamint kommunikációs és nemi gyalázó sorozatukkal a magyarokat meggyalázók helyett, ezek kitermelésével legendáknak és sztároknak az egész világon.
A régi történelmi korokba és időkbe írták be magukat valamennyien, lefelé épült templomával a Hunnia elmeosztálynak együtt a Rákóczi térrel.

Megdöbbentem, amikor olvastam, hogy annak ellenére, hogy mai napig kínoznak és tűzben terjednek nálam, mint borsodi világapokalipszis központjának tagjai hatalmas kíséretükkel, Abu-Dzabiban elkészült az ábrahámi család háza, mely egy mecsetből, egy katolikus templomból és egy zsinagógából áll. Békét és megértést hirdetnek a világapokalipszis tagjai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét beáztam
  2023-04-08 23:39:45, szombat
 
  Folyamatosan érzékenyítik születésem óta Müllerék kommunikációs csapásait, amik fogyatékosként jönnek a világra. Ez kezdődött Kupai Janika dadogós, libalábúval és Tas Gyuszika dadogásával a Hecskén együtt Afrika történelmével.Tehát az Ázsia előtti emberlakta világ lemészárlásának története a romániai cigányság általi ismétlése egyszerre kezdődött a Föld ltörténelmével. Hofiék az elmeosztályukkal végig mulatták a lábmegrántásom kezdetével a hosszú évtizedeket, természetes volt a hallgatóságnak, hogy a sánták helyett kell szenvednem, meg mindenki helyett, aki nem emberi. Ez az egészségügy, az összes szereplőjével a világnak, az összes elmélet folyamatos végrehajtásával.

Valaki megjelölte a 87 éves értelmiség legyőzőket beázással, de csak nevetnek rajta, hiszen magukat is beállították esernyővel, mint Dollyját a Józsefvárosnak, Szandit, Hevesit Heves megye képviseletében, vallásaival együtt az ózdiaknak. 1998-ban napokon keresztül sorolták a bermudásokkal az értelmiség legyőzői nevét a feketemágusoknak, fejembe záporozó csapásaik mellett, kikötve a vasfüggönyösök helyett a csípőcsontomat azzal, hogy rokkantkocsiba kerültek. Mikor az esőemberek egykori támadását isméttelték, hatalmas esőzések kísérték a mészárlásomat, de senki sem tett semmit az érdekemben, jöttek a panelprogramjával a nagypán utcájuknak, mikor nem volt semmi bevételem szinte, felújították a tetőjüket úgy, hogy én ázok be egyedül. Tehát a liberálisok az Iker torony népével értelmiség legyőzőként voltak beállítva. A világ összes gyilkosát, egykori mészárosát kitermelték emberré nemesítésük érdekében globális világtestvériségként, az összes reformátusával Halak szülöttekkel együtt Atlantisz elmélet végrehajtóinak, földrengéssel a szájban, Halakkal az ünnepi tortán.

Húsvéti meglepetés a ismételt beázásom, csakhogy nekem ehhez nincsen energiám, főleg, hogy a főzőfülkéjükben a fal a régi beázás helyén teljesen felemelkedett, bármikor lezuhanhat az egész a tűzhelyen lévő ételbe. 87 éve hosszabbít a nagypán utcája, a család genetikai és mindenféle kivégzésével. Tehetetlen vagyok ilyen hatalmai ellen a Rákóczi terüknek, az ózdiak mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Paravizsgálatra lenne szükségem
  2023-03-20 16:00:36, hétfő
 
  Két hónapja kellett telefonálni a pszcihiátriájára a Semmelweis rendelőintézetnek. Legutóbb októberben voltam ott, a doktornő azt mondta, adjak be állapotrosszabbodásra kérelmet, tüdő, szív, magasvérnyomás diagnózisokkal, a pszichiátriailag már nem indokolt, mert valamiből élni kell majd. Ugyanezt mondta az előző férfi pszichiáter, akitől nagyon féltem a rendelőben, mert nem lehetett kiszámítani a hangulatát, hiába nyújtottam be neki több oldalas gépelt papírt arról, mi történt velem. hogyan kerültem Miskolcra és mik történtek itt velem. Ő volt az első, akinek ilyet benyújtottam, de semmi értelme nem volt. Élősködnek belőlem a pszichiáterei a világmonarchiának, amik utolsó emberként mészárolták le a családomat a Hunnia börtönükkel.

Múlt héten telefonáltam megbeszélés szerint, azt mondta az asszisztensnő, meg kell beszélni, mi legyen velem és kapok majd útmutatást, de menjek el személyesen. Egy hétig törtem a fejem az útmutatásukon, meg hogy kiadnak körzetbe a Frontinnal, úgy döntöttem, megmondom, hogy iszonyatos fájdalmak között élek 1998 óta. De most már nem kapok levegőt, meg szorítja a szívemet körben a miskolci elmeosztálya ( az űrapokalipszisnek, Bodorné Ágnes Halak szülöttként űrpusztító felesége reformátusként is kiválasztott főszerepében, még mindig, pókhasával, ínyevő baktériumával együtt, ezt nem mondtam, szerintem tudják).. Születésem óta tart a Rákóczi tér Ágneseinek összes elmélete, még a világkönyvtárnyi szereplő sorsa és tette mellett a miskolci elmeosztálynak. . Azt hittem, megbeszélte olyan orvosokkal a sorsomat, akik nem ártottak, kijelölnek egy helyet, ahol felmérhetik, mi van velem és az állapotomat, vagy hogy megmondja, merre menjek feljelentést tenni a mészárosaim ellen.

Mondtam neki, hogy nem érzem jól magam, ha pszichológushoz mennék - utalva az orvosi papírjaikon szereplő ismeretlen eredetű szorongásra -, feldolgozhatatlan lenne a sok iszonyat, amin születésem óta keresztül mentem. Erre megrótt a cigarettájuk miatt, amitől tisztulnak a mérgezésemmel, cipelve, mint egy állatot, a skizoprenjeik emelésével változatlanul, mert világ-Magyarországot hoznak létre egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak. Azt mondta, a cigi leszokás miatti idegesség elmúlik, holott az elmeosztályuk áldoz, régebben kávészelepek kiégetésével is, ételek odaégése mellett naponta többször. Az elmeosztályon egy nagy darab szőke nő és a többiek kezdték, közölve velem, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat, cigijüket.

Nagyon utálatosan viselkedett velem, beleírta ezután a papíromba,hogy tartalmilag doxasma, túlértékelt eszme, suicid ideatio nincs. Betegségtudat hiánya, Disszimuláció. Szégyellheti magát valamennyi szerepjátékosa az egészségügynek!

Közölte velem, hogy háromszor voltam a pszichiátrián, először 1995-ben. Mondtam, hogy ambíció terápiára jelentkeztem, de olyan dolgok történtek velem, hogy be kellett fektetni. Nincs olyan, hogy ambíció terápia, amivel dr. Jung becsalt, hogy tudjam magamat érvényesíteni, közölte a doktornő. Visszaélt a saját mondataival, mert ő is utalt arra, hogy háromszor mészároltak le a megyei kórház orvosaival. Mi történt azóta, megbeszélték, hogy ez normálisi dolog?
Tehát nem akarják lezárni a születésem óta tartó apokalipszisüket, hogy valamennyi elmebetegük kartonján végig haladtak a sötétkapusokkal együtt, amik szerepeiket hajtották végre a világkönyvtár könyveivel együtt, meg folyamatosan kivégeztek az ózdi 666 Fenevad űrhajós népével, amelyek beavatták Mülleréket földöntúlli feketemágus hatalomba. Ezeké Sólyom László, akinek hiába küldtem kivizsgálás kérést, az Ombudsmannba, el sem olvasta, a postán meg nevették a nagy csomagot, amit napokig fénymásoltam, a darabokra hullott bibliájával együtt Mülleréknek a cigánysággal, amik mindezt globális spiritiszta világtestvériségként létrehozták.

Hát ez a túlértékelt eszméje azoknak, amik a világ összes szerepét végrehajtották, lakásban mészárolva minket 65 éve, 87 éves hosszabbításukkal.

Furcsa volt a tüdőorvos is, mert hiába kértem tavaly a pipát arra az esetre, amikor az utcán befulladok,azt felelte, hogy én mindig használnám. Miért használnám mindig, amikor csak néha fulladok be? Mert éppen a befulladásos tüdőbetegek sorsát és szerepét ismétlik a miskolci elmeosztályukkal? És ennek így soha nem lesz vége, tűzben égetnek körben négy éve egyre elviselhetetlenebbül.

Másodszor akartam segítséget kérni, először a Nyírő Gyula kórházában Német rokkantkocsis orvosnak, amelyiknek kísérete volt a levegőben, oda nevetett, mutatva a könyveit a miskolci Új Bekezdésnek, hogy ilyen feketemágia van minden részemben. Kizáró gondnokság alá helyeztek,még csak utána jöttek a csonkítások és nemi gyalázások folytatása, torünnepével a kormányuknak. 1991-es II-es Idegosztályon történő kivégzésemkor közölte az osztályvezető, hogy belőlem ember más soha nem lesz, de azért folytatta az ózdi feketemágus áldozását Bagi és Nacsa szerepében azzal, hogy én már mindent kibírok. Az egészségügy az összes csapását a világnak érzékenyítette, tisztította emberré.

Utálatos volt velem nagyon a doktornő, egyszer akartam megbízni orvosban. 65 éve tart, nincs kihez fordulnom, elektromossággal van teli a levegő, rajtam van körben a Rákóczi tere Orbánnak, így hozza létre a Fenevad Csillagok háborúja Dart Vaderje, mint cigányság beavatója Mónika Show berendezéssel ózdi 666 központtal az összes vallását a miskolci Keletnek, amik bibliás Földet építenek, emberré nemesedve, véráldozással születésem óta Hunnia szentháromsággal együtt. Nem én gyilkoltam magam, hanem Magyarország legyőzői közösen így, ahogyan vannak tetteik és szerepeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával az Iker torony népével együtt,. Nem nekem van téveszmém, ők hajtották végre az elméleteiket, amikkel előre készültek, Szabók főszerepével. Magyarország borsodi apokalipszise elhagyta a megyéjét, kimentették őket, míg engem gyilkoltak helyettük. Nekem elég volt írni és belefolyni a tetteikbe, hogy legyen kit szidnia az ország lakosságának.

Az egészségügy folyamatosan berendezte a szereplőit, ahányszor a kórházban voltam, ezeket hatalmas pénzekkel rokkantosította is, vagy adtak sztárságot alájuk. 1995-ben a budapesti Orvosi Kamara a miskolciakra bízta, tegyenek velem, amit akarnak, akiknek feljelentést, kivizsgálás kérést írtam. 1997-ben Pataky Attila börtön Istene és a Hunnia börtönelme vittek be a II-es pszichiátriájára a világ összes szereplőjének feketemágusaival Müllernek, cigánysággal történő kivégzés végett. Ott Somlyai pszichiáter szétszakította a nap és holdzáras bőrtáskámat, rácsapott a radiponra és beadott nekem egy injekciót és többé nem jöttem magamhoz. Ez az egészségügy valójában, ezeknek az ózdiaknak jelentenek az űrhajójukra.
2005-ös kivégzésemkor dr. Tűzkő Judit és Király doktor viziten, mikor összegörnyedve feküdtem, védve a melleimet a rajtam lévő csapásuk miatt, közölte, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre. Majd megszidott, hogy sáros az ágy felett a fal a frissen festett teremben, mintha én tehetnek arról, hogy Müllerékkel gyilkoltak.

Tudtam előre, hogy itt nem fogják lezárni mindazt, amit tettek Romániával együtt, meg nem zárják le az áldozásukat a egészségügyükkel, RTL Klubbal az élen.

A pszichiáternő megkérdezte, egyedül élek-e, meg hogy tartom-e a kapcsolatot a gyerekeimmel, akikkel hosszabbítottak, akiket meggyaláztak és tönkre tettek velem együtt, akikkel eltartattak és tartatnak engem. Akiknek azt mondták, mikor kivégeztek 2005-ben a Győri kapuiakkal együtt, hogy én súlyos elmebeteg vagyok. Lehet, hogy előre tudja, hogy magamra maradok teljesen, mert a kisebbik lányom szerint én gyűlölködöm, hogy nem tartom a kapcsolatot a Szabókkal, a tompalátásom testenyészetével együtt, amik elmebetegeznek maguk helyett a Hunniától, meg a bátyámmal,amelyik kirárult a Novákok kezdetével, hogy mire vágok fel az ózdi gázszerelőnek, majd meggyaláztak lemészárolt állapotban. Tényleg én vagyok a gyűlölködő, vagy ők az emberiség ellenes csapások? Tényleg képzeltem, hogy mentek végig a könyveiken, szerepeiken a sitatagi helyszíneikkel együtt, s hogy kakasfrizurájával Gáspárnak tort ültek, ünnepelve a győzelmüket az ország és az emberek felett?

Lehet, hogy arra céloz a suicid hajlammal, hogy az ember nem adja fel a reményt, soha nem adta fel, ahányszor mészárolták és gyalázták őket,hogy meg kellett volna régen ölni magamat?
Mondtam, hogy azt hittem, nem írja fel az injekciót. Azt felelte a pszichiáternő, hogy ez tart engem, már kapom 18 éve. Nem tudtam, hogy a skizoprenek Fluanxol injekciója tart engem, azt hittem, Zee, meg a saját akaraterőm, mert mások üvöltenének a fájdalomtól.
Közben a város aggjai pszichológushoz járnak, van mit meggyónniuk,hiszen elhordozták a szerepeiket, betegségeiket, tetteiket folyamatosan hajtották végre Kilián Benedek utca 17. kezdetével.

Paravizsgálatra lenne szükségem, hogy nem vagyok bolond, körben vannak rajtam és bennem a csapásaik.

Senkit sem érdekel, hogy az ország 65 éve gyaláz és áldoz maga helyett. így hosszabbítanak valamennyien végtelenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnap
  2023-03-12 16:41:18, vasárnap
 
  65 éve volt a születési asztrológiai jóslatom volt Jézus születési horoszkópjával, királyköszöntésével az ózdiaknak, Bárány főszerepében a Talmudnak, cigányságával Romániának, a világ bűneinek az elhordoztatásával szappantisztító sorozatok kezdetével, mely mai napig tart, kivégző sorozatával az elmeosztályoknak, borsodi berendezéssel.

Tegnap kivasaltam egy fehér felsőt hatalmas csapásokkal teli felsőtestem elrejtésére, fuldokolva felporszívóztam, rendbe tettem a lakását a nagypán utcájának, ahol elektromossággal van teli a levegő, még a számítógépem is anomáliásan működik. Öt után felhívtam a lányomat, már itt voltak a bérház előtt, mentem gyorsan fogat ragasztani picinyke szájpadlásomra. Hát csak így tudok ide bárkit is beengedni, meg így tudok kimenni az utcára.

Nagyon sokat izgultam a gyűrű miatt, amit a régiségvásáron vettem, valóban nincs benne próba, értéktelen.
Elmentem a virágboltba a hatalmas szélben reggel még, kértem egy szál liliomot és három szál szegfűt. Ez éppen négyezer forint volt. Életem második virágcsokra készült. Szépen feldíszítette zöldekkel a boltos, becsomagolta és nem számított fel díszítésért és csomagolásért semmit. Ismét lebambultam, nem tudtam, mit tegyek.

Jó volt a gyűrű, örült a lányom, még tettem hozzá másik gyűrűt, ami az enyém lett volna húsz évvel ezelőtt, meg egy avonos ékszerkollekciót, két törlőt, szájvizet, bombont, két felsőt, amit a Hádában turkáltam. Azt hiszem, ennyi volt. Úgy láttam, örült a lányom, de ez a gyűrű ajándék örökké emlékezetes lesz. A szájvizet a forgalomból kivont szájspray hetyett vettem napközbeni használatra, ugyanis a lányomnak nemcsak az állát torzították el Jáksó miatt, Marsi Anikó miatt a száját, Bodor Ágnes miatt bűzös valamit kapott az egész szájszerkezetébe, mert az űr népének bűzös a lehelete. Úgy tesznek valamennyien, mintha semmi sem történt volna azzal, hogy régen volt, amikor megtámadtak minket. Az ádámcsutkásait az apokalipszisnek a nagyobbik lányom nyelési nehézségével hajtották végre. De övék a nyaki érszűkület, szembe támadó csapásaival az Új Bekezdésnek. Látletetet kellett volna régen levenni rólunk egy Teamnak, meg kivenni belőlem az elmebetegét a tűzben égő elmeosztálynak, elvinni innen minket. Ezek világ-Miskolcot akarnak világ-Magyarországgal, azért áldoztak a világ összes szerepében négyszer, tetteik és deformációik miatti támadással erkölcstelenségeik mellett.


Készítettem fotókat, már műfoggal is teljesen be van esve az arcom, széltében és hosszában egyaránt.

Unokám készített minden mentes tortát, nagyon meglepett vele. Zabliszttel és nyírfacukorral készült, mindenféle zsíradék nélkül, diabéteszes tejszínnel, málnával. Hát benne volt vagy hat-hét ezer forintba, csak a nyírfacukor volt állítólag 2.500,-Ft. Hozott a lányom száraz pezsgőt, most kicsit fáj a torkom és fájt egész nap a fejem. De a cukrom nem emelkedett fel a tortától. Ilyenket kellene mindig enni, zablisztból kellene a rántást is készíteni, meg kenyeret sütni. Kaptam orchideát, az egyik kedvenc virágomat és hétfőn jön meg a kisolló, amit választottam, ollóélezővel együtt. Össze is szedtem az ötven év megmaradt ollóit, hogy majd próbálják ki, élezzék meg őket.
A miskolci elmeosztály, ha behúnyom a szememet, négyzetalakú elektromossággal van itt előttem, de ha alszom, peregnek a filmkockák ismeretlen helyszínekről, ismerősökről, mely történetekben én vagyok mindig a néma, akinek nincs hangja, az alárendelt. Van, amikor ablakrésen csapódom be épületekbe, ezeket az álmokat sem tudom mire vélni. Az ember nem álmodik, mert nincsen teremtője, összeköttetése, ezt tudni kell.


Ideges vagyok és nagyon szomorú, mert hiába minden köszöntés, ha a lányomnak nem tudom elmondani, hogy áldoz Borsod megye, kínzással és fullasztással, cigizéssel éjjel-nappal. Ez normális a világban, az országok és csapások így emeledtek gazdagságba, mint a Rákóczi tér nemi csapásai, amik 87 éve hosszabbítanak németként való megáldozásunkkal. Nem tudok kitől kérni változatlanul kivizsgálást, mely a testre is vonatkozik, nyíltan, őszintén beszélni valakivel. Ha a postás hoz valamit, nem merem kibontani, nagyon félek mindentől. Rettegtem egész életemben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/116 oldal   Bejegyzések száma: 1155 
2023.05 2023. Június 2023.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 36 db bejegyzés
Összes: 7137 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 287
  • e Hónap: 808
  • e Év: 80982
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2023 TVN.HU Kft.