Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/114 oldal   Bejegyzések száma: 1131 
Lelkiismeret furdalás, feltámadások eddig
  2021-10-22 18:58:01, péntek
 
  Öt éve már, hogy írnom kell, amikor a kísérete a vallásoknak, amelyek helyett megáldozott a miskolci elmeosztály Jézusként születésem óta iratnak. A blogot csúnya szavakkal az elmeosztály tagjai írták, mivel én ezeket nem tudhattam. Három éve kínoz a vas, feltámadni akarnak a Rákóczi térrel, amit lehet látni Csernusnál Főnix néven, meg a Hit gyülekezeténél a Hunnia börtönnek.

1995-ben hajtották végre Románia Panni főszereplője találkozását a rókával, farkassal és varjúval, ami mai napig tart, meg persze a turulmadárral, mint egylori békesség madárral, akinek a szimbólumát felvették a nácik, mint nincsenek szintén, ugyanis Tóth-Kecskés néven volt berendezve a nagypán Pszichhografollógiai könyve a Bertalan utcának, amik 130 éve mészárolnak, mint véráldozók Rákóczi térrel és tisztátalan lelkekkel együtt.

Öt éve akartak feltámadni az Isteni színjáték alapján az Óra, mint Idő megállításával örök-jelenbe a miskolci sárga rózsás szőke Máriájuk főszerepében, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre, miert szőke volt. Én nem tudok átmenni a másik világába a sátán hét fátyolos halál népének együtt a romániai halálokkal, mert nincs másik világom. A küszöb őrei miatt féltek a végtelen hosszabbítók, hogy a haláluk után sötét helyre mennek, ezért végtelenül nemesedtek emberré, hogy magasabb tudati szinten éljenek gyalázatból és vérből. A küszöb őreit az amerikai filmrendezők tisztítják Netfix és különböző sorozatokban Betmen, a denevére kezdetével a Talmudnak, valamennyi vas kíséretével a másik világnak.

Tisztult a másik világ születésem óta, a romániai Talmudos sátoraljaújhelyi főszereplő szerepében engem áldozva meg, ami tart mai napig adventista irodalom alapján, mely szerint az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő népe is emberré válik, egy tökéletes világban akar élni véráldozással, meg nemi gyalázásával a liberálisainak. 1995-ben hajtották végre a miskolci ikerházában a Tatárdombnak az Anna felébredése daljátékot, melynek Kaján is része volt, szellemvilágával és démonjaival a kormányuknak Talmud és sátáni szeretet-vallás, spiritizmus néven, Csepregi Évát teremtették meg 85 éve a Főnix éjszaka népe mellé egyetlen hangként, hogy ő vezesse az örök-jelenbe, mint halálba a népet. De meggyaláztak miatta Csernobilkor a Főnix utcanépével, amit még Bill Clinton is ismételt a zsidósággal.Ezt állította be a nagypán népe Mészárossal, a gászerelővel ünneplése közben a haldoklásomnak, állandó gyalázásuk és kivégzésük közben.
Ez volt a csernoli csíkos vázája Lázárnak, amelyik sorsát négyszer hajtották végre Mohamed egykori növénytermesztő népe támadása miatt gyalázva és nyomorba küldve kézzel mosással. Folyamatosan hordoztatták el rima Jeruzsálem bűneit, amelyik helyett az orromat volt férjem összetörte azzal, hogy olyan lettél, mint mi 1976-ban, nagyobbik lányom születésekor. Mindent tudtak a világ történelméből, hogy sátán népének tagjai és a miskolci Hunnia elmeosztály földöntúli hatalommal mészárló gyikosai és a Rákóczi tér romániai eredettel ki ellen mit hajtottak végre, így hordoztatták el saját tettük és szerepük, betegségük végrehajtásával a Talmudos Bárány főszerepében állandó Évájuknak Újhelyben a sátán népe bűneit.

Éva és a tudás a kígyók népével és királyával plútói sorsként, minden szerep kijárásával a perecesi szőke Mariann, mint Évájuk főszerepe lett volna, amelyik szerepét, mert szőke, születése óta hajtották végre azzal a véggel, amire készülnek a zsidók, hogy mózesi tökéletes, szivárvány jeles feltámadást hajtsanak végre.

Negyedik feltámadás tehát adventista lesz, Új Évája Amerikának együtt Évájával a Talmudnak megy a menyországba, Ádámokkal együtt. Amerika megggyürtös teremtője megtámadott engem kétszer, egyszer jógázás közben nemi gyalázással, öcsémet cipelte magával tehetettlen bábként a világ történelme ismétlésével, még Müller Péterék feketemágus sátánistái mellett.


A döglégy mint Müller Péter Sziámi feltámadást hirdetett a tisztátalan lelkeknek, amik gyalázatból jönnek létre, megszülettetik őket Jézus óta, hogy tovább gyalázkodjanak a láthatóban. Folyamatosan tartott a kivégzése a másik világ tisztátalan lelkeivel, amik velem voltam 1976 óta.

Életemben először hazudtam, mert azt mondtam egy pszichiáternek, hogy járok rendszeresen diabéteszre fél évente. Még soha nem kellett így önvédelmet végeznem, mindig belebonyolódtam a magyarázkodásba. Öt éve eszek rendszeresen, sütöttem is sokat, s amikor magas lett a cukrom,. nem mentem el rendelésre, hogy ne kapjak insulint. Struma gondozóba meg azért nem járok, mert azt mondta a csöppet sem megértő főorvos, hogy addig ne menjek, míg nem vagyok megműtve. Hiába vizsgáltattam ki mindent a műtéttel kapcsolatban, elévült, lejárt a három hónap a vírus miatt, nem tudom, mikor kezdem elölről, meg mi lenne a műtét eredménye, ha a kígyóját a sátánnak megvágnák a nyakamban. Mivel Müllerék megtámadták feketemágiával, szednem kell a gyógyszert, mert köbök alakultak ki.

Lelkiismeret furdalásom van a füllentés miatt, ami egyfolytában furdal annak ellenére, hogy nincsen lelkem. Meg fáj egy fórumos állandó sértegetése azzal, hogy elmebetegez engem, mikor hozzászólok valamihez visszaszámlálása végett a világtörténelmi korszakoknak, bebizonyítva, hogy állandóan ismétlik ugyanazokkal a nevekkel a történelmi korokat. Megsértődtem a lapra, amelyik ezt engedélyezte. Egyedül voltam az országban ellenségeként a sátán népének és Romániának a reformátusaival születésem óta, amióta hajtják végre a világ történelem teljes egészét támadva és gyalázva a szőke hajúak és nemi csapások, kurváik miatt fertelmeseivel a Bertalan utcai nagypán népének szivárvány színében Mózesnek.

Miért engedi meg az újság, amit nagyon kevesen olvasnak, hogy egy mentális írjon valamit szöveggel többször támadott meg egy kommunistája a városnak. Egyiknek sem érdeke, hogy kiderüljön, hogy a kommunizmus szocializmussal kezdve állandó ismétlést jelent ezer éve alatt a sátán népének.

Hatalmas fájdalmam van, a Szabó család, amelyik világkönyvtárát hajtják végre állandóan kezdve elölről hosszabbít a nagyobbik lányommal már húsz éve. Anarexia, kutya sétáltatás, húsról leszokás a lányom szenvedtetése négy éve már, míg nemesednek Amerikával együtt a világ teljes egészével. Ettől akartam megmenteni a gyerekeimet, mégis tönkre tették őket torülésével a médiájuknak.

Múlt héten még a 46 éves zöldségreszelő is felemelkedett a másik világba, ami nagyon jó minőségű volt, már nem lehet ilyet kapni, meg kevés a pénzem, hogy mindent én fizessek, ami a magyar nép kíséretével jár.

Gina Lolobrigida, atlantiszi aranyhalak földrengéssel járó állandó világrészek felszámolásának történelmének főszereplője születésem óta áldoz maga helyett. Én vagyok a feszületes az összes atlantiszi lopott dallamos feketemágusa és pünkösdije helyett a világnak. A miskolci elmeosztály, amelyik a rock az óra körül áldozással kezdett az ötvenes években azzal, hogy szabadságharcosok lesznek, nem vállalják többé a szerepeiket, az atlantiszi aranyhalak halját ünnepi tortára tette majdnem húsz éve, hogy ledaráltak engem a Mónika Showja általuk tisztított kivégzőivel meg a kormányuk Rákóczi terével a miskolciak Ízisz-Jézus áldozásával az űrpusztítójukkal a világ feketemágus szerepében Nyugodtan kacagnak a médiájukkal, mint állandó emberiség ellenes csapások.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még mindig tisztul a világ kutyás hosszabbítókkal, elmével
  2021-08-21 13:45:24, szombat
 
  Lassan öt éve támadott meg a lakásban a miskolci elmeosztály ismét a szabadköműves Pál nevű róka szereplő miatt, számomra érthetetlenül, majdnem az elmére juttatva engem, mint az ózdiak 666 kézfején megjelölt cigányai 1998-ban, mint Isten gyermekei. Támadtak minden szomszéd miatt, hogy odaszegezték az űrpókot a szomszédban az ágyhoz, amelyik népét születésem óta tisztítják, mint űrpusztító utódjait, engem nem szerethetett senki helyettük, majd jöttek a felmentő seregei Miskolcnak 1989-ben elvenni őket feleségül, azóta utódokat hoztak létre, melyek ismét szaporodnak. Már 130 éve tart ez a véráldozó NagyPán Pszichografológiai utcájában, folyamatosan ismétlésekkel, tor ülésével István király elméletével a babilont játszó kormányuknak, együtt a szivárványt szívvel kirakó perverzeinek a Bertalan utcának. Eljátszották hónapokig, mit vennék magamnak, ha lenne pénzem és formám, milyen házat és kertet rendeznék be, amelyeket azóta a Hunnia börtönelme tagjai rendeztek be forrásvízzel és kúttal együtt.

Nem bírom tovább a szenvedést elviselni, a melleim alatt van két marka a miskolci elmeosztály Rákóczi téri vezetőjének, úgy kínoz egész nap, miközben áldoz engem és a nagyobbik lányomat, végtelen szenvedésre ítélve együtt, így ahogyan vannak a Hunnia börtön szentháromságával, amelyik lezárta a határokat születésemkor és berendezte az egészségügyet nagy közös áldozásra, együtt a világ összes országával, amelyik érintett a világkönyvtárában Miskolcnak, mint amelyik mindezt végrehajtotta.

Elmebetegeznek a Rákóczi tér tagjai, akár tették ezt a tor ülő cigányaik 1997-es kivégzésem óta a megyei kórházban. További jó puffadást kívánt nekem a nemi csapása a reformátusoknak jópár évvel ezelőtt, amiket kivittek a megyéből szép életre, mint áldozóimat. A lányom szerint nagyon összetartó és szerető család, nem úgy, mint én, aki leírta évekkel ezelőtt, hogy a mit tettek a családommal és a világgal.

A miskolci média Hunnia börtöne, amelyiké az Omega, Illés, Metro szentháromság, három bibliájával az országnak megölte nagymamámat 1971-ben hatalmas csapással verve el először a hitelbe elszerződött szőlőjét apának, megölte Budaiékkal apámat 1980-ban, Müllerékkel és amerikai meggyfürtös teremtővel megölte az öcsémet 2007-ben, nekem kétszeresen bontotta le a szájszerkezetemet ínyevő baktériummal, kivégzésre szánva minket utolsó emberként.

Elmebetegeznek a kommunista újságírók, amelyek hosszabbítottak a két gyerekemmel a növényvédő Mohamed népének történetével és gyilkosai, gyalázóik kitermelésével, az összes reformátusuk, zsidóik, rózsakeresztes, meg különböző rendjeik, Apostoljaik, Avatárjaik, angol Vörös Oroszlán központ helyetti áldozással a világ minden kommunista és náci főszereplője helyett, a romániai elmeosztályával az élen a 85 éves értelmiség legyőzőknek. Ők elölről kezdték a világmindenség apokalipszisét születésem előtt még rock az óra körül pokol angyalai rockjával, amit négyszer hajtottak végre Lengyelország helyetti megáldozásommal. Magyarország és Lengyelország így menekült meg a saját történelmének állandó ismétlésével. Kisebbik lányom Bocskor hosszabbítói csillagkor kezdetével 1977-ben tort ülnek Törőcsik Mari népével, a margaréta szájúakkal. Tehát ezt is az áldozóm rendezte be, mint Mészárossal felvásároltatta az étkezdéket.

Magyarország honfoglalói a bolond reformátusok a miskolci elmeosztállyal az élen, meg a Rákóczi tere Romániának. Ünneplik 1997. óta utolsó magyarként történő meggyalázásommal, megcsonkításommal, legyőzésemmel az ország elfoglalását végleg. A meggyfürtös liberális Amerikája üdvözli őket, mivel szerepeiket nem hajtották végre az elmeosztályaikkal, könnyen szerzett nemi életet fertelmeskedtek össze a vietnami háború óta. De üdvözli a miskolci Rákóczi téri kormányt a Hunnia elmeosztályával a latroknak, meg az elmeosztályával Miskolcnak minden országa Európának, mint Spanyolország, amelyikkel együtt hajtották végre négyszer az atlantiszi világrészek felszámolását, Illés apokalipszist fültöréssel, mandula kivétellel, valamennyi pusztító nap és holdjeles helyetti áldozással, a vas szörnyek tisztításával, mint az egész másik világéval amerikai médiával az élen, amelyik megtisztította fogcsonkítás kezdettel 1976 óta a világ boszorkányait a miskolci II-es elmeosztályával a világ történelmének irányítóinak.

Nincs hová mennem, kínoznak éjjel-nappal, egyedül vagyok a világban, utolsó emberként áldozott meg a tűzIsten Hunnia szentháromsága, angyalaként is a világnak Mary Zsuzsájuk főszerepében, szám meggyalázásával Magyarország tortülő kormánya részéről. Mentem a Natohoz segítségért, hogy a legyőzésemet ünneplik 1997 óta kakasfrizurás cigányság beállításával, de senki sem tett semmit érdekemben. Együtt ünnepeltek az amerikai, német főszervező, 85 éves hosszabbító, olasz, romániai népekkel.

Egészségemet öt éve teljesen tönkre tették, etetéssel, itatással, a füvükkel, mert ez a véráldozók cigije, amiről a perverz vallásaik, mint a Jehova feketemágusok szoknak le, az összes Ágnes főszereplőhöz rendelt elmélével és vallásával a világnak, amelyekhez a Rózsa neveket rendezték be, mint Gina Lolobrigidához, mint atlantiszi aranyhalakhoz, feszületeseként a gyilkosoknak Molnár Rózsa nevét. Szemere, vesémre ráment a cukor azóta, az ereim tönkre mentek. Nincs segítségem égen és földön, mivel az ég serege a világapokalipszis állandó végrehajtóit jelenti, Kátyis romániai falvak, tanyák kitermelői mellett, melyek a szocialista iskola kezdet állandó ellenségei voltak, amik átadták az informatikát a vas Rákóczi téri ide tartozó országoknak a programozással, mint teremtő hatalommal együtt.

Hallgat az egész világ, csúfolnak, nevetnek, sőt azt írták, hogy akasszam fel magam, hiszen ők, mármint a sátán Magyarországa azért áldozott trtianon kezdettel az összes szerepben, egyetlen nagy közös áldozással, mint szőkéjük és nemi csapásuk helyetti gyalázással, hogy nyissanak világ-Magyarországot a sötétkapus dögökkel, amelyek sorsát és tettét egyesével hajtotta végre a megyei kórház pszichiátriája.

Úgyhogy így vagyok sátánistákkal, elmeosztály kivégzőivel körbe véve, amik ezt a blogot szerkesztették, így jöttek meg, ennyit tettek értem, hogy megszégyenítettek, meghurcolták a nevünket, meggyaláztak, tönkre tették a nagyobbik gyerekemet hosszabbításával a Szabó családnak, amelyiké az aszkéta ünnepi cirkusz főszerepe lett volna Nagy-Monarchia címereivel és könyvtárával az egész világ berendezésének. Magyarországot számolta fel a kínzóm, így ennek soha nem lesz vége, senki sem tud segíteni.

Mindent tönkre tesznek hatalmas energiájukkal a lakásban, miközben nyomorban tartanak, így fogok nyugdíjba is menni a kormányuk irányítása mellett, amik mindezt a gyalázatot kommunista és német szervezésben végrehajtották. Nem bírom tovább ezt az állapotot! Nem értem, miért tisztítják tovább a világot az afganisztániakkal, minden migránsával Ázsiának Uniós elmélet végrehajtásával 63 éve véráldozással miskolciak végrehajtásában, miközben a népük hatalmas nyugdíjakkal, közgyóggyal, özvegységivel támadva azért, ha valamelyik meghal, árvaságiakkal mártírja a világapokalipszisnek, amit jelentenek a miskolciak.
Még a tisztátalan lelkeket is megtisztították Müllerékkel az élen, engem csúfolt az asszisztensnő lelki betegnek ismétléskor már. Mindezt büntetlenül megtehette Borsod megye a hozzá tartozó országokkal és népekkel, köztük a falvak népeivel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismeretlen: Nagyon tanulságos!🙏🤔❤
  2021-08-11 09:28:17, szerda
 
  "Egy fiatal diák sétált a tanárával. Az út túloldalán sétálva a diák meglátott egy régi cipőt, amely valószínűleg a szegény paraszté volt, aki a közeli területen dolgozott, és már befejezte a munkáját ..
A diák azt mondta a tanárnak: ,,Vicceljünk meg azt a parasztot. Rejtsük el a cipőjét, és titokban figyeljük, hogy mit fog tenni. "
Aztán a tanár így válaszolt: "Fiatalember, soha ne viccelj más nyomorával és fájdalmával." De mivel gazdag vagy, élvezheted a következő tényt - tegyél egy aranyat minden cipőbe, aztán elbújunk a bokorban, és figyeljük a reakcióját. "A diák ezt tette, és elrejtőztek a bokorban. A paraszt hamarosan befejezte dolgozni, és elment arra a helyre, ahol otthagyta cipőjét és kabátját.
Amikor felvette a cipőjét, érzett valamit a cipőjében. Először azt hitte, hogy ez egy kő, de hamar rájött, hogy ez egy aranyérme. Csodálkozva látta az aranyat, egy ideig elgondolkodva nézett körül, de senkit sem látott. Betette az érmét a zsebébe, és elkezdte felvenni a második cipőjét, de csodálkozására ott is talált egy aranyat.
Hirtelen, mélyen csodálkozva térdre esett, arca az ég felé fordult. Imádkozni és hálát adni kezdett.
Imájában megemlítette súlyos beteg feleségét, gyermekeit, akiknek nincs mit enniük, és most egy láthatatlan kéznek köszönhetően, amely az érméket adta neki, végül megmentik őket.
A diák döbbenten, könnyes szemmel ült és nézett. A tanár megkérdezte tőle: "Ha úgy tréfálkozol, ahogy szeretnél, boldogabb lettél volna, mint amit most érzel?"
A fiatalember így válaszolt: ,,Professzor úr, olyan leckét adott nekem, amelyet soha nem fogok elfelejteni! Most már megértettem azokat a szavakat, amelyeket korábban nem értettem: aki ad, az boldogabb, mint aki fogad! Ezért, ha jót akarsz tenni, nem fogod megbánni. Kövessed lelkiismereted hangját, és ne térj le az erény útjáról. "
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még mindig tisztul Magyarország tűzben
  2021-07-06 01:29:28, kedd
 
  Magyarország 1958 óta a világ összes szereplője helyetti nagy közös áldozásban tisztul és nemesedik emberré, mint miskolci elmeosztály, valamennyi háború irányítója és emberiség ellenesek központja. 1998. óta kínzott éjjel-nappal a világ urával az élen sátán feleségeként. Most három éve tűzben égeti a szívemet, testemet megállás nélkül, üzenve mindenkinek, hogy jöjjenek megmenteni. Olyan, mint a Hit gyülekezete, mely szintén az övé, tűzben járó pünkösdi lelkekkel. Hunnia börtön földönkívüli energiája ez, mely ellen semmit sem tudok tenni, hiszen emberként születtetek meg. Pénzem nincsen, hogy fedezzem a kínzás közbeni dohány mennyiségét, ha nincs fájdalomcsillapítóm és cigim, kirohanok a világból kínomban. 63 éve tisztulnak és érzékenyítenek minden emberiség ellenes csapásuk miatt.Tudom, hogy nem könnyű, de segítségre van szükségem azonnal, mivel nem bírom a folyamatosan történő égetésemet. Együtt vannak a Hit szektával és a spiritisztákkal, amelyek penitenciásan áldoztak a sátán valamennyi országa helyett vonultatva őket sorozatokban. Melleim alatt van a mancsa úgy cipel és tűzben éget. Nem bírom az 1998. óta szenvedést, nem értem az okát.Feltámadásra készülnek a spriitiszta Müllerékkel, a döglégy fiával, amelyik minden kommuinikációs bénító, embergyilkos sorsát végrehajtotta a súlyos ellmebetegek sorsával és tetteivel együtt, együtt vannak a kutyás tisztulókkal, amelyek hústól tisztulnak, együtt vannak az összes elmeosztályával a világnak. Minden csatornán fellelhetőek spirritiszta híveik, elmeosztályaik, amik szivárvány jellel érzékenyítik a belőlem született betegségeket. Utcanépnek, cigányságnak mutogatja, hogy legyőzött engem, amik a saját népeit jelentik, ezeket emelte egyetlen nagy közös áldozással 63 éve, ezekkel ült tort 1997. óta. Nem bírom!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bocsásson meg nekem mindenki!
  2021-04-06 20:28:15, kedd
 
  1986 óta nem voltam magamnál, hatalmas súlyok alatt, feketemágiával minden részemben, nyakamban, fejemben az őskígyóval közlekedtem bolt és közlekekedés fóbiásan, közös hipnózisában a hatalmasságainak a világnak.

Azt hittem, ezelőtt négy évvel segítséget kaptam, hogy legalább utolsó éveimet emberhez méltóan élhessem. Nem tudtam, hogy Magyarországon az emberség olyan eredendő bűnt jelent, hogy nagy közös kollektív áldozással maguk helyett gyalázkodnak, a világ összes szerepe, betegsége, elmebetegsége végrehajtása mellett, fényevésen tartva, szétpüfölve, megcsonkítva testrészeimet. 63 éve tart az áldozása az országnak, ez itt teljesen normális és természetes, hogy véráldozásból emelkednek, így kapnak jutalmakat, diplomákat, előnyöket, gazdagságot, feleséget. 85 éve hosszabbít a Rákóczi tér, Gábor Zsazsa kezdet óta, támadva az értelmiségeket a gondolkozás nélküliek, az érzelemnélküliség, torzulásaik miatt.

Nincs földönkívüli intelligencia, hiszen valamennyien a bibliájukhoz tartoznak és együtt hajtották végre a világmindenség apokalipszisét űrpusztítójuk utcához rendelt kezdetével Ízisz-Jézus néven, valamennyi vallásával a világnak. Az ember jelenti a értelmet, intelligenciát egyedül, akiket megáldoztak így ahogyan vannak magyar néven közösen atlantiszi feketemágiával, amik közös feltámadást szerveznek Krisztus nevében a tisztátalan lelkekkel.

Én még soha nem éltem egyedül az Istállóból kialakított családi házban, sem később, vagy az itteni általuk rendetlenek miatt tönkretett lakásokban, bezárva, femában voltam születésem óta.

Én még soha nem bántottam magamtól meg senkit sem, mert a szavak tövisek, melyek a szívbe fúródva megsebeznek örökre. Én mindig életellenes merényletként büntettem volna meg a szóval sértőeket. Így lett a szívem születésem óta tartó rettegéseim közben először összetörve, szavakkal. Közben történtek az összetöréseim fizikailag pusztítók sorsaként is, így folyamatosan féltem, megnémultam az engem nyírők előtt. Nagyon óvatosan, teljesen reménytelenül, utolsó szó jogán adtam jeleket, mert még vegetálnom kellett a gyerekeim miatt, akikkel hosszabbították a sorsomat, a nagyobbikat azért születtetve meg, hogy vezessen engem a világtörténelem legnagyobb apokalipszise közben, melynek valamennyi szereplője minden történelmi időben én voltam, ezért nem beszélnek arról, hogy itt vannak berendezve az apokalipszis képviselői. Már én soha nem gyógyulhatok meg, sem szám, sem formám, sem hangom, sem egészségem nincsen.

Négy éve azt hittem, hogy segítséget kaptam, de ebből ez a szereplői névtárral és jelzőkkel fröccsögő blog valósult meg, a segítségemre jövőktől ennyire futotta, meg a további áldozásom. Én nem tudok szembe szállni ilyen hatalmas erők ellen, sem a világmindenség apokaliptikus szereplői és kíséretei ellen, amelyekkel mindezeket végrehajtották. Embernek születtem és ez itt gondot jelentett, mint a becsület, a jóság és a szeretet, kedvesség, szorgalom. Nem bírom a dohányt szívni már többé a Pszichografológiájukhoz, azt, hogy havonta állandóan elromlik több minden, nincsen rá pénzem, mivel koldutat a város, míg tisztulnak a városlakókkal. A lakásból eltűnnek a gyógyszereim, újságjaim, meg sok minden, az elmeosztály elvesz tőlem mindent.Az újságírók a fertelmeseket képviselik, hiszen a temetői torülésből éltek valamennyien.

Én nem akarok így tovább élni, mivel nem kaptam segítséget, letörlöm a blogot, amit elolvasni nem tudok, csak rettegek miatta eszmélésem óta, csak hagyjon mindenki magamra, elegem volt a szenvedésből! Éljenek az utódokkal mártírpénzekből tovább utazgatva a világon olyan békében, mint ahogyan eddig is, egy pillanatig nem gondolva az áldozatokra!

Bocsássanak meg mindenért!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunnia börtön elmeosztályának kínzása
  2021-02-23 07:28:28, kedd
 
  A Hunnia börtön elmeosztálya Nyugat és Kelet írásaival, festők és illusztrátorok művészeti feketemágus sorozatával, zenei apokalipszissel, Rock az óra körül és Szomorú vasárnap kezdetével készült 84 éve hosszabbításra, hogy Magyarország megmaradjon, sőt világ-Magyarországot nyisson, mivel ők rendezték be világkönyvtára alapján a Szabó családnak az egész világ összes országát.
Velük hosszabbítottak a németek, amelyek anyámat megszülettették árja családom összezúzása végett, aminek hosszú a története, mivel kakasnak neveztek el minket, aminek a jelét rátették a református templomaikra már régen, meg a feketemágus hívők házaira, valamint a miskolci Rákóczi tér által felszámolt szlovák terület után kakasnak nevezték el a nevünket. Nagyon régóta készültek a világmindenség összes apokalipszisére, hogy utolsóként megrendezzék egyetlen nagy közös áldozással, tömeghipnózissal és gyalázattal minden kurva, tisztátalan lélek, állati rend és patológia, nemi csapás helyett, vagyis mindenki helyett, akik emberiség ellenes csapásként voltak megteremtve azzal, hogy ők nem tehettek arról, hogy emberi formában születve meg nem emberi tulajdonságokkal, gondolkozással, erkölcsiséggel rendelkeznek. Ennek volt köszönhető az is, hogy a 84 éves mülleri értelmiség legyőzésük után 1998-ban hatalmas erővel megtámadtak a vas utcájukban az autisták és többi betegségük, mint értelmiség legyőzőik miatt, beáztatva és eláztatva a lakásomat, melyet eljártak a Duna tévé bemutatója szerint környezetellenes csapásaikkal.

A Heti hetes tort ülőinek bemutatói szerint, melyeket Smidt Mária névjeggyel neveztek, Árpa Attila szervezésében együtt vannak a miskolci II-es elmeosztályával Gálvölgyi Jánosnak, együtt vannak a miskolci Rákóczi térrel, mely Staller Ilona miatt is megtámadott gyerekkoromban azzal, hogy nem tehet arról, hogy már az óvodában önkielégítéseket végzett, együtt vannak Orbán Viktor baráti körével, mint Hajóssal, együtt vannak az RTL Klub elmeosztályával, amelyik a gyerekeimet is eldeformálta Marsi Anikó szája és beszéde miatt, Jáksónak az álla miatt és valamennyi ádámcsutkása miatt a világnak, melyek a homlokráncolókkal együtt szintén a miskolci elmeosztályhoz tartoznak. Mivel a vaskommunista is hosszabbított Esztergályos Ceciliával Cilikének nevezve anyámat kicsi korában, valamennyi gyári munkás, szövőnő szőkéinek sorsa miatti gyalázattal, Törőcsik Mari miatti pénztbeosztás hiányával, szintén együtt volt ezekkel, hiszen valamennyi elméletben egymással szemben álló vezetőjét a világapokalipszisnek a Hunnia börtön irányította. Ennek volt köszönhető Varga-Varsányi név berendezése mellett születésemkor a német vasfüggöny emelése is, valamint a rendszerváltás megrendezése megbeszélés alapján, mely idején a Hunnia börtön felállította az 1971 óta hétszeresen hosszabbító miskolci Rákóczi teret kormányra, hogy tort üljenek, ünnepelve Magyarország legyőzése és a Földanya gyalázatuk és mészárlásuk miatti győzelmüket.

A Hunnia börtön szentháromsága Zorán perverzsége miatt engem meggyalázott kicsi koromban, amit a nyíregyháziak létradobálása idején ismételtek. Debrecen és környéke kitermelését Omegás beállításuk Benkő olaszliszkai sors áldozás kezdetével kezdték el Debreczeni névvel, valamennyi református kitermelésével és emelésével a világ összes cigányával, melyek miatt születésem után már nem engedtek fürdeni azzal, hogy nagy közös áldozással kell a cigányságnak és egész Ázsiának emberré nemesedni Szepes Mária NagyPán Pszichografológiai könyvének elméletei szerint. Ezt hajtották végre német központban, hiszen az Uniót a miskolciak rendezték be, ezt képviselik a kommunisták az egész világon, köztük az amerikai demokratáknál. Érzékenyítésnek nevezték el a nagy közös penitenciás véráldozásukat, ahogyan tisztul sorozatokban az egész világ a másik világ vezetőivel, állataival, sátánistákkal, a világ teljes egészével, amelyik ide tartozik.

Miskolc a cigányságával gyaláztatja az angyalokat többszáz éve a sátán utáni legyőzésük után, haláluk után is gyalázva a nemi szervüket a sírban is Mary Zsuzsa magyarok angyala sorsaként, akivel közösen ülték a temetői torünnepet kínzásom és gyalázásom közepette 1986. óta.

1998-ban kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök lerokkantjai miatt, kiépítve mindenütt a tehermentesítő útvonalakat számukra, áldozóimmal együtt, mint apokalipszisi állandó résztvevői részére hatalmas rokkantsági nyugdíjakat folyósítva. 1998 óta a melleim alatt körben szorító állattal kínoznak éjjel-nappal kezdetben Király Linda sorsaként a csernobilkor engem legyőző világ ura, mint Sátán miatt, Sátán feleségeként, ami felfoghatatlan elmebetegségére utal az RTL klubnak, amely ekkor kezdte el működését, torülését Kolossy Katalin néven,szabadságharcosok néven a skizoprenjek nemessé, lovaggá, egyházak nyitásával papokká való szentelésével, mint állandó új missziók megrendezésének szervezője. 3 éve folytatta a melleimnél fogva történő kínzásomat, jelenleg a csillagrendje miatt az eredeti Magyarországnak. Hatalmas feketemágus erővel bír, állat, amely ellen nincs segítségem és nem bírom a kínzást elviselni. Közben penitenciásan tisztulnak tovább a nemi csapásaikkal, állatvédőivel az RTL Klubnak, készülve a Főnix utcanépével és Müller spiritisztáival, mely szintén a Sátán népét jelenti, szeretet vallásként feltámadásra, miután a világapokalipszis résztvevői és csapásai helyett székesfehérvári világfeszületre tettek engem a világ minden országának történelmének ismétlése, a világtörténelem teljes egészének végrehajtása közben és után.

Az ATV, melyet szintén a miskolciak rendezték be négy éve kutya berendezése mellett áldoz a miskolci elmeosztállyal koalícióban, gyalázással és kivégzésekkel.Orbán Viktor ezért állott fel titkos megbeszélése után az elmeosztályoknak 1989-ben Nagy Feró Ferencként áldozó Főnixes feketemágusaival és a miskolci elektromos szemű fekete árny börtön kísérettel rendelkező, engem elmeosztályára magára átcserélő Pataky Attilával, Csepregi Éva főszerepében és gyalázata végrehajtásával kezdetével, 1986-ban.

Miután végrehajtották libás történelem kezdetével születésem óta a világmindenség összes szereplője helyetti főszerep végrehajtása mellett, pusztítók miatti gyalázatuk mellett egykori Ázsia előtti emberek lakta birodalom miatti csonkításaikat, bénításaikat, támadásaikat a karmikus kitermeltek miatt azzal, hogy csak a mészárosokat lehet szeretni és tisztelni, miután a vaskommunista az összes szerepét az én áldozásommal letudta, nyitottak liberális elméletével az utcanépnek, mint miskolci Rákóczi tér összes nemi csapásával a világnak, ami azt az Amerikát is jelenti, amit ők rendeztek be szabadság szoborral és a sorozataik szerinti népekkel.

Sasék Sasfészekkel ültek tort az ATV-vel, ünnepelték és elölről kezdték mindazt, amit csernobili legyőzésem után végrehajtottak a gésák miatt a sátoraljaújhelyi Sasfészek berendezésével. A Hunnia börtön TV2-vel ünnepelte az árja mészárlását, fogaik kiszedésével együtt, melyet azóta átvettek a Mészáros utcanépei az általuk kormányra tett patológiákkal együtt. Minden csatorna tort ült és a bibliákat ismételte a sivatagi feketemágus nácik és különféle Pszichografológiai népek, mint a barakkosok fényevéssel történő kitermelésével az általam megírt egykori történelem alapján, fekete zászlós feketemágusaival az ózdi 666 központnak, amelyek a Kelet lírai karájával áldoztak Földanyaként, Vénuszként.

A Talmud tisztátalan lelkei Darnyi Tamásékkal deformációs torzításokat hajtottak végre, mint bal szemem megvakítását a világapokalipszis főszereplőinek Hunnia börtön által létrehozott deformációi miatt, meg a miskolci elmeosztály földöntúli hatalommal gyalázó és mészárló, világkönyvtárát végrehajtó szabadságharcosaival. Az elmeosztályok a csapásokat és szereplőket pátyolgatták, mint az ikerlábas szereplőket és Deák Bill Gyula népét, támadva azért, hogy levágták a lábát, mint testenyészetének a világvégi Időjelek állandó végrehajtóinak a Feketesárkány, kommunista. sárga halál népével együtt.

1995-ben fogadásomra Túri Ferenc a pesti orvosokkal berendezve a miskolci I-es Pszichiátriát a jungista aranysas Máriás napbaöltözött asszonyos elméletet képviselő pszichiáteránek ide hozatalával a szörnyeteg koporsója ötágú csillagos Dávid néven engem áldozó Rákóczi téri feleségével, amelyik kivégzett Müller Péter Sziámiékkal folyamatosan azóta a súlyos elmebetegek és értelmiség legyőző csapásai miatt széttaposva minden részemet a cigányaival, mint romániai elmeosztályával. Egri csillag központ támadását ismételte az I-es Pszichiátria együtt a vaskommunistával, amelyik ismét Varga és Varsányi névvel lezárta a vasfüggönyt előttem, berendezve az egri táncdalfesztivált. Űrpusztítója az iker toronynak, spanyol pusztító Spanyolnátha miskolci berendezettjeivel, Koko István pusztítójával együtt vett részt a család lemészárlásában, amelyik jelenleg ökumenikus Rákóczi tér mellett jótékonykodik Máltai szeretetszolgálat és a többi vallási nép utcanépével együtt. A legyek tort ültek a mulatós műsorok berendezettjeivel együtt, fesztivál ünnepségeket rendeztek, míg Miskolc kocsonyafesztivált, Kata közlekedési kártyát, Csillag és Múzsa díjakat adományozott, valamint berendezte a Bartók operafesztivált a Sziget fesztiválja mellett a Főnix utcanépének, amelyik minden részemet össszezúzta 1986-ban nemi báb létrehozása végett, meggyalázva a miskolci elmeosztályával a médiának anyám és az ő anyja sorsa miatt a győri kapui utcanéppel, berendezve a kukoricázását B.-néjüknek, akit ott támadtak meg Jancsi név kimondása miatt, ugyanis az orosz vas nemi csapások meggyalázták anyámnak az anyját. A miskolci elmeosztály erre már 1971-ben készült a bulgárföldi kukoricás helyére hozott Rima Jeruzsálem és nagypán Pszichografológiai apokalipszisével, amelyekkel fogadtak a szülészeten a sátoraljaújhelyi Révész utcai Hunnia börtön apokalipszisével együtt, köztük a székelyekkel, beduinokkal, rendőrséggel, minden Duna tévé által régi filmekben átdolgozott elmebetegével a világkönyvtár főszereplőinek, köztük II. János Duna tévéjével, , akit vittek a Rákóczi tér Vatikánjába a miskolciaknak, keresztutakat járatva vele, miközben Növényi kezdettel a lengyel történelmet hajtották végre két vasnép kitermelésével bolt és közlekedés fóbiámmal együtt, Fenyő Miklós főszereplő helyetti áldozással. Feketevonattal győzték le, valamint törökökkel és indiaiakkal a lengyel egykori egyházat, amit Miskolc négyszer ismételt az áldozásommal, ugyanúgy, mint a többi ország történelmét, akár egész Oroszországét, tisztíva a csuvasokat, tatárokat, mongolokat, új finn-ugor népet, kozákokat, minden népet, amit eddig Magyarország ellen vezettek a Hunnia börtön vezérkarával.

Lengyelország nem fogja fel, hogy önálló ország, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy alapján megteremtett Istennel, hogy semmi köze nincsen Orbán Viktor Pszichografológiai vas Rákóczi teréhez. Egyedül vannak keresztényként a világban. A többi feketemágus nép, mely Magyarországot jelenti az egész világegyetemben, meg Romániát, amelyik a halálnépeket és a református Talmudosokat jelenti a parabrutális népével, melynek Barátok közt műsorát 1998 óta közvetítették, paraolimpiákat szervezve részükre.

Soros György világ nemi bábelt hoz létre a zsidókkal az egész Földön, űrbábelje mellett az iker tornyos Amerikának, amelyek végtelen kínzással és gyalázással emelkednek születésem óta.

Öt éve várok, hogy valaki segítsen, de eszméletlenségig történő kínzásom történik melleimnél fogva, hatalmas erővel és bábként való vezetésemmel történő penitenciás tisztulásuk történik változatlanul állatvédők és vegetáriánusok szövetségével.

Magyarország az én és árja családom egyetlen nagy közös áldozásával az egész világ tetteit, bűneit végrehajtotta, temetési torünnep és felvonulások,kívánság műsorok megrendezése mellett készülve a földet ért világapokalipszis világ-Magyarországgá nyitására. Teljesen normális ezeknek a mészárosoknak, hogy utolsó emberként gyilkoltak és gyaláztak meg minket, magukat emberként beállítva. Nem bírom tovább a szenvedést, üzenget az elmeosztály a csillagrendnek, meg az egész világnak változatlanul, hogy jöjjenek megmenteni tőle roncs alakban lebontott szájszerkezettel, amit Gór Nagy Mária hajtott végre. Együtt voltak mindvégig, a kommunista a két gyerekemmel történő hosszabbítással, a Hunnia börtön, minden népével a Pszichografológiának, a Talmuddal és a Sátánjukkal, a romániai elmeosztályokkal, az ide tartozó feketemágus népekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világtestvériség a Krisztusban
  2020-09-19 05:45:48, szombat
 
  Végig hallgattam egy 3 órás videót arról, létezik-e Isten. Egy ateista beszélgetett a testvériség egyik tagjával. Végig csodálkoztam a két elmélet képviselőjének felfogásán.

Egyik azzal kezdte a mondanivalóját, hogy az önvád, mely szorongást és különféle lelki betegségeket okoz, Krisztus jelenlétét jelenti a lélekben, ami nem kellemes, mert szerinte a büntelenség az igazi szabadság, amikor nem jelez a lélek, ha bármit elkövet, szerinte ez már a bűn nélküliség, mely jelenleg a világ nagy részét jelenti. Ezek szerint semmi gond nincsen, hiszen törzsi kezdetük hordaszelleme megtiszult Krisztus vére által, aki elhordta a világ bűneit, ettől váltak magasabbrendűbb külsővel rendelkezővé, a világtestvériség tagjává, ahol már nincsenek fajok, nincsenek különbségek, közösen várnak egy tökéletes, új világra, Krisztus eljövetelével.Elméletük egészen a megnemesedett szellem, Mózes koráig nyúlik vissza, aki annak idején szemben állt az őskígyó működésével. Véleménye szerint a katolikus egyház, amely rengeteg bűnt követett el, beleértve Krisztus nevében a keresztes háborúkat, a nőket aláhelyezi a férfiaknak, mint szellem képviselőinek, szemben az anyagi világot jelentő nőkkel, akár az iszlámnál, sőt ebben a katolikus egyház és az iszlám egyetért. Luther, aki forradalmasította a református vallást a felvilágosodás előtt, már egyenrangúvá tette a férfiakat és a nőket. Elméletük szerint minden létezés a világegyetemben, sőt az ég seregénél, az űrben is az egyetlen Istentől ered, vagyis Krisztusé a teljes világmindenség az állatokkal, természettel, aki meg tagadja Krisztus létezését, az vagy skizopren, vagy ateista.
Szerintük Krisztusból erednek, ennek köszönhető a bűnvád megjelenése, vagyis az erkölcs törzsi fejlődésük kezdete óta. Tehát, amit el kívánnak érni, az az önfeledt, édeni állapot, vagyis magasabb szellemben való létezés tökéletes emberként. Továbbá elmondta a testvériség tagja, hogy ők a Szentlélek által fognak megigazulni, mert Krisztus nem tettek szerint ítél, hanem hit által, hogy aki hisz benne, megmaradjon benne kiválasztottként. Minden tagja a világnak szerinte Mars és Vénusz elegye kivétel nélkül.

Vele szemben az ateista nem hisz Isten létezésében, nem hisz a túlvilág meglétében, azt vallja, hogy a Biblia egykor élt Krisztus emlékek összessége, nem hisz a Szentlélekben, ami nem látható és bizonyítható,mert Krisztus előtt voltak nagy gondolkozók, akiknek a bölcsességük ma is örökérvényűek számít, vagyis ugyanúgy lehetett volna a hellenizmus idején kiválasztani elméletet arra,hogy világméretű missziós beavatássá váljon.

Bevallom, bosszantó volt a gondolat, hogy ilyen tagok képviselik a médiát és ezek a sikeresek és elismertek, ezeket hallgatják és követik.

A katolikus egyház összetétele régi Babilonként is nagyon sokrétű. A kezdet lehetett náluk a római Istenek kora Hellenizmus idején, majd a romániai eredettel bíró Romulus és Rémus farkas elmélet lerakása szemben a már megteremtett bárányokkal. Ez egy állandó világjátékká vált világosság fiai a sötétség ellen állandó harc kezdete lehetett római központban, mely Képes történelemben fenn maradt, Mithrasz híveinek emlékével, akit később Jézusnak neveztek el. Misztikus világot jelentettek, már a halál létrehozásával, állandó Annás apokalipszis megrendezésével.
Ehhez a kezdetéhez a másik galaxisból jött TűzIstenének, aki kiválasztotta a Hunnia börtön bűnözőit és létrehozta a szentháromság egységét később, megteremtették a Sátánt és a Talmudot.
És itt következett be Noé özönvize előtt az első emberpár megteremtése személyiség, vagyis arc nélkül, vagyis kimondottan szexuális eredettel. Ilyen lett a magát Josephus Flavius történetíró könyve szerint Krisztus családfájába tartozónak leíró Heródes népe. Lopott dallamból, atlantiszi földöntúli hatalommal hozták létre a másik világ képviselőit megállás nélkül szinte, hogy egy földöntúli világot alkossanak, amit maguk mennyországnak neveztek el már napbaöltözött asszony, Mária elmélete mellett, megszülettetve Jézust a Heródes népéből származó Máriánál, aki Szentlélektől lett viseltes. A Hunnia börtön ezzel letette az alapját a szentháromságnak, atya, fiú és Szentlélek hármassággal. Krisztus lett a Talmudosok egyetlen embere, aki az ördögfiak közé ment prédikálni, gyógyítani a bélpoklosságot, nyomorékságot, betegségeket, amelyek a bűnből eredtek, kegyelemmel, elengedve múltjukat. A református vallás így vált fokozatosan démonivá, mivel a Talmudhoz tartoznak a démonok, a tisztátalan lelkek, amelyek nők nemi gyalázatakor fogannak meg a másik világban, a teremtőiknek köszönhetően megszülettek azóta emberi formává és hatalmas táborrá szaporodtak,mivel a gyalázásuknak soha nem volt vége. Ezeket nevezték el kezdetben pogányoknak, ezek jelentik azóta a Jehova egykori elvarázsolt népe, a kutyává varázsolt lelkek óta az alapját a vallásoknak. Mivel nemi eredetűek, Pálék törvényeket szabtak nekik, megfogalmazva azt is, mit jelent a paráznaság. A Szentlélek működését mutatta be a Hit gyülekezet azzal együtt, hogy valóban elmeosztály képviseleteit választotta ki,külső, testi jelével a tetteknek.

Itt lép be az ateista elgondolás, mely szerint az egykor élt Istenek és bölcs gondolkozók megvoltak, mely bizonyítja azt, hogy az emberiség nem törzsi, horda eredettel bír,mint a tisztátalan lelkek testvérisége, előttük is volt élet a Földön, mégpedig valóban olyan emberekkel, akikben a Vénusz és Mars összetétele megvolt. Ezeket az embereket közösen sikeresen legyőzték a legnagyobb titokban, ahogyan működtek minden időben.

A katolikus egyházhoz az egykori égi, bolygók lakosságának idején működött rózsakeresztes rend megléte mellett megalkották azt a rózsakeresztes rendet, amely Szerb Antal Penthagon legendájában is olvasható, hatalmas feketemágusi, sátáni hatalommal. Romániai könyvberendezéssel létrehozták ellenük állandó ellenségként Mohamed próféta megléte mellett az iszlámot, csatlakozott hozzájuk a spanyol pusztító, a megteremtett szentháromság Omega, Metro, Illéssel berendezett szentháromságával, melyek része az ortodox vallás is, elkezdték a kislányok nagy közös áldozását, a keresztes háborúkkal együtt. Illésékkel a reformátusok csatlakoztak hozzájuk már,mint a közös Biblia könyvükben szereplő halálnépek. Krisztussal a Hunnia börtön fegyvert küldött a világra, állandó Íme az ember felkiáltásuk, féktelenségük során ismételt és végrehajtott feszületeivel a semmiről sem tudó nagybetűs embereknek.

A kígyó, amely Lucifer formája volt a kísértője Ádámnak és Évának, aki megtanította nekik a tiltott tudását a másik világnak. Azóta a halál jött a világra, mostanra az egész világ, kivéve az amerikai meggyfürtös vén mohó Isten nemi népét, az Isteni színjáték purgatóriumainak, küszöb őreivel őrzött karmikus népeit jelentik. Lucifert a TűzIsten teremtette meg tökéletes külsővel,aki a tökéletesként megalkotott angyalok között élt, Tírus fejedelme néven. Így az eredeti égi Jeruzsálem egy tűzben járó népekkel megalkotott első vallási birodalom létrehozása lett, amit a jelenlegi, Ezékiel könyvében rima Jeruzsálemnek nevezett Heródes népe győzött le, együtt az ausztráliában élő tűzben járó sáskákkal.
Missziós munkáknak köszönhetően állandóak lettek a Talmud Krisztusa néven történő beavatások a Föld különbozó részein, melyeket később tisztítottak fehér ruhákba öltöztetve őket, majd felszámolva a Földrészeket, az emberek kivételével.

A Hunnia börtön által megteremtett, későbbi világ ura, a sátán, mely a kígyók királya lett, ezért egyik megnyilvánulási formája a kígyó lett, összeállt a Hunnia szentháromsággal, a Talmuddal, s elkezdődött az állandóan bővült világkönyvtára a már itt honfoglalókként megérkezett barbárokkal az egész világmindenségben. Közösen mentek neki lopott atlantiszi feketemágiával négyszer a Föld lakosságának az itt két utcába rendezett világapokalipszis tagjaival és kíséreteikkel, állandó kislány áldozásuk mellett. A fekete Magyarország királya így a sátán lett, ideszabott Bibliával.

Az ég serege az űrből érkezettekkel együtt bekerült a Bibliájukba állandó apokalipszis végrehajtóiként, hatalmas, égi hatalommal, ahogyan vezették az áldozatokat gyalázatra. Magukat uraknak szólíttatták, a vas Rákóczi téri kíséretükkel együtt, itt kisdobos és úttörő mozgalom idején vettek részt a kommunista korok végrehajtásában, asztrológiai űr népével együtt.

Mivel elmeosztályok tagjai a világkönyvtár szereplői, a skizoprenek, mint szereplők pontosan tisztában vannak mindennel, hiszen már minden szerepet képviseltek, legyenek királyok, vagy koldusok, győztesek, vagy áldozatok, ezért is nem lehet a mártírumságukat elfogadni. Egyedüli áldozatok azok a semmiről sem tudó emberek, akiknek egyetlen emberük, Krisztus óta neki mentek, a karma törvényét felrúgva, támadva őket saját deformációik, saját tetteik, gyilkosságaik miatt.
NagyPán népe, mely a vasnépet jelenti Szepes Mária Pszichografológiája és a Vörös Oroszlán kommunista korai alapján véráldozókat jelent, amik embervérből nemesítik magukat emberré, ezáltal a gyalázatból és véráldozástól, melyet penitenicás bűnelhordozás keretében kegyelemnek neveztek el, egyre tökéletesebbek és szebbek lettek.

Az ember tökéletes eszményként állt minden időben előttük, szívükben az emberiség törvényekkel, mert nem ismerték a bűnt, a rosszat. Ez jelenti a büntelen, eszményi állapotot egyedül, nem az, hogy a tisztátalan lelkek Krisztus óta - aki őket űzte a démonokkal együtt -megszületnek emberi formában, ezért azt gondolják, bennük a Krisztus van, ők részei a nagy egységnek, az isteni hatalomnak.

Az ember élhetett volna egyedül tiszta szívével gondtalanul, övéké volt egykor a Föld, ahol békességben éltek a természettel. A bűnvád örömteli dolog a szívtörvényekkel rendelkezőknél,mert amikor vétene szavakban, vagy tettekben mások, vagy maga ellen, akár egyetlen nemi kilengéssel, a szív meghasonlik önmagával és jelentkezik a szégyen, az önvád. Ezért az ember, aki nem ismeri a halálvilágokat, a bűnt soha nem volt képes arra, hogy bárkinek is ártson.

A csúnya szavakat használó, a perverz, a féktelen mind a tisztátalan lelkek közösségét jelenti, együtt a keleti népeikkel, amelyeket egykori égő Jeruzsálem mintájára megalkottak, tisztítottak egyetlen nagy közös áldozással együtt a patológiával a világnak. Mert nagyon sok a teremtés, mivel a gonoszak gondolataikkal is állandóan teremtenek, akár ceruzarajzok alapján, novényekből is. Vérföld, amit létrehoztak, mivel maguk vérből válnak emberi külsejüvé, melynek túloldalán csupán mini fenyői maradtak a lengyel sátoraljaújhelyi Magas-hegyi teremtésnek.


A bibliai könyvecskék, ahogyan Gelencsér Zsigmond, a debreceni református Biblia előszavát író is megírta, egykori történelem nyomán megalkotott, holt tengeri tekercsekből íródott állandó világapokalipszist jelent az emberiség ellen. Magyarország ezer éve harcol gyalázattal, bénítással, csonkítással a semmiről sem tudó emberiség ellen, állandóan berendezve kezdetnek a szocialista iskolát minden tantárgyból létrehozott földönkívüliekkel. Ezer éve alatt a fekete nép végzett minden értelmes élettel a világon, azóta tombolnak a tisztátalan lelkekkel, mivel a szocialista iskola elméletéhez rendelték a nagybetűs embereket. Nincsen kegyelem Krisztus nevében, sem bűnbocsánat véráldozással, mivel előre készülvén erre a világmindenséget világegyetem teljes egészével érintő nagy közös áldozásra azzal az ózdi atlantiszi feketemágus lírai karám mondattal, hogy olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Lopott dallammal is kezdték Latinovits Zoltán berendezésével a feketemágus rontásaikat. Hát ennek torünnepe volt látható a narancsok médiájában 1997. óta, mint patológiáknak és tisztátalan lelkeknek a Rákóczi téri cigányteleppel, mint gyalázás végrehajtóival együtt a Hunnia börtön szájszerkezet lebontóival, Palik berendezőivel, német központjukkal koalícióban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világtisztulás 62 éve feltámadással
  2020-09-07 22:05:18, hétfő
 
  Magyarország politikaként születésem óta Ízisz-Jézus-Vénusz elméletek mellett, fekete kereszthez rendelt hét rózsás feketemágusaival tisztította a világot, valamennyi kommunista, vaskommunista és vallási szereplőt szerepük és sorsuk, tettük, deformációik, erkölcstelenségük végrehajtásával.

Minden évben más kommunista szereplő egykori időkben végrehajtott történelmét ismételték, miközben kitették nyilvánosság elé Kádár Jánost a Hunnia börtöntől szocialista képviselőként, szocializmust hazudva mindenkinek. Így kezdtek közösen, a Hunnia börtön szentháromságával, Illés-Omega-Metroval, három bibliára való szereplő gárdával, világkönyvtárával a Varjú által összegyűjtötteknek.

Utolsó vaskommunista kor főszereplője Nagy Anna lett volna, akinek a novellájából kiderül, hogy ezek közösen, az egész világ fertelmes népét, kivégző gyilkosait beleértve (Mint a Mónika Show mészárosait, amiért tisztította a média őket emberré nemesítés céljából) egy végső, tökéletes formában történő feltámadásra készültek.

Mottója a novellájának Nagy Karola vas nemeseinek mondata: "Hát mi történt velem, örökké megszüntem és csak halott vagyok? Mindörökké halott és semmi más?"

Azzal kezdődött a novellája - amennyi megmaradt szétpüfölt fejemben -, hogy "Halott vagyok, tetszhalott. Ez a feltámadásra várakozó élet egyik állapota."

Főszerepe szerint a lányának kellett volna eltartania, miközben az ég seregét szállítják le rá bibliai olvastatása közben, ezt mutatta be Bárdos egyik Mit szól hozzá? című műsorában.

A vaskommunista korok végrehajtásával egyidőben történt tehát a három biblia összes szerepének végrehajtása, a beavatott és belőle eredő Ébredő játszótérnek nevezett vallások kitermelése, azok meggazdagulása. Valamennyi feszületüket az én áldozásommal hajtotta végre a Hunnia börtön elmeosztályával.

Hát ezért vonulnak szappantisztító sorozatokban a sátán népei az én áldozásommal, ahogyan Eszmeralda filmükhöz be is tették a hasonmásomat, ezért tisztították és nemesítették emberré egész Ázsiát és a cigányságot Szepes Mária Pszichografológiai könyvében leírtak szerint, ami születésemkor kezdődött egyből azzal, hogy nem engedtek miattuk fürdetni.

Ennek volt köszönhető a világ teljes egészének bevatása állandó új-missziók keretén belül, valamennyi népével a vad népeknek.

1986-ban Csernobilkor győzőtt le kígyójával, mint egyik megjelenési formájával a sátánja Magyarország ezer éves népének, mint ahogyan a Kex együttes Zöld-sárga dala szerint - amit Hoboéknak folyamatosan csápoltak koncerteken a Főnix utcanépei -, Japán egykori darazsai megteremtése kezdete óta hajtanak közösen végre, így ahogyan vannak, a miskolci Rákóczi térrel és angol rózsakeresztes rend pároztató halál szörnyetegével, földönkívülijeivel a két utcai világapokalipszis kíséretének, mint szabadkömművesekkel, vörös Róka. M. Nóra állandó szereplőjük főszerepében. Ekkor hozták az ózdi H. Tibor gázszerelőt Lázár csíkos vázájával, egy szál virággal, hogy végrehajtsák szám és minden részem feketemágusi megtámadásával Mary Zsuzsa, Zoltán Erika, Soma, Csepregi Éva fertelmét és iszonyatát azzal, hogy ők tisztátalan lényekként voltak megteremtve, Mary Zsuzsa angyalaként Magyarországnak.

1995-ben mentem el a város jósnőjéhez, amelyik közölte, hogy keres engem valaki, aki segíteni akar a szülővárosomból. Nem tudtam kire gondolni, hogy ki az, aki a jósnő segítségét veszi igénybe. Haza értem, jött a szirmabesenyői reikis, az egyik hatalmassága az országnak a győri mellett, beszélgetni kezdett elmondása szerint a fotelban ülő ózdi H. Tibor gázszerelővel, aki azt mondta, hogy segíteni jött és szeret engem, bocsánatot kérve tőlem mindenért. Utána közölte velem, hogy kiűzi a halottakat és a démonokat a házból, amik tisztulni jöttek. Tehát úgy éltem születésem óta, hogy halottakkal is körbe voltam véve, hiszen ez egy világtisztulása volt a halál karmikus világának. Ezt követően mentem a jungista aranysas pszichiáterhez ambíció terápiára a megyei kórházba, oldalamon lévő halálhidegséggel, amitől a kutya is megdermedt, felálltak rajta a szőrszálak is, aki megkérdezte tőlem, hogy hány férjem volt eddig. Értettem, hogy a gázszerelő van hozzám tapadva és gyorsan közöltem, hogy egy. Ő elküldte a halottat.

Én csak abban reménykedem, ha egyszer lenne Krisztus tehetetlensége ellenére feltámadás, csakis azokat lehet előhívni, akiknek megvannak a maradékaik, soha senkinek nem ártottak és nem követtek el életellenes cselekményeket, semmiféle sértést, ártalmat mások kárára. Én így értelmezem a feltámadást, másképp lehetetlen. Krisztus nem hordta el a világ bűneit, ahogyan a szentháromság elmeosztálya híreszteli és prédikálja, mivel Heródes ördögfiai között prédikált és ördögöknek, halálvilág népeinek (űzve a démonokat, tisztátalan lelkeket), melyek helyett engem áldoztak meg, lehetetlen a feltámadás, másképp a halált soha nem lehet felszámolni, sem a sátán népeit. Hogy hogyan akarta ezt a mülleri spritiszta elmeosztály kivitelezni, el sem bírom képzelni. Nem értem Magyarország világfeszületét, hogy velem elhordoztatta a világapokalipszis, mint emberiség ellenes bűnösök tetteit, ahogyan minden időben és korban elbántak a semmiről sem tudó emberekkel. Hogyan akartak három elmélettel is feltámadni tökéletesen, tökéletes életre? Le vannak írva örökre az emberek, akiket megöltek, akiknek tor ünnepben ünnepelték a halálukat Magyarország felszámolásával együtt 1997. óta közösen? Mintha semmi sem történt volna? A tökéletes természet és az ember jelentette az ellenséget nekik minden időben és korban.

A világapokalipszise a viágegyetemnek megtisztult szerepétől és az áldozása következményeitől, készen várakoznak egy új világra, ahol új emberekként élhetnek az emberiség felszámolása, temetése után tor ünnepeikkel, tisztalan lelkeivel együtt, melyek emberi formába nemesedtek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sztálin médiája - Kell, hogy várj...
  2020-09-06 02:37:03, vasárnap
 
  1958-ban, születésemkor már eldöntött volt, hogy vasfüggönyt emelnek a habsburgokkal, állandó többszáz éve tartó vasfüggöny berendezése végett, a semmiről sem tudó emberek számára. Lezárják a határokat és titokban kivégeznek mindenkit. A Hunnia börtönnel zárták le a határokat a kommunisták, amelyikhez a szentháromság tartozik. Ők tették meg az értelmiséget orvosoknak a miskolci II-es elmeosztállyal, aszerint, melyik addig mit hajtott végre. Például az addigi fogkiszedőkből fogorvosok lettek, mint a pók népéből. Berendezték a psziichiátriákat, amik a feketemágusokkal együtt tették tönkre a semmiről sem tudókat, míg folyamatosan mentek végig a világkönyvtár szereplői helyetti iszonyatukkal a szerepein a szereplőknek. Így is kezdődött, már születésemkor kiválasztottak sokakat művészeknek. Egyikük helyett én lettem az állandó szórakozott, figyelmetlen. A Hunnia börtön rendezte a Ki Mit Tud-okat, ahová saját szereplőit vitte a bibliai apokalipszisnek, amelyek aztán végtelen apokalipszist rendeztek állandó véráldozással, mint ahogyan Kernék hosszabbítottak Oláh Ibolya Katival, amelyik sorsát még 2005-ben is végrehajtották a nemi gyalázásával, fogcsonkításával együtt, azzal, hogy én tehettem arról, hogy a patológiái a romániai elmeosztálynak hüvelyben élveznek.

Mivel ott voltak bennem, körülöttem mindig, azt vizsgálták, mit érzek, amikor a romániai halálnépet tették színpadra a Gáborokkal együtt, hogy nekem csúnyák voltak azok a bácsik. Egyetlen vágyam a tanítás volt, ének-magyar tanítás, együtt a tiszta hang képzésével, a szép magyar kiejtéssel. Másnak adták oda az életemet, Toldy Máriát ünnepelték csodás tanárnőként. Én csak szépeket tudtam volna tanítani valamiért, amit magam sem értettem. Számomra a tökéletes hangnak külsőleg is meg kellett volna felelni.

1961-ben a vaskommunista a miskolci Rákóczi tér tagjaként a NagyPán okkultista vérfürdősei között már építette németben a vasfüggönyt, holott a németek igazság szerint áldoztak minket cigányként, együtt hosszabbítottak anyámmal 84 éve. A vasfüggönyös táncdalfesztivál színpadjára kitették a mindenkori apokalipszis tagjait, főszereplőit, hogy sztárrá emeljék őket, miközben titokban áldozásommal hajtották végre a Rákóczi téri szerepeiket. Elterelési hadművelete volt ez a vaskommunistának, hogy senki se tudja meg, ami valójában történik, hogy ők közösen az embereket gyalázzák, csonkítják és mészárolják lezárt határokon belül, amit Habsburgokkal Őrház Patika berendezésével Miskolcon zártak le.

A pokol angyalai Szabad Európa rádiót üzemeltettek, amit titokban hallgattak a diktátor terének tagjai, majd lassan megindultak külföldre, felnyílt a sorompó előttük,ahogyan előttem kellett volna, mint semmiről sem tudó utolsó ember egyike előtt. 1967-ben a Nyomorultak együttes színpadra tevése kezdetével kiválasztották név szerint az együttesek tagjait, melyek valamennyien bűnösök voltak, azzal a szándékkal,hogy beállítsák velük,éppen hol járnak a világapokalipszisben. Ugyanezt jelentette a vas Táncdalfesztivál, a világ kezdetével kezdték a dalaikat, elpörölésemmel minden Istentől, kortól. Puskásék,mint a politika Ferenc nevű kiválasztottjai a pöcegödörből aranyként indultak külföldre sportboltokat nyitni, sportfelszerelésekkel üzletelni, ahogyan Sebes Gusztáv is leírta a könyvében. A kiválasztásait a sportolóknak feketemágusok tartottak, ezért nem volt mindegy, melyik évben és napon születtek. Az Ildikók és Erikák, mint karmikus kurvák miatt születésem óta áldoztak. Később hozzájuk jöttek Jobba Gabival a Gabriellák és a Tenkes kapitányából felvett bérmakeresztnevem miatt a Verák hada. Ágnes okkultista vérfürdősök szerepeivel kezdtek az összes Halak szülött, mesterség, kettős keresztnevű és helységnevű mellett Rózsáival a Jézus feszületes vallásoknak. Az állandó Annás világapokalipszis Annái és a Zsóka Kacsa Penelopé halálnépeinek Zsókái helyett is egyetlen szereplőként engem áldoztak meg, ők csodálatos életet éltek. A Hunnia börtön Imréinek a könyveit együtt ismételték még 2005-ben is az elmebetegei Miskolcnak szőke pszichiáternőjükkel az élen, amelyik most is magánrendelésen praktizál annak ellenére, hogy mindenki tudja,mit tett. Győzikéjük ismételte a médiában is Varga Imre könyvének szavait, talán a feleségcserés, fonós Éva népének könyve volt.A Mariannák gyalázattal kiválasztottak születésem óta. Krencsey Mariannt az országból is kimentették, nehogy bántódása essék a mészárlása alatt a feketemágusaiknak. A Gyulák apa túlélőiként élik tündérkirályfi életüket. Palik névvel kezdték nemi gyalázásukat Palik hozatalával, minden Pál kiválasztásával.

Mikor a hetvenes évek elején megírták az Ördög álarcosbálját a Kex együttessel, valamint az őskígyó, mint világ ura, Magyarország királya, a sátánjuk színre lépéséről a Zöld-sárga dalukat, megáldoztak az ördögök helyett, mint Hamvasék helyett raktárosként is, kijöttek a miniszoknyás ördögök a másik világból, bevezetve a divatjukat, mint ahogyan a divatcégek minden időben és korban képviselték a világapokalipszist aszerint, éppen hol jártak a tisztításában és nemesítésében sátán utcanépének.

A Ki Mit Tud tagjai főleg humoristákként folytatták tovább a Hócipővel és humorral az utolsó ember áldozásukat 1961. óta, Hofival és Sassal az élen, nem mondva ki az igazságot. A Főnix feketemágusainak Rákóczi terét tették színpadra, miután a régi Neoton elénekelte a Kell, hogy várj slágert, ami azt jelentette, hogy a pokolnépek és feketemágusok többé nem hajlandók visszamenni áldozásuk után, végtelen hosszabbításra rendezkedtek be. A főszereplő Csepregi Évát vitték Japánba azzal, hogy Magyarországon nemcsak feketék élnek,itt tehetségek és jókedvűek lakoznak. 1971 óta a tisztátalan lelkek, mint Rákóczi tér tagjai hétszeresen hosszabbítottak, titkon eltemetve engem Dávid, a Szörnyeteg koporsója főszereplőjük helyetti áldozásukkal, akit pszichiáterré tanított a miskolci elmeosztály.

5-6 éves lehettem, amikor a termékenységi népeket emelték Oláh könyve alapján, hatalmas erővel lökve a kerékpárra úgy, hogy kettécsattant a nemi szervem az egyik nemi vesszővel megjelölt természeti, nemi nép lányai miatt. De azóta kerékpár versenyeket rendeznek a tisztátalan lelkek, nekik nincsen egyensúly zavaruk, mint ahogyan engem állandóan fellöktek a kerékpárral. Ha elesik valamelyik, nyilvános dicsőítéssel és mártírként temetik, hogy vissza kellett mennie.

Négyszer emelték az Új-Kígyóssy Isten nemi népeit, mivel a világkönyvtárukat az egész világon Varjú népének maradványaként berendezték Gönczi Bibliájukhoz, mentek oda a nemi csapások szexuális betanításokra, mint a Thai masszázs megtanulására.

A születésemmel kezdődött a Varsányi ide rendezett vasfüggöny emelése az Omegával, a világzenei fesztivál tagjával, amikor millióan voltak a Boogi-woogi klubjukban. Az Omega már az értelmiségnek, építésznek tanult Kóbor Jánost a Talmudból denevérként beállította, mivel a Jánosok is kiválasztottak voltak az áldozásommal az egész világon, akár II. János pápa is, a fenyős lengyel Feketevonat feketemágusai által legyőzött egyházuk történelmével, melyet négyszer ismételtek. Az Omega 1961-es kezdetével Hunnia elme áldozásának vizsolyi bibliája alapján 1995-ben a Gammapolis szerint már 33 éve hosszabbított, akár Presser Gábor, vagy az Illésék, a Károly biblia állandó végrehajtóiként és kislány áldozókként. Ők jelentik a TűzIsten szentháromságát, Metroval, mint pulyaszeplősítés kezdetével.

A névtára mindegyiknek itt van berendezve, csak az apokalipszis tagjai lehettek értelmiségek, sztárok, politikusok, évente új politikai vezetőkkel, más vaskommunista szereplő helyetti áldozásunkkal. A Katalinok a média által lettek kiválasztottak a világ minden részén. így a végén már mindenki Kati lett, a gyalázóim, a miskolci Rákóczi tér cigányai is. A média még a 84 éves értelmiség legyőzőket, a trianoni bibliai olvastatókat is Mónika Show keretében tisztította, nemesítette emberré.

A lírai karám Keletes tagjai járták a falvakat Ízisz elmélettel, mely szerint Ízisz minden szerepet kijár egyszeri élete alatt és felkiált feszületeikor, hogy ezért a csendért tagadlak meg Titeket, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet. Folytatódott a 84 éve kezdődött falvak kitermelése, főleg Sátán népeként, hogy a világmindenség apokalipszisét egykori tetteikkel, szerepeikkel ismételjék, így tették őket értelmiséggé, költővé, íróvá, rendezőkké, színészekké.

Az operettesek már születésem előtt áldoztak, meg is énekelték Tádét, akit Nagy Feróék utcanépével gyaláztak meg a Talmud szentjeként. Tiboldi Mária, az ufók képviseletében, Tolnay Klári Rózsa Kátyiként az űrapokalipszis főszereplőjeként, értelmiség legyőzőivel a születésem előtti időknek, mint a valdensekkel, Heves megyeikkel, ezzel az utcával, szarkahegyiekkel, amerikai szektákkal ismételtek. Szomorú vasárnap dallal kezdődött a zenei tehetségek, szép szívűek megtámadása a láthatatlan világból.

1986-ra a Koncert véget ért, a sátán fejlevágása után a kígyójával a nyakamban, együtt a miskolci Rákóczi tér tisztátalan lelkeinek feketemágiájával Zoltán Erika gésáinak emeléséhez értek, amiben már a filmipar is részt vett. Mary Zsuzsa, jelenlegi Magyarország angyalának rendetlensége miatt születésemkor támadták meg a családot, pár éves koromban már én takarítottam anyám helyett. Később az összes rendetlent összefogták, mint Malek Andreát, az amerikai rendetlenekkel együtt, közösen mosták ki őket a mocsokból gyalázatom és kivégzéseim közepette. 1983-ban közölte a karcsai Szabó Erzsébetje a miskolci II-es elmeosztálynak, hogy én olyan vagyok, mint anyám. Már itt eldöntött volt, hogy ismétlik anyám életét megszülettetése óta, amióta Gábor Zsazsa gondolkozásnélküli légy és Cilike, Kovács Erzsi,meg az összes szőke helyett én leszek végig gyalázva egy életen, gondolkozás nélküli levágott fejjel, bábjukként. Zoltánt nyugodtam beállíthatták macska díszekkel, hiszen már a rasszizmussal emelkedtek a tériek, nem lehet már kimondani, hogy ő macska, amire én felfigyeltem,mert nyávogott.

Nyugodtan kimondhatták,hogy Szulák Andreának szőrös a hangja, vele emelkedtek a nvövénytermesztő Mohamed népének megölői, a szőrös reformátusok 1983-as kezdettel.

Az egri csillag központ támadóinak berendezése mellett a miskolci Túri Ferenc pszichiátriáján űrpusztítóval, spanyol pusztítóval, akit vizsgáltak és gyógyítottak együtt ismételték a vasfüggönyös táncdalfesztivált Egerben, ismételt vasfüggöny állítása céljából 1995-ben, amikor Nagy Anna főszerepéhez értek azzal, hogy leszállítják az ég seregét.

Az állandó kitermelései a Rákóczi térieknek folytatódott tehetségkutató műsorokban, egy közös van bennük, valamennyien ide vannak a Bertalan utcára berendezve. 1983. óta tartott megállás nélkül az áldozásommal, betegségeimmel való kitermelésük, beiskolázásuk egyetemekre, főiskolákba, melyre előre készültek, nemcsak az áldozó írásaikkal, hanem hivatalsegédek, művelődési vezetők, könyvtárosok berendezésével.

Tehát nincsen kivétel tettekben az ózdi Földanya-Vénusz áldozók, a Hunnia börtön szentháromságának állandó perverz kislányáldozói,összetörői, Sztálin médiája és a tisztátalan lelkek vasbabilonos nácijai, mint Talmud keresztényei között tettekben, a miskolci elmeosztály hatalmas erővel bíró teremtői mellett.

Hát ilyen hátterük van a titkos áldozóknak, mint legendáknak, csillagoknak és művészeknek. 1995-ben átadták Müllerékkel a rólam szóló világapokaliptikus dalokat az elmeosztályoknak, amik nem adják fel, beálltak az Orvosok-kal együtt a végtelen kivégző sorozatuk apokalipszisébe.

1997-es feketemágus egészségüggyel történő kivégzésem óta Magyarországot temették, kakasfrizurás Gáspárékkal a Hunnia börtönükkel temetési tort ültek az emberiség felett.

A tisztátalan lelkek a névtárral történő véráldozásom történéseit folyamatosan ismétlik, mint ahogyan jelenleg Csernai sátoraljaújhelyi névtárral, liberalizmus néven, magához állítva a nemi népét a világnak, melyeket születésem óta emeltek azzal, hogy én születtem meg kurvaként. Az ország területeinek felosztása, kiárulása mellett Európa részéről elkezdődött a torülők gazdagulása, pazarlása, dőzsölése. Románia és Olaszország pár évvel ezelőtt még összevesztek, melyiküké a tokaj-hegyaljai borvidék, de ezt elfeledtette vele az István a királlyal világ-Magyarországot ismét sátán népeként építő Rákóczi tere és elmeosztálya Miskolcnak. Valamennyi áldozóm és végtelen véráldozással hosszabbító, meg apokaliptikus mészáros díjakat, kitüntetéseket vesz át, mártírdíjakkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A földöntúli hatalom 7-es szivárvány-szövetsége
  2020-08-22 16:02:23, szombat
 
  A világtörténelmi korszakok áldozásommal való végrehajtása után a Müllerék által bezúzott írásaim és a megfestett cserepek szimbólumai árulkodtak arról, mit is hajtott végre politikaként Magyarország egyetlen nagy közös áldozással. Magyarország jelenlegi lakosai ezer éves honfoglalókként Sátán népeit és a Rákóczi téri, gyalázatból létrejött tisztátalan lelkeket jelentik. Ők a fertelmes világot képviselik, a hetvenes évek óta művészetként használt szivárvány-zászló kitűzésével is, mely szövetsége jele a tökéletes természetnek és lényeknek, valamint valamennyi eredeti vallás Jézusának, így is kerültek megfestésre.

A vörös szín mindig az életet, a tiszta és bűn nélküli vért jelenti. A bűnös, rossz vér az alsó világot jelenti, a sötétség képviselőit, melyeket mesterségesen emelnek tiszta emberek vérének megáldozásával és gyalázattal többszáz éve emberré. Ez a Unió politikája is, hogy a cigányságot és egész Keletet egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni. Tehát a vörös a szívtörvény tökéletes képviselőinek a szimbóluma, akik vérének kiontása törvénytaposásnak számított minden időben és korban. Magyarország az egész világot tisztítja Brazília kezdetével nagy közös penitenciás véráldozással, szappantisztító sorozatok keretén belül, mint pöcegödör népeit.

A rózsaszín jelentése a tiszta érzelem, a nők tiszta és csodálatos kisugárzásával, bájával, csilingelő hangjával, mely olyan, mint a világmindenség tökéletes dallama. A rózsaszín egyúttal az örök fiatalság.

A lila az örökkévalóság szimbóluma, az örök-asszonyiságé, akiknek a méhük szentély és maguk olyanok, mint az angyalok. Ádám és Éva Japán halálnépe, a Sátán Ádám és Éva nemi szervei,mint személyiség nélküli emberiség ellen létrehozott csapások, sem a meggyfürtös amerikai teremtő Új Évája és Ádámja, mint nemi nép, sem a kókuszdiós ősemberi közösségek Ádám és Éva népei, mint termékenységi Új-Kígyóssy Isten népei nem felelnek meg az örök asszonyi szimbólumnak, mivel a sötétség lényeit jelentik. Tehát a lila a boldogság színe.

A kék szín szimbóluma magában rejti a fehéret is, kék és fehérként szokták ezért emlegetni ezt a szövetség-jelet. Magában foglalja a tiszta elmét, a szabadságot, mely születésnél fogva adatott az embereknek, állatoknak, növényeknek azzal a földöntúli törvénnyel, hogy nekik büntelenül senki sem árthat. Jelenti a kék és fehér az óceánokat, tengereket, folyókat, forrásokat, valamint az eget a hófehér felhőkkel. A kék és fehér elméletei mindig gyalázattal értek véget, ahogyan ismételték is poltiika részeként 1995-től a Kék és fehér dalomat. A kék jelentette nálam még a szorgalmas munka színét, melyet az ember a legjobb tudása szerint végez, amit nevetett az ország, azzal a tettével és mondatával, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak, kihasználva a szívemberek erejét végtelenül, ingyen és fillérekért dolgoztatva őket. A kék a szorgalom és a tiszta oxigén jele.

A zöld szín jelentése nagyon sokrétű, felsorolni is sok lenne. Minden növénye a világnak tökéletes. Hetes elven működnek, mint ahogyan az egész mindenség. A zöld a megnyugvás, a pihenés, a gyönyörködtetés szimbóluma. A zöld szövetsége tavasszal a legláthatóbb, amikor új-szövetséget köt a természet az emberekkel, mintegy megújul a zöldbe borult mindenség az emberek szívével együtt. Új reményeket, a természet termékenységét jelenti. A zöld szín jelenti a szépséget.

A sárga színt nem is kell talán magyarázni. A pompája a világmindenségnek, amit Isteninek, magasabbrendűbbnek gondoltak minden időben. A pöcegödör népei, amelyeket jelenleg Miskolc városa képvisel, nem véletlenül öltöznek bíborba, skarlátba, arannyal körbevéve magukat, hogy a sárga színnel méltóságot vegyenek maguknak a semmiról sem tudóktól. A sötétség képviselőinél az arany, a sárga fitogtatása ostobaság és képmutatás. A sárga a tökély, a törvény, vagyis a tökéletes egészség.

A narancssárga jelenti a nappalok és éjszakák váltakozását, vagyis a pirkadatot és az este közeledtét. Narancs fényben fürdik a titok, hogy egyszer minden békességes lesz ismét. Azt is jelenti egyúttal, hogy megszűnik a sötétség minden emberiség ellen általuk megteremtett csapással. A narancs szín jelenti továbbá az évszakok váltakozását.

A földöntúli hatalom 7-es szimbóluma, a szivárvány magában foglalja a matematikát, mint végtelenségét a láthatónak, valamint a zenét, melyben az emberek szíve gyönyörködik. Minden ellene létrehozott csapása a sötétségnek, mint a zenei apokalipszis, amit folyamatosan hajtanak végre a lírai karám tagjai kislányok áldozásával.

A szivárvány-szövetség, melynek szimbóluma a Földet megújító eső után látható, a világmindenség teljes egészére vonatkozik, benne a szívtörvényekkel rendelkező emberekre, állatokra és növényekre. A szivárvány-jel tehát örök jele a Földlakóknak, az ég seregének, a Holddal és a csillagokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/114 oldal   Bejegyzések száma: 1131 
2021.10 2021. November 2021.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 6999 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 246
  • e Hét: 246
  • e Hónap: 9368
  • e Év: 107146
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.