Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Tisztátalan lelkei Magyarországnak
  2018-07-23 14:41:37, hétfő
 
  Egykor régen a Talmud létrejöttekor már a Hunnia börtön által démon Istenekkel, feszületre tették Heródes örökéletű zsidó népei a Jézusukat, Róma környékén, ahol olajfák voltak, ott dőzsöltek az ördögfiak, meg a sír népei.
Már ekkor a tisztátalan lelkek léteztek, melyek úgy jöttek létre, hogy a Hunnia börtön meggyalázott másokat, s a gyalázatból jön létre a tisztátalan lélek, mint ahogyan ezt pár ezoterikus könyv kiderítette, hogy mennyire veszélyes gyalázat helyére ülni is.
A tisztátalan lelkek és sír népei megszállták a gonoszok testét Heródes népénél, ami nem volt nehéz,mivel valamennyien gonoszok voltak. Feltétele annak, hogy egy láthatatlan világbeli csapás legyőzzön valakit, hogy megérdemelje.

Pilátus és Annás már akkor kezdte működését, római egyházaként a rózsakeresztes rendnek és Annás világapokalipszisével az állandó világkönyvtárnak Hunnia börtön és Sátán vezetésével. A zsidók ölték meg a Talmud Jézusát, megkínozva őt, mert minden gonosz a világon, ahogyan Luther egykor megírta, a jeruzsálemi teremtés Magyarországra szabásából eredt, minden a Hunnia börtöntől való, mint a tisztátalan lelkei a vasnépnek, melyek azóta születnek meg minden gyalázatból szerte a világban ember formában, egyre tökéletesebbnek némberekként és nemi csapásokként.

Ezeket a gyalázatból folyamatosan másik világban teremtődő tisztátalan lelkeket véráldozással nemesíti a római egyház hét fátyol karmikus népeként, áldozásommal születésem óta már.
A Jehova lélekkel rendelkező népeiből kutyák lettek, ezzel kezdték a világapokalipszist születésemkor focizásukkal együtt, míg a tisztátan lelkek, melyek megszülettek a Hunnia börtön által folyamatosan áldoznak Vénuszként többezer éve Lázár jeruzsálemi népével.

Mivel a Trianon Sátán népét jelenti, ez volt a nagy-Magyarország utcanépekkel, címereivel az elmeosztály nemeseinek, mulatós vasnépével a miskolci Rákóczi térnek, falvaival a régebbi világapokaliptikus tagoknak.

A nemi gyalázást általánossá tették szex szavával a franciáknak, mint állandóan velük gyalázó nemi csapásoknak, folyamatosan termelődnek a tisztátalan lelkek,benépesítve a másik világot.

Magyarország teljes egésze így tisztátalan lelkeket jelent, míg a románok halálnépét a bibliai apokalipszis végének. Ezt jelenti a karma, halálfátylakkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kölcsey Ferenc és Vörösmarthy Mihály, Új Himnusz
  2018-07-22 21:26:14, vasárnap
 
  Mi a különbség köztük vajon? Az, hogy Kölcsey az igazat írta meg, ellentétben Vörösmarthyval, aki lírai állandó apokalipszis képviselőjeként a bibliájuknak Radnótihoz hasonlóan, aki antiszemitaként készült fel a Pszichografológiájával a távol-keleti pusztítóknak azt hangúlyozza Magyarország temetői ünnepsége közepette áldozásommal, hogy itt születtek, itt halnak meg, mint halál hét fátyol állandó karmikus kivitelezői a bibliás csapásoknak, ezért a magyar nevűek magyarok, elég hozzá a születés egykori magyarok lakta ország területén.

Kölcsey legalább az igazat írta, a valóságát jelen Magyarországnak, amelyik nagy közös egyetlen áldozásával megváltotta magát utazgatva, nyaralgatva, dőzsölve, szaporodva, hogy már akkor is támadták az ártatlanokat azért, hogy nekik állandó szerepeik vannak, ők a mártírok, a világkönyvtár képviselőiként, akik ma már mártírságért rengeteg pénzt vesznek fel, mivel a néprajzi múzeumokban csak a csapások nevei szerepelnek, akár a Hunnia börtön vallásainak képviseletei között, időnként legyőzték egymást, fogsággal és különféle nemi csapásoknak kijáró kínzásoknak vetve alá a másik főszereplőt. Ettől szabadultak meg a szabadságharcosok születésem óta, mint világkönyvtár skizoprenjei örökre, kijelentve egyetlen nagy közös áldozásommal, hogy ők szerepet többé nem fognak játszani, mert megbűnhődte a magyarokat és világot lemészárló magyar nevű lakosság a múltat és a jövőt, amiben minden benne van. Ezzel is kezdtek születésemkor megtámadva minket Kupai Janika dadogós, libalábú tettei miatt, mert egykor az Ázsia előtti világban élő embereket kommunikációsan megcsonkította Bajnai Heródes gazdag zsidó népével együtt, narancsokkal kolacióban jelenleg Földanya áldozója a Bertalan utcájának Miskolcnak, az összes zsidójával a Rotschildokkal együtt a tékozolva gazdagulóknak. Halálhörgés, siralom, ezt jelenti jelen Magyarország, temetőföldjeként az embereknek, szenteknek, csillagoknak. Büntetése soha el nem évülő priusz volt a lírai karám szerint sokkal régebben. A megbűnhődte már a jövőt azt jelentette már, hogy többé nem hajlandó szenvedni állandó bibliai Sátán trianoni népének szerepében, másik jelentése pedig az, hogy a tisztátalan lelkek többé nem ártanak senkinek, ami nem igaz, még gondolatban sem, hiszen folyamatos a világapokalipszise a magyar felvett nevűeknek vallási káoszával Romániának.

Magyarország nagyon erős jelenleg, amelyik a magyarságot lemészárolta, magyar a magyart gyilkolva hatalmas földöntúli hatalom erejével, amelyik az összes özönvizet, földrengést, tüzet a világban végrehajtotta vas Rákóczi tereként a Hunnia börtönnek.


Még hiányzik a Himnuszukból a mártírrá szentelődötteknek a hazugság atyja fiaiként a hazugság, mint állandó történelem végrehajtói és kivitelezői főszerevezőikkel együtt, melyet a világ minden országának történelme jelent.


Üzennek az ózdiakkal, mint lírai karámjával a költőknek, zenészeknek, festőknek az ég seregének születésem óta, hogy olyat kottáznak az égre a gyalázatommal, csonkításommal, áldozásommal, amit többbé nem felejt el a világ.

Nincs Magyarország, a Himnuszuk a gyilkosoknak egy nagy közös szimfónia, mulatós zene torünneppel, amit rendeznek a temetésemmel születésem óta. Magyarország a nemi hangokat jelenti, a perverzió remegő hangjaival, fahangokkal, szőrös hangjaival Mohamed népe támadóinak és gyalázóinak, genyóival az utcanépeknek, mint nemi csapásoknak, Magyarország ebben leli az örömét, támadva az embereket azért, hogy kurválkodnak a kurvák és néha elesnek, ha esetleg valamelyik a saját szerepét tölti be.

Magyarország hangja a nemi csapásaival himnusza Oláh Ibolyának, amelyik legyőzött engem, meggyalázva a nemi szervemet, kiszedve a fogamat, mert a hüvelyében élveznek Magyarország néven a narancsok. Erről szólt és a főszerepeikről az árjaként megáldozott egyetlen életem, hogy nincs Magyarország, itt csak a gyilkosai élnek, nemi gyalázásuk himnusz hangjaival, mint baszógépekkel, amiért engem megtámadtak 1986-ban együtt az összes Hunnia börtön skizopren börtön bűnözőinek sorsaként. Magyarországnak nem lehet soha nemzettudata, mivel valamennyien ország ellenes csapásokként együtt áldoztak meg utolsó magyarként kakas frizurásokkal. Nem tudtam, miért idétlenkednek, harsogva a torünnepesek a médiájukban, hogy ők magyarok, vagy magyarokkal történt baj külföldön, amikor valamennyien engem áldoznak. Nem tudtam, hogy én vagyok az utolsó emberi áldozata Magyarország néven a nemzeti gyászünnep megrendezőinek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországi elmebetegségek, skizoprenia
  2018-07-22 08:25:17, vasárnap
 
  58 éven keresztül emelték tettük, sorsuk, deformációik végrehajtásával embereken a bibliai miskolci felszámolt II-es elmeosztály állandó világszereplőit Jakab, Simon kezdettel. Valamennyien karmikus gyilkosok, kezdve a legelső embergyilkossággal, amivel kezdték a bibliai apokalipszist rajtam és az egész világon, a gyilkosok szerető családba juttatásával, beiskolázásával sánták kezdetével a karmikus rokkantaknak.
Az elmebetegség része a sértegetés, mint szívtámadása az elmebetegeknek, előbb szavakkal tettek engem tönkre, ezt nevezték el összetört szívnek, majd jött együtteseik beállításai szerint az összes skizopren főszerepem, porcelánszív folytatásával, melyet állandóan ismétel a vasváros Sárközy Anita sorsaként, hogy minden Istentől elpörölik.

Hunnia börtön skizoprenjeivel mentek tovább a világkönyvtárukkal Göncz Árpád Varjú nevével. Így adtak jeleket, amikor az összes Jánosa helyett a világnak megáldoztak engem, mint Hunnia börtön elméjének teljes egésze helyett. A Beatles miskolci beat-jével kezdték a tökéletes zene elleni apokalipszist, John Lennon helyett külön emelve őt hajtották végre előző életét, tetteit a sárga tengeralattjárójának, ugyanígy emelték Johannesburgot a világ összes Jánosával, anyám öccse, Erdei János főmörnékké tevésével, ismételve rajtam az anyja gyalázatát az orosz felszabadító nemi gyalázóival a genyó utcanépének Putyin népeként. Azért tombol most is véráldozói a Hunnia börtönnek a médiában, mert megáldoztak a Grease főszereplőit emelve John Travolta és az egér Oliwia Newton Joe helyett is, valamennyi állata helyett a Talmudnak. Világapokalipszis része a két utcába téve Darnyi Tamás, mint bal szemem támadója és Egerszegi Krisztina egér, mint úszómester házaspár.Ugyanígy követtek el merényletet a Lengyelországban megszületett II. János Hunnia börtön skizopren padlásos filmjének képviselője emelésekor, hogy Vénuszt áldoznak az elmeosztályukkal, de ez volt Kennedynél, Onassisnál, mint görög mágnásánál a Hunnia börtönnek az összes többivel együtt. Belmondo is idetartozik az összes homlokráncoló médikus taggal, dülledt szemhéjúakkal, összes szőkéjével a náciknak.

A világ összes Pálja, Imréje, Ference Földanya áldozással lett kitermelve, akár a jelenlegi Ferenc pápája a miskolci Rákóczi térnek, mert Balázs Feróval kezdték a nagy közös gyalázását a térieknek Balázs Klári kitermelése mellett. Életmű díjasok a nemi véráldozói Miskolcnak. A többi Palik néven berendezett Pálját a világnak folyamatosan emelik fel híresembernek a Hunnia börtöntől.

Magyarország és a Hunnia börtön közösen győzték le a Magas-hegyi Isten egyházát, feketemágiával, falhoz szegezve, a templom kárpitjához a püspököket, de csoda, hogy megengedte a Hunnia börtön gyilkosaival neki és a spiritiszta béka-pápának, hogy ott legyenek. Ezt kezdték az összes Jézusa sorsával rajtam születésem után angyalszárnyakkal, Feketevonat feketemágusaival a Rákóczi terével Miskolcnak Fenyő nevek berendezése mellett.

Skizoprenek emelésével együtt kezdték a karmikus elmebetegeket, Presser Gábor számai alapján álomvilágba téve engem, mint hipnózisába a lírai karámnak.

Ugyanekkor ott voltak születésemkor már a két utcába rendezett világapokalipszis sklizoprenjeinek kíséretei, mint a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe, a feketevonat, a romániai hatalmas szellemvilága a lengyel történelemnek, melyeket ábrázoltak az Észak-Magyarországban, hogy hatalmasabbak azoknál az egyházaknál, melyeket a Hunnia börtön és miskolci vasváros feketemágiával legyőzött.
A skizoprenia az, amikor elmebeteg világapokalipszis állandó végrehajtóinak emeléséhez, szerepének, tettének, sorsának végrehajtásához a láthatatlan világban, emberek testében, minden részében bénító, feketemágus csapásaikkal, földönkívüliekkel, mint űrhajós hatalmas energiával bénító kísérettel, világ ura dögjeinek trianoni népének kígyóival, szellemvilágával a spiritisztáknak, a Fókusz műsorban bemutatott, rajtam végrehajtott és együttesekkel beállított összes csapásával a világapokalipszisnek egyházak mentésével, csapásaik rajtam történő végrehajtásával, mivel egyik sem harcolt láthatatlan világbeli ellenségei ellen - rendelkezik és támad.. A skizoprenek így tisztultak, mint világapokalipszis állandó végrehajtói, betegségeik miatti támadással megállás nélkül.

Egész Kelet tisztul egyetlen nagy közös áldozásommal, emberré nemesedő cigányainak Indiának Dalai Lámás támadásuk kezdetével születésem után, Yosé temetői ünnepség résztvevőivel.
Törökország, mint állandó romániai apokalipszis végrehajtója most is áldozott, kétszeres Törökvész utcai nagykövetséggel ismételtek 2001-es feljelentés tevésemkor, miután gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata névvel, medve kommunista kor ismétlésével a média felvonuló elmebetegeivel.
Valamennyi áldozója Miskolcnak a világban skizopren kísérettel rendelkező vallási spiritiszta támadót jelent.

Müller Péter tik sem vagytok magyarok engem lakásomban megtámadó cigánytelepe fenevad feketemágikus energiájával születésem óta mészárolt és csonkított minket.

Skizoprenek a világkönyvtár szereplői és főszereplői, valamennyien kísérettel rendelkeznek, melyek ide tartoznak az állandó világapokalipszishez.

Skizoprenek a pszichiáterei Magyarországnak, amelyek irányították a könyvek végrehajtását, Müller Péterékkel az összes csapását az ország elmebetegeinek.
Elmebetegek az értelmiségei Magyarországnak, amiket áldozásommal és születésem előtti hosszabbításával emeltek a vas Rákóczi terével Miskolcnak.
Magyarország teljes egésze elmebeteg volt születésemkor az embereken kívül, ezért megtámadták közösen lezárt határokon belül az embereket azzal, hogy ők nem tökéletesek.
Valamennyi énekes és zenész emberiség ellenes csapás, akár a költőik teremtői hatalommal, meg a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek.

A paranoid szó üldözési mániát jelent, ami nekem soha nem volt, nem tudtam, mi történik velem, csak annyit, hogy erőtlen vagyok és torzulok, bár 18 évig tartó kínzásom alatt észleltem a melleim alatti új-kígyósi termékenységi nép kígyó-istenének hatalmas erejét, ahogyan cipelt és egyre jobban szorított engem,a bal szemem oldalra menését sátánjukkal és Müller Péter kígyójával, a Hunnia börtön hatalmas kígyóját a füleimben, melyeken nem tudtam aludni evangéliumi biblitikus olvastatása, 1995-ös támadása óta a börtön bűnözőivel a tatárdombi Ikerházában a new yorki lakosság helyett. Éreztem a nemi szervemben lévő patológiáját Petting kezdetével 1983-as nemi támadásom óta együtteseik beállításával a kurvák nemesítésének, emelésének, kurvaságuk miatti gyalázatuk iszonyatos fertelmét, de nem tudtam tenni ellene. 1997. februárjában érkező kék földönkívüliek, akikből párat névleg megneveztem, hogy romániai állandó vlágapokalipszis végrehajtói együtt az Omegás kísérettel, a Süveges földönkívüli rendjével, mint a matyókkal, a szabadköműves és rózsakeresztes feketemágusi rendek űrhajóval közlekedő tagjaival, melyekkel I. emelet együttes beállításakor támadtak engem 1986-os kezdetével talán Soma mamagésa, Zoltán Erika, Kolcza Mária, Esztergályos Cecilia, Csepregi Éva, Szabó Szilvia a Mariannák sorsának kezdetével Megveszem ezt a nőt szappantisztító sorozatuk szerint nemesi elmeosztály emelésével, folytatásával és elölről kezdésével Gábor Zsazsa nemi kivégző miatti fejtámadásommal és nemi gyalázásommal a nemi csapások miatti támadásukat, melyeket végig közvetítettek együtteseikkel, mint a ninózó csapásait ereimben a feketemágusoknak.
Az egész világ bibliai csapásai helyett megtámadtak engem, mert egyetlen apokaliptikus tag sem tud gondolkozni, beleértve a pusztítókat, kígyókat, állatisteneket, patológiákat.

A nagy közös áldozat, ahogyan a németeknél lévő Uniós központja a nagypán Pszichografológiájának irányítja és végrehajtja narancsai kezdetével a magyar politikának az okkultista, állandó véráldozók vonultatását, mint most a migránsokét, egész kelet és a cigányság tisztításával nem lehet elmebeteg, Magyarország áldozata. Én nem harcoltam ellenük, nem védekeztem, mivel nem tudtam róluk, hogy engem áldozva tisztulnak véráldozással a kurváikkal együtt, ágyukat kidobva a pestieknél.

Nem az a skizopren, akit legyőznek, megtámadnak, ezeket a dolgokat a mindenkori törvénynek és rendőrségnek ki kellett volna vizsgálnia. A súlyos elmebetegek közé tartoznak a kígyók, pókok, mint állandó elmeosztály csapásai is, melyek már súlyos elmebetegként születnek meg, akár a másik világban nálunk lévő Oszter Alexandra és Cipő, Bódi Gusztáv. A média halotti torában bemutatta a szívemet és testemet másik világban fogdosó feketemágikus kíséretét az állandó világapokalipszis cigánytelepének.

A világapokalipszis skizoprenjeinek minden tagja egy-egy csapást, népet, láthatatlan világban támadó tisztátalan lényeket jelent, vas feketemágiával.

A világapokalipszist végrehajtó Jakubcsek Gabriella, nemi kivégzője a Hunnia börtönnek, a Duna tévével együtt,melyek csapásai eljárták a nagyszobát baktériumokkal, amit a mutattak a médiájukban vigyorogva, valamennyi vigyorgójával az engem temetőknek súlyos elmebetegeket jelentenek. Megtámadtak azzal, hogy a nemi csapásoknak, mint Jakubcseknek mindig férfira van szüksége.

Tehát az embereken kívül, akiket Magyarország lezárt határokon belül megáldozott, az egész ország elmebeteg, állandó gyilkosság egykori kivitelezőjeként, szereplőiként, csonkítóiként, nemi gyalázójaként, beleértve a férfiait a miskolci vasvárosnak, amik aratnak nemileg lyukakat támadva nőként. Életellenesek, egy eszméletlen, sátánjukkal megsemmisített fejjel nem rendelkező, gondolkozás nélküli feketemágiával végig gyalázott és megrontott testet temettek tor-ünnepjeként Gáspár Győzőéknek a világapokalipszis állandó végrehajtóival, mert a nemi csapások nem tudnak értelmesen gondolkozni.

2004-es kivégzésem alatt vitték a médiájukba az Imrék könyveinek - Tűzkő Judit pszichiáter szőkéjük sorsát, elmebetegségét rajtam végrehajtó nemi gyalázó irányítása alatt Csernus Imrét, a füvesek között már, az alkoholistái miatti gyalázata közben az utcanépnek az egész világon. Ekkor már a börtönben lévő elmebetegeket emelték jólétbe véráldozásommal, gyalázásommal, gyilkosságuk és szerepük végrehajtásával, értelmiség legyőzőik sorsával és tetteivel együtt.

Minden betegsége a világnak, amit Hajdú Péter és a többiek torünnepben, vagy jótékonysággal bemutattak embergyilkosságból született meg.

Az elmebetegek tetteit, láthatatlan világbeli csapásait törvénynek kellett volna kivizsgálni, de itt Miskolc teljes egésze világapokalipszise a vasfüggönyösöknek, skizoprenek. Az elmeosztályok betegein a tik sem vagytok magyarok Mónika Show--ban mutatott Mülleri cigánytelep ment végig feketemágikus csapásaikkal, eltartva és jólétbe juttatva, megházasítva őket, értelmiséggé tanítva az utódaikat, mint felvett nevű világapokalipszis tagjait.

Magyarország, mint világ elmebetegeinek legtöbbjét jelentő Magyarországot legyőző és torünnepként áldozásommal temetők összessége teljes egészében elmebeteg, kezdve a legelső szívre támadó sértegetésével az utcanépének. Ezek a törvényenkívüli gátlástalanjai is, melyek nem rendelkeznek érzelmekkel. Pontosan ismerték az embereket, így tettek engem tönkre. A legapróbb részletek is ki voltak dolgozva megsemmisítésem érdekében.

Minden gyilkos elmebeteg, folyamatosan áldoznak többezer év óta, tetteiket kiszámítani nem lehet, valamennyi politikusával a világnak, valamennyi nép képviseletével, melyek a feketevároshoz tartoznak, akár egykor Horvátország volt a lírai narancs karám része.
Ide tartoznak az amerikai elmebeteg világkönyvtár szereplők, valamennyi utcanépével a vasvárosnak, összes leszbivel, fajtalankodóval, buzival, amik emelésével kezdtek születésemkor egyházaikkal együtt. Ide tartoznak a szlovákok Tótok kezdetével a Rákóczi téri vasrészeként Miskolcnak, Barziliaként az engem lakásban dobáló kivégzői a mókus rendi kommunistáiknak utcanépeként Nagy Feró népének, az összes diktátorral, vaskommunista országgal, mint a koreai vezetővel, Putyinnal, valamennyi oroszban lévő genyóként emelt kommunista népével a vaskornak, tatárokkal és valamennyi halálnépével a vasvárosnak, kisebbségi népeivel a nemzetiségeknek, mint sváboknak állandó kommunikációs csapásként. Ide tartoznak a magukat keresztényeknek mondó Illés együttessel vasfüggönyként engem G. Maczó Ágnes ébredő vallási játszóterének főszereplő célpontjaként megáldozó Bródy János összes Jánosával az elmeosztályoknak, valamennyi vallásával a világnak, ellenségeikkel, mint mohamedekkel és iszlámokkal együtt, könyvszerepőiként a Hunnia börtönnek. Nincs békesség turulmadárja Romániának közös gyalázásunk után, aminek a jelét Pestre kitette, hogy világ-Romániát jelenti. Miskolcon van berendezve az egész világ könyvszereplőkkel, minden innen kiteremeltnek kísérete van, akár Pataky Attila miskolci börtönének az engem elmeosztályra juttató elektromos szemekkel teli hatalmas szellemvilága, a torkomat Szenes Andrea légy horkolása miatt megtámadó elmebetegeivel a II-es elmeosztályuknak, melyek az összes bibliáját jelentik a világnak. Minden, ami árt és ártott embereknek, súlyos elmebeteg volt és nem lehet visszaadni az elmebetegnek, amelyik nincs tisztában tettével, mindazt, amit tett. Idetartoznak a vízszennyező csapásaik, mint Vágó István kezdetével az összes élővilág ellenes csapásai a miskolciaknak, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombáival, melyekkel országokat, városokat vettek körbe, szárnyas betéteivel a láthatatlan világban, a szentháromságával a Hunnia börtönnek Illés-Omega-Metro beállításával, majdnem az összes zsidójával Heródes narancsban engem Földanyaként áldozó gazdag zsidóival a világnak,Noé ideje óta létrehozva őket állandó világapokalipszis végrehajtóiként, ortodoxokkal, teljes Izraelével a miskolci vasvárosnak, valamennyi pusztítójával a világnak. Szinte senkit sem hagytak a férfiak és hölgyek közük életben.A francia és olasz Rákóczi tér teljes egésze embereket áldozott a kurvák sorsaként főszerepükben. Minden nemese a világnak miskolci vasváros skizoprenjét jelenti.

83 éve tart az értelmiség legyőzése a skizopren elmebetegeknek Müller Péter vezetésével, köztük Vona Gábor nácijainak,hevesi központtal, Szandi engem meggyalázva torünneplő orosz nácijainak, Dolly józsefvárosi engem Hornyák Ildikójuk helyett mosónőnek befogó értelmiség legyőzőinek, Ágneseknek, Halak szülötteknek, Hunnia börtön gyilkosainak Vatikán élővilág ellenes csapásaival együtt, szőke leszbiknek és nemi csapásoknak, az összes cigányságával Indiának, zsidó rendjével a valdenseknek, így Göncz Árpádnak is, valamennyi beázottjával a világnak, akár az amerikai sötétkapus dögjeinek a Noé bárkáját építők vallásos gyülekezetének, felfoghatatlan tömegű vasvárosi csapásnak az utcanépeivel együtt Magyarországnak, sátánistáival a new yorki központnak, könyvtárosok, házmesterek kezdetével az értelmiség megáldozásának.

Sági Ilona idegosztály ma is rendelő főorvosa Balogh Gizellával folytatta rajtam a világapokalipszist fekete angyalainak támadásával a kiliáni lakásban, melyet Cseh Károly leírt, csak nem értettem Bagi és Nacsa gumifigurák sorsának. A súlyos idegosztály csapások nem tartoztak az elmeosztályhoz, nem Müller irányította őket, hanem szabadon éltek, gyilkoltak.

Minden, amit a láthatatlan világból észleltem születésem óta, kezdetben észrevéve, hogy a medveszíjat apán akarták akarták végrehajtani, unokabátyám létrával hátára dobással történő megrontosával Zorán sorsaként, súlyos elmebetegsége Magyarországnak, utolsó emberi családok mészárosaiként. Csak utánuk lehet egyszer is békében élni a világban.

Az ember nem ismeri a rosszat, a bűnt, a csúfot, a betegséget, nem nemi beállítottságú, nincsenek rossz tulajdonságai. Ezeket az embereket gyilkolta le a reformátusok közössége többszáz éve, melyek szerepét és tetteit születésem óta a Vörös Oroszlános őrült Johannájuk sorsának kezdetével hajtották végre rajtam. Az ember a látható világ törvénnyel rendelkező tagja volt, nem rá tartoztak a láthatatlan világ fertelmei, tettei , elmebetegei, elmeosztályainak skizopren csapásai, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré tisztultak, emelkedve véráldozással folyamatosan. Az ember az áldozata a világnak iszonyatos gyalázatra és kínzásra, csonkításra, deformálásra adva, egyedül bizonyítja a világapokalipszis csapásait, melyet főszerepeikben rajta végrehajtottak, véráldozásával gazdagulva.

A narancs torünnepes politikusok törvénnyel kívánják védeni vérrel szerzett házaikat, felségterületét a diktátoroknak, meg az apokalipszis névtárának, melyeket kitermeltek folyamatosan áldozásukkal. Áldozatok az emberek, így haltak meg, mint az öcsém. Egy baja volt Magyarországnak, hogy túl becsületesek voltak, vagyis szerintük az emberek nem valók a világba, hanem a bibliai apokalipszisé, mint Bibliás föld ózdi cigánytelepéé együtt a reformátusaival az Ébredő vallási játszótérnek Illésékkel, melynek bibliai csapásait rám szállították le 1995-ben Nagy Anna halottjuk szerepeként, eltartatva engem a lányommal koldusként, állandó kivégzése közben a II-es elmeosztályának a bibliai csapásoknak. Nincs hová menniük, az utolsó állomás Magyarország állandó gyilkosainak jelen pillanatban magyar neveken szerepel szerte a világban.

Áldozat vagyok, valamennyi csapásának végrehajtása után a világegyetemnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bankok, uzsora kamatosok, végrehajtók
  2018-07-03 15:05:17, kedd
 
  Tudjuk, hogy a jog soha nem a becsületes embereket képviselte, akár a büntetésvégrehajtók sem. Egy ember életét és meghurcolását nem lehet megfizetni semmivel sem. Ha a tisztességes embert bíróság elé citálják, összetörik a szíve, majd halálba kergetik a szégyenében megsemmisített embert.

A jogi ügyek így mindig a hitványak ügyeit képviselték, az ő érdekükben járnak el, már csak attól függ az ügyük kimenetele, mennyi gazdagsággal rendelkeznek, hogy egyre jellemtelenebb ügyvédet fogadhassanak fel maguk védelmében.

Holott a bíróság és a jogászok, ügyvédek bátran viselik Justicia, az igazság Istennője szimbólumát, büszkék arra, hogy diplomával rendelkeznek. A fekete kocka szimbólumos diplomasapkájuk mutatja, hogy a JHVH Antikrisztus bibliai apokalipszsisét jelentik és képviselik.
A szívtörvénnyel rendelkező embereknek soha nem lehet megalkudniuk egyetlen tisztességtelen lénnyel, egyetlen hazugság már elég ahhoz, hogy az ember lezárja az ilyen törvénytaposóval a kapcsolatot örökre, már amennyiben lehetséges, mert ezek egyfolytában azon törik a fejüket, miképpen ártsanak másoknak, hogyan tegyenek szert aljas módon pénzre, vagy bármilyen tulajdonra.


Az áldozásommal 1995-től létbelépett bankok valamennyien vasvárosát jelentik Miskolcnak.

A törvénytisztelő bankok az ügyfeleik érdekét is képviselik, illetve egyedül az övékét, amire szerződést is kötnek. Szerződésszegés esetén, ha az ügyfél fizetésképtelenné válik, megértve a helyzetet többszörös kísérlete után a szerződés helyreállításának sem adják át uzsora kamatra behajtási cégeknek az adósságot, hanem saját követelésrendezőikkel későbbiekben rendezik le a megállapodásaikat.

Az egyik neves bank devisa hitelt adott egy ügyfelének évekkel ezelőtt. Majd mikor az ügyfél fizetésképtelenné vált, aláíratta vele a felvett összeg dupláját, majdnem tízmillió forintot, szavát adva, hogy ezután havi fix összegben törleszheti az ügyfél az általa megadott összeggel. A fizetési szándék ellenére az aláírt dupla összegről szóló devisás hitelt a neves bank eladta egy uzsora kamattal dolgozó behajtási cégnek, mely a vasvárosi bíróságon pert nyert. A bíróság az uzsora (napi kamatos) kamatot helytállónak gondolta, a fizetési szándékot, hogy hajlandó részletekben fizetni az ügyfél semminek tekintve. Még megterhelte a kamatos kamattal számolva soha el nem évülő idejű követelését végrehajtási költségekkel.

Az uzsora kamat az országban elfogadott, a tisztességtelen jogi ügyek nem kerülnek felülbírálásra, meg nincs hozzá a kevés pénzű ügyfeleknek jogi képviselőjük.

Apát annak idején megkörnyékezte egy olyan lény, amelyik rokkant férfiakkal házasodott az öröklés miatt. Rengeteg ilyen némber létezik Magyarországon.
Miután a házat megszerezte, mint haszonélvező, eladta egy romániai asszonynak, a szőlőt nem sikerült, csak a pincét akarta velünk megfizettetni. Beperelt minket azzal, hogy ő készítette a pincét a szőlő alá. Apa volt munkatársai felvonultak a bíróságon, nagyon rendesek voltak, hogy bizonyítsák, együtt készítették a vasbetonból készített pincét, mely többször beomlott, apa mindig kezdte elölről az ásást. A vasajtót maga készíttette, melyről nem volt bizonyíték, ezért az asszony végrehajtást kért ellenünk, mint koldusok ellen. A végrehajtója Sátoraljaújhelynek nagyon rendes férfi volt, ideges volt, hogy nem tehet semmit, ezek olyanok - mondta -, hogy pénzért házasodnak. Tehát a jog tehetetlen a hazugsággal és csalással szemben. A jog képviseli a bűnelkövetőket.

Volt férjem második felesége végrehajtást kért a gyerekeim ellen a jogtalan gyerektartása végett,mivel közös gyerekük az apjánál lakott, Karcsán. A végrehajtók állítólag úgy dolgoznak, hogy bárki bemehet hozzájuk és végrehajtást kérhet bárki ellen. Nem érdekli őket az igazság, csak az, hogy minél több pénzt keressenek, mint a bűnözőket képviselő ügyvédeket sem. A végrehajtók jogellenesek működnek. A tisztességtelen jog addig számolta a gyerektartását a második feleségnek, míg meg nem halt a volt férjem, a közös gyerek harminc éves koráig, ez jogilag helyesnek és jogosnak találtatik itt, annak ellenére, hogy az apjánál lakott és 18 éves korában abba hagyta a tanulmányait.
A mások kiforgatása, szándékos nyomorba döntése, nyomorában is megkárosítása Magyarországon teljesen joggá vált az elmúlt hatvan évben.

Ez csak három példa volt, de rengeteget lehetne sorolni, az a különbség, hogy ezek a tisztességtelen ügyek becsületes embereket értek, akik tehetetlenek a törvénytaposók ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.