Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
A két gyümölcsös édesség
  2023-12-31 01:32:47, vasárnap
 
  Megkóstoltam a gyümölcszselét, nagyon finom, csak ajánlani tudom mindenkinek. A karácsonyi banánkrémet úgy készítettem, hogy 2 db banánt 10 dkg vega Rama vajba tettem kakaóporral, jól szétnyomkodtam a banánokat, majd pürésítettem. Betettem a hűtőbe, majd felvertem tejszínhabot és összekevertem vele, persze kevés cukorpótlót is tettem bele. Kivágott végű zacskóba tettem és kinyomtam a krémet poharakba. Nagyon egyszerű és finom, diétás gyümölcspohár.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kovács Katalin ismétlés
  2023-12-30 23:59:11, szombat
 
  Ma már kicsit jobban éreztem magam, eltekintve a hatalmas súlytól a tüdőmon és a testemen körben, cigiztem is, már ahogyan tudtam tölteni, de sajnos, nekem ez nem megy. Meglepődve tapasztaltam, már a magyar nóta versenyen is, hogy ismét a hatvanas évek elejére éltek a miskolci-kiliániak nemi gyalázó tetteivel, Kovács Erzsihez, Kovács nevekhez, melyek varrónősége idejét Kovács Katalin főszereplőik helyett az áldozásommal hajtották végre, nem engedve engem gimnáziumba továbbtanulni, mint a legjobb énekest és gitártanulót. És ennek soha nem lesz vége így, ha folyamatosan ismételnek az elmeosztályok.

Hozott a lányom 4 db banánt, kinéztem egy receptet. Igazság szerint össze kellett volna pürésíteni a banánt sürített tejjel, ráönteni a narancslevet, 1 kanál kávét és besüríteni a tűzhelyen, utána diót vágni bele, majd zselatint, megdermedése után kókuszt tenni a tetejére. Hát én rendes kávét tettem bele, mert a ncafet, amit egyszer a Lidlben vettem jó áron tartogattam. Utána megbontottam, abból is tettem bele egy kanállal, úgyhogy amellett, hogy zaccos török zselét készítettem nem lehet érezni a banánok és 6 narancs ízét. Persze, sürített tej nélkül készítettem, kevés folyékony cukorpótlóval. Hát ezt elrontottam. Nem lesz a kedvencem.

Holnap kezdem egy gázrózsán egyesével a többit: először a burgonyát megfőzöm, majd a finomfőzelék alapot, mert franciasaláta alapot nem kaptam, majd a tojásokat. 1 kg finomfőzelék alapot vettem, teszek bele almát is.Jó sok tejföllel szeretem, teszek bele egy tubus majonézt, mustárt, meg a töltött tojásból megmaradt fehérjéket is belevágom. Mindig készítek egy jó nagy jénaival. Remélem, ezt nem rontom el, ugyanisi mindent elölről kellett megtanulnom, pedig már egészen jól sütöttem és főztem is 1976 óta. Még azt sem tudtam, hogy kell a centfirugába a ruhákat beletenni, a vízszerelőnek kellett megmutatnia.

Mosogatás után elölről kezdem a főzést, nem fokhagymás karaj lesz, azt elteszem bakonyinak, ha egyszer lesz leárazva gomba, mert az az egyik kedvenem. Pörköltöt készítek sok fokhagymával, még a köretet nem tudom. Este bólé következik, majd éjfélkor virslifőzés. Nem mertem elindulni a boltba, nagyon óvatosan kell lépcsőnöm ide a legfelsőre. Holnap, mint mindig egyedül leszek, pedig azt tartják, hogy senki sem érdemli meg, hogy karácsonykor, vagy más ünnepkor egyedül legyen.
Jó éjszakát kívánok mindenkinek, aki megérdemli!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borzasztó történt a cipekedéstől
  2023-12-27 17:56:04, szerda
 
  Ma is nagyon gyenge voltam, csak fekszem, hatalmas súllyal a tüdőmön, körbetekeredve valami a testemen. Nagyon nehezen indultam neki, hogy szilveszterre megvegyek pár dolgot. Ráadásul a cigi töltés sem megy, teljesen suta vagyok hozzá.

Nem kellett vizelni, mégis megtörtént a baj. Valami irrritálja vagy a hüvelyi részt, vagy a húsgyhólyagot, amióta lecipeltem a pincébe a rengeteg könyvet festés előtt. Alig vártam azóta, hogy hazaérjek, szaladnom kellett a wc-be. Hár ma összevizeltem magam az ajtó előtt, a folyosón. Még ilyen soha nem volt,nagyon megijedtem. Lehet, hogy megnyúlt a méhszalag, vagy van valami a húgycsövemen, egyelőre vizeletfertőtlenítőt kaptam a háziorvostól.

Nincs ki elvinni a hatalmas LG képcsöves tévét, még pénzért sem. Hát ennyi segítségem van a rengeteg reménység és igéret mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már most fekszem egész nap, nagyon beteg vagyok
  2023-12-26 22:57:06, kedd
 
  66 éve, hogy a feketemágusok nap és holdjeles Ízisz Jézusa, misztikusok Istálló-Vénusza kezdettel a világ hordoztatja el a bűneit tetteivel és erkölcstelenségeivel, szerepeivel, deformációival érzékenyítve a karmikus népeket.Földanya elméletével Hamvaséknak kezdte az utca a feltámadásának előkészítését azzal, hogy a pöcegödör a kozmoszból ered Amerikával együtt és oda akarnak visszatérni. Négyszer végeztek ki Földanyaként, melynek melléklete az 1998-as narancs hátterű festmény írók, költők, zenészek, cigány hegedűsök helyetti áldozással, melyek tetteit és szerepeit folyamatosan hajtották végre. Iszonyatos fájdalmaim vannak, amióta müllerék huhogói itt vannak körben rajtam és a tüdőmben, a miskolci elmeosztály mellett, amelyik a mellemnél fogva kínoz a nemi csapások helyett és benne van a húgyhólyagomban. Nem tudok így boltba sem menni, nem tudok cipekedni sem.Zihál hangosan tüdőm, hogy szorítja egyre erősebben és borzalmas, mert nem kapok levegőt. Tele van a lakás kíséretével a nagypán népének.

Lebomlasztották a szájpadlásomat is, nagyon beteg vagyok, többé nem készítek fotót sem összeövetelkor, amit hatalmas erővel oldok meg. A fejemben lüktet a szívem állandóan.

Hiába küldtem el a miskolci kommunista újságnak, amelyik kitette, hogy én vagyok a kelekótya segítség helyett a két fotót, amelyik egyikén rettegek naponta az összetöréseim miatt a pusztító és vadőállati feleségek, kurvák miatt, a nyolvanas években, a másikon már érzelem nélküli báb vagyok hatalmas tágult pupillákkal, hogy vezetnek a földönkívüliek. Írtam hozzá szöveget, de ezt sem tette fel, mint a Földanyás festményeket a hozzá írt szöveggel.

Tegnap ajándékba Jézus áldozásképpen álmai adásakor képekkel együtt,melyek gyosan futnak a homlokomon, félre nyeltem, majdnem megfulladtam, összeszűkült a légcsövem teljesen és ez bármikor bekövetkezik.Nincsen segítségségem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismeretlen: A karácsonyi doboz
  2023-12-23 17:38:37, szombat
 
  Egyszer egy ember megbüntette a lányát, amiért az eltüntette a drága pénzen vásárolt arany csomagolópapírt. Az apa nem tudta, hogy a kislány hosszú órákat azzal töltött, hogy az aranypapírból kivágjon egy darabot, amivel az apja számára készített ajándékot. Egy dobozba becsomagolta és a fa alá tette. Amikor szenteste az apja meglátta az ajándékot, kibontotta, látta, hogy a doboz belül üres. Azt mondta dühösen a lányának: - Tudod kislányom, az úgy szokás, hogy ha valakinek ajándékot adunk, akkor nem szabad üres dobozt adni. - De apa - így a lány - hiszen ez a doboz nem üres, tele van puszikkal, amiket én tettem el neked karácsonyra. Az apa könnyeivel küszködve ölelte át a kislányt, bocsánatáért esedezve. A kislány átölelte apját és sírva bocsátott meg neki. Az apa egész életén át az ágy alatt őrizte az arany dobozt. Amikor rosszul érezte magát, mindig kinyitotta a dobozt és egy emlékezetes csókot vett ki belőle. Mindannyiunknak van ilyen aranydobozunk, amely tele van csókokkal gyermekünktől, családunktól, barátainktól.  
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
A lányom olyan, mint én a sötétkapusok szerint
  2023-12-23 09:22:35, szombat
 
  Ma takarítanom kell, viszont nincs hely, mert a régi LG tévé nagyon sok helyet elfoglal a földön, nem lehet elérni tőle az ágyneműtartót sem, nem fogok tudni beágyzni az ünnepek alatt, meg ha jön valaki. Egyébként ritkán ágyazok be, inkább csak egymásra pakolom az ágyneműt nappalra, mivel ebéd után általában lefekszem. Ne jöjjön ide senki, nem vagyok olyan állapotban, hogy spontán, előkészület nélkül valakit beengedjek. Nem kell senkinek a régi tévé, hiába hirdettem meg ingyen.A pince meg a másik lépcsőházban van, nem nőknek való oda lecipekedni.

Hiába vártam a közös képviselőre ismét, 9-től nem jelentette a beázást a biztosító felé, meg sem javíttatta a tetőt. Nem biztos, hogy még egy ilyen havazás lesz, kibírja a nagyszoba frissen tapétázva. Én jelentettem be két napja, vártam a kárszakértőt, de nem jelentkezett. Az a gond, hogy év végével a biztosító felmondta a társasház biztosítási szerződését. Remélem, hogy így is elintézik.

Tegnap nagyon rosszul voltam, délig aludtam. Fájt a fejem és nem kaptam levegőt, hatalmas erővel szorított az utca, mivel születésem óta gyilkolnak minket genetikai kihalatással. 88 éve hosszabbítanak utódokkal. Jött az asszisztensnő, beadni a saját elmeosztálya fluanxol injekcióját, de azért is hálás vagyok, hogy kijön, nem kell minden hónapban a körzetbe menni vele, vagy a pszichiátriára. Sosem felejtem el, egyszer azt mondta nekem, hogy a kisebbik lányomnak is valamilyen pszichés baja van, mert meresztgeti a szemét, olyan, mint én, ki fog nála jönni a betegség. A Szabó világkönyvtár sötétkapus részének elmebeteg az emberiség, amiket felszámoltak közösen. A lányomnak nagy szeme van, én meg azért szoktam néha meresztgetni, mert mióta hatalmas rémületben éltem nagyon sokáig, azzal nyomatékosítok. Járják a világot valamennyien a miskolciak vaskommunista védelemben, mint a főtanácsnokuk, nagy közös áldozásával a sátánjuknak. De szabadságharcosok, mint a Hunnia elmeosztály, amelyik utolsó emberként mészárolt le minket.

Kezdek hozzá porszívózni, majd készítek ebédet és leforrázom holnapra a káposzaleveleket.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint vas-korban
  2023-12-22 21:18:29, péntek
 
  Megint vas-korban
I.
Zendülj föl bennem, Isten, Eljövendő,
zendülj föl újra, tompán, komoran:
rázd meg lelkemnek alvó hegyeit,
hogy lássalak, érezzelek, s ne csak
semmiből épült bástya légy
a tiszta ész üres tereiben.
Kard kell: legyen lelked a kard! De rázz föl,
mint mennydörgés a csöndet, mert csak így
leszel valóság... Rázz föl és mutasd meg:
test vagy és hús... Rázz föl, mert a lelked is
csak így lesz kard, kezembe fogható!
II.
Nő, nő az ár... Ma nem hazák, - világok
vonaglanak: zugaikban az Ember
vert kutyaként nyaldossa sebeit
és az idő korbácsa szakadatlan
csattog a Föld fekélyes tetemén.
Nő, nő az ár; s csak rejtett ormokon
élnek még őrök, kik tudják, új nép
születik a ma piszkos özönéből,
új nép, melynek, midőn ítéletet mond
elődei fölött, minden szava
félelmes és sötét lesz, mint a vas.
III.
A vas! a vas! Megint vaskorban élünk...
Vas-lelkek, -izmok... Vas legyen a vers is,
hisz az idő vörös-fehér dühe
vasdobokon veri már az utolsó
ítélet indulóit... Rajta! rajta!
nincs arany és nincs csillogás, az ember
undorodik magába s másba nézni,
undorodik a kificamodott
világ minden tükrétől... Rajta! rajta!:
a síp torka barbár dalt csikorogjon
sikítva és zörögve! Mért siratni
a multat? Úgyis túlüvölt
a csont- és vas-zene! - Mit hoz ez a
nagy rendetlenség? Nincs szép, nincs kenyér,
nincs mult, nincs szín, nincs fény, ne is legyen,
vaskorban élünk: nincs mit menteni.
[ Digitális Irodalmi Akadémia ]
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
HD LED televízió
  2023-12-21 23:14:38, csütörtök
 
  Nem szeretem a modern, HD LED televíziót, amit csupán a kábeltévé analóg csatorna-szűkössége végett kellett megvenni. Hamar akartak meggazdagodni a gyártók ezekből a televíziókból, amiket ráadásul nem is tartós cikként hoztak létre, mert hamar elromlanak, beleestem most abba a kategóriába a tévével, amikor mindig mást, újat kell venni, ami többet tud és modernebb, de gyenge kivitel, akár az egész internetvilág.

Első hiba: Nincsen áramtalanító a készüléken, ezért veszélyes, ha nem vagyok itthon esetleges elektromos hiba esetén.

Második hiba: Nincsen rajta csatorna léptető, teljesen ki van az ember szolgáltatva a távkapcsolónak, aminek az eleme bármikor lemerülhet és akkor minden haszálhatatlanná válik, esetleg el isi törhet.

Harmadik hiba: Dobozhangja van, szinte élvezhetetlen, legalábbis én nem bírom hallgatni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Autósok torünnepe 1995 óta, megaláztam magam
  2023-12-21 18:28:47, csütörtök
 
  Nem először aláztam meg magamat versírással nyereményjátékra, holott rajtam az egész világ átnéz, ünnepelték a nyugatiakkal együtt a nemi gyalázását Magyarországnak kivégző sorozataival, deformációival együtt, amiket végrehajtottak szerepeik elmondásával 1997 óta. Mennyit nevethet rajtam a meggazdagult rétege a végtelen hosszabbítóknak!

2001-ben álmodtam meg az elektromos autót, amit a média meg is valósított, hatalmas pénzekkel tékozolva gyarapodnak és luxusoznak szerepeik végrehajtása mellett.

1995-ben a Lórántffy Zsuzsa utcáján mentem gitárral a kezemben Miskolcnak, felvonult a város mellettem autókkal, vigyorogva rajtam, csak ismét nem értettem, mi bajuk van. Az ember nem veszi észre a rútat, meg a jellemtelent, ezzel is támadtak meg és győztek le, hogy mire vágok fel. Hol vagyunk már attól, hogy autójuk van az apokalipszis tagjainak, tetteik és betegségeik végrehajtóinak! Elektromos autó dukál, meg internet a világtestvériség spiritiszta népének,mint sátán népének, amelyik ezer éves sólyom történelmet hajtott végre úgy, hogy én megyek egyedül a három hegyen túl a másik világba, meg turulmadárjával a Szulák Andrea helyett engem megtámadó romániai békesség madaras léleknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lányom, mint kísérőm összetört szemei
  2023-12-19 01:14:49, kedd
 
  1983-ban támadott meg agyilag a miskolci elmeosztály vezetője, egyszerűen belenyúlt a fejembe, elpattant egy húr, úgy éreztem, s szerelembe estem a munkatársam irányába. Onnantól minden este órákig álltam az erkélyablak előtt és néztem kifelé, mintha várnám őt. Ekkor kaptam a cigányságtól a nemi szervembe csapást a pettingelők miatt, ami borzalmas érzés volt. 1983-ban történt talán, mikor a két világapokalipszis utcáját összetették végtelen hosszabbítás végett. A nagyobbik lányomat születésnapomra számították ki előre, mint egyetlen segítőmet, aki vezet engem vakon az utakon, boltokban, kivégzése alatt világ-Magyarországnak, mivel így akarnak emberré válni és tűzként feltámadni szerepeik, tetteik, betegségeik, deformációik, kurvaságaik végrehajtásával. Mikor a rózsakeresztes rend megtámadott, a gyerek hadakozott a fiúival a szereplőknek, jöttek engem meggyalázni, ahogyan az I. emelet megénekelte, hiszen mindent dalba és írásba foglaltak.1986-ig már elveszítettem a tudatomat, akkor meg egyszerre győztek le valamennyien, meggyaláztatva egy ózdi gázszerelővel. Soós névnél szoktak üzenni a medvének, mikor már nemi betegségekkel támadnak. Ugyanakkkor olyan vagy, mint anyád mondatukkal anyám tetteit kezdték el ismételni, ugyanis Begala unokatestvére előzőleg lekurvázta őt előttem, amit nem érthettem. Jöttek Begaláék, mint rokonai a miskolci elmeosztállyal legyőzésem után, Begala önkívületi állapotomban simogatta a melleimet, melyhez még soha senki nem ért hozzá. Borzalmas volt, tehetetlen voltam, de bosszút álltak rajtam anyám és az ő anyja miatt a Rákóczi a miskolci elmeosztályával a városnak.
Mikor a volt férjem megkergetésemkor közölte, hogy már nem tett volna benned kárt Hrabovszkyné Hogya Mária főszerepét végrehajtva, összetört a szívem, kihunyt belőle a fény, ami a kisugárzást jelentette, örökre.
Most így néz ki a lányom szeme, a rengeteg érthetetlen szenvedése miatt a gyerekeivel is, mivel Nagy Anna helyett vele is tartott el a város, míg tisztította a bibliai apokalipszis tagjait, mint állandó emberiség ellenes csapásokat. Mai napig tart a kihasználása az egész világ láttával és tudtával, de senki sem mondja el neki, hogy mi történik velünk, milyen állapotban vagyok és miken mentem keresztül, hogy engem az ország legyőzői saját sorsuk végrehajtásával halálra szántak, végtelen kínzással maguk helyett.

Szívellenes sorozataiban a Hunnia elmeosztálynak a darabokra hulló szív után jön a porcelánszív, az üres szív, a jégszív és a kőszív, attól függően, milyen gyalázást hajtanak végre. Legutolsó a benkő szív, a kőszíve a lányoknak, meg az angyaloknak.

A lányom azt hiszi mai napig, hogy erkölcstelen lettem, s én nem tudok ezen változtatni. Már nem képes többet elviselni, nem érti, mivel érdemelte ezt a sorsot meg. Azt mondta, én csak azért szültem meg, hogy vezessen engem, gondoskodjon rólam. Nem én akartam, a Hunnia börtön hosszabbított vele, az, amelyik elmeosztályával legyőzte és felszámolta Magyarországot.Mivel elégették az írásaimat, nem tudom mivel bizonyítani. Hogy mondjam el neki, hogy a férje családjának a világkönyvtárát hajtják végre a világ összes szerepével, betegségeikkel, tetteikkel, erkölcstelenségeikkel, szokva le alkoholról, cigiről, füvekről, szerencsejáték szenvedélyrőll,s hogy az orvosok berendezték kartonok szerint a sötétkapus kíséretet tetteik ismétléséhez, ezért végeztek ki folyamatosan a kórházban is, meg itthon. Hogy mondjam el neki,hogy a férje miatt tönkre tették a bal szememet, mert a Hunnia elme testenyészete, mint hellenista szereplő?

Azt hittem februárban lesz hét éve, hogy kaptam segítséget, de hatalmas erővel voltak itt, én nem voltam magamnál. Azóta még rosszabbá,kibírhatatlanná vált a lányom és az én sorsom is. Hiába minden tüdőbetegség, nem hagyják abba a kínzásomat tüdőmnél és szívemnél fogva. Nagy Annáját Romániának is kitüntették, a Feketevonat cigánysága, amelyiknek vissza kellett volna mennie a a halálba valamikor régen a törökökkel együtt ünnepel, mint Románia csapásai. Övé a nagypán népe és utcája, vagyis az Unió központ is. Legyőzték Magyarországot végleg 88 éve olaszliszkai forgószéllel, ezt ismételték Benkő Lajos, anyám apja sorsaként a Rákóczi térrel, még az árja kakas, mint világáldozat sorsa mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2023.11 2023. December 2024.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.