Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Elnézést kérek mindenkitől a névtára miatt a leplezésnek
  2015-04-29 18:49:26, szerda
 
  Elnézést kérek mindenkitől a névtára miatt az apokalipszisnek, amit titokban rajtunk végrehajtottak a médiával születésem óta, a művészek megváltási terve alapján, melynek 1995-ben lett vége elméletben, amit Játéknak neveztek el, hogy minden kort és történelmet egyházakkal játszótérként előadtak és a korokat ismételték valamennyi izmussal, korral, istenekkel, Ízisznek nevezve el engem Kelet elmélete szerint, azzal, hogy felkiáltok a végén, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Embernek születtem, az utolsó finnugor magyar és német kihalásra ítélt családból, ami ok volt az elmeosztályoktól a gyalázásra, csonkításra, betegségeik, torzulásaik, fogyatékosságuk miatti támadásra. Már nem búcsúzik el többé a főnixes zenét rongálók apokaliptikus csapata, földet ért a vándorlása, élnek jólétben születésem óta.

Mivel a két utcai romániai csapások névtárát 130 éve folyamatosan ismétlik, ezt Forgószélnek nevezték el, kénytelen voltam a nevek közül pár általam ismertet sorolni, mert velem hordoztatták el a sorsukat, karmikus végükkel együtt születésem óta. Innen emelték a névtár alapján az összes politikust, mint bolondokat és skizopreneket, könyveiken való végighaladással, amit politikának neveztek el.

Nem reménykedem segítségben, hiszen legyőztek többen is, hatalmas erővel, mely összezúzott mindenkit. Minden engem tisztelő és szerető orvos, ember, barát, rokon meghalt. Csúnya betegségeket kaptak, volt aki évekig ágyban fekvő volt, volt aki mellrákban, rákban halt meg csupán azért, mert felkiáltott, hogy mit keresek ebben a városban, itt tönkre fogok menni.

Kénytelen voltam nevekkel beszélni arról, hogy a játék befejezése után a város összes árnyék szülöttjének a könyvét ismételte a cigánysággal. Nem vagyok antiszemita. Születésem óta tart Kelet és a cigányság megváltása Weöresék által kidolgozott megváltási terv alapján, emberré emelésükkel az én áldozásommal. Tőlem mindent elvettek, levegőn éltem a nyomorultak helyett 1967. óta Nem adtam fel, hiszen az emberek nem lehetnek depressziósak, sem lelki betegek, éltetett mindig a születési jókedvem, a természetem, értetlenül néztem szembe a történtekkel, a mondatokkal, amiket nekem elmondtak és a média tagjai ismételték. Világ gyalázást hajt végre Borsod megye az emberek megcsonkításával és megggyalázásával, hiszen az emberek a földet jelentették régen. Ne haragudjanak rám, nekem nincsen bíróságom, ahová előterjeszhetem, mikor mi történt, meg felfoghatatlan. Éljenek úgy, mint eddig, míg nem tudták, mi is történt itt valójában!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Anyák napi fájdalom
  2015-04-29 15:50:30, szerda
 
  Kohut Katalin: Anyák napi fájdalom

Termékenységed és vajúdásaid miatt
nekünk szeretetet adni soha nem tudtál,
bár magyar ember anyaként szíved felvirradt,
s a föld igényében anya-éneket fundált.

Tiszta dallamod hangja vezette lelkemet,
az élet riadt képekkel, történéssel várt,
szép zöld szemed jelezte az igaz kellemed,
gyerek lettél, s a féktelen szüntelenül árt.

A világban számtalan anya tud ölelni,
jégkézzel bántottál, én simításra vágytam,
nem háborogtam és jogom nem volt kötelmi,
tűrtem, s múltadba magam mélyen beleástam.

Most a fájdalom ünnepel, megértelek már,
aggódom érted, félek, hogy elveszítelek.
Az igazat egyszer megtudod, nagy lesz az ár,
s akkor az arcom tán a szíveden díszeleg.

2015. április 29.















 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Veszteség Pasticcio
  2015-04-29 10:29:10, szerda
 
  Kohut Katalin: Veszteség
Pasticcio

,,Hogyha elvesztlek, no mondd,
tudsz-e úgy elaludni többet,
hogy ne susogjak majd fölötted,
mint a széles hársfalomb?“

Vége van, eltemetlek,
veszteségem egy egész világ,
nem választnak el többé hibák,
tán egyszer elfeledlek.

Szívemben őrzöm neved,
emlékké szelídül az ember,
kék égboltra írlak, a tenger
csendje majd vigaszt vehet.

Ember szerelem volt ez,
tiszta és rajongó érzelem.
Hiányod zokogott vértelen,
az igazság bevégez.

Erős lesz a mimóza,
nekem nincs helyem itt a földön,
a haza súlyos teher, börtön,
szavam terjed, a kósza.

2015. április 28.

Idézet: Rainer Maria Rilke Altató
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Református értéktelenség egy életen keresztül - megszüntetés
  2015-04-28 04:05:49, kedd
 
  Születésem óta a reformátusok sorsát egyesével hajtják végre rajtunk, bárhonnan is erednek, legyen bolond, skizopren, halál szülött, mint Nagy Anna, aki helyett a lányom tartott el, ugyanis a begyűjtését Magyarország csapásainak rá gondolták, így született meg.

Születésem óta én vagyok a Johannájuk, összes vasfüggönyös Annájuk a reformátusoknak, én vagyok a vasfüggönyös határlezáró Varga, aki semmi sem lehet egész életében és az arca nem lesz ismerős. Nekik vannak jogaik, emberjogi bizottságaik, kormányuk, skizopren refren világ-könyvtárat rajtunk átírva végrehajtóik.

Müller Péter Sziámi elmeosztálya 1997-ben az életműnek nevezett addigi írásaimat, dalaimat, mesejátékaimat, melyek a világ történelemről szóltak, korszakokról, egykori Istenekről, tőlük való elpörölésről - bezúzta. Azután ebből emelkedett a jelenlegi vasfüggönyös összes egyház.

Most ezt ismételte meg a reformátusok népe, akik megváltották sorsukat egyetlen áldozással a megváltási tervük szerint. Miután egy éven keresztül értéktelennek kiabáltak, mindennek elmondva engem, megalázva apa nevét nácinak nevezve engem, törölték az összes róluk szóló sorsomat jelentő életművemet. Ismét megsemmisítettek. Még egyszer nem építem fel, nem írom meg, hogyan és milyen szerepekben aláztak meg egy életen keresztül Misztikus titkokkal kezdődő berendezésével az országnak.

A magyar elme apokaliptikus csapásai és ezer éves református állandó könyvekkel rendelkező szerepjátékosai az Időjelek világvégi testenyészeteivel, világ-könyvtárnyi szereplőkkel harcukat emberek áldozásával megharcolták, az embereket megölték, méhüket kihalatták, Jeruzsálem népét megváltották. A kislány áldozásuk végére örök fogságban maguk helyetti skizopren és valamennyi betegségük csapás-sorozatával végleges elmúlást és megszüntetést terveztek el. A miskolci Rákóczi tér, mint világ-könyvtár berendezés népét felemelte, férjhez adta, kiházasította, könyveit végrehajtotta skizopren refrénjeivel, kelet és cigányság népét emberré nemesítve.

Magyarország befejezte a hidegháborúját a vasfüggönyösöknek Katalinjaival és Annáival, a szentháromsággal kezdődő végtelen Illés apokalipszissel, a Mónika Show fertelmeseivel, amik éjjel-nappal kínoznak elpörölve mindenkitől születésem óta. Ez Benkő Dániel emberek halálából született médiája. Magyarország megmentette Gábor Zsazsa kezdettel Európa összepisilésére létrehozott Ciccioline szőke női csapásokat, összehúzott minket helyettük.

Csak emlékeimben él a tehetség és a szépség. Mindent megszüntettek, végtelen kínzásra, gyalázásra ítéltek Miskolc városával. Az összes névlistájukban lévő könyvszereplő innen ered a médiával együtt, valamennyi politikussal. Magyarország az emberek elleni szívből éneklés miatt kezdett világmegváltási tervét, világ tisztítását befejezte. Egyesek lepleztek,de név nélkül, nem árulták el nyíltan, hogy születésem óta ember - kislány áldozás történik. A rajtunk végrehajtott első életmű írásain az egészségügy folyamatosan ment végig, majd a sötétkapus református kíséretek, amit ma is látható. Felszámolták az emberiséget, az embereket, az emberséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Méreghatások(k)
  2015-04-27 17:19:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Méreghatások(k)

- Béééla! Hová tetted a csontritkulás gyógyszeremet? Kerestem mindenütt és nem találom!
- Arra gondoltál, amitől a múlt hónapban kihullottak a fogaid és csövet kellett nyelned a belgyógyászaton, mert fekélyes lett a gégéd és refluxod lett?
- Miről beszélsz?
- A csontritkulás gyógyszeredről. Most olvastam el az interneten a mellékhatásait. Érdekes, hogy erre a fogászod és a belgyógyászod nem jött rá, nem kérdezték tőled, milyen gyógyszereket szedsz. Egyik üti a másikat.
- Mutasd, Béla! Jujj, ki fizeti meg a káromat? A reumatológus biztosan nem fogja, sem a gyógyszergyár. Meg hová menjek a kialakult betegségemmel és csonkulásommal panaszra?
- Látod? Minden héten vasárnap reggel korán felkeltél, hogy bevedd a gyógyszeredet, aztán fél óráig álltál egy helyben, vagy mászkáltál a lakásban abban a tudatban, hogy a gyógyszer beépíti a csontozatodat. Elfelejtette a reumatológus közölni veled, hogy ezzel állandó fogászati ellenőrzésre is kell járni.
- Nagyon nagy csapás ért, hogy fogom én ezt kiheverni?
- Csak a Xanaxot ne szedjed, akkor sem, ha olcsó! Olvastam a neten, hogy a gyógyszer veszélyes drognak minősül, hozzá lehet szokni, mellesleg elbutulást idéz elő.
- Gondolod, hogy attól felejtek, Béla?
- Nem gondolom, tudom. Figyelmetlen leszel tőle, szerintem attól van az egyensúlyzavarod is.
- Kaptam egyensúlyzavarra gyógyszert, Béla!
- Attól van az allergiád és a fulladásod, Vilma!
- Ezt is az interneten olvastad?
- Igen. Azt is onnan tudtam meg, hogy a magas vérnyomásod a gyulladásgátló gyógyszered miatt jelentkezett. Hozzászokik a szervezeted, hogy ezzel tartsd egyensúlyban a vérnyomást, aztán többé nem lehet abbahagyni.
- Azt mondta a házi orvos, hogy a túlsúlyom miatt lett magas vérnyomásom, meg magas koleszterinem.
- Az apádtól örökölted, aki csontsovány volt egész életében. Mellesleg a koleszterin gyógyszered tönkreteszi a májadat.
- Szerintem mindegyik méreganyag hatással van a májra. Ezen is vitatkoztam a házi orvossal, mert azt mondta, hogy a kövérség miatt emelkedett meg a máj laborértéke duplájára.
- Olyan lett a májad a sok gyógyszertől, mint egy alkoholistának.
- Béla! Most ne beszélj, szaladnom kell...
- Gondoltam Vilma, használ neked a cukor gyógyszered.
- Már sokszor gondoltam, hogy kemény diétába fogok, de miattad, mert neked is főzök mindig megkóstolom az ínyencségeket is.
- Diétázz Vilma, de attól az anyagcsere problémáid nem fognak változni a strumád és a cukorbetegséged miatt.
- Ezt mire értetted, Béla?
- A köszvényedre, amit most diagnosztizáltak. Jöttél haza mérgesen a belgyógyászodtól, mert kitámadott, hogy sok húst eszel, hiába bizonygattad, hogy csak néha egy kis halat és csirkét, meg hogy zöldségeken élsz.
- Ez így van, nagyon rosszul esett, amit mondott. Tudom, hogy más cukrosok rengeteg húst fogyasztanak. Még csúfolódott is, hogy megy a nasika? Hiába bizonygattam, hogy én nem ismerem az édességeket, soha nem nasiztam még életemben. Ha édességre vágyom, eszek egy kis zabpehelyt joghurttal.
- Látod Vilma! Neked olyan egészségesnek kellene lenned, mint a makk. Egyébként azt írja az internet, hogy az anyagcsere okozza a köszvényt, a magas vér húgysav értéket. A szervezet helyesen működik, akkor a húgysav a vizelettel, testnedvekkel, valamint az izzadsággal kiürül, de ha a rendszerbe hiba kerül, akkor a húgysav nem tud megfelelően kikerülni a szervezetből, ezért az ízületekben nátrium kristályok rakódnak le, amelyek a köszvény kialakulásáért felelnek.
- Mit tehetek, Béla! Hiába iszom az almaecetet, csak szednem kell a köszvény gyógyszert is, mert félek a vesebetegségtől. Egyik betegség vonzza a másikat, egyik gyógyszer sincsen szinkronban egymással.
- Igen, Vilma, ellenkeznek egymással a méreganyagok, a májad nem tudni, meddig bírja. Olyan kémiai folyamat indul a gyomorban, amikor esténként beveszed őket, melyet belülről kellene megvizsgálni és végig nézni.
- Tudod, Béla, hogy minden gyógyszerre allergiás vagyok és minden mellékhatás kijön rajtam gyerekkorom óta. Már az első görcsoldó és fájdalomcsillapító hatalmas allergiás bőrgyulladásokat okozott nálam. Két napig altattak seduxen injekcióval, hogy ne vakarjam véresre magamat, másképp nem bírtam volna ki.
- Most már nem kapnál rá semmit sem. Szenvednél, ha kijönne bármelyik hurkaként a bőrödön. Már a Sandostest sem adják be vénásan.
- Tudom, Béla, két éve, mikor becsípődött a derekam, egy hónapig jártam begörnyedve, sem ülni, sem feküdni nem tudtam. Könyörögtem a házi orvosnak injekcióért, de nem akarta beadni. Másoknak bezzeg osztogatják havonta kisebb panaszok esetén.
- Nem az orvos érzi a fájdalmat, hanem te, Vilma, mint a gyógyszerek mellékhatását is.
- Pár éve még tiszta volt a testem. Egyszer kaptam vitamint a házi orvostól, azt sem szedtem, mert kipárolgott a bőrömön az illata. Megérzek minden idegen anyagot.
- Látod, gondolj bele, mi játszódik most le a szervezetedben!
- Mit tegyek, Béla? Tavaly fél évig öblögettem a torkomat a struma teával, mégsem volt jó az értékem. Arra is hormont kell szednem, vagy feküdnöm kell kés alá. A hormon gyógyszertől pedig dagadok.
- Összeférhetetlenségi indítványt kell előterjeszteni az egészségügynek a gyógyszerek mellékhatásai miatt. Pontosan kidolgozzuk mindegyik kölcsönhatását egymással és benyújtjuk a számlát.
- Ne álmodozz Béla, mi nem olyan országban élünk, ahol elismerik valaminek is a kártékony hatását.
- Jó, Vilma! Összeszedünk egy kis pénzt, elutazunk Oroszországba egy bioenergetikushoz, aki majd minden betegségedből együtt kigyógyít.
- Így legyen Béla! Mi is lenne velem nélküled?
- Úgy végeznéd az anyagi csőd patika árak és a májfunkciód miatt, mint egy alkoholista az árokparton.


2015. április 27.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Az ember-nyomorult
  2015-04-26 10:51:50, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Az ember-nyomorult

Háború utáni ínséges évek,
nővéred gyermekei éheztek,
s egyetlen bűnöd, a kenyér lopás,
gályarabságra szánt, elítélt a világ.
Jean Valjean, a nemesség példaképe vagy,
mutattad követőidnek az egyetlen utat.
Bienvenu püspök jósága tanított,
becsületed sokakat megigazított.
Javert rendőr szíve meghasonlott,
emberséged előtt a lelke meghajolt.
Véged a közöny és szeretetlenség,
halálba taszított a mellőzöttség.
Egyre rövidebb, zsugoribb az út,
mely a szív-törvénynek nyit kaput.
Nyomorultan élni emberi nagysággal
felér egy értelmetlen háborúval.
Biztonság és értelem eszménye kell nekem,
lét-orvosság becsület, ez belül terem.
Ahol a boldogság otthont varázsol,
a lenézett a közönyből kivándorol.

2015. április 26.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Az Alkotó természet-lehelete
  2015-04-26 09:27:03, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Az Alkotó természet-lehelete

Az Alkotónak lehelete mily' csodás,
égkék, fűzöld színeit nem éri kopás.
Kitárt könyv a tiszta, fenséges természet,
munkálja mindig láthatatlan kertészet.

Olvass belőle, történelmét megtanítsd,
szív-törvényedet képére igazítsd,
s mert gyönyörre és rajongásra ingerel,
a látvány a világ-képen végigterel.

Harmónia, nemes szimfónia mesés,
pólyál engem, biztonsága az ölelés,
famanóival és tündér szép lényekkel
egy az utunk ájtatos, hódoló léptekkel.

Alkotó, a műved szerelem-varázslat,
belőled él minden szelíd és vadállat,
vétnek ellened, védekezel szüntelen,
javadra dől el a világi küzdelem.

2015. április 26.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A sárkány
  2015-04-25 08:23:19, szombat
 
  Kohut Katalin: A sárkány

- Béééla! Kérlek ne ülj a tévé előtt a valóságshowt nézve, mert tudod, hogy nemsokára jön anyuka és ő ki nem állhatja a mai tévé adásokat!
- Vilma, nem fogok a sárkány kedvéért a konyhában mosogatni!
- Nem szükséges mutatni, hogy segítesz a házi munkában. Jól tudja anyuka, hogy mióta összeházasodtunk, minden rám hárul egyedül. Egyébként is, miért nevezed sárkánynak?
- Mert jön, mint a forgószél, aztán tüzet okád, mint a vulkán és közben tombol, mint a vihar.
- Haragszik rád a menyegző óta, amikor berúgtatok a barátaiddal és anyós vicceket kezdtetek mesélni.
- Mi bajod az anyós viccekkel?
- Nem is ismerted őt, soha nem voltál kíváncsi arra, hogy milyen ember igazából, egyből ellenkezéssel indítottad a kapcsolatot. Ősi szokás a magyaroknál az anyósok csúfolása, te ebből a tradícióból nem vagy képes kilábalni.
- Ismerem, tudom, hogy az anyád és elmondása szerint az egész életét rád áldozta. Áldozat ezek szerint.
- Nem áldozat a gyereknevelés, nem ezért szokta emlegetni a régi szép időket, hanem nosztalgiából.
- Nosztalgia? Szívesen gondol vissza arra, hogy valamikor őt is lehetett szeretni.
- Most is szeretjük, Béla!
- Te lehet, én nem! Valahogy nem sikerült a szívembe lopni magát.
- Mert ellenkezel vele egyfolytában! Most is itt ülsz a tévé előtt, pedig tudod, hogy az értéktelen műsorokról megvan a véleménye.
- Engem pedig érdekel, hogyan beszélnek egymással a villa lakók, meg a szerelmük is.
- Az nem szerelem, hanem szex, Béla! Eltanulsz minden rosszat, aztán csodálkozol rajta, hogy senkit sem tudsz szeretni!
- Szóval én Vilma befolyásolható vagyok?
- Nemcsak te, hanem mindenki, aki sokat bámulja ezeket a műsorokat, természetessé válik előbb-utóbb a bemutatott viselkedés.
- Engem nem változtat meg semmi, amit nézek.
- Biztos vagy benne, Béla? A múltkor a pornó csatornát nézted és éjszaka nem hagytál aludni, különleges és undorító kívánságaid lettek.
- Miért undorító az, ami egy házaspár között a hálószobában zajlik?
- Ne ecseteljem Béla a szexuális elferdülésedet. Mondtam neked, ez már nem szerelem. Aki szereti a feleségét, tiszteli az érzelmeit és a testét is.
- Miért beszélsz magas lóról, azt hiszed, nem tudom, mi a szerelem?
- Nem azért mondom, de soha sem tudtad. Megtetszettem neked, mert szép voltam és mindenki nekem akart udvarolni. Azóta is csak olyankor vagy büszke rám, amikor megjelenünk közösen valahol. Csak egy tárgy vagyok neked, Béla!
- Nem értem, miért baj az, hogy szeretem mutatni azt, amim van.
- Nem vagyok a tiéd, Béla! Saját önálló személyiségem van, melyet a szívem irányít, amit te soha nem voltál képes megismerni. Látszat ember vagy!
- Nem értem e szót, Vilma! Ezek szerint érzelmi hiányérzet gyötör a házasságunk óta?
- Pontosan így van! Nem érzem a hűséget és a bizalmat, aminek egy házaspárt kellene összekötnie. Félre ne értsd, tudom, hogy nem csalsz meg soha, mert így, hogy készen kapsz mindent a hálószobában is, neked kényelmesebb.
- Minden férj a világon ilyen, Vilma, erről szól a házasság.
- Az ingyen szexről, Béla?
- Nem szex, hanem házasélet.
- Én úgy érzem magam közben, mint a szexis York szereplője, bár nekik minden természetes, így is vezetik be szerte a világon a köztudatba a testiséget.
- A testedet is szeretem, Vilma!
- Csak azt szereted, éppen erről beszélek Béla! Úgy érzem magam melletted, mintha én egy nemi szerv lennék csak. Nekem van arcom, személyiségem Béla, azt még soha nem vetted észre?
- Dehogynem, egyfolytában az arcodat figyelem. Most éppen sárkánnyá váltál, mint az anyád. Mától ketten fogtok kritizálni engem egy hónapig. Jó, hogy itt vagyok a szemetek előtt!
- Nem előttünk vagy, hanem a tévé előtt. Látod, az anyukával egyidős asszonyok csak bambán ülnek a sorozatok előtt, hagyják magukat sodortatni a régi történelem által megírt történetekkel és senki sem mondja el az igazságot.
- Milyen igazsága van a szappanáriáknak?
- Tisztul általuk minden nép, ezért neveztem el szappantisztítóknak a sorozatokat. Mosakodnak.
- Nem értem, Vilma, mit akarsz ezzel mondani? Kifejezhetnéd világosabban magadat!
- A sorozatok egy forintos időben kezdődtek új országrészek emelkedésével, ezért gyűjtöttek pénzt Isaorának is annak idején. A szappan mosakodást jelent.
- Még mindig nem értem, Vilma, te is tudat módosításon mentél keresztül?
- Az én tudatomat nem lehet befolyásolni, Béla! Bezzeg a tiedet...!
- Nem vagyok rosszabb más férfinál, nem értem, miért kötözködöl. Rajtam kívül a világon több milliónyian nézzük ezeket a műsorokat..
- Ezért ilyen értéktelen az élet és minden érzelem.
- Szóval én értéktelen vagyok?
- Ne folyjunk bele az értékeidbe, aminek a személyiségedből és az erkölcsödből kellenen állnia, mert akkor összevesznénk, mire anyuka megérkezik!
- Szóval szerelemre vágysz?
- Szeretetre, Béla! Ha szeretnél, akkor most segítenél nekem a házi munkában. A kölcsönös tisztelet része a jó munkamegosztás. Belülről kellene késztetést érezned arra, hogy felelősséged van, neked kellene jó példával elöl járnod mindenben a gyerekek előtt is.
- Szóval én mindenben rossz vagyok?
- Nem vagy a gyerekek eszménye, az biztos. Attól tartok, hogy Ilonám rosszul fog választani magának férjet csupán azért, mert nincsen apa eszménye.
- Jön már a sárkány. Csengettek!
- Szegény anyuka! Mindig mondogatta, hogy ő a vőjével tegeződni akar majd és azt szeretné, ha a keresztnevén szólítaná és nem anyósnak.
- Szóval én maradi vagyok, Vilma?
- Nem maradi, hanem sötét és gonosz. Elestél a világosi harcban és alul maradtál, örök győzelmet ül a sötétség a fejedben.
- Jól van, igazság hívője, menj, öleld meg a sárkányt, aztán kezdhettek engem szapulni! Veszek mindkettőtöknek egy-egy sárkányfát ajándékba.
- Reménytelen minden elvesztegetett érv és szó. Behúztad a függönyt élettered előtt, Béla. Többé nem vitatkozom veled.

2015. április 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Rémmese
  2015-04-24 14:32:34, péntek
 
  Kohut Katalin: Rémmese

Hallgat a szélben a nyár, vége van, szívem is fáj.
Csended az égbe kiált, rémmese lett ez a nyár.

2015. április 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Testem megpihen
  2015-04-24 14:30:47, péntek
 
  Kohut Katalin: Testem megpihen
Haiku csokor

hajnalban lelkem
csend-mélységekbe merül
meglep az ihlet

rózsaíz számban
milljó virág szirma hív
bólogat fejem

zenét hallgatok
szívem hozzád vándorol
már nem szenvedek

hálás lepel ég
jő a jövő nemzedék
testem megpihen

2015. április 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.