Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
Integettek a romániai magyarok Bodrogba fulladás ismétléseko
  2014-01-31 23:29:18, péntek
 
  Erdős Bandi a bátyámmal nyolc éves korom körül a Bodrogra készült kerékpárral. Nekem egyetlen sárga használt bikinim volt, mert a kezdeti elegáns piros balont és kalapot, szép ruhákat átvették a miskolci kommunisták és a médiába fokozatosan vitt nyomorultak. Így került hozzám már hét éves koromban a Kiss Tábornok utcai Ó-né használt epres ruhája, melyet a lakásomban lévők ismételtek ezelőtt tíz évvel, kitéve az eper jelét a postaládájára. 1991. óta ők mennek helyettem dolgozni, gyerekeket szülnek, tovább tanulnak, egészségüket megtartják, ha bármi éri őket, az elmeosztály támad.

Bátyám nem akart elvinni, hideg volt a német kék szeműek helyett, amit az utcába Molnárral állítottak be hidegkék szemmel. Bandi vitt el magával. Mikor odaértünk, levetettem a ruhámat, ott hagytak a parton egyedül, mert szégyelltek engem, azt mondták rám, hogy kövér vagyok. Én az alakommal soha nem törődtem, különösen kislány koromban, csak az arcommal, az arc a jellem, az emberség jellemzője. Beléptem a Bodrogba, mentem pár lépést és egy hatalmas gödörben találtam magam. Lesüllyedtem a börtön Dóra néni Benedek utcai már nyolcvan éves karmikus sorsát ismételve a Kilián börtön elméje végrehajtásában. Integettem Bandiéknak, s már lemerültem. Csak a hajam lengedezett a vízben. Nem kaptam levegőt, minden részemen áramlott be a víz. Nem tudtam, mi a halál, nem is gondoltam rá. Ekkor arra jött egy lány úszómatraccal, beleakadt a hajam a lábába. Megfogta és kihúzott engem.

Pár éve itt járt a lakásomban állandóan a két utcát ismétlő hetven éves sátánistákkal járó csűrhe, a Romániában élő magyar parasztokat mutatták hatalmas özönvízben, ahogyan integetnek a kezükkel, mielőtt meghaltak. A hetven éves ismétlésben állították fel a nemeseket, a kisgazdákat, valamennyi 1945. előtti borsodi elmebeteget. Folyamatos a kitermelésük, miközben a megye elhagyja az országot. Gábor Zsazsával kezdődött a nyomorultak emberi fejre támadása, megbénítása. Nem engedtek nyelvet sem tanulni, ahányszor hozzákezdtem, mindig történt valami, végül teljesen megbénították 1986-ban a koncentráló képességemet, bár gyerekkoromban folyamatosan énekeltem németül, olaszul és franciául is. Saját nyelvi játékaim voltak, hangképzéssel, ezért bénítottak és csonkítottak meg dr. Tűzkő Judit osztályán a szabadköműves róka miatt rám támadó iszonyatok. Ezután piros autót vettek maguknak és j ogosítványt szereztek, amit 1995-ben is bemutattak, mert tőlem azt is elvették, mint mindent. Felvonultak az utcán, mentem gitárral a kezemben és nem volt vége a Lórántffy utcai kocsisornak. Valamennyien idétlenül vigyorogtak. Bach Szilviát állította be a börtön az egyik hangképző játékommal az újabb börtön kezdet utáni Ki Mit Tud-ba. Ez volt a vasfüggöny. Lezárták a határokat, mert kezdték a Táncdalfesztivállal az egykori korokat, vallásokat ismételni a nyomorultak médiájával, majd jött a Ki Mit Tud elmeosztályok további kitermelésével. Az X Factort a tatárdombi Xénia láznak megfelelő film jelenti bermudásokkal. Hitler könyvét megtaláltam Erich Fried kötetében. Villa Európa címmel kezdődött a történet német nyelven, amit már képtelen voltam lefordítani. Felülről Hitler néz távcsővel. Ebből rendezték be a Villákat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar elme csapások elhagyják diplomásan az országot
  2014-01-31 18:37:58, péntek
 
  Születésemkor kezdtek a reformátusok romániai Ébredő játszótér vallások újraélesztésével a Johannás karmikus szülöttje helyetti kommunizmusával Koncz Szaturnuszi korával az én tönkre tevésemmel.Koncznak Bródy János elmeosztálya írta folyamatosan a számokat, amit 20 éve az egészségügy a súlyos elmebetegekkel ismétel és a cigánysággal, amelyeket már a szomszédba költöztettek Vekkerdi kezdetével Pszichografológiai Kelet és cigányság egyetlen ember áldozással történő tisztulása miatt. Így támadtak meg engem születésemkor azért, mert a Vekerdi cigánylányt nem fürösztötték, így anyám idegrendszere felmondta a szolgálatot. Tegnap derült ki, hogy még az ózdiak sorsát is végrehajtották, amikor anyám azt kiabálta, hogy olyan vagyok, mint apám, olyan hülye becsületes. Mára nyugdíjasok, megöregedtek azok, akik belőlem éltek emberi életet sorsuk elhordoztatásával, meg kihaltak. Marika a klubban Havas Henrik unokatestvére, aki helyett anyám szintén nem szerethetett. Az ózdiak kitermelése ide lehet beállítva, akár Kállainé Marianna baba pusztító népe a média irányítójának, amelyik végig kurvázott és genyózott a nyolcvanas évektől. Ő tette Járay Zsigmondot és Bertát, Tuzát is a rendőrségre, kormányra. Babáival kezdtek, a mentésükkel, mint Varga Évával a Hecskén, Mohácsinéval, Benedek Éva ember áldozó anyjával, tanítójével Miskolcnak, a börtönnek. A babáit a Bocskor neve alapján beállított orosz medvekor medvéivel egyidőben rendezték be a gyerekeim születése után, mint az orosz Marika járóbabát és Zsanettet, amit a rendőrség ismételt, Jutkát, Betti menyasszonybabával együtt, amelyik a járványtemetőbe került, Tünde baba is volt, Baba Miklós a Hegyaljában dolgozott. Már születésem után indultak a mini szőke lófarkos és néger babával és a zuki becenévvel. A pusztítója a médiának az SS volt, az egész világra szétmentek, mint járványos csapások adói.
Amikor a volt szalagvezető, Csomós András nevéhez értek, Csomós Katalin néven ment Újhelybe egy doktornő praktizálni. Végvárit kilökték az emeletről, innen volt a Végvári név felvéve egykor. Romániai sánta Sütőé lett a Herukon, legyőzte a régi egykori zsidó kezdetét a Szabó Ktsz-nek a cigánysággal. Balogh Tibor vízszerelő összeverekedett a karcsai Sz. Ferenccel a kazánházban, ezt ismételte Joshé a cigánysággal, amikor parasztozta a falusi férfit. Ennyien maradtunk. A régi uradalmi cselédségei egykori egyházaknak és a dunántúli emberek, meg itt mi. Gyöngyösi névvel mentek végig Gyöngyös városán pár évvel ezelőtt, akkor a nemrég elhunyt egykori buszvezetőről kiderült, hogy parkinson kórja miatt én kaptam csapásokat a lábamba 1997-ben, meg sem tudtam állni a lábaimon egyetlen pillanatra sem, annyira remegtek, vinnyogóvá vált a hangom. Így adtam el a szétberhelt házat, ami nem sokkal azután felrobbant régi Jeruzsálem teljes begyűjtéséhez érve, amiből ekkor Izrael kártalanította magát, bár egyesek tiltakoztak ellene. Dr. H. András szülészorvost hívtam fel 1995-ben, aki akkor kölcsön felvételéhez fürdőszoba készítéséhez a Mezőbankot ajánlotta, s már ekkor a hangom, ami miatt mindez történt születésem óta rekedtté vált. Utána emelték a multikat és a többi bankot.

Földiné Vaszily Mária betege, fia már növényvédelmi diplomával rendelkezik, így mennek el a szülöttek azóta, amióta engem 1983-ban értelmiség legyőzés miatt összezúztak először a magukat esernyővel védők helyett. Ez Dolly a Józsefvárossal, ez Szandi az orosz kelet náci cigányaival, ez Hevesi és az egész Rákóczi tér, mely Rákóczi miatt jött lére 130 éve, amikor megtámadták a régi Magyarországot. A menhely Unióval kezdett támadásunkkal minden kurva helyett 1971-ben.
Az infoirmációt Maria Duval 1992-es jóslata után rendezték be a nyomorultakkal, amit bemutattak nekem egyik kórházban, ezek már külföldön élnek gazdagságban, ugyanis ez volt a születési képletem, informatika, gyógyítás, nyelvtudomány, így születtem. Én soha nem vettem észre a fiúkat, férfiakat, ember voltam, amire dr. Sági Ilona azt mondta, hogy belőlem már soha többé nem lesz ember és az Idegosztályával újabb apokalipszist kezdett el, ekkor Krisztusként kerültem az egészségügy börtöne részéről legyilkolásra az osztályán hatalmas erővel, amit Cseh meg is jelentetett az Északban ezután. 1983. óta vagyok hipnózisban, ufókkal voltak a lakásban a médiával, valamint a borsodi Főnixesek iszonyatával, amihez Csepregi Éva is tartozik a az egész megyével. Ezek tettek Derláné helyett báránnyá engem 1983-ban. Éva rokonsága már Németországban élt, oda házasodott, hiába adták nekik a három gyereket, folytatták tovább az ember áldozást. Ezt mutatta be Dudásné fia, amikor kiült az ablakba és kiabálta, hogy kurva az anyja a Révész utcán. Akkor már nálam ott voltak a lakásban.


A Pusztító Lila kocsmai ismétlése átment Szombathelyre, a volt SS.-ek már üzleti vállalkozók.
A kezdeti Rózsák külföldön élnek, Miskolc népe külföldre költözött Nagy Anna református helyetti teljes begyűjtésem ideje óta már unokákkal együtt.

1971-ben a Rákóczi térnek és a kávés elmeosztálynak, a Kereszöltés pók népének, mely nyilast jelentett, meg kellett volna szünnie, akár Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának 1972-ben, 1995-ben a teljes médiának vissza kellett volna mennie az elmeosztályra, ehelyett Marsi Anikó és minden nyomorult, mivel ezek Zöld medeiát jelentik külföldre költözött.

Kositczky István volt rendőr fia jelentette itt a Kígyó és begyót, az ő Ádám és Éva nemzetközi zsidó népe mexikóiakkal együtt, amerikai almás filmekkel is beállítva jelentette a nyakörvemet az elmeosztály Révész utcájában. Révész Sándor számait a medúza írta, mint amik a szív küldi szívesen néprádióval kezdték közösen a szívvel rendelkező emberek elleni apokalipszist, gyilkosságot, ezt is a média ismételte. Minden szívhez szóló számot a medúzája írt a Ferikés Időjeleknek. Fábry újhelyi névlistán ment végig Hantos Ági helyetti támadásom kezdetével még a bölcsődében, a temető felforgatásakor tíz éve ismételték braziliai mókusrendiekkel az újhelyi temetői halottak könyveit. Hernádiék onnan vették a nevüket, Hernádi németek elleni csapást jelentett egykor, Újhelyben három gyerekesként kerültek a Hecskére, Ildikó és Babi megmentve, Babi a Pázsit e mese elsüllyedt világ képviselete. Egyszer ufók támadták meg őket, meg a szemben lakókat, összelyuggatták az ablakokat még a hatvanas évek elején. Az Ufók végig kísértek egy életen, mivel a régmúlt kezdeti történelmével indítottak magyar és német teremtői beállításával a sárga Jehova létrehozóinak. A Heti hetes valamennyi szereplője nemzetközi elmeosztály képviselete Staller Ilona forgószeles Vass Tibor által kiadott szörnyetegével a könyv szerint, az elmebetegei az országnak nevetnek rajtuk már húsz éves felállásuk óta, mint ahogyan nevették azt is, hogy a zsidói Kellernek maffiáknak kínáltak fel engem gitárral a kezemben kislány koromban.

Kositczky megmentése tehát 1986. óta történik, itt futatta az Új Hírnök Antal masszőrrel együtt, amelyik bejárta egész Thaiföldet szexmasszázs miatt. Élettársa a perecesi A. Marianna sorsát végrehajtották, megtisztították, mert szőke kos nő volt, pusztítóé. Állandó apokalipszist jelentenek, álmoskönyveim szerint bécsi szállodában is tevékenykedtek és féltem tőlük.

Szilágyi Újhelyből, Elzett igazgatójából vette a nevét, mikor színésznek beállították, láttam, hogy összehúzza a száját, hallgat, mintha sokat tudna arról, hogy a magyar kommunizmus a Vörös Oroszlánt jelentette Annás beállításokkal, helyettük történő áldozásommal, s ezt elnevezték hidegháborúnak, az egyetlen orosz medve ellen, aki nem volt beállítva elmebetegnek és a börtön utcáiba. Medve Marianna, akit innen vittek ki Pestre zsidó Rákóczi téri leszármazottként jelenti népével a miskolci áthozott lincselők kommunizmusát. Neve miatt sorsát rajtam hajtották végre.

A zsidó pestiek ócska ruháit Kiskati adta anyámnak, már a hetvenes évek óta én lettem Tátrai Mari és Kati helyett a nemzetközi Rákóczi tér kurvája, amit anyám is már kiabált nekem. Jelenleg Bicskére jár N. Istvánhoz, aki már nyolcvan éves elmúlt, rajtam és rajta tartósították, nevelt menhelyi leszbikus lánya ócska ruháit hordja nekem, nem tudja felfogni, nem tudom megértetni vele, hogy belőlünk éltek mostanáig. A leszbikus menhelyi jelenleg Izraelben él testi kapcsolatban egy nővel. Devisás hitele miatt Vas megye a nemzetközi miskolci elmeosztállyal áldozott. Ez nem tartozik a nyilvánosságra, hogyan tettek tönkre embereket egy életre, az utolsó emberi borsodi családot. Hantos névvel lett Fábry óta ismétlésben Bicske is berendezve. Nevéhez érve hantolást kezdtek el, itt hullaszállítók versengve hordták a hullákat, iszonyat volt tíz éve. 1991-es cserépfestésem óta világhírűvé váltak ikon és különféle festészetből az addigra megszüntetésre került kommunisták. Nem kell mondani, hogy a nemesek Nagy Karola egykori hunyadi nemes könyvéből az én Annás kommunista Vörös oroszlános könyvből lettek felemelve az álmoskönyveimet ismételve, mert így is kezdődött.

1983-ben állították össze a hetven éves kezdetüket ember támadókkal, folyamatosan elhordoztatva sorsukat, a menhely járt végig rajtuk. Itt rendezték meg a hatvanas évek Valakinek meg kell válnia életétől Bródy dala alapján az István a királyt, ennél a cserépnél jártak éppen. Beállították a borsodi amerikai punkrációs műanyag kommunista kort végrehajtó Nagy Ferót, akik berendezték a műanyag gyárakat a nyolcvanas években, pár évvel ezelőtt Feró kocsmába lett beállítva, mivel a Kata kocsmai miskolci lincselő kommunistákat jelenti, Kata gyümölcsei versemet hajtották végre új elmebetegek beiskolázása, kiemelése, elvitele mellett. Kata gyümölcsei vicc volt a Kelettől, mivel ezt a címet adták a Kata élete kezdetnek, amikor emberként az erdőbe kerültem Medvéhez, Kökényhez és Somhoz, itt ismétléskor még a Harkály gépíróiskolát is berendezték, ezek is elhagyták a megyét.
Én nem vagyok teremtő, nem tudtam az erdő kommunistáit létrehozni, Kata nevet adták a világ Sátánjának. Az egész megye ebből él, az én gyilkolásom mellett ismételte a Kata gyümölcseit Kata kocsma berendezésével. Som megtámadásával, ugyanakkor velem iszonyat végrehajtásával együtt.


Ugyanez volt Földes miskolci elmeosztályról kommunizmust végrehajtó egykori miniszter testvérrel, amerikai néger bluzt ismételt folyamatosan, bár az elme kislány áldozásáról szólnak a dalai Fenyő Mikós a vas erdélyi fenyő feketevonat sorozatot kezdte mindig előlről, amelyből a nemzetközi cigánysága állott fel a világnak, orosz cigányságot is mozgósítva mentették Madonnát is a megyei kórház elmebetegeivel. Fehér Annából a számozott utcai lincselő cigányság lett beállítva, gondolom, másutt is. Alföldire nem mutogatni kell, hogy a vasas perverz börtönt jelenti, hogy már az István a királyt a nemzetközivé vált miskolci pervezrek és füvesek rendezik, amióta az elmeosztályl ezeket tisztítja emberek megáldozásával 1972. Dávid Mónika és Szelep kávésainak kezdete óta, ezek is kommunista járványtemetőt jelentettek.

Szintén az értelmiségek helyetti összezúzásomkor vezették be 1983. után az és előtti vessző kitételét. Egert Rózsáinak már leszármazottjai, unokái vannak szép helyeken, jólétben, nyugalomban, akik állandó apokaliptikus időjel megadók.

Demjén szép számait démonok írták, Presser zsidója 1958-ben kezdett Izraelnek, kiváncsi volt rá, amelyik népe végig üldözött és lyuggatott mindenemet, ide van képviselete beállítva az utcába tanárnőként, már nyugdíjasan, hogyan írják a dalokat. A képzelt riport dalát énekelték nekem pár évvel ezelőtt, meg a 67-es utcát.
Medúzát kb. öt-hat éves koromban hozták a házunkba Fábry Zöld Medeiájával. Minden elmebeteg miatt támadtak emberekre, minden torzulásuk miatt, így rontották meg a gyerekeket is Marsi Anikó szája miatt is a kilencvenes években, meg az ádámcsutkás elmebetegek miatt. Erdély nincsen, Feketevonatként került ábrázolásra az Északban, amiért a nagynénémet megölték 1999-ben, mert leplezőek voltak a rajzok, s mentek végig a megjelent írásokon, írásaimmal, álmoskönyvem álmaival együtt. A maffia együtt támadott rám 1998-ban a Zöld Media suttogójával és Dávid Mónika nemzetközi Rákóczi terével, mai napig kínoznak éjjel-nappal, cipelnek, mint Ketten kertben párban áldozunk Cseh könyvének megfelelően Király Lindának járó sorsa végrehajtásában 18 éves kihalatásom, megcsonkításom, eldeformálásom mellett az összes elmeosztály orvosának közreműködése mellett.


Nem volt elég, hogy a szomszéd T. Gyula miatt a volt férjem 1980. óta genyónak szólított, mert a pusztító ezt kiabálta a szomszédnak, Gyula sorsát 1995-ben kezdték előlről megmentve és tartósítva őt, emberré nemesítve. Most én vagyok az elmebeteg az elmeosztályok helyett, akik elhagyják diplomásan az országot a nemzetközi Rákóczi terével Borsodnak és az olaszoknak. Ez volt a diktárorok állandó apokalipszise. Magyarországot 130 éve számolják fel, hetvennégy éve már sikerrel jártak.

A leszbik helyett 1992-ben áldoztak meg, már ekkor J.né Szabó Erzsébetnél jártak már ismétlésben, szemöldöke miatt az én szemöldököm is leborotválásra került 1980. körül. Minden deformáció miatt rontottak. Halak szülött anyja irigysége helyett is engem támadva. Minden Szabó Erzsébet halál népet jelentett szerte a világon, ez volt Liy Taylor is, szintén halként megmentve. A Kuruc utcai - rengeteg kuruc van berendezve Diósgyőrben, akár, mint Árpád - Szabó Erzsébet miatt azért bántottak engem, mert édeskés halál szaga volt, már ekkor a halálnépet emelték.

S.né D. Erzsébet Hegyalja Ruházati Szövetkezet karmikus zsidója miatt 1983-ban gyilkoltak le a főnixes Csepregi Éva népével, mert a karmikus szülött combja kiáll felül.
Már nyugdíjas, szép életet él, amit rajtam ismételtek. 1998. óta megy végig a menhely a sátoraljaújhelyi munkahelyeken, viszi a médiába a neveknek megfelelő játékosokat, elmeosztály politikusait. Így számolták fel a munkahelyeket is. D., Erzsébet nevét Dévényi Tibor vette fel már régen. Ő a börtönt jelenti Gór Nagy Máriájával együtt, aki helyett én verekedtem össze dr. I. László elmondása alapján 1986-ban. Ki kellett volna szedni Mária fogait, neki járt volna, mint az összes miskolci Kata és Lila kocsmás iszonyatoknak.

Ezek voltak a miskolci elme kiválasztottjai, megmentettjei, csak ezek a túlélői a vasországnak. Nem volt vasfüggöny, a Képes történelem leninistái és a róka és a medve legyőzése történt, a többi a vas utcáiban volt beállítva és romániai börtönhöz. Nem értem, hogy Milosevits népe miatt miért kellett mindenkimnek meghalnia, aki szeretett. Ellensége Jarosevits a Pázsitra volt költöztetve Újhelyben. Ez talán megmagyarázza hirtelen halálát, Pázsit a Mese hihetetlen pusztítóitól. Én voltam Ady Könnyek Szfinx asszonya is, könnyekkel tisztul a világ. A török nagykövetséggel ment a média végig Cseh Károly Kelet könyvein, amire az országból senki sem reagált, mert nem ismerte a versekben megírt 130 éve kezdődött vallási korokat, mely a csuvasokkal kezdődött. A nyolcvanas é vektől új történelmet írtak maguknak. Nem igaz, a 130 éves Borsodban volt beállítva az egész világra vonatkoztatva.

Posta Gusztáv nevével indult a postai kürt egy dal alapján egykori amerikai történelemmel, majd váltottak hollóra. Nevelt fia az orvosnak Dobos Attila volt. Dobos nevével a termékenységi népek emelését kezdték el.

Most az ember áldozással létrehozott bankok elhagyják az országot, mint a maffiák is. Francois, a Tigáz mérnöke Franciaországból közölte velem a három gyermekes szőke szikszói Évával való nemi kapcsolata idején, hogy én beteg vagyok, s állandóan bibliával járt. Tisza volt akkor a kirendeltség vezetőjük. Éva azt mondta Francoisra, hogy büdös volt azután, majd én ismét hipnózisba kerültem Éva helyett, szerencsére nem érték el ekkor a céljukat, csak megaláztak.

1992. óta Horváth Gyula és Furhmann Imre, Furhmann Zsóka nevéből ismétlik a börtön könyveit és a Vologda utcai rafinált Rákóczi tér beiskolázását. Páran kiáltottak fel, hogy Furhmann Imre a börtönnel jön ki Miskolcról, a börtön emelkedik, ami még Pataki Attilával kezdődött. Én már soha többé nem tudtam elhagyni a börtön lakást, majd a ikertorony házába kerültem nácik és Nagy Anna helyett. Azóta a lányom tartott el, a város tovább költözik karmikus szülöttjeivel, Sátán népével, amivel kezdtek is születésemkor. Ildikók és Erikák karmikusak, Magyarország ellenesek voltak régen is, így kapták sugallatra a neveiket, mint valamennyi szereplője a Sátánnak, megmenve, szép életre juttatták őket, diplomássá téve, már nyugdíjba vonulnak.

Domján Csaba a Hecskére kitett veszélyes Erika családjával,akiknek kezdetét is felszámolták, magas kőkerítés volt Csordás fuvarossal szembeni házukban 1973-ban gyalázott meg szexuálisan, amiben ketten és a miskolci Bestia, amit béka formában ünnepelnek, Imre börtönt jelentette Ufós könyvével, amelyek kakukkolnak a könyvben közösen áldoztak meg.

Kocsis tanár fia folytatta, amelyik apja már külfödet járta a kommunistákkal együtt, mint vasakkal.

Révész Sándor nyomorult, ezek tették tönkre Kata gyümölcsei kezdeti kommunista erdőbe kerülésem történetét ismételve Somot is, a 170 éves zsidó NyÍrő Gyula elmére került, mint én. Ott van Erich Fried osztrák zsidó könyvéből fordításaimnak megfelelő, melyeket bezúztak Csepegő szülész és az ádámcsutkás Almássy főorvosként berendezve a börtönből. Ezektől kértem segítséget 2001-ben a Rákóczi tériek és menhely 666 Korláti központ és sátánistáinak iszonyata közben, ami a Mónika Showwal került beállításra..

Az egész média miskolci csapásokkal a Tatárdombról állott fel 1995-ben. A Duna tévé valamennyi környezet ellenes csapást jelenti a Hermann Ottó kiadványai szerint.

Végvári neve egyébként nagyon régi eredettel bírt, a véget jelenti, mint ahogyan a Vasvári a vaskorszak kezdetét, a Kővári a kőkorszakét. Ezeket most nyomorultakkal rendezte be a város. Gulyás író is ide van állítva az utcába, mint ahogyan Lengyel is, aki az Oldás és kötést írta. Móricz Zsigmond megírta magáról, akit a pusztából választottak ki az ördögök annak idején, hogy nem magától ír, felülről jön, mint a villámlás az ihletadója.

Csodálkozom a református kezdeten, mivel a reformátusok az adventista kiadó sorozatában régi kálvinizmussal indultak egykor Debrecenben. Még iszonyatosabb a borsodi Kelet műve, hogy engem magyar paraszt kislánynak öltöztettek be négy éves koromban és az Időjelek ébredő egyházi játszóterei elé csüngettek, megrajzolva, melyik egyházból milyen csapások erednek, de valamennyit felszámolva, bekötve ábrázolták, kihaltként. Érthetetlen, hogy a nyolcvanas évek óta az összes református sorsát egyesével mentették, s engem tettek célpontnak helyettük hetven éves ismétlésben. Valamennyi egyház elméről emelkedett jelenleg, ez a Hunnia filmekből emelkedett Vatikánt és a római egyházas ufósokat is jelenti az összes többivel, mivel a bibliájuk olvastatásával egyidőben meg kellett volna szünniük, mint elmeosztálynak.

Csordás fuvarosék előtt álmosfüzeteim szerint állt egy láthatatlan ház. Álmomban odavittek engem, egy hűtő volt a fekete-fehér csempés konyhában, egy retek volt benne. Braun házban székletbe ültették a növényeket, mint a burgonyát, kaport és társait és ez alapján is népeket hoztak létre, dögöket. Ezért mondták a románok, hogy a magyarok szarból vannak.

A láthatatlan házat, melynek a falain átláttam 1996-ban ismételték körülbelül, hörgő suhogásokat hallottam, amikor körbevették a házat. Amikor nem akartam olvasni a bibliájukat, alulról felfelé ütögetni kezdték a kezemben, meg a bal fülemben lévő misztikus rontást, mely hatalmas volt. Az összetörése miatt kaptam a pusztítónak, mert a börtön a pusztítót ismételte, a menhely tisztította.

Nem sokkal ezután szétlyuggatták teljesen. 1996-ban, vagy 1997-ben állott fel Göncz Árpád a börtönnel. Ekkor szilveszteri köszöntőt mondott és egy éles hangot hallottam, szabályszerűen a plafon el lett vágva a fejem fölött és rám hullott a vakolat. Göncz Árpádot tartósították. Egyedül az skinhedek tüntettek ellene, mint amerikai szekta tagja ellen az adventista sorozat végrehajtói közül.

A Kilián telepi Noé bárkája a börtönnek átment amerikai négerekhez már a média elmeosztályával. Noé bárkának rendezte be magát a börtön, vagyis ők a túlélők. A Kilián telepi börtön misztikus kígyó formában jött a lakásba, vagyis ami itt kezdődött 1998-as ismétlésekor a média kezdetnek anyám életével, amit folyamatosan minden utcában ismételtek az anyja sorsával együtt velük történt, maffiákkal együtt elektromosként tudnak a másik világból megjelenni bárhol.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mielőtt végleg megsemmisülök
  2014-01-29 01:43:20, szerda
 
  18 éve foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, a remény éltet, hogy valakik segíteni tudnak rajtam, de a remény egyre jobban kihűl. Nem tudom átolvasni az írásaimat, melyek miatt nagyon hálás vagyok, mert így napvilágra jöhetett az, mik történtek velem. Áldozás, elmeosztály, börtön, gyilkosság szavakkal teletűzdelt leplezés nem igaz történelem, de az egész életem nem az volt, lehetetlennek tűnik, hogy mindez megtörtént és most is történik velem.

Sajnos a születésem óta tart. Lefeküdtem pár évvel ezelőtt meghalni, bár Cseh Károly azt mondta annak idején, amikor átadta a bezúzásra került könyveit, hogy egyszer mindent megértek. Minden Kelet könyvekben szereplő helyett engem tettek tönkre, amin a miskolciak nevettek.

Mielőtt végleg megsemmisülök, letörlöm az összes írásomat. Nem tudom rendesen megírni a történteket, lassan kezdett megvilágosodni az iszonyatos valóság. Már 56 éve kezdődött a kislány áldozásom a médiával, mely Miskolcot jelenti, így mentek el innen megmentve valamennyi szerepjátékost a sorsától, végzetétől. Köszönöm a lehetőségét annak, hogy mégha össze-vissza találgatva kezdetben és most is vádolva írok, mert a valóságot másképpen nem lehet tálalni. Nekem ez nagyon rossz, én nem ilyen vagyok. Én magam voltam a szeretet, mindenkinek megadtam az emberhez méltó tiszteletet, amivel folyamatosan visszaéltek, mert ez is baj volt, minden, ami emberi viselkedés, vagy tulajdonság.

Nagyon rossz, hogy míg mások örömmel írják a verseket, dalokat, énekelnek szívből, addig én suttogó hangon, mely zavarja akusztikai érzékemet beszélek, mert egyetlen örömérzetem egész életemben a tiszta dal volt, magam vigasztalása énekemmel. Ennyi maradt, ez adott erőt egész életemben, amit kilenc esztendeje elvettek tőlem. Másik örömöm a külsőm volt, gyerekkoromtól elégedett voltam a harmónikus külsőmben, melyhez születési adottságom, a bensőm tökéletesen illett. Nem szabad ilyennek lenni, mert ez itt bűnnek számított.

Szerettem volna vidámakat írni, szabadon járni a világot, mint mások, otthont teremteni, ami engem jelent, de nekem mindenem bezúzásra került, nekem innen semmi sem járt, még ennivaló sem. Koldultam 1998. óta a megyei cigányság sorsával szolidaritásban, míg szedték ki és tisztították a dögöket a kanálisokból. A dög a sötétkapusokat jelentik, nem csúfolás. Nem vagyok rasszista,
csak ismerem már a lakosok eredetét.

Ha valaki elolvas engem, elmebetegnek gondolhat csak. 2001-ben kezdtem felismerni a velem kapcsolatos rajzokat és írásokat, hogy ezek a sorsomat jelentik, de nem tudtam, nem voltam képes megfogalmazni, mi történt velem.

Most szomorú vagyok, mert ilyen sorsot szántak nekem, joggal lehet ellenségem mindenki, akinek a keresztnevét megemlítem, melyeket születésem óta mondtak el, mielőtt a sorsukat velem együtt végrehajtották. Szomorú vagyok amiatt is, hogy az egykori tantárgyak kíváló tanulója, a város legtehetségesebb ének-zene-magyar tanulójaként ilyen dolgokkal kell foglalkoznom.

Senkim sincsen. A gyerekeim nem tisztelnek a nyolcvanas évek óta, amióta iszonyatos állapotba kerültem, mindenkim meghalt, aki szeretett és tisztelt. Nagy tehetség voltam születésem óta, s ezt annyian nem bírták elviselni. Ezt az életet nem lehet előlről kezdeni, én egyszer éltem és soha többé nem leszek, a család kihalt, megszüntettek minket.

Torzulásaimat egyre nehezebben viselem és a kapott csapásokat, melyek betegségeket okoznak. Már 2001-ben kértem eutanáziát a Nyírő Gyula zsidó kórháztól, nem ismerve Isekutz könyvüket, honnan vannak. Gyerekeimnek ezt követően azt mondták az orvosok, hogy én súlyos beteg vagyok, ezért nem hisznek nekem, ha elkezdem néha szépen megfogalmazva, mi történt velem. Már az 1990-es haldoklók közé történő befektetésemkor, amikor tetvek hemzsegtek rajtam és csokit kerestek a zsebeimben minden este, feljelentést kellett volna tenni a megyei kórház idegosztályának orvosai és nővéri kara ellen. Az egyik nővért Sárkány nővérnek nevezték, hahotázott, amikor valaki haldoklott.

Kapaszkodtam egy emberbe, megsértettem, úgy érzem. Emberséget hiányoltam belőle, mert nálam az emberséggel együtt jár a szeretet, s ezt nem éreztem soha. Beteg vagyok, fogságban van a testem, s ezt megírtam neki. Nem csodálkozom azon, hogy így nem viszonozta az érzéseimet.
Évek kellenek, míg valaki beírja magát az ember szívébe, s ha leomlik, a fájdalom űrje marad utána.
Szeretnék boldog lenni, ha barátaim lennének, akik szeretetét a szívemmel érezhetném, amit annyian tönkre tettek, hiszen én voltam a Szívdobbanások porcelánszíve, üres szíve is mások helyett. A szavakkal ölni lehet, így kezdődött a szívem össezúzása, azután jöttek a fiziikai törései a falvak népe helyett, akiket összetörésem után be is mutattak, csak későn.

El kellene menni innen, de nem tudom, hová és hogyan ennyi kíséret mellett, hiszen az egész megye fogságom óta kivonult innen miután karmikus életük miatt engem támadtak meg.

Szeretnék társat, szeretnék úgy élni, mint ahogyan az emberként járt volna nekem.

Elnézést kérek mindenkitől a szavakért, amiket soha azelőtt életemben nem használtam. Nem vagyok ilyen. Hatalmas fájdalmaim vannak már majdnem húsz esztendeje, elment az egész fiatalságom iszonyatos karmikus börtön sorsként, amit folytattak 1995. után is.

Abba hagytam az írást, amit 1983-ban a főnixes bárány első verssel kezdtem a Révész utcában a szomszéd sorsát hozva magammal. Ott vége lett az Annás kommunizmus, azóta a náci népét mentették és emelték. Én megírtam a régi idők történelmét a Tarot kártyák igaz történetével együtt, az egykori földönkívüliek életével együtt, minden bezúzásra került.

Éveken keresztül kerestem olyan elfoglaltságot, mely egy kis értelmet ad napjaimnak. Így lett versklubbom is, majd mikor jöttek a fizikai betegségek, fel kellett számolnom. Felejtek, ritmus és zene már nincs bennem, Értelmetlen és értéktelen lett mindenem a külsőmmel együtt, teljes deformációm folyamatos. A végén majd megsemmisítem az eddigi írásaimat, melyek szégyent hoztak a nevemre, a családomra, amik miatt az emberek szégyellnek, titkolom mindenki előtt.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Az emberség a szeretet
  2014-01-29 00:41:56, szerda
 
 

Csalódtam ismét magamban,
egykedvűen élem napjaim.
Könnyedén írtam a szavakat,
nem tudhatod,
az emberség nálam a szeretet.
Szívünk nem egy ütemre dobban,
kiérdemeltük a búcsúzást,
bár elválás gyanúja
soha nem rakott fészket bennem.
Karcsú nádszál a bizalom,
örökre hiszek Benned,
sanda mosollyal fogtam fel,
könnyedén vetted a válást,
nem készülsz a távoli
egykori folytatásra,
amikor szabadon és vidáman
örülhetek Neked,
amikor teljes értékű társ lehetek.
Nem hagytalak el,
hiányod őrli szívemet,
őrzöm a képzelt szereteted.

2014. január 29.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Miskolci pusztító népének könyvismétlése
  2014-01-28 17:59:22, kedd
 
  Miskolc városa a kezdeti Vörös Oroszlános Koncz szaturnuszával az én áldozásommal kezdett kommunizmust áthozta születésemkor már nagyapa halála kezdetével a sötétkapus dögökkel Miskolcra Rózsákkal, így került Demjén is a médiába és Lázárral. Vissza sem lehet adni a kivitt dögöknek a csapást, mivel örök halál életük van. Valamennyi Rózsa boszorkány kezdetét jelentette a börtönnek, ezek helyett támadták meg anyámat, majd minket. Valamennyi kereszten a rózsa fekete mágusi vallás kezdete volt 1958.

Lila kocsmával rendezték be 1995-ben a pusztító Kiss Tábornok utcai csűrhéjét, melyhez tartozik dr. Dávid Mónika sátoraljaújhelyi Dávid Szörnyeteg koporsója kommunista elmeosztálya, amit a média a Mónika showval mutatott be a Kata kocsmával. Ezek 1998. óta misztikus iszonyattal kínoznak éjjel-nappal, az összes könyvet a városgondnokságggal, az egész várossal egriek Faoszos Varga nevéhez érve Visszhanggal, Időjelekkel együtt a tűzoltókkal, városi rendőrség Hitel táblát kitevő utcai listán végigmenő elmeosztályával rajtam végrehajtották ismétlésben is a börtön bűzözők bibliai börtönét megtartva, kimentve a bibliai pusztítókat a megyéből szerte a világ minden részébe.

Dávid Mónika népe 2004-ben kiszedte a fogaimat, Cseh Károly japán Aranyhálós könyvéhez érve Liptai-F. szőke kiválasztottal aranyhálót tett a szájpadlásomra, mely villámgyorsan sorvad Dávid Mónika népének csapásaitól, Liptai Claudia és Dávid Mónika elmeosztályához tartozik, amelyik dobált az ágyon valamennyi csapás, ekkor a brazil mókus rendi maffiájukkal 2004-ben. Ekkor mentek végig az újhelyi és a miskolci iskolai és ballagási névlistán is. A Liptai Mónika Showja a médiának a börtönből csontsorvadást okozott a szájpadlásomon. Ők itt a népüknek fogmegtartó rendelést üzemeltetnek.

Káli Sándor az árnyékoskertből Kata Miskolc kártyát vezetett be a városnak a medve kori kommunizmus ismétlésével a járványos csapásoknak. Mészáros Kata a Kata kocsma tulajdonosa, vagyis Mészáros Ági is Miskolchoz tartozott. Ez már 18 éve tart. Minden Ágnes Ágnes asszony versből a börtön gyilkosságában kiválasztott. Rácz Therry Black Újhelyből vette a nevét osztálytársamról, amelyik anyjával kezdtek Bodnár börtönével 1971-ben már a tompalátás átjövetelével a miskolciakhoz. Rácz elmeosztályát szabadon engedték, mint az állandó apokaliptikusok Nyírő Gyula zsidóit, melyek Kecskés nevekkel kezdik előlről mindig a Pán Pszichografológiát.
Dávid Ibolya a nemzetközi Rákóczi teret képviselte, borsodi beállítással, létrehozással.

A miskolci és Révész utcai beduinok és boszorkányok listáját 1995-ben kezdték ismétlésben. B.né Rákóczi téri rendőr vővel rendelkező iszonyatot férjhez adták, gazdagságra juttatták, majd folytatták a Kállai kettős börtönének beállításával idehozva Marianna szeretőjének kocsiját a bérház elé a gyilkosságot, fia madárként való erdő népének megmentésével, a református egyház terjeszkedésével Fekete városával, ez Romániát jelenti.

Dávid Mónika kommunista nyomorult elmeosztálya helyett 1972-ben temettek el engem, az emberekkel együtt, húsz éve folytatta a Mónika Show utcanépével a születésem óta tartó kislány áldozását. Dávid Mónika elmeosztálya azzal kezdett 1998-ban, hogy nem engedtek fürdeni a kádban, ekkor kezdtek a sátánnal, hogy megy a kórházba a sátán felesége. Ez már Romániát jelenti a halál néppel, boszorkányokkal és a börtönnel. Németország és Magyarország zsidó biblitikus berendezésű lett Borsod terjeszkedése óta, felszámolták az országot, ezért termelték ki a parasztokat is a falvakból. Már halál népet jelentenek.

Az Émász szintén a Bertalan utcába került beállításra. Eredetileg a boszorkányokat kellett volna megtámadniuk, de hetvennégy éve már a lutheránis református magyarokat gyilkolták le, majd velünk folytatták születésünkkor. Dr. Szmisz és Bajzát Újhelyben állandó apokaliptikus szereplők.

Kata kocsma jelenti a Kata gyümölcsei erdőnéppel, Sommal és Kökénnyel, Medvével születésemkor kezdődött miskolci kommunizmust alkoholistákkal, a dögökkel intultak még 1961-ben nagyapa tüdőbeteggé tételével maguk helyett. A kommunizmust játszó alkoholisták és dögök elhagyják Borsod megyét, a debreceni bibliások kivonulásával kezdtek megtámadásomkor, a média feállításával 1995-ben.

2004-ben dr. Tűzkő Judit a menhellyel rendezte be azokat a csapásokat és ufósokat, amelyek ott voltak nálunk Újhelyben. Ők voltak azok, akik Peter Falk miatt a szemembe dobták majdnem a kisollót, akik Woody Allen miatt összetörtek a kerékpárral, akik a termékenységi nép vessző jele miatt rálöktek a kerékpár vázra és a kilián telepi drótgyári darus Dóra Néni helyett japánok Erdős Bandival való közreműködése mellett, amit Fábry ismételt majdnem belefojtottak a Bodrogba, mert Dóra nénije a börtönnek előző életében vízbe fulladt. Minden Dóra Pandorában kiválasztott.

Megjöttek a megyei kórházba a kakastaréjosok, akik már az én learatásom frizuráját viselik, ez Lang Györgyi is. Marianna neve miatt kiválasztott ember gyilkosságból. Elmeosztályról vannak mindketten.

Ekkor kaptam meg a Müller Péter Sziámi népétől a számba a rángó görcsöt okozó iszonyatot, valamennyi csapását azoknak a démonoknak, misztikus lényeknek, akik születésemkor a házunkban gyilkoltak minket, s megszülettek. Müller azt írta magáról, hogy nem voltam nép, hanem ő a leszek és neki személyes baráti ismerőse volt az a Weöres Sándor, aki a keleti nép és cigányság felemelését egyetlen közös áldozással megírta a pusztítóknak.

Az ufósai a megyének mondták, hogy már csak ők maradtak itt, a többi árnyéknépe Miskolcnak elhagyta az országot, szétmentek a világba. Kakukkoltak nekem a börtön Varga Imréjének könyvét ismételve, amit Győzike a börtönnel most is ismétel.

Dávid Mónika népe szabályszerűen megcsonkított a kezdeti kommunizmus Vénusz elmélete és külsőm miatt. Rátettem az RTL klub fórumára a kérdést, mikor hagyják abba az ötven éve tartó kislány áldozást, s odatették a kérdést a Mónika Showhoz, akkor még nem tudhattam, mivel bezúzták az apokalipszisük álmosfüzeteit, hogy Dávid helyett gyilkoltak végig egy életen.

A szőke földszintes nyomorultak Ágijáért, amelyik a roma börtönhöz született meg, cigány náci taxis jött és vitte el innen ember áldozással. 1998. óta a nyomorultak szőkéit mentik a nácik, mutatva nekem őket Stadion boltban, utcán. Ez Dr. B. Gabriella népe.

A város ufó népe a bérház fölött áll, ezek védelmezik az itt lakó árnyéknépet. Zoltán Erika nyomorultak börtön népe puffaszt 1995. óta.

Mádl Ferenc nevéhez érve mádi könyveket kezdtek el ismételni abból az időből, amikor ott mindent felszámoltak. Mádl árnyékoskertjéhez tartozik Oroszországnak, állandó apokaliptikus halál népet jelent. Ezt csodálja a roma nép közül Orbán Viktor.


Müller Péterék emelték Vona Gábort az öcsém összezúzásával a Miskolc Kilián Benedek utcájának névlistáján végighaladva, Orbánt az elme állította fel az angol kommunizmus befejezése után Johannás és Annás főszereplők helyetti áldozásommal és az én börtön utcába állításom után anyám sorsának ismétlése miatt, ami azóta is történik ember kihalatás miatt, meg hogy Miskolc és megyéje megszabaduljon. Az Mszp idegbeteg vezetője anyámból lett betegség, Bajnai a libás kezdetet ismételte, úgy gondolom, én mint egyetlen ember Borsodban, akit a pusztító végig üldözött minden munkahelyen atlantiszi aranyhalként a római egyházas kezdet miatt, amiből az összes Ginás börtön halak szülöttet kitermelték, majd átment ez is Rózsa Judit és farkasbőrös testvére Rózsa György beállítása idején farkasbőrt téve a lányomra születése után megszorítva miskolciak által a cigányokkal Miskolc városa sorsának elhordoztatására, majd az egész megyéjére, ami kiterjed az egész országra, a négy világ részre.

Nincs kit választani, valamennyit elmeosztály hozta létre, belőlünk tették kormányra őket a börtönnel. Sátán népét emelik születésem óta az áldozásunkkal a börtönnel. Ezt jelenti Miskolc teljes egésze valamennyi falvával együtt már 130 éve.

Dr. M a Bródy sorozatból megáldozott a római egyházas ikertorony ufósai és a ráncolt homlokú elmeosztály helyett, amelyek utazgatnak, vállalkozók lettek, építkeznek, majd a Republiccal lejött ide a Bertalan utcába, közölve velem, hogy ha most, a jungista kiválasztott asszonyos elméletük végrehajtásakor a gyerekeim ott hagynak, nem is szeretnek. Ekkor jelentkezett egy primitív család Perecesről, Imre börtön már mentette az asszonyt, kolóniától váltak el. A városgondnokság dolgozóival ment végig itt az egriek és valamennyi médikus megjelenés könyvén és újságján, Cseh Károly írásain az egészségüggyel és a médiával, ismételve a média Benkő Dánieles anyám támadásának kezdetét. Én nem tudok innen elmenni, meg nincs is hová, ahol miskolciak ne lennének, meg senki sem tud segíteni, mivel a sátán népe tart fogva. Egyre nagyobbak a kínjaim, a lyuggatók nyomogatják a szívemet, tüdőmet 18 éve már, egyre szorosabban fojtogat melleim alatt Király Linda zsidó sátánista népe. Árvay orosz könyvét még az apa állította be születésem előtt, nyíregyházán van a gonosz zsidó rokonság.

Görög Zitával kezdték előlről Görögország honfoglalását, de már a hellenizmus berendezése idején átcserélhették őket. A borsodi ember áldozást a börtön kezdte el születésemkor Simon Ilonával, akit kivitt az utcából, sorsát végrehajtva ismétlésben is. A miskolci kommunisták voltak az 1956-os lincselők a Rákóczi térrel együtt.

Az állatvédők is nálunk voltak születésemkor. Amikor apa nyulat vágott, anyám magán kívül kiabálta, hogy gyilkos. Berendezték a sivatagi egykori állatokat, ezért támadhattak. A földönkívüliek valóban megtámadták az állatokat, egykori történelmi szereplők maradványaként. Az állatok közül a kommunista erdő került berendezve, megszemélyesítésre a Sátántól. Így jöttek Nyúl Icát is menteni motorossal a városban. Balogh Ildikó a Bertalan utcából már Németországban volt tolmács, amikor a Hegyaljába üldöztek varrólánynak, anyám támadásából emelkedett, vagyis az elmétől ez már nagyon régóta tart.

A Familia Kft beállította Esztergályost is szőkeként, helyette anyámnak volt magas vérnyomása, amit az elme ismételt 1995. óta a dögökkel, megtámadtak engem azzal, hogy a Familia KFt stábja jön engem menteni, így nyitottak spar és különféle boltokat is. Növényivel lengyel növényekkel kapcsolatos könyvet kezdtek el, most nem tudom a címét hirtelen, de 2004-ben olvastam, ezért változtatott nevet. Növényi is fogkiszedő. A sportolók neveit a városból vették fel, testnevelés elleni csapások voltak.

Valamennyi internetes irodalmár ember áldozásból él túlélőként. . Ezek maradtak a lírai karám után.
Már nincs hová menni sem, nehezen viselem az istenes verseiket is, mivel itt csak egy két úr van, a börtön és a Sátán, ez a teremtőjük, ennek fohászkodnak. Vass Tiborék az Új bekezdéssel eladták a lelküket Spanyolországnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mexikó és Brazilia újhelyi honvédekkel 130 éve
  2014-01-27 09:44:00, hétfő
 
  Koleszár játékbolttal kezdték a Keletesek az álmoskönyveim szerint Cseh Károllyal és R.né R. Csilla kiliáni börtön alkoholista tanárnőjével, az Új Bekezdés vezetőjének szerelmével az újhelyi járványtemető történetét akkor, amikor Miskolci a temető nagy fájára felakasztotta magát. Csilla olyan volt, hogy az egyik Marx téri kocsmában kifektették az asztalra és mondta, hogy minden férfi mehet sorban. Argentin történelem főszereplője volt. Az egyetlen volt Miskolc városában az Új Bekezdés elmeosztálya Bródy Mákostésztás hintás kislánnyal történő folytatásában, aki annyit mondott 1991-ben, hogy sajnálom a Katit. Ezután már én lettem a pszichopata helyettük, majd a börtönpriccs következett a fóbiásokkal folytatva a bezártságot Kilián börtönébe a Benedek utcában.

Feltehetően Argentina történelme is a járványtemetővel függött össze. Argentina történelmét is itt írták meg és hozták létre a csapásokat. A kettős Kállai médiából megmentve, ezt is ideírták, szintén argentin tangó. Madonnának Éva peréhez semmi köze nincsen a nyomorultak férfi főszereplőjével, akit hegyek népének is beállították, egyik filmben közölte is, hogy nem tudja, miért jött létre.

Előzetesen kitették a törpe Katit a Koleszár bolt mögé, Rudabányácskára is a törpéket, ennyien maradtak a mexikói történelemből, őket is az elme tette ki. Állandó apokaliptikus szereplők, mint az Illés. Mindig berendeznek egy földrészt és létrehozzák a bibliai szereplőket.
Azért áldozta meg az embereket a börtön maga helyett, s most berendezte a börtönöket is az elmével. Amikor a börtön bibliás országok létrejönnek, ami itt történik születésem óta, élesben 1998. óta emelve az áldozásommal a Sátán boszorkányait már ismétlésben is a börtön népével, azután már létrejön a karmikus Sátán országa.

A parabrutális Románia Miskolccal begyűjtötte az egész világot, új népeket Sátánnal hoztak létre. A Puniella film és a Mennyasszony, aki én voltam valaki helyett álmoskönyveim szerint, akit teherautó üldözött egészen a temetőig, meghaltak történetét jelenti. Ott voltak az újhelyi régi honvédok is a kriptákban puskájukkal együtt, vele szemben a focista zsidó temető, azok nem járványban haltak meg. Ezt a járványtemetőt Miskolc hozta létre a népével, amikor idejöttek a börtönnel.

A hatvanas években a börtön kidobta a temetőt és a temetői szellemvilág folytatta a temető halottak szappantisztító sorozatait, mely mai napig tart, így lettem én Eszmeralda Erős Antónia helyett. A törpe Katit felcsinálták, gyereket adtak neki, mai napig él. Megvannak a focizó Jehova és társai a másik világban, ezek kísértek végig egy életen. Furcsa volt, amikor az állandó apokalipsziskén született Égető - féle néven Kiss Tábornokra berendezett Beatles Óh Je-t énekelt. Ők tüzön át jönnek a világra, akár az oroszból idehozott egykori Bikini képviselete.

A bibliai begyűjtést ismételték ezelőtt hetven évvel, a honvédek ezúttal a köztemetőbe kerültek nagyapa sírja felé. Az egészségügy az elmeosztályokkal folytatta a tbc-s gyilkosságokat a szívvel éneklők ellen ezúttal, így lettem én másfél éves koromban ellensége a médiának, akik amerikai médiájukkal folyamatosan a hangom miatt termelik ki az újabb pusztítókat énekesnek.

Szandi Cseh Károly sorozata szerint orosz náci, sorsa lett volna, hogy 1990-ben teljes ufó begyűjtést hajtanak végre rajta. Ekkor a börtön engem tett célpontnak helyette, már Illyés Avonos üres szívű népe helyett is iszonyatot hajtottak végre az avasalján Huszár Éva cigány Hermann Ottó művelődési ház stábjával és az előttem itt lakó Balogh név alapján Balogh Gizella az Idegosztályról. Balogh Gizella a Győri kapuban kőporozott a kilencvenes években, jöttek nekem mondani. Thillman Lajost a börtöntől ekkor már Németország kitartotta. M. Csilla nevét egy főorvossal ismétlik, aki azóta nagy házat épített Egerszalókon, élettársa nyomorultként Anna. Átmentek a kezdeti Katis áldozások és Annák, Ildikók, Erikák, Gabik, Jánosok az elmeosztályhoz, már ők áldoztak maguk helyett a dögökkel a sötétkapuból. A Révész utcai Cates angol kommunizmus szerint, mely itt én voltam egyedül hidegháborúban a tatárdombi szomszéd elmondása szerint az angol kommunisták is börtönből eredtek.

Magyarország az Időjelek zenész cigányaival, amit Fábry ismételt Miskolc teljes lakosságával legalább száz éves, azóta tart a Vörös Oroszlán nemeseivel a mulatozásuk. Ezt mutatja be a Duna tévé a börtönnel.

Mexikó üzente Magyarországnak pár éve (ami érdekes, mert ő kergetett esővel a nyolcvanas években), hogy ők embereket nem áldoztak és csak a börtön lehet öngyilkos. Az összes sárkánynak felkínáltak, bemutattak kislányként. Ezek gyűlölik az énekeseket. Japán sárkánya szintén szerepelt a könyveim között, Urbán iderendezve az utcába zöld sárkányként ábrázolta. Kértem tőle pár éve a rajzokat, amelyeket a menhely börtöne bezúzott, azt mondta, Cseh Károly elkérte tőle. Japán helyett is engem gyilkoltak le. A találkozás a földönkívüliekkel Kincsesláda könyvbe került a mesék közé a története.

Új-Mexikó és Új-Barzlia Jeruzsálemhez írva a bibliájában a nyomorultaknak már elmeosztályt jelent.
Barach Miskolc Bertalan utcai Presser pici legyeinek képviselője Jeruzsálemből, így kapta a nevét.

A kínai történelmet nyomorultakkal kezdte Borsod, az adventisták kezdete hetven éves. A régiek Amerikában vannak.

Négy-öt napja jártak annál az álomnál, mely szerint egy fa tetejéről néztük, hogy félelmetes idegenek vannak egy nagy épületben. Ezután borította el a jég Amerikát.

Orbánnak és a Vatikánnak a festmény sorozatból semmi köze nincsen a 130 évvel ezelőtt elhunyt focista temető halottjaihoz.

Cseh Kelettel a csuvasokkal, Jézus elmélettel kezdte összeállítani a bibliás földjét Keletnek egyetlen nagy áldozással. A csuvasok hiába vártak Jézusra, elpusztultak, Előttük szintén a Biblia volt Oroszországban berendezve, csuvas csucsul a vas jelentéssel bír. Vasbabilon volt előttük.
Újságpapírok maradtak az ország után, ahogyan itt is Bródy Sárga villamosa alapján, melynek a korlát jelét a Hecskére tették, mielőtt ismételni kezdték, hogy felébred az állomás és újra vár. Korlátot a Sárga villamos alapján rendezték be, mint ahogyan Révész száma alapján építettek nagy házat, innen van a Kőporos utca is. Korlát község is az azelőtti Illés dala alapján berendezett cigánytábort 666 bibliai csapásaiként jelenti, akik helyett húsz éve támadott meg lyuggatókkal az elme. Sajátja a láthatatlan világ.

A Babilont Borsod építette fel Omega dalai alapján Romániában.
Cél a vaskor után a kőkor megépítése Kövi, Köves, Kő és hasonló nevek berendezése mellett, az újhelyi Köveshegynek megfelelően történelem ismétlésként.

Braziliai ismétlést az innen elköltözött B. Mihály képviseletével füvesekkel az újhelyi dr. Gajdos lányának, Nórának és férjének autóbalesetével kezdték 1995-ben, reikisek támadták meg őket Időjelek fekete ufójához érve. Nóra braziliai eredettel bírt.

A Hegyalja MGTSZ Katikája helyett anyám nem szerethetett, Pálffy Gyula apa túlélőjeként berendezettel és emberként való áldozásommal, gyalázásommal rendezték be őket a Vándor Sándor utcán, ők hajtották végre Jakubcsek Gabriella gyalázatát, akit tisztelnek a gyerekei, az elmeosztály sztárja Kulcsár Ildikóval együtt Miskolci elméről. A Premo Brianza pályázatának a győztese volt piros autójával, amikor én is pályáztam a Világító öröm prózával. Friderikusz, aki helyett a média nyomorultjai ismétléskor is megtámadtak, hogy ő a vagyok isten főnixese adott át ildikónak egy új autót. Demjén a miskolci sötétkapusok dögje.

Katival egy vonaton ültem álmomban, ezt Demjén Rózsi, a Rózsák kezdete utáni világ végi Éli-s támadásra jel megadó állandó állította be. Ők jelentik a vonatot. Éli, Éli, sabaktini - kiált fel minden Jézusuk megtámadásakor, itt engem támadtak meg egyedül mindegyiket mentve.

Bakterházzal rendezte be az alkoholistákkal Miskolc Koltayékat ezelőtt húsz évvel talán. Egyszer talán kigyulladt.

1971-ben jöttek át az 1967-es izraeli nyomorultak kezdetük után Miskolcra, a Kiss Tábornok utcára az elme dög deformálóival, már ekkor mentették meg a kommunista szereplőket. Öcsém az akkori fotón az egyik árnyékoskerti szülött álla miatt lett eldeformálva. Sajnos látnom kell az ablakban cigizve az emberek megáldozásával megöregedett fekete szülöttet.

A Tigázban Mártika kancsal gépíró népe kezdte az Ember tragédiáját 1990-ben már folytatásban. Ekkor Mártikát beiskolázták és emelték. Lukács színész innen került beállításra a börtönnel. T. A. Ildikót ekkor tették meg polgármesterré az én összezúzásommal Halász Rózsa alkoholistával együtt. Káli Sándor népe már az Unióban, itt kezdték el a Pán népének emelését egykori történelem alapján. Gaál Ildikó Pelczné helyett engem gyilkoltak le. Végig kurváztak egy életen Ágik, Ildikók és Erikák helyett, sorsukat ismételve, karmikus múltjukkal együtt. A Tigázban ekkor viselkedés terápiát tartottak a dolgozóknak, az én diplomatikusságom odalett.

Dr. B. Gabriellát az összes ügyvéd, bíróság védi, helyette kerültem a Révész utcára, majd ide Miskolcra. A meghamisított adás-vételi szerződés eltűnt a táskámból, nem tudtam feljelentést tenni a rendőrségen. Már azóta harminc év eltelt, azóta is ügyvédként praktizál, a sátoraljaújhelyi cigányság kétes ügyeinek intézése után Budapestre költözött. A Barnák Miskolci börtönt jelentik Rákóczi térrel. Ezzel is kezdtek, hogy megszülettem barnaként, egyből a termékenységi népekkel.

Müller Péter író spiritiszta az elméről szintén miskolci berendezéssel bír, már nagyon régen tart az ügyködése, hogy a másik világ létezését a halotti szeretettel teli túlvilággal természetessé tegye. A Kiliánban laktam a börtön bérházban, amikor az ezoterikus kiadó kiadta Lomb és Gyökér, Kígyó és kereszt könyvét, melyek elégetésre kerültek könyvégetéskor 1995-ben az összes többi ezoterikus könyvvel, Bródy szöveggyűjteményével, írásaimmal együtt, vagyis megszünt az addigi elme bizonyítékainak tára. A spiritizmust az adventisták adták ki, mint a Sátán legnagyobb csapdáját sorozataikban. Müller előtt állítólag megnyílt a láthatatlan világ, beszélgetést folytatott az atlantiszi lopott dallamból létrehozott Latinovits-csal, akinek a könyvét ide tették ki az utcába kezdetkor, a Bodzi urat. Elmenne ő is a szeretetteljes világába a Sátánnak, csak a könyvkiadás hiúsága ideköti.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hit gyülekezet téglás börtönből sántaként
  2014-01-27 08:38:55, hétfő
 
  1989-ben juttatott a Révész utcai kezdet, dr. B. Gabriella ügyvédje Miskolcnak és Újhelynek a tégla Kilián telepi lakásába Miskolcnak a testvére szőke Mályiban építkező sorsát kezdve folytatni. Puskás is szellemvilág orvosával ott került berendezésre, aki helyett nem tisztelhettek és szerethettek a gyerekeim. Szivacsos aggyal lett megteremtve a népük, ezért volt ezelőtt 18 évvel, elvitelekor a fejre támadás hatalmas őrjöngése közepette a médiának. B. Gabriella kivonult a városból, hozzá került a Csabai kezdet fehér mercedese a börtönével. Sebes Gusztáv kiadott könyvében leírta, hogy az sem volt mindegy, ki mikor született, akár Bródy János zsidó kislány gyilkosainál. Jelenleg a megmentett börtön a médiában Kiliánból.

A könyveket a tégla börtönön kellett volna érvényesíteni, mivel a könyvek szerepet jelentették. Így kezdődött, a sátánisták pokol angyalaival szétosztották a szerepeket, még Petőfit is megtalálták és Metrot kezdtek építeni. Jobba Gabit visszament időben a hetvenes években kezdték el a Gabik helyetti gyilkosságokkal.

Német a szomszédban lakott, haltak ki, ezért is hozott ide Miskolc városa, míg a Kelet születésem óta írta a történéseket, látnokaival. Így jött létre a látókör.

Német sántaként a miskolc-kiliáni börtönt képviseli, elementálos egyházat hozott létre dr. Sági Ilona megyei kórház Idegosztályán történő legyilkolásom óta.

A jezsuitákat 2004. előtt itt emelték, menve végig a nevein a vasaknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Soós Imre - Törőcsik Mari, Székely Révész utcán, Teve utca
  2014-01-25 17:12:15, szombat
 
  Soós Imre nevét a sátoraljaújhelyi Révész utcába állították be a börtönhöz, úgy mentek vissza időben, előlről kezdve a magyarok támadását emberek áldozásával ezúttal, hogy Márai szavait beteljesítsék, mely szerint az Isten és vallások után felszámolja a parabrutális roma és vasország az embereket.

Az Imrék könyveit születésem óta hajtják végre az embereken, valamennyien börtön bűnözőket jelentenek. Törőcsik Marit margaréta szájjal a börtön Kiliánjában emelték Miskolcnak.

Székely hullaszállítóként került berendezésre a Révész utcába, de elzavarta onnan a utcanép, jöttek a Rákóczi teret elválasztani tőlük.

A Teve utcai rendőrséget innen állították fel itt kommunikációsan Voltamként, múltként helyettük történő ember gyilkosság közben, ugyanis születésemkor a zsidókkal kezdték a kislány gyilkosságot, új történelem írását maguknak. 1998-ban azzal támadtak rám, hogy én vagyok a boszorkány G. Ildikó, azokkal kellett volna kezdeni.

1997-ben dr. Somlyai anyjának kikötötték a kezét az elfekvőben, mert a nagyobbik lányomat forrázták le velük a törökök helyett az Egri csillagok könyv végrehajtásakor 1980-ban, éjszakára kitötte az emeletes ágyhoz a kezeit, hogy ne vakarja a viszkető vadhúst. Ott támadtak meg a börtön bűnözők elköltözésem előtt az emeletes ágyon. Dr Somlyai leinjekciózott engem a köhögéscsillapítóra, Radiponra rácsapva Simon Ilona börtöne helyett, petefészek dugulást okozó injekciót adott be egy cigányasszonya helyett, amelyiket éppen egy otthonban helyeztek el. Somlyai alkoholista lett ezt követően, mert rosszul lett, amikor meglátta, hogy a gyerek terhes B.-néhez, a kezdethez érve, mert a börtön Rákóczi térnél születik meg a Keresztöltés népe. Ezzel is kezdődött az életem. Klimaxoltatni akartak már 37 éves koromban a szomszéd ufós V-né elmondása szerint. Azóta is mennek végig a kávés és cigis elmeosztály leszoktatásán, mert az egészségügy nem tartja el őket a dögök szerint. A dögökkel gyilkoló zsidók Talmudosai megmentésre kerültek születésem óta.



Hegyi Barbara téved, hogy embereken kellett volna végrehajtani a világ valamennyi kiadójának könyvét, de hálás vagyok neki, hogy felvállalta a leplezést, hogy a szőkék helyett engem tettek tönkre és a gyerekeimet is megtámadták a könyveket végrehajtva.

A menhely megmentette a vasország összes gyilkosát.

1972. óta cipelnek tompalátóként a börtönnel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Füstöl a kémény- Miskolc-Szarkahegy
  2014-01-25 00:06:03, szombat
 
  1977-ben visszamentek időben a börtönnel Füst Milán nevével a füstölő kéményekhez a németekkel. Kb. 2003-ban ismételték szarkahegyiekhez rendezve a füstölő kéményt húsállatokat bemutatva filmekben a régi kor felszámolásának idejét, megmentve és elvive a szarkahegyi nácikat, köztük cigányokat.

1977-ben kezdte el a Kelet Ízisz egyiptomi elmélet alapján az Istenek Istenek miért hagytatok el engem betegség sorozatát angyal áldozásommal Mary Zsuzsa helyett, ugyanakkor berendezték nálunk az összes régi medve kort.

1980-ban mondták nekem, hogy az elmeorvosok valamennyien elmebetegek és a kommunisták is. Akkor még nem gondoltam arra, hogy valamikor is a kezükbe fogok kerülni. Én soha nem voltam megfázva sem. Még a falvak népeit is alkoholos állapotban járták az Ízisz elmélettel, melyet itt pár éve az egyetemisták is ismételtek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sziget és Földanya népünnepély 1995. óta
  2014-01-24 22:04:50, péntek
 
  1995-ös reformátusok helyetti teljes begyűjtésem után a világ egykori történelmének megfelelő cserepeimből előállított fekete mágus kormány és valamennyi egyház Föld-anya ünnepét kezdték el.

Ugyanekkor indult a minket pszichózisos támadással folyamatosan gyilkoló világ könyvtárat végrehajtó Müller Péter Sziámi népének szervezésében a Sziget fesztivál. Így állt a börtönnel fel a média valamennyi csatornájával, folyamatosan a földszintes Gondolatok a könyvtárban szerepe miatt ismételve rajtunk a világ összes itt kiadott könyvét, szereplők elvitelével, betegségekkel. Mivel a reformátusok jelenleg a Talmudból erednek fekete városként is beállításra kerültekkel, lábmegrántásommal indultak születésem után a sántákkal, felettük is a börtön áll, mert annak adták el magukat. A Katalin kerékbetörésemet a Bertalan utca hajtotta végre Orbán Viktor népével a megyei kórház budapesti orvosainak beállítása kezdetével 1995. után a trianoni bibliaolvastatással egyidőben. Lementek Olaszliszkára is házakat vásárolni az ide beállított Lévai feleségével. Roma börtönt jelent Orbán.

A régmúlt bibliai szülöttjeit vitték el a nyomorultakkal, amit Miskolc és a Zöld Medeia az egészségüggyel jelent, hogy a 130 éves börtön Izrael és a nyomorult zsidók új történelmet írjanak maguknak.

Két magyar király szerepel a cserepeimen a láthatatlan világban élő festő által megrajzolva. Mindkettő nap és hold, kard és jogar jeles, egyikük István lehetett megkoronázva. Mindkettő feleségeként a korával együtt elpöröltek. Egy ezeréves és két kétezer éves főnixes történelmet is végrehajtottak. Illésék a Hogyha egyszer számmal, a hasonmásommal, mint énekesnővel többezer éves szerelemmel kezdtek a hetvenes években.

A termékenységi királynője Magyarországnak, amit Orbán pár éve bemutatott felfoghatatlan, az is, hogy minden elméleten végigment, köztük a szocialista embereszményen is, amit egykor Enfantin utópista szocialista álmodott meg.

Pogány Judit Miskolcot jelenti Pogány Balázs beállításával, inysorvadással együtt, amit dr. Tűzkő Judit ezelőtt kilenc évvel ismételt dr. Dávid Mónikával és dr. Vaszily Máriával az elméről.

Szegediék elvitele után bérházakat építettek a Hecskére. Odaköltöztették a Révész utcába beállított Nagy István orvost is a vörös róka M. család Nóra leányával, amelyik rokonsága az I. emelet mini énekese. L. István szőke felesége mezítelenül állt az erkélyen, bevitte az elmeosztály, majd kiengedte. A szőke elmeosztálynak ez lett volna a sorsa. Az L. családot később emelték, egyik fiúk a végardói fürdő igazgatója lett. Én nem vagyok a szőkék ellensége, bár azt kiskoromban észrevettem, hogy Halász Jutka emelésekor a halásznadrágot vezették be, mert a divat mindig a nevek alapján változott. Szőkeként került kiemelésre. Érthetetlen a szőkék helyetti kilencven éve tartó ember gyilkossága a dögöknek.

Jánosi felesége K. Anikó volt. Jánosi megverte, rugdalta az ajtót. Ezt követően minket megtámadtak, beiskolázták Anikót gondolkozási nehézsége ellenére, majd Debrencenbe vitték jólétbe. Mai napig szép és csinos, vigyáznak rá a börtönnel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.