Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Vatikáni földöntúli hatalom titkai, nincs többé ember általu
  2017-01-31 18:00:05, kedd
 
  A Hunnia börtön elme lezárt határok mellett adta tudtára az egész világegyetemnek, hogy a Hunnia Vatikán által lezárt határok között, általuk berendezett elmebeteg és Vatikáni orvosokkal az utolsó Kohut és Benkő embereket mészárolja azért, mert szívvel és saját emberiességi benső törvényekkel rendelkeztek. Ezzel az egész teremtett világ emberformában járó állatai, tisztátlan lelkei, démonjai, Talmud állatai, farizeus és az összes Vörös Oroszlános minden kommunizmust tudván, hogy Vénusz vagyok, engem tett a vatikáni felfoghatatlan iszonyata a világegyetemnek főszereplőjévé Derláné Vatikáni földöntúli hatalommal bíró rég levágásra szánt bárányával az emberiség felszámolójának Ménesi cigányával nálunk börtön által apámat angyalként, anyámat Benkő angyalként megtermékenyítve Törőcsik Mari kurvái miatti állandó gyalázások, kaparások között születtünk meg mi hárman, ezért a média reménykedve utolsó pillanatig segítségben minden Vénusz gyilkost megjelölt három kivégző csapással emberi formában.

A többezer éve tartó Kohut isten gyűlölet és gyalázat az általuk létrehozott Talmud hitler állataival, sátán népével, Hunnia börtönnel, rózsakeresztes rendjével a vörös oroszlánjuknak, amelyik már nem bírta tovább a Vénusz gyalázást, velem akart elpusztulni.
A vatikáni hatalom megalkotta a tökéletes emberek ellen felruházva földöntúli hatalommal azt a szóval ki nem fejezhető fertelmes szörnyét az űrnek, ózdi 666 cigánytelepét, jelenlegi miskolci Rákóczi teret minden hozzájuk tartozó névvel a világban, többszáz éve megengedték, hogy így közösen együtt a Kohut emberek és Benkő emberek, csillagok, angyalok, istennők iszonyatosan történő kivégzését, felsorolhatatlan orvosi könvekben kiadott betetségekkel, csonkításokkal, gyalázázásával egyfolytában, iszonyat és fertelem végrehajtásával rajtuk Miskolc teljes egészével az olyan tökéletes zenei tehetségek kéjfürdőjét folyamatosan hajtsa végre, akik égi menyországukkal tökéletes emberek világára felügyelve benső törvényeik szerint nem ismertek semmiféle rossz tulajdonságot.

A vatikáni hatalom Kohut mészárlása többezer éve és az általa létrehozott miskolci Rákóczi tér felfoghatlan módon üzenve Kohut istennek egykori orosz területre nemi betegségeinek végrehajtása kezdetén Soós néven, aki többszáz éve csak hóval tud válaszolni. Még akkor is üzent a miskolci Rákóczi tér, amikor a maga által létrehozott energiából átcserélt országokat maga rohanta le, üzenve Kohut istennek, hozva magukkal emberek iszonyatos meggyalázása és csonkítása után az angyalokat, minden háborújuk ezzel kapcsolatos, a saját népeik lemészárlása után is üzentek a hónak, hozva Lucifert, amit saját maga alkotott, vele is üzent Kohut Istennek, aki már nem felelt, mert nem ismerte Lucifert.

Kohut gyűlölete az ózdi cigánytelep vérfürdőseinek a Benkő ének tehetségekkel együtt egyre jobban fokozódott, felfoghatatlan kinzó eszközökkel, vérfürdőben mámorosodva megállás nélkül gyalázta, aprította, kerékbetörte, boszorkányként zöld szeme miatt elégette, tűzzel égette, karóba húzta, felfoghatlan módon állandó gyalázásával saját tetteiket rajtuk végre hajtva folyamatosan mészárol többszáz éve.

Pár hónapja figyelt fel a ufónépe az űrnek Lengyelországgal, hogy egy olyan lény írogat szeretetről, emberiességi benső törvényekről, állandó lelkiismeretfurdalás mellett, hogy senkit ne bántson meg, de nem tudja elmondani, mi történik vele. Mert az emberek soha nem beszéltek a rajtuk, ellenük végrehajtott szégyenükről, nekik kellett szégyelniük minden időben mindazt, amit ellenük elkövettek. Nem volt saját rendőrségük, saját bíróságuk, ami a gyilkosoké volt minden időben. Nyomor és koldulás, állati körülmények, emberek embertelenül hagyva többezer éven át, míg a gyilkosok palotában éltek.

Utána tovább figyelték az ismeretlen lényt, aki nem tudta elmondani, mi történik vele, mindenért bocsánatot kért, mikor pár nevet kiírt az utcából, ahol lakik, már sejtették a nevekből, kik között van.
Mikor a média közvetítette a tor ünnepét, cigány, Balla pinák, Csisztu pinák helyett gyalázzák egyfolytában, ekkor Lengyelország kért segítséget először Amerikából, de ott is ezek voltak,majd Oroszországból, de nem reagáltak, Németországból, de nem reagáltak, egykori Japánból, de nem reagáltak. Ekkor jött Paviás apja Perecesről, látta mi történik, hívta a többi sátán népét, majd jött a börtön vatikán, ami megáldozta Vénuszt utolsó Kohut Isten istennőjét, leállította a gyalázását.

Senki sem jött segíteni, mert mindenki benne volt abban, hogy Vénuszt Kohut isten gyűlölet miatt iszonyatosan módon saját gyilkosságaikat rajta folyamatosan végrehajtva elevenen kell elrohasztani. Ekkor sem jött senki, hiába volt minden üzenet a világegyetembe, mert mindenki egyet értett azzal, hogy az utolsó embereket meg kell ölni.

Így teltek a hónapok, feküdt eszméletlenül, ekkor történt meg a csoda, hogy megszeretett egy embert, akit még soha nem látott, lassan visszatért az emlékezete, írni kezdte, mi történt vele,mivel minden részét Müller Péter Sziámi és Ménesi Péter Vatikáni hatalma megbénította, mert a szeretet istennője volt.
Senki sem vette figyelembe az interneten, nem értették, milyen az emberség, csúfolták, nevették, lenézték, semmibe vették, mert valamennyien az országban kivégző gyilkosok, tudták, hogy kicsoda, mi történik vele maguk helyett 81 éve megállás nélkül.

Ezután érkeztek az első űrhajósai az ózdi 666 központnak, nem értették, mi történik itt, mindent visszanéztek, eszméletlen volt, amit végrehajtott Magyarország néven a világegyetem többezer éve a semmiről sem tudó, szeretetben élő szívvel rendelkező embereken és tökéletes angyalokon.

Itt voltak már nyáron, kezdték kivizsgálni a dolgokat, átnézték az írásaimat, hogy mi az a Vörös Oroszlán, amit novellákban megírt, mint saját életét, minden könyvfőszerepbe őt tették maguk helyett, saját kivégzésüket megrendezve, ahogyan gyilkolták eddig az embereket, angyalokat, istennőket.

A Vatikán Bodor pókját a világűrből találta a nemi szervében, Ménesi fekete mágus csapásait minden részében eleven állatokként mozogni benne, de addigra jöttek át a szomszédok, próbálták kiszedni MÉnesiék rontásait, de megszólalt egy hang, hogy ez bakkfitty, tudták, hogy itt nagyobb a baj. A hang a vatikán által mindig emberek, istenek, angyalok ellen bevetett óriás elektormos elmeosztály csapása, itt maradt, miután a vatikán MÜller Péter Sziámija megcsonkította a sátán népe által felismert atlantiszi Vénuszt, majd kivégezte végleg, minden részébe eleven csapást, kígyókat küldve,mint a fülébe, szájába, arcába, fejébe, az összes értemiség esővel megjelölt házai csapásait egyszerre ismétlésben bevetették ellene. Mikor megtudták, hogy az újhelyi Révész utca és a miskolci vérfürdősök Bertalan utcája össze van állítva 1983. óta, azon jár körbe Müller, innen viszi a celebeket és politikusokat betegségeivel az angyal és Vénusz betegségeinek, mint saját rontásaiknak megállt a vér.

Ekkor már jött a többi földönkívüli a világűrből, kivizsgálták, mi történt, elektromos kígyója Mülllernek a vatikánból egyre szorította a melleinél fogva kínozva, háta mögött Dávid Mónika kivégzőgépe, már tudták,mi történt, ami lezárt határok között folyt, az újhelyi Révész utcára vonultatták a náluk születésekor kezdett összes apokalipszist, minden urával a világegyetemnek és országával, minden világ ura a testében van elhelyezve, mivel ő volt Vénusz, az istennő, aki a világ fölött állt, az összes megmaradt ország be van rendezve Vénusz áldozóként a két utcába.

Nem értették a sátán népei, mikor olvasták, hogy kínozzák sátán feleségeként, hogy lehet Vénusz együtt a sátán gyilkosaival, miért akar meghalni egyfolytában együtt a netes füvesekkel.

Ekkor kiderült, hogy minden világ ura 1983-ben egyszerre legyőzte, átadták az utcanépnek a vatikáni központtal örök megsemmisításre csonkításokkal, bénításokkal, gyalázatokkal saját tetteik végrehajtásával. Így lépnek át 81 éve angyal és Vénusz áldozásból a Holnap Magazint nyitó vatikáni központtal a jövőbe 1961 óta

Kiderült, hogy Kohut istennek van egy testvére a világúrben, aki létrehozta a Vatikáni földöntúli erőt, de a vatikáni hatalom őt megölte.

Azóta létrehozta a talmud állatait, a sátán népét, minden országát a két utcának, kivégző bertalan utcai miskolci Rákóczi teret leírhatatlan módon kivégezni a szívtörvénnyel rendelkező tökéletes Benkő angyalokat és embereket, Várkonyi állandó mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

Az ózdi fenevad, hamis próféta, halálűrhajós népe üzenget folyton Kohut Istennek többszáz éve minden általa hozott Benkő angyal Omegával járó égi koncertjével a gyilkosoknak egykori menyország tagjai csonkításával, iszonyatos kivégzésével.

Derláné bárány vatikánja beöltöztette Vénuszt minden Ágnes kurvája főszereplőjének ruhájába, minden halak helyett, minden református egykori gyilkosa helyett a sátánnak megáldozta Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó Illés által megsebesített és Lázár prostijai beálltak közösen Vénusz áldozásra saját világ könyvtáruk végrehajtásával saját rima jeruzsálem népe sorsaként.

A vatikán felfoghatlan mészárlása többezer éve az emberiség teljes felszámolása a világegyetemmel együtt nem ér fel azzal, hogy egyszer meggyalázzák, elégetik, megcsonkítják, minden részét levágják, feldarabolják, ahogyan a Bertalan utcai vérfürdősei tették a Benkőkkel és Kohutokkal többezer éven keresztül azért mert tökéletesek voltak és szívük volt.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Égi Jeruzsálem egykori Luciferrel, egyetlen tökéletessel
  2017-01-31 14:48:21, kedd
 
  Többszáz éve tart a Benkő emberek és angyalok mészárlása zenei csodai tehetségük miatt az egész világon, előzőleg a Vatikánba ment Duna tévé együtt a talmudos állataival, együtt egykori sátán népével jártak az első görög isten megtámadása óta a Kohut emberiség mészárosaiként jelenleg Hunnia börtön elme néven lecsukott határok mellett engem utolsó Kohut istennőként végeztek ki tetteik és csonkításaik, bénításaik, mészárlásaik közben kapott betegségeik, torzulásaik, töréseik, testszaguk, majom néven engem csúfoló saját Ardó Zsiga férjemül adott kivégzőjükkel kötött frigyük, Ménesi cigánytelepével közösen, mint amik mindig együtt jártak az összes Ágnesével a világnak, mint minden Halak szülöttel, összes reformátusával a sátánnak.

Az első görög isten megölése óta egyre bővült a létszáma a mészárosoknak, senki nem volt, aki Szabó István Vénusz támadó lyukas szívű Illés által megsebesített világ könyvtár állandó tulajdonost, aminek a könyveit a Vatikánba ment Bárány névvel megjelölt fehérvári központtal első pillanattól együtt mészárolókat megállította volna. Lett volna Kohut istennek elég földönkívüli népe és ereje ahhoz, hogy Szabó Istvánt és Lázár jeruzsálemi prostijainak gyalázatát meglátva elpusztítsa őket.
Még akkor nem volt egyetlen mai ország sem a világon, csak tökéletes harmónia teljes galaxis, bolygók lakosainak embereivel együtt.

Derláné állandó vatikánba ment báránya és sátánistái első pillanattól együtt mészároltak a lyukas szívű Szabó Istvánnal és Lázárral világ könyvtárukat már Kohut embereken, angyalokon, isteneken hajtották végre sátán és talmud nélküli világban.

Az ózdi 666 központ többszáz éve legyőzte Japánt átvéve a földöntúli hatalmat, készült a fogadásomra. Iszonyatos vérfürdőjével a Bertalan utcai állandó kommunizmussal, nácikkal, minden kor berendezőjével járnak együtt iszonyatos módon megtámadva a Benkő embereket, angyalokkal együtt, mindig üzenve Soóssal, akinek azóta csak hóval felel, hogy az általa már megismert Benkő égi mennyország embereit, angyalait felfoghatatlan módon iszonyatos fertelemmel végzi ki előtte Lucifert hozva az egykori ózdi 666 által létrehozott egykor tűzben járó égi mennyországból, hogy a Benkő emberek és angyalok egyszer énekeljenek neki, amiről Lucifer nem tudhatott.


Derláné székesfehérvári vatikáni központ többezer éves Kohut emberek és istenek mészárosként engem utolsónak hagyva lemészárlásra átadva engem a Ménesi cigánytelepének és Derla Bandi utcanépének Majóné Erikája hunnia vatikáni börtön támadóival együtt felfoghatlan Derlánétól, az összes óvónőjével együtt, amiket állított az egész világon jövő vatikán létrehozása mellett Ménesi cigányt akarta állítani egykori Krisztus gyilkosaként az égi tűzben járó Jeruzsálemnek jövő Krisztusának, cigányként.

Derláné vatikánja többezer évvel ezelőtt ment neki az embereknek az egész világon, mindezt az egész világegyeteme egykori Kohut istennel együtt végig nézte. Itt meg lehetett volna állítani a vérfürdőjét az ózdi cigánytelep Bertalan utcai kéjgyilkosoknak, sátán népével együtt.

Mikor engem megtámadott Szabó István lyukas szívvel megsebesedett, senki sem vette észre, mi történt, Illés nem tudott beszélni, a galaxis végig nézte a földönkívüliekkel együtt a Szabó támadását.

Derláné jelen vatikánja ezt követően sem hagyta abba a Kohut emberek, istenek, angyalok mészárlását, létrehozta a Talmud állatait, a sátánt, azzal a céllal, hogy tovább mészárolja az embereket, isteneket, istennőket a csillagok között.
Derláné többezer éve járja Kohut emberek mészárlásával a világot, állandó bárányként, hogy feszületes, így van betéve a sátán bibliájába ahová való. Ezt is átírták egykori római egyházban berendezkedve, ahogyan most is tették, hogy a bárány Jézust jelenti, rengeteg hívével az egész világon gyakorolta a vallásokat, miközben folytatta már Talmud állataival, sátán kivégző gyilkosaival az emberek mészárlását. Ezt becsukott szemekkel nézték végig.

Átrendezték az egész világot azóta, Magas-hegyi erővel diafilmek alapján egykori négy évszakos teljes világegyetem felszámolása céljából hozták létre az országokat különféle nyelven beszéltetve őket Magyarország ellen már.

Hatalmas Derláné többezer éves bárány, hogy senki sem tudta fehérhári központja feszületére tenni, hagyta, hogy megalkossa önmagát az ózdi 666 fekete mágus cigányközpontja Bertalan utcai vérfürdősökkel, hagyta az egész világ, hogy végezzék a felfoghatatlan, cipelve az égi muzsikás Benkő angyalokat, embereket folyamatosan járva a világot, üzenve Kohut istennek gyalázásai közben Miskolc városának, aki csak hóval felelt.

A tűzben járó egykori égi Jeruzsálemet már az ózdi 666 hozta létre egyetlen tökéletessel, Luciferrel, azzal a céllal, hogy elpusztítsa, mint tökéletest. Az ózdi 666 központja egykori Ménesi cigánytelepének első pillanattól Derláné báránnyal és a lyukas szívű Szabó világkönyvtárát Benkő és Kohut embereken együtt hajtja végre maga helyett, ezt az egész világegyetem természetesnek tartotta többezer éve, hogy akinek szíve és tökéletes, azt le kell mészárolni.

Első pillanatától Ózdnak létrehozva Bodor pusztítóját a világűrnek, ráuszítva Kohut Isten népére a világegyetem felszámolása végett kezdve együtt így közösen, ahogy itt vannak az én mészárlásommal együtt közösen maguk helyett utolsó felvonásaként a Kohut Istennőnek, hagyták az egész világegyetemmel, hogy Bodor pusztító és lánya a többi világszörnyével Túri Ferencnek, Török Erzsébet már spanyolok előtti emberek mészárosainak Spanyolnátha néven virusokkal, mészárlással, csonkítással, gyalázással, állandó kínzásban örök gyalázatlan hagyva a Benkőket fertelmesen végezzék ki őket egykori mennyországuk zenei tökéletessége végett, ezt mindenki természetesnek vette, hogy az embereket, egykori angyalokat, mert tökéletesek voltak, így kell kivégezni, barakkos legyekkel, indiai cigányokkal, pókokkal, űrlényekkel, fekete mágus kígyókkal, éjjeli baglyaival Egyiptomnak Innin állandó bevetésével megfosztva őket mindenüktől, minden ékességüktől, rémségessé téve őket,mint az általuk soha nem ismert Lucifer, saját tetteiket többszáz éve rajtuk végrehajtva járják a világot együtt így a két utcába tett összes világával és világűr gyilkosával engem mészárolnak 59 éve már maguk tettei helyett.

Utcanéppel volt beállatva ide Egyiptom, összes koruk végrehajtása közben, nem lett volna kár érte, meg a többiért sem, mivel nem emberek.

Miskolc teljes egésze hagyta, hogy Bodor a pusztítója a világűrnek, felszámolva a Kohut világegyetemet hozzon magával hálójában, tudta mindenki, hogy ki vagyok, fényevésen tartottak maguk helyett, úgy, ahogyan eddig tették az embereken az egész világon és világűrben a halál népeik, amik értékesebbek voltak nálam, mert kimentették a halálokat a megyéből, koldultatott Miskolc városa tovább a halálok helyett. Derláné állandó bárányt még sem vágta le a vatikánkájával, nem volt ellensége ezek szerint, hogy együtt folytassa a vérfürdőjét a talmudjával, sátánjával, ózdi cigánytelepével az összes tökéletesnek mondott és szívvel rendelkező emberek, angyalok iszonyatosan történő lemészárlásával egyet értett.

Derláné Éva az összes Évájával a Vatikáni hatalomnak hagyta, hogy engem fényevésen tartsanak maga helyett, nézte a gyerekeimet, hogyan támadnak meg előtte Majóné Erika nemi állat börtön vatikán bűnözőivel Derla Bandinak, majd még ezt követően megtámadott engem a gyerekkel együtt utánzó iszonyatos féregállatával, deformáló csapását bedobta valamennyiünkbe. Müller, amitől félt a két utcába tett egész világegyetem, nem kényszerítette Derláné állandó bárányt arra, hogy támadjon az utcanépével Begaláéknak, meg hogy megtámadja a gyerekeket, még ha hatalmasabb erővel bír is, mint a Kohut Isten. Derláné még ekkor sem nyughatott Sarkadyék újhelyi állandó náciként beállított saját népével, miután együtt felszámolták egész keletet Hogy a Mária, hogy az Éva kirárulásával a Benkő embereknek, létrehozva Müller Péter Sziámi kivégzőgépet magához még itt sem nyughatott meg vérengzésében, mert hagyta, hogy az ózdi cigánytelep saját sátánjával, Talmud állataival Bodrogi Gyula első újhelyi kislánygyilkossága óta együtt gyilkoljon és árulja ki kurvaként Ménesi cigánytelepe helyett a semmiről sem tudó tökéletesnek gondolt szívvel rendelkező embereket. Még ekkor sem nyughatott vérengzése közben, nyelésekkel jelentkező férfi kívánó kígyóit dobta az ártatlan,semmiről sem tudó emberekre, istennőkre, angyalokra, s ez mind a Kohut isten népe volt, még nem volt Ózd.

Derláné engem utolsóként hagyva Kohut isten egykori szereteteként, hagyta, hogy a saját kivégzője, Müller Péter Sziámi megcsonkítsa a fogaimat, eszméletlenségig kivégezzen, minden szereplője helyett a két utcának, körbejárva a patológiákkal beállítottak betegségein, támadva minket, tudván, hogy kik vagyunk, Müller Péter menhelyi cigányaival folyamatosan járva a világegyetemet értelmiség legyőzést hajtson végre többezer éve az egész világon. Ez a Vatikánnak normális volt. Lezárta a határokat Derláné vatikáni rendőrséggel és saját börtön orvosokkal, hogy végezzenek velünk nyugodtan kedvük szerint az általa tudott Bertalan utcai Benkő emberek és angyalok mészárosai, minden ország belegyezésével
Sőt, a saját vatikáni börtön orvosok tudván, hogy ki vagyok, skizoprenné nyilvánítottak maguk helyett, tudván, hogy ki vagyok. Derláné Vatikáni hatalmával 81 éve folytatva a mészárlását a Kohut embereken, hagyta, hogy saját kivégző Müller Péter Sziámija neki menjen a neve miatt az öcsémnek Kupai Janika saját együtt mészárlói deformációja miatt,mert dadogott a kommunikációs mészárosa.

Derláné állandó bárány feszületre szánva Alba Regina központjában, amit meghagyott a jövőjének még ekkor sem nyughatott, létrehozta a II-es elmeosztály elmebetegét, ráuszítva mindenkire, hagyva, hogy azt tegyen, amit akar. Még ez is kevés volt a vatikáni hatalomnak, megalkotta ezer éve a Vörös Oroszlánt az összes kommunista kor, benne szereplő zsidók, mint sadduceusok, farizeusok, rózsakeresztes rendek, szabadköműves rendek, antikrisztusok, két hatalmas pusztító, ezer éves sátán népével maguk helyett Kohut angyalokat, embereket téve főszereplőnek Szabó István állandóan megmaradt lyukas szívű és már a hozzá csatlakozott Lázár jeruzsálemi nemi kivégzőivel folytassa a Kohut népek gyalázását már.

Az elmebeteg szóval nem lehet kifejezni a Hunnia vatikáni börtön vérengzéseit, hogy az összes világ pusztítót megalkotta további vérfürdője miatt a Kohut Isten népe ellen. Állatokat vetett be emberek ellen. Saját kivégzőjével járta folyamatosan a világrészeket, hagyta hogy Müller Péter Sziámi parancsoljon minden korban a saját orvosainak, hogy elmeosztályra juttassa ugyanígy lezárt határok mellett a Kohut istenek, emberek, angyalok mészárlása közben elmebeteggé nyilvánítva őket maguk helyett.

Nincs rá förtelem, ami Derlánét a sátánistáival kifejezi, hogy mindezt a gyilkológépet emberek ellen létrehozta, az elmebeteg szó kevés ehhez, amit szándékosan hozott létre.

Derláné vatikáni hatalommal ekkor sem nyughatott, létrehozta Japánt nagypán népével egykori Pszichografológia őseként az összes országával, ami benne van földöntúli hatalommal felruházva további mészárlás és gyalázása végett. A Révész utcáján Sátoraljaújhelynek felvonultatta ellenem az egész világegyetemet minden saját csapásával, Kolcza Máriájával már végtelen szappantisztító sorozatokkal butítva el mindenkit, Bencs Marianna nagyhasúval beállított kurvájuk helyett, Moldován Nórájuk,mint patológia helyett saját űrhajóival mint már maga által létrehozott freudizmussal gyalázza Bencs Marianna saját orosz gyilokgéppel járóval hagyta többezer éven keresztül, hogy az angyalokat, istennőket Ménesi cigányai petesejt beültetés mellett pároztassa össze az angyalokat, hogy meggyalázza a Kohut nevet. MInden Erika kurva a sajátja többezer év óta, amik helyett kurvázással kezdték minden esetben az angyalok és emberek támadását maguk helyett. Ez a világegyetem számára normális volt. Felmerül a kérdés, a vatikáni minden gyilkológépet Kohutok ellen létrehozott erejét honnan szerezte, azzal a szándékkal hozva létre a többi gyilkológépét, amiket elmebetegség néven nem lehet kifejezni, azzal a szándékkal, hogy felszámolja az emberiséget, mert szerinte tökéletesek voltak.

A Tatárdombján az Iker toronynak értek el a kezdeti találkozáskor Melionnal, egykori külön járó jungista napbaöltözött Mária menyországának elméletéig, s itt egyből a Tarot 13-as halálkártya jön Derláné bárány húsvéti feszületessel.

Mi van a Tarot kártyák népei felett, aminek Derláné bárány csak egy halál kártyáját jelenti?

Feltételezés szerint Melion első pillanattól meglévő napbaöltözött asszony Máriájának népeit is létrehozó, mind a száz kártyájának a Tarotnak megfelelelő egykori népeket megölte,hagy Derláné Bárányt azzal a céllal, hogy felálljon a létrehozó világűr szörny,miután én és gyerekeim nem vagyunk, felszámolva az általa létrehozott Angliát, Ausztráliát, ennyit hagyott, ezek is ember gyilkosságból vannak, meg haláljából Zsóka Kacsájának, az űrszörny végezve mindennel, ami tökéletes volt iszonyatos vérengzéssel végezve az emberekkel, mindenkivel,ami tökéletes volt, felmegy majd a Vatikán élére. Eddig három jelöltem volt, Bodor a Pusztító, mint Krisztus, Ménesije cigányként, de eszembe jutott, hogy a bárányt a jungista hatalommal valaki megalkotta.

A jungizmust békén hagyta egészen mostanáig, most egyesítette Derláné bárány húsvéti feszületét berendezve rajtam végrehajtva valamennyi feszületét a világnak mészárosait a Benkőknek létrehozva az ózdi 666 földöntúli hatalmával, iszonyatos vérengzéssel, csonkítással, gyalázással hajtják végre közösen a világúr teljes megsemmisítése céljából megalkotott űrszörnyeivel kivégeztette az ellensége, Kohut isten minden emberét, űrhajóit, isteneit, minden mészárosát ráengedve ének tehetség miatt a Benkőkre, mindezt azzal a szándékkal hozta létre, hogy felszámolja az embereket, mert szívük volt és tökéletesek, tehetségesek voltak, nem ismerték a rosszat.

Derláné bárány vatikáni hatalmával megalkotta nagypán népét hagyva meggyalázni, megcsonkítani az ózdi 666 akkor létrejött cigánytelepével, hogy a Benkőket fertelmesen csonkításokkal, gyalázásokkal elevenen elrohasztva őket zenei tehetségük miatt ki nem mondató módon gyalázzák azért, mert saját törvényekkel rendelkeztek, szeretettel éltek és szépek voltak, nem ismerve a betegségeket sem. A bal szemem támadója születésemkor szintén a vatikán által létrehozott saját égetését az állatainak mindig megrendező, maga helyett a könyvírókat elégető állata megtámadja tompalátás miatt a bal szememet Ménesijével.

A már megtalált jungizmust és a vatikáni hatalmat Derlánénak adó Szabó István lyukas szívű egykori Vénuszt támadót megalkotta Lázár népével, mint nemi gyalázóival Ménesivel együtt, végig nézték, hogy a nagypán népét felszámolva létrejöjjön a miskolci Rákóczi tér, amelyik felfoghatlan gyilkológépként, mészárlással, csonkítással, gyalázással végzett a Benkő emberekkel és angyalokkal, utoljára az öcsémmel, Kohut emberekkel és velem is, miután Derlánéék által létrehozott miskolci Rákóczi tér pusztítókkal felszámolja az egész világegyetemét Kohut istennek, mint ellenségének.

Derláné vatikáni többezer éve feszületre szánt bárányként járva azóta a nácijaival, még a Tatárdombra saját Bodor pusztítója és Müller Pétere által sem nyughatott, belém döfte a falós engem állattá téve Bodorné Ágnes csapását, tudván, hogy én nem Rákóczi téri vagyok.

Mikor idehoztak a Kiliáni börtönbűnözők, Törőcsik népével itt is megtámadta a lakását Ménesije mellett, amelyik születésem óta rám adta az összes Ánges kivégzésre többszáz éve szánt főszereplőjének ruháját Ménesijével, végig jártak a lakásban, amit Derláné vatikáni erővel megengedett nekem egykori Vénuszként Ménesije által minden összemocskolva, mindent tönkre téve, mindent ellopva, minden szeretet elvétele mellett, amivel kezdtek a Vatikáni börtönével Duna tévéjével együtt mentek a római templomba saját elme papjaival, végig itt voltak, átadtak a Rákóczi téri fertelmes Benkőket iszonyatosan kivégző csonkítók, bénítók közé, Szabó lyukas Istvánja világ könyvtárát rajtam hatotta végre, tudván, hogy ki vagyok. Saját II-es elme óriás elektromos szörnye kezdte olvastatni velem hatalmas erővel ismét Szabó István világkönyvtárát, amit Kohut isten egykori szörnnyé vált testvére alkotott meg, végig nézve a mészárlását Derlánénak többezer éven keresztül. Örülhet Kohut Isten testvére, mindenkit a Bertalan utcai vérfürdősök gennyes nemi szervként létrehozva meggyaláztak, megcsonkítottak, iszonyatosan kivégeztek azzal, hogy nem ismerik a bűnt, a rosszat.

Kohut isten egykori testvére szörnyként nyugodtan éldegélt többezer éven át a világűrben saját földönkívüliejivel, mint szörny hozzálátott iszonyatos fertelemmel végezni mindennel a világegyetemenben, ami emberi volt és tökéletes.

Derlánét vatikánai felruházva még mindig nem állt meg vérengzésében, megalkotta kislány gyilkosként az összes zsidóját a világnak.
Ez a végeredmény, pár ember megmentve őket a genyó 666 vérengzőinek ufói által és mi vagyunk még hárman utolsó áldozatként, a születése óta 666 cigány börtönnel kurvák helyetti gyalázatával nézve végig 81 éve anyám Benkő angyal gyalázatát gondolkozás nélkül értelmiség legyőzést végezve a világon többszáz éve.

Derláné vatikáni hatalommal felruházta Bródy Jánost, hogy alkossa meg zöld tollas vatikáni hatalommal az állandó Lázár Stefániája rima jeruzsálem egykor vérengzővé nemi kivégzőhöz érve egy ismeretlen világ végét megadó lényét Bródynak, tudván, hogy a vérfürdős 666 központ mit fog művelni Szabó István lyukas szívű egykor az égi királynőt megtámadó Illés által megsebesült világ könyvtárának többezer éve folyamatosan maguk helyett ártatlanokon, mert szívük volt hajtották végre saját gyilkosságaikat.

Március 7 a születési dátumom a nagyobbik lányommal, aki miatt Ménesi Rákóczi tere saját cigányaival Derlánénak, petesejtet tett belém napokon keresztül hatalmas fájdalommal.

Minden Vénusz miatt volt többezer éven át berendezve március idusán, zöld szemű Jézusokkal, Krisztusokkal, Petőfi csillagrendjével, mint egyetlen harcossal.

Március 7-én született meg egykor Kohut testvére ember formában teremtő Kohut Isten testvére által, így lett megsebesítve Derláné által már, saját csapása által. Szabó István lyukas szívvel mártírként megsebesült Illés által, mert megtámadott engem, amikor néztem Kohut testvérét az égen. Innen tudja Szabó István és Lázár a március 7-es születésnapot. Sajátja Bodor Ágnes pók, ők hoztál létre Lázár nélküli világban az ózdi 666-ot.

Szabó István lyukas szívű ismerve a születésnapi dátumot szíven szúrva engem saját vizsgálatuk után a Révész utcájukban, folytatta rajtunk a világ összes apokalipszisét, Műllerével minden szerepbe engem téve.

Derláné felfoghatlan mészárosa a világegyetemnek, meggyalázva iszonyatos módon, megcsonkítva kommunikációsan végleg kivégezve az embereket, istennőket, isteneket, világ egyetemet azért,mert szerintük szívük volt és nem volt bennük hiba.

Csillagmedvét, amikor a Bertalan utcai fertelmes állatai a világ gyalázatos csonkítóinak, azoknak, akik szépen beszéltek, énekeltek, szeretetben éltek, szívükben benső törvények voltak, kommunikációs csodák voltak többezer éve tartó semmi rosszat nem ismerő Révész és Bertalan utcai világ urai által meggyalázva minket, tudván, hogy kik vagyunk, a fertelem Bertalan utcája a Vatikánnak, hagymaszagot tett Bodor Ágnes űrpókja csapásokkal feltélezés szerint a hónaljaiba, az Ardó kivégzőm apja miatt, mert hagymaszagú volt.

A hagymaszag olyan gyilkosok szaga, amik kéjjel ölnek embereket. Itt születésünk óta a kéjgyilkosok országa szagolt minket, támadott folyamatosan kivégzéseik közepette, mert büdösek voltak a Kohut és Benkő emberek mészárosai. Itt tettek bele Bodorék a lányom hónaljába valamit, hogy undorodjak tőle, mert az apjuk hagymaszagú volt, végig élvezték, mikor mondtam neki, hogy mosakodjon meg.

A pisiaszaga Koncz Zsuzsa kéjgyilkosának az ózdi központnak azért van, mert nemi gyalázó.
A betétesek, amikkel megtámadták folyamatosan az áldozataikat, azért lettek, mert nemi kivégzők.
A hullaszag a dögöké, a kénköves szag az ördögöké, melyekkel az ózdiak járnak, a vérszag a vérszívó Zitáké, a lábszag sátán népéé, a dohszag szekrényből kiszedett saját báboké. A dögszag a sötétkapus dögöké, a szájszag, a szájra támadó csapásoké,amiért Bettit Bodor Ágnes férje MÉnesi vatikáni csapás megtámadta, mert az űrpóknak szájszaga van. A kommunikációs szájbénítók szaga iszonyatos fertelem.








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rima Jeruzsálem magyar nyelven csonkító mészárosai tettei
  2017-01-31 07:19:55, kedd
 
  A régi Alba Rerina fővárossal rendelkező emberiség istenekkel, angyalokkal, istenőkkel, a világúrben, mint galaxison, bolygón, világegyetemben élő emberek, melyek örökéletűek voltak közösen kezdték el a jelenleg Miskolc néven 130 éve berontott felfoghatatlan, szavakkal ki nem fejezhető, iszonyat és fertelem szóval sem ki nem mondható világrendszer liikvidálása után fogadására az utolsó Istennő, Vénusz Kohut isten tökéletes föld bolygója az egész világúr legyőzése után saját ufóikkal, szörnyeikkel, mint Bodor pusztítójával a nyolcadik utas, a halálnak, űrlényekkel, melyeket Dávid Mónika osztályára rendeztek be Vénusz fogadásra azzal a céllal, hogy a Benkő angyalok védelme alatt élt emberek és Kohut tökéletes világegyetem kivégzése után rajtam, mint Kohut isten Atlantiszi tökéletes szeretet istennőjén mindkét emberiességi törvényekkel rendelkező igazság bajnokai Lenin korával együtt minden világrészen élő nemiséget, bűnt, rossz tulajdonságokat, csúnyát, torzat, betegséget, ferde hajlamot, perverzséget, szex szó bevetése óta már hatos számából az utolsó egykori Róma területén élt Világ-Magyarország iszonyatos vérengzéssel, gyalázással, csonkítással, bénítással, nemiségük meggyalázásával, fejük megbénításával, űrlényekkel, mint Hamvas Béla ördög által megírt egykori tökéletes harmónia világát megrontó ördögökkel, saját cigánysággal, amik tort ültek velük, őket is likvidálva többszáz évvel ezelőtt összeállt a genyó néven Turcsányi házaspárral berendezett összes űrhajósával és legénységével, Putyin állandó kommunizmust végrehajtó, Vörös Oroszlános egykori Sátán népével, összes zsidójával a világnak, Leninizmussal, Józsefvárossal, marxizmussal, darwinizmussal, freudizmussal, jungizmussal, teológusokkal, saját papokkal, minden egyházával a világnak minden korban, görög egyház kivételével, minden tanárjukkal, gyors-gépirójukkal, saját orvosokkal, nővérekkel, boltosokkal, szakácsokkal, taxiisokkal, politikusokkal, újságírókkal, médiájukkal minden korban. óvónőikkel, dadusaikkal, mint az angyalok, istennők, zenei csodák saját tetteik, gyilkosságaik, deformációik, torzulásaik, testszaguk, nemi ferdüléseik, arc nélküliség nélküliségük, Kupai állandó dadogós libalábú kezdetével a fel nem foghatónak fejezik be az egykori tökéletes zenei és emberiességi benső törvényekkel rendelkező harmónia miatti fertelmes iszonyat és fel nem fogható csonkító, bénító, őket kiáruló, megtermékenyítő, mint istennők és angyalok összepárosításával befejezett Kohut és Benkő emberek által lakott Föld teljes egészének mészárosainak beállításával rajtunk, mint a meghagyott Benkő angyalon és Kohut isten angyalán, öcsém, mint angyalon, rajtam, mint Atlantiszi Vénuszon lezárt határok mellett a saját első démonjukkal kezdett első embergyalázás óta létrejött emberi formájú tisztátalan lélek kezdete óta folyamatosan építeni az összes bibliáját a világnak, mely belőlük összeállt egykori mészárosok nevével Benkő, Omega, Metro beállításával Illés együttessel együtt indult egykori Benkő teremtő által létrehozott angyalok uralta emberiség és Kohut Isten, mint teljes világegyetem űrlényekkel való berendezése mellett rajtunk közösen saját csonkításuk, világ-könyvtáruk, minden rossz tulajdonság, amit nem ismertek, minden torz és sánta, lyukas szív, deformáció végrehajtói által berendezve egykori világ-Magyarországból maradt jelenlegi Magyarország néven Vénuszon együtt kezdték el a Benkő tökéletes világ ellen elkövetett fel nem fogható iszonyat véggel, Kohut isten galaxisának felszámolói helyetti Vénusz áldozással a világszörnyek tetteinek végrehajtásával berendezett elmeosztályokkal, saját pszichiáterekkel kezdtek a Benedek utca 17 szám alatti egykori emberek által élt jelenleg Heves megye központban tökéletes csillag által védett ország mészárosai által minket támadva születésemkor Pszicgrafológiai okkultista vérdürdő kezdetével a Keresztöltésnek, születésemkor füleim deformálával a legyek miatt, anyám, nagynéném, egykori nagymamám, Jutka kihalatása mellett Bíróval berendezett Bertalan utcai három első lépcsőháza által egykori Müller Péter Sziámival közösen létrehozva a hallásnélküli szőke németnek mondott Kohut isten népének zenei Benkő angyal zenei csodái miatti hallás analfatézmusát 1950-ben tigris évében, ahogyan a tompaplátóként Urbán Tiborék által megrajzolt átírt Időjelek világvégi megadó beállítása mellett a lyukas szívű Illés által megsebesített egykori Vénusz támadó Gönczölszekér teljes személyzetével, mint Illés zenekarával a gönczi bibliának előre várva a fogadásomra szeretet istennőként, meggyalázva, ahogyan mindig tették a Kohut néven élt brazil angyalt, egykori Ázsia és Amerika teljes területén élt Benkő utolsó angyal meggyalázása, petesejt beültetése mellett, ahogyan teszik ezt genyó nemi szerves kivégző, csonkítók, bénítók, fertelmes létrehozása kezdete óta a Bertalan éjszakai vérfürdősök összeállításával születésemkor az egész jelenleg Miskolc névtárával rendelkezőivel az egész világon, kurvázásommal minden Ágnese helyett a fertelmeknek, Vénuszt főszereplővé téve saját kivégzésük végrehajtása miatt, minden Halak szülöttjével az egykori bolygók meggyalázóival, csonkítóival, mnden Mariannájával az állandó mérgezőivel az embereknek, angyaloknak, istennőknek, Gabrielláival a kivégző nemi csapásoknak, minden Katalinjával Atlantiszi kezdet óta a fertelmek helyetti tettük végrehajtása beállításával, minden Erika, mint nemi csonkító, kivégző fertelmeinek végrehajtása beállításával, minden Ildikó, mint nemi kivégző egykori démon első embergyalázás óta létrehozott Kozma Zsuzsanna és összes Zsuzsanna tisztátalan lélek beállításával démonként, minden János beállításával, Erdei néven, csonkítók, bénítók, nemi gyalázók beállításával, reformátusok kitermelésével folyamatosan a már régen elfelejtett első mohamed medve iszonyatosan történő Ádám csutkával megjelölt Bertalan utcai fertelem ismétlésében Som egykori tökéletes világ medve kommunizmusa Erikájuk tettei Vénuszon való kezdetével a medve kommunizmusnak, Simon és többi biblia majdnem teljes egészével beállítva őket Vénusz fogadásra, földöntúli hatalmat megkaparintó vatikáni erővel bíró deformáló és mindenki rossz természetét utánzó Derláné állandó bárány beállításával már három gyerekes nemi kéjgyilkos családból, Orbán indiai legyek barakkos beállításával Vénusz kivégző legyekkel, Vörös Oroszlán Halak szülött Edó mezőkovesdi központ őrült Johannája kezdetével Heilig Gáborokkal, Csiba kivételével minden Gáborral, Gábor Zsazsa kezdetével minden légynek szőkeként, Fejjel Ani beállításával a Begala sváb csonkítóinak, gyalázóinak, Müller Péter halálvilág építővel járó Farkasok kezdetével indult az öcsém és ellenem utolsó Kohutként és Benkőként lezárt határokkal az összes első démon által okozott embergyalázás óta felépített három biblia szereplői helyetti főszerepekbe minket téve saját tetteik, kivégzésük, deformációik, szaguk, rossz természetük, válásuk a kurváknak a hozzájuk hozott egykori sátán népétől, űrlényektől gyalázásával Benkő angyalnak és brazil angyalnak Kilián teljes egészével az állandóan velük járó angyal gyalázóknak,minden kurvájuk félrelépése miatti gyalázatával a Benkő általuk meghagyott anyámnak, zöld szemű minden zöld szemű egykori Jézus beállítása mellett Vénusz áldozás kezdetéhez Jézusként, minden Varga állandó vaskori vasfüggönyös helyetti vaskori korokat a Benkő angyalokon vérfürdős csonkítás, örökkétartó gyalázást amyámon és apámon pesejt beültetésükkel, ami állandó volt gyalázásaik közben ratkó kor néven tiltott fogamzásgátló mellett egykori tökéletes brazil angyal öcsémként, Atlantiszi szeretet istennője fogadására az angyalok állandó démonjaik miatti gyalázása közben a médiájuknak születtünk meg előre eltervelten úgy, hogy egyikünk sem ismerte a nemiséget, tompalátó Szabó Roland létrehozásával a média elméje által vénuszi zöld szemekkel, elektromos aggyal, görög isten egykori kezdetével kezdtek születésemkor közösen, ahogy vannak bal szemem megtámadásával előre kitervelten a tompalátó
Szabó Roland helyett Lázár Stefánia egykori Stefániai vérfürdő nemi kivégzője kezdetével Szabó István lyukas szívű folytatásával a Benkő és utolsó Kohut isten istennőjeként engem Vénuszként várva, tudván, hogy lejárt a többezer éve tartó forgatásom a világ felett, hogy nézzek mindent végig, rima Jeruzsálemként nemi csapásként, sátán népeként, Vörös Oroszlános főszereplőként minden novellában később megírt saját mészárosuk helyetti főszereplőként, Heródes többezer éve mészároló egymással fertőben élő testvérpár kezdetével a fajtalankodásuknak saját főszereplőjük helyetti fajtalankodással indulva Benkő Dániel állandó nemi kivégzője a Benkő angyaloknak hitler állataival perverzió bevetésével, Godzsák Ildikó egykori sátán felesége nemi gyalázó bevetésével engem főszereplőjeként egykori sátán feleségnek, minden Margit főszereplő, mint nagymamám Szaszák emberi világának minden korban történő szívinfarktusát apámon a gyilkosokkal végrehajtott likvidálásával maguk helyett három agyvérzésével Müller Péter Sziáminak népe helyett megszüntetve a Kohut nevet minden Gyulája a világnak beállítása mellett apát Kohutként állandóan gyalázó Gyuláival a világnak, minden Pálnak Palik néven mint állandó Benkő emberek és angyalok gyalázói helyetti tettek, gyalázások végrehajtói helyett főszereplővé téve engem utolsó Kohut Vénuszként, minden Jutka Mülleri halállá vált nemi kéjgyilkosával egykori Müllernek a világon, minden Piroska mülleri démonja helyetti főszereplőként való megtételemmel saját tetteik, kéjgyilkosságaik helyetti gyalázás szándékával, Majóné Deme Erika és minden Erika deformációja miatti támadásunkkal nemi gyalázásuk végrehajtásával Derláné jelenlegi vatikánjával hatalmas erővel, közösen, tudván, hogy Vénusz vagyok mohamed előtt, akit hoztak, hogy vezessen, hallatára, láttával meggalázta a vatikán vénuszt mohamed előtt, elvéve végleg a szeretetet, megtiltva születésem óta hogy szeressenek, elvéve a tiszteletet,állati létformában,koldulva hagyva élni maguk helyett, ahogyan ők tették eddig a Benkőkkel, az első görög isten megtámadásával kezdtek Szabó István egykori Vénusz támadó lyukas szíve miatti támadásommal, tettei miatt rajtam folyamatosan végrehajtott egykori teljes emberiségen végrehajtott általuk megírt összes rémtetteik főszereplőjeként maguk gyilkolását, csonkítását, megbénítását, mindenük elvételével, fényevéssel, maguk helyett, rettentő félelemben, remegésben, nem tudva semmiről hipnózisba téve anyámat és minket egykori római egyházas Magas-hegyi teremtő által, reménykedve segítségben utolsó pillanatig, látván, hogy mit tesznek, hogy tudjunk semmiről, elölről kezdték folyamatosan a tökéletes emberek, istenek, angyalok világ könyvtárával Szabó lyukas szívű jelenleg ózdii űrhajósaival űrlények tetteinek végrehajtásával a galaxison élő tökéletes emberek gyilkosságainak főszereplővé tételemmel a kiadott könyvek és filmek szerint, folytatva megállás nélkül a saját kivégzésüket, Rózsa neveken berendezett egykori saját vallások létrehozásával nemi csapásaikkal Vénusz gyalázással, utolsó brazil angyal öcsém csonkításával, bénításával Müller Péter Sziámi által fényevésen tartva barakkos legyek egész keletjével együtt eddig Kohut és Benkő emberek iszonyatos vérengzőt kivezetve keletre Vénusz áldozással, minden tisztátalan lélek miatti kivégzéssel saját tetteik miatt, minden feszülete végrehajtásával a sátánnak Rózsái helyett, Tóth Margit jelenlegi miskolci szociális hálózat torzával, alkoholistájával diplomássá téve egykori analabétáikat, mint az egykori még ismeretlen istennel együtt élő göndör hajú Szaszák néven mégmaradt egykori angyalok, emberek kis termetűekként élő, általuk gerincüket állandóan támadó Jakab Jutka Klára és Molnárné Marika és az összes Marikája a világnak minden gerincbetegével együtt saját cigányságuk Győzike állandó bevetésével győzőként a cigánytelepével Balta Nikolett egykori démon ferdeszemű kéjgyilkos Baltás doktor Végh Antal Simon Elekével a pusztai helyeken Katalin néven minden Margit kivégzőivel infarktussal őket állandóan így járva a világot folyamatosan rettegésben tartva őket, éheztetéssel maguk helyett, csúfulásukkal fehérségük miatt, ingyen dolgoztatva a miskolci Szendrei kurvákkal Pálffy sánta Gyulával, saját ügyédeikkel hajtották végre a Szaszák isten tökéletes népeinek kivégzését, amiért beállították egykori nagymamát a Kohut és Benkő család mellé ismétlésében tetteiknek.

Miután szemem támadásával a görög isten formában létrehozott Szabó Rolanddal üzenve Angliába Rolandnak, hogy jöjjön megmenteni Vénuszt, Bodrogi Gyula apa állandó támadóival az összes Gyulának tettei és nemi kivégzései ismétlésével rajtunk Keresztöltés legyeivel kezdték születésemkor a család fogainak kiszedését Bodor Ágnes pók népével, nevetve azon, ami állandó lehetett, hogy az emberek nem tudják megszokni a Rákóczi téri démonok protézisét, minden részük deformálásával minden időben mellplasztika létrehozásával a jövőre készülve, egykori Molnár Csilla vörös oroszlán csilaga helyetti főszereplővé téve engem Müller Péter Sziámi állandó magyarok csillagaként együtt járó démonjával a Szaszák, Kohut, Benkő tökéletes emberek világának nemi kivégzőjét szépségkirálynővé tételekor megtámadta az orosz egykori Magas-hegyi isten népe Molnár Csillát, mert már a Vénusz volt helyette betéve saját kivégzését megrendezni fertelmes világ gyalázó népével. az összes gerinccsigolya sérült tömeggyalázás megrendezése óta Majöné Erika vatikánt létrehozó Hunnia Magyarország börtönével kezdve a fertelmet folytatásban a Kohut és a Benkő tökéletes emberein, csilagain, istenein, istennőin végrehajtott pusztítókkal együtt induló kivégző sorozatát gyalázatokkal, kommunikációs csonkításukkal, egykori analfabéták és az összes református kitermelésével semmiről sem tudó Bakos József egykori mohamed népének támadójával, ideérve ismétlésben Somot, mint medve népét felöltöztetve mohamednek, ismételték, hogyan végezték ki mohamed lányomként hozott népét Szulák Andrea ózdi halálnépével, kezdve azzal, hogy Ménesi Rákóczi téri cigánytelepe Mohamed embereinek minden részét fekete mágikus eleven, mozgó csapásokkal, szájukkal együtt megrontották, méhükbe betéve Csepregi Éva nemi párzóit, volt a kezdete mohamed tökéletes növénytermesztő népének felfoghatlan iszonyata, gyertyákkal gyaláztatták meg a nemiséget nem ismerő tökéletes embereket,mert a gyertya saját állandó nemi gyalázóként bevetett fegyverük volt első pillanatából az első görög isten megtámadása óta a Kohut és Benkő emberek ellen érző szívük meghagyásával utolsó pillanatig, élvezve tort ülve közben gyalázva folyamatosan őket, a végén Szulák Anrea halálnépe kéjgyilkosaival halálra gyalázta őket. Ez mohamed története a vége már a jelenleg Ázsiaként bejött kelet teljes egészének felfoghatatlan kezdete volt a jelenleg összeállított Bertalan utcai tömegmészárosok által folytatott gennyes nemi szervű genyó istenükkel az űrben ufóik által végig nézetten az állandóan emberek fertelmes kivégzése után hozott Omegával kezdődő Koncert a mennyben, Delhusa állandó várkonyi mondata mellett, hogy embereket nem lehet teremteni, Gyertyák a síron gyalázatukra örökösen kéjjel gondoló felfoghatlan fertelmeivel járva a világot azóta Illésékkel együtt, amik a Benkő angyalokat minden kortól, időtől, istentől, minden királytól elpörölték, üzenve a Magas-hegyi Istennek minden gyilkosságuk végrehajtásával rajtuk eszméletlen állapotba téve őket folytatták a média felvonulását csillagok háborújaként, szívük meghagyása mellett azért, mert tökéletesek voltak végig éreztetve velük azt, amit nem ismertek, nem értettek, elmeosztályukra szállítva őket bevive a saját gyilkosaik mellé, nevetve, gúnyolva, csúfolva saját kivégzésük rajtuk történő végrehajtása közben az első görög isten megtámadása óta ilyen fertelemmel az emberekkel együtt, akik nem ismerték a rosszat, a csúnyát, a bűnt, szívük tiszta volt, saját törvénnyel rendelkeztek a bibliájában egykori sátánnak megírt vasnépe ez így együtt ahogy vannak a világrendszer mészárosainak vasfüggönyökkel együtt megváltoztatták a törvényét a világegyetemnek és az időket.

Bródy János ózdi cigánytelepével kezdte rajtam Ménesi cigányai által anyámat állandóan Benkő angyalként gyalázó kiliáni börtön mellett együtt a beöltöztetésemet minden Benkő isten kezdetével a füleim deformálásával Keresztöltés legyeivel Bodor Ágnes pókkal, végig a Benkő emberek és angyalok világ kezdetével induló mészáros gyalázását, csonkítását, kivégzését elevenen elrohasztását, kezdve egykori romániai magyar kislány jelmezbe öltöztetve engem Vénuszként a Kohut és a Benkő egész világmindenség összes gyilkosságát rajtam végrehajtani maguk helyett, olyan fertelmes módon, ahogyan Bródy JÁnos egykori jeruzsálemi napenergiával működő zöld tollas Időjeleket bermudával együtt létrehozó teremtői hatalmával megénekelte, hogyan ölték meg a Benkő embereket, angyalokat, isteneket.

Bennük van pár általam hallott dal, mint a gyöngécske lány vagyok, piros és kék a ruhám, férfi ágyában engem a hideg lelne uram, anyám varratta új ruhám, saját templomuk berendezése mellett odavive őket áldozni, korai még a konty nekem kifestve őket kurvának maguk helyett gyerekkorukban még hagyták élni egészen addig gyalázásukkal folyamatosan, míg el nem értek a zöld-kék szemű Szarvashoz, zöld szemem kék kezdetű dalukhoz, minden oly szép és minden nagyon jó,nincs is hozzám hasonló, ki a legszebb a világon gyalázásukkal kezdve eleven szívük meghagyása mellett engem várva Vénuszként végig a ki a legszebb a világon Búcs Ferencnével többezer éve, folytatva a Bródy felfoghatlan eleven szív meghagyása melletti ének tehetségük miatti csonkításukkal, bénításokkal, állandó gyalázásukkal a dalokban megénekeltek szerint jaj de édes kislány vagyok, arcom piros, szemem ragyog, mindenkinek adok puszit szájuk meggyalázása mellett tudtukkal, mert érezték, akire nézek boldog lesz ma este, bevetették őket kollektív gyalázásra, ahogyan itt a miskolci börtön bemutatta, azért, mert rajtam akarták végrehajtani a fertelmet, beállították őket egy körbe, körbevette őket a kiliáni börtön, azt játszották, hogy találja ki a Benkő ember és angyal, hogy kinek a nemi szervével gyalázzák. Jaj de édes kislány vagyok, mert a mennyországban lakom kezdetnél már csak angyalok voltak. A mákostészta kezdete állandó G. Maczó Ágnes ébredő vallási játszóterének egykori sünök saját részvételével, jelenlegi rendőrség általi bevetésével, egykori focipályája a jehova kutyáknak állandó végignézetésével a hintás kislánynak, akit engedtek a cirkusz porondra Benkő angyalként kezdve vele a gyalázást tovább hogy létrehozzák minden időben a saját nemi csapásaikból a vallásokat, Rózsa neveivel a Sátánnak állandó kéjkivégzőkként kurvázva őket, a mákostésztát beállították Görbe Nórával és egykori fasiszta kort is végrehajtó apjával, addig tömették szívvel rendelkező Benkő embereket és angyalokat mákos tésztával, míg a gyomruk szétpukkadt. Minden tettüket, amiket a Benkő zenei tehetségek ellen végrehajtottak, saját filmeikben bemutattak a szenesekkel együtt, mint állandó temetői cigányággal.

A Metro együttes, mint egykori talán zsolnai bibliában szereplőkkel összeállt az egykori Kohut emberek és népek világegyetem kéjjel történő kivégzése Zorán Sztevanovics teljes jelenlegi Szerbiájával, Zorán Dusánnal, mint állandó szövegíróval remegő hangján a kéjgyilkosnak támadva nagybátyámat saját tettei végrehajtása miatt, folytatták együtt szentháromságként Japán engem világ felett forgató iszonyatos meggyalázása, kivégzése után Tóth Kecskés Katalin nagypán népe kancsallá téve fogadásomhoz az Időjelek Urbánnal történő átrajzolása mellett a tompalátó Szabó Roland kezdetével tompalátásomnak isaora legyeinek ismétlésével már a jövő Braziliájának Benkő Lajos és Vénusz gyalázással isaora emberré válásával indiai légyből Talmud állataként szemem megtámadásával Darnyi Tamással kezdődött a Metro kislánygyalázóinak penitenciával végződő jövő vatikánra váró kéjgyilkosságainak általuk megénekelt állandó végrehajtása mellett a Kohut embereken és angyalokon a tor ünnepe a miskolci Rákóczi térnek, hogy befejezték a Kohut és Benkő, Szaszák tökéletes emberek, angyalok, istennők embereket sem ismerők tömeges kivégzése, csonkítása, bénítása, mindenük megrontása saját vérengzésük miatt kapott betegségük miatt állandó támadással, többszáz éve már felfoghatlan, fertelem, iszonyat és el nem mondható mészárlása volt ez az ózdi 666 cigánytelepének, tort ülnek 130 éve már saját Rákóczi téri médiájukkal az egész világegyetemben, ahonnan hozták a saját kéjgyilkosait TÚri Ferenc világúr gyalázójának együtt állandóan Bodor Ágnes pókjaival, most bevetették 81 éve a Benkő és utolsóként engem Vénuszként hozó tökéletesek ellen Bodor világúrt felszámoló nyolcadik utas a halál világúr pusztítóját, amelyik engem Ízisz Jézusként maga helyett születésem óta hálójában az ózdi cigánytelepével Ménesi kosztömbe engem öltöztetőnek Bródy dalai alapján, kiabálva nekem Sátoraljaújhely utcáján Sándorné Zsuzsa fogait kiszedve, hogy én vagyok a pina.

Bodor a világúr pusztítója együtt van Ménesi cigánytelepével, együtt adták rám a Benkők kivégzésének kosztümjeit, minden Ágnesük helyett anyámat velem együtt kurvázva megállás nélkül Bodorné Ágnesei által maguk helyett, Bertalan utcai kéjgyilkosok helyett saját főszerepük végrehajtásával rajtam berendezték az egri csillag egri központ embereinek meggyalázóit űrlényekkel Török Erzsébet hazugságával a Spanyolháthájával Vas Tibornak és az összes Vasnak halállá vált egykori legyekkel űrlényeknek adva a Török Erzsébeték által hazugság bevetésével kezdve irigységgel,minden rossz tulajdonságával az állandó Kohut emberek kísértését, hogy bűnössé tegyék, folytatva a sort Vass Tiborék által Illés együttesével Miskolcnak berendezték a korlátjával a sárga villamos kezdetét Újhelynek, kék csillag együttes néven a többi Illés által megénekelt elpörölés szereplőivel megállás nélkül a sátán népe Tóth Klára sárga rózsással rajtam nevetve, hogy ő a sárga rózsa, Dante Isteni színjátékának pokoljáró lett volna állandóan, Török Erzsébet egri csillagok gyalázója Bodor pusztítóval Ágnes pók lánya által körülölelt, melleit birizgáló iszonyatos kéjjel való vezetése közben az egri embereknek Kilián teljes egészével Jakab Jutkával, Varga Józsival, állandó sátán népe gyalázójával, vasfüggöny felemelőként berendezve állandóan az egri csillag és emberek mészárosai között öcsi bénultjával apa támadóival körülugrálva, berendezték a pesti orvosokkal űrlényeivel a Kohut galaxisok felszámolóit, vitettek neki velem virágokat a Hitler Braun kertjéből, Viciánné kertjének virágaival együtt, mert a virágokat saját kertészük nevezi el és hozza létre minden megöltjük névtárával az egész földön, valamennyi Kohut isteneké volt. Bevittem a virágokat semmiről sem tudva a pesti orvosok kivégzéséről sem Melion által felvéve, miután megrendezték közösen rajtam hóeséssel húsvét előtt a 13-as halál tarot kártyájukhoz érve Derláné vatikáni bárány helyetti feszületre tételemet. Vittem a virágokat,nem tudtam róla,hogy azok a népemet jelentik Túri Ferenc I-es psichiátriájára, Török Erzsébet kéjgyilkosa a Spanyolnáthának kidobta az összes virágot a szemétbe. Egri kéjgyilkosok orvosait és jehováit is berendezték együtt Szabó Erzsébet szőrössel, László Zsuzsannával, ózdi feketemágusokkal, akitől az űrlények is féltek, jehováikkal, amin csodálkoztam,mert a jehova kutyájukat felismertem Buksinkban, nem értettem, mit keresnek itt jehovák.
Török Erzsébetnek, mint Kohut galaxis felszámolójának és meggyalázójának az összes orvosával együtt, amik engem skizoprennek neveztek, hogyan viselkedtem támadása mellett László Zsuzsannának, amelyikkel Bodor pusztító és pók lánya együtt gyilkolt mindig a világűrben, engem körbevéve általuk az osztályon tudta, hogy mi történik velem.

A fa ültetők, melyekről Hamvas Béla ördögei tudnak egyedül mohamed népét jelentik.
Hamvas Béla ördögei sorsát 1986-ban kezdték el vérszegényen járatva maguk helyett minden vérszegénye a világnak ebben mindig részt vett, Káli Sándor Benkő Lajos kéjgyilkosa helyett kapualjakba kapaszkodva jártam dolgozni csúfolása közben Hotorán Attila ózdi genyó zöld szemével Vénuszt várva hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

Minden ördöge egykori hajam kakastaréjba tevése óta kezdték el. Így lettem raktáros, azzal a sorssal, ami Hamvas Béla ördögeinek járt volna.

1987-ban Majóné Erika és az összes Erika és Ildikó tetteit kezdték el rajtam végrehajtani, ahogyan tették ezt a Benkő zeni csodás emberekkel, angyalokkal, istenekkel, amiket nemi betegségként kiadtak lexikonokban, orvosi könyvekben, nemi szervemet Bagi Andrea Szabó Máté bőrgyógyász kivételével az egész osztályával és betegeivel Ménesi cigánytelepével szemölcs formájú IV. nemi betegségként megírt vírusokat pakoltak rám a Duna tévé Vatikánjával Derláné báránynak, már teljesen eszméletlen voltam, így cipeltek dolgozni Hamvas Béla ördög sorsaként, amit végrehajtott a Kohut tökéletesek ellen. Nem emlékeztem rá mai napig, hogy Mohamed lányom ecsetelte a nemi szervemen lévő csapásokat. Ettől a perctől fogva mohamed nem akart tudni rólam, de vezetett tovább, mert ilyen mohamed. A többi nemi betegségét az orvosoknak és nemi kivégzőiknek, amiket a Benkő embereken és angyalokon végrehajtottak nem tudták befejezni, mert egykori Melion néven élt jungizmus állandó terjesztője népe megakadályozta.

Ekkor támadott hóval Soós Katalin nevéhez érve az utolsó tökéletes istennő meggyalázása után kezdődő Benkő angyalok általa végignézett iszonyata folytatása nemi betegségeivel Soós Istvánnak hóval, amire én nem már nem emlékszem, azóta semmire sem. Mohamed Kátya Portörő tettei rajtam való végrehajtás kezdetének sátánista bőrdzsekijét rám adva a miskolci újságos idegosztály mosógépet hozva, ami az ő népének tetteit jelentette Kiliánba, Majóné Vatikáni börtön emeletes ágyával együtt, amin megtámadtak közösen a börtönnel és a Begala utcanéppel, Betti vezetett, együtt jártunk vásárolni, mindannyian már hipnózisban, mert mohamed szíve a meggyalázásomkor felmondta a szolgálatot. Támadott már rám a bőrdzseki miatt, szégyellt engem, ez végig az összes Ánges sorsa lett volna, akiket nem tisztelhettek és szerethettek a gyerekei, itt voltak berendezve, folytatták tovább a gyalázatukat, ahogyan végeztek eddig a csodás Benkő angyalokkal Dávid Mónika kivégzőjével együtt.
1987-es kórházba kerülésemkor a strumájával a sátánnak Bagi nevet felvével megszületett a végtelen hosszabbítása kivégzésemnek két egykori tökéletes világ általuk történő kivégzésük rajtam történő végrehajtása folytatása Kormos Kornélia, Bencs Marianna, Andó Marinna, aminek arcát beállították a médiával, hogy én vagyok Éva a sátán börtönéből kivégzőjeként a világűrnek, nemi gyalázójaként egykori Kohut galaxisnak, Kormos Ardó kivégzőmmel jött vigyázni mohamedre és csillagmedvére zöld szemével a jövő népnek nemi betegségei végrehajtása kezdetével az első csapásuknak, ahogyan végeztek eddig a tökéletes Benkő emberekkel és angyalokkal, istennőkkel. Sági Ilona Bagi és Nacsa helyett azt mondta Malek Andrea óriás teremtője által legyőzött állapotomban az agyvérzést kapott Fecske Csabájuk ikerként pusztítót követő helyetti kivégzésemkor apa agyvérzéssel támadó gyilkosai helyett engem végezve ki, berendezte az osztályára Ságinak, Balogh Gizellának az összes nemi betegséggel támadóját a világegyetemnek Kati nevű tanárnőjével Miskolcnak, a sárkány nővér végig a bermuda volt, azért nem bántott, mert nem tudta, mi történik velem.

Az összes jelenlegi orvosi könyvekben lévő betegséget végre akarták rajtam hajtani, mert ezekkel mészárolták le a Benkő és Kohut embereket, angyalokkal együtt.

Születésem óta én vagyok Lázár népe helyett rima Jeruzsálem, Szabó István lyukas szívű Vénuszt támadó helyetti világ-könyvtáros sötétkapus dögjeik állandó támadásai mellett Kati nevet felvéve kiabálták, hogy ők nem kurvák, Szabó Roland tompalátóval kezdtek végig támadásával Brigittának Müllerékkel a hisztijei miatt, 1995-ben kezdték ismétlésben. A Vénusz fogadás Lányom gyalázója által tompalátása zöld szemmel történő megalkotásával Benkő Lajos ellen is bevetve, rajtam ismételve mindkét tökéletes nép ellen elkövetett saját tetteiket, végig Lázár és Szabó István sorsa lett volna többezer évvel ezelőtt a világ-könyvtárával Göncz Árpádnak.

Urbán Tibor tökéletes emberi férfi formává nőtt egykori démon átrajzolta Vass Tiborék Spanyolnáthájával a világ végi időjelek megadóját zöld vénuszi szemmel megalkotva fekete testtel, csak fejjel elektromosan, tompalátón tudván, hogy megszületek, lejárt az ideje a világ feletti forgatásomnak, így kezdték el rajtam Lázár és Szabó István egykori Vénusz támadó világ könyvtárát minden főszereplő helyett engem téve saját népünk tetteit folyamatosan végrehajtva maguk helyett.

A I-es idegre vitt Skapinyecz sánta orvos iker társával nem tudta, hogy ki vagyok.

Kátya Portörője Szegednek Kőporos utcáján történtek előre meg voltak szervezve a születésemkor engem kurvának nevező Szendrei lányával együtt, Benedek összes családjával, mint egykori legyekkel jövőre építkező, Mátainé Katikájával Demjén Rózsi szerelemvonatának idetéve a két utcába Vénusz áldozóként azzal, hogy engem nem szerethet az anyám, amit az emberiségen folyamatosan végrehajtottak így közösen, Oroszokkal, Németekkel együtt.

A Kiliánban folytatták a bezárásomat bolt és közlekedési fóbiával remegtette engem, nem tudtam senkit beengedni, a halak sorsát ismételték Szabóné ékszerboltosnak, hogy remeg, mert elmebeteg, együtt Szabó Erzsébet szőrősével mohamed egykori támadó leszbijének sátán népének. Betti megtagadta tőlem a további vezetésemet.

Amikor csodálták mindketten Király Évát, mert határozottnak látták, anyaként, ekkor megszakadt a szívem,mert nagyon fájt. Király Éva a Király utcájával Bíró lakásfenntartó szövetkezet elnöneként állandó Benkő csonkító, gyalázóként az egész Bertalan okkultista vérfürdős utcájával megtámadott engem születésemkor a kimentett Király Évával együtt, mint egykori démonjával a sátánnak. Ménesi ózdi cigánya szőke hajjal, nagyra nőve az angyalok gyalázatából.

1995-ös elválásomkor Melion doktortől, akit megszerettem, mert még soha senki nem ejtette ki a nevemet lágyan és szeretettel, felhívtam telefonon, hogy elutazom, Hunnia börtön elme film alapján Hardonyi doktor sorsaként, aki már milliárdos azóta, közölte, hogy menjek a mezőbankjába kölcsönért, tudta, hogy mi van velem. Helyette vittek be Bodorék a II-es idegosztályra, amit azóta a többivel együtt felszámoltak villámgyorsan, ki akarták pukkasztani a húgyhólyagomat, kiszedték a fogaimat, a méhembe tették Bodor Ágnes pókját. Együtt mészároltak így kezdetek óta belétéve a Benkők meghagyott méhébe a pókot. Mindenki tudta ezt a megyei kórházban, mert mindig így gyilkolnak együtt. Saját tetteiket hajtották végre, az örökkévalóságig hagyva gyalázni tetem állapotomban is. Müller Péter Sziámi végig saját kivégzését hajtotta végre a két utcai listán körben járva 81 éve az orvosok és két utca felett felügyelve.

A Hardonyiék által történő Benkő sors vég kezdetével emelkedtek Bodorékkal a bankok, behajtási cégekkel együtt Müllerékkel az egész világon.

A Révész utcai névtárához az egykori Kohut tökéletes világ mészárosai közé tartozik Hegyi Barbara, aki támadón közölte velem, hogy az Egri csillagokat rajtunk hajtották végre mohamed combjának gulyáslevessel való leforrázása véggel. Beöltötöztettek a ruhájába Ménesi cigánytelepével. Odatartozik Sugár Ágnes Jászter Gyula, Chaucescu, Oláh Mihály, Oláh Ibolya, minden oláh, Keresztesi familia pusztítói, Kiss Ferencek focizás kezdetét megadói vörös kommunista vörös hajjal munkáspárttal, összes cipésszel, minden mesterséggel, Begala családdal és utcanépével. Valamennyien kivégző kommunikációs cukrosbetegséget létrehozó szürke és zöldhályogos puffasztó csapásokkal járó II-es elme óriás szörnyével együtt mészároló egykori Kohut emberek gyalázói voltak.

Váci Piroska szombathelyi Halak szülött férfihanggal helyetti sorsát, kommuniációs bénítását születésemkor kezdték el együtt Váci médiájával Vác teljes egészével állandó Kohut Benkő angyalok, emberek hangbénítóiként.

A tompalátó Szelep megalkotásával Vénusz várásra készülő Urbán Tibor fertelme a világnak tudta, hogy megszületek, 81 éve közösen így mészárolták le az általuk hozott Benkő Lajost Olaszliszkán cigánytelepével LÉvai Anikónak.

Így támadtak közösen meg a két utcai névlista beállításával az összes apokalipszisével a világnak minden világ urával és országával együtt világegyetemnek ufóival együtt, amik mindezt a mészárlást, gyalázást végig néztek többszáz évvel ezelőtt megalkotva őket a genyó teremtő által.

Szeleppel halott állapotomban folytatták tovább véglegesen letepedve születésem óta velem megfizettetve a semmiből a költségeit az újításaiknak, házat építőiknek, ahogyan itt tették Bíróval saját önkormányzatukkal, panel program néven.

Szelep végtelen szenvedésem miatt lett bábként létrehozva, folytatásban a sorsaként áldozásunkkal mohameddel, akit meggyalázott, csilagmedvével, akit meggaláztak, peteérést hajtva rajtuk végre Truppolai légy szülészorvos előtt Müller Péter Sziámival, amit szégyelltek, azzal a szándékkal, hogy csillagmedvét terhessé tegyék,hogy meggyalázzák az egész világegyetemet Kormos Kornélia általa kivitt Miskolci nemi kurváival dolgoztatva.
Vénusz gyalázásból emelkedett Szelep megjelenése óta az összes kávés, füves elmeosztály, a coca colás Demendi állandó Benkő emberek és angyalok fertelmeivel Bulgárföldnek, amelyik párzik a jövő Vénuszból általa tudottan és mutogatva magát szőke halálnépével a vatikánnak, motorral cipeli, mint Várkonyit végrehajtók egyike, támad engem és mindenkit az üzletében, mint vérengző gyilkos.

Miután ki lettem végezve véglegesen, miután minden munkahelyen, ahová vittek a gyilkosaink közé saját sorsukat, gyilkosságaikat rajtam végrehajtani Moldován Nóra sorsaként a korláti cigányokkal együtt itt megtámadtak engem isten gyermekiként, leszállították a saját szabadköműves egykori Pál Vadas néven Vadasné kisfiú molesztáló kémi tanárnővel folytatta a két család gyalázását freudizmussal. A két űrhajója leszállt, mint velük mészároló.
Ekkor mentek oda tort ülni egykori démonok Szentélek állandó beállítása mellett egykori elsőként idejövő farkas és bárányt játszó sátánjukkal együtt Kiliánnal szentlelkeit Atlantisznak meggyalázó, megcsonkító feszületére Atlantisznak, amit rajtam ismételtek zöld szemével Krisztusoknak helyett Megadjáné Annát tették a hatvanas években szőkéjeként az egykori oroszból hozott jövó népének. Így kerültem én az utcába téve az Annáihoz Müllernek az álmoskönyv szerint Megadja mellé az ágyba a kórházban nővérek által figyelve.
A tigázban már felfigyeltem kivégzésem közben, betegnek nevezve engem a néger sátán népe Francoája által Tóth Asztalos Ildikónak, hogy más viselkedésre tanították az egykori démonokat.
Itt mohamed lányom további hipnózisban meggyalázva saját gyilkosai által népének szólt,hogy van itt egy varrónő, amelyik a tigázuknál viselkedni tanult. Vasné Mártika Vass Tibor népeként kurvázása közben az egri rokonságának, fel van már háborodva,hogy miért nevezik kurvának a Benkő Lajos óta vérengzést végrehajtóival folyamatosan mészárló kivégző betegséget.
Nagy házat építettek idehozva a rongyos székeit, Lénártné bútorait, mint kurvájuknak állandóan, Üres szív címen feltettem, mit tettek velem.

A belőlem nemesedett és emelkedett Hogy a Mária és Hogy az Éva felfoghatatlan kirárulóiként egykori tökéletes Benkő embereknek, minden nemi betegséggel, csonkítással, bénítással, gyalázással soha el nem évülő emberiség ellenes fertelme Miskolcnak. Hogya Mária Vénusz áldozásból emelkedett hivatásában, amikor a saját népem gyilkosa helyett kommunista főszereplő lettem.

Csilagmedve vörösre festette a haját, ezért hozták haza Szombathelyről. Minden vörös hajú Rákóczi téri fertelmes ember, angyal mészáros így emelkedett, amiért a II-es elme a perecesi útra kiállította őket, hogy lássam.
A vörös hajúak Kiss Judit vele óvodába járó Müller kivégző nemi csapásával emelkedtek, itt már ismételtek. Ezért nem akart hozzájuk menni.
Csillagmedve Paviás Csaba általi gyalázata után kapott a nemi szervére egy óriási baktériumot, amire saját Hollósija kezelte Bodoréknak, meg akarta ölni Bodor Ágnes pók, Lakatos Veronika tudta, hogy mi ez, leégette. Majd kapott a Duna Vatikántól egy szarkománt, mai napig a lábujján van, nem vállalta el senki Miskolcon, mert mind mészárosok voltak.

Betti minden betegsége a bulgárföldi szociális szolgáltatóból elvitt Müller engem állandóan támadó, tőlem a kevés bevételt is megvonni akaró felsőzsolcai Ildikó már főiskolát végzett betegsége, a fázással együtt Bettinél létrehozott érszükületével Kupai Juditnak. Így gyilkoltak, ez csak az egyik csapásuk. A szemei változásai Erős Antónia halotté, Hegyi Barbaráé, Kozma Zsuzsannáé, Berdnárik Gyöngyié, beduin indiánoké, Havas Henriké, Zsolnai Timeáé, Siess Zsuzsáé, már nem a postai kezdete Nyertes Zsuzsának, Müller Péter kivégzőié. 1990-es lemészárlásomkor ismét a mezőkövesdi Johannájuk népével együtt maguk helyett egész Kilián börtönével Ménesi mérgezésével már Siess Zsuzsa nemi csapásai nyomorban voltak.
Betti lábai Horváth Jutka Müller kivégzője egykori Vénusz áldozóé, Kalóné egykori velük mészároló cseremisz pusztítóé, Csiszár Angéláé,Rózsa Judit sátán népéé, amik megégették Brigitta vállát a szülészeten, Rózsa Györggyé, minden Rózsáé, mert szétpukkasztották az emberek, angyalok, istennők vénáit elevenen.
Az álla gödre Bacskai Jutkáé, mint Kohut család kihalatóé, az enyémmel együtt, amit nemrég kaptam ismétlésben, amit Eszter családja csúfol az enyémmel együtt, a tokája a heti hetesé, teste deformációja minden kurvájáé a Rákóczi térnek. Lába csámpássága, amire Szelep felfigyelt, tanította járni, Müller Péter Sziámi folyamatosan újra született egykori lábbénítóié Eszter sötétkapus gyalázó népe lányával együtt az egész sötétkapus dögökkel.

A Kacsa névvel berendezett játékaimból horrorá vált egykori zenei kezdet a világon Zsóka Kacsa néven defomált halál fejjel művésze a Cserhátnak. Ünnepi kacsatortát rendeztek be saját egykori halott festőművész által megrazolt kacsatorta alapján két gyertyával, ahogy ünnepeltek hatalmas feszületük mellett, amit átfestettek velem szirvárvány jelre, engem téve feszületre az összes Halak szülött és halálvilág helyett Zsóka Kacsa néven, Kacsa Zsóka összes Zsókájával a világnak a Vologda utcai névtárát jelenti az Ázsiai összes Benkő ember és csillag iszonyatos kivégzőiként halál horror világ berendezése mellett együtt Vörös Oroszlán kíséretével, amivel kezdtek rajtam Edó Halakja helyett Müllernek, amit Harry Potternek bemutattak filmben a jövő gyerekeinek, mind a Vörös Oroszlán kígyóit, varázslóit, sátánjait, hatalmas kivégző állatait, szörnyeit, hipnózisos mély álomba tevőit, hangyáit, gyíkjait, Oz a csodák csodája filmben látott Yudi Garlang népét jelentő egykori Virág Anna Erich Fried által megírt horror folytatását jelenti a Misztikus titkoknak, amiért Müller megtámadott, hogy Yudi Garland puffad, innen lehetett tudni, hogy Müller Péteré, mint minden osztrák területen bármelyik korban saját nemesükkel létrehozott világ sátán népével.

Brigitta fényevésen tartása a szombathelyi lakók által tudván, hogy kicsoda, felfoghatlan a vasnéptől, együtt vetették fel vele Tóth Attila cseremisz gyalázatos kéjgyilkossal a hiteleket, tudta, hogy én ki vagyok Szeleppel együtt, a kulcs rázásával együtt a miskolci innen ment rendőrségnek.

A pusztítója egykor Lucifert megölőként és legyőzőként az égi tűzben járó Jeruzsálem genyó által létrehozva várván a csontvázak völgyéhez érkezve Ezékiel könyvében, a megtisztultak fehér ruhába öltözve várták a Megváltót, mindig így zajlott saját népükkel, megtisztultak a tiszták és meggyalázták őket a 666 ózdi központtal. Ezért volt érhetetlen, többszáz éve, mióta megölték Japánt, miért hozzák Lucifert, hogy a Benkő angyalok egyszer énekeljenek neki, nem értette, mi történik, visszavitték halott állapotban a galaxisába a genyó úrhajósai.

Az emberek mészárosai felfoghatlan módon történő kivégzései, gyalázásai, kiárulásásai, felsorolhatlan nemi betegségei és cipelésük halottan szívük meghagyása mellett, azért mert nem ismerték a rosszat, emberiesség törvényeik voltak, meg zenei tehetségek voltak, felfoghatatlan első pillanatától az első görög isten megtámadása óta meghagyott Szabó István és Lázár iszonyataival a föld mészárosainak.

Egyetlen bájpöttyöm volt a hasamnál, erre kaptam a Jókai utcájára jutottva a nemi törzsi kivégzőjüknek egy hatalmas pattanást, így eltüntették a szépségpöttyöt.

Az összes szereplője Müllernek kezdetben így támadott a tökéletesek ellen, rengeteg szemölcsével Derláné Vatikánjának, minden kinövésével Ómasztáné Lévai forgószelesének, aminek fertelme a nyelvemben, hogy mozogjon állandóan, maga helyett gyilkolt ismétlésben, ahogy többezer éve teszi Bettivel magával sajnáltatva magát.
A fenék kiállói Molnárné engem megalázó tudtával, hogy ki vagyok a Rákóczi térről két lányával Erika Nyíregyházi Müller nemi kivégzőjével engem támadott maga helyett születése óta.
Ezek a kiálló fenekűek, mint ahogyan Ili is jár Katikaként többezer éve égi kíséretet lassan elhagyva, mert lejárt az ideje, feneke deformációja Müller Péter Sziámié.

Az orrom deformációja Horváthné Jutkáé, minden zsidóé, kiálló csontjukkal Lázár folytatásaként, benne a szagelvevő Szelep népének rontásával, amit nem értettem.
A fejem állandó deformálói Begala Julianna kivégző nemi csapás arca formájára a miskolci polgármesteri hivatallal ismételve rajtam nevetve, vigyorogva, valamennyiük deformációja lett volna, mint tökéletes emberiség mészárosai.
Hernádi Judit nagyra nőtt légy Müller Pétertől a bulgárföldi tik sem vagytok magyarok hangját jelentő szociális hálózatáé az egész egész heti hetessel, amik jogosan ünnepeltek fekete levest a végén annak, hogy a Kohut és Benkő egykori emberi világot lemészárolták Ménesi cigánytelepével.

Müller Rózsa feszületese a sátánnak, saját feszületét Benkő angyalokon hajtotta végre, majd rajtam folyamatosan Varga Rózsa sátán népével.

Piri néni mellei Hernádi Juditéi voltak, ők támadták végig a Kohut embereket torzítva őket.

Itt kaptam két egymáson lévő hatalmas vörös és barna kiütést a hasamra, ami halálos volt, megalázott miatta bőrgyógyászuk, hogy ez szépséghiba, kiköveteltem, hogy küldjenek bőrgyógyászatra, ahol kivágták, berendezve az összes orvosát és betegét Koncz Zsuzsa Halaknak pisiszaggal a folyosón, hogy tudjam, ez Koncz Zsuzsa sorsa mind, mert így gyilkol a kéjgyilkos Bródyékkal.
A jelenlegi lebomló szám teljes egésze Gór Nagy Máriáé és Müller Péteré mint halálvilág építőjéé első pillanattól, saját kivégzésüket rendeztek meg többszáz éve.
A tokám Müller Péter Sziámi óriás kígyójáé, amin hahotáznak a médiájukkal, mióta megkaptam az I-es pszichiátrián Dávid Mónika kivégzőjüktől. A nagyfeszültségem a Humana által megírottan Toni Curtisé lett volna Cseh Károllyal.

A lúdtalp lábdeformálói annyira régiek, hogy már nem lehet vissza menni időben addig.
A lótuszlábam Müller Péteré egész Kínával, mint Rákóczi térrel.

A körömvérzéseim szlovákiai Tóthok csapásait jelentik együtt Bodor Ágnes pókkal.
A sárga vastag körömgombák, amiket adtam nekem a II-es elmeosztyályukkal Balázsné Győri kapu és Gyula utca népéé Bodor pusztító néépé, így támadták a Benkő és Kohut embereket, angyalokat mindegyikük tudtával.
A szétlapított lábam iszonyatos formája Kacsa Zsókáé minden Halakkal, Utry Attiláé, mint ünnepi kacsatortás legnagyobb feszületével a világnak.
A kinövés a térdem mellett Karádiné Ágnesé, Kozma Zsuzsannáé, Kolossai Zsuzsannáé, Jászter Gyulánéé a talmud állataként, Sándorné Zsuzsáé Müller menhelyéből, Tóth Erzsébet szőke Hunnia börtönéé, Balázs Fecóé, minden gyertyát égetnek a sírjain azoknak, akik által a halálnépükkel befedtek először, mint sötétséggel, gyertyafénynél rajtam kezdve ismételni a Jókai utcán, hogy csak gyertyafénynél lehetek a spázukban helyettük, fertelme ez a vlágegyetemnek, valamennyi halak szülöttjével a világnak tort ülő média teljes egészével, hogy saját tetteiket végrehajtották.

A szőke hajú jelenlegi narancs színében az apokalipszist rajtunk kezdődnek halálként mind MÜller Péteréé. Támadnak elmebetegezve engem, ezek a pszichátereik berendezve minden korban.

A jobb lábam görbülése Hernádi Judit csapása, így defomált minden időben.
A nagy hasam az összes cukorral gyilkolói a világon a derekammal együtt.
A tüdőbetegségem Bodor Ágnes műveként az összes tüdőbetegé, amik így gyilkoltak többszáz éve.
A kezemre tett szeplők a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat csapásai deméné Olga öregségi foltjaival együtt a Máriapócs búcsújáróival együtt, állandóan.

A tenyeremre tett életvonalak a Rákóczi téréé, meg akartak ölni maguk helyett.
Az eldefomált körmeim Müller Rózsa és az összes halálvilággal gyilkolóé a világon feszületesként idetéve.
A bőrszárazság Öregség menta könyvével a vatikáni Duna tévéé az örök öregséggel együtt, amit végrehajtottak az angyalokon, istennőkön.
A karomra tett barna foltok egykori Latakos Veronika által megpecsételt kinövései az állandó bőrgyógyászoknak.
A két karom iszonyatos mély sebei Müller Péter néépé, amik dolgoznak helyettem, míg én írom halottan, hogy mi történt velem.
Az ékszereket kínáló médiája Ménesi cigánytelepéé, fertelmes gyalázatos mai napig sírjukban gyalázó tökéletes fertelmeié.

A vállamról csüngő bőr deformáció Nagy Istvánné Éva néni sátán népéé, ami állandóan támadott engem hatalmas hangjával, tudván, hogy ki vagyok maga sorsát végrehajtva ismétlésben.
A csuklóm kinőtt deformációja az összes gyors és gépíró sajátja volt minden időben, életüket rajtam végrehajtották, ezért kaptak kitüntetést, övéké a gyalázat a sírban első pillanattól Kökényekkel együtt, Tabánival, Király utcai névtárral, Vándor utcai névtárral, nagyon sokan vannak
Minden orvosi könyvben kiadott első szeplő kezdetével induló betegség itt van berendezve, minden töréssel, csapással, gyalázóval együtt.

Az összes fehérvérűségben szenvedője a világnak engem támadott meg Újhelyben, Betti baráti köreit jelenti Kocsisné néven a férjével, két lányával, lábam támadóival Újhelyben,hogy nem tudtam járni, szépül a jövő Vatikánjához az iker rózsájával Bodor pusztító jövő Krisztusával a jövő vatikánjához.
A közösen történő támadásakor a két utcai csapásoknak avasiakkal együtt, vándor sándorral együtt, selyemrétiekkel, ügyvédeikkel együtt saját sorsuk végrehajtása volt, így remegtetve gyalázták meg a Benkő embereket és angyalokat együtt MÓzessel és Mózesné tanítónőjével Brigittának, ami beállt anyának helyettem, mikor a férjével és a pártitkárokkal, újhelyi rendőrséggel, Begaláékkal, Bencs Máriával, Moldovánékkal, Kolczáékkal, Barna Gabreillával, minden Gabriellával, minden Gáborral saját saját tetteiket végrehajtóit jelenti rajtam.

Minden Magda, Magdolna,Magda Marinko, amire felfigyeltem egész olasz Rákóczi térrel Benkő Magdolna támadóit jelenti a nyaralókkal a börtönben.

Vámos JÁnos feleségével homoki sivatag kezdetével indul mindig homokórájával az általuk lemészárolt Benkő embereknek.


Fenyő Miklós patológiája Ménesi Rákóczi téri cigánytelepéhez volt megrajzolva Látókör néven, hogy végig mindent láttak a népükkel felém tett média ablakkal, amit műveltek maguk helyett.
A medúzája az Időjeleknek, ami félt a pusztító Bodortól, végig írta a tatárdombi zenéket, odatett engem célpontnak Lázár tetteit végrehajtva.

A Benkő egykori angyal hajak kócformája Huszár Éva Ménesi cigánytelepe, összes cigányával a velük járóknak többszáz éve már.

A fejemet a farkas seprűvel jött elsöpörni a bizonyítékokat egykori orosz erdőjéből a sátánnak Sándor néven a Révész utcáról kopogtató az ördögöké, így jártam, ütögették a fejemet Müller ördögei, kénköves szagával Cseh Károlynak.

A puffadásom, amit Miglécz Gabriellája Müller mészárosának csúfolt saját püffedése lett volna többezer éve már a férjével együtt, mint halállal a koldulással együtt.
A töréseimet Woode Allen, Lázár orra, Tina Turner arccsontja, fejem szétverője, kezemből húst kivágó ablak törője cini sorsa végrehajtójaként a cseremisz pusztítóé, 1992 óta tart hatalmas feszültségben, amin nem tudtam uralkodni Kertész Tamás csillaga helyett, együtt a múzsájával a hunoknak, Zalatnay Sarolta macskájukkal. a nemi vesszőjével együtt a nemi kivégző törzseiknek.

Benkő Magdolna angyal töréseit, forrázásait itt ismertem fel a szociális hálózatban gerincsorvadásával együtt az itt elhelyezett kivégzőin a Benkő népeknek és angyaloknak.
Minden betegség az övéké, rajta hajtották végre szürke hályogjával Gyöngyösinének.
Az egyensúlyzavarom Turcsányi Gyulánéé minden ózdi cigány gyilkosaival, összes kerékpárosával a világnak,minden autóssal együtt.
Befejezte a Révész utcai összes világ ura minden országával együtt, a Bertalan utcai okkultista vérfürdősökkel a Vénusz gyalázást maga helyett.
Ernyes Zsuzsanna Kósa Emesével, Müller Péter Kósa halálnéppel, már ismétlésben a könveknek, fertelmei a halálvilággal járó mészárosoknak, iszonyatot hajtottak végre maguk helyett.
Wolf Katija Müller Péternek huzigálva rajtam a fehérneműt, pattintgatva közben a banáncsattját önmagának így vezette az embereket,angyalokat cigányokkal közösen-
Hosszú Katinka Hunnia Vatikán börtönből hidegvérű gyilkosa az állandó mészárosoknak, minden sportolójával a világnak.

Az összes általuk összeállított tökéletes embereken, angyalokon,isteneken végrehajjott csonkítás, gyilkolás, darabolás, sántaság,minden törés, mindenféle betegség be van rendezve a világon.

Születésem óta nem engedtek szeretni engem, csodálkoztam,mikor internetem lett, hogyan élnek mások szeretetben, nekik engedélyezett.

Minden plasztikai sebészük és műtestrészeket beültetők, mint az állandó tüdőre támadók tüdejét átcserélő sebészek és orvosok a Vatikáni fertelmeké.

A világ összes csapása az angyalok, istennők méhébe tett pároztatójával Dévényiéknek Csepregi Éva teljes médiájával a Rákóczi térnek miskolci névlistával és országaikkal eleven rontásokkal, gennyes nemi szervükkel Turcsányi Gyulával, minden Gyulával, Gulyás nevűekkel, Bencsik nevűekkel, Simonokkal, minden bibliai névvel, felsorolhatlan fertelmével az angyalok megtermékenyítőinek velem együtt és gyerekeimmel az egész világé közösen maguk helyett végrehajtva.

Törökbálinton a hetvenes években adtak jelet, hogy onnan minket támadnak, fejre támadó csapásokkal, iszonyatos fájdalommal, sátán migrénjével, ami sajátjuk Török Erzsébettel együtt.

A móri gyilkosság a vasfüggönyök központjában Kozma Zsuzsanna három nemi kivégzővel megjelölt Halak fertelmével a tisztátalan lelkeknek gyalázásával az angyaloknak, embereknek többszáz éve visszaadhatatlan a Vénusz áldozásból létrehozott nyomorult fiával együtt, ami mérnöknek tanult.

Minden mérnök minden korban a saját kitermelt mérnökök saját egyetemmel, amiért engem idehoztak, mert már elpusztultak volna 1983-ra, akkor áldozással mentek el, nyitottak egyetemet a mérnököknek ismétlésben is jogi egyetemmel együtt, a szocális már a tik sem vagytok magyaroké.
Patkós Irma és Tormája Müllernek Torma Gedeon filmszereplőivel Matulának egyetlen elesett Szerencsi Évájával Bródynak mészáros gyalázókat jelent Ruttkay láthatón fertelmes haláljukkal együtt, együtt Domján Editjével a Rákóczi térnek.

A lopott dallammal kezdődő Latinovits mint atlantiszi mágiából létrehozott elmebetege Müllernek arcára nem tudtam ránézni, tudtam, hogy elmebeteg, többezer éven keresztül láttam mindegyikkel együtt.

Minden torzítása a Vatikánnak sajátjuk volt miinden időben az utánzóival együtt,amik végrehatják a halott hangokkal együtt a sorsát annak, akivel találkoznak.



A hétfői diavetítés elrontotta a győzelmet, beállították a brazil angyal apámat Benkő angyallal, akik nem tudhatták, mi az dia Magas-hegyi energiából született népek sokasága.

Mindegyik elesett mártírját a mészárosoknak kiszedik a sírjukból, visszakapnak mindent, lebomlanak elevenen szétbomló gerinccel, gyalázva örökké, ahogyan maguk tették a tökéletesek ellen.

A egykori Kex együttessel állandóan felfoghatatlan módon lemészárolt Benkő emberek és angyalok, istennők, istenük kivégzőjét a végén, az egyik világ urának magát mondó Sátánt, mint óriási tűzsárkányát egykori Japánnak elégették.
A sátán kígyója a nyakamban és fejemben van, a bal szememben, abból szokott kilőni, kétszer történt meg, egyszer Müller Polgárdi doktorára, mert folytatni akarta a szenvedésemet, másodszor Melionra, aki vissza tudta hárítani a támadását, ebből lehetett tudni, hogy Melion hamarabb volt.
Az állandó migrénem, amit a sátán okozott bal arcom állandó feszülésével bal szememmel együtt Müller Péteré, ő hozta létre a Vatikánnal.
A hitler náci talmudos állatai, melyek megrendezték saját holocaustjukat a II. világháborúban emberi formában jelenleg élve visszakapnak mindent állatként, mielőtt elmúlnának.
A vatikánja Derlánénak saját sátánistáival, a székesfehérvári Benkő angyalok, istennők, emberek mészárosainak központjában Bárány néven berendezve régen várják már a börtön teljes egészét.

Az öngyilkos merénylők által a mohamedként beöltözött nagyra hízott iderendezett barakkos évezredek óta embereket, csillagokat,istennőket, angyalokat mai napig gyalázó egykori indiai cigánynak látszó legyek fejét azért vágják le,mert akkor megsemmisülnek.

Az embereket soha nem múló fájdalommal gyászolja örökké a megmaradt világ.

Nekünk semmi közünk nem volt Miskolc Rákóczi teréhez, engem egykori Japán forgatott a világ felett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor ózdi cigánytelep megjelölt homlokával
  2017-01-29 23:48:51, vasárnap
 
  Engem Szabó Tibor Roland által létrehozott utolsó Benkő angyal és Kohut Isten találkozása után az utolsó barackfa termés gümölcsét hozva Benkő emberek által Kohut embernek, megtörtént Liptai Klauda tort ülő Hunnia vatikán börtönével jelenleg Vénusz áldozó tudtával többszörösen felszólítva, miután Liptai démon meggyalázta és megölte az első Kohut embert, megszületett az első tisztátlan lélek, mondjuk Kozma Zuzsannája Mórnak, halakként idetetten a vérfürdősök, kéjgyilkosok utcájába, három kéjgyilkos utcanép gyerekkel megjelölve, hogy jelenleg Vénusz áldozó

Miután Liptai megölte az első embert a világon, a gyalázatából létrehozott tisztátalan lélek megtermett Sátán bibliájához emberi formában. Ekkor már folytatta a gyalázatát ember támadással az összes Halak szülöttként idetettje a világnak az okkultista vérfürdősök utcájába Vörös Oroszlános mezőkövesdi Edóval megjelölt homlokával a kéjgyilkos Halaknak, mint őrült Johannájával Kiliánnak, ez a határlezásás kezdete volt a folytatásának a vérfürdőnek a fogadásomra. Nem lehet visszaadni a Benedek utcai egykor egri csillagok magyar embereit lemészárló, meggyalázó ezer éves börtöngyilkosainak idetéve Süveges halakjaival, Ágneseivel a kurváknak, összes reformátusával a Benedek utcai iszonyatos csonkító, gyalázó gyilkosoknak, a többezer éves kivégzőit a világnak, hogy lezárták a határokat az utolsó Benkő angyal, Kohut csillagok, Istennők fogadására, folyamatosan történő gyalázásukkal, amit végrehajtottak többezer éven keresztül, amit tettek, mert az elégetés nem ér fel azzal, hogy a tökéletes, bűnt nem ismerő emberekkel így végezzenek, ahogy vannak közösen lezárt határok mellett.

Miután a három bibliája egykori Sátánnak összeállt, atya, fiú, szentlélekként, Szabó Tibor Roland az első általuk elkövetett görög első isten emberekkel együtt történő mészárlása, kivégzése, tökéletessége miatt készülve a Vénusz fogadásra zöld szemeimmel, görög isten testtel tompalátással az Időjeleivel Bródy János elmebetegnek teremtői hatalmának Ózdnak összeállt az egész kéjgyilkos vastrágya népe magyar néven az egész világon. Így fogadtak engem Szelep első görög isten meggyalázása óta létrehozott zöld szemeimmel, világ egyetem gyilkos családjával, hogy világ-könyvtárosok a vizsolyi bibliából.


A kancsal Isaora brazil légyként Szelep első görög emberek és istenek családjával történő meggyalása óta vár a fogadásomra, tompalátó szemeivel készülve Vénusz gyilkolásra.

Az első görög egykori magyar Kohut teremtő által felügyelt magyar nyelvi játékból létrehozott görög néven mindig létezett emberek, angyalok, istennők, istenek megtámadása,meggyalázása óta az Időjelek Bródy János ózdi elmebeteg teremtője készül a fogadásomra.


Minden további embergyalázásból a démonjai által a Talmudnak, mint állatoknak, újabb tisztátalan lelkek jöttek létre emberformában, mindegyik halak szülött és református összes Ágnessel együtt.

Sok ezer év telt el, míg összeállt a három bibliája egykori Sátánnak, amikből létrejött az Omega, Metro, Illés általuk világrészeket meggyalázott, megcsonkított, mai napig gyalázott tökéletességük miatt kivégzett emberek, égi angyalok, istennők, galaxisok, egész világegyetem kéjjel gyilkolói által összeállt a vastrágya néven egykori Sátán bibliájába tett okkultista vérfürdősök két utcai berendezése egész Miskolc városa névtárával.

Engem, mint egykori atlantiszi szeretet egykori Vénuszát, forgatott földöntúli lopott hatalommal fogságba ejtve Illés által homlokán megsebesítve háromágú jelével Búcsné Ilinek, többezer éve vándorol, végül ideért Turcsányinéhoz, ekkor eltörtem a vállamat Turcsányiné helyett, halott voltam már, aki forgatott a világ felett Japánt jelenti földöntúli hatalommal. Ezért üzengethettek oda a II. világháború megrendezése közben a Bertalan utcai Ágnes kurvákkal, összes halakkal, Mészáros Ágival, Bodrogi Gyulával, nácijaival Ménesi cigánytelepének, ózdi 666 központ halál cigány telepével, hozva magukkal lemészárolni Benkő Lajost tökéletessége miatt csillagként, közösen végeztek vele, utána ledobták az atombombát Japánra, üzenve nekik , hogy Káin, hol van a testvéred, tehát tudták, hogy Vénusz születik, ki forgatott a világ felett, földöntúli hatalommal bírnak genyóval ide van téve közösen Japán, amivel forgattak.

Ménesi cigánytelepe idetéve egykori kéjgyilkosok közé három gyerekes cigány indiai légyként megjelölt homlokával Illés jelének 1989-ben a Benedek utca 17 szám alatti születésemkor engem megtámadó egri csillag és emberek kéjjel kivégzői, csonkító, gyalázói központjával rendszerváltás néven Ménesi cigánytelepe feltette Japán homlokjelével, akit Illés megsebesített, Vénusz áldozással, kivégzett engem Kilián az egész országot lezárva, tudván, hogy ki vagyok, az indiai legyével Ménesinek, nem tudni mit akart.

Egész India yosé elektromos legyeivel, amik eljátszották a kezdetét a Benkő csillag, Kohut isten teremtő összeállítását, meggyalását az angyaloknak, elpusztul örökké az összes nemi szerves csapásával a világnak, ami Ménesi cigánytelepét jelenti minden szőke gennyes szervű kéjgyilkosával az egész világon.

Japán már születésemkor ott hagyott engem, mikor Bodor a pusztító megtámadott minket, kiszedve anyám fogait, tudván, hogy ki vagyok pók lányával együtt, Bodorné Rákóczi tere azt mondta rám, hogy kurva vagyok, még kirántotta a lábamat az összes sánta helyett, amik engem megtámadtak, Lucifer megsebesítette őket, mert egykori Vénuszt támadtak, már ekkor Japán elment, mert nem bírta nézni a Rákóczi téri Ágnesek, halak szülöttek és az űrpusztító felfoghatlan mészárlását.

Müller Péter Sziámi döglégy az ózdi fenevad föltöntúli energájából, megrendezve a saját kivégzését, mint döglégy elégetve a Rákóczi tere által a tisztátalan lelkeknek kurvázással történő fogadásom óta megírt rajtam végrehajtott összes szerepét, Ménesi fekete mágusi rontásaival minden részemben, itt Müller megtámadott azzal, hogy Szelep tompalátóként létrehozott görög isten testtel kancsal szemmel után jön a japán gésa Zoltán Erika, méhében sárga halál, amiből Japán van, vagyis ellopták, átcserélték az egész világot, amióta forgattak engem. NIncsen már Japán, Zoltán Erika gésa halál népe által létrehozott ózdi cigánytelep, Rákóczi tér Miskolcról.

Japánt jelenleg az okkultista vérfürdős miskolci Bertalan utcából egyedül Tóth Kecskés Katalin általuk beállított Benkő angyal mészáros jelentette. Ezt a döglégy Vénusz felfoghatlan mészárosa tudta a két utcájával, így tehette be Bródy János az időjelekbe Szelep tompalátót a fogadásomra. Szelep többezer éves gyilkos az első görög magyar nyelven emberekkel lakott terület istenének megtámadása óta Lázárral és Szabó István lyukas szívével rajtam végrehajtott világ-könyvtárával születésem óta felfoghatatlan a többezer éves gyilkosok által, amit tettek az emberekkel, galaxissal, végül velünk utoljára, ahogyan eddig is mészároltak maguk helyett.

Az ózdi cigánytelep által feltehetően Japánt Tóth Kecskés Katalin meghagyásával beállítva őt a Benkő angyalok és emberek vérfürdősei közé, az összes Kecskésével a világnak Újhelyben, amiért Müller gyilkolt, mint Babilont építők miatt, ami Amerikában készül az állatokkal, űrlényekkel, égi hatalommal Müller Péter döglégy hatalmával, megszűnt,

Ózd ellopta az egykori Japán földöntúli hatalmát, Tóth miskolci Rákóczi tere által van berendezve.


A Kohut isten utolsó Vénusz csillaga fogadására összeállt a kéjgyilkosok miskolci névtára lezárt határokkal, mészárokkal. Él még Kohut teremtő, akinek üzenget az ózdi cigánytelep ellopott földöntúli hatalmával egykori Japánnak, háromjelű homlokával megjelölt szörnyével genyónak itt van Ózd, Kohut és Benkő tökéletesek gyilkosainak okkultisra vérfürdős utcájában a Kohut és Benkő emberiség és világrészek gyilkosai által lemészárolva, méhemben a Rákóczi tér istene, Bodor Ágnes pókja, amivel járat engem Dávid Mónika kivégzőjével, Gór Nagy Mária iszonyatos bomlasztó csapásával, járatnak sátán feleségeként.

Tóth Kecskés Katalin egykori Japán földöntúli hatalmával, amivel engem forgattak a világ felett, Árvay Róza elmondása szerint, mikor idejöttem menhelyből volt örökbe fogadva, minket Újhelyben a Révészen megtámadtak, mert az egyik magyar gyilkost börtönbe vitték, mert elütött egy kislányt, itt kiderült, hogy Tóth Kecskés Katalinnak volt autó balesete. Katalin már egykori japán földöntúli erejével kancsal volt. Így történt, hogy Szelep tompalátón átcserélve Időjelek világ végi megadójaként hisztijével együtt a II-es elméjének a 666 cigánytelep által lett beállítva. Ez Szabó és Lázár népe, amivel kezdték az eltűnt világrészek előtt az első görög isten gyilkolását. Tóth Kecskés Katalin egykori Japán hatalmas földöntúli erejével velük jár azóta, amióta Japánt felszámolta Zoltán Erika miskolci Rákóczi tere, amelyik népe megáldozott engem Vénuszként minden Erikája helyett MÉnesi cigánytelepének Majóné börtönével, ezek támadtak meg engem Újhelyben.

Az egész város Sátoraljaújhelyen tudta, hogy ki vagyok, mégis végrehajtották rajtunk az összes gyilkosunk gyilkosságát folyamatosan. Godzsák Ildikó Sátán felesége miatti cipelésem Dávid Mónika kivégzője által 18 éve berendezte az elmeosztályát Godzsák Ildikó népével, hogy engem cipelnek helyette sátán feleségeként.

A Révész utcai Kohut emberek lakta egész világegyetem galaxisokkal történő iszonyatos kivégzői utcájában Vénusz áldozóként lett betéve a Hunnia börtöne a Vatikánnak. Lezárta a határokat, hogy velünk végezzen az összes Kohut Benkő gyilkosok által saját tetteik végrehajtásával egykori történelem átírásával velünk, annak ellenére, hogy még itt vagyunk ők a gyilkosaink utcájából mentek a Vatikánba Vénusz áldozásból magukkal együtt, Majöné Erika torzszülött utcalány helyetti nemesítésével, taníttatásával az összes Erika vatikáni kurvájával. Azért lett összeállítva a két utca sátán Émászával, mert valamennyien Vénusz áldozók születésem óta.


A II-es elmeosztálya Vénusz áldozói tor ünnepében 21 éve már bemutatta a kivégzőnket, mint Józsefvárost, értelmiség legyőzőként, Fenyő patológiát Romániából, Gábor Zsazsát, mint legyét Jeruzsálemnek, ami miatt anyám fejét támadták, mert a légy nem gondolkozik, Xarnus kacsaszájával lengyelek megtámadójával, öcsém támadóiként Delhusa albániájával motorjával Várkonyi könyvnek, nevetve a médiával, hogy embereket nem lehet teremteni.

Valamennyien születésem óta Vénusz áldozásból nemesednek, szépülnek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Müller Péter Sziámi döglégy kivégzett engem maga helyett
  2017-01-29 22:44:17, vasárnap
 
  A II-es elmeosztály elmebetegként létrehozott elekttromos óriás szörnye volt ránk uszítva nem tudva, hogy kik vagyunk, együtt jártak felszámolni a világrészeket az emberekkel.

A Tatárdombon történő addig rajtam Vénuszként Müller tudtával két utcai berendezés patológiái összes betegségei miatt a Vénusz áldozóknak folyton körbe járva két utcán 81 éve már, rajtam végrehajtotta a föld összes gyilkosságát, csonkítását, amit megírtam, míg a vörös oroszlán szomorú szemű Johannás kezdetéhez ismét Miskolcnak nem értem, ekkor elveszítettem az eszméletemet, ne lássam mi történik, vonult a média csillagok háborúja Malek szörnyével, genyójával a viágűrnek háromjeles homlokával Illésnek. Müller Péter Sziámi 81 éve az általam megírt és a meg nem írt összes mészárlását a világnak, amit a két utcába rendezett maga helyett Vénuszon hajtotta végre tudtával, hogy ki vagyok, írásaim elégetésével felment a médiájába a börtönével, közölte, hogy őt ne szeressen senki, mint kivégzőgépet, aztán visszajött, kivégzett véglegesen, itt maradt a II-es elme óriás szörnye, sugallta, hogy ez mind Müller sorsa volt 81 éve már, mind döglégynek ózdi fenevad energiájából.

A Müller Péter Sziámi döglégy által összerendezett két utcai lista összes világ urával minden mészárosával a világrendszereknek a Müller által létrehozott betegségeivel a börtönnek, csillagok, Vénusz áldozásból tett börtön politikusainak az egész világon, mind annak, aki Vénusz tökéletes szeretet istennője két utcájában van, örökre megsemmisül, hiába szóltja fel Székesfehérvár Vénusz mészárosait az egész világegyetem, nyomorult fiával, Halként idetett mindegyik szereplőjével a többezer éves kéjgyilkosainak, Vénusz áldozóknak.

Müllernek ezelőtt 81 évvel el kellett volna pusztulnia döglégyként.

Az egész világegyetem örök szégyenfoltja, hogy az utolsó Kohut istennőt, a szeretet királynőjét megcsonkították, meggyalázták közösen maguk helyett, a Kohut isten teremtő mészárosainak körben járva a gyilkosaink névtárán végtelenül hosszabbítanak a névtárával a világ gyilkosainak.

A jelenleg magyar nyelven beszélők az összes hozzájuk tartozó országokkal, mint Vénusz csonkítók és gyalázók, amik ezt végig nézték fényevéssel legyek helyett, minden nemi csapás sorsát végrehajtva, amit végig néztem, el lesz pusztítva, a világegyetem többé nem tűri meg a jelenlegi mészárosait a földnek.

Engem csak a két gyerekem érdekel, akik világra hozásával a méhembe lépett Rákóczi tér istene segített, cigányok általi petesejt beültetés után, négyen vagyunk egykori Kohut csillagok, Istennő, itt zárjuk le, nem megyünk tovább a töréseivel, amit elkezdtek Müller Péterékkel a világrendszer felszámolóival, minden töröttjével.


A jelenlegi magyarnak magát mondót tik sem vagytok magyarok Vénusz kivégzőivel berendezett szociális hálózat tudván, hogy ki vagyok, olvastatta velem a sátán biliáját, tisztította a pusztítóját egykori Lucifernek, érthetletlen.

Már megvénült Müller Boros kommunista reformátusa, a sötétkapus Szabó dögjei, mint könytulajdonosok, Gundáék által felismertem, hogy éppen itt járnak, sötétkapus dögök sorsánál, mennek egyetemre Boros reformátusához Müller Péternek.
Prédikált előttem Boros a szociális kivégzőim között, hogy mi az örök élet titka, istenéről prédikálva az által soha nem ismert Sátánnak, mivel így közösen, mint gyilkológépek vastrágyaként gyalázták, csonkították meg az egész világegyetemet.

Akartam mondani Borossnak, hogy az örök élet titka az, hogy legyen mindenki református.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Müller Péter Sziámi döglégy kivégzett engem maga helyett
  2017-01-29 22:44:14, vasárnap
 
  A II-es elmeosztály elmebetegként létrehozott elekttromos óriás szörnye volt ránk uszítva nem tudva, hogy kik vagyunk, együtt jártak felszámolni a világrészeket az emberekkel.

A Tatárdombon történő addig rajtam Vénuszként Müller tudtával két utcai berendezés patológiái összes betegségei miatt a Vénusz áldozóknak folyton körbe járva két utcán 81 éve már, rajtam végrehajtotta a föld összes gyilkosságát, csonkítását, amit megírtam, míg a vörös oroszlán szomorú szemű Johannás kezdetéhez ismét Miskolcnak nem értem, ekkor elveszítettem az eszméletemet, ne lássam mi történik, vonult a média csillagok háborúja Malek szörnyével, genyójával a viágűrnek háromjeles homlokával Illésnek. Müller Péter Sziámi 81 éve az általam megírt és a meg nem írt összes mészárlását a világnak, amit a két utcába rendezett maga helyett Vénuszon hajtotta végre tudtával, hogy ki vagyok, írásaim elégetésével felment a médiájába a börtönével, közölte, hogy őt ne szeressen senki, mint kivégzőgépet, aztán visszajött, kivégzett véglegesen, itt maradt a II-es elme óriás szörnye, sugallta, hogy ez mind Müller sorsa volt 81 éve már, mind döglégynek ózdi fenevad energiájából.

A Müller Péter Sziámi döglégy által összerendezett két utcai lista összes világ urával minden mészárosával a világrendszereknek a Müller által létrehozott betegségeivel a börtönnek, csillagok, Vénusz áldozásból tett börtön politikusainak az egész világon, mind annak, aki Vénusz tökéletes szeretet istennője két utcájában van, örökre megsemmisül, hiába szóltja fel Székesfehérvár Vénusz mészárosait az egész világegyetem, nyomorult fiával, Halként idetett mindegyik szereplőjével a többezer éves kéjgyilkosainak, Vénusz áldozóknak.

Müllernek ezelőtt 81 évvel el kellett volna pusztulnia döglégyként.

Az egész világegyetem örök szégyenfoltja, hogy az utolsó Kohut istennőt, a szeretet királynőjét megcsonkították, meggyalázták közösen maguk helyett, a Kohut isten teremtő mészárosainak körben járva a gyilkosaink névtárán végtelenül hosszabbítanak a névtárával a világ gyilkosainak.

A jelenleg magyar nyelven beszélők az összes hozzájuk tartozó országokkal, mint Vénusz csonkítók és gyalázók, amik ezt végig nézték fényevéssel legyek helyett, minden nemi csapás sorsát végrehajtva, amit végig néztem, el lesz pusztítva, a világegyetem többé nem tűri meg a jelenlegi mészárosait a földnek.

Engem csak a két gyerekem érdekel, akik világra hozásával a méhembe lépett Rákóczi tér istene segített, cigányok általi petesejt beültetés után, négyen vagyunk egykori Kohut csillagok, Istennő, itt zárjuk le, nem megyünk tovább a töréseivel, amit elkezdtek Müller Péterékkel a világrendszer felszámolóival, minden töröttjével.


A jelenlegi magyarnak magát mondót tik sem vagytok magyarok Vénusz kivégzőivel berendezett szociális hálózat tudván, hogy ki vagyok, olvastatta velem a sátán biliáját, tisztította a pusztítóját egykori Lucifernek, érthetletlen.

Már megvénült Müller Boros kommunista reformátusa, a sötétkapus Szabó dögjei, mint könytulajdonosok, Gundáék által felismertem, hogy éppen itt járnak, sötétkapus dögök sorsánál, mennek egyetemre Boros reformátusához Müller Péternek.
Prédikált előttem Boros a szociális kivégzőim között, hogy mi az örök élet titka, istenéről prédikálva az által soha nem ismert Sátánnak, mivel így közösen, mint gyilkológépek vastrágyaként gyalázták, csonkították meg az egész világegyetemet.

Akartam mondani Borossnak, hogy az örök élet titka az, hogy legyen mindenki református.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A jövő tökéletes harmóniájának létrehozása
  2017-01-29 16:45:08, vasárnap
 
  A velem születésemkor Szelep Szabó Roland tompalátó állandó időjelek megadója tompalátása miatt a Vénuszt soha nem ismerhető Hitler Braun Talmud állataival Mészáros Áginak, Voit Ági kivégző állatainak megtámadták a bal szememet, mert az állandó világvégi időjeleket megadó Szelep tompalátással volt Bródyék által megalkotva. Mi köze Hitler Braun állítólag elégetett állatainak, mint holocaustosoknak a tökéletes Istennők, angyalok, ég serege lemészárlásához Derláné Vatikánjával együtt?

A Tatárdombján Miskolcnak, ismét feltámasztva engem már régen nem az általuk túszként mohamedként hozott nagyobbik lányommal, amiért megtermékenyíttek engem Ménesi cigányaival Kántorné sakk-kártyás napoleonos háza berendezése mellett kiliáni Benedek 17 szám alól, egri csillag magyarok egykori Kohut csillaga sakkkártyájának folytatásához Vénusz áldozáshoz tudtukkal, hogy idehoznak eszméletlenül, Kántorné Sátán népe helyett megtámadták egykori méhemet a cigány kivégzett 13 éves fertelmeivel MÉnesinek, azzal, hogy mesterséges petesejt beültetéssel hozza a kommunista egymás utáni korokat végrehajtó kivégzői által addig fogva tartott mohamedet engem vezetni vakon Eszmeraldaként. Ez már rég nem vezetés volt, mióta Ágnesek helyett kurvának neveztek születésemkor kiszedve a család fogait.

A sakk-kártyája Árvay Rózának a világegyetemen folyton végrehajtott fertelmeit jelenti egykori korok mészárosaival, amit rajtam hajtottak végre közösen, vörös asszonyával Urbán Tibornak, kurvájával az olasz központ Zöld asszonyának, semmi közük volt sem a Benkőkhöz, sem a Kohut istennőkhöz az olasz Rákóczi térnek az összes csőtésztájával, makaróniájával, amit rajtunk hajtottak végre csúfolva engem Vénuszként Ardó Zsiga kivégzőjük által, hogy lehűtöttem a makarónit kifőzés után az Árpád utcáján Kupai dadogós liba lábú kommunikációs csonkító Árvay Róza sakkkártyás kivégzőivel a Rákóczi térnek,Ménesi Kopcsik három gyerekkel megjelölt Vénusz áldozónak, Szajkó Katalin jeruzsálemi prostituáltnak, minden állatnevével Müllernek, három lépcsőház névtárával a Bertalan utcának Bíró Király utcájának állandó mészárosaival, kis fehér kutyás Ázsia teljes egészét Noé özönvizével megfullasztójával a karcsai Szabó Istvánnak, engem énekeltettek jogosan Vénuszként a Benkő angyalok által védett egykori emberek iszonyatos kirárulói, csonkítói, bénítói, gyalázói helyett mai engem engem gyalázva, Benkő Lajos sorsát állandóan ismételve rajtam. Szajkó Katalinja a világ gennyes nemi szervű gyalázójának Weiser fuvarosával Libiának, összes fuvarosával Sátoraljaújhelynek, mint Ázsia gyalázóinak és csonkítóinak, mészárosainak Kata kocsmai kommunista nemi gyalázó hadsereg bevetésével a Benkők egykori tökéletes égi harmónikus zenével élő Omegával járó koncert a mennyben többszáz éve tartó iszonyatos kínzását folyamatosan végrehajtó két utcai állítással rajtam, tudván, hogy Vénusz vagyok a kurvák helyetti gyalázásommal, mint Ménesi szőke kivégző nemi csapásai helyett megállás nélkül, ahogyan Benkő Lajos fekszik a sírjában az összes többi Benkővel többezer éve rajtunk hajtották végre 81 éve megállás nélkül saját kivégzésüket kurvázással együtt.

A Tatárdombon a Vénuszt soha nem látó felfoghatatlan vérengző tik sem vagytok magyarok miskolci szociális hálózat kivégző iszonyatos látványra is fertelmes gyilokgépei Müllernek megtámadtak engem Vénuszként, tik sem vagytok magyarok kezdetével olvastatva velem a Sátán bibliáját. Ekkor ismételték az első találkozását Kohut isten és Benkő angyal két világrész találkozásának, engem Bodor pusztító ikerházába cipelve Bodor világegyetem felszámolója által tudván, hogy ki vagyok, hozták anyámat még mindig feltámasztva hatalmas kosárral, melyen meglepődtem, hogyan bírta felhozni Miskolcra, tele általuk megengedett gyümölccsel, sárgabarackkal. A Benkő angyaloknak, többezer éve tartó csonkítással, kiárulással, iszonyatos mai napig tartó gyalázásával a sírjukban is, minden részük kommunikációs megbénításával, megcsonkításával, többezer éve az utolsóként megengedett általuk ismételt sárgabarackfa termés után soha többé nem engedek az általuk cipelt angyaloknak gyümölcsöt, sem zöldséget enni. Nem értettem, mi van anyámmal, hogy nem eszek zöldséget, sem gyümölcsöt, csak disznóhúst, Voit Ági és Mészáros Ági helyett, amiket bevettek állatokkal vérfürdőkkel, folytatva a sort náci cigányokkal, Ágnes kurváikkal, Ady apokalipszisével, amit rajtam végrehajtottak Hantos Ágijával Újhelynek, Táncos Ágival, mint egykori Táncos Tóni iskolai tanulóinak mészárosával Mészáros Kata néven berendezve Miskolcon kommunista időben ismét szocialista iskola berendezéssel magyar nyelven az egész világon nemi gyalázóival Putyinnak, mint felszabadító hadseregnek. Tökéletes éden lehetett a Benkő égi hangversenyterem csodái által őrzött emberek Ázsia előtti világában, Amerikában, amiért okkal gyalázták évezredeken keresztül fényevésen tartva a hozott Benkő angyalokat gyümölcsöt megtiltva nekik hipnózisban, gyalázással egyfolytában, mert tökéletesek voltak, így váltak emberi formává az egész világon.

Ekkor a két világrész találkozásánál Szulamit halál létrehozásával az ózdi űrhajós halálnépnek, Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó és Lázár felesége,mint jeruzsálemi sötétkapus dögjeivel, Göncz Árpád néven meghagyott gönczi bibliájának teljes egészével állt össze vélegesen, az egykori Kohut isten világmindenség ura tökéletes világának angyalokkal őrzött emberi világának és Benkő égi angyalai kara által védetten élt Ázsia előtti csodái a zenei világnak és Amerikának vége, mivel Szelep tompalátó időjelek megadó még nem jött létre.

Szabó István lyukas szívű Vénusz támadót sötétkapus dögjeivel hagyták többezer éven át élni Gönczön a bibliájával, ekkor kellett volna végezni velük Müllerék rajtam folytatatott kivégzései szerint a tökéletes világnak segítséget kérni Szabó István lyukas szívű Vénusz támadó és az ózdi Szulamit nagyfolyású mohamedet meggyalázó fertelme ellen Ménesi cigánytelepének.

Müller Péter Sziámi idehozatalamkor tudván, hogy Vénusz vagyok, március 7-én a születésnapomon, ami azzal a nappal függ össze, amikor Illés megszúrta a szívét Szabó Istvánnak, mert megtámadott engem az égben.
Mi négyen vagyunk beszámozva iszonyatos kivégzésre, gyalázásra hozva mészárlásukkal saját tetteik végrehajtásával rajtunk megállás nélkül 81 éve már, megrendezve a két világháborút a két utcai berendezéssel Hitler Braun Voit Ági dögdisznó, Mészáros Ági itt felszerelt nemi gyalázóival nácijaival Ménesi cigánytelepének, aminek terror háza lett üzenve az egykori Kohut Istennek Soós Katalin nevéhez érve már többszörösen kivégzünkkel maguk helyett 1987-ben, Kohut isten csak hóval válaszol, hogy az ózdi cigánytelep gennyes nemi szervekkel felszerelt űrhajósaival, cigánytelepével, fertelmeivel a világűr meggyalázóinak Bodor puszítóval együtt, pókjaival Bodor Ágnes, ami kiszívta a vérét az utolsó Kohut embernek, nagynénémnek múmia formára aszalva a szomszéd lépcsőházba tett egyiptom teljes egészét jelenti utcanépe helyett az utolsó magyar embernek, ezt folytatták Ottó ruházati katalógus áruházukkal, árulva a múmia dolgait Piri néni pókjaival. Nem tudtam, mit tenni, amikor megláttam az Ottót, érthetlenül álltam gyalázatommal éjjel-nappal Bodorné Rákóczi téri cigánytelepe által Benkő Lajos sorsát végrehajtva.

Hitler náci Braun Talmudos állataival náci néven I-es világháború címen miskolci irányítással állandó elvitelük mellett a kurváinak a világ minden részébe, jövő égi egykori világának létrehozása végett űrlényekkel, nagy-Babilon néven Ágneseivel Ménesinek és parabrutális Horn Gyulával vasszarvas nevével felállt parabéka néven Tóth itt kezdett adventista vallásainak összes állata bevonásával Bestia apácáival Lengyel László jó királyunk megsebesült Lengyelországban Kodály saját gennes nemi szervű halálnépük által dalárdákat jövőnek üzemeltető égi Omegával járó Benkők iszonyatos mészárosával, zsidóival, a világ minden zsidójával együtt rendezték meg az I. világháborút üzenve az állatokkal már a Magas-hegyi Kohut teremtőnek, hogy lerohanták Európát, meggyalázták, kivégezték, megcsonkították, felaprították, egészen addig, míg be nem jött a Császár Angéla néven futó Tarotként már összeállt elméletben már nem létező Császár Előd utolsó mohikán állandó szereplőjük angyali kara égi Omagás kísérettel, azzal a céllal, hogy Hitler Braun álllatait Ménesi cigánytelepével, összes zsidójával megállítsák. Ekkor Kádár saját állandó parasztjuk Kádár Kata néven a Mészáros Kata kommunista kocsmájukkal az egész világegyetemet bevonva megrendezték a II. Világháborút Hei Hitler szörnyével a világűrnek, mint fasisztával, nácijaival Ménesi cigánytelepének, Bodor Ágnes pókjaival a világűrből, Hogy a Mária, Hogyaz Éva Rózsafalvi néven idetett összes Varga Rózsa és többi Rózsa,mint feszületre szántak berendezésével a saját feszületüknek megrendezték saját kivégzésüket lerohanva az általuk diafilmekből létrehozott Magas-hegyi lopott energiából szív nélkül alkotott Németországot és Lengyelországot, Oroszországot üzenve a Magas -hegyi Kohut Istennek Soós néven, aki már nem is válaszolt, mivel saját népeiket rohanták le.
Ekkor bizonyíték eltüntetése végett az általuk végrehajtott mészárlás Szabó István lyukas szívű állandó többezer éve kivégzésre szánt Lázár prostijaival velük járó még csak Szelep tompalátóként megalkotott űr népe által létrehozott II-es elmeosztály teljes egészével Bodrogi Gyula viperával, mint egykori sátoraljaújhelyi Bodrogba kislányt fojtó után felvett névvel nekem mondva kiskoromban, hogy innen van Bodrogi, amit nem értettem létrejött Varjú állandó Mülleri halálnép neve mellett kezdték el a világvégi könyvtárát végrehajtani Szabó István lyukas szívű ózdi cigánytelep helyetti ismételt összeállítóinak elégetésével már, mint az összeállt Bertalan utcai névtár teljes egészével jövő Uniós náci világhatalom kiépítése szándékával megállt az élet, mert hozták Benkő Lajos angyalt Omegájával az égi egykori tökéletes zenei harmónia miatti iszonyatos gyalázással, csonkítással, bénítással, mindene elsorvasztásával, gerince elevenen történő elrohasztásával Lévai Anikó mai napig tartó ózdi cigánytelepével Miskolc város teljes egészével lerohanták Hei Hitlerrel az élen, ami felfoghatlan fertelme Miskolcnak,mert nem isherhették sem Kohut embereket, sem a Benkő embereket azzal az állandó mondatával Várkonyi Konyi impotens nemi gyalázóival Gajdos Nóra utolsó brazil embernek, a többi emberrel együtt Újhelyben, motoros Mezeivel folytatva a sort mezei nyulaivai Nyúl Icának, amit pinásnak nevezett joggal Végvári Pubi, mint gennyes nemi csapását Bodrogiéknak, már engem támadva meg helyette, jött a motoros utcanép elvinni a Talmud állatait Újhelyből.
Ez volt a befejezése a II. világháborújának Miskolcnak, Benkő Lajos angyalként történő gyalázásval mai napig, folytatva anyám Ménesiék cigányai által megjölt beázott központjaival Bodor Ánges póknak mindenütt a világban három gyerekkel megjelölt Vénusz áldozókkal, anyám életben hagyása mellett fényevésen, gyalázásával a kiliáni egri csillagok megölői által folyamasan gyalázva őt saját anyja, Begala Julianna Rákóczi téri utcanépe által kurvázva a Benkő angyalt, cipelve halottan születése óta minden kurvája helyett Ménesi médiába ment cigánytelepének meggalázva összes szőke nemi kivégző csapása helyett meggyalázva folytatva velem születésemkor Vénuszként, letakarták a már felszámolt Európát lepedővel, vittek a Chicciolinákat azzal a céllal, már Vénusz áldozással Lindaként MÜllerék által, hogy összepisiljék a lepedővel letakart Európát, amit egész saját Magyarországnak nevezett még itt vagyunk közben jövőre készülőivel a fertelmeinek Müllernek, Horváth Gyula Bertalan utcai listát felvevő indiai cigányával az állandó angyalok,istenek gyalázásából egyre emberré váló halálkivégzőivel engem kísérve születésem óta, szégyenük hála néven a velük állandóan járó vasnépnek így közösen, ami kivált a Sátán bibliájából Szabó István ózdi cigánytelep és Lázár kezdetével többezer éve már az első görög isten megtámadása óta számolják fel közösen a Kohut világmindenség tökéletes népét, hozva az égi csoda Benkő angyalokat iszonyatos mészárlással, gyalázással az örökkévalóságig, mert zenei csodák voltak, összeálították a Kohut és Benkő családot a kiliáni börtönnel, ami addig anyámat gyalázta minden kurvája helyett a médiának, azzal a céllal, hogy véglegesen engem hozva utolsó Kohut Istennőként, mohamedet, csillagmedvét hetes számmal megjelölve, ahogyan többi istennőjét jelölték a világnak a számozott huszasokkal együtt kivégezve csonkítással saját gyilkosaik által apa és Gyuszi brazil angyallal, Benkő Magdolna huszas Volga menti egykori angyal kilián által folyamatosan gyalázott, istállóba tett, fényevésen tartott, agyát megtompító értelmiség legyőzőivel Józsefvárosnak Miskolcról, szarkahegyi náciknak, Göncz valdenseinek, G. Maczó Ágnesnek, Vándor Sándor utcai Szendrei kurva és Molnár Csilla központnak sántájával az egykor turulmadár gyalázóinak, hozva a tatárdombi berendezéshez a turulmadár szimbólumát, a sárga tulipánt vörös legyezőjükkel, hogy nemileg learatták egykori romániai emberek utáni Turul népét kutyáival együtt Szikszó teljes egészével, Gergely Róberttel, Vass csanyiki elmebeteg leszbijeivel, Mezőkövesd teljes egészével, Győr teljes egészével, Sárospatak teljes egészével, Sompataki misztikus titkok főszereplője által létrehozott egykori Annás mindenben Anna, Annából áll a templomtorony Erich Fried zsidó bevetésével kezdték rajtam születésemkor a két utcára tett világmészárosok által addig végrehajtott összes apokalipszisét a világegyetemnek Vénuszként tudtukkal. Az Annái Müllernek, mint egykori Erdély területét megcsonkító, meggyalázó Misztikus titkok miatti vérengzésekkel, kivégzésekkel felszámolt egykori Erdélyi néven Mónika Showvval beállított Benkő Dániel nemi kivégzőivel folytatták rajtam Vénuszként általuk tudottan megtámadva engem kurvázásásom miatt a kurvának, lábam megrántással a Vénuszt támadóknak kitermelésükkel a sántáknak közös vérfürdő miatt tompalátón jogosan, mert Szelep így volt létrehozva Kancsal Isaora népe vándorol indiai cigánytelepként Vénusz áldozással, megtámadva és legyőzve engem véglegesen az általam soha nem ismert Talmud Bodrogi Gyula nemi gyalázóival Benkő Dánielnek pinázó szó kimondásával, kivégzőivel járva Ménesiék beöltöztetve engem Vénuszként minden Ágnesük ruhájába támadva anyámat folyamatosan mérgezéssel, gyalázatával killiánnak egri csillagok legyőzői által folyamatosan, mióta bejöttek 130 éve így ahogyan vannak Miskolc teljes névtárával együtt az egész világon, fertelem, iszonyat, felfoghatatlan, leskizopreneznek a börtön orvosukkal, amk lezárták a határt a fogadásomra, hogy mindezt végrehajtsák, gondnokság alá tesznek, míg kiviszik a városból a lyukas szívű Vénusz támadáskor megsebesült Szabó István és Lázár már vázáival járva a világot gyalázatával a városnak, legyek helyetti Vénusz gyalázással, fényevéssel megrendezett kommunista korokkal, szocializmussal együtt 18 éve kínoznak sátán feleségeként Godzsák Ildikója helyett Müllernek, kivégezve, megbénítva minden részemet Ménesi cigánytelepe által, megjelölva folyamatosan az egyetlen égő segítőnk médiája által három gyerekesként a Vénusz áldozóit a világnak esővel együtt rendületlenül bízva abban, hogy minket valaki megment az országból.

Ismét fényevésen tartottak Szabó Gábor egykori romániai halál helyett felesége Miglécz Gabriella Nagy Anna halottjai vörös oroszlán halálreformátusai helyett koldultatva tettieiket rajtunk végrehajtva, hogy Zsóka Kacsa és párzó férje által létrehozták az egész világon a halálvilágát a miskolci Rákóczi térnek, londoni, amerikai központokban, Iker toronyban, Ázsiában, Müller Péter Farkasaival folytatva a sort öcsém és én mészárlásommal ismétllésben saját soruk végrehajtása mellett 81 éve Holnap Magazin nyitása mellett a Bertalan utcai vérfürdő megrendezőinek listáját folyamatosan kitermelő sztárokkal, mint celebekkel az egész világon Vénusz áldozásból, gyalázásból halállá válva emberré nemesedve Székesfehérvár teljes egészével Fehér Anna néven koldutatva a fehérváriakkal maguk helyett, gyalázva egyfolytában saját kivégzésüket, halálukat megrendezve, hogy én Vénuszként frigyet kötöttem a halállal, meg a sírral, a pokol népével meg szerződésben vagyok. Már ekkor Csillagmedvével együtt meg akartunk halni, én állandó kínzásom mellett Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója által a Bertalan utcai vérfürdő szörnyének, melleimemnél fogva cipelnek halottként 18 éve Sátán feleségeként Godzsák Ildikó összes Ildikójával a legyeknek, mint miskolci szimfónikusoknak szaparodva a jövőnek legyekkel, állatokkal, mint Vénusz áldozókkal fényevésen tartva kínozva éjjel-nappal Sátán feleségeként folyamatosan haladva végig a két utcai listán, termelve a média sztárokat Holnap Magazin Müllerrel együtt mészároló szerkesztőivel lépnek át a holnapba Vénusz áldozással emberré nemesedve, embernek mondva magukat B.József egykori mohamed támadóként kitermelt halálreformátusával a Sátánnak, kérve segítséget, mert embereket sem láttam soha, leírtak engem valamennyien skizoprenezve, kurvázva Sátán Rózsáival együtt, összes Vargájával a világnak, Mülleri Farkasaival, Lambrozettjével az egykor ausztráliai emberek által élt világ angyalokkal Kohut teremtő által harmóniában élt tökéletesek gyalázóival, Jóni ózdi cigánytelepével Ménesinek, Nagyjaival, mint egykori Orosz nevekkel berendezett Ázsia központ iszonyatos vérfürdővel történő csonkítóival, gyalázóival, minden országnevet berendező és kitermelő Mülleri vérfürdő országneveivel, folyamatosan éheztetve, koldultatva, gyalázva a cigánytelep által Benkők sorsaként tudva, hogy Vénusz vagyok, Luciferi sors kezdete óta az állandó vaskoruknak, így járva a világot többezer éve, kiszálltak a sátán bibliájából nélküle, mivel az ózdi cigányok és Szabó Istán lyukas szívű Vénusz támadó gönci bibliája Göncz Árpád skizopren nevével indul az időjelek összes szereplőjével az állandó őrházzal berendezett vastrágya kornak nevezett vérfürdő szónak sem nevezheti iszonyatai jövő embereivé válva Benkő Lajos gyalázatos halála óta rajtunk folytatva a sort lezárt határokkal, felfoghatlan, Ménesi cigánytelepe Havas Henriknek, Bodor Pókjával az egykori világŰrnak, minden Ágnesével a kurváknak, amivel kezdtek Vénusz áldozással maguk tetteit végrehajtva könveikkel együtt születésemkor.

A jövő többezer év múlva talán létrejövő Európája nehezen szaporodó tökéletes embereinek megszületésével a pár megmentett utolsó emberrel folytatja az életét, ez lesz Európa, utolsó Sátán népei által védetten, égi sereg által védetten, amik segítségemre jöttek annak ellenére, hogy a genyóként gennyes nemi szervvel ózdi cigánysereg létrehozói által cipelt harmónia felszámolói iszonyatos csonkítása, gyalázása megállás nélkül elégetése, elevenen elrohasztása után egyszer majd létrejön újból a zenei tehetségeivel együtt a Benkőknek, Kohut Isten hóval válaszolónak megmaradt megcsonktott Vénuszával, meggyalázott mohamedjéjvel, csilagmedvével, Kohut Magda angyalával a Kohutoknak Európa jövő népe.

Idehozatalom után kiliáni margaréta szájjal megjelölt Bencsik néven berendezett sztálin népei által törőcsik mari és összes csikkje által Müller kivégzőnek folytatta a kivégésemet eltüntetve bizonyíték felszámolsásként Lázárral kezdve 1994-es tatárdombra állításommal, hogy vagok rima jeruzsálem, folytatva a sort szabó istván lyukas szívű eltüntetésével, II-es elme média teljes egészével hasamba lépve Zoltán Erika helyett, azzal, hogy belém tették a sárga napját Japánnak, tudván, hogy Bodor pusztító magával cipelt engem maga helyett Ízisz-Jézusként, Urbán megrazolta, hogy ez születésem óta a japán gésa által alapított Japán sora, meggyalázva engem a médiájukkal közösen ölték meg Szabó Istvánt. Ez forgatott engem a világ felett Vénuszként az első Liptaival történő embergyalázás óta.

Bodor Nyolcadik utas a halálból és lánya a pók Ágnes néven felfoghatatlan, Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadóival, Lázár jeruzsálemi prostijaival két fiával és menyével, gyerekeivel gönczi bibliájukkal együttt így ahogy vannak a Révész utcáján Újhelynek együtt számolták fel az egész világegyetemet minden bolygójával, minden ufójával egykori Atlantisznak, ahol tökéletes napenergiával működő emberek éltek, ahonnan származom én tudtukkal, ahol a szőke hajú Müller Péter kivégzője egykor megtámadott minket a munkahelyeken, káoszt hozó légkört teremtve, kivégezve mindenkit, aki tökéletes volt, én megmenekültem Sátánnal, együtt már az ózdi földöntúli erőt ellopó genyó néven idetett háromágú homlokkal megjelölt Búcs Ferencné Ilit ki a legszebb a világon égi kíséretével többezer éve vándoroltató háromágú homlokjelével Turcsányi Gyuláné Japánjával, jelenlegi Tóth Kecskés Katalin engem világ fölött forgatóként tettteit végig néző Nagypán nemi gyalázóival, mint égi kíséretével Ménesinek, ózdi cigánytelepével Kos-nő szőke elektromos csapásával bővült Spanyolnárthával, Vas folytatásban Madonnával kurvázva engem helyette Vénuszként angliai médiájukkal, a miskolci Rákóczi térről, II-es elmeosztályukról megállás nélkül folytatva az egykori Kohut Isten utolsó Vénuszának gyalázását Magyarország néven ufóival, a római egyház Vicián Sándorné tatárdombi skizoprenjeinek kíséretével támadva meg minket, fejünkbe záporodó Ménesi és Bodor Ánges űrpók összes értelmiség legyőzőjével a beázással megjelölt helyszíneken, három gyerekesekkel a Vénusz áldozóinak üzenve Soós névvel Kohut Istennek, aki hóval válaszol, hogy a népét gyalázzák, gyilkolják, csonkítják többezer éve az ózdi cigányteleppel, így ahogyan vannak magyar néven az egész világon.

Mohamed születésekor megtermékenyítve engem a cigányaival Ménesinek, ahogyan tort ülnek a médiájukkal, méhemben Csepregi Éva istenével, mivel istennő voltam, nem ismertem a nemiséget, másképp nem lehetett férjhez adni, akár a Benkő angyalokat, mohamedet, hozták visszament időben az Árpád utcai megengedett nyomorhoz albérletében egykori mohamed és csillagmedve népének mészárosait, Ménesi cigánytelepét Kopcsik nácijaival, fogtalantíva őket a médiával, Szabó Lászlójával a Sátánnak és Szilvi lányával, sánta Begala anyjával összes Begalájával a minket kurvázó Rákóczi térnek, utcanépekkel, Majóné Erika állandóan velük gyalázó, mészáros férjhez adott torzával a miskolci Rákóczi térnek összes Erikájukkal, mint nemi csapásokkal, Mihály angyallal bővülve a Benkő égi menyországának gyilkosaival berendezve az Árpád utcai nyomort meggalázva engem Kohutok gyilkos Ardó kivégző családjával Müller Péter Sziáminak, Szabó családjával a szőrösöknek, Jeneiné Szabó Erzsébet Kiliánjával,mint leszbijéval Müller Péter sziáminak leborotvált szemöldökömmel sorsát tetteit nyomorát rajtunk végrehajtva, Toronyi családdal, Pataky Ágnes népével vakokkal már, helyettük támadva minket összes zsidójával a világnak, így született meg mohamed, a jogosan neki mint egykori tökéletes világban élő növény és természtvédőnek járó állati körülményekkel,állandó támadásával minden mandula csonkítója helyett a szőrösöknek, májuskosárral férjhez adva őket Vénusz áldozással Markovics Erzsébetre és Tóth Erzsébetre felfigyelve, mert megalázott engem Vénuszként maga helyett, berendezték a médiájukkal mohamed fogadását rugdosásommal éjjelente, mert mohamed sírt, amikor Müller Péter beletaposva a hasába kínozta, magas lázzal hasmenéssel Bodor Ánges pók fogait ráncigálva, mikor nőtt neki iszonyatos fájdalommal, éjjel-nappal tartó sírással saját tettük végrehajtásával mohameden ismétlésben kommunizmus néven Ki az úr házban Zalatnay macska helyett fogadva ránk a cseremisz pusztítót, végrehajtani cini kommunizmusát maga helyett, saját állati körülményeivel az állatnak, mint világ mészárosának, csonkítójának, gyalázatos kivégzőjének, berendezték mohamed játékait,egykori félelmeivel együtt. Volt kutyás meséskönyv, amitől félt, gagunak nevezte az Időjelek előttem kendős fejjel székeket rugdaló kommunista kutyákkal, füstölő kéménnnyel, motorral, kocsival, repülővel, pókkal, gilisztával, békával, utoljára a legyekkel támadva meg közösen ismétlésben az Árpád utcai albérletben hozva Marika beszélő, járó babát, Jutka fürösztős babát, Betti mennyasszony babát az ágyával, szekrényével, amiből horror tört ki miskolci Zöld medeia médiájával, mint Budai apa gyilkosa, kifosztója médiájával,miskolci összes médiával együtt támadták meg mohamed népét Bakos József vasparasztjainak kitermelésével folytatva a mohamed áldozókat értelmiséggé téve a szőrösöket, folytatva a Révész utcán a deformálásával, hipnózisával, hogy vezessen engem vakon. Volt motor, volt babakocsi Marikának, volt építőkocka, rakéta porszívó, én meséltem neki, mi történt Marikával, nem tudtam, hogy Hogy a Máriá és Hogy az Éva néven már kitermelték őket Vénusz áldozással kommunizmust maguk végrehajtani kiárulták mohamed népét a kurváikkal, maguk helyett Bugyi Katalinnal, Ondó Szilviával, mindezt berendezték és emelték folyamatosan születésem óta tudván, hogy hozzák magukkal mohamedet Vénuszhoz, hogy vezessen engem vakon, míg börtönbe zárnak a nácik helyett, bolt és közlekedési fóbiával megbénítva teljesen, ahogyan Ménesi cigány nácijai hipnózisban vezetve mohamed népét mészároltak. Mohamed születésekor már Máté kommunizmus miatt megcsonkították nyanyáik helyett, amikkel együtt csonkítottak a fogaimat, előtte anyám apja Benkő Lajos mészárosai által létrehozott Tircs Mária hátsó fogai hiánya miatt Vénusz áldozása miatt Müllernek megcsonkították a hátsó fogaimat, Geszti és Talmud fajtalankodói által Sátoraljaújhelynek Mária betegség miatt folytatták a fogaim csonkítását, jelenleg a II-es elmeosztályra nemi csapás szőke saját gyilkosom ruhájába öltöztetve engem Ménesiék által berendezett Hitler Braun állataival a II-es elmeosztályt, már fogatlanul, Vénusz áldozással, így fekszem Gór Nagy Mária ínyevőként ellenem bevetett összes Benkő angyal és ember testét elsorvasztó csapásával az egész ország nevetségére, amin tort ültek, Oláh Ibolya menhelyi kivégző helyett megcsonkítva, a légy énekelte a világ-Magyarország dalt gyalázását folytatva NagY Feró összes Ferencével a gennyes nemi szervűek Kata kommunista utcájának Bertalan utcai vérfürdőjét brazil kommunista kivégzőimmel, az egész világ láttára, dobálva az ágyon, kimentve Branyiczky füves maffiáját mókus kommunistaként, Vénusz gyalázással, elmeosztályra vitelükkel maguk helyett.



Csillagmedve születésekor már genyónak nevezett engem a rám Vénuszként bevetett, engem zöld szemem miatt jogosan gyűlölő Papadimitru törött kezű csillagmedve támadóit Paviás Csaba teljes elektromos Erős Antónia újhelyi halott népével, genyó űrhajóval a japán központnak, földöntúli hatalommal, genyó engem a világ felett forgató háromágú megjelelölt homlokkal szörnyeként a világűrnek élő egykori Illés támadónak, mikor megtámadta csillagmedvét, így ahogyan voltak közösen ismétlésben végrehajották torokgyulladás mellett Derla Bandinak a Vatikáni hatalommal, minden támadásával Müller Péternek körbevéve csillagmedvét hatalmas erővel, támadva a fejét, hogy hisztizzen, amit nem értettem, mi történik vele, mert a tompalátó szelep Szabó Tibor néven még megtámadta csillagmedve népét megadva rájuk a világ végi időjeleket együtt Kolcza Máriával, összes szappantisztító sorozatával matematika embereket kivégzőivel folytatták tovább Godó Zoltán teljes szőlészeti iskolája berendezése mellett Szabó Tibor tompalátó miatti támadásomat,hogy miatta ne tudjak szembe nézni Godó Zoltánnal, egykori csillagmedvére időjelek világvégét megadó lyukas szívű, jogosan engem ágyhoz szíve miatt ágyhoz szegező Bodor Ágnes pókja által a világűrnek Szabó István helyett többezer éve tartó világkönytárával a gönci bibliájának Lázárral, összes nemi csapásával, mint csillagmedve népe gyalázóival kezdték el elölről saját tetteik, betegségeik végrehajtását.

Brigitta játéka Vicus csurkás baba volt, amiből felismertem Csurkás Istvánt Müller népeként. Csillagmedvének volt még Ica babája, amiből Süth Ila lett, akit megöltek, eltüntetve a bizonyítékot, Zsanett babájával Bettinek kommunizmus néven ismételve itt gyalázásom közben a rendőrséggel, Zsanett gyalázással, tort ünnepelve, Krisztián Károlyi egyetlen roma nagyobbik fia megházasítása közben Zsanettel, saját nemi csapásukkal, elmebetegezve a Kohutokat sánta Sütő László egykori Vénusz támadóinak összes sántájával a világnak innen kimentve őket sorsuk végrehajtásával, hogy mi járt volna nekik, Sánta Sütő László győzelmével, legyőzte Vénuszt ismét, elmebegezve a Kohutokat, átadtak az utcanépnek, mint egykori tökélesét a világűrnek, Betti menyasszonyi baba előtti emberek világában Kohut Isten népének kirárulták a népét Hogy a Máriával, Niczky Gézával, Lantos zsidó ktsz összes dolgozójával, mint Mülller Péter népével, mint jelenleg születésem óta atlantiszi Vénusz kurvázásával kezdődő lábmegrántással kitermelt és emelkedett összes Dudásával a világnak, karcsai Dudás Icával, amelyik kukó cigánynak nevezett, miközben a kukó cigányok kastélyt építettek, hogy férjhez adták az egykor tökéletes Vénuszt kukó cigányok helyett az összes Horvátjával a világnak anyám sorsának folytatásaként nem engedve minket tanulni, ők a mészárosok az értelmiségek az egész világon, kurva az Atlantiszi Vénusz, aki tökéletes szépségben szeretet istennőjeként tudtukkal, hogy ki vagyok atlantiszi földöntúli hatalom énekhangjával, tökéletes szépségben, harmóniában, zöld szemeivel Szabó Rolandnak, folyamatosan tart Szabó Roland egykori Tibor első görög isten által védett emberek élte világ első istenének megtámasakor létrehozott zöld szemével Vénusznak, tiszta hangjával, így járják a világot, velem befejezték, a mocskukat és gyalázatukat kurvázással maguk helyett, miközben utazgattak, welnessben, tengerpartokon nyaralgattak, fényevésen tartva minket maguk helyettt, hogy mi járt volna nekik hozták a vasparasztok Szabó István egykori Vénusz támadónak lyukas szíve miatt engem gyilkoló teljes országával a Benkő és Kohut gyilkosoknak, ahogyan elkezdték születésmkor összeállítva a gyilkosok által a két megáldozott tökéletes emberek angyalok, istennők Bodor Pusztító által felszámolt világegyetem után a Vénusz áldozásommal folytatva sort a kurvázásommal, kitermelve a sántákat, mint Vénusz támadóit, a lyukas szívű gönci biblájával, Lázár népe helyett kiállÍtva Vénuszt jogosan maguk helyett Bodor Ikertorony házába cipelve állati körülmények közé rima Jeruzsálemként Lázár népe helyett, ez mind nekik járt volna többezer évvel ezelőtt, míg meg nem támadták Kohut isten és Benkő angyal utolsó barackfáját beültetve megtámadva őket Lázár népével, rima Jeruzsálemmel, összes vázájával, amit összehordtak neki, mint gyalázását Benkő angyal általuk csúfolt és gúnyolt gyerek szinten hagyott maguk helyetti elmére vitelemmel, Szabó Gábor halálnép és Miglécz Gabriella Müller népe helyetti koldultatást, cigarettáztatást, ahogyan tisztultak Vénusz áldozással, az atlantiszi tökéletes világból Egyiptomban egyetlen már teremtett Kívánság-szigeten élő általuk ismételt bölcs öregeket kommunistaként oroszba beállított kort rajtunk végrehajtva megmaradt égi seregével, három világban élőkkel, legyeivel a támadóinak Egyiptomnak, amikor a fáraó és koldusleány egérrel a Talmudból története zajlott, ezek a legyek maradtak életben utolsó hírnökeként a Fáraó és koldusleány után jövő összes bibliai Ábrahámmal berendezett zsidók kivezetésével végrehajtott játékuk kora után egykori Atlantiszból, minden kívánságukat teljesítő égi kísérettel, hogy a három világban egykor élő atlantiszi népek által már teremtettként a piramis tetején lévő napenergiával örökké sugározzák a világba,a szeretet gyógyít, míg a piramis áll, mert boldog a gyermek, bölcs a bölcs öreg.

Ennyi maradt Atlantiszból, egykori Kohut isten által saját földönkívüli bolygók népeinek épített piramis leszállópályáival, Vénusz tökéletes engem a világ felett forgató mindezt végig néző Kohut Isten által fényenergiával megalkotó tökéletes zenei tehetség és szeretet istennjőjével egykori Atlantisznak, amit tudott hogy a mária, Varga Rózsákkal, összes Rózsájával a világ valllásainak, amik helyett gyaláztak Bodor Ágnes szigonyával éjjel-nappal, itt jöttek meg a genyóként Kohut emberek világűrjét legyilkolói által létrehozott gennyes nemi szervű általuk előre kitervezetten világmindenéget meggyalázó egykori bölcs földönkívüliek meggyalázása és megalázása után tudtukkal, mert berendezték Lázár népével, T. Asztalos Ildikó I-es pszichiátriájával az egri barokk kori Talan a mindentudó emberek által uralt világ egyik tökéletes bolygójának támadóit az I-es pszichiátirára spanyol hazugsággal, Török Erzsébettel, Saját Katikkal, bokszolóval, aki megsebesült, mikor Talan földönkívüli magyar népét a világűrben megtámadták közösen Túri Ferenc pszichiáter által folytatva Vénusz gyalázását iszonyat végrehajtásával Bodor Pusztítóval Bodor Ágnes pótkjaival saját elmeosztályukkal, munkanéküliségre küldésem napján Tóth Asztalos Ildikója által Müllernek november 15-én, azon a napon, amikor egész Kiliánnal megtámadták Egert, Talan űrhajóját, nem tudott segíteni, el kellett menekülni, mai napig él Kohut Isten emberek által berendezett bolygója, amiért én fényevésen éltem ismétlésben az egri csillag gyilkosai helyett, leszbik folytatásával ismét a szőrös mohamed népe támadói közé hozva iszonyat, fertelem végrehajtásával, míg ők autóval járnak, két karom, minden részem, szám Ménesi cigánytelepe által fertelmet végrehajtva rajtam egykori tökéleletességem miatt, üzemve velem a Magas-hegyi istennek, Kohut teremtőnek Atlantiszi Vénuszként, hozva a genyó istenét a világűrnek, körbevéve engem Fábry elektomos legyeivel, mondatva velem hipnózis alatt, hogy szeretlek istenem, legyőzött engem végleg, folytatták tovább saját tetteikkel.....

Az egykori csillagok igaz története H.Kohut Katalin néven örökké áll, mint Atlantiszi Vénuszként utolsó Kohut Isten tökéletes szeretet istennője Talanjával, Et zöld szemű elektromos istenével az emberek által lakott egri csillagoknak, Bertalan utcai vérfürdős űrlények rajtam végrehajtott gyalázatával Bodor világűr pusztítónak Kiliánnal, I-es pszichiátriája által Túri Ferencnek Müllerékkel teljes berendezésével az űrlényeknek, amik megtámadták közösen az egri csillagot, vezetve az embereket bodor pusztítóival, kivégzéseik közben melleiket, minden részüket birizgálva László Zsuzsannával, mint pszichiáterrel, jehova tanúival, Lénártné tatárdombi szőke nemi csapás avas teljes egészével az elmentekkel együtt meggyalázták, megcsonkították, vérfürdővel kivégezték az egri csillag népét, berendezték a budapesti orvosokkal Vénusz fogadásra az osztályát Túrinak Amália fekete mágus pszichiáterével Ózdnak, amitől a világúr gyilkosai is féltek, ott voltak valamennyien, akik helyett Vénuszt áldoztak Kohutként maguk helyett születésem óta megalázva engem, hogy hazug vagyok Török Erzsébet helyett, spanyolnátha teljes egészével folytatva a sort Vas Tiborékkal, Urbán Tiborékkal, Kelet teljes egészével, hogy én Ízisz vagyok, Bodor pusztító helyett Jézus zöld szemével születésem óta, felsorohatlan mindenki szerepét, sorsát, tetteit végrehajtó mészárlás végleges elmúlás gyalázásom közben azért, mert egykor Kohut Isten tökéletes istennője voltam szeretetként a világ felett.

Vasfüggöny felemelése néven Orbán Viktor a Bertalan utcáról megjelölt három gyerekes cigány legyek Vénusz áldozói közül felállt a genyó világűr szörny háromjeles homlokával, hogy győztek a Kohut családon, a Benkő családon a Ménesi cigánytelepével, odavittek lakni Szendrei kurvázásom kezdeti egri csillagok Jakab, Napoleon Varga József vasfüggönyös Bródy sárga színben kiadott üzenetével, vége a koncertnek, Vénusz áldozásból újító kezdetével születésemnek Báthoryval, Dósával, Porácsné Dórával a Sátán népévől, amelyik csúfol engem, hogy kövér vagyok, Jakab Jutka Klárával, amelyik családja úgy emelkedett értemiséggé, amivel dicsekedik születésem óta tudván, hogy ki vagyok halottan vive maguk közé ebédelni állandó támadással, kicsinálással, tudván, hogy ki vagyok Müller Jutkájával a rozsdás szögb e lökésemmel általuk, minden törésével a Kohut isten nemi csapásainak Woode Allen Franciaországának kerékpár balesetével Vénusznak tudtukkkal emelkedő nemi perverz legyeivel rima Jeruzsálemnek, minden Oláh könyvben kiadott nemi gyalázóival a termékenységi vas szigeteknek nemi veszzőjével engem összetörve maguk helyett, hogy a Kohut embereket így gyalázták, rajtam végrehajották, Antal miskolci nemi kivégzőii a börtönnek náluk masszázst tanultaknak, miskolci kiküldötteknek, minden Antaljával a világnak mint Kohut isten népeinek csonkítóival, gyalázóival, megalázóival, Kudlik Júlia szőke nemi kivégzőivel, minden szőkéjével Ménesi cigánytelepének, végtelen a sor, Jutka utolsó romaként általuk létrehozva a média velem születésem óta őket megjelölő három gyerekkel és esővel az értelmiség legyőzőket, aminek a végét megírtam, Bodor Ágnes pók és Ménesi cigány nácijai tetőfelújítást hajtottak végre panelprogram néven Vénusz áldozással tízezer forintot adva nekem koldultatva maguk helyett, tudván,hogy ki vagyok eltorzult, megcsonkított, gyalázott állapotomban, eltartva engem Nagy Anna halottjai helyett mohamed lányommal, míg újítottak, én vagyok az egész világon azóta az összes értelmiség legyőző maguk helyett, állandóan beázok.

HIhetetlen, ez Magyarország volt valamikor az egész világon Kohut Isten teljes világ galaxisával és emberek lakta világával,istennőivel, angyalaival őrzött emberekkel, Benkő angyalokkal őrzött emberekkel az egész világegyetemen, mert tökéletesek voltak iszonyatos gyalázással, vérengzéssel,örökké tartó Bodorné Ánges minden Ágnes Müllerével tartó gyalázattal többezer éve feksznenek az angyalok a sírban, üzenva Kohut Isten teremtőnek ózdi cigányteleppel, hogy olyat kottáznak a világ felé, amit többé nem mos le a hó.

Túri Ferenc az összes Ferencével Müllernek Katika néven Vénusz áldozóként volt ide berendezve okkultista vérfürdő végrehajtójajént budapesti orvosaival, amikkel közösen csonkították, gyalázták Bodor pusztítóval az egri embereket egri csillaggal.

Az egri vár Fábry legyeivel legyőzve, ahogyan tor ünnepként közvetítették örökké áll, hogy a lenni, vagy nem lenni, nekem mondott mondatával kiskoromban valakinek, mert rám bíztak mindent emberként azzal, hogy embert nem bántanak, a Kohut család család féltve őrzött szégyeneit, amivel támadták őket, magyar magyar ellen ment tor ünneppel nem zárult, marad örökké Egry József utolsó általuk Majóné Erikával gyalázott infarktussal egyszer kivégzett, mert Müller Péter nem adott neki infuziót, mert tudta,hogy kicsoda, cukros lett Majóné helyett, Majóné gyalázza az egri egykori hőst.

Török Laci apja postásként általuk nem észrevéve szerencsére mondtam nekem a mészárosaim zsidó lantos szövetkezetében, hogy mi egykor rokonok voltunk, amiről apa nem vett tudomást, mert ő brazil angyal volt.


Lázár Stefánia Müller Péterékkel állandóan járó rima Jeruzsálem egykori égi tűzben járó mennyország meggyalázója az Illés zenekarral, minden kortól és isten elpörölő tudtukkal, hogy Vénusz vagyok halál népével Romániának, szídobbanások kötetben kiadott minden kurvávájának a médiának, köztük az porcelánszívű szőke Ménesi nemi csapása énekesnővé tettjével az összes egri csillagok népét meggyalázó általam rajtam végrehajtása után összeállított szívdobbanások könyvanyag minden kurvájával az elpörölésnek, ahogyan elpörölték az antikrisztust a sátor-hegynek Sátoraljaújhelyben, az egykori sátánjával Lázárnak, összes kurvájával a Kiss Tábornok utcának, születésem óta Lázár rima jeruzsálemének gyalázatát rajtam végrehajtó Ménesi cigánytelepének, hordva a vázákat, hogy Lázár vérfürdős Vénuszt áldoz Szabó István összes Szabójával a világnak lyukas szívvel megjelölve a Vénusz támadókat világ-könyvtárukkal, amit rajtam közösen folyamatosan Varga Rózsa ismételnek, őket értelmiséggé téve itt hozzák Lázár mosógépét, amitől undorodtam, ismételten rám adva egyetlen fekete ruháját, amitől undorodtam, nem tudtam, hogy halálnép, világ csonkítója, bénítója, nemi csapás kivégzője az egész emberiségnek az egész családjával Müller Péterékkel Bertalan utcai okkultista vérfürdősökkel. Lázár jeruzsálemi kurvái által megtámadott égi tűzben járó Jeruzsálem egyetlen túlélője az azóta általuk cipelt Lucifer.

Sárközy Anita szívdobbanások Magyrország által megsemmisített Müller Péter Sziámi kivégző csonkító világ gyilkos helyett elégetésere került az összes rajtam, tudván, hogy ki vagyok kurvái helyett Ménesi szőke cigánytelepe által egri emberek és egri csillag gyalázatos kivégzői Sárközy Anita porcelánszíves egyik szereplője az egri emberek gyalázójának, csonkítójának, összes szereplőjével a szívdobbanásoknak, fordításaival Nyika turbinának, hogy én voltam helyette a narancs fidesz által képviselt összes méidája áldozata minden lírai karám rémtetteit végrehajtva rajtam az egész világon, Nyika turbina sátán elektromos villámlása helyett, Erich Fried népei helyett a világűrben, minden Annájával a romániai egykor élt emberek vérfürdővel, csonkítással, bénítással, gyalázással nyelvi tehetsége miatt kivégzett embereknek, Kohut angyalokkal, bicskei jövő világirodalom építője névvel kezdték elölről MÉnesi szőke nemi kivégzőjével a Vénusz áldozásukat cipelve Benkő csillagot egyik gyilkosunktól a másikig MÉnesi cigánytelepe által Gyöngyösi névhez érve, figyeltem fel rá, hogy jön Mecseki főorvos, felismertem a gyalázása nevét Annájával, ami együtt járt eddig mindig Müllerékkel, jelenleg nyomorultként Bródy által létrehozottan, parkinson kórjával támadva meg engem Gyöngyös lakosainak, Kati Holnapba lépettjeivel, Tóth jövő lakosaival Müller Péter kivégzőinek együtt a Keresztesi pusztóval, amivel együtt mészároltak, remegett a lábam, nem tudtam megállni rajta a gyöngyösi gyilkosok tettei miatt, mert így bénítanak, saját egészségügyük van, ami eltartja őket, már kihaltak, anyám további angyaként gyalázó Ménesi ózdii cigánytelepével, most felvette Pilla Sárközy bicskei anyámat cipelő Vénusz áldozó utcai nép fűről leszokóival közösen a Takács nevét a Révész utcának, minden füves tisztul Csernus Imre börtön saját könyvvel rendelkező Tűzkő Judit kivégzésre szánt sorsát rajtam végrehajtó nemi kivégzőivel a megyei kórháznak, amik a börtön Imrék könyvét, tudván, hogy ki vagyok rajtam hajtották végre, tudván,hogy ki vagyok.

A Sátán népe mezőkövesdi Edó halak szülött Müllerékkel együtt jár folyton őrült JOhannaként Heilig Gábor angyalaival, amivel nálam kezdtek, tudván, hogy ki vagyok az összes kommunizmussal, minden zsidójával a világnak, finom lélek Edó, halaként idetéve, mert nálunk volt Mezőkövesd teljes egésze matyókkal együtt jövő Amerikájaként, amivel lemészárolták egykor a világrészeket, felvették a régi diafilmeken vetített általuk mészárolt emberek, angyalok által őrzött ruháit, az összes nemzetiségével Müller Péternek, svábokkal, szlovákokkal, egri vitézekkel, mint sárospatakiakkal, egri vár ostromlóival ismétlésben is Dobó Katával Vénusz áldozóként Nagy Anna halottal, fényevésen tartva engem tudván, hogy ki vagyok maguk helyett Bornemissza Attilával, rengeteg kitüntetéssel Nagy Annájával Müller Péternek, a magyar Kohut emberek kivégzőivel tudván, hogy ki vagyok az összes Annájával románai emberek gyilkosaként Müllerékkel együtt.

Az összes füves, nemi kivégző, űrállat, antikrisztus, Tóthok minden vallás nemi csapásokkal berendezettjei Müllernek az egész világon, minden Rózsájával a sátánnak, Őrház patikát Vénusz áldozással magamban olvasással a vasfüggönyösök helyett csípőcsontom kikötésével a rokkantkocsisok helyett jövő népeként megsebesülve a világegyetem gyilkosaként, tovább áldozva, gyalázva, ami mindegyiknek járt volna, ahogyan a sírban fekszenek a tökéletes Benkő angyalok, a Kohut angyalok, a brazil angyalok, az afrikai angyalok, nagypán népe Japán által meggyalázott emberek élte Oroszország Szaturnusz földreszállása óta felszámolt emberek lakta népeket Jupiter lány kalandjait Tatárdombon általam befejezett űrt teljes egészében meggyalázó tatárdomb teljes egészével a szőke Lénártné teljes lkm nemi kivégzőivel a jehováknak, amikkel közösen boldog utcai névvel átcserélt egykori Mária utcai Vénusz gyalázását folytatva a sit kurvái Andó Marianna helyett, aki kivégezte, meggyalázta a KOhut csillagrendszert, az én általuk megengedett arcom állandó torzítása mellett filmben beállítva felismertem az arcomat, mit keresek Kositczky mellett Évaként Sátán nemi csapása mint világrenszer gyilkosa helyett a mexiói sorozatban, amik helyett Müller Péter megsokkolta az öcsémet tizenkétszer az egész világ láttára, mert arc néküli kivégzőkként hozták létre Kositzy és Andó Marianna összes Mariannjával együtt a világ nemi gyalázóit, én voltam a hibás érte.

Vénusz áldozásra várt az egész ország lezárt határok mellett az űrben lévő engem az első embergilkosság óta Liptai démon által követvel el itt ismét megtámadva engem maga helyett kurvázva születésemkor végig nézettek mindent velem, fogságában a japán földöntúli hatalomnak, genyójával háromjeleles homlokjelével Illésnek, jeléül, hogy megtámadott engem egykor tökéletesként a világ felett, genyós nemi szervével legyőzött engem és a Benkő csodálatos egykori zenei tehetségeit az emberekkel együtt hozva az angyalokat, amiknek utcája engem kivégzett Benkő angyalként körbe járva két utcán, átadva az utcanépnek, Majóné vatikáni börtöne megtámadott egész Kiliánnal egri csillag embereinek gyalázóival az űrlényekkel, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával a koporsóhegyből létrehozva megtámadott engem 18 éve sátán feleségeként férje, Melion végett.

Dávid Mónika kivégzőgép magához vitt Bodorékkal saját kivégzőközpontjukba, a megyei kórházba lűrlényekkel kísérve engem a villamoson, hallottam az égből kíséretet szólamként, hogy megy a Sátán felesége a kórházba, nem értettem, mi történik velem, megírtam az interneten, senkit nem érdekelt, nem értettem semmit, gondnokság alá helyett maga helyett fényevésen tartva továbbra Müller kivégzőgépeként, így fekszik Benkő angyal a sírjában, Bodorné cigányai által gyalázva többszáz éve már Weöresék által létrehozva utolsó kinzójaként a magyar Benkő angyaloknak.

Mi köze volt Magyarország világ csonkítónak, bénítóinak, gyalázóinak az egész világegyetemnek az első Kohut ember meggyalázása óta Liptai tort ülő által Vénuszhoz, hogy én vagyok a Sátán felesége 18 éve tartó kínzásommal, az ismeretlen Sátán helyett. Sátán felesége Godzsák Ildikó vele állandóan ezer éve szocialista iskolát berendező és legyilkoló dr. Szmisz és asszisztensnője által berendezett Posta Gusztáv orvosával a Sátánnak, készültek a fogadásomra Bajzátékkal három kivégző nemi csapással megjelölve Vénusz áldozóként, tudva hogy ki vagyok, miden Ildikója a világnak Müller Péter vérfürdős Vénusz áldozója, amióta forgattak a világ felett, hogy végig nézessék az első Liptai démon által meggyalázott Kohut embert genyójával háromjelével megjelölve Illés által a homlokán a gyilkosoknak, földöntúli hatalmával, rajtam kezdték kurvázással Liptai helyett tudván,hogy ki vagyok.

Sátán, amikor Vénusz szeretet istennőjeként Kohut Isten égi csillagaként élt a világűrben még nem létezett.

A fogadásomra berendezett egykori Benkő tökéletes emberek általi viágrészeinek megcsonkító, meggyalázói, fényevésen tartó Nagy Anna halottjai, Zsóka Kacsa Kacsa népe ünnepi tortájával a rajtam végrehajtott tömegmészárlásnak Zsóka halálvilága helyett koldultatásommal, sátán feleségeként kínozva örökké gyalázásommal Benkő Lajos sorsaként, amik nagyapa megölőivel románia teljes lakossággal sétapálcás dalom óta Holnap Magazinban hosszabbítnak az összes gyilkosunkkal engem kurvázva, sátán feleségének mondva Varga Rózsa állandó vasfüggönyös őrházas magában beszélő, csípőcsont kikötött rokkantkocsi nélküli világmészáros sorsát az összes Rózsájával a vérfürdősök utcájának minden vallásával a világnak, melynek feszületére tettek maguk helyett, székesfehérvári központtal bárány Derláné helyett összes utcanépével, aminek átadott engem tudván, hogy ki vagyok. Románia megölte Kohutként nagyapát, akit a vatikáni börtönnel 130 éve újhelyi cigánysággal gyilkoltak, együtt a karcsai összes sátán népével, Dudásokkal, Horvátokkal, Váradiakkal, Szabó Erzsébettel, már megöregedve, tudván, hogy ki vagyok, bejött a Révészre, azt mondta olyan vagyok, mint anyám, itt kezdték anyám sorsát elölről.


Miskolc városa már elhalt, megöregedett Benkő gyalázói emberek iszonyatos mészárosai, kivégzői által tudván, hogy ki vagyok, sajnálták tőlem a járadékot, amit maguk okoztak, állandó gyilkolásommal maguk helyett.

Brigitta csillagmedve fogadásához berendezték a Révész utcaiak által meggyilkolt, meggyalázott, megcsonkított egykori Kohut emberek élte világot, az egész Vatikánnal, Vörös Oroszlánnal Őrült Johannával Mezőkövesddel, Hunnia börtön elmével, rózsakeresztes rendjével utolsóként a vörös oroszlánnak, minden zsidójával a világnak, Kolcza Mária szappantisztító sorozatával együtt Szeleppel, időjelek világ vége megadójával egész családjával, összes párttitkárral, melyek csúfoltak engem a helyesírás miatt, mint magyar nyelveken egykor beszélő csonkítói, bénítói, kivégzői, meggyalázói, hozták csillagmedve egykori általa látott emberi világának összes maciját, Bocskor névvel Gáborként idetéve Müllerhez, elmeosztályról kitéve, engem támadtak az elméjével, mert nem tudott öltözködni, Moldován Nóra I. emeletével két űrhajójával a szabadköműves Pálnak, anyám támadójának a világűrből összes Palijával a kiliáni börtönnek, együtt gyilkolták le a Révész utcai világ urai csillagmedve minden korában az összes emberét a világnak, amit ő nem látott, mert csillagmedve volt, ezért nem voltak játékai, egyetlen csurkás Vicus babája Csurka néven itt berendezve az egész médiával, macijával, cumijával, párnájával, ahogyan vittem mindig általuk megengedetten a babakocsiban, iskolába, együtt jártunk, vizsgázni, ami nevettek, hogy nem tudom kire hagyni a gyerekeket.

Brigitta nem tud semmiről, ő csillagmedve az égből, nem voltak játékai, nem voltak barátai, én hagytam olyannak, amilyennek megszületett. Az ovodába nem szeretett menni, nem érdekelték a gyerekek, egyedül én voltam neki, utánam szaladt naponta kiszökve az ododából, ahol bántották az óvónői Marosinénak a Sátán népéből Sipos óvónővel, szőke mangaléta Brigittát megütő Müller kivégzőjével, amiért ennyire remegett, nem tudtam, mi történik. Az egész világegyetem szégyene, amik egykor tökéletesek voltak, saját maguk gyilkosságait, betegségeit torzulásait, amiket kaptak jegyül azért,mert kivégezték az embereket, angyalokat, istennőket, isteneket, az egész világegyetemet, felfoghatatlan kínzásokkal, Brigitta egykori istene végig nézetésével annak, amit tettek a szívemben, hogy életben tartson a gyalázásuk közben a Kohut gyilkosoknak, a Benkő mészárosoknak, amik utcájába Bodor hozott tudván, hogy ki vagyok a pók lányával együtt.

Ez olyan befejezése volt az ózdi központnak, hogy többé nem mossa le a hó, olyat kottáznak, hogy felfoghatatlan világgyalázást befejezhette Szabó István lyukas szívű és Lázár prostituáljai Vénusz áldozóival, amivel kezdődött a mészárlás az első görög isten meggyalázása és megcsonkítása óta, mert tökéletes volt, ez Szabó Tibor Roland a tompalátó zöld vénuszi szemmel görög isten formában első gyilkossága óta, testenyészetként megalkotva a II-es elme médiájával, amivel megtámadtak születésemkor, felfoghatatlan fertelem a volt világ embereinek és csillagainak, istennőinek galaxisainak így együtt berontott iszonyatos fertelmeivel a világnak, amik ellen nincsen más ellenség régóta, csak természeti erők, amik tombolnak, amiknek üzengetnek.

Lázárt, mint egykori rima Jeruzsálemet és Szabó István engem megtámadó lyukas szívű világkönyvtárával állandó kivégzésre sötétkapus dögjeivel együtt berendező, sorsát maga helyett csillagokon, istennőkön, embereken végrehajtó, állandó Vénusz gyilkos Lázár prostijaival, Müller utcájába téve,mióta forgattak a világ felett, akkor kellett volna őket elpusztítani az egész utcai okkultista vérfürdőseivel Müller nélkül még Szabóékat világkönyvtárukkal, amikor az első görög istent megtámadták így közösen ahogy vannak. Végig Szabó Roland vagyok születésem óta nemrég értesültem egykori Sátán népétől, hogy én voltam a tökéletes szeretet istennője az égen.

Mikor Lázár helyett 1994-ben Bodor hálójában Zoltán Erikája helyett a méhében lévő halál nappal, amiből Japán van, rima Jeruzsálemként engem Iker házba kitéve Lázár Stefániával maga helyett Vénusz áldozóként tompalátásával megtámadva a bal szememet. Nem volt már a miskolci henteseknek,mint egykori rima Jeruzsálemnek ellensége, akit Vénuszon az ózdi Szulák Andrea nagyfolyású mohamed gyalázója halálnépe, Viciánné római egyházas ufónépe kivételével az űrból más megtámadott volna, mert ez volt a rima Jeruzsálem, ahogyan mészároltak minket.

Mi köze volt hozzám Bodrogi vipera népének, mint atlantiszi Vénuszhoz állataival együtt, Egerszegi egereinek, amik úszóleckét tartottak nekem iderendezve az utcába okkultista kéjgyilkosként.

A Hei Hitler Talmud népe együtt a vatikáni atlantiszi lopott dallam Latinivitcs Mici néni három macskájával minket berendeztek, utolsó áldozatként lezárt határokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Benkő rejtély megfejtve együtt a Kohuttal
  2017-01-29 04:14:52, vasárnap
 
  Születésemkor, miután az első embergyalázása óta Liptai Klaudiai démon által kezdődött a gyalázás, embergyilkosság a földön. Engem egykori tökéletes Vénuszaként Atlantisznak a jelenlegi Ózdi 666 központja a Ménesivel beállított cigánytelepének Ózdnak Japán földöntúli hatalmat ellopó hatalmával, genyójával együtt, mint szörnyetegével a világűrnek, mely azt jelenti, hogy az első embergyilkosság óta, gennyes nemi szervű kurvákat teremtettek tisztátalan lélekként, kivégző férfiformákat arctalanul, személyiségnek nevezett Müller Péter Sziámi által folyamatosan mészárolva az ózdi központjával az embereket, mert személyiségük, vagyis arcuk volt, azóta hozzák létre gyalázatból, gyilkosságból folyamatosan az egyre szaporodó Miskolcra 130 visszaérkező emberi formára nemesedő Benkő gyilkosait az egykori teljes jelenlegi Ázsia területén jelenlegi Oroszország teljes területén a régi vizsolyi bibliája szerint az égi kísérettel járó Omega együttesnek Koncert a mennyben és többi száma szerint a Benkő egykori tökéletes emberek és angyalok éltek hatalmas területén keletnek. Ezért énekeltették velem a Volga, Volgát, melynek gyászdala miattuk örökké szól.


Engem Miskolc városa a világűrben lévő űrhajójával Japánnak az összes nemi betegség létrehozói helyett Müller Péter Sziámi genyónak kiabált kommunizmus végrehajtása közben vaskorként minden Varga Rózsa névhez érve, minden feszületéhez az egész világnak a székesfehérvári Sátán népe feszületére tettek az összes Rózsájával az ózdi cigánytelepnek.


Benkő Omegája égi kísérettel járta a világot, csatlakozott hozzá Müller Péter Sziámi többezer éve már, Japán teljes egésze, utcanépek, Begala falmilia, összes Ágnese a világnak, minden Erika, minden Ildikó, minden Marianna, minden Gabriella, minden Jutka, Asszony Edit Karcsán tompalátón, Szabó István lyukas szívével mint egykori Vénusz támadó a sötétkapus dögökkel, minden sántája a világnak, egykori Vénusz támadó Illés által megsebesítve.

Illés a Göncölszekérrel gönci bibliáját jelenti Göncz Árpádnak Szabó István lyukas szívű állandóan velük járó Illés együttesével halálnépének Romániával, Szabó Gábor néven, Nagy Anna halottjaival Miglécz Gabriella néven, Nagypán euróuniós központján megállt pszichografológiája volt eddig a gyilkosa a Benkő egykori embereknek, angyali karával együtt.

Mióta a Kohut egykori magyar teremtőt legyőzte a szintén ózdi központú Gáspár Győzike az összes kakastaréjosával a világnak, a II-es elmeosztályával a kancsal Szelepnek, már Bródy János zöld tollas teremtő csatlakozott a Kohut gyilkosokhoz az Időjelek antológiában névlistával és szörnyeivel, ekkor hozták létre a Bermuda háromszöget.

Szelep mindkét családhoz be volt állítva állandóan a II-es elmeosztályhoz időjelek megadónak.

Az Omega égi kíséretével kezdte ózdi központjával a tökéletes Benkő égi zenei csodás angyalok, általuk névlistájuk szerinti iszonyatos, mai napig tartó rajtam anyám apja sorsát két utca összeállítása óta Hunnia vatikán teljes egészével a bárányának Székesfehérvárnak, Hitler Braun állataival és összes Ágnesával Bodor pusztítónak, minden Rákóczi téri nemi gyalázójának a világnak, ondó, bugyi Katalin nevű nemi kivégzőivel együtt járják többezer éve a világot, ahogyan velem tették megállás nélkül Balogh börtönorvosok által lezárt határok mellett skizoprenezve engem maguk helyett, mert valóban felfoghatatlan, amit a Balogh, Kovács és többi mesterség nevű, helységnevű, két keresztneves, összes halak szülöttje a világnak, minden vizsolyi bibliában található reformátusa az égi Jeruzsálemének az Omegával együtt járóknak Mihály angyal, Debreceni Sátán teljes bibliája, összes Rózsája a sátánnak, Lantos újhelyi szövetkezet összes Sátán népe, egészen addig együtt gyilkolta, gyalázatban hagyva mai napig a tökéletes csodák zenei tehetségek angyalait cipelve kivégzésre, ahogyan Bodorné tette velem a Rákóczi téri cigánytelepével, mai napig az emberek megölése mellett csonkításokkal, bénításokkal, iszonyatos vérengzéssel, az angyalok mai napig történő gyalázával Bodorné Rákóczi téri cigányainak fekszenek valahol szerte Ázsia, Amerika területein.

Ekkor megszülettem én Vénuszként tökéletes csillagállással, legtöbb tehetségével a világegyetemnek, szerencsétlenül, mert ők hoztak, miután végig nézettek velem mindent Bodorné patológiaként beállítva első húgyhólyag kivágását az embereknél, első fogkiszedését Bodor Pusztítójának Iker torony berendezéssel, első Kupai liba lábas dadogóst hozva a Szibériából 81 éve visszarontott Müller Péter Sziámi döglégy, itt kezdődött a békítése a két világrész gyilkosainak egymással hozván engem Vénuszként, békesség virág dalával egykori India előtti emberek lemészárlóinak, üzenve folyton a Benkő angyalok iszonyatos gyalázatával cipelve őket magukkal többezer éve a sátoraljaújhelyi Magas-hegyi Istennek, aki nem tud, csak hóval válaszolni.

Müller azzal kezdte gylkolását születésemkor,hogy Bodor Pusztítóját hozva hozzánk, mivel minden állatnak parancsol, mint a két utcai összeállításának a világ urainak várva Vénuszt, aki egykor tökéletes volt, közösen ahogyan vannak Miskolc teljes városával skizopren könyvtulajdonosként, a az újhelyi Révész Sándor utcai listával és a miskolci Bertalan utcával összeállt a Kohut és a Benkő angyalok gyilkosainak listája. Bodor pusztító egyből kiszedte anyám, általuk életben hagyott Benkő általuk hozott angyal fogait, mivel a Rákóczi téri kurváiknak elviszi a pusztító szüléskor a fogait.
Így jöttem én Vénuszként, egykori tökéletesként, végig nézetve a két család összeállításával Miskolc által a diafilmeket hétfői egykori Kék fenyves általuk legyőzött népeinek gyalázatából létrehozott média teljes egésze az elmentekkel együtt kékes tévéje hétfői szünetnapjain dia vetítésekkel a Kohut utolsóként meghagyott brazil angyal, Benkő Magdolna magukkal valahonnan kivégzésre apja Benkő Lajos után állati szinten életben hagyott már báb állapotban apához hozva gyalázása közben Kilián teljes egészének a kurváival a médiának Gábor Zsazsa légy óta. Apának volt már brazil angyalként egy Hunnia börtön által létrehozott házassága, becsületbeli dolog volt a címe talán, Balta Nikolett Müller Péter Sziámi kivégzőjével, jelenleg művészével a net világának már ismételtek, nagyapa helyett felvéve a formáját baltával kergették el apát, mint brazil angyalt otthonról, Borza Gizi miskolci névvel berendezett albérletébe, Gizi behívta, apja akkor ment haza, apa benn volt Gizinél, erre el kellett vennie feleségül. Így hozták az angyal hajú Gyuriját Heilig Gábor ellenségének görög angyalként Ikarusz berendezéssel, mert közben mentek külföldre a könyvtulajdonosok, skizoprenek kísértetek nélkül, a kíséretek itt maradtak, mert nem értik, mi történt.
Gizi néni cigizett, amit apa angyalként még sosem látott, ez szétválasztotta őket. Heilig Gábor Gyurit görög angyalként Görög Zita vérszivóival berendezve egykori emberek világát angyalokkal együtt megölte maga helyett születése óta.

Ekkor a már eszméletlen, gondolkozás nélküli anyámat, Benkő Lajos általuk mai napig gyalázott cigánytelepe által Bodornénak Müller Péter kivégzői két utcája által, csonkításokkal, bénításokkal, Gór Nagy Mária teljes belső szervet lebontójával életben hagyva az örökkévalóságig szenvedésre ítélve van az összes Benkő angyala a világnak, mert zenei tökéletes szépségek és csodák voltak. Megérdemelték a jelen Rima Jeruzsálem Magyarország néven lévőivel az egész két utcára tett országaival Müller Péter Sziáminak.

Ekkor született a bátyám, éppen ratkósok között, ami azt jelentette, hogy ő volt az egyetlen ember romániai Károlyi, az összes többi jeruzsálemi apokalipszist jött végrehajtani a szülészorvosok segítsévével. Ezek a börtön orvosok azok mesterség neveivel Müllernek, amik fel nem fogható módon a megmaradt embereknek tüdő kórházakat üzemeltettek, miután a saját romániai vas népüket kivégezték, csak Dunántúl maradt.
A kastélyaiba a saját Nemes néven idetett ezer éves és új nemesei Müllernek vitte megáldozni a börtön orvosaival a szívvel rendelkező, meg énekes tehetséggel bíró élőlényeket emberekkel együtt. A 81 éves Holnap Magazinban hosszabbító Müller Péter Sziámi iszonyatosan kivégzett, teljes belső szerveit elevenen lesorvasztott, gerincét elevenen, szíve meghagyása mellett elrohasztó, minden kommunicáiós részét megcsonkító, Ménesi ózdi cigány patológiáival állandóan velük járó Cseh Károly, Fecske Csaba iker Bodor pusztító jelentéssel, az összes ikrével a világnak berendezése mellett 81 éves vérengzésük folytatásaképpen hajtották végre rajtam, mint tökéletes Vénuszon a saját kivégzését a világmindenségnek, kurvázásommal Liptai helyett születésemkor, azt kezdték rajtam T. Asztalos Ildikó Lázár jeruzsálemi prostijaival, amit egykori Ázsia előtti emberek és zenei csodák Benkő angyalaival tettek, Hogy a Mária, Hogy az Éva kiárulását az Ázsia előtti általuk tökéletesnek gondolt embereknek, együtt Ménesi cigánytelepével Kiss Ferencével, mint Pinókió állandó bevetésével hatalmas nemi szervével egykori Csepregi Évának, méhbe tett saját istenével, hogy tovább gyalázhassák a világegyetem teljes meggyalázása, megcsonkítása, soha abba nem hagyott fertelmével a világegyetem, világmindenség meggyalázóinak tort ülnek 130 éve az egész világegyetem miskolci Rákóczi terével.

Születésemhez berendezték az egész országot, börtön orvosaival Müller Péter Sziáminak, saját elmebeteg pszichiáterekkel, Bodor pusztító fogorvosaival, mint fogkiszedőkkel, fekete mágusokkal, Tanács néven kivégzőivel Perecesnek Tanácsokat hoztak létre, berendeztek minden munkahelyet Müller kivégzőivel a két utcai névlista alapján, minden boltot, üzletet.

Így születtem én Károlyi bátyám után egykori tökéletes istennőként, miután forgattak a világ felett Liptai első embergyilkossága óta földöntúli lopott erejével Turcsányiné japán nagypán pszichografológiai teljes egészének berendezése mellett létrejött jövő uniójával, Révész utcájával Miskolcnak, lopott atlantiszi dallam már az ózdi cigánytelepé volt, Mici macskánkat három macskájával egykori Egyiptomnak mikor összerendezték tömegmészárlás végett a két világrész angyalát szülőnek engem hozva eredeti nem lopott atlantiszi istennőként, megpecsételve a sorsomat a Benkő egykori tökéletes zenei csodás angyalok világának, Kohut teremtő romániai Gáspár Győző kakastaréjos által bemutattan, újhelyi Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házára tett kakassal már többezer éve a Kohut magyar teremtőt az ózdi cigánytelep megölte. Legyőzni nem tudta végleg, mert mai napig minden Benkő angyal gyalázásával a sírban többezer éve üzennek a hónak Cseh Károly analfabéta tanári karával az ózdi cigánysággal 666 néven, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó.

Öcsém Gyuszi hozzánk menekült apával együtt, mert a barakkos kancsal Isaora legyeiit vive Indiának Müller Péter Sziámi megölte az embereket.
Öcsém brazil angyalként tökéletes volt egészen születéséig, nem sokáig tartott csodálatos énekhanggal megcsonkítása után is.
Müller Péter kezdte Bodorné Ágnes és összes Ágnese, Halak szülöttje, reformátusa kitermelését születésünk a világ minden részéről, megtámadta Gyuszit, megcsonkítva azért, mert Kupai Jani dadogott és liba lába volt, az a híres Kupai református bolond család, amelyikkel Vénuszt áldozva visszamentek Szabó István lyukas szíve miatti támadásommal már ismétlésben lyukas szíve miatt, mert a mártírja a világűrnek megsebesült, amikor engem, mint egykori tökéletes Vénuszt megtámadott a világűrben, Illés megvédett és átdöfte a szívét. Illés a Benkő angyalok Göncölszekerét jelentette, így már csatlakozhatott a perverz halálnépe az Ortodox főpapnak Metroval, létrejött az atya, fiú, szentlélek bibliai apokalipszis teljes egésze, csak Müllerre várt bevetésre összes médiájával a világnak, minden fahangú egykori általuk vérengzésük helyére fákat ültető halottak világát gyalázó Karda Beáta, Zalatnay Cinije, mint macska, egykori Egyiptomi gyalázóval magyar néven mondva magát, Mici macska három macskáját hozzánk hozva háztájinak, egyik Zoltán már a tulajdonukban lévő földönttúli hatalmával annak, aki engem a felett forgatott. Mndez sosem derült volna ki, mert Müller Bíró Király utcájával berendezett három lépcsőháza, miután folyamatosan vénuszi tehetségem miatti fogadásom végett összerendezte a világ csonkítóinak, gyalázóinak két utcáját,kitették kivégzésem után végleg saját könyveiket még az engem megtámadó Szabó István lyukas szívű megtámadóm világ-könyvtára mellé,köztük volt Bodza úr,. nem tudtam kinek a könyve a három lépcsőházból, amit zsákban kitettek, hogy rajtam befejezte Müller Péter Sziámi, ami iszonyatos csonkításokkal végezte ki a három lépcsőház összes névtárával a világnak a Benkő angyali csodás zenei tehetségeket, ahogyan tették ezt Lévai Anikó olaszliszkai támadást a cigányaival rajtam ismétlő fertelmének a miskolci Rákóczi térnek.

A sorsom már születésemkor el volt döntve, hogy az egykori atlantiszi tökéletes szeretet istennője, énekesnője egyből kurvának lesz nevezve az összes Ágnese helyett Müllernek, az ózdi 666 űrhajóval velük állandóan közlekedő hamis prófétának, fenevadnak, Szulák szőrős reformátusainak bajszosokkal együtt közösen végeztek iszonyatos fertelmet végrehajtva az egykori Benkő által angyalokkal őrzött Japán előtti emberek Mohamed moha medveként innen odavive emberekkel, tökéletes természetvédőkkel, növényészekkel, fa ültetőkkel szerte a világban, ahol ezt a fertelmet végrehajtották, Bakos Józseffel mohamed arcának torzításával folytatták megállás nélkül Bodorékkal, mint pókjával a világűrnek az ózdi űrhajós kísérete mellett a jelen médiának mohamed népe meggyalázóinak kitermelését, folytatva a gyilkosok torzulásai helyetti támadásunkat a sebesült mártírok deformációi miatti támadással.

Majd megrántva a lábamat, kitermelték az összes sántáját az innen kimentett Horváth sánta urával Sátán népének Tóth Margit és Győrfi Judit Müller Sziámi gyikológépe, mangaléta úr helyettes, mint űrszörny által már az összes elmebetegére az itt maradt miskolcianknak bővült szociális hálózata a kivégző tik sem vagytok magyarok kezdetével indult a sorsom, tudták, hogy ki vagyok, mégis megtámadtak a Révész utcáján Révész Sándor fertelmének a nemi potencia kielégületlenség méhbe tett istenével Csepreginek Marianna Müller skizopren gyógyszeres mérgező nemeseivel a saját sorsuk végrehajtását rajtam, mint Vénuszon Juhász Piroska, Weiser Mari Libia teljes egészével együtt történő Vénusz gyalázását, megállás nélkül, szüntelen, a világ uraival a testében sem hagytak nyugtot eszméletlen állapotban cipelve magukkal Vénuszt Bodor űrlény által, aki felszámolta az egész Kohut Isten egykori világegyetemét, bolygókkal, űrhajókkal, meggyalázva őket Szulamith, egykori Mohamed gyalázó űrben mindent halálként meggyalázói, megcsonkító, kivégző, fertelmes iszonyatával vérengzései közepette nemi gennyes szervével az űr népét meggyalázó ózdi cigánytelepével a halál népeknek, mert szerintük az egykori világegyetem bolygó népei, csillagai, galaxisai, emberekkel együtt, akiket Kohut Isten teremtő odavitt tökéletesek voltak.

Müller egyből megtámadta Gyuszit, mint tökéletes angyalt, mert a saját Kopcsikékkal, Ménesi Péter cigányaival, összes Ánges csonkítóival, cigány gyalázóival kezdve a kínzásunkat Kupai dadogóg libalábu miatt megcsonkította az öcsémet, sorsát Kupai egykori Benkő égi csodák világát liba lába és dadogása miatti tettei végrehajtásaként Gyuszin, mint tökéletesen kezdte el az újhelyi várakozó összes városi saját kivégző, csonkító, bénító, kommunikációs gyilkos, szemre támadó Szajkók, mint vakok, fülbénítók, mint Molnárok, minden Zirkuli Katalin könyvben kiadott névtára kigyűjtésével az egész világból az egykori égi zenei angyalok, Benkők és az általuk felügyelt emberek teljes Keleti részén ismételve rajtunk közösen megállás nélkül Hogy a Mária, Hogy az Éva már maguk helyett engem Vénuszként áldozva emelkedően tisztuló Sátán népe teljes Vörös Oroszlános összes kommunista korának végrehajtását maguk helyett éheztetve, fényevéssel, nyomorban, csonkítva, gyalázva azért,mert tökéletes voltunk a saját gyilkosaink előtt, amit Miskolc teljes egésze jelent a Kohut egykori teremtőnek üzenve minden Benkő angyal iszonyatos vérfürdőjével tökéletessége miatt gyalázva éjjel-nappal sírjukban is mai napig Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányai által.

Én egyből kurvának lettem szólítva a szülészeten Bodorné miatt, mert pusztító volt a férje egykor, aki elviszi a pók lány születésekor az anyák fogait. Bodor pusztítónak parancsolt, mint egykori világmindenség legyőzőjének a nyolcadik utas a halálból Müller Péter Sziámi, miután Gyuszit megcsonkította tökéletessége miatt, mert gyilkos volt Kupai Jani dadogós, liba lábú,egykori Omegával beállított teljes vizsolyi bibliai szereplőket kitermelve reformátusként a tökéletes zenei angyalok által védett teljes Ázsia előtti világ Benkő angyalokkal, kezdték rajtam, megrántva a lábamat a támadóimat emelve, kitermelve minden területre áldozva engem Vénuszként azért, mert egykor tökéletes voltam, a támadóimat megsértette Illés, a Benkő angyalok egykori védelmezője.
Ugyanígy megsértette Illés Szabó Istvánt, mint mártírját Magyarország teljes egészének, mint világ-könyvtár tulajdonosnak sötétkapus dögjei kíséretével Müllernek, születésemkor kezdték rajtam végrehajtani az egykor Illés által megsebesített gyilkosaim könyveit, tetteit, csonkításait, saját szerepük, könyveik végrehajtásával megállás nélkül az összes bibliai szereplőjével, minden Rózsájával, Vargájával a Sátánnak. Ment a kommunizmus nyomorban, fényevésben, csonkításokkal, gyalázásokkal a tökéletesek ellen, egészen addig, míg Bródy Jánosék, mint Időjelek testenyészeteinek létrehozói által már a világvégi időjelek megadója Szabó Roland tompalátásával Vénuszon születésem óta megjelölve engem, hogy én vagyok a hibás, hogy Szelep tompalátó, nem tökéletes, Kolcza Mária románaii halálnép helyett kezdték rajtam közösen már Szelep tompalátó sorsát visszamenve időben a Benkők csodálatos zenei tehetségeinek világába, végrehajtva rajtunk az összes gyilkosságaikat, berendezve a tárgyait az akkori világnak, elkezdte a média Gyuszi brazil angyal megtámadása után velem együtt a kancsal Isaora Talmudos legyeinek vonultatását szappantisztító sorozatokban. A legyek itt voltak berendezve a Bertalan utcába, mint Vénusz áldozók, amik helyett fényevésen tartottak minket kommunizmus Nyomorultak kezdete óta.

1961-ben elénekeltetve velem már Szelep tompalátásával atlantiszi Vénuszi fogadásomra Hitler Braun Darnyi Tamása által megtámadva a bal szememet megölték nagyapát, akit a cigányok folyamatosan támadtak,mert német teremtőnek hitték, Lázár jeruzsálemi prostituáltjai helyett, hogy a lyukas szívű világ-könyvtár tulajdonos Göncz Árpáddal beállítva tatárdombiakkal ismételve engem beállítva rima Jeruzsálemként, mint egykori tökéletes Vénuszt, sétapálcámmal átléptek a holnapba székesfehári központjával a Hunnia börtön vatikán Vénusz áldozóival megváltó központával a bárány vatikáni erejével világot felszámoló sorsát folyamatosan angyalokon, istennőkön, tökéleteseken végrehajtó Derláné bárány vatikáni hatalmával, minden erejét bevetve ellenem, megtermékenyítve engem egykori tökéletes istennőként a média által mutatott 13 éves koromban végrehajtott iszonyatos fájdalommal napokig járó küretet, ha lehet ennek nevezni, a cigányok által, amiket megöltek. Nem vagyok rasszista, de ezek a cigányok megölték az embereket az egész világon India teljes egészével, mai napig feküsznek a sírokban a Benkő angyalok nemi szerveikben,minden részükben a Bodorné Rákóczi téri cigányainak nemi csapásával.


Rengeteg kínzás a Jakab ezer éves gyilkos családjával már folytatva a Vénusz kínzást, mert Jakab a Benedek utca 17 szám alatti mészárosokkal megtámadta az egri magyarok csillagát.
Ezért én voltam a hibás, mai napig támadva rémséges állapotomban is Jakab Jutka Müller kivégzője által, tudván, hogy ki vagyok, mert neki beteg Gábor nevű világ felszámolói Mülleri gyereke született, meg kevesebb szociális ellátása van, mint az általa lemészárolt Vénusszal végig nézetett vérengzéseire kapott jutalmát keveslő, folyamatosan káromkodó, szidalmazó, saját egészségügyi, szociális hálózat teljes biztonságában az egykori világegyetem tökéletes harmóniában élő mészárosaival, mióta Müller kitermelte Újhelyből Kupai dadogós libalábú mészárosát, öcsém támadásával, helyette éheztetéssel, kínzásokkal, velem és családommal együtt járva a világrészeken, melyeket lemészároltak közösen,ahogyan bejöttek 130 éve, azóta is hozzák a Benkő angyalokat, mert tökéletes zenei zsenik voltak, közösen Miskolccal megcsonkítva, meggyalázva őket megállás nélkül a Kohut teremtőnek üzenve, aki hóval válaszol, mnt Illés által üzemelt egykori mennyországra felügyelő Benkő angyalok népét kivégezve folyamatosan többezer éve már, Kohut teremtőnek azért üzennek a Benkők csonkításával, gyalázásával a sírjukban is,amit rajtam folyamatosan Miskolc városa ismétel születésem óta,mert egykor tökéletes voltam az égben, megállás nélkül gyalázva, halottan minden gyilkosa helyett az egész világnak születésem óta. Illés, aki megvédett engem, mint Benkő angyalok őrzője, megsebesítette a támadóimat, a sántákat, lyukas szívű Szabó Istvánt, befejezték az összes apokalipszisét az országnak vasfüggönyként hozva az egykori tökéletes Lucifert, hogyénekeljek neki Bródyékkal, Varga Rózsa sátán népe miskolci Őrház patikához érve állandóan körben járva berendezte végleges mészárlásaink végett 1983-ban a két utcán a világ összes gyilkosát, mészárosát, hentesét, kivégzőjét,gyalázóját, egy sorba a Vénusz fogadásomra nálunk Szenci szamaras légy istállójába téve engem Vénuszként diafilmen hétfői engedélyezett napokon velem olvastatva, még engedve, hogy beszéljek Miskolc által, hogy mióta nincsen Kohut magyar teremtő, azóta diafilmek szétosztásával berendezték a hét hegy alapján az egész világot. Mindegyiken végig mentek Vénusz és Brazil angyal áldozásával,üzenve mindig annak a hónak, ami a Kohut istenből maradt. Már többszáz éve üzennek Kohut istennek ózdi cigánytelepükkel, Bodor Ágnes pókkal, az összes idetartozó névvel a Bertalan utcára, összeállítva a két utcát 1983-ban végleges megsemmisítésünk végett,

Ekkor már a miskolci Bertalan utcai 1971-es névlistája az állandó Benkő angyal mészárosainak országneveivel a gyilkosainak, város, helység neveivel, földrajzi neveivel, ahol Benkők éltek, minden Halak szülöttel, amik a csillagokról lemészárolták a Kohut isten egykori gyémántjait, atlantiszi Vénuszként engem hozva utoljára már megcsonkítva Máté Krisztina nyanya bűnei miatt, mert kommunista főszereplő lett volna az összes Mátéját Vénusz áldozással jólétbe tételükkel tovább nyomorgatva, bénítva, csúfolva Medveczky Ilona vasfüggönyös Varga Rózsa nevéhez érve határozatlansága miatt, visszament időben az Árpád utcai albérlet megengedése mellett hozzám adva férjnek megtermékenyítésem után a kivégzett cigány családja által Ózdnak méhembe téve Csepregi Éva egyetlen hang főnixes Rákóczi tere istenét, mert másképpen Vénuszt nem lehetett férjhez adni azzal a céllal, hogy a további kommunista korát a kivégzőim tetteit rajtam végrehajtva és öcsémen, anyámon, a Kohut családon kibírjam, férjhez adtak a születésem előtt már Müllerék által Karcsáról kitermelt Vénusz támadómhoz törött karral Papadimitruval ismételve gyalázásom közben Benkő Lajos sorsaként, hozták hozzám megszületni eltartatva velem egészen a válásig Ardó Zsigát, egykori Kohut család támadóját kivégzőként azzal a céllal, hogy teljesen törjön össze.
Így hozták hozzám megtermékenyítve, méhemben a Rákóczi tér istenével megszületni meggyalázásommal mohamedet nagyobbik lányomként, hogy az Eszmeralda filmben mutatott még megengedett arcommal Erős Antónia újhelyi temetői halottat kifestve visszamenve időben egészen Bocskor névvel a csillagmedve korhoz, a kivégző saját Ardó Zsigájuk rugdosása, orrom Lázár miatti eltörése, fülem spanyol pusztító helyetti összetörése, fejem feketesárkány népe helyett széttörve, kiabálva Ardó által az utcán a feketesárkány felesége miatt, mert kurva volt, hogy megöllek, kinyirlak, genyónak nevezve az addigra három gyerekesként megjelölt bátyámat, akit a Keresztesi pusztító Károlyi emberként egyből kihalattott, s mert villával reggeliztem nagyapa ölében, míg gyilkolta őt Müller Péter, kitették a villámat Svájcba saját miskolci Rákóczi terükhöz azzal a céllal, hogy odavigyék a Kohut Isten nevével legyőzve végleg a Kohut emberi családot a keresztesi pusztítót egyre jobban szépülő arcával Vénusz áldozásommal.
1975-ös kommunizmus alatt még Pici voltam, ez a Pici Presser Gábor légy, idetéve a Benkő angyalok csonkítói közé, zeneszerzői tehetségét a tökéletes egyik gyilkosaként kamatoztatja, most végleges letelepdésre készülnek a Benkő és Kohut egykori tökéletes emberek és világrendszerek lemészárlói, meggyalázói Vénusz áldozásommal tisztulva tovább.

1977-ben lettem Nyanya, csillagmedvét megszültem nagyon nehezen, mindkét gyerekhez berendezték az általuk lemészárolt emberek világának játékait, tárgyait, ruházatát, egy rakéta porszívóm maradt, a többit odaadtam a cigányainak Ménesinek, ami mindezt berendezte Kopcsikék kezdetével az állandó Benkő és Kohut gyilkosaink helyetti helyszíneket és ruhákat minden főszereplője helyett a mészárosoknak engem áldozva meg és csonkítva, gyalázva, cipelve magukkal Ménesi ózdi cigánytelepével.

1983-ban összeállították a két utcai listáját a Benkő angyali zenei tehetségek általuk megölt és gyalázattal kivégzett Bertalan utcai névtárát,amik nálunk voltak születésem óta, a Révészről elnevezett újhelyi Révész utcai listát azokból, amik a Kohut család gyilkosai voltak, a Bodor pusztítója a világúrnek onnan hozva engem Miskolcra Vénuszként az összes Erikája helyett Müller Péternek, a két utca összeállt,egyszerre győztek le hozva Ardó kivégző férjemhez Kormos Kornéliát, akit kurváztak, amit nem értettem, hogy rajtunk hajtották végre a könyvét és a szerepét iszonyatos módon, már nagy házban éltek Széphalom teljes egészével, ekkor legyőzött, érthetetlen módon üzenve Merionnak a rózsakeresztes rendje végére érve a jövő Rákóczi nevével a vérengzőknek magát fiaként beíró Zsermen népe Angliából Anglia teremtőivel együtt, Derláné Vatikánja, belém és a gyerekekbe küldött vatikáni hatalom utánzójával, deformálójával, Bencs Marianna kurvájuk nemi társa Hubner miatti kivégzésem sorozata kezdődött el nagy hasa miatt, mert alkoholista volt, együtt Simon Éva börtönével, ami helyett engem nem szerethetett senki születésem óta így zárták le a határt, hogy kivégezzenek minket közösen, így ahogy vannak, a kiment könyvszereplőikkel együtt, Müllertől menekültek,míg minket saját gyilkosaink által végrehajtott csonkításaik, betegségeik, torzulásaik, szagaik, irigységeik, hazugságaik, minden miatt támadtak, ami egykor bennem és öcsémben, anyámban náluk egyfolytában a világ kezdete óta vérengző kivégzés sorozatokat, gyalázattal együtt hajtanak végre megállás nélkül saját könyveikkel, szerepeikkel,tetteik ismétlésével azért, mert gyilkosok.

Tehát ez még megmaradt kiáltásom volt gyalázásaim közben Magyarországból haldokoltatva hagyva engem, mindig feltámasztva, hogy újabb kínzásokat kapjak, tudván, hogy Vénusz voltam, amiről nem tudtam, míg Paviás Csabi csillagmedve kisebbik lányom gyalázója anyjával együtt Müllerék által Amerikába mentett végzetét rajtam végrehajtották megállás nékül születésem óta, tudván, hogy ki voltam, Paviás jelezte a többi Sátán népének, hogy Vénuszt csonkítják, gyilkolják, gyalázzák egyfolytában, úgy jött a Hunnia Derláné vatikánja, bennem megállította Bodorné cigánytelepe gyalázóját,amit közvetített a médiája az egész világmindenségnek, hogy az egykori tökéletes Vénusz kivégezve Müller Péter döglégy által, megáldozva fényevésen, a világ összes könyvét folyamatosan ismételve, cipelve holtan, kurvának nevezve engem a gyerekeimnek, már halottan elmebetegezve a két utcai lista skizoprenjei helyett, nem engedve fürdeni születésemkor sem már, mert a cigányokat így nemesítették, mindenért az utolsó pár tökéletes ember és csillag, Istennő, mohamed, csillagmedve utolsóként hozva istenével, végig érezve mindent amit tettek a már születésemkor meghalt Illéssel, felfoghatatlan, mi voltaunk az akadályai annak, hogy Magyarország néven összeálljon a világ kivégzőinek, gyalázóinak országa magyar nyelven.

A hangomat végig Ménesi Péter ózdi cigányaival vette el először a szomszédba tett utcanép Sólyom nevéhez érve Egyiptomi kornál, 1971-ben, fontos fellépés lett volna, mert a Kádár Katát énekeltem volna,nem tudtam, hogy már én vagyok Kádár János, az összes kommunistájával a Bertalan utcai Putyin nemi felszabadító hadseregének Kata Mészáros Ági kocsma berendezése mellett folyamatosan tisztulnak Vénusz áldozásból Vass Tibor hosszabbítóival, idecipelésemmel halottan már, vakon ahogyan bemutatták, már a gyerekeim nem szerettek Bodorné Ágnes pók gyerekei helyett, ők barátnőként éltek egymással, amiért Szepessy szülészorvos azt mondta a már rám támadó gyalázásomat végig néző mohamednek, hogy legyünk barátnők, itt ismételve ismét a saját gyilkosságaikat, megölték Szepessy doktort, mert azt mondta, hogy legyünk barátnők a lányommal, mert tőlünk 1983-as közösen történő támadásunk óta elvették a tiszteletet és szeretetet jogosan, hiszen kurvák voltak, de már ezzel kezdtek születésemkor Bodorné népével,hogy én kurva vagyok kiszedve anyám fogait Bodor pusztító miatt, aki átdöfte a szívemet, március 7-én a születésnapomon, mert fontos a hetesek száma, hogy összeálljon véglegesre Magyarország számmisztikája, megszámozzák az ég seregét, akiket kivégeznek, meggyaláznak tökéletességük miatt, csonkításokkal, bénításokkal, minden tettük végrehajtásával megállás nélkül szidalmazva, kurvázva, fényevésen tartva, koldultatva Nagy Anna halott népével Müllernek azért,mert ezek a halottak a föld kezdete óta nyomorban, koldultatásban tartották az embereket.
Mohamedként adott lányommal tart el Miskolc városa, koldutatva ismét engem egykori Vénuszként rajtam végre hajtva valamennyiük tetteit, mészárlásait,mert kurvák voltak,lyukas volt a szíve az engem egykor megtámadónak az égben Illés által megsebesítve, ezért a pók Ánges átszúrta a szívemet, míg az ózdi Ménesi születésem óta minden jelmezébe az összes Ágnese helyett a világ mészárosainak engem beöltöztett támadva anyámat Kilián teljes egészével, négyen vagyunk hetesek tökéletesként egykor az égből, amiért a csonkítóink,bénítóink, megállás nélküli szerepüket, sorsukat rajtunk végrehajtó világ gyilkosok építkeztek, Vénusz áldozásból szépülnek, emberré nemesednek, ez a hetesek tökéletes csillagnépének és utolsó Kohut család szíve és embersége miatti határlezárás az egész világ berendezése mellett történik a két utcába téve Vénusz fogadására. Az első hangelvételem Friderikusz és Ferenczy miatt történt 13 éves koromban, Ménesi cigánya Ózdnak, elzavart dolgozni a virágkertészetbe, ott voltak a Sátán népei,amik kommunikációs csonkítók voltak, Ferencével a Vénusz áldozásból gazdagodó Friderikusz légynek, 1991-es hangom elvétele Müller Péter Sziámi és Malek Andrea óriás teremtő szörnye által közösen történt Sági Ilonával a Ii-es idegen, ahová bementem festő kísérete mellett Gergely Sándornak, mert nem értettem, mitől vagyok ideges, Bodorné Rákóczi tere támadta a fejemet, össze-vissza dobálta a ruháimat, hogy azt higgyék a gyerekek, hogy megőrültem. Ezt ők végig nem vették észre, mint ahogyan én sem. Kivégeztek már sokadik alkalommal elvéve a hangomat ismét, folytatta Müller Bagi és Nacsa gumik helyetti Vénusz áldozásomat azzal,hogy én már mindent kibírok, apokalipszissel ismét, az összes korát rajtam végrehajtva a saját maguk által létrehozott és legyilkolt Magas-hegyi isten történetét, kivégzését ismételve megállás néklül, bezárva börtönbe Bodor Ágnes pók által harminc éve már, vagy több is, mert így emelkedtek az áldozásommal, már boltba téve a nácijait, mint bolt és közlekedési fóbiájukat rajtam végrehajtva.

Mohamedhez kitermelték az összes ádámcsutkás szőrös reformátusát az országnak 1983-as kezdetével engem téve magyarnak maguk elé ellenségnek magyar kislány jelmezbe beöltözve G. Maczó Ágnesük helyett 1963-ban, Bródynak természetes a tökéletes zenei tehetségek mészárlása, mert együtt járják közösen így ahogyan vannak a világot Szelep tompalátó miatti támadásom születésemkor, kurvázásom, bénításom, felsorolhatatlan törésem a termékenységi törzseik helyett, amik ide voltak berendezve, mint Benkő angyal gyalázók, csonkítók, bevetették ellenem Gór Nagy Mária belső szerveket lebomlasztó pusztítóját, melyen nevet az összes orvosuk, közölve Vénusszal, hogy ez örökletes, anyámtól örököltem, akinek tudtam, hogy kiszedték a fogait, nem tudtam,hogy itt vannak nálam, sajátjaik az orvosok, így járnak körben Vénusz áldozással, gyalázással, csonkítással végrehajtva saját tetteiket. A két utca a Benkő angyalok és emberek világának mészárosait, a Kohut emberek és angyalok világmindenséggel, csillagokkal, Istennőkkel együtt ufóival az égnek együtt Bodor pusztító által lányával együtt felszámolt Kohut Istennek üzengetnek minden Benkő angyallal, én úgy nézek ki a város és médiája tor ünnepe közben is gyalázva, mint anyám apja, Benkő Lajos a sírban az összes többivel együtt, tudván, hogy Vénusz voltam. A világmindenséget felszámolták így együtt Ménesiék ózdi 666 központjával, genyós nemiszervvel a világrendszert meggyalázó Japánjával a földöntúli erővel engem a világ felett forgatva mindezt, amit rajtam végrehajtottak velem végig néző, iszonyatra hoztak, eltüntetve mindenkit aki szépnek látott, vagy szeretett engem, megölve mindenkit, akinek szíve volt, mert ezek a gyilkosai a világmindenségnek. Az egész világ minden országa felvonult ellenem végrehajtani mindazt, amit nem ismertem, még az embert sem, rajtam kezdve az első kurvájuk általi ember gyalázását Liptainak, ami ment ünnepelni,hogy Vénuszt kivégezték, ennek vége van, mert itt van Magyarorzság felett a csonkító, kivégzők fölött az egész világűr, akik nem vettek részt az egykori tökéletes lények és emberek mészárlásában.

Embernek tartva magukat leírnak engem tudván,hogy ki vagyok, emberré nemesedtek, Vénusz áldozásuk óta.

A Kohut Isten, akinek az egész két utcai berendezés üzenget az első ember meggyalázása óta, a hó, amit hagytak belőle, egykori zenei zseni lehetett, mert többezer éve tart már a Rákóczi térével Miskolcra visszajövőknek, hogy olyat kottáznak az égre Ménesi ózdi cigánytelepével, együtt összes országával a világnak, amit többé nem mos le hó. Ez sikerült nekik.
Kohuté volt az egész világegyetem, összes csillagával, istenével, istennőjével, énekkarával, Illéssel, egykori egri csillagokkal, amivel kezdtek kivégzésemmel maguk helyett a Benedek u. 17 szám alatit kivégzőkkel, vasfüggönyként hozva Lucifert, hogy énekeljek neki, mert Atlantiszt is Kohut teremtette a földönkívülieknek, akik bölcsek voltak és emberekkel éltek együtt, én maradtam utoljára meggyalázva megtermékenyítve Ménesi cigányai által, hozták mohamedet megszületni, majd csillagmedvét utolsónak istenével, legyőztek minket, folytatták volna töréseivel az egykori amerikai istennők gyilkosai helyetti törésekkel, amit már elkezdtem rajtam és csillagmedvén.

Ha a lengyel média nem segít nekem, itt feküdnék eszméletlenül lebomló belső résszel, nem tudván meg soha, hogy én voltam az egykori Atlantiszi Vénusz.

A rajtam, mint a jelenleg magyarnak magukat mondó atlantiszi egykori tökéletes Vénuszon végrehajtott utcai berendezés összeállt 1971-re, köztük van Benkő Lajos gyalázói és kivégzői csapásaként Gulyás kis fehér kutyás, amiért Karcsára vittek férjhez kivégzőgépükhöz, egykori Benkő tökéletes világ embereinek megfullasztója NOé özönvize, minden csapásával együtt a Benkő angyalokat hozó égi Omega és Metro, Illés szentháromsága a Sátán bibliájának saját tettük, sorsuk, kivégzésük végrehajtásával így vonultak be Miskolcra 130 éve, legyőzve majdnem az ég csillagaival egütt, az emberekkel, az összes tökéletesét a világmindenségnek.

Andó Marianna, Kositzky István, Vona Gábor, ezek helyett Müllerék tizenkétszer megsokkolták az öcsémet, hogy ne legyen személyisége, mert ezek Ádám és Éva népei a Sátán bibliájából, nemi csapások, amik a csillagrendszereket gyalázták meg az égen az összes Kohut Isten és Benkő csillagok és angyalok népét, mind ide van téve Ménesihez Katiként, Vénusz áldozóként saját sorsa végrehajtókaként rajtunk.

A Holnap Magazin a már segítség kérésem óta megölt utolsó Kohut ember, nagynéném megölésével átveheti nyugodtan embernek nevezve a Kohut és Benkő Istenek embereivel együtt iszonyatos kivégzőivel holnapba lépő magát embernek nevező világ likvildálóival az ember nevet.


Lezárta a jövő jeruzsálemi magyarország a határokat, azzal, hogy mészárlásunkkal állítsa fel a vatikánt, saját Kohut és Benkő egész világegyetemet egykor jelentő emberek megölése óta megmaradt pár ember után velünk, mint utolsó Kohut Isten ég csillagaival közösen gyalázással fejezzék be a Kohut nevet Benkővel együtt.

Japán földöntúli hatalmához Kohut Istenek hozzájutva genyóval együtt berendezett Bertalan utca teljes egészével Miskolcnak, mint Putyin Vénusz áldozó állandó náci Talmud hitler Braun Magas-hegyi népeinek legyilkolása, meggyalázása után jövő Putyin által már Vénusz fogadásra berendezett orosz felszabadító hadseregével, mint genyós nemi szevűjeivel a földöntúli hatalomnak, ami forgatott engem a világ felett, azzal, hogy mire emberként megszülettetnek, már nem lesz férfi a világon.

Bodor pusztítója a világűrnek elpusztította a Kohut Isten minden népét, minden galaxisát, minden csillagát,minden Istenét, minden világrendszerét Vénuszával együtt Atlantisznak, ahonnan kiemeltek, azóta forgattak, hogy mindent végig nézzek. Egykor az első brazil barna bőrú apaként menekült angyalok által felügyelt teljes Amerikában csillagok vigyáztak az emberekre, Afrikában néger emberekre Benkő angyalokkal őrizve emberek éltek, Ázsia előtti általuk újhelyi berendezés szándékos kitermelése közben velünk visszament időben hozva a Benkő csillagok gyalázatos kivégzőit emberek éltek, csillagok vigyáztak rájuk, a sivatagként meghagyott általuk lerombolt és meggyalázott Japán helyén sárga bőrű emberek éltek, angyalokkal, csillagokkal, istenekkel, európa teljes egészén emberek éltek Kohut Isten angyalai, csillagai,istenei biztonságában, emberként tökéletesként, akik nem ismerik a rosszat, a csúnyát, a torzat, mert tökéletesek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Benkő rejtély megfejtve együtt a Kohuttal
  2017-01-29 04:14:47, vasárnap
 
  Születésemkor, miután az első embergyalázása óta Liptai Klaudiai démon által kezdődött a gyalázás, embergyilkosság a földön lekurváztak a lezárt Magyarország néven egykori Kohut és Benkő teljes világegyetem istenei, angyalai, csillagai és minden tökéletessége mellett a világegyetemnek saját törvényekkel, mely földöntúlli hatalomként szolgálta az emberiséget, nem ismerve a csúnyát, a torzat, a bűn szót sem. Magyarország nevet vette fel a német utolsó szőkeként Bíróval berendezett Bertalan utcai három lépcsőház földöntúli hatalommal, gennyes nemi szervvel, űrhajóival együtt, amit létrehozott körbevett határokkal, minden országával a világnak, amit az ózdi központ létrehozott, utolsó Benkő és Kohut csillagként, Istennőként közösen gyilkolnak a népünk kivégzőivel és csonkítóival, gyalázóival.

Egyelten Magyar név kihalásáig Magyar Jutka, Kohut Piroska utolsó magyar ember meggyalázott lánya szőke hajával. Ennyi volt Magyarország történelme.

Engem egykori tökéletes Vénuszaként Atlantisznak a jelenlegi Ózdi 666 központja a Ménesivel beállított cigánytelepének Ózdnak Japán földöntúli hatalmat ellopó hatalmával, genyójával együtt, mint szörnyetegével a világűrnek, mely azt jelenti, hogy az első embergyilkosság óta, gennyes nemi szervű kurvákat teremtettek tisztátalan lélekként, kivégző férfiformákat arctalanul, személyiségnek nevezett Müller Péter Sziámi által folyamatosan mészárolva az ózdi központjával az embereket, mert személyiségük, vagyis arcuk volt, azóta hozzák létre gyalázatból, gyilkosságból folyamatosan az egyre szaporodó Miskolcra 130 visszaérkező emberi formára nemesedő Benkő gyilkosait az egykori teljes jelenlegi Ázsia területén jelenlegi Oroszország teljes területén a régi vizsolyi bibliája szerint az égi kísérettel járó Omega együttesnek Koncert a mennyben és többi száma szerint a Benkő egykori tökéletes emberek és angyalok éltek hatalmas területén keletnek. Ezért énekeltették velem a Volga, Volgát, melynek gyászdala miattuk örökké szól.

Benkő Omegája égi kísérettel járta a világot, csatlakozott hozzá Müller Péter Sziámi többezer éve már, Japán teljes egésze, utcanépek, Begala falmilia, összes Ágnese a világnak, minden Erika, minden Ildikó, minden Marianna, minden Gabriella, minden Jutka, Asszony Edit Karcsán tompalátón, Szabó István lyukas szívével mint egykori Vénusz támadó a sötétkapus dögökkel, minden sántája a világnak, egykori Vénusz támadó Illés által megsebesítve.

Illés a Göncölszekérrel gönci bibliáját jelenti Göncz Árpádnak Szabó István lyukas szívű állandóan velük járó Illés együttesével halálnépének Romániával, Szabó Gábor néven, Nagy Anna halottjaival Miglécz Gabriella néven, Nagypán euróuniós központján megállt pszichografológiája volt eddig a gyilkosa a Benkő egykori embereknek, angyali karával együtt.

Mióta a Kohut egykori magyar teremtőt legyőzte a szintén ózdi központú Gáspár Győzike az összes kakastaréjosával a világnak, a II-es elmeosztályával a kancsal Szelepnek, már Bródy János zöld tollas teremtő csatlakozott a Kohut gyilkosokhoz az Időjelek antológiában névlistával és szörnyeivel, ekkor hozták létre a Bermuda háromszöget.

Szelep mindkét családhoz be volt állítva állandóan a II-es elmeosztályhoz időjelek megadónak.

Az Omega égi kíséretével kezdte ózdi központjával a tökéletes Benkő égi zenei csodás angyalok, általuk névlistájuk szerinti iszonyatos, mai napig tartó rajtam anyám apja sorsát két utca összeállítása óta Hunnia vatikán teljes egészével a bárányának Székesfehérvárnak, Hitler Braun állataival és összes Ágnesával Bodor pusztítónak, minden Rákóczi téri nemi gyalázójának a világnak, ondó nevű nemi kivégzőivel együtt járják többezer éve a világot, ahogyan velem tették megállás nélkül Balogh börtönorvosok által lezárt határok mellett skizoprenezve engem maguk helyett, mert valóban felfoghatatlan, amit a Balogh, Kovács és többi mesterség nevű, helységnevű, két keresztneves, összes halak szülöttje a világnak, minden vizsolyi bibliában található reformátusa az égi Jeruzsálemének az Omegával együtt járóknak Mihály angyal, Debreceni Sátán teljes bibliája, összes Rózsája a sátánnak, Lantos újhelyi szövetkezet összes Sátán népe, egészen addig együtt gyilkolta, gyalázatban hagyva mai napig a tökéletes csodák zenei tehetségek angyalait cipelve kivégzésre, ahogyan Bodorné tette velem a Rákóczi téri cigánytelepével, mai napig az emberek megölése mellett csonkításokkal, bénításokkal, iszonyatos vérengzéssel, az angyalok mai napig történő gyalázával Bodorné Rákóczi téri cigányainak fekszenek valahol szerte Ázsia területein.

Ekkor megszülettem én Vénuszként tökéletes csillagállással, legtöbb tehetségével a világegyetemnek, szerencsétlenül, mert ők hoztak, miután végig nézettek velem mindent Bodorné patológiaként beállítva első húgyhólyag kivágását az embereknél, első fogkiszedését Bodor Pusztíójának Iker torony berendezéssel, első Kupai liba lábas dadogóst hozva a Szibériából 81 éve visszarontott Müller Péter Sziámi döglégy, itt kezdődött a békítése a két világrész gyilkosainak egymással hozván engem Vénuszként, békesség virág dalával egykori India előtti emberek lemészárlóinak, üzenve folyton a Benkő angyalok iszonyatos gyalázatával cipelve őket magukkal többezer éve a sátoraljaújhelyi Magas-hegyi Istennek, aki nem tud, csak hóval válaszolni.

Müller azzal kezdte gylkolását születésemkor,hogy Bodor Pusztítóját hozva hozzánk, mivel minden állatnak parancsol, mint a két utcai összeállításának a világ urainak várva Vénuszt, aki egykor tökéletes volt, közösen ahogyan vannak Miskolc teljes városával skizopren könyvtulajdonosként, a az újhelyi Révész Sándor utcai listával és a miskolci Bertalan utcával összeállt a Kohut és a Benkő angyalok gyilkosainak listája. Bodor pusztító egyből kiszedte anyám, általuk életben hagyott Benkő általuk hozott angyal fogait, mivel a Rákóczi téri kurváiknak elviszi a pusztító szüléskor a fogait.
Így jöttem én Vénuszként, egykori tökéletesként, végig nézetve a két család összeállításával Miskolc által a diafilmeket hétfői egykori Kék fenyves általuk legyőzött népeinek gyalázatából létrehozott média teljes egésze az elmentekkel együtt kékes tévéje hétfői szünetnapjain dia vetítésekkel a Kohut utolsóként meghagyott brazil angyal, Benkő Magdolna magukkal valahonnan kivégzésre apja Benkő Lajos után állati szinten életben hagyott már báb állapotban apához hozva gyalázása közben Kilián teljes egészének a kurváival a médiának Gábor Zsazsa légy óta. Apának volt már brazil angyalként egy Hunnia börtön által létrehozott házassága, becsületbeli dolog volt a címe talán, Balta Nikolett Müller Péter Sziámi kivégzőjével, jelenleg művészével a net világának már ismételtek, nagyapa helyett felvéve a formáját baltával kergették el apát, mint brazil angyalt otthonról, Borza Gizi miskolci névvel berendezett albérletébe, Gizi behívta, apja akkor ment haza, apa benn volt Gizinél, erre el kellett vennie feleségül. Így hozták az angyal hajú Gyuriját Heilig Gábor ellenségének görög angyalként Ikarusz berendezéssel, mert közben mentek külföldre a könyvtulajdonosok, skizoprenek kísértetek nélkül, a kíséretek itt maradtak, mert nem értik, mi történt.
Gizi néni cigizett, amit apa angyalként még sosem látott, ez szétválasztotta őket. Heilig Gábor Gyurit görög angyalként Görög Zita vérszivóival berendezve egykori emberek világát angyalokkal együtt megölte maga helyett születése óta.

Ekkor a már eszméletlen, gondolkozás nélküli anyámat, Benkő Lajos általuk mai napig gyalázott cigánytelepe által Bodornénak Müller Péter kivégzői két utcája által, csonkításokkal, bénításokkal, Gór Nagy Mária teljes belső szervet lebontójával életben hagyva az örökkévalóságig szenvedésre ítélve van az összes Benkő angyala a világnak, mert zenei tökéletes szépségek és csodák voltak. Megérdemelték a jelen Rima Jeruzsálem Magyaország néven lévőivel az egész két utcára tett országaival Müller Péter Sziáminak.

Ekkor született a bátyám, éppen ratkósok között, ami azt jelentette, hogy ő volt az egyetlen ember romániai Károlyi, az összes többi jeruzsálemi apokalipszist jött végrehajtani a szülészorvosok segítsévével. Ezek a börtön orvosok azok mesterség neveivel Müllernek, amik fel nem fogható módon a megmaradt embereknek tüdő kórházakat üzemeltettek, miután a saját romániai vas népüket kivégezték, csak Dunántúl maradt.
A kastélyaiba a saját Nemes néven idetett ezer és új nemesi Müllernek vitte megáldozni a börtön orvosaival a szívvel rendelkező, meg énekes tehetséggel bíró élőlényeket emberekkel együtt.
Születésemhez berendezték az egész országot, börtön orvosaival Müller Péter Sziáminak, saját elmebeteg pszichiáterekkel, Bodor pusztító fogorvosaival, mint fogkiszedőkkel, fekete mágusokkal, Tanács néven kivégzőivel Perecesnek Tanácsokat hoztak létre, berendeztek minden munkahelyet Müller kivégzőivel a két utcai névlista alapján, minden boltot, üzletet.

Így születtem én Károlyi bátyám után egykori tökéletes istennőként, miután forgattak a világ felett Liptai első embergyilkossága óta földöntúli lopott erejével Turcsányiné japán nagypán pszichografológiai teljes egészének berendezése mellett létrejött jövő uniójával, Révész utcájával Miskolcnak, lopott atlantiszi dallam már Japáné volt, Mici macskánkat három macskájával egykori Egyiptomnak mikor összerendezték tömegmészárlás végett a két világrész angyalát szülőnek engem hozva eredeti nem lopott atlantiszi istennőként, megpecsételve a sorsomat a Benkő egykori tökéletes zenei csodás angyalok világának, Kohut teremtő romániai Gáspár Győző kakastaréjos által bemutattan, újhelyi Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házára tett kakassal már többezer éve a Kohut magyar teremtőt az ózdi cigánytelep megölte. Legyőzni nem tudta végleg, mert mai napig minden Benkő angyal gyalázásával a sírban többezer éve üzennek a hónak Cseh Károly analfabéta tanári karával az ózdi cigánysággal 666 néven, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó.

Öcsém Gyuszi hozzánk menekült apával együtt, mert a barakkos kancsal Isaora legyeiit vive Indiának Müller Péter Sziámi megölte az embereket.
Öcsém brazil angyalként tökéletes volt egészen születéséig, nem sokáig tartott csodálatos énekhanggal megcsonkítása után is.
Müller Péter kezdte Bodorné Ágnes és összes Ágnese, Halak szülöttje, reformátusa kitermelését születésünk a világ minden részéről, megtámadta Gyuszit, megcsonkítva azért, mert Kupai Jani dadogott és liba lába volt, az a híres Kupai református bolond család, amelyikkel Vénuszt áldozva visszamentek Szabó István lyukas szíve miatti támadásommal már ismétlésben lyukas szíve miatt, mert a mártírja a világűrnek megsebesült, amikor engem, mint egykori tökéletes Vénuszt megtámadott a világűrben, Illés megvédett és átdöfte a szívét. Illés a Benkő angyalok Göncölszekerét jelentette, így már csatlakozhatott a perverz halálnépe az Ortodox főpapnak Metroval, létrejött az atya, fiú, szentlélek bibliai apokalipszis teljes egésze, csak Müllerre várt bevetésre összes médiájával a világnak, minden fahangú egykori általuk vérengzésük helyére fákat ültető halottak világát gyalázó Karda Beáta, Zalatnay Cinije egykori Egyiptomi gyalázóval magyar néven mondva magát, Mici macska három macskáját hozzánk hozva háztájinak, egyik Zoltán már a tulajdonukban lévő földönttúli hatalmával annak, aki engem a felett forgatott. Mndez sosem derült volna ki, mert Müller Bíró Király utcájával berendezett három lépcsőháza, miután folyamatosan vénuszi tehetségem miatti fogadásom végett összerendezte a világ csonkítóinak, gyalázóinak két utcáját,kitették kivégzésem után végleg saját könyeiket még az engem megtámadó Szabó István lyukas szívű megtámadóm világ-könyvtára mellé,köztük volt Bodza úr,. nem tudtam kinek a könyve a három lépcsőházból, amit zsákban kitettek, hogy rajtam befejezte Müller Péter Sziámi, ami iszonyatos csonkításokkal végezte ki a három lépcsőház összes névtárával a világnak a Benkő angyali csodás zenei tehetségeket, ahogyan tették ezt Lévai Anikó olaszliszkai támadást a cigányaival rajtam ismétlő fertelmének a miskolci Rákóczi térnek.

A sorsom már születésem el volt döntve, hogy az egykori atlantiszi tökéletes szeretet istennője, énekesnője egyből kurvának lesz nevezve az összes Ágnese helyett Müllernek. Majd megrántva a lábamat, kitermelték az összes sántáját az innen kimentett Horváth sánta urával Sátán népének Tóth Margit és Győrfi Judit Müller Sziámi gyikológépe, mangaléta úr helyettes, mint űrszörny által már az összes elmebegére az itt maradt miskolcianknak bővült szociális hálózata a kivégző tik sem vagytok magyarok kezdetével indult a sorsom.

Müller egyből megtámadta Gyuszit, mint tökéletes angyalt, mert a saját Kopcsikékkal, Ménesi Péter cigányaival, összes Ánges csonkítóival, cigány gyalázóival kezdve a kínzásunkat Kupai dadogóg libalábu miatt megcsonkította az öcsémet, sorsát Kupai egykori Benkő égi csodák világát liba lába és dadogása miatti tettei végrehajtásaként Gyuszin, mint tökéletesen kezdte el az újhelyi várakozó összes városi saját kivégző, csonkító, bénító, kommunikációs gyilkos, szemre támadó Szajkók, mint vakok, fülbénítók, mint Molnárok, minden Zirkuli Katalin könyvben kiadott névtára kigyűjtésével az egész világból az egykori égi zenei angyalok, Benkők és az általuk felügyelt emberek teljes Keleti részén ismételve rajtunk közösen megállás nélkül Hogy a Mária, Hogy az Éva már maguk helyett engem Vénuszként áldozva emelkedően tisztuló Sátán népe teljes Vörös Oroszlános összes kommunista korának végrehajtását maguk helyett éheztetve, fényevéssel, nyomorban, csonkítva, gyalázva azért,mert tökéletes voltunk a saját gyilkosaink előtt, amit Miskolc teljes egésze jelent a Kohut egykori teremtőnek üzenve minden Benkő angyal iszonyatos vérfürdőjével tökéletessége miatt gyalázva éjjel-nappal sírjukban is mai napig Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányai által.

Én egyből kurvának lettem szólítva a szülészeten Bodorné miatt, mert pusztító volt a férje egykor, aki elviszi a pók lány születésekor az anyák fogait. Bodor pusztítónak parancsolt, mint egykori világmindenség legyőzőjének a nyolcadik utas a halálból Müller Péter Sziámi, miután Gyuszit megcsonkította tökéletessége miatt, mert gyilkos volt Kupai Jani dadogós, liba lábú,egykori Omegával beállított teljes vizsolyi bibliai szereplőket kitermelve reformátusként a tökéletes zenei angyalok által védett teljes Ázsia előtti világ Benkő angyalokkal, kezdték rajtam, megrántva a lábamat a támadóimat emelve, kitermelve minden területre áldozva engem Vénuszként azért, mert egykor tökéletes voltam, a támadóimat megsértette Illés, a Benkő angyalok egykori védelmezője.
Ugyanígy megsértette Illés Szabó Istvánt, mint mártírját Magyarország teljes egészének, mint világ-könyvtár tulajdonosnak sötétkapus dögjei kíséretével Müllernek, születésemkor kezdték rajtam végrehajtani az egykor Illés által megsebesített gyilkosaim könyveit, tetteit, csonkításait, saját szerepük, könyveik végrehajtásával megállás nélkül az összes bibliai szereplőjével, minden Rózsájával, Vargájával a Sátánnak. Ment a kommunizmus nyomorban, fényevésben, csonkításokkal, gyalázásokkal a tökéletesek ellen, egészen addig, míg Bródy Jánosék, mint Időjelek testenyészeteinek létrehozói által már a világvégi időjelek megadója Szabó Roland tompalátásával Vénuszon születésem óta megjelölve engem, hogy én vagyok a hibás, hogy Szelep tompalátó, nem tökéletes, Kolcza Mária románaii halálnép helyett kezdték rajtam közösen már Szelep tompalátó sorsát visszamenve időben a Benkők csodálatos zenei tehetségeinek világába, végrehajtva rajtunk az összes gyilkosságaikat, berendezve a tárgyait az akkori világnak, elkezdte a média Gyuszi brazil angyal megtámadása után velem együtt a kancsal Isaora Talmudos legyeinek vonultatását szappantisztító sorozatokban. A legyek itt voltak berendezve a Bertalan utcába, mint Vénusz áldozók, amik helyett fényevésen tartottak minket kommunizmus Nyomorultak kezdete óta.

1961-ben elénekeltetve velem már Szelep tompalátásával atlantiszi Vénuszi fogadásomra Hitler Braun Darnyi Tamása által megtámadva a bal szememet megölték nagyapát, akit a cigányok folyamatosan támadtak,mert német teremtőnek hitték, Lázár jeruzsálemi prostituáltjai helyett, hogy a lyukas szívű világ-könyvtár tulajdonos Göncz Árpáddal beállítva tatárdombiakkal ismételve engem beállítva rima Jeruzsálemként, mint egykori tökéletes Vénuszt, sétapálcámmal átléptek a holnapba székesfehári központjával a Hunnia börtön vatikán Vénusz áldozóival megváltó központával a bárány vatikáni erejével világot felszámoló sorsát folyamatosan angyalokon, istennőkön, tökéleteseken végrehajtó Derláné bárány vatikáni hatalmával, minden erejét bevetve ellenem, megtermékenyítve engem egykori tökéletes istennőként a média által mutatott 13 éves koromban végrehajtott iszonyatos fájdalommal napokig járó küretet, ha lehet ennek nevezni, a cigányok által, amiket megöltek. Nem vagyok rasszista, de ezek a cigányok megölték az embereket az egész világon India teljes egészével, mai napig feküsznek a sírokban a Benkő angyalok nemi szerveikben,minden részükben a Bodorné Rákóczi téri cigányainak nemi csapásával.


Rengeteg kínzás a Jakab ezer éves gyilkos családjával már folytatva a Vénusz kínzást, mert Jakab a Benedek utca 17 szám alatti mészárosokkal megtámadta az egri magyarok csillagát.
Ezért én voltam a hibás, mai napig támadva rémséges állapotomban is Jakab Jutka Müler kivégzője által, tudván, hogy ki vagyok, mert neki beteg Gábor nevű világ felszámolói Mülleri gyereke született, meg kevesebb szociális ellátása van, mint az általa lemészárolt Vénusszal végig nézetett vérengzéseire kapott jutalmát keveslő, folyamatosan káromkodó, szidalmazó, saját egészségügyi, szociális hálózat teljes biztonságában az egykori Magyarország mészárosaival, mióta Müller kitermelte Újhelyből Kupai dadogós libalábú mészárosát, öcsém támadásával, helyette éheztetéssel, kínzásokkal, velem és családommal együtt járva a világrészeken, melyeket lemészároltak közösen,ahogyan bejöttek 130 éve, azóta is hozzák a Benkő angyalokat, mert tökéletes zenei zsenik voltak, közösen Miskolccal megcsonkítva, meggyalázva őket megállás nélkül a Kohut teremtőnek üzenve, aki hóval válaszol, mnt Illés által üzemelt egykori mennyországra felügyelő Benkő angyalok népét kivégezve folyamatosan többezer éve már, Kohut teremtőnek azért üzennek a Benkők csonkításával, gyalázásával a srjukban is,amit rajtam folyamatosan Miskolc városa ismétel születésem óta,mert egykor tökéletes voltam az égben, megállás nélkül gyalázva, halottan minden gyilkosa helyett az egész világnak születésem óta. Illés, aki megvédett engem, mint Benkő angyalok őrzője, megsebesítette a támadóimat, a sántákat, lyukas szívű Szabó Istvánt, befejezték az összes apokalipszisét az országnak vasfüggönyként hozva az egykori tökéletes Lucifert, hogy énkeleljek neki Bródyékkal, Varga Rózsa sátán népe miskolci Őrház patikához érve állandóan körben járva berendezte végleges mészárlásaink végett 1983-ban a két utcán a világ összes gyilkosát, mészárosát, hentesét, kivégzőjét,gyalázóját, egy sorba a Vénusz fogadásomra nálunk Szenci szamaras légy istállójába téve engem Vénuszként diafilmen hétfői engedélyezett napokon velem olvastatva, még engedve, hogy beszéljek Miskolc által, hogy mióta nincsen Kohut magyar teremtő, azóta diafilmek szétosztásával berendezték a hét hegy alapján az egész világot. Mindegyiken végig mentek Vénusz és Brazil angyal áldozásával,üzenve mindig annak a hónak, ami a Kohut istenből maradt. Már többszáz éve üzennek Kohut istennek ózdi cigánytelepükkel, Bodor Ágnes pókkal, az összes idetartozó névvel a Bertalan utcára, összeállítva a két utcát 1983-ban végleges megsemmisítésünk végett,

Ekkor már a miskolci Bertalan utcai 1971-es névlistája az állandó Benkő angyal mészárosainak országneveivel a gyilkosainak, város, helység neveivel, földrajzi neveivel, ahol Benkők éltek, minden Halak szülöttel, amik a csillagokról lemészárolták a Kohut isten egykori gyémántjait, atlantiszi Vénuszként engem hozva utoljára már megcsonkítva Máté Krisztina nyanya bűnei miatt, mert kommunista főszereplő lett volna az összes Mátéját Vénusz áldozással jólétbe tételükkel tovább nyomorgatva, bénítva, csúfolva Medveczky Ilona vasfüggönyös Varga Rózsa nevéhez érve határozatlansága miatt, visszament időben az Árpád utcai albérlet megengedése mellett hozzám adva férjnek megtermékenyítésem után a kivégzett cigány családja által Ózdnak méhembe téve Csepregi Éva egyetlen hang főnixes Rákóczi tere istenét, mert másképpen Vénuszt nem lehetett férjhez adni azzal a céllal, hogy a további kommunista korát a kivégzőim tetteit rajtam végrehajtva és öcsémen, anyámon, a Kohut családon kibírjam, férjhez adtak a születésem előtt már Müllerék által Karcsáról kitermelt Vénusz támadómhoz törött karral Papadimitruval ismételve gyalázásom közben Benkő Lajos sorsaként, hozták hozzám megszületni eltartatva velem egészen a válásig Ardó Zsigát, egykori Kohut család támadóját kivégzőként azzal a céllal, hogy teljesen törjön össze.
Így hozták hozzám megtermékenyítve, méhemben a Rákóczi tér istenével megszületni meggyalázásommal mohamedet nagyobbik lányomként, hogy az Eszmeralda filmben mutatott még megengedett arcommal Erős Antónia újhelyi temetői halottat kifestve visszamenve időben egészen Bocskor névvel a csillagmedve korhoz, a kivégző saját Ardó Zsigájuk rugdosása, orrom Lázár miatti eltörése, fülem spanyol pusztító helyetti összetörése, fejem feketesárkány népe helyett széttörve, kiabálva Ardó által az utcán a feketesárkány felesége miatt, mert kurva volt, hogy megöllek, kinyirlak, genyónak nevezve az addigra három gyerekesként megjelölt bátyámat, akit a Keresztesi pusztító Károlyi emberként egyből kihalattott, s mert villával reggeliztem nagyapa ölében, míg gyilkolta őt Müller Péter, kitették a villámat Svájcba saját miskolci Rákóczi terükhöz azzal a céllal, hogy odavigyék a Kohut Isten nevével legyőzve végleg a Kohut emberi családot a keresztesi pusztítót egyre jobban szépülő arcával Vénusz áldozásommal.
1975-ös kommunizmus alatt még Pici voltam, ez a Pici Presser Gábor légy, idetéve a Benkő angyalok csonkítói közé, zeneszerzői tehetségét a tökéletes egyik gyilkosaként kamatoztatja, most végleges letelepdésre készülnek a Benkő és Kohut egykori tökéletes emberek és világrendszerek lemészárlói, meggyalázói Vénusz áldozásommal tisztulva tovább.

1977-ben lettem Nyanya, csillagmedvét megszültem nagyon nehezen, mindkét gyerekhez berendezték az általuk lemészárolt emberek világának játékait, tárgyait, ruházatát, egy rakéta porszívóm maradt, a többit odaadtam a cigányainak Ménesinek, ami mindezt berendezte Kopcsikék kezdetével az állandó Benkő és Kohut gyilkosaink helyetti helyszíneket és ruhákat minden főszereplője helyett a mészárosoknak engem áldozva meg és csonkítva, gyalázva, cipelve magukkal Ménesi ózdi cigánytelepével.

1983-ban összeállították a két utcai listáját a Benkő angyali zenei tehetségek általuk megölt és gyalázattal kivégzett Bertalan utcai névtárát,amik nálunk voltak születésem óta, a Révészről elnevezett újhelyi Révész utcai listát azokból, amik a Kohut család gyilkosai voltak, a Bodor pusztítója a világúrnek onnan hozva engem Miskolcra Vénuszként az összes Erikája helyett Müller Péternek, a két utca összeállt,egyszerre győztek le hozva Ardó kivégző férjemhez Kormos Kornéliát, akit kurváztak, amit nem értettem, hogy rajtunk hajtották végre a könyvét és a szerepét iszonyatos módon, már nagy házban éltek Széphalom teljes egészével, ekkor legyőzött, érthetetlen módon üzenve Merionnak a rózsakeresztes rendje végére érve a jövő Rákóczi nevével a vérengzőknek magát fiaként beíró Zsermen népe Angliából Anglia teremtőivel együtt, Derláné Vatikánja, belém és a gyerekekbe küldött vatikáni hatalom utánzójával, deformálójával, Bencs Marianna kurvájuk nemi társa Hubner miatti kivégzésem sorozata kezdődött el nagy hasa miatt, mert alkoholista volt, együtt Simon Éva börtönével, ami helyett engem nem szerethetett senki születésem óta így zárták le a határt, hogy kivégezzenek minket közösen, így ahogy vannak, a kiment könyvszereplőikkel együtt, Müllertől menekültek,míg minket saját gyilkosaink által végrehajtott csonkításaik, betegségeik, torzulásaik, szagaik, irigységeik, hazugságaik, minden miatt támadtak, ami egykor bennem és öcsémben, anyámban náluk egyfolytában a világ kezdete óta vérengző kivégzés sorozatokat, gyalázattal együtt hajtanak végre megállás nélkül saját könyveikkel, szerepeikkel,tetteik ismétlésével azért, mert gyilkosok.

Tehát ez még megmaradt kiáltásom volt gyalázásaim közben Magyarországból haldokoltatva hagyva engem, mindig feltámasztva, hogy újabb kínzásokat kapjak, tudván, hogy Vénusz voltam, amiről nem tudtam, míg Paviás Csabi csillagmedve kisebbik lányom gyalázója anyjával együtt Müllerék által Amerikába mentett végzetét rajtam végrehajtották megállás nékül születésem óta, tudván, hogy ki voltam, Paviás jelezte a többi Sátán népének, hogy Vénuszt csonkítják, gyilkolják, gyalázzák egyfolytában, úgy jött a Hunnia Derláné vatikánja, bennem megállította Bodorné cigánytelepe gyalázóját,amit közvetített a médiája az egész világmindenségnek, hogy az egykori tökéletes Vénusz kivégezve Müller Péter döglégy által, megáldozva fényevésen, a világ összes könyvét folyamatosan ismételve, cipelve holtan, kurvának nevezve engem a gyerekeimnek, már halottan elmebetegezve a két utcai lista skizoprenjei helyett, nem engedve fürdeni születésemkor sem már, mert a cigányokat így nemesítették, mindenért az utolsó pár tökéletes ember és csillag, Istennő, mohamed, csillagmedve utolsóként hozva istenével, végig érezve mindent amit tettek a már születésemkor meghalt Illéssel, felfoghatatlan, mi voltaunk az akadályai annak, hogy Magyarország néven összeálljon a világ kivégzőinek, gyalázóinak országa magyar nyelven.

A hangomat végig Ménesi Péter ózdi cigányaival vette el először a szomszédba tett utcanép Sólyom nevéhez érve Egyiptomi kornál, 1971-ben, fontos fellépés lett volna, mert a Kádár Katát énekeltem volna,nem tudtam, hogy már én vagyok Kádár János, az összes kommunistájával a Bertalan utcai Putyin nemi felszabadító hadseregének Kata Mészáros Ági kocsma berendezése mellett folyamatosan tisztulnak Vénusz áldozásból Vass Tibor hosszabbítóival, idecipelésemmel halottan már, vakon ahogyan bemutatták, már a gyerekeim nem szerettek Bodorné Ágnes pók gyerekei helyett, ők barátnőként éltek egymással, amiért Szepessy szülészorvos azt mondta a már rám támadó gyalázásomat végig néző mohamednek, hogy legyünk barátnők, itt ismételve ismét a saját gyilkosságaikat, megölték Szepessy doktort, mert azt mondta, hogy legyünk barátnők a lányommal, mert tőlünk 1983-as közösen történő támadásunk óta elvették a tiszteletet és szeretetet jogosan, hiszen kurvák voltak, de már ezzel kezdtek születésemkor Bodorné népével,hogy én kurva vagyok kiszedve anyám fogait Bodor pusztító miatt, aki átdöfte a szívemet, március 7-én a születésnapomon, mert fontos a hetesek száma, hogy összeálljon véglegesre Magyarország számmisztikája, megszámozzák az ég seregét, akiket kivégeznek, meggyaláznak tökéletességük miatt, csonkításokkal, bénításokkal, minden tettük végrehajtásával megállás nélkül szidalmazva, kurvázva, fényevésen tartva, koldultatva Nagy Anna halott népével Müllernek azért,mert ezek a halottak a föld kezdete óta nyomorban, koldultatásban tartották az embereket.
Mohamedként adott lányommal tart el Miskolc városa, koldutatva ismét engem egykori Vénuszként rajtam végre hajtva valamennyiük tetteit, mészárlásait,mert kurvák voltak,lyukas volt a szíve az engem egykor megtámadónak az égben Illés által megsebesítve, ezért a pók Ánges átszúrta a szívemet, míg az ózdi Ménesi születésem óta minden jelmezébe az összes Ágnese helyett a világ mészárosainak engem beöltöztett támadva anyámat Kilián teljes egészével, négyen vagyunk hetesek tökéletesként egykor az égből, amiért a csonkítóink,bénítóink, megállás nélküli szerepüket, sorsukat rajtunk végrehajtó világ gyilkosok építkeztek, Vénusz áldozásból szépülnek, emberré nemesednek, ez a hetesek tökéletes csillagnépének és utolsó Kohut család szíve és embersége miatti határlezárás az egész világ berendezése mellett történik a két utcába téve Vénusz fogadására. Az első hangelvételem Friderikusz és Ferenczy miatt történt 13 éves koromban, Ménesi cigánya Ózdnak, elzavart dolgozni a virágkertészetbe, ott voltak a Sátán népei,amik kommunikációs csonkítók voltak, Ferencével a Vénusz áldozásból gazdagodó Friderikusz légynek, 1991-es hangom elvétele Müller Péter Sziámi és Malek Andrea óriás teremtő szörnye által közösen történt Sági Ilonával a Ii-es idegen, ahová bementem festő kísérete mellett Gergely Sándornak, mert nem értettem, mitől vagyok ideges, Bodorné Rákóczi tere támadta a fejemet, össze-vissza dobálta a ruháimat, hogy azt higgyék a gyerekek, hogy megőrültem. Ezt ők végig nem vették észre, mint ahogyan én sem. Kivégeztek már sokadik alkalommal elvéve a hangomat ismét, folytatta Müller Bagi és Nacsa gumik helyetti Vénusz áldozásomat azzal,hogy én már mindent kibírok, apokalipszissel ismét, az összes korát rajtam végrehajtva a saját maguk által létrehozott és legyilkolt Magas-hegyi isten történetét, kivégzését ismételve megállás néklül, bezárva börtönbe Bodor Ágnes pók által harminc éve már, vagy több is, mert így emelkedtek az áldozásommal, már boltba téve a nácijait, mint bolt és közlekedési fóbiájukat rajtam végrehajtva.

Mohamedhez kitermelték az összes ádámcsutkás szőrös reformátusát az országnak 1983-as kezdetével engem téve magyarnak maguk elé ellenségnek magyar kislány jelmezbe beöltözve G. Maczó Ágnesük helyett 1963-ban, Bródynak természetes a tökéletes zenei tehetségek mészárlása, mert együtt járják közösen így ahogyan vannak a világot Szelep tompalátó miatti támadásom születésemkor, kurvázásom, bénításom, felsorolhatatlan törésem a termékenységi törzseik helyett, amik ide voltak berendezve, mint Benkő angyal gyalázók, csonkítók, bevetették ellenenem Gór Nagy Mária belső szerveket lebomlasztó pusztítóját, melyen nevet az összes orvosuk, közölve Vénusszal, hogy ez örökletes, anyámtól örököltem, akinek tudtam, hogy kiszedték a fogait, nem tudtam,hogy itt vannak nálam, sajátjaik az orvosok, így járnak körben Vénusz áldozással, gyalázással, csonkítással végrehajtva saját tetteiket. A két utca a Benkő angyalok és emberek világának mészárosait, a Kohut emberek és angyalok világmindenséggel, csillagokkal, Istennőkkel együtt ufóival az égnek együtt Bodor pusztító által lányával együtt felszámolt Kohut Istennek üzengetnek minden Benkő angyallal, én úgy nézek ki a város és médiája tor ünnepe közben is gyalázva, mint anyám apja, Benkő Lajos a sírban az összes többivel együtt, tudván, hogy Vénusz voltam. A világmindenséget felszámolták így együtt Ménesiék ózdi 666 központjával, genyós nemiszervvel a világrendszert meggyalázó Japánjával a földöntúli erővel engem a világ felett forgatva mindezt, amit rajtam végrehajtottak velem végig néző, iszonyatra hoztak, eltüntetve mindenkit aki szépnek látott, vagy szeretett engem, megölve mindenkit, akinek szíve volt, mert ezek a gyilkosai a világmindenségnek. Az egész világ minden országa felvonult ellenem végrehajtani mindazt, amit nem ismertem, még az embert sem, rajtam kezdve az első kurvájuk általi ember gyalázását Liptainak, ami ment ünnepelni,hogy Vénuszt kivégezték, ennek vége van, mert itt van Magyarorzság felett a csonkító, kivégzők fölött az egész világűr, akik nem vettek részt az egykori tökéletes lények és emberek mészárlásában.

Embernek tartva magukat leírnak engem tudván,hogy ki vagyok, emberré nemesedtek, Vénusz áldozásuk óta.

Ha a lengyel média nem segít nekem, itt feküdnék eszméletlenül lebomló belső résszel, nem tudván meg soha, hogy én voltam az egykori Atlantiszi Vénusz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bodor Iker tornyos pusztító nyolcadik utas a halálból
  2017-01-28 19:27:13, szombat
 
  Egy kis csoport keleti öngyilkossá vált terroristának elkönyvelt önfeláldozása által értesült a világegyetem arról, hogy a Nyolcadik utas a halál maga helyett Ízisz Jézusként feje felett az ózdi 666 egykori Sátán bibliájában található Szabó István lyukas szívvel született világkönyvtár tulajdonos és sötétkapus dögjei helyett Bodor, a világűr egykori felszámolója maga helyett egy általuk ismeretlen lényt áldoz Magyarország határain belül mindenki részvételével az összes sántájával Bodornak, amik helyett megrántotta a lábamat egykori Vénuszként forgatva a világ felett, kezdte lezárt határaival a jelenlegi Rima Jeruzsálem teljes egészével, pár akadályt elhárítva, mint a Kohut embereket világűr lényeit uszítva rájuk MÉnesi cigányaival, melyekkel dicsekedett Gáspár Győzike kakastaréjával a Kohut magyar teremtőnek, hogy az ózdi cigánytelep legyőzte a Kohut magyar teremtőt kakastaréjosaival a világnak, egyedül a nagynéném maradt utolsó Kohut emberként, Pókját a világűrnek Bodor Ágnes néven emberi formában megszületve kiszívta a nagynéném vérét utolsó Kohut emberként, amivel a magyar nyelven beszélő kivégző gyalázói a világnak egyet értettek székesfehérvári Vénusz feszülettel tisztul Székesfehérvár tovább, már itt az egész világmindenség Bakos Józsefre várva, hogy menjen el a vatikáni központjában a világ kivégzőnek, nem ember, egyik sem, ezért áldozták meg lezárt határok mellett az egész világgal közösen jóváhagyva, hogy az általuk Magyarországnak gondolt bezárt határok mellett gyilkolja az utolsó embereket, felfoghatatlanul azok tetteinek, gyilkosságainak főszereplői helyetti megáldozásukkal, amik az egész világegyetemet elpusztították az ózdi 666 központtal.
A pár hőse a világnak haldoklásom közben terroristának mondott jeleivel az áldozóknak Bodor pusztító tomboló népét támadva adta tudtomra, hogy én vagyok az áldozat. Bodor pusztítóhoz tartozik az összes Ágnese a világnak, köztük a Talmud is Mészáros Ágival.


Miskolcon páran tudták Sátán népéből és Lázár kurvái közül, Vas Tiborékkal, Miglécz Gabriellájával Müllernek, a három lépcsőház Müller népével, Hunnia börtön Vatikánnal, hogy én vagyok a Vénusz, hogyan születhetett gyerekem, honnan vannak. Minden országnév az ózdiaké, szerintem az egész világot felvonultatták Vénusz áldozásra, hogy emberré váljanak.

Bodor űrpusztítója a nyolcadik utas a halálnak engem azért támadott meg, mert én voltam az utolsó istennője az égnek, tudta.

Nem Bodor szedte ki a fogaimat, hanem Müller Péter Sziámi betegségek és Máté Krisztina helyett, meg Oláh Ibolya helyett, nem volt Vénusz sorában Gór Nagy Mária, ezt az újhelyi Illés doktor rendezte be Müllerékkel az összes fogorvosával Müllernek szerte a világon.

A világűr egykori szörnye, amelyik tudta, hogy Vénusz vagyok pók lányával Ágnes néven Vénusz áldozásból kiválasztva az összes Ágnesával, mint Hantos Ágnes iszonyatos Ady apokalpszisével, féreg állata legyőzött 1986-ban, Tatárdombjához érve Bodor pusztítónak ismételték Hantos apokalipszisét Katalin néven kiválasztva Vénusz áldozással, az ózdi Ménesi cigány nácijaival van együtt Bodor pusztító Iker tornyos, meg a Miskolcra 130 éve világegyetem felszámolása után megérkezett Rákóczi tér teljes egészével. Folyamatosan kezdték elölről születésem óta Szelep a tompalátó állandóan időjelek végét megadó miatti tompalátás végetti támadásommal a Szabó család és sötétkapus dögjei Lázár jeruzsálemi prostijainak sorsát, együtt Ménesi ózdi világhatalom által létrehozott összes szőke jövő nemi csapásai helyetti gyalázását Vénusznak az örökkévalóságig, ha nem jönnek ide Paviás először Perecesről, majd a németek, az újak, akikre átcserélték őket, hogy mi ez Uniós összeállás, majd jöttek a Mülleréktől eddig félt orosz földönkívüliek. Az egész világűr itt van égi kíséretével az Omegának, érthetlenül megtudva, hogy a Kohut embereket megölték, nem tudni miért, Ménesi ózdi cigányai és Bodor pókja által a világűrnak várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

1995-ös kiállításomkor a világűr elé rima Jeruzsálemként a jelenlegi ország helyett Vénuszként Bodor pusztító hálójában várva a földönkívülieket tatár halottja helyett Müllernek, a születésem óta engem áldozó tompalátó Szelephez érve megadták a világ végi időjeleket, ahogyan kezdtek egykor az első görög isten megtámasakor létrejött Vénusz szemű, tiszta hangú tompalátó szelep létrehozásával felépített Időjelekével Bródy zöld lantos teremtőnek, megnyitották a média összes csatornáját és közvetíteni kezdték közösen, hogy felszámolták Magyarországot, magyar gyilkolt magyart az Egri csillagokat ezért hajották végre Vénuszon maguk helyett, majd mentek politizálni a megmentett Ágnesek a bolondok házából Torgyánnal, az összes szereplőjével 1956-nak, szabadságharcosnak nyilvánítva magukat Göncz Szabó István lyukas szívű már akkor Vénusz gyalázással megölt Bibliájának folytatásával teljes Időjelek szereplő gárdájával életműdíjra terjesztve elő őket, mint a feszületes 56-os hősét a szabadságharcosoknak szívkívájóként, holocaustot hoztak létre a Vénusz áldozó barakkos legyeknek, fényevésen tartva Vénuszt és csillag testvérét, Károlyi egyetlen roma embert meggyalázva Keresztesi pusztítóval, odatéve Svájcba Vénusz villáját, azzal, hogy nem akart állatmódon élni, mint Benkő csillag anyja és apja, akit közösen támadtak meg 81 éve, csak kanállal engedték meg enni, folyamatosan támadva a fejét a szőkék miatt, gyalázták kiliániak teljes egészével a média kurvái miatt, születésemkor kezdték előttem, hogy szégyelljem magam, Törőcsik Bencsikkel együtt a börtönből kitéve mindezt végig élvezte, mint nemi csapása Müllernek Sztálin kommunizmust végrehajtóival együtt, nincs arra szó, amit az utolsó Kohut Piri néni vérének kiszívásával Bodor Ágnes pók által, Jutka férjhez adásával Horváth saját ózdi cigánytelephez, nem lehet szavakkal kifejezni, amit a Révész utca a Bertalan utcával és Kiliánnal az egész várossal, ahogy bejöttek művelt addig is. Felfoghatatlan, hogy mindig hozzák Lucifert roncsként, hogy énekeljen neki egy általa ismeretlen angyal, vagy csillag, majd én Vénuszként tudtukkal,ez a vasfüggöny, de ők tovább lépnek folyamatosan megállás nélkül hajtva végre rajtunk saját tetteiket, csonkításaikkal együtt, halálunk után is. Nem tartozom a két utcai világgyilkosok közé,semmi közöm nem volt hozzájuk, hogy maguk közé vittek lakni, saját sorsukat végrehajtani ártatlanokon, ahogyan mindig tehették.

Sajátja a földöntűli lopottnak gondolt hatalom törött vállal berendezve,amiért ellöktek engem tavaly áprilisban, mint egykori Illés támadók egyike, genyójával együtt a világűrnek, amelyik gennyes nemi szervű csapásaival meggyalázta az egész világegyetemet.

A pusztítója a világegyetemnek Bodor Ágnes pók lányformában asszisztesnőként saját fogorvosokat berendezve fogtalanította utolsó embereket, miután együtt közösen, ahogyan vannak két utcába rendezve a világ urait Vénusz áldozásban hajtják végre megállás nélkül Illés által megsebísetve őket az égben a saját Vénusz támadók sorsát és tetteit világ-könyvtárával Visnyei Lászlónak szívkivájó 1956-os szabadságharcosával a forradalmároknak teljes szarkahegyi szívkivájó népséggel, melyek értelmiség legyőzők is Bodorékkal és az űrben lévő csillagok háborúja japán képviseletével a földöntúli hatalomnak együtt az űrben a genyóval, amiért engem genyózott Vénuszként Ardóként hozott egykor Illést megtámadó kivégzője Karcsának. Férjhez adtak a saját támadómhoz, ezért nem bírta elviselni a szememet. A szívkivájás fontos az ózdi központnak az összes esővel, beázással a már értelmetlennek látszóan média megjelölt központokban az ernyővel magát mutató cigánytelepével Ózdnak Józsefváros, Hevesi Tamás népe és valdensek. G.Maczó Ágnes Vénusz áldozója Bródynak az időjelekből ébredő játszótér állandó játékához létrehozott Rózsáival nemi csapásokkal üzemtetett világ vallásokhoz és papokhoz Vénusz áldozással G. Maczó Ágnes helyett, minden könyvszerep én voltam, mert Müller Péter Sziámi így építette a Vatikánt születésem óta Derláné bárányával Bárány néven berendezve a székesfehérvári központban 13-as tarot kártyája szerint húsvét előtt 13 napig történő biblia olvasás után jön a feszület. Folyamatosan járnak végig Derláné helyetti feszületemmel tudván, hogy ki vagyok Varga Rózsa sátán népe állandó vasfüggönyöshoz érve, maguk helyett folytatva tovább a holnapba lépést már rokkantkocsi mentesítést hajtottak végre vasfüggönyös elesetteknek a hidegháborújában Vénusznak, ekkor értek a végére az összes kommunizmusának az többezer éves ózdi központ által létrehozott gyilkosoknak, kiliáni kitermelésük végén elvive őket a városból Puskás Ferenc népével együtt apa támadóként megjelölve, az összes öcsijével a világnak. Nemesednek születésem óta Vénusz áldozással, így építkeznek, újítanak, tort ülnek, hogy Vénusztól szépülnek, egyeseknél megállt az idő, Bodor pusztítója a világegyetemnek megtámadásomkor hozta Bertát és megállt nála az idő. A Vörös Oroszlános ezer éves Vénusz áldozók Budapesten vannak Puskás Katalinjával együtt a svédek felszámolóinak Puskás Ferenccel együtt. Ezért festették velem át a Lila kocsmai lila kerti bútorokat kékre, mert újra kezdték a teremtését Szombathelynek, odavitt Kendi Anikó Vénusz áldozó könytulajdonossal, Kőszegre, számozott utcai Bertalan névtárú cigánysággal együtt emberré nemesedve Brigittát téve maguk helyett áldozatnak a vörös hajúak perecesi kurvái után.

Iszonyatosan nézek ki, Müller által szétlapított lábaimmal az összes szőke ortopéd cipője miatt, amik így gyilkoltak, mint Szentgyörgy Erzsébet, Dávid Mónika, 1983.óta halott vagyok, mindig felállítanak, kifestenek a médiával, hogy nézzek ki valahogy. Méhemben a világúr pókja a fejem felett nézve engem, hogy élek, testemben az összes teremtője a világnak, hagyták közösen lezárt határokkal, hogy Müller Péter Sziámi maga helyett folyton körbe járva a két utcán kivégzőjeként a világűrnek egykori Illés támadóként mindenki tetteit, sorsát, gyilkosságát, könyvét rajtam, tudván,hogy ki vagyok folyamatosan végre hajtsa.

A keleti öngyilkos emberiség teljes lemészárlását megakadályozó öngyilkos merénylők kitüntetést érdemelnek, hogy Vénusznak felhívták a figyelmet halott állapotában lemészárolva, meggyalázva utcanépe által az Ózdi világegyetem urának, hogy tudjak segítséget kérni.


Sajátjuk a két utcában Vénusz fogadására felvonult összes országa és teremtője a világnak, melyeken körben járt Müller, végrehajtva születésem óta a saját gyilkosságát, mert valamennyien az ózdi központ ellen voltak létrehozva már nagyon régen. Hagyták őket,hogy meggyalázzák az egész világegyemet utolsóként hozott Vénusszal, mohameddel, akit magukkal cipeltek és csillagmedvével. NIncs több csillag az égen.

A miskolcra 130 éve berontott Bodor pusztítójával a világűrnek feleségekkel, mint a Rákóczi téri Ágnesekkel, együtt az ózdi Ménesi cigánytelepével Győzikével együtt, együtt űrpókjaival Bodor Ágnesnek, két utcába téve az általuk létrehozott összes világ urát Putyin oroszban várakozó gennyes nemi szervű felszabadító hadseregével, Törőcsik Mari Bencsik nevú Vénusz áldozójával a Sztálin kor végrehajtóinak, Ádám és Éva arc nélkül létrehozott világűrt megtámadó és legyőző Andó Mariannájával és Kositzky Istvánjával a Rákóczi térnek, bárányával állandón maga helyett Benkőket áldozó székesfehérvári feszületével a Vatikánnak, Hitler állataival náci néven állandó Magas-hegyi isten ellenségével oroszba üzenve a jelenlegi Vénusz áldozásból nemesedő rima Jeruzsálem ország nemesedik emberré egykori állati formájukból, az angyalokból, akiket mai napig gyaláznak a Halak szülöttekkel a sírjukban is, ebből váltak emberi formájúvá, az egész rima Jeruzsálem ország összeállt az utolsó Kohut emberek és Vénusz fogadására születve őt a kivégzett cigányaival petesejt létrehozásával általuk, hogy megszülessen Vénusznál az addig túszként tartott mohamed, aki vezeti Vénuszt vakon, míg az egykori támadói nemesednek Vénusz áldozásból, kurvának nevezve engem maguk helyett születésemkor Liptai Klaudia első embergyalázásával kezdve azt a fertelmet amit végig nézettek velem forgatva a világ felett földöntűli hatalmával az ózdi cigánytelepnek. Derláné jelenlegi Vatikánja támadott meg engem már születésem óta tartó hipnózisos iszonyatuk folytatása miatt, Majóné Deme Erika és az összes Erikája helyett az ózdi cigánytelepnek. Ez a székesfehérvári vatikáni központja a Holnap Magazinnak, fertelmei ezek a világegyetemnek, tisztulnak az általuk meggyalázott mai napig így fekvő angyalok, csillagok, istennők, Lucifer, emberek, majd végül születésem óta engem hozva Vénuszként, ebből nemesnek emberré. A hívői a vatikánnak, mint idetett ózdi Rózsák valamennyien Vénusz áldozók Varga Rózsa állandó vasfüggöny felemelővel elméletben. A vatikán Vénuszt gyaláz Derláné utcanépével Miskolcnak születése óta. Nem rasszizmus, amit bevezettek már a jövőnek, hogy engem a világűr pusztítója hozott magával Vénuszként, ózdi Vatikáni központ berendezőivel, vagyis az egész országával Rima Jeruzsálemnek Romániával együtt, meg hogy az előttem itt lakó egykori barakkos légy mint Vénusz áldozó egész kelet népével Ménesi cigánytelepeként Baratti Ágnes saját kurvája helyett Vénuszt tartva fényevésen emberré nemesíti őket és az indiai cigányokat Yosé elektromos légy beállításával Vénusz áldozóként a tor ünneplők közé. Hipnózisban vannak égi hatalommal megállítva a Vénusz csonkítást Bodor Ágnes pókjai az űrből, akivel megölették az utolsó embereket Ménesi cigányaival az egész világ értelmiség legyőzőivel első pillanattól kezdve, megtámadva szüleimet,azzal születésemkor Vénuszként tudtukkal, hogy kurva vagyok a Rákóczi terük, kiszedve anyám Benkő áldozatuk fogait azzal, hogy a kurváknak elviszi a pusztító saját népük ózdi irányítással a fogait, járnak körben saját gyilkosságaik, tetteik végrehajtásával, gyalázásával a Rákóczi téri Bodorné cigánytelepének, minden angyal, csillag, istennő ugyanígy való kivégzése után így fekszik Bodorék és Ménesiék által ózdi irányítással összes médiájukkal az egész világon. Űrből hozott állatokkal gyalázták meg a világot saját Rákóczi téri kurváikkal. Nincs már csak Rákóczi tér Miskolc néven. Vénuszon hajtják végre mindazt a világ-könyvtárban kiadott iszonyatot, amit közösen az ózdi cigányteleppel Győzikéikkel együtt Szabó István lyukas szívűvel Lázárral és családjával illésékkel, Bródyékkal, Időjelek népével összes idetartozójával Müllernek hajtottak végre az egész világon. Ez volt Vénusz végzete, örökkévalóság gyalázva Ágnesek Rákóczi téri cigányai által. A tökéletesek megölése és meggyalázása feletti tor ünnepét Miskolcnak az egész világon felszámolva a csillagokat az égen még mindig nem fejezte be Havas Henrik ózdi cigányával Ménesinek. A tökéletes utolsó pár magyar ember és Istenek lemészárlásához lezárták a rima Jeruzsálem határait székesfehárvári központjával a hunnia Vatikánnak.

Mivel az utolsó embereket gyilkolták közösen ózdi cigánytelep központi irányítással, Török Laci egyetlen emberi túlélővel, az összes földönkívüli itt van a világegyetemből a rima Jeruzsálem miskolci Rákóczi tere ellen, mivel Vénusszal és Csillagmedvével meggyalázva őket lezárt határok mellett, a Holnap Magazint hagyja el Bakos József, mert nem akarják bántani,segített Vénusznak, aki soha nem látott embert.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 423
  • e Hónap: 3265
  • e Év: 42266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.