Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 95 
Figyeljem meg a részleteket, Kucsmás bolond
  2014-02-28 20:32:28, péntek
 
  Urbán Tibor 1992-ben, amikor az Időjelek pszichopatái és a vasbabilonos lírai karám Fecske Csabája helyett, illetve miatt legyikolt a Bertalan utcai apokalipszise dr. Balogh Gizella börtönének és emelték Furhman Imrével tovább a cigányságot és a börtönt Ágnes bútorszalon Ágneseivel Jeruzsálemből ember áldozásunkkal már 33 éve, éppen Krisztus feszületre tettek az Északban megjelent verses bemutató szerint Vas-Babilon helyett. 1988-ben Kovács Ildikó az első volt Borsodivánkán, akit az elmebetegek tettek meg pszichiáternek, ekkor üzenték nekem, hogy én kurva vagyok.

Már akkor előlről kezdték Wass Albert nemeseinek elmeosztályával Erdély történelmét a születési csokis kezdettel együtt református karmikusok Johannás szülöttjének tanárnővé tételével, jólétréről gondoskodással, a többi Halak okkultista Bertalan utcai vérfürdőssel együtt.

Az Időjelek-beli figyelje meg a részleteket szerepjátékosuk itt nyaral az utcában, itt is volt már majdnem nyolcvan éves családjával.

Születési hét hegy városa nyelvújító mozgalma ellen berendezték a lírai karám írói és költői a helyszínt. Etelközt gyalázattal, Etel közeként, Kupai dadogós libalábú bolond családot. Tulpárokat, Pusztait pipával Anna Misztikus titkok kezdetének az igazi izraeli történelemnek, aminek a helyszíneit is felszámolta az elmeosztály az összes lakos megtámadásával, saját Rákóczi terét és elmebetegeit helyezte el a városban. Csabaiék fehér mercedeses kezdetét is felszámolták, mert átkerült a fehér mercedes dr. Szabó Máténé Erika öccsének kezébe és dr. Barna Gabriella náci kiválasztottéba, akire átcserélt át Miskolc az elmeosztályával Kiliánba zártak a börtönbe erkély nélkül a legnagyobb nyomorba.

Tóthék a börtönből kerültek az utcába a Hecskén, már bibliával jöttek, azóta emelkednek a börtön bűnözők. A börtön bűnözőket a honfoglaló Tass Gyuszika dadogós bolondjaival File és a törpe mexikói Katival és Néma Katival a Pipa utcában az 1956-osok helyezték ki új történelmével a jövő Magyarországnak, mint Sátán országának, mint tudják, a könyveiket az innen elvitt árnyék berendezésével születésem óta rajtam hajtották végre a termékenységi törzsek emelésével, miattuk való támadással együtt, amiket itt cigánysággal tettek ki MIK házakba, mindegyik egy-egy törzset jelent a Bertalan utcai Pszichografológiából.
Ez Thaiföldl is, Tajvannal együtt.

Az elmeosztály már a médiában volt Benkő Dániel óta, Hoboék az elméről szabadon hippi-kommunizmussal, összekevert budhizmussal és leninizmussal. Ezt jelentette Leninváros is a punkjaival a Kata kocsmának, egész kelet kommunizmusával együtt. Nem Lenin népei, azok meghaltak 1848. után, kis létszámot hoztak létre a Képes történelem alapján leninistáknak. Itt van Kína emberek gyilkosságával a Kata kocsmai kommunisták mellett két centrum Ázsia központtal.


Mikor a szemben lakó Nagy István elmeorvos bérházáből a szőke L-nét bevitték az elmére, már megtámadtak minket, mint minden szőke miatt anyámat születése óta, minden rossz tulajdonsága miatt a Zöld Medeia elmeoszotályának, mint Kovács Erzsinek.

A többi elmebeteget a börtön folyamatosan tette a médiába és politikusnak, így állottak fel Orbánékkal a Bertalan utcából 1989-ben innen vett nevekkel és a Parabrutális béka vas Horn szarv Romániával, az RMDSZ református karmikus kimentett szerepjátékos ezer éves gyilkosaival Borsod megyének.

Tőkés László is ezért hagyhatta a református Vörös Oroszlánosokat, mikor megtudta, hogy legyilkolták az embereket a kommunista Rákóczi térrel maguk helyett, féltem is, mert a Rákóczi tér és az elmeosztálya Zoltánnak bárkit megszáll a szellemvilágával, ahogyan engem ezelőtt 18 évvel, dagad, nő bennem, deformálja a fejemet is egyre nagyobbra a szőkék megmentőjeként, amit születésem óta rajtam hajt végre minden szőke helyett.

A kucsmás bolondot kiengedték az elmeosztályról. Jöttem haza gitárról, már tudjuk, hogy ott voltak a zsidó maffiák is, akiknek felkÍnáltak a pulyaszeplősítő Keller Dezső népei, ugyanez Antal Imre, a rendőrkapitány, most nem jut eszembe a neve, valamennyi rima Jeruzsálemes perverz, ezt jelenti a Teve utca.
Már sötét volt télen négy óra után, mikor az Esze Tamás utcán haladtam. A bolond kucsmával a fején megszólított, megkérdezte, kislány vagyok-e, vagy kisfiú. Kislány - feleltem. Jött utánam. Következő kérdése az volt, van-e rajtam bugyi. Ekkor megijedtem és szaladni kezdtem. Ida néni boltjánál felfelé mentem a Mária utcába, ott sírva fakadtam. Jött dr. Szmisz asszisztensnője, megkérdezte, miért sírok. Mondtam neki, miket kérdezett a kucsmás ember, s ekkor hazakísért. A bolond másik úton ment, elbújt a járványtemető egyik sírköve mögé és ott várt engem. Az asszonyok seprűvel megtámadták. Ilyen műsorok voltak születésem óta, míg a nyomorultak, mint jövő új néepi helyett levegőn nem tartottak minket. Ezek jelentik Izraelt és Borossékat zsidó fesztivállal, valamint a médiát ismétlésben, valamennyi Keresztöltés, Szelep Tompalátás, valamennyi Időjelek szereplő, amit Fábry ismételt a száz tagú cigányzenekat ismételt mentésével a római egyházával az én áldozásommal, gyalázatommal együtt a Vörös Oroszlánosokkal, már kihalatásra ítélt Keresztöltés helyetti, általuk történő éheztetés kezdődött el, ők éltek jólétben, mint ahogyan médiában is mutatják a főző műsoraikban a sötétkapusoknak.

Az elme kiengedése a börtöntől folyamatosan történt. A balettező buzi a börtönből kiengedve a többi börtön képviselettel Svájcban nyaralta végig az emberek gyilkolásának idejét.Gór Nagy Mária is a börtönt jelentette, aki helyett inysovardással és gyalázatával Illés doktornak támadtak meg, kommunikációs bénítással, mivel Gór ezt jelenti. Müller Péter letudta az apokalipszisét a döglegyeinek Presser Pici ringasd el magad pszichografológiai Izraelével együtt a legyeknek. A legyek Talmud részét jelentik, mint a vipera, ez Bodrogi Gyula, s valamennyi tisztátalan lélek, amik most versírással foglalkoznak az egerek és denevérek mellett.

A figyeljem meg a részleteket mondat 1992-ben akkor hangzott el, amikor itt csak elme csapások és börtön gyilkosok voltak szerepjátékaikat végre nem hajtó református karmikusokkal és Hitler egykori csapásaival, ezek voltak az 1956-os lincselők is kék buszvonalával Miskolc városának. A 67-es út idetartozik a Republichoz. Völgy utcához tartozik minden völgy, Hűvösvölgy egyébként is esernyővel védte magát Straub Dezsővel együtt, Kútvölgy és még általam ismeretlen völgyek a Pszichografológiához. Itt egy japánnak kellene lennie, amelyik sorsát születésem óta a média suttogó gyalázója rajtam hajtja végre. Azért üzengetnek Japánnak.

Még el lesznek egy darabig a skizopren politikusokkal, én vagyok a beteg helyettük, ehhez minden csapásnak joga van Miskolcon a bíróságával együtt a Pszichografolgóiának, ahová a Demjén család deformációs kezdete is tartozik minden jogásszal, ügyvéddel, amelyik belőlem ember gyilkossággal emelkedett.

Felettük áll a megmentett Ázsia, Kína teljes egésze és Törökország ember áldozással.

Szóval az 1956-osoknak hol a káoszuknak kellene lenniük már húsz éve, amióta ismétlik a saját könyveiket Müller Péter apokalipszisével Romániának, mert onnen való a börtönből Farkasékkal együtt, állandó honfoglalókat jelentenek.

Ez a mostani Kucsma név ismétlése az ukrán fronton a nyomorultak ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
56 éves kérdőjelek Világ-Magyarország elmeosztálya felé
  2014-02-28 17:47:08, péntek
 
  Hihetetlen, de mai napig történik 56 éve már, hogy a Világ-Magyarország minden csapásával megtámadta az embereket a borsodi történelmet író világ négy égtájának csapásaival, mint Új-Magyarország nyomorultjaival, tisztuló Rákóczi ellenes egykori gyalázók terével. Nem hiszik el születésem óta, hogy embereket meg lehet támadni a Bertalan utcai Pszichografológiai kezdetével a nyomorultak elmeosztályának, melynek Farkas szülöttei végig táncolták Európát és már nyolcvan évesek, ezeket jutalmazza a kormány elmeosztályával most is, mint Farkas Bertalant az ide tartozó ukrán elmeosztálya. A Kucsma és Medvecsov, minden vics végűvel Pázsit e Mese nincsent jelentik a Bertalan utcai kilencven éve Gábor Zsazsa gondolkozás nélküli magyarként világnak indult, anyám összezúzó Zöld elmeosztály médiájával magyarokat lejáratva járva a világot tart a gyilkosság sorozata Miskolcnak, az egész megyének.

Nem hiszik el, akik embereket szerették, hogy engem meg lehet támadni az elmeosztályoknak és a börtönnek, meg a sötétkapus reformátusoknak, hogy ezek diakónusokat állítanak egykori magyarok területén a vasbabilonos csapásoknak a karmikus kimentett szerepeit rajtam végrehajtó elmeosztály reformátusaival, hogy ezt a vas-babiloni elmeosztálynak a Vörös Oroszlános fekete főnixes elmével végre lehetett hajtani Rima Jeruzsálemes perverz csapásként.

Van, aki születésem óta bennem van, mint aki életben tart és nem enged meghalni, nem enged öngyilkosnak lenni, vele együtt gyalázott végig Csepregi Éva és Zoltán Erika Japánnak üzengető média elmeosztályával és a börtönnel, a református ezer éves szerepjátékosokkal, mint alkoholista most kommunizmust játszókkal, a cigánytelepével Müller Péternek maga helyett.

Nem hiszik el, hogy Magyarország Németországgal megáldozhatta az embereket, hogy ezt bűntetlenül a pszichografológiai nyomorult elme központja a TV2-nek megtehette a börtönnel.

Várnak rám, hiába minden, már közel vagyok a hatvanhoz, egyszer éltem és soha többé nem leszek. Megszüntettek mindenemet, itt vannak a Herman Ottós Duna tévé csapásai a menhely dögjeivel együtt rajtam körben. Nem hiszik el, hogy Magyarország felszámolta Európát Borsod megyével, megszüntette a világot, mert a világ ember nélkül nincs tovább. Magyarországnak kell szégyellnie magát- mondta Cseh Károly Révész utcai vas-babilonos lírai Kelet tagjaként a fogtalanítás miatt, Máté Krisztina ebből az utcából ezt megerősítette, egykori karmikus boszorkány eredettel. A boszorkányok, karmikus református ezer éves szerepjátékosok és a vasföld jelenti az országot az elmeosztályokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Ezer évig
  2014-02-28 17:35:46, péntek
 
 
Ezer évig tart a szíved
távolból is megéreztem,
mindig az elmém leszel,
ezer évig tart a szíved.

Szabadságom visszakapom,
embereket megtalálom,
kicsiny ország lesz világom,
szabadságom visszakapom.

Soha többé nem felejtlek,
szeretettel emlékezek,
józanságom élesztetted,
soha többé nem felejtlek.

Szeretetem örökké tart,
szíved adta a diadalt,
emberséged csodálkoztat,
szeretetem örökké tart.

2014. február 28.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Miért üzenget az elme média egykori Japánnak?
  2014-02-28 16:15:52, péntek
 
  Születésemkor kezdtek a Jehova sárga focizó kutya japán történelmével, majd előlről kezdték a világ történelmét, amivel jöttem a Tatárdombon, egykori indiai dalokkal és daljátékokkal, melyeket bezúztak és cserepeivel a Szent Anna egyháznak Föld-anyaként, melyekből egyházakat hoztak létre a sivataggal a börtönnel ismételve mentek végig az összes cserep-korán Cserép Imre börtönének a Pszichografológiájából Müller Péter csapásainak, amit betettek sziámi macskaként Farkashoz az utcájukba, mint Szili Katalin Szili kutyával a kutyások, Brigitte Bardot népeként.

1998-as Média támadásakor az elmének ismétlésben kezdte a Japánnak való közvetítést, azzal, hogy Zoltán Erika Szerelemre születtem száma szerint japán hintás gésa korát kezdték el az Oláh Fejezetek a szexualitás történetében könyvnek, melyből a gésákat ismételték és létre is hozták. Oláh Ibolya a cigányteppel kísérte a könyvet a borsodiakkal Katiként az elme médiájával.

Nem értem a Japán Aranyhálós Kelet könyve szerinti kiadást velem, akibe beletették a napot, hogy én kezdtem ki egykor az Istennel, aki belehelyezte a napot a japán nőkbe. Kinek jut ilyen szébe, itt Rákóczi tér tisztulása közben nyolcvan éve már?

Miért üzenget az elme médiája Japánnak azzal, hogy meggyilkolta és meggyalázta az embereket? Mit akar elérni az elme médiája attól a Japántól, akinek atombombát dobtak le Amerikával azzal a kérdéssel, hol van az öcséd, Káin? az előző bibliai játék végén, honnan tudták, hogy Japán igen pán jelentéssel egykori pszichograológia igazi népét jelentette? Ezért üzenget az elme skizopren refrén Pszichografológiai Bertalan utcai árnyéknépe kíséretével?

Yoko Ono Japán eredettel Shuszternéét jelenti a főnxes feketéknek, ezért is engem támadtak meg, híressé tették a gésát. Idetartozik a Bertalan utcához Shuszter patkányával együtt az utcanépnek, mik sátánistákkal és pokol angyalaival gyilkolnak, szaporodva.

Japánnak üzengetnek, hogy itt a Kodály módszert felszámolták, velem ismétlésben dögökkel járták el az iskolát is, a Zeneiskolát a világ ellenes csapások nyitották meg Miskolcl központjában a jövőnek, megtisztultan a börtönnel.

Japánnak üzengetnek, hogy ott Kodály módszerrel tanítják az éneket, meg gondolom a Találkozás a földönkívüliekkel régi történelme mese zöld sárkánya miatt is. Sárkányok nem tudnak embereket menteni, olyan embert különösen nem, akit Müller Péter kígyókkal és dögökkel telepakolt az elmeosztályok csapásaként. Én vagyok az elmeosztály egyetlen szerepjátékosa apokaliptikus csapásként, meg a skizopren refrénje a könyvbeli szerepjátékosoknak, valamint a média elmeosztálya is egyszemélyben, nemcsak a lírai vasbabillonos karám festője, gitározója, ecsetje születésem óta, amivel itt kezdtek 1998-ban kék csillagjával a Délszigetnek és pálmájával az amerikai zsidóknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország vas és Vörös Oroszlános címerei
  2014-02-28 16:04:08, péntek
 
  A Kiss Tábornok utcába rendezett Kata és Lila kocsmás alkoholista kommunistákhoz volt berendezve az összes régi címer, melyeken a Duna tévés Hermann Ottó összes élővilág ellenes csapásának világon történő végrehajtója emberek támadója ment végig, kihelyezve a városokra a Vörös Oroszlános vallási és vas-babilonos Wass Albert feketevonatos múltba vissza nem ment címereit minden városra. A címereken a lakásban lévő menhely ment végig, a szlovákokon is, mint Szilas vármegye régi címerén. Valamennyi be van rendezve, mivel a kommunista alkoholista helyett én jártam a labirintust 1984. óta, kukoricással ismételte ezt a média elmeosztálya, ahol megrántották a bal lábamat a hajdúszoboszlói kukoricásban, még 1989-ben is István ezer éves állandó apokaliptikus református szerepeit hajtották végre, mely mai napig tart az elvitelükkel együtt a megyéből. Így lettem én egyedül a karmikus reformátusa az apokalipszisnek, valamennyi könyvének szereplője az egész világról az elmeosztály médiája végrehajtásában, melynek 1995-ben kellett volna visszamennie az elmeosztályokra.

Tulipános láda. Lehet kürtje, kardok, feszületes krisztusok jelentik különféle ereklyével és szimbólummal egykori Románia országát, amit a fekete város és a halálnép legyilkolt. A biblia végén mindig a sötétkapu győz a reformátusokkal, ezek a kíséreteiket jelentik, s fel vanna háborodva, hogy a gyerekeik ezekkel járnak iskolába. Az elmeosztály Vörös Oroszlános és Vasbabilonos vallásai elhatárolódnak tőlük. A biblia végén, mivel kénköves tűz nem jött soha a 666 vadállati korláti cigánytelepére, sem a kétszarvú hamis prófétára, ami itt római egyházat jelenti a halálnép van. Mind ember gyilkosságból maradt meg, a mi megáldozásunkkal, valamennyinek meg voltak az ellenségei, amiket az elme médiája Zoltán Erika elmeosztályával folyamatosan elvitt és megmentett Bábu vagy népével együtt Borainak, ami már nem sziszegő láng, Szborai Újhelyből vett névvel, hanem sötétkapus dög. Valamennyi sötétkapus dögje a reformátusoknak jutalmat kapott a kommunisták elleni harcban maguk, mint Vörös Oroszlán ellen.

A menhely a Farkassal kezdődött Pszichografológiának, Farkas Bertalannal együtt Pácinból - a páciniak már a földműves munkákat sem voltak hajlandók elvégezni, csapások lehettek, mint a szárnyas betétek Ádám népeként - győzött, nyolcvan éve jár végig a könyveket végrehajtva a pusztító tisztításával és megmentésével a trianoni vas-babilonos Világ-Magyarországot a Duna tévé összes csapásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Skizopren refrénnel ismételten megtisztított Ázsia kormánya
  2014-02-28 11:42:34, péntek
 
  Születésem óta gyilkol ismétlésben a skizopren refrénként világ összes könyvét végrehajtó Zöld Medeiája Benkő Dániel kezdetével a pusztítónak a Lila Kocsmás és Kata kocsmás berendezésű miskolci Kiss Tábornok utcai Ázsia centrumával a volt Marx térnek, amit átkereszteltek könyvek ismétlése közben, hogy eltüntessék a kommunista Vörös Oroszlános jeleket, maradt a Vörös Oroszlán, csak vallásokat alapító elmeosztályokkal Vas-Babilonos függönyösökkel együtt.

Mint írrtam, nagy Kína történelmét a Ritoók Zsigmond-féle könyvvel, lábam eldeformálásával kezdte el az elmeosztálya Borsodnak, mentek végig az ázsiai országokon, mint saját kommunista országaikon, Koreánál 2001-ben jártak ismétlésben. Tajvan a sajátja a Kiss Tábornok utcának, Taj kártya idején is itt jártak, innen kapta a nevét az egészsügytől.
1990. óta mentek el a Hírnök szerint elsőként a nőgyógyásza a megyei kórháznak azok, akik a világ négy égtája gyilkosságát végrehajtották a magyarok és emberek támadását is, könyveiket rajtam születésem óta az elmeosztály médiája végrehajtotta ismétlésben is itt 1998. óta bibliákkal együtt, minden szereplő megmentésével, mert jönnek a nyomorultak, mint maga a média a megreformált elmeosztályokkal.


Így hozták ide az én gyalázatommal tisztítva a Rákóczi térrel Dávid Mónika népével a kínai és keleti török szappantisztító sorozatait a Talmudnak, amelyik helyett rajtam kezdték el hét tojással, Taos jelével a zsidóknak a hetvenes években Gyarmati néven berendezett amerikai történelelemme, maffiákkal, amiért a Heti hetes, mint győztese az esernyővel magát védő skizopren refrén forgószeleseinek Staller Ilona szőke népével együtt egy forintot gyűjtött Isaorának, mert a maffiákkal jártak körben, azokkal maradtak meg emberiség felszámolása közben az Ensz-szel együtt, ami szintén emberiségi jogaival a borsodi kommunista csapásoknak rima Jeruzsálemet jelenti.
A szappantisztító sorozatokat az összeszedett, bezúzott, bizonyítéknak így átadni nem tudom, de nincs is kinek, mert a rendőrség viccesen kérdezte, hogy emberiség, vagy emberség ellenes bűntettet akarok-e bejelenteni - 1971-ben kezdték el új-mexikóiak Zöld-sárga Kex számával az én áldozásommal Madonnával és a narancssárga kesztyűjével a hatóságoknak. Mellette rengeteg könyv lett kiadva műanyag punkrációs kommunista Nagy Feró és társai leninvárosi és kazincbarcikai idejéből sárga és különféle színben született csapásokkal, mint a Kerékpáros könyv is mutatja, elő kell szedni az összest, minden országból, mert innen vannak a népek.

A Tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelep beházasodott a falvakba már 130 éve folyamatosan, Szabó Istvánnal volt beállítva az utcába az ezer éve apokalipszist végrehajtók egyike, amiért szívemnél fogva odaszúrtak az ágyhoz 1984. körül, mert akkor állapította meg az apokaliptikus állandó református szereplőről a jó egészségügy, hogy lyukas a szíve. Ezután kezdték el a labirintusomat helyette Kata kocsmás alkoholistáival a tanácson még. A címer gyűjteményéből van az összes város címere felállítva, ezeken a Duna tévé ment végig.
Volt férjem a tatárdombi Braun ház elmeosztályáról eredt már Karcsán testvérével együtt. Anyósom tik sem vagytok magyarok volt a Révész utcára állított Szabó István volt uradalmi kocsis apjával, ugyanez a jólétbe tett, külsőm miatt engem legyikoló pácini Berta Erzsébet, amelyik nevét a pusztító felvette egyik szeretőjének nevével együtt. Fekete mágusi szertartásokat hajtott végre, amikor a gyerekének agyhártya gyulladása volt, köpködte, hogy megnézték és szenes vízet készített. Ezért szolgálta ki Erzsébetet a tik sem vagytok magyarok cigánytelep egykori Romániának. Ősmagyar parasztja csak volt férjem apja ágán maradt meg, ezeket bolond reformátusnak nevezte a pusztító. Úgyhogy így kell számolni a magyar helyzettel, ezer ember Dunántúlon. Ők nem adnak hangot, világ-Magyarország csapásaival egykori romániai cigánytelepével győzött a Vörös Oroszlános vallások és kommunisták főnixeseivel együtt.



Visítva mentek végig - a fórumokon megmaradt - a svéd történelmen Révész Szökőkút kezdettel, a kutyáival a vörös oroszlánnak, melyeket Puskással együtt kimenettek, mint Katijával egykori beesik az eső értelmiségé legyőzőknek felfelé álló orral, aki helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, orvos áll felette, mint Isten, sorsát végrehajtották. A törökök történelmét folyamatosan hajtották végre, cserepeim között is ott vannak fehér csillaggal kék alapon, Egri csillagok forrázásal az elmeosztályoknak csak egy könyvét jelentették az elköltözött budapesti árnyékvilág képviselőjének, Visnyei Lászlónak, a Gondolatok a könyvtárban világ könyvtár végrehajtójának az egyetemvárosával együtt. Visítva közvetítették az amerikai könyvét egykori kutyáknak Üvöltő szelek címen, de már kutyákkal kezdték születésemkor a kivonulást Johannesburgba a Pszichografológiából.
A kutyák helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, ezeknek van saját Istenük az egészségügyben.
A sötétkapus dögök kezdtek el gyilkolni, mely mai napig tart azzal, hogy mik vagytok ti Istenek, s megtámadták az összes orvost, majd ők helyezték az orvosokat húsz éve már, mind a saját elmebetegük.
Ezeké az elektromos autó az elme médiájával, ezek deformálnak, ezt jelenti Győzike, sötétkapus dög, amelyik a börönt jelenti az összes gyilkossal, könyveikkel együtt.

A törökök, mint írtam emberiség ellenes gyilkosok, együtt ismételtek a kormánnyal Törökvész utcai nagykövetségekkel.

Ázsia centrum teljes egészét jelenti az emberek gyilkosságából megmentett Ázsiának, mint Kiss Tábornok utcai kommunistáinak a rózsakeresztesenek emberszab ású ötágú csillag jelükkel, amik ismétlsét 1995-ben folytatták Viczián Halak szülöttjével egykori tatároknak, a tatárokat a Kelet lírai karámja is innen váltotta meg, megváltoztoztak tatárdombi berendezett névtár és lista alapján, amióta ide jöttek a kolóniával.

Tehetetlen báb voltam a kezükben, amikor mentek végig a könyvein az egész világnak, csak sejtettem, mi történik itt, nem értettem, hogy miért kell a megye összes börtön könyvét rajtam végrehajtani, ha csak céloztam rá, már az elmeorvosok engem tettek tönkre, mint a Nyírő Gyula Isekutz Béla könyve szerint több, mint száz éves állandó Pszichografológiai csapások képviseletében.

Az elmeosztályait a médiának és Borsodnak meg sem lehet büntetni, az orvosaikkal együtt, amiket a börtön feléjük tett, sem a börtönt, itt kezdődött, hogy nekem kell félni helyettük az orvosoktól és a rendőrségtől a börtön gyilkosok helyett.

Most jött a családvédelmibe egy asszony ebből az utcából, melynek apokalipszise eredettileg a menhely és a pusztító ellen íródott, a Lila kocsmai ellen, anyám apjának támadójaként és ember gyilkosságból már 84 éves, megmentették az álom apokalipszis alapján a többi utcabeli Rákóczi térivel együtt, szerető családban él, hatalmas unoka sereggel, tiszteletben, szeretetben, megtisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rákóczi tér válik születésem óta a kísérettől, férjektől
  2014-02-27 22:29:56, csütörtök
 
  Balázs Feró VÍzi táncsora a főnixes világ végére váróknak, Papadimitru Csiba Gábor sötétkapus dögjeivel, Kupa Mihály ónkupa vérével a Szörnyeteg koporsójának a Koporsóhegy történelméből már ismétlésben, Pogány Judit menhely ízelt lábú döglégy-félesége volt jelen Kiskatós néven a Katalin Zirkula sorozat szerint, mely Katalinnal kezdődött. A Rákóczi tér Ágnes néven kezdődött a Pszichografológiával születésemkor egyből kurvázással. A Keresztöltés fogkiszedő pusztítója a hatvanas évek elején jött a sárga-fekete keresztöltéses párna szerint. A börtön születésemkor ott volt a Benkő reformátos és német református egykori zsidó néppel, amik miatt a vsfüggönyös Táncdalfesztivál létrejött belőlem, mind az én áldozásommal lett művész, mivel ez volt a születési együttállásom, nyelvtudománnyal, informatikával és gyógyítással, mint értelmiséginek született ember. Emiatt vagyok ilyen legyikolt állapotban, megcsonkítva, emiatt rendezik a tehetség kutató műsorokat hosszabbításban, mivel nemcsak a Keresztöltés hosszabbít 1971-es kezdettel, hanem a Rákóczi tér a rajtam lévő Szörnyeteg koporsója nyomorultjaival, az Időjelek tompalátó Szelepével, mint egykori karmikus nyomorultjával a kommunistáknak. Már a nácik is reinkarnálódtak, mint nyomorultak, amióta anyámat gyilkolják magyarként, bár beszélni sem engedték meg rendesen a magyarok.

Érthetetlen és felfoghatatlan, hogy a 130 éves Magyarország megszüntetői születésem óta a mi támadásunkkal válik, ezt jelentette a Révészről berendezett Újhelyben. A pusztító babája vált Kállai börtön bűnöző férjétől, ekkor nemcsak apa szőlőjét a Budai maffia elvette, apát megölték előtte spiritisztákkal, mint nagymamát a börtön bűnözők, mert Mariannától elvették a szőlőjét az ügyvédek, hanem szabályszerűen kivégeztek engem miatta és meggyaláztak Herceg Tibor ózdi árnyékvilág szülöttel. Dudásné elvált a férjétől, fia kiült az ablakba, énekelte, hogy az anyja kurva, s már engem megtámadtak miatta. Székelyné az elzettben a Rákóczi térről vált el Székely hullaszállító férjétől, jött a kopasz utcanép menteni a lányát az anyjával. Székely embert nem gyilkolt szerintem, ezt tudni kell, kiiktatták az utcai gyilkosok közül.
Berdnárikné fogatlan iszonyatát a sötétkapusoknak elválasztották rendőrség segítségével beduin indián büdöslábnak nevezett férjétől, s már akkor engem megtámadtak, Berdnárik Gyöngyi sorsát, akinek boltfóbiásnak kellett volna lennie 1995-ben a szabadköműves rókával való találkozás napján ismételte a puffasztója a Zöld Medeiának, a derekamra hájat tett egy óra alatt, nem jött rám a nadrág, nem tudtam, mi történik, mert Gyöngyinek hája volt, amit a pusztító újraszületett lány nem szégyellt, neki természetes volt, amiért a média támadott.
Pirigyi, amelyik egykori Tréfás felvonulásból vette a nevét Piros Piriből a börtön utcába került egykori Jehova népének nevével alkoholista volt, vált tőle Takács felesége, amelyik néger és többi sebésszel mulatozott a bérházban, római egyházba járt rövid nadrágban és fonott kosárkával, akár a hatórás Anikója a Ktsz-nek M. István feleségeként. Kovács testvéreket, Kati és Gizit innen kimenetették a városból vissza keletre. Ők is hatórások voltak, menhelyiekkel voltak együtt.

Kállai Tibor madárja az erdőnek, mint szabadköműves Moldován Nóra róka erdőjének a Kata kocsmának, Cseh szerint tisztul az erdő, amióta 1986. óta belőle vasfüggönyös lírai karám vezetőt hoztak létre a többiekkel együtt Miskolc városa megmaradása és kimentése érdekében.

Nem ismertem az egész Révész utcát, csak akik a bérházunkban laktak, visszaéltek az emberséggel, a kedvességemmel. Érthetetlen a gyilkossága a Rákóczi térnek, itt a Bertalanon a cigányságtól és a Kereszöltéstől válnak, amelyik hosszabbítást rendezett be utód nemzés végett. Már csak azért is érthetetlen a Rákóczi tér válása, mert a férjeket utódnemzés miatt a cigány dögök hozták Miskolcra egykori náciként, ezek már szaporodta, gyerekeik egyetemet végeztek szintén náciként.


Megtisztult a Rákóczi tér minden kíséretétől a menhely, utcanép, sátánisták segítségével a füvesekkel együtt, amik körben jártak az utcákon a médiával Benkő Dániel kezdetével folyamatosan a világ könyvtár országaival szövetségben, mert érthetetlen, hogy Japán helyett miért én voltam a Keletnél a nagyhasú Artanyhálós gésa kísérettel, ami a japánoké lett volna. Egy feketesárkány szülött miatt támadott meg a volt férjem, ez Réfiné volt Bodrogközből, vagyis az Időjelek létrehozója népét rugdalták volna.
Nem látom a többi japán berendezést, miért tették belém a napot itt a pusztítóval 1998-ban.

Feltettem a fotókat, amiket meghagytak a folyamatosan történő deformációiimról. Nagy Erika sorsát is rajtam hajtották végre, már három gyereke volt, velem járt énekkarra a Petőfibe. Mindenki lenézte, én nem, talán ez volt a baj, ugyanígy Szborai Ibolya népe is visszaélt az emberséggel. Mikor megjött a zsidók Hegyaljájába, azt híresztelték, hogy kitiltották Pestről, senki sem állt vele szóba rajtam kívül. Nem sokkal utána önkormányzati dolgozó lett az anyja Vajkónéval, aki feltette nekem a kérdést Gór Nagy Mária börtön bűnöző helyetti kivégzésemkor, egyáltalán járnak-e iskolába a gyerekeim. A jegyzőnő, öcsém és az emberek gyilkosaként a Rákóczi teret jelenti az önkormányzatnál, Szamosvölgyi sorsát rajtunk végrehajtották, mint nyomorultét, így lett polgármester megtámadáom, 1995. óta rima Jeruzsálemként.

El vottam deformálta Albert Gyöngyi helyett, Réfi Gyöngyi, Nagy Erika, Marianna volt nemese helyett a Kaposvári párosnak, szerelmes lett Marianna Kaposváriba, öngyilkosságot hajtott végre. Vayné Kati rendetlen személyzetisnek tanított sorsát a rendetlenekkel a börtön férjével hozta ide, Varholával, idevaló az utcába k. Mari kezdetével az asszonynak, aki kihasználja férjét, ezért ment hozzá. Rosemberg Judit egykori zsidóként volt az egyetlen rendes pár dolgozóval együtt a városban, el is költözött onnan. Nevéből amerikai Rosemberg kivégzést hajtottak végre, hiába zárták le a határokat, a kezdeti világ történelem ment tovább.

Dávid Mónika nyomorult Rákóczi tere misztikus iszonyatát le kellene égetni rólam a sötétkapus dögjével Demjén Rózsi deformálónak, születésem óta úgy alakítja testemet, ahogyan akarja, belenyúlt a testembe, beletette a keresztet Tina Turner helyett összetört arccsontomba.

Németország zsidóinak mindegy, mert az összes magyar apokalipszis a nyomorultakkal együtt ott landolt, ez volt az istálló Szenci berendezés kezdetének a gyümölcse az egykori szlovákokkal.

idehoztak engem túsznak a világ összes csapásának központjába, s születésem óta mennek végig a karmikus bűneiken, támadnak, ha csapást kapnak a csapások. Dr. Vaszily a börtön bűnözők és a cigányság csapásait vizsgálta folyamatosan, amik elmebetegezték cserébe. Most is a kapott betegségeiket vizsgálja az elmeosztály, mint emberiség gyillkosai felett álló elmebetegek. A skizopreniától akarnak megszabadulni, ami nem Zöld Medeia suttogóját jelenti embert kínozva és deformálva, sem a Rákóczi tér misztikus kígyóját melleimen és darakamtól lefelé, sem az ufóit az elmeoszotályoknak kéz és lábbénítással az elmebetegek miatt. Simon Ilona elmeosztálya miatt kapott hörgő misztikus csapása a menhelynek a tüdőmben és torkomban van, így harcolnak a miskolciak rima Jeruzsálemmel.

Érthetetlen a Rákóczi tér tisztulása minden férjtől, kísérettől, amiknek köszönhetik az életüket emberek gyilkosságával az utcanépükkel.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véget ért a vándorlásuk - Hol a káosz-holokauszt börtön
  2014-02-27 08:32:40, csütörtök
 
  A káoszt a Neptun bolygó jelentette egykor Róbert atya hatalmas keresztjén hét vörös rózsával, mikor még kinn háborúztak az űrben. Ezzel is kezdtek születésemkor, a Jupiter lányával Erdélynek, így lettem én a rajz ábra szerint a fenyő. Semmi köze a jelenlegi vas fekete vonatos Erdélynek Fenyő állandó apokalipszis kezdővel a régi történelemhez, sem a zöld medeiának, sem Borsod megyének, hogy ezeket végrehajtotta rajtam folyamatosan a cserépkor többezer éves történelmével és ebből egyházakat állítottak fel, az egész sivatag a cserepeimet és írásaimat ismételte 1995. óta. A születésemkor nálunk lévő ufók a médiával együtt ismételték a gyerekkoromban énekelt operetteket, ennyire trágárok, s nem érdekli őket, hogy az embereket megtámadták születésem óta.

A főnixes apokalipszisre Erdős Péter szerint születésem óta váró Szentháromság egykori időivel, koraival, vallásaival, azok létrehozásával induló Omega Benkő Lajos meggyilkolásának Borsod általi ismétlőivel adventi berendezés Erdélyi utcai kezdetével egykori németeknek, Illés Első villamos ébredő vonat és játszótér egyházainak kezdetével magyar kislány jelmezemmel indultak a főnixes feketék, mint árnyékok, végig az összes együttes az én áldozásomat jelenti, így döbbentem arra rá, hogy a pán-európai Unió Unió egyettese 1972-es beállításakor egy menhelyi helyett gyilkoltak le minket, hogy Müller Péter a Bertalan utcai Pszichografológiával nyolcvan éve saját apokalipszisét hajtja végre. Presser Gábor Gábor Áron rézágyúja egykori Izraelnek ezúttal az én gyilkolásommal kezdett Pszichografológiai Bertalan utcával már ismétlésben. Magyar Bálint kiliáni börtönből ismételte a pataki támadást Lévaival, Orbán feleségével együtt a Pszichografológiából. A Képzelt riport legyei Almássi Évával együtt, mint magyar politika részei fekete madaraktól féltek, melyek halált hoznak rájuk. Ezért mentették meg őket, mint azt a legyet is, amelyiket halálra ítélte egy durva orvos, amelyiket ufók akarták elvinni a Vologda utcai lakótelepről ablakon keresztül. Mind helyett engem gyilkoltak le. Tanárnők Presser Gábor csapásai a Bertalan utcában megöregedve.

Még soha nem jött el Jézus az adventistáknak, mivel a feszületet a börtön találta ki, saját az összes római egyházba tett és vasrácsos vasbabilon korait végrehajtó Krisztus az Időjelekbeli Deák Bill Gyula féllábbbal létrehozott megmentett iszonyatával együtt Miskolcnak. Jézus zöld szemmel egykori sas időben élt, amiből a szirmabesenyői nácik az én áldozásommal kezdtek istálló Vénusz-Jézusként Gyarmati Tik sem vagytok magyarok egykori romániai indiai eredetű cigányteleppel.

A művelődési házak vezetői valamennyien apokaliptikus gyilkosokat jelentenek 130 éve, köztük van Hobo és Jankovics Marcell állapokalipszis létrehozóival. Most Újhelyben Rónayval kezdtek a népi táncosok a hivatalsegédekkel, mint nácikkal, tanárnővé emelve őket a Bestia szövetségében a hangom elvételével az országos népdalfesztiválon 1971-ben Béres Ferenc zsűri elnöksége alatt, ezért megölték, már akkor négy éve emelték a jövő Nyomorult népét átcserélni a világot ismétlésben, mivel Benkő Dánielék rima Jeruzsálemből pervezként, amiért engem pinázással megaláztak, amik megtámadták a magyarokat már Nyomorultak voltak a Zöld Medeiával, ami itt van puffasztással bennem, viszi el a karmikus reformátusokat, mint ahogyan megmentette a debreceni Biblia kék és vörös elektromos csapásait is 1995. óta, így mentek ki az országból. Mindenkit megmentett Zoltán Erika engem puffasztó, deformáló suttogó szörnyege, így léptek át nyolcvan éve a csapások a Pszichografológiából a jövőbe emberek megáldozásával. A Rákóczi téri Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Szelep kávésokkal és a Keresztöltés fogkiszedőivel Keresztes Ildikónak a jövő népét jelenti már új emberekként a börtönnel, amelyiknek holocaustjának kellene lennie helyettem, mert én nem hoztam létre apokalipszist.

Rónay Turcsányi Éva hivatalsegéd kezdetével az elmeosztályoknak indult a cigányság és keleti népek felemelésével, bejárták egész Európát a cigányság nemzetiségi népi táncával az én áldozásommal, amit Hédi és Tálas Julianna ének tanárnő is tudott, mert Farkas Zsuzsa református egyház emelkedő nyerte a népdalfesztivált nyávogó hangjával, mert itt tilos volt szívől énekelni, Pszichografológiába állítva. A Ki Mit tud-os börtön tudta ezt, hiszen ember gyilkosok valamennyien, az egyik szereplőnek elment a hangja, őt tették meg ezután győztesnek. Sass Szilvia, Sass József, Sasvári és társaik ebből emelkedtek, mint a Vasváriak a vas kor előttől maradtak meg a pszichografológiai történelem írók közül.

Már a Johannás karmikus református - minden református kiválasztott, valamennyi sorsát hajtották végre, mint karmikusokét hatalmas nagy adventi seregével a Jézus élete könyvnek Utolsó küzdelemig, miután Jézus eljön az Olajfák hegyén a filmbeli szembesítés után -Sátán népe kezdetem is, melyet elégettek, mint bizonyítékot - mutatta, hogy a szerepjátékosok ezer éves állandó apokalipszisből akartak megszabadulni Busta megmaradt fordításai szerint, melyet itt japánok helyetti gyalázatommal a Zöld Medeia hajtott végre 1998-ban ismétlésben, kivitelével a Vörös Oroszlános fekete világ reformátusait, könyveiket ismételve az egész világban és rajtam.

A cserépkorok szerint, melyeket szintén rajtunk hajtottak végre Cserép Imre és börtön társai kívül állóként szemlélik nyaralgatva a kommunista Vörös Oroszlánosokkal együtt az emberek és magyarok felszámolását, mint Jeruzsálem csapásai. Vasbabilon egy cserepet jelent, a varjút viszi mindig fogságba, mert felhalmozza kincsként a világ könyveit, bibliákkal együtt, ezeket felolvassák, darabokra hullik minden, így van vége teleszórt papírokkal az apokalipszisnek. Ezért a zsidóknak nincsen hol a káoszuk egykori Neptun vallási káoszából vett névvel, amit ideérve az utcai berendezés szerint Orbán Viktor létrehozott, sem a vas nemeseknek nincsen kommunista terror házuk. A vallási Neptun káosz holokasztosait jelenteg az összes vallás képviselője jelenti a darabokra hullott könyvei után Müller Péternek és a Tik sem vagytok magyar Gyarmati romániai egykori cigánytelepének, amik már nyugdíjba mennek kitermelésük óta.

Ildikók és Erikák főképp a Bestiához tartoznak Rima Jeruzsálemből adventista berendezés szerint, ők lelki betegei a Pszichografológiának, ezért kiabálja nekem az asszisztensnője a gyerek orvosi pályafutásából emelkedők hatalmas elmebeteg seregével az utcából is, hogy én vagyok a lelki beteg, így választották ki őket boszorkány Molnár Babi kezdetével egykori Rózsák után, azok is idetartoznak,Rózsavölgyiként. Romániai boszorkányok helyett gyilkolta le a menhely a Nyírő Gyula jégesőt végrehajtó zsidóival nagymamámat 1971-ben, hatalmas erővel, ami ellen nem tudtunk védekezni.

Weiser Mari egykori libiai zsidó fuvaros lánya volt, ismétlésben a fuvaros meghalt. Asztalán táncolt mezítelenül Tátrai Mari Amerikába mentett. Valamennyi történelmi kezdet elhagyta Sátoraljaújhelyt, mikor jöttek a zöld Medeiával embereket gyilkolni. Még M-né a Kiss tábornok utcára rendezett Erika asszisztesnő továbbvitt nyomorult fiával diplomásként nevével mondta, hogy menjek el jó messzire, mert össze akarnak zúzni a Révész utcán.
A zsidók ilyen erkölcstelenek, mint rima Jeruzsálem népei, a világ összes börtöne hozzájuk tartozik minden maffiával, amint látható a médiában, ők kínáltak fel nekik kiskoromban, születésem után, így jöttek ide a maffiázók, ez volt a kezdete Szép Pálnak, Paliként kiválasztottnak Esztergályos gyári munkásaival,a magas vérnyomással, ami itt az összes vénasszonyát jelenti az árnyékorkertnek, valamennyien ember gyilkosságból vannak itt születésem óta, őket védi az ember gyilkos egészségügy, most nekem van magas vérnyomásom a gyilkosaim helyett.
A Familia Kft a rendőrséggel kezdett, ezeknek természetes volt az ember gyilkosság, előzetes magyarok támadása ismétlésében, , az ikrekkel, ami kettős haladást jelentette egykor Miskolcra érkezett amerikai népnek Iker csillagképből, ugyanis ez amerikai csillag volt egykor, így volt Fecske Csaba vasbabilonos lírai zsidó csapás és dr. Szlivka idegbeteg körzeti orvos is beállítva, ezért kaptam két Taj kártyát a tb-től 1991-es rokkantosításom Bertalan utcai Zöld Medeia Benkő Dániel anyám apja támadói és az utcai legyilkolás után, amit folytattak az elmével mai napig csapásaikkal és a börtönnel, majd a végleges megtámadásommal Nagy Anna helyett. Ezt követték a pincések, zöldek a pincéből ismétlésben valamennyi ufós megyei csapásával Csiba Gábornak.

Weiser Marit Piroska vette el feleségül, egy vörös hajú férfi. Ezt rendezte be a németben dolgozó Piroskával Benedek Éva halakja a Kőporos utcának és a Hegyalja Mgtsz meggyalázásommal Juhász Istvánnal.Juhász Gábor református Gábor Áron rézágyújával, amelyik csodálatos költői életet él a Vörös Oroszlánosokkal együtt. Szakács szintén iderendezett, minden ellenszenves színész innen eredt, mióta világ a világ, ez Cserhalmi György is mirigyes arcúakkal az egykori Talmudból. Nagy Karola nemesei miatt, amik Erdős Anna lámával és inidiai cigányteleppel kezdtek Joshé beállításával ismétlésben 1995. óta impotenseket küldtek hozzám, nem tudtam őket lerázni, mint ebbe az utcába rendezett Hubner Katalin református karmikus New Yorkba vándorolt belőlem élt Tóth rokonságát a megyének. A Huber és Hubner náluk összefügg a keresztes itallal, ennek is van történelme, a Hubertusnak, az Árpád utcában kezdték el Szabó László börtön szülött és sánta Begala Irén Talmudos nevével.

Most holocauszt felelős Göncz Árpád volt 1956-os könyv felhalmozókkal, a börtön felelős egyedül, aminek a könyveit az elmeosztályok Imrékkel együtt folyamatosan rajtunk hajtanak végre. Göncz Árpád nevében az orvosi bizottság nyomorba küldött teljesen 1998-ban, rá hivatkozva, majd jöttek az utcai Pszichografológiai Demjén bíróval engem elítélni Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Bertalan utcai születési kezdetem skizopren refrénjeiként végrehajtott könyv világ-könyvtár berendezést jelentők helyett.

Nekik ez egy játék, embereket a Pszichografológiai berendezés óta támadtak meg, először a magyarokat, velük együtt már az embereket is, ez a Bertalan utcai árnyékoskerti beállítása a jövő népnek, mivel rima Jeruzsálem a börtönnel új emberekkel népesítette be Magyarországot, ez Zoltán Erika Zöld Medeiája, Hegyi Barbara és az új római egyháza a Vörös Oroszlánból, valamennyi vallási káoszával az összes vallási egyháznak, amit biblia olvastatásom után felállítottak emberek legyikolása után. A borsodi Hegyi családja a római egyháznak, mely felemelkedett a Vörös Oroszlánból az én hidegháborús legyilkolásommal és mindenkiével, aki szeretett róka rózsakeresztes Moldován Nóra helyetti kivégzésükkel, már a jövő svájci, svéd, Ír és többi ország jólétben élő kimentettjeik jelentik,hírességeit a földnek, mint zenész család. Itt egyedül a szívvel rendelkezőek nem lehettek művészek, az értelmiségek nem lehettek értelmiségek, csak az elmebetegek és a börtön.

Játék volt, ezt énekelték, de egyikük most kimaradt a játékból. Százból a másik apokalipszisnél, mely közül egy nem ártott. Ennyien jelentik Európát a jövőben, ha igazság egyszer is létezik.

A belőlem állított punk együttesek, amik műanyag kommunizmust hajtottak végre Leninvárosban is - vagyis nem az 1848-as Képes történelem leninistái - azt éneklik Nagy Feró Kata kocsmás népeként, hogy véget ért a vándorlásuk, véglegesre letelepedtek, házasodtak, a jövő értelmiségét nemzették meg fekélyes nemi szervükkel, melyekkel meggyalázták a lányokat, ezt jelentik a zenei csapások Beatles kezdetével Sükösdi szerint, bés és keresztes nemi csapásokat. Keresztes Ildikó jelenti a kereszteseket. F. már miskolci kommunita Kata kocsmás a vas dor módosítás, génjében szerepel a jövő új népe, a húsz éve hosszabbító szőke sátánisták által létrehozott egykori fogorvos.

A lírai karámja a vasbabilonnak Kelet néven befejezte vándorlását Rima Jeruzsálemből, többé nem hajtanak végre Furhmann és Horváth Gyula szerint apokalipszist, hiszen az inidiai 666 korláti fenevad népének Isten gyermekeiként megvannak a jogaik, emberségi bizottságokkal együtt, az ensz-szel, amit most a rima Jeruzsálemes Angelina Joli képvisel nyomorult Badd Prittel, ezek mind Miskolchoz tartoznak, azért jöttek Magyarországba.

Az elmeosztály és az orvosok beálltak az emberek gyilkosai közé az együttesekkel. Ez így is van, valamennyien börtönt és elmeosztályt jelentenek száz éve már.Az orvosok túszként való idehozatalom óta nagybátyámmal, akin Zorán perverzségét hajtották végre az apokalipszisből, s megölték tavaly a börtön által, elmentek a világ minden részébe, mint Magyarország felszámolói és az én gyilkosaim, így fogadják bárhol a magyarországi apokaliptikus gyilkosokat.

Az embereknek nem lehet hol o kausztjuk, bár halként születtem meg káoszos Neptunnal, valamennyi káoszos halat ez alapján választottak ki. A zsidók nem bírták elviselni a hangomat, a külsőmet, a tehetségeimet anyámmal együtt születésekor, ezt ismétli a két utcai berendezés a menhellyel és cigánysággal folyamatosan.
Anyámat már soha fogom szeretni, nem volt képes szeretetre, amikor megszülettem, a magyarok nem tudnak szeretni, én embernek születtem.

Demjén Rózsi Miskolc perverz dögje kezdte a vándorok elvitelét a Vándor utcai berendezés alapján, majd jött a hosszú tél, mentek az orosz történelmet és gyilkosságaikat környezetellenes csapásaival a Duna tévének végrehajtani ott is, Putyin a börtönből a Pszichografológiát jelentette, valamennyi szerepjátékosával a zsidóknak és a médiának. Minden vics végű azt jelenti, hogy nincsen Szerbia. Milosevits és Jarosevits a Pázsitra téve befejezte a szerbiai történelmet, ezért ment neki Milosevtis a zsidó orvosoknak.
Demjén Rózsit ismételte itt a börtön a bírósággal, mikor elvették végleg árnyékoskertiek helyetti puffadással és bénítással a hangomat, legyikoltak teljesen a nálunk születésemkor lévő csapások miatt.

Rima Jeruzsálemet kellett volna körbe venni és megtámadni 1995-ben a borsodiakkal együtt, már nyolcvan évvel ezelőtt.

Nagy Feró csótányként beírta magát az István király történelembe az Időjelek jeruzsálemi csapás Deák Bill Gyulával együtt, ezt vitte tovább az egészségügy Tűzkő Judittal menhellyel, sátánistákkal, alkoholistákkal Dávid Mónika 1972-es kivégzőimmel, a Rákóczi térrel, mely mai napig tart. Nem emberhez méltóan élnek, mert az embereket Miskolc nyomorban tartotta több, mint 130 éve, emberi feltételek nélkül, ember feletti, amit Korda és Balázs Klári szövetsége mutat a börtönnel és a Rákóczi térrel, Nagy Feró és Demjén deformáló a szárnyas betétek védelmében az alkoholistáival együtt Borsodnak a tanyájával. Övé az összes alkoholista Meni ital démon népe Jeruzsálemből.

Nem lehet alábecsülni azt a Vörös Oroszlánt, amelyik Románia miatt engem tett meg áldozatul Johannaként és minden kommunistája, vallása helyett, mivel a Vörös Oroszlános pusztítók parancsolnak az ördögöknek is, így énekelték meg Harangozó Teréz indiai cigányával az apokalipszisnek, hogy kezdődik az ördögi felvonulás, a pokoltánca a kommunistáknak Soós kezdetével a Révész utcai újhelyi beállításnak, amik ezután Ausztráliába mentek, jólétbe. Elhangzott, hogy a kihízott Japán ellenes Gó végű egykori világgyilkos énekesnő a Pszichografológiából ember gyilkosként, amelyik unokája már házasodott, Bangó Margit magyarok és emberek gyilkosaként ide lett beállítva, Bangó Margit nagymamaként már ismétlésben is folytatta egykori Romániából az apokalipszist. Így történik ez meg, hogy az apokalipszist író Radnóti Miklóst a felesége, ide állított Gyarmati Pszichografológiai náci elviteti.

Én nem vagyok rasszista, az igazságot írom arról, ami velem történt, iszonyat, nem lehet elviselni, hogy könnyekkel tisztul az egész világ, emberek megölésével születésem óta a gyilkosok saját maguk védelmében végrehajtott apokalipszisével Miskolcnak.

Mivel a pszichografológiai bárányuk félig nemes, félig cigány dr. báró B. Egon leánya, Ágnes lett volna, feltételezés szerint valamennyi perverz Rima Jeruzsálemből ered, így rendezte a borsodi elmeosztály valamennyi Ágnes kiválasztottja helyetti zsidó gyilkolásomat születésem óta Ágnes bútorboltjával a városnak. Ugyanezek a Mariannák, Katik az egész világon és Jánosok. Minden vallása a világnak Jeruzsálemből ered valamennyi izmussal, így kerültek be közösen a Vörös Oroszlánba, valamennyi karmikus néppel. Erről szól a világ film szembesítése egykori történelemként az adventista infantilisoktól állandó beállításban, melyek most ember gyilkosok Tóth néven kezdtek a Pszichografológiában, ezért zárták le a határokat is a Táncdalfesztiválosokkal, mert a világ csapásai itt akarták az emberek legyilkolását titokban megoldani Müller Péter sziámi börtön döglegyével.

Ezt jelenti a Teve utcai rendőrség is, ami fogadta a rám leszállított csapásait a világnak.

A nyomorultak 1967-es éhhalálra ítélve minket, csak a Bestia tartott életben engem és a testvéreimet, levegőből éltünk, amit berendeztek szintén a belőlem született gyerekeknél, hogy fényből egyenek, mint mi már a jövő Magyarországot és Izraelt jelentik, ezek tartanak zsidó ünnepet megtámadásom óta 1995-ben, húsz éve folytatta a nyomorultak Zöld Mediája Japán helyetti Zoltán Erika népével történő gyilkolásomat a j övő népe Szelep és Dávid Mónika iszonyatos Rákóczi terével bennem és rajtam körben misztikus csapásaikkal, hangom végleges elvételével az árnyékoskerti beállítások helyett, mert puffadásra voltak megszüntetésre megírva Káli Sándor népeként, amelyik Kata kártyát üzemeltetett a kommunista Medves erdő kezdetét ismételte az egész városban. Minden Katalin, Imre, Marianna, Ágnes, János, Imre, Király, Gábor, mint fogkiszedő egykori magyarországi felszámolók Halakkal együtt, mint okkultista vérfürdősökkal rima Jeruzsálemet jelentik, amelyiket Gergely száma alapján mentenek 1991-es csanyiki támadásom óta, mert az Emmanuelt énekelte, ezt játszották nekem a csanyiki szerepjátékosok. Hozzámentek a kiválasztottakhoz nagymama nevéből a Margitok, nagynéném nevéből a Piroskák. A Vaszily Mária börtön elme képviselete kezett alatt tisztuló nemesi menhely, cigányság, börtön bűnözők Végh Antal Egyedül a kastélyban kezdetét jelentik Rák Barnabásnénak Dévényi Erzsébet egykori főnixes zsidóval együtt a kommunisták ismétlőivel, a főnix és a kommunista ugyanazt jelenti. Dévényi a tükörben kezdte nézni ráncos arcát harminc évesen, mennyire szép, ekkor jöttek Kiszely Ottóék Soós Istvánnal körbe udvarolni, hozott nekem egy dalt Regi papa furulyatanárból felvett névvel Csepregi Évától, hogy Itt vagyok, újra itt vagyok, ekkor támadott meg a főnix Derláné bárányuk helyett 1983-ban, hatalmas erővel vett körbe, majd nem sokkal később beállítottak az ablakba Júliájaként az albán cigánytelepnek, Magyarország megszüntetőinek egy cigány férfit szembe, amelyik tudta, hogy miről van szó, hogy megtámadták az embereket. Erről szólnak a cigány háborúk. Nem minden cigány embergyilkos, ezért nem vagyok rasszista.

A Familia KFt-re, mint újhelyi anyám hetvennyolc éves támadóinak kezdetére visszatérve, Szép Pál kiválasztott növénytermesztőre, a természetjáró szövetség tagjára, apa állítólagos barátjára, a munkásosztályra, melyet Esztergályos Cecilia képvisel, a Spar ikrekre, melyek nevéből ikrekkel is beállították az apokalipszist, kutyásokkal együtt a Brigitte Bardot Pszichografológiájából, a rendőrségre, mint hetvennyolc éves kezdetre, a Csonka toronyra, a nyomorultak kezdetére Csonka Picivel, az általam nem ismert baráti házaspár, mint ismeretlen média szülöttek beállítása, ezt nem tudom, miért, maffiázóval együtt. Ezekkel kezdtek, a filmek ismétlését Spar, Interspar, valamennyi üzlet, a menhely Sissy fogkiszedése miatt Müllerrel a Pennyvel, minden üzlettel a sötétkapus dögök végig mentek a filmeken és a könyveken, ezért is voltak megjelölve az egész országban. A multikat a szívemen lévő Íziszként egykori kor alapján Cseh Károllyal és Tusnádi László Keletjével megáldozó elmeosztály tett meg 1977-ben még, ezt dr. M-mel és velem ismételték 1995. óta, a cserepeken megvannak még gyalázatával a börtön buziknak Rákóczi térrel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Busta Ezer éve tart a játék Románia 1983.
  2014-02-26 22:26:54, szerda
 
  Már a Furhmann börtön emelkedésekor, a cigányság emberekkel való tisztulása, a Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója és Időjelek Szelep tompalátás hosszabbítás 1972. óta, Keresztöltés 1971. óta nyomorultak izraeli 1967-es kezdetével Pogány Juditnak Pogány Balázs és bátyja Időjelek beállításával, amiért engem legyikolt a megyei kórház dr. Tűzkő Judit füves elmebetegével az orvosoknak 2004-ben és megcsonkított a nővéreivel véglegesen a sátánistáikkal és füveseikkel, megölve öcsémet, nagynénémet az Észak-Magyarország leplező rajzain és írásain végig haladva az újhelyi temető pléhkrisztusos Kun-féle egykori holt tengeri tekercses magyar címeres - ez a politika - feldúlása és nagyapa sírjának nevének átírása idején a rendőrség és az újhelyi ördögök népünnepélyekor,mik ünnepelték a megyei kórházat a cigánysággal, hogy embereket gyilkol az egészségügy már nyolcvan esztendeje Müller Péter sziámi és a római egyházba ment pusztító csapásain körben járva. Müller Péter megölte a nagynénémet és öcsémet, Vona Gábor beiskolázásakor a döglégy keresztül húzta az öcsém arcát, megszüntette a személyiségét, így emelte a nácikat és a fasisztákat.

Cseh az 1983-ban engem kormány feállítása helyetti Rákóczi téri, főnixes Dévényi Erzsébet egykori kurva combdeformációja miatt legyilkoló Révész utcai vegyes vallásúak, kommunistákkal együtt Hantos Ágnes egyiptomi népének pondrós húsos szellemvilágával, mint temetői egykori zsidóknak, Ágnes bolttal Miskolcon ismétlésben is kiválasztottként éli egykori Rab Zsuzsa kamillás fordítása szerint végrehajtott föld gyilkosságban karmikus életét.

Cseh hozta a Busta Nagy életcirkuszát, mely arról szól - ezt körül írtam, harmadszorra talán a lényegre térek -, hogy ezer éve tart a játék, s nem akartak a szereplők áldozatok lenni az azkéta ünnepi cirkusz porondján, miközben a többi játékos éljenez és ünnepel. Amit most látnak, ez az emberiség megszüntetése a média és Borsod megye részéről. Ez Románia ezer éve tartó játéka, mit Christina Busta írt, tehát volt az utcában romániai szerepjátékos, de már születésemkor azzal kezdtek, a Nápolyi Johanna Passuth könyvével mezőkövesdi jóval később született őrült Johanna életét végrehajtva rajtam a Vörös Oroszlán és Kata gyümölcsei kommunizmus indulásával a filmekkel, mint Írisszel és Eszmeraldával együtt, mind én voltam egyedül.

A másik Busta fordításom volt, melyet Cseh 1993-ban küldött, már akkor nem mert kijönni a lakásba, mint ahogyan az orvosoktól is félt, mint valamennyi vasbabilonos lírai kelet karám képviselője, engem cipeltek maguk helyett a börtönükkel, ami létrehozta őket. Tehát a másik Busta fordítás a Jegy, mely arról szólt, hogy az egyikük szeretete csak egy jegy volt, én annyira hatalmasnak látszottam, hogy belém költözött. Hogy melyik a Zöld medeia Zoltán Erika ekkor landoló elmeosztályának suttogó hangon médiában beszélő puffasztója, vagy a főnix Csepregi Éva miatt, vagy a kétszeres nyomorult hosszabbító Rákóczi tér, vagy a börtön királya, a kígyó a nyakamban és fejemben, nem tudhatom.
Itt kezdődött a kormány felállítása a börtön részéről, melynek karmikus szülöttjével kezdett Simon néven Imrékkel, Cserép Imrével és a börtön sorozatával a világ vallásainak Miskolc városa.

Szerepeiket ennek megfelelően nem hajtották végre, könyveiket rajtunk hajtották végre és szerte a világon, csapásaik miatt támadtak, mint ahogyan Müller döglégyként átlépett nyolcvan éve a jövőbe egyiptomiakkal, minden nyomorultjával rima Jeruzsálemnek, az összes perverzével a világnak, mivel Miskolc városa nyolcvan éve a magyarokat támadta meg, születésem óta az embereket a médiával német és magyar szervezésben, ellenük állították a rajtam hangom miatt kitermelt előadókat vasfüggönyként. Már nyolcvan éve tart a Zöld medeia Ágnesei kezdetével a Pszichografológia és a szívvel érző élőlények gyilkolása, így kezdtek előlről velünk, emberekkel és a vallások egykori falvainak felszámolásával Kovács Zsuzsa elmeosztályával, a médiával az ide, Bertalan utcára rendezett tíz emeletesekbe elhelyezett árnyékvilág névtárán végighaladva, majd az egész megyén végig emberek áldozásával.

Varga Egri faosz vezetője ide van rendezve, már talán nem is él, ernyővel védte magát Hevesi Tamás beállításával, az volt megírva neki, hogy semmi sem lehet és az arca nem lesz ismerős a többi Vargával együtt. Végig utazgatta kommunista tanárként a fiatalságát a többi szerepjátékossal együtt. Páran jöttek vissza külföldről.

Visszhang és Ravasz a tavasz Echoját Müller Péter izraeliekkel rajtam hajtottam végre születésem óta, 1998-ban kezdték el az utcanéppel, ahogyan fórumokon vissza lehet keresni itt a lakásban körbevéve engem ismételni Miskolc világ négy égtájának csapásait embereken, a rendőrség tudtával és beleegyezésével, mint az izraeli Teve utcai innen berendezetteknek az összes csapás elmebetegének egészségügyi reformjával.

Innen közvetít 1998. óta az a Zöld medeia az összes elmebeteg Zoltán Erika suttogó szörnyetegével egyként bennem és rajtam, amelyik a világ csapásait rajtunk végrehajtotta születésem óta ismételte Benkőék majdnem nyolcvan évvel ezelőtti támadását a Rákóczi terével Csepreginek, Balázs Klárinak, amik saját főnix ellenes és menhely, rima Jeruzsálem ellenes apokalipszisüket nyolcvan éve hajtják végre az emberiség és magyarok felszámolásál, nekik holocausztjuk nincsen, csak a rima Jeruzsálemes csapásoknak. Ez volt a varjú is, mindig új szerepjátékosokkal, ők így játszanak ezer éve. Új történelmet írt magának a vas-babillon és főnixes vallásokat jelentő Magyarországnak.
Ez mind Müller Péter és a Pszichografológia nácijainak, fasisztáinak Pázsit e Mese név szerinti csapásait jelentette volna rima Jeruzsálemmel együtt a bibliai múlt megszüntetésének, nem magyarokét és emberekét. A magyarok a börtönnel vannak együtt, így kerültem én Zalatnay Sarolta magyar börtön gyilkos helyett a Vörös Oroszlános fekete sereg iszonyatai helyett főszereplővé, születésem óta a Rákóczi tér nemesedik az egész megyében. Ezért van üzenve egykori Románia felszámolójának, a halálnak, hogy szüntesse meg a borsodi Rákóczi terét az indiai halál cigánynéppel együtt, amik embergyilkosság sorozatot hajtottak végre Müller Péter menhelyével és sötétkapujával a dögjeinek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furhman Imre börtön Kelet és Furdi Zsóka Rákóczi tér 1991.
  2014-02-26 20:06:01, szerda
 
  A vasbabilonos borsodi embereket, engem születésem óta megáldozó Kelet tagjai között nemcsak Horváth Gyula iskolában tanított Pszichografológiai okkultista vérfürdős Ágnes leszbi nemes helyett Ágnes bútorbolt berendezése mellett börtön Ágnes asszonyai vannak, amik helyett én voltam Bródy Mákostésztás hintás magyar kislánya magyar jelmezben, akin ismételték a nyolcvan évvel ezelőtt olaszliszkai, Pataki támadását a borsodiaknak a Zöld Medeiájával Zoltán Erika orvosoktól megvédett elmebetegnek a nyomorultak közül.

Furhmann Imre az Imrés nevekkel berendezett börtön bűnözőit jelentette a Kelet vasbabiloni vallásainak.
Valamennyi Imrés börtön könyvét az 1956-os börtön gyilkosoknak rajtam születésem óta a világ négy égtájának országainak képviselőivel végrehajtotta Hegyi Barbara itt nemesként házasodó római katolikus népe. Valamennyi ufós könyvet Győzike ismételt a sötétkapujával dr. Tűzkő Juditnak és Csiba Gábornak az elvitt református karmikusoknak, övék a sötétkapus születésem óta Papadimitru kezdettel születésdemkor a három gyerekesekkel, sorsuk és könyvük végrehajtásával, köztük az oroszokat támadó könyvesek ebben az utcában is, nemcsak az 1956-osoké a fasisztákkal és nácikkal, ez mind pszichografológiája az Unónak, embereket deformáló Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel, melynél az egészségügy 1990-ben járt, már akkor a megyei orvosok mentek máshová, külföldre, akár a média Horváth Charlival ebből az ember áldozó utcából a családjával, Lila kocsmához tartozó pusztító népe, így nyaralták végig az életüket.

Az Imrés ufós börtön könyveket ünnepli a béka kocsonyás város, 2004-ben nekem kaukkoltak a füvesek a megyei kórházában Csiba Gábor Gábor Áron rézágyús nyomorultnak. Már 1967. óta emelkedtek a nyomorultak.
Börtön Imrékkel kezdődött az életem Cserép Imre világ összes vallásának cserepével, végig mentek a világon, létrehozták az összes vallást minden földrészen, ahogyan haladt a média körben a könyvekkel, amiket rajtunk hajtottak végre, mint a törökök nagykövetségével a nagyobbik gyerek leforrázását 1980-ban.

Furdi Zsóka divatcéget alapított a semmihez értőknek, szőkéknek, Rákóczi térnek Furhmann Imre börtönének és cigánytelepének, Vajdáknak osztálytársam legyilkolásával létrehozó vajdákkal együtt a börtönnek, ezt is itt ismételték, vagyis a Furhmann és Furdi divatcég Rákóczi tere is pszichografológiai uniós menhelyi eredettel bír, a menhely átcserélte az egész világot csonkító tömeggyilkosaival a román Farkas börtönnek, Egyiptomnak, ami helyett a sólyom kezdettel kivették a mandulámat, tönkretették a hangszálaimat. A sólyom cserepeim között szerepel, de egykori Ízisszel és fáraós korral kezdtek Atlantisz után Egyiptom történetével.

Itt csak Rákóczi tér volt 130 éves Rákóczi nevéből létrehozva, börtön gyilkosok tégla házakban, amikkel a Talmud emelkedett, ezért tettek Bodrogi Gyula kocsija alá téglákat, de erre senki sem figyelt fel. Zsidók a börtönnel.

A többi, amin mennek végig születésem óta elmeosztály apokalipsziseként az egész világnak, ezeket reformálják, betegségeik miatt támadnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 95 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 453
  • e Hónap: 3295
  • e Év: 42296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.