Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 50 
Kommunista szupertitok Hunnia - hidegháború velem
  2017-08-31 15:51:53, csütörtök
 
  A pártbizottságon kezdtem dolgozni 1980-ban, az ötéves gyermekgondozási szabadság lejárta után. Réti Mária lett akkor a párttitkárja az éppen akkor legyőzött Lantos zsidó szövetkezetnek, mely Lantos zöld leveles kártyáját jelentve, hozzá tartozott az egész bodrogközi és hegyközi, újhelyi zsidó népe a szövetkezetnek. Ilyen hatalmas nagy egyetlen kártyája a sakk-kártyájuknak, melyet állandóan ismételnek többszáz éve Ász nevekkel kezdődően. A patológiái Miskolcnak 1998-as gyilkosságuk végének kezdetével a Kisokosok kidobott tanúságai szerint vállalkozókkal ismételték a ruházati szövetkezet minden tagjának főszerepét rajtam, áldozásommal. Én felhívtam párat telefonon, kimentették magukat, hogy több ilyen nevű is lehet, akár mint a két Tálas, amelyik Újhelybe ment lakni, egyik a zeneiskolába. Találkoztam a Deák utcai Tálassal, aki közölte kérdésemre, hogy honnan vette a nevét, egy tálas volt, Tálas Julianna énektanárnő, egykori apácája a Bestiának, azt felelte, nem egyedül vette fel ezt a nevet, egyetlen őszinteként. Ekkor tették ki a Rákóczi téri cigányok a volt Petőfi iskolára a Zeneiskola feliratot, coca cola gépeket szereltek fel bent, ugráltak a patológiák az osztálytermekben, a cigány igazgató közölte velem, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben. Schneider Hédi, aki helyettem lett ének tanárnő, volt osztálytársam, nyomorultak létrehozó Bródyékkal, hivatalsegédként kezdett zsidóival apokalipszist születésemkor, mai napig ott tanít, mazsoretteket is, tiszteletre méltó értelmisége a városnak.

Napóleon kártya régebben a francia emberek elvitele és megölése miatt háborúzással volt létrehozva, most születésem óta a Bertalan utcán megépített bástyás ház jelentésével kislány ijesztő Napóleont jelent, aki megszületette a nagyobbik lányomat, így maradt fenn az álmosfüzetében a két utcai apokalipszisnek. Gumidominó, vagy egy parti sakk kezdete volt Koós János dalával a folytatásuknak. Gumidomino régebben coca-colás,kávés elmeosztálya a miskolci II-es elmeosztálynak, ismétlésükkel 1998. óta áldozásommal tisztulva, emelkedve kávéfőző szelepek naponkénti kiégésével. Szombathely a seherezádé kávéfőzőt szelep nélkül adta el Csillagmedvének, mégsem tettek semmit az érdekemben. Tehát a domino, mely felemelkedett a levegőben,mikor kicsik voltunk, vietnámi-kávés háborúja lett a Szűcsöknek

A miskolci Benedek utca 17. szám alatt lakott az Orosz család, az anya furcsa volt, mintha nem lenne normális, többször megszólított, hogy asztrológiai elemzést készít nekem. Hajottam rá, mert nem értettem a legcsodálatosabb csillagképek mellett legtöbb tehetséggel ellátva miért ilyen iszonyatos az életem. Fia, Orosz Napóleon nevére akkor figyeltem fel, amikor Koós János dalainak ismétlésekor ide költözött a Bertalan utcára, itt fedeztem a fel a nevét, ismételték az orosz Vlagyimir Putyin Napóleonos kislány támadóinak gyalázatát rajtam, Putyint ekkor nevezték ki Ororszország felé. Vége lett előtte Szovjetúniónak, mint amit állandóan berendeztek kommunista színekhez játékosokkal, főszereplőkkel, melyeket könyvekben is kiadtak egyszemélyben én voltam helyettük is tudtukon kívül. Putyin a lányával együtt főszereplője volt a Rákóczi terének Miskolcnak.

A kék asszony, Marlen Ditrich nevéhez egész Lengyelország háborúja fűződött orosz cár és minden korában a mohazöld könyv Katalin ismétlőinek.

A Zöld asszony Sophia Loren, amelyik saját sakk-kártya főszerepét rajtam előre kitervelten már ismétlésben is végrehajtotta - születésem előtt is így tett másokkal, amit a média mutatott is egy pillanatra, hogy megtorpant azon, ami történik -, az összes kurváját jelenti a Rákóczi térnek valamennyi tettükkel, csonkításukkal, gyalázatukkal együtt, zödleveles Lantos csapatával. Lantos csak egy zöldleveles kártyát jelentett többezer éves zsidóknál.

A vörös szemüvegben engem ábrázoló sakk-kártyájuk emlékkönyvvel Tormáját jelenti az Abigélnek, szíves sorozatait jelenti a nemi szervekkel gyalázó Rákóczi térnek szintén, szív küldi szívnek szívesen, születésem előtt Szomorú vasárnappal kezdődő szívből énekelők csonkítása, gyalázása, megölése, amit folytattak a Ki Mit Tud-dal, Táncfalfesztivállal, mint vasfüggönyösök egyikének végtelen világ kezdetével induló apokalipszisével, majd a slágerekkel, popposokkal, szerelemre született gésával, Zoltán Erikával. A többi, mint a főnixes Csepregi Rákóczi tér felfoghatatlan földanyás áldozás saját margarétájuk és kék csillagjuk helyetti gyalázással, csonkítással, szerepek ruhájába történő beöltöztetéssel, börtön gyilkosok támadásával lakásokban, mikor kurválkodnak a kurvák Kovács Erzsi kezdetével.

Minden figurát így kell szétszedni, ilyen Szt.Martin is jelenleg utolsó ember áldozóként, ahogyan Bárdos bemutatta, de ezek hidegvérű gyilkosok soha nem tanúsítanak megbánást, nincs bennük érzelem, mint a színészeikbe, köztük Harrison Fordba a Várkonyi könyvből, mely szerint embereket nem lehet teremteni, szerintem minden híresség idetartozik Magyarországhoz, mivel értelmiség legyőzés történik 81 éve folyamatosan, minden szívvel érző lemészárlásával, meggyalázásával, megcsonkításával együtt.

Réti Mária nem bírta elviselni a tiszta, zöld szemeimet, dührohamot kapott, mely addig fokozódott nála, míg végül már elnök idejében végleges győzelme után a miskolci Rákóczi térnek nem írt alá semmit, amit én vittem fel, még akkor sem, amikor Tiszakarádon felrobbant a gázkazán és azonnal kellett személyautó a gázszerelőket elszállítani. Egyik titkárnője szopta az ujját, ahogyan Mohamed lányom szopta születése után, mert szorongott Müller Péter állandó hasa nyomorgatása miatt. Az ő sorsát hajtották végre. Hantos Ági Ady Cerberus féregállat főnöke volt előttem a titkárnő, nem dolgozott ki egyetlen jegyzőkönyvet sem, neki mindent elnézett a főnökség. Rajtam a pártbizottságon nevettek a gépírók, mert a lukai eredetű Vavrek István első titkárnak be akartam mutatkozni kézen fogva, ahogyan illett. Én komolyan vettem a leninista elméleteket, megpróbáltam megfelelni az emberségi törvényeknek száz százalékig. Vavrek egy paraszt volt, aki megadta nekem a tiszteletet, de azon nevetgéltek, hogy Kátyi kezdetével a Rózsa Tolnay Klári helyetti feszületemnek áldozásommal vitték be párttitkárnak.

Ekkor történt 1980. szilveszter előtti napján, hogy a nagyobbik lányomat a Jubileumi óvodában törökök helyett, mint kiderült, Egri csillagok könyv végrehajtásakor leforrázták több, mint száz fokos gulyáslevessel, mai napig ott maradt a helye, bár leszedettem Pesten a Rákóczi tér által eljárt Szövetség utcai plasztikai sebészetén Kardik Ilonának, ami baj volt, hogy nem gyilkolt engem, mint a többiek. Csillagmedve vállán nagy területen barna sötét folt éktelenkedik, mely kiszőrösödött, összesusinkálódott, mert a születése után a Rákóczi téri Isten volt a szülészeten, négy ujjlenyomat maradt akkor utána kék színben, amit nem jelentettem, mert Pethőék miatt nem lehetett. Én voltam Pethőnek a lekvár és a kérdőjel. Itt vonultak a szőrős farkas bőrű cigánylányok Rózsa neveken, ezek helyett tette tönkre véglegesen a kisebbik lányomat a menhely.

Réti Mária átcserélt engem Hrabovszkyné Hogya Máriára, egyik kommunista főszereplőjére a Hunnia magyar nyelven beszélőknek Porcelánszív címen megírt, megmaradt egyetlen novellája szerint egykori Vörös oroszlánnak, mert táppénzre mertem menni Mohameddel, kötözésre kellett hordani. Felhivatott engem az irodájába, ahol egész nap lakkozta a körmeit, magán tárgyalásokat folytatott Szabó Pistike későbbi pártitkárral, mint lecsúszott műszerésznek csúfoltjával a kommunista pártnak, ami engem megáldozott tökéletes magyar nyelven íróként és beszélőként később vigyorogva, mint elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak. Réti Mária kiabált rám, hogy vegyem tudomásul, a munkahely az első, utána jön a család - a gyerek miatt. Bartus rendész közölte, hogy ideje Hogya Máriának emelkednie, akár a többieknek Vénusz áldozó egykori sátán népeiként. Sátoraljaújhely teljes lakossága egykor érintett volt az állandó hét hegyi névlista mellett az oroszlánok létrejötte ideje előtti emberek lakta jelenlegi Ázsia megcsonkításában, elvitelében, melyből nem maradt csak Kupaiék libája örök emlékül, mégpedig a bátyám és közém helyezve egy festményen, amit tönkre tettek később az Árpád utcai albérletben, ahová hozták Mohamedet fogságban, majd Csillagmedvét. Itt annyira megcsonkítottak kommunista korként, nyanyának hívva engem a genyó előtt egy évvel, hogy elveszítettem az eszméletemet végleg. Azóta félhalottként dolgoztatnak, kínoznak, folytatva a világ-könyvtárát az 1956-os szabadságharcosoknak. Kupai dadogós, libalábú család sorsát születésem óta hajtották rajtunk végre Müller Péterék, Müller a saját városáért jött, ismételték azt, ami Oroszország előtti időben történt rajtunk, mint saját tetteiken. Mi idegenek voltunk a városban, a náci vitte oda a családot lakni, nem tudni, hogy miért.

Ezt követően az üzemfenntartási osztályra helyeztek Kaposvári Sándor, magát főmérnöknek kiadó apokaliptikus budapesti légy osztályára, akinek a felesége és szeretője helyett is megáldoztak a megmaradt álmosfüzet szerint, két utcába sorolva mindhárman idetartoznak, nevét Müllerék ismételték ezelőtt 15 évvel kb ismét az án csonkításommal és gyalázatommal.

Itt elmentem párttaggyűlésre, a párttitkárom Oláh Miska volt, aki mondta, hogy vállaljam helyette a párttitkárságot, de nem akartam az lenni. Senki sem szólt hozzá a párt beszámolóihoz, mindenki lehajtotta a fejét,mert félt. Nem tudtam, miért félnek, hogy szupertitkos pártok ezek, mint Izrael, amelyik belőlem épült már fényevésemmel kezdődve, hogy én vagyok a hidegháborús ellensége minden kommunista kornak, engem tettek mindegyik főszereplőjévé. Hallgattak lehajtott fejjel. Ekkor írtam meg, hogy ne szólj szám, nem fáj fejem, így lesz meg az én helyem. Ekkor éppen együtt ismételték az angol kommunizmust a szaturnuszi sakkal, meg a műanyag kommunizmussal, mert azt írtam a Szaturnusz a földön novella töredékei szerint, hogy elmentem a pártgyűlésre, hozzá szóltam és akkor Vartnal Bandi félrehívott, hogy én nem azért vagyok ott, hogy hozzászóljak Catenek nevezve engem. Ekkor hasonlítottam a kommunizmust sakk-hoz, tehát folytatták ezzel a Napóleonos kártyafigura gyalázatát.


Volt férjemnek én írtam rendszeresen a beszámolóit politikai gazdaságtan száraz anyagából is. Jött haza, mondta nagy hangon, milyen sikere volt, megtapsolták, majd rám nézett és közölte velem, hogy naponta megalázzon: - De te olyan hülye vagy, hogy fel sem tudtad volna olvasni!

Ilyen volt röviden elmesélve három kommunista kort a Bertalan utcai Kata genyó Istennel berendezett kocsmai kommunizmusa a hidegháborús világnak, a tökéletes Gulyás, Bartha, Bencsik-Törőcsik, Árvai ötágú békegalambos csillagos folytatása a medve kommunizmusnak nyíregyházi gonosz zsidókkal, s még az általam ismeretlen nevek a végtelen utcai Pszichografológiai ötágú csillaghoz együtt a rózsafalvy Rózsa névtáraival a feszületesnek, mint pulyaszeplősítő bányászoknak, Varga vasfüggönyösöknek, melyek helyett az arcom nem lett ismerős és semmi sem lehettem.

Pár éves koromban Presser Gábor állandó zsidó apokalipszis végrehajtója miskolci kiliániakkal, saját sorsát is overállban rajtam végrehajtva ide költöztetésem után, 1989-ben a Benedek utcai egri csillagok egykori támadóinak, s az én áldozóimnak bérházába születésemkor egyből, Bodrogba fojtva majdnem Porácsné Dóra drótgyári darus ión kor állandó végrehajtója helyett, Tóth Klára sárga rózsa rokonságként, mindkettő saját szerepét rajtam hajtotta végre csúfolva engem és tort ülve. Tóth Klára 18 éve ismételte a Rákóczi térrel Dante Isteni színjátékát, amivel kezdett wc-ba dobott bugyijával Bugyi Katalinnak, Máriaként lettem ekkor megáldozva T. Mária, mint Ember Mária születési kezdetük után fogaim állandó roncsolása mellett a Hunnia börtönének, állandó betegségként, akár Gyurcsány Ferenc idegbetegségük.

Presser egyik áldozó éneke volt a Napraforgó, napraforgó szép virág, az álomból már nyisd ki két szemed kezdetű dala az egyetlen magyarként mindig Vörös Oroszlánnal hozott Zalatnay Saroltával, a Ki az úr házban? kommunista kor főszereplőjével. Ébredek már, ébredek már szép napon, csak még egy kicsit fázom nélküled, ez egy Nap Isten korában volt egykori virágok, mint virágvándorok egyik dala volt, amelyből Dojcsák Ibolyaként lett most főszereplőjük, akinek a dalát a Szédült napraforgóban megénekelték később, hogy ez sem én lettem volna álomvilágnak nevezett hipnózisban. Öcsike testvére mesélte el, mi történt Ibolyával Nyíregyházán, csak nem tudtam eddigi összerakni a részleteket, mondataikat. Öcsike mind apa támadójaként lett berendezve, a Gyulák a túlélői.
Dojcsákék Kazincbarcikáról jöttek Újhelybe, Olga, a háztulajdonos ekkor megbolondult, verte rájuk baltával az ajtót. Lehet, hogy ez Győzike, apa és nagyapa egykori támadója cigányként másik világból támadó Hunnia börtönével összefügg. Szabó Szilvit itt is ismételték, később, 1986-ban ttámadtak rám ismét Begala sánta Irén és Szabó László Hunnia börtönének leszármazottja miatt, aki már akkor Canadában élt.

A Ki az úr házban és pár novellát, mint a Porcelánszívet filmben megrendeztek átírva, vagy belőle végtelen irodalmi Hunnia börtön apokalipszis lett.

Látható, hogy Swarzenegger egykori kiskunhaladi könyv alapján, s mert az apja nácija volt Miskolcnak ugyanúgy kiválasztott, mint Putyin, valamilyen ismeretlen dögként a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg ötágú csillagosainak éléről a miskolci Bertalan utcáról.

Én voltam a titok, amiért nem lehetett szólni, a másik az, hogy egymás után villámgyorsan következtek a világban eddig végrehajtott kommunista korok, vezetőkkel. Hozzájuk tartoztak a termékenységi törzsek is. Egyidőben zajlottak a kommunista korok a többi könyvvel, slágerrel, főnix dalaival, az összes vallási ébredésével a világnak az áldozásommal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iskolában
  2017-08-31 14:40:26, csütörtök
 
 

Tanfelügyelő látogat az iskolába. Amikor a tanító néni azt kérdezi, milyen eredményeket értünk el az első ötéves tervben a burgonyatermesztés terén, Móricka jelentkezik.
- Az első ötéves terv erőfeszítéseinek köszönhetően - hadarja - mamár annyi burgonya terem hazánkban, hogyha azt mind halomba raknánk a Sztálin téren, felérne az égig,a jó Isten lábáig!
A tanító néni elszörnyedve rászól:
- Na de Móricka! Hogy mondhatsz ilyet, amikor pontosan tudod, hogy nincs Isten.
Mire Móricka:
- Na és krumpli van?

- Na, gyerekek - mondja a tanító néni -, ki tudna nekem egy szép nagy folyót mondani? Pistike?
- A Nílus.
- Jól van, kisfiam. Hát te, Jancsika?
- A Volga.
- Még jobb. És te, Móricka?
- A Duna.
- Rendben van, Móricka - mondja a tanító néni -, de miért kellett ezt súgni?
- Azért, tanító néni kérem, mert tegnap este azt mondta a papám, hogy arról, ami nálunk folyik, csak súgva lehet beszélni.

"Épülő-szépül" életünk megannyi adatát felsorolta már a párnapi előadó. Most a hozzászólókon van a sor.
Kohn jelentkezik:
- Én csak annyit szeretnék mondani, hogy éljen a Rákosi elvtárs.
Taps. Mindenki el van ragadtatva. Milyen talpraesett ez a Kohn, milyen szellemesen nyilvánvaló összefüggést teremtett "épülő-szépülő" életünk tényei és népünk szeretett vezére közzött, akinek mindezt köszönhetjük!
Amikor a taps elül, Kohn Újra szólásra jelentkezik:
- Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy éljen Rákosi elvtárs...
Újra tapsvihar, mindenki feláll. De azért már vannak, akik rossz néven veszik Kohntól, hogy így ki akarja élvezni sikerét.
Mihelyt a vastapsnak vége, és mindenki leül, Kohn ismét felnyújtja a kezét:
- Elvtársak, én csak azt szerettem volna itt felvetni, hogy éljen Rákosi elvtárs...
A párttitkár szelíden közbeszól:
- Már felvetetted, Kohn elvtárs.
- De egyszer sem hagytátok végigmondani. Mert én csak azt szerettem volna felvetni, hogy éljen Rákosi elvtárs havi hétszázötven forintból!

Amikor a taggyűlésen elhangzik a kérdés, kinek van valamilyen kérdése, Kohn jelentkezik és egy egész sor kérdést tesz fel, mondjuk, a megemelt ötéves terv célkitűzseit illetően.
A legközelebbi taggyűlésen újra a feszített tervről esik szó. Most Grün jelentkezik:
- Emlékeztek, elvtársak - kezdi -, hogy a legutóbbi taggyűlésünkön Kohn elvtársunknak egy egész kérdés lajstroma volt? Nekem már csak egy kérdésem maradt. Hol van Kohn?

Az egyik tagrevízió alkalmával Kohnt kizárják a pártból. Kohn mélyen lesújtva hazamegy, lefekszik aludni.
Másnap felkeresi barátja, Grün.
- Hogy vagy? - kérdezi részvéttel.
- Jaj, csodálatos álmom volt! - meséli Kohn ragyogva. - Képzeld, azt álmodtam, hogy amerikai ejtőernyősök szálltak le a Parlament előtt...
- Pszt! Megőrültél?
- Várj, még nincs vége. Ahogy leszálltak, mindjárt díszszádad formájában el is helyezkedtek a Kossuth Lajos téren ésé akkor egy csodaszép ezüst Zeppelinből maga Eisonhower ereszkedett alá egy hófehér lovon...
- Kohn, neked teljesen elment az eszed! Én ezt hallgatni sem bírom!.. Eljön az ember hozzád és halálos veszedelembe hozod? Én elhatárolom magam tőled!... Téged igenis joggal zártakk i a pártból,ha ilyeneket álmodsz!
- Várj még egy percig. Mert ezután az történt, hogy bilincsbe verve odahozták Eisenhower elé Rákosi elvtársat... súlyos kéz- és lábbilincsben...
Grün szeme felcsillan, hangos lelkendezésbe kezd:
- És te, életed kockáztatásával megmentetted?
Kiszabadítottad? Mert akkor már értem, hogy mertél ilyen borzasztót álmodni!
- ... És odakísérték Eisenhower elé, és akkor Eisenhower felemelkedett a nyeregben és azt kiáltotta: "Kohn! Hozzák ide Kohnt!" , és én ott álltam a tömegben és odafurakodtam eléje és akkor azt mondta az Eisenhower a Rákosi elvtársnak: +Jól nézze meg, Rákosi elvtárs, ezt az embert! Ez az ember annak ellenére, hogy minden őse a magánszektorban tevékenykedett, egy igazi, egy lelkes kommunista! Rosszul tette Rákosi, hogy a felülvizsgálatkor kizáratta a pártból!"...
Nahát ez volt az én gyönyörűszép álmom.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Abszurdok
  2017-08-30 19:04:43, szerda
 
 

- Mama, én nem akarok Amerikába menni!
- Ne nyafogj, kisfiam.
- De mama, én igazán nem akarok Amerikába menni.
- Eleget hisztiztél, kisfiam.
- De mama, én soha... én egyáltalán... és tényleg nem akarok Amerikába menni!
- Elég legyen most már, mert komolyan megharagszom. Szépen csukd be a szád és ússz tovább.

- Mama! Én úgy szeretem a nagypapát!
- Örülök, kisfiam.
- Szeretem simogatni a kopasz fejét...
- Csak túlzásba ne vidd, kisfiam.
- Szeretem huzigálni a szakállát...
- Hagyod mindjárt abba, pimasz kölyke! Azonnal csukd vissza a koporsót!

- Mama! Én jobban szeretem a naymamát.
- Nem baj, kisfiam.
. Nana! Én még Ödön bácsit is jobabn szeretem.
- Rendben van, kisfiam.
- De mama! Én bárkit jobban szeretek, mint a nővéremet.
- Nem tudsz meghatni, kisfiam. Azt eszed, amiből kapsz

- Mondd, kisfiú, muszáj neked a földön hemperegned? Nézd, micsoda porfelhőt vertél fel!
- De néni kérem, csak így tudok játszani, a tesómmal, amióta átment raja az úthenger.

- Gyere már fel a járdára,mert még elgázolnak, kicsi paradics!
- ...
- Hát hiába beszélek neked, dráag ketchup?!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szulamithja a sátán bibliájának foggal rendelkező szőrös han
  2017-08-30 18:56:22, szerda
 
  1995-ben éppen ismételték a sátán Bibiájának Énekek éneke részét, melyben a nagyfolyású Szulamith van megírva, Szulák Andreájaként a Xénia láz halálnépnek, mint sötétkapus dögjének a II-es elmeosztály világ-könyvtárához soroltaknak. Fertelmet hajtott végre ekkor helyette az elmeosztálya, egy nap alatt a szabadköműves Palival való találkozás után teljesen kidagadt a derekam két oldalt, nem jött rám a farmerem többé, mert Szulák Andrea dögként tágul és szűkül, amit a média be is jelentett, tor ünnepe kezdetekor, ami teljesen normális volt, hogy a szőrös hanggal kitermelt egykori Mohamed népénéek támadója ismétli tetteit és könyvszerepét rajtam a többiekkel együtt.

II-es elmeosztályukra szállítottak közösen, mint írtam megjelenésekor Pataki Attila sok elektromos szemmel ellátott fekete nagy árnyának, együtt a hókafoltokkal, üvegcsörgésekkel éjszakánként, cigik ledobásával előttem az udvaron a másik világban állóktól, mint sátánistáitól Müllernek, Ufó felvonulások lyukakkal a hóban napokon keresztül, ugrálás hangokkal a padláson ijesztgettek a sün népei az Időjelekből, melyek miatt ismét rám támadtak itt 1998-ban azzal, hogy felrobbant a ház, odalettek a sünök. Szenes Andrea szenes légy horkolása, Malek Andrea Halak szülött rendetlensége, Medveczky Ilona határozatlan Vörös Oroszlános vasfüggönyös Halak szülött, Madonna vörös rózsás sapkás hosszabbítója argentin színben, rengeteg miatt szállítottak be ekkor ilyen előzmények után parkinson kórjával a bolhahegyi csillagként engem megtámadó börtön kíséretnek, remegéssel, hangelhalkulással Szulák Andrea sorsaként is haladva végig a sötétkapus dögök világ-könyvtárán ismétlésben is.

Szulák népének egyik tagját gondnokság alá helyezték, foga megfájdult, miután az enyémeket kivésték viháncolva, elküldték a fogorvoshoz és fogkrémet írt fel neki a megyei kórház normálisnak gondolva, hogy engem nem engednek ki az udvarra azzal, hogy ne mutogassam fog nélkül magamat. Szulák Andrea sötétkapus népe saját fog nélküliségét rajtam hajtotta végre ezek szerint.
Szulamith ezek után ment tort ülni a vasnépével Miskolcnak, síelni az osztrák tartományukba, főzőcskézni, mint amiknek semmi sem járt volna állandó világ-könyvtár szereplőiként, az összes csapás az övék lett volna.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piroska kakasa a miskolci tik sem vagytok magyaroknak
  2017-08-30 01:53:40, szerda
 
  Négy évvel ezelőtt azt vettük észre többen, hogy a bal szemem, melyből nézett ki a világ ura, őskígyóként, Müller Péter kígyója, Darnyi Tamás patológiája, Szabó Roland állandó tompalátásom és a Duna tévé jelecskéje szerinti mai napig szememben lévő Ufó csapások mellett teljesen oldalra ment és ott megállt. A diabetikus Debrecenbe akart küldeni immunológiára akkor a struma miatt, azzal hozta összefüggésbe, de én ellenkeztem vele, meg mindenféle műtéttel szemben álltam - kivéve a szirmabesenyői Gabriella sorsának végrehajtásaként kapott hangszálpolipot, azt leműttettem az éppen engem cigányok helyett áldozó megyei kórházban -, mert a világ urát nem lehetett volna felvágni, még akkor sem, ha a II-es elmeosztálya a világnak - hiszen idetartoznak az elmebetegei a skizopren könyvtulajdonosoknak mindehonnan - telepakolta Müllerékkel gennyes gócokkal és fekélyekkel, melyek miatt mai napig szednem kell a Metothrynt.

Mikor megállt ijesztően a bal szemem oldalon, jelentkezett Piroska Kmeczkó, vörös kakastaréjos sámánja a II-es elmeosztálynak a családvédelmi intézet szociális munkásaként vezetői pozícióban, sőt művésznőként olyan szülőktől, akik Krisztus energiáját isszák naponta, melyet kezükkel hoznak le az égből.
Éppen a Bertalan utcai sámánoknál jártak a Pszichografológiájukban. Piroska szemei két oldalra állnak, gátlástalan, ilyet még életemben nem láttam, de a városban sokfelé szerepel, állandó meghívottjaként minden rendezvénynek.

Piros tik sem vagytok magyarok szociális temetőbrigádjában a tort ülőknek Pisti - Illés eredeti kakasát jelenti, most lett beállítva.

Engem lenéztek, elmebetegnek gondolt a családvédelmi intézet a gondnokság alá helyezése miatt a bíróságnak,mely a papírokkal be volt adva a szociális hálózatának Miskolcnak. A bíróság és a hatóságok nem írták le, hogy rajtam a Hunnia Magyarország világ-könyvtárát hajtják végre lezárt határokon belül, csak mint írtam, közölték velem, hogy nincs hová adni az ügyemet, Kazincbarcikán is Varjú a bíróság elnöke.

Tóth Margit kirendeltség vezető kijelentette Havas Máriának, mint aki helyett engem áldoztak meg folyamatosan tüdőgyulladással is annak idején, hogy a legkisebb dolog, amit elkövetek elég lesz ahhoz, hogy engem kitegyen innen, mert az elmebetegnek, nekem semmi keresnivalóm nincsen a szociális hálózat skizopren könyvszereplői és tulajdonosai között, amik nem néztek engem semmibe, bár sokan tudták, hogy Vénusz vagyok még roncs állapotban is, mint Nagy Istvánné néven ide tett ismétlő 86 éve már, csúfolva engem folyamatosan Nusi testvérrel Annaként, amelyik öregségi foltjával a bal szemem alatt zártak februárban a Rákóczi térrel, folyamatosan ismételve a szerepét, mint minden Annának visszament időben 130 évre.
Tóth Margit diplomázott éppen Ildikó helyettesével együtt, amelyik egész nap káromkodott, a nagyobbik lányomnak lett miatta betegsége, mert Ildikónak rossz volt a vérkeringése karmikusan.

Pár éve közölte az igazgatónő Margit, hogy ha valaki orvoshoz megy, aznap mondja le az ebédjét, mert ő nem engedi bevinni az ételhordót, hogy beletegyék a konyhások. Megláttam két nap múlva, hogy ott van három ételhordó megtöltve, megkérdeztem, kié, mondták a konyhások, hogy nekik lehet. Margitot megkérdeztem, megerősítette, hogy le kell mondani az ebédet, mikor orvoshoz megyek, ami nálam áprilisban és szeptemberben majdnem egy egész hónapot jelentett állandó felülvizsgálatokkal.
Írtam egy kérelmet szépen megfogalmazva a miskolci szociális hálózat főigazgatónőjének, Müller Péter egyik Juditjának, hogy engedélyezze az ebédet nekem aznapra is, amikor orvoshoz megyek. Eljött Margithoz, ketten egymás ellen hazudtak, amin már nem lepődtem meg az előzmények miatt, hogy a fejétől bűzlő hal ugyanolyan, mint a fej, majd hívták telefonon a nagyobbik lányom családját annak ellenére, hogy már évek óta fel voltam mentve. Mivel az egész szociális hálózat áldozásunkkal elhelyezett skizoprenekből áll, furcsa volt, hogy a város ennyire megaláz engem egyedül, a polgármester, mint Káli és Kriza rendezi nekik a tor ünnepségeket ellátva őket pénzekkel még, melyeknek semmi sem járt volna 1967. óta, azóta fényevéssel kezdve hajtották végre a saját sorsukat. Hatalmas pompára jutottak egyesek, nagykertjükben virágok kevercse, gyümölcsfák, autóval járnak, ahogyan felvonultak vigyorogva mellettem 1995-ben. Kezdetben fájdalmat éreztem, mert az ember nem ismeri az irigységet, már az is megsűsűsödött bennem, annyira sok volt. A családvédelmi intézet fő elmebetegéhez pszichológust járatott, majd elhelyezte más intézetben. A rendelőintézetekben nővérek kérdezték néha, hogy csak orvoshoz járok egyedül? Jakab Klára, amelyik testvére miatt rozsdás szögbe löktek, a Benedek utca 17. szám alatti születései kezdetben lakott, egykori egri csillag központ támadójaként naponta kitámadott káromkodva engem, fenyegetőzve, senki nem védett meg, Jakab ezer éves embergyilkosként ellátva rokkantságival, irigyelt tőlem minden bevételt, bár utolsó ember áldozóként lett kitartva a nyugdíjfolyósítójuk által. Még azért is majdnem megvert, hogy neki beteg Gábor nevű fia született, aki Angliában dolgozva eltartja a másik fiával együtt, de nincsenek a lakásba bejelentkezve, ezért mellette minden egyebet megkap a várostól. Egyszer mondtam neki, hogy ne haragudj, nem bírom hallgatni a káromkodásodat, erre azt kiabálta, hogy kicsinál engem, feljelent, meg hasonlókat. Ez Tóth Margitnál és a klubvezetőnél teljesen normális volt, mert én számítottam egyedül elmebetegnek, mint közös áldozatuk. Jakab naponta terrorban tartott engem ez év február elsejéig, amikor már nem mentem közéjük. Elég volt.

Én hallgattam éveken keresztül, nem mondhattam, hogy az összes Tóth ide van berendezve, hogy Müller Tóth atyafiak néven összefoglalva őket vitte el a városból főállásban a fél telefonkönyvre való Tóthot, mind Kohut ellenesként voltak létrehozva, mindnek más funkciója, szerepe, vallása volt, mint az adventista egyház Tóthjának. Lediplomáztatta őket az ország, jövő szociális munkásának, igazgatóknak, melyek úgy beszélnek, mint a kondás, gyerekeik külföldön diplomával ellátva,amióta Miskolc városa a Hunnia börtönnel idehozott túsznak a városba, hogy tovább emelje a nácikat, börtön gyilkosokat bezárva engem, életszínvonal emelkedése miatt a világ csonkítóinak. Nem mondhattam a dicsekvő Tóthnak, hogy azért tanulhat, dőzsölhet, mert én vagyok az áldozat.

Magyarország magyar nevet felvett Hunnia börtön mészárosainak Piros kakasa megvan, vigyáznak rá, visítozik állandóan, amit gátlástalanul kiélvez. Nem Kohut volt a kakas, ez ebből is nyilvánvaló.

Nem lehet elhinni Magyarország Tóthokkal együtt történő Kohut utolsó emberek lemészárlását csonkítással annak ellenére, hogy a média is születésem óta beállította az utolsó általuk hozott Benkő Lajos nevét Olaszliszkáról, mint okát annak, hogy megáldoztak utolsó finnugor magyarként, velünk, akikről tudták, hogy széles arcsonkítú németek vagyunk, Kohut Magdával állították ezt be egészen apa halálláig, 1980-ig.

1989-ben gondnoknak javasoltak a bulgárföldi általános iskolába, ahol a két öreg gondnok megismert engem, megkérdezték, én vagyok-e a Kohut lány Újhelyből, mert jellegzetes széles arccsontomról megismertek engem. Tehát a lyukas szívű Szabó világ-könyvtár tulajdonos sötétkapus dögnépe tudta, hogy mi németek vagyunk, ennek ellenére eljárták az iskolát a cigánysággal, mára már csak ők járnak oda iskolába, kitarttatva magukat füzetekkel, ebédekkel. MInden bizonyítékot eltüntettek, aki egyszer is ismert minket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mibe keveredtem, mit csináltam rosszul?
  2017-08-30 00:46:42, szerda
 
  Feltettem magamnak a kérdést ma este, mibe keveredtem, hogy meg kellett kérdenem magamtól a régi bibliai kérdést: ha az egész világ ellenem, sem tudott volna senki sem ártani, ha Vénusz vagyok, tűzforró láva vulkánként, amilyen voltam egykor. Oda senki nem megy fel, azóta is forr, olyan lett, mint a Nap, bár sokan életére törnek, ki akarták oltani a lágfényét, hogy miért, nem lehet tudni.

Mibe keveredtem, hogy a világ-könyvtár teljes egészének én lettem a főszereplője, életre-halálra vívtam a világ szörnyeivel, uraival, még a Rákóczi tér és Hunnia börtön, ózdi feketemágusok mellett?

Mit csináltam rosszul annak idején, hogy mindezt megérdemeltem?

Bárki lehetett volna a férjem, nem kellett volna többmillió évig minden tiszta hangú zenészt megölni azért, hogy Melionnal egyszer találkozzam. Pisti-Illés népe közül bárki elvehetett volna, mert annak ellenére, hogy azt rendezték be, mindent elkövetve a tisztességes férfiak élete ellen, hogy mire megszületek nem lesznek férfiak, még mindig vannak, ráadásul helyesek, jól néznek ki, szívem derül, amikor látom őket, mert nekem a szépség jelentette az életemet, meg a tiszta ének. Minden szép a Földön megjelent földönkívülieket jelenti. A bibliai apokalipszis állandó végrehajtói karmikusan torzak és rokkantak, meg betegségek születésem óta a gyilkosságokból megszülettetve őket a Rákóczi tér által. Pisti földönkívülijei közül többen észlelték, hogy engem áldoz a Rákóczi tér kurvái helyett. 1988. körül hívott fel egyikük telefonon a Kőporos utcai albérletben, közölte, hogy a szirmabesenyői Kalinák egyike kurva, amit nem értettem, hogy éppen áldoznak már ismétlésben helyette. Szirmabesenyőiek sorsát folyamatosan ismételték születésem óta, 1983-ban ismétlésben, így adták nekik a nagy házakat, kedvező pozíciókat, majd elvitték őket a megyéből a többi falu lakosságával együtt sorsuk végrehajtása mellett.


A fiúk szíve valamiért támadásképpen reagált régen a nőies, bűgó hangra, nem a szívükbe fogadták, mint gyönyörűséget, hanem megvadultak tőle. Néha gondoltam arra, amikor küzdő életemben hallottam csak háborúról, amit a politika irányít, nem tudva arról, hogy én jelentem a politikát minden időben, hogy a fiúk mind elmebetegek, összeszűkült aggyal nem tudnak gondolkozni, mert ők rendezik a háborút. Tehát a fiúk kemény szívükkel háborút játszanak, vagy a bányában dolgoznak.

Ezren ha olvasnak engem, míg a Hunnia börtön híveinek penitenciás áldozásommal tisztulóit többezren naponta. A sátán Bibliái hatalmas világ-könyvtárát sokan próbálták leplezni, én hiába mondtam, mikor kaptam egyet a jehováktól, hogy ez csak egy könyve a világ-könyvtárnyi irodalomnak, nem tudva arról, hogy rajtam hajtják végre, senkit nem érdekelt, nehéz meggyőzni a játékosokat az ember igazáról. Meglepődtem ezen a váltáson, ami bekövetkezett a kilencvenes években nem tudva arról, hogy mi lesz a sorsom, bezárnak majd a vallási korok kezdeti ébredésénél elüntetve engem, mint kezdetét a Jehova focizó sárga kutyájukkal, mint igaz történelemmel, ahogyan kezdtek nálunk születésemkor, amiből a Bibliát össze is állították, már Jehova Isten kutya formára volt varázsolva Ady írása szerint. Diafilmeken néztük a Kárpáthy Zoltánt, mely szerint már ez is ismétlés volt, meg a régi népviseletes falvak ruháit, vagyis a dia, mely jelentette az egykori világot Magas-hegyi Isten népének maradványával zárult, lengyelekkel és németekkel, amiért elvitték őket az oroszok egy részével együtt. Itt lépett közbe a Magas-hegyi Isten, végig nézte Benkő Lajos csonkítását, gyalázását, amit Miskolc teljes egésze művelt politikaként a világháborúkkal együtt, leplező jeleket hagyott beázásokkal, három gyerekkel az áldozóim családjában, nem adta fel, bízott utolsó pillanatig, bár láthatta, hogy nincsen segítségem, hogy nézek ki fog nélkül már, megalázva a sárga földig koldusaként Hunnia magyar nyelven beszélő, magyar nevet felvevő és viselő mészárosok országában.

Mibe keveredtem itt, nem volt hová mennem, hiszen a magyar nyelven az egész világ be volt rendezve, csak mentek végig a névtárukon, az egész világ névtárával együtt.

Leplező filmeket rendeztek sokan, amiben beállították a II-es elméhez tartozó amerikai embereket, mert annak tartják magukatk az elmebetegek, az ádámcsutkásaival a miskolciaknak, a gödrös állúakkal, a torzultakkal, melyek formájára torzítottak minket a Hunnia börtönnel. Nem értettem, csak azt láttam, hogy az arcom deformálódik,hogy hasonlítok azokra, akiket éppen kiemelnek, házhoz, autóhoz, gazdagságra juttatva. Neveiket és tetteiket a leplező filmekben beállították.

A sátán Bibliájának fertelmes filmjeit soha nem tudtam megnézni, bár én nem tudtam arról, hogy van őskígyó és hogy legyőzött engem, csak megírtam 1992-ben, hogy sátán szemmel nézek, a farkas és bárány Játékról szóló versemben, ami egykori első ideköltözők versikéje lett volna. Magyarországon fertelmes filmek voltak csak a szereplőkkel együtt. Ha minden igaz, amit beállítottak, felfoghatatlan véráldozás van mögöttük a hamis történelmekról szóló filmekkel együtt.

Erőszak, gyilkosság, összeverés, maffiák, jelenleg a régi maffiákat átvették a Rákóczi teréhez Miskolcnak tartozó keleti népek, mint a kínaiak, fertelmet művelve az amúgy is kevés tiszta lányok, asszonyok ellen is, még a pokol angyalai füvesei, punkok, hippik, rock-zenészeik mellett. Nem kell őket sajnálni, hogy füvesek lettek, ez a funkciójuk, mióta megvannak, a füvet terjesztik az egész világon, ezzel temetik egymást.

A Hunnia börtön lírai apokalipszisének állandó végrehajtói gyászolják azokat, akiknek baja esik, annak ellenére, hogy valamennyien születésem óta engem gyilkolnak maguk helyett, rajtam hajtották végre állandó búcsújuk közben könyörtelenül az apokalipszisüket, az egész ország felsír, amikor elveszít egy nemi kivégzőt az ózdi Genyó Isten népéből a Főnixes Rákóczi teréről Miskolcnak.

Külön szót érdemelnek a magyar lírai karám által írt történelem filmjei, mint az Egri csillagok, mely a média kiabálása szerint egészen másképp zajlott, mint a hajdúi Debrecennek, mint idetartozó, itt vízszerelőként már megöregedett Hajdú név mutatja, valamennyien a Rákóczi tér tagjai, Sarka Kata felesége egyiknek főszereplője lett volna a Bibliának, neki kellett volna sarkával eltaposni a kígyót.
Hatalmas gazdagságra juttatta őket a Hunnia börtön repedt sarkam kezdetével 1995-ben, mikor bevitt engem a megyei kórházába, amit berendezett számomra egri csillag központ egykori támadóival, ami mutatja, hogy Magyarország felszámolta Magyarországot, ugyanúgy, ahogyan engem és a családomat.
Adtak ki sokan leplező könyveket, többek között az is meg van írva az egyikben, hogy a hajdúk régen honvédek voltak, de már ez törökök ellen íródott, vagyis a török indiai cigányok valóban bejöttek Magyarországra, ezt többen bizonyították.

Megvizsgálandó dolog a sárospatakii és az egri, diósgyőri várak négy bástyája, mert a bástya mindig sakkot jelent a Hunnia börtön világ-könyvtárának játékában, mégpedig szaturnuszi korhoz párosították, ami azt jelenti, hogy ez, amit rajtam végrehajtottak közösen maguk sorsaként, folyamatosan történik felfoghatatlan idő óta, sikeresen likvidálva a világból az embereket, ahogyan Busch utalt az Utolsó mohikán könyv ismétlésénél kb. tíz éve, hogy ők embereket nem áldoztak, az Utolsó mohikán többezer éve volt aktuális, előtte azon a részen is emberek éltek. A fű, amit én szívok és az indiánok szívtak, nagyon fontos a Hunnia börtönnél, mert valamikor régen így kért segítséget a Föld, amikor az angli kán angliai egyház már megvolt Anglia névadójaként kiválva a kán néppel egykori égi tűzben járó Jeruzsálemből olyan Istenek által, akik beavatása szerint aranyemberekké váltak, ezt az energiát tulajdonította el a Nagypán népe. Egy maroknyi zöld volt akkor Angliában, amikor az aranyemberek, mint csillagrend tagok más bolygóról ide érkeztek az aranysassal együtt, aranynyíllal, aki a Földnek jött segíteni megzabolázni az értelmet, indulatot, arany jóslatok címmel, ahogyan én megírtam. A fű nagyon fontos a győzteseknek, amiből születésem előtt már cigi lett. Hogy a pszichografológiai cigi ellenes egyházak elmeosztályainak tévhitét eloszlassam, a cigi nem a pokol angyalaié, bár a lírai karám terjesztette a nemi gyalázatai közben, az ég seregéé volt mindig, mint a fasisztáé, aki Ufókat jelentett. A Hunnia börtön patológikus egészségügye harcol, mint idetartozó Pszichograológiai Rákóczi tér a cigi ellen, rémhíreket terjesztve, annak ellenére, hogy a cigi idegnyugtató, nekem ez jelentette az életet a leghitványabb, legolcsóbb kivitelben legyőzésem óta.

A Hunnia börtön egészségügye patológiákat vizsgál, annak ellenére, hogy a legyőzött jóembereknél látták, mint ahogyan nálam is, mik vannak bennem, nevettek rajta, ez természetes volt a magyar nevet viselő mészárosoknál, hogy patológiai hullát csinálnak az ellenségükből, aki csak Isten lehet, vagy tiszta hangú zenész, tiszta szívű asszony, vagy férfi. Emiatt volt a többmillió éve tartó gyilkossága a Hunnia börtönnek, sikeresen felszámolta a világot Várkonyi állandó mondatával Atlantisz után mindig, hogy embereket nem lehet teremteni. A magyarországi Hunnia egészségügy lezárt határokon belül fogadott minket, azzal, hogy lemészárolnak saját maguk által kitalált betegségekkel, gyógyítva látványosan a patológiákat, legyeket, pókokat, pusztítók ivadékait, rajfigurákat, lírai karám narancs Rákóczi téri tagjait, börtön gyilkosokat, Rákóczi téri cigánysgágot.

Felfoghatatlan volt, amikor megtámadtak engem 1983-ban átszúrva a szívemet a pókjuk által a lyukas szívű egykori támadóm, Szabó István lyukas szíve miatt, hogy elkezdték a bibliákat rajtam végrehajtani ismétlésben is, a Jehova kutya beállítása ellenére, hogy nincsen Isten a Biblia fölött, ez a sátán népe, a gyilkosokkal és állandó apokalipszissel, ami a világ-könyvtárukat jelentette saját tettük és gyalázatuk végrehajtásával folyamatosan angyalokon, embereken, Isteneken az első görög Isten megtámadása óta.

Mibe keveredtem, mik ezek a szörnyszülöttek, melyek magyar neveket viselnek? Honnan erednek fehér emberek külsejével? Miért hozták az ötvenes évek elején ide az indiai cigányságot az állandó apokalipszist végrehajtók zsidók, kommunisták, vallási isméltlők mellett? Mire készült a Hunnia magyar neveket viselő ország a cigányság bedobásával, amikor a miskolci Rákóczi tér érthetetlenül minket támadott folyamatosan miattuk, hogy válnak tőlük? Ha a Hunnia ország nem akarta, hogy a szenes cigányok temessék el, mint Papp Laci, akiből sztárboxolót krehált, nem akarta, hogy utánuk, mint világ végét állandóan rendezők után csak újságpapírok maradjanak meg cigányság, miért áldozott meg engem fényevésen helyettük, miért látta el pénzzel, fürdőszobás házakkal abban az időben, amikor általa fürdőszoba nélkül, állati körülmények között éltek az emberek, akik semmiről nem tudtak és tehettek? Miért tartja el a Hunnia börtön azt a cigányságot, amelyik eddig az országok siratója volt tor-ünenpével együtt a tik sem vagytok magyarok hálózatuknak? Hiába érvelek bárhogyan, nem értem, hogy a Hunnia börtön miért hozta az általa kitermelt falvakba folyamatosan az indiai cigányokat azzal, hogy az áldozásunkkal kitartja őket, hadd szaporodjanak?

2001-ben írtam le először a neten, hogy a fejlődő országoknak mondottak a Herman Ottó nevéből létrehozott mentaszín könyvben kiadótt környezetellenes csapások melletti vegyi fegyveres országokat jelenthetnek, nem így, csak a neveiket, ekkor a tompalátásom, mint görög Isten kezdetével a világot áldozó Szelep a szombathelyi Buda Botond, kisvárdai Rákóczi térnél illetékes pszichiáter javaslatára beszállított a Nyírő Gyula kórházba Almásihoz és Némethez, két Vénusz áldozóhoz. Abba a kórházba, amelyik 130 éve állandó világ apokalipszist hajt végre maguk helyett ismételten engem áldozva azzal, hogy őket, mint elektromos zsidókat kicserélik az osztályon.
Ők hajtották végre apán a jégeső pusztítást a szőlőjében akkor, amikor hitelre vásárolta fel a hordókat, prés és szüreti felszerelést, hogy nagymama szívét három infarktussal megöljék halálos csapással, mely nagyon büdös volt. Szelep elsorolta az éppen levegőben kíséretére vigyorgó Németnek, hogy én országot neveit írom az interneten.

Szombathelyen segítséget kértem melleimnél fogva engem kínzó új-kígyósi Rákóczi téri Isten és Dávid Mónika kivégzője ellen, melyek a világ ura, mint Sátán miatt 18 évig kínoztak éjjel-nappal, de nem tudtam akkor még, mi bajom van, csak annyit mondtam, hogy nagy fájdalmaim vannak mindenkinek, ha nem veszem be a Xanax gyógyszerét az elmének, hatalmasra dagadok. Müller Péter melleim alá tett egy dögöt, ez felpuffasztott mindig, ahányszor nem vettem be a pszichiátriai gyógyszereket. Tóth doktornője Szombathely-Miskolcnak behivatta Csillagmedvét és közölte, hogy én skizopren vagyok, ugyanezt Buda Botond, amelyik kitette az aláírását, mely elmebetegséget mutatott, valamint a szomszéd lakóval játszottak egy színjátékot, amiből kiderült, hogy idetartozik a börtönével, rá akartam gyújtani másodszor várakozás alatt, kiszögeltek egy táblát, hogy dohányozni tilos a bérházukban. Szombathelyre érkezve hasmenésés, hányásos migrénem lett, ami állandó volt a kilencvenes évek eleje óta. Ki kellett hívni a mentőt, megkérdezték Csillagmedvétől, aki éppen fényevésen volt, utána el is küldték a munkahelyéről, mit keresek én ott, hogy kerültem oda. Tudtak rólam.

Dávid Mónika hasmenéssel kezdetben támadó kivégzőgépével eljárva Chicagot is utána, a Vészhelyzet filmben lett ábrázolva. Miután 1998-ban megáldozott engem halálom után is melleim alatt lévő kivégzőgépével, kilökve az ajtón engem majdnem, mert valaki hasmenést produkált nála, hogy az ő csapását jelenti, Túri Ferenccel a polikai emeltek közül a Hunnia börtönből terápiát kezdtek el közösen a többi Hunnia börtön taggal, evés terápiákat felfoghatatlan módon az áldozóim városában. Dávid Szörnyeteg koporsója Weöreséknél és Müller Péternél volt illetékes, sántaként kiválasztott születése óta, 1973-ban temettek el engem Dávidként helyette a Rákóczi terével. Folyamatosan ismételte rajtam a sorsát, tetteivel együtt az összes többi Hunnia börtön orvossal és pszichiáterekkel.

A város tagjait Vaszily genyó Isten pszichiátere, ha baj érte őket, megszünt a munkahelyük, vagy hasonló történt, rokkantnak nyilvánította, így mentek nyugdíjba a bányászokkal együtt 1990-ig is már, mára hatalmas nyugdíjakkal rendelkeznek, akár a miniszterek, politikusok, minden elmebetege a Hunniai börtönnek elnökökkel, minden szín megrendezőjével, képviselőjével együtt.

A Magyar Irodalom Történetében fellelhetőek az elmúlt 130 év lírai karámjának állandó apokalipszist végrehajtói kivétel nélkül, írókkal, költőkkel együtt. Adyból létrehoztak Hantos Ági névvel temetőként kivégzőgéppel végződő felfoghatatlan két apokalipszist, melyet rajtam 1986-os megtámadásomkor kezdett el a Cerberus féregállata egykori Egyiptomnak. Pondrók hemzsegtek minden részemen 1995-ös támadásomkor, amin derült az egész Hunnia ország, vicces műsorban mutattak be, én csak néztem egyet, mert amikor a vaskályhájuk fölé hajoltam, hullottak le a pondrók a kályhára, bár csak a látók látták, a Tatárdombon mindenki. Weöres Sándor zseni gyerekverseket írt, nem tudom őket összeegyeztetni azzal a borzalommal, amit tett, nincs rá magyarázat Radnótival és Jékellyel együtt, hogy idehozták a távol-keleti szörnyeket a nagypán néven megírt pszichografológiai jövő Unió építésének Bertalan utcájához, kidolgozva Ízisz, Istár-Vénusz, Mária mennybemenetele, Innin, Ízisz-Jézus, Medvetánc, Zöld medeia - összejött az egész horrorvilág -, Négy grádics, Szférák zenéje, Dob és tánc termékenységi törzseinek és a még általam ismeretlen nagy közös egyetlen áldozásukhoz, engem várva való kivégzőgépeket berendezve falvakba, tanyákra, készültek az utolsó felvonásban az én áldozásomra egykori Vénuszként. Hiába írták meg Weöreséknek, hogy ezt a XX, században nem lehet kivitelezni,elkezdték végrehajtani, de mindenki ellene volt, támadtak folyamatosan a skizoprenekkel együtt a börtön tagjai is állítólag, hogy ezt nem lehetett volna.

Kiadták Ember Máriáék a viccek gyűjteményét 130 évre visszamenőleg tetteiről Miskolcnak, ahogyan elbánt az osztrák, szlovák, környező országok jelenleg saját Hunnia börtön és Rákóczi tér tagjaival berendezett színhelyein az akkori lakossággal, hogy idetartozott Hitler, akit stricinek neveztek, Sztálin a felszabadító hadsereggel, a skótok, a zsidók, melyek saját apokalispszist hajtanak mindig végre, a cigányok - most itt járok az ötvenes éveknél. Arisztides gazdagok viccei amerikaiakat jelentenek.
Hozzájuk mennének, ha én meghaltam volna végleg a szőke női viccek, az egymázsás barna, okos, ahogyan engem neveztek a médiában egy szőkéjük által, meg mindaz, ami születésem óta történt. Látható a könyvkiadóknál, hogy többen leplező könyveket adtak ki, reménykedtek 1990-ig valószínűleg, a lemészárlásomkor feladhatták, hogy Vénusz ilyen gyenge. Nem maradt belőlem csak egy nagy fej, hozzá egy picinyke törzse a magyarok Szaszák maradványának, mindegyikünk így nézett ki, nagy fej, kicsi törzs. Védekezésre képtelen lettem Lázár népének állandó keresztre feszítéser és kerékbetörésem miatt Alexandriai Katalinként Katalin helyett. Ezt adták ki a mohazöld Zirkuli Katalin könyvben, nem azért, hogy a miskolciak felvegyék minden kurvájuk helyetti áldozásképpen a Katalin nevet. Minden Katalinnal volt közös adósságom, nem tartozott rájuk. A vicc gyűjtemény szerint, melyeket a valóságból merítettnek írtak le, a zsidók összefüggnek valamiképpen a germánokkal, meg több kannibalista népet is feldolgoztak, mint a Hunnia börtön tagjait. Nyilván élvezte a miskolci Rákóczi tér az emberevést is.

Apa bevezette minden külső helyiségbe a villanyt, készített külön nekünk gyerek WC-t is. Egyszer ültem ott hipnózisban éppen órákig, ahogyan mindig tettem, elénekelve az összes dalt, amit addig megtanultam. Majd papírja helyett a börtönnek, ugyanis a wc papírt kivonta a forgalomból, újság, vagy selyem papír volt helyette, beledobtam a wc-be a bugyimat, amit egyébként is szégyelltem, nem akartam felvenni, mert a legolcsóbb hitvány minőség volt. Miután észleltem a bajt, benéztem, s akkor láttam, hogy hatalmas férgek hemzsegnek a wc-ben. Bugyi Katalin már a Rákóczi térnél be volt rendezve a Hunnia börtöntől, a nevét hajthatták végre, feltételezés szerint Dante pokoljárását folytatták Tóth bulgárföldi házirvos, mint sárga rózsa és Mária betege sorsaként, ami normális volt itt, a gyűrűs féregnek kínálta fel Miskolc a bugyimat és énekemet, mint ahogyan Ezékiel világ végi pusztítójának a fehér pina vászonruháját Kopcsiknénak Miskolcról engem beöltöztetve, amelyik meghalt, ekkor engem megtámadtak 1992-ben, hogy véres lett a fehér ruhája, nem bírva elviselni a gondolatát annak, hogy elmeosztályra szállították.
Kopcsikné könyvtulajdonos volt, nem értem, hogy miért áldoztak meg helyette 1986-ban, miért ismételték folyamatosan a sorsát, hogy pszichiátriára szállították?

A Rákóczi tér tehát berendezte lírai karámjaival az összes pusztítóját és szörnyét a világnak előre tervezetten fegyverként a születendő emberek, világrészek ellen, csak nem mentek, mert el voltak foglalva a párosodással, gyerekneveléssel, mert összeházasodtak a pusztítókkal, amivel engem vártak születésemkor, hogy náluk születik meg az összes pusztító és vadállat, meg a börtön gyilkos népe, támadva folyamatosan elválasztva őket egymástól, engem gyalázva a kurvák miatt ismétlésben előzőleg Gábor Zsazsa kezdetével a nemi kivégzőknek. Nem sztárok lettek volna ezek a világ gazdagai, hanem csapások, ezt kellene felfogni, ráadásul végig az emberek fejét támadták azért,mert ők nem tudnak rendesen gondolkozni.

Igaz a ratkós mondata Miskolcnak a lírai karámjától, hogy adassék a nőknek gyönyörűség, hogy kibírják a világ minden kínját, hogy elméletben felkínálták őket mindenkinek, mint szokásos Hunnia mentalitás, ahogyan mezítelen nőket mutogatva lesznek sztárok, meg így érnek el valamit a férfi formájú kivégzői a Rákóczi térnek, csakhogy itt engem áldoztak meg a kurváikkal.

A pusztítók tehát emberi formát vettek fel, így vették le a lábukról a miskolciak, pókokat, csapásokat hoztak létre, amik a legnagyobb szeretetben éltek, mert folyamatosan minket támadtak, amikor lelki bajuk esett a Rákóczi tér szerint, kezdve Bodorral, mint űrpusztítóval születésemkor egyből, hogy pókokat nemzet, melyek elviszik a kurvák fogait, így tisztulnak, nemesednek születésem óta gyalázattal, egyből megtámadva az embereknek a fogaikat 1958-ban már, ami a skizopren fogorvosoknál örökölhetőnek mondott, nevetve rajtam, hogy nincsen szám, én örököltem a Benkő angyal anyámtól, akinek egyből kiszedték a fogait, mikor megszülettem a család minden tagjával együtt, mint Istenekét, angyalokét, utolsó árja egyik női tagjáét.

A Bertalan utcai pán-európai Uniós jelecskéket, országokat, népeket, kommunistákat, vallásokat jelentő utca teljes egésze a Kohut családnál érintett volt,mióta megérkeztek a megyébe.


Mi szüksége volt rám a Rákóczi térnek, melyek miatt a börtön gyilkosok gyalázattal folyamatosan támadtak minket, ha nemi szervükkel akarták a világ pusztítóit, miket idehoztak megváltoztatni?

Végtelen apokalipszist írtak a biztonság kedvéért, folyamatosan adva ki a könyveiket, hosszabbítva a zenéikkel, folytatták indigóval, stencillel, kezdetben írógépek segítségével, míg eljutottak 1983-ig, a MIÉP medve feállásáig, s itt ismét megáldoztak engem a világ uraival már, a Rákóczi téri bábbá tételem és lírai karámjuk hosszabbítása miatt győztek le közösen. A Szentháromság egyik tagja, az Omega 1981. óta búcsúzik folyamatosan Presser Gáborjával együtt az izraeli zsidóknak, amelyik népe mindenki helyett megáldozott engem kínzással és gyalázattal, szépségem elvételével.
1983-ban folytatták Cseh Károlyékkal, szőrös reformátusokkal, az összes reformátusával a Sátánnak az egykori világ történelmeit, kitermelésükkel anfalfabétaként irodalmi berkekbe, művelődési osztályvezetőnek, politikusnak, fő állások betöltéséhez. A szőrösöket, melynek leány tagjait a hetvenes években már májuskosarakkal kértek meg a börtön képviseletei Mohamed támadás ismétlése miatt termelték ki, hiszen saját tetteiket hajtják végre sorsukkal együtt.

Nem volt menekvésem a miskolci Rákóczi tér támadása miatt születésemkor már az űrpusztító megjelenése miatt velük együtt, amik a Hunnia börtönnel és a börtön gyilkosokkal nálunk voltak egészen februárig. Ilyen sorsa még eddig senkinek sem volt, egy utolsó gyilkosnak sem, amivel kezdtek azzal, hogy én vagyok a Hunnia börtön karmikus gyilkosa Simon Éva és Jakabok sorsaként, engem nem szerethet senki, aki megszeretett, megölték. Én voltam a törvény egykor a Földön, bennem van az Idő, méhem a titok volt többmililió éven keresztül. Hogy képzelte ezt Hunnia magyar néven szereplő ország az összes vegyi fegyveres szigeti és mindenféle patológikus országával együtt? Nekik vannak emberségi jogaik, mint csapásoknak a világ ellen, velük kell bánni kesztyűs kézzel? Ki ellen mehetnek még rajtunk és Japánon kívül? Senkit sem hagytak a világ népeiből. Valamikor régen csak szépek éltek, emberiességi törvénnyel rendelkeztek, Románia állított feléjük angyalokat védelmül. Én már akkor fogságban voltam Atlantisz megépítésekor utoljára Egyiptom területén. Ott történt a jelenlegi spanyol pusztító szőke formában megjelenő Kos nő általi nagyfény légkörű munkahelyeken a munkahelyi üldözéssel egybekötött legyőzésem földöntúli önkívület állapotában már. Ez az Atlantisz már feszületes lett, a későbbi szimbólumokban beszélő, titánok elsüllyedt amerikai földrész énekeseinek áldozásával együtt. Valamiért Szepes Máriáék atlantiszi elméletből merítették az atlantiszi aranyhalakat, mely itt Gina Lolobrigida lett volna szintén munkahelyi üldözésekkel, az alábbi szöveg alapján:
Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület. Lepottyantam én közétek, mit raktatok rám, vétek. Aranytiszta én tudatom beavatott, ismerkedett az emberrrel, idegennel. S hogy mily nehéz lenn veletek, megölitek a szenteket. A vége pedig az lett az áldozó leplező írásnak, mely születési egyik kezdetük lett áldozásommall Gina helyett, mellyel visszamentek időben hetven évet, hogy fényben fogan és hal az igaz ember és mind, ki hal.

A vers alapján nem Ginát áldozták meg, én foganhattam fényben egykor, miután Vénusz csillagból Istennővé váltam.

Ezek a sorai a lírai karámnak jelentették az összes Halak szülött sorsának és szerepének, könyvének végrehajtását rajtam rossz természetükkel együtt, mint tatárokon is, felfoghatatlanul és leírhatatlan módon, már így kezdtek, Edó Halak szülött Vörös Oroszlánjának Őrült Johannájával az én áldozásommal, Bodorné Ágnes sorsával, akihez hozzárendelték az összes Halak szülöttet, reformátust, Ágnest, a Pszichéjükkel együtt. Nem volt menekvésem, bár sokan mondták nekem, hogy én tehettem a sorsomról egyedül,mindenki maga formálja, akinek a sorsát és szerepét végrehajtották rajtam, védő kísérettel bírnak, világ urait jelentik elméletben, mint Hunnia börtön könyvtulajdonosai, melyek könyvlapjait nem szórja szét a szél soha többé. Földet ért vándorlása a lírai karámnak, otthonra leltek Magyarország néven.

Hogy jött Atlantiszhoz, melyet egykor apám épített a megáldozásom miatt az atlantiszi Halak elmélet, ami külön van Halak csillagként a Vatikán által az égen a többi állatjegyével együtt? A feszület az övéké lehetett már.

Gyuszi öcsém többmlliárd évvel ezelőtt egy ma is létező csillagon volt emberi életformában. Onnan jöttek le afrikai területre sötét bőrrel. Itt ejtették őket fogságba az Ufói a világűrnek, de a vegyjelek megjelenése után Románia részéről iskola ellenes kémiai csapásokként fogságba ejtették a népet, így vitték az egészet megölni. Gyuszit elvitte a boszorkánya Romániának magával, többször megszületette, mindig fényevésen volt, egykori Istene volt Afrikának. Eljátszották a kékek velem, hogy Gyuszika feltámadt, elvitték Pestre űrhajóval, már jóllakott, csak nem találkozhatunk, mert nem bírja ki a szívünk februárban.

A Bertalan utcai beállítás alapján kapták a Bíró neveket, bírókat rendeztek be belőlük 1945. előtt. Az utolsó árja női tagot, nagynénémet egy ilyen bíró vette el, akinek nem volt szíve. A házasságból létrejött két gyereket ő nevelte egyedül, aki egész életében kézzel mosott, emberi körülmények nélkül. A kék szemű, szőke egyik testvér Romániát jelenti hallás nélkül. Csúfolt engem kiskorom óta az állandó énekem miatt. Nehéz lehetett hallgatni a családnak, hogy én szívemmel felvéve a hangokat, egyből megjegyezve a tiszta hangú és szövegű dalokat, egész nap megállás nélkül énekeltem. Egy kék szemű romániai szülöttnek ezt borzalmas hallani, mert állandó zenei ellenséget jelentettek első pillanattól. A család minden tagját megtámadtak 1998. óta ismétlésben is csonkításokkal felfoghatatlan módon Tűzkő Judit elmeosztály pszichiáterének tagjaival Gyuszival együtt.

Lendvai Ildikóról már többször leírtam, hogy Gyuszit bántották, meg anyámat azért, mert Ildikó karmikus Heródes zsidójaként éppen minket áldozott születésünk óta, együtt a miskolci Rákóczi tér narancs színében a lírai karámmal, Lendvai karmikus kurvának mondott helyett születésemkor támadtak meg engem elmondva többször, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, de nem értettem a szót sem. Lendvai neve ide van rendezve a Győri kapuba, a neve viselője is három gyerekesként Angliában él biztonságban. Lendvai érzelem nélküliként állandó apokalipszis végrehajtójaként szégyellte magát állítólag az apja miatt, mert minden nap más nővel látta. Emiatt Gyuszi és az én sorsom mocsokba lett döntve az elején életünknek. Mai napig politizál, hatalmas védelemben van, mert Heródes népe többezer éve a bibliai Sátán népét jelentette, sőt saját Jézusuk is van, Noé népének vallva magukat.

Senki sem figyelt fel arra, mikor gyalázatom és haldoklásom közben Dávid Ibolya kimondta az igazságát a terének, hogy azért adta menhelybe a gyerekét, mert gond van a náluk születettekkel, amiért Amerika sztárja lett Rácz, idetartozó Therry Black a vasnéphez, megmentett egy cigány gyereket a Rákóczi térről, bár elmeosztályról engedték szabadon, de ez itt normálisnak számít, másokat eltiltanak mindentől. Nem lehet visszaadni Miskolcnak semmivel, amit tett már aggkorú nyugdíjasaival, sőt 130 éve folyamatosan, sem a dicsekvő cigányságnak és börtön gyilkosoknak elvenni a tündérkirályfi eddigi életüket csonkításuk és tetteik végrehajtásával rajtunk.

Csak ennyit akartam a címre vonatkoztatva írni, mit tettem rosszul annak idején, hogy ezt művelték velem, ami nem járt volna egy tömeggyilkosnak sem, miért nyaralnak a tömeggyilkosok a börtönökben az áldozásommal, mint az összes börtönében a világnak, amikor a véráldozást csak vér moshatja le mindenki tudtával?

Mibe keveredtem?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötvenes évek
  2017-08-29 13:48:21, kedd
 
 

Három férfi ül egy vasúti fülkében.
Az egyik felsóhajt.
A másik is sóhajt egyet.
Megszólal a harmadik:
- uraim, ne politizáljanak. Még baj lehet belőle.

Egy cigány putriján hajnali háromkor vadul verik a falat. A reszkető, halálsápadt cigány kibújik az ajtófüggönyként szolgáló zsákdarab alól - hát ott ál a Halál a kaszájával.
- Hála Isten! - sóhajt fel a cigány. - Már attól féltem, hogy az ÁVÓ.

Egy pesti bérházban hajnali háromkor vadul csengetnek minden lakás ajtaján. A reszkető, halálsápadt lakk kitódulnak a gangra.
Az udvar közepéről a házmester kiabál:
- Semmi baj, elvátrsak! Csak a ház ég!

- Mi a különbség a női mell és az úttörővasút között?
- Semmi. Mindkettő a gyerekek számára készült és a felnőttek élvezik.

- Mikor volt itt jó világ?
- Amikor a Vas még csak egy fém volt, a Farkas egy állatfajta, a Rákosi egy rendezőpályaudvar, a Révai egy lexikon.

- Kik az igazi pesszimisták?
- A jól informált optimisták.

Kovács Találkozik Takáccsal:
- Mit szól, mit szól? - kérdezi. - Mi lesz?
- Hogy mi lesz, azt tudom - feleli Takács, - hogy addig mi lesz, azt nem tudom.

- De szörnyű büdös van maguknál, szomszéd!
- Igazán? Biztos az a nagy loboncos kutya...
- De hiszen a kutya kint van a kertbe'!
- Majd bejön.

A Teleki téri utcaseprő felszólal egy szabad pártnapon. Olyan talpraesetten beszél, úgy fejükön találja az összes imperialistákat, hogy a gyűlés végeztével odamegy hozzá a pártnapi előadó, kezet ráz vele, és megígéri, hogy hamarosan kiemelik.
Az utcaseprő búsan ingatja a fejét:
- Sejtettem én, hogy fúrnak... azért is gondoltam, hogy egyszer fel kéne szólalni már...

A Teleki téri utcaseprő felszólal egy szabad pártnapon. Azonnal kiemelik, irányító pozícióba.
Egy szép napon meglátogatja a Mátyás téri utcaseprő. Hát látja ám, hogy magas polcra jutott régi barátja, behúzza irodája ablakán a drapériás függönyöket, bezárja a párnázott ajtót, kihúzza a vonalból a telefon zsinórját, azután bizalmasan közel hajolva, súgva megkérdezi:
- Nem tudod, ki fúrt meg?

- Hogy hívták az első emberpárt?
- Adamovics elvtárs és hitvese, Bordácska.

- Miről ismeritek fel első látásra: tartóztatták le és tették ártalmatlanná egy imperialista kémet Budapesten?
- Nem viselt lódenkabátot és nem a sportrovatnál kezdte olvasni az újságot.
- És miről ismeritek fel első látásra: tartóztattát és és tették ártalmatlanná egy imperialista nőt Budapesten?
- Nem viselt kódenkabátot és nem volt állapotos.

Hazajön Pistika az óvódából. Kérdi anyukája:
- Na, Pistike, mi szépet és jól tanultatok ma az óvódában?
- A molyírtásról tanultunk - feleli a gyerek.
- A molyírtásról? - csodálkozik anyuka. - Mit tanultatok a molyírtásról?
- Fel kellett állni, és tapsolni kellett, és kiabálni kellett - magyarázta Pistika.
- Úgy. És mit kiabáltatok?
- Ezt: "Éljen naftalin!" "Éljen naftalin!"
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Az igazi optimizmus, ami életben tartott
  2017-08-27 22:13:41, vasárnap
 
  Az ember utolsó pillanatig nem adja fel a reményt, hogy a vele történtek napvilágra kerülnek, egyszer vége lesz mindannak, amit nem ért, hogy tiszta szívű és becsületes lényeket meg lehet gyalázni, meg lehet csonkítani, fel lehet minden törvényt rúgni a velük való bánásmódban, mivel ők nem ismerik a rosszat, a bűnt, a csúfot, a gonoszságot, így semmit sem értenek mindabból, ami velük történik.

Amint írtam már csak pár dolgot kibogozva, elkezdték a hiteles világ történelmét együtt a világ-könyvtárával az egykori Vénusz támadómnak, a lyukas szívű Szabónak. Még az utolsó Íriszes fillmnél beállították az arcomat, amikor a romániai Írisz elmeosztály befejezte a hiteles történelmet, volt olyan fillmrendező, akit lehoztak a Torzsásra Újhelybe és ott megették. Nem mert senki sem arra járni évekig.
A Világ-könyvtára a börtönnek egészen más Íriszt írt meg a lírai karámjával, mint ahogyan az összes többi is el van ferdítve, mint Her-mész egykori törvénye is ellopott mágiájával együtt, bekerült a sátán bibliájába, feddésként a zsidóknak, hogy belülről meszelik a sírt.

Babits lírai karám tagja a Rákóczi teréről Miskolcnak úgy írta meg Íriszt (ezeket a szerepeket a darabokra szaggatott bibliákkal elküldtem az Ombucmannak 19 éve már), hogy Írisz, aki én lettem, dűlöng bizonytalanul a színpadon pofonok és ütlegek között, senki nem kegyelmez, véres a ruhája, ki az, aki megszánja a fekete ünnepen. Ide rendezték be Babítsy Andreát, a Tóth rokonság mellé, aki Íziszes áldozást jelentett apjával még átírva Babits kegyetlenségét is. Megírták a könnyek asszonyát, aki fekete poharát tisztítja a lírai karámnak mint penitencia, ami a cserépsorozatban még megvan, melyet hiába kínáltam fel bizonyítékként, már át vannak festve is, ahogyan Busch mutatta, hogy Amerikában jártak tíz éve, ott fedték be a mezítelen szobrokat, tisztultak gyalázattal. Így lettek felöltöztetve a cserepeken az egykori görög istenek, akik mezítelenül voltak, mint áldozatok, az én áldozásommal, ami felfoghatatlan, hogy saját tetteiketk rajtam hajtottak végre.

Néha visszaolvasom most már, amit írok, már nekem minden mindegy, bizony hibázok, nem tartom be időnként a stílusait a fogalmazásoknak, néha javítok, s mivel én optimistának születtem, elkönyvelem úgy, hogy fogják fel a mondanivalómat a tényekről, mint történtekről - ami nem panasz - úgy, mintha beszédben közölném, mesélném el, mi történt velem. Néha még ellenőriznem kell helyesírást is, mint tegnap a hírhedt szó hosszú í-jét, mert nem hallom még a hangokat, mert a beszédem volt az időmérték maga. Nagyon fájt, amkor csúfoltak a neten az áldozóim, hogy nem tudok helyesen írni, most meg abba hagytam az írást az utolsó szonettkoszorúnál, mert azt írták, hogy a legtöbb volt, ami tőlem tellett, de nem engedték megjelenni a szonettkoszorúmat.
Én szabatos vagyok, egyszerűen fogalmaztam mindig, nem értem még most sem a lírai karám verseit, bár elolvasom őket, látom, mennyire tisztultak meg, néha írok elmebetegséget, amikor nagyon meg akarok jelenni valahol, ezeket a verseket dicsérik, én meg szánalmat érzek a szívemben,meg szégyent, hogy kedvében kell járni a Rákóczi térnek. Befejeztem a leplező verseket, melyeket közösen kiáltottak ki sötétnek annak ellenére, hogy maguk jelentik a feketemágiát, Hunnia világ-könyvtár skizoprenjeit gyilkos minden kívánságukat teljesítő kíséretükkel.
De az írással kapcsolatban az optimizmusom odalett, nem vagyok sötét lelkű tisztátalan lélek, nincs már több mondanivalóm, tanítani pedig boldogságról, szerelemről, szeretetről ilyen állapotban többé nem fogok.

Optimisták voltunk mi is apával, öcsémmel, csak néztünk egymásra, nem értettünk semmit a velünk történtekből, nekem senki sem mondta, hogy az ország teljes egésze világ-könyvtárát, sorsát, szerepét, tetteit rajtunk hajtják végre születésem óta. Legalább egyszer figyelmeztettek volna, hogy segítséget kérjek valahonnan, bár dicsekvésük és torülésük szerint minden országát a világnak szinte Magyarország rendezte be a könyvtára szerint többmillió éve már, amióta az első gyilkos megmaradt, jött a többi, amikkel közösen megalkották a rendeket, sárkányokat, sátánt, Talmud állatait, a Talmud a cigányokat örök élettel és a zsidókat örök élettel, mely Japán mellett volt eddig biztonságban, állandó kislányáldozóként kivétel nélkül mindegyik. Én voltam az utolsó egykori ég serege csillaga, a törvény, mely a szívemet és a méhemet jelentette volna, mégis természetesnek vették a kék földönkívüliek Pisti vörös földönkívülijeivel, a trianoni nagy Magyarország ufóival, hogy velem mindezt a gyalázatot, fertelmet végre kell hajtani. Lányok szinte nem maradtak, akikben egykor mint szépségekben gyönyörködtem.

2011-ben írattam ebédet a szociális hálózatnál, kihordták nekem, mivel haldokoltam. De nem számítottam rokkantnak, a nyugdíjfolyósító emelte folyamatosan az áldozóim nyugdíját, én mindenből ki lettem közösítve, azzal, hogy nem tesznek velem különbséget a miskolciak.
Gábor hordta ki az ebédet, aki utált engem, tudta, hogy utolsó emberként áldoznak, úgy is bánt velem.
Már lett ebédem, de még reggeli, vacsora nem volt, csak a legolcsóbb vajkrém kenyérrel hosszú éveken keresztül, amiért mára megutáltam a kenyeret.

Kb. négy éve kezdtem főzni délutánonként, igaz, hogy semmi másra nem tellett mellette, de már megjavítattam a dolgokat a lakásban, amik éppen elromlottak, minden hónapra jutott valami közös sorsként ismételten a születési fogroncsolás kezdetével, Máriával. Egyformán lettünk szerencsétlenek.

Ekkor jöttem rá, hogy születésem óta optimista vagyok, vagyis jókedvű, kicsit bohóc, szarkasztikusan tréfás lettem volna, aki mindig kimondja az igazságot. Szerettem énekkel válaszolni, felelgetni a férjemmel, de belém fojtotta a szót.

Ha édességet kívántam, ittam tejet, tettem bele vaníliacukrot, azt képzeltem, hogy madártejet eszek, vagy süteményt.

Amikor vajaskenyeret ettem a legolcsóbb pulyka parizerrel, amiből nyugdíjkor mindig megvettem egy fél kilót egész hónapra, azt képzeltem, hogy pick szalámit eszek finom zöldségekkel. Készítettem néha hamburgert magamnak. úgy, hogy a pulyka parízert kicsit megpirítottam olajban, rátettem a kenyérre, hagymát vágtam a tetejére és megszórtam az akciós kecsappal és majonézzel, mert már azt is vásároltam.

Amikor bolonyai spagetti utánzatot főztem, felvágtam hagymát, amiből mindig vettem bevétel után, olajban megfonnyasztottam, tettem bele pulyka parizert akciósan, azt is kicsit megfonnyasztottam, ráöntöttem a paradicsompürét, összekevertem spagettivel. Ennek már nagyon örültem, mert vásároltam hozzá paradicsompürét és szintén akciósan spagettit. Mikor ettem, azt képzeltem, hogy darált combbal készült és sajt van a tetején. Ezeket a kezdeti recepteket három éve feltettem a netre, szerintem sokan meglepődtek azon, hogy az utolsó emberi áldozatuk eszik, nem is szóltak hozzá.

Azután jött a kétszáz forintos sárgarépa akciósan, ebből már készítettem sárgarépa levest, rakott sárgarépát, rakott kelt szójagranulátummal, ahogyan helyettesítettem a húst töltött káposztánál is, meg mindenféle töltött zöldségnél mai napig.

Megosztottam étkeimet a facebookon is, néhányan hozzászóltak, de elbújtam a finomságaik és terített asztalaik mellett áldozóimnak, amikre én csak nyeltem, de már régen elkönyveltem, hogy az áldozóim magasabbrendűbbek tőlem, nekik mindez járt, különb a gyomruk az enyémnél, ami felmondta tíz éve a szolgálatot, én vagyok egyedül az országban a fényevő koldus 1967. óta, amióta Miskolc elvette tőlünk az ennivalót Ízisz áldozása kezdetével Kelet és a cigányság emberré nemesítése közben sorsuk és tettük végrehajtásával.

Kb. tíz éve jöttek népszámlálás miatt, amit a Rákóczi téri Földanyás 1998. óta engem gyalázók és kínzók írtak ki, egyik kérdés az volt, hogy cigánynak érzem-e magamat, mert aki cigánynak vallja magát, annak előnye van mindenféle téren. Mivel a cigányok állandó világvégi ország elfoglalók, a sötétkapusai a Hunnia börtönnek állandó világ-könyvtár végrehajtók, elvéve az ennivalót, mint kiderült mindenkitől, koldultatva, semmin tartva ölték meg az országok lakosságát,. amit az egész világ minden földönkívüli népe végig nézett többmillió éven keresztül, ezért saját tettük szerint nem hús járt volna nekik, hanem semmi, ahogyan ezek bántak másokkal a börtönükkel együtt.

Csak néztem egyet, amikor néha kapcsolgattam a tévét, hátha megy valamilyen normális műsor, nem a haldoklásom miatti tor ünnep a tehetségkutatókkal, hogy a Rákóczi tér hogy ki van öltözve, milyen finomságokat főznek, milyen autókban járnak, milyen házakban laknak, mint Balázs Klári, amelyikről már lassan negyven éve röppent fel, hogy engem áldozott meg maga helyett.

Mikor a börtön berendezte, hogy összevesszek Csillagmedvével két tojáson, főzés lesz-e, vagy megeheti az egyiket, már az utcanépét tisztította. Nem lehet megérteni, ennyira megalázzák az ég seregét, koldulással, szétpüfölve minden részüket, megcsonkítva az arcukat, mert náluk születnek meg a pusztítók. Ezzel kezdtek, ezzel akartak zárni.

Tehát az optimizmushoz kell egy alap, ami nem két tojást jelent összes ennivalóként, hogy rántott leves legyen-e egy tojásos tésztával, vagy meg lehet enni,mert semmi más nincsen. Alap volt itt a leértékelt pulyka parízer, amiről lehet képzelni, hogy turista, vagy pick szalámi, alap volt itt a tej, amiről lehet képzelni akciós vanília cukorral, hogy édesség, alap volt a szójagranulátum, amiről lehet képzelni darált húst, igazi fejedelmi étkeket sajttal a tetejükön, meg tejföllel. Az alap minőségi különbséget jelent.

Például egy kis lakásra, mely szépen berendezett, ki van festve, minden tökéletes benne, lehet képzelni, hogy saját házában él az ember, csak a telek hiányzik hozzá, legalábbis én így lettem volna, ha nem érzem börtönnek erkély nélkül, ahová bezártak engem a gyilkosok sorsaként közlekedési és boltfóbiával, amit ők hajtottak végre, ha be akartam menni egy boltba, feketemágiával támadták meg a kezemet, fejemet, hogy féljek és remegjen minden részem. Tudtam, hogy ilyen fóbia nincsen, sem közlekedésiben olyan, hogy hatalmas erővel akadályozva vezetnek a Hunnia börtön gyilkosai hipnózisban, amit észleltem, szerintem sokan tudtak róla, de nem mondták nekem.

Lehet képzelni, mint amilyen én vagyok születésem óta elegáns ruhatárat, mely a legegyszerűbb anyagokból készül, de színben harmonizálnak egymással. Nekem nagyon kevés ruhám volt, ezeket eltettem örök emlékül, mert engem jelentettek.

1976. óta főzök naponta két félét. Horváth Ilona szakácskönyvét vásároltam meg 1974-ben, ebből tanulam magamtól. Egyetlen egyszer rontottam el a sztrapacskát, ami szétesett a forró vízben. Soha nem adtam fel semmit, mindig mindent kezdtem elölről, ha valami nem sikerült. Így voltam a sztrapacskával is, kiöntöttem, kevertem másikat több liszttel. Mai napig nem értem, hogy hétszáztíz forint szülésiből és a családi pótlékból, melyet megigényeltem hamar, hogy legyen mit ennünk, hogyan tudtam főzni harminc napig minden hónapban, amikor az albérlet maga hatszáz forint volt. A Révész utcájukra költözve kezdtem el sütni. Ez már nehezebb volt, amikor nem sikerült, nevettem rajta, mondtam a lányoknak, hogy egyék ki a süteményből az almát, a kemény tésztája ment a szemétbe.
1990. óta ismét éhezés következett. Minden évben haza vitettem egy mázsa burgonyát, hogy az legyen otthon és hagyma is. Volt, amikor egy hónapig naponta burgonyásat készítettem, az volt a fontos már akkor, hogy ne legyen üres a gyomrunk. Volt nehéz időszak, amikor Csillagmedvének az orra is megnyúlt, miután munkanélkülire küldött a Rákóczi tér, három hónapig egyáltalán nem volt sem kenyér, sem tej, a gyerekek ennivaló nélkül jártak iskolába is. Nem tudtam belegondolni, hipnózisban voltam, nem is akármennyire. Akkoriban áldoztak meg Szandi helyett. Majd ismét járni kezdtem ócska ruhákat árulni a piacra, ahogyan Újhelyben tettem. 1988-ban, a születésnapomon költöztem Miskolcra, hetente hordtam a Győri kapui Patyolatba a kis ruhákat, abból vásároltam a piacon be a következő hétre a főznivalót.

Leszámítva a mocskaikat, nyomorba döntésüket előre kitervelten maguk helyett, nácik, börtön gyilkosok, cigányok sorsaként, amivel már nem tudtam mit kezdeni, ha másféle baj ért, mindig azt mondtam a gyerekeknek, hogy ettől nagyobb bajunk soha ne legyen. Addig soha nem feküdtem le egész életemben, míg minden rendben nem volt körülöttem, kedvenc szólásom lett, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Nem tudtam, hogy mindez nyilvánvaló mindenki előtt, s hogy ezzel is visszaélnek, ezért nem kaptam fizetésemelést soha a legtöbb munkáért, mert itt közölték velem a miskolciak, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Nem lehet képzelni egy találkozásról többmillió év óta, mely Pistivel köttetett házasság lett volna mindig, hogy ha találkozom a szívem szerelmével, nem tudok rá nézni, mert nincsen hangom, amivel szólnék hozzá, amivel íncselkedtem egykor, nincsen arcom, amit rejtenem kell, nincsen Vénuszi gömbölyded formám, ami görög isteni formaként normális volt nálam, nincsen egyetlen porcikám, amely ép volna. Erre készült az ózdi feketemágusok lírai karámja többszáz éve a genyó Istenével, hogyan fog velem elbánni, ha netán megkegyelmez Pisti nekem, mint aki gyűlöli a hangomat, mert tiszta volt és nőies.

Így vagyok, senkivel nem tudok találkozni, mert elájulnék, ha valaki rám nézne. A külsőmmel kapcsolatban 2004-ben végleg elveszítettem az optimizmusomat, gyalázásom miatt adtam jeleket, kérve segítséget, hogy hagyassa abba valaki kínzásommal együtt 18 évig a Rákóczi tér által a melleimnél fogva. Csak azt akartam, hogy mielőtt megszűnök, mindenki tudja meg, mi történt velünk.

Az ember nem érti a gonoszat, a rosszat, a hazugságot, a gyilkosságot, erőszakot, nem ismeri, ezért meg sem tudja nézni, sem az erőszakot, gyalázatot, ha ilyen éri, meghal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hitleráj kora
  2017-08-27 18:38:21, vasárnap
 
 

Azokban a napokban, amikor a nácik felgyújtották a Birodalmi Gyűlés (a parlament) épületét, az iskolák alsó tagozataiban még nyugodtan folyt a tanítás. Történelemórán vagyunk.
- Mit tudsz az ősgermánokról, Móricka? - kérdi a tanító.
Móricka feláll, összedörzsöli a kezét és meghajol:
- Csakis a legjobbakat, tanító bácsi kérem.

- Na, jól nézünk ki - mondta Kohn Grünnek. ,- amikor Adolf Hitler birodalmi kancellár lett. - Most már az utcára sem mehetünk ki többet.
- Már miért ne mehetnénk? - kérdezte Grün.
- Mert akinek három tojása van, annak ezek böllérbicskával felvágják az egyiket.
- Aha - mondja Grün és elgondolkozik. Azután felderül az arca. - De mondd csak, Kohn, miért ne mehetnénk mi ki az utcára? Elvégre egyikünknek sincs három tojásunk!
- Mit gondolsz - néz rá szomorúan Kohn - számolnak ezek,mielőtt vágnak?

Gyereket vár egy fiatal német munkásházaspár. Pénzük nincs gyerekkocsira, de a leendő apa úgyis egy nagy gyerekkocsigyárban dolgozik, megállapodnak hát egymás között, hogy majd rendszeresen hazahoz a gyárból egy-egy alkatrészt, pontos tervrajzok alapján összeszereli, mire meglesz a kicsi, meglesz a kocsi is.
Már-már megszületik a gyerek, ám a férj még mindig nem készült el a szerelési munkákkal. Egy napon kifakad:
- Nem értem, nem értem... Akárhogy rakom össze, mindig tank lesz belőle.

Megy egy ember a berlini utcán, nagyot köp. Hátulról rászól valaki:
- Idefigyeljen, néptárs, jobban tenné, ha a véleményét megtartaná magának.

Biliztetik a gyerekeket az óvodában.
- Ne nyögjél kérlek - mondja az egyik gyerek a másiknak. - Ha nem tudnád, a bilinek is füle van.

Párizs hitleri megszállása idején belép az egyik kávéházba egy német tiszt egy kis francia nővel. Leülnek az asztalhoz, a tiszt megkérdezi partnernőjét, mit szeretne.
- Kaffee? Oder lieber Tee? (Kávét? Vagy inkább teát?)
Mire a nő:
- Liberte! (Szabadságot!)

Hitler elhatározza, hogy a nép közé vegyül. Tapasztalni kívánja, mennyire népszerű. Útjában egy mozi mellett halad el, úgy dönt, hogy bemegy.
Az előadás az ő arcképének a vetítésével kezdődik. A terem egy emberként talpra ugrik, előrelendülnek a karok, csak úgy mennydörög a kiáltás: "Heil Hitler!" "Heil Hitler!"
Hitler karba forrt kézzel ülve marad, boldog .A szomszédja oldalba böki:
- Megőrült? - sziszeg rá.- Ember, emiatt az utolsó strici miatt börtönbe akar kerülni?

Göring birodali marsall telefonál Hitlernek.
- Képzeld, Olaszország belépett a háborúba. Most kaptam a jelentést.
- Nem baj - feleli Hitler. - Küldj ellenük egy hadosztályt.
- De Führerem: Olaszország mellettünk avatkozott be!
- Igazán? Akkor küldj oda két hadosztályt!

Panaszkodik egya férfi az óvóhelyen, hogy Németországban is romlanak az erkölcsök.
- Képzeljék - mondja -, megérkezem Nünbergbe, a pályaudvaron beleteszem a bőröndömet a poggyászmegőrzőbe, érte megyek: nincs meg a csomagom.
- Ez semmi - legyint valaki: - Megérkezem Frankfurtba, beteszem a csomagom a csomagmegőrzőbe, érte megyek, nincs meg a pályaudvar.

Hitler és Göring rosszkedvűen ül egymással szemben. Elmúlt a mámorító hadijelentések kora.
- Te mit csinálsz? - fordul Hitler hirtelen a régi baráthoz és fegyvertárshoz -, ha mégis elveszítenénk a háborút?
Göring habozik.
- Hát... amit az első világháború után. Fogom a kalapom, és...
Hitler gúnyosan figyeli.
- És... mire teszed?

Londonban ünnepélyésen búcsúztatják az inváziós csapatokat. Kohn és Grün, akiknek sikerült idejében elmenekülni Németroszágból, ott áll az egyik tribünön és nézi a díszszemlét.
Egyszer csak megszólal Kohn:
- Most mondd, hogy nem tudják kivágni a díszlépést!
- Igen - sóhajtja Grüón -, én is épp azon füstölgök magamban: ez ezeknek díszszemle?!.. Látnád csak a mieinket!

Nagybaczoni Nagy Vilmlos honvédelmi miniszter a keleti arcvonalon néhány zsidó munkaszolgálatos századost is megszemlélt. Az egyik aknaszedő alakulatnak, amelynek különösen nagy a vérvesztesége, a kórházbarakkjába is belátogatott.
- Magának mi a polgári foglalkozása? - kérdezte az egyik súlyos sebesültet, aki elveszítette a szeme világát.
- Jelentem alássan, egyetemi magántanár.
- Hát magának? - kérdezte gy fellábútól.
Jelentem alássan, zogoraművész.
- És magának? - kérdi egy félkarú roncstól.
- Jelentem alássan, szobrász.
A miniszter megcsóválja a fejét, fel akar jegyezni valamit a noteszébe.
- Hanyadik század is ez? kérdezi.
A kórterem, kórusban:
- Huszadik század.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Hunnia Magyarország világ vége 1995. folytatása áldozásával
  2017-08-27 14:05:37, vasárnap
 
  1995-ben értek el a világ-könyvtárával Hunnia Magyarországnak az ébredő játszótere leszállításához az ég seregével együtt Illésék végtelen apokalipszisében a világ végéhez, amikor várják a Jézusait saját Rákóczi téri Rózsa nevekkel berendezett vallásaikhoz, mikor a sátán bibliájának minden szereplője visszaszámlálásra kerül és újságpapírok, világ-könyvtár lapjai maradnak utánuk állandó Varjús színben, mellyel kezdtek 1956-ban minden főszerepet, mellékszerepet kezdetben magukon, születésem óta rajtam.
Ehelyett becsaltak Túri Ferenc politikai kiválasztott börtön képviselet pszichiátriájára az ufós római egyházas szomszéd helyett, spanyol pusztító, ufók berendezése mellett ismételteni kezdtek a magyarok egri központjának egykori támadását, tor ünnepével az akkor nyitott Hunnia börtönnek a miskolci Rákóczi tér médiáival, így készültek tovább tisztulva fesztiválokat rendezve a világ-Magyarország jövőjére új történelmekkel.A szél elfáradt és elnézett messzire, nem bírta nézni már a gyalázatot, amit Magyarország művelt. Tüntette el azután az épületeit a Passuth könyveknek, elköltözve a városból a börtön Hunnia Imréknek, melyek meg voltak jelölve üzleti sorral, folytatták rajtam elölről kezdve Varjú bírójukkal a világ-könyvtárát Szabó István egykori Vénusz támadónak, beházasodva a családba Lázár fekete ruháját rám adva ismételve azt, amit velem tettek együtt közösen, szidva minket, mint állandó áldozataikat tettük és szerepük nemesedésük melletti végrehajtásban, hogy mi elmebetegek vagyunk, ők az értelmiségek, meg az összes többi értelmiség legyőzője a világ-könyvtárnak. A börtön tette mindezt, hogy eltüntentessen engem utolsó Kohut emberként, Miskolc médiáilval megmenekülve vaskori vasfüggönyöseivel hatalmas ünnepi tort rendez mai napig a halálunk és haldoklásunk miatt öröm-ujjongásokkal, tüzijátékokkal. Így még egyetlen világrész sem menekült meg addig a világ-könyvtár végén a sötétkapus dögjeivel.

Tehát az 1995-ös Nagy Anna halottjuk bibliai világ végi seregének leszállításakor Illésék ébredő játszóterével együtt Hunnia világ-könyvtárt jelenti bibliai Magyarországnak el kellett volna pusztulnia, hiába várva Jézust, mint más országokban azelőtt, újságpapírokat kellett volna fújni a szélnek. Ehelyett engem áldoztak meg közösen a halottakkal halottak helyett, Illés halál reformátusai prédikálni mentek, átvették az egyházakat, leszálltak az ég seregével, hozták a technikai vivmányokat a megváltottaknak, mert Miskolc egyetlen nagy közös áldozással folytatta a súlyos elmebetegei helyetti gyalázatomat betegségeivel együtt, kivégző sorozatokkal, tor-ünneppel. Az első mobil Szelepé volt, a tompalátásomé a világ-könyvtár családjából, de minden nyomorult, báb, füves, alkoholista, skizopren megkapta a mobilját, a szociális hálózat elmeosztályával szolidarításban nekem nem járt semmi, nem volt pénzem feltöltő kártyára szinte sohasem, együtt az afrikai egykori Isten öcsémmel, akinek iszonyatos sorsa volt többmilliárd éve már az ufói miatt Romániának, állandó éhezéssel.

1995-ös magyarok egykori támadásának rajtam történő ismétlése kezdetével a jungista aranysasnak, mint János evangéliumának feszületével Derláné Éva nácik bárányának folytatásában a Révész újhelyi utcájuknak már Vénusz áldozásuk óta eltelt majdnem ötven év óta németek lettek a nácik bolt és közlekedési fóbia nélkül az egész világon, újabb zsidó játék kezdődött el a fényevésem után ennyi idővel mentek végig egész Kelettel, mint perverzekkel, amik emberré nemesedtek ismételve a régi történelmet palesztinokkal, felvéve Ízisz kockás fejfedőjét, összeveszve egykori Izraellé vált Jákób siratófalán, ami az égi Jeruzsálemé volt, ortodox áldozóimmal, valamennyi vallásával a sátánnak tort ültek a médiájukkal az egész világon, elmeosztályokat emelve, tisztítva beázástól, mocsoktól, tehetségkutató műsoraival a Rákóczi térnek, kiabálva, hogyan mentek egymásnak egykor a magyarok. A világ mészárosai ezt követően trianoni biblia olvastatást rendeztek éveken keresztül az áldozásommal kínozva éjjel-nappal a Hunnia börtönnel, tik sem vagytok magyarok cigánytelepével Romániának, mint Müller menhelyi hálózatával, áthozva a Rákóczi téri elmebetegeket minden országból világ-történelméhez, egri csillagok és a többi könyvszereplő irodalmi futtatásával, lovaggá ütve őket, 1995. óta művészek és híresek lettek facebookon cukorhegy néven, emberré válva világ vége helyett az ózdi cigánytelepükkel. A hentes és mészáros ország külföldre távozva dorbézol, mulat, dicsekszik minden országban, meghívva a főnix legendává vált Vénusz csonkítóit és gyalázóit hídemberekkel, mint farizeusokkal, minden sztárjával a hunnia börtön kivégzőinek. Ilyen törvénytaposás a világon sokszor történt Magyarországnak köszönhetően, ami a magyar nevet felvette magyar névtárával, de eddig mindig csak a könyvlapok és újságok voltak a túlélők utánuk.

1995. óta kínzás és állandó csapások sorozata kezdődött el az őskígyó sátánjuk miatt, amelyik bennem volt Csernobil óta a Rákóczi tér és Müller Péter cigánytelepével állandóan a lakásban tartózkodva mellettem adták nekem a megmentett áldozóim betegségeit, míg a világ-könyvtár tulajdonos 56-osok mártírnak kiáltották ki magukat a Rákóczi terével Miskolcnak, mint vasfüggönyösök hazugsággal, mivel saját volt az orosz vasfüggönyös Kádár kommunista nép is, melyekkel a parasztjait a sátánnak kommunistának kitermelték az áldozásunkkal folyamatosan. A szereplők mentek politizálni, míg én haldokoltam, mint G.Maczó Ágnes, Torgyán József, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Lázár, Kósa, Mészáros, Jakabok, Simonok, Ballák, Szijjártó Izrael barakkosai képviseletében, vége nem volt a Bertalan utcai névlistának, míg engem éjjel-nappal maguk helyett gyaláztak a nemi szervemben nemi kivégzők helyett, mint Gabriellák, Mariannák, szőkék, Balla, Csisztu, Oláh, állatokkal fajtalankodók meg az összes cigány pinája Müller Péternek. Ekkor kértem segítséget, mert egész életemben nem beszéltem arról, milyen értelmetlen dolgok történnek velem, nekem meg senki nem mondta, hogy lezárták a határokat, világ-könyvtáruk és minden főszerep végrehajtása miatt rajtunk. Magyarország magyar felvett nevű kivégzői túlélték az emberiséget, akiket megáldoztak értelmiségként, tiszta hang és szív miatt.

1983-ban, mikor a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan pán-európai Uniós utcákat összerakták, melyek kíséretei nálunk voltak születésemkor, apokalipszisüket rajtunk hajtották végre már ismétlésben, mert Sárospatakon ugyanez történt Benkő Lajos angyal meggyalázásakor és megcsonkításakor Olaszliszkán, apám szőlőjébe így került a márványtáblám, akkor is írtam.
Mikor elkezdték a Hunnia vatikáni elme magyar filmeket rajtam azzal, hogy most is képzelődöm, vitték a padlásos filmből II. Jánost a Vatikánba, közölve a sánta Sütő László gazdagságra, elnökségre születésem óta jutott által, hogy mi mind elmebetegek vagyunk, már látni lehetett a jövőt, hogy hová juttatnak majd Romániával.

1983-ban, ismételve az elmúlt 130 évet István a király Szendrei Klaudiájával, mint egykori főszereplővel, az én áldozásommal, amivel kezdtek születésemkor a Rákóczi terével a világnak Nagy Feró genyó Istenével, Varga vasfüggönyösökkel, nemesek Müllerék cigánytelepe általi kitermelésével, Hunnia Vatikánba menetellel együtt, minden tanyáról nemi kivégzők kitermelésével, mint egykori Somáéval a világ-könyvtár főszereplőjeként, helyette és Szabó Szilvia reformtátus anyám egykori áldozója helyetti megáldozásommal az újhelyiekkel, Zoltán Erika gésa helyetti kezdetével az Emmanueljüknek, leírhatatlan Dévényi Erzsébet kisfiús sorsával együtt Csepregi Éva gyalázatával az egész világon, mint főnixes ózdi cigánytelepével, ondótól tisztulók népeként támadtak meg engem, így szépülnek, mint démonok és tisztátalan lelkek. Világ-Magyarországra készült már Magyarország ekkor a világ-könyvtárak tulajdonosaival és a bibliai gyilkosokkal, apokalipszis lírai karámjával. Tervbe volt ekkor véve a penitenciás véráldozással, gyalázással történő emelkedésük világ gazdagai közé, nemessé magukat beíró Rákóczi téri történelem kivitelezése mellett a végleges haldokoltatással együtt történő gyalázásban történő tisztulásuk, ahogyan Benkő Lajos és a többi angyal fekszik a sírban a mai napig.

1956-os forradalmárok tehát a világ-könyvtár skizopren tulajdonosai, a szívkivájó ballonkabátban jelentkező Hunnia börtön mészárosai Miskolcról, a kék buszos ismétlők, a börtön bűnözők, a Rákóczi tér teljes egésze, a honfoglaló bolondok, az ébredő játszótér reformátusai, a többit nem figyeltem, amikor ismét összegyűltek a világ hentes és mészárosai megszabadulva a könyveiktől, bár még ismételték rajtam őket. A nemesei Müller Péternek szintén összeálltak, az egész nagy csapat 1945 előtti világból, felfoghatatlan módon, amik együtt készültek akkoriban a világ-könyvtárával Magyarországnak, nem törődve, nem gondolva rám, mint akit egyetlen közös áldozással maguk helyett megáldoztak.
A jelenlegi skizopren könyvtulajdonos grófok és bárók, nemesek a börtönből kitéve mindet ellenségei most is Petőfi kortársait jelentette, aki harcolt az egyik Leninnel, mint szocialistával a nemesek, kiváltságos diktátorok ellen, nem tudván arról, hogy ez a Hunnia börtönét jelenti a gyilkosoknak. Ki ellen keltek fel a világ-könyvtár 1956-os Hunnia börtön elme tulajdonosok, amikor maguk hozták be a saját vasfüggönyös orosz nemi csapásaikat, maguk választották ki falvakból a parasztokat kommunistáknak?
Furcsa politika ez a Vénusz áldozó nácik bolt és közlekedési fóbiámmal, az ezer éves börtön gyilkosok bezárásommal a lakásokba nemi támadásukkal a kurvák miatt 81 éve már, a Hunnia börtön skizopren világ-könyvtár tulajdonosaival, mint kommunistákkal, minden kor és ország szereplőivel vallásokkal együtt, a zsidók, amik engem megáldoztak kislányként, új történelmet maguknak író patológiák zsidóként, a nemesi elmebetegek honfoglaló bolondokkal, Rákóczi tér stricikkel, kurvákkal vastrágyaként, rengeteg szigeti nép nemi törzseként az új-kígyósi kínzómnak. Nem látom értelmét annak, ahogyan közösen áldoztak maguk helyett minket, végtelen időhúzással bal és jobboldallal, ahogyan játszanak a Rákóczi tér narancs felállása óta, amit német rendszerváltásként neveztek el saját Rákóczi terük Uniós központjának kiépítése után, miért vártak végleges lemészárlásommal, 2004-is az Uniós csatlakozással saját nagypán Kecskés Uniójukhoz?

Hitler és mindegyik diktátora Miskolcnak a börtön Hunniából a megtalált bizonyítékok szerint tudott mindent, azt is, honnan vannak, cél, mint írtam a német és orosz férfiak és asszonyok lemészárlása volt a tiszta szívvel éneklők és becsületetes lényekkel együtt, a mi családunk titkos támadásával egyidőben.

Visszaszámláltunk a Földanyáig, ahogyan tették közösen az áldozásommal. A világ-könyvtár korszakainak történelme, melyeket a lírai karámjuk mindig megírt és végrehajtott magyarországi temetőföld örök pusztumusz humuszaként a síremlékek mellé helyezve névtárukat és tetteiket örökké fenn marad a lírai karám minden rajzával, zenei számával, slágerével, költőik áldozó írásaival, melyek szerint állandóan felkiáltottam, hogy istenek,miért hagytatok el engemet, senki sem akadna, aki nem feszíteni mindig újra keresztre. A hét halálfátyla Müllernek, ahogyan az adventisták Jézusa egykor ígérte mákostészta lesz, amivel kezdték az ébredő játszóteret, egy óriás fogja elfogyasztani a világ legnagyobb rétesét, melyben az összes karmikus halálja megtalálható a sátán bibliájának.

1995-ös kezdete az egykori magyarok mészárlásának rajtam a megyei kórházukban saját tetteikkel, végtelen történelmével annak, ahogyan felszámolták Magyarországot követően megmaradásukkal világ végéjük után egészségügyi reformokba kezdtek a skizopreneknek, mint világ-könyvtár tulajdonosoknak, az áldozó pszichiáterei az elmeosztályoknak terápiásnak képezték át magukat, a lírai karám apokalipszisének engem megírt zenéit használták fel terápiás foglalkozásoknak, térdig érő nadrágban viháncoló pszichológusnők alkalmazásával azóta, amióta repedt sarkú lettem és kiszőrösödött a lábam borotva húzás után, szégyelltem magam Melion előtt térdig érő nadrágban, rejtőzködtem előtte. Már Vénusz borotva is van a Mohamed és Vénusz támadóknak, mindent el lehet tüntetni, mely deformációja a tetteiknek, mint az ufó és légyfület, mint a Lázár zsidó orrot, mint a kiálló kurvaság következményeként deformált combot, amivel engem büntettek meg, a sötét bőrt a nemi szervükben, vénuszi alkatot lehet kérni a plasztikai sebészektől, fogat lehet beültetni a fogkiszedőknek, sőt kötelező a fogmegőrzés a Liptai népének a Bertalan utcában, kinövéseket, öregségi foltokat el lehet tüntetni, szemölcseivel együtt a náciknak, mivel angyalokat gyilkoltak le Patakon, ennek a jele a szemölcs kinövés. Mindenki lehet Vénusz, szépülnek, fontos hivatásokat töltenek be, főszerkesztők, több köteles szerzők lettek a lírai karám mellett. . Nem becsületsértés az igazság, csak fáj annak, aki elszenvedi. Rólam lepattogott minden csúnya szó, mert nem ismertem, még akkor sem, amikor meggyaláztak a szerelemre született Emmanueljük szerepében a miskolciaknak. A vasnépnél szerintem csak perverzek vannak, amikkel kezdték a vallásaikat sátán Rózsáival.

1995-ös becsalásomkor ambíció terápiára Túri Ferenc osztályára, melyet a pesti orvosokkal rendekezett be fogadásomra azokkal, amik helyett addig megáldoztak, mint a hazugsága helyett a Spanyol náthának, Noé bárkáját építő Paduchok meséskönyveit ismételve haladva tovább Kiliánból Amerikába a sötétkapus dögök megmentésével, Kiss Kálmán pszichitereivel a Mákosrétes óta engem határozatlan hintásként áldozó Magyarország helyezte el a cigányságot, Hunnia könyvtulajdonosokat már szociális otthonokban, támadva engem és anyámat minden betegségük miatt, mint a gerincük miatt a II-es elmeosztály 10-es posta utáni öregek szociális otthonának minden skizoprenje miatt,összecsúszott gerincet mondták nekem, hogy éppen így mészároltak minket maguk helyett ismételve Godzsák Ildikó sátán állandó szocialista iskolájának idejét visszamenve születésemig ismét vasfüggönyös Hunnia börtön dalainak ismétlésével, feketevonatukkal, Caramellel, Frutti műsorokkal, felvéve Istenes János 1956-os osztályfőnök nevét az elsüllyedt világ Páljaival együtt, végtelen történelmi ismétlésben vannak a Rákóczi térrel, politikusnak, celebnek termelve ki ezeket, melyek 81 éve diplomáznak, Benkő Lajos óta az egész világon.

A szabadköműves feketemágusok, melyek 1945. előtt szabadon páholyokat üzemeltettek, nemi csapások voltak együtt a rózsakereszteseivel Angliának, Szerb Antal nyomozta ki, hogy istenük egy hatalmas pároztató szörnyeteg, angliai koporsójában fekszik az egyik kastélyban, mely a könyvben le van írva, Zsermen, illetve Germain és más Casanova kortársa vált hirhedtté hipnózisáról a rendnek, folytatták viháncolásukat együtt, miután engem megcsonkítottak, mentek hozzájuk a nők rend tagnak. MInt írtam, az angol rózsakeresztes rend egyetlen tagja nem ártott embereknek, Isteneknek, angyaloknak, ő Merion volt, akit meg kellett támadniuk, miután ezt közölte valaki velem 1994-ben.

A lírai karám is folytatta bátran nem visszamenve a másik világba a koncerteket, tort rendeztek a miskolci Rákóczi terükkel, ahonnan erednek. A sárga haláljukat mindenki ismeri a Hunnia filmekből, Karády Katalinnal lett bemutatva, egyik filmjelenet, amitől megborzongtam mondata az volt, hogy miután párzott a tisztességes házasemberrel, aki kifogta a vízből, befogadta, közölte vele, hogy megtisztultál. Így arat a Rákóczi tér a nemi szervével. Karády Katalin Zsóka néven lett folytatva, Penelopé Kacsa népe érkezett meg egykori haláljaként a világ-könyvtár sorozatnak, amelyik engem egyből születésem után megáldozott, övé a gyertyás gyalázat, amivel megtámadta kétszer Mohamed népét. A lírai karám eszménye így lett Karády Katalin.

Így maradt fenn Hunnia Magyarország, nem várva a Krisztust a Vatikánjában, bár hívei most is írnak irodalmi berkeiben az elmeosztályaiknak, várva penitenciás végleges emberré válásukra Hunnia börtönükkel. Nincs Magyarország, mint már sokszor írtam, akkor sincs, ha titokban tartva minket utolsó emberi családként mészároltak le közösen lezárt határokon belül. Magyar név felvett, miskolciak névtárát jelenti az egész világon saját könyvekkel, szerepekkel, melyeket rajtam hajtottak végre, míg ők nemesedtek, jól éltek állandó dicsekvésében a kurváiknak mint egykori tisztátalan lelkeknek. Isten hívők az elmeosztály állandó apokalipszist végrehajtó tagjai Magyarország néven, felettük a börtön gyilkosok állnak, melyek fényben terjedő szellemvilággal járnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 50 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 423
  • e Hónap: 3265
  • e Év: 42266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.