Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Hunnia börtön elmeosztályának kínzása
  2021-02-23 07:28:28, kedd
 
  A Hunnia börtön elmeosztálya Nyugat és Kelet írásaival, festők és illusztrátorok művészeti feketemágus sorozatával, zenei apokalipszissel, Rock az óra körül és Szomorú vasárnap kezdetével készült 84 éve hosszabbításra, hogy Magyarország megmaradjon, sőt világ-Magyarországot nyisson, mivel ők rendezték be világkönyvtára alapján a Szabó családnak az egész világ összes országát.
Velük hosszabbítottak a németek, amelyek anyámat megszülettették árja családom összezúzása végett, aminek hosszú a története, mivel kakasnak neveztek el minket, aminek a jelét rátették a református templomaikra már régen, meg a feketemágus hívők házaira, valamint a miskolci Rákóczi tér által felszámolt szlovák terület után kakasnak nevezték el a nevünket. Nagyon régóta készültek a világmindenség összes apokalipszisére, hogy utolsóként megrendezzék egyetlen nagy közös áldozással, tömeghipnózissal és gyalázattal minden kurva, tisztátalan lélek, állati rend és patológia, nemi csapás helyett, vagyis mindenki helyett, akik emberiség ellenes csapásként voltak megteremtve azzal, hogy ők nem tehettek arról, hogy emberi formában születve meg nem emberi tulajdonságokkal, gondolkozással, erkölcsiséggel rendelkeznek. Ennek volt köszönhető az is, hogy a 84 éves mülleri értelmiség legyőzésük után 1998-ban hatalmas erővel megtámadtak a vas utcájukban az autisták és többi betegségük, mint értelmiség legyőzőik miatt, beáztatva és eláztatva a lakásomat, melyet eljártak a Duna tévé bemutatója szerint környezetellenes csapásaikkal.

A Heti hetes tort ülőinek bemutatói szerint, melyeket Smidt Mária névjeggyel neveztek, Árpa Attila szervezésében együtt vannak a miskolci II-es elmeosztályával Gálvölgyi Jánosnak, együtt vannak a miskolci Rákóczi térrel, mely Staller Ilona miatt is megtámadott gyerekkoromban azzal, hogy nem tehet arról, hogy már az óvodában önkielégítéseket végzett, együtt vannak Orbán Viktor baráti körével, mint Hajóssal, együtt vannak az RTL Klub elmeosztályával, amelyik a gyerekeimet is eldeformálta Marsi Anikó szája és beszéde miatt, Jáksónak az álla miatt és valamennyi ádámcsutkása miatt a világnak, melyek a homlokráncolókkal együtt szintén a miskolci elmeosztályhoz tartoznak. Mivel a vaskommunista is hosszabbított Esztergályos Ceciliával Cilikének nevezve anyámat kicsi korában, valamennyi gyári munkás, szövőnő szőkéinek sorsa miatti gyalázattal, Törőcsik Mari miatti pénztbeosztás hiányával, szintén együtt volt ezekkel, hiszen valamennyi elméletben egymással szemben álló vezetőjét a világapokalipszisnek a Hunnia börtön irányította. Ennek volt köszönhető Varga-Varsányi név berendezése mellett születésemkor a német vasfüggöny emelése is, valamint a rendszerváltás megrendezése megbeszélés alapján, mely idején a Hunnia börtön felállította az 1971 óta hétszeresen hosszabbító miskolci Rákóczi teret kormányra, hogy tort üljenek, ünnepelve Magyarország legyőzése és a Földanya gyalázatuk és mészárlásuk miatti győzelmüket.

A Hunnia börtön szentháromsága Zorán perverzsége miatt engem meggyalázott kicsi koromban, amit a nyíregyháziak létradobálása idején ismételtek. Debrecen és környéke kitermelését Omegás beállításuk Benkő olaszliszkai sors áldozás kezdetével kezdték el Debreczeni névvel, valamennyi református kitermelésével és emelésével a világ összes cigányával, melyek miatt születésem után már nem engedtek fürdeni azzal, hogy nagy közös áldozással kell a cigányságnak és egész Ázsiának emberré nemesedni Szepes Mária NagyPán Pszichografológiai könyvének elméletei szerint. Ezt hajtották végre német központban, hiszen az Uniót a miskolciak rendezték be, ezt képviselik a kommunisták az egész világon, köztük az amerikai demokratáknál. Érzékenyítésnek nevezték el a nagy közös penitenciás véráldozásukat, ahogyan tisztul sorozatokban az egész világ a másik világ vezetőivel, állataival, sátánistákkal, a világ teljes egészével, amelyik ide tartozik.

Miskolc a cigányságával gyaláztatja az angyalokat többszáz éve a sátán utáni legyőzésük után, haláluk után is gyalázva a nemi szervüket a sírban is Mary Zsuzsa magyarok angyala sorsaként, akivel közösen ülték a temetői torünnepet kínzásom és gyalázásom közepette 1986. óta.

1998-ban kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök lerokkantjai miatt, kiépítve mindenütt a tehermentesítő útvonalakat számukra, áldozóimmal együtt, mint apokalipszisi állandó résztvevői részére hatalmas rokkantsági nyugdíjakat folyósítva. 1998 óta a melleim alatt körben szorító állattal kínoznak éjjel-nappal kezdetben Király Linda sorsaként a csernobilkor engem legyőző világ ura, mint Sátán miatt, Sátán feleségeként, ami felfoghatatlan elmebetegségére utal az RTL klubnak, amely ekkor kezdte el működését, torülését Kolossy Katalin néven,szabadságharcosok néven a skizoprenjek nemessé, lovaggá, egyházak nyitásával papokká való szentelésével, mint állandó új missziók megrendezésének szervezője. 3 éve folytatta a melleimnél fogva történő kínzásomat, jelenleg a csillagrendje miatt az eredeti Magyarországnak. Hatalmas feketemágus erővel bír, állat, amely ellen nincs segítségem és nem bírom a kínzást elviselni. Közben penitenciásan tisztulnak tovább a nemi csapásaikkal, állatvédőivel az RTL Klubnak, készülve a Főnix utcanépével és Müller spiritisztáival, mely szintén a Sátán népét jelenti, szeretet vallásként feltámadásra, miután a világapokalipszis résztvevői és csapásai helyett székesfehérvári világfeszületre tettek engem a világ minden országának történelmének ismétlése, a világtörténelem teljes egészének végrehajtása közben és után.

Az ATV, melyet szintén a miskolciak rendezték be négy éve kutya berendezése mellett áldoz a miskolci elmeosztállyal koalícióban, gyalázással és kivégzésekkel.Orbán Viktor ezért állott fel titkos megbeszélése után az elmeosztályoknak 1989-ben Nagy Feró Ferencként áldozó Főnixes feketemágusaival és a miskolci elektromos szemű fekete árny börtön kísérettel rendelkező, engem elmeosztályára magára átcserélő Pataky Attilával, Csepregi Éva főszerepében és gyalázata végrehajtásával kezdetével, 1986-ban.

Miután végrehajtották libás történelem kezdetével születésem óta a világmindenség összes szereplője helyetti főszerep végrehajtása mellett, pusztítók miatti gyalázatuk mellett egykori Ázsia előtti emberek lakta birodalom miatti csonkításaikat, bénításaikat, támadásaikat a karmikus kitermeltek miatt azzal, hogy csak a mészárosokat lehet szeretni és tisztelni, miután a vaskommunista az összes szerepét az én áldozásommal letudta, nyitottak liberális elméletével az utcanépnek, mint miskolci Rákóczi tér összes nemi csapásával a világnak, ami azt az Amerikát is jelenti, amit ők rendeztek be szabadság szoborral és a sorozataik szerinti népekkel.

Sasék Sasfészekkel ültek tort az ATV-vel, ünnepelték és elölről kezdték mindazt, amit csernobili legyőzésem után végrehajtottak a gésák miatt a sátoraljaújhelyi Sasfészek berendezésével. A Hunnia börtön TV2-vel ünnepelte az árja mészárlását, fogaik kiszedésével együtt, melyet azóta átvettek a Mészáros utcanépei az általuk kormányra tett patológiákkal együtt. Minden csatorna tort ült és a bibliákat ismételte a sivatagi feketemágus nácik és különféle Pszichografológiai népek, mint a barakkosok fényevéssel történő kitermelésével az általam megírt egykori történelem alapján, fekete zászlós feketemágusaival az ózdi 666 központnak, amelyek a Kelet lírai karájával áldoztak Földanyaként, Vénuszként.

A Talmud tisztátalan lelkei Darnyi Tamásékkal deformációs torzításokat hajtottak végre, mint bal szemem megvakítását a világapokalipszis főszereplőinek Hunnia börtön által létrehozott deformációi miatt, meg a miskolci elmeosztály földöntúli hatalommal gyalázó és mészárló, világkönyvtárát végrehajtó szabadságharcosaival. Az elmeosztályok a csapásokat és szereplőket pátyolgatták, mint az ikerlábas szereplőket és Deák Bill Gyula népét, támadva azért, hogy levágták a lábát, mint testenyészetének a világvégi Időjelek állandó végrehajtóinak a Feketesárkány, kommunista. sárga halál népével együtt.

1995-ben fogadásomra Túri Ferenc a pesti orvosokkal berendezve a miskolci I-es Pszichiátriát a jungista aranysas Máriás napbaöltözött asszonyos elméletet képviselő pszichiáteránek ide hozatalával a szörnyeteg koporsója ötágú csillagos Dávid néven engem áldozó Rákóczi téri feleségével, amelyik kivégzett Müller Péter Sziámiékkal folyamatosan azóta a súlyos elmebetegek és értelmiség legyőző csapásai miatt széttaposva minden részemet a cigányaival, mint romániai elmeosztályával. Egri csillag központ támadását ismételte az I-es Pszichiátria együtt a vaskommunistával, amelyik ismét Varga és Varsányi névvel lezárta a vasfüggönyt előttem, berendezve az egri táncdalfesztivált. Űrpusztítója az iker toronynak, spanyol pusztító Spanyolnátha miskolci berendezettjeivel, Koko István pusztítójával együtt vett részt a család lemészárlásában, amelyik jelenleg ökumenikus Rákóczi tér mellett jótékonykodik Máltai szeretetszolgálat és a többi vallási nép utcanépével együtt. A legyek tort ültek a mulatós műsorok berendezettjeivel együtt, fesztivál ünnepségeket rendeztek, míg Miskolc kocsonyafesztivált, Kata közlekedési kártyát, Csillag és Múzsa díjakat adományozott, valamint berendezte a Bartók operafesztivált a Sziget fesztiválja mellett a Főnix utcanépének, amelyik minden részemet össszezúzta 1986-ban nemi báb létrehozása végett, meggyalázva a miskolci elmeosztályával a médiának anyám és az ő anyja sorsa miatt a győri kapui utcanéppel, berendezve a kukoricázását B.-néjüknek, akit ott támadtak meg Jancsi név kimondása miatt, ugyanis az orosz vas nemi csapások meggyalázták anyámnak az anyját. A miskolci elmeosztály erre már 1971-ben készült a bulgárföldi kukoricás helyére hozott Rima Jeruzsálem és nagypán Pszichografológiai apokalipszisével, amelyekkel fogadtak a szülészeten a sátoraljaújhelyi Révész utcai Hunnia börtön apokalipszisével együtt, köztük a székelyekkel, beduinokkal, rendőrséggel, minden Duna tévé által régi filmekben átdolgozott elmebetegével a világkönyvtár főszereplőinek, köztük II. János Duna tévéjével, , akit vittek a Rákóczi tér Vatikánjába a miskolciaknak, keresztutakat járatva vele, miközben Növényi kezdettel a lengyel történelmet hajtották végre két vasnép kitermelésével bolt és közlekedés fóbiámmal együtt, Fenyő Miklós főszereplő helyetti áldozással. Feketevonattal győzték le, valamint törökökkel és indiaiakkal a lengyel egykori egyházat, amit Miskolc négyszer ismételt az áldozásommal, ugyanúgy, mint a többi ország történelmét, akár egész Oroszországét, tisztíva a csuvasokat, tatárokat, mongolokat, új finn-ugor népet, kozákokat, minden népet, amit eddig Magyarország ellen vezettek a Hunnia börtön vezérkarával.

Lengyelország nem fogja fel, hogy önálló ország, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy alapján megteremtett Istennel, hogy semmi köze nincsen Orbán Viktor Pszichografológiai vas Rákóczi teréhez. Egyedül vannak keresztényként a világban. A többi feketemágus nép, mely Magyarországot jelenti az egész világegyetemben, meg Romániát, amelyik a halálnépeket és a református Talmudosokat jelenti a parabrutális népével, melynek Barátok közt műsorát 1998 óta közvetítették, paraolimpiákat szervezve részükre.

Soros György világ nemi bábelt hoz létre a zsidókkal az egész Földön, űrbábelje mellett az iker tornyos Amerikának, amelyek végtelen kínzással és gyalázással emelkednek születésem óta.

Öt éve várok, hogy valaki segítsen, de eszméletlenségig történő kínzásom történik melleimnél fogva, hatalmas erővel és bábként való vezetésemmel történő penitenciás tisztulásuk történik változatlanul állatvédők és vegetáriánusok szövetségével.

Magyarország az én és árja családom egyetlen nagy közös áldozásával az egész világ tetteit, bűneit végrehajtotta, temetési torünnep és felvonulások,kívánság műsorok megrendezése mellett készülve a földet ért világapokalipszis világ-Magyarországgá nyitására. Teljesen normális ezeknek a mészárosoknak, hogy utolsó emberként gyilkoltak és gyaláztak meg minket, magukat emberként beállítva. Nem bírom tovább a szenvedést, üzenget az elmeosztály a csillagrendnek, meg az egész világnak változatlanul, hogy jöjjenek megmenteni tőle roncs alakban lebontott szájszerkezettel, amit Gór Nagy Mária hajtott végre. Együtt voltak mindvégig, a kommunista a két gyerekemmel történő hosszabbítással, a Hunnia börtön, minden népével a Pszichografológiának, a Talmuddal és a Sátánjukkal, a romániai elmeosztályokkal, az ide tartozó feketemágus népekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mire való a csönd?
  2021-02-14 10:53:52, vasárnap
 
 
A magányosan élő szerzetes remetéhez egyszer emberek jöttek. Megkérdezték tőle:
- Mire való, hogy életed nagy részét itt töltöd el csöndben és magányban?
A remete éppen azzal foglalatoskodott, hogy vizet mert egy ciszternából, az esővíz összegyűjtésére szolgáló mély kútból. Fölfigyelt a kérdésre, s munka közben odaszólt a látogatóknak:
- Nézzetek bele a ciszternába! Mit láttok?
Az emberek kíváncsian körülvették a szerzetest, és próbáltak beletekinteni a mély kútba:
Nem látunk semmit - mondták kisvártatva.
A remete abbahagyta a vízmerítést, pár pillanatnyi csöndet tartott. A látogatók feszülten figyeltek rá, mozdulni sem mertek:
- Most nézzetek bele a kútba egyenként, csöndesen. Mit láttok?
A látogatók érdeklődéssel hajoltak egyenként a kút fölé, s felkiáltottak:
- Saját arcunkat látjuk a kútban!
- Bizony, amíg zavartam a vizet - mondta a remete -, nem láttatok semmit. De a csöndben és a nyugalomban megismeritek önmagatokat.
A látogatók megértették a remete tanítását.
(Erhart Kaestner)
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Kohut Katalin: Az emberi értékrendek
  2021-02-11 04:37:18, csütörtök
 
 

Az emberi értékrendek eredője természetesen az emberség. Ha valakiben ez nem található meg, nem tud fontossági sorrendet sem felállítani azok között a lényeges elvárások, tulajdonságok, vagy erények, fogalmak között, melyek a valódi értékeket jelentik, vagy esetleg nem is ismeri őket. Lehet beszélni hazáról, hitről, szeretetről, szerelemről, de az csak a saját véleménye marad egy olyan állapotban, amikor valaki nem tudja, mit is jelent embernek lenni minden viszontagság, meghurcolás, gyalázat közepette is.

1. Legfontosabb ismérve a békességnek az emberség. Emberként élni, embernek lenni a legmagasabbrendűbb létforma, ami Földön elképzelhető. Az emberi szív elleni merénylet életellenes bűncselekménynek számít.
2. A család, mely az embereket körülveszi, a második legfontosabb, mely nélkül élni lehetetlen. A biztonságérzetet a családban kapja minden gyermek, a felnőttek életvitelének hátterét jelenti.
3. Biztonság, mely azt jelenti, hogy teljes mértékben megbízom a másikban, az életemet rábizhatom, mert soha semmiben nem okoz csalódást létfontosságú érzés, mely a mindannapokhoz, teljesítőképességhez szükséges.
4. Szeretet nélkül, mely elsősorban törődésben, figyelemben, gondoskodásban nyilvánul meg elképzelhetetlen lenne az élet.
5. Barátság, mely azonos érdeklődésű, felfogású, érzésű emberek között jön létre a legnagyobb emberi nagyságok tükröződése.
6. Igazság, mely lehetne az első helyen is az egyik legfontosabb emberi tulajdonság, mert az ember szívtörvényének engedelmeskedve él és ennek megfelelően cselekszik.
7. Szabadság, mely nem állít akadályokat az érvényesülés, a teljes kibontakozás, egészség, tisztesség korlátozásával, szintén az egyik legfontosabb elvárás egy tisztességes országban. A szabadság maga a boldogság, egyfajta szárnyalása a szellemnek, a művészeteknek.
8. Tisztelet az élet képviselői, a más teremtett világból származó, senkinek sem ártó lények felé szintén a legfontosabbak egyikét jelenti.
9. Becsület, mely makulátlan hírnév mellett a szabad életet, tiszta erények megőrzését garantálja elengedhetetlen része az ember működésének.
10. Az egészség az ember természetes velejárója, a hozzá való jogot és elvárást mindenkinek tiszteletben kell tartania, vigyázni rá, mivel tudjuk, hogy az ember soha önmagától nem cselekszik vakmerően, hogy akár még véletlen baleset áldozata is legyen.
11. A zene, az ének a tiszta szívű emberek muzsikája, tehát ezáltal egyetemes összekötő közvetítő a törvényes emberiség szívében.
12. A nyelv, mely tökéletességével csodákra képes, mellette lehetővé teszi a nyelvi játékokat, versek, fogalmazások írását az egyik legfontosabb kifejező eszköze és kommunikációs csodája az embernek.
13. Az irodalom, mely példamutatásokkal, eszmények idealizálásával segíti a gyermeknevelést, a kibontakozását a felnőttséggé érésnek elengedhetetlen része az ismeretanyagoknak.
14. A harmónia minden ember ismérve, mely a színek összhangjában, megjelenésben is megmutatkozik. Az ember jól felismerhető egyszerű, de klasszikus öltözködéséről.
15. A méltóságban ott rejlik a tisztesség, becsület szabadsága, az a tulajdonság, hogy soha semmilyen helyzetben sem kerül megalázó helyzetbe, hivatalos, bírósági, vagy bármilyen törvénnyel kapcsolatos ügyben sem, sem olyan szegénységbe, nyomorba, mely az emberi méltóságot megnyomorítja, vagy ellehetetlenítve megszünteti. Nagy bűn egyetlen ember szándékos nyomorba döntése, életellenes bűncselekménynek számít.
16. Az otthon az a hely, ahol az ember jól érzi magát, ahol egyedül lehet saját szobájában olyan körülmények között, mely az emberi feltételeknek megfelel.
17. A szabad tanulás lehetősége az ember tehetsége szerint elengedhetetlen feltétele egy ország működésének, az emberiség és világ értékeinek megbecsülésével.
18. A munka, mely nemesíti a jellemet, az ember tehetségének megfelelően és szorgalmasan végezve megfizethetetlen, ezért a fizetséget úgy kell meghatározni, hogy a létfenntartás egészséges élelmiszerekkel, otthon költségei mellett az ismeretanyagok gyűjtésére is biztosítva legyen.
19. A törvénynek biztosítani kell minden hatalommal az ember érintetlenségét, szabadságát és emberi erényeit.
20. A haza olyan hely, ahol az ember gondtalanul él és legjobb tudása szerint részt vesz az igazságosság, jogosság megtartásában.

Miskolc, 2021. február 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A giliszta végrendelete
  2021-02-06 08:51:37, szombat
 
  Kohut Katalin: A giliszta végrendelete

,,Meghagyom örökül az egész pórnépnek,
hogy amint vége lesz a böjt idejének,
kivirul a tavasz, új gyökerek nőnek,
ne állja az utat semmiféle tőzeg,
üreg folyosómat örökké őrizzék,
szíveimet porba hamar eltemessék!"

Hallgatója nincsen, a sorsa magányos,
egészsége erős, nincs kórja, ragályos,
de amint kimondta a végső szavakat,
bekapta a béka egy pillanat alatt.

Miskolc, 2021. február 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Egy emberért mindent vállalni kell
  2021-02-05 08:26:36, péntek
 
  "Egy emberért mindent vállalni kell. Egy helyzetért nem." (Popper Péter)

Amíg számunkra egy ember fontos - addig mindent vállalnunk kell érte, és megéri. Ez igazi vállalás. Amikor nem az ember a fontos, hanem a helyzet megtartása: a lakás, a szociális és anyagi biztonság, a látszat, a környezet véleménye - akkor már megalkuvásról van szó. Ez is elvállalható, de csak őszintén, legalább önmagunk előtt. Ne csapjuk be magunkat ürügyekkel: a gyerekek érdekével, erkölcsi aggályokkal, a kímélettel. Gyávaságunk az újrakezdésre, félelmünk a változásoktól és az egyedül maradástól, nehézzé teheti az együttélést, de fenntarthatja. Azonban hazugságra nem lehet alapozni tisztességes kapcsolatot: biztosan összeomlik.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Kohut Katalin: Légyott
  2021-02-04 22:18:24, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Légyott

Irmácska és Béla párbeszédek sora
a búnak felejtő emlékeknek bora.
Az íze savanyú, de nemes, nem lőre,
emberszív kesergő, őszinte és pőre.

,,Irma, Te édes nő, akarsz-e felelni,
miért e lengeség, a ruhád lepelnyi?"
,,Tudod, drága Bélám, azt vettem eszembe,
elcsábítlak ismét, jer a közelembe!'

,,De tudod, Vilmácska, mint az eszem tudom,
a csodás arcodat egyre csak bámulom,
s nem értem, hogy lehetsz okos, szép is egyben,
mindenik szép szavad híven eljegyeztem."

,,Béluci, Béluci, gyengédségre vágyom,
kérdést, feleletet csacsogva kívánom,
de szükség van a léha, titkos kalandokra,
légyottra fogadlak, jöjj ide egy csókra!"

Akkor vették észre, lehet, késő talán,
látta a randevút tán egy egész karám,
teljesen feledték, nyitva van az ablak,
a függöny a szélben a szomszédban ballag.

Miskolc, 2021. február 3.


 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Amír és a legyek
  2021-02-04 15:33:35, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Amír és a legyek

Amír kutya nyelvlógatva
Hűsölt hideg kövön,
Árnyék sincs már, tombol a nyár,
Torka száraz, hörög..

De jó lenne, ha medence
Állna vacka helyett,
Egész nap csak benn feküdne,
Míg szárazság van, meleg.

Álma homoksivatagba
Viszi, hol tűz a nap,
Ég a szőre, hull a könnye,
Sehol sincs kutya-lak,

Már azt hitte, véget ért e
Kínzó földi léte,
Mikor zsongó zsongicsálás
Szállott a fülébe.

Szemét nyitva felpillantott,
S lám a szemtelenek:
Feje körül táncot járnak
Duruzsoló legyek.

Amír kutya elfeledte
Teste kín-melegét,
Háborgatták szent nyugalmát,
Ebből most már elég!

Talpra ugrott, rájuk csapott
Erős jobb mancsával,
Buta legyek fuldokoltak
Amír tányérjában.

"Örülhettek, van már nektek
Saját medencétek!
Igaz, aki úszni nem tud,
Vízbe esni vétek."
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Csudajó
  2021-02-03 19:31:06, szerda
 
  Kohut Katalin: Csudajó

Csudajó házban
Csudajók élnek,
Csudaszép csöppek
Ott mesélnek
Csudaszép mesét
Csudajó lányról,
Csudamód kedves
Jó sárkányról.
Csudajó sárkány
Csudamód éhes,
Harminckét fejnek
Sok az étek.
Csudaszép leány
Csudát művelt
Harminckét fejet
Varrta tűvel.
Csudajó történt
Csudás kaland:
Harminckét fejből
Csak egy maradt.
Csudaszép csöppek
Csak nevetnek,
Csudaszép csudán
Elmerengnek.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2021.01 2021. Február 2021.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.