Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Szilveszteri részvét mulatozása közben a romáknak Miskolccal
  2016-12-31 04:26:01, szombat
 
  Őszinte részvéttel és mély fájdalommal vettem tudomásul Németország lemészárlását a miskolci Bertalan utcai Rákóczi téri trianoni vas népek szörnyű tette miatt Románia teljes egészével együtt, a magyarság legyilkolása és az emberek meggyalázása, megölése miatt a magyar elmeosztályok által a romániai cigánytelepével Oláh Ibolyának Müller Péter Sziámival, új vasnép Babilon létrehozásával a Benkő család helyetti ember támadásuk és Bodorné Ágnes Rákóczi tere helyetti kurvaként történő ember gyalázás születésem óta és az emberek megcsonkítása az utca helyett Keresztöltés Bodor Pókja, Szepes Mária Pán-európai Uniós Ízisz kezdete az áldozásommal Ménesi lírai karámja Kelet népe által, Hunna börtön könyvei világ könyvtárának rajtunk történő végrehajtásával születésem óta Borsod megye helyett. A Hunna Magyarország az orosz pusztítókat fogadta az emberek ellen megmaradása miatt a skizopren elmeosztályoknak, melyek csonkítása és ember gyilkossága születésem óta tart A vILÁG KÖNYVTÁR végrehajtásával rajjtam folyamatosan sorsuk és szerepük helyett az elmeosztályoknak.

Részvétem Angliának a református elmeosztály Sajtos, jelenleg is náluk élősködő reformátusai általi angol nők kicserélése miatt elmeosztályra a Bertalan utca által a börtön Vatikáni Duna tévével képviselt 1956-osok világkönyvtára rajtunk, embereken történő végrehajtása óta minden Varga vasfüggönyös és patikus gyógyszertári dolgozók Őrház patikával kezdődő világ történelmi játéka a vasfüggönyöseivel Miskolcnak. 1956 óta tart a mozikban az ország beavatása a Hunnia filmekbe, Ezek voltak a miskolci Kata kocsmás kommunisták is, amik rajtam hajtották végre és a testvéreimen az összes könyvszereplő skizopren sorsát, minket a börtön és romániai cigányok nyomorgattak, éheztettek, meggyaláztak és kihalattak a miskolci Rákóczi téri pusztítókkal, mint a Keresztesi familiával, Rákóczi téri Kántorral cigány törzseik helyetti ember gyalázásban, melyek filmjeit most kezdik el majd sorozatban áldozásommal születésem óta cigányság beállításával és Rákóczi tere helyett minden Kiss Tábornok utcai avonos ember gyalázásával az Üres szív írás alapján Thilman Lajosával a magyar börtönnek, Huszár Évával Romániából Ómasztáné eperjeles ócska ruháját rám adva gyerekkoromban kezdték sorsát, az egész számat Csepregi Éva népük kivégzőivel tették tönkre Lénártné Jucika másik üres szíves avonos kivégzőivel együtt. Zoltán Erika minden Erikájával a börtönnek skizopren kíséretükkel, az egész TIGÁZ T. Asztalos Ildikó Rákóczi téri helyetti ember mészárlásával Mülleréknek Halász Rózsa Bertalan utcai Halász Jutka feszületesével együtt a börtönből Rózsa férjével, az összes Rózsával, Rózsadombra ment Ménesi cigánytelepének ismétlőivel itt kínzásommal születésem óta Miskolc elvitelével világ gyilkosként szerte a világban, valamennyi börtön karmás helyetti ember mészárlás az értelmiség legyőző nácik helyetti bolt és közlekedési fóbiáimmal, öcsém kivégzésével a Mónika Show Dávid Mónika Miskolc Rákóczi téri börtön pszichiétere által az egész város és kelet és méidája Jeruzsálemnek ünneplése közben Ménesi cigánytelepének. Bohács doktor ember mészárlását, a borsodivánkai elmeosztályával az addigi ember gyilkosoknak, Kecskésekkel, Kupaiékkal együtt való ismétlését a gyilkosok helyetti ember áldozásnak az összes skizoprenje a városnak végig nézte maga helyett, büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek. , Részvétem minden orvosért, akit kivégzett a börtön, mert nem akart embert gyilkolni. Részvétem minden jólélekért, aki azért meghalt, mert minket szeretett.

Mindig elfelejtem, mert nem tudok gondolkozni, hogy a miskolci Bertalan és az újhelyi Révész utcára Miskolc városa születésem óta a mi gyilkosainkat állítja be folyamatosan, akik nálunk voltak Újhelyben, vagy itt, azóta vagy meghaltak, vagy költöznek ide az újabb gyilkosok Müllerékhez, miután rajtunk a gyilkosságaikat ismétlik, s innen termelik ki az egész országból a további elmebetegeket. Ez a média. Innen van Barach a barakkosokkal, a szigetekkel, termékenységi törzsekkel, a család gyilkosaival, csonkítóival, Tótokkal, Ballákkal, Ménesi lírai karámjával, Horvátokkal, Szűcsökkel, az elvitt braziliai képviseletettel, Branyicyzkyékkal, Gyarmati Andrea orvosaival, s mindegyikkel, akik 1995. óta felvonultak Csepregi Éva Rákóczi terével Nagy Annna halál reformátusaival, Mátékkal, Lengyelekkel, Urbánokkal, Szamosvölgyikkel, Simonokkal, az orosz nemi csapásaival a születési kezdetemnek kommunista korok képviselőivel. Hatalmas kíséretük van, ezek mind ott voltak gyerekkoromban és születésemkor nálunk engem áldozva Miskolccal.
Tóth Kecskéssel kezdtek, Tóth atyafiakként ismételte már a média őket, annyi tóth kivégzőnk van.
Derláné Éva óvónőivel, és Kolcza Mária, Moldován Nóra, Fejel Ankó Károlyfalváról, Soósék, Nagy István és felsorolhatatlan kislánygyilkos vonul már 59 éve a miskolci Rákóczi tértől külföldre kivégzőjeként az embereknek, meg el a megyéből tovább szaporodva születésem óta, egyetemen tanuló ember gyilkos gyerekekkel, meg az autistákkal.
A Juhász külföldre ment ember gyilkosok Farkassal szintén a mi gyilkosaink között vannak már megöregedve Simon Perez népével együtt, egész Kelettel, amivel együtt ismételt Orbán Viktor Babiloni cserépkor szerint. Az összes 1956-os szabadságharcos Hunnia börtön Duda kezdetével a Révész utcának embergyilkosként lett az utcába állítva a rendőrséggel együtt, Vartnalékkal, Sándorokkal, Nagy Istvánokkal, Szabó Istvánokkal, az összes Szabójával a városnak, mint a Kovácsokkal, Nemes nevekkel, Erdeiekkel most állították be a kivégzőinket a börtön utcájába, Takácsokkal, melyek helyett végig minket támadtak, mint születési kezdet ember áldozói helyett. Orbán Viktor szülei a cigánysággal vannak ide beállítva ember gyilkosként a város tudtával, neki közvetít a Rákóczi téri média az összes csatornájával a tatárdombi kivégzőknek.
Ménesi van hosszabbításaként idehozva Bodor pusztító kivégzőihez, amivel kezdtek helyette történő anyám fogainak kiszedésével, engem kurvázó médiájával Miskolcnak. A világ könyvtárát a Hunnia börtönnek Visnyei egyetemi dolgozó ember gyilkosainak 1971-es beállításakor kezdték el a Bertalan utcai skizopreneknek az összes elmeosztályával az országnak. Ez a média, Sátán és a Hunnia ibörtön népe ember csonkítókkal, gyilkosokkal, ember gyalázó Rákóczi térrel. Jeruzsálemmel. Mártírrá tették a Hunnia börtönt ember gyilkosként a világ könyvtárával, Vatikánnal, meg az olaszliszkai Benkő támadókat Uniós központokkal, meg a zsidókat, mint akik embergyilkosként ide vannak beállítva a Balogh cigánysággal és Indiai Joséval együtt, Hornyákékkal a Józsefvárosból, amit Dollyval már fejre támadókkal folytattak a nácikkal és a Rákóczi tér teljes egészével. A fekete sárkány Bodor-Ízisz fogtalanító Keresztöltés kezdetét az anyám fogainak kiszedőjeként a Rákóczi tér helyett az utcájával - megölte. Bodor-Ízisz a new worky magyar gyilkosok iker tornyos létrehozójaként már nincs többé, de Amerikai barakkosok védik a születésem óta minket áldozó népet. . Én itt vagyok 18 éve a gyilkosaim utcájában, a médiával termelik ki innen a Szűcsöket, sztárnak a Tóthokat, Bocskorékkal, Palikkal már körbejárták a világot, mint anyám támadóinak beállítóival, az orosz medvekor képviselőjével együtt, s mivel elmebetegek a Kiliánban a gyerekeimet támadták meg helyettük, mint Marsi Anikó helyett. Ez a skizopreneknek mint világ könyvtár tulajdonosainak természetes születésem óta, hogy a Kohut család gyilkosainak a névtárán mennek körbe forgószélként Vass Tibor borsodi Időjelek megadóival folyamatosan. Németország teljes egésze embergyilkos a Bertalan utcai ember áldozókkal létrehozva Kelet és cigányság egyetlen áldozással történő emberré emelésével születésem óta Ágnes asszonya helyett a Pszichének Bodornéval minden Ágnes beállítva. Az adventisták filmekben beállították a világ történelmét, háborúkat, benne a magyar nevekkel, mondatokkal, szembesítés miatt. Ebben a miskolci Rákóczi tér az ózdi Csillagok háborújával nem szerepelt, ezért gondolta a Rákóczi tér, hogy olyat tesz, amit többé nem felejt el a világ, lemészárolja az egész világot Csepregi Éva tisztátalan lélek jeruzsálemi csapásaival.

Ezek között élek 18 éve már, azóta ismétlik rajtam folyamatosan a kapott betegségeiket 1983. óta.

Bodorné, Ménesi és a cigánytelepük olyat hajtott végre születésem óta a kommunistáival az utcának, minden sátánistájukkal és börtöngyilkosukkal, amit nem lehet feldolgozni, sem túltenni magát az embernek. A Bertalan és Révész utcai gyilkosaikként beállított jeruzsálemi csapások sorsát folyamatosan média politikaként ismételték születésem óta Müller Péter romániai sátánistáival, Balázsné utcanépével, a tatárdombi Ízisz pusztító cigánytelepével Ménesinek, Csepregi Éva Bodornéval berendezett mészáros kivégzőjével a méhem gyalázójának, az ezer éves börtön sátánnal, amelyik legyőzött engem Csernobilkor. A Sátán tette azt mutatja, hogy Jeruzsálem már az embereket is végleg le akarta ölni Európában.Húsz éve haldoklom, nyakamban a világ sátánjával, amiért megtámadott Müller Péter és a II-es elme népe ismétlésben is, az összes világ könyvtárral, míg a város nyomorba és gondnokság alá helyezett a Szörnyeteg koporsója Dávid Mónikája által Sátoraljaújhelynek, melyek nyolcvan éve járnak végig a világon kivégezve mindenkit kivonulása idejére. Méhemben Bodor Ágnes pókja az egészségügye által belém döfött katéterével a Rákóczi térnek, mert kivágták az asszonyok hólyagjait mészáros kíséretükkel, megkínozva, megcsonkítva mindenkit, mellem alatt Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója körben cipel, mint egy állatot 18 éve Sátán feleségeként az egész megye tudtával, nyomorgatásommal, áldozásukkal az utcalányaikkal. tódőmben a hatvanas évek elején kezdett világ apokalipszisből Tina Turner elektromos istene, bal szememben a talmud iszonyata, számban Csepregi Éva mészárosának mozgó dögje, füleimben és fejemben a II-es elme polip formájú agybénítójával Dudás Sándor születésem óta minket gyilkoló olajfák költője helyett ismétlésben is, két karomban a Rákóczi tér nemi gyalázóinak csapása angyalként való legyőzésem miatt Mary Zsuzsa helyett az Időjelekből. Bukok fel, feküdtem majdnem húsz évig, hatalmas erő kell ahhoz, hogy ebédelni el tudjak menni, rejtegetve hatalmas Bodorné hasamat húsz éve, arcom alján dudorként Gábor Zsazsa szőke népe helyetti Müller Péter fekete mágus csapása, két szemhéjamban az Időjelek Árvay Róza rokonság és színészként beállítottak miatti fekete mágus csapással, orromban Szelep Időjelek szaglás elvevőjével, két lábamban elektromos csapásával Gyöngyösi ember áldozó helyetti parkinson kórnak, amit 1997-ben kaptam a Bertalan utcától, két combom felül eldeformálva Dévényi Erzsébet Rákóczi téri combja miatt 1983. óta, amikor mondták többen, hogy őt választották ki valamire, az én áldozásommal Sátoraljajhelyen, homlokom közepén és minden elektromos lényekhez tartozó csakra központnak nevezett egykori népek helyetti fekete mágus rontások, hogy át ne változzak a Rákóczi tértől megmenekülve, ezért állandó migrén gyötört a Kiliánban, de allergiás vagyok minden gyógyszerre, méreganyagra emberként, mindegyik mellékhatása kijön rajtam. A gyomromban Szenes Andrea szenes cigány miatti eleven csapás az egri ZIZI Magazin rajta miatt, amin egy horkoló pókformát ábrázoltak, amiért gyomornedv megkötőt kell szednem, ha nem veszem be az elmeosztályok gyógyszerét, hatalmasra dagadok Müller Péterék cigányai által, a Rákóczi téri cigányaival Miskolcnak, amik mozognak rajtam 2004-es koldulásom Nikkelné Rákóczi téri orosz nemi gyalázó három gyerekesként születésem óta áldozva minket az orosz felszabadító hadserege helyett - általi miatti pszichiátriájára rendelt a Bertalan utca népe kínzásom alatt Liptai Klaudia népe által a jelenlegi médiából Brazilia helyett, meg a vasfüggönyösök sorsa ismétlésekor, , anyám és a két gyerekem ember gyilkossá tételével velük történő II-es elméjére szállítójával Szabónak, a Tompalátásnak az Időjelekből, akinek a pszichiáterei azt mondták, hogy én vagyok a skizopren az utca helyett.
. Müller Péter és a romániai sátánisták a Révész és Bertalan utcai embergyilkosok helyett kiszedték a fogaimat Müller Péterrel, majd itt kb. nyolc éve mindkét bokámon mély sebet ejtve tönkre tették a lábaimat, melyeket egyébként is eldeformáltak fiatal koromban a kínai történelem kezdetektől való ismétlésekor Ritoók Zsigmond könyve alapján. A Bertalan utcai ember gyilkosok Király utcai berendezés mellett a könyveiket zsákban kitették, miután rajtam végrehajtották, mint elmeosztály skizoprenjei, így mennek el innen folyamatosan születésem óta. Sólyom politikus helyett atlantiszi kornál járva vették el először a hangomat, majd 1991-es Fecske Csaba jeruzsálemi elmebeteg miatti kivégzésemkor, mert a Bertalan utcai ember gyilkosok már 130 éve járnak végig az emberek támadásával maguk helyett a Rákóczi térrel. 2004-es II-es elmére történő szállításomkor a skizoprenek helyett, ahová berendezték Pogánynét elmebetegként körbeugrálva, akinek a fia helyett kivégeztek, mint az összes Ferenc emelője fordított tükörrással járó tűzoltóság mellett ismételve rajtunk Balázs Fecó, Nagy Feró és valamennyi Rákóczi téri Időjelek megadó szerepét. A világgyilkos pszichiáterek azt mondták a gyerekeimnek, mint a szombathelyi Tóth, Tűzkő Judit, a füves utcanép emelője a gyilkolásunkkal, öcsém kivégzője a füves és alkoholista skizoprenek helyett, hogy én súlyos skizopren elmebeteg vagyok, holott soha senkivel a pszichiáterek közül nem beszéltem, csak a jungista tatárdombi ufós Viciiánné helyett pszichiátriára terápiára hívó Dávid Mónika férjével, ahol a pesti orvosok berendezték azokat, akik helyett születésem óta engem áldoztak, mint harcosai helyett a spanyol pusztítónak Leninvárosból és Annáival a kommunista korok szereplőinek. 1997-ben befulladtam Szenes Andrea helyetti kivégzésemkor, a mentősök beszállítottak Szeleppel az Időjelekből az elmeosztályára, ahol az elmeosztály már a miskolci cigánytelep helyett gyilkolt le, ment végig a nővéri kar a cigánytelepek névtárán, ez mind romániai rima Jeruzsálemes utcanépet jelent Bodorné Ágnes népeként, akinek a népe gyilkolt közben.
2001-ben segítséget kértem a Nyírő Gyula kórháztól, ahol nagymama gyilkosa, Almási volt a pszichiáter és Német rokkantjelzéssel járó ember gyilkos főorvos, az elmebetegek 130 éves emberiség felszámolói Kecskésekkel együtt idetartoznak. Papíron ők agyi defectesnek írtak le Dudások helyett, akik ide vannak téve születési embergyilkosként rima Jeruzsálemként a Révész és Bertalan utcákba. Skizoprenek, kíséretük van, azt teszik, amit az istenük akar. Dudásné kiabálta Karcsán férjhez adásomkor, hogy mi vagyunk a kukó cigányok, akik hatalmas palotát építettek az összes cigányával Indiának Romániában.
Eutanáziát kértem az orvosoktól, de csak nevettek azon, hogy Szelep szállított be a kórházba.
2004-es kórházi kivégzésemkor Müller Péter romániai cigánytelepe helyett Müllerék végleg elvették a hangomat torkomba küldött csapásukkal. Befejezték a beat, hippi, punkkkal kezdődő és a Szomorú vasárnap náci és zsidó emberi szív tisztasága miatti gyilkolással kezdett világ pusztításukat a mindenféle harmónia, szépség, zene, jóság, emberség, szorgalom és minden emberi tulajdonság miatti mészárosok. Utána tovább mentek az utcai berendezéssel ismételve anyám anyjának a sorsát, akit az utcába tett orosz felszabadító hadsereg meggyalázott bevonulásakor rajtam, kitették utána az Erdei nevet. A gyalázatot a skizoprenek helyett végig az Ágnesek Mülller Péter Sziámi romániai elmeosztálya sátánistáival hajtotta végre az összes pszichiáterével az országnak nyolcvan éve.

. De én ennyi bajjal Miskolc városában ötven százalékos, majd rehabilitációs voltam világ feszületesként, míg a csapásai a városnak a médiából játszik Íziszesdit, Jeruzsálem csapásainak leszállításakor Nagy Anna színésznővé tett halál református helyett emberekre, a lányommal tartott el Magyarország, miközben velem fizettette meg a világ gyilkos Bertalan utca Simon Ilona simontornyi elmeosztályával a házfelújítási és az elmaradt vízdíját a skizopren ember gyilkosoknak, akik autóval járnak, folyamatosan újítanak, szaporodnak, tanulnak egyetemen, főiskolán, elköltöznek családi házakat építve, majd jönnek az újabb emberiség ellenes gyilkosok sorsukat és betegségüket rajtam végrehajtva gyalázatával Ménesi romániai cigánytelepének születési kezdetemmel a lírai karámmal Ágnes asszonyai helyetti ember áldozásával a Rákóczi térnek.

Ménesi Romániával és a roma médiával 1989. óta hosszabbítja a vasfüggönyök lírai karámjának emberiség felszámolását és meggyalázását. Bodorné miatt 1983-ban a gyerekeimet is megtámadták, hogy ne szeressenek engem, ahogyan anyámat születésünkkor, hogy ne tudjon minket szeretni a börtön Simon Éva kezdetével az elmeosztályoknak, , de Szelep a II-es elméről hisztije miatt már hamarabb megtámadták a lányomat, mint testenyészeti Időjelek megadója a börtönből helyett, bal szemem megrontásával a Talmudos Darnyiék által. Dr. Truppolai patológikus lény csúfolódott, hogy ő is ember, mert kértem, hogy hagyjon békét nekünk, mert mi vagyunk az utolsó emberi család Borsodban. A tik sem vagytok magyarok szirmabesenyői berendezés romániai szociális munkásai helyett támadtak rám 1998-ban, majd olvastatták velem Szelep Időjelek megjelenése, bal szemem ismételt megtámadása után Müllerék elmeosztályával Nagy Anna helyett a trianoni darabokra esett Bibliáját a református debrecenieknek és a jehováknak, vagyis az egész világnak, századismétlésben, áthozva a romániai 666 elmeosztályát. A II-es elmeosztály számolta fel az előző múltját az oroszoknak, Ázsiának, a hét hegyi maradvány népének egy kivételével megcsúfolva és meggyalázva mindenkit. Bárkibe belép, Szulák Andrea halál világát is űrhajóval járó 666 népével ő hozta létre. Hangyák helyett képes megölni bárkit, erről szól a világ történelme ezer éve.

1998-ban két havi nyugalmat engedélyezve nekem támadott rám Bodorné népe csípőcsontom kikötésével Varsányi-Varga vasfüggönyösök helyett, Őrház patika elé téve a magában beszélő skizoprent, mivel valamennyien azok a városban, mint világ-könyvtár képviselői. Az összes vasfüggönyös helyett legyilkoltak, gyaláztak közben Ménesi romái, Bodorné Ágnes valamennyi Rákóczi téri prostituáltja helyett ismétlésben, hozva ide az elvált asszonyait a Szűcsöknek, Horvátoknak, mert börtön volt a férjük, ugyanígy mentek végig az egész városon, Bodrogköz falvain, Kiss Tábornok utcaiak közreműködésével, a fejre támadóim kivitelével Pestre. Ili, az ezer éves karmikus vasfüggönyös óvónő, születésem óta ember gyilkosságból börtönnel helyettem élő kivégző kísérettel jár, már meghalt egy néni az otthonban, ahová már mehet a jövő héten jólétbe a ki a legszebb a világon meg nem érdemelt börtön élete után ember áldozással. Ménesi Rákóczi téri cigányai Kati neveket felvéve kiabálták a megyei kórházban, hogy nem kurvák, kurvaként beszállítva engem Bodorné Ágnes világ gyalázó Rákóczi tere helyett, akár a Hársfalvi Keresztesi Rákóczi téri hosszabbítása a romániai elmének a szlovák tótokkal együtt. Saját a Rákóczi téri cigánytelep, amitől Kriza Ákos tisztítja őket. Így ázok be helyettük, itt vannak körben rajtam, mozognak rajtam és cipelnek a Mónika Show születésem óta Rákóczi tér helyett gyilkoló romániai elmeosztályával. 1998-ban Lázár miatt gyilkoltak tovább, akik kivégezték nagyapát 1961-ben a II-es elmeosztállyal, azóta zabál, mulat, jól él Borsod megye, utazgat a világon, míg a Bertalan és Révész utcai média felszámolta és meggyalázta az embereket a világ népeivel együtt. A polgármesteri hivatal eltartja közgyóggyal és jólétben az emberiség felszámolóit. Az amerikai rokonság felvilágosítja őket jogaikról, hogy mint háborús árváknak jár nekik minden.

Bodorné Ágnes kivégzése lánya pók népe által 21 éve ismétlődik a méhem gyalázásával, kínzásommal éjjel-nappal, Ménesi sátánistáival és Müller Péter cigányaival a II-es elmeosztály bennem lévő Miglécz Gabriella és Szelep rokonságuk helyett születésem óta engem gyilkoló elmeosztályukkal, a halál református helyetti Nagy Annájuk helyetti jeruzsálemi csapások ránk szállítása, ismételt nyomorba döntése Miskolc városával. Végtelen a gyászom az általuk megölt emberek miatt Ménesi romániai médiája által az elmeosztályokról nyolcvan éve már. Az egész Bertalan és újhelyi Révész utca embergyilkosokból lett összerakva, embereken hajtották végre a jeruzsálemi apokalipszist a börtönnel karmájával együtt és a jelenlegi ember gyilkosság vérében fürdő médiával miskolci Rákóczi tér teljes egészével, minden három gyerekesével a Rákóczi térnek születésünk óta.


A világ az emberek gyilkosait gyászolja, mint Cipőt, magyarság és emberek felszámolóját az utcából,meg Bajor Imrét, a bajor nép átcserélőjét elmeosztályára a Nemes névvel nemesi elmebetegekre.

Bodorné Ágnes már 59 éve tisztul embervérből a jeruzsálemi prostituáltakkal, a Szabó családjával az ezer éves börtön azkéta ünnepi cirkusz főszereplője helyetti kivégzésemmel Mülleréknek, összes református emelésével a Bertalan utca által vas-Magyarországként. Minden betegségem a Rákóczi téri világ gyilkosoké. ismétlésben is, Müllerék által a gyerekek tönkre tevésével, minden bank általuk történő létrehozása mellett.

Ménesi médiája végigment az utcai listán Nagy Feró Kata kocsmás kommunista berendezésével a Csepregi Éva bárány Rákóczi terének, a nácikkal, valamennyi innen származó csapással, nem számítanak büntetésre, természetes pár kivételével az emberek meggyalázása helyettük, mint Jakubcsek Gabriellának az összes Gabriellával. A nácik értelmiség legyőzőit Müller Péter vitte politikusnak, helyettük minket gyilkolt azért, amit elkövettek. Müller Péternek és az utcanépének, amik nyolcvan éve gyilkolták le a magyarokat folyamatosan és az embereket Gábor Zsazsa óta támadják a két utcai berendezéssel mindegy, mert döglegyek és sátánisták, nem lehet nekik visszaadni, sem a Rákóczi téri lírai karám médiájának, költőinek, íróinak a börtönből, sem a magyar skizopren elmeosztályoknak pszichiátereikkel együtt.

Hatalmas veszteségeimet lehetetlen feldolgozni. Miskolc tette a világ Rákóczi tereivel iszonyat Miskolc teljes egészével az elvitt könyvtulajdonosokkal együtt Európa országaiba, Amerikába, Ausztráliába. Az egyházak már beírták nemesnek az anyakönyvekbe az utcanépet.

Miglécz és Szelep II-es elmeosztálya, melyek születésük óta helyettem élnek további jó puffadást kívánva nekem, elmebetegezve az embert maguk helyett a világ összes könyvét 1961.óta rajtunk végrehajtotta Visnyei Bertalan utcai börtön Hunnia berendezésében a világ országainak átcserélésével, feszületre tételemmel a vallási börtön Jézusok helyett. Az analfabéta romániai vasparasztok, melyeket Miskolc kommunistáival folyamatosan kitermelt jelenleg nyelvrombolás miatt az írókat és költőket jelenti. Miskolc Gábor Zsazsa óta támadta meg az embereket az elmeosztályok helyett, azóta gyilkol sorsukat elhordoztatva, majd 1956-ban a kommunista korok egymás utáni végrehajtásával elölről kezdte a romániai reformátusokkal az emberek gyilkolását a Révész és Bertalan utca.

Őszinte részvétem azoknak, akik még élnek és a II-es elmeosztálya Borsodnak meggyalázta őket, mint a miskolci volt bírót, K.Istvánt azért, mert sajnált engem. A helyi újságok őt ítélték el, az Új Bekezdés költői nem álltak ki mellette, mint védett II-es elme elmebetegei az Időjelekből testenyészetként. Az egész megye árnyékokkal és legyekkel került berendezésre, az itteni gyilkosságom Medúza miatt is Pogány Balázs légy miatt történik 1998. óta Dávid Mónika Mónika Show Rákóczi téri hosszabbítás kivégzőivel. K. Istvánt egy vers miatt gyalázta meg Malek II-es elme szellemóriása, belélépett és meztelenül kivitte az utcára. Nem tudtam rajta segíteni, mert én is ugyanígy vagyok. Az egész megyét ő rendezte be a romániai elmeosztályokkal együtt.

Nem mulathat Európa a hatalmas veszteség miatt, amit Miskolc a lírai karámmal okozott, ennek csak Woode Allen nemi csapásai francia zsidókkal, ortodoxokkal, szerbekkel, japán és olasz, orosz Rákóczi terekkel. meg , kelet teljes egésze, a romániai parabrutális béka formában ábrázolt Ágnes asszonyok helyetti gyilkosok örülnek. A Rákóczi téri média az egész világ felett uralkodik

A II-es elme Oláh Ibolya nemi csapásaival meggyalázta az egész országot. A sorozatokban bemutatott népek tisztulnak ember áldozással Révész utcai Varhola berendezés szerint.

Én nem ünneplek semmit, mint ahogyan az izraeli legyek emelésekor elvettek tőlünk mindent a roma Nyomorultak kezdetével a Rákóczi téri médiának, nincs ünnepem az emberek és Európa borsodiak által Chiccolinonával lepedővel letakart borsodi gyalázata óta valamennyi keleti zsidó kislány áldozásával. Ki kell tűzni a német és magyar zászlót a fekete gyászlobogóval, ez maradt. A megmaradt embereket össze kell szedni és biztonságos helyre vinni, ők jelentik az életet a földön.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Andrej Duda és a kamionosok skizopren könyvekkel szabadon
  2016-12-30 16:55:58, péntek
 
  Németországot Miskolc rendezte be jeruzsálemi zsidókkal. Andrej Duda politikus gyászszertartást szervez a merénylet miatt, mint Révész utcai Hunnia börtön emberiség felszámolója. Mozik berendezésével volt beavatott a magyar filmekbe Miskolc börtöne, Karádi Katalin zenészei, akik gyalázattal tisztulnak, A börtön miskolci Duna tévé Meseutójához tartozik a Duda név a jeruzsálemi apokalipszisben ember áldozással a magyarok felszámolása után, sőt az övék a Bertalan utcai világkönyvtár is valamennyi élővilág és környezetellenes csapással, melyekkel eljártak minket folyamatosan. Húsz éve közvetít nekik a börtön média magyar régi filmeket német felirattal, sőt nevettek a tatárdombi Piroska és farkas találkozáson is a miskolci II-es elme közvetítésében, vagyis ember áldozók, a cigányság és keleti tisztítói egyetlen nagy közös áldozásban a Rákóczi téri Ágnes asszony helyetti kislányáldozók.

A Lengyelországban élő Urban kamionsofőr születésem óta engem áldoz Lengyel név és Urbán név berendezésével, sőt nekik kellett volna a részleteket megfigyelni és az apokalipszisüket visszaszámlálni. Az emberiség ellenes Magyarország és emberek felszámolói tömegeket mozgósítanak, olyan kamionosokkal, mint a szomszédban az egyiptomi korokat berendező Simontornyi elmeosztály. Még sokáig tart a borsodiak mártír játéka, mert nem mártír egy emberiség ellenes börtön csapás. Már régóta tart a Rákóczi téri kormánynál és médiánál, hogy az ember gyilkosokkal gyásznapot tartanak halálukkor mártírokként feltüntetve őket. Az elmeosztály harcol elméletben egymás ellen, kivéve a keleti elmeosztályokat, azok minket áldoznak maguk helyett. Ezt kell világbíróság elé vinni és a német zsidók kivonultatását elkezdeni Keletre Bertalan utcai berendezettekként.

Ez ugyanolyan visszás és kettős dolog, az igazságot kell kihámozni belőle, mint hogy a tatárdombi ikertorony ikerházában történtek miatt az amerikai ikertornya a pusztítónak, aki a borsodi cigánysággal magyarokat és embereket végzett ki a new yorki Rákóczi térrel, Időjelek megadóival, ufós római egyházas elmeosztállyal és Braun vörös botos Talmudként könyvben kiadott zsidóival.
Barakk Obama a Bertalan utcai barakkos zsidókat képviselte az egész világ tudtával, japán idejött Rákóczi tér üdvözli és együtt érez Magyarország és az emberek felszámolóival. Kelet emberek áldozásával harcol az elmeosztályokkal, az orosz Rákóczi tereivel Miskolcnak kommunizmust és mindenféle vallás létrehozását, feszületre téve az embereket a Hunnia börtöne helyett Miskolcnak, ugyanez a Pán-európai uniója Tóth Kecskés Katalinnak és a Kecskéseknek Babilonjával a világ-Magyarország 666 népének, az összes hozzájuk tartozó országgal. Valamennyien Ágnes asszonya helyett engem áldoztak meg születésem óta az összes pusztítójával Távol-Keletnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Túlvilági életről gondolkozás
  2016-12-29 23:21:38, csütörtök
 
  Egy biztos, hogy én, mint ember, illetve lettem volna egyszeri és megismételhetetlen élettel rendelkezem, ha meghalok, testem elporlad a földben. Senki sem hitte, hogy az embereket az elmeosztályok és a börtön legyilkolja a világon, ezért mesélték el az életüket nekem kiskoromban.

A sátán népei között két lehetőség van: az árnyéktest és a fekete lélek. Az árnyéktesttel bírók halálukkor kiszállnak a testből, átmennek a feketeség halottjai közé, onnan születnek újra meg tetteik szerinti sorsra. Így születnek meg a betegek, sánták, vakok, különféle betegségek mellett. Ha az egészségügy kiszedi valamelyik szervüket, nem tudnak kiszállni a testből és újra megszületni, mert olyanok ők, mint a testenyészetként világ végét megadók feszületese, akinek a fekete testének egy lába van. Emiatt, illetve a lába elvesztése miatt a látható világban nagyon sok lábat levágott a Mónika show Szörnyeteg koporsója, amelyik minden betegség miatt másokat támad. Ő fél lábbal lett megrajzolva egy zöld tollas teremtő által, amiért magyar életműdíjas lett, bár a világ végét már többször megadta, megérdemelte a jólétet.

A fekete lélekkel születők testét halálukkor elhagyja a lélek, van saját mennyországuk, ahogyan elnevezték több, mint ezer éve, sötétségben vannak megszületésükig. A lélek az egész testet jelenti minden szervével, ha megcsonkítják, nem tud újra testet ölteni. Szenved.

Akiket elégetnek, megszűnnek örökre karmájuktól. A régi igazi zeneszerzőket, mint a németeket Medúza miatt a borsodi nácik szibériai jégbarlangokba vitték megölni. Ugyanígy megölték Fábry szórakoztató műsorában bemutatottak szerint a régi cigány hegedűsöket, mert kellett az Időjelek testenyészetének az új magyar kurózium, mint állandó Időjelek megadói a börtönnel. Ezeknek ad otthont a magyar kormány új művészeti palotával és az embereken való vas apokalipszis végrehajtóinak. Áder János Katikaként áldozásomból ismét kinevezésre került Müllerék által.

A labor népek is egyszeri életűek, mint a média egykori népe, amik miatt támadtak Müllerék, hogy eljátsszák a szerepüket és el kell menniük. Neoton miatt támadott a II-es elmeosztálya a világnak Borsodból, mert elbúcsúzott az énekes, mielőtt megszűnt. Azóta hosszabbítja elhordoztatva az emberekkel a Rákóczi téri Illésékkel kezdődő apokaliptikus csapások életét.

Az árnyékok, mint a miskolci Árnyékoskert láthatóban nagyon szépek, ilyen az egész színész világ, nekik nincs másik világuk, megmaradnak a másvilágban, mint fénytestek.

A börtön népéé szinte az összes betegsége a világnak, őket tették be Szepes Mária Pszichografológiájába karmikus okkultista elme és lelki betegségekkel, melyeken az áldozásommal Ágnes helyett folyamatosan mentek végig születésem óta pusztítók beállításával a II-es elmeosztály által Weöresék begyűjtésével Távol-Keletről. A börtön betegségeit Szepes felsorolta, mint törések, idegbetegség, őrültség, elmebetegségek, ferde hajlamok. Beletette a könyvbe elmebetegségeként a II-es elmének a cigarettáját is. Látható volt a filmekben, hogy a borsodi nácik ugyanúgy cigiztek, mint az amerikai kávés elmeosztály, meg az orosz felmentő Rákóczi tér borsodi serege. Ezért szoknak le a cigiről a Bertalan utcai 666 vallásai, mint sátán cigarettájáról.
Bennem van 1986. óta, minden próbálkozásom sikertelenné vált emiatt. Orbán a Pszichografológia könyvéhez érve a Hunnia börtön 1956-os szabadságharcosainak befejezése után az áldozásommal már majdnem mindenkit leszoktattak a cigiről, dohányboltokat üzemeltet a Bertalan utcai jeruzsálemi apokalipszisével.

A Pszichografológia születésem óta tart a világ összes börtön bűnözőjének betegségei miatti áldozásommal, végtelen, valamennyi festő, művész, diktátor, náci és a zsidó keleti népek benne vannak a könyvben a II-es elme által létrehozott trianoni 666 Babilonjával együtt, Egyiptommal, ötágú, hatágú csillagosokkal, egész kelettel és valamennyi cigányság emberré nemesítésével, mely Simon Éva börtön karmikus helyetti szenvedtetésemmel kezdődött, végig haladva a világ összes elmetegén, megmentésükkel, tisztításukkal, melynek soha nem lesz vége. Beletették a Vörös Oroszlánt Hermésszel, Salem zsidó népet, pusztítókat nap és holdjellel, szfinxet, amit Ady lírai karámból átírt könnyek szfinx asszonyára, mint apokalipszist író a miskolciakkal, amit Fábry mutatott be, hogy rajtam hogyan hajtották végre pondrókkal minden testrészemen a tatárdombi ikerházban szórakozásukra. Ez a II-es elmeosztálya a világnak. Szepes Mária viszont Ízisz kis és nagyszentélyeként dolgozta ki a szfinxet, aki orvosokat leplez.

A II-es elmeosztály meggyalázta az embereket a barakkos legyek és tatádombi lakásban lévő és felrobbant sünök miatt. Így támadta meg a torkomat, mikor befulladtam 1997-ben Szenes Andrea horkolása miatt, akinek a nevéből szenes cigányságot hoztak létre állandó temetőiként a meggyalázottaknak. Unalmukban megházasodnak, meghalnak, felveszi az asszony az özvegyi nyugdíjat, nagy családit, ekkor a halott kimászik a sírból és együtt élnek tovább, ahogyan Orbán egyszer bemutatta.

Az örök életű aranyemberek eredeti kora megszűnt a börtön meggyalázása által, ezt írtam meg a Menyegző című versben egykori történelemként, hogyan teremtődtek az aranyemberek. Azóta a rózsakeresztesek keresik az örök élet titkát, de mivel fekete mágusai a börtönnek, mindig gyilkosság a vége.

A világ országainak nagy részét a börtön hozta létre, ezért betegek és rossz természetűek, róluk szólnak a könyvek, filmek, gyilkosságok. Ezer éve játszanak vallási apokalipszist mindig újra ébredő játszótérrel, amit Bródy János kezdett el Ágnes asszonya helyett Romániának az én beöltöztetésemmel magyar hintás kislánynak. Az elmeosztály végig azért támadott minket, mert a börtön hibásan hozta létre őket. Ezer éves karmikusak, gyilkosok, akik általában a politikusokat, börtönök népét jelentik. Ezek helyett gyilkolta le az embereket a Mónika Show Dávid Mónika sátoraljaújhelyi berendezésével nyolcvan éve. A perverzek, fajtalankodók, pulyaszeplősítők, leszbik és buzik a II-es elmeosztályé az egész világon, amikkel kezdett születésemkor emelésükkel papokká, vallási vezetőkké, tanárokká, színészekké az egész világon.

A börtön népe meghal és szürke ködként távozik egy sötét lyukon keresztül egy fényvilágba, ahol a gyilkosok vannak, s várakoznak az ismételt megszületésre szerepek és előre kiadott sorsuk alapján, vagyis feladattal születnek meg, amit végre is hajtanak. Az egész megjelenésük sötét és kellemetlen látvány. Nincsen személyiségük, mint Vona Gábornak és Ádám és Éva népének.
Müllerék megáldozták az embereket a börtön helyett, könyveiket a II-es elmével végrehajtva rajtuk, nem tudva mit kezdeni magukkal, ittak és házasodtak, meg dőzsöltek.

Ez történik itt 130 éve, szegény gyilkosokat, elmebetegeket emelik szerte a világon, mint védett népeket politikussá, színésszé, énekessé, értelmiséggé téve a világ ellenes csapásokat. De már ez volt Napóleon, ez volt orosz Katalin cárnő, ez volt minden nemesi nép és mindenféle izmus, amit a börtön létrehozott, így került Miskolcra a kommunisták Kata kocsmája mellé a Lila kocsmája a cseremisz pusztítónak, a nácik és orosz felszabadító hadsereg az 1956-os börtön lázadókkal hatalmas Rákóczi téri csürhe mellett, amit közösen a II-es elme médiájával emberek áldozásával politikaként hajtottak végre születésem óta Miskolc város világ könyvtárával az egész világ helyetti feszületemmel, a börtön Tótjainak kezdetével a Bertalan utcában.

Ha szabadságot akartak volna a Hunnia börtön lírai karámjai, akik a könyveket megírták Varjú szín berendezésnek, elmondhatták volna bármikor az igazságot. De amit én tudtam az egykori világról és elégették az egykori jehova debreceni focizó kutyái és az újhelyi temetői szellemvilág által íródott meg addig, míg Csepregi Évához értek ismét azzal, hogy ondó neki a sejtorvosság, az tartja szépként. Utána következett a Tűzoltóság elé ment Kőrösi Katalin sorsa, akit a média tüzelő szukaként születtetett meg. Éjjel-nappal égették a nemi szervemet napokig sorsát végrehajtva, majd férjhez adva. Ők a Vörös oroszlán nem látható részét képviselik Kiliánnal, a többi a médiához ment a börtönnel. Újra megszületnek aszerint, amit tettek. Ezt nevezték azelőtt betegségnek, mielőtt az egészségeseket és embereket megtámadták az elmeosztályok maguk helyett Borsod megyében.

Visszatérve a szervekre, nem lehet kivenni a testből a testrészeket, senki sem érdemli meg saját bűnei miatt, hogy más viselje a másik világban tette következményét.

A pokol népe, mint Freddy Mercuri volt hatalmas erővel bír, sátánhoz tartozik, a Vörös Oroszlán II-es elmeosztálya igába hajtotta, mint a római egyház egykori legyőzője őket.

A maffia (Az elmeosztályok jeruzsálemi csőtésztáin, sziszegő hóesésként jött testbe hatoló csapásai és tisztátalan lelkek, démonok sokaságával Romániából) és a sátánisták tűzben terjedő másik világban járnak az ördögökkel együtt, a régi világ maradványai.

Müllerék cigány sátánistákkal és pusztító dögökkel járnak körben a házaikban, lakásokban a magyarok és emberek között, mindent tönkre tesznek, csonkítanak, pusztítanak, ölnek.

A cigányság több helyről ered. Dalai láma népe pusztító kivégző csapásokat jelent, melyek járnak az egész világban és lopnak, eltartatják magukat. Elektromosak. Ezt a II-es elme hozta létre.

A sötétkapus dögcigányság Nagy Anna halál reformátusainak kíséretét jelenti, ezek voltak a II-es elmén embert áldozó személyzettel, ezek népe támadott meg a börtön helyett Kiliánban. Dögszagúak. Nagy Anna Szabó családdal berendezett halál reformátusait mentették Romániából. A II-es elme azért megtámadott engem, mert Gabriella kihasználta a férjét, most már Pest megyében készülnek a romániai vas jövőjükre, nekem további jó puffadást kívánva.

A Rákóczi terek cigányai hullaszagúak, halál reformátusoktól vannak Indiából.

Az arab gazdagságot a börtön alakította ki, ő vezényli őket a törökökkel, cseremiszekkel együtt. A kezdeti beállítás szerint német és magyar teremtőkből állott elő egész Európa és Japán egészen a gésákig, a borsodiak megjelenéséig. Ők ölték meg Jehovát.

59 éve tart a zsidók, ortodoxok, a környező országok, Hunnia Magyarország és a hozzá tartozó országok, csapások sorsának elhordoztatása a Rákóczi tér által és romániai jeruzsálemi csapásokkal a világ átcserélésére bábokra. A nyomorultakat a II-es elmeosztály hozta létre Új nevekkel.

Ennyit tudtam kiokoskodni a másik világról, a hét fátyoláról az egykori Jézusnak a római egyháznál, aki megígérte, mint tűzből lévő Krisztus, hogy megszünteti egyszer seregével a sátán népét és a világ fertelmeseit, feltekeri a halál fátylait. Vass Tiborék játéka szerint én voltam a Jézusa születésem óta a megyének, Istár-Vénuszként, sőt az összes Jézusa minden börtön vallásnak. Hittek nekem, mint tiszta embernek, bíztak, hogy egyszer vége lesz a világ gyilkosságainak, őket bábkirályként mentette Müller Péterék népe. Azt írták, úgy dolgozták ki nekem Íziszként, hogy micsoda ruhát aggattok rám, különben sem akadna senki, aki nem akarna újra feszületre tenni, s a végén felkiáltok, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, miután minden Istentől elpöröltek PORCELÁNSZív kezdetével Hogya Máriának, mivel megvoltak a szereplői az ISTENEK szépségeinek, meg Sárközi Anitának, meg az üres szívű Avonos Jucikának, aki helyett Müllerék sorsát végrehajtotották Lázár gyilkosság kezdete óta embereken. Avon egy szerep Illyés könyvéből, a megmentett helyett Szandi és Zoltán Erika népe iszonyatot hajtott végre Huszár Évával. Rákóczi terük rontása a számban, nyelvemben van, az eperjeles Avonos megkapta a nyelvi betegségét a városának.

A Porcelánszívet is elölről kezdte a Rákóczi tér elmeosztály költőivel. A költők mindig elmeosztályról voltak, nekünk azért nem tanítottak József Attilát, Ady Endrét, csak egyetlen versét a szimbolizmus bemutatása miatt. A festőket szintén a Pszichografológiába helyezték.

A jelenlegi borsodi missziós térítők szerte a világon jeruzsálemi csapások, akik romboló munkát végeznek, mint a világ elmeosztályának képviselői, valamennyien apokalipszist hajtottak végre. Most a jeruzsálemi csapásokat Nagy Anna vas Vörös Oroszlános halottjára akarták leszállítani az állandó apokalipszist végrehajtó Illéssel kezdődő halál reformátusoknak, akikkel kezdtek, valamennyi református helyetti emberek gyilkolásával Karcsa kitermelésével a vasparasztoknak Romániából. Lázár a politikusokkal az emberek gyilkolását ismétli a Bertalan utcára helyezett romániai halál reformátusokkal, hatalmas sötétkapus dögkíséretük mellett. Állandó apokalipszis végrehajtói, egykori Sátán népének állandó képviselői, folyamatosan kezdik a bibliai apokalipszist a szentháromsággal. Ezek helyett a halálnépek helyett hosszú lesz a kötél nekem, borzalmas megérteni e tanítást, míg ők építkeznek, gyerekeik diplomások, készülnek Magyarország református vasjövőjére. Halált jelentenek, gyilkolnak folyamatosan Romániával. Gábor és Gabi néven voltak ide rendezve ember gyilkosként és az ország felszámolóiként a tompalátásommal együtt a karcsai II-es elme reformátusaival, a II-es elmeosztályról. A reformátusok Bodorné Ágnes asszony kezdetével vonulnak ki a városból, alapítanak egyházakat emberiség felszámolása után, adventisták és denevér egyházai és a Farkas jeruzsálemi csapásokkal. Az ezeréves aszkéta ünnepi cirkusz főszereplőjének lakásában van elhelyezve Jeruzsálemi apokalipszisként 666 trianoni világ-Magyarországának összes címere, melyet a média az én áldozásommal ismételt az összes város címerét kitéve. Szintén ott vannak a Rákóczi téri vázák, amikkel gyalázatra mentek nácikhoz, ikerházba, hozzám is a csíkos vázájával a Rákóczi terüknek, Ágnes asszony kezdetével mi vagyunk a Rákóczi tér kurvái, a tompalátásom, mint II-es elme időjelek megadója, Rákóczi téri hosszabbítás, ezt írta nekem pár éve.

A halál jeruzsálemi reformátusait emberiség ellenes állandó apokalipszis végrehajtásáért csak elégetni lehet haláluk előtt, másképp nem lehet megszüntetni őket. Müllerék gyilkolták le az embereket Románia helyett. Ezek helyett vittek engem az ikertorony házába az ellenségeik leszállítása célpontjaként, lányommal való eltartásommal, koldultatásommal a jeruzsálemi csapások apokaliptikus utcájában, melyek születésem óta minket végeztek ki maguk helyett, így újítottak panel program keretén belül Káli Sándorral, Pataky börtön tolvajjal történő bohóckodása közben a Hunnia börtönnek, amik bevittek Szelep tompalátásom helyett a II-es elmeosztályára. Húsz éve hallgat erről a Kiss Tábornok utca, visszaélve az emberi barátságossággal, végig nézve a kínzásomat az elmeosztályuk és Hunnia börtönük részéről, mint Magyarország és a világ felszámolói.

A jeruzsálemi krisztus térítők mellett ott vannak a börtön Hunnia térítői a Vatikánban, miskolci 1956-osok filmekkel történő beavatásával készültek a régi magyar filmekkel, mozik berendezésével 1956. óta a világ könyvtár Visnyeivel történő berendezésével az egész világon. Most Románia Nagy Anna reformátusaival, kivégzőivel Müller Péter sátánistáinak és cigányainak és a Hunnia börtön elme együtt vannak a Rákóczi téri médiában.


Én nem tudtam megnézni soha a magyar filmeket, meghallgatni a csúnya és ritmus nélküli dalokat, csak a szépet és harmóniát vettem észre. A festményeknél szintén csak tiszta szépséget, realiista ábrázolással tudtam értékelni. Emiatt kezdték el a Szomorú vasárnap óta a nácik és zsidók a tiszta szívű és hangú magyarok gyilkolását nyolcvan éve a borsodi médiával. A szépség és harmónia, amit most a Rákóczi tér hirdet unalmas a gyilkosoknak. Ez Európa 130 éves történelme, ezt kell majd megtanítani a gyerekeknek az egész világon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániai menhely, Müller Péter Sziámi népe kivégzései
  2016-12-29 09:29:17, csütörtök
 
  Müller Péter Sziámi a cigánytelepével a menhelynek romániai elmeosztályról nyolcvan éve jár végig a borsodi jeruzsálemi csapások világ könyvtárán először a magyarok, majd az emberek kivégzésével, a Rákóczi téri média és miskolciak sorsának elhordoztatásával. II-es elmeosztálya a világ összes elmeosztályának meggyalázta közben a jóembereket a jeruzsálemi prostituáltak helyett, melyről az egész Miskolc városa tudott és ez itt nyolcvan éve természetes, hogy a lakosság csak mulat, toroz és értelmiségnek tanul. Ezer éves börtön helyetti ember kivégzést kezdett el a menhely Simon Éva és az összes Simon kezdetével, valamennyi börtönbűnöző könyvének végrehajtásával rajtunk az összes elmebetegével az országnak. Születésem óta áldoz az Ágnesek helyett, 18 éve kínzása alatt vagyok a börtönnek, a cigánytelepnek Bodorné sorsát ismételve, Ménesi lírai apokalipszisével születésem óta az összes Rákóczi téri költőnek, írónak, zenésznek, festőnek, sőt 130 éves világ apokalipszist kezdtek el 1983-ban a zsidók beállításával, akiket a bizottság együttessel állítottak be az ortodoxokkal együtt, az összes környező ország és a Müller Péter spiritiszta elmeosztályából beállított Németország teljes egésze. A skizopren könyvszereplők utazgattak, járták a világot, már unokákkal rendelkeznek. A Molnár miskolci könyvtulajdonos két lánya, nyíregyházi Erika tantestületi képviselő szőkeként nyugdíj előtt férjhez adva, hatalmas házzal és rengeteg pénzzel, a másik lány Balaton mellett igazgatóként már nyugdíjba ment születésem óta tartó állandó sorsuk végrehajtása mellett. Így állt elő a világ összes tanára Müllerék által nyolcvan éve Molnár Rózsa kezdetével Gina Lolobrigida atlantiszi halakkal.

Az Ensz Madonna II-es elmeosztálya által jött létre, cigányokat és zsidókat képvisel, mint a pán-európai Unió a börtön bűnözőket. Amerika toleráns mindenkivel, mint amit a miskolciak rendeztek be Ábrahám Lincoln óta Zitákkal, ahogyan a média bemutatta és valamennyi könyve által a Miskolcról elvitteknek, amik most is hagyják el a várost nyolcvan évi mulatás és torozás után a könyveik embereken történő végrehajtása után. A most megválasztott elnök is náci a II-es elmeosztályáról Borsodnak.

Müller Péter Sziámi a jeruzsálemi csapások sorsát és könyveit végrehajtva magyarokon és embereken felszámolta az összes tiszta és jóembert az egészségüggyel, mivel az orvosokat és pszichiátereket is ők helyezik el mindenhová ember áldozással. Müller Péter Sziámi a kurvák sorsát születésem óta hajtja végre az embereken, amerikai sátánistákkal és sátoraljaújhelyi utcanéppel választva el a Rákóczi teret a börtön, vadállat és pusztító férjektől.

18 éve mozognak körben rajtam a II-es elmeosztály szellemvilága mellett a Keresztöltés legyei Izraelnek a média sátánistáinak csapásaival együtt, Mónika Show Müllerék csapásaiként a Bertalan utcaiak kíséreteként, mint elmeosztály skizoprenjei, sorsukat ismétlik folyamatosan az összes pszichiáter tudtával. A tompalátás Időjelek testenyészeti Rákóczi téri Kiss tábornok utcai hosszabbítás helyett 1972. óta engem áldoznak, mindenért, ami érte, meg a hisztijei miatt, a város nőgyógyászai meggyalázták a gyerekeimet Paviásné Király Éva vadállati férje miatt, Éva elvitelével az országból, a vasgyári szülészet orvosaival együtt, hiába mondtam, hogy az egyetlen emberi család vagyunk Borsodban. Majd tönkretették a gyerekeimet a Lila kocsmájával a városnak, meg a Bertalan utcai Berci bolttal szemben lakó ember gyilkos devizás hitele miatt. A szombathelyi zsidókat külföldre vitték férjnek, az ormányosok, akik helyett eltörték az orromat, hogy olyan lettem, mint ők orrukat megműtötték. Miskolc városának családvédelmi intézete nem engedte a lányomat csak fizikai munkát végezni, hatalmas erővel idézett be maga elé 1992 körül, nem láttam szemeimre sem, mikor a II-es elme képviselője kiabálta, hogy a lányom csak fizikai munkára alkalmas. A II-es elmeosztálya most is cipel engem tompalátásával az elmebetegének, meg Müllerék népével az egész média Ménesi által történő beállítása és sorsuk ismétlése mellett a Rákóczi téri cigánytelepével a városnak. A város gyerekei külföldön élnek jólétben, a Duna tévé Hunnia börtönével, amivel kezdték a világ könyvtárat a Herman Ottó Múzeum összes csapásával az egész világ elmebetegét mozgósították a római egyházhoz, amivel kezdtek születésemkor Ébredő játszótereként az Illéséknek G. Maczó Ágnes helyetti ember áldozással, a római egyház Viciánnéval képviselt Iker Ízisz amerikai Ufós elmeosztályával. A legyilkolásom óta véglegesen az összes fanatikus helyett az egész világon felemelték a Bertalan utcai vallási elmeosztályokat a médiával.

Ménesi világ apokalipszise Bodor Keresztöltésével kezdődött a Pszichografológiájából Tóth Kecskés Katalinnak, valamennyi Kecskés helyetti ember kivégzésével a borsodi elmeosztályoknak, Bohács doktor öcsém lemészárlásával Müller Péter Sziámiékkal. Aki csak látta, Bohács mit művelt, mint Szajkó Vali, meghalt. Szajkó Katalin megtisztult az elvitt Tátrai Marival együtt, amikor anyám azt kiabálta nekem, hogy felmentem Pestre kurválkodni, amikor állást mentem nézni ahelyett, hogy Karcsára mentem volna férjhez egy Bródy hasonmáshoz. Anyám állat módra bánt velünk születésem óta, kezdve azzal, hogy Vekkerdi cigányok a szomszédban nem fürödtek, ezért anyám engem nem fürösztött meg, nagynéném hozta nekem mindig a Vazelint. Szerbia magyar nevű elmeosztályán is végigmentek a II-es elmeosztállyal, egyikőjük helyett naponta kidobálták minden holmimat éheztetésünk közben, meg a miskolciak sorsa miatt. Majd hozta az ócska ruhákat, mint Ómasztáné használt epres ruháját, aminek a jelét kitette sorsa ismétlésekor a Kiss Tábornok utcára. Ómaszta pincés csapása volt a zsidóknak, amik helyett engem és a két gyerekemet áldozta meg a II-es elmeosztály, mint valamennyi két utcai apokalipszisnek megvolt a saját története. Borsodivánka elmeosztálya a II-es elmével öcsém kivégzése mellett a Révész utcaiak sorsát ismételve Varholát nevezte ki öcsém gondnokának, majd megházasították a felsőzsolcai Nagy Éva Kósa Emese skizoprenjével. Kósa braziliai túlélőként került pszichiterré, emberiség ellenes, a debreceni Kósával együtt, skizopren, könyve lett volna. Öcsém gyilkolását a református libalábú, dadogós Kupai Janika és Tas Gyuszika dadogós miatt kezdte el a média, majd folytatta az összes elmeosztályával az országnak, a rendőrséggel együtt. Mikor megölték, 2007-ben a koncertező füves alkoholistái helyett Sárospataknak, meg a borsodivánkai kommunista elmebetegek helyett Ádám és Bazsányi család sorsát ismételve, vagyis az egész megyéjét, a rendőrség ki sem jött helyszínelni. Emberi család Borsodban éheztetve, meggyalázva, állati módon tartva, ócska ruháiban a Rákóczi térnek. Még a fehérneműimet is összelyuggatta az amerikai sátánista népe Hajdu Mariannának a Tatárdombon, a hóban vonultak ufóikkal, csak a nyomuk látszott. Együtt voltak a jungista elmeosztály elmeosztályának kíséretével, a román elmeosztállyal, a Bertalan utcai ufó és másféle kivégző kísérettel, Pataki Attila börtönével, a II-es elmeosztállyal Jeruzsálem elleni csapások leszállításakor a családomra. A démonok és halottak ott tisztultak Csepregi Éva helyetti főnixes bárány áldozással mellettem. A Rákóczi téri Keletes Cseh Károly nemi gyalázó lírai karámjával, akár a zenészeivel a Rákóczi térnek olyat kottázott az égre, amit többé nem felejt el a világ. A magyarokat és az embereket nem lehet feltámasztani.

1967-ben Koncz Franciaország helyetti áldozása kezdete után állították be a Ki Mit Tud börtön népét Kernékkel, Oláh Ibolya már felvett névvel jött romániai nemi csapásaival Müller Péternek Katiként.

Kormos Kornélia jött feleségnek Széphalomból a volt férjemhez a Rákóczi tértől könyvével a Vackor az I. B-bennel, amit az orvosok már az embereken hajtottak végre. Apja közölte Zsigával, ahogyan a nevét többen felvették, hogy őt már ütheted. Hiába mondtam a lányomnak, hogy ne vegye pártfogásába a lányát, mert elmeosztályról van, külföldön él jólétben a Rákóczi téri kíséretével.
Kormos Kornélia emelésekor az újhelyi boltosok rossz kályhacsövet adtak el anyámnak, éppen el akartam költözni a férjemtől, aki majdnem kivégzett a fekete sárkány népe helyett az egész rendőrség tudtával, mert Réfiéket üldözte a vadállati apa, mikor arra költöztem anyámhoz, hogy az egész lakás tiszta korom és ő fekszik az ágyban összehányva magát. Ez anyád, közölte A. Zsigmond, a II-es elmeosztály könyvvel rendelkező kommunisták által emelt reformátusa, Kormos Kornélia sorsának végrehajtásaként. Felsőzsolcán élnek együtt a könyvtulajdonosok, Raffai Csilla Vas Tibor pszichopatáinak megmentettje, Argentina kezdetének ismétlője. Amikor Toronyi Évi azt mondta, hogy én szebb vagyok Berta Erzsébet Tuzával beállított és ismételt pácini könyvtulajdonostól, Évit teljesen felpuffasztották, majd kivégezték, Derla Bandit és Szabó Sanyikát, mint mindenkit 18 éve, aki angyalként ismert és látott, meg szeretett. A gyerekeim Bodorné Ágnes Rákóczi tere helyett nem szerethettek és tisztelhettek, ők élhettek csak szépen, jólétben és gyöngédségben, ahogyan a médiájuk is mutatja. 1980-ban hajtották végre az Egri csillagokat a lányom leforrázásával Hegyi Barbara elmondása szerint a Törökvész utcai berendezésével a törököknek.
Együtt számolták fel Magyarországot a környező országokkal, Habsburg Vörös oroszlános nemesekkel, franciákkal elmeosztállyal, szlovák tót és simontornyi elmével, román elmével, , amerikai sátánistákkal, az orosz Rákóczi terével Miskolcnak, japán Rákóczi térrel, olasz Rákóczi térrel, svájci zsidókkal, ahová ment először Markó a börtönből, Bertalan utcai jeruzsálemi apokalipszisként, bár a németek kitették oda a villámat, amivel reggeliztem nagyapával három éves koromig, a pusztító népe került oda az én nevemmel.
Amerika valamennyi iderendezett 666 Rózsa névvel berendezett egyháza részt vett a magyarok felszámolásában Jehova fekete mágus ember gyilkosaival együtt a Hunyadi palota berendezésével, Vass csanyiki elmebetegeivel együtt, rendőrségi Rákóczi térrel, Balogh Gizella iderendezett fehér házat Révész számait ismételve építő orvosával a megyei kórháznak. A megyei kórház kivégző orvosokkal került berendezésre, a magyarokat és az embereket számolták fel a miskolci börtönével Demjénnek és Patakinak. Ilyen orvosok Balogh, a börtönnel embereket felszámoló szülészorvos, Horváth már nyugdíjba mentként, nekem mutatta a nyakán a dudort, hogy ő csapást kapott, s már én is megkaptam Mülleréktől egymás alatt három idegzsába kinövést hatalmas fájdalommal.

A város összes munkahelye apokalipszist hajtott végre, mint az újhelyi munkahelyek a rendőrség helyetti munkahelyi vándorlásaimmal és csapásaimmal valamennyi szerepük miatti emberek kivégzésével.

A Sátánja a Hunnia Vatikáni börtönnek Andó Marianna szőke perecesi Rákóczi téri helyett támadott meg engem, vagyis a szőkék a sátán népénél kiválasztottak.

2001-ben éve Dávid Mónika és Vaszily Mária a börtöntől és Rákóczi téri Mónika Show népeként Nagy Anna helyett a lányommal eltartva engem a város nyomorba döntése mellett a Bertalan utcai jeruzsálemi csapások helyett és az innen emeltek névtára helyett Simon Ilona kezdetével az elme helyetti skizopren áldozásnak ismételve a születési kezdetet gondnokság alá helyeztek, míg a várost elhagyták a kurvák, külföldön tartózkodnak megmentve a skizopren elmeosztálytól őket a II-es elme által. Engem leskizopreneztek maguk, dr. Tűzkő Judit, Alberle Lajos, Kriza Ákos, Csiba Gábor, László Zsuzsanna, Baltás Végh Antal könyvéből, Pogány Balázs és anyja Ferikés tűzoltói berendezéssel fordított tükörírással, Zoltán Erika, Csepregi Éva bárány, Derláék németországi gyermekekkel, Vargák vasfüggönyösei és valamennyi orosz berendezése helyett Miskolcnak, ezek történelmét és sorsát hajtotta végre a II-es elmeosztály. 1991-ben mondták a lírai karám tagjai, hogy meg fogom érteni majd, miket írtak és rajzoltak, s hogy nem nekem, Magyarországnak kell szégyellnie magát helyettem. Az összes írásukat az enyémekkel együtt a két utcaiak sorsának apokalipszisének álmoskönyvével együtt elégették a börtönnel. Nagynéném megkérdezte, hogy megvannak-e az Északban megjelent írások, szégyelltem megmondani, hogy már nincsenek, ezután Piri nénit kivégezték 1999-ben a II-es elmével.

A városban minden szociális munkás a Bertalan utcai jeruzsálemi csapás ember gyilkosságból, II-es elme rendezte be őket, mulatnak, toroznak, asztalon táncolnak, magyarság és emberek és a világ gyilkosaiként l. Az innen elvitt Anikó II-es elmeosztály skizoprenje 1997-ben ismételt áldozásommal hatalmas házat épített összekötött cipőjével a tompalátásnak Somló Tamás áldozásában a médiával a hetvenes évek eleje óta.
A szociális hálózat mentális fizetett napokat kap, mint elmeosztály, ahol szórakoznak, ismerkednek, isznak, táncolnak, kirándulnak.

A Kelet Íziszként áldozói istálló-Vénusz kezdetével a Pszichografológiának Szenci zsidó helyetti áldozásunk óta így kívánta lezárni Miskolc az apokalipszist, kiemelkedett a zülöttségből ember áldozással jeruzsálemi csapásként, amikor valami baja történik, mint Fecske Csabának, aki ide van rendezve a Róka és többi állatnévvel a II-es elméhez, kivégeztek helyette az Idegosztályon 1991-ben. Már szétszórták magukat az egész világon, ők jelentik az új magyar népet.

Már egyszer megpróbáltam leírni, hogy a családomat tönkre tették, de le kellett törölnöm, mert jogaik vannak a II-es elme elmeosztályainak szerte a világon, amik egymás elleni harcok helyett az embereket támadták szerepük és könyveik helyett kilencven éve, Gábor Zsazsa kezdettel, ahogyan az ország nevetett Friderikusz bemutatóján Rákóczi téri hosszabbításként. A maffiák is a II-es elméről vannak szerte a világon, ahogyan megtámadott minket csőtészták és makarónik kifőzésekor, meg teljes chicagói maffia, a riói Krisztus feszületre tételemmel Amerika helyett a székesfehérvári 1992-es születésű zsidó magyar feszületes helyett is. Vészhelyzet volt Chicagóban, Dávid Mónika Mónika Showja gyilkolt ott is. Dávid Mónika szaporodott hasonmásával, már egyetemet végzett világ apokalipszise közben a Bertalan utcához tették a világ összes börtönét, amit berendeztek nekik az áldozásommal nyaralásra.

A börtön bűnözők helyett Vaszily Mária és Dávid Mónika áldozott meg Krisztusuk helyetti ember áldozással és valamennyi feszületese helyett a börtönnek szirmabesenyőiekkel együtt.

A jeruzsálemi ember gyilkos betegségek, az autisták, mint amik beáztak a vakokkal, sántákkal, süketekkel világ apokalipszis következményeit viselik. Ezért kezdtek születésemkor a sánták miatti lábmegrántásommal, kiadták könyvben, hogy szolidarításban kell lenni velük nekem.

Minden cigány és keleti ország ember áldozásból van Miskolcról Baratta Ágnes Psziché helyetti áldozásunkból.

Ha mondom a gyerekeimnek, hogy már nem tudok járni, hatalmas fájdalmaim vannak, a lányom férje elmondása szerint és a pszichiáterek miatt közlik velem, hogy csak képzelek mindent, injekciót kell nekem beadni. 1991. óta tart a gyerekeim közömbössége irántam, amióta Fecske Csaba elmeosztálya a II-es elméjével kivégzett az Idegosztályán a megyei kórháznak. Még az újhelyi Balázsné utcanépe támadásakor, meg Derláék bárány áldozásakor, Nagy Erika, Zoltán Erika, Soma, Gabik és a vörös rókák, Kis Ferencek helyetti támadásomkor szerettek valamennyire. Szelep II-es elmeosztályát helyette történő áldozásommal, Nagy Anna népének elvitelével kínzásom közben sorsuk befejezéseként a kávéfőző szelepek kiégésével rendeztek be nálam, Szombathely a seherezádé kávéfőzőt szelep nélkül adta el a lányomnak. Így emelték a coca colásokat és kávésokat Magyarországon Rákóczi téri hosszabbításként. Hiába kértem segítséget a gyerekektől, megmutatva Müller Péter három szöghelyét a két bokámon, amikor tönkre tette a lábaimat, látták, vittem át az állandóan szétégett kávéfőzőket, de azt kiabálta Szelep, hogy idegbetegséget örököltem anyámtól és szélmalom ellen nem lehet csatázni, valamint a bábokat mondta, a bábok és bábkirályok helyett folytatta az elméje az ember áldozást az egész város tudtával médiával együtt. Apja ezer éves apokalipszisét a szívem átdöfésével kezdték 1983-ban Busta Cseh Károly által hozott verse alapján ezer éves életcirkuszként, amit a Rákóczi tér cigányai az én áldozásommal és rajtam való mozgásával a csapásaiknak ismételnek. Nagymamát Almási Csaba pszichiáter Müller Péterékkel együtt ölte meg 1971-ben. Koko Kovács a Pusztítótól apa .nevét állította be. A Kiss tábornok utca berendezései szerint az ezer éves világcímerrel együtt, melyet a média ismételt, a Rákóczi téri vázákat hajtották végre, melyekkel gyalázatra ment a Rákóczi tér, köztük volt az iker váza is. Hozzám egy ózdi jött csíkos vázájával a Zsíros Rákóczi térnek.

Most a lakásban maradt Keresztöltés nagynéném által készített párnából Müllerék a cigánysággal és médiájukkal elölről kezdték Bodor Pszichografológiai Keresztöltését, ami anyám fogainak kiszedését, a börtön helyetti senki nem szerethet ember áldozásomat, cigányság és kelet emelését, Rákóczii tér tisztulással, zenei apokalipszissel jelentéssel bír.
A Bertalan utca lakásokat, házakat vásárol fel, nagy szeretetben él az összes Rákóczi téri csapással születésem óta Szepes Mária berendezettjeiként.

Túl sok a gyilkos szó, a gyilkosság, egy egész világ átcserélése, meggyalázása, magyarok kivégzése az emberekkel együtt, ezt jelenti Borsod megye az általa berendezett városokkal és a trianoni romániai 666 elmeosztályával.


A tatárdombi ikertornyos támadásom a II-es elmeosztály elmebetegei által a média miatt történt, mert beállították a Familia KFT-ben a sátoraljaújhelyi kezdetét a család helyetti áldozók nevével.
Lökdöstek az udvaron a Keresztöltés legyei, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni, vezetve engem, mint egy bábot összerogyó lábakkal és ütögették rajtam a szavakat, melyeket érintéssel éreztem, hogy majd a média jön segíteni nekem. A színészek tudták, hogy anyám áldozása történik születése óta, de vissza akartak számolni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ágnesek helyetti miskolci cigánygyilkosság, Áder elmélete
  2016-12-28 07:39:01, szerda
 
  A romániai cigányokhoz tartoznak az Ágnes asszonyok. A pszichografológiáját a Pán-európai Uniónak Baratti Ágnes helyett az én áldozásommal hajtották végre egész kelet és valamennyi cigány helyetti ember áldozással, Hantos Ági hantoló zsidóinak sorsát, G. Maczó Ágnes vallási ébredő játszótér hintás kislánya helyetti apokalipszisét Ménesinek narancs színében a miskolci Fidesznek Illésékkel, minden vas berendezésével az elmeosztályoknak. Bodorné Ágnessel a miskolci Rákóczi teret állították be, amiknek szüléskor a barna bőrű pók gyereke elviszi a fogait, ez volt a születési kezdetem, Bodorné Ágnes cigánytelepe azóta jár végig ember gyilkossággal Müller Péter Sziámi kivégző egészségügyével az országon, felszámolva a magyarokat először, majd az embereket a borsodi Rákóczi térrel. Bodorné cigánytelepe 18 éve kínoz engem éjjel-nappal mozogva rajtam az iszonyataival, nyomogatva, szurkálva a szívemet, a Rákóczi tere elválasztásával a férjektől, férjhez adásukkal, nácik értelmiség legyőzőivel, amit Turcsányiékkal, Szarkaheggyel, Ney yorkiakkal, G. Maczó Ágnessel mutattak állítottak be. Valamennyien a városban születésem óta felszámolták az egész országot a zenészekkel és az embereket legyilkolták. Bodorné helyett ismétlésben húsz éve az egészségügye belémvágta a katétert, mert a népe kivágta a nők húgyhólyagjait szüléskor, vonat alá lökte az ellenségeit. Bodorné helyett nem szerethettek és tisztelhettek a gyerekeim. Ágnes asszony ember kínzásának hírét csodálja az egész környék a szarkahegyi megmentett értelmiség legyőző nácikkal, melyek már új történelmet írtak maguknak a Tótokkal és Áder Jánossal Tóth Gábor politikus barátja elmondása szerint, új magyar történelemmel. Tóth Gábor beutazta hatalmas fizetéséből már az egész világot, mint minden magyar apokaliptikus csapás. Áderék szerint az állandó régi magyar Benkő és többi család nem magyar, a magyarság szkítákból és hasonló pusztító népekből áll. A politikusok a médiával és Miskolccal, teljes Romániával ezért számolták fel Magyarországot, ezt ismételték rajtunk.

Bodorné áldozása születésem óta tart valamennyi Ágnes asszonyéval együtt a Rákóczi téri cigánytelepük végrehajtásában. A közös képviselő körbeugrálja őket, a beázást egyből megjavíttatta a saját cigányaival az utcának, a városgondnokság ember áldozóként Kati nevű cigánysággal kiszolgálja a Bertalan utcát. A cigányok a Katikat születésem óta emelik a Katalin névmagyarázó alapján.

Bodorné helyett járok kilenc hónapos terhesként, mert az Idegosztályán a megyei kórháznak belém tettek valamit, ami nő a méhemben, mert pók volt a férje, a Keresztöltés pusztítója, amelyik kiszedte az emberek fogait.Kevés volt Bodorné Rákóczi terének, hogy a családot a sátoraljaújhelyi Rákóczi tér kihalatta a Keresztesi familiával, mindig elölről kezdi a cigánytelepe az ember áldozást. Gálvölgyi János az ország mulatságára végig ment az összes Ágnes asszonyán a tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelepnek.

Románia a miskolci Rákóczi terével felszámolta Magyarországot, megölte a jó embereket, csak a jeruzsálemi csapások maradtak, akik sorsát folyamatosan végrehajtották a könyveikkel együtt az embereken.

Bodorék tudják, hogy helyettük gyilkolnak ismétlésben 18 éve, ez nekik teljesen természetes, meg az egész utcának, hogy ember gyilkosságból élnek már kilencven éve, könyveiket és sorsukat rajtunk végrehajtva. Ménesi népe Müllerék cigánytelepével körben van rajtam , Dávid Mónika Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója. Nem bírom tovább, sem éjjelem, se nappalom 1998. óta.

A tompalátásomat a Rákóczi téri Talmudosoktól kaptam az Időjelek megadója, az 1972-es Rákóczi téri hosszabbítás sorsaként, azóta folyamatosan támadnak helyette a II-es elmeosztályával, anyja és apja sorsának elhordoztatása közben, mint pusztító és ezer éves világ apokalipszis karmikus népe sorsát Szabó István kezdetével a Révész utcai Busta könyvnek, amit Müller romániai cigány média ismételt az összes megjelent könyvvel együtt. Jakubcsek, Szandi értelmiség legyőző nácijai ellen nincs segítség, Várkonyival, Fábry legyeivel, melyekkel megtámadtak Kiliánban a római egyház régi kihaltjai helyett és a Győzike Kukó kastélyokat ember áldozásból építő cigánytelepével, valamennyi nemi csapásával Miskolcnak mulatnak, toroznak, vigadnak, utazgatnak, mint Friderikusz Sándor és bemutattjai, köztük Soma a Révész utcából Jeruzsálemi csapásként ember áldozásból.

Ágnes berendezésével kurvának neveztek engem emberként születésemkor a szülészeten, azóta járnak körben a borsodi Rákóczi tér cigányaival Menyhért romániai cigányainak ember gyilkosságával. Belőle lett beállítva Orbán Viktor, aki Lévai Anikóval ismételte az olaszliszkai Benkő Lajos és Magyarország legyőzését, csakhogy most engem állított be Magyarország a népe helyett a családommal.

Mivel Halak és református is Ágnes asszony, háromszorosan kiválasztottja a Rákóczi térnek. Nem bírom tovább a rajtam mozgó csapásait a cigányainak, Müllerék Mészárosával együtt, le kell égetni őket rólam.

A vasfüggönyös Ki a legszebb a világom Katikája az elmeosztálynak születése óta skizopren, beszélnek hozzá, súgnak neki, már az iskolában ilyen volt. Magát a legszebbnek gondolja a világon, hatalmas önbizalommal tették meg óvódavezetőnek a lábam megrántása óta. 1998-ben ismételték az összes vasfüggönyös sorsát Müllerék. Az óvónő helyett a megyei kórház a vas vörös oroszlán ismételt kezdetekor, 1990-ben öngyilkossággal kivégzett Kiliánnal, ahol az idetartozó orvosok insulin kómával kezeltek, s már az indiai depressziós Balogh cigányság helyett gyilkoltak. A vasfüggönyös Ili sorsa volt ez a többi vasfüggönyös kommunistáéval együtt. Debrecenben csípőprotézist ültettek be neki, új vesét is kapott a gyógyszer mérgezésem miatt. Üldözési mániája van, most azt képzeli, hogy a pécsi Tamás, akinek a veséjét beletették halottjai vannak körülötte. Egyik lakásból költözik a másikba, hangokat hall, kísérete okozta a balesetemet áprilisban. Most költözik be egy leninvárosi református otthonba.Már nyugdíjas, közgyógyos, mint minden csÍpőprotézises vasfüggönyös.

Szóval az új Magyarország az értelmiség legyőző Szandi és Áder János meg a Bertalan utcai Tóth fasisztákból és nácikból fog állni. Ezért is szaporodnak, nem tartanak semmitől és senkitől, gyerekeik már diplomásak, vagy külföldön élnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Hunnia börtön ország és 666 trianoni népe pere
  2016-12-27 10:47:21, kedd
 
  Kérem a világ országait, ahol Miskolc városa a már innen elvitt Visnyei világ könyvtárt berendezett Bertalan utcai ember gyilkos Miskolc városa minden lakója által képviselt világ minden országának, háborújának, népének könyveit képviselő magyarokat minden országban - kivéve a teljesen jeruzsálemi zsidókra átcserélt Németországra - felelősségre vonását történelmi hazugságokért, emberiség ellenes tömegmészárlásért és az embereken végrehajtott karmikus börtön sorsukért betegségükért és világ-könyvtár többszörös, folyamatosan történő végrehajtásáért, ember csonkításért és gyalázásárt az ország elmeosztályai és egészségügye részéről, Müller Péter Sziámi romániai Mónika Showban bemutatott menhely 666 cigánysága és kivégzői, Miskolc II-es elmeosztálya által végrehajtott ember áldozással történő egész Kelet és cigányság emberré nemesítése és éheztetése, nyomorba döntése a jeruzsálemi apokaliptikus csapások kivitelével, jólétével, megkímélésésével, minden szerepük, betegségük miatti támadásával, a nácijaival a kormánynak miskolci szarkahegyi berendezéssel, Ménesi lírai karámjával Juhász Gyula kezdetével, valamennyi magyar író és költő, festő, színész világ átcserélésével, áldozásával a Benkő családnak, valamennyi zenésze a világnak Bodor pók berendezésével a Bertalan utcának, melyet közösen ismételtek a kommunisták helyett Kata kocsma Mészáros kivégzőjével Nagy Feró beállítással Brazilia teljes egészével Jeruzsálemből, valamennyi vallásával a világnak dalami Láma indiai cigányság emelésének kezdetével a családom áldozásával, összes Rózsával berendezett több, mint nyolcvan éve tartó kivégzőivel a 666 egyházainak II-es elme által megmentett, vadállati férjektől elválasztott jeruzsálemi prostituáltak tisztításával és emberek gyalázásával helyettük, a görögszőlősi pusztító vázáival történő gyalázásommal a Rákóczi tere helyett, családja helyetti gyilkolásom tompalátásként megrontott szememmel történő ismétlésben 1972-es hosszabbításként, huszonegy éve ismételt család gyalázással, áldozásommal kávészelepek kiégésével kávés és coca colás tömegnép emelésével a II-es elmeosztálya kínzásával, teljes Szirmabesenyő kimentett népével, Demjén Rózsi ország átcserélő szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel gyalázó II-es elmeosztályával, Pataki Attila engem elmeosztályra juttató hatalmas elektromos szemekkel teli szarvával és a Farkasok szellemvilágával minden országban új honfoglalást végző miskolci elmeosztály ember gyilkosait, a két utcába, a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcákba rendezett ember áldozók nyolcvan éve tartó ember gyilkosságai, melyek a magyar politikát jelentik villámgyorsan egymás után végrehajtott izmusok és könyvek szerint, a magyar városok berendezésével, az elmeosztály Vörös Oroszlános nemeseivel, engem skizoprenne nyilvánító gyámügyével a Kiss tábornok utcára rendezett apokalipszisnek azért, hogy érte is kimehet a mentő, közben a II-es elmeosztály hajtotta végre ismétlésben Busch egyetlen amerikai bemutatása szerint az amerikai könyveket is indián kor óta, de a sátoraljaújhelyiek és miskolciak azkéttel kezdtek, Passuth könyveivel folytatták, melyeknek a stadion étterem és különböző épületeit megszüntette Káli Sándor Révész utcára rendezett, aki helyett kapualjakba kapaszkodva jártam, majd folytatta a megtisztult skizoprenek elhelyezését Müller Péter fasisztáival szociális intézményekben, Kriza Ákos II-es elmeosztályával. Varga Faoszos egri nevéhez érve az összes kiadványát a város elmeosztálya ismételte és végrehajtotta rajtam Visszhangként. Orbán Viktor skizopren a II-es elmeosztályról, felette a 666 vadállati vallása van, akinek apja helyett is engem áldoztak meg, ezért három gyerekes, mint az összes a földön azóta, nem tud mit kezdeni egy országra való ember gyilkos skizoprennel.

Segítség kell Magyarország ellen, kiadni minden országból az emberiség ellenes gyilkosokat, akik nem harcoltak, hanem az embereket áldozták meg a börtön gyilkosok, Sátán népe és maguk helyett, miközben mulatoznak, tort ülnek, húsz éve heti hetest közvetítenek, mivel Bodor nevével a Hermann Ottó nevével létrehozott összes csapása a Duna tévének a Vatikánban van az elmeosztályával a világkönyvtárt létrehozó 1956-os kivégzőknek. Olyanok ők, mint a legyek a Keresztöltésből és a szarkahegyi húsállatok, a nácival együtt élnek, egy utcában vannak a Gulyás, Bartha, Bencsik, Grafomán kohászat, Bazsányi Mihály bányászaival, Nikkel, Árvay és többi 1945-ben bejött felszabadító kommunistájával Miskolcnak. Csak mentek végig a könyveken meg az egész világon embereket áldozva maguk helyett, ismételve a föld történelmét rajtunk kezdetektől.

A Pán-európai Unió, melyet Tóth Kecskés Katalin nevéből hoztak létre pusztítókkal, cigányság és kelet emberré nemesítésével az áldozásommal születésem óta történik, valamennyien ember gyilkosok Bodorné összes Ágnesének berendezésével, sorsuk végrehajtásával, valamennyi Halak szülöttel és minden reformátusával Tóth adventi kezdetével a megtisztultak seregének. New york teljes egésze innen van, az ember gyilkosok városából ikerház berendezésével, japán áldozókkal együtt, Barackkal a Bertalan utcai barakkos képviseletével.
Miskolci Lincoln óta adja az amerikai elnököket, meg az egész világét.

Tina Turner tüdőmet meggyalázó népe embergyilkosa Ménesi apokalipszisnek, már születésem óta körben járva a világ apokalipszisen a vasfüggöny Őrház patikával történő lezárása előttöl, melyet Ménesi népe 18 éve ismétel az áldozásommal, Varsányi-Varga páros elköltözéséig minden Varga név sorsának ismétlésével, Veresegyházára költöztek a rokkantkocsi jelzés, csípőprotézis miatt ismételten emberáldozók..

Madonna, Svarzenegger, Silvester Stallone, Julia Robert, Kim Basinger, Sophia Loren, Gina Lolobrigida, Brigitte Bardot és a karriert csináló, kivitt magyar énekesek, művészek valamennyien miskolci emberáldozók, a Kanadába vándorolt miskolci Ágnes asszonyaival Romániának és romániai Parabrutális romákkal. Madonna a II-es elmeosztályával és az a miskolci oroszoknál lévő cigánytelepével, mint a Malekok, valamennyi magyarországi nevet viselő Rákóczi téri zenésszel, minden média képviselettel, valamennyien Benkő áldozók lettek volna, de a II-es elme a trianoni némtekkel és magyarokkal a Kohut egyetlen emberi családot áldozta meg anyám népe helyett.

Miután a Duna tévé ismételten eljárta apokalipszisével Ménesiéknek a lakásukat, ahová juttattak az árnyékok, vagyis maguk helyett, Ménesi felújította a lakását. Az egész utca az elvittekkel együtt Hunnia börtönével az összes bűnözőnek az én gyilkosaimat, apa, nagynéném, öcsém, nagybátyám, nagymamám, az egész család gyilkosait jelenti, sorsukat rajtunk hajtották végre összes Rákóczi téri hosszabbítással, amiket már felsoroltam, a környező népekkel, melyeket együttessel beállítottak, ortodoxokkal, albánokkal, szerb magyarokkal, szlovák magyarokkal, romániai magyarokkal Jeruzsálemből. Mivel Putyin is idetartozik a Kata kocsmai kommunistákhoz és Argentina, meg Vietnám Szücs néven filmen berendezve az összes nevével az utcának, csak én nem ismerem a filmeket, bizonyíték van ellenük az én cserepeimmel együtt, melyek régi Jeruzsálemet jelentettek, ezt a jelenlegi miskolci csapások képviselték és ismételték Keleten a magyar politikusokkal. A II-es elmeosztály a gyalázatát nem hagyta abba, a családomat meggyalázta pusztító népével, Rákóczi terével a Kiss Tábornok utcának, mely Lázár helyetti nagyapa megölésével dőzsöl, könyveit végrehajtva rajtunk 1961. óta. A vasfüggönyösök helyett folyamatosan legyilkolt a Rákóczi tér a kórházi berendezései mellett, Sági Ilona 1991-ben újra kezdett apokalipszisével az Észak-Magyarországban megjelent Urbán illusztrációk szerint, feszületre tettek Krisztusként a Vargák helyett. Valamennyi Katalinja a világnak belőlem él ember áldozással, akár mint az angliai sajtosak innen létrehozva.

Farkassal jöttek a Sasok, a Kondorok, a Bárányok, Sólymok, Varjúk, Fecskék, Nyulak, Medvék, valamennyien ember mészárosok Müller Péterékkel. A két utcai berendezés aszerint költözik, mikor melyikük kislány áldozó sorsát ismétlik könyvével és sorsával együtt.

18 éve tart Király utcai berendezéssel a Király Linda helyetti gyilkolása a Királyoknak, elvitelük az országból férjüktől való elválasztás után, Tűzkő Judit szőke füves utcanép orvosa ember gyilkossága, Vaszily Mária elmeosztályának Jeruzsálemi csapásainak elvitele Németországba és más országokba, Havas Henrik ózdi népének ember gyilkossága születésem óta Hócipő kezdetével, hatalmas cigánytelepével Jóni cigány berendezettekkel az egykor meghaltak névtárát felvéve.

Huszonegy éve tart ismétlésben a Bertalan utcai világ gyilkosok sorsának ismételt végrehajtása beleegyezésükkel, akár, mint a többi elmebetegé, amelyek nekem kakukkoltak Varga Imre ufós béka kocsonyabauszos könyvének végrehajtásakor a II-es elmeosztályon. A városi rendőrség ismételte a Bertalan utcai apokalipszist, a helyi zöldséges cigánysággal fejezte be odavitten az áldozásomat kitéve az Ingatlanközvetítőre a Hitel tábláját a városnak.

Magyarország skizopren könyvekből berendezett elmeosztálya lett Miskolcnak ember gyilkosként. Az embereket megölték, nyomorban, ingyen dolgoztatva, kinevetve, megcsúfolva minden miatt, ami bennük nem emberi, engem 18 éve cipelnek, mint egy állatot Godzsák Ildikó boszorkány kezdetével az állandó apokalipszisnek, akinek a gyerekei amerikai állampolgárok már tudomásom szerint Bajzáth állandó apokaliptikus csapás apától. Godzsáktól Molnár Rózsát elválasztották, mert gonosznak gondolták, anyám támadásával, így kezdődött, valamennyi Jeruzsálemi csapás helyetti Rózsa megmentése Rózsavölgyinek a Bertalan utcában.

Valamennyi kinn lévő magyar emberiség ellenes vétkese Miskolcnak, nem mártírok, könyvszereplők.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983 kezdete a 130 éves média apokalipszisnek Jeruzsálemből
  2016-12-22 08:39:43, csütörtök
 
  Kutasi zsidó utalta ki a Révész utcára Barna-Adamek Gabik helyére a lakást nekem, ahová jött a férjem, mert nem voltunk papíron elválva. A miskolci Bertalan utcai születési kezdethez tették az Émásszal a Révész utcai magyarság felszámolóit svábokkal, utcanéppel, börtönnel, Hunnia elme duda népével, rózsakeresztesekkel I. emelettel berendezve a médiával.
Bodrogköz a reformátusokkal addigra végig támadva az embereket vasfüggönyösként bement a városokba, Hacki Tamással kezdték a börtönnel az emelkedésüket. Dudás-Horváth jeruzsálemi csapások már diplomások lettek ismétlésben is, akik előzőleg nem engedték anyámat tanulni óvónőképzőben, mert csak a börtön népe lehetett óvónő, akár a fogkiszedők fogorvosok, a betegségek dadusok, az ember gyilkosok orvosok, a nácik boltosok, az apokaliptikus csapások tanárok, ügyvédek a miskolci berendezettek skizopren könyveikkel, s végtelen az azóta felvett nevűek tábora.
Itt anyám sorsát kezdték rajtam végrehajtani a támadói karmájával, Erikák helyetti támadásommal Nagy Erika már háromgyerekes berendezésével, valamennyi borsodi Erika helyett, akiket börtön karmásként tettek a pszichografológiába. A ricsei láger helyéről bementek a városba Szabó Máténé népével, fehér mercedessel kezdték elölről Csabaiék Spartacus futballcsapatát Cselényiékkel, valamennyi futballcsapat beállításával világ apokalipszisként. Komjáthy Lórántnak könyve volt, ekkor azt híresztelte, hogy én vele járok a vikendházába Patakra, apa volt az edzője, de szerintem minden csapattagja apokaliptikus csapás volt.

Éppen vált Berdnárikné a beduin indián férjétől az utcanép segítségével az én támadásommal, a rendőrség segédkezett ebben. Már a baba Kállayné szőkeként beállítva, őket kastélyban helyezték el jeruzsálemi csapásokkal előzőleg. Iszonyatot követett el a város Bencs Marianna munkahelyével, az ügyvédekkel, a város rendőrségével a Kata kocsmás párttitkárokkal, Moldován Nóra vörös róka rózsakeresztes utcanépével, Kolcza Mari szappantisztító sorozatainak népeivel, meg azért, mert kihasználta Varhola férjét. Öcsémet ekkor már Vona helyett összezúzott személyiséggel a ricsei elmére zárták pulyaszeplősítőként a mormon és különféle nemi gyalázók helyett. Addig Kántor, a mostohaapám a Rákóczi térről köpdöste az öcsémet cigányozva és éheztetve, mely már hét éves kora óta tartott a pusztító hatalmas erejével, miskolci cigányság emberré válásával. Ez az a pusztító, amelyik Iker Ízisz néven van, hordta a cigányait egyik országból a másikba, mint menekülteket, sőt emberjogi bizottságot hoztak maguknak létre Furhman Imre Keletes börtönével.
1983-ban kezdte a város a bárányt kádba hozva Derláékhoz a Csepregi Éva Rákóczi téri Főnixes fertelmessége miatti ember gyalázást, a nácik helyetti közlekedési és boltfóbiát. Ekkor emelték a magyar analfabéta parasztságot költővé és íróvá, akik együtt mulatnak az őket emelő romániai médiával. A magyar parasztságot 130 éve Románia rendezte be Szabó Istvánokkal, Nagy Istvánokkal, a Bertalan utcai listával kíséretükkel együtt az elmeosztályról. Szívemet az egyikük lyukas szíve miatt átdöfték, szívinfarktusom lett. A pusztító mandulatályoggal kivetette a mandulámat. A szőke börtön nép helyett gyilkolt az utcanép, mint a Rákóczi tériek helyett a nácik.

Az RTL klubbal emelkedett világ elmeosztály létrehozója, a miskolci II-es elmeosztály már addigra megtisztította kislányáldozással az egész országot, ez természetes volt mindegyik lírai karámnak narancs színében a Fidesznek. Orbánnak csak annyi dolga volt hosszabbításaként a romániai cigánysággal, hogy odamenjen Menyhért berendezésével a Bertalan utcáról a kormány élére.
Ahogyan Friderikusz Sándor Vörös Oroszlános Rákóczi téri hosszabbítás a börtönével bemutatta, Gábor Zsazsa sorsát kezdték elölről fejtámadásával a Miskolcról elvitt utcanépnek Müllerék által, az összes szőkéjével az elmeosztályoknak azzal, hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

A mi nevünk volt a sánta ország ellenes Sütő László elnökké emelkedett szerint az elmeosztály képviselete helyette, felesége és Kovács szövetségesei helyett, az egész város ünnepelte a roma elmeosztálya győzelmét.
A Keresztesi familia a nevünket meggyalázta pók végével a családnak,itt már húsz éve történik az ismétlése Ménesivel a méhem gyalázásának Müllerék Mónika showban bemutatott romániai sátánistáival az egész média tudtával, ismételve közösen a város könyveit és két utcai apokalipszist.
Nagyapát Lázár helyett ölték meg 1961-ben, ezt a város Lázárral ünnepli és ismétli húsz esztendeje. Simonnal kezdték az ezer éves börtön apokalipszist, a sorsuk elhordoztatásával a Bertalan utcai Simon Ilona berendezésével, akit az elmére kellett volna vinnie a lányának. Őrház patikusok nevével zárták le a vasfüggönyt német-magyar családi berendezés kezdet után, kitették a magában beszélő skizoprent a patika elé, úgy ismételték Müllerékkel a sorsukat, meg Varsányi-Varga elé tett rokkantkocsi jelzéssel. Kótai Zsigmond már régi fél lábú csapásként volt kiemelve KIliánban Süvegesékkel együtt Hal apával a világapokalipszis Benedek utcájából. Deutsch Tamás német névvel került patológikus csapásként élre, a para Vargával, Szijjártóval és társaikkal. A többi politikus már a miskolci könyvek ismétléséből került oda, mint az idegbetegség Gyurcsány, a munkáspárti elmeosztály, a kereszténydemokrata ismétlése 1956-nak a kisgazdapárti torozókkal, G. Maczó Ágnessel a hintás magyar kislány, Bródy János elmeosztályának megmentettje az ébredő játszótér leszállításával Nagy Anna halálnépe helyett a családomra. Nagy anna halál reformátusait Besenyő család berendezése mellett elvitték a megyéből a kínzásommal népükkel. Csepregi Éva Mészáros Rákóczi tere kivégezte a jó embereket és mindazokat, akik az embereken segíteni akartak.

Apát Menyhérttel berendezett romániai cigányok ölték meg a II-es elméjével a régi nemesek helyett, a világ elmebeteg harcosainak, melyek nem vállalták szerepeiket, a könyveiket, mert valamennyien hibásként lettek létrehozva, az emberekhez hasonlították magukat. Minden kommunista, egyház hozzátartozik. Farkassal jött óriás szellem a formája. Malek Andrea, a nagypán nevéből létrehozott karmikus elmeosztály pszichografológiája rendetlen halakja helyett jógázás közben meggyalázott engem. Tóth Kecskés Katalin nevéből hozták létre Szepes Mária könyvét Kecskésekkel, Babilonnal, pillangós börtön népével Mexikónak, zsidókkal hatágú és ötágú csillagosokkal, nácival együtt, kelet teljes egészével.
A vége a könyvnek a dohánybolt volt, húsz éve kezdték el az én áldozásommal az országok emelését Orbánék politikusaival.

Friderikusz emberiség ellenes csapás viccesen mutatta be a Várkonyi könyvből berendezett motoros Delhusát, aki miatt az öcsémet tették tönkre az albánok sorsát elhordoztatva, akár mint a Bizottság beállítású orosz Ízisz főpap és a szerbek kislány áldozóit. Vicces, hogy Dolly békült Fenyővel, aki kislányáldozó a józsefvárosi értelmiség legyőzővel együtt, vicces, hogy Szandi és Zoltán Erika helyett Miskolc kiárulta az embert bábként már Ádám és Éva népével, a börtön sátánjával Andó Mariannak és Kositczky Istvánnak Huszár Éva Herman Ottó múzeumjával, melynek csapásai körben jártak a lakáson, Mekate jellel, menta könyvben adták ki a Vatikáni Duna tévé csapásait.

Már Magyarországot a születésemig felszámolták, nem maradtak csak a németek és magyarok a médiában, börtön fogságban.

Az embereket 1956. óta gyilkolta a II-es elme megalázva, nyomorba döntve, kicsúfolva, végrehajtva rajtunk a skizoprenek összes világ könyvtárát az egész megye, város, börtön média és minden szövetséges ország, mint Kína, Japán, Törökország, Brazilia, Olaszország, Németország, Finnország beleegyezésével és tudtával.

1983. óta emelkednek tehát a vasparasztjai Romániának a Sokféle nevek magyarázata szerint felvett nevekkel, melynek a vége a Xénia láz volt Szulák Andrea űrhajóval közlekedő halottjaival, helyettük való ember gyalázással, mert tágul és szűkül az árnyék. Egyetlen magyar Benkó volt.

Ekkor jöttek meg Gyarmathy névhez a romániai tik sem vagytok magyarok felkiáltású Mónika Show kivégzői az Ízisz tatárdombi pusztító cigányaival, Müllerék dögjeivel a romániai menhelynek folytatva az ember áldozást az utcanép helyett, ami Miskolc városát jelentette Rákóczi térként.

A skizoprenek elhagyják az országot kivégző kíséreteikkel, mint a Tóth atyafiak.

A Rákóczi téri médiának természetes a gyilkosság, az emberek kivégzése, már Sophia Loren zöld asszonnyal folyamatosan eljárták Európát Szepes Mária valamennyi könyvének szereplőivel, a megmentett szőke Horváth Gyula által leírt lepedővel letakart Európát összepisilő utcalányokkal.
Gina Lolobrigidda vicces szilveszteri műsorban mutatta be, hogy ő az atlantiszi aranyhalak, amivel kezdtek Egyiptom történetével a Bertalan utcai utcanép megmentésével. Minden Halak szülött sorsát rajtam végrehajtották az egész világon, meg a Rózsákét Rózsafalvi néven.

A politika a Bertalan utcai világ könyvtár ember áldozással kilencven éve. Az emberek jelentették a skizopren MAGYARORSZÁG ellenségeit. Minden elmebeteg, gyogyós, bolond, perverz, füves, alkoholista vasfüggönyös Miskolcról. Kilenc hónapos terhesként járok, mert Bodor pók volt a szomszédban, a feleség mondata lett volna, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni, mint egy szál virágot, nem tisztelhették és szerethették a gyerekei az egész város népével együtt., Valamennyi Ágnes a Psziché Baratta Ági kezdetével a Pszichografológiából Kelet és a cigányság emberré emelésével egyetlen nagy közös áldozással, Ágnes asszonyaival a letakart Európának ide van rendezve, születésem óta gyilkoló Rákóczi térhez, a büdös szájúak ember támadással, mint patológikus csapások, Ménesi lírai karámjával narancs színben. Romániai romákkal ismétlik az apokalipszist 1989. óta felmentő seregeként a jeruzsálemi csapásoknak.

Nevünket bitorolják a tóthok Szlovákiában, a zsidók, és borsodivánkai elmeosztálya az utcanépnek Müllerék berendezésével. Nem félnek, már kilencven éve járnak végig magyarok és emberek gyilkolásával a 666 kivégzőivel a városon.

A politika a Ringasd el magad legyeivel Pressernek 1998. óta ismétlésben, a kínzásommal. Koncz Zsuzsa II-es elmeosztály Kata kocsmás kommunistáival, a kommunista országaival Miskolcnak, Franciaország megmentőjeként Woody Allen nemi csapás helyetti összetörésem óta.

Azért támadott meg minket az új-Magyarország skizopren világkönyvtárával az elvitt és kimentett Visnyeinek, mert egyetlen emberi család voltunk Sátoraljaújhelyen. Benkőék a pataki familiával ismételten ember gyilkosok, mivel rajtam kezdték az Omegával az apokalipszisüket. Az időjelek testenyészetei a világ végét megadói az elmeosztálynak sorsát Müllerékkel hajtották végre a az Időjelek testenyészti tompalátásával Egerszegi népéből, melyet Talmudként írtak meg, az egész családja helyetti ember áldozással. Aki csak utalt arra, hogy ember nem házasodhat elmeosztály csapással, iszonyatos sorsot kapott, aki meg tisztelt és szeretett, meghalt rákban, vagy évekig történő szenvedésben, mint két nőgyógyásza a városnak, akik nem áldoztak embert. Már az ok volt támadásra, hogy a romániai Gabik kihasználták a férjüket, reformátusként kerültek elvitelre és megmentésre, értelmiségiekként dolgoznak, mint ahogyan nekem írta le gyilkolásomkor az egyik számítógép szerelő, hogy Kata dolgozik, írja az össze-visszaságot az elmeosztály összes betegségeinek csapásai közben. Végül életmű díjas lett az Időjelek feszületese, a száz tagú cigányzenekarral együtt, valamennyi helyszínével a világ feszületének Pán-európai Uniós központ az ország reformátusainak, amikkel kezdtek a mezőkövesdi Halak Őrült Johannájuk helyetti kislány áldozással kommunista korokat a Vörös Oroszlán alapján az elmeosztályok helyett. Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról az összes novellát ismételte és a meséket, az egész ország ezen nevetett, mint azon is, hogy a TV2 Gór Nagy Mária Ínysorvadás csapásával kiszedte az emberek fogait.

Együtt vittek be a lányomék a tompalátás Szeleppel a II-es elmeosztályára Szelepnek, ott belekarolt az egyik apokaliptikus csapás - mert azt mondtam, hogy az orvosok Íziszesdit játszanak, melyben az összes mentős részt vett, kitéve a pszichografológiai jeleket. Már ekkor kezdték olvastatni a trianoni bibliáját az új 666 Magyarországnak a romániai magyar nevű elmebetegekkel.

Iszonyatos kínom van, kínoz a Mónika show már születésem óta, különösen 18 éve, ez Müller Péter Sziámi menhelyi népe a Bertalan utcából Farkashoz rendelve. Média Tina Turneré a tüdőmben, II-es elme bennem, ami folyamatosan deformált mindenki formájára és végrehajtotta sorsukat, sátán a nyakamban, Rákóczi tér a számban. De az Új-Magyarország gyógyítja az ember áldozásból született Farkast is tüdejét is kicserélve, meg a többi elmebetegét az apokalipszisnek. Minden részemben csapás, már nem tudok tusolni sem, bukok fel, csak fekszem egész nap és a TB az elmeosztályt gyógyítja és tartja el segélyekkel és nyugdíjemelésekkel.

Leninváros már megtisztult, a református földreszállt ébredő játszótér ember áldozó elméje nyugdíjas otthonokat üzemeltet a volt vaskommunista csapásoknak. Szikszó, mely kitette a turulmadár alá a dögkutat, melybe eleven kutyákat dobált, szintén megtisztult, pedig rengeteg könyve volt kiadva. Kisvárda megtisztult, Szombathelyről Buda Botond járt le hozzájuk pszichiáterként. NyÍrő Gyula 130 éves elektromos elmeosztálya Almásival és Némettel, valamennyi térdigérő nadrágos pszichiáterrel, mint ember gyilkosokkal tovább közvetít, akár Rácz a dunántúli elméről. Egyedül Rácz Mariék házát zúzta össze a miskolci Rákóczi tér, osztálytársam apját a kilincsre akasztották, mert nem bántottak engem. Öcsémmel az összes kommunista, római egyházas fanatikus elmebeteg, füves és alkoholista sorsát végrehajtották az egészségügy tudtával. Senki nem kegyelmezett az embereknek. Dávid Mónika Sátoraljaújhely Szörnyeteg koporsója sántaként megmentettje olyan értéket képvisel Miskolcon, hogy miatta legyilkolta a Mónika Show népével Európában az összes szép, értékes, tehetséges, jó embert. Ötágú csillagos.

A város katasztrófavédelmet üzemeltet, bár az egész világ itt volt berendezve, míg ki nem mentették őket, hiába írtam, hogy könyveik vannak, elmebetegek, kísérettel járnak. Lendvai Ildikó és Ildikói sorsát a hatvanas években kezdték nekem mondva egyikük által, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, de ekkor már támadtak is helyettük. Hogy Zoltán Erika a Fejezetek a szexualitás története Oláh könyvből miért képviselte Japánt, a hintás gésákat, púder-pók a nudizmust, a szlovákok a viktóriánus tűzugrást, a vastörzsek cigánysággal beálllítva menekültek a könyvszereptől, melyet a lírai karám úgy adott ki a könyvben, hogy dugdossa az ember a vattát magának olyankor, a cigányság helyett. És ez a cigányság helyetti ember áldozása az Ágnes asszonyoknak Pán-európai Unióból kilencven éve tart már. Most én ázom egyedül, a két szomszéd tetejét a cigányok készítették el. A biztosító többé nem fizet, beteg vagyok és nem tudok takarítani és felemelni semmit sem. Nincs értelme az apokalipszis által eljárt lakás felújításának. A média terhe. Ugyanúgy fényevők voltak az emberek, mint a börtön által összezúzott négerek Afrikában. Csak a vastörzseknek megy jól, mint a thaiföldi Rákóczi térnek. Ennyi maradt, valamennyien egykor Magyarország ellenes csapások voltak.

Nem az első, de talán az utolsó Európa átcserélése a borsodiak részéről, előzőleg Oroszországban voltak, ugyanezt tették, csakhogy itt a magyarok után és közben az embereket támadták, gyalázták, csonkították Müllerékkel tisztaság, énekhang, szépség, harmónia, becsület, szorgalom, emberség, egészség bűneik miatt. Ezer éves világ könyvtár hajtotta végre rajtunk a könyveit, ezer éves karmikus börtön a kivégző pusztítóikkal, sátánjukkal.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Holnap (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-19 20:17:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Holnap

- Béééla! Valóban átléptek a jövőbe a világ ellenes apokaliptikus szereplők egyetlen nagy áldozással?
- Úgy tudom, hogy igen, sőt már új történelmet írtak maguknak, új nemeseik is vannak, hatalmas kommunista, vasfüggönyös és vallási elmeosztállyal.
- Mióta tart az emberek áldozása a skizopren elme helyett?
- Nyolcvan éve már, azóta dorbézolnak, utazgatnak, szaporodnak, könyveket írnak, híresek, nevesek, díjazottak, mint Jeruzsálem apokaliptikus csapásai.
- Könyveiket, zenéiket, verseiket Ízisz áldozással oldották meg emberrel hordoztatva el az ország karmikus betegségeit.
- Ha jól tudom, 1956-ban elölről kezdték új világ könyvtárával a Bertalan utcájával Miskolcnak a közös ember áldozást a magyarok apokalipszisét végrehajtva ártatlanokon.
- Nevettek, gúnyoltak, csúfolódtak a jó helyesíráson, a tiszta énekhangon, a harmónián, a becsületen és szorgalmon, ingyen dolgoztatva majdnem az embereket halálukig szenvedtetve őket.
- Csakhogy itt más is történt, olyan iszonyat Borsod megyében, amit nem lehet leírni. Az utcanép úgy vált a börtön és pusztító, vadállati férjektől népeik fiainak segítségével, hogy közben az embert támadták a Rákóczi tér helyett, amelyik elszaporodott már az egész világon.
- Úgy tudom, hogy húsz éve tart Magdika haldoklása a város helyett, meggyalázva testét azért, mert náluk születik meg a pók népe. A város teljes egésze embervérből van születése óta, így szaporodnak, így mennek végig a kormánnyal folyamatosan a névtárán az idetartozókon emelésükkel. Lévai forgószélnek nevezték el az ember apokalipszist. Egymás után mentek végig a könyveiken, az izmusokon és vallásokon Rózsafalvi összes vallásával.
- Magdikát ítélte el a város fanatikusként a skizopren kísérettel rendelkező elmeosztály helyett, akik térítenek, várakoznak. Minden világ végi jóslatát a városnak a börtön végrehajtott a Jézusaik feszületei szerint ember áldozással.
- Szóval a magyar feszületes ember, ráadásul kislány áldozással kezdtek a Bertalan utcai lírai karámjával Miskolcnak?
- Igen, két utcába rendezve a jeruzsálemi apokalipszis, melynek része a vasfüggönyösök serege rokkantkocsi jelzésekkel, betegségeik miatti ember bénítással.
- Nincs emberjogi szervezete az ártatlan embereknek?
- Nincs, csak a börtönnek van és a megváltott cigányságnak.
- Kelet népe valamennyi ártatlant megtámadott, mint jókat és szépeket, tehetségeket. Kelet népe a romániai Parabrutális Horn szarvas vasnéppel hosszabbít végtelenül a Rákóczi terével a lírai karámnak a médiában miskolci berendezéssel.
- Úgy tudom, eljárták az egykori iskolákat is, népeik így zenélnek, az ország kuróziumai, mint feszületesük árnyékként, testenyészeteivel a világ végét megadóknak Időjelek néven.
- A báránya miatt a Főnix Rákóczi tér mészáros istene kivégezte az összes jóakaróját az embereknek, mivel népük fertelmeskedett.
- Magdika lett a voltam a gyilkosai áldozásában a Bertalan utcai menhely helyett, ők átléptek a jövőbe folyamatosan járva végig a városon és a két utcai apokalipszisen.
- Már nem félnek akkor a szereplők, hogy eljön a végük, az embereket áldozták meg maguk helyett?
- Nem, pedig nekik volt másik világuk, hiszen már eljárták az egész világot, mindig újra ébred a játszótér.
- Megszokták akkor a pusztítást és halálát az ártatlanoknak.
- Ez jelenti a magyar politikát kilencven éve, az ártatlan embereken végrehajtott Bertalan és Révész utcai sátorhegyi apokalipszis, a névtáruk emelésével szerte a világon, országok és népek helyetti áldozataikkal.
- A zöld asszonya a Rákóczi térnek a sakk-kártyáról már nyolcvan éves, egy pillanatra állt meg, de nem hatódott meg a népe tettei felett 1945 előtt sem, sem az atlantiszi Halak Lolo Brigida, sem Brigitte Bardot a nagypán nevéből létrehozott Pszichografológiájából a borsodi elmeosztálynak az összes karmikus művésszel és elmebetegével a földnek. Minden törés, idegbetegség, nemi elfajulás ebben a könyvben lett összesítve, mint okkult fekete sereg testi és lelki betegségei.
- Ez csak egyetlen egy név az utcából és a börtön a dohányboltokkal már befejezte Szepes Mária könyvét.
- Betegségek is újak vannak már majdnem nyolcvan éve, emberek áldozásából jöttek létre, őket az egészségügy eltartja és vizsgálja.
- Már a világ könyvtár képviselője is elköltözött a városból a többi főszereplővel együtt, Tót atyafiakkal, adventi és különféle pusztítóként.
- Új emberek népesítik be a földet nyomorultként, pasikként mozaik kirakással, bábként és karmikus csapásokként újraszületve.
- Ezek helyett ismét támadják a haldokló embereket, ha jól sejtem.
- Igen, rengeteget költenek a világ ellenesekre.
- Hatalmas munkát végzett a média a Bertalan utcai világ könyvtárral, mely minden országot érintett, az emberi áldozataival, akiket kínoz az egész lírai karám tudtával már kilencven éve, mindig elölről kezdve az ártatlanok támadását.
- Akkor nincs mit ünnepelni karácsonykor?
- Nekik tor-ünnep az életük, isznak, zabálnak, könyveik véresen hevernek a könyvtárakban. Házmesterek, hivatalsegédek, könyvtárosok voltak a világ apokalipszis kezdetei. Most is megúszták büntetés nélkül, végig tudták nézni valamennyien a nagybetűs emberek lemészárlását, halálukig alázva őket az összes pszichiáterével a világnak, mint felelőseivel az apokalipszisnek.
- Boldogok, ember vérrel megváltott az ország. Még a nácik sorsát is embereken hajtotta végre a menhely, összezúzva a személyiségüket, mint Ádám és Éva népe helyett. Még büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek.
- Hatalmas segítőkre lenne szükség, de már késő volt 1991-ben is, mikor folytatta a Bertalan utca az apokalipszist felmentő seregével Romániának, utódok létrehozásával, értelmiséggé emelésükkel.
- Tehát valóban átléptek a holnapba az árnyékok 1961-es görögszőlősi pusztító helyetti ember gyilkosság kezdetével, kezdték elölről a kommunista vaskáoszát az utcanépüknek egymás után villámgyorsan.
- Hát boldog Írisz szeretet ünnepét mindenkinek, aki nem vett részt a zöldszemű Istennő szerepében, mely szerint ütlegek és pofonok között bizonytalan dülöngél színpadán Miskolcnak, míg el nem jön az apja és kézen fogva el nem viszi innen!

2016. december 19.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Márai Sándor: Egy gyermek
  2016-12-18 15:14:43, vasárnap
 
 

A szálloda szobájában, ahol e fárasztó, megalázó és névtelen betegséggel, a lázadásnak és a kétségbeesésnek e heveny, fertőző nyavalya válfajával bajlódom, ágyammal szemközt, tojásdad keretből gyermekarc bámul reám.
A rajz életnagyságban mutatja a gyermeket. Csodálatosan ronda gyermek. Békaszája, pöffedt orcái, szűk homloka, mely mögött ott lappang már kezdeti, miniatűr állapotban, minden emberi gyávaság és aljasság, gyanakvó és sunyin-kék rókaszemei, parókaszerű, felnőttesen oldalt választott, durvaszálú haja, egy kezdetleges emberi arcnak e nyers és bevallottan pimasz önfeledtsége, mindez megígéz és nem engedi el pillantásom. Órákon át fekszem az ágyban, és bámulom az idegen gyermek vacak arcát.
Ez archoz a gyermek kék zubbonykát visel, fehér gombokkal, lehajtott szárnyú gallért, s ronda kacsócskáival, melyek kissé uszonyszerűek, s kissé olyanok, mint az emberek kezei, akik a háborúban önként vállalkoztak kémek akasztására, tapsikálni készül. A gyermek különösen kedves lehetett valaki számára, mert lefestették; de a festő nem tudott mit kezdeni az arccal, a művészet néha tehetetlen a valóság előtt. Arra gondolok, hogy a gyermek időközben már felnőtt, talán itt sétál a szálloda előtt, s ha kimegyek, találkoznom kell vele. Arra gondolok, hogy Isten mindezzel akart valamit. Arra gondolok, hogy sorsom Isten és ilyen gyermekből sarjadt felnőttek kezében van. Didergek. Émelygek. Félek? Azt hiszem, félek.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Márai Sándor: Köd
  2016-12-18 15:13:07, vasárnap
 
 

Délelőtt, mikor az erdőből jöttem, utolért a köd. Milyen jó a köd! A fák, a lombtalan, meztelen testű fák, melyek az elébb még mint pucér, néger birkózók álltak körülöttem, sima, fekete testükkel, acsarkodó karjaikkal, egyszerre eltűntek a színről, s nem maradt más, csak ez a vattába csomagolt, törékeny világ, melynek nincs alakja és súlya többé, amelyben minden, ami az elébb még csaknem elviselhetetlenül utálatos és fájdalmas volt, súlyát veszti, mintha oldatba mártották volna, puha oldatba, mely puhítja és erjeszti a fájdalom magvait. S lenn a város, mint egy fertőző telep, melyre tisztító gőzt bocsátottak. Csak a harangszó él a ködben.
Így mentem a ködben, láthatatlanul és mit sem látva, anyagszerűen, s már feloldva egy mélyebb és általánosabb anyagban, céltalanul, de ez az céltalanság nem fájt, mert a ködben minden út és irány értelmetlen. Így mentem, mint a Föld halad abban a másik ködben, céltalanul és szigorú törvények szerint.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.