Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Verébszámláló - Nevessünk!
  2011-05-30 21:23:53, hétfő
 
  Ezen csak nevetni lehet, de sajnos igaz...

Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke következik. Verébszámláló...

Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.

Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle.

Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete dolgozott

a drága gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert kannázik egy cigányzenekarban.

Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági
érzése lesz a gödörásástól, ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi
igazolást (!) hozott erről. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki
kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok,
majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelős. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart
panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8 ált.) és a fizikumának megfelelő (kb 190 centi és 80 kiló) munkát bizosítottam neki.

Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz
megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülő
verebeket az udvaron, statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha
elszégyenli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem:

- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?

- Nem tudom!

- Miért nem számoltad meg őket?

- Mer amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!!

- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.

- Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.

Egy Á betűt sem írt ma.

Na, ezeknek fizetünk mi segélyt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karmikusok betegségét kaptam
  2011-05-28 07:20:39, szombat
 
  Nagymamám háromszor kapott orrpolipot 26 éves kora körül, amikor a pszichografológiai karmikus népek megszülettek. Karmájukat hetven esztendeje terhelik rá emberekre, születésemkor egyből a sánta zsidókkal indítottak úgy, hogy megrántották a lábamat a bölcsődében.
Aki helyett nagymama polipot kapott, DIGÉP-ben dolgozott, majd felszámolása után rendőrnek ment, már nyugdíjba is vonult, karmájától megváltásra került, mint a többi ördögi és zsidó néptömeg.

Tegnap derült ki, hogy kommunikációs bénításom - mandula csonkítás pusztító csapással tályog után - hangszál polipom van, melyet öt esztendeje kaptam az egyik miskolci lakos helyett. Még a kartonozóban is idegen utcáról küldték fel a TAJ kártyámat, nem értette a gégeorvos, hogyan lehet az, hogy az én nevemmel más utcába írta a gép az adataimat. Sajnos az utca nevét elfelejtettem. Valószínűleg kommunikációs bénító lehetett az illető, hogy én megkaptam a csapását. Mikor fejezi be a város börtönével a lakosok helyetti csapásai sorozatát?

Anyámnak három éve volt hugyhólyag polipja. Találkoztam az egyik karmikus szülöttel nemrég, akinek ilyen betegsége van. Milyen életük lesz ezeknek a karmikus szülötteknek a következő születésük alatt, ki bünteti meg őket az ember áldozással megváltott csodálatosan leélt életük miatt?

A strumámat egy éve gyógyszerrel kezelik annak ellenére, hogy 1986-ban kaptam, mikor először bűnbe vittek angyalként az Időjelek testenyészeti szülötteinek sorsának végrehajtásakor, dr. Szlivka volt körzetti orvos és dr.: M. jungista pszichiáter elmondása szerint tudtam meg, hogy nem struma, később fedeztem fel az Időjelekben a rajzokat, akkor láttam meg a bagoly zsidókat, a fotómat, melyre rá van írva, hogy én voltam Bagoly Katalin 7 hónapos koromban már, hogy bizony ezek a testenyészetek elhordoztatták életüket, megváltották magukat a csapásaikból, melyek nekik lettek megírva. Hogy mondhatnám meg, hogy nem strumám van, olyan börtön csapás, mely reagál minden méreganyagra? A szám teljesen meg van rontva, dr. Marofka Eszter szerint a patológiai csapások be vannak tokozódva a fogaimba, ez a média csapása lett volna, ezért közvetítettek szinte őrjöngve. Ha nem veszem be ezek Xanax-ját, hatalmas nagyra nő a hasam, úgy nézek ki, mint egy kilenc hónapos terhes. Olyan Időjelek csapást kaptam, mely növekszik bennem még 1997-ben az elmeosztályoktól, azóta is mennek végig ismétlésben is sorsukon az orvosaikkal az élen, azt tesznek, amit akarnak, s még hosszú a listája az árnyékvilágnak, erdő, dzsungel, vadon népének, 1995-ig négyszer mentek végig az összes könyvön, beleértve a biblia szerint létrehozott apokaliptikus csapásokat, bábkirályokat és ezeknek osztogatnak jutalmakat is. 1991-ben más strumás rontással mentem be a II-es Idegosztályra, ahol annyi elektromos csapást kaptam karjaimba, fejembe, szívemre, hogy jéggel kellett hűteni a betegeknek a szívemet is, másnap reggelre nem tudtam beszélni és járni. A kórház orvosai akkor újabb apokalipszist kezdtek el csanyiki tartózkodásom után, mert kihívtam rájuk előtte az újságírókat.

Szenes Andrea formáját bogár alakzatként, de emberi külsővel 1993-ban rajzolták le a ZIZI Magazinban. Ismétlésekor az összes megjelent, s megírt 17 könyvanyagnyi írásomnak 1995-ben tüdőmet támadta meg népe, azóta horkolni kezdtem, mert Szenes Andrea horkolt. Az egész médiát így emelték a börtönnel születésem óta, lépegetve időben vissza a világ kezdetéig, egykori Zeusz szélesarcú leányának történetét, a mexikói Annás misztikus titkokat is többszörösen végrehajtották.
Az orvosi tudomány fejlődésével szemben állanak a börtön és elmeosztályok csapásai, az árnyékvilág, dögök, patológiák testi rontásai, vagy így képzelik el a jövő egészségügyét?
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
A Helyreállítás Pártja (HIKSZO
  2011-05-23 07:40:19, hétfő
 
  Helyreállítás Magyarországi Pártja (Hikszosz) III. Magyar Köztársaság

A párt tagjai között megtalálható többek között Müller Péter Sziámi, aki azelőtt Végh volt, nevével Végh Antal Egyedül a kastélyban című könyv történetével indítottak a KIsZ idején a pusztai csűrhével,.
Müller Péter Sziámi hihetetlen a menhellyel, börtönnel és népes elmeosztályi kíséretével, hogy egyáltalán tagja olyan pártnak, mely Magyarország megváltoztatását tűzte ki célul, ugyanis kíséretéve orvosoknak énekelt annak idején, valamint az elmeosztályokkal nemcsak apokaliposzist, előítlet legyőzését, hanem pszichózist is végrehajtottak emberi családok megbetegítésével, bizarr szervérzékeléssel. Cigány baráti körük szintén az elmeosztályokról kerül ki, mint ahogyan a Mónika Showban és Joshi műsorban be is mutatták szerepjátékosaikat, akik szemben állnak a magyar parasztsággal. Hihetetlen, hogy az egykor bolondként emelt reformátusokkal szemben állnak, valamint ismételték a Vörös Oroszlános református történelmet az összes elmebetegük, börtön karmikus szülött helyetti ember áldozással. Kinek van szüksége ilyen III. Magyar Köztársaságra, egyáltalán mit akarnak Müllerék a bolondok leplezésével elérni?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Okosságok
  2011-05-18 14:04:31, szerda
 
  A hangyák nem szeretik az uborkát. Tegyetek uborka héját a hangyaboly köré!
Ha áttetsző jégkockát akarsz, akkor előzőleg forrald fel a vizet!
A Tükör gyönyörű lesz ha Vhite Spirittel tisztítod (festék hígító).
Rágógumi a ruhában? Tedd egy órára a mélyhűtődbe!
A fehérnemű nem elég fehér? Áztasd 10 percig egy szelet citrommal a meleg vízben!
Hajad nem elég fényes? Tegyél egy kávéskanál ecetet a hajadra és úgy mosd meg!
Hogy a citrom kiadja a az összes levét, áztasd egy órát meleg vízben és csak utána csavard!
Hogy ne legyen a káposzta főzéstől kellemetlen szag, tegyél egy szelet kenyeret a káposzta tetejére, (egy kis zacskóban, hogy a morzsák ne kerüljenek a káposzta közé)!
A hagymától könnyezik a szemed? Rágcsálj egy rágógumit!
Hogy a krumpli előbb főjön meg, hámozd meg, csak az egyik oldalát!
Tintafolt a ruhán? Tegyél jó vastagon fogkrémet a foltra, hagyd megszáradni és csak utána mosd ki!
Távol tartani egeret és patkányt? Hintsd meg fekete bors porral a területet, ahol tanyáznak! Elmennek másfelé.
Kínai közmondás;
Ha valaki megoszt veled valamit, aminek Te hasznát veszed, erkölcsi kötelességed, hogy azt Te megoszd mással!
Tehát; csinálj mint én!
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Kohut: Ki az úr a házban?
  2011-05-18 09:01:45, szerda
 
  Hideg tél volt, de benn, a kis olajkályha ontotta a forróságot.
Anna már lefektette a gyermekeit, éppen végzett a rakott burgonya elkészítésével, közben
forgott a mosógép.
Ekkor jött haza a férje részegen, mint általában, maga elé tette a jénai tálat, s falni
kezdte a rakott krumplit.
- Várj, szedek tányérba neked!- szólt Anna, erre
a férje dühösen ordítozni kezdett:
- Paraszt vagyok neked, büdös paraszt!
Megfogta a jénait, s földhöz vágta. A konyha bútorai és padlója megtelt az étel maradványaival.
Annát kitette egy szál kombinéban az udvarra, majd becsukta kulcsra az ajtót.
Anna állt az ajtó előtt dideregve, benn szétmosta a mosógép a gyerekek ruháit. Ezt látva rácsapott az ajtóüvegre, dermedt kezével nem érezte az ütés nagyságát. Kitört az üveg, Anna jobb keze véres lett a szilánkoktól, az üveg jókora húst is kiszakított tenyeréből.
Átment a bátyjához, sógornője felvitte az ügyeletes orvoshoz, aki furcsán nézett rá, csak a szemeit figyelte.
Hajnalban a férj dolgozni indult, Anna nekilátott a törmelékek feltörléséhez, kikapcsolta a mosógépet, befejezte a mosást, felöltöztette a kicsiket, elvitte őket az óvodába, majd elindult a munkahelyére.
Bekötött kezével írta a jelentéseket, jegyzőkönyveket.

A kérdésekre azt válaszolta:
Megvágtam a kezem véletlenül egy üvegben.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut: Szaturnusz a földön
  2011-05-18 08:59:39, szerda
 
  Pártbizottsági ülés volt, amin a párttitkárok felettese is megjelent. Amikor egy témát felvetettek, megkérdezték, ki akar hozzászólni. Ilyenkor mindenki lehajtotta a fejét. Én hozzászóltam, nem tudtam, mi itt a szokás, hogy ezek a bólogató Jánosok.
A gyűlés után egyikük azt mondta:
- Én a helyedben nem szóltam volna hozzá Cate, nem azért vagy itt!
Otthon a házi bácsinak elmeséltem, mi történt a munkahelyen, s mit mondtak. A ház tulajdonosa meglepődött a munkahelyi viselkedéseken.
- Az élet olyan, mint egy sakkjátszma - mondtam
Házi bácsinak, de ha kufárok mozgatják az elesetteket, könnyen besározhatják őket, de minél mélyebbre nyomnak valakit, annál vakítóbban emelkedik ki a sötétségből, hogy tükröt tartson a fekete lelkűek elé.
Oláh Miska feljött nálunk, s felajánlotta, legyek helyette a pártitkár.
Nem értettem a jelentéseket sem, miért kell mást írni, mint amit az információ felelősök leadtak a munkahelyi problémákról.
Magam is információ felelős voltam, olyankor bejártam az üzemet, megkérdezve gondjait mindenkinek. Novemberben adtak érte 500,-Ft jutalmat.
Természetesen ismeretlenül hagytam a gondok felvetőit, amiért megkeresett az új pártitkár, aki lábát az íróasztalra tette, úgy ült, kedvencként
a pitizők között, mint egy kiskirály. Egyesek ,,lecsúszott műszerésznek nevezték el",
Kérte, mondjam el, ki mit mondott. Válaszoltam, hogy nem tehetem, mert nem fognak bennem bízni ezután.
Előtte a pártbizottságon voltam munkatársként,
Szinte minden nap egy-egy jegyzőkönyvet kellett írnom gyorsírással, s ezt áttenni gépelt szövegre.
Közben mosogattam a poharaikat, mert munka után a párttitkári, s elnök helyettes jelöltek összegyűltek általában ivászatra, melyhez az italt nekem kellett beszereznem.
Elődöm nem dolgozta ki a jegyzőkönyveket, de az nem volt baj.
Egyik alkalommal a pártbizottságra vittem a jelentést, amikor az ott dolgozó vigyorgó nők mondták, menjek be nyugodtan az I. pártbizottsági titkárhoz, s adjam át személyesen a jelentést.
Bekopogtattam, udvariasan kezet nyújtva bemutatkoztam a rettegett embernek, kinek születése helye Bodrogköz volt.
Amikor a gyerek lábát az óvodában leforrázták gulyáslevessel, s táppénzre kellett mennem vele, a pártbizottsági felettesem így szólt:
- Első a munkahely, utána jön a többi.
Kicserélt engem egy gátlástalan, velem gyorsíróba járó nővel, aki később is megmaradt a párttitkárból elnökké vált volt felettesem mellett.
- Éppen ideje volt, hogy Marika emelkedjen - mondta a rendész barátja hangosan.
Semmit nem ír alá az új elnöknő, amit én viszek fel neki - közölte az egyik gépíró, amelyik szopta az ujját: ezt kiabálta az irodában.
Az elnöknő hófehér Mercedessel közlekedett.
Egyik esetben a kocsiját a gyerekek megdobálták kővel.
A váláskor felhívatott engem volt férjemmel együtt azzal, hogy béküljünk ki, ha nem, adjam oda a lakásomat neki, ne buszocskázzon Bodrogközből be a városba, holott volt autója. A volt anyósom (anjukom) nekünk vett egy Zsigulit, hogy kényelmesen utazhassunk ki hozzájuk. Nem sokat ültünk a kocsiban.
Az elnöknő el akarta választani a két gyermekemet azzal, hogy a kicsit adjam az apjának, a nagyobbik velem marad.

A következő munkahelyen informálódó személyzetisének azt a választ adták: én nem vagyok megbízható. Az új munkahelyi vezető közölte, hogy csak addig vesznek fel könyvelőként, amíg egy kicsit megpihenek. Nem értettem, mitől.
Itt írtam egy köszöntőt Tóni bácsi születésnapjára, melyre engem is meghívtak. Azóta is tart a születésnapi köszöntés.




 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut:Beteljesült boldogság
  2011-05-16 16:25:06, hétfő
 
  Anna nyitott szemmel, bágyadtan fekszik a kórházi ágyon. Arra gondol,vajon lesz-e, aki szól szerelmének gyermeke születéséről. Igen, szerelmének szólítja, hiszen most is ugyanúgy kívánja és szereti, mint első találkozásukkor.

Egy irodalmi estélyen ismerkedtek meg. Ez volt Anna első bemutatkozása. Alig tudta felolvasni novelláját, annyira izgult. Főleg az érzelmi jeleneteknél hágott magasra a feszültség, melyből egy jó megfigyelő könnyen következtethetett saját belső zűrzavarára. Igencsak ráfért egykis töldődés. Ezt Feri felismerte nála, s hallgatás közben ő is átélte a novella fejezeteit, finom antennájával vette a lány vibrálásait.A műsor után Feri megszólította könnyed stílusával, bemutatkozott, s aztán ment minden, mint a karikacsapás. Nem valami szép hasonlat fellán-golásukra, de hirtelen ez jutott az eszébe.Első látásra szerelem. Mikor egymásra néztek, olyan érzésük volt, mintha régóta ismernék egymást. Szinte egyszerre döntötték el, hogy ezután együtt fognak élni.

Gyönyörű, álomteljes éjszakájuk volt, melyben minden mozdulatuk felvillanyozva, áramütésként érte a másikat. Varázslat, a szerelem mágiája,az egyre ernyedő, s hevülő test nedvének befogadása, illatainak belégzése.A szobát is átitatta a bőrükből kipárolgott émelyítő boldogság-felhő.Reggel hosszú, édes csókkal búcsúztak.Feri a szerkesztőségbe indult, míg Anna kényelmesen heverészett egyesülésük színhelyén.

Ekkor éles fájdalom hasított a bal mellkasába.Fel akart állni, de nem tudott, emlékezett rá, apjánál milyen jelzésekkel indult a szívinfarktus, s teljes erővel masszirozni kezdte magát.Egész teste verejtékben úszott, s habzott a szája. Mikor kicsit jobban érezte magát, hason csúszva elvonszolta magát a telefonig, s tárcsázta orvosát.Tovább csúszott az ajtóig, mire e fájdalmas művelettel végzett, orvosa megérkezett, visszavitte az ágyra, megvizsgálta, s bejelentette a diagnózist:Szívroham mely a bal oldalt ideiglenesen lebénította. Nem bírt telefonálni, üzenetet hagyott Ferinek, meghagyta, csak telefonon hívja, nem akarta, hogy ilyen állapotban lássa.



Két hét múlva hívták először telefonhoz a kórházban Annát. A szokásos kérdések, s udvariasságok után Feri megkérdezte:

- Mondd édesem, nincs következménye a múltkori éjszakánknak?

Anna először nem értette, mire gondol, milyen következménye lehetazon kívül, hogy őrülten szereti, s hogy a szíve nem bírta elviselni ezt a felfokozott érzelmi állapotot.Utána kapcsolt. Feri attól félt, hogy terhes maradt. Ekkor dühösen lecsapta a telefont.Mindenféle kivizsgálást végeztek, mikor jobban lett, s így derült ki az is, hogy terhes lett.Megnézte az ultrahangon. Szép egészséges gyerek, hál'istennek nem károsodott a szívroham utáni gyógyszerektől. Úgy döntött, megtartja a csöppséget, ő jelenti neki a szerelem örök gyümölcsét.Különben is már harminc éves, ez az utolsó lehetősége.A könyvei után kapott honoráriumokból tisztességesen megélnek ketten is. Nem vallotta be Ferinek terhességét, nem akarta, hogy megtudja.



A kilenc hónap gyorsan eltelt, s most itt fekszik nyitott szemekkel bágyadtan a kórházi ágyon, arra gondol: de jó lenne, ha Fer imégis csak fogná a kezét a nehéz percekben.Hozzálép egy nővér, injekciót ad be karjába, s kéri, hogy lazítsa elmagát, végezze a légző gyakorlatokat.Annának egy könnycsepp gördült le sápadt arcán, miközben mosolyogva érzékeli méhében rugdalódzó gyermekét. Betolják a műtőbe.Ekkor zöld ruhába bújt férfi lépett melléje, kinek szemeit rögtön fel-ismeri. Feri Anna lábait felemelve segédkezik a szülésben.A legnehezebb tolófájás után felsír a kisbaba. Kisfiú lett.Feri ujjong örömében, s míg Anna megpihen egy kicsit, szemrehányással illeti, mert kisajátította közös gyermeküket.



Anna boldogsága beteljesült. Egyszerre lett családanya és feleség.Már ügyel rá, hogy e sok öröm ne terhelje meg gyorsan kalimpáló szívét.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut:Szerelem mindenáron
  2011-05-16 16:09:31, hétfő
 
  Hatalmas, nyitott tetejű Mercedesben fiatal nő halad a hegyi úton,messziről úgy tűnik, a környező tájat szemléli. Vörösesbarna haját meglengeti a szél, néha előfújja homlokára, ilyenkor fejrándítással küldi vissza rakoncátlan fürtjeit a helyükre.Az út végén befordul, megáll egy kovácsoltvas kapu előtt, mely olyan varázslatosan elrejtőzik a bokrok között, idegen fel sem fedezné. Jókedvűen kiszáll, s kinyitja a kocsibejárót, magában dúdorássza István a királyt, felcserélve a dalokat, ahogyan az eszébe jut. Most éppen Koppány és lánya párbeszédénél jár.Beül a kocsiba, s lassan, óvatosan tolat a garázsba. Ez egy kicsit nehezen megy, többször is előlről kezdi, látszik, nem régi a jogosítványa.Felszalad egy hosszú lépcsőn a házba. A társalkodóba megy, leül a bárpult melletti magas forgószékre, s tölt magának Törley pezsgőt. Nem tudja, miért, de az italok közül ez ízlik neki a legjobban. Íze, zamata hasonlít a muskotályos borokéhoz, de ez sokkal jobb. Koccint magával és jól-esően fürkészi a hatalmas helyiséget. Ez a legnagyobb, a társalkodó.Lassan jártatja szemeit a tárgyakon, végül arra a megállapításra jut, hogy minden a legnagyobb összhangban van egymással. Kimegy az óriási teraszra, s gyönyörködve adja át magát a természet szépségeinek.A ház előtt égszínű tó csillog, mely a ház előtt csordogáló forrásból kapja a frissítőt, körötte gyapjas pázsit zöldell, s közvetlen az erkély alatt szomorúfűz lógatja egykedvűen ágait...

Itt akár órákig el lehet üldögélni, mást nem hallani, csak a madarak énekét, mintha versenytrillázást rendeznének, megelégedetten néz felfelé..., s gondolatban visszapörgeti az eseményeket.Óriási szerencséje volt: ötven milliót nyert a lottón ő, aki egész életében egy televíziót sem tudott megvenni magának, s most valóságossá váltja minden álmát. Úgy tervezte, nagyszerű lesz az épület üdülőnek. Kiváncsian várja a vendégek érkezését. Kicsit izgatott. Anyagilag nem lenne ráutalva mások pénzére, csupán azért találta ki az egészet, hogy ne legyen egyedül...

Milyen kedves lenne a volt férje hozzá, ha tudna szerencséjéről!Sem őt, sem rokonait nem értesítette, mert egyik sem nézett feléje, mióta elvált. Elképzeli, mint áradoznának szeretetükről a pénzhez jutás reményében, de csak addig, amíg segítene rajtuk.



Hosszú csengetés zökkenti ki gondolatmenetéből. Leszalad ajtót nyitni.

- Kezit csókolom. Ez itt az Éden üdülő? - kérdi a harminc körüli fiatalember.

- Igen, jó helyen jár, fáradjon beljebb. Én vagyok a tulajdonos, a nevem -kézfogásra nyújtja kezeit - Szendrei Klaudia.

A férfi erősen megropogtatja kacsóit, s ezt mondja szelid, kedveskedő hangon:

- Örülök, hogy megismerhetem. A nevem Francois Koloczky. Pár napig szeretnék itt megpihenni.

- Megmutatom a szobáját és - majdnem megakadt Klaudia hangja a mondat közepén, mikor rátévedt a szeme a férfi izmos vállára. Arra gondol,milyen biztonságban érezheti az a nő magát, akit egy ilyen erős kar ölel át - megrendelheti a vacsorát is, Koloczky úr.

- Nem vagyok nagyigényű. Azt eszek, amit tálal nekem. Úgy látom, személyzet nincs.

- Igen, egyedül voltam mostanáig. Telefon van. Egyébként gyors megfigyelő képességgel rendelkezik

- Ez a foglalkozásomhoz tartozik.

- Akkor magára hagyom, nyolckor vacsorázunk. Kellemes pihenést!

Klaudia lefelé menet visszapörgeti beszélgetésüket. Vajon elég hatáfozottnak látszott-e? Látja a féri arcát maga előtt, barna, vidám szemeit,kisfiús mosolyának hatását hófehér fogsora fokozza. Nem érti, miért foglalkozik annyit vele, ő csak egy vendég, s mikor több éves szenvedés után kimondták a válását, elhatározta, hogy többé soha nem megy férjhez,ellenáll minden kísértésnek. Sietősen nekiállt a vacsora elkészítéséhez.



Az este csendesen, nyugodtan telik nosztalgikus hangulatban. Alig váltanak szót egymással. Klaudia úgy viselkedik, ahogy egy üdülő vezetőtől elvárható.



Hajnalban Francois körbeúszta a jégvizű tavat, s fázósan, dideregve ment az ebédlőbe, de Klaudia ügyes volt, ott várja a gőzölgő kávé az asztalon.

- Kezit csókolom, kisasszony! Kicsit nyűgösnek látszik ma reggel.

- Jó reggelt, Koloczky úr. Nem hiszem, hogy a vendégeimet komolyan érdekli az én közérzetem. Nemsokára indulok a városba, ha van kedve, esetleg elintéznivalója,én szívesen...

- Ne fáradjon Klaudia - vág közbe Francois, én is odakészülök.

Nevetése örömmel tölti el a lányt.

- Köszönöm, nagyon kedves.



Feszülten ülnek egymás mellett Francois Golfjában. Majdnem egyszerre szólalnak meg, de a férfi megelőzi a nőt.

- Kisasszony, nem fél egyedül ebben a kastélyban?

- Nem vagyok lány, s már megszoktam az egyedül létet. Kislány korom óta magamra vagyok utalva. Ha úgy könnyebb a beszélgetés, ezentúl tegeződhetünk. Este meghívom - meghívlak egy italra.

- Köszönöm, Klaudia, de miért várjunk estig, amikor együtt vagyunk,szép az idő, eltölthetnénk közösen ezt a napot. Bemegyünk a legközelebbi kávéházban. Rendben?

- Oké, mehetünk! Hanem előbb nézzük meg ezt a kiállítást, éppen itt van az orrunk előtt, s én imádok festményeket elemezni.

Mindketten meglepődnek a képek naivitásán, majd megtalálták az életrajzot is, hogy hetven éves kora után élt a művész szenvedélyének.Az emlékkönyvbe ezt írják:

,,Csodálatra méltó az az ember, aki, ha későn is, de eléri vágyait."



Szürkületkor indulnak vissza az elhagyott, eldugott nyaralóba.Mivel a levegő erősen lehűlt, úgy döntenek, begyújtanak a társalkodó téglából kirakott hatalmas kandallójába. Klaudia puha, meleg bárányszőrön heverészik. Francois óvatosan melléül, a lány nem látja, csak érzékeli, majd megfogja a kezét.Enyhe remegés fut át zsigerein érintésekor, s lüktet a forróságtól egész teste. Enyhén átkarolja, a mellbimbó keménységétől görcsbe rándul, s szorítja egyre erősebben, hevesebben magához. Klaudia mondani akar valamit, a férfi finoman ráteszi a kezét az érzékien megduzzadt szájra. Ízlelgetik egymás csókjait oly' odaadással, nem isveszik észre, hogyan dobálják le ruháikat. Mindkét test, minél hamarabb, egyre többet kér egymástól, s mikor egyesülnek, arcuk mosolyogA boldogságtól. Szenvedélyük nem hagy alább, újra és újra a tetőfokára hág.Édesen összebújva alusznak el szerelmük csodálatos színhelyén.



Csöngetés hasít bele a rendíthetetlen nyugalomba, hogy szétválassza a fiatal párt. Klaudia megy ajtót nyitni. Alacsony, kopaszodó,bajszos, barna bőrű férfi áll a bejáratnál, arcán cinikus vigyorral.Furcsa vékony hangon, érthetetlen stílusban beszél. Klaudiának sikerült kibogozni az értelmét.

- Ebbe a kéglibe költözött be Francois?

- Igen, itt van - válaszolja fanyalogva Klaudia.

Semmi kedve nincsahhoz, hogy behívja elrontani hangulatát, de azért beinvitálja a hivatlan látogatót. Francois nem lepődik meg az állítólagos százados jövetele miatt. Felviszi a szobájába, majd nemsokára bejelentik távozásukat.Klaudia egy presszó nevét hallotta a távozó hangokból, a többi tolva jnyelven folyik.

Egész nap várja Francoist, de nem ő jön, beállít a kopasz férfi és ráförmed:

- Szakítson azonnal Francoissal. Ő egy bűnöző. Elfogató parancs vankiadva ellene. Ha itt találják, szitává lövik az egész házat!

- Ő bűnöző?! Tőle kedvesebb férfival még nem is találkoztam. Hogy tud ilyet állítani?

- Pontosan a behízelgő modorával vesz le a lábáról minden nőt, aztán egy szép napon kirámolja a berendezést cinkosaival. Fegyveres rablásért körözik, búvóhely kellett neki - szólt az utálat.- Az ő ügyében nyomozok. Szeretem a fiút, azért nem tartóztattam még le, hagyok neki egy hetet.

A kopasz, az állítólagos százados, mint aki jól végezte dolgát, nagy önbizalommal felmegy Francois szobájába.



Szomorúan indul a következő nap. Klaudia kimért járással, gyászos arccal indul az erdei tóhoz felfrissíteni magát, megfordul a víz irányába, s szembenéz a rendőr nyitott szemével. Micsoda ijesztő látvány, életben is csúnya, hát még így felpuffadva. Hulla.Hogy kerülhetett a tóba? Csak nem igaz, amit mondott? Francois?

Rendőrségi sziréna hangja veri fel az alvó állatokat, még a mókusokIs ijedten ejtik földre csemegéjüket.Sokáig tart a helyszínelés és vallomás tétel. Nehezen hiszik el, hogy azelőtt nem ismerte ezt az embert. A rendőrségi százados tanácsot ad Klaudiának:

- Nem szabad ennyire hiszékenynek lennie! Minden esetben kérni kell a rendőr igazolványt. Kérem, egy darabig ne hagyja el a környéket!



Távozásuk után a lány elhatározta, megkeresi Francoist, meg akarja tudni az igazat. Elindul azon a szálon, amit hallott, s a presszóba megy.Beléptekor dermedt csönd támad, s lépései visszhangzanak a piszkos kövön Beül az ablak előtti boxba, rendel és fülel.A mellette lévő asztalnál szakadt ruhájú emberek tárgyalnak olyan színvonalon, ahogyan külsejük kinéz Ismerős nevet hall. Jobban figyelve ki-hámozza magának, ami fontos. Ismerik Francoist, többször emlegették.Ezek a züllött alakok a házánál jártak tegnap. Egyikük bemászott a kerítésen, megölte a ,,századost" azért, mert elárulta őket. Klaudia megkönnyebbülten sóhajt fel. Tehát Francois nem gyilkos, csak bűnöző. Mi a különbség? Mindkettő törvénybe ütköző.Elindul a rendőrségre megtenni feljelentését, előtte jól megnézi hivatlan látogatóit.

Mikor az épülethez ér, érzi, torkában dobog a szíve. Megáll, s kifújja magát,mindhiába. Az ügyeletes furcsán néz rá, alig tudja kinyögni, kit keres.Ájulás környékezi.

- Meg kell tennem! - ismétli magának kitartóan.

A százados örül a feljelentésnek, így nem kell minden bűnözőt alibiért faggatni, felkutatni őket. Csak Klaudia szomorú, hiába invitálja meg a Büfébe a rokonszenves nyomozó.. Nem emlékszik rá, teljesen elmosódik agyában, miképpen ért haza...Már hajnali öt óra,s nem aludt. Elkerüli az álom. Kirajzolódnak szemei alatt mély barna árkok.

- Most leiszom magam, úgy könnyebb felejteni! Először megnyugtatom az idegrendszeremet jó meleg, illatos fürdővel.

Majdnem elalszik a kádban,szeme félig lehunyva, alig pislákol, mikor árnyék takarja el a világítást.A férfi leemeli a törülközőt, belecsavarja a lányt, s gyengéden leteszi az ágyra. Klaudia ekkor kezdett vacogni. Nem tudja a viztől-e, vagy a fáradtságtól. Mély álomba zuhan.

Reggel Francois csókkal borítja el testét, költögeti. A lány kinyitja karikás szemeit, bánatos mosollyal szól hozzá:

- Francois! Azt hittem, szerethetlek. Beleéltem magam, ezért kínlódtam annyit. Többé nem fordul velem ilyen elő. Megtudtam ki vagy, kikkel érintkezel. Nem árultalak el, de most kérlek, menj el! Könnyel áztatja párnáját. Hiába erőlködik, nem tudja visszatartani..Annyira egyedül volt, s most azt hitte, megtalálta az igazi férfit, akivel minden csodálatos. Nagyon szerencsétlennek érzi magát. Francois tenyerébe zárja kezeit, csókot lehel ujjaira, s ő engedi.Fejét elborítja a forróság. Már szinte vonaglik a vágyakozástól.

- Elmondom édesem mi történt, hol voltam. Nézz ide! Ez az igazolványom, rendőr vagyok, nyomozó. A szabadságomat szerettem volna békésen eltölteni. Arra nem gondoltam, hogy itt fogom szerelmem meglelni. A százados - ez becenév csak - adott információt arról a bandáról, akik eltették láb alól. Te is segítettél a beszélgetésük kihallgatásával. Azok a végrehajtók voltak. Én nagy halakra vadásztam, a vezetőikre, nehogy legyen idejük utasítást továbbítani, mert akkor az én egyetlenem is veszélybe került volna.Egyébként a bátorságodért rövidesen megkapod a Belügyminiszter kitűntetését, s a bankoktól pedig az elrabolt összeg tiz százalékát.Már hiszel nekem, szerelmem?

Klaudia testével szinte ráfonódik a férfira, imádja, mint a napot,holdat, csillagot, ha a levegő és őközötte kellene választani, Francoist tenné meg győztesnek.A férfi nem lepődik meg Klaudia odaadásán, hisz' éppoly' szenvedélyesen szereti. S míg testük, lelkük egy más világ felé halad a gyönyörök útján, szerelmüket kíséri lágy zene, csengő énekhang:

,,Jó uram, a szívem kér,

a szív a szívnek így válaszol."



1991






 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
X alak és kérdőjel
  2011-05-10 09:44:11, kedd
 
  Öcsémet anyám feljelentette azzal, hogy perverz, mikor mostohaapám meghalt, s bevitette a ricsei pszichiátriai szanatóriumba. Mostohaapám haláláig naponta leköpdöste és cigányozta, a bolondok után így emelkedett tovább a menhely és a cigányság. Dr. Bohács pszichiáter sokkolni kezdte az emberi agyar villanyárammal, miután kiderült, hogy Kecskés Emil szerepjátékosnak tanulási nehézségei vannak és kibukott az iskolában. Valamennyi zsidó népet a családom meggyalázásával emeltek szerte a világban a Pszichografológia és a bibliák szerepjátékosainak létrehozott népeként a börtönnel az élen.
Öcsém a sokkolás után, melytől több alkalommal meg akart szökni X alakban keresztül húzta arcképét a fotókon, szabályszerűen megszüntette személyiségét az akkor már orvássá tanult elmeosztály. A perverzeket így termelték ki minden fontos helyre, így tanultak papnak is.

Amikor a kisebbik gyerekemet szültem, a kérdőjeles, Vénuszos cserépnél járt a börtön, ezek a kérdőjelek kerültek a kormány videójának egyes bemutatott szereplőjének arcára. Dr. P. István szülész orvos ekkor rám förmedt viziten, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel. A kérdőjeles Vénuszos cserepet - a többivel együtt - az elmeosztályok ismétlik 1995 óta, az előző főnixes-Annás bárányos felemeltek helyett névtelenek seregét mentették meg ismétlésben is.


Dr. D. Mónikát igazságügyi elmeszakértővé emelték 1995 után, mert nem értett semmihez. Apokalipszisben vett részt, 1972-ben kellett volna Dávidként az álmoskönyvem alapján eltemetni, ekkortól karmikus sorsát rajtam hajtják végre. Ezek a megmentett diplomássá tett orvosok valamennyien ember gyilkosok. Dr. D. Mónikát sántasága miatt választották ki, mint a többi sántát is, valamennyien karmikus születésűek. Minden karmikus szülöttnek szép sorsot adtak, megváltották őket karmájuktól, ránk terhelték.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Perverz oldalra kerültem
  2011-05-10 09:29:29, kedd
 
  Iszonyatos oldalon fedezem fel magam mindig, most jelenleg itt:

http://rsslap.hu/szadó%20maízó%20szeksz/s

Ez a Rákóczi tér lehet, melynek népe helyett keresztre feszítettek engem - egyikük feszületes volt, nevét kiírni nem lehet -, s Bródyék velem indultak zsidó népük hintás kislánya helyett a hatvanas években Ébredő játszótér egyházaival. Ezeket a fertelmeket születésem óta termelik ki, ők jelentik a médiát jelenleg. A fulladásom népük által is nekik köszönhető, sáros cipőnyomokat is hagynak a lakásban mindenütt, ismétlik történelmüket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.