Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A földöntúli hatalom 7-es szivárvány-szövetsége
  2020-08-22 16:02:23, szombat
 
  A világtörténelmi korszakok áldozásommal való végrehajtása után a Müllerék által bezúzott írásaim és a megfestett cserepek szimbólumai árulkodtak arról, mit is hajtott végre politikaként Magyarország egyetlen nagy közös áldozással. Magyarország jelenlegi lakosai ezer éves honfoglalókként Sátán népeit és a Rákóczi téri, gyalázatból létrejött tisztátalan lelkeket jelentik. Ők a fertelmes világot képviselik, a hetvenes évek óta művészetként használt szivárvány-zászló kitűzésével is, mely szövetsége jele a tökéletes természetnek és lényeknek, valamint valamennyi eredeti vallás Jézusának, így is kerültek megfestésre.

A vörös szín mindig az életet, a tiszta és bűn nélküli vért jelenti. A bűnös, rossz vér az alsó világot jelenti, a sötétség képviselőit, melyeket mesterségesen emelnek tiszta emberek vérének megáldozásával és gyalázattal többszáz éve emberré. Ez a Unió politikája is, hogy a cigányságot és egész Keletet egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni. Tehát a vörös a szívtörvény tökéletes képviselőinek a szimbóluma, akik vérének kiontása törvénytaposásnak számított minden időben és korban. Magyarország az egész világot tisztítja Brazília kezdetével nagy közös penitenciás véráldozással, szappantisztító sorozatok keretén belül, mint pöcegödör népeit.

A rózsaszín jelentése a tiszta érzelem, a nők tiszta és csodálatos kisugárzásával, bájával, csilingelő hangjával, mely olyan, mint a világmindenség tökéletes dallama. A rózsaszín egyúttal az örök fiatalság.

A lila az örökkévalóság szimbóluma, az örök-asszonyiságé, akiknek a méhük szentély és maguk olyanok, mint az angyalok. Ádám és Éva Japán halálnépe, a Sátán Ádám és Éva nemi szervei,mint személyiség nélküli emberiség ellen létrehozott csapások, sem a meggyfürtös amerikai teremtő Új Évája és Ádámja, mint nemi nép, sem a kókuszdiós ősemberi közösségek Ádám és Éva népei, mint termékenységi Új-Kígyóssy Isten népei nem felelnek meg az örök asszonyi szimbólumnak, mivel a sötétség lényeit jelentik. Tehát a lila a boldogság színe.

A kék szín szimbóluma magában rejti a fehéret is, kék és fehérként szokták ezért emlegetni ezt a szövetség-jelet. Magában foglalja a tiszta elmét, a szabadságot, mely születésnél fogva adatott az embereknek, állatoknak, növényeknek azzal a földöntúli törvénnyel, hogy nekik büntelenül senki sem árthat. Jelenti a kék és fehér az óceánokat, tengereket, folyókat, forrásokat, valamint az eget a hófehér felhőkkel. A kék és fehér elméletei mindig gyalázattal értek véget, ahogyan ismételték is poltiika részeként 1995-től a Kék és fehér dalomat. A kék jelentette nálam még a szorgalmas munka színét, melyet az ember a legjobb tudása szerint végez, amit nevetett az ország, azzal a tettével és mondatával, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak, kihasználva a szívemberek erejét végtelenül, ingyen és fillérekért dolgoztatva őket. A kék a szorgalom és a tiszta oxigén jele.

A zöld szín jelentése nagyon sokrétű, felsorolni is sok lenne. Minden növénye a világnak tökéletes. Hetes elven működnek, mint ahogyan az egész mindenség. A zöld a megnyugvás, a pihenés, a gyönyörködtetés szimbóluma. A zöld szövetsége tavasszal a legláthatóbb, amikor új-szövetséget köt a természet az emberekkel, mintegy megújul a zöldbe borult mindenség az emberek szívével együtt. Új reményeket, a természet termékenységét jelenti. A zöld szín jelenti a szépséget.

A sárga színt nem is kell talán magyarázni. A pompája a világmindenségnek, amit Isteninek, magasabbrendűbbnek gondoltak minden időben. A pöcegödör népei, amelyeket jelenleg Miskolc városa képvisel, nem véletlenül öltöznek bíborba, skarlátba, arannyal körbevéve magukat, hogy a sárga színnel méltóságot vegyenek maguknak a semmiról sem tudóktól. A sötétség képviselőinél az arany, a sárga fitogtatása ostobaság és képmutatás. A sárga a tökély, a törvény, vagyis a tökéletes egészség.

A narancssárga jelenti a nappalok és éjszakák váltakozását, vagyis a pirkadatot és az este közeledtét. Narancs fényben fürdik a titok, hogy egyszer minden békességes lesz ismét. Azt is jelenti egyúttal, hogy megszűnik a sötétség minden emberiség ellen általuk megteremtett csapással. A narancs szín jelenti továbbá az évszakok váltakozását.

A földöntúli hatalom 7-es szimbóluma, a szivárvány magában foglalja a matematikát, mint végtelenségét a láthatónak, valamint a zenét, melyben az emberek szíve gyönyörködik. Minden ellene létrehozott csapása a sötétségnek, mint a zenei apokalipszis, amit folyamatosan hajtanak végre a lírai karám tagjai kislányok áldozásával.

A szivárvány-szövetség, melynek szimbóluma a Földet megújító eső után látható, a világmindenség teljes egészére vonatkozik, benne a szívtörvényekkel rendelkező emberekre, állatokra és növényekre. A szivárvány-jel tehát örök jele a Földlakóknak, az ég seregének, a Holddal és a csillagokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olyan mellett állj meg...
  2020-08-08 17:22:58, szombat
 
  " Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek csodálatos vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy, sírsz, vagy kiabálsz. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Akinek egész nap a gondolataiban jársz. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. Akit egy érintéssel feltüzelsz. Aki egy mondatával izgalomba hoz. Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, soha ne érd be kevesebbel! "

Forrás: net
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Mit jelent a sajtószabadság?
  2020-08-02 04:51:55, vasárnap
 
  A sajtószabadság nem borsajtó taposását jelenti, hogy általa még jobban pirosodjon a könyvszereplő és fertelmes népek által kiontott vére a Földnek, hanem az igazság közvetítését minden korban és időben. A sajtószabadság az a lehetőség, mely adott mindazoknak, akik írásaikkal a törvényt, az ártatlanok ügyét és a törvénytaposók által végrehajtott tetteket leleplezi, nyilvánosságra hozza. Mindig is ezt várták a sajtószabadságtól, sem többet, sem kevesebbet.

A sajtónak, a leírt szavaknak hatalmas erejük van, amit a jelenlegi sajtói a világnak botrányok okozására, uszításra és végtelen apokaliptikus hosszabbításra használnak. Nem véletlen van száműzve az "emberré nemesített" hatalmas írással foglalkozó tömeg irodalmi oldalainál a lírai karámtagoknak köszönhetően a politika, annak ellenére, hogy maguk emberiség ellenes bűncselekmények végrehajtásával vádoltak, de csak kevesek részéről. Mert cselekedeteik titkon történtek, akár a hatalmas szereplő gárdájáé a politikának és a médiának, fertelmes tetteikkel együtt.
Érdekes jelenleg, hogy a vallási írásokat nem tartják politikának, annak ellenére, hogy ugyanolyan apokalipszist hajtanak végre minden időben, mint a vaskommunisták. Minden vallás leleplező eredetét napvilágra kell hozni tetteikkel, sötét erejükkel, erkölcstelenségükkel, eredetükkel együtt. Akár az iszlámét, amely romániai könyvberendezést jelent.

Aki a tömeg igényeit elégíti ki, azokét, akik állandóan rosszat tesznek mások ellen, az közönséges bűnöző, nem újságíró, azokkal együtt, akik futtatják az apokalipszis résztvevőit. Sokszor olvasni, hogy hírportálok büszkék magukra, hogy sikeresen elintéznek egy-egy ügyet, de senki sem vitatja, hogy megérdemelte-e az illető a segítséget, mert jóvátehetetlen történt a világban, hogy azokkal jótékonykodnak, azokat segítik, akik folyamatosan tönkre tettek embereket. Sőt, a nagybetűs emberek mészárosait titulálják nagybetűs embernek. Ezt a fajta fertelmet nem lehet újságírásnak nevezni, csupán undorító förmedvénynek. Lehet rászorult helyzetben egy emberiség ellenes csapás is, de le kell írni róla, mit tett mások ellen, hogyan termelték ki alulról állandó hosszabbítása végett a fertelmeknek. Példa volt előttük, mint az 1998-es események, amikor még javában zajlott a Fatimei jóslatos trianoni bibliai olvastatás, a szereplők kitermelésével, futtatásával, egyházak nyitásával együtt, hogy kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyt számomra emelt megrokkantak miatt. Így támadtak minden megsérültje miatt a Rákóczi térnek, mert a vas tisztátalan lelkeket jelent. Történelmük régi, ember gyalázásból jönnek a világra, megszületnek emberi formában. Ezeket űzte Jézus annak idején.

A tömegnek egyetlen vágya a megmaradás, az ügyei titokban tartása és fékezhetetlen vágya kielégítése, amit a jelenlegi médiái a világnak tökéletesen beteljesítenek, ebből élnek, gazdagulnak és tetszelegnek mások előtt, mint igazság bajnokai.

Az igazságnak egyetlen arca van, mindenhová tartozó számára: az emberség képviselése és az érte való harc, nyilvánosságra hozatalával együtt mindannak, ami eddig titokban volt. Ehhez megvoltak minden időben a megfelelő hozzáértők, akik egyesével végig tudtak volna haladni az apokalipszishez beállított utcanép dalain, versein, írásain, mikor melyik történelmi időt és elpörölést hajtották végre a világ berendezésével, mikor milyen gyalázatot és töréseket, elméleteket "játszottak". Az igazság leírása és kimondása fontos lett volna több szempontból azoknak, akik kicsit is emberségesebbnek gondolják magukat: egyrészt le kellett volna állítani az ezer éve tartó állandó kommunista és vallási apokalipszist, ami a semmiről sem tudó embereket érintette, minden időben és korban Várkonyi mondatával egy-egy földrész felszámolása után, hogy embereket nem lehet teremteni. Még senkinek sem sikerült, a sötétség csak sötétséget hoz létre, lásd Ádám és Éva erkölcstelen népét. Másrészt meg kellett volna állítani tűzzel és vassal a jóemberek további megölését, értelmük elvételével, meggyalázásukkal, ahogyan harcol a Rákóczi tér többszáz éve az ártatlanok ellen, főleg kislányok összezúzásával a világ urával, sátánnal és a rózsakeresztes renddel az élen. Meg kellett volna akadályozni a romániai elmeosztály földöntúli hatalomba történő beavatását (Mónika show), amik által értelmetlenül és felfoghatatlanul a világ értelmisége odaveszett.

A régebbi sajtószabadság kérések mindig valakik ellen irányultak, aminek semmi értelme nem volt, mint az 1919-esnek, a nemesei ellen a vasbabilonnak. Mivel állandó apokalipszis történt, berendezve szereplőkkel a világ összes történelmi kora, mindig az erősebb győzött, amit vérrel és háborúval vívtak meg, egészen a születésemig. A színhelyet és a helyszínt a miskolci Rákóczi tér rendezte be Sátoraljaújhelyen, Szency szódás, szamaras zsidó istállóból kialakított gyerekszobájában, ami azt jelentette, hogy az Istálló-Vénusz-Jézus áldozásuk kezdetével elindult a végtelen tisztítása Ázsiának és a halálnépeknek, köztük sátán valamennyi népének szappantisztító sorozatfilmei egyetlen nagy közös áldozással, az űrpusztító Iker tornyokkal megjelölt, iker gyerekek születése mellett hosszabbításának útvonalával megjövetele születésemkor, amit egyből úgy kezdett a kurvák népe, hogy ismét született egy kurva, szinte azonnal fogtalanítva a semmiről sem tudókat azzal, hogy náluk születnek meg az űrpókok, pusztítók sötét bőrrel főleg, amelyek terhességkor elviszik az anyjuk fogait. Az én szájlabontásomra a miskolci vasútegészségügy fogorvosa vigyorogva közölte, hogy ezt genetikailag örököltem, meggyalázva a Hunnia börtön által megölt apámnak az emlékét is, akit ugyanígy megcsonkítottak, mert ember volt, köztiszteletnek örvendett. Nevével még az amerikai, magát apának neveztető pedofil orvos is visszaélt, meg sokan mások a világ minden részén. Mária mennybemenetele Mária állandó főszereplőjükkel, meg sok más elmélet így bekerült a NagyPán Pszichografológiájába a cigijükkel együtt az okkultista vérfürdősöknek, mely szerint a cigaretta elmebetegség. Undorító, amit tett a sportos életmódot folytató egészségügy a cigarettával. Leteszi az ember az asztalra a cigarettás dobozt, mikor ebédel, rá-ráesik a tekintete a véres, fuldokló arcokra. Még mindig felfoghatatlan a sátán kígyójelével megjelölt világegészségügy, hogy nem fogja fel, bár emberiség ellenes tevékenységet folytattak mindig - itt határlezárással is az emberek likvidálása végett -, hogy a méreganyagok egyedül a tiszta, bűn nélküli lényeknek ártanak. A sátán dögjei, a halálnépek, a tisztátalan lelkek nem lesznek betegek semmitől, bármit is fogyasztanak. Ez nagyon fontos a magyar egészségügy tettei miatt, amik megsokkolták 12-szer az öcsémet Vona Gáborék emelkedésekor, (nemi csapásként beszállítva a ricsei elmeotthonba) mert nekik nincs arcuk, személyiségük, X alakban kitörölve az öcsém arcát a képeken. Ugyanígy nincsen személyisége Ádám és Éva népének, ezért nemi csapások. Öcsémet egyszerűen bevitték a sátoraljaújhelyi pszichiátriára korlátozva emberi szabadságjogát, rácsos ágyba zárták, ahol leöntötték pálinkával, majd többször összeverték a Plébán-féle ápolók és elmebetegek. Öcsém bűne a személyiség nélküliek mellett az volt, hogy a sárospataki koncerten egy alkoholista mülleri nép rosszul lett, bevitték a sátoraljaújhelyi pszichiátriára, ahol kapott egy nyugtatót és meghalt. Mindent így toroltak meg rajtunk. Öcsém lett a Feketebáránya a mülleri népnek, állandó áldozataként a füveseknek, alkoholistáknak, amiket embervérrel nemesítettek és mostak ki az utcáról, mint ahogyan az én áldozóimat is. Feketemágiával szemben az ember nem tud harcolni, ellene tehetetlen, meg hatalmas teremtői ellen a miskolci elmeosztálynak, mint az amerikai meggyfürtös elmeosztály teremtője, a termékenységi népek Új-Kígyóssy Istene ellen, amiknek a Hunnia börtön parancsolt,az űrpusztítóval együtt. Mi voltunk a cigányok végig, születésem óta, ezt kiabálták apára is, a németekkel az élen, amiknek mindez köszönhető, 84 éves hosszabbításban, anyám megszülettetésével, végtelen hosszabbításuk végett. Azt hitte a német sátán népe, hogy egy ember mindent kibír, mint ahogyan mai napig árjaként áldoznak minket a Rákóczi tériek.
Öcsém embertelen körülmények között élt, fényevésen, de nem nyúlt volna soha a máséhoz. Nagybetűs ember volt, nyelvcsonkítása és állandó csúfolása ellenére is. Utolsó pillanatáig udvarias volt, segítőkész mindenkivel szemben.

Az újságírók védelmezik a saját vaskommunista szereplőiket, ami igaz a narancs Földanya áldozókra is, melyek 1989-es felállásuk óta felfoghatatlant hajtottak végre. Hát ezeket kellett volna a médiának és a sajtónak elmondani, első pillanatától a sajtó létezésének. Mert létezett, a vaskommunisták ellenére, ezt mutatják a kabarék, hogy minden évben más kommunista kort ismételtek megállás nélkül, miközben emelkedtek az ébredő játszótér vallásai szerte a világon, hatalmas gazdagságot tékozolva.

Újságírónak csak az mehet, aki nem sötét, aki látja az igazságot és csakis azt képviseli. Egyetlen igazság létezik a Földön és az az emberséget jelenti, a semmiről sem tudó embereket ért tettek leközlése a cél, valamint ezek mielőbbi leállítása kimondásával a titokban lévőknek.

Egyedül voltam a világgal szemben, mely ráhagyta a sötétség képviselőire, ki fog ártani nekem és ki nem. Mivel már régóta tart Magyarország részéről feketemágikus atlantiszi erővel az emberiség felszámolása, kevesebb lett a nem ártó. 1995-ben eltűntek a segítségek, a debreceni Ufó kutatók, a parajelenségek kutatói, akik által be lehetett volna bizonyítani a világapokalipszis kíséreteit a másik világban. Az igazság tényeken, ismert tettekből és bizonyítékokból áll. Ezek beterjesztését nevezték volna érveknek, melyekkel le lehetett volna győzni a gonoszságot, meg lehetett volna akadályozni,hogy egyetlen ártatlan embernek is ártsanak. Nem véletlen, hogy a Rákóczi téri tisztátalan lelkek hosszú évekre titkosítottak mindent, annak ellenére, hogy a szereplői a torülőiknek sajtókban fenn maradtak. Hatalmas gazdagulás jelentette a temetői ünnepséget rendezőket, melyeket igazsággal kellett volna leplezni. Sajnos az emberjogi bizottságok törvényeit átformálta a miskolci elmeosztály és Müllerék népe, azokat képviselik általában, akik ártottak az emberiségnek, akár a börtön bűnözőket, akár szabadlábon lévő fertelmeket. Rájuk nem lehet számítani, nem is lehetett soha. Mindez a tudatformálás születésem óta történt, hogy eltöröljék a különbséget a gyilkos vérrel született és az egészségesek között, mondván, majd informatikát lopnak maguknak, feltalálnak olyan vakcinákat, melyekkel folyamatosan kísérleteznek, mely által mindenki egészséges lesz, bármit is követ el a másik ellen. Ilyen a vér is a tisztátalan lelkeknél, ettől szépülnek és válnak emberi külsejűvé.

Az egyik engem 84 éves hosszabbításban áldozó vaskommunista sajtó megalázott, mikor segítségben reménykedtem, hogy végre, 62 év után kimondják, mit tettek közösen. Azt írták nekem, hogy milyen szert szedek. Mindezt az újságíró etikett megengedte, sajnos én tehetetlen vagyok az összes hosszabbítóval szemben.

Az igazság bibliai apokalipszis, vagyis izmusok és vallások felett áll, más nem foglalkozhat tényfeltárással, újságírással, bizonyításával a megtörténteknek, csak a jövő képviselője.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ egyetlen oldala sötétség, sárga rózsájával Hunniának
  2020-08-01 19:40:52, szombat
 
  A Rákóczi tér újságírói hajlamosak arra, legyenek kommunisták, vagy vallásosak, hogy magukat materialistáknak tüntessék fel. Az egészségügye a világkönyvtár szereplőinek, mint ami állandóan irányította őket, hajlamos elnézni az elmeosztályának a Mária jelenéseket, a Krisztus látomásokat, bármit, ami ok arra, hogy újabb és újabb keresztutakon töltsék el idejüket, hirdetve az állandó bibliai apokalipszis Biblia nevű könyvét, melyben a világ összes izmusa, vallása benne van, vas néven a kommunista és vasbabilon is, mivel egyetlen szentháromság, Hunnia börtön néven lírai karámtagjaival és egyetlen úr van felettük, a sátán, a világ ura, Magyarország királya. A sötétség képviselői érthetően a saját védekezésük szempontjából, magukat materialistának mondva nem beszélnek az igazságról, csak védik utcanépüket, nemi csapásaikat, amik futtatásából, Magyarország és az utolsó ember temetési tor ünnepéből gazdagultak meg, látták el magukat informatikai eszközökkel, hogy gonosz hajlamaikat még jobban kiélhessék, azt tegyenek, amit akarnak, senki sem kérdőjelezi meg a sötétség törvénytaposását, senki sem mondja ki igazi megjelenési formájukat, eredetüket, származásukat. Nem titok, hogy egy összepároztatott, nemi világot hoztak létre, s ez már a vége felé jár, ráaásul tették ezt a Talmud Krisztusának szivárvány jelével, az alatt sorakozott fel a Rákóczi tere Borsod megyének az egész világon.

Még nagyobb gond, hogy születésem óta támadnak engem minden miatt, ami rajtuk nem volt emberi, elég volt annyi némelyiktől (mindezt bemutatták a médiában, csak vissza kell nézni a műsoraikat, mondataikkal együtt, hogy ők áldoztak erkölcstelenségük helyett engem), hogy leette a ruháját, pecsétes volt, vagy fordítva vette fel a tornanadrágját (Bocskor). Már ez is felfoghatatlan, mint az is, hogy őket gondolkozás nélkül teremtette meg a Hunnia börtön nemi csapásnak, ezért 84 éve értelmiség legyőzést hajtottak végre az egész világon, ami azt jelenti, hogy csak a saját népeik emelkedtek művészekké, értelmiséggé.Meggyalázták nemcsak a szenteket, az Isteneket, angyalokat, a semmiről sem tudó embereket a világon, ezt ünnepelte az összes újságíró a médiájával 1997. óta kakasfrizurás Gáspár Győzőjével még nagyapa támadói közül, a cigánytelepe által Borsod megyének. Hatalmas hőzöngéssel, dicsekvéssel vannak itt a városban, hogy nekik pénzük van, van mit enniük, külön kiszolgálásban részesülnek. Ez a dicsekvésük ide jövetelem óta tart, hogy ők olyan putriba nem mennének, mint az áldozatuk az ikerházában az Űrpusztítónak, mire vágok fel, hogy nem mentem egyikükkel vacsorázni, üldözött engem az utcákon hónapokon keresztül.
Nem tudtam, hogy a jólétük, akár a Kukó cigányoké romániai aranykastélyban egyetlen nagy közös áldozásommal történik német politikai NagyPán Unió elmélete alapján Rákóczi téri Ágneseik főszerepében.

Ez aztán rasszizmus a javából, ahogyan a miskolci cigányok Feketevonat kezdetével tort ültek, temettek engem gyalázva éjjel-nappal cigány, Balla, Csisztu pina, állatokkal fajtalankodók helyett, ahogyan a netre feltették haladva végig a sötétkapus világkönyvtár végrehajtói mellett az indiai honfoglalók, miskolci Rákóczi téri cigányság emberré nemesítése érdekében tetteik végrehajtásával. Kezdték a Kelet áldozását Ízisz néven Cseh Károly könyvei miatt, amiből emberré vált Kelet összes tagjával együtt, végtelen hosszabbítást rendezve véráldozásuk és gyalázásuk idejére, amiatt a mondat miatt, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát és hogy mindent meg fogok tudni egyszer, az írásaikból. Így állottak fel Müllerék Busta verse alapján felvett névvel, hogy mit nekik a versek? Miközben minden részemet széttaposták, eldeformálták, haladva végig az összes súlyos elmebeteg szerepén és betegségén, a 86 évesek öregségi foltjaival, deformációival, betegségeivel. Erről a feketemágiájáról kell beszélni Magyarországnak, melyből az összes vallása, földöntúli atlantiszi feketemágusi hatalommal ered, mert ez a feketemágus nép Magyarország sátán népeként. Sátán nem űrkígyó, ahogyan az egyik tagja nevezte a temetőbrigád újságíróinak, hanem a világ ura volt. Égisze alatt működtek az űrapokalipszis tagjai, melyeket többször felsoroltam, szidalmai és elmebetegezései közben az engem áldozóknak. Christine Busta írta meg az ezeréves életcirkuszát az országnak.

Van-é értelme égőt csavarni a sötétség fejébe? Nincsen, mert születésem óta azokat termelték ki, akik az első embergyilkosság és gyalázat óta megtámadták a világ minden részén a semmiről sem tudó kislányokat. Ezért nem beszélek arról, hogy béküljön meg a kommunista és a vallásos, mert az igaz ember belátja az igazságot, tudja, hogy minden vallásos a miskolci elmeosztály és az ózdi 666 központ cigiről leszokó perverzeit és elmebetegeit jelenti, valamint azt is, hogy mit tett egymás ellen a vaskommunista és a vasnáci, vasbabilon néven. Ezeket nem lehet lerendezni, elfelejteni, feldolgozni, akár, mint a világkönyvtár szereplőinek azt, amikor elestek. De nem mártírként, ezt hozzá kell tenni, hogy szerepet játszottak és hazudnak mindhalálig, mivel a hazugságból születtek.

Végtelen a játéka a Rákóczi térnek, ezt mutatja a Dull eset, s nem mondhatom el, hogy sátoraljaújhelyi történelmet ismételt, egy nekem segítő, általam tisztelt kolléga nevét használva. Ki tudja, mióta játszotta Dull a szerepét baloldali álca alatt, ki nem mondva az igazságot. Ugyanez vonatkozik az összes hosszabbítójára a szenvedésemnek, áldozóimnak, felvett nevével a borsodi névtárnak. Azt kellett volna nyilvánosságra hozni, mit tettek velem a kommunisták, két gyerekemmel hosszabbítva a vaskommunista korokat 1995-ben Nagy Anna halál szerepének végéig, valamint mit tettek az 1989-ben felállt miskolci Rákóczi tér tagjai fertelemmel, torüléssel, győzelmi ünnepével a világ emberisége és Magyarország felett, milyen módszerekkel győzte le a semmiről sem tudó embereket. Egyetlen orvos volt, aki jelentette a sátoraljaújhelyi rendőrségnek, hogy öcsém megölésekor bűncselekmény történt, de semmit sem tettek az ügyében. Emberség és emberiség ellenes bűn, mely a legelső embergyilkosságuk óta nem évült el, amit folyamatosan megtorolnak állandó kivégzésekkel ismét a semmiről sem tudó embereken, őket hibáztatva tetteikért és deformációikért, akár az erkölcstelenségük miatt.

Hazug és hazugság atyja sátán a neve és ezer éve Magyarország az övé, fekete seregével, amivel legyőzött engem születésem óta, amiről szólnak a Főnix utcanép dalai, aszerint, ahogyan a kommunista beállította őket együttesekbe, vagy megírták a dalaikat úgy, hogy éppen mit hajtottak végre. Mennek az űrbe az indiai honfoglalókkal, mennek a kínai Rákóczi térrel, mely belőlem emelkedett, mennek Izraellel, amelyik fényevésen tartott ismételt emelkedésekor náciiként ennek a NagyPán utcának, barakkosok kezdetével. Míg a világon ilyen hazugságok léteznek, csupán azért, mert nekik nem emberi az eredetük, megáldozva az utolsó embert saját szerepükben, igazság soha nem várható.

Majd materialista világ akkor lesz, ha megszűnik a tisztátalan lelkek Rákóczi tere, megszűnik valamennyi sötétség fejedelme, akik nem ártottak embereknek, s ezen van a hangsúly, hogy semmiről sem tudó embereknek, azok békében élnek külön erre kijelölt helyen, legyenek szörnyek, pusztítók abban a formában, a látható világban, ahogyan jelenleg a másik világban vannak. A materializmus azt jelenti, hogy kézzel fogható, tapintható, látható. Az öt érzék ennek megfelelően működik. Aki érzi őket, az is valóság, nem elmebetegség, hiszen a másik világban vannak a láthatóban.

Arról akartam írni, hogy nem látom értelmét, hogy a vaskommunista főszerepeket, medve főszerepével együtt áldozásommal végrehajtó média és politikusaik, amik kabarékban ünnepeltek 1961. óta nem mondva ki a nevemet, hogy abba hagyják, meg a vallási fanatikus világkönyvtár szereplők megváltozzanak, kibéküljenek, mert a céljuk a végtelen hosszabbítás volt a világ tisztításával penitenciás véráldozással, emberré nemesítésével minden országával és népével a sátánnak, szappantisztító sorozatok keretén belül. Csak azok békejobbját tudom elfogadni majd, akik egyetlen embernek soha nem ártottak, legyen kommunista, vagy vallásos. Nincs világ-Rákóczi tér és Hunnia börtön szövetsége Hit gyülekezetével sem, amelyik nem ismeri a szivárvány szövetséget, csak a Hunnia orosz bűnözőinek börtönével tüzet hoz le az égből szentlélekként. Innen látni, milyen hatalma van a földöntúli erőnek, amivel engem folyamatosan kivégeztek, gyaláztak és legyőztek születésem óta.

Nem szívesen beszélek az ország sztárjairól, köztük Malek Andrea amerikai teremtő meggyfürtös kíséretéről, amelyik megtámadott minket, öcsémet cipelte bábként magával a római egyház korait végrehajtva ismételve. Mindenki tudja már, melyik nép hová tartozik, mit hajtott végre. Így azt is tudhatták, hogy ezek a népek, melyek felett különféle teremtők vannak, nem párosodhatnak egymással, sem az elmebetegek, sem a patológiák, állatok, mert ez éppolyan emberiség ellenesnek számít, mint az, ha valaki embert gyaláz.

Magyarország felszámolta az emberiséget, ezt ünneplik az újságírókkal, médiáikkal 1997-es megyei kórházban történő feketemágus kivégzésem óta, a sátán kígyójának - nem űrkígyó, világ ura volt, a kígyó csak egyik megjelenési formája - megtámadásával a nyakamban.

Magyarország mondata megfelel az első albán motoros mondatának Várkonyi könyve alapján, hogy embereket nem lehet teremteni. NIncsen több. Pontosan ismerték a magyar emberiség ellenes csapások az emberek szívét, hiszen szívsorozataikat is végrehajtották a legelső rettegtetés, félelem, szóbeli sértés bevetésével elért darabokra hullott szív kezdetével, porcelánszív, jégszív, kőszív, mint Benkő angyalok sorsának végével szájlebontásukkal együtt, ami többszáz éves állandó apokalipszist jelenti a lírai karámtagoknak.

Pannónia idejében érkeztek meg az éjszaka árnyai, mint ördögök, velük együtt feltételezés szerint a szintén kihalt helyeken élő cigányság, melyek a halált jelentik a világra romániai teremtményeként a Talmudnak. Sátán ezer éves népe a honfoglalók mellett a romániai egyik Isten által tisztított rima Jeruzsálemével Borsodnak. Ők jelentik az állandó sötétségét a világnak a hozzájuk tartozó, magukat zsidónak mondó állandó kislány áldozókkal, mint ortodoxokkal, Illésékkel, pusztítók zsidóival, az engem Földanyaként pálmajelével megáldozó gazdag Heródes népével, amelyik magát a Talmudos Krisztus népének vallja annak ellenére, hogy az Özönvíz a karcsai Szabó István nevéhez fűződve volt berendezve, senki sem élte túl. Krisztus később született meg a római egyház által, európai helyszíneken játszódtak az események, ahol olajfák vannak. Minden holt tengeri tekercsben fenn maradt Jézus nevéből egy-egy vallását hozták létre a NagyPán Pszichografológiai okkultista vérfürdőseinek, az alapján az utca alapján berendezve, ahol én lakom, ahol engem gyaláztak, megcsonkítottak, kivégeztek folyamatosan a kíséreteikkel.

Már a sánták helyetti áldozásnál születésem utáni lábmegrántásomkor ki kellett volna mondani, hogy milyen iszonyat készül itt. Mentek a sánták sztárnak, akár a Hit gyülekezet vezetője, meg mentek táncolni Hofi Hunnia börtön sztárja szerint. Ezen viccelődött az egész ország, nem beszélve a felvonulásaikról, mert hosszabbították a két gyerekemmel, a legnagyobb nyomorban és gyalázatuk közben kíséretemmel a nagyobbik lányom által.

Magyarország spiritisztáival, élükön Müller Péter romániai elmeosztályával egy halálvilágot hozott létre, ahol csak karmikus embergyilkosok vannak, küszöb őreivel, amik őrködnek felettük megszületésükig, ami szerepükkel kezdődik elölről. Ezt Isteni színjátéknak nevezték el, sárga rózsájával Miskolcnak, Máriaként, mint állandó főszereplőjével a Hunnia börtönnek, amelyik sorsát és főszerepét áldozásommal, fogcsonkítással, magasvérnyomásával rajtam végrehajtották, végzetével együtt. Mivel két Máriája van az országnak, Mártika-Mária, a jungista aranysas napbaöltözött asszonyával együtt, amelyik főszerepét és végzetét földönkívüliejeikkel áldozásommal hajtották 1995-ben végre, nem látom értelmét tovább az emberiség felszámolása után a színjáték bonyolításának, mivel senki sem maradt, akit megölhetnének nagy közös áldozás és játék címen. Az égi rózsájuk az űrben van, Mária szereplőjüket megmentették, én meg nem mehetek oda, mert nem sikerült agyon verni, elégetni, porrá zúzni, hogy megnyissam az utat az emberiségnek, akik legyőzését Magyarország ünnepli 1997. óta. Páran maradtunk gyerekeimmel együtt. A karmikusok kitermelése születésem óta történik, úgy, hogy engem nem szerethetett és tisztelhetett senki és végrehajtották áldozásunkkal a tetteiket minden időben és korban.

Én nem nyújtok békejobbot többé, megtettem két éven keresztül, de az áldozóimat futtatják a tort ülő újságírók, emberként.

A világnak egyetlen oldala van, a sötétség, a sötétség fejedelmeivel az élen. Krisztus a másik világban várakozik hatezer éve, végig nézte mindezt, amit tettek a kislányokkal, Vénuszra hivatkozva, hogy nyitva hagyták az Éden kapuját, létrehozva a Bibliájukat a tökéletes semmiről sem tudó emberiség ellen apokalipszis néven.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2020.07 2020. Augusztus 2020.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 29 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 3411
  • e Év: 42412
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.