Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Az antiszemita zsidó néven szereplő apokalipszis tagjai
  2018-11-18 03:38:07, vasárnap
 
  Először kezdjünk egy kis "zsidó" történelemmel, kik mondják magukat annak, kik vezették be születésem óta történő ismételt véráldozásuk leplezése miatt a rasszizmus szót. Sátán népe az összes zsidója a világnak, mely benne van a bibliájukban, a Talmud egyetlen feszületre tett Jézusának történetével együtt, abban az időben, amikor ördögök és démonok, tisztátalan lelkek (melyek gyalázatból jönnek létre és folyamatosan megszületnek vasnépként, ezért beszélnek magukról, mint lelkekkel rendelkezőkről annak ellenére, hogy a Jehova egykori Napisten lelkei kutyákban jönnek napvilágra, megmaradottjai a másik világ focizó népét jelentik állandó világapokalipszis részeként). Így is van írva, hogy a zsidók akkor ördögfiak voltak. Már előtte az örmény területen sátán népével végrehajtott Noé bárkaként megmaradt özönvízével a két utcai születésem óta engem megtámadó világapokalipszisüknek megölték őket. Ekkor hozta létre a sátán Heródes világ gazdagait, pálma jeles zsidó népet állandó világapokalipszis végrehajtása céljából, amik a narancs Rákóczi térrel bizonyítékaim szerint születésem óta áldoztak meg engem, sőt részt vettek a libás történelme szerint egykori Ázsia előtti emberek lakta népek lemészárlásában is. A Bizottság együttes beállítása szerint az Ízisz néven szereplő főpapja az ortodox állandó kislányáldozóknak résztvett pusztítók zsidóival az áldozásomban. Ez fontos, mert állandó semmiről sem tudó, nem szerepjátékos törvénnyel rendelkező főleg kislányokat gyaláztak meg, akár a sátánjuk, Illés együttes sorozatainak bizonyságával, melyet elpörölésével minden kor istenétől és királyától hajtottak végre rajtam. A barakkos zsidók holocaustos pénzt vesznek fel, annak ellenére, hogy a Pszichografológia hatágú csillagos jelét az állandó világkönyvtár összehordóinak, mint Varjú népének felvették, mint teremtményei a miskolci vasvárosnak nácikként, amik népe a kommunistákkal hajtott végre véráldozást az embereken, megtorolva azt is, hogy a barakkokban a pók fasiszta népe meggyalázta a legyeket. Az eredeti zsidó nép vicces könyvek bizonyítéka szerint is a sárgákat jelenti. A többi elméletben világkönyvtár állandó végrehajtóit jelenti, akár a Vörös oroszlán könyvben felsorolt farizeus, gnosznikus zsidó népek. A vasnépe a narancsoknak fasiszta és különféle jeleivel a Pszichografológiai Szepes Mária könyvnek, ami vérrel van megjelölve Miskolcot jelenti névtárával a politikusoknak 130 éves visszajövetelük óta, ők ölték meg a Varjú népét. A Talmud állatrendjének zsidói megáldoztak engem, mint az egerek, denevérek, nyulak, Liptai démonjai a nőstényeikkel együtt saját szerepük és sorsuk végrehajtásával.
A sors elméletben azt jelenti, amit az ember egyetlen szép élete alatt emberi körülmények között szorgalmával elér, mivel szerény, többre nem vágyik. Ezek az ártatlanokat meggyalázók, megáldozók skizopren könyvtulajdosaival a magyar felvett nevűeknek, mint azok a zsidók, amiket rima Jeruzsálemént nevezve Ábrahám népeként hoztak ki egykor tisztítva őket Egyiptomból, emberiség sorsát megpecsételve, szándékosan nyomorba döntve őket a világ nemeseivel, melyek a Pszichografológia állandó végrehajtói Habsurg vasfüggönyöseivel együtt, a tiszta szívű, törvénnyel rendelkező ártatlanokon saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket megtorolva végrehajtva, felfoghatatlan fényevéssel összekötött véráldozást hajtottak végre az összes zsidójával a világnak, köztük az eredeti sárga zsidó néppel, amelyik együtt koncertezik a vas Rákóczi térrel.

A nácik bolt és közlekedés fóbiájukat, fényevésünkkel, amit végrehajtottak sorsukként rajtunk hajtották végre, így emelkedtek, sőt a Talmud nácijai Bárány főszerepét is Évájuk állandó világapokalipszis Tarot 13-as Halál kártyájával. Bárányként jött köszönteni születésem után a cigánytelepe a megrajzolt feketemágusi rajzok alapján az Észak-Magyarországban verseim mellett megjelent illusztrációk bizonyítékai szerint, amelyet a látói a Pszichografológiai más arcában magukat mosó penitenciás emberré válók gyalázattal és áldozással, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával ismertek, ők jelentették meg őket.

Radnóti Miklós antiszemitaként vett részt Szepes Mária II-es elmeosztályával Borsodban a NagyPán Pszichografológiájának előkészületében Weöres távol-keleti pusztítóinak elméleteinek megírásával Mária mennybemenetele, Medvetánc, Innin pokoljárása, Istálló Vénusz Ízisz-Jézusként és különféle elméletekkel történő megáldozása kitervelésében patológiaként előre készülve az apokalipszisre, azzal a tervvel, hogy a keleti népeket és a cigányságot egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni, amik emberré válnak az én gyalázásommal, fényevésemmel, embertelen körülményeimmel, rendetlenségével az elmeosztályoknak nyomorban történő mindenem összezúzásával, értelmiségként történő legyőzésével a világ jóembereinek lakásaikban összezúzva őket, Yosé indiai cigányai mellett a világapokalipszis névtárának felvevőinek narancs torünnepeként a vasvárosnak politika részeként, a mártír utcanépe mellett a vasvárosnak, amiket a fasiszta ölt meg, mikor rájött, hogy ezekkel mészároltatták az ártatlanokat. Már mindenki mártír, akinek szerepe volt, az elhunyt apokalipszist végrehajtó szülők után is árvaságit és közgyógyót vesznek fel az én nyomorba döntésemmel.

Tudomásom szerint egyedül Göncz Árpádot hagyták életben, akit a vakolat rám ömlesztésével az űrpusztító ikerházában emeltek köztársasággi elnökké, már mint valdensét az értelmiség legyőzőknek, amit mutatott a média, hogy beáztatták őket. 1995-ben értek el ismét a Varjús hatágú csillagos vasak által megölt nép világkönyvtárának ismétléséhez Varjú nevek berendezésével, főszereplők kiiktatásával. Közben Feketevonat kezdetével az elmeosztály Rákóczi téri cigányai, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, ember gyalázókként temetői torünnepet kezdtek a politikusokkal és a celebekkel, bemutatva és állandóan ismételve a könyvek skizopren szereplői helyetti áldozásban, mit tettek az emberekkel, a magyar emberekkel együtt, mint az egri csillag központ támadását is, török háborúként, mely szerint magyar ment magyar ellen.

Bizonyítékokat tüntettek el annak a hatágú jeles zsidó népnek a megölésével, akik mindig a világkönyvtáráról gondoskodtak a református sátán népének azza a célból, hogy létrehozzák majd a világ feletti uralmukat megváltoztatott történelmekkel.A varjú mindig azt hitte, hogy jön a világ vége, így választotta ki egyszer az egyik Napisten, amit 1995-től ismételtek rajtam Müllerék, hogy találkoztam a rókával, a farkassal és a varjúval, meg a turulmadárral. A világkönyvtár a gönczi bibliájuk része volt állandóan a lyukas szívű könyvtulajdonos és sötétkapus dögjei állandó mészárlásával. Így hagyták életben a világkönyvtár mellé Göncz Árpádot.

Mivel levonszották az ég csillagait, én voltam az utolsó, akit lezárt Varga vasfüggönyös határok között vártak a Rákóczi téri orvosokkal, azzal a szándékkal, hogy minden szerep végrehajtása mellett végeznek velem, amit folyamatosan végre is hajtottak, szétpüfölve minden részemet. A régi világ meggyalázásával és megcsonkításával, emberek megölésével épült az új pöcegödör, amik tagjai vérből szépülnek, nemesednek emberekké.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az utolsó szó jogán
  2018-11-15 18:08:52, csütörtök
 
  Rájöttek a jövőt szerepjátékosaikkal terápiaként űző pszichológusok és pszichiáterek, akik csak saját játékosaikkal foglalkoznak, hogy a sérelmeket ki lehet írni magukból, biztatván is a megmentett elmebetegeiket, hogy írjanak, zenéljenek, fessenek, vagy akár gyurmázzanak szobrokat. Ez a tendencia rendszerváltás néven kezdődött, miután másodszor kezdték el aszkéta ünnepi cirkusz néven az ezeréves életcirkuszukat Busta verse alapján az én bibliai református szereplők helyetti gyalázásommal, megáldozásommal ismétlésben minden Annás és valamennyi apokalipszisében Magyarország néven a világapokalipszisnek.

Mivel Csernobilkor kivégeztek, üzenve a medvének, hogy olyat kottáztak az égre, melyet többé nem mos le a hó, a világ urával, amelyik neve a Sátán Kex együttesük száma alapján kezdett kislányáldozásom után 28 évvel, együtt a rózsakeresztes angol rend pároztató szörnyetegével, valamennyi Isteni színjáték küszöb őrével, az egészségügy, mely lezárva a határokat lemészárlásunkra alakult meg, bátran nyithatott a jövője felé a világ elmebetegeinek, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, a lírai karámtagokkal együtt.

Hiába kértem kivizsgálást a budapesti orvosi kamarától 1995-ben, amik megmenthettek volna engem még, majd a borsodi orvosi kamarától már a tik sem vagytok magyarok szívemben történő bibliai olvastatása közben együtt a Rákóczi téri cigánytelepével a kurváknak, amiről tudtak az orvosok azzal együtt Kovács Gabriella idegfőorvosnő szavai szerint, hogy feketemágia kísér engem, neki elmondása szerint már neve is volt az utcanépnél. Így nevezték ki feketemágusként idegosztály vezetőnek.
Hiába küldtem el a feljelentésemet a szerepek lefénymásolásával, darabokra hullott trianoni bibliákkal az Ombuchmannak húsz éve, mai napig nem vizsgálta ki a világkönyvtár összes szerepének rajtam történő végrehajtását.Csak az Urbán Tibor által rajzolt illusztrációkon ismertem fel a testem betegségeit, akkor jöttem rá, hogy ezek fektemágikus rontások, meg annyit tudtam, hogy a kórházban tönkre mentem egyetlen éjszakák alatt, meg mindenki megfenyegetett valamiért elmondva nekem a saját mondataikat szerepeikről, amit nem érthettem.

Hiába írtam az egészségügyi minisztériumnak levelet 2001-ben, hatalmas cipeléses kínzásom közepette a termékenységi népek új-kígyós istene által, gyalázatával a cigánytelepnek, a Győri kapui utcanépével Balázsnénak, a sátánistáival Müller Péternek, annyit értem el, hogy kérték a gondnokság alá helyezésemet annak ellenére, hogy semmiről sem tudtam. Katalin nevű bírónője a miskolci elmeosztálynak folytatta Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója főszereplője általi gondnokság alá helyezésemet, közölte velem a tárgyaláson, hogy nincs hová adni az ügyemet, mert a kazincbarcikai bíróság vezetője Varjú. Nem tudhattam, hogy ő tisztában volt azzal, hogy a hatágú csillagos általuk megölt világkönyvtárát hajtják végre ismétlésben Göncz Árpádéknak.
Négy éve kezdtem felfogni, mi történt velem, az utolsó szó jogán, lemondva mindenről, haldokolva kértem segítséget, tudván azt, hogy lehetetlen, senki semmit sem tud tenni az érdekemben. Sátán nézett ki a bal szememből, együtt Müller csapásával, Darnyi Tamás régi csapása mellett. Paranoid skizoprennek könyveltek el, mint gyilkosaim, mentek végig a könyvein a skizopreneknek megállás nélkül. Tudták, ha én tudnám, annak könyvelnének el, megelőzték azt, hogy egyszer is kiderüljön, milyen hatalmak gyilkolnak engem. A folyamatosan történő kivégzése az orvosoknak az ő skizopren kíséretüket jelenti, a lemészárolt nem lehet elmebeteg, mert megbénították minden részét, ilyen indokkal kellett volna rokkanttá nyilvánítani, hogy nem tudom magamat ellátni, nem tudok gondolkozni, beszélni, járni, enni, vagyis emberi funkciók nélkül vegetálok. De én nem lehettem rokkant, velem játszott az elmeosztálya a világapokalipszisnek, Nagy Anna szerepében egész életnyi éhezés után semmi nélkül hagytak, a gyámügyével a városnak eltartatva a nagyobbik lányommal.

Hiába írtam a NATO magyarországi követének, hogy az ország megáldozott engem világkönyvtárának egyetlen főszereplőjeként, a narancs miskolci áldozó kormányhoz javasolt panaszra. Pedig minden ország nagykövete előtt nyilvánvaló, hogy itt egyetlen nagy közös áldozás történik torünnepével a Hunnia börtönnek, amelyik felettese a szentháromságával az Illés-Metro-Omegának, mint állandó világapokalipszis végrehajtóinak a tűzIstene a világnak.

Müller Péter Sziámi 2004-ben a II-es elmeosztályán a bibliai szereplőknek kivégzett engem eszméletrenre a Rákóczi terével Miskolcnak, amelyik torünnepét láthatták 1997. óta a politikában Orbánék kezdetével és a médiában.
Müller elvette a hangomat véglegesen feketemágiájával, megcsonkította a számat, minden részemet telepakolta sátánistáival mozgó eleven csapásokkal, majd ezt is kevesellve háromszög alakú sebbel átszúrva egy éjszaka a két bokámat tönkre tette a lábaimat. Ennek ellenére Magyarország sztárja, amelyik kinyilatkozta magáról börtön nélkül a 83 éve tartó cigánytelepével a tik sem vagytok magyarok Mónika Show műsorában bemutatott sátánistákkal értelmiség legyőzést végrehajtva az egész világon a nácikkal, valdensekkel, mint Göncz Árpáddal, akit felemeltek köztársasági elnökké, a józsefvárosiakkal, hevesiekkel, utcanépekkel, melyeket sztárrá tettek. Egyetlen embernek sem lehet visszaadni a lemészárlása miatti családi sérelmet, emberek megölését azért,mert jók voltak és becsületesek.
Müller szerint vannak rosszak és jók, mint ahogyan a magyar politikában is ez a tendencia, hogy a karmikus gyilkosokat iskolázták be, tették sztárrá, politikussá tetteik végrehajtásával a semmiről sem tudó embereken, hogy a rosszak nem tehetnek arról, hogy gyilkolnak megállás nélkül, a jókat, a semmiről sem tudókat, ezért kitermelésre, segítségre és gazdagságra, pazarlásra szorulnak.
Müllerék rossznak gondolják magukat, amik a jók ellen titkon, lakásaikban támadtak, ezt nem gyilkosságnak könyvelik el, hanem természetesnek veszik a magyar politikával együtt.

A jó és a rossz természetet jelent, örökölt genetika alapján a legtöbb lénynél. Kivételek a karmikus szülöttek, amik előző életeikben, vagy születésük előtt, akár a betegségként születettek, megtámadták az ártatlanokat. Önmagában nem bűn a rosszaság, vannak vásottak, akiket fegyelemmel és példamutatással kellett volna nevelni. Az emberek tudják, mit szabad és mit nem, nincs szükségük őket megváltoztatni kívánó okításra. Tudják, mert a szívükben van az emberiességi törvény. Őket mészárolták le többszáz éve a vasnépei a miskolci névtárnak, világkönyvtár szereplőkkel együtt.

Mikor egy embert megbántanak, félreáll, nem veszi fel az őt gátlástalanul túlharsogó, nagyszájú kesztyűjét, mert a becsületes emberek ellen támadóknak egyetlen vágyuk az, hogy kihozzák az emberekből a legrosszabbat, amit nálam sikeresen elértek ezelőtt négy évvel. Egész életemben hallgattam, mert a szenvedés és kiáltás néma, megszáradt könny mutatja az óriási fájdalmat, amit az ártatlan szenvedő tiszta szív hordoz magában. Fontos az, hogy ártatlan, tiszta szívű szenvedő, mert a bűnösök sérelme jogosan visszakapott tettei alapján, betegségeivel együtt.
Az ember nem lehet beteg, mert nem követett el olyat, hogy bármi is egészsége ellen forduljon.

Négy évvel ezelőtt írtam le felismerve a névtárát a celebeknek és politikusoknak az első nevet, hatalmas félelem és rettegés közepette, mert én soha senkinek nem ártottam, magam voltam a szeretet .Ezt megelőzte 56 év folyamatos szenvedés, kínzás, kivégzés az ország politikája részéről, gyalázásával a média kurváinak, szerepeik végrehajtásával együtt. Mivel feladtam, kínoztak. gyaláztak éjjel-nappal, csak jeleket kívántam hagyni, hogy mindenki megtudja, mi történt az emberekkel, velem.
De jól tudom, hogy vannak jogaik a tulajdonosoknak, illetve csak nekik vannak, valamint lehetetlenség egy világkönyvtárra való utcanépet bíróság elé állítani, ha lenne itt törvény. Írtam külföldre feljelentéseket a magyar felvett nevűek ellen. Orbánék hangsúlyozzák annak ellenére, hogy Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát a Bertalan utcai mészárosokkal ismételték rajtam anyám és az ő anyja sorsával együtt, hogy ők magyarok, magyarnak vallva magukat, még amellett, hogy Zalatnay Sarolta egyik kor kommunista főszereplője utolsó magyarként került védett helyzetbe felfogadva ellenem a cseremisz pusztítót, meg ismételték Lévai Anikó cigánytelepével az olaszliszkai központú forgószél hadműveletüket is áldozásommal.

A bíróságnak vissza kellene néznie az összes média bemutatóját valamennyi történelem, bibliák ismétlésével együtt, ahogyan emelték a celebeket és politikusokat, ahogyan bemutatták mindazt, amit a lakásban velem tettek, születésem óta folyamatosan ismételve a történteket, elmondták saját mondataikat arról, amit tettek velem.

Ahhoz, hogy az ember leírja valamelyik áldozójának, gyilkosának a nevét, fel kell adnia minden reményt, egy más állapot felülírja a méltóságos hallgatást, tűrést. Ez a más állapot a haldoklás, éhezés és gyalázás felfoghatatlan tetteinek végeredménye.

Két éve lesz februárban, hogy skizopren lettem, mikor megjöttek Attiláék Sátoraljaújhelyből, azt játszva, hogy nekem jöttek segíteni. Mindezt csak a testi érzékeimmel éreztem. Nem voltam magamnál, míg kiszedték belőlem a Sátánt, meg a feketemágus kígyókat, csapásokat, patológiákat. melyekkel telepakolták a testemet Müllerék 1997-ben, minden egyes fogamba csapásokat téve, a strumájára a kígyónak, amiről a körzeti orvos azt mondta már régen, hogy magának nem strumája van, drága, nem szabad orvoshoz menni vele. De a baktériumai Sziáminak leállítják a szervezetem működését, egyfolytában meg akarnak műteni. Aztán jöttek a világkönyvtár apokalipszisének folyamatosan történő írásával, de az én nevem alatt. Mai napig nem álltak ki mellettem nyíltan, láthatóan semmi sem történt, gyerekeimnek nem jöttek mindent elmesélni, hogy becsületet adjak leírt és megcsúfolt nevünknek. Az egészségügy földönkívülieknek küldözgette jelentéseit mindenkiről születésem óta, az egyetemen kerültek beavatásra mindenféle tudományába az ózdiaknak. Ezért kiáltották ki skizoprennek azt, akinek Ufós élményei vannak, amit sehol a világon nem büntetnek.
Mert ők valósak, így kerültem be az egri egykori csillag központ támadóival berendezett pszichiátriájára az aranysassal együtt Túri Ferenc stábjának, a szomszéd címére kiállított kartonommal, akinek római egyházas Ufó kísérete volt kiskorában. Az Újszövetségbe kerültek a római egyházas állandó evangéliumi beavatottak kíséretei, mint állandó világapokalipszpis végrehajtói, együtt az ószövetségi kékekkel és pirosokkal. Ezt szerepek szerint aláhúzatták velem kékkel és pirossal a darabokra hullott bibliájukban, melyhez nekem, mint egyetlen kívülállónak semmi közöm nem volt.Feszületre tettek valamennyi kereszten égi rózsás vallás Jézusa helyett, ebből emelték állandó média bemutató szerint egész Keletet, meg a pulyaszeplősítő, fajtalankodó vallásait a Bertalan utcának Rózsa nevek berendezésével, Demjén Rózsi betétekkel járó, szürke szőnyegbombás emberiség ellenes kiválasztott Ferenc nevűje mellett a véráldozóknak.

Talán csoda történik, abban reménykedem Tolcsvay egyik utolsó magyar, neve alapján kiválasztott állandó lírai karám tag barátjává fogadott Müller Péter Sziámi csúfolása szerint, magamhoz tértem, ami neki mindegy, hiszen élet és halál ura többszáz éve eredeti formájában döglégyként.

Csodák pedig nincsenek, hiszen erről szól a játék egyetlen nagy közös áldozásában a világapokalipszisnek, együtt a kíséretével a földönkívülieknek, amik Kátyis áldozásommal kitermelték a falvakat, tanyákat, informatikai robbanással jelentkezve a vörös holdjánál a bibliai végnek 1995-ben. Számomra nincsen segítség valóban égen és földön, a tűzistene a Hunnia börtönnek apám népével együtt játszik. Csak ennyit szerettem volna mondani, az általam felsorolt főszereplők névtára miatt, hogy együtt tettek bűnössé engem, s a vádló a szívem, mint emberiségi törvénnyel rendelkező, másnak sohasem vétő egyetlen ember Magyarországon.

Az emberiség ellenes bűnök többszáz és többezer év múltán sem évülnek el, ez vonatkozik a miskolci névtárra, mint narancs vasnép Rákóczi terére együtt a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, szentháromságukkal,az ózdi állandó lírai karám tagjaikkal.
Maguk kezdték el a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel a romániai cigányságnak Kupai Janika,dadogós libalábú egykori Ázsia előtti emberek bénításával és kommunikációs csonkításával rajtunk a világ történelmét saját tetteik végrehajtásával, hogy ők deformáltnak, betegnek és nyomoréknak születnek meg. Velük jótékonykodnak is.
Mesélhetném életem minden pillanatát azzal együtt, mikor, melyik percben melyik bénító, kommunikációs csapás, kurva helyett áldoztak meg, de ezt, mivel az egész világot érinti a sorsom, rábízom a bírákra.

Ellopták a földöntúli hatalmat, áthágták előre kitervelten bibliai soraik szerint, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényt, feketemágiájukkal az emberség törvényét, megcsonkították fogait a jóembereknek születésemkor azért, mert a kurváknál születnek meg a pusztító csemeték, melyek elviszik a Rákóczi téri állandó mészáros szereplők fogait. Atlantiszi feketemágiájukba Szepes Mária II-es elmeosztály elmebetege, mint beavatója az ország teljességének leplező kiadott könyvei mellett, együtt Hamvas Béla ördögével a régmúlt tudományainak beavatásával, Fenevad atlantiszi feketemágus energiájával, mellyel felruházta a Csillagok háborúja ózdi sztárja Müller Péter Sziámit a Mónika Show cigánytelepével, olyan elméletek létrehozása mellett, mint Új-Atlantisz tűzenergiájával az ördögöknek, főszerepemmel Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak, médiában bohóckodó feszületes sorsának végrehajtásával az egész világot a Hunnia börtön állandó bibliai túlélőivel végrehajtotta. Álfeszültséget míveltek akkor, amikor az Antológia Humana közös népek beavató könyvéhez értek, mivel az Istene a cseremisz pusztító. Ez volt a nagyfeszültségem, ami rázott egész nap 1992. óta, csakhogy én nem voltam beavatott egyetlen tudományba sem, nem tudtam, hogy a fél ország végigment az ezoterikus és mágikus könyveken, melyek végén általában jelentkezik a könyvek démon, vagy Hunnia börtön istene. Ez a feketemágia jelenti jelenleg az ország értelmiségi tudományát a boszorkánytudományok mellett.

Emberség ellenes bűn a hipnózis, amiben engem tartottak születésem óta a média főszereplői helyetti áldozásomban, bolt és közlekedés fóbiájával a Pszichografológiájának a véráldozóknak.
Emberiség ellenes bűn az ember gyalázás, olyat akartak tenni, üzenve mindenkinek, hogy jöjjenek segíteni előre kitervelten szándékosan, hogy többé ne lehessen a sérelmeket semmivel lerendezni, ugyanez az emberi test csonkítása is. Nincs mentsége a lírai karámjának a világnak, melyek ezt előzetesen megírták, könyörtelenül végrehajtották annak ellenére, hogy páran tiltakoztak, hogy ezt a XX. században nem lehet kivitelezni Ízisz néven. Emberség ellenes bűn a szándékos nyomorba döntés, a rettegtetés, mindig minden elvétele, kifosztás, minden összezúzása, írásaim állandó letörlése, ár szabásával együtt.

Mivel élet és halál urai valamennyien, nyugodtan vannak, soha nem volt okuk szorongásra, vagy félelemre, hiszen ők a világ vezető irányítói összességében.

Tisztulnak születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal az összes elmebetegével a miskolci II-es elmeosztályuknak, mint állandó világapokalipszis végrehajtóival, valamennyi pusztítóval, akik helyett kivégeztek, nemesítve őket emberré, mint az értelmiség legyőzők helyett összepakolták a Bertalan utcai beázást számomra egyedül, míg lemészároltak sorolva a neveiket a suttogójával a médiájuknak, ahogyan bemutatták temetői ünnepségként. Megtisztult egész Ázsia a kínai elektromos néppel együtt, Oroszország szaturnuszi népe együtt vasaival Putyinnak, valamennyi kommunista és hívő országával a szappantisztító sorozatok országainak kancsal Isaora kezdetükkel. Már tisztitják éve óta a Vekerdy névvel lírai karám és apokalipszis névtárát felvevő folyamatosan tódult indiai cigánytelepét a Dalai Lámának Yosé képviseletében narancs miskolci politika részeként torünnepeként a politikának, együtt a bibliai olvastatókkal, csonkítóinkkal, bénítóinkkal, betegségek adóival, a Mónika Show népével, emberré válnak valamennyien, mint Majka, Andy hozzájuk tartozó temetői ünnepséget rendező véráldozással, ami külön van a pulyaszeplősítő Zorán penitenciás áldozásától.

A székesfehérvári központ véráldozóinak világfeszületeseként, valamennyi Jézus vallásai helyetti feszületesként kereszten rózsa szimbólumával cserép bizonyítékaimnak, egykori égő Jeruzsálem Luciferi idejéből eredeztetve őket Varga Rózsa vasfüggönyös Vénusz áldozásával feszületemmel a vasfüggönyösök helyett állandó kivégzéseikkel Varga nevekhez érve, valamennyi véráldozójával a szerepjátékosoknak, melyek saját tetteiket, szerepeiket, torzulásaikat, kurvaságaikat, betegségeiket, öregségi foltjaikat, deformációikat, méhembe tett pókjával az Ágneseknek születésem kezdete óta engem áldozó Pszichografológiai Bertalan utcai csapásoknak visszaadni emberség és emberiség ellenes bűnként a fertelmet nem lehet, rettenet és iszonyat a vér, amiből tisztulnak és nemesednek emberré indiai cigányteleppel, Rákóczi téri cigányaival az Ágnes asszonyoknak.

Hogy mit jelent a politika egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak trianoni feketemágusként ózdi 666 központjuk mellett a romániai halálreformátusokkal, Sátán népeként, világ címerei alapján az egykori nagy-Magyarországnak, amit rajtam végrehajtottak fatimei jóslataként Máriás áldozásommal az elmeosztályoknak, valamennyi népével a felvonuló Sátán szappantisztuló sorozatainak a népének, Vénusz áldozással szépülve a sorozatszínészeikkel, média tagjaival Zöld Medeiaként áldozva engem Margittay Ágnes helyett gyalázatával a népének, mint valamennyi, amit hosszabbításként hétszeresen a miskolci Rákóczi tér berendezett 1971-es kezdetével Friderikusz Sándornak minden műsorban bemutatott lírai karám csapással, mint főszereplővel, Madonna vörös rózsás sapkájának, zöld-sárga kabátjában a Kex együttesnek, Lehoczky Zsuzsanna helyetti sátáni támadással, utcaseprők kesztyűjével, termékenységi népek szörméjével a kabátomon folytatták a kurvák helyetti áldozást férjhez adásukkal, tisztításukkal. Szegény Staller Ilona nemi csapásként született meg az új-kígyósy istentől, ezért támadtak meg engem és valamennyi nemi csapása helyett Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Oláh Ibolya utcanépének és felsolhatatlan nőstény, nemi kivégző helyett, mert szegények a szőkéivel együtt a náciknak nem tehetnek arról, hogy nem tudnak gondolkozni és csapásként hozták őket a másik világból megtámadni a tisztességes lényeket. Már úgy kezdték, hogy az Erikák és az Ildikók úgy kapták a neveiket az apokalipszis tagjaitól - akár a pandorás Dórák végtelen apokalipszisként -, hogy karmikus kurvák voltak előző életeikben. A fertelmet nem lehet felelősségre vonni, sem a döglegyét a 83 éves világmészárosnak cigánytelepével együtt.

Márai Sándor: Olyan világ jön...

Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van...

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!...

Mert most ők jönnek...
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éva és az Ura
  2018-11-08 16:41:10, csütörtök
 
  Éva az Édenkertben felkiált: - Uram, van egy kis problémám.

Az Úr megkérdi: - Mi a baj, Éva?

- Tudom, hogy Te teremtettél engem és ezt a gyönyörű kertet is. De magányos vagyok. És unom az almát.

- Nos, akkor teremtek neked egy embert - szól erre az Úr.

- Mi az az ember?

- Kishibás árú, agresszív beütésekkel, hatalmas öntudata van, és teljességgel hiányzik belőle az empátia. Viszont nagy, gyors és izmos. Harcolni tud, ért a vadászathoz és a labdajátékokhoz. És jó vele lefeküdni.

- Pompásan hangzik! - feleli erre Éva.

- Csupán egy kívánságom van - teszi hozzá az Úr. - El kell vele hitetned, hogy őt alkottam meg előbb.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Zelk Zoltán: Őszi mese
  2018-11-08 16:08:58, csütörtök
 
 

Egy magas fa legfelső ágán élt a kis falevél. Mostanában nagyon szomorú volt.
Hiaba jött játszani hozzá a szellő, csak nem vidult fel.
- Miért nem hintázol velem? - kérdezte a szellőcske. - Láttam, most mindig egy kismadárral beszélgetsz. Ugyan, mennyivel mulatságosabb ő nálamnál? No, de találok én is más pajtást!
A falevél erre sírva fakadt.
- Ne bánts, szellőcske, tudhatnád, mennyire szeretlek, és láthatod, milyen szomorú lett a sorsom.
Azelőtt reggelenként arany napsugárban fürödtem, és fecskesereg köszöntött vidám jó reggelt.
Most se napsugár, se fecskék. Hová lettek, miért hagytak el? Nézd az arcom, a nagy bánattól
egészen megöregedtem, már ráncos is, az esőcseppek naphosszat elülhetnek benne!
A szellő megsajnálta a falevelet. Megsimogatta, vígasztalta, de az zokogott, hogy leszakadt az
ágról, és hullt a föld felé.
- Nem baj, ha meghalok - gondolta - úgysem ér már semmit az életem.
De a szellő nem hagyta kis barátját: szárnyára vette, s azt mondta:
- Oda viszlek, ahová akarod! Merre repüljünk?
De a falevél bizony nem tudta.
Éppen akkor egy kismadár szállt a fára. Csodálkozott, hogy nem találta ott a falevelet;
máskor már messziről integetett neki, alig várta, milyen híreket hoz.
- Ott van a kismadár - ujjongott a falevél, - akivel beszégetni láttál. Ő megígérte, hogy hírt hoz
a fecskékről, talán már tudja is, merre kell utánuk menni!
Odarepültek hát hozzá. A kismadár elmondta, hogy egyik pajtása látta, mikor a fecskék
összegyűltek s elhatározták, hogy itthagyják ezt a vidéket, s elindulnak tengerentúlra.
Azt beszélték: ott mindig aranyos napsugár ragyog.
- Menjünk utánuk - könyörgött a falevél.
A szellő nem kérette magát.
Szálltak hegyen-völgyön, erdőkön, mezőkön, míg csak a tengerhez nem értek.
Azon is átszálltak, mikor egy fecske suhant el mellettük.
Rögtön észrevette a kis falevelet, aki több társával együtt olyan kedves házigazdája volt.
Örömében gyorsan összehívta a fecskéket; de mire odaértek, a falevél már nagyon fáradt volt.
A fecskék szépen rátették a csillogó tenger hátára. Ott himbálódzott a ragyogó napsütésben.
A fecskék énekeltek, a napsugár mosolygott, a szellő duruzsolt.
- Most már boldog vagyok - sóhajtotta a kis falevél, azután álomba ringatta a tenger.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
  2018-11-02 06:12:22, péntek
 
  Tavaly február óta folyamatosan eljátszották, hogy elvisznek engem innen a kékek és a csillagrend tagjai, melyről kiderült, hogy három is van belőlük. Mivel semmi sem történik, ügyem kivizsgálatlan maradt, Magyarország ellen hiába tettem többször feljelentést, azt tesz az ország, mint elmeosztály világapokalipszise szereplőivel, amit akar, mint állandó világkönyvtár végrehajtója. Mártírpénzt szednek szüleik után, mint állandó főszereplők után.

Magyarország eredete jelenleg:

Egyiptom ide van berendezve állandó szereplőivel a patológiáknak, melyből kiszedték Íziszt, Ízisz-Jézus-Istálló-Vénuszként Pszichografológiai Ágnesek főszerepei helyetti nagy közös áldozásában Magyarországnak Kelet és a cigányság emberré nemesítéséhez véráldozással. Itt van egész Ázsia Pszichografológiai rokonságként.

A sámánok Pszichografológia részét képezik. Lázár -Ábrahám népe rima Jeruzsálemként jelenlegi Magyarországot jelenti, melyeket tisztított Románia egykor Egyiptomból való kihozatalukkor. Rima Jeruzsálem helyett születésem óta áldoztak, egykori Lucifer népeként. 1995-ben értek ismét ide, hogy én vagyok egyedül Rima Jeruzsálem, akit megégetnek tűzzel a szeretői, akiknek adja a cserép ajándékait. Ebből a történelemből engem lökdösve az Ikerházában az űrpusztítónak, hogy a pénzeket felvevő legyeket a fasiszta pók meggyalázta a barakkokban, akár a perverz vallások papjait a börtönökben a Hunnia börtön buzijai, felállt az egész sivatag, ismételve a Lucifer idejéből való történelmet ismétlésében az 1967-es Nyomorultak fényevésen minket tartó kezdetüknek, nevesített, magukat többdíjasnak tett személyekkel szentként ünneplik a vallásait a Pszichografológiának.

A Hunnia börtön bibliai Simon névvel kezdett állandóan megszületű mészárosai az orosz népet jelentik kommunista korokkal, mint a Hunnia börtön vatikáni nemi csapásait a focicsapatjaival együtt a Jehova kutyás állandó kezdetüknek. Minden nép hozzájuk tartozik a világon, névleg Magyarországon vannak berendezve a kozákok, tatárok, cseremiszek, valamennyi atamán népével a halálnépnek a Biblia végéből.

A vasnép állandó vasfüggönyösként zárja le az országokat, itt véglegesen rendezkedtek be miskolci névtár alapján, saját nemesi történelmet írva maguknak, kurvákkal és utcanépekkel, az összes perverzével és fajtalankodójával a világnak, köztük az arabokkal, törökökkel, németekkel, brazilokkal, Amerikával, mely földrengésben pusztult el atlantiszi kort végrehajtva, melyből kiemelkedett nekik a francia régi nemi csapások internacionális Vénusza.

Tas és a többi honfoglalójuk a BI Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mint Torgyán Józsefet, ők mentek vissza kivégzéseim alatt G. Maczó Ágnesével az állandó ébredő játszótér vallási ébredésének történelmének végrehajtóival politizálni együtt az összes reformátusával Romániának.

Kakasfrizurával ültek tort a miskolci II-es elmeosztályl csapásai az RTL Klubbal, míg a többi médiájukkal ismételték közösen elmeosztályra vitelem óta a világtörténelmet, meg mindazt, amit rajtam végrehajtottak, felvonulva 2004-ig az utcai névtáron a kurvákkal és stricikkel, ami az értelmiséget és művészeket jelenti, ugyanis 83 éve az ózdi fenevadnak köszönhetően Müllerék és a cigányok fel lettek ruházva feketemágikus hatalommal az utcanéppel és menhelyiekkel, amik az egész világon megölték az értelmiséget, jóembereket és megcsonkították őket születésem óta azért, mert a kurvák a vasnépnél megszülik a pusztítók utódjait, ilyenkor elviszi a sötétbőrű gyerek a fogaikat. Erről szólt az életem a Szabó család világkönyvtára mellett Annáival a romániai apokalipszisnek. Miskolc eltüntette az épületeiről a Passuth és különféle könyvek alapján berendezett jeleket. 1995. óta ünnepel a Rákóczi tere a cigányságnak, gyalázva éjjel-nappal engem, minden részemben eleven csapásaival a sátánistáinak a miskolci utcanépnek Müller Péterékkel, míg Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról ismételte a meséimet, a török nagykövetség az ózdi feketemágusok verseit, Fábry Ady apokalipszist pondrókkal, a Fókusz láthatatlan világbeli lakásban lévő csapásaival, Liptai első embergyilkos démon ágyban dobálásával a brazil mókus rendi maffiájukkal, felfoghatatlan csapásaival a láthatatlan világnak, amit egyedül velem, emberként bizonyíttatnak, hallgat az utcanépe a politikusoknak és a médiájuknak.

Jelenleg is közgyógy nélkül élek, azután, hogy haldokoltam emberi funkciókra képtelenül 18 éves kínzásuk és gyalázásuk közben a nemi csapásaik és perverzeik emelése közben, mindezt az összes hatósága az országnak végig nézte. Az ország újítja lakásait, gazdagulnak a vérivók, az utolsó emberáldozókkal együtt. Már berendezték az egyiptomi kor kezdetével emelkedő Las Vegas és különféle kaszinóit a maffiáknak.



Attilában reménykedtem tavaly február óta, de nem tett semmit a család érdekében. Engem a két gyerekem véleménye érdekel, meg azoké, akik jók voltak és nem tudtak az áldozásról, a gyilkosoké és cinkosoké, némán áldozóké nem, legyenek nyilvánosan a legnagyobb ájtatoskodói a véráldozóknak.

Magyarország, mivel semmi sem történt, tovább ünnepel felvett nevű emberiség ellenes csapásaival, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 112
  • e Hét: 383
  • e Hónap: 3225
  • e Év: 42226
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.