Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
Kohut Katalin: Fél deci vodka
  2014-06-30 14:56:55, hétfő
 
 

Nem lehet irányítani, kit fogad be a szív. Szemben áll az észérvekkel, meghaladja a képzeletet, de ha kihűl az érzés, vége az életnek.

Ötven éves voltam, amikor odaírtam az egyik fórumra: mikor hagyják már abba a kislány áldozást? Áttették a Mónika Showhoz a kérdést. Még akkor nem raktam össze a kockákat, nem tudtam, hogy a sátoraljaújhelyi hét hegyből teremtett egyike a Koporsó-hegyből a Szörnyeteg koporsója, ezt jelentette a Mónika Show, s hogy álmos füzeteim szerint 1972-ben temettek el engem Dávidként helyettük, azóta hosszabbítanak a fertelmesek.
Mondták régebben, hogy figyeljem meg a részleteket, nem értettem, miért van erre szükség, hiszen ez sem az én szerepem lett volna. Én kívül álltam a könyv szereplők, apokaliptikus csapások körén, semmi közöm nem volt az elme csapásaihoz. Támadtak minden fogyatékosságuk miatt már időtlen idők óta, soha nem lesz vége a sorozatuknak, megmentésüknek.

Lefeküdtem meghalni, nem bírtam már a hatalmas súlyokat, szívem megbénításával együtt cipelni. Elveszítettem mindenkit, az újságban megjelent leplező rajzok és írások miatt meghalt a nagynéném is. Hatalmas erők ezek, melyek képeket vetítenek ki a levegőbe, melyek tűzben járnak, kínoznak és cipelnek éjjel-nappal. Nem engednek meghalni, a csonkításban és az elmúlásban gyönyörködnek, abban, hogy végleg megszüntessék az embereket, a nem teremtett világot.

Így találkoztam levélben Vele. Nem tudtam beszélgetni senkivel, magányosan vártam a végleges elmúlásomra. Akkor megtudtam, hogy mások, míg én születésem óta szenvedek kívül állóként, boldogan élnek, körbeutazgatták a világot, tékozolnak, az elme médiája tort ül az emberek halála fölött, ünneplik a győzelmüket és a magyar csapások megmentését, mint Halakat az ünnepi tortán, minden Hal-szülött jó életre juttatásával. Egyetlen áldozással tisztul az egész világ, emberré válik, emberhez méltó sors jár nekik, míg az ember koldult és éhezett.
Engem soha nem szerethetett senki, majd a gyerekeimet is elvették tőlem, ők is megváltoztak.

Lassan kialakult egy bizalom, bár néha csalódást okozott, ilyenkor minden esetben kissé összeomlottam. Lassan visszatértem az életbe. Fontossá vált számomra, a levelei jelentették az élettel való közösséget, az ünnepi pillanatokat. Mennyire kevésre van szüksége egy halálra ítéltnek! Közben győzködtem magam, hogy megbánta azt is, hogy megismert engem. Közlékennyé, nyitottá váltam, megosztottam vele pár információt azzal kapcsolatban, amik velem történtek. Közben fokozatosan józanodtam, tisztult a fejem, s egyre jobban összeraktam a történések összefüggéseit. Hálás voltam neki érte, szívemben volt már, Ő jelentette a reményt, a jövőmet, miatta élni akartam.

Igazság szerint soha nem védett meg az erőszakos belőlem szép életet élő személyektől. Ezt felfogni nem lehet, hogy a menhely szegény magyarokat ember áldozással váltotta meg ismétlésben is, így tanulnak, így élnek szerető életet születésem óta.

Azt hittem két évig, szerelmes vagyok, eddig tartott, míg a láthatatlan fonalat, melyet úgy érzem, méltatlanul reá hurkoltam, megpróbáltam elszakítani. Csodálatomnak egyetlen rosszindulatú megjegyzés vetett véget, meg a saját benső egykori tartásom. Nem tudtam elszakadni, a szívemben őriztem, bár soha nem kaptam jelét a viszonzásnak, még annyit sem, amennyit másokkal beszélgetek és biztosítanak arról, hogy barátok vagyunk, de mégsem írták bele magukat a szívembe. Mi kell hozzá, hogy befogadjam őket? Miért éppen azt, aki nem érdemli meg, aki nem viszonozza? Miért nem lehet irányítani az érzelmeket?

Egyre erősebb lettem általa, nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is, egyre kevesebbet hibáztam, kitágult kissé a világképem, visszatértem az életbe, bár hatalmas fájdalmak közepette. Rajtam csak olyan erők tudnának segíteni, amik leégetnék rólam a Szörnyeteg koporsójának állatát. Vártam türelmesen, csodában reménykedtem és tervezgettem, hogy egyszer meggyógyulok és akkor találkozunk, átölelem, s bevallom neki, mennyire sokat jelentett nekem, nélküle egy napig sem élhettem.

Pár hónapja ismét csalódás ért, s ekkor összeomlottam. Legszívesebben kivágtam volna a szívemből. Idegösszeomlás-félét kaptam, fel akartam menni a legmagasabb hegyre, hogy bevégezzem az életem. Nem hiányoztam soha, egy jelét sem adta annak, hogy egyszer is barátommá válhat, ha máskor nem, gyógyulásom után. Ha én nem jelentkeztem hetekig, nem érdekelte mi van velem. Mivel elveszítettem a reményemet is együtt a szeretetével, amit én beszéltem be magamnak, egyetlen folytatásnak a halált gondoltam. Bátorság kell a megtételéhez a végső útnak, de egyetlen megoldását sorsom befejezésének ebben az útban láttam. Összekészítettem mindent, napokig tartó sírás és kétségbeesés után neki akartam indulni a végső megoldásnak. Ekkor megláttam az asztalon a Sándornak vásárolt fél deci vodkát. Megittam. Zsibbadást éreztem és megnyugvást. Bennem van, hogyan szakítsam ki, ki foglalja el majd a helyét? Miért nem lehet a szívemben Gyurka, vagy más, akivel naponta beszélgetek? Miért neki nyíltam meg, az természetes, hogy előítéletesen és feltételekkel tud csak elfogadni, még az is megfordult a fejemben, hogy nem tart komplettnek, mi értelme van? Ica, a klubvezető közölte velem, hogy egy férfi miatt kiborulni? Akkor fogtam fel, hogy Ő egy férfi, nekem a szívére volt szükségem, az emberségére. Hogyan is lehettem ennyire vak, hogy ez nem tudatosult bennem?

A szívemet kitépni nem lehet, marad a lemondó fájdalom, az elfogadása a mellőzöttségnek.

2014. június 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Lázár János Katika elméje világ gazdagaiból
  2014-06-30 10:49:02, hétfő
 
  Lázár János nemcsak ember áldozó elmeosztállyal rendelkezik, mivel születésem óta én vagyok az összes Mariann, Katalin, János Zirkuli névmagyarázójából, de nemcsak ezek a nevek, hanem majdnem mind az országból, mivel Müllerék menhelye az összes csapását megmentették születésem óta a vastrgyáknak együtt az összes elmeosztállyal, a füveseken, romákon, pszichografológiai kelet és cigányságon húsz éve ismételnek az összes apokaliptikus csapásával a megyének.

Lázár János 1961-es nagyapa megölésével kezdte a pályafutását ismétlésben, amit itt a Kiss Tábornok utcaiak jelentenek Rákóczi terükkel, reformátusokkal, amik sötétkapuval megölték a börtönnel nagyapát tüdőbetegségben, mivel Lázár sorsát hajtották végre, így lett diplomás az ember gyilkosságból túlélője a kommunista Rákóczi térnek Mészáros Kata kocsmájához tartozva. Váza sorozatot rendeztek be nála, a csíkos vázához érve kezdték rajtam a Talmud és Rákóczi tér gyalázatát, amit Hevesivel rendeztek be csíkos esernyővel, hogy így védték magukat az Ének az esőben film alapján kitalált értelmiség legyőzés közben Zsíros neveivel a borsodi és hevesi Rákóczi térnek, mára megöregedett, tisztességes nyugdíjasok, igaz, hogy némelyik demenz, de hatalmas pénzzel a család eltartja őket. Még az iker toronynak is volt iker vázája, így lett szexis New York, Hitler Talmudjához, mely nálunk kezdődött Bodrogi Gyulával Sátoraljaújhelyen a Tóth Kecskés Pszichografológiájával fuvarosokkal, hivatalsegédekkel, házmesterekkel - valamennyi Talmudosok - hozzáment a borsodi Rákóczi tér az iker toronynál, mely addig az Időjelek testenyészeteit és a római egyházas ufósokat jelentette, melyek helyett a megyei kórház berendezte a megváltottakat és legyilkolt helyettük 1995-ben.

János az összes Jánossal, mint Koóssal, Kulkával, Áderrel, Szilágyival, Tóthokkal, mint állandó új történelem íróival a Bertalan utcának, Avarral, Görbével - mind az én áldozásommal éltek és megtisztulva haltak meg, ugyanis egyetlen áldozással tisztul az egész apokalipszis születésem óta. Felfoghatatlan a két elmeosztály és Zoltán Erika elme médiája 16 évvel ezelőtti támadása II. János miatt, hogy én vagyok a kék ruhás hölgy, megyünk nászútra Rómába Hagia Sophiaként, hogy mi közöm volt nekem a csapások és szereplők játékaihoz? Miért gyaláz és kínoz a Szörnyeteg koporsója a II-es elmeosztályával a 666 borsodi központjának születésem óta?

Az elmeosztály hatalmas gazdagságra tett szert, a Rákóczi terével Romániának, ami Romániának teljesen normális, mivel az ő csapásai támadták meg az embereket már hetven évvel ezelőtt is. Mivel anyám magyar, természetes, hogy a menhely az elmeosztályokkal ismételte a sorsát folyamatosan, szegény magyarok mi lesz veletek! - felkiáltással húsz éve ismétlésben a cigánysággal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Hattyú-fehéren
  2014-06-29 21:19:30, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Hattyú-fehéren

Olyanok leszünk örökre,
akár a hófehér hattyúk,
kék víz lesz majd kék óceán,
Idő létvizében úszunk.

Hattyú-fehér szív-ölelőn
víg-mámor örök-pillanat,
így örvendünk hű barátok,
szerelmi kéjünk elragad.

Jövőnk jele e hattyúpár,
s elkísér a csend zenéje,
higgy, mindig együtt maradunk,
sötétségnek egyszer vége.

2014. június 29.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Horn Gyula bibliai világ végi vasszarv második szobra
  2014-06-28 15:52:08, szombat
 
 



Dr. Hans Heinz: Radikale Varanderungen stehen befor Wohin führen sie, című adventista Utolsó küzdelem, Jézus élete Erdélyi sorozat része ez a könyv, melyben Horn Gyula nevének eredetét megtaláltam több vadállat fotójával együtt, a Satelittel, mellyel az elme médiája a születésem óta ember áldozásból beállított együtteseket bemutatta (ezek dalait és számait az összes magyar elmeosztálya roma börtönnek ismételte ember áldozással. Horn Gyulának, mint vasszarvnak, amelyiknek nagyokat szóló szája van és megváltoztatták az időket és a törvényt már a második szobrát állítja a Parabrutális Pszichografológia Bertalan utcai apokalipszise az Pán-európai Uniónak, mivel innen vannak mindannyian, ember áldozással a cigányság és kelet felemelését tűzték ki célul.

A Dániel és Jelenések könyve végén szereplő vaskor végrehajtója az egész Táncdalfesztivál, Vörös Oroszlán, valamennyi Hamvas Béla könyv, köztük Illyés Gyula Avonja is a színház az egész világ szereplőivel. 130 éve tart a vaskor 666 borsodi központból, amit születésem óta rajtunk hajtottak végre a német és magyar zsidók kezdetével, az Időjeleket a kötetben lévő dögnéppel, mint testenyészetekkel maguk helyett születésem óta.

Az adventi egyház Cseh Kelet könyvei szerint Tóth néven kezdődött itt már nyolcvan éve, Benkő Omegával folytatták anyám sorsával, Benkő Dánielékkel, mint pinázó és fertelmes Suttogó szörnyeteges Pán-európai Uniós Zöld Medeiával, Dávid Mónika újhelyi Koporsóhagyből lett feltámadt Szörnyeteg koporsója ötágú ember-csillagos kommunistáival a fajtalankodó Mónika Shownak, 16 éve történő kínzásommal. Már negyedik nap jár körbe rajtam, melleimnél fogva cipel, iszonyat és iszonyat a romániai hét hegy csapás.

Az adventisták helyetti áldozását a Szörnyeteg koporsójának nem értem, sem az ember áldozását Nagy-Magyarországnak valamennyi vasfüggönyöse, börtön gyilkosa helyett, amiket kimentett a megyéből, mint reformátusokat, amik helyett közölték velem a nyolcvanas években, hogy én kihasználtam a férjemet, így kezdődött az elmeosztály Szabó Pistike és Kiszely Ottó Talmudos ember gyalázata a zsidókkal,. Keller Dezső maffiáival. Mi közöm volt nekem a régi zsidó egykori korokhoz, hogy mindent beállított a Révész és Bertalan utca, miközben beduin indián Bernádrik Gyöngyi sorsát hajtják végre 1983. óta, mert kiállt a hája, bennem lévő médikus puffasztóval? Magyarország ellenes csapás, mint az egész borsodi 666 központ, amik futnak a médiában, mint Csepregi Éva báránya az utcanépnek?

Medúzánál pár éves koromban járt a média elmeosztálya, azzal, hogy engem helyette nem szerethet senki, ekkor bújtam születésnapomon, ahogyan Fábry irigység ismételte a diófa asztal alá, hogy ne köszöntsenek fel. Nálunk szörnyetegek voltak születésem óta, s már Miskolcra jövetelemig is szörnyűséget hajtottak végre a borsodiak az együttesek beállítása szerint, nem hiányzott hozzá a Kelet lírai karámja sorsa, amit a menhely hajtott végre egyesével végig haladva valamennyi megjelent versen, íráson, mint az enyémeken a roma börtönnel. Így kerültek Magyarország fölé, Így énekelte Oláh Ibolya romániai Parabrutális 666 csapása a Magyarország dalt Kati néven a börtön Ki Mit Tud-osok szervezésében.

1998-ban kezdték ismételni az Időjelek születésem kezdetét Balázs Fecóval és a sötétkapus Papadimitruval, Pogány Balázs gondnokoltjával az Időjeleknek a médiával Zoltán Erika szerelemre született japán gésa sorsát jelentő ismétlésével együtt menhellyel a II-es elmeosztály, ez az elme média van felettük, Madonnát is ez mentette meg, sajátja.

A csapások csodálatos életet élnek, megmentve valamennyi a könyvek szereplőivel együtt. Hogy a korok, mint egyiptomi atlantiszi sólyom kor berendezésre került azt jelenti, hogy az már ember áldozás előtt is ismétlésre került, folyamatosan mennek végig a könyveken és elméleten a borsodiak a Révész és Bertalan bérházaikat újító csapásaival a magyarok és emberek gyilkosainak. Míg itt vagyok, a kísérete a Bertalan utcának a lakásomban lesz, jólétbe téve, végrehajtva a sorsát az apokaliptikus csapásoknak, más dolguk nincsen, láthatatlan világban élőket jelentik, elme csapásokkal együtt, ezek a kíséreteik.

Visszatérve Horn Gyulára, nem véletlenül kapta a balesete után a vasglóriát a nyaka fölé. Itt csak ilyen politikusok vannak a borsodi csapásoktól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borsod, a világ csapásainak központja ismételt
  2014-06-26 15:23:28, csütörtök
 
  Borsod megye, a világ összes csapásával romániai börtönnel - menhely is ez - ismételte a sárospatakiak, magyarok támadását a világ összes csapásával, országok szerint berendezve, amiknek a sorsát születésem óta embereken hajtják végre, így vitték szét a csapásokat, mint elmeosztályokat a világ minden részébe, túszként idehoztak 1988-ban, majd ismétetelni kezdtek fertelmekkel és iszonyatokkal a születési kezdetét a kövesdi őrült Johannájuknak, református halakként megmentve szép életre juttatva az összes kommunistájával a két elmeosztálynak. Minden film, ami 1983.óta bemutatásra került a borsodiakat jelenti szerte a világban, a bolondokkal együtt, köztük a mexikói esőistenjükkel, amivel engem kergettek esővel 1983. óta, ezt az épületet is elbontották, mely Passuth könyvének mozaikjával volt kirakva, eltüntetnek minden bizonyítékot, mint az Őrház patikáját a bibliájuknak vasfüggönyként. Maguknak adtak hatalmas nyugdíjakat, míg engem koldultattak öcsémmel együtt a náci népének ismételt emelésekor, ugyanis a zsidókat is a borsodiak vitték el, a világ gyilkosait mentették meg sorsuk karmájuk elhordoztatásával, meg a nemzetközi Rákóczi teret, tisztességra juttatva őket, haláluk előtt valamennyien megtisztulnak, könnyektől tisztul a világ, olyat kottáztak fel az égre Cseh Károlyék. Cseh Károly emberként karjaira feszített engem Krisztus rozsdaszín húsvéti egén, ami mutatja, hogy a Keletesek vastrágyát jelentettek, s ezek az egyházak is, amik belőlünk állottak az elmeosztályokról fel az adventi könyvek ismétlése után. A romániai menhely helyett minket halattak ki, mi nem leszünk többet. A határlezáró vasfüggönyös börtön Vargák jelentik a holnapot a könyvkiadókkal együtt, amelyek futtatják a börtön karmikusokat három gyerekesekkel ismétlésben is, amik semmik sem lehettek volna és el kellett volna torzulniuk.

Jelenleg a borsodiak a Szegedi pulyaszeplősítő kezdeténél járnak Benkő Dánielnek, Szegedi Csendessel, újhelyi történelmem ismétlőivel a számozott utcai cigány kolóniát védik, melyek a Bertalan utcai házaikat újító és autóval járó nem fóbiások és fogatlanok elközött börtön világ könyvtár, Farkas romániai honfoglalók - jelenleg a svédeknél, angoloknál vannak -, az egész sivatag apokalipszisének neveit vették fel az összes cigányával Romániának, így jöttek ide roma börtön Farkasok, vasfüggönyös Farkas Bertalan után Farkas Flóriánnal honfoglalást végrehajtani Orbán Viktor Bertalan utcai magyar és ember áldozó után. álltak fel a politikába, de előzetesen a Balogh és Horváth kelet vastrágya cigányság és az Időjelek cigány zenészei innen voltak, ezt Fábryék hajtották végre ismétlésben is az áldozásunkkal a római egyház irigység ellenségeként. Miskolc itt létem óta a cigánytelepeit mutogatta, azokkal együtt küldött munkanélkülire Asztalos Ildikó Tóthné Kata kocsmás kommunista apokaliptiptikus csapás helyett, amelyik az álmos füzetekben is szerepelt, Ildikóként karmikus sorsát, erkölcstelenségével együtt rajtam hajották végre.
Baranya megye idetartozik, a józsefvárosi mosónő kutyák és a vas parasztok után a jeruzsálemi cigányságot - indiai Rozmann eredettel - akarja egyetemre vinni, s ennek az ember áldozásnak a Pszichografológiából Baratta Ági kezdetével a nemeseknek soha nem lesz vége. Ma is egész nap feküdtem, minden részemben az elmeosztályok csapásai vannak, nyomogatják a szívemet egyfolytában. Az elmeosztály miatti ember gyilkosságnak soha nem lesz vége, mivel minden csapás elméről van, meg karmikus.

Orbán Viktor reformátusai születésem óta engem áldozókként az adventista Jézus élete könyvből létrehozva sportkomplexumokat kívánnak létrehozni a 666 cigány honfoglalói kolóniáinak helyén a világ csapásai szétszórásával szerte a világban szaporodva születésem óta, diplomázva kommunikációsan legyilkolva az értelmiséget, mint az én korosztályomat, mert egyikük azt írta, hogy az 1958-asok lettek volna az értelmiségiek a városokban, falvakban. A sportolók csapások, úgy kezdődött, hogy kezdetben a hatalmas erővel bíró börtön karmikusokat vitték sportolónak, mert a városiak esetlenebbek voltak, de ők börtön csapások, mint Markó balettes, akit kiengedtek a börtönből balettozni, Markó nevét Miskolcon találtam meg, Romániában ismételt. Miskolc és a vastrágya vasfüggönyösök hatalmas cigánynéppel rendelkeznek, csodálkozom, hogy meg akarnak szabadulni tőlük, valamennyien romániai csapások. Borsod megye emberi túszai közül hárman élünk már csak, kihalatva. Borsod így tisztult, a világ sorsát hajtva végre sumer, egyiptomi, atlantiszi és valamennyi idejével földnek a börtönnel. Ezek a szereplők árnyékoskertiként voltak beállítva, amik az apokalipszis után kihaltak volna, puffadás - amit szívgondként diagnosztizálnak - az egyetlen haláljuk. Ezért gyilkoltak le minket maguk helyett a fertelmesek népével, amik ezeket jelentik csapásaikkal.

Világ végére várt az árnyéknépe a főnix utcanépnek, s én lettem a bárány, ők híres zenei csapások, így kell őket a wikipédiában feltüntetni, akár a táncdafesztiválosokat vasfüggönyösökként, a kommunista elmeosztályt külön és világ bizottságnak kell őket a korok egymás utáni embereken történő végrehajtásáért számon kérni. Európa most nem csendes, hanem lepedővel takarták le a Heti hetessel, Staller Ilona folytatásával Gábor Zsazsa szőke nemi csapás kezdetének. Amíg ennyi hívük van az elmeosztályoknak az országban, addig a Zöld Medeia horrorsainak és a magyar elmeosztályok csapásainak soha nem lesz vége. Azért támadtak, mert a börtön fogyatékossággal hozta őket létre. Még azért is engem bántottak, mert egyikük úgy evett, hogy lepecsételte a ruháját, ez a média születésem óta.

A világ minden országának városa tisztul ember áldozással a cigányságtól is, a szomszéd Ágnes halak református Rákóczi téri helyetti áldozásommal már születésem óta, hosszabbításával az Okos Kati Ménesinek a Keresztöltéssel, Ágnes lányának barna bőrével, ami én voltam születésem után, a Rákóczi tér futtatja húsz éve már, azóta szaporodtak, végtelennek látszik a Miskolc városának ember gyilkossága kihalatásunkkal, kínzásommal együtt.

1972-ben a Kék rapszódia film szinkronjában a borsodiak szerepeltek, mindent kisajátítottak, nemcsak ők lehettek az énekesek, együttesek a két elméről, hanem az írók és költők is. Dávid Ágnes volt az egyik szinron közreműködő 1972-es kezdeténél a médikus Szörnyeteg koporsójának. Bertalan utca tönkre tette a gyerekeimet egy életre azért, hogy kihalasson minket fertelmeseivel, kíséretével, mindent elvett tőlünk, ami emberi, mert emberhez méltó sorsot élnek az elmeosztályaikkal.


Most találtam meg véletlenül a keresőben az Ízisz imája című versemet, mely a vaskeletnél 1977. óta játszott angyali szerepemről íródott, s ez már itt pszichiátriainak számít, nem legyőzöttségnek, bár ember voltam, minden szerepet én jártam egyedül a média és a borsodi 666 népe helyett, meg a börtön karmikusok helyett is anélkül, hogy tudtam volna róla. Az egyiptomi összes kor könyvét jelentő egyiptomi nő a szomszédban lakik, pár éve fáraóhangyák vonulásával ismételte a börtön az összes könyvüket, még Oziriszét is Ízisszel, hangszálaim tönkre tevésével, mert kommunikációs csapásként voltak itt könyvek szereplői. 1971-es hangelvételemet Sólyom jelentette politikusként ismétlésben, a cserepek szerint - sólyom nyaka felé áll egy aranynyÍl - egyiptomi korok alapján atlantiszi ismétlésben vették el a hangomat az egyiptomiak helyett. Itt minden ország be van rendezve és minden kor, a könyvek után elvitték őket a városból szerte a világba, én nem tudok egyedül elmenni innen.
Az egész bibliát én jártam ki egyedül, sőt velem történt a trianoni biblia olvastatás is 1995-től, megmentése a benne lévő csapásoknak, Ízisz néven van nemcsak az orosz ortodox főpap, hanem az egész média és megye itt avantgarde kezdettel, azzal, hogy mindenkitől elpörölik egykori egyiptomi, vagy sumer kor kezdetével a keleteseknek. Az apokrif apokalipszis megírásában Radnóti Miklós is részt vett, a feszületesei helyett engem gyilkoltak le.

Halasi művészeket az én legyilkolásommal, csonkításommal tette meg Miskolcl városa a börtönnel, ugyanakkor lett sztár az Időjelekből Szulák Andrea, szegény tágul-szűkül, ok a gyilkosságára a II-es elmeosztályának. Így harcolnak születésem óta.

A sámán Pszichografológiai apokaliptikus nép Bertalan utcához tartozik, amit a Bertalan utcával rendeztek be Tóth Kecskés kezdettel, az ő sorsukat kb. tíz éve ismételték, gyógy táltosok lettek, a bíróság is fokozottan ügyel rájuk.

1977-től kezdték az Ízisz szereplő helyetti ember áldozást a vaskeletes miskolciak azzal, hogy felkiálták, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet az egészségem rontásával az előzetes sötétkapus dögök református karmikus börtön Gabik helyetti foglyuggatás és nyanyák Máté sorsának végrehajtása után.
A szülészeten megszorították a kisebbik lányom karját, öt ujj lenyomat maradt rajta megkékülve, amit otthon vettem észre, de azt hittem, elmúlik. Az ujj lenyomatok nyomán farkasbőr lett, a Rózsa Judit és testvére főnixes borsodi 666 világ végére már nem váró cigányságát kezdték ekkor emelni, ami mai napig tart, ha történik a Rózsa cigánysággal valami, mint amik a házam összeomlásában részt vettek a börtönnel és 666 cigánytelepével, megy a város segíteni nekik a jogvédőivel a borsodi fekete központnak, amely szerte van a világon. Ezért mentek a Rózsadombra is új honfoglalóként, a média tetteit ismételték, mai napig ezt teszik tehetség kutatókkal az összes elmeosztályával az apokalipszisnek az egész világon rendetlenekkel együtt, házépítőkkel...

Avas a vas - írták a Borsod Online fórumán 2001-ben, amikor már mentek végig a Hunnnia elme könyvein a skizopren refrénekkel, éppen a heti hetes Igegen hangú Éva forgószeles értelmiség legyőzők Vass Tibor által megírt és Urbán Tibor által megrajzolt könyvet kezdték ismételni Stallerékkel születési kezdettel, azzal, hogy hasfalukba tapos a kommunista sövénysöpredék teremtőjük, az én méhembe tapostak itt a lakásban, ami iszonyatos fájdalommal járt. Ha valami baja történik a vasnépnek az Avason, Pszichografológiai Bertalan utcai apokaliptikus csapásként, melyek végig utazgatták az összes kommunistával az életüket, már szalad a rendőrség megvédeni őket, mint világ csapásait megöregedve. Már az 1976-os Lendvai kor is három gyerekes lett Amerikában, a kormányuk jutalmazza őket. Innen van az összes kommunista kor berendezve, a leninistákkal a Képes történelemből valamennyi Képes történelem szereplőjével, köztük az Innin egyiptomi kezdettel, akit halálra ítélnek, ez is én voltam az árnyéknépnél, mint Ízisz orosz főpap az ortodoxoknál, kislány gyilkosok, vissza sem lehet nekik adni, mint az ezer éves Talmudosoknak.


Mivel Bertalan utcai az összes tízemeletes, amelyeken végigment ismétlésben Kovács zsuzsa elmeosztálya Zöld Medeia néven - Margittai Ágié az apokalipszisből -, ez alapján számolták fel Magyarország összes falvát, a parasztokat a borsodi kommunisták beiskolázták, városba vitték, majd kihalattak a falvakat, dögök foglalták el Indiából, folyamatosan jöttek külterületekre. Valamennyien Jeruzsálem csapásait jelentik egész sivataggal, Barziliával együtt a füves kommunistákkal, amik helyett Liptai médiája gyilkolt engem folyamatosan Zoltán Erika elméjeként, ezek növesztenek engem dagadással minden részemben elektromosságként.
Kiskoromban mondták nekem, hogy a falusiaknak nagy küzdőerejük van. Ők régen külön népet alkottak vallások szerint, nem házasodhattak. Más a református és római egyházas eredet, amiknek a mesélős Istenét az engem kinzó Szörnyeteg koporsója keresztül döfte a római egyházban, ez meggyalázott mindenkit, még a meseszereplőket is. Ezt kellene leégetni rólam, már 16 éve tart a gyalázata, kínzásával a Mónika Shownak, Orbán Viktor elmeosztályával, amelyik a gyomromat és tüdőmet támadta meg.

Magyarországon a falvak és városok felszámolása és megszüntetése volt az elmeosztály célja, valamint kihalatásuk, mint az embereké mindenütt.

Még mindig emberjogi bizottságokról beszélnek, nem emberhez méltó bizottságokról, mert a kettő nem ugyanazt jelenti. Tudatosítani kell, hogy a teremtett világ hasonló az emberhez, de függ a teremtőjétől, aki nem jó szándékkal hozta létre őket, s hogy az egykori magyar és német teremtő által létrehozott Jehova, akié az egész japán nép volt a sivatagiakkal együtt már nincsen, kutyává lett, majd megölték. Ezzel kezdődött az én életem, ezt rendezték be nálunk. Ezek a 666 főnixes árnyéknépei és a karmikus halál nép reformátusai, amik engem születésemkor legyőztek, benne vannak a cigányok is egykori India legyőzőjeként, ott ugyanilyen honfoglalás történt, akár Törökországban, s hogy nincsen Németország, ezt mutatja Kodálytól a Lengyel László, ami szerint már a németek és a magyarok ellenségek voltak, a római egyház akkor a lengyelekkel legyőzte Magyarországot. Innen tudni, mióta tart a játék, s hogy ez a titkos harc folyt mindaddig, míg a borsodi Rákóczi teret létre nem hozták.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Égi oltalom
  2014-06-25 15:54:46, szerda
 
  Kohut Katalin: Égi oltalom

Fehér habfellegek futnak az égen,
kergeti őket nyári eső szele.
Madarak szárnyalnak feketében,
szabadság-dalukba szívem fájdul bele.
Vigyetek magatokkal! - kiáltanék -,
ne hagyjatok itt fájdalmasan, árván,
gondolataimba belebotlanék,
nézlek titeket boldogságra várván.
Túl gyenge az ember feltámadásra,
segítsége oly' kevés, az idő rohan -
s egy szivárvány tűnik fel számadásra,
karjaiban oltalmat nyer gondtalan.

2014. június 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Haragos Balaton
  2014-06-25 15:53:01, szerda
 
  Kohut Katalin: Haragos Balaton

Nekem a Balaton a magyar tengerem,
mióta eszemet tudom nagyon szeretem,
de néha rossz híreket hallok és látok,
nem tudni, miért jő a vész, ez az átok.
A padok, melyek őrzik szívek titkait,
s árnyékot adó sudár falomb búsan int,
mert kilépett medréből az ór'jás víztömeg,
természetet, békét győztesen lepte meg.
Ne bántalmazd tengerem a szép szíveket,
szolgáld úgy, mint azelőtt az embereket!

2014. június 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Bocsáss meg Istenem - 1995. atlantiszi Istennek rock-ária
  2014-06-24 21:17:37, kedd
 
  1995-ben a média ismét az atlantiszi énekes aranyhalak kornál járt ismétlésben, melynek a játékosa, mint ismert Gina Lolobrigida lett volna már hetven éve is elmúlt talán, s mely alapján az összes alkoholista, mindenféle alsó világ 666 halak szülöttjét füvesét, református halakat áldozásommal, deformálásommal felemeltek, kiválasztottak, helyettem tanultak, lettek híresek, nevesek.

Fejem zúgott a Nagy Anna halál református helyetti jeruzsálemi világ végi begyűjtés alatt emberre, s rock-áriát énekeltek bennem és az egész iker tornyos házban a média elektromosságai, a fejemből jött a tiszta dal: Bocsáss meg Istenem! több szólamban. Nem lehet ezen csodálkozni, hiszen a spanyol pusztító végig üldözött egy életen atlantiszi énekesként, meg is csonkított.

Majd rátértek Vízi András nevével a Vízi táncsor zeneszerzőjére, a medúzára, amelyikkel kezdtek születésemkor, aki megírta a lírai karámnak azokat a dalokat, melyeket rajtam Illésék teremtői népei mentésével végrehajtott az Időjelek vastrágya hosszabbítás Balázs Fecó kezdettel a sötétkapusokkal.

Sokáig ünnepel még a börtön Halakat az ünnepi tortán, nincs rendőrség ellene már.

1989-ben jártak ismétlésben a születésemnél, a kiliáni Benedek utca 17. szám alatti Porácsné Dóra néni ezer éves állandó karmikus szereplőnél, amelyik előző életében vízbe fulladt, ezért akartak a Bodrogba fojtani, amit itt ismételtek a börtönnel, látni hatalmas erejét a borsodiaknak, romániai árvízzel és a parasztság vízbe fojtásával, integetve meghalásukkal hajtották végre anyám, az anyja és a rajtam végrehajtott csapások ismételt mentését. Porácsné már ión korban is élt, akkor alkoholista volt. Jeruzsálem csapását jelenti a többi drótgyári dolgozóval, a börtön cigányságával, melyekkel - tatárdombiakkal - ismételtek a Misztikus titkait egykori Izraelnek Anna reinkarnálódó főszereplővel, Pusztai papiással, Béressel, az okkultista nemesekkel. Ezek juttattak be szomorúszemű Johanna református Vörös Oroszlános kezdet ismétlésekor az Idegosztályra megölve engem 1990-ben a depressziós indiai cigánysággal, mint a Vörös Oroszlános nemesek állandó kíséretével Romániából.
Ez nem Magyarország, hanem Jeruzsálem és Románia. A parasztok nem tudták, nem is tudhatták, hogy a városiakat Gábor Zsazsa óta megtámadták, de még a náci sem tudta, nem is tudhatta, hogy az embereket számolják fel száz éve az elmeosztályokkal.

Csodálkozom azon, hogy a magyarok támadói közül a Lévayak és ember gyilkosok Bertalan utcai berendezéssel musicaleket rendeznek, valamint innen van Szekeres Adrienn három gyerekes médikus ember áldozó sötétkapus zeneszerzője is.

A romániai reformátusok, amik helyett foglyuggatást a hetvenes években végrehajtottak, a női Gabi besenyőből kihasználta a református férfi Gábor Nagy Anna halálnépe férjet, s emiatt minket megtámadtak ismétlésben is 16 éve, elhagyta ma a megyét, a fővárosba költözött, ember gyilkosságból élnek szép és minőségi életet, s támadtak, mikor ezt leírtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A hit ereje
  2014-06-23 17:37:41, hétfő
 
  Kohut Katalin: A hit ereje

Embernek születtem egykor, egyszerinek,
soha nem voltam és már soha nem leszek,
mégis életem szörnyű, iszonyatos lett,
többször sóhajtott mondatom: ismét meglett.

Emberségben gyökeredzett mindig hitem,
csillag-szívből nőtt ki az én szeretetem,
mások fanatizmusát egyre bámultam,
templomokban sokszor rá-rácsodálkoztam.

Egy vasárnap gyermekeimmel sétáltam,
római templomban néha imádkoztam,
gyorsan morzsolták a rózsafüzért sokan -
kicsi lányom rájuk kacagott boldogan -,

S ekkor gúny lövellt felém a hívő szemben:
Templomban nevetni? - szólított meg engem.
Ide belépni csak ájtatosan lehet,
nem nevelte meg talán azt a gyereket?

Addig is hitem szívemet jelentette,
s azóta csak az emberség hevítette,
a törvény belülről szól, s egyenes a kar,
az igazsága végső győzelmet akar.

2014. június 23.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Gyarmathy megtartást befejezték - gyors-gépírók
  2014-06-23 13:28:52, hétfő
 
  Gyarmathyak meghaltak az apokaliptikus Bertalan utcában súlyos cukrosként, felpuffadva, mint árnyékoskertiek általában, amiért engem gyilkolnak Kapor kezdetével a Braun Iker torony trágya udvarával, égő tűzében a 666-nak, ami rajtam van körben, így járok, ömlik rólam a víz itt létem óta.

Gyarmathy magyarok és emberek gyilkosai között nemcsak sportoló és orvos van, csodálatos fogsorral, kiemelve mint a többi csapás, hanem a szociális családvédelmi hálózata is a menhely által összepakolt Vargáknak szőkeként belőlem börtön karmikusként szép életre juttatva, debreceni névvel Omegás kezdetével a Debrecen környéki tik sem vagytok magyarok romániai cigányságnak, amik itt mulatoznak, isznak, jól élnek már 56 éve ismétlésben. Miskolc valamennyi intézménye szociális hálózatát az elmeorvosokkal együtt a 666 égő tűzbe megírt csapásai jelentik a Vajkókkal, amik 1986-ban áldoztak meg a Rákóczi tér helyett a gyámügyi újhelyi hivatalnokokkal, Szamosvölgyi polgármesterrel a két elméről ismétlésben 1998. óta.

Már most a rajtam emelt pszichografológiai cigányságot iskolázták be szociális imunkásnak, mg húsz éve a füveseknél, alkoholistáknál, cigiseknél jártak, Ágnesekkel együtt. Már valamennyien nyugdíjasok, nyugdíj felé járnak.

Orbán Viktor gyors-gépírója, amiket ember gyilkosságából már a szüleinek is emeltek húsz éve jutalmazva őket ideköltözött Gyarmathy helyére. A Szűcsök, mint Pécsi Ildikó férje gondolkozás nélküliként ember támadással, Szűcs Judit a börtön karmikusok közül, többi Szűccsel együtt világ sztárok, kiöregedtek legtöbben.

Orbán Viktor a süketeket és vakokat emeli rima Jeruzsálemből, ezeket is eltartják, mint kommunikációs bénító csapásokat, akár az Írisz filmnél támadó romániai elmeosztályt. Egyedül a csapásoknak vannak jogaik, ők a mártírok, Románia megvívta csatáját Nagy Annájával és Vörös Oroszlános kommunistáival, egyházaival, vastrágyás Erdélyével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.