Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Adóbevallás
  2019-01-23 16:08:25, szerda
 
  Adóbevallás Németországban Adóbevallásában a "Hány személyt tart el?" kérdésre egy berlini állampolgár
így válaszolt:
4,1 millió illegális bevándorlót
4.4 millió munkanélkülit
900.000 börtöntölteléket 185 börtönben
650 kretént a parlamentben
Valamint az egész Európa Bizottságot.
Bevallását visszaküldték azzal, hogy válaszai elfogadhatatlanok.
Az állampolgár erre egy kérdéssel válaszolt:
"Miért ? Tán kihagytam valakit ?"
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Élelmiszerhiány
  2019-01-23 16:07:34, szerda
 
  "Kérem, mondja meg őszinte véleményét arra nézve, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?"

A felmérés nagy kudarccal végződött!
Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer".
Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén".
Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a "hiány".
Kínában nem tudták, mit jelent a "vélemény".
Közel-Keleten nem tudták, mit jelent a "megoldás".
Dél-Amerikában nem tudták mit jelent a "kérem".
Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része".
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Az álmoskönyv
  2019-01-22 14:26:27, kedd
 
  Reggel a feleség kacéran pillant a férjére:
-Képzeld el, az éjszaka azt álmodtam hogy egy briliánsokkal és gyémánttal díszített gyöngysort vettél nekem! Szerinted ez mit jelent?
-Majd holnap a szülinapodon kiderül. - mosolyog sejtelmesen a férj.
Az asszony már alig várja a következő napot. Másnap a férj egy bonbonnal és egy díszes csomaggal állít haza. A feleség izgatottan bontja ki az ajándékot. Értetlenül bámul a férjére,aki azt mondja:
- Na, mire vársz, nyisd már ki! Olyan sok boltot bejártam érte, de megérte, mert az ország legjobb álmoskönyvét sikerült megszereznem neked!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Világ-Magyarország egészségügyi csonkításai
  2019-01-22 02:57:54, kedd
 
  Világ-Magyarországgal kezdtek születésemkor saját, egykori emberek ellen végrehajtott tetteik miatti megtámadásunkkal a világapokalipszisével - melyről még mindig nem beszélnek - az ország lakosainak, a halál hét fátylából megszületett gyilkosok helyetti ember áldozással, világkönyvtárával az összes szerepének az 1956-os skizopreneknek, majd folytatták a kommunista korokat vasfüggönyével Miskolc vasvárosának, saját orosz csapatuk behozatalával, miskolci elmeosztály főszereplőinek Táncdalfesztiválra állításával a Ki Mit Tud-osok mellett politikailag kiválasztva áldozásommal az apokalipszis állandó szereplőit, védve a szőkéket, mint józsefvárosi mosónőjüket, csonkítva a fogaimat, meggyalázva a pusztítóik miatt.

Mint írtam, kértem időben kivizsgálást arról, miért fenyegetnek a miskolciak a megyei kórházban a pesti orvosi kamarának 1995-ben, majd Rácznak 2001 körül, az egészségügyi minisztériumnak, amire a válasz a gondnokság alá helyezésem volt. Végig abban biztak, hogy egyedül az ember nem tudja magát megvédeni, azt tesznek velem, amit akartak, senki sem hisz nekem és nem is lehetett tenni semmit Müllerék ellen.

1975-ben támadták meg a két lapátfogamat Brigitte Bardot ide tartozó szőkéjük lapátfogai miatt, majd kihúzták, miiután kilyukadt, ekkor Máté Krisztina vaskommunista főszerepét kezdték el, nyanyának szólítva engem férjük által.
Gór Nagy Mária 1986-os mindent a számban lebontó csapása ellen, meg amit kaptam a média bemutatója szerint 1995-ben folytatásban ínyevő baktérium néven a miskolci II-es elmeosztály csapásaitól, akik osztályán kétszer ki is végeztek engem eszméletlenségig semmit sem tehettem. A miskolci fogorvosok megtagadták még a paradontosisos kivizsgálás kérésemet is azzal az indokkal, hogy senki ezt a diagnózist sem fogja közülük kiadni. Enélkül nem kérhetek méltányosságból sebészeti támogatást, nincsen pénzem arra sem, hogy utazgassak, mivel tőlem megvonták a közlekedési támogatást is.

Míg a kivégzéseim miatti betegségeimből születnek meg már régóta a beteg gyerekek, ezeket támogatják több millió forinttal havonta, engem az emberiség ellenes bűnük elkövetése után sem vizsgáltak felül, nem tették lehetővé azt, hogy az egészségem legalább visszaadásra kerüljön, bár azzal csúfoltak a megyei kórházukban, hogy ne mutogassam így magam az embereknek.

Müllerék nemcsak a számat tették tönkre, elvették a hangomat végleg, tönkre tették a lábaimat, nem tudok közlekedni az utcán. Testem minden része eldeformálásra került.

Mivel politika részeként az emberiség ellenesek fényevésen tartva a nácik emelkedése óta, meg végig nyomorban főszereplők helyett csonkítottak, 1987-es Sasfészek óta gésák emelésével egyesével haladva végig az elmeosztályok névtárán támadva engem az időnkénti betegségeik és nemi csapások miatt ismétlésben álllandóan, nincs olyan bíróság a világon, aki a hazug történelmeket híresztelő magyar felvett nevűek ellen eljárjon. Nem tudom, hogyan és kitől kérjem az egészségem helyreállítását, valamint emberi körülményeket, mivel a véráldozásommal emelt nácik és reformátusok, valamennyi politikai állandó szereplőivel a kommunista koroknak jelenleg is hatalmon vannak médiájukkal, mint az állandóan búcsúzó, kivégzésüket rajtam végrehajtó utcanépekkel együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország Klubja Trianoni II-es elmeosztály apokalipszise
  2019-01-09 16:53:46, szerda
 
  Németország trianoni zsidói kezdték el az árja német családom meghurcolását, cigányozva minket anyám és az anyám anyja által II-es elmeosztályával a világapokalipszis állandó bibliai zsidóinak, mint sátán népének 83 éve már. Ez volt látható Győzike kakasfrizurás szlovákokkal történő győzelmi torünnepében, amikor koldultatásuk közben saját sorsukként gyaláztak engem éjjel-nappal, kínozva melleimnél fogva Király Linda sorsaként.

Németország a Rákóczi téri hétszeres hosszabbításában a médiájának bemutatta 1997. óta az összes áldozását show műsorokban, végtelen tehetségkutatók rendezésével haladva végig Földanya áldozásában lírai karámjával az utcanépnek, mint bibliai lovasaival az ózdi 666 központjuknak az összes könyvön, szerepen, minket élelem, ruha, fűtetlen házban hagyva, macskáik között a nemi perverzeknek, amikor is a macskák fontosabbak voltak, mint mi, ők kaptak enni, nekünk csak forrásvíz járt, amit a Thököly utca közepéből hordtunk.

A II-es elmeosztálya Borsodnak kiszedte az emberek fogait születésemkor azzal, hogy a kurvákat nemesítve férjhez adja, tisztítsa, ezzel kezdtek az összes karmikus beteggel együtt, hogy a sánták bénítók voltak, ezért megtámadtak engem már a bölcsődében, valamennyi bibliai csapásuk sorsaként azzal, hogy őket nem szeretheti és tisztelheti senki.

Németország hagyta, hogy a cigányokat egyetlen nagy közös áldozással emeljék, nemesítsék emberré az áldozásunkkal, mivel saját a Talmud összes cigány népe Indiából, melyek elfoglalják az országokat többezer éve már. Dalai Láma megtámadta a családot születésem után a másik világban. Azóta vonulnak, emberi létformát követelve maguknak az elméletben Rossmanné könyve alapján depressziósok, ami azt jelenti, hogy nincsen értelme a létezésüknek.

Németország magasabbrendűbbnek gondolja magát, mint trianoni állandó világapokalipszis végrehajtói sátán népeként, Talmud állataival és zsidóival a náciknak, démonokkal, amiknek áldoznak vérrel szerte a világban, mert a démonok a vérből jönnek világra, akár a tisztátalan lelkei a vasnépnek gyalázatból, így lépnek emberi formában a világba.

Kék érzelemnélküli szemmel hozták létre a német népet a Pszichografológiai NagyPán népeként, mint árja nemi csapásait a náciknak. Ezeknek volt köszönhető a II-es világháború, mivel valamennyi szőkéjük utcanép és nemi csapás.A család szívét megtámadták a hidegkék szemükhöz érve őket emelve, kitermelve az egész világon, hogy nincsenek törvényeik, érzéseik.

Németország Piroska és farkas közvetítésére figyeltem fel, mivel nálam volt a gumibábu Piroskájuk szőke hajjal, csodálkoztam rajta, mivel velem játszották el, hogy én találkoztam a farkasokkal 1995-ben Pannijaként Szepes Máriának a Száműzött Nap daljátékomat eljátszva, mely alapján gyalázatot hajtott végre a német RTL KLub médiája a turulmadárral, mint egykori békesség madárral, mely után kitették a jelét Budapesten és kihozták öcsém áldozásával továbbra is Malek Andrea amerikai elmeosztály szellemvilág teremtőjével Vona Gábort kiválasztottként jobboldalinak a Talmud nácijai mellé ismételni Varjú névvel a hatágú csillagosok által összegyűjtött világkönyvtárat a lányommal eltartatva Nagy Anna halál vaskommunista sorsaként ismételve az összes kommunista időt és vallási ébredés korait egyházak nyitásával, a halálreformátus II-es elmeosztályának épület felvásásárlásával, bibliai prédikációikkal annak ellenére, hogy fenyő angyalszárnyakkal áldoztak meg születésemkor az egykori általuk felszámolt feketemágiájukkal becsinált történelmi egyházak képviselőit felszámolták.

Németországról már többször írtam, hogy ki kell vezetni az árja áldozókat Izraelbe, oda, ahová valók a trianoni sátán zsidói együtt a Talmud zsidóival és a narancs Rákóczi téri zsidókkal, de nincsen értelme, hiszen hozzák folyamatosan a saját muzulmán csapásaikat, mint nemi csapásait a Pszichografológiájuknak felvett történelmi Mohamed népének magukat kikiáltó iszlám állammal.

Nagyon hosszú a Pszichografológiájuk a véráldozóknak, Egyiptom összes történelme benne van a sivatagi jelecskéket felvevőkkel együtt, az amerikai szektákkal együtt, franciákkal, spanyol pusztítókkal, kínai pusztító nap és holdjeles jelével, amik helyett engem áldoztak meg őket nemesítve emberré felfoghatatlan módon, hogy jaj Nektek pusztítók, el lesztek pusztítva, tisztította őket a tik sem vagytok magyarok Mónika népe, amik mai napig emberré válnak, mint Andy Vajna, mint 83 éves értelmiség legyőzést végrehajtók Müller Péter Sziámi, csapásokat csendre intő döglegyével az élen a feketemágusoknak a fenevad ózdi feketemágus energiájával, amelyek világapokalipszist hajtottak végre az első embergyilkosság óta Liptaiékkal, Kupaiékkal, mint Ázsia előtti emberek lakta népek megölőivel, saját tettük és történelmük végrehajtásával rajtunk.

Németország Németh neveken berendezett csapásai, mint emberiség ellenes állandó vérfürdősök nem tudom, milyen okból gondolták magukat magasabbrendűbbnek az általuk megáldozott utolsó embereknél?

Mikor köpdösték az öcsémet cigányozva a kazincbarcikai pusztítójával István Kovácsnak, engem férjhez üldözve kastélyba költözött Kukó cigányok helyett Vénuszként Illés-Pisti miatt a középkorba egy alkoholista szereplőjükhöz, hogy összetörjék minden részemet továbbra is nyomorban tartva a Pszichografológiai csapások, mint a spanyol pusztító miatt a bal fülemet, az utcanép támadott, hogy elválassza az apokaliptikus csapásokat egymástól, jöttek a férjek, mint Pszichografológiai véráldozók elvenni őket. Így szaporodtak Németországnak közszönhetően hétszeres narancs Rákóczi téri hosszabbításukkal, amit már többször leírtam, hosszabbítottak, állandóan kitermelve a celebeket, politikusokat, ismételve a rajtunk végrehajtott tetteiket, támadva az esetlegesen jelentkező betegségeik miatt.

Mikor Müllerék megszüntettek örökre 2004-es megyei kórház trianoni apokalipszis elmeosztályán, bevetve ínyevő baktériumot ismételten 1995-ben ellenem, amit a médiájuk bemutatott, bekiabálták, hogy mit tettek, patológiákkal telepakolva minden részemet Sziámi népével, ez teljesen normális volt koldultatásommal együtt Borsod megyének, hogy ismételte folyamatosan az általa végrehajtott tetteit.

Eszmélésem óta bizonyítom, hogy ember voltam, nem tudtam arról, hogy Földanya-Vénusz hangját vették el és végeztek, gyaláztak megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szegény polip története
  2019-01-06 00:58:51, vasárnap
 
  Vincze Miklós: A Városligetben egykor óriási bálna is várta a látogatókat

,,A május végén hirtelen beköszöntő nyár áldozatává vált többek közt a négy polip is, melyekről a Vasárnapi Ujságban megjelent, egyikük nézőpontjából leírt történet is szól:
Egy szegény polip története... by on Scribd

Egy szegény polip története
Saját előadása után.

Isztria köves partjain, a rovignói vizekben születtem. Apám a jobbmódu polipok közé tartozott: lakásunk a part elágazó oduiban volt, a hová halász keze nem nyúlhatott. Anyámmal néha-néha egy tengerbe sülyedt nagy lyukas fazékba rándultunk ki, a melyet apám anyósa, illetve nagyanyám részére kényelmes nyaralónak rendezett be.
Nevelésemről is gondoskodtak szüleim: egy sebesült s így gyors úszásra képes branzin volt a nevelőm, a ki írás-olvasásra, az állatvilág történelmére, a Linné-féle heraldikára, tornára, a halászokkal szükséges fortélyokra és fogásokra, stb. tanított. Nevem volt Octupus vulgaris L., ,,rovignói" predikátummal. Felserdült koromban egyszer messze elbarangoltam és kedvtelésből a körülöttem sűrűen uszkáló szardellákra későn vettem észre egy nagy csónakról a fenékig leereszkedő hálót, a melynek szemei között megakadtam. Hiába volt minden erőfeszítésem, a háló a többi benn lévő állatokkal a part felé vonszolt. Oh mennyi erkölcsi kín! Az ijedtség a homlokomra kiverte a nyálkás verejtéket. Eszembe jutott nagyanyám elbeszélése, a mint egyszer szintén hálóba kerülve, a halászok őt több társával a partra vonszolták, ott a szegényeket felvágták, és a sziklához ütötték-verték, hogy testük puhábbá váljék, és végre egy forró vízzel telt bográcsba dobták. Nagyanyám elég szerencsés volt ezalatt a kavicson mászva, a tengerbe visszajutni, s mire észrevették, szerencsésen el is úszott és egy barlangos sziklafalba bujt.
Szerencsémre a parton nem égett a tűz, nem volt ott bogrács, csak több kisebb-nagyobb vízmérő, a melyek egyikébe engem betettek, és egy nehéz fedővel befödtek. Sötét éjjel lett körülöttem, és elaludtam. Mire fölébredtem, egy nagy medencében találtam magam, melynek mellső lapja üvegből volt, hátul pedig kövek voltak elhelyezve, a melyek közé bújtam. Oldalgó rák is bőven volt a sziklákon eledelül, friss tengeri víz özönlött a medenczébe, és én elég jól éreztem volna magam, ha nem láttam volna két urat, a kik folyton rám mutattak. Beszédükből megértettem: ,,Ungarn, Austellung, aquarium" és a hajókról a tengerbe esett napi lapokban olvasottak után és földrajzi ismereteim alapján tisztában voltam a helyzettel: téged a szép aquariumból el fognak vinni, messze-messze Budapestre, a ,,tenger csodái" közé, a szobai apró aquariumokba.
És csakugyan észre sem vettem, a mint egy ügyes kezű szolga merítő hálójában, a következő perczben pedig egy dézsafélében találtam magam. A mi most következett, az égbekiáltó igazságtalanság volt. Az egyik úr elővette nemesi oklevelemet, és egy felsőbb magyar kir. hatóság nevében törülte belőle régi ,,rovignói" predikátumomat, oda írva helyébe a quarnerói-t. Azután bepakoltak, vasútra vittek, és hosszú rázás, döczögés után újból csend lett: a dézsából egy szűk medencébe dobtak, melynek falai üveggel voltak kibélelve, a fenekén pedig homok volt. Semmi szikla, semmi barlangféle, a hová elbújhattam volna, a nagy világosság bántott, és kínomban egészen fehérre változtattam meg azelőtt azelőtt ibolya színemet. Egy madrepora korall csontváz, a mely nem tudom, hogyan került oda az Indiai Óceánból a Quarnero tenger csodái közé, gyönge árnyékot nyújtott, tehát oda húzódtam meg, és szemléltem a szemlélni valót.
Volt a félméter hosszú medenczében még három poliptársam, de hogyan viselték magukat:a mellső üvegfal elé mentek, mutogatva nyolcz lábukat az azon kívül álló és őket bámuló lényeknek, a kiknek csak két lábuk van, és a mint a szolga felülről egy-egy rákocskát bedobott, azon veszekedni kezdtek, mire a kétlábú lények nevetve és bámulva kiabáltak: ,,De pompás, de gyönyörű, de nagyszerű, de borzasztó szép, de rémszép" stb. Röstellettem társaim viseletét és tovább vizsgálódtam: észrevettem, amint búsan felém úszik egy csevoló, egyre dünnyögve: ,,az ugrás sem használ". Nevén szólítottam, de ő büszkén azt felelte: ,,Fejes Bömbösz vagyok, megmagyarosítottam a nevemet, sokba, ötven halpénzembe (pikkely) került, a míg Solymásy úr a nevemet a tengerészeti hatóság kiállítási katalogusában publikálta." ,,Hát a többi itt lévő tengeri állatok is megmagyarosították a nevüiket? - kérdeztem. ,,Igen, de a legtöbb kénytelenségből vagy hosszú rábeszélés után. Látod - folytatá - a homokba furakodó halat? A nagy világosság miatt egészen fehér, de a nagy tengerben piros színű szokott lenni, az most sárkányfej vagy ripacs, nálunk skarpenának hívják. Annak a falra festett négyfogú gömbhalnak most fahák lett a neve. A szemközti medencze fenekére esett döglött hal pedig Solymásy úr szerint a fogas durda, míg azelőtt dantelnak vagy egyszerűen tengeri fogasnak hívták, Hermann Ottó természetbúvár úr azonban szintén helyesebben ,,durbincs"-nak mondja. - ,,Amott a másik döglött példányra ráismersz-e?" - ,,Szegény szkombro" felelém. - ,,Dehogy szkombro, sokkal czifrább, tündökrő simándok névre tett szert. Vajjon mit szól hozzá a természettudományi társulat, és mit szól majd a ,,Nyelvőr", ha ennek a tömeges névmagyarosításnak neszét veszi." - ,,Hát ez a két úszó halacska, nem aranyos durbines, vagy szada-e?" ,,Az volt, mikor idehozták, de jelenleg aranyhodas spár a neve." ,,Hát amott annak az egyetlen csemegeráknak mi a baja, hogy úgy reszket?" ,,A szkamplit gondolod? Az most norvég rák és nem azért reszket, mintha a hideg norvég fjordokra gondolna, de mert szemtanuja volt, a mint az ugyanazon medenczében lakó botrogok (a zacskós, oldalgó rákok) három társát megették. - De ez a tüskés féreg mit alkalmatlankodik itt?" - ,,Hiszen az nem féreg - mondám én -, hanem tengeri sün." - ,,Igazad lehet, de most a férgek közé sorolták."
Mély hangú morgás szakította félbe beszélgetésünket. Egy mozgó hal (anzoletta) vetődött felénk, és dünnyögni kezdett: ,,A magyarosítás még hagyján, de az a sok rágalom, a mit a tengerészeti pavillon katalogusában rádiktáltak a közönségre, a ki mindezeket készpénz gyalánt kell, hogy vegye: nee sutor, nee sutor,... tor... or...rrr." Az anzoletta kellemetlen mozgása egész idegessé tett, menekülni kezdtünk, de ő belső nazóinak sugaraira támaszkodva, utánunk biczegett, s emígyen folytatá: ,,A delfinről azt állítják, hogy repülő halakkal táplálkozik, szegény éhen halna! A carcharodon czápát 12 méter hosszúra nyújtották ki, holott maximum 7 méter. A delfinhúst ezentúl csakis Zenggben szabad elárusítani! A Mitil-kagylók ezentúl ős magyarok mintájára vándor életet fognak folytatni! A halászó ördögök ezentúl két méternyi ,,hosszt" is elérnek és homlokukra giliszta-alakú csápot tűznek. A csillagvizsgáló ezentúl kellemetlen szagú lévén, vége a jó brodettóknak (halászlé). A mérges szúrású szkarpena ezentúl bárányszelídségre tészen szert. A nagy tengeri rák kihalóban van. A fejszehalat holdnak deklarálják és téged, kedves polipom, téntaféreg név alatt írnak le."
A mozgás gúnykaczajjá vált, én a gyávára vetettem magam, egy szívókás karommal meg is ragadtam és fejem fölött ráztam a vízben, - de azonnal eleresztettem és visszavonúltam, mert a kétlábú lények a medencze elé sereglettek egyre azt kiáltva: ,,De pompás, de nagyszerű!"
A közben a fejünk felett megláttuk a szolga karnélküli fejét, a ki egy zsinegre kötött kis zscskós rákot a vízre lebocsátott. ,,Va manyár fritole di Kosztrena! Siess, egyél kosztrenai fánkot - szólt olaszul a csevoló -, mert különben éhen halsz. Nézd társaidat, hogy fognak tornászni, hogy fognak veszekedni, és mulattatni a kétlábú ellenségeinket, csakhogy egy-egy falatkához jussanak!"
De bizony hiába nógatták társaimat, egy se mozdúlt, nehéz lélegzetet véve lapultak a medencze oldalfalaihoz, mire a nézők zúgolódva széjjelmentek. Csevoló barátom is elúszott, hogy fölszedje a szolga által beejtett morzsákat.
Lassanként elszundikáltam, mert úgy éreztem, hogy az utazás fájdalmaitól fájni kezdett a fejem. A naplómat holnap folytatom...

...Másnap olvastuk a lapokban, hogy a tenger csodái közül mind a négy darab polip jobb létre szenderült. - Eddig tart a szegény polip története.





 
 
0 komment , kategória:  Állaatokról  
A remeterák
  2019-01-05 22:47:50, szombat
 
  A Vasárnapi Ujság az akváriumról szóló cikke az állatok némelyikéről tökéletes leírást is adott, de ezek közül is messze kiemelkedik a remeterákról írt néhány bekezdés:



“Igen élénk kis portéka, vigan éli a világát a tenger sós vizében s nem is volna egyéb baja, csak hogy épen csupasz az egész teste, nincs olyan kemény pánczélja mint egyéb rák atyjafiainak. Már pedig így hamar felfalná az a sok mindenféle torkos tengeri szörny, a mi itt is úszkál százával a szomszédos medenczékben. Hát még a nagy tengerben! A kis rák tehát így gondolkozik: ha nekem nincs pánczélom, van másnak, s belebúvok abba! És úgy is cselekszik. Talál a tenger fenekén elég üres csigahéjat, a melyből már kipusztúlt a gazdája - s szépen belebúvik valamelyikbe. Ez lesz ezentúl a háza, ezt czipeli magával mindenfelé, s ebbe húzódik be, ha valami veszedelem fenyegeti. Igen, de a tengeri rózsa, úgy látszik, bölcsen ismeri a kis rák eme szokását s nem késik azt hasznára fordítani. Szépen odacsúszik egy ilyen csigahéjhoz, a melyben rák tanyázik, rá tapad erősen, aztán ettől fogva a kis rák, mint valami ingyen fuvaros czipeli a tengeri rózsát előre-hátra, útaztatja szépen a homokos fenéken, a nélkül, hogy a ravasz rózsának csak mozdulnia kellene."
 
 
0 komment , kategória:  Állaatokról  
Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiai elmebetegségei vas
  2019-01-03 16:33:28, csütörtök
 
  Immár lassan 150 éves a miskolci Bertalan utcai Szepes Mária könyvében kiadott Pszichografológia, már lassan 80 éve hatágú csillagos Varjú zsidói nélkül, amit jelent a vasnépe Miskolcnak, mint állandó véráldozók, rémtettek, mészáros munkák végrehajtói az 1956-os szívkivájókkal együtt, mint szabadságharcosokkal, a kék buszos útvonalával az egész városnak. Nem véletlen, hogy a német nemi szövetség, ide tartozva Német néven átcserélte a buszokat is.

Születésemkor támadtak meg engem egyszerre a két utcai világapokalipszis kíséretei, mint az űrpusztítója Bodor néven az utcának, együtt a sztriptíz táncoltató sorozatfilmek főszereplőjével, Kolcza Mária néven futó romániai ufónak, együtt a bárány főszereplő Derláné Éva Talmudjával, együtt a brazil és az összes vaskommunista utcanépe a Bertalan utcájának a kukoricásra épített utcanépeivel a nemi felszabadító hadseregnek, együtt a sátoraljaújhelyi Hunnia börtön elmeosztályának Révész utcájával, Berdnárik, jelenleg médiában isméltő beduin indián népével, felesége boszorkányaival, melyekkel megtámadták a szüleimet azzal, hogy az utcanépük beengedi a férjeket addig, míg a fizetésüket el nem veszik tőlük. Ugyanígy kezdték 1986-os legyőzésemkor feketemágijával a Főnix Rákóczi térnek azt, hogy én mindig kihasználtam a férjemet, emelve és nemesítve emberré a halálreformátusait az elmeosztálynak, II-es elmeosztály összes állandó világapokaliptikus tagjával együtt.

Mikor ideköltöztem Vénusz születésnapján, március 7-én, mint általában az azkéta ünnepi cirkuszuk óta, közölték, hogy a szarkahegyi náci barakkosok már átcserélték a tetőiket,nekem illett volna értenem, hogy véráldozásból él az egész ország, úgy, ahogyan van, meg hogy értelmiség legyőzést hajtottak végre az összes beázottal együtt.

Ezt követően tormulatás rendezésével együtt Káli Sándor szocialista iskola állandó csapásával az élen újítottak a panel denevéres sátánista népei a városnak, meg az árnyékok, saját könyveiket ismételve rajtam, tisztultak a városrészek.

Panelprogrammal újította fel a Bertalan utca a bérházát, előzőleg Simon Ilona hat éves víztartozását a három lépcsőházának együtt az eltulajdonított pénzzel, lányommal a három lépcsőház állandó véráldozói, gyalázói kifizettették. Én tízezer forintot kaptam mindössze, ezért maradt meg ez a lakás, mert a lányom dolgozott különböző olcsó munkahelyeken, a pénzt nekem adta. Már fel is merült régen benne a kérdés, hogy én azért szültem, hogy engem eltartson. A férje, mint visszatért világapokalipszis végrehajtója hallgat arról, hogy szerepét és tetteit, tompalátását, elmebetegségét rajtam végrehajtották, tömény hisztijével együtt, ami a lányomat terheli egyedül.

Godnokság alá helyezésemkor a 14. alatti földszintes lakos bemutatta a selyemréti ügyvéd alkoholistájával közösen akkor újított -fehér konyhabútorát, hogy őket illette a Kék és fehér általam megírt dal Krisztusos főszerepe állandó gyalázatukban. Újítottak a lakosok, elköltöztek, hatalmas házakat építettek maguknak, nekem semmiben nem nyújtva segítséget, a város cégei, melyek mentek végig Kisokosok kiadásával Vas megyén és a sátoraljaújhelyi Lantos szövetkezet névtárán kisiparok, fogászatok nyitásával, ingyen jótékonykodtak a Rákóczi téri aggként 83 éves gyalázatot végrehajtóival a narancsoknak.

1998-ban közölték velem talán a 4-es számú családi házra, hogy ott kezdődött a narancs Rákóczi téri földanya áldozásuk kék ruhás hölgyként, kék csillagával Nyika Turbinának, Heródes pálmajelével, gitárosokkal, írókkal, költőkkel, illusztrátorokkal, mint utcanépével a miskolci névtárnak.
Nem érthettem, mi kezdődött ott, az ember nem tudja felfogni az értelmetlen dolgokat, így azt sem tudhattam, milyen szerepekbe nem szabad magam beleélni. A legegyszerűbb teremtés voltam a világon, az őszinteség és bizalom két fegyverem az igazság harmadikkal, az ilyen ember nem ismeri a szerepeket, képmutatást, beleélést, meg hasonlókat.

Politikaként kezdték el Orbánékkal a Bertalan utcai 150 éves Pszichografológiát 1995-ben ismétlésben már, Balla neveivel a régi halottaknak, amerikai színésznővel, lebénult testvérével, amelyik betegsége miatt gyerekkoromban megtámadtak engem, mint valamennyiük helyett, amik betegek lettek a világ áldozása közben. Katalin helyett genyó voltam Putyin felszabadító nemi gyalázó utcanépe helyett, amiket bevetettek 150 éve folyamatosan az emberiség ellen. Ezt jelenti az emberiség ellenes bűn, a Bertalan utcai Pszichografológiai összes jelecskéjével és véráldozó diktátorával, állataival együtt a nemeseknek, valamennyi művészével a világnak, perverzeikkel együtt, amelyek miatt születésemkor megtámadtak, kurvák sorsával kezdve fogtalanítva a jóembereket azzal, hogy a kurvák fogait elviszik a pusztító csemeték. Nem tudok rájuk nézni a születésem óta tartó gyalázatuk és csonkításuk, a családom és jóemberek megölése miatt.

Csak ők lehettek bármik, értelmiségek, politikusok, művészek, a Halak szülöttek, a kettős keresztnevűek, a Gáborok, a Ferencek, a Mariannák, a Gabriellák, az Ildikók, az Erikák, a helységnevűek, az állatnevűek, az Ágnesek, mint Pszichografológiai főszereplők, mesterség nevűek, összes kommunista korával a vaskommunizmusának a Vörös Oroszlánnak, Bencsikekkel, Gulyásokkal, Nikellékkel, Árvayékkal, mint sakk-kártyás nyíregyházi központtal, békegalambos kommunista időt rendezve külső szemlélőknek, akár, mint az összes többi vaskommunista képviselője a csonkító-bénítóknak.

Végtelen a Pszichografológiája az okkultista elmebetegnek, mint állandó véráldozóknak, én képtelen vagyok felmérni, milyen néven, melyik milyen könyvvel volt berendezve, mit hajtottak végre születésem óta.

Ide tartozott az összes kéjgyilkosa a világnak, nemesi és utcanépeikkel együtt, perverze, utcanépekkel együtt, sátánistákkal, egerekkel, denevérekkel, összes cigányával a világnak a Talmud által létrehozva, valamennyi láthatóban és láthatatlan megjelenő kísérettel rendelkezőjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak Varga vasfüggönyös névtárával a Rákóczi térnek, ahogyan ismételtek a sátoraljaújhelyi celeb kitermelésével. Ide tartoznak a kurvái a világnak vasnépként, állandó Hunnia börtön nemi szövetségében kőkorral és aranyásással kezdődő történelmekkel, idegbetegeikkel, lelki betegekkel, töröttekkel, amiért engem összetörtek, nemi torzultakkal, mint leszbikkel, buzikkal, valamennyi emberiség ellenes nemi csapásával a narancsoknak, mert ezt jelenti Orbán Viktor háromágú genyó Istenük homlokjelével felállt vaspolitikája a Pszichografológiának, ide tartozó népek névtárával együtt az összes egyiptomi, görög és valamennyi ország történelmi korainak főszereplőivel együtt.


Két hete vettem észre, hogy mivel évek óta nem fűtök, nem működnek a raditárorok, be akartam kapcsolni, mert fáztam és csak a víz csengett bennük. Szóltam a lakásszövetkezet 83 éves árja német család áldozó névtár képviseletének, az felelte, hogy küld szerelőt, de ha benn van a hiba, nekem kell kifizetnem. Hiába mondtam, hogy légteleníteni kell, azelőtt az egész lépcsőháza a gyilkosaimnak itt légtelenített nálam. Ezt követően felhívtam a Mihőt, hogy jöjjenek ki légteleníteni, azt felelték, hogy a közös képviselő dolga, van saját szerelője, csakhogy az velem akarta kifizettetni a légtelenítés költségét. Ilyenek, már pedig befejezték, úgy néz ki, a könyveiket saját szerepükről, a táblára kitett szerepeiket, még Kapor, a szarba ültetett létbeléptetett Talmudos sorsát is végrehajtották ide jövetelem után. Hányingert érzek, mikor rájuk gondolok, meg arra, hogy nekik vannak emberi jogaik szerte a világban az egész várossal együtt, sőt saját rendőrségük, polgárőrségük, meg az elmére juttatásomkor kiszaladt fél városnyi könyvtulajdonosra, amik azóta élnek gazdagon a világ minden részén.

Az összes reformátusa a világnak ide tartozik a Pszichografológiájába az állandó apoklaipszisnek, velük kezdtek születésemkor, saját történelmi korszaikkal, őrült Johannájuk helyetti megáldozásommal összes Annájuk mellett.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország szilveszteri tüzijátéka
  2019-01-01 15:02:44, kedd
 
  Világ-Magyarország sátán címereivel kirakva városait, falvait világ-könyvtára alapján a lyukas szívű halálreformátusának Göncz Árpád utolsó főszereplőjével a könyveket összerakó Varjú népének 1989. óta felemelt narancs vasfüggönyöseivel a miskolci Rákóczi térnek tüzijátékokkal, István a királyával megírt saját történelmének lírai karámjával a narancsoknak, valamennyi pártjával a világnak, amik polikája hozzájuk tartozik, mint világtörténelmi korszakokhoz, felemelt perverz csapásaival a világnak és börtön népével ujjongó temetői torünnepet ül kivégzésem és meggyalázásom miatt, sátánjuk legyőzése utáni idő óta.

Állandó volt az utcanépének a vasnépnek Kex együttesük zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásuk, csakhogy Lehoczky Zsuzsa lett volna az áldozatuk. Mivel a Talmud állatai és romániai reformátusai a denevér köpenyeseknek engem áldozott születésem óta bárányként Évájuk szerepében, a sátánjuk állandó farkas és bárány áldozásában szintén ismétlésben az elmúlt többszáz évüknek közösen, bal szemem megtámadásával a tompalátó szereplőjük helyett az első görög isten megáldozásakor még, az elmeosztályai a főszereplőknek feltételezés szerint a megcsonkítottakat, meggyalázatokkat elmeosztályukra szállították állandóan.

Így kezdődik az én újévem is, mivel aki számítana nekem, mint a két gyerekem, a nagyobbikkal együtt, akit a vaskommunisták túszként hoztak magukkal megszületni azzal, hogy társam legyen a kommunista korok végrehajtása közben az én áldozásommal a szereplőik helyett, nem tudnak semmit, pedig én már nem tudok ránézni egyik szomszédomra sem, sem nevére a net világának, amelyek folyamatosan Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyal sorsát ismételték rajtam hatvan éven keresztül Bródy János Katika néven áldozó sorozata alapján.

Kacag a fél ország az idetartozó állatneveket képviselő Sas József torünnepén, nem értettem, miért nem mondja ki a nevemet, hát a kommunista szereplőket képviseli az összes humoristájával a II-es elméjének Miskolcnak, akikhez Koós János, Gálvölgyi János, Bajor Imre és valamennyi narancs elmebetege tartozott az engem megáldozóknak, ezért csak néha utalnak arra kerekesszékben és hasonló titkos eszközök, viccek bemutatásával, hogy ők áldoznak, Staller Ilona, Kurucz Linák és mindenféle nemi kivégzője sorsaként a népüknek. Ez teljesen normális dolog Magyarország néven Magyarországot utolsóként velem, mint német árja nép tajgával felszámolóknál.

A fele ország a bal-jobb oldali játékából a végtelen időhúzó elmeosztály politikusainál annyit tud felfogni a humoros műsorából Sas Józsefnek, hogy szexuális párzó szerve van a nemi csapásnak, ami őket jelentette, hatvan éve kitermelten jólétbe. Pedig Sas József, akár mint Gálvölgyi János és a többi média tag mindent tud a hamis történelmével a narancs Rákóczi térnek, valamennyi áldozóm nevével, szerepével, világ-könyvtárának szereplőinek neveivel a bemutatott torünnep résztvevőinek műsorai szerint, csak végtelenül meggazdagodtak, mióta 1997-ben a saját elmeosztályukra vittek engem kivégezni a sátánistáikkal, amióta elkezdték ismételni folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek összes könyvét politikai szereplők és celebek szünetnélküli kitermelésével.

Sas József ugyanonnan ered, mint Sólyom László, akit megtettek emberjogi bizottság vezetőjévé kivizsgálásomkor kérésekor, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak. Hogyan is vizsgálná ki az ügyemet egy éppen világapokalipszist végrehajtó apokaliiptikus tag? Innen ered az összes amerikai elnök éppen esetleges főszerepe végrehajtásakor 130 éve.

Nem számít tehetségnek az, hogy valaki mindent tud és ebből kabaré, vagy humoros műsor címen jól megél, hanem cinkos hallgatásnak és gyilkosságnak minősül. Ugyanez vonatkozott Hofi Gézára, amelyik mulattatta az ország 83 éve áldozó népét, amelyik kisebb része meg akart szabadulni örökkké a szerepétől, mármint nem akart ártatlanokat áldozni saját sorsaként és tetteként maga helyett, ez a kisebb része az apokalipszpisnek. A többiek már a Dunánál vers mártírjainak, mint szereplőknek a mártírként történő kikiáltásával, magukat árva ellátással ellátva honvéd és különféle világ-könyvtár történelmi korszakait végrehajtó szüleik helyett, mártírként beállítva magukat, mint a Varjú hatágú csillagos nép mészárosai Füst Milán nevét végrehajtva, felfoghatatlan vérfürdő rendezése közben a skizopren '56-os világ-könyvtár tulajdonosaival együtt, amik magukat szabadságharcosnak nyilvánították.

Felfoghatatlan, akár mint a politikája az ébredő játszótér vallásainak a Talmud Tőkés Lászlójával és G. Maczó Ágnesével az összes Ágnese mellett a Pszichografológiájuknak, magyar ruhás nőnek beöltözve nyugodtan, titokban engem gyalázva és kínozva éjjel-nappal a perverz cigiről leszokó vallások emelésésével a II-es elmeosztályával az RTL Klubnak, amelyik hosszabbít 1971 óta hétszeresen a Rákóczi terével. Együtt mind, a ricsei elmeosztály Vonája, mint jobbikus turulmadár felvett jelével a békesség madarának Romániának a náci legyeivel a barakkosoknak 83 éves tetteiket ismételve az elmeosztályukkal, mint a baloldali vas és többi szocialista iskola ellenes Káli Sándorral, dr. Szmisszel és Godzsák Ildikóval, Bajzáthttal állandóan berendezett iskola ellenes csapásai az országnak egyedül ellenem irányulva születésem óta liberális jelmezben.

Felfoghatatlan, mint II. János Katikaként történő Hunnia elmeosztály összes magyar filmekben feldolgozott áldozása a vatikánjuknak, Ferencével a Ferencvárosnak a miskolci Rákóczi térről, valamennyi 130 éves vallásával a Bertalan utcai áldozóknak. Nem volt ellenségük, az én főszereplésemmel Rózsáik berendezése mellett engem támadtak meg a saját ellenségeik, mint az amerikai sátánista egyház ellensége az adventistáknak, melyeket most is tisztítanak emberré nemesítve Kolcza Mária szappantisztító sorozat főszereplőjük helyett Isaora brazil kezdetével a világ összes sátán népének.

Felfoghatatlan a 83 éve áldozó ország nemi csapásainak jóléte a medve törvényei miatt, aki állandó apokalipszis tagjaként Soós névnél történő nemi gyalázáskor válaszolt a sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek közös támadásakor hóval és jéggel. Piros és kék földönkívüliek nyakkendőjét magukra véve éltek gondtalanul, táborozva, csillebérci kisvonattal, külföldi tanulmányútjaival főleg az orosz vasnépnek, a Bertalan utcai könyvei alapján Putyin népének. a külföldre távozott vasnépekkel történő kapcsolatfelvétellel együtt a szabadeurópa és különféle rádiók révén a sátánistákkal, utcanépeivel a lírai karámnak, patkányaival Romániának, hogy micsoda mozgalommá vált Allen utolsó hippi meghozatalával véráldozásommal megtisztult és emberré vált Rákóczi tér beöltöztetése öltönybe, kimosása, megtisztítása emberré vérrel. Ez a mindenkori politikája Magyarországnak, élén az összes véráládozó Ferencével, valamennyi kettős keresztnevűjével, mint Balázs Fecójával, Klárijával, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel harcoló és író véráldozójával Miskolcnak.

Megöregedtek a véráldozó penitenciásan tisztuló szentháromság tagjai, 83 éve mészárolnak, csonkítanak, gyaláznak, emberré emelkednek egész Kelettel, amikkel politizálást folytatnak és valamennyi cigány országával a világnak termékenységi népeivel együtt a kínzó áldozóm Új-Kígyóssy népének. Minden utcanép és nemi csapás miskolci elmeosztályt jelenti az egész világegyetemben.

Hát ennyit a Sasfészekkel sátoraljaújhelyi berendezésével Fábiánéknak kezdődő összes világvallást képviselő sas jeléről és névtáráról az állatnevűeknek a Pszichografológia véráldozó tagjai közül Farkasaival Müller Péternek, állandó halálvilágot építő új lakosaival az országok átcserélőinek.

Nincs értelme a további jellemábrázolásnak bármelyik művészeti irányzatban, mert ez 130 éve meghaladja az ésszerűséget fertelmeivel, bizonyításával együtt szörnytetteiknek, melyeket az elmeosztályok saját hatáskörül alá tettek, bíróságok nem ítélhetik el a könyvek szereplőit, mint pusztítókat, kígyó isteneket, kétszarvú hamis prófétát, fenevadat, amelyik beavatta a cigányságot feketemágiába, gyűrűk urát, cerberust, valamennyi sárkányával a másik világnak, földönkívülijeivel a Rákóczi térnek, amik kinn várakoznak az űrben, felfoghatatlan ítéletet jelent, amelyet a világnak kell lerendeznie azzal a szétválasztással, amit adtak lehetőségként születésemkor, hogy ki fog ártani és ki nem, hiszen előre tudták, hogy ki támadná meg a semmiről sem tudó embereket.

Boldog Új Évet Kívánok a senkit nem áldozóknak, teljen úgy minden percük, ahogyan tetteik szerint megérdemlik a világ tagjai külön-külön szívük és lelkiismeretük szerint!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 459
  • e Hét: 730
  • e Hónap: 3572
  • e Év: 42573
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.