Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Kohut Katalin: Boldog Új Évet!
  2011-12-30 20:59:15, péntek
 
 

Mit kívánjak én
Szilveszter éjjelén?
Sikert hivatásban,
Szeretetet a családban,
Sok igaz, hű barátot,
Húsvétra friss kalácsot,
Pünkösdre sok leányhangot,
Gyermekek csillogó szemét,
Szépkorúak tiszta lelkét,
Ne fájjon többé a világ,
Politika égbe nem kiált,
Értünk, miattunk él,
Ki rólunk ítélkezik,
Igazság lobog a szélben,
Fehér zászlaja szívet regél.
Törvény és hatalom
Jegyben járnak,
Örök házasságot
Ígérnek egymásnak.
Kell még a jó szó,
Mely szívet derít,
Akár, mint só, mely
Nélkül íztelen a lét.
S mivel minden ember
Szívében törvény a rend,
Nincs többé éhezés,
Gyilkolás, békesség lesz.
Végiggondolni nem is lehet,
Mit kívánhatok:
Örök-szerelmet,
Tiszta hangot,
Csengő dallamot.
S amikor a jólétben
Egyszerre fogunk kezet,
Felkiálthatok végre:
Emberek, Boldog Új Évet!

2011.12.30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Pszichografológia megváltója
  2011-12-29 15:01:01, csütörtök
 
  A karmikus szülöttek Pszichografológia című könyve szerint egy halak szüött (Malek Andrea) megváltójuk van a kelet népeinek, cigánysággal együtt. Mivel a Halak szülötteket születésemkor kezdték feemelni, visszamenve időben Koncz Zsuzsáékhoz, de még régebbi halakhoz is, a rendetlenekkel indítottak eleve, ezért összehúzásra került nálunk mindig minden tulajdonunk.
Kelet népei és a cigányság elmeosztályai emberek áldozásával emelkednek, ez teljesen természetes a jövő népének, s az egészségügynek, az ember áldozással cserépkor alapján emelt kormány tagjainak. Akárhová nézek, mindenütt az ő neveikkel találkozom, néha az az érzésem, hogy teljesen kihalatták az országot.

Malek Andrea emberként élő rendeten halaknak nemcsak osztrák megváltói vannak, mint a Mici Mackós régebbi elmeosztálynak, amelyik gondolkozásban lelassult, hanem a borsodi II-es elmeosztály teljes egészét jelentik társaik dr. Tass már elhunyt pszichiáterrel az élen. Mint ahogyan dr. Tűzkő Judit a borsodi Ufósok elmeosztályi képviselője a vasasok közül, úgy a vadonnak dr. Kígyóssy. A vadon népét a miskolci médikus elmeosztály 1992-ben kezdte ismétésben emelni, van olyan tagja, amelyik nem tud jégen, hóban közlekedni, de a fóbia megtalálható náluk már régóta tetteik függvényében.

Oláh Ibolya Radnótis Nem térkép e táj zsidó elméletek ismétlője, valamint a Fejezetek a szexualitás könyvének ismétlője és képviselője Ádám-féle betétnépekkel együtt - innen van Demjén Rózsi emberdeformáló népével is) kezdték a cigány Katik emelését azt megelőző Katik, Katinkák, Katyerinák, Cathyk..., Mariannák, Jánosok kitermelése, sikeressé tétele, megtartása után. Katit Kernék a Ki Mit Tud-os elmeosztályok képviselőivel állították be. Minél magasabbra emelkedik, mint a református bolondok a kormány élén, annál nehezebb bebizonyítani, hogy ember áldozással került az ország élére, bár Orbán Viktor is ismételte a főnixes Anna felébredését, még Ezüsthajó Kft-t is üzemeltetett a daljáték alapján, feleségét az emberáldozók utcájának névtára szerint vette el.

Kezdetben megszülettek a hagymaszagú embergyillkosok, ezt kifigurázta az Irigy Hónaljmirigy. Már sikeressé, óvónővé, üzemvezetővé, ügyvéddé, médikus sikeres emberré tették őket, sőt az amerikai egészségügy is ezen karmikus szülöttek izzadtságmirigyeit gyógyítja. Már a szőrös láb sem szégyen, mint volt még 1995-ben is, a médiának köszönhetően.

A cigányság a parasztság lagzijait vette el, a vajdák milliárdossá váltak, repülős lagzikat rendeznek a tíz évvel ezelőtti fehér mercedeses esküvők után. Az elmeosztályok a menhellyel az élen visszamentek időben addig, míg az első cigányok egykor Szlovákiába megérkeztek, majd kezdték a Kelemen cigánysággal a Nyírő Gyula kórház elmeosztályának megmentését. Kelet irodalmi egyesület eladta lelkét, mint sárga cédulásokkal kezdődött elmeosztály szülöttek a börtönnek, akár Bodrogi Gyula, akinek autója alá tégákat helyeztek a nyolcvanas években, pedig ő ál-Talmudos vipera szülött, Ági felesége börtön karmikus megmentett. Az elmeosztályok Európában széjjel vannak, még az 1992-ben emelt Marsi Anikó - szája miatt támadták meg az embereket -, Rékasi Károly - szemölcsét emberre helyezték a homlokán, így emelték, vitték színésznek -, a Barátok közt népes stábjával együtt valamennyiüket ember áldozással tették Vödrös kezdetével a médiába. Nem látszik rajtuk, az emberek vére nem jelölte meg őket, úgy élnek, mint Marci Hevesen, mint az irigység Fábry a médiában, valamennyi rossz tulajdonsággal együtt. A feketék valamennyi könyben megírtat megszülettették, ezek jelentik jelenleg a puszta népét, mint Végh - Müller. Amikor Müllerék házat vesznek, láthatatlan erő vigyáz rájuk és hipnózissal láttatja a ház eladóit, akik később megbánják, miért is adták el házukat. Amikor a ráncoló homlokú börtön karmásokat hatalmas házakhoz juttatja a megye, már a jövőt építi, hiszen itt berendezve mexikói, amerikai, braziliai, török, bolgár, horváth, román, s valamennyi nép történelme, csak végig kell menni a névtáron, mint a buri csatáján Amerikának. Így van ez már régen. Kezdetben volt a nyelvi szencis apokaliipszise a Magyar irodalomnak, majd jött a zenei Illés rock-szekere, melyet a cigányság Feketevonattal. Romanticcal ismétel már, majd jött a rajzolók, festők művészettörténeti sorozata, mely alapján Madonna is ájtatos arccal föld-kutya évében Vörös Oroszlán alapján megszületett egykor, s megmentette a borsodi II-es elmeosztálya a Szentpéteri kapui kórháznak, nekem mondták, hogy én vagyok a szexuális szimbólum 1997-ben. Nem véletlen, hogy Madonna hálás nemcsak a punkoknak, melyek az új-főnix népét jelentik, hanem a cigányságnak is, különösen az orosznak.

1995-ben a cigányság döntő támadást intézett a megmaradt nem karmikus eredetű emberek ellen, melyet tesznek mai napig, hiszen ők jelentik Magyarország jövőjét, emberségi jogokkal rendelkeznek. Kezdődött történelmük talán 130 évvel ezelőtt a legalacsonyabbrendűbb népeik között Indiában, depresszió néven, Rozmanné könyve alapján. A kereskedők a könyveken való végighaladás sorrendjében kocsmákat, üzleteket rendeztek be a könyvírók neveivel, Patikákat az apokalipszis szerint.

Valamennyi börtön Krisztus sorsát rajtam hajtották végre és öcsémen 1995 óta ismétésben is, szirmabesenyői üveges szavai szerint sok kis kereszt után egy nagy kereszttel feszítenek majd a világ felé.

Szirmabesenyő népét már régóta mentik meg. 1985-ös válásomkor ismét Sz-né M. Gabriellához értek és Gabi férjéhez, ugyanakkor B. Gabrielllát már ügyvéddé tették szülővárosomban, ekkor már nemcsak a fogaimat lyuggatták széjjel, hanem azt híresztelték, hogy én kihasználtam a volt férjemet. Úgy látszik, tíz évenként visszatérnek főleg a reformátusokhoz, akik valamennyien ember áldozásból erednek, mert születésemkor kezdték velem a Vörös Oroszlánt Szomorúszemű Johanna címen Annás főszereplőik helyetti iszonyatos sorsommal. Jobba a Gabi szörnyű sorssal halt meg, de a karmikus börtön folytatta a Gáborok, Gabriellák helyetti sorsot emberek megáldozásával, mint Jakubcsek Gabriella erkölcstelen élete miatti támadásomat, végleges legyőzésemet. Én semmit sem tudtam az engem rontó erőkről, de hatamas erők ezek, mert az orvosokat, akik tisztetek engem, szabályszerűen összezúzták, prosztata rákkal, rákkal betegítve meg őket, vagy balesetben haltak meg.

A semmihez sem értő értéktelenek munkához jutását születésem óta gyakorolják, sőt nemrég a menhely kikiabálta azt is, hogy kiskoromban a tisztiorvosi szolgálat Nagy István osztálytársamat megszégyenítette azért, mert tetves volt, leborotválta nullás borotvával a fejét. A pszichopatákat 1991 óta emelik az egészségügyi elmékkel, a börtönnel az élen, kezdve az Új Bekezdés pszichopatáinak sorsával, akik már cigiről is leszoktak, sőt az italról is.

Ennyit akartam mondani az utolsó szó jogán ennek az országnak, ahol mindenki meghalt, aki szeretett s aki énekelni hallott engem. Ez lett volna a róka szabadköműves sorsa, hogy mindenkit elveszít. Vele a sors 1995-ben hozott össze, azóta is tűri, hogy velem hordoztassák el az elmeosztályok karmikus végzetét.

Katona klárit akkor tették meg énekesnek, amikor a volt férjem közölte, hogy túl komoly vagyok hozzá képest. Cserhátit akkor, amikor Szabó Zoltán üzemvezető mondta nekem, miután elzavartak dolgozni varrónőnek, hogy aki nálam szebb és okosabb, az festi magát. Zalatnay helyett kaptam egy pofont Hollóházán - ahol szarvasbőgést mentünk hallgatni és ezt is a média ismételte nemrég - egy alkoholistától. Gór Nagy Mária helyett inysorvadásom van, s összehúztak 1986-ban azzal, hogy én összeverekedtem az Elzett-ben egy asszonykával.

Orbán jól tudja, hogy senki nem ott van, ahol kellene lenni, köztük ő is. Értéktelen semmihez sem értők vannak az orvosi bizottságok élén, ember áldozásból lett szőkék az európai unióban, egyesek már a hajukat is befestették.

1995 februárjában értek el Bródy sárga lantos apokalipszisében, melyet politikának neveznek az M-nek részhez. dr. M-hez küldtek II-es fokú orvosi bizottsághoz papírért, addig a számtalan főnixes és börtön, értelmiség legyőző csapás ideje alatt az egészségügy szociális járadékon tartott, sőt ezt követően is, bát megkérdezték, van-e kire számítanom, s ekkor, mint mindig, ha családomról kérdeztek, sírva fakadtam.
Dr. M-et Pestről helyezték ide, majd dr. Tass beküldte felköszönteni a velem egykor gyógytornára járt karmikus sánta ember élettel orvossá tett, sorsától megváltott dr. D. Mónikát, ezt követően dr. M. meg is kérte a kezét a betegek elmondása szerint, valamint közölték, hogy nem ért semmihez.
A betegeket dr. Turi Ferenc rendezte be a betegek szerint pesti orvosokkal aszerint, melyik sorsát hajtották már emberi családon, illetve rajtam végre.

A Kelet irodalmi egyesületbe mentem, ahol elmondtam, hogy elvállalt egy orvos. 1991-ben nevettek rajtam az Új Bekezdésben azzal, hogy ne énekeljek Bródy dalokat, ekkor már tudták, hogy M-hez értek a sorozatban, mert egyetlen másnak sem írták meg előre, hogy a segítség leghalványabb jelét is fogja mutatni. Dr. M-ben csalódtam, mert nekem mutatta meg, hogy más helyett kerültem a kórházba, nekem mondta, hogy nem strumám van, én mit tehetek egyedül ezek ellen a sötétség és média horroros hatalmai ellen? Az elmeosztályok folytatták munkáikat kíséreteikkel együtt, melyek a láthatatan világban találhatóak. R-né R. Csilla 1991-ben közölte előttem az Új Bekezdés és Kelet tagjainak ittas állapotban, hogy sajnál engem, vagyis mindannyian tudták azt, mi történik velem és mi várható még, halálra ítélték az embereket a karmikus elmeoisztályok, börtön egyházi csűrhéi, füvesek, cigisek, kábítósok., leszbik, buzik, vagyis a Sátán népeinek emelkedése miatt. Így kevertek engem bele a vallásos dolgokba. Cseh Károly 1992-ben kelet sorozatát Aranyhálóval kezdte, egy nagyhasú nőt ábrázolt a borító, mely japán lett volna, körbevéve különféle lényekkel, itt ez én voltam, az összes többi kelet tisztító sorozatával együtt, ebből lett sikeres. Tavaly szülővárosomban lépett be a postát is hosszú ó-val író egykori halmaji tanító, aki azt írta, mikor udvarolt nekem, hogy Húsvét rozsdaszín egén feszített karjára engem, mint feszületre.



 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Kohut Katalin: Egy árva levél
  2011-12-26 16:02:32, hétfő
 
  Egy késő őszi üzenet
Lengedezik a fán,
Olvass rólam, belőlem! -
Súgja az éteren át.

Látják szemeim tavasz
Bimbós formáját,
Zöldje, a ravasz
Zsenge, szép pompáját.

Azután azt olvasom,
Mit a nyár rejtett el,
Madárfüttyös boldogságot,
Szerelmes szelídséget.

Árnyékot adó lombok
Mind lehullottak,
Árván maradva lóg,
Várva a légyottat,

Mikor randevút üzen
A szél a levélnek,
S lehullva földjében
Avara lesz az ősznek.

Utoljára lehel egyet,
Azt súgja nekem:
Kérlek ne sirass meg,
Tavaszra újra itt leszek!
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut:Eljött már Karácsony...
  2011-12-20 17:52:46, kedd
 
  Eljött már Karácsony, szeretet-lángja
Még hevesebben ég,
Fogjuk hát meg egymásnak kezét!

Emlékezzünk közösen, kik nem lehetnek
Közöttünk ma már,
Arcuk gyertyafénynél még drágábban él.

Tudom kemény most a tél, de egymást szeretve
Biztosabb a lét,
Bízzunk egymásban, a segítség a tét.

Köszöntlek Titeket, barát a barátnak
Megsúgja: remélj,
Életed csodákról regél!

Szentséges vilián gondolj rám és
Rád gondolok én,
Együtt leszünk a szeretet ünnepén!
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Akadály akadály hátán
  2011-12-19 14:18:53, hétfő
 
  1971-ben már a karmikus szülöttek emelkedésekor jungistákhoz érve sorsukat rám terhelve elvették hangomat az országos népdalfesztiválon. Ezt követően ment a Ki Mit Tudba egy leányzó, amelyiknek szintén nem jött ki hang a torkán, ettől függetlenül biztatták és tovább is jutott. Nagyon megértőek a zsűritagok a karmikus elmeosztály tagjaival, ismerve mindegyik eredetét, tettét.
Gór Nagy Mária emelkedésekor ismétlésben dr. I, most meghalt körzeti orvos közölte velem - miután a rendőrség és a pártbizottság tudtával a szülővárosomban összezúztak engem a rendőrség sorsát kezdve el infantilis fékezetlenséggel, több munkahellyel -, hogy én összeverekedtem az ELZETT-ben egy asszonykával. Én még hangosan beszélni sem tudtam soha, nem értettem dr, I. mondatát. Kiderült, hogy Gór Nagy Mária verekedett össze valakivel, az ő sorsát, s hogy inysorvadásának kellett volna lennie hajtotta végre népe.

Ahányszor sikert értem volna el valamiben, összezúzásra kerültem, hatalmas erők által, olyanokkal, amik viharral kergettek, hóeséssel voltak velem 1995-ben Húsvétkor, amikor ismételték az összes írásomat. 1995 augusztusában sikertelen kiállítás után szállított a mentő be a Szentpéteri kórházba, az Időjelek testenyészeti angyala helyett méhembe tettek valamit a mentőben - ezért féltek a cigányok a mentősöktől ezután -. A II-es Ideg Toxikológiáján azt kiabálták gyerekeimnek a nővérek, hogy én minden évben ott vagyok öngyilkossággal. B.né Ági sorsa miatt - kiültették a húgyhólyagját, de már anyám fogát is miatta szedték ki, mert kapott barna gyereket, s a gyerek az orvosok szerint elvitte anyám fogait - belédöfték a katétert a húgyhólyagomba. Ezt követte az Idegosztályon a körzeti újságkihordó karmikus végzete helyett az én végzetem és összezúzásom
A méhem azóta kilenc hónapos terhesként hatva hatalmasra duzzadt, az orvosok mesterséges klimaxot állítottak elő egy cigányasszony injekcióját beadva nekem.

Az Időjelek tompalátása miatt kaptam a bal szemembe újabb mágikus rontást, tüdőmbe Szenes Andrea horkolása miatt csapásokat, Malek Andrea és Zoltán Erika puffadók helyett energiás szellemvilág lépett a testembe, ami egy nap alatt hatalmasra dagasztotta derekamat, azóta is bennem van és tágítja testemet.
Á. Róza Babi gonosz Időjelek-beli zsidó népének fekete mágusi csapásait nem tudom mikor kaphattam meg, egyszer csak azt vettem észre, hogy a szemhéjaim megduzzadtak, két oldalon az arcom is egyik S. István nevű alkoholista állelfolyó halak szülött helyett már 1983-ban, vagyis tenni semmit sem tudtam ezek ellen a rontások ellen.
Babi Xanaxát 1995 óta szedem, mert másképpen nem tudnék elaludni.

1998-ban belébújt hatalmas fájdalommal a gyomrom tájékába valami, azóta cukros lettem, a gyomrom hatalmasra duzzadt, állandóan fáj, reflux is kialakult, erre is gyógyszert szedek.

1995-ban a bal fülembe, majd 1998-ban mindkét fülembe kaptam csapásokat, melyek mozognak állandóan a fülemben, szemmel nem láthatóak, egyensúlyzavart, s most dobhártyagyulladást okoztak, mert a tüdőmet, szívemet nyomó Rákóczi tér ellenére szerepelni mertem elfúló hangon, s nekem ez is tilos. Énekhangomat 1995-ben támadta meg egy belémjött elektromosság először, majd ezelőtt hat évvel vette el véglegesen. Szívemen, tüdőmön, melleim alatt mozgó csapások vannak. Egyetlen orvos vizsgálta meg röntgennel a fejemet, s nyakamat, s mondta, hogy nem strumám van, dr. M.
8 esztendeje hatalmas fájdalomra ébredtem, háromszög alakban mindkét bokámon hatalmas mély lyuk tátongott. Nem mentem vele orvoshoz, csak a gyerekemnek mutattam, aki nem hisz abban, hogy engem az egészségügy tönkretett, nekik mást mondtak az ufósokat ellátó dr. T. Judit által.
Ezt követően a lábaim az elmeosztályi szülöttek sorsaként hatalmasra dagadt, majd teljesen tönkrement.
Hat esztendeje a számba kaptam dögrontást, amitől rázkódik a szájam, mert ez is az elmeosztályok gyógyszereinek egyik mellékhatása.
A kórházban viháncoló mini nővér a bal arcüregembe 1986-ban kapott rontás miatt beadott nekem egy injekciót, ezt követően bedagadt a fél arcom és a szemem környéke teljesen, mert így reagál a bennem lévő börtön rontás a méreganyagra. A strumám egyre nagyobb, mert 1986-ban Időjelek testenyészeti angyal helyett kapott börtön csapása, amely minden gyógyszerre, méreganyagra reagál, egyre nő.

Hogy meddig mennek végig a karmikusok és elmeosztályok sorsán nem tudom, már csak páran maradtunk, akiket megáldoztak emberként saját sorsukat végrehajtva, saját csapásaikat ránk terhelve.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Meghalt Zorán megváltója
  2011-12-19 13:56:57, hétfő
 
  Az Illés szekerének szentháromságának ortodox-szerb képviselője, Zorán Sztevanovits karmikus sorsát ehordoztatta népe unokabátyámmal, Bélával. Először létra esett a Máv-nál a hátára, majd a hangja is rezgővé vált. A Tóth nevű szombathelyi pszichiáter 2001-ben tudni vélte, hogy a csaádban is volt szexuális zaklatás és megkérdezte tőlem, hogy lányaim vannak-e. Zoránt ekkor már ki tudja hanyadszor mentették meg karmikus sorsától, ezúttal is ember áldozással, mint ahogyan teszi ezt a népe hetven esztendeje a karmikus elme szülöttekkel, folytatva a sort az alkoholistákkal, drogosokkal, füvesekkel. Béla több, mint egy hónapja hunyt el, még csak nem is tudtam róla, hiszen Zorán sorsával megpecsételte az én életemet is, szétzúzva emberek családjait.  
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Juhász Gyula: Karácsony felé
  2011-12-05 17:36:51, hétfő
 
 

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

...Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

...És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
 
 
0 komment , kategória:  Karácsonyi versek  
Ilyen gyerekek vagyunk?
  2011-12-04 16:00:33, vasárnap
 
 
Egyedem begyedem tengertánc, Hoffmann Rózsi mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, butítom a gyereked,

Egyedem, begyedem tengertánc, te Matolcsi mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, lenyúlom a pénzedet,

Egyedem, begyedem tengertánc, Lázár Jani mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, tömködöm a zsebemet,

Egyedem, begyedem tengertánc, Giró András mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, lehazudom az eget,

Egyedem, begyedem tengertánc, Orbán Viki mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, HÜLYÍTELEK TITEKET.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Immunrendszer erősítő
  2011-12-03 21:07:28, szombat
 
  Fontos információ a KEMOTERÁPIÁVAL, MAGAS VÉRNYOMÁSSAL, MŰTÉTEKKEL, GYULLADÁSOKKAL ÉS FERTŐZÉSEKKEL kapcsolatban...

Üdvözlöm!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarom, az ok amiért mégis megteszem az az, hogy Magyarországon egyre többen szenvednek valamilyen krónikus betegségtől, melynek oka az immunrendszer nem megfelelő működése. Az immunrendszer legyengülését előidézhetik pl. műtétek, kemoterápiák, gyulladások, allergiák stb. Küldenék Önnek egy weboldalt, melyen hasznos információkat talál a Green Gold nevű készítményről, mely az immunrendszer erősítésére használt legismertebb összetevők mellett ( pl. béta-karotin, C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, szelén ) tartalmaz még kalciumot és természetes inzulint is, melynek köszönhetően cukorbetegek is szedhetik. Ez a készítmény egymagában maximálisan méregteleníti a szervezetet és nagy dózisban táplálja a sejteket vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A honlap címe:

http://bit.ly/immunrendszer-erosito

Nagyban segítené a munkánkat, ha továbbküldené másoknak ezt a levelet, hogy minél több emberhez eljusson.
Amennyiben kétségei lennének, nyugodtan mutassa meg orvos ismerőseinek a honlapot!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Akinek humora van...
  2011-12-01 13:42:32, csütörtök
 
  Akinek humora van, mindent tud, kinek humora nincs,mindenre képes

Tanuld meg szeretni ellenségeidet arra az esetre, ha kiderülne, hogy
barátaid szemétládák.
*

Egy nő kora egyáltalán nem számít. A legszebb dallamokat a régi
hegedűkön játsszák.
*

Az egész életem eltelt, mire megértettem, hogy nem szükséges
mindent megérteni.
*

Egy anyának húsz évig tart, míg férfit farag a fiából, aztán egy másik
nő húsz perc alatt hülyét csinál belőle.
*

A bíró azért van, hogy eldöntse, kinek van jobb ügyvédje.
*

Az illegális bevándorlás mindig sok problémát okozott az USA-ban.
Kérdezzék csak meg bármelyik indiántól.
*

Addig vállalj gyereket, amíg a szüleid elég fiatalok ahhoz, hogy
gondoskodni tudjanak róluk.
*

Miért mondják, hogy csúcsforgalom, amikor semmi sem mozdul?
*

Felkutattam a családfámat és rájöttem, hogy én vagyok a gyökér.
*
:
*
- Maga egy utolsó féregnek nevezett engem, és ezért felelni fog!
Párbajra hívom ki magát! Nevezze meg a fegyverét!
- Féregirtó...
*
Nagypapa meséli unokáinak:
- Ezek a mai fiatalok milyen lusták! Én fiatal koromban akár 15
kilométert is gyalogoltam a szomszéd faluig, ha ott volt valami jó
balhé!
- És utána haza is gyalogolt Papa?
- Á, dehogy! Mindig hazahozott a mentő.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.