Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kohut Katalin: Sírhaikuk
  2021-10-26 20:22:52, kedd
 
  Kohut Katalin: A csönd ölel

kialudt a szív
koporsó vetett ágyat
szárnyatlan a csönd

Kohut Katalin: Megnyugovás

egyszeri létem
kérdőjele miért volt
megnyugszik végre

Kohut Katalin: Akit szerettem

sírnak mélyiben
fekszik holt némaságban
akit szerettem

Miskolc, 2021. október 26.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Lelkiismeret furdalás, feltámadások eddig
  2021-10-22 18:58:01, péntek
 
  Öt éve már, hogy írnom kell, amikor a kísérete a vallásoknak, amelyek helyett megáldozott a miskolci elmeosztály Jézusként születésem óta iratnak. A blogot csúnya szavakkal az elmeosztály tagjai írták, mivel én ezeket nem tudhattam. Három éve kínoz a vas, feltámadni akarnak a Rákóczi térrel, amit lehet látni Csernusnál Főnix néven, meg a Hit gyülekezeténél a Hunnia börtönnek.

1995-ben hajtották végre Románia Panni főszereplője találkozását a rókával, farkassal és varjúval, ami mai napig tart, meg persze a turulmadárral, mint egylori békesség madárral, akinek a szimbólumát felvették a nácik, mint nincsenek szintén, ugyanis Tóth-Kecskés néven volt berendezve a nagypán Pszichhografollógiai könyve a Bertalan utcának, amik 130 éve mészárolnak, mint véráldozók Rákóczi térrel és tisztátalan lelkekkel együtt.

Öt éve akartak feltámadni az Isteni színjáték alapján az Óra, mint Idő megállításával örök-jelenbe a miskolci sárga rózsás szőke Máriájuk főszerepében, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre, miert szőke volt. Én nem tudok átmenni a másik világába a sátán hét fátyolos halál népének együtt a romániai halálokkal, mert nincs másik világom. A küszöb őrei miatt féltek a végtelen hosszabbítók, hogy a haláluk után sötét helyre mennek, ezért végtelenül nemesedtek emberré, hogy magasabb tudati szinten éljenek gyalázatból és vérből. A küszöb őreit az amerikai filmrendezők tisztítják Netfix és különböző sorozatokban Betmen, a denevére kezdetével a Talmudnak, valamennyi vas kíséretével a másik világnak.

Tisztult a másik világ születésem óta, a romániai Talmudos sátoraljaújhelyi főszereplő szerepében engem áldozva meg, ami tart mai napig adventista irodalom alapján, mely szerint az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő népe is emberré válik, egy tökéletes világban akar élni véráldozással, meg nemi gyalázásával a liberálisainak. 1995-ben hajtották végre a miskolci ikerházában a Tatárdombnak az Anna felébredése daljátékot, melynek Kaján is része volt, szellemvilágával és démonjaival a kormányuknak Talmud és sátáni szeretet-vallás, spiritizmus néven, Csepregi Évát teremtették meg 85 éve a Főnix éjszaka népe mellé egyetlen hangként, hogy ő vezesse az örök-jelenbe, mint halálba a népet. De meggyaláztak miatta Csernobilkor a Főnix utcanépével, amit még Bill Clinton is ismételt a zsidósággal.Ezt állította be a nagypán népe Mészárossal, a gászerelővel ünneplése közben a haldoklásomnak, állandó gyalázásuk és kivégzésük közben.
Ez volt a csernoli csíkos vázája Lázárnak, amelyik sorsát négyszer hajtották végre Mohamed egykori növénytermesztő népe támadása miatt gyalázva és nyomorba küldve kézzel mosással. Folyamatosan hordoztatták el rima Jeruzsálem bűneit, amelyik helyett az orromat volt férjem összetörte azzal, hogy olyan lettél, mint mi 1976-ban, nagyobbik lányom születésekor. Mindent tudtak a világ történelméből, hogy sátán népének tagjai és a miskolci Hunnia elmeosztály földöntúli hatalommal mészárló gyikosai és a Rákóczi tér romániai eredettel ki ellen mit hajtottak végre, így hordoztatták el saját tettük és szerepük, betegségük végrehajtásával a Talmudos Bárány főszerepében állandó Évájuknak Újhelyben a sátán népe bűneit.

Éva és a tudás a kígyók népével és királyával plútói sorsként, minden szerep kijárásával a perecesi szőke Mariann, mint Évájuk főszerepe lett volna, amelyik szerepét, mert szőke, születése óta hajtották végre azzal a véggel, amire készülnek a zsidók, hogy mózesi tökéletes, szivárvány jeles feltámadást hajtsanak végre.

Negyedik feltámadás tehát adventista lesz, Új Évája Amerikának együtt Évájával a Talmudnak megy a menyországba, Ádámokkal együtt. Amerika megggyürtös teremtője megtámadott engem kétszer, egyszer jógázás közben nemi gyalázással, öcsémet cipelte magával tehetettlen bábként a világ történelme ismétlésével, még Müller Péterék feketemágus sátánistái mellett.


A döglégy mint Müller Péter Sziámi feltámadást hirdetett a tisztátalan lelkeknek, amik gyalázatból jönnek létre, megszülettetik őket Jézus óta, hogy tovább gyalázkodjanak a láthatóban. Folyamatosan tartott a kivégzése a másik világ tisztátalan lelkeivel, amik velem voltam 1976 óta.

Életemben először hazudtam, mert azt mondtam egy pszichiáternek, hogy járok rendszeresen diabéteszre fél évente. Még soha nem kellett így önvédelmet végeznem, mindig belebonyolódtam a magyarázkodásba. Öt éve eszek rendszeresen, sütöttem is sokat, s amikor magas lett a cukrom,. nem mentem el rendelésre, hogy ne kapjak insulint. Struma gondozóba meg azért nem járok, mert azt mondta a csöppet sem megértő főorvos, hogy addig ne menjek, míg nem vagyok megműtve. Hiába vizsgáltattam ki mindent a műtéttel kapcsolatban, elévült, lejárt a három hónap a vírus miatt, nem tudom, mikor kezdem elölről, meg mi lenne a műtét eredménye, ha a kígyóját a sátánnak megvágnák a nyakamban. Mivel Müllerék megtámadták feketemágiával, szednem kell a gyógyszert, mert köbök alakultak ki.

Lelkiismeret furdalásom van a füllentés miatt, ami egyfolytában furdal annak ellenére, hogy nincsen lelkem. Meg fáj egy fórumos állandó sértegetése azzal, hogy elmebetegez engem, mikor hozzászólok valamihez visszaszámlálása végett a világtörténelmi korszakoknak, bebizonyítva, hogy állandóan ismétlik ugyanazokkal a nevekkel a történelmi korokat. Megsértődtem a lapra, amelyik ezt engedélyezte. Egyedül voltam az országban ellenségeként a sátán népének és Romániának a reformátusaival születésem óta, amióta hajtják végre a világ történelem teljes egészét támadva és gyalázva a szőke hajúak és nemi csapások, kurváik miatt fertelmeseivel a Bertalan utcai nagypán népének szivárvány színében Mózesnek.

Miért engedi meg az újság, amit nagyon kevesen olvasnak, hogy egy mentális írjon valamit szöveggel többször támadott meg egy kommunistája a városnak. Egyiknek sem érdeke, hogy kiderüljön, hogy a kommunizmus szocializmussal kezdve állandó ismétlést jelent ezer éve alatt a sátán népének.

Hatalmas fájdalmam van, a Szabó család, amelyik világkönyvtárát hajtják végre állandóan kezdve elölről hosszabbít a nagyobbik lányommal már húsz éve. Anarexia, kutya sétáltatás, húsról leszokás a lányom szenvedtetése négy éve már, míg nemesednek Amerikával együtt a világ teljes egészével. Ettől akartam megmenteni a gyerekeimet, mégis tönkre tették őket torülésével a médiájuknak.

Múlt héten még a 46 éves zöldségreszelő is felemelkedett a másik világba, ami nagyon jó minőségű volt, már nem lehet ilyet kapni, meg kevés a pénzem, hogy mindent én fizessek, ami a magyar nép kíséretével jár.

Gina Lolobrigida, atlantiszi aranyhalak földrengéssel járó állandó világrészek felszámolásának történelmének főszereplője születésem óta áldoz maga helyett. Én vagyok a feszületes az összes atlantiszi lopott dallamos feketemágusa és pünkösdije helyett a világnak. A miskolci elmeosztály, amelyik a rock az óra körül áldozással kezdett az ötvenes években azzal, hogy szabadságharcosok lesznek, nem vállalják többé a szerepeiket, az atlantiszi aranyhalak halját ünnepi tortára tette majdnem húsz éve, hogy ledaráltak engem a Mónika Showja általuk tisztított kivégzőivel meg a kormányuk Rákóczi terével a miskolciak Ízisz-Jézus áldozásával az űrpusztítójukkal a világ feketemágus szerepében Nyugodtan kacagnak a médiájukkal, mint állandó emberiség ellenes csapások.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Féltékeny kakas
  2021-10-08 16:17:43, péntek
 
  Kohut Katalin: Féltékeny kakas

Csip-csip-csip, csaltam a grundra csirkéket,
vittem nekik tyúkhúrt, míg a kakas nézett,
ingerült tollakkal jól felfújta magát,
ellenség előtte én lettem, a galád,
mivel gondoskodtam nőiről merészen,
megaláztam talán, gondolta kevélyen.
Nem sejtettem semmit, hátulról támadott,
lábamba csőrével erősen hasított,
ekkor megfordultam, beste mire készül,
a teste dühödten folytatáshoz feszül,
gyerekszem vonzotta, éppen lendült volna,
ekkor olyat rúgtam, mint csintalan selma.
Másnap tudakolták, lesántult a kakas,
kinek volt útjában az udvari nyakas.
Így történt, hogy leves finom főtt belőle,
féltékeny szárnyasból laskával jóféle.

Miskolc, 2021. október 8.

Selma jelentése: csibész, játékos ember
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Romhányi verspályázatra készültek
  2021-10-03 14:15:18, vasárnap
 
  Kohut Katalin: A giliszta végrendelete

,,Meghagyom örökül az egész pórnépnek,
hogy amint vége lesz a böjt idejének,
kivirul a tavasz, új gyökerek nőnek,
ne állja az utat semmiféle tőzeg,
üreg folyosómat örökké őrizzék,
szíveimet porba hamar eltemessék!"

Hallgatója nincsen, a sorsa magányos,
egészsége erős, nincs kórja, ragályos,
de amint kimondta utolsó szavakat,
bekapta a béka egy pillanat alatt.


Kohut Katalin: A kék vér vádja

Araszolt a csiga a zöld fűszálak között,
büszke volt házára, esőben jó födött,
nem hajléktalan ő, gazdagnak mondható,
amerre szem ellát, nincs hozzá fogható.

Sokszor eljátszották a gonosz gyerekek,
jöjjön ki házából, de ő benn rekedt.
Nem értette soha az ilyen dolgokat,
ezért ment a rétre, ahol maga maradt.

Szerelmesek jöttek pléddel a kezükben,
együttlétük csodás és egyben féktelen,
takaró került hát a csiga hátára,
kék vére rajt" lenyomat az örök vádjára.

Kohut Katalin: Légyott

Irmácska és Béla párbeszédek sora
a búnak felejtő emlékeknek bora.
Az íze savanyú, de nemes, nem lőre,
emberszív kesergő, őszinte és pőre.

,,Irma, Te édes nő, akarsz-e felelni,
miért e lengeség, a ruhád lepelnyi?"
,,Tudod, drága Bélám, azt vettem eszembe,
elcsábítlak ismét, jer a közelembe!'

,,De tudod, Vilmácska, mint az eszem tudom,
a csodás arcodat egyre csak bámulom,
s nem értem, hogy lehetsz okos, szép is egyben,
mindenik szép szavad híven eljegyeztem."

,,Béluci, Béluci, gyengédségre vágyom,
kérdést, feleletet csacsogva kívánom,
de szükség van a léha, titkos kalandokra,
légyottra fogadlak, jöjj ide egy csókra!"

Akkor vették észre, lehet, késő talán,
látta a randevút tán egy egész karám,
egészen feledték, nyitva van az ablak,
a függöny a szélben a szomszédban ballag.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Ismeretlen: "Engem is szabadon neveltek!!'
  2021-10-03 13:03:47, vasárnap
 
  Idősebb hölgy a szupermarket pénztáránál van, és most ő fizet. Mögötte egy fiatalabb nő áll a sorban egy neveletlen 5 vagy 6 éves fiúval. A fiú erősen tolja a babakocsiját, ami már 5-6-szor lábon ütötte előtte az idősebb hölgyet. A kicsihez fordult, és megkérte, hogy ne üssön tovább mert fáj. A fiúcska annál jobban tovább csinálta. Az idősebb hölgy odament az édesanyjához, és azt mondta: ′ ′ Nem mondhatod meg a fiadnak, hogy ne üssön meg? "A fiatal nő izgalom nélkül - feleli hidegen?" Nem! A nevelési módszer lehetővé teszi számára a szabadságot, hogy azt csináljon amit akar, csak rá nem jön, hogy amit másokkal tesz, az nem helyes. Tudományosan bebizonyosodott, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb! "
A gyerekes nő mögötti sorban a 20-as éveiben járó férfi áll, aki ezt mind figyelmesen hallgatja, kezében egy üveg lekvárt tartva. Amikor a nő befejezte a nevelési módszer magyarázatát, kibontotta a tégely tetejét, és nyugodtan az egész befőttes üvegből a fiatal nő fejére öntötte. Teljesen dühös, önmagán kívül a nő a fiatalemberhez fordult, és számonkérte a tettéért.
′ ′ Tudja, asszonyom, én is szabadon nevelkedtem, mint a fia. És - itt láthatja az eredményt! "
-Az idősebb hölgy a pénztároshoz szólt: ′ ′ Kérem, tegye ezt a lekvárt a számlámra! "
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.