Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Kohut Katalin: Elpörölés dr. M-től
  2012-05-29 20:16:31, kedd
 
 

A kórházi osztályt az osztályvezető főorvos budapesti orvosokkal rendezte be betegekkel és pszichológusokkal aszerint, Annát mi érte eddig élete folyamán, vagyis mindegyiküknek a sorsa kapcsolódott az övével úgy, hogy Annát hurcolták meg, büntették eddig kapott csapásaik miatt. Az egyik pszichológusnő, Amália nagyon pletykás, gonosz volt, de félt tőle az egész osztály, a másik Jehova tanújaként volt jelen. A gépíró nevetett mindig, ahányszor Annát meglátta. Három doktornő is tartozott az állományhoz, egyikük az egyetlen gyógyító volt, a másik alkoholista, aki kocsmákban ivott, a harmadik dr. M. felesége, aki ismerősnek tűnt valahonnan.
Az alkoholista többször is benyitott az ajtón, mikor Anna a főorvosnál volt.


Befekvése után szembekerült ágyával a tiszaújvárosi Erzsébettel, akinek hazugságait az orvosok filmre vették, azt vizsgálhatták. Erzsébet felnézett a plafonra és közölte, hogy olyan, mintha szellemek lennének ott. Anna kidülledt, ijedt szemekkel nézett fel: talán ide is kísérték a családi házból? Erzsébet ahhoz képest, hogy takarítónő volt, tele volt arany ékszerrel és drága parfümöt használt. Erzsébet elmondása szerint dr. M. elvált a feleségétől, aki nem értett semmihez a szakmájával kapcsolatban.
A betegek elmondása szerint dr. M.-et Tass főorvos küldte be virággal megkérni a karmikus sánta doktornő kezét nevenapján, utána meg is esküdtek. A főorvos többször utalt a Dávid névre, de Anna nem értette, elfelejtette az álmoskönyvét is, melyet évek óta vezetett, 1972-es dátummal függött össze.


Katitól elvették a gyerekeit, gondnokság alá helyezték. A görény kinézetű férje naponta megerőszakolta. Később az a hír járta róla, hogy látta a sátánt, mint egy kígyót maga fölött, s három napig így ült mozdulatlanul egy pontra figyelve. A főorvos Katinak megígérte, hogy visszaszerzi majd a gyerekeit.

Az első ágyon lévő asszonyt elektromossággal sokkolták, mert élő halott volt már, nem vett tudomást a környezetéről. Előtte a főorvos bemutatta, hogy a hozzátartozókkal alá kell íratni a hozzájárulást, anélkül nem szabad a beavatkozást elvégezni. Gondolta Anna - itt betartják az orvosi előírásokat, nem úgy, mint Sátoraljaújhelyen.
- Hívja be az édesanyját - mondta az orvos.
- Anyámat, el fog híresztelni mindenkinek! Nem ismeri, mennyire rosszindulatú! - válaszolta Anna.

A vele szemben lévő utolsó ágyon egy szirmabesenyői fogtechnikus húga feküdt, éppen a fogait huzigálták ki. Tanult boltba járni - mondta az öccse, amikor Anna egyszer felkereste műhelyében, s vitt neki egy aranysasos zöld szemű Jézusos cserepet, s ő ijedten nézegetett kifelé, talán látta a kíséretét.
Annának az asszonnyal együtt kellett megtanulnia boltba menni, amit 1986. óta lassan elfelejtett.

A mellette lévő ágyon egy falusi alkoholista feküdt, akit tizen egyszerre megerőszakoltak, onnan hozta be a mentő.
Mártika feküdt az első ágyban, akivel szinte utolsó álma volt. A főorvost látta vizitelni, s Anna bújt el Mártika helyett a paplan alá, nem akart róla tudomást venni, mert nem maradt egy foga sem. Mártikának valóban nem volt foga. Gyönyörű szürke szemei voltak, egész nap a széken ült a folyosón és csodálta a főorvost. Ezt követően Anna is kiült melléje és együtt lesték, hátha feltűnik az orvos valamerről.

Amália be is hivatta magához és közölte vele:
Azt hallottam, hogy szerelmes Anna a főorvosba. Ha jót akar magának, menjen haza, iratkozzon be főiskolába és hívja ki az parakutatókat, ha furcsa dolgokat vesz észre maga körül. Ne mondja a földönkívülieknek, hogy a barátai. Nem mondtam, egyetlen dalt írtam, India egykori történetét, ő honnan tudta? - Ki tudja, hány kerék van! - fejezte be érthetetlen mondanivalóját.


A kazincbarcikai Margó hazament, majd másnap visszajött fekete ruhában. Az orvos nagyon mérges volt miatta, mert fekete mágiával foglalkozott, a férfiaktól is így csalta ki ajándékait. Közölte, hogy egészségügyi reformot hajtanak végre. Anna csodálkozott, hogy a betegek reformálják az egészségügyet.

Ekkor megíratta az osztályvezető főorvos az osztályról a véleményt, mely szerint mindenki kedves és minden rendben van az osztályon. Biztosan ezzel igazolta magát később, mikor tetőződött az osztályon a felháborodásra okot adó események sorozata.

Rajz és zeneterápiára küldték Annát is a többiekkel. Megfejtette az álmait a többieknek, még élesen benne volt Szepes Mária Álomszótárának szimbólumtára, meg a színek jelentése. Volt ott egy nagyfeszültségű volt boxoló, akitől tartott.
Lerajzolta egyik alkalommal magát és a főorvost egy lócán, ahogyan fogják egymás kezét, Anna feje felett az ötágú emberszabású csillag, felettük egy sátor, amelybe a főorvos segít bemenekülni. Annának az Antikrisztus sátora jutott eszébe róla, nem is érti, hogyan rajzolhatta, meg egyik fordítása, mely szerint ezer éve tart a játék, s a szereplők biztonságban vannak a védett sátraikban, azóta tart az ünnepi aszkéta cirkusz, mindig kiválasztanak egy áldozatot. Anna az Antikrisztusnak írta meg, hogy ő elevenítette fel ismét a Jézus vallást, s terjesztik általa szerte a világban, vagyis Jézus így soha nem fog eljönni.

Zeneterápián kétszer vett részt, de ahányszor hozzá akart szólni a zene meghallgatása után, Amália gúnyosan lepisszegte és csak az elmebetegeknek engedte meg, hogy mondják el véleményüket. Margó Barcikáról egyik esetben dühösen felállt, sziszegte, hogy minek szól hozzá Anna és kiment a helyiségből.

Többször behivatta a főorvos beszélgetésbe, de Anna csak bámult nagyra nőtt zöld szemeivel, de képtelen volt gondolkozásra. Egyik alkalommal azt mondta neki:
- Meg fog engem még gyűlölni is!
Anna nem értette, az ő szíve nem képes gyűlöletre, legfeljebb kiábrándulásra, csömörre, hogy is tudott neki ilyet mondani?
Másik alkalommal bevitte neki Szepes Máriától a Szerelem mágiáját, harmadszor a Tarot misztikus szerelmet, amit kölcsön adott Erzsébetnek és mesekönyvbeli névvel ellátott férjének is. A Moso masa mosodájában olvasta a nevét, amikor az állatok Noé bárkáját építettek maguknak.

Bevitte a kórházba a gitárját, majd egy külön helyiségben a betegeknek előadta a dalait, rock-áriáit, akik végigsírták különösen a Főnixes Anna-bárány történetét, akinek Mici mackós bábuja volt.

Teljesen megváltozott, érzékszervei felborzolódtak, csókolózni kezdett a boxolóval a dohányzóban. A főorvos megkérdezte, miért nem mentek tovább? Anna nem értette a kérdést. Nem tudta, hogy a börtön rontása alatt áll, s azt tesznek vele 1986. óta, amit akarnak, s ők emelték valamennyi cserepen megrajzolt egyházat, híveiket, az Időjelek szereplőivel együtt, ők torzították, s tették tönkre Annát születése óta.

Az Antológia Humanát a könyvtár kölcsönözte, a szomszéd kölcsön kérte és nem adta vissza, azt állította, hogy Anna azt is elégette a többi könyvvel együtt. A könyvtáros a Jóga könyet és a Zsidók életét mellékelte hozzá, mely Heródes népének családfájával volt kiadva. A Humana egy beavatás volt szintén, a Kelet lírai karámja valamennyi könyv beavatottja volt, tagjai ál-feszültséget míveltek. Anna anélkül,hogy ismerte volna a könyvet, 1986. óta élt nagyfeszültségben, azóta egy pillanatot nem pihent, nem tudott lazítani.

Jöttek felülvizsgálatra a kórházba, Ildikó volt egyikük, aki 1990-ben a borsodivánkai szociális otthon orvosa volt, s a betegek ekkor azt híresztelték, hogy Anna ,,kurva". Nem tudhatta Anna, már régen elfelejtette, hogy kicsi korában azt mondta neki valaki, az Ildikók és az Erikák kurvák. Nem ismerte ennek a szónak a jelentését, azt sem tudhatta, hogy ők reinkarnálódnak, s így emelkednek születése óta Katikkal, Mariannákkal, Ágnesekkel, Jánosokkal, Verákkal, Imrékkel, Gabikkal, s a forgószélként berendezett utcák valamennyi lakójának sorsát elhordoztatva minden halak szülött sorsával együtt. 1958-ban kezdődött ez Benkő Íziszes fülbevalójával és Kóbor Aranyketrecével, Presser Oláh Ibolya Kati menhelyi perverzek kitermelésével, az Omegával, majd jött az Illés rock-szekér végtelen ember áldozása, melynek része volt az Emlék M-nek 1995-ben. Közben a Kelet lírai karámjának tagjai a szülővárosa neveiből épített orosz történelmet is, valamennyien eladták lelküket a pusztítónak, így lettek létrehozva mindig új bekezdéssel az Időjelek végtelen testenyészeti szereplőinek megszületésével az adventista világ végi tervek, s lettek valamennyien túlélők, mert a testenyészetek sorsát is Annán hajtották végre, ennek része az arc és test deformációja, a sötétség csapásaival.

A főorvos Mártikával meggépeltette a jelentést, hogyan került be Anna a kórházba. Ildikó megkérdezte tőle, hogy járt előtte. Csak a jósnőt mondta, a többit, hogy mi történt a családi házban, elfelejtette. A főorvos azt írta a papírra, hogy prostitúcióból élt. Anna nem értette, kihúzatta vele ezt a mondatot.

Körbevették a fejét elektromos valamik, ezek is az elmebetegek kíséretei lehettek. Anna testét égették, szívére és fejére hideg vizes ruhákat rakott. Nem tudott bemenni a főorvoshoz elbúcsúzni, csak egyetlen alkalommal a folyosón találkoztak. Olyan nagy erővel volt ott a kísérete, hogy az orvos nem tudott megállni sem előtte, le kellett guggolnia, s úgy adni át a zárójelentést, amelyet Anna kitámadására skizopreniáról nagyfeszültségre javított át, meg szorongásra.

Ki is tudna rajta segíteni, hová is forduljon? A körgyűlésen még utoljára részt vett, a hazudós tisztaújvárosi asszony közölte, hogy a boxoló szét akarta törni Anna arccsontját egy ping-pong ütővel. Annának eszébe jutott róla dr. Pethő István újhelyi orvos, aki mellett született annak idején és aki mindig megalázta, egyik alkalommal a lekvár és a kérdőjel szavai mellett azzal, hogy kitámadta, ki az az asszony, aki mindig hazudik. Erzsi takarítónői sorsát jobbították talán már akkor is, lassan összeálltak a képek megalázásairól, a vádoló mondatokkal együtt.

Így tudta meg a médiától, hogy amikor szétlyuggatták egy szirmabesenyői börtön szülött helyett a fogait 1976-ban, majd dr. Izsó főorvos kihúzta őket, s nyanyának szólította a volt férje, Máté Krisztina előző nyanya életét ismételték.

Hatalmas erő ez, hiszen a média elmeosztálya tűzben jár a levegőben, hatalmas hipnotikus erővel bír, akár a börtön a dögökkel, melyek az 1956-osok priccsein ugráltak éjjelente, fojtogatva őket, ahogyan Annát is fojtogatták álmában emeletes ágy alsó helyén a kilencvenes években.

A főorvosnak bevitte az összes kazettáját, írását, de csak az első három könyvanyagot, nem mind a tizenhetet. Meghallgatta őket, majd közölte, hogy a kislány megy az erdőben, találkozik a rókával, farkassal - itt egy nagyot sóhajtott - és a turulmadárral, majd a kígyóval, akinek elárulja, hol található a másik három. A kígyó megszereti a kislányt, majd megöli mind a hármat.
Az a Tarot kártya 19-es Nap kártyájának történelme egykori Száműzött Napról, amit Borsod megye bíróival, médiájával folyamatosan ismétel 1995-től, ma már Alekosz tette magát a nyomorultak közül híressé a pöttöm Panni sorsával.

Bejött egy nővér, rá mutatott és megkérdezte:
- Ki az a kislány?
Anna nem tudta, hogy az elmeosztály szülöttjei mennek végig folyamatosan az írásain meg az összes kiadott orvosi könyvön, lexikonon, regényen, a szereplőiket megmentve.

Egyik esetben kopogott a főorvos ajtaján és az osztályvezető főorvos Amáliával éppen a főorvos holmijai között kutatott. Nagyon meglepődött Anna ekkora jellemtelenségen.

Leszbikus nő jött simogatni, mert elhíresztelték a leszbikus ismerőse miatt, hogy Anna is az. Megindultak a betegek hipnózisban a folyosón, mintha csak bábok lettek volna.


Utolsó képe az osztályról élesen megmaradt benne. Odaszállítottak egy cigány férfit, aki kezében a gitárral járt a folyosón, közben szétszaggatta a húrokat.



Elindult a nagyobbik gyereke kíséretében hazafelé. Közben a punkrációsoknak megfelelően hatalmas erőt érzékelve az összes gombja lepotyogott a blúzáról, el kellett bújnia a bolt mögé, hogy felvarrja őket.

Másnap felkereste segítségért az idegosztály egyik orvosát, akinek látta álmában a szemeit, hogy szomorúak voltak. Mondta, hogy cserepeket akar festeni egy kiállításra.
- Ilyen állapotban hogy akar dolgozni? - kérdezte.
Jóval később a cigányság ismételt ennek az orvosnak a nevével, amelyek fertelmesek voltak, s az összes üzletet könyvek ismétléséből rendezték be az egész országban már.

Gergely Sándor éppen kijött hozzá, de Annára rossz hatással volt alkoholizmusa, rengeteg kávéivása miatt. Megbeszélték a kiállítást, azt, hogy segít a rajzolásban. Anna adogatta neki Magyarország 17-szeres történelmének verseit, ő rajzolt, Anna villámgyorsan festette a cserepeket, melyeket Gönczön vásárolt egy olyan maszek vállalkozónál, amelyik folyamatosan nyúlkálni akart hozzá.

Így születtek a Jézusos cserepek, valamennyien kereszten rózsások, egy sasos volt zöld szemű Jézussal, egy hatalmas feszületes Jézus, mely sok gömb alakú kísérettel került ábrázolásra kacsa alakú tortán két gyertyával, a kundalini jógások szivárványos Jézusa, a Kék és fehér című dalhoz tartozó Jézus, akit hárman gyaláznak meg a Biblia szerinti Vas-Babilon által, aki három királyt aláz meg, s megváltoztatja az időket és a törvényt, valamint a rózsás jeles öt kenyér, öt halas szimbólumos cserép, de a Kék csillag fordításhoz is Anna fél arca lett ábrázolva. Elcsodálkozott azon, hogy megfestette őt szép kerek szemekkel fiatalon, majd jöttek az Időjelek zsidóinak rontásaival ábrázolt szemek, melyek fekete mágiaként kerültek a szemhéjai alá, akár az álla alá a dudorok egyik alkoholista Halak szülött helyett, aki első miskolci munkahelyén volt kirendeltség vezető. A csontvázjeles, méreggel ábrázolt cserepek is a cserépkori Babilon történetét jelentették egykor, mint az űrhajósok, a Vagyok, aki vagyok kézjeles három ágú megjelölésse, a papnős, fekete madaras, nem beszélve az állati szimbólumokról. A Halak horoszkóp sorozatokat ismerni kell, le van írva bennük szülöttjük külső megjelenése, benső tulajdonságaival együtt, mint a misztikus halak hízásra hajlamos teste, alkohol függősége.

Közben ment tönkre továbbra is minden a házban. Éjjel kitört a napernyője a kerti bútornak, egy darab kivágásra került belőle, teljesen összekarcolták. Jó volt, míg Sanyi ott volt, addig Anna nem félt este az udvaron. Ugyanis, mikor egyedül volt, nem mert kimenni az ajtó alé, mert rúzsos csikkek potyogtak le elé a földre a levegőből.

A szemetesek az ezer forintos Észak-Magyarországot ezer forintért vitték el. A főkolompos cigány fekete kalapját vette fel a szomszéd összekötött lábú ikerpár egyik tagjának az Időjelekből. Az 1992-ben megjelent könyvön haladt végig az elmeosztály, melyet születése óta hajtottak végre Annának. S ugyanekkor jelentkezett az Időjelek tompalátása immár 1971 óta folyamatosan túlélőként. Már Anna a Xanaxát szedte a szemdagadásért felelős zsidó elmének.

Elérkezett a kiállítás napja. Mondta, hogy gyerekműsort szeretne előadni, erre a feje fölé tettek egy hangszórót, mely egész nap ordított. Mindenki megnézte a cserepeket, de senki sem vásárolt. Anna a Ládi telepen vásárolt földig éri kék ruhájában és kék csipke vállkendőben ment a gitárja kíséretében.
Még másnap estig hallgatta a ricsajt, azután idegességet érzett a fejében - s hogy beigazolódjon az, amit Varga Erzsébet írt, hogy mennyi minden nem lett, hazatért cserepeivel együtt. Ez a fellépés is kudarccal zárult. Délután felhívta a főorvost, s közölte vele azt, hogy elutazik. Kifaggatta, majd közölte Anna, hogy gyógyszert vett be. Előtte már egyszer felhívta zárójelentést kérni, ugyanis széttépte azt, amit kapott, s ekkor mondta a főorvos, hogy a strumájával van a probléma. Amikor a televízióban az osztályon olvasott, érezte a fojtogató érzést, s azt, hogy valami körben csúszkál a nyakán.

- Küldöm a mentőt! - Majd úgy érezte, valami szép lassan megfogja és lefekteti a földre.

A mentő a szomszéd Ufós házához ment ki kétszer is egymás után. Annát késő este a gyerekek találták meg a földön fekve, tőle nem messze a kutyája.
A mentő sokáig vesztegelt az utcán. Olyan mentősök voltak ezek, akik valamit beletehettek Anna méhébe, mert ébredés után vette észre a véres fehérneműjét és a vállalkozási osztály egyik vezetője csak a méhét nézte, amikor ment hozzá visszaadni a kisipart. Azóta nő a méhe folyamatosan.

A kórházban a nővérek brutálisak voltak. Azt kiabálták, hogy Anna minden évben ott van öngyilkossággal. A gyerekeinek hasmenése lett, mikor meglátták tönkrement anyjukat, meg a külső hatástól, ami érte őket, a hatalmas erőtől, amiben Anna élni kényszerült.
Anna odament az egyik asszonyhoz, akinek fájt a lába, elektromos kezeivel kezdte feltölteni őket. A helyi újságos sorsát hajtották már végre, aki az Idegosztályhoz tartozott.

A dohányzóban megjelent a korláti Kék csillag együttes gyomorbeteg fia és annak rafinált szemű apja. Már a Kék csillag születése óta többször került ismétlésre, melyet Nyika Turbina írt meg. A rafkós szemű apa jósolni kezdett, közölte, hogy szereti őt egy orvos, 170 cm magas nincs otthona, valamint, hogy csak egy barna fiú tud neki segíteni, ha beengedi őt magához. Telefonon később hívta, a barna fiú az ő fia volt, de Anna tiltakozott ellene, ne így akarjanak előítéletet legyőzni őrajta, ennyire a sorsot nem lehet megváltoztatni. Közölte azt is az apa, hogy ők Isten gyermekei, a kézfejük meg van jelölve.
Ezt követően a Hírnök leközölte, hogy Korlátot megtámadták a földönkívüliek, akik szétlyuggatták az ablakokat is. Ezután támadták meg Annát a lyuggató földönkívüliek, mert a cigányság a védett elmeosztályhoz tartozott

Észrevett egy kopaszodó orvost, aki 1990-ben is ott volt. Akkor Anna mentett meg tőle egy fiatal lányt, Zsuzsát. Most megismétlődött minden. Kinézte magának Annát, lehívta a szobájába. Ott valami húzta a fejéhez, valamilyen hatalmas erő, aminek nem lehetett ellenállni, majd furcsa hangokat hallott, megjelentek a démonok a levegőben. Furcsa háború ez a vérből felélesztett démonok és a média elektromos szörnyetege között, amelyik gátlástalanul kiéli hatalmát elmebetegei emelése, megtartása, életük hosszabbítása miatt.

A fiatal doktornő, aki annak idején átkísérte a főorvoshoz, megkérdezte, mi a baja, s ekkor Anna egy hangott hallott: - Ne álljon meg! A fiatal doktornő ekkor ott hagyta.

Kapott egy újabb szörnyeteget, a menhely képviselőjét, amelyik az elpörölést kezdte ismételni, meg a média sakk-kártyáját az emberi sorsot élők utáni celebek kitermelésével a börtönnel frigyet kötve.
Ez már olyan erővel bír, hogy Anna tehetetlen vele szemben, cipeli évek óta, mint egy állatot, közben kínozza egyfolytában, belemarkolva mélyen a húsába, emelkedik benne a média gyomrába tett elektromosságával együtt, mellyel cukrosságot és lúgosságot idéztek elő.

Dr. M. nem vállalta el, Bródy sorozatából az emlék M-nek emlék maradt mindörökre, amire születése óta annyira készültek, hogy még az orvost is idehozatták Pestről, s megházasították a vele gyógytornára járó karmikus sánta szülöttel, aki helyett a kommunista ötágú csillagot a lócára rajzolta Anna a kórházban. Közben kinevezték, felemelték a feleségét, s életében először Anna bűnt követett el, visszakérette az orvostól a neki ajándékozott festményt, amihez mellékeltek egy cédulát a házaspár fiának írásával, amiért Anna helyettük is szégyellte magát.

A kopaszodó orvos felhívta, ekkor Anna segítséget kért tőle is. Már nem tudott, csak Inmovane altatóval aludni, erősen megterhelte a gyomrát, mert soha azelőtt nem szedett gyógyszert, csak átmenetileg. Randevút adott neki a Tanácsház térnél a templom óra alatt, de nem jött el. Majd mikor újra felhívta, kivitte Szentlélekre piros autóján, bár előtte azt mondta, nincs autója. Elmondta, hogy ő szabadköműves orvos, s a szabadköművesek, segítenek mindenkin, s hogy a rózsakeresztesek nagyon erkölcstelenek. Mikor felértek a hegyre, két űrhajót pillantottak meg. Hidegség lett. A felső űrhajó, akit elvisz, többé nem hozza vissza a földre - szólt a magyarázat. Anna beült a kocsiba, míg az orvos beszélgetett az alsó űrhajó Ufóival. Hogy később mi történt, nem tudni, csak annyit vett észre, Busch mondta egy esetben, hogy ők embereket nem áldoztak.

Ez volt a róka szereplő. Megkérdezte Annától, milyen ének tanárnő volt az, aki nem segített neki tehetsége érvényesítésében. Ekkor visszamentek időben 1971-be, a Kádár Katás dal kezdetéig.
Másnapi találkozásukkor hiába vette volna fel a farmerét, egy nap alatt megdagadt a dereka, mint Újhelyben a Révész utcában szomszédba költöztetett beduin indián leszármazottnak, már azt ismételték. Még Székelyt is oda rendezték be hullaszállítónak, éppen választották el tőle a feleségét, egy Rákóczi tér külsővel rendelkező nőstényt, taníttatták a gyerekét, akihez megjött a kopaszra borotvált udvarló is.

Anna osztogatni kezdte a cserepeket. Először a Vörösmarty Művelődési házba vitt egyet ajándékba egy orosz természetgyógyásznak, aki a bal szemében lévő csapásnak parancsolt, s körbefüstölte a szemét, nézte a láthatatlan világbeli kíséretét.

A farkas szerelő formában jött, gázt szállított először. Egy foga hiányzott. Anna azt hitte, miatta jelent meg ebben a formában, mert már csak elvontan volt képes gondolkozni, különösen, mióta kék szemű kéményseprők járták végig az utcát először.

Felhívta telefonon a szerelő, majd közölte vele, hogy meg kell tisztítani a lelkét.
Anna fejében egyre csak a Ciprusi mágus, Daszkalosz járt, akiről a város már egyházat is nevezett el, s aki a fogakat is kinöveszti, fénymanói is voltak egykor, mikor leirata szerint Jézus született. A farkas elvitte Nyíregyházára, ott hagyta nem messze egy templomtól egyedül órákra. Beesteledett, Anna bement a közeli templomba imádkozni, bár tapasztalata szerint az ima rajta soha nem segített.

Miután megjött rozoga autójával, beledugott seprűvel, egyből felismerte, s már bánta is, hogy elment vele, mert végig az úton ki akarta dobni az autóból, kapkodva nyúlkált feléje és nagyon goromba volt. Egy szállodai szobát vett ki. Anna azt hitte, most fogja megtisztítani attól, amit rákötöttek, mint egy cigányasszonyra az övtáskát. Ekkor rá akart feküdni a farkas az ágyban gyógyítás helyett, s abban a pillanatban fel is ugrott, mert Anna testén mozogtak a rontások. - Mik ezek? - Pattant fel a szerelő.

Másnap kijelentkeztek, szótlanul mentek hazafelé, útközben annyit kérdezett tőle, érez-e ütéseket a fején. Anna az ütéseket már régen nem érezte, a láthatatlanból nyúltak ki, onnan ütögették talán az ördögök.


Zámbó Jimmy dalát kezdte hallgatni, amikor úgy érezte, valami van a szívén és jó érzéssel tölti el. Ez lehetett a varjú, vagy a turulmadárnak nevezett. Anna azt hitte, a főorvos jött el hozzá, ekkor írta neki a Lelkedzünk még egy kicsit dalt.

A főorvos utolsó viziten mutatta a száját, a fehérneműjét és a méhére nézett. Nem értette akkor még, milyen iszonyatokon fog keresztül menni.

Bibliát kezdett olvasni. Darabokra hullott a Jehova és a Debrecenben kiadott Biblia, sorban aláhuzigálta vörös, kék tintával a szereplőket, a tetteikkel együtt. Ez éveken keresztül tartott, közben a menhely ismételte az elmeosztályokkal, börtönnel az álmoskönyveit.
Ekkor a zsidók kártalanították magukat, bár egyesek tiltakoztak az emberek megáldozása ellen. A pusztítót meggyőzte szabályszerűen, hogy ha bevégzi a pusztítást, el fog pusztíttatni. De ki, mikor, amikor a sakk-kártya szereplői, a média is embereken túlélő? A debreceni Biblia szerepjátékosai folyamatosan elhagyták a várost.

Hangja nem volt képes a szopránt kiénekelni. Lesüllyedt teljesen. Így javította át Főnixes Anna felébredésében Anna-bárány történetét kereszten rózsa vagyok én-ről mondd, hogy ki vagyok én-re. Addig egyházak emelkedtek az ő áldozásával, ezt követték a punkok, névtelen nyomorultak hatalmas seregével, vagyis visszamentek 1967-be.


A szomszéd átadta neki a debreceni Ufó konferencia 1995-ös anyagát. Gondolta Anna, ha nem hallgatja meg, akkor nem lesz belőle baja. A szomszéd család úgy került megszületésre halakként, hogy egy bak is legyen a családban, akit a halak szülött a Jupiter-lány kalandjaiban leírtaknak megfelelően megváltoztat, annyira régi ez az európai történelem. Mindig mondogatta az anyja, mi lesz ebből a fiúból.

A főorvos felkiáltott a mesék meghallgatása után. Nagyon régi mesék voltak, a szereplőik is be lettek rendezve, de mind egyszemélyben Anna alakította a sorsukat.

A Mónika Show válogatott bűnbandája találta meg, akik a média szerint születése óta ott vannak vele. Perverzek, buzik, leszbik, állatokkal fajtaankodók, sátánisták, mindenféle egyveleg csűrhe. Hatalmas erővel bábként kezelve beszélt Anna megállás nélkül Biblia olvasás közben, Langnak és Falusinak azt mondta:
- Tik is lefogyhattok!
Friderikusznak pedig, amelyik a Főnixes ember áldozásból ered, hogy műttesse át az orrát.
Amikor Vass Tibor forgószelét ismételték az Idegen hangú Évás zsidók könyvéből, azt játszották, hogy Anna szülje meg a börtön misztikus csapását, ami strumaként van a nyakában. Két hatalmas kéz fogta közre két oldalt, nem látta őket, csak érezte. Egy pillanat pihenőt sem engedtek neki, vége láthatatlan szenvedésre, kínzásra ítélve.
Mikor Anna kinézett az ablakon a hátsó udvar felé, óriási férfi lábnyomokat látott a hóban, ahogyan haladnak lefelé a kertbe, látta bevésődni a hóba őket, de nem tartozott senki sem hozzájuk.

1997-ben jógázni szeretett volna és befulladt, hörögni kezdett. A gyerekei kihívták a mentőt. Már Szelep is ott volt, a tompalátó túlélője - jelenleg 40. Születésnapját ünnepelte -. A mentős a gégészetre akarta vinni, de Anna mondta, hogy pszichiátriára vigyék dr. M-hez. Bevitték a II-es Pszichiátriára dr. Kis Kálmán budhista orvos osztályára. A túlélője kísérte a nagyobbik gyerekével. A folyosón belekarolt Szelepbe az az asszony, aki minden évben többször ott feküdt öngyilkossággal. Láthatóan hipnózisban volt.
Dr. Somlyai rácsapott nap és holdzáras bőrtáskájára, majd a Radiponra, amit köhögésre szedett, amikor füstös környékre ért.
Anna kapott egy injekciót és többé nem tudott magáról. Ekkor érezte először hatalmas erővel a mellei alatt az érzést, hogy valami vezeti, mint egy bábot. A bábu vagy dal előadója nem véletlenül kapott kitűntetést. Kiengedése után a zárt osztályról állapot tartósító injekcióját kapta meg egy cigányasszonynak, amelyik mesterséges klimaxot idéz elő. Így gondoskodott az elmeosztály az emberi családja tökéletes kihalatásáról.

Egy hatalmas nagy darab cigányasszony közölte, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat és a cigijüket. Már ekkor helycsere történt, a cigány felszolgálók, 16 órázó bolti eladók helyére a gyerekei kerültek.
Egy Győri kapui asszony, aki rengeteg kávét ivott, közölte vele, hogy Anna egy szexuális szimbólum. Ekkor hosszabbították Madonna életét, akinek a filmjének bemutatására kapott az osztály jegyeket, gyerekkori kedvenc dala lett a betétdala: a Miért kell, hogy sírj, Argentina.

Két boltos volt ott. Egyik folyamatosan elveszítette egyensúlyát, elájult, Annának kellett felszednie a földről, támogatnia. Neki a medve volt a kabalája és gyerekeinek is. Nagy volt a szerelem közte és férje között, Annának a szíve megfájdult, mikor látta őket.

Másik boltos egy cigánylány volt, akit az egyik üzletben 16 óráztattak. Berontottak falusi rokonai és neki álltak Annának a kérdéssel: mit adtak be az orvosok, hogy nem tud rokonuk magáról és folyik a nyál a szájából?


A mályi óvónő és egy tanárnő ültek egy asztalnál a dohányzóban. Az óvónő gátlástalan volt, régi kiliáni szomszédja, mikor meglátogatta Mályiban, beszélt róla. A tanárnő odaszólt Annának:
- Most is különc vagy, félrehúzódol! - de valahogyan gyűlöletet érzett belőle.
Nem sokkal azután, hogy elengedték, a férje szállította vissza, a kórház folyosón is felegyűjtott mindent, egymás után szívta a cigarettákat.

Mivel nem tudtak itt mit kezdeni vele, hazaengedték, az órák múlva kiadott zárójelentésen az állt, hogy gondolatai alakilag meglassultak, vagyis az egészségügy pontosan tudta, hogy ember áldozást hajt végre az elmeosztály és Borsod megye karmikus teremtmények sorsán haladva végig. Dr. Somlyai csak úgy engedte el, hogy az édesanyjához utazik, mintha az anyja megbizható személy lett volna. Amália előtte közölte:
- Ne vegyen közösen házat az anyjával, mert fel fogja jelenteni és bevitetni az elmeosztályra!
Ahhoz a szeretetre, emberi együttélésre képtelen személyhez küldték, aki megalázta, nevette, jelentgette, más ócska ruhájába öltöztette születése óta.

Anna szép evése megváltozott. A szomszéd is furcsán nézett rá, amikor a más előtt soha nem evő Anna mohón falni kezdte a leszakított őszibarackot.
Előtte volt ott leszbikus ismerőse, hallgatta az akkor írt dalát, a Szeretnélek úgy ölelni-t, azt hitte, neki írta, s elmondta, lassan megutálja a remegős kezűen irigy halak szülött anyját, annyira csúnyán eszik.
- Dolly sem énekel így, hozzád képest semmi! - közölte.
Dollyékat beállították esernyő védelemmel értelmiség legyőzés közepette Rákóczi terükkel az Idegenhangú Évás Forgószeles könyvnek megfelelően.

Ezt követően iszonyatos éjjelek és nappalok következtek. Szent Iván éji meglepetésként megszállták valamik a házat, egymás ellen kezdtek beszélni, nem felfogni a szavak jelentését. Közben az egészségügy börtöne változatlanul haladt végig a mesekönyveken, megjelent könyveken.

Egyszer Anna el akarta vágni az ereit, előtte azt írta egy darab papírlapra:
- Lesz nektek Emmanuel!
Ezt a dalt a Csanyik pszichoterápiás szanatóriumában neki játszották a betegek 1991-ben a leszbik, pszichopaták emelésekor, sorsuk megváltásakor.

Legközelebb összekötötte volt férje nyakkendőit és fel akarta magát akasztani rá. Ekkor jött lánya formájában valaki, s közölte, hogy ezzel nem old meg semmit. A pénzek is így tűntek el folyamatosan a házból, a lányai formáját felvéve jöttek be a házba, nyúltak a pénzekhez, kazettáihoz. Elkezdődött a versei, meséi, Szívdobbanások kötetének verseinek, fordításainak ismétlése, daljátékainak eljátszása nyomorultakkal.

Még a Nap és a Hold jeles Ízisz cserepet is a főorvos úr és ő alakította annak ellenére, hogy az egyik Ízisz felvállalta magát, felröppent a hír, hogy vonatot is tud megállítani. Az ortodox orosz főpap is Ízisz álnév alatt szerepelt, de így is kezdődött a Bizottság szerint velük és a zsidókkal az ember áldozás.

Dr. Kiss Kálmán behívta magához és mondta:
- Dr. M. elköltözött a városból és soha többé nem jön vissza. Lezárult a zsidók egy korszaka, dr.M-nek találkoznia kellett a hintás zsidó kislánnyal és az ébredő játszóterével az egyházaknak a hatvanas évek óta. A hintás kislány megmentésre került.

























 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Találkozás a földönkívüliekkel 1990.
  2012-05-22 19:10:16, kedd
 
  Azon az éjszakán nem tudtam aludni. Altatót nem akartam bevenni, mert reggel két kávé megivása után tértem csak magamhoz.
Álltam az ablaknál, s néztem kifelé. Munkanélküli lettem. Szégyen ez?

Egyszer csak nagy fényt vettem észre a parkolóban. Azt hittem,
a pincérnő jött haza ilyen későn, de nem, két méter magas alakokat
láttam, akik, mintha a szemükkel fényképeznének. Egyikük elindult
a lépcsőház felé, feljött a lépcsőn, s becsengetett. Nem féltem. Ha itt
a földön ennyien ártottak, miért félnék egy idegen civilizációtól?
Bemutatkozott, Ő volt ETY.
- Már régóta figyeljük magát, láttuk nehéz helyzetét, s mi óvjuk az
értékeket. Elvisszük magát a bolygónkra, megtanítjuk arra, amit mi
is tudunk, s a világ minden nyelvén beszélni, azt, hogy ne ismerje a fé-
lelmet, s gondolatenergiával beszélgetni velünk.

Felkaptam a farmert magamra, s mentem ETY-vel az űrhajóra.
Ott bevittek egy szobába, elém állt egy kisebb robotgép, levette a
ruhámat, s lezuhanyozott olyan vízzel, hogy az este megvágott ujja-
mon a seb azonnal begyógyult. Aranyruhát adott rám, amin csodál-
koztam, s lefektetett egy falból kiemelt kerevetre.

Egy ismeretlen bolygón landolt az űrhajó. Autóhoz hasonló járművek jöttek elénk. Érdekes módon benzinszagot nem éreztem.
ETY elmondta, hogy ez egy olyan energia, ami nem fertőzi a levegőt.
Láttam egy patakot, mely olyan tiszta volt, hogy a simára csiszolódott kavicsokat is meg lehetett volna számolni.

Odaértünk egy kastélyhoz, mely barokk stílusban épült.
Régen itt is voltak panel-féle házak, de rájöttek, hogy az emberek
nem érzik jól magukat benne.
Még a tudományos laboratóriumokat is régiek mintájára tervezték.

Elém jött a bolygó vezetője, bemutatkozott. Ő volt Talan, a mindentudó. Felköszöntött névnapom alkalmából, s én majdnem elsírtam magamat.
Mivel itt nem ismerik a pénzt, közös ebédlőkben étkeznek, ahol
kiválaszthatják, s elvihetik az aznapi vacsorát, másnapi reggelit, any-nyit, amennyit meg bírnak enni. Így az embereknek bőven jut idejük
pihenésre a munkájuk után, s családjaikkal foglalkozni.
Talan megkínált nektár-féle gyümölcslével, lefektetett egy dívány-
félére, s azonnal elaludtam.
Amikor felkeltettek, már olyan lettem, mint ők, gondolatenergiával
beszélgettünk egymással. Talan gondolatátvitellel megtanított minden
nyelven beszélni is.

Nem volt sok idő, hajnalig vissza kellett érniük a földre, így elbúcsúz-
tam tőle, s mentünk vissza az űrhajóval a bérház elé. Az aranyruhát megtarthattam magamnak.
ETY szerette volna, ha közöttük maradok, de itt voltak a gyerekeim. Még egyszer lefényképezett szemével, s elbúcsúztunk egymástól:
- ETY, bármikor látni akarsz, megteheted, a barát a távolból is az
marad mindörökké.


Másnap elmentem a munkaközvetítőbe, s mondtam, hogy minden
nyelven tudok beszélni. Bolondnak gondoltak.
Nem sokkal később nélkülözhetetlen lettem, s mikor a japán császártól vettem át a kitűntetést, zöldes csillogást láttam az égen. Itt volt ETY, eljött megnézni a sikeremet.
A nagyobbik gyerekem sikeres üzletember, a kisebbik körülrajongott színésznő lett.


Miskolc, l990. november 15.





 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Húsvéti felvonulás - Jehova Jézus feszület
  2012-05-22 07:04:15, kedd
 
 
Húsvéti felvonulás


Anna már évek óta nem tudott kilépni tégla börtönéből, sem beengedni másokat. Fóbiás lett. Furcsa, diagnosztizálatlan fóbia, mely kézremegéssel és ájulás-szerű érzéssel, ijedt szemekkel párosult, amikor a kilincset megfogni szerette volna, vagy belépni egy boltba. Megbénult az élete 33 éves korában.
Ezt megelőzően ismerkedett meg a lírai karám egyik képviselőjével, aki azt írta neki, hogy olyan, mint Veronika keszkenőn Krisztus arcképe és hogy aki ilyen hattyúdal tisztaságúan énekel, az nem veszhet el mindörökre. Egy hétig tartott a kétszínű szerelem, első együttlétük után megírta a költő a Csillaghullást.

Festő ismerőse ajánlotta be a főorvosnőnek. Éjszaka arra riadt fel, hogy vív valamilyen hatalmas szörnyeteggel, amelyik megerőszakolta, olyan hangosan zengett a rácsos ágy, hogy az egész kórterem felébredt rá. Egy félmellű rosszindulatú nő kérdezte másnap reggel, mi volt az a nagy hang az ágya felől, de Anna már nem tudott rá válaszolni, nem volt rá képes, mint arra sem, amikor azzal dicsekedett, hogy a menhelyből örökbe fogadott gyereke mennyit segít neki. Nem látott a szemére, kezei ütemesen jártak le-fel, nem jött ki hang a torkán, csak nyöszörgés., szívét jéggel kellett hűteni. 1986-ban volt az első álma, amikor hatalmas bűz kíséretében legyőzte valami éjjel, s élete második álma egyúttal.
A főorvosnő azt mondta az öccsének, hogy ember már soha nem lesz belőle. Viziten közölte a viháncoló orvostanhallgatók előtt:
- Ne erőltesse a beszédet Anna, mert gyorsabban pörög a gondolata, mint ahogy tudná követni.
Költő ismerőse betette a fotóját a helyi napilapba, mikor leesett a lábáról az Idegosztályon, átjavította utolsó sorát arra, hogy Krisztusi végzete lesz. Anna nem értette, nem foglalkozott vallásos tanokkal. Nagyon féltek a költők az orvosoktól akkor, még a nevüket is elfelejtették a fogorvosi székekben.
- Kezdje el vezetni az álmait! Kezdjen el írni! - szólt a főorvosnő az összezúzott Annának.
Olvasta a helyi népszerűvé tett költő versét, ő is ott feküdt a kórházban, s azt írta róla, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel, de őt leszázalékolták, a város hírességének számított, törődtek a sorsával. Kedvezett az idő a bibliai legendákkal foglalkozóknak, bár már ők a hetvenes években járták a falvakat és Ízisz tanokra oktatták az ott lakókat.

A tégla börtönben egyik éjjel arra ébredt, hogy hörgő hangokat hall a feje felett, mintha a Csillagok háborúja megelevenedett volna. Felgyújtotta a villanyt. Ezután kigyulladt a kendő a lámpa mellett, bár a hörgést a világosságban nem lehetett hallani. Az előző lakónak dührohamai voltak, talán ez beleivódott mélyen a falakba, szerencsétlenné teszi azt, aki utána ideköltözik.

Először a város vállalkozási osztályának vezetőjével egy masszázs szalont üzemeltető börtön karmikus banda kereste meg, majd egy bűnöző fiatalember, aki évekig sakkban tartotta Annát.

A költő hozta a Vörös Oroszlán két kötetét. Anna csak felületesen tudott már olvasni, átfutotta, megjegyezte a két Antikrisztust, a farizeusokat, rózsakereszteseket, a megváltójukat, akit senki sem követ vízöntő korban, mely a könyv kommunistái szerint 1950. óta tart. Ez alapján összepakolta Annás, s egyetlen Szaturnusz a földön című Cates novellájából a Szomorúszemű Johanna misztikus regényt öt fő részre tagolva megbélyegzéssel, de be nem fejezett véggel, amikor már javában a börtön karmájában élt születése óta, s még sokan akarnak neki ártani.

Amikor Kner Izidor Kísértethistóriáit olvasta, megírta az Anna reinkarnálódó egykori történetét, a Misztikus titkokat, s ekkortól megváltozott teljesen, többé nem volt képes mese, gyermekvers írására, de a Tarot kártyák történelmi hátterét a Divináció alapján megírta, mint az 1986-ban kezdődő bárányos Főnix történetét.

A parajelenségeket már korábban is észlelte, 1983-ban, amikor a Bestia környékezte meg, de nem tulajdonított nekik jelentőséget, soha nem félt, nem tudta, hogy van másik világ, amelyik kísérheti életét, de azért átköltözött a másik szobába, ahol esténként imádkozni kezdett. Néha órákig ült egy helyben, s bámult maga elé, vagy a fénysugarakba, melyek a feje fölött voltak. Egyszer arra eszmélt fel, hogy mezítelen ül az ágyon és a nagy fénysugárnak mondogatja: - Istenem, szeretlek! Még a fürdőkádban is hővel égették a testét, mintha birizgálták volna érzékeit.
Elkezdődtek a lopások, beköltözése másnapján eltűnt a később okirathamisítással átírt lakáscsere szerződése, majd a tárgyak, amelyek kinn voltak és újakként lettek megvásárolva.
Mindeközben vezette naponta az álmait. Költő ismerőse azt írta, ez álom-apokalipszis, szisszenve ébred reggelente.

Egy orosz természetgyógyász jött a városba, felkereste őt.
- Azért tették tönkre, mert nagyon szép volt! - közölte vele, majd bevonta energiával széttört aurás testrészeit, melyet költő ismerőse, ahányszor találkozott vele, éles kézmozdulatokkal a tenyere élével tört össze, nem értette, miért hadonászik körülötte.

Egy kis családi házat vásárolt, hogy végre megszabaduljon a bezártságából. Kedvére ültette a nemesített gyümölcsfákat, virágokat, az udvar elől és hátul édenhez hasonlított. Esténként felfrissült a tiszta forrásvízzel való locsolásokkor. Élvezte a természet közelségét, bár hiányzott a fürdőszoba, melynek berendezését megvásárolta, gázt, szennyvizet betetette a telekre.
Egyik szomszédja fürdőruhában alámerítkező szőke Jehova tanúja volt szőke leánnyal, másik római egyházas hívő, akit elmondása szerint kiskorában űrhajóról kísértek fényjelenségek. A római egyházas űrhajós férje és testvére összekötött lábú ikerpár volt, Irénke néni szerint az egykor munkáspárti apjuk tett velük kicsi korában, összekötötte a lábukat.
Megkereste egy motoros és közölte Annával:
- Ide jelentették be a fehér Ízisz születését.
Nem értette, hiszen az Ízisz nevet is költő ismerőse javította bele írásaiba.
Máskor autóval jött egy ősz hajú férfi, aki ismerősnek tűnt és barna bőrű fiatalemberrel:
- Itt lakik barna Katalin, aki disznókat nevel? - kérdezték, majd rápillantva Annára közölték, hogy tévedtek.
Harmadik látogatója a Besenyő család kék szemű üvegese volt, aki azt mondta a kapuban:
- Sok kis kereszt után egy nagy kereszttel feszítjük majd a világ fölé.

Lassan lejárt a négy év, orvosi bizottsághoz kellett mennie. Hová menjen, kihez forduljon? Felkereste az Idegosztály főorvosnőjét, akinek az osztályán tönkrement, s azt írta a zárójelentésre, hogy kommunikációs képtelenség állott be nála. Nem volt hajlandó fogadni. Ajánlottak egy pszichiátert, aki ambíció terápiával foglalkozott. Átkísérte egy fiatal doktornő a főorvoshoz.
Anna ijedten tekintgetett széjjel. Fél órás várakozás után kijött egy ősz hajú, sasorrú orvos és lágy hangon szólította a nevén. Hangja megsebezte a szívét Annának, törődést, érdeklődést, gondoskodást magyarázott bele, simogatást érzett és szeretetet. Megbeszélték, hogy majd jelentkezik, s bejár ambíció terápiás beszélgetésre. Kiállított kartonját bemutatta Annának, az űrhajós kíséretet érzékelő szomszéd címére szólt.
De még mindig nem határozta el, ígéretét betartja-e, fog-e járni terápiára, majd elindult kölcsönkért új száz egységes telefonkártyával a bolt előtti fülkéhez. A száz egységnyi telefonkártya bedugása után egy pillanat alatt lemerült, így el kellett menni leszbikus ismerőséhez, akinek a gyereke elmondása szerint nem értett semmihez. Nagyon rámenősen írogatta a leveleket Annának annak idején, Anna még ilyennel soha nem találkozott. Ahogyan haladt az utcán gitárjával, kocsi felvonulást észlelt. Vége láthatatlan autófelvonulás haladt el mellette, s mindegyik kocsiból vigyorgó arcok tekintettek rá. Ezekkel a vigyorgó arcokkal találkozott régóta, nem tudta mire vélni az okát. Az utcán szembejött vele egy albinó.

Eldicsekedett az irodalmárok között az új orvos ismeretségével. A tiltott tudománnyal foglalkozó nagy tudású költő ismerőse, aki belejavította verseibe a számára érthetetlen istenek neveit és ismeretlen szerepeket egy ametiszt követ tett a bal kezébe, melytől a kezei remegni kezdtek, majd ivott néhány pohár bort. A festő-illusztrátor közölte, hogy megfájdult a feje. Megkérdezte egyik versjavításra utalva Anna, ki az az Ízisz? Rámutatott a fekete tudománnyal foglalkozóra, akinek írásai alapján negyven éves korában már eljött a végzete, ágya mellett útra készen várta a bőröndje, hogy ők dolgozták ki ketten. Ízisz felkiált: Istenek, Istenek, miért hagytatok itt engem? Nem véletlen, hogy Anna ott hagyta őket annak idején első novellája felolvasása után. Nem értette viselkedésüket, sem írásaikat, sem célozgatásaikat arra, hogy ne énekeljen Bródy dalokat.

Másnap a jósnőt kereste fel. Cigarettával kínálta, majd közölte a kártya kivetés után, hogy három kísérő angyala van születése óta és a börtön karmájába lökték Annát.
- Keress téged egy régi ismerősöd, most már megtalált!
- Kezdj el gyógyítani! - szólt a jósnő, s Anna nem értette, mire gondol, a szomszédtól kapott fekete kereszten hét rózsás ötágú embercsillagra, melynek erejét tanulta keringtetni lábaival, kezeivel, szívén, vagy a Kundalini jóga erejére, vagy esetleg a Csi Kung-ra, mellyel esténként kinn a szabadban az auráját tisztította.

- Ne engedjen be idegent a házba! - szólt a főorvos, s aznap éjjel álmában megjelent a János II. felirat. Anna elővette a Jehova Bibliát, olvasni kezdte:

,,A presbiter a kiválasztott asszonynak és az ő gyermekeinek, a kiket én igazán szeretek, és nem csak én, hanem mindenki, a ki megismerte az igazságot....
Kegyelem, irgalom, békesség legyen veletek az Atya Istentől, és az Úr Jézus Krisztustól, az Atyának Fiától igazsággal és szeretettel."

Később a főorvos közölte vele, hogy CD. Jung kidolgozta, de Anna nem értette, mire célzott.

Másnap egy reikist fogadott, beszélgetett a régi ismerősével, aki a fotelben ült és bocsánatot kért az alkoholizmusa miatt. Udvarolni akart neki a válása után. Pár év múlva meghalt. Anna oldalához tapadt a hidegség. A reikis démonokat, holtakat terelgetett kifelé a házból azzal, hogy tisztulni jöttek.

Reggel arra ébredt, hogy valami tépi a hajszálait, de semmit sem látott. Kiugrott az ágyból és a hátsó ajtó tárva-nyitva tátongott. A padlás dübörgött, mintha szaladgálnának, ugrálnának valami gonosz szörnyek. Az orvosnak egyik alkalommal mutatta a szemeivel szégyenkezve, hogy a gyerek cipője van rajta, mert neki nem telik már szép ruhára. Régen minden tárgynak megvolt a maga aurája, látták rajta, kié volt, azt is, lopott volt-e, vagy újként vásárolt, s hogy ki a tulajdonosa.
Az orvos háromszori beszélgetés után közölte vele, mikor felkereste, hogy majd 13 nap múlva keresse fel és megkérdezte tőle az oldalára pillantva, hány férje volt eddig. Az orvoshoz menetele előtt iszonyatos érzése támadt, mintha valami felkúszott volna az orrán és démonikus hangot hallott: - Megyek én is!
Éppen fotókat vitt, mikor feszültséget érzett a fejében, mintha körben járna valami benne, s egyszer csak kicsapott a bal szeméből egy hatalmas nagy energia az orvosra, aki védekezni tudott a támadás ellen.
Nem tudta, hogy a ház a sánta Jézusos vörös botos Zorobabel népének a maradványaival volt tele, s azok laktak ott előtte.

13 napig nem aludt, nem evett, nem ivott. Éjjel-nappal Bibliát olvasott. Ha abbahagyta az olvasást, ütögetni kezdte valami alulról a könyvet, s látta lehunyódott szemei mögött az árnyékait azoknak, akik körbevették. A János evangéliumánál magától nyílott ki a Biblia. Csattogott valamilyen gép a feje fölött, ugyanakkor a kályha fölé hajolva pondrók hullottak, égtek el a tűzhelyen. A szomszéd állandóan a feje fölé nézett, nézte a kíséretét, de semmit sem szólt, csak annyit, égesse el a fekete mágikus leveleket és írásokat. Nagy tüzet rakott, valamennyi ezoterikus, okkultista könyvet elégette az írásaival együtt. Még a helyi napilapban megjelent fordításait is tűzre rakta, mert minden megjelent írása illusztrációja fekete világot ábrázolt, csontvázjeles lényeket, sötétség erőit, baglyot, hatalmas írótollas, fekete holdas lényeket. Így megtisztult az ártalmas tudományoktól, valamint az álom-apokalipszistől, hiszen az élő tanút véglegesen meg kellett semmisíteni.

Míg a hidegséggel járó felvonulás történt, Anna rock-áriákat énekelt, mintha a fejében születtek volna meg a dalok: ,,Bocsáss meg Istenem" kezdettel általában.

Egyik éjszaka azt sorolta magában, mennyiszer ,,esett bűnbe", mintha a főorvos hallaná, miközben démonok ugráltak be mellkasán és azt kiabálták, hogy Anna teste az ő lakásuk. Ugyanígy támadták meg tüdejét, mikor Szenes Andrea formáját lerajzolták a ZIZI Magazinban horkolva.

Éjjelente emelkedett rajta a paplan, valamik be akartak bújni melléje. Fejére húzta a paplant, úgy védekezett. A fejére bárányszőr kucsmáját tette, mert a reikis azt mondta, vegyen fel valamilyen bárányos ruhadarabot. Lesett a hó, s Anna lefeküdt fogyó erővel, majd felvette fekete bordás földig érő fekete ruháját és elment egy Jehova házaspárral, akik imádkozni jöttek segíteni a húsvéti ünnepségre. Náluk is aludt, félt a családi házban egyedül, ahol naponta ment tönkre valami. Az udvari világítás elromlott már, először leghátul ment tönkre a vezeték, majd elől, az áram magasra tört a szétlyuggatott vezetékekből a levegőbe. A talajvíz feljött, magasan állt a víz a szekrényekben, ágyneműtartókban, a komódban, eláztatva mindenét. A frissen meszelt fal feketévé, foltossá vált. Le akart tusolni a kedves házaspárnál, de alighogy megnyitotta a csapot, hatalmas energia csapott kezeibe. Még egyszer próbálkozott, megismétlődött. Ekkor felnézett az ablakba, s meglátott egy bajszos, patkány formájú sötét lényt, amelyik ilyen erővel megtámadta. Remegve a félelemtől szenderült álomra.

Leesett a hó Húsvétra. A fehérbe öltözött környéken mindenütt libasorban sorakozó apró lyukak tűntek fel, melyek felhágtak a tetőkre is. Robot hangokat hallott, mintha meneteltek volna felfelé, de nem látott semmit. A kutya ugatta a hókafoltokat a havon, mintha ideköltözött volna az orosz történelem.
Az ablakon kis lyukak keletkeztek, a fák levelei ripityára lettek lyukasztva. Anna nézte őket és csodálkozott, hogyan, s mivel lehetséges ez?

Reggelente favágással kezdte a napot. Majd, mikor a szenes kupát emelte, mázsányi súly tapadt rá, sehogy sem bírta megmozdítani. Ugyanilyen nehéz lett a retikülje, óriási súlyokat cipelt magával, mintha lenyomta volna valami a földre. Eszébe jutott a dal, megrakják a tüzet, mégis elaluszik, amikor a lobogó tűz egy pillanat alatt kialudt. Volt, amikor egész nap pufajkában ült, mert nem sikerült a tűzrakás. A ház falai körben lyukasak lettek, az előszoba levált a házról, az ajtók elromoltak, egyiket sem lehetett bezárni, az asztalos megnézte őket, de többé nem jelentkezett. Kísértet járta ház, mindenki messzire elkerülte.

Néha lélegeztek a falak, hangosan, mintha éltek volna, körbevette volna valami a házat. Aztán mintha kést húztak volna végig a falon, a vakolat a fejére hullt. A hidegség már elviselhetetlenné vált, a kutya vonítva keresett menedéket magának, de sehol sem talált, csak felborzolt szőrrel vinnyogott. Naponta bejött egy fekete árnyék a hátsó ablakon, melyet fordítva raktak be a pénzéért. Mindenből rosszat adtak el neki, még a gázkonvektorok is használhatatlanok voltak. A fekete árnyék nem bántotta, csak megállt magasan vele szemben, s nézte őt. Tele volt elektromosnak látszó szemekkel. Amikor először meglátta, kiszaladt az udvarra, magában kiáltotta: - Jézusom! Ekkor meglátott pár bolha-csillagot, egyik a feje felé ugrott, s hatalmas energiával szabályszerűen a földhöz szögezte, a fején ment be a villámlás, alul távozott.

Lejárt a 13 nap, melyet éjszakai Biblia olvasással töltött, mert nem hagyták aludni a másik világból. Bal fülében úgy érezte lengedezik valami, amit ütögettek, ekkor iszonyatos fájdalmat érzett. Egyik éjszaka, mikor elszenderült, arra riadt fel, hogy meggyulladt a paplan a lábai fölött.

Visszament a pszichiáterhez.
- Mióta nem aludt? - kérdezte, s Anna nem tudta átgondolni, miért adott neki 13 napot két beszélgetés között, de azt érezte, hogy tud mindenről, ami vele történt.
- Be kell ide feküdnie!
- Ide?
- Igen, itt vagyok orvos. Ne is menjen haza.

Vizsgálatkor furcsán nézett a csipke fehérneműjére, amilyenben Anna járt mindig tini kora óta. Talán ez is gondot jelentett, mert szabályszerűen szétlyuggatásra került az összes fehérnemű a házban.
Közölte Annával, hogy ráncolja a homlokát.
- Nem tudom ráncolni! - válaszolta.
-

A kórterembe vezette. Később jött megvizsgálni a pulzusát, s akkor Anna erein keresztül úgy érezte egy szikra pattant az orvos kezébe, mely azt ninózta: szeretlek, szeretlek. Biztonságban érezte magát talán életében először, tudta, rábízhatja a sorsát, többé nem lesz egyedül...








 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Miért nem szeret senki sem?
  2012-05-20 21:45:53, vasárnap
 
  1995-től, lassan húsz esztendeje történik a fertelmesek általi kínzásom, valamint a menhelyi elmeosztályok részéről.

1995-ben értek el az Időjelek hosszabbításához, ismétléséhez, együtt valamennyi szerepjátékoshoz, akiket nagyrészt kitűntettek, a többinek diiplomát adtak a kezébe.

A tompalátás a börtöntől elvette a lányomat. Talmudos és Rákóczi téri kommunista ismétlés kezdődött el.A szomszédnak adott barna gyereket valamilyen hatalom elmondása szerint, így születtem én, ezért kaptam annak idején én is gyerekeket - a nagyobbikat Nagy Anna megváltásaként karmájától -. Hatalmas emelkedésbe kezdtek, a megmentett multik üzleteket nyitottak. Az Időjelekben árnyék-szerű testenyészetek kerültek létrehozásra, a Rákóczi téri, Talmudos börtönnel frigyet kötők hosszabbítását 1971 óta folytatták, oda mentek vissza időben, valamint a barakkos és Rákóczi téri nyomorultakhoz, 1967-be, így rendezték be forgószelek ismétlése miatt a Bertalan és Révész utcákat.
A tompalátás illusztrációját az utcába rendezett névvel Urbán rajzolta meg, Evolúció címen írta meg Varga Erzsébet az Időjelekben 1992-ben. Mikor festeni kezdtem a szemem, annak az volt az oka, hogy nem tudtam szembe nézni a vakítóan csillogó zöld szemeimmel a tükörben, el akartam tüntetni a tisztaságát, mert már akkorra szenvedés volt túlérzékeny életem a börtön és elmeosztályok, a cigányság Pszichografológikus emelése miatt. A homokot reggeltől estig hordtad, a várad minden este összedőlt, ...mennyi minden nem vagyok, ...de az arcom nem lett ismerős. Súlyos szavai ezek a börtönnek, mennyi mindennek készültem és mennyi minden nem lettem, miközben ők megmenekültek a rendőrségtől, bár nem fenyegette nagy veszély őket, sem az elmeosztályt az orvosoktól, ahogyan Müller Péter Sziámi kiabálta nekik, hogy megfizetnek a bőréért.
Az arcom torzítása tehát 1972-ben kezdődött el, az öcsémé szintúgy, már akkor a kommunista Kiss Tábornok utca deformációit hajtotta végre az elmeosztály. Egyszer figyeltem fel arra, hogy az Észak-Magyarországban vádolták valamivel a Kiss Tábornok utca kommunista lakosságát, de már pontosan nem emlékszem, mirőlk volt szó. Tény, hogy fekete ez a testenyészeti világ, melyet Bródy kezdett el a magyar pöttyös ruhás hintás kislánnyal, vagyis velem 1962-ben az ébredő játszótér egyházaival.

A tompalátás, mikor mondtam, hogy az ő népének rontását kaptam a bal szemembe, lányommal együtt bevitt a kórházba, ahol leinjekcióztak és többé nem tudtam magamról, Így kezdődött a kommunista hidegháborúsok ismétlése. Iszonyatokon mentem végig, senki sem segített, miközben ismételték az összes írásomat valamennyi kiadott, lefordított könyvvel, bibliával.

A kommunista kezdetet, a sakk-kártyát az Időjelek zsidó Babija hozta, melyről akkor még semmit sem tudtam. Vele kezdődött az elmeosztályok sorsának elhordoztatása, az allkoholistákkal, majd jöttek a füvesek, fertelmesek,leszbik és buzik, az Időjelek és a Hunnia börtön egyházainak emelésével. Babi népe szintén az Időjelekben szerepel, a szemeim dudorát felül helyettük kaptam valamikor a hetvenes évek végén.

Megromlott a kapcsolatom a vőmmel, 1998 óta hallgattam arról, hogy honnan ered, tűrtem a hisztijeit, a kinevetéseit akkor, amikor kommunikációs bénításon mentem keresztül az értelmiség legyőzők miatt. Zöld szemeket kapott, mint amilyenek nekem voltak, kislányként védve, oltalmazva nőtt fel folytatva az én emberi életemet, míg én szenvedtem, éheztem heyette és társai helyett. Azután következtek a cigányság, elmeosztályok cigisei és kávésai a kávéfőzőim szelepjeinek hetente történő kiégésével Szelep kezdetével, az egészségügyi reformjukkal együtt, én lettem a koldusa a városnak havi tízezer forint szociális járadékból. Még embert úgy nem aláztak meg, ahogyan engem. Koldulásból éltem, még a kanálisok népeit is rajtam tisztították. Átcserélték véglegesen az életünket, a családunkat kihalatták. méhembe is kaptam valamit, ami egyre nő benne 1995 óta. Simon Ilona bolond lánya és a Puskák és galambokra átírt kutyás történelme miatt az orvosok csapásainak már a gyerek amúgy is tönkre volt téve, s már írtam, hogy az egészségügy elvette tőlem a gyerekeimet, akik az erkölcstelen csapásaik miatt engem nem néztek semmibe 1986 óta fokozatosan.

Egész Szirmabesenyő sorsát megváltották ember áldozással, amit kezdtek a férjhez adásomkor csapásaik ismétlésével, a Kalinákat már a nyolcvanas évek végén kihozták onnan, erkölcstelenségeik miatt is én lettem a felelős. Borsod és Vas megye lett berendezve a kerékbetöréshez a forgószelek végrehajtásához.

Mindenkim meghalt gyorsan egymás után, aki szeretett engem.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Kohut Katalin: Csak tengek-lengek
  2012-05-20 17:46:52, vasárnap
 
  Tengek-lengek

Csak tengek-lengek a száraz paneldoboz falai között
kedvtelenül, tetszhalottan, várva a felébredésre,
vagy a végleges megsemmisülésre? Szívem betonba öltözött,
ha hagynám, talán képes lenne végleges feledésre,
vagy arra, hogy egy szerető lény lelkét összetörje.
Nem, ezt nem engedhetem, bármennyire nehéz is életem,
vissza nem adhatom, mit kaptam, talán lesz koldus-helye
szeretetre szomjazónak, egyszeri életű emberi végzetem
lehetetlen, ellenkezik a föld örök-törvényeinek rendjével.
Hiába-tollal - hiába - írták rólam a lelküket eladók.
Senki sem segíthet, sárkányok erejével, fertelmesekkel
megvívni értem ki fog? Már elpöröltek égtől, földtől,koroktól,
minden kardvillanástól, nem érthette senki, mi történt velem,
miért sírással, borzadással változik a nép bűnből, kórtól,
s sehonnan sem jött néma hívásomra felelet. Reménykedem,
ez éltet, bár napjaim fájdalomban, könny nélkül telnek,
az utolsó szó jogán néha vádolom az érthetetlen tömeget.
Harmóniámon konc rágódik, irigység miatt torzult el testem,
hangom zenéjét hallgatni sem bírták, ők lettek a híresek.
Várom a halált, de elfut előlem, nyomorult én lettem,
s míg túlélik az embereket, sötétek közt tengek-lengek.


2012. május 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Miskolci Új Hírnök újságírói áldozása
  2012-05-20 12:43:20, vasárnap
 
  Új Hírnök újságíróinak áldozása

1989-ben alapították az Új Hírnököt Miskolcon, mely főleg az alja rétegek sorsával,
valamint az egészségügyi csapások, pszichiátriai esetek megmentésével foglalkozott.

A főszerkesztő F. István halak úr már Gina Lolobrigida egykori atlantiszi aranyhalakként
született kezdetével megmentett volt az én életem megáldozásával.

O. B. Erika mellett 1998-ban haladtam el, s teljesen kiszáradt a szám, majdnem elájultam.
Neki akkor jött el a végzete, megmentették, én kaptam meg a csapásait.

H. Mariann sátánista tudománnyal foglalkozott, mint minden Marianna a médiával együtt megmentésre
került, most tüntették ki, mint ember áldozással túlélőt. 1995-ben teljes árnyékvilág begyűjtés volt
a Tatárdombon, akkor hajtotta végre a börtön a menhellyel a sorsát.

P. László a Hunnia elmeosztály tagja, valamennyi Hunnia régi megyar filmet ismételtek, mióta közölte velem
az egyik filmbeli részletet 1998-ban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfelejtette újra fiókba zárni a sötét őket
  2012-05-19 07:48:06, szombat
 
 


Tegyük fel, hogy egykor minden mesekönyvnek, regénynek az írói teremtői vénával rendelkezők létrehozták teremtett lényeiket a földön, s a sötétség külön teremtett lényekkel végtelen hosszabbítást rendez, bár nem fenyegeti semmilyen veszély teremtményeit.

Karcsán, vagy Pácinban lehetett egykor a Csipkerózsika központja, aki százéves álmát aludta, a Visszhang legalábbis erről a meséről is szól, bár úgy írták át a forgatókönyvet, hogy mikor megjön az Eltévedt Herceg, véletlenül egy kiábrándító munkahelyre, a fonodába megy, s ott megdöbbenten figyeli a cigarettázó, fogatlan lányokat, s szótlanul megy el, mert soha nem találja meg Csipkerózsikát.

Ezen meséknek a helyszínei lassan feledésbe merülnek, mint a pókhálóval beszőtt régi szökőkutak. Képzeljük el, hogy ilyen megfontolásból maradtak fenn az egykori királyságok is, mintha meséskönyvekből léptek volna elő.

Mikor kicsi voltam, nem szerettem meséket olvasni, különösen nem megszemélyesítetteket. Az egyik meséskönyvnél megborzongtam, mert az egyik rajzon egy komódra helyezve gyönyörű hajas baba ült, s a kihúzott fiókból kidülledt szemű fickó nézett a szoknyája alá. Fiatalasszony koromban egyszer megkergettek az utcán, ugyanilyen kidülledt szemű férfi üldözött kocsival, s úgy éreztem, hogy gyermekkori félelmem beigazolódott, mintha létbe léptek volna a meséskönyv szereplői.

Képzeljük el, ahogyan a könyvekből ismét dúl az amerikai polgárháború, a bur csata, ismétlődnek az indián történetek, melyeket filmekben is feldolgoztak, kilépked a történelmi könyv-sorozatokból Lenin egyforma szocialista népe valamennyien elvhű katonákként, ugyanakkor felébresztik az egyiptomi sumer világot, a hellenizmussal és valamennyi kor képviselőjével együtt, a Biblia régi korainak képviselőivel, harcosaival, csapásaival. Micsoda káosz a földön, micsoda vérengzés és kegyetlenség ennyiféle teremtett lény között, akik ragaszkodnak elviekben ahhoz, amiért megalkották őket. Se szeri, se száma a hamis prófétáknak, a túlvilági boldogságot ígérő mennyei teremtőknek. Természetesen megváltók is vannak, messiás és bárány is, csemete is pontosan abban a sorrendben, ahogyan az Ószövetségben egykor megírták, minden bibliai népnek saját Jézusát létrehozzák, majd ezeket megmentik, s még a Pegazus fehér lovának forgatókönyvét is átírják fertelmeskedőre, megbotránkoztatóra. Képzeljük el azt a kort, amikor a Golgotára az ember kerül, mint akiben nincs se eredendő, sem másféle bűn, nem rendelkezik karmikus múlttal és nincs jövője, egyszeri és megismételhetetlen. A sötétség népei az embert hibáztatják torzulásaik, hozott bűnük, tökéletlenségeik miatt, rá vetik sorsukat.

Képzeljük el, amikor a teremtett világ képviselője megtudja, honnan ered és eldönti, hogy túléli a látható világ mindenkori embereit, vagyis emberhez méltó életet akar élni, s az embereket dönti nyomorba maga helyett. Lényegében egy paradox helyzet áll elő, mert ezzel temetik az embereket, kiírják őket a föld történetéből, akiknek nincs védelmük, mert nem teremtettek, vagyis senki sem segít rajtuk.

Tegyük fel, hogy a sötétség által állt elő a világ minden karmikus bűnnel rendelkező népe, akiknek már oly' mindegy, mennyi bűn nyomja lelküket, mert a sötétségtől feljebb úgy sem kerülhetnek holtuk után sem, s ezek is a túlvilági életről, a szeretetről prédikálnak, míg mások fertelmeskedésükkel, előítélet legyőzésével botránkoztatják meg egymást.

Toldi Mária még a hosszabbítás kezdetekor énekelte Majláth Júlia dalát: ,,Rövid az élet, ez az élet, arasznyi élet, futnak a percek, vajon melyik mennyit ér? Tengernyi könnyek, egekig nőttek, emberhez méltó sors az enyém..."

E szerint a dal szerint sírásra is képes a teremtett világ, vagyis érzelmek kifejezésére ugyanúgy, mint a történtekből semmit nem értő emberek, vagyis valóban elmondhatják valamennyien magukról, hogy emberek, hiszen emberi külsővel rendelkeznek, ember módra házasodnak, gondoskodnak utódnemzésről és közben élik lelkiismeretfurdalás nélkül csodálatossá kiteljesített végzetük helyett örök-életüket. Egyeseket, mint az afrikai óriás szellemlényekkel rendelkező népet hatalmas lélekkel hoztak a világra, egyeseket csontvázakkal teli fával ábrázolnak. Minden teremtett világ azt képes felfogni, amennyit megengednek neki, s csak azt képes beteljesíteni, amit engedélyez teremtőjük, vagyis a háborúnak így soha nem lesz vége, főleg, ha túlélők és végzetüket hosszabbítják.

A nagyok játékszerei a teremtett népek, ennek erőszakosan őket felvilágosító sötétség képviselői vethetnek véget, s mikor felismerik végzetüket, szemet hunynak a gyilkosnak, a bűnözőnek, mert mindegyikben megtalálható a bűn, a túlélés ösztöne erős kötelékké válik a bűnözők és az elképzelt világ túlélői között.

Képzeljük el, hogy a mozivásznon filmszerűen leperegnek egykori történelem filmjeinek képkockái, mint a japán yedi-kor kezdetei, valamennyien megszületnek az utolsó ítéletre, de a túlélő fertelmes karmával bíró sötétség népei végeláthatatlan szappantisztító áriával tisztítja a sötét oldal népeit, így a világ lakói soha nem tudhatják meg, milyen volt az egykori történelem, s nehéz kiválasztania a filmek közül, melyik képvisel valódi történelmi kort, s melyik az, amelyik arra való, hogy megbotránkoztassa, lehúzza erkölcsi mélységébe a földlakókat. Képzeljük el, hogy a bűnöző nép teremtményei úgy védekeznek, hogy támadnak, s teszik ezt büntetlenül ártatlan emberek felé fordulva, hogy jogaikat, egészségügyi ellátásukat, helyzetüket megtartsák, sorsukat jobbítsák. Nem is büntethetőek, hiszen nem képesek felfogni tisztán, valójában milyen iszonyatot cselekednek.

Képzeljük el, hogy királyosdit játszanak, királyköszöntősdit bábkirályokkal, s valamennyi korát a hippikorral kezdődő, punkrációval folytatódó kommunizmusnak a rossz erkölcsű karmikus népek könyvekből ismétlik, szinte versengnek azon, kire melyik könyvet vessék ki, ki melyik szerepet vállalja, majd a bábok felismerik magukról, hogy bábok, s mentik őket szerepjátékuk alól, akik elmenekülnek a berendezett színtérről.

A színhely mindig változik, a történet sosem, vallja a Bojtorján sláger, s talán így van, csakhogy a színpadon egy halott teteme lett helyezve, mert olyanok léptek közbe a játék szereplőinek sorsát változtatni, őket megmenteni, akiket nem lehet büntetni, tettükért nem lehet őket felelősségre vonni, fertelmesek és kegyetlenek. A játéknak vége lesz, s valamennyien megmaradnak, mert a túlélés ösztöne működik bennük, létrehozzák a holnap, a jövő népét, s lassan elfelejti a világ, hogy emberek is éltek egykor a földön, valamennyi játékos lenyugszik, sorsát, végzetét megváltoztatva keres magának családalapításhoz partnert, megtalálja hivatását is, amit hozott tehetségével tökéletesen betölt. Az ördögök focisták lesznek, a halálnak a népei lázanganak az ellen, hogy helyhez kössék őket, de munkát végezni továbbra sem hajlandóak. Lecsendesedik a világ, egyszer békét kötnek valamennyien egymással, s a sötétség, mely elfelejtette fiókba zárni könyvből kilépett teremtményeit, gyönyörködik létrehozott torz világában.

2012. május 19.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hány túlélő ember áldozója van az országnak?
  2012-05-17 08:14:18, csütörtök
 
  Gábor Zsazsa óta a szőke buta elme teremtmények emberek támadásával, gondolkozásuk megbénításával lettek túlélők, de 130 éves már az adventista irodalom szerint a jelenlegi "harcos" egyházi és különféle könyvek alapján létrehozott termékenységi népek, okkultisták.

Benkő Dániel rajtam túlélő, de nemcsak ő, hanem az összes rock-zenész, mint rock-szekere a börtön apokalipsziséből, a lírai karámja Kelettel az élen Borsod megyének, a különféle stílusokat megfestő festők, a média teljes egészében, Borsod megye teljes börtön karmás lakosságával, elmeosztályaival a múltnak. A mindenkori politikusokat szintén forgószélből pakolják és rakták össze, pusztai népként indultak a könyvek alapján létrehozott teremtmények, népek sokaságai, így emelkedtek szerte a világon. Nemcsak a magyar beszéd, a csengő énekhang, az ének-zene, a matematikai logika volt gond, hanem minden emberi tulajdonság, amit megszüntettek.

A Rákóczi tér Forgószeleket hajt végre, esernyővel magát védőként került kötetben kiadásra, helyettük hat meg nagyapa 1961-ben. Ki segít a menhely kezéből kimenekülni? Pogányt beállították Kupa politikussal, Papadimitru színésszel, Balázs Fecóval, vagyis minden réteg felelős a Katalin könyvbeli ismétlésekért, ezt is a borsodi cigányság ismételte ezelőtt hét évvel, még a begipszelt kezet is be tudták rendezni, mert Papadimitunak éppen be volt gipszelve a keze. Minden ruhámat irigyeltek, a fekete bőrcipőmet elkunyerálta Lutheránné, akit az unokája boszorkánynak hívott Kiliánban, a szép, csinos ruháimat szétlyuggatták, sárga folt került rájuk. Cipőimet szét kellett osztogatni, mert az elmeosztályoknak a gyógyszerektől dagad a lába és pöffed a teste, tönkre tették a külsőmet teljesen, számomra érthetetlen ok miatt. Már közösen üzemeltetik a szlovákokkal a zeneiskolát is szülőváosomban, ahol a szlovák-magyar szamár istállóban kezdődött életem. Az álmoskönyveimet 1995 óta a menhely nagyhangon ismételte, megmentve az azokban szereplő apokalipszist végrehajtók seregét. A menhely az ország fölött a megmentett médiával együtt, valamennyien túlélték az embereket.

Angliában Erzsébetet szembeállították a tükörrel mondván, te nem vagy ember. Mióta tart ez a túlélése az elmeosztályoknak pontosan és mikor fogják abbahagyni a házasodást, utódok létrehozsát, a fertelmeskedést?

Az elmeosztályok a börtöntől válnak, pedig együtt közvetítenek a médiában, a Rákóczi tér a cigányságtól válik, pedig együtt kerültek létrehozásra megbotránkoztatás miatt.

A világba szétment magyar túlélők száma hatalmas, ha megvizsgálják, hány ember maradt az országban, igen siralmas lesz a jövőkép.

A túlélők

Kijártam minden szerepet
anélkül, hogy tudtam volna,
a túlélők eladták a lelküket,
házasodnak, szaporodnak,
ültetnek maguknak hírnevet...

2012. május 17.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A semmi közepén 1.
  2012-05-14 22:56:34, hétfő
 
  Arany garádicson
felfelé lépkedtem,
senki nem járt előttem,
egyedül nem féltem,
mert a cél világ teteje,
mit hamar elértem,
s álltam a semmi közepén,
hol a széllel beszéltem.
"Mondd, világ hová tűnt el,
hová lettek előlem
az országok, emberek,
egyedül a világ felett
most mihez kezdhetek?"
Azt súgta a szél:
'Ezt kívánta szíved,
el a földről egyre messzebb,
hol nem bánt a tömeg.
Sötétség többé nem zavar,
világosban élhetsz,
örök-fényt te kérted,
burokban így élhetsz.'
Semmi közepén egymagam
óhajtottam, s kértem,
csak még egyszer lássam
hazámat, hol féltem,
az embert, ki sír és nevet,
az állatot, a vétlent,
zöld fenyvest, sziklaormot,
tisztavízű forrást, tengert,
s mindenféle csodáját
ezerarcú természetnek.
Elrejtőzni többé nem fogok,
élhessek a szeretetnek,
kereshessek új barátot,
semmi többé meg nem törhet.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A semmi közepén 2.
  2012-05-14 22:55:07, hétfő
 
  A semmi közepén 2.

Húsz éve talán,
életem derekán
ébredő játszótér
egyszer csak utolért.
Beszélni nem tudtam,
egyre csak tanultam
mozgatni két kezem,
láttatni zöld szemem.
Mi történt én velem,
egyre csak kérdezem,
torkomban nyikorgás,
agyamban csak zsongás?
Túlpörgő gondolat,
felhördült pillanat,
s lelassult gondolat,
végén a film szakadt.
Imáim naponta
szálltak a magosba,
senki sem hallotta,
nőtt család halottja.
Kiáltva mondtam én:
van-e a földtekén
teremtőm, vagy uram,
merre megy most utam?
A semmi közepén
egyedül ülök én,
semmi sincs felettem,
az árny is megretten,
ágán az Isten ül,
a szél csak hegedül,
fülembe azt súgja:
ember vagy, ég tudja,
s a menny sem segíthet,
ember nem teremtett,
segítség nem lehet,
hozd el a Vár-hegyet,
én is majd Rá várjak,
legenda feléledt,
a semmi eltévedt,
húsz évem hiába,
semmiség pusztába'.
Vannak bábkirályok,
a riadt sirályok,
elszállnak majd Délre,
gondolván a télre.
Semmi ágon Isten,
vigasztalóm nincsen.

2012. május 14.




 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 423
  • e Hónap: 3265
  • e Év: 42266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.