Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Koronavírus tünetei magamon
  2020-03-21 20:02:41, szombat
 
  1986-ban Csernobilkor a magyarok királya, sátánként, őskígyóként, világ uraként legyőzött a medve főszerepében Sátoraljaújhely Révész utcai, egyik világapokalipszis berendezéssel bíró utcájában, melyet a miskolci Uniós Bertalan utcai NagyPán okkultista vérfürdős utcájával 1983-ban tettek össze azzal, hogy ők várták a születésemet az összes pusztítójával, melyek hozzájuk vannak rendelve Távol-Keletnek azzal, hogy a cigányságot és egész Ázsiát egyetlen nagy közös áldozással kell Ágnesek szerepében emberré emelni. Születésem óta ez történik, annyira normális ez az ország lakói között, hogyha beszélek arról, hogy milyen elméleteket hajtottak végre nagy közös játékként, rasszistának neveznek engem. Önvédelmet végeznek az emberjogi bizottságai a NagyPán utcának szerte a világban, pedig nem volt ellenségük, már én elméletben megszüntem 2005-ben.

A sátán, mint a fekete magyarság királya ezer éve, amelyik népéből a trianon utáni kis terület, ukránok maradtak meg - a fejemben, nyakamban volt körben, miáltal olyan fuldokló köhögés rázott, hogy nem tudtam mit tenni ellene. Strumának diagnosztizálták a miskolci Izotóp osztályon, ahová három napig jártam kivizsgálásra. A debreceni klinika főorvosa által felírt struma gyógyszert, a Tiranont nem szedtem, mert a betegek elmondása és bemutója szerint olyan mellékhatásai voltak, mely nagyobb károkat okozott volna, amellett, hogy kidülledt a szeme mindegyiknek, mert olyan káros anyagok rakódtak le a szem alá, mely tönkretette a külsőt. Lehet, hogy nem emlékszem pontosan a gyógyszer nevére, régen volt már, s irataim nagy részét tönkre tették, a bizonyítékaival együtt a világtörténelemnek, melyeket főszerepemmel végrehajtottak a világmindenség apokalipsziseként, valamennyi szerepében a többmillió főt számláló világkönyvtárának a sátán népének. 2012 óta a Metothynt írták fel, évekig szedtem, míg új struma főorvoshoz nem kerültem. Ő fél évenként leállítja azzal, hogy mindenáron meg kell műteni, megcsonkítani a mirigyeimet.
Megcsonkította az elmeosztályuk a számat, a méhemet, eldeformálva minden részemet, mérgezve az orvosaival a skizoprenek gyógyszereivel, annak ellenére, hogy én semmit sem tudtam arról, hogy ők mit hajtanak végre egyetlen nagy közös áldozásunkkal.

A fuldokló köhögésemre egyedül a Radipon tabletta vált be, melyet a nyelvem alá tettem és csillapította rövid idő alatt a fulladást. Ezért szüntették meg. Kodein hatóanyaga oszlatja szét a fulladásos gócot. Ezért javaslom mindenkinek a kodeint tartalmazó Erigon szirup beszerzését.

1973 óta az én cigivel való mérgezésemmel szoknak le az Uniós utcai névtár berendezettjei, valamennyi véráldozó, perverz vallásával a világnak a cigiről, abban a hitben, hogy ez az ő saját saját akaraterejüket jelentette. Feketemágia volt, úgy tették le a cigit is, meg véletleneknek köszönhetően, amik úgy történtek, hogy éppen nevükhöz értek, s az áldozásommal emberesedtek a Földön. Hiszen az emberré válás a sátoraljaújhelyi szappantisztító sorozat Mária főszereplője helyetti áldozásommal az egész világra kiterjedt, sátán népe vonul és tisztul emberré nemesedve sorozatokban.

A fényevések és koldulások miatt, melyekkel a barakkosok és a halál reformátusok emelkedtek, hogy ez járt volna nekik anyagcserém tönkre ment, valamint a kétszeres ínyevő baktériumos szájlebontás, fogatlanság miatt. Alig tudok elmenni itthonról rövid időkre, mert állandó fokozott anyagcsere működésem van öt éve már. Májam tönkre ment az alkoholisták, az önveszélyesek és cukorbetegek miatti betegségük és gyógyszereik miatt. Tüdőm tönkrement a romániai halálnép benne történő ugrálása, tüdő leállítások miatt 1992-es kezdettel, a szomszéd sorsának végrehajtása miatt, hogy nekem kell pókot szülnöm sorsaként, ami születésem óta történik már, mint űrpusztító szaporulat miatti támadása a semmiről sem tudó embereknek, nem kapok levegőt 1998-as kínzásom kezdete óta, amióta a világ ismét elindult kirándulgatni, utazgatni, híresek és nevesek lettek az apokaliptikus tagok nemi szervem gyalázásával, mivel ők nemi népekként voltak sátán népeként megalkotva arc és személyiség nélküliként is.

Hát így fedeztem fel magamban a koronavírus tüneteit, mind megvan a láz nélkül. Még soha nem voltam lázas.

Háromszorosan lettem krónikus, rám nézve halálos a járvány. FFP2-es maszkom van, amiről kiderült, hogy nem lehet mosni, el kell dobni pár használat után, pedig nagyon drága volt. Hiába kértem maszkot a körzeti orvosi rendelőből, nem kaptam azzal, hogy nekik is kevés van. Muszáj lenne hordanom, mert így is köhögök, még a végén megtámadnak miatta az utcán, vagy a boltokban, Muszáj lenne, ha kapnék kimosható, vasalható maszkot.

Nem tudom felvenni a versenyt a mini hűtő, kicsi lakás, kevés pénz miatt a felraktározókkal, ezért bosszant, hogy ha főzni akarok, nem látni a boltokban, csak hiányos készletet. Tehát én, aki mindenhonnan kértem eddig segítséget, hogy iszonyatot művelt Magyarország, egyedül vagyok, hátrányban a többiekkel szemben mindenféle tekintetben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 29 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.