Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Iszonyatos és támadnak mindenkit
  2023-11-28 20:49:36, kedd
 
  A hetekben történteket nehéz összefoglalni. Elveszítettem úgy érzem, mindenkit, aki reményeim szerint legalábbis segített valamiben, a maga módján. Egyre erősebb fájdalmaim vannak, mintha körben lennének rajtam a rontások és lelkei a Rákóczi térnek. Tűzenergiákkal van teli a lakás, mindent befolyásol, még az égők is egymás után romlanak el és vibrálnak. Mindenki magamra hagy, felkiáltanak, hogy mi van velük, vagyis megtámad mindenkit a lakásban lévő kísérete az Iker toronynak, Gábor Zsazsa népeként. Fontos megtudnia az egész világnak, hogy iker beállításokkal kezdtek fenyő-angyal történelmet a kurvák helyetti nemi gyalázó sorozatukkal. Laborban vizsgálják a népük vérét, hogy mennyire tisztulnak a gyalázatuktól, ugyanis ők a véráldozók, romániai Jézus idő óta megszülettetett feltámadni akaró népe Hamvas elméleteinek Földanya kezdetével a világ történelmének, ózdiakkal együtt. Itt ők a kommunisták is, mint Nagy Feró népe, Csepregi Éva főszereplésével, ők mészároltak le Földanyaként a Talmud démonjaival 2005-ben Müllerék cigányaival, az összes elmebetegük betegségét ismételve a pszichiáterekkel. Árja áldozók, 88 éve halatják ki a családomat. Megtámadnak mindenkit különféle betegségekkel, orrpolippal, meg támadják az autók kerekeit, állandó pénzkiadást okozva, míg a népük pazarol és tékozol, minden kívánságukat teljesítik.

Elméleteiket nagypán utcájához Szepes Máriáék írták meg Weöres Sándorékkal, megváltási tervével a vérnépnek, egyetlen nagy közös áldozással, egész Ázsiával és a cigánysággal, amiket Orbánék gondoznak, mint Bibó népei.

Belém váj szabályszerűen két oldalról a kínzóm, melleimnél fogva gyalázva megállás nélkül négy éve, csak azt nem értem, mit akar egészségügyi reform, Ízisz-Jézus áldozás végrehajtásán kívül tőlem? Lehet, hogy ez kiabálta Újhelyben váláskor, amelyik genyózott engem 1976 óta a kommunisták kitermelésével, hogy úgyis megszivatlak, genyó, a bírósági udvaron, váláskor. Az egész Talmud iszonyatot művelt Bárány főszerepében Derláné Évájuknak, nemi szerv és az egész test eldeformálásával gyerekkel együtt még az RTL KLub miskolci elmeosztálya deformációi mellett Jáksó állal, meg hasonlóakkal, a Mónika Show születésem óta minket gyilkoló cigányaival együtt Mülleréknek. Tisztulnak Árpa Attilájával a pszcihopatáknak, illetve szentté válnak ők is Müller Péter spriritisztáival.

Voltam új struma orvosnál, aki leírta, hogy rendszertelenül járok rendelésre, mert amióta a doktornő kijelentette, hogy nem mehetek vissza, míg meg nem vagyok műtve, nem voltam rendelésen. Már három éve rászántam magam, bontsák fel a sátán csapását a nyakamban, meg akartak ölni az egészségüggyel. Sokkal egyszerűbb lenne meghalni, mint így lenni, dögökkel és elektromos csapásokkal körben rajtam, tüdőmön és a szívemen, melleimen. Már a vizeletet sem tudom visszatartani, itt járnak éppen a betegségeknél.

A város újságja nem volt egyenes, amelyik Nagy Feró népével 1989 óta hosszabbít, győriek és heverisek kitermelésével, mint kommunisták. Nem értettem a megszégyenítés logikájukat, nem lett volna egyszerűbb levelet írni, hogy ne menjek oda többet? De hát ebből él, mint a többi újság, a botrányokból, meg a nemi gyalázásból, ami a jele is, mármint szopós női száj, a népével.

Fábryékkal a medvének és a magyarok földönkívüli népének közvetítenek a világ meggyalázói és legyőzői.

Jelenleg az Iker torony népe jelenti a szabadságot az egész világon, Uniós központja a nagypán utcának vonultatja őket szerte a világon, az, amelyikhez a kormányuk is tartozik, amelyet nemi gyalázás ismétlése végett tettek fel olaszliszkai forgószél ismétlésével együtt a cigányságukkal.

Hol vagyok már attól, hogy közölték velem, Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, amikor nincsen Magyarország, az ország legyőzését ünneplik velem együtt 1997 óta.

Nem tudok semmi jót mondani, borzalmasan érzem magam szünet nélkül, mert Magyarország az emberiség lemészárlóit jelenti, így ahogyan vannak, közösen ég seregével együtt. Járványtemetőt hoztak létre Sátoraljaújhelyen, még a spanyolnáthája Vas Tiboréknak is idetartozik a miskolciakhoz.
Szoknak le a cigiről 1973-as kezdetével fényevés alatt a mérgezésemnek. Már nem bírom a sárga fogakat és a pénztelenséget, de nekik vér mindenük. Lopnak a lakásból, az összes maszkomat ellopták pár hónapja, még az ajándékokat is. Elemelnek bármit bátran, amire szükségük van, mondván, úgysem tudom bebizonyítani elmebeteggé nyilvánítva az ország helyett, mi történik velem és a lakásban. Szerintem ezért is művelik.

A facebookon pár pontot adnak arra, ha megpróbálom összefoglalni a velem történteket. Ez éppolyan, mint a miskolci Lévai forgószél Észak újságja, amelyik 160 forintot fizetett 1991-ben a legyőzésem Jézusi feszületének versére hangyás korában és idejében a zsidóságnak. De hát itt az embernek ötszáz forint az értéke, ez az ózdi központja is a 666 népének, a világ összes feketemágusi szerepében.


Nagy Anna halál főszereplőjét a reformátusoknak kitüntették, amelyik helyett az állandó piros Holdnál a bibliájájában az RTL Klub skizoprenjeinek rám szállították a bibliai csapásait az egész világnak, tisztítva és emberré nemesítve őket születésem óta a németekkel koalícióban. Hát ezért fizetnek a német Hunnia és nagypán népek Orbánéknak állandóan. A Talmudja a németeknek romániai eredettel Braun Frigyes állandó vörös botoso Jézus főszereplővel református nácikat, démonokat, tisztátalan lelkeket, cigányságot jelent. Orbán lánya Vénusz gyalázó három utóddal van megjelölve, istennőnek képzeli magát véráldozóként a cigányaival, amiket nemesítenek emberré megváltási tervével Mülleréknek Ágnesek főszerepében 66 éve, egészségügyi berendezésük mellett. Nem volt segítség és menekvés, mivel a pszichiátria és Németország utolsó embert mészárolt a világ összes szerepének végrehajtásával Szabó világkönyvtár kezdetével. Nagy Anna helyett a világ-város a lányommal tartatott el,akit meggyaláztak és férjhez adtak, betegségekkel megtámadva. Akivel vezettettek a jelen családja világkönyvtárja szerepei alatt, meg a náci és a kommunista véráldozók kitermelése idején tetteik folyamatosan történő végrehajtásával bolt és közlekedés fóbiával.

Koncerteznek a Hunnia elme szereplői, akár Mary Zsuzsa angyalja Magyarországnak, amelyik tort ült a tivornyásokkal, rendetlenek helyetti mindent összezúzó sorozata mellett a miskolci elmeosztályuknak. Még az is gondot jelentett, hogy pecsétesen ettek, minden miatt kivégzés járt az embereknek szív sorozata mellett kőszív véggel az egykori angyaloknak.

Megkérdezték tegnap pár undormányosan vigyorgó szereplőt a titokról és mellébeszélnek, hallgatnak valamennyien,mint szabadságharcosai a földet ért vándorlóknak, a világ mészárosaiként. Utolsókként hoztak minket legyőzve valamikor ember formában megszületni, ahogyan tették az angyalokkal, istenekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-város Miskolc és gyalázata médiájával
  2023-11-20 21:17:51, hétfő
 
  Már elmondtam 66 év után a Hunnia elme által berendezett pszichiáternek, hogy hatalmas fájdalmaim vannak, a szívemen és a tüdőmön, körben rajtam és olyan,mintha tűzben égnék. A saját paranoid skizopreniájuk diagnózisa mellé találtak újat a nagy közös áldozásukra, azzal a kiegészítéssel, hogy suicid hajlam nélkül. Már megtisztult az egész világegyetem, bűneit Müller Péterék elhordoztatták a Főnix utcanépével Csepregi Éva főszerepében Ágneseikkel együtt, a világ összes szerepe négyszeres végrehajtása mellett Németország és a miskolci elmeosztály és egészségügye által a Hunniának.

Tehát van diagnózisa azoknak, akiket Miskolc városa megtámad és lemészárol világkönyvtárnyi kivégző feketemágus népével,pokol népeivel, amik mészárolnak minket véglges felszámolása végett a világnak, utolsókként mindegyikünket, amit ünnepelnek közösen 1997. óta.

A 24.hu a profilomat is letiltotta, mert leírtam, hogy hosszabbít szocializmust globális világtestvériségként Gulyás Márton, amelyik nemtetszését fejezte ki, amikor egyik riportjában a szőkékről beszéltek, hogy ez szerinte emberjogi kérdés. Vagyis az, hogy 88 éve a nácijai Magyarországnak a cigánysággal meggyaláztak mindenkit Gábor Zsazsáék kezdetével, meg lebombázták a fejüket, mert a szőkéik a Talmudból nem tudnak rendesen gondolkodni. Másik oka a letiltásomnak az volt, hogy leírtam, hogy Jakubcsek Gabriella nemi gyalázásból lett multimilliárdos. A miskolci Vándor Sándor utcai kirendeltség az egészségügyükkel gyalázott meg miatta azzal a mondattal, hogy nekem mindig férfira van szükségem. Pálffy Gyula népe.

Mivel én vagyok a kollektív elmebeteg a világkönyvtárja szereplői helyett a miskolci elmeosztálynak, szégyelli a kommunista, hogy én írok a városi újságjába, leközöl minden sértést, mint most azt, hogy a város tagjai nevetnek rajtam, vénasszonynak nevezve, mivel végtelen kivégzést és hosszabbítást hajtottak végre, örökkévaló gyalázásával az Iker tornyos Ágnes főszereplőjük népének. Amelyik helyett valamit kaptam a méhembe 1995-ben a mentőben. Hát ebből él, belőlem, mint az egész világ, szappantisztító sorozataival tisztulva a megmentett Kolcza Mária főszereplőjének Romániának. Őt érzékenyítették családjával, meg minden pulyaszeplősítőjét az országnak, bányászok kezdetével.

Kitámadtak, amit a főszerkesztő kiemelt, hogy idiótának neveztek engem, hogy én apokalipszisről, meg nagypán népéről, meg világkönyvtárról, Hunnia börtönről, miskolci elmeosztályról írok, biztosan valamilyen érintettség végett. Hát igen, öreg vagyok már, Csernobilkor elkezdődött az öregedésem. Legyőzött a sátán a Zöld-sárga dala alapján a sátán utcanépének Nyomorultak együttes kezdetükkel, a kommunista Nagy Feró Katalinként kiválaszatott összes Ferenccel együtt kommunkta főszereplője, Mészáros Kata helyett, a rózsakeresztes rend Moldován Nóra főszereplője miatt, a Rákóczi tere Miskolc városának ismételni anyám és az ő anyja sorsát, Cilikés történelem kezdetével, kétszeres vasfüggöny népének kitermelésével bolt és közlekedés fóbiámmal, miskolci elmeosztály berendezésében, ugyanis ők tették fel Lévai-Orbán párost fertelmet művelni.

A HVG-nek leírtam, hogy mi is történt valójában, belinkeltem Weöresék elméleteit, amiket végrehajtott az Iker torony népe, hagytak sértegetni, letörölték a hozzászólásomat, de alatta hagyták a sértéseket. Most már együtt építenek globális birodalmat a 24.hu-val és Müller atv-jével, Jézus elméletével a Hit gyülekezetének, szent szellem földöntúli hatalmával, spiritizmusával Mülleréknek, amiért minden Farkasuk, Kecskésük miatt szabályszerú vérengzést rendeztek, kitermelve a patológiákat Babylonként Hamvas elméletei alapján.

Rám nem volt szükség, a Vörös Oroszlán árjaként számolva fel a családomat református kakas kezdete óta, ezért égették el mindenemet, ami az egykori történelmi korokat jelentette, az összes megjelent írással, az apokalipszis álmoskönyvével együtt. Ikarusz színnel kezdtek hellenizmust születésem előtt, angyal áldozásával apának, majd az első feleségétől született fiának, Gyurinak Heilig Gábor sorsaként. 2005-ben végleg végeztek ki, de utána is folytatták a Bertalan utca betegségeivel, deformációival, tettei, szerepei végrehajtásával végtelen hosszabbítás végett.

Elnézést kérek mindenkitől, akiben azt a reményt keltettem hat éve öntudatlan állapotban, hogy valamiféle segítség érkezett, mert ismét iszonyatos fájdalmak között élek. Borsod, a világapokalipszis központja szétment az egész világba. Atlantiszba akarnak feltámadni, atlantiszi csarnokokat építenek a pokolnépei atlantiszi feszület főszerepemmel Gina Lolobrigida helyett, aranykorra készülve, abba az időbe, amikor az emberek nyugodtan éltek a Földön.

Müller Péter Sziámi, a döglégy, mint pöcegödör népének vezére hallgaltásra intette az országát és alattvalóit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Az ember egyszerű
  2023-11-10 20:57:41, péntek
 
  Kohut Katalin: Az ember egyszerű
Akrosztichon

A világ a külsőre figyel,
Z ajongva sok terhet cipel,

E gészen meghajol súlyától,
M égsem érti néha magától,
B átor, aki egyszerűen él,
E lkerüli a viharos szél,
R abságban is folyton csak remél,

E gyetlen sallang sem illeti,
Gy ökere az örök emberi,
Sz eretet, tisztelet jár vele,
E lkíséri törvényül őre,
R emek társa a szív-szerénység,
Ű rkék tiszta lélek-nemesség.

2023. november 10.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2023.10 2023. November 2023.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 716
  • e Hét: 8189
  • e Hónap: 14430
  • e Év: 66696
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.