Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 127 
Medveczky Ilona csúfolása vastrágya elme médiájával
  2014-03-31 21:27:58, hétfő
 
  Medveczky Ilona elmeosztálya a miskolci II-es elmeosztály budhista hippi vezetővel, amelyik már meghalt születése pillanata óta embereket gyilkol. Bemutatja a média, hogy helyettem jár támasszal, értelmiségként össze lett zúzva a végig határozatlan atlantiszi halakként engem gyilkoló elmeosztálya szórakoztató műsoraiban és ez Medveczky Ilona borsodi elmeosztályának majdnem hetven éve természetes, hogy mai napig engem gyilkolnak helyetti, mint gondolkozás nélküliként létrehozott egyik szőke helyett.

Az egész ország és a világban szétszórt magyar nevűek magyarok ellenes csapások, vastrágya kommunisták és vastrágya vallásokat létrehozók. Magyarország megáldozta az embereket, Omegás, Metros szerb zsidók kezdetével Lendvai Ildikóval, Illés összes dala kislányosította a pusztítókat, mai napig tart a borsodi Rákóczi téri nyomorultak gyilkossága, ide költözése a világ könyvtár végrehajtása után a vasaknak rajtam, most Ford autóval jött ide az új lakó a megmentett Gondolatok a könyvtárban Visnyei László börtön képviselet helyett, mivel a nyomorultak 1967. óta emelkednek emberek gyilkosságával.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Fekete vonat
  2014-03-31 20:28:39, hétfő
 
 
Fenyves erdők között
él a vastrágya nép,
fekete vonatként
nem a múltba lép.
Fenyő itt én voltam,
állandóan daloltam,
rengeteg merénylet után
végleg elnémultam.
Szív ellenes merénylet
a vastrágya énekeseké,
így mulat a bitang,
az ember lett a múlté.
Szálljon a tiszta hang
zord fenyvesek fölött,
zengjen átok tettük,
az egész világban ősök,
börtön védettségben
fekete vastrágya legyőzött.
Minden szerep voltam én,
az árnyékok tort ültek,
unokáik büszkén nézik
a túlélő feketéket.

2014. március 31.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Csernus Imre saját könyvét ismételte Atlantiszi Halak
  2014-03-31 11:13:26, hétfő
 
  Csernus Imre a zsidó újhelyi kezdet istállós beredezőkkel és a Bizottság avantgarde Kokos beállítása szerinti cigányok helyetti férjhez adóim népéből jelenleg Miskolc városában futtatja magát a Rákóczi téri korláti központjában a 666-nak, drága rendeléseiből milliárdos ember gyilkosként pszichiáterré téve Halakként ember áldozással. A zsidók ezért tiltották meg, hogy nem szabad róluk beszélni, 56 éve tart Metros kezdettel az ember gyilkosságuk, nem bírták elviselni az embereket és a tehetségüket, szépségüket. Bertalan utcai Pszichografológiához tartozik, a zsidók berendezéséhez érve tették a Zöld Médiába. Mint minden Imrének, neki is védelme és kísérete van. Könyvét végrehajtotta az elmeosztálya, onnan van.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rózsaszín bombázók Interpop 666 Zoltán Erikával
  2014-03-31 02:13:09, hétfő
 
  Hiába mutatta be Zoltán Erika férje pár éve a médiában, hogy a felesége népe embergyilkos, elváltak, de semmi sem történt, még ezután ment Szilvásváradra a Zöld Medeia bennem növő nagyanyám gyilkosa és megvakiítója inzulinos cukorbetegséggel, amit az egészségügy ismételt Balázsnéval és az önkormányzat dolgozóival, akik nevetve készítettek fotót rólam, anyám sorsának ismétlőivel, akit a szőkék miatt támadtak meg folyamatosan, Merlin Moonre helyett is, ezt ismételte rajta Zoltán Erika médiája valamennyi szőke sorsát és szerepét végrehajtva.

A leértékelt áruk közül a Kexes magyar leányka még nincsen meg zöld-sárgában, aki helyett engem a kommunisták legyilkoltak ördögi felvonulással 1971-ben, majd elköltözött Ausztráliába Országszky pokol angyala, Urbán Anikó sátánista volt férje. Urbán ide van berendezve magyar és ember gyilkosként.

A rózsaszín bombázók a rózsaszín leértékelt árus zöld-sárga kabáthoz vett kesztyűből lettek 1986-os kezdetükkel a Balatonon Zoltán Erika kóchajú nyomorultjával együtt a Bertalan utcának a börtönből, onnantól hozta az életét, mint amit ki kellett árulni, mint japán gésát, ő volt helyettük Aranyhálóként beállítva.

Még gyereket is szült, felkiáltva a médiájával, hogy az orvosok tönkre tették, felpuffasztották a Zöldl medeia testbe hatolva gyilkoló nemi csapását, amelyik tisztességet kapott, azóta futtatja magát Borsod megyéjével.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1989. Miskolc politikája milliókat osztogat a börtön elmének
  2014-03-30 20:16:28, vasárnap
 
  1989-ben folytatódott a két utcai ember gyilkossága Borsodnak, mint Magyarország ellenes csapásoknak, világ négy égtájának berendezőivel, amit a skizopren refren a börtönnel ismételt az összes könyvével és világrészével az árnyékoknak azzal, hogy az árnyékok puffadnak 18 éve folyamatosan, addig születésemtől ment végig a könyvein az 1956-osoknak Göncz Árpádékkal. Mint írtam, nemcsak a Polgár Judit sakkozói tartoznak a Bertalan utcai Pszichografológiához, hanem Göncz Árpád is ha én egyszer kinyitom a számat mondatával a valdenseknek amerikai központból értelmiség legyőzőként beáztatva hozzáérve.

Az elmeosztályok álltak fel, mint ismeretes a miskociakkal rendszerváltás címen, ember gyilkosság történt a Zöld Média a Pszichografológiai szörnyek Rákóczi tere részéről születésem óta, előzőleg, mint ismert a magyarokat támadta meg Borsod megye az itt berendezett országokkal és világrészekkel, mint Egyiptommal, Kínával, oroszokkal, németekkel, svábokkal, beduinokkal, boszorkányokkal, lincselő Rákóczi térrel, 666 korláti cigánytelepével, menhelyiekkel, végtelen a listájuk a Kovács nácikkal együtt.

A börtön taxisblokádot alakított ki az elmebetegek ellen, mivel ember gyilkosság volt, a vasfüggönyösök Táncdalfesztivállal velem jártak körben az egész világon vastrágya történelmükkel, a magyarok börtön fogságban voltak, senki sem volt, aki segítsen a pszichografológiai szörnyek ellen és az egész sivatag ellen, amivel kezdtek születésemkor a náci népével ismétlésben Jézusként zöld szemmel, valamennyi zsidójával a régmúltnak, mint Bodrogi Gyula Talmudjával, kapott csapásaikkal születésem óta, hosszabbításukkal a Rákóczi térnek hárommal is hoztak engem ide Sátánnal a nyakamban, amelyik a börtönt jelenti.

Jó lenne visszadni az anyám lett idegbeteg Gyurcsánynak és a munkáspárti elmeosztálynak, Thürmernek, amelyik Kohut István támadóinak népét jelenti, meg a vastrágya Vörös Oroszlán romániai egyházainak keresztény demokrataként, Orbán Viktor vastrágya börtön képviselőjének Romániából a pénzeket, amiket választás címen felvettek és hívni segítséget máshonnan, rajtam nem lehet segíteni, sem az embereket feltámasztani, Ágnesek és minden szőke helyetti kivégzés alatt állok, már olyan vagyok, mint anyám anyja, akiben a Bestia és a Zöld média együtt volt, egy mázsás lett és kiabálta, hogy apa a cigány, a népe jelenti a 666 cigánytelepét, ez van a média mögött, amiket ki kell dobni onnan, visszavinni az elmeosztályaira egykori Romániának, India csapásait jelentik depressziósan, ahogyan meg volt írva, a halálszülöttnek nincsen életkedve elméletben.

Jó lenne elszámoltatni az elmeosztályt, mielőtt elköltik a pénzüket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Megkísértés elmaradt
  2014-03-30 20:03:17, vasárnap
 
 
XX.századi győzelem

Ha ember vagy,
mondd a Zöld Médiának,
távozzon el belőled!
Parancsolj a Főnix
kommunistáinak,
egyházainak!
Állj ellen a cerberusnak,
pondrós féreg Adyval!
Ha ember vagy, győzd
le a börtönödet,
számold fel az ezeréves
szerepjátékosokat!
Neked adom a világot,
felviszlek a legmagasabb csúcsra,
ha legyőzöd a
Szörnyeteg koporsóját,
a skizopren refrenekkel együtt!
Utána jöhet a szabadság,
az emberhez méltó élet.
Én vagyok az agyad,
a nyakadban tekergek.
Legyőztelek, miután
nem engedtél a hatalmaknak,
enyém lettél Csernobilkor,
nem álltad ki a próbákat.
Ember, azért küzdj
és bízva bízzál!

2014. március 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Borsodi nők boldogsága és szerető családja
  2014-03-30 15:48:09, vasárnap
 
  Mivel Románia Borsod megyei Rákóczi téri főnixes csapásai 130 éve halatják ki és szenvedtetik az embereket, amit mostanra sikerült is végrehajtaniuk a Szörnyeteg férjeikkel, meg a börtönnel, amitől válnak, majd támadják az embereket miattuk, mint jelen helyzetem mutatja születésem óta a Rákóczi tér és Keresztöltés házassága miatti tömeggyalázatát Bodornak és az Ágnes asszonyoknak, sikerült felszámolniuk a pataki és újhelyi embereket. Már a nagynénémet egy bíróhoz üldözték, aki szerepet játszott és nem volt szíve, innen vették a Bíró nevét a börtönnek Bíró Ica szőke börtön ember gyilkossal együtt a Zöld Médiával, Bírót tették meg a börtönből a Király utcáról közös képviselőnek is jellemtelenként. A Bírók különösen jó futnak a rehabilitációs nyugdíjfolyósítóknál, az alkoholistákkal türelme van mindenkinek, kapnak hatalmas rehabilitációs nyugdíjat, miközben dolgoznak és isznak változatlanul. A miskolci nyugdíjfolyósító egyedül engem és az embereket tette nyomorba legyilkolásuk után, mint apát annak idején, a Rákóczi teret, a börtönnel és csapásokat eltartja emberjogi bizottságokkal és rengeteg alapítványával a börtönnek. Saját csapásait jelenti.

1986-ban hallgattam egyszer véletlenül a Petőfi rádiót, de tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. Éppen egy cigány fiú beszélt arról, hogy a pesti egykori Vörös Oroszlános nemesi hölgyet látja el, mert nem ért semmihez, mint elmeosztály csapása. Ide mentek vissza az elmeosztályával a vallási korokkal a lámákkal és lovagokkal nyolcvan évet, beöltözve magyar sújtátos ruhákba Hegedűseivel a Pszichografológiának. A 666 korláti cigányai mentek a kommunista Nagy Karola ember áldozó nemeseit menteni az egész országban az én Annaként való hidegháborús kommunista áldozásommal minden kommunista idő és vallási kor helyett börtön feszületekkel együtt. 18 éve a nyomorultakat ismétlik Szelep és Dávid Mónika Talmud népével, cseremisz pusztítóval, Müllerékkel együtt koldultatva, így ölték meg a római egyházas összes kor végrehajtásakor írásaimmal együtt az öcsémet is az egész média és egészségügy közreműködésével a 666 cigánytelepével Lendvai Ildikó és Kupai Janika, Tas Gyuszika dagogósok kezdetével, Kecskés Emil pszichografológiai elmeszülött folytatásával, mint elméletben nincsenekkel. A nincsenek felszámolták Európát, Németország teljes egésze innen van Borsodból.

Születésem óta arra figyeltem fel, hogy a vasfüggönyös média házasodik, csodálatos ajándékokat ad egymásnak, így mennek külföldre jólétbe lakni, minden országban otthonra találtak Farkas kezdettel, mert mindig velük kezdődik a honfoglalás, az új ország megépítése.

Markovics Erzsébet szőrös lábú volt a zsidók Ktsz-ben, május kosarat kapott, mikor én 15 éves voltam, minden emberellenes leányzót férjhez adtak így. Jöttek a Parabestia népei elvenni őket, mint itt a barzil maffia Branyiczky Mihály lányát elválasztották, míg engem dobáltak közösen mókusrendi kivégzőivel Liptai Médiájának az elmeosztályukkal, para jött elvenni a maffia leányt, tisztességet adva neki, így szaporodik a para utód az egész világon, mivel nemi csapások voltak a hitleri időben is.

Ha nem sikerült a házasság, minket, embereket támadtak meg, majd hozták az újabb udvarlót az idetett menyasszonyi kölcsönzővel berendezve a házasságikat, amiket az Észak-Magyarország folyamatosan közvetített a csecsemő fotókkal együtt, de még mindig támadtak, mert nem voltak emberi formájúak. Ezért rendezték be Pogánynét és Paviásnéval tisztították a perecesi Rákóczi teret a lányom tönkre tevésével az Imre börtön könyveit végrehajtva rajtunk. A Királyok a jövőt jelentik a börtönből, Ketten a kertben Kelet könyv vasfüggönyös főszereplőiként.

A tik sem vagytok magyarok vas-magyarországi megmentők Müller menhelyével a 666 központnak Izraellel együtt népei a falvakból vannak kitermelve, annyi május kosarat kaptak a primitív baszd meg kötőjellel beszélő lányok a börtön képviselőitől, hogy ez egy igazi hölgynek, amik nem tudtak férjhez menni, mert magasabbrendűbbek voltak, hatalmas fájdalamat okozott.
Utánam 1985-ös válásom óta járt a termékenységi nép csókolózva, mint börtön gyilkosai a zsidóknak, nekem összerándult a szívem őket látva, hogy az én kezemet nem fogja meg senki, pillantásom szomorúvá vált.

A borsodi börtön és Rákóczi tér születésem óta mulatozik, táncol, színházba jár, az élete főnyeremény, hatalmas nyugdíjával, amit ösztogatnak a csapásoknak kommunizmust végrehajtókkal együtt, mint elmeszülötteknek, engem küldve maguk helyett a legnagyobb nyomorba nyomorultként, amit 1998. óta a Rákóczi tere Katona Klárinak a börtönnel kezdett ismételni, koldultatva.

Nem volt az elég, hogy az embereknek nem volt társuk, mesterséges kihalatása volt ez az elmeosztály és börtön orvosainak tüdőkórház kezdetével támadva a szívből énekelőkre a főnix apokalipszise helyett, azokat az árnyékokat kellett volna kivégezni, mielőtt a Vörös Oroszlánt elkezdtek kommunizmussal egymás után minden korával büntetlenül, még a műanyag kommunista leninista punkokat sem büntették meg, nyaralnak nagy házakban, befejezték a gyilkosságikat. A miskolciak azért is hoztak ide, mert sok volt a dögök elleni nemi erőszak, amit megírtak a forgószeles két utcán járó Észak-Magyarországban 1986-ban, hogy tizen erőszakoltak meg egyetlen alkoholistát, akivel együtt ittak a kocsmákban, meg ugráltak ki a dögök a Katowice tetejéről, a harmadik ok volt, hogy a kommunista elmeosztályt megtámadták a fekete reikisek, vér folyt még a csapból is.

Erre írta a pszichografológiai világ felszámolója, Horváth Gyula német pszichografológiai kitüntetett börtön cigány látnok, hogy hal ez a város, jöttek a felmentők nemi csapásként az egész országból, mint autista ember támadókat menteni.

Engem a Zöld Medeia az ortodox és szakállas zsidóival Lendvai Ildikó debreceni kezdet kőszegi végrehajtással adott férjhez a cigányok helyett, már így emelték őket, mert uruk volt a sziklaiaknak tizenévesen, így kerültek a kastélyba a Kukó cigányok maffiaként, csak néztem a gyereket, mert szerintük kék szemű gyereknek kellett volna születni egy német eredetűnél, de az apjára hasonlított, akit Bródy hasonmásként hoztak hazudósként mr. Alkohol dala alapján Koncz elmeosztályának hozzám hazugságokkal, majd kezdték a Bertalan utcai Máté nyanyázást szirmabesenyő Gabik fogcsonkításával az összes reformátussal és sötétkapus dögjeikkel, utána már Pici kezdet után genyó lettem a szomszédot emelve szőke feleséggel, aki helyett még kerékpárra sem tudtam ülni, olyan csapást kaptam a fejembe, mint Horváth szemész doktornő helyett kávét kell innom, az agyam nem kap vért, olyan csapásokat kaptam a nyaki érre, mely az agyamba fut, mert neki dudorja volt a nyakán az újhelyi üzemorvossal együtt, amelyik már meghalt, minden orvos miatt a börtön támadott, mert sajátjai, azok is, amik külföldre mentek a börtönnel, ott kezdik majd előlről a csapásaikat, mint Magyarország felszámolóit jelentik. Untener Elvira helyett kaptam 1984-ben az első nyaki csapást, mely hatalmas fájdalommal járt.

A gyereket az iderendezett és felszámolt házasság közvetítőben a börtön adta férjhez a Rákóczi térrel, Dávid Mónika népével, ezzel végleg meggyalázta a családot. Bátyámat a Kereszöltés pusztítója miatt a Rákóczi tér halatta ki, tőlük van az összes gyerek, Pázsitra tették a sógornőmmel, aki belőlem vált emberré.

Nem vagyok fajgyűlölő, ember voltam, lettem volna, nem szerepjátékos, nem ezeréves világ berendező, nem börtön könyvvel rendelkező csapás, nem apokaliptikus csapás, ember érző és zenei szívvel, akinek a szíve egy csúnya szótól is összerezzen, nem való a fekete világba.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország Kovács kitüntettje a Bertalannak - Mu
  2014-03-30 11:48:44, vasárnap
 
  Kovács a Bertalan utcai vasfüggönyös egri leánykája volt az esernyővel magát védő Hevesi Tamásnak, Zsírossal, mint csíkos vázájával a Révész utcai börtönnek, amivel engem megtámadtak 1986-ban Csernobilkor együtt a zsidók kígyójával, mint Sátánjával, Hantos Ági anyjának egyiptomi pondrós állatával, mely belém jött, ugyanakkor a főnixes Dévényi Erzsébet és róka szabadköműves Moldován Nóra kisfiús nemi betanító sorsát kezdték el Kis Ferencekkel a börtönből, madárjaival a kommunista erdőnek, mint Kállai Tiborral, Hogy a Mária ádámcsutkás fiával Hrabovszkyval, Szalóczival, a rendőrség és a kommunisták közös Szabó ezer éves szerepjátékosok ember gyilkosságában a Szabó István párttitkárjával az egész megyének a 666 korláti központból.

Németország annak ellenére kitüntette Kovács Katit, hogy a vasfüggönyt még 1995-ben is tartotta a mindenkori politikusokkal, mint vasakkal egri Táncdalfesztivállal. Németország megáldozta a német és magyar embereket.

A muzulmán a Pszichografológiai Mu betűből jött létre Szerbia ellenes csapásként, szerbia világ ellenes az ortodoxokkal, amit a Bizottság állított be avangardeként, engem férjhez adtak református paraszthoz a szakállas zsidókkal, kukó cigányként, vagyis végig cigányságot emeltek Magyarország ellenes csapásként Metro kezdetével az egyházaiknak orosz főpapjukkal együtt.

Kovács Kati para megöregedett a Parabrutális román csapásként, hangja rozsdafazék volt, ezért választották ki, mivel csak a szívből énekelőket támadták meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Révész Sándor, Babylon Omega, hegedűs cigányok 1986.
  2014-03-30 07:43:58, vasárnap
 
  1986-ban vettem meg az Omega Babylon nagylemezét a pataki Bodrog áruházban, de még soha nem hallgattam meg. Ekkor vettem ott egy bordó bőrnadrágot, ami az egyik szereplőé volt, mint a fekete bőrdzseki farmerrel, amit én csak boltba járni vettem fel addig a miskolci iskolákban, ahol a parasztok kosztümökben voltak, vasasként, kiöltözve a kezdet Metro építőkkel Harsányiné Lőrincz Gabriella Mondd mit érlel annak a sorsa vers képviselője. Én szégyenkeztem az albérlőm használt műbőr dzsekijében, aki vonatvezetője volt a pályafenntartásnak és nem fizette a költségeket, Evrika mosógépe is rám maradt, ez a miskolci II-es Idegosztály tatárdombi börtön újságosáé lett, azóta hajtják végre a sorsát a börtön férjének életével együtt. Neki már levágták a lábát, mert cukros, 1986. óta gyilkol az idegosztály a börtönnel.

Babylon a vasfüggönyösöket jelenti a korláti 666 központból az Omegás Benkő Lajos nevével kezdettel, Debreczenivel, mint Debrecen összepároztatójával, falvak kitermelőjével, Mihállyal, mint Mihály arkangyalával a börtönnek két keresztnevesekkel, mindet ember áldozással termelték ki, a kiválasztottak vannak minden fontosabb helyen túlélőként jelenleg a börtönből, Kóbor János Talmudos denevérrel, Jánosként ember gyilkosságból. Most színt vallot, hogy bűnt jelent, ha valaki szeret énekelni, vagyis a népe gyilkolta le a szívből éneklőket.

Révész Sándor patkány külsővel a börtönből került megmentésre ugyanekkor, mert visszavonult Szepes Mária elméletei alatt remeteségbe, elmúlni, ugyanis fekete árnyékformája van, mint a többinek, ők csak elmúlnak.
Somot valóban a 666 központja tette tönkre, meg az, engem tettek meg láma indiai cigánytelepével a kommunista Vörös Oroszlános egyik elméletének Nagy Karola Mimóza hasi érgörcsben meghalt életének végrehajtójának Erdős Anna helyett Kataként, Kata gyümölcsei alapján rendezték be ellenem a Kata kocsmát Mészáros néven skizopren refrenekkel.

Az összes hegedűs cigány itt lett létrehozva, 1986. óta a 666 korláti néppel ismételnek, mind az Időjelek ceruzarajzból lett testenyészetei, beleértve a világsztárokat, atlantiszi Jónás halakkal együtt. Mind ember gyilkos, rasszizmustól függetlenül.

Furcsa lehet a cigányságnak, hogy míg végig megmentették a kommunista szereplőket emberek megtámadásával, addig a Rákóczi tér és a kommunisták nem tartanak rájuk igényt, sem az Okos Katis hosszabbítása annak a Ménesinek, akit idehoztak a Bodor Keresztöltés felmentéséhez a Rákóczi téri tisztulókhoz 1971-es sógornőm emberré tétele folytatásával, mivel hetven éve jár körbe a Pszichografológia a Rákóczi térrel. Meg kell mondani, hogy amíg az Egri csillagokat folyamatosan ismételték, törökök cigányok lettek, akár Egyiptom, aminek a képviselete itt van magyarok és emberek gyilkosaként. Csak cigányok maradnak ott, ahol a reformátusok megszüntetik a lakosokat, de most a börtön cigányok embereket gyilkoltak, mai napig rajtam vannak körben Oláh Ibolya izraeli csapásai, mint a börtön Varga határlezárói Őrház Patikájukkal, amit bezártak Szerb történelem végrehajtása után Zorán kezdetével a pulyaszeplősítőknek, helyette való gyilkosságommal, unokabátyám megölésével, mint miskolci túsznak.

Még a 666 utcájában kaptam meg Rutkay Édes mosoháját és az Édes kis szörnyem, szeretlek szörnyen ET kislemezét, ezeket soha nem tudtam meghallgatni, a másik oldalán nem tudom mi volt a kislemeznek, ezek is kommunista utcai Sátán népét jelentik a két elmeosztályával a megyei kórháznak. A Vuk énekesnője a hátamon lévő banáncsattot kikapcsoló, alsóneműmet rólam huzigáló hatalmas erővel bíró Szörnyeteg koporsója Rákóczi terét jelenti Wolf Kati és társaival, az egész médiával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fülöp-szigetekről Michael Jackson Vörös Oroszlán 1983.
  2014-03-29 23:02:14, szombat
 
  Link

A Fölöp-szigeteken élő börtön rakta ki a Révész utcai sátoraljaújhelyi folyamatosan járó kommunista politika ember áldozóinak Pszichografológiai jelét a táncuk végén, idetartoznak Miskolchoz börtönnel és vas termékenységi törzzsel a vasfüggönyösökhöz.

Michael Jackson a feltehetően a Közlekedj okosan kerékpáros könyv és más könyvek tanúsága szerint a punk műanyag kommunizmushoz létrehozott Fülöp-szigetek narancs ruháját viseli, mint Zöld Medeia teremtmények képviselői a borsodi utcaseprőkkel együtt. Narancs szín hozzájuk tartozik.

1983-ban vettem meg Michael Jackson nagylemezét a ceruzarajza alapján készült barbie fiú babáját a gyereknek angol könyvvel és kazettákkal együtt, már akkor az amerikai nyelvet is megrongálták, még a hatvanas években időmértékesen beszéltek. Ugyanekkor vezették be és előtti vessző használatát az általában iskolákban az én összezúzásommal már nyelvi és zenei tehetségként születési kezdettel, minden énekes és együttes belőlem lett, az elmeosztályokig, azóta kommunikációsan és nemileg gyaláznak, ez volt 1971, de már a Mónika Show Szörnyeteg koporsója a pinázó Benkő Dániel elmeosztályával és Zorán kislány gyalázói elméjével ott voltak az ortodoxok a zsidókkal együtt.

Michael Jacksont hozzátették 1958-ban, akár Friderikusz Sándort és Madonnát, Bubik Istvánt, Fehér Annát és többeket híres művésznek taníttatatás jóslatával. A kutya évében születettek lettek volna az értelmiségiek, ha a főnix Vörös Oroszlános híres embereit nem áldozással emelik. Ezért is fehérítette magát, mert vasfüggönyös volt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 127 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.