Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A verseket nem írjuk, hanem éljük
  2018-10-30 10:51:42, kedd
 
  "Azt mondják, a szerelem költővé tesz. Gyakran. A barátság az életet teszi költőivé és költészetté. A szerelemből a költészet hamar kivész, mert a szerelemnek minden csak eszköz, hogy a világegyetem két legnagyobb ellentétét, a férfit és a nőt egybeolvassza.
A barátság maga ez a poétikus kapcsolat. És a verseket nem írjuk, hanem éljük."

Hamvas Béla
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Nácik bolt és közlekedés fóbiája jelenleg
  2018-10-25 16:12:05, csütörtök
 
  A sátoraljaújhelyi és a miskolci utcai berendezések szerint, melyekhez hozzátették Budapestet névtár és utcák szerint, Győrt, Heves megyét ismétlés végett,világapokalipszist jelentenek és hajtottak végre közösen az embereken, maguk, mint NagyPán Pszichografológiai állandó vas véráldozói és Hunnia börtön II-es elmeosztálya helyett lezárva Varga nevekkel állandóan a határokat az ártatlanok előtt.

Mivel a miskolciakkal a Varjú hatágú jeles zsidó népet megölték, boltfóbiásnak kellett volna lenniük. Ezt rajtam a Talmud nácijai, amik központja Németországban van bárány szerepét végrehajtva Évájuknak Vénusz áldozással, valamint a cigány nácijai Hevesnek, Józsefvárosnak, Miskolcnak szőke hajú Rákóczi téri nemi csapások miatti nemi gyalázással a Hunnia börtön II-es elmeosztálya által hajtották végre az alábbiak szerint:

Születésem óta rettegésben éltem, mivel nálunk voltak a pusztítók, a Hunnia börtön cigánytelepe, Ménesi lírai karámjával, amik maszkos ruhákba öltöztettek, a tik sem vagytok magyarok Mónika Show mai napig tisztuló tagjaival anyámat összezúzva naponkénti cirkuszokkal és dührohamokkal rettegésben, állandó félelemben tartottak. Ez a rettegés soha nem múlott el, a legkisebb dologtól, ami engem ér, összeomlik az idegrendszerem. Hiszen félek az apokalipszis leplezése miatt, mivel egyedül vagyok, nincs segítségem, aki átvállalná tőlem a szerepek névtárának feltárását, népbíróságra adná az apokalipszis tagjait, amik saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket rajtunk végrehajtották.

Nem tudtam az utcán közlekedni a média hipnózisa miatt gyerekkorom óta, amit álomvilágjának neveztek el Vénusznak kezdetben minden kurvájuk helyetti szerepükkel. Ez a közlekedési fóbia már régi lenne elméletben a politikusoknál, Hunnia börtönnél, lírai karám állandó apokalipszist íróinál, berendezőinél és végrehajtóinál, ha nem embereken hajtották volna végre a tetteiket az első embergyilkosság óta.
A közlekedési fóbia hipnózisos vezetéssel olyan, hogy az ember bizonytalan mindenben, nem tudja, merre jár, nagyon oda kellett mindig figyelni, hogy el ne tévedjen. Végig nevethették az elmúlt 60 évet saját karmikus tetteik következményének végrehajtásával rajtam.

A boltfóbia szintén gyerekkoromban jelentkezett, állandó bakizással. 1986-os sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek jelentkezésekor együtt kivégzésemmel angyalként gésák, Mary Zsuzsa sorsaként - ezeknek ilyen angyalaik vannak - már gondolkozásra képtelenül elpattant egy húr gondolkozásommal egyáltalán nem tudtam botba menni, sem az utcákon közlekedni. Elölről kezdték a bárány Talmudos áldozását, az összes náci emelését az egész világon.

Vezetni kellett a nagyobbik lányomnak, nem tudtam vásárolni, csak piacokon főleg, olyan helyeken, ahol nem volt bezártság. Csak a rettegő, állandóan kalimpáló szívem vergődésében léteztem, így cipeltek gyalázatra adva engem kurvák sorsaként 130 évet kezdve elölről. Felerősödtek a régi sorsaim következményei, amikor Illés-Pisti bezárt engem több helyre éhen és szomjan hónapokra játékból, mint a svájci kanton barlangjába. Nem tudtam, hogy Lázár többezer éve a miskolciakkal állandóan feszületre tett engem Krisztusként, meg kerékbetört Alexandriai Katalinként, úgy, hogy csak egy tompalátó zöld szem maradt belőlem és az egykori nagy szoborfejem.

Mivel ez a bolt és közlekedés fóbia kék földönkívüliekkel és feketemágiájával történt a Rákóczi térnek, ebből nem lehet diagnózist írni. Megtörtént olyan a miskolci Kilián telepen, hogy be akartam menni a boltba, feketemágiával megtámadták a kezeimet, mikor meg akartam fogni a kilincset és majdnem összerogytam, nem tudtam kinyitni az ajtót. Ilyen boltfóbia nincsen. Ha beerőltettem magam, hogy ellenkezzek a támadással, a testemet nyomorgatták, nem tudtam beszélni, elakadt a hangom, nem tudtam kikérni ijedt tágra nyílt pillantás mellett egy kiló kenyeret sem.

Az sem volt mindegy, melyik oldalon van a bolt bejárata, mindennek emlékeztetnie kellett a régi támadásokra, meg amik értek a torünnepük közben, míg jártam kétségbeesve hiába feljelentések után Ombusmannak, minisztériumnak, orvosi kamarának, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a kórházukban. Csúfoltak és nevettek engem a szőke nemi csapásai a gyógyszertáraiknak, mint az észak-kiliániban, játszottak, mint a városi rendőrségen, meg a MOL benzinkútnál leltár táblát éjszaka kitéve, hogy nem fogadnak cigi ügyében a Pszichografológiájuknak, mivel ez náluk elmebetegséget jelent Szepes Mária szerint, ahogyan Orbánjuk a vasnépnek ismételte.

1991. óta nem telik húsra, a gyerekeimnek megfőztem valahogyan, amin ma is csodálkozom, de én nem ettem, gyümölcsöt, zöldséget sem. Hentesnél gyerekkoromban jártam utoljára, amikor elfelejtettem a szafaládé nevét, amit még soha nem hallottam és faszaládét kértem helyette. Ellenszenvesek voltak mindig a hentesek, akár az utcanépből és parasztokból verbuvált boltosaik.
Kezdetben még szerepjátékosok voltak, mint Fábián, Koleszár, meg pár név, amit a miskolciak politikusaikkal ismételtek.

Próbáltam pár hónapja henteshez menni bevásárolni, de mindig önkínzó kudarccal zárult minden próbálkozásom. Ma rájöttem, hogy bennem van a hiba. Elmentem a vasgyári piaci egyik henteshez, aki szimpatikus volt. Kikértem az előre összeírt dolgokat. Már örültem, hogy most semmi arra utaló jel nem jelentkezett, hogy én boltfóbiás voltam születésem óta. Ekkor megkérdeztem, szoktak-e halat árulni, mert viliára halászlevet gondoltam főzni. Ekkor valami történt, mert közben odanyújtotta a készüléket, hogy okézzam le, elmondta háromszor a mondatot, hol lehet halat venni, de én semmit sem hallottam belőle. Nem láttam a szemeimre. Borzalmas volt, megsemmisült állapotban, remegve minden részemben hagytam el a hentespultot. A villamoson figyeltek az utasok, ahogyan kétségbeesetten keresem, hová tettem a kártyámat. Ilyen érzésem akkor volt, amikor a város fesztiválvárosként naponta Müllerékkel széttaposta minden részemet temetési ünnepség rendezésével, tisztításával az ide tartozó népeknek, mint tatároknak, melyek Vénusz vérből tisztultak, akár Magyarország felszámoló népei magyar felvett névtárával Romániának. Mikor ilyeneket írok le, rettegek és félek, hogyan támadnak ki a véráldozóim és szerepjátékosok. Martin kertváros, Pereces kertváros lett belőlük elhagyva a várost a világkönyvtáruk legalább hétszer történő végrehajtása közben véráldozással.

Hazaértem remegve, s ekkor az ismerős érzés remegtetett, hogy anyám nem fog már bántani. Tehát nálam a szívremegés jelenti hang nélkül is az összeomlásomat állandóan a félelem miatt, melyeket átéltem. Másik a szégyenérzet, ami születésem óta kísér az állandó megszégyenítésükkel Zorán és a többiek sorsaként, meg a külsőm, hogy már nem tudok az utcára kimenni, nem tudok beszélni.

Ettől a hatalmas félelemtől és rettegéstől csak akkor tudnék kicsit megpihenni, ha valaki átvenné tőlem és feldolgozná a velem történteket. Mivel az emberjogi bizottságokat és nagyhatalmakat az országban a Rákóczi tér képviseli, nincs hová és merre menni panaszra, az emberjogi bizottságok a szerepjátékosokat,. véráldozó és gyalázó cigányságot és állandó kislányáldozó zsidókat képviseli, magyar néven futó világapokalipszis tagjainak és nemi csapásainak jogaival együtt.

Ha megtehetném, visszaadnám a politikusainak a világnak és a Talmud reformátusainak, hogy hatalmas erővel felülről én is megtámadnám őket, hogy ne tudják, hol járnak az utcákon, ők, amik kíséretével járnak az űrhajós népeiknek, hatalmas energiájával a tűzisteneiknek. Visszaadnám a cigány náciknak, mindegyiknek, amelyik saját tettét végrehajtotta fényevésünkkel együtt a Varjú zsidó nép világkönyvtárával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ritka segítség, vagy természetes?
  2018-10-22 17:11:51, hétfő
 
  Szabados Lilla

Nemrég átjött hozzám egy barátom kávézni, üldögéltünk és az életről beszélgettünk. Egy ponton megjegyeztem: ,,Megyek és elmosogatok, rögtön jövök".

Erre úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, hogy űrhajót építek. Csodálattal vegyes csodálkozással tette hozzá: ,,Örülök, hogy segítesz a feleségednek. Én nem szoktam, mert ha mégis, a nejem sosem dicsér meg. Múlt héten például felmostam, és azt se mondta, köszi."

Visszaültem mellé az asztalhoz, és elmagyaráztam, hogy én nem ,,segítettem" a feleségemnek. Ami azt illeti, a feleségemnek nem segítségre van szüksége, hanem egy partnerre. Én partner vagyok az otthoni teendők elvégzésében, és nem ,,segítség" az, hogy házimunkát is végzek.

Nem segítek a feleségemnek a takarításban, mert én is itt élek, és muszáj takarítanom.

Nem segítek a feleségemnek a főzésben, mert én is akarok enni, ezért főznöm is kell.

Nem segítek a feleségemnek a mosogatásban, mert én is használom azokat a tányérokat, amikből eszünk.

Nem segítek a feleségemnek a gyerekek körüli teendőkben, mert ők az én gyerekeim is, és az a feladatom, hogy az apjuk legyek.

Nem segítek a feleségemnek mosni, teregetni és összehajtogatni a ruhákat, mert ezek az én és az én gyerekeim ruhái is.

Nem segítek otthon. Én is ott lakom, a házhoz tartozom. Ami pedig a dicséretet illeti, megkérdeztem a barátomat, hogy mikor fordult elő utoljára, hogy a felesége végzett a takarítással, a mosással, az ágynemű felhúzásával, a gyerekek megfürdetésével, a főzéssel, a rendrakással és a többivel, és te annyit mondtál: köszönöm.

De nem csak egyszerű köszönömről van szó, hanem a totális elismerésről: ,,Nahát! Fantasztikus vagy!!!!"

Ez így most furcsának tűnik? Furán nézel most magad elé? Amikor te egyetlen egyszer életedben felmostál, rögtön elvártad, hogy kitüntetést kapj... de miért is? Gondolkoztál már ezen, drága barátom?

Talán azért, mert macsó kultúránkban azt tanultad, hogy mindez az ő dolga.

Esetleg azt képzeled, hogy mindez pikk-pakk megvan, a kisujját sem kell mozdítania érte?

Akkor hát dicsérd őt úgy, ahogy elvárod, hogy ő dicsérjen téged, ugyanolyan intenzitással. Nyújtsd a kezed, viselkedj igazi társ módjára, ne pedig úgy, mint egy vendég, aki csak enni, aludni, fürdeni és a szexuális szükségleteket kielégíteni érkezik. Érezd magad otthon. Ez a te házad is.

Az igazi változás társadalmunkban otthon kezdődik: tanítsuk meg fiainknak és lányainknak, hogy miről szól az, ha igazi társ vagy!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Kohut Katalin: Tejfölös, gombás csirkemell bulgurral
  2018-10-13 11:40:17, szombat
 
  Kohut Katalin: Tejfölös, gombás csirkemell bulgurral

Hozzávalók:

1 db csirkemellfilé
½ kg gomba
kevés olaj
1 fej hagyma
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint bors
ízlés szerint só
ízlés szerint babérlevél
2 dl tejföl
½ cs. bulgur

Elkészítés:

A hagymát apró kockákra vágom, odateszem kevés olajon a tűzre. Hozzáteszem a csíkokra vágott csirkemellfilét, megsózom és időnkénti kavargatás mellett megpuhítom.
Mikor lefőtt a leve, megszórom pirospaprikával, ráteszem a kis darabokra vágott gombákat. Beleteszem a babérleveleket, ismét kicsit megsózom, borsozom és néhai kavargatás mellett megpuhítom a gombákat. A gomba levet enged, ezért nem kell alá vizet önteni. Mikor készen van, beleteszem a tejfölt, jól összekeverem, megkóstolom, kell-e só hozzá és felrottyantom.

Közben elkészítem a könnyű bulgur köretet. Kb. kétszeres mennyiségű vízzel és sóval a bulgurról a vizet kevergetés mellett lefőzöm. Magába issza a vizet és megdagad, akár a tarhonya.

Együtt tálalom a tejfölös, gombás husit a bulgurral.

Jó étvágyat kívánok!



 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Kohut Katalin: Körözött
  2018-10-10 20:07:15, szerda
 
  Kohut Katalin: Körözött

Hozzávalók:

20 dkg tehéntúró, vagy 15 dkg juhtúró
5 dkg vaj
1 kis fej hagyma, nyáron zöldhagyma
kb. 1,5 kanál egész köménymag
1 dl tejföl
ízlés szerint só
ízlés szerint pirospaprika

Felszeletelem apróra a hagymát, belehelyezem a tálba a vajat, a túrót, összekeverem. Rászórom a sót, a pirospaprikát, a köménymagot, hozzáteszem a tejfölt és jól kikeverem.

Nagyon finom vacsorára, reggelire. A hetvenes években tejföl helyett néha borsodi sört tettem a körözötthöz lágyítónak.

Én Croast kenyeret fogyasztok általában, mert nem penészedik meg, sokáig eláll. De nagyon finom a fehér, barna, magos kenyérrel, vagy akár Abonettel sovány túróból diétásnak elkészítve. Gyümölcsös, citromos teával fogyasztom.

Jó étvágyat kívánok!



 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Ismeri a jégmadár legendáját?
  2018-10-10 14:54:24, szerda
 
 
- Amikor a jégmadár kimerül a tenger feletti repülésben,
párja, a nőstény alája száll, és erősebb szárnyain továbbviszi. - Az ember is ezt keresi a feleségében: a jégmadarat."
/William Somerset Maugham/
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Az emberek nem pénzért dolgoztak - szándékos nyomorbadöntés
  2018-10-08 07:37:57, hétfő
 
  Amikor 1958. március 7-én Szenci szódás szamaras zsidó istállóból kialakított szobájába kerültem születésem után, mely a Ligában történt, bábákkal, a család nyomorban volt.

Románia tette először a családot nyomorba Szaszákokkal együtt, megtéve királynővé az árnyékokat, azóta fürdőszoba nélkül, emberi körülmények hiányában éltek az utolsó emberek, míg a felfoghatatlan királyi pompában dőzsölt.

83 éve megtámadta a miskolci cigánytelep Győzike népével a családot, melyet titokban tartottak. Hosszas faggatásomra árultak el apróságokat. Mások mondták, hogy a nevünket felvették.
Kohut István, nagyapa testvére lesántult, mint kiderült, a karcsai Ardó Irén sorsát hajtották végre, aki leesett egy fáról. Nagyapa és testvére munkanélküli volt, nagyapát árjaként a cigányok vitték mulatni a semmi pénzből kocsmákba, rettegésben tartva Szaszák nagymamámat, aki egész nap a kapuban várta. Győzikéjék baltát dobtak apába, beleszálltak nagyapa testébe (mert a cigányság úgy gyilkol, mint az ördögök, azért éltek régebben kihalt területeken), úgy üldözték el otthonról, hogy egy becsületbeli házasságot Duna tévés magyar film végrehajtásakor véghez vigyenek. Apát néha hatalmas erővel rontották, a fejét megtámadták születésemkor, mert kezdték a Vörös Oroszlánját Románia halálnépének az én Johanna főszereplésemmel, összes kommunista korával, összes zsidójával, reformátusával a világnak. Azt játszották, hogy apa azért épített nyárikonyhát, mert ott akart titkos alkémiával foglalkozni, mint Germainje az angol rózsakeresztes rendnek.
Bemondta a médiájuk, hogy ki helyett küldte a Dohánygyár nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba. Borzalmas volt a nyomorban egymás segítése a semmiből. Ez olyan, mint az én csomagjaim Borsodivánkára küldve, amin hahotáztak, megszégyenítve az öcsémet, mert nekem sem volt pénzem, megfeleztem mindent vele, ami itthon volt, mint a kávé. Gyuszit Borsodivánkára orvosi diagnózis nélkül szállították be, aminek kivizsgálását anyám kérte az Ombusmanntól, hogy mentek végig már az írásaimon a család áldozásával, mint amikor zsebkendő nélkül a feketemágusok gennyes rontásaival vitték a mezőkövesdi orvoshoz arcüreggyulladással, itt a Tulipán divatházban közölték ekkor, hogy Kobold Tamás felesége nem vitt zsebkendőt magával az áruházba, ő jelenti a Szip-szip írásom főszerepét. Én hatalmas csomagot adtam fel az Ombusmannak, az összes orvosi papír fénymásolatát, amik azóta eltűntek, az általam még nem ismert feketemágusi rontásaikkal a szerepeiket, mint az angyal Mary Zsuzsáét a darabokra szakított bibliai szerepekkel együtt, de választ 18 éven keresztül nem kaptam. Müllerékkel borítékoltam, itt voltak végig a termékenységi népekkel a lakásban, Bodor Rákóczi téri gyalázóival.

Apa végezte a Lantos zsidó szövetkezet műszerész műhelyében a többiek munkáját, hordta haza a rengeteg vasalót, amire a munkahelyen nem volt ideje. 1800,-Ft-ot kapott mindössze, míg a kommunista főszereplők, amelyek már a várossal együtt minket áldoztak hatalmas pénzeket vettek fel, a már emelkedőben lévő vallásaival G. Maczó Ágnesnek.

Apát és anyámat pároztatta - amit én gyerekkoromban észrevettem - a Hunnia börtöne a miskolci Kilián telepnek, minden Pszichografológiai elmebeteg prostituált miatti nemi gyalázással, amit Fifi kutyájával rendeztek be a Puskás stadionnak, temetési ünnep rendezéséhez. Anyám még kevesebbet kapott, óvónőnek készült fiatalon, de a Szabó család miatt megtámadtak nemileg, születése óta Esztergályos Cecília, Törőcsik és a többi kiválasztott főszereplő nemiségét hajtva végre, pénzbeosztási képtelenséggel együtt. Apa éjjel-nappal dolgozott, még desodorra sem tellett neki. Minden munkát ő végzett, kivéve a mosást, sütést. Együtt főztünk, takarítottunk, futballoztunk, kirándultunk, játszottunk, tanultunk, szánkóztunk. Nekem természetes volt, hogy egy férfi aggódik, törődik, szó nélkül elvégzi a házimunkákat, meg segít mindenkinek önzetlenül. Együtt vásároltunk be minden hónapban, így végezte a nagybevásárlást. Mindent előteremtett számunkra, ami egészséges.

Anyám elvált tőle hamis látlelettel, kikövetelt magának minket a pénzért. Összesen 900,-Ft gyerektartást fizetett apám, a fizetése 50 %-át, amit anyám magára költött, már elkezdődött 1967-es vasfüggöny lezárásával együtt a fényevésünkkel történő zsidók emelése Izraelben, a miskolci világkönyvtár tagjaival együtt. A székesfehárvári idetartozó véráldozók előtt huzigálta Kati néni a zöldségeket, jól élt az egész ország, amióta meggátolták a balatoni utakat is, széttépték a természetjáró tagkönyveket, ellopták a tagdíjat is feltörve apa szobáját. A miskolci világkönyvtáros, lyukas szívű Szabó főtanácsnokként azt sem tudta, hogyan jár haza naponta részegen, felpakolva a parasztok gyümölcseivel, zöldségeivel. Nagy jólétet, külföldi utakat tékozoltak kommunistáiként a vasvárosnak, míg rajtam hajtották végre Göncz Árpáddal együtt a világkönyvtárát.
Apa megölésének árán a már Kátyis főszerepemmel kitermelt falvak népe ment külföldre, Balatonra, tengerekre dicsekedni.

1967 és 1975 között szinte semmit nem ettünk, így került sor a férjhez üldözésemre egy idegen alkoholista karcsai paraszthoz, de azt hiszem, hogy semmilyen megoldás nem létezett a megmenekülésre. Már Szajkó Katalin utcanépe emelkedett, megvádolásommal a megrontott anyám által, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Tátrai Mari elhagyta az országot.
Meleg ruha, cipő, kabát nem volt, így kaptam tüdő-mellhártya gyulladást. Tudták, hogy Vénusz vagyok, mert a feketemágiával szétroncsolt hátsó fogaim egyikét nagyfelé vágták, valamint énekeltettek Fűzérradványban a kommunista tüdőbetegeknek, haldoklóknak kívánságműsorokat rendezve, akár később a Hegyalja Ruházati Szövetkezet utcanépeinek lenézve engem, hogy hatórás vagyok havi ötszáz forintért, négy felnőtt munkáját végezve.

Anyám az ismeretlen Zsigájuk lánykérése utáni eljegyzés napján, 1975. május 1-én közölte, hogy ne menjen haza, aludjon ott. Én nem ismertem a férfiakat apát kivéve, Bródyt láttam hipnózisban a volt férjemben, csillogott a szemem, nem érzékeltem semmit. Nem tudtam, hogy a férfitól teherbe lehet esni, már 1971-ben a Napóleon kártyájához érve a miskolciaknak termékennyé tettek hatalmas fájdalmak és kínok között. Már náluk volt fogságban Mohamed népének Istene, pontosan kiszámított nap szerint kellett megszületnie március 7-én, a születésnapomon, hogy ennyi ajándékom legyen, mint vezetőm és segítségem.

Ugyanígy ki volt számolva Csillagmedve születése egy évvel később, október 7-re.

Felvonulásokat rendeztek,miután a pusztítók Zsigájuk használásával összetörték minden részemet, Kádár rendszer folytatásaként feltüntetve magukat, mert a volt férjem nem vonult fel velünk az utcán. Hatalmas népünnepélye volt az az utolsó emberek temetésének.

1976-ban bevezették a családi pótlékot, vagy előtte, hatszáz forintot kaptam, annyit, amennyibe az Árpád utcai albérlet került. Zsigájuk elmulatta a fizetését, természetes volt számára, hogy az asszony tartja el, meg fizeti egyedül az összes költséget, amikor néha mondtam, hogy pótoljon, azt felelte, hogy majd vond le genyó a tartozásomat abból, amit majd fogsz nekem fizetni. Már 1976. óta emelték Csepregi Éva utcanépét Rákóczi tereként a Bertalan utcai Pszichografológiának.

1985-ös válásig a pataki piacra jártam ócska ruhákat árulni, fizetésemelést a négy ember munkájáért nem kaptam, mert a zsidók éltek jólétben együtt a kommunista pöffeszkedőkkel, Rákóczi térrel már ismétlésben, úgy fejezték be az előző apokalipszisüket, melynek része volt a hatágú csillagos nép elégetése, hogy fürdőszobás tanácsi lakásokban laktak a stricik és a kurvák, értelmiségként dolgoztak.

1983-ban kezdték a világ-Magyarországát már nyugdíjas verselők, írók kitermelésével folytatásában a kezdeti falvak beavatása után Kelet népével Magyarországnak Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal minden szerepében a világnak. Ekkor beadtam a válópert, de mandulatályogot kaptam egyszer, hosszabbítani kellett, máskor keresztül szúrták a szívemet születésnapomon Szabó István miskolci főember sorsaként. Közben megrendezték a világifjúsági találkozót, melyre Varga Európa számával pályázott. Én is írtam, de nem küldtem el. Mentek VIT-tet ünnepelni a Talmudos szerepjátékosok, az összes vasfüggönyösével a Vargáknak, melyek semmik sem lehettek állandó vasfüggönyöskként, az arcuk nem lehetett volna ismerős. Megrendezték az István a királyát Romániának, akinek a hangja vasfüggönyös volt már annak idején, mert ugyanúgy elvették a hangját, mint az enyémet. Medúza Ferike írta a rock-áriát, tudtukkal.

1200,-Ft gyerektartást ítéltek meg fejenként, nekem visszavették Hamvas Béla raktárosi munkájában a fizetésemet 3.500,-Ft-ra, ennyiből éltünk és a családi pótlékból, ami ellen háborogtam, mert jól tudtam, hogy ha valaki gyereket vállal, el kell tudnia tartani, nem másra kell terhelni a költséget. De itt az állam vállalta fel a nyomorban a saját költségeit, nyomorban hagyva változatlanul Istene, mint Sátánja legyőzése közben és után, albérletében a miskolci Kőporos utcájuknak.

Itt kértem fizetésemelést Benedek Éva patológiájától az áldozásommal számvitelit végzett Halak szülöttől, amelyik látványosan áldozott Salankó István kirendeltségvezető alkoholista Halak úr szerepében is, a többi támadómmal együtt, de Éva azt felelte mosolyogva, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. Itt támadott meg feketemágiával Juhász Istvánja a Pszichografológiának Weiser Mari Piroska férje miatt, amikor Benedek doktornője a megyei kórháznak közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit Jakubcsek Gabriella ismételt el a médiában. Jobba Gabi volt a kezdete a Gabriellák helyetti kollektív gyalázásnak.


1990-ben a TIGÁZ-ban Tiszáék, mint állandó főszereplők munkanélkülire küldtek, fertelmet követtek el Jucika állandó főszereplője sorsaként, amit figyelemmel követett az összes földönkívüli nép, de senki semmit sem tett az érdekemben. Nem tudtam közlekedni, nem tudtam, hol vagyok, nem láttam a szemeimre. Egy fillér nélkül voltunk, ilyen állapotban már nem tudtam ócska kisruhákat árulni a bizományiban, piacokon, amiből főztem mindig egy hétig a gyerekeknek, megvéve az alma legolcsóbb gyümölcsöt nekik. Támadóim Ádám és Éva Sátán népének börtön bűnözői voltak.

1991-es lemészárlásom után folytatásában az apokalipszisnek Malek amerikai hatalmas teremtőjével, minden részemben angyal legyőző feketemágiájukkal Sági Ilona fekete angyalai általi megtámadásom közben mentek tovább, havi ötezer forint szociális segély adásával. 1997-es II-es elmeosztályra szállításukkal, amikor minden részemet a világ ura miatt patológiákkal támadták meg az utcanépekkel és Müllerékkel, temetési ünnepség kezdésével együtt gyalázóimmal, Bodorné kíséretével kurvák, nemi csapások, állatokkal fajtalankódók miatt, hogy őket lyukakként hozták létre egyszer százalékoltak le egy évre. 10.000,-Ft-ot adott a Nyugdíjfolyósító a világapokalipszis kollektív áldozatának. Sem bérlet, sem ennivaló, sem ruházat, tönkre ment a belső részem nagy része emésztésemmel együtt a kiszedett fogaim miatt is, meg a sok cigarettája miatt a leszokóknak, mert a feketemágusok véráldozással szokatták le őket 1973. óta. Állandó kávészelep kiégésekkel a súlyos elmebetegei helyett áldoztak engem a tompalátásom II-es elmeosztályának, így mentek a médiába kávés cégekkel, amerikai elmeosztállyal.

Összepakoltam 2004-re egy éves cigaretta papírt, meg a plakátjait a torülő médiának, abban a hitben, hogy jön a hatalom, a rendőrség, vagy valaki segít, de ekkor már elérkezett a végleges felszámolásom időpontja Dávid Mónika kivégzőgép elmeosztályával, Tűzkő Judit főpszichiáterével a városnak, amelyik saját nemi csapás szerepét és könyvét az összes Hunnia börtön könyveivel együtt hajtotta végre elmeosztályával 1997. óta.

Kisebbik lányom hipnózisba került Szombathelyen, végig izgultam, aggódtam, nem tudtam kitől segítséget kérni. Szőkére festette a haját, rajta folytatták a szőkék helyetti áldozást agyi támadással, majd a vörös hajúak emelését. Tönkre tették, de ő nem bírja elviselni, ha róla beszélünk a családdal.

Nagyobbik lányom kezét megkérte a születésem óta engem elmeosztályával áldozó zöld tompalátásom az Időjelek állandó világvégi csapásaiból, majd meggyalázta. Én azt hittem, segíteni jött, nem tudtam, hogy elölről kezdik a görög Istenek támadásának történelmét hellenizmussal 1995-ben. Annyit már tudtam, hogy utolsó emberek vagyunk, ezért kértem a szülészorvost, hogy ne tegye erőszakosan termékennyé a lányomat, gyógyszerek szedetésével, de erre azzal dicsekedett a szülés közben, hogy ő is ember, mint légy.

Nem voltam magamnál egyáltalán 1986. óta, minden részemben feketemágikus eleven csapások voltak, nemi szervemben több, méhemben pók, tüdőmben pók, halál, minden részemben kígyók és békák, mint a szemeimben a média színészei miatt, pondrók a fogaim alatt az ínyben.
1998. óta kínozott születési ismétlésben a termékenységi népek Istene, amik a vasváros saját népeit jelentik Király Linda sorsaként, amit Király doktora mondott a II-es elmeosztályuknak. úgy feküdtem 18 évig a két kezemet tartva a melleim előtt összegörnyedve. Szőkék és Dudások miatt lebombázták a fejemet, állandó világégés megrendezői helyett, egyáltalán nem tudtam gondolkozni, teljes összeomlásomat Vaszily Mária genyó Isten pszichiátere idegösszeroppanásnak írta le már ismétlésben, hiszen a Pszichografológiai elmebetegségek között ezt már Sátán legyőzésekor egyszer végrehajtották. Így nevezte el az egészségügy a kivégzését, mint az összes elmebeteg helyetti lemészárlásunkat.

Mikor Zsiga Marcell prédikált a 47.000,-Ft-ról, nekem éppen annyi rehabilitációs járadékos bevételem volt.

Ezt kezdték el Nyomorultak könyvével Viktor Hugónak Íme az emberek felkiáltásával a világfeszületüknek.

83 éve tart a Pszichografoógiai apokalipszis hosszabbítás a vértől csepegőkkel, politikusoknak és médiának való kitermelésükkel, állandó támadásai közben a családomnak. Vért vérrel áldoznak, vérből szépülnek, válnak emberré mint Vénusz áldozók, vérből gazdagultak az egész világegyetemenben földönkívüliekkel együtt. Véráron írok is, minden véráldozásuknak, gyalázatuknak megkérik tőlem az árát. 1997-es tor temetési ünnepük kezdetével, ismételve állandóan, amit velünk műveltek paranoid skizoprennek nyilvánított a Hunnia börtöne Magyarországnak először egy évre, amelyiké a világkönyvtár összes paranoid skiziopren szereplője, melyek könyveit folyamatosan ismételték 1998. óta is. Mivel nem tudtam semmiről, egyszerűen csak beszállítottak fuldoklásával Szenes Andrea horkoló szenes légynek, maguk hajtották végre a világapokalipszist, feltétlezték, ha egyszer is beszámolnék arról, amit a véráldozó elmebetegekkel tettek, csak skizopreniának könyvelnének el. Én kivégzett voltam folyamatosan az ország részéről. Eszméletlen állapotomban is éjjel-nappal gyaláztak, így emelték a médiájukat. Ez Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar sorsának ismétlése volt, így feküsznek a sírokban holtuk után is gyalázva az angyalok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kossuth cigivel tort ülő politikusok és Magyarország
  2018-10-04 20:04:50, csütörtök
 
  Magyarország 1956-tól embereken hajtja végre az elmeosztályai szerepeit, könyveit, sorsát, tettét megállás nélkül, amit eddig a világon emberiség ellen elkövettek egyesével haladva végig az elmebetegein.
Így vándoroltak külföldre, így végeztek ki folyamatosan minket értelmiség legyőzői mellett a cigánynáciknak, Józsefvárosával Dollinak, Szandi cigánynácijaival, Heves megyével, szarkahegyi nácik névtárával Miskolcon, valdensekkel, minden amerikai beázott központjával, amelyeknek házakat újítottak a médiájukkal.


Munkás cigivel kezdték az egykori szocialista kor utáni kommunizmusát a Munkáspárttal magát ismétlő Thürmer Gyulának, piros kommunistáival a nagy darab állandó kommunizmust végrehajtóinak.
Kossuth cigivel kezdték el a szabadságharc történelmét, melyet folyamatosan ismételtek.
Kezdetben megtalálták Petőfit az utcanépek fertelmeseivel, szétosztották maguknak a verseket, majd amikor ismételtek, keresték Petőfit, közben megépült a Metrojuk, amikkel kezdtek a pokol angyalaival és patkányokkal építkezni, egy világ-Magyarország létrehozása céljából kivégzései után az utolsó embereknek. Minden politikus és média szereplő miskolci névtár alapján került kiválasztásra, együtt a romániai démon Liptaival, mint Kukó cigánysággal gazdagulóknak dinommal-dánommal, amelyek éhen halatták az emberiséget koldultatásommal emelt Talmud reformátusaival, melyekkel Tőkés református Talmudos Püspök elmeosztályával legyőzték Jászter Gyula vaskommunista korát Chaucescunak, kihirdették, hogy vége a vasfüggönyös kommunizmusának a Putyin népének, melyekkel együtt Pszichografológiai elmeosztály tagjaiként szerepelnek állandó vasnépként.

Kossuth cigivel füstöltek az árják Szimfónia cigije mellett a kormánytagok tort ülve az egykori magyarnak mondottak történelme felett, ugyanakkor Ratkó, Kossuth, Széchenyi és különféle díjakat adtak át a könyvszereplőknek, a lírai karám Vénusz áldozó tagjainak,mint kemény harcosainak az állandó bibliai apokalipszis végrehajtóinak négy lovasaként a János jelenéseinek.

Nem lehet szavakkal kifejezni ezt a fajta temetési ünnepséget, amit pockok és különféle állati lények adtak ki könyvekben és írtak meg, hogy végig lopkodták a Balatont már a hatvanas években a börtönből kiengedettek hadával, folyamatos volt a bűnösök bevetése ártatlanok ellen, a cigányságával együtt Dalai Láma népének, amelyik a hatvanas évek elején támadott meg minket a Honvéd utcai családi házában Szenci szódás, szamaras zsidónak, amit juttattak nekem születésemre, hogy Istálló-Vénusz-Jézus áldozását a vérivó NagyPán Pszichografológiája elkezdje az egész világ begyűjtésével adott célpontra, ami a családom volt.

Gyalázzák a magyar történelmet, nyelvével, árják hangjával együtt, ugyanakkor emlékünnepeket rendeznek látványosan, hogy Magyarország utolsó emberek nélkül élje a világát, miután elhordoztatták a szerepeiket, tetteiket, betegségeiket, torzulásaikat, deformációikat, kurvaságukat.

A magyarnak mondott cigánynáci kormány minden szőke nemi csapása helyett a Rákóczi térnek és Hunnia börtönnek megtámadta az utolsó embereket,mert nemi csapásnak voltak létrehozva gondolkozás nélkül. Így vitték az embereket bábbá téve magukkal, meggyalázni, amit a magyarnak mondott kormány Felcsúttal ünnepel együtt a Puskás, Fifi kutyájával berendezett Miskolc-KIliánnak, mint szüleim támadóival berendezett csernobili kormányával, üzenve nemi csapások miatti gyalázásukkal az Isteneknek, ég seregének, medvének folyamatosan, megállás nélkül.

1989-től a főnix fedőnevet feketemágiával felvett lírai karámjával Orbán Viktor cigánynáci tort ül felettem és anyám felett, amit Felcsúton is berendeztek közösen a médiájukkal, emelve folyamatosan a két utcai névtár alapján a politikus okkultista véráldozók utódait már, szaporodva dédunokákkal 83 éve tartó vérivásuk után, fényevésen tartva minket emelkedtek valamennyien a nácik és fasiszták bolt és közlekedési fóbiánkkal, beleértve a német Talmud bárány szerepemben királyköszöntőt születésemkor kezdett Talmudos állatokkal, mint állandó értelmiségével és irányítóival a református világnak, iszonyat és fertelem végrehajtóival, állatisteneivel és összes reformátusával együtt a halálnépével.

Orbán Viktor helyett kerékbetört az elmeosztályuk, amit hangosan kísértek a médiájukban, mókuskerekével folytatták Nagy Feró utcanépének Brazíliával együtt, ahol olimpiával folytatták a temetési tor ünnepségét a szocialista ember ellen támadó csapásoknak, ami a sportolóikat jelenti testnevelés tantárgy ellen, véráldozással emelkedve. Orbán Viktor kezdte a Pszichografológiát ismételni 1995-ös aláírásukkal, hogy idetartozó vérivó elmeosztályt jelentik a Bertalan utcai névtáruk alapján, szülők Vénusz áldozó cigányként hosszabbítanak megállás nélkül. A Pszichografológiában írta Szepes Mária, hogy a dohányzás elmebetegség, amit a narancs nácik folytatásában a 83 éves vérfürdőjüknek berendezett trafik-mutyis Rákóczi terükkel.

Szerencséje van a cigánynáci szőkék helyetti kivégző gyalázóknak, amit itt 1998. óta is folyamatosan ismételtek boltokban, mindenütt, támadva engem a szőke saját népük miatt,. mert az amerikai vegyes társaság, amit létrehoztak sikeresen a miskolci Rákóczi térrel rasszizmusnak könyveli el a cigány és zsidó szavakat, mint egyveleg összepárosodottak hada itt áll Magyarország néven berendezettek társaságában, akár Putyinja a Sztálin saját magyar teremtő vaskommunistáinak, akár valamennyi baktériumos és vegyi fegyverrel rendelkező országa a magyar szövetségnek, mint a szerbek, melyek elmebetegein Zorán óta folyamatosan mentek végig, penitenciás véráldozással, akár a szlovák elmeosztályon, annak ellenére, hogy a simontornyi volt kezdetben, az egész országot benépesítette az elmúlt 130 év alatt a borsodi elmeosztály.
Minden ország a felvett néven világapokalipszisként eddig üzemelő Magyarország gyilkosai mellett áll, aki innen ered, a nagy közös áldozásával a magyar véráldozóknak egyet értett.

Mint írtam már, a rasszizmus szót helyesen emberek és ártatlan lények ellenes apokalipszisnek kell tekinteni a világ gyilkosai által,

Magyarország narancs Földanya áldozó politikusai a magyar tökéletes nyelv miatt végeztek ki engem folyamatosan, elvéve a hangomat többször, véglegesesen az utcanépe által a Győri kapui apokaliptikus tagokat egymástól támadásommal elválasztók által 2004-ben Müller Péter menhelyi sátánistái mellett.

Magyarország néven ennek ellenére a romániai jelenlegi vas és Hunnia börtön magyarul akar beszélni, annak ellenére, hogy valamennyien romániai csapást jelentenek, Magyarország és emberek elleni mészárosokat, amelyek az egész világot lemészárolták, kiárulták, meggyalázták, felkontyolva a kislányokat földönkívüli hatalommal, piros és kék ruhákba öltöztetve, ahogyan tették Bródyék megállás nélkül az egész Földön. Ezek kezdték el a tetteiket rajtam ismételni csonkításokkal, bénításokkal. Sólymot felemelték, taníttatták, holott nyaki támadás lett volna a sorsa cserepe alapján. Az összes emberjogi bizottság a csapásokat, utcanépet, börtön gyilkosokat képviseli az egész világon. Ezért Magyarország ellenes politikusok és médiájuk tort ül folytatásban, mert nincsen ellenségük az egész világegyetemben, mivel az űrpusztítóval kezdtek születésemkor már az ózdi feketemágus lírai karámtagokkal, amik mellett ott voltak a cigánynácik feketemágiájukkal, jelmezekbe öltöztettek engem Piroska és különféle főleg szőke főszereplői helyett az elmeosztályoknak.

Magyarország felvett nevű világapokalipszise világ-Magyarországot épít sátánja nélkül a vas Rákóczi térrel és a Hunnia börtön Győzőivel és buzijaival, földöntúli hatalommal, amivel folyamatosan gyalázták a házakban az embereket már születésem előtt.


Ugyanígy kellett végezni a tudományos vívmányt, illetve televíziót kapott Szaturnusz előtti néppel, Amerikával, Ausztráliával, Afrikával, hogy végig nézették az utolsónak hagyott áldozatokkal a temetői ünnepséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árja áldozó nagy közös játéknak nevezett penitencia
  2018-10-01 18:59:57, hétfő
 
  Éppen ma fedeztem fel egészen véletlenül, hogy a jelen utcai berendezés, mint Szepes Mária által kiadott NagyPán Pszichografológiai okkultista állandó vért jelentő - így is van a borítóján, hogy csepeg a vér belőlük - elmebetegek, mint akik fogadtak születésemkor 130 éves világapokalipszise néven Miskolcnak együtt a Hunnia börtön sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszisével, berendezte a wikipédiában és gondolom, a német központban is Német nevűek mellett a hidegkék szemű elmeosztályát pángermánként, másképpen árja néven. Ez volt a vas Hitler egyik elmélete, a nácijaival és fasisztáival a Pszichografológiának, amik szépen emelkedtek engem báránynak kikiáltva születésemkor Derláné Éva helyett Talmudos állataikkal, állandó ismétlésében a sátán bibliájának összes főszerepében a 83 éves gyilkosoknak világkönyvtárával az általuk elégetett Varjú hatágú csillagos népnek, kiválasztva a szőke Rákóczi téri nemi csapásokat, amik sorsát és kurvaságát immár 83 éve torolják meg embereken, az utolsó árja családon.

Németország áldozása többrétű: a világ-Magyarország sátán népének trianoni németjei áldoztak meg minket Csonka Pici berendezésének kezdetével, együtt a rendőrséggel, ahogyan a Familia KFT be is mutatta szőke fonónók, gyári munkások nemi kilengései miatti támadásával a Fifi kutyás felcsúti stadion berendezéssel bíró politikai gyalázást ünneplő véráldozóival, Orbán Viktorral az élen, a nácijaival a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtóknak hipnózisos vezetéssel születésem óta. Tehát a trianoni zsidó németek mellett áldoztak minket Vénuszként a cigánynáci hadserege értelmiség legyőzőzőivel együtt jelmezekbe öltöztetve engem anyám támadásával születésem óta. Így lettem én az összes vaskommunista főszereplője a politikának, Piroska és különféle szerepei mellett az állandó világapokalipszisnek.

Milyen árja nép lehetett Hitler gumibábu torz fejében, amire a vasváros által berendezett németek támadtak? NagyPán Hermina németek, nemi csapások?

Az árja németeket a világtörténelemben szocialista iskola berendezés mellé kék villámlásra hímzett arany violinkulcsos nyakkendővel és Szimfónia cigivel hajtották végre. Nagyapa volt az utolsó Isten, akit megöltek 1961-ben mord nagyapaként, akit a Halak szülött kislány éneke megváltoztatott, mert nem tudták nyilván, hogy a Hunnia börtön népe folyamatosan támadja a Kohut családot, cigánytelepével a Rákóczi térnek, hiszen egyet jelentenek, ide vannak berendezve a Pszichografológiai vérnép közé, a genyóval egy házasságban, ahogyan felállították Orbán Viktort a háromágú jeles homlokával legyőzésem után.

De ezt a náci Németország pontosan tudta, nem az első esete, hogy a sátán népével és a Talmud állatisteneivel lerohan ártatlanokat, titkos háborúban magyar kislányokat áldozva folyamatosan a Kex együttes zöld-sárga dala alapján annak ellenére, hogy megvannak az állandó főszereplőik, mint az angyal Mary Zsuzsa, aki helyett angyalként győztek le engem feketemágiájával, majd tort ült harminc év után is a mulatós tik sem vagytok magyarok népével az állandó temetőbrigádnak Romániából.

Már azon nem is csodálkozom, hogy szebb a páva, mint a pulyka dalból páva földönkívüliek vannak itt matyókként Süveges Halak állandó véráldozó családjával, meg hálaadás ünnepet rendeznek karácsonykor az amerikai démonistene tiszteletére Romániának.

A démonok hatalmas erővel bírnak, tűzben járnak, mint ahogyan a Játék a tűzzel adventi Erdélyi könyvben kiadták, mint cigiről leszokó Tóth főszereplővel berendezett adventisták az összes könyvet, csak végig kellett mennie az elmebetegeknek Luther reformátusain tetteik, szerepeik és karmikus sorsuk végrehajtásával, megmentették az összes reformátusát Romániának.

Tűzben jártak a lakásomban Müller sátánistái, két világban éltek egyszerre, a másik világuk egészen égő tűz volt, onnan léptek ki, mint ahogyan írta a népe a Magyar Nemzetben nekem üzenve, miután kivégeztek az utcanépével Miskolcnak a II-es elmeosztályán a városnak, hogy itt maradt hányássöpredék Paul, a sátánistája, aki még soha nem hallotta az ember szót, ahogyan a démonok, akiket berendeztek az osztályukon, s nálunk voltak kicsi koromban a Talmudból neveztek engem. Elektromosságok.

Furcsa árjaság, szégyene a világnak a miskolci Bertalan utcai Pszichografológia Tóth Kecskés Katalin egyetlen NagyPán népe berendezése mellett, hogy Németország árjának gondolja magát NagyPán kecske nemi csapásaiként.

Pár éve azt írtam, hogy vezessék ki a németeket Jeruzsálembe, mint trianoni sátán népeit, meg Kecskés népeket, meg Talmud nácijait, de mivel emberiség és emberség ellenes állandó rémtett végrehajtói a Jelenések könyve 7 trombitájával együtt, úgy gondolom, hogy semmihez nincsen joguk, tekintve a média közvetítését is temetői ünnepségként, mindent bemutatva, amikkel születésem óta lemészároltak minket.

Az utolsó árja szőke, kék szemű az unokanővérem volt, amit pontosan tudtak, mert berendezték hozzá a kék babaszobabútort is, de már hallás nélkül, mert Bíró név mellett nagynénémet férjhez adták egy romániai bíróhoz és a román nép első pillanattól zenei és nyelvi csapása volt a csillagrendnek, ezért az unokanővérem hallás nélkül született meg.

Mivel Csillagrend ellensége volt, várható volt, hogy megtámad engem születésemkor a tökéletesség miatt.

Megosztottam nemrég egy játékpuskát, amivel a fiúk játszottak kiskorukban. Én is játszottam hasonlóakat, míg apával megengedtek minket együtt lenni. Ha megcéloztunk valakit, legyőztük, illett elesni. Ezt nevezik játéknak. Játéknak írták meg, hogy játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból a kollektív nagy közös áldozását a Pszichografológiának Ízisz-Vénusz-Jézus néven a vérből születettek betegségeit, sorsát, könyveit rajtunk végrehajtva, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével, eltartásával, emelésével Vénusz vérrel, mert lejjebb nem adta a Hunnia börtön.

2001-ben arra figyeltem fel, hogy Pápai minisztert választottak, meg a többi nevére a narancsoknak, nagyon rossz érzés volt, nem tudtam, hogy folyamatosan születésem óta ismtélik a velem történteket, szerepeket és könyveket emelésével a hosszabbításoknak, mint vérből létbe lépetteknek.
Pápai Mari megkísértette apát. Nagyon rossz érzés volt emlékezni, akár, mint anyám Palik miatti áldozása, Kovács Erzsi és minden Rákóczi téri kurvasága miatti támadásával a Hunnia börtönnek, Győzike árja kakas frizurájával temetői ünnepségét öcsém, nagynéném kivégzése közben is ünnepelő kurvák és latrok vérivói násztáncával a genyóknak.

Ekkor írtam felejelentést az egészségügyi minisztériumba, nem tudva arról, hogy engem torként ünnepelnek, ekkor gondnokság alá helyezésemet kérték Illés-Pisti agyi betegségeinek zárójával a Nyírő Gyula 130 éve mészároló teljes kórházának Almássy Csaba pszichiátere által, amelyik megtámadta a családomat, megölve nagymamámat Müllerékkel 1971-ben. Több feljelentést írtam a kórházi ügyek kivizsgálásáról, mint a pesti orvosi kamarának, de itt akartak végezni velem titokban a vérivók városában. Már 2004-ben nyilvánosan végeztek ki engem az elmebetegekkel, utcanépekkel a megyei kórházában a világapokalipszisnek.

Tehát furcsa germánság a NagyPán Pszichografológiai eredetű Német néven berendezett német népe a penitenciás véráldozóknak együtt Mészáros Ági és Voit Ági Talmudjával, mint nácijaival a halál kártya 13-asnak, amelyek 1995--ben húsvétkor feszületre tettek 13 napi éhezés közben, boa kígyójával a bal fülemben a spanyol pusztítónak olvastatták velem Melion Jungista aranysas napbaöltözött asszony Máriájának evangéliumát. A Talmuddal közös az evangéliumuk.
Furcsa dolgok ellen hová kellett volna menni feljelentést tenni, amikor a rendőrség ehhez kevés volt, az a része, akiket nem ők állítottak be elmeosztályaikról?

Végig mentek az összes tisztátalan lényén Ádám és Éva és pár kivétel mellett, akik jeleket adtak, megjelelölve a könyveket a Talmudjuknak. 2004-es kivégzésemkor legalább hetedszer ismételték a feleségcserés könyvét Jászternénak és Kiszelynének, mint nőstényekét, amiket Győzője a családomnak ismételt hatalmas orákuluma közben a vérnek, amit jelent a nemi csapás feleségével együtt, gyalázásom közben gazdagulva az összes cigánytelepével Indiának, ezt végig nézte az összes emberjogi szervezete a vasvárosnak, minden politikai szervezet, teljesen normális dolog volt a mészárlásunk 83 éve megállás nélkül a nyugdíjas véráldozóival az országnak, amik árvaságiakat és közgyógyokat vettek fel a narancs cigánynáci kormányától a Talmudnak az összes reformátusa mellett Illéséknek, mint állandó halálvégnek a Bibliájukból, ellenségük az élet volt egyedül a világon.

A világmindenség apokalipszisét hajtotta végre rajtam Miskolc, az űrpusztító születésemkor hozzám javasolt kezdetével. Mindig egy sziklán várakozott bevetésre.

Hatvan éve vérből nemesedtek emberi formává a szentháromság apokaliptikus csapásai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.