Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Történelem Magyarország kegyhelyeiként
  2018-08-29 10:58:36, szerda
 
  Én nem tanultam történelmet, nem értettem az egészet, két érdekes volt számomra: a Nagy Októberi Szocialista 1848-as forradalom és Petőfi szabadságharca. A történelem tanárok mesélték az életüket órán, nem akartak hazugságot tanítani. Ránk bízták, mint értelmiségként megjósolt kutya évében szülöttettekre, hogy kibogozzuk az igazságot.

Lenin ezer éve élt, folyamatosan ismélik a nemeseivel az elmeosztályoknak és a miskolci Rákóczi térrel, Sátánjukkal az élen, Godzsák Ildikó, dr. Szmisz és asszisztensnője, Margitka, Káli Sándor szocialistái, árnyékoskertje nemi gyalázóival a szocialista iskola megsemmisítését. Ez volt 1848-ban is, Lenin saját berendezésük volt akkor is már, akár Sztálinja mellett az ötágú emberszabású csillagosoknak, ami azt jelenti, hogy ember formában születnek meg a nemi csapások, amik a vaskommunistákat jelentik. Kutyaként maradt fenn a kínai horoszkópban.

Petőfi Sándort is helyettesítették nemi fajtalankodóval, megtaláltam bizonyítékként a Rákóczi téri ismétlőjét, fotójával együtt. Az igazi Petőfi Csillagrend tagja volt, Szerbiában. Kossuthja Sátoraljaújhelynek minden államfővel együtt romániai berendezés. Gábor Áron magyar volt, ezért rendezte be Miskolc az összes Gábort születésem óta Katalin Földanya áldozásból véráldozással, Koncz Gábor kezdetével. Penitenciás vértisztulók valamennyien kivétel nélkül, Gábor Áron rézágyúja néven. Gábor Áronnak a szülőházát is a Rákóczi tér kiárulta, majdnem összerombolta magyarnak nevezett politikájukkal.

A többi világtörténelem közös: Hunnia börtön és a vasváros berendezése világkönyvtáraik alapján, mindig elölről kezdve a háborúkkal együtt a játékaikat szexuálisan, mivel kéjgyilkosok valamennyien. Bertalan utcai berendezésben áldoztak meg engem Woddy Allen kezdetével a francia Eifel vastorony nemi csapásai helyett, ami zsidó kéjgyilkosokat jelent, az idetett 1971-es Napóleonos sakkkártyájukkal együtt. Nem ismerem ezeket a sakkkártyákat, azt tudom, hogy valamennyit rajtam hajtották végre, mint a vörös királyné asszonyuk csapásait, úgy, hogy majdnem megbolondultam sorsaként, együtt az olasz Rákóczi terével a magyar nevű Hunnia börtön politikának Sophia Loren zöldasszony idegösszeroppanásával, ami a végzete lett volna 1986-ban.

Egyszer kihúztam az őskort, az I. tétel volt. Mindenki mondta, hogy de jó nekem, ennyire könnyűt húztam. Semmit sem tudtam róla. Üldögéltem egy darabig, aztán feladtam. Mesélni kezdtem, hogy vándoroltunk, vándoroltunk, egyszer csak letelepedtünk. Aztán bogyókat gyűjtöttünk és vadászni kezdtünk. Ez a zsidók történelme volt, amik idejöttek bibliai Jeruzsálem berendezése végett, állandó apokalipszisével a debreceni református bibliának, ahogyan Luther is leírta az ország veszedelmének baját, hogy ide van szabva minden bűne a világnak.

Nem hittem a kőkorban, aranykorban, különböző korában a Föld történetének, biztos voltam benne, hogy minden meg van hamisítva. Ez éppen olyan, mint amikor a romániai laborból készült Ufók azt állítják, hogy tűzből állott elő a Föld, mert ők úgy készültek valóban. Nem tudtam, hogy állandó világapokaliptikus szereplő Fraddy és Béni, hogy van ahol senkit sem hagynak életben, elölről kezdik teljesen a korokat. Ez volt Amerikában és Indonéziában is, sőt Ororszország előtti világban is. Tény, hogy állandó bibliai apokalipszisük maradványait Jókai Mór is megírta, talán ez bajuk vele, azon kívül, hogy rendes volt, hatalmas vaskapu díszeleg régebbi vaskori idejéből Romániának, sajátja a vasnépe Borsodnak. Aranykor, mint Babilon zsidóival a debreceni bibliájuknak állandó, most is a könyvszereplő skizopren elmeosztályok lovagként és nemesként képviselik, büntetlenül.

Kurucai Miskolcnak, egész Kuruc utcai berendezés mellett Labancz Annája ellen Romániának felfoghatatlan világapokalipszise a 83 éves Vona Gábor ricsei elmebetegnek Turulmadár jel kitételével, míg eszméletlenül feküdtem 1995-ben Pöttyös Panniként történő meggyalázásom óta turulmadárral együtt, ezek tort ültek a nácijaival az értelmiség legyőzőknek, amelyek felújították a bérházaikat is, mert meg voltak jelölve beázással. Én úgy tudom, hogy a kurucok kurvák, ezt mutatták a médiában, Lina néven Földanya áldozással kerültek berendezésre. Labancz Anna is én voltam az összes Annájával Romániának, míg ők Anna bálokat rendeztek, engem mészároltak a világapokalipszis főszerepeiben őrült Johannájuk kezdetével születésem óta, állandó ismétlésben. Én feküdtem a két világapokalipszis utcájában dr. Megadja Sándor mellett az orvosi szobában, nem értettem, hogyan kerültem oda.

Gálvölgyi Jánosa a Földanya áldozó Katalinnak ismételte az összes mesémet, melyek megtörténtek, mint a Johanna a farkaskutya Afrikában, ezen nevetett a tortülő kéjgyilkosok fél országa. Még a kazettát is ellopták tőlem, amire felvettem a mesék anyagait, a mesékből emelkedtek a Keresztesiek, mint elsüllyedt világ részei. 17 könyvanyagban írtam meg a magyarok egri csillagának megfelelő apokalipszisét a Hunnia börtönnek, melyet a vastáncdalfesztiválos elmeosztályával hajtott végre rajtam a Hunnia elme, én megírtam az igazat minden korról és időről, az álmosfüzetek pedig a két utcai apokalipszist jelentették. Minden bezúztak, elégettek a régi könyveivel együtt az asztrológiának, csillagoknak, egyiptomi koroknak, kis tarot könyvekkel együtt, mivel Müller Péter Sziámi döglégy elégette a verseit, mint többszáz éves állandó mészárosa a Hunnia börtönnek, 83 éves értelmiség legyőzést, csonkítást, bénítást, feketemágiával való összezúzást, kígyókkal, békákkal, patológiákkal való legyőzésével a tiszta embereknek végrehajtásával a menhelyi hálózatával. 1983. óta szervezte már a gyermekvárosokat együtt a nemesek újra emelkedésével, mint az összes elmeosztálynak. Döglégy végzett ki engem, kiviháncolva a fogaimat, eszméletenre. Soha többé nem jöttem magamhoz. Paul sátánistája maradt mellettem 2004. óta együtt Zee-vel, de reménytelenül, mert senkije nem volt Vénusznak, bár Presser Gábor Földanya áldozó Katalin néven születésem óta a többiekkel együtt, lírai karámjával Cseh Károlyéknak áldozott engem minden szerepében a feketemágusoknak. A kékek meg semmit sem tettek, akik többezer éve tudtak az állandó áldozásomról. Pszichiáterek kivégzése alatt, saját kivégző gárdájukkal, szerepeik végrehajtásával nem volt hová mennem kivizsgálást kérni, már csak azért sem, mert a rendőrség elmeosztálya is áldozott, meg narancs torünnepet tartottak a haldokásom és gyalázásom miatt.

Elrontották a szocialista iskolát a darwinizmusával az elmeosztálynak, mely szerint én és az emberek a majomból származunk. Nem hittem el. Nem tudtam, hogy a majmok állandó elmeosztály elméletét jelentik, vannak majmok miskolci berendezéssel a másik világban járó csapásokként, akkor értek hozzájuk, amikor éppen angyalként áldoztak 1977 körül és azt mondta Zsigájuk, mikor nevettem valamin, hogy mi van majom, látod az angyalkádat?
Négyféle embertípust különböztettek meg, nem értettem a szürkéket, nem tudtam, hogy ezek szürke szemekkel születnek már meg, elválasztják a szeretetben élő embereket egymától, romániai Ufókként, tehát ez is hamis volt, többmillió éves az eredetük.

Nem értettem az isteni teremtést, nem tudtam, hogy Mária jungista elmélete az elmeosztálynak, állandó világapokalipszis részeként, aranylegendájával a csillagok rendjének, amit az elmeosztály hajt végre Földanya áldozással. Ezek lopták el az atlantiszi mágiáját az ördögöknek, mint Hamvas Bélának, amibe beavatták az egész világ cigánytelepét is, együtt az ózdi Fenevad feketemágiájába, amivel a láthatatlan világban lakásaikban gyilkolták le a tiszta szívű embereket. Nem lehet visszaadni Nigériának, mint cigánytelepének Indiának, sem Dalai Láma népének, hogy patológiáikkal lemészárolták a világot, Várkonyi könyvét is motoros felvonulók bemutatása szerint végrehajtották folyamatosan többszáz éve atlantiszi történelmekkel, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni.
Az evangélisták valamennyien engem áldoztak Földanyaként narancs színben.

Nem értettem a freudizmusát az elmeosztálynak, hogy nemi csapásokat hoztak létre a láthatatlan világban mészárló földönkívüliekkel, mint feketemágusait Ózdnak és a korokat végrehajtó bibliai régi országoknak, mint Dumának, Edomnak, Babilonnak, hogy ébredő játszótér leszállításakor jöttek vissza, de megmenekültek Müllerék elől, amik kivégzőikkel várták nálam Nagy Anna állandó kommunista halálreformátus sorsaként, hogy leszállítsák őket az apokalipszis végén 1995-ben.

Ha tökéletes Isten lett volna bármilyen időben, nem hozott volna létre ember formában egyetlen lényt sem, örült volna annak, hogy tiszta szívű törvényekkel rendelkező emberek laknak a világon.

Mivel az I. és II. Világháború a vasnép történelmét jelenti az elmúlt többszáz éve emberiséget felszámoló történelmével véráldozókkal, nemi kivégzőkkel, csonkítókkal, bénítókkal koalícióban a Hunnia börtönével a Vatikánnak, ezért gondoltam úgy, hogy a tetteiket történelmi korszak végrehajtásával együtt névtárával a mészárosoknak, nemi kivégzőknek, melyeket tisztítanak férjekkel, utódokkal szaporítva a véráldozókat születésem óta, végtelen időhúzás végett, Magyarország kihalt helyeinek, várcsatáinak valós történelmével együtt, mint állandó romániai apokalipszisekkel jegyezzék fel.

Már csak azért is, mert a Hunnia börtön lezárt határokon belül végrehajtotta rajtam Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát mindent lebontó csapásával együtt a börtön mészárosaival, mint Gór Nagy Máriájával, ismétlésben 1995-ben a II-es elmeosztály ínyevő baktériumával. Mindent Miskolc hajtott végre születésem óta Ágnesei szerepeiben, meg Annái szerepeiben Romániának világmindenség apokalipsziseként, penitenciás véráldozással.

Amerika történelmét a vasváros hozta létre, rendezte be az előző pusztulás óta folyamatosan a börtön bűnözőkkel együtt, mint Németországét Uniós központnak, Trianoni Sátán népével együtt, egész Ázsiával.

Mai napig az idetartozó állandó világapokalipszis Halak szülöttjei diplomáznak, iskolákat hoznak létre, ahol hipnózist, meg különféle másokat befolyásoló feketemágiát reikivel együtt oktatnak, amit régen büntettek az egész világon Müller Rózsa románai boszorkány feszületesem feketemágiájával együtt.

A háborús diktárorokat, harcosokat a vasvárosa Borsodnak patológiákkal rendezte az egész világon, meg törzseivel az új-kígyósi Istenének, hívőivel Lévainak, amik feketemágiával űzérkednek, így győzik le egymást, mint Liptai Klaudia első embergyilkos démonja a Bertalan utcának, sztárjaként a vérfürdősöknek. Vérből vannak, tisztátalan lelkek a bibliai tagok, gyilkosságból és gyalázatból jöttek létre többezer éven keresztül, ezért nemi csapások és állandó mészárosai a tiszta szívű embereknek. Egész Ázsia, Korea, minden baktériumos országával a Vatikánnak harci csapásait jelenti a háborúk megrendezőinek. Utolsó háború Szűcs néven, ahogyan filmen is berendezték a vietnami patológiák elleni harca az amerikai kávés elmeosztálynak, ezt már összeházasodásával a facebooknak világtisztulással gyalázatból felépített létszámmal ismételték. Sorosék a Pszichografológiájával a Bertalan utcának, ahol lakom, 19 éve kezdett kínzásommal vérből született és emelkedett tisztátalan lelkek névtárának központjában zsidóként a világot összeházasítja, káosz állandó létrehozójaként, emberiség felszámolójaként, ami ellen védekeznek a tisztátalan lelkei a narancs Földanya áldozóknak kerítéssel, mint vérevők és nemi gyalázók magyar felvett nevekkel, kivéve azokat, akik ezzel nem értettek egyet és ezt ki is mondták.

Székesfehérvár a Bertalan utcai Pszichografológia okkultista véráldozóival, amik előtt Kati néni húzta mindig a zöldséges kocsit hosszú éveken keresztül, hogy saját sorsaikat, tetteiket végrehajtották, annyira biztos a dolgában világfeszületem ellenére, mely alapján a világ összes bűnét velem hordoztatták el Ízisz-Jézusként, hogy Holnapba lépett tagjaival végtelen hosszabbításban könyveket kiadva az idetartozó kivégzőkkel azt is levették az internetről, hogy engem az orosz Takács tanár úr kukurikúnak szólított, mert éppen szlovákiai irodalmi szövetségben vannak az utolsó ember áldozó Rákóczi terével a vasvárosnak.

2004-es kivégzésem egyidőben a német Uniós Pszichografológiai központhoz való csatlakozás idejével, Ázsia és a cigányság emberré emelésének torünnepével, még a Mu betűjeles emberré váló és új-kígyóssy rend termékenységi népeinek emberré válása előtt befejezték az életben való cipelésemet. Vadas Pál szabadköműves feketemágus feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó, akár az evangélisták, pünkösdisták lopott feketemágiájával az ördögöknek nem jött a segítségemre földönkívülijeivel az ózdiaknak, hogy Müller Pétert és sátánistáit elpusztítsák, annak ellenére, hogy ő vett fel a megyei kórház II-es pszichiátriájára, miután tépték a hajamat a lakásban, dobáltak a brazil mókus rendi kommunistákkal az ágyban, média torünnepében, kiszedték a hátsó fogamat letöréssel először Oláh Ibolya romániai nemi csapás miatt, amelyik nemi gyalázatát ezt követően is folytatták média kíséretében emelt szőke és cigány nemi kivégzők sztárrá tételével. Müller Péter döglégy volt, az ózdi fenevadnak, amelyik felruházta hatalommal, el kellett volna égetnie menhelyi cigánytelepével együtt, mielőtt kárt tesznek valakiben. Ez a világ történelme, hogy a borsodi Rákóczi tér kurvázással fogadva a Földanyát meggyalázta, tort ülve gyalázta éjjel-nappal, fényevésen tartva, saját tettét, sorsát, torzulását, betegségeit végrehajtva megállás nélkül, állatokkal és utcanéppel kivégezve folyamatosan, mert váltak az apokaliptikus csapások egymástól. Paul, Müller sátánistája arra figyelt fel a megyei kórházában Tűzkő Judit nemi csapásnak, hogy a Talmud népe, melyeket idehoztak valamiért, kislánynak szólítanak, lökdösték be őket elém a szobába, hogy menj az emberhez. Nem tudták, milyen emberről van szó, még senki sem látott embereket. Müller népe üzent a Magyar Nemzeten keresztül a fórumon, hogy itt maradt hányás söpredék a népe, meg én vagyok a nulla, a Hulla a halál reformátusok sorsát cipelve a székesfehérvári feszületre lányommal történő eltartásom közben, míg ők mentek ki nagy házakba más megyékbe, diplomázó utódokkal szaporodva. Tehát a másik világban nálunk voltak ezek a Talmud csapások, mikor kislány voltam.

A szimfóniára visszatérve, mint a sátoraljaújhelyi dohánygyár által régi történelemként játszott időre, a zenei világapokalipszis, melyek árja áldozással kezdtek violinkulcsos kék villámlás nyakkendőben vége többszáz éve látható volt, amikor a genyónak mondott halálnemi szerves baktérium fegyverekkel ellátott nemi gyalázókat a vasváros megalkotta, így harcolva az emberiség ellen az ének és zene miatt.

Ismerik az igaz történelmet, mert rajtam azt hajtották végre, így kell átírni a történelem könyveket az egész világon, egykori emberek lakta világ megsemmisítésével, meg hogy kik támadták meg a békés lakosságot a belső emberiességi törvényük miatt. Mivel ez mind a törvény ellen van, ami emberséget és tisztaságot jelentett minden időben, mert megváltoztatta a Hunnia börtön és a vasváros az Időt és a törvényt minden törvényszegéssel, minden szerepük és tettük végrehajtásával, ártatlanok megtámadásával ok nélkül. Le lehet győzni ellenséget, amint én az voltam a romániai boszorkánynak, de nem csonkítjuk és nem gyalázzuk meg. Mindig a gonoszabb az erősebb, tehát igazságtalan így minden csata.

Felfoghatatlan számú másik világ pusztítója és küszöb őrei, sárkányai vannak jelenleg megszelídülve, azok, akik nem ártottak nekem, mert az elmeosztály így tisztította a sátánkájával együtt, mint világ nemi gyalázójával, valamennyi fajtalankodójával a világnak születésem óta a másik világot.

Teremtői hatalommal, mint földöntúli erővel folyamatosan történt a visszaélés többmillió éven keresztül. Így jöttek létre a sárkányok, őskígyók, felfoghatatlan óriás lényei a világegyetemnek. Értelmetlen életre hozták őket létre a teremtők pusztítás céljából, amit a saját teremtmények véghez vittek, mert úgy működnek, mint a bumerángok. Még szelíd teremtés volt akkor a média részéről, amikor a falvakat ceruzarajzokból létrehozott királyi kastélyokkal, hercegekkel népesítette be, meséket hajtott végre. Ugyanilyen teremtői hatalommal jött létre az összes csapása a világnak, ákombákom íráspaca féle kezdet lehetett, de mindent, amit látnak, vagy amihez hozzáérnek, életbelép. Nincs értelme valóban ember formában a szív nélküli életnek, ahogyan engem megtámadtak itt a lakásban ismeretlenek, hogy az oroszok katapultálnak, mert ők nem emberek együtt az ausztráliaiakkal, mert sáskák, ahogyan a média be is mutatta.
Ezzel is kezdték a megtámadásomat születésemkor, hogy ők csapások, ezért én vagyok a hibás, minden miatt engem támadtak meg. Rajtam hajtották végre a földönkívüliek háborúját is, megengedve a gonoszoknak azt, hogy tegyenek, amit akarnak, hatalmas energiával, amivel ezek cipeltek engem, mint egy rongyot az utcákon. Valóban nincs értelme a pacáknak, amiket Amerikában is létrehoztak emberi formában, városokkal, nőkkel együtt, genetikailag szülnek, de rajzfigurák, ahogyan Ceruza és Faragó nevekkel folyamatosan hosszabbítottak végtelen kínzásom végett.
Elég volt egyetlen meséskönyvet látnom, mert nem szerettem a meséket, ez is kiábrándító volt, mert egy fiókból egy dülledt szemű báb nézett a hajasbaba szoknyája alá. Már létbe is hozták a dülledt szemű fickót, megkergetett engem Újhelyben egyik kommunista idő részeként, gyere kicsi nem bánod meg szavakkal. Nem lehet felfogni a szexuális teremtményeit a világnak, ki ellen hozták létre őket, amikor már nincsenek emberek, egész földrészeket benépítettek velük, amik nem bírnak a szexualitásuk erejével, ezért támadnak mindenkit. Meg emberek megtámadása miatt miért hoztak létre csapásokat? Meggyalázzuk őket, fényevésen tartjuk, megcsonkítjuk, tort ülünk a gyalázása és kínzása közben, az egész világ médiájával. Nem lehet felfogni a Zöld medeiája tetteit a Pszichografológiai Margittai Ági népének, mint vérivó médiának. Olyan házasságokat hoztak létre utódokkal, hogy az apa cseremisz pusztító, az anya barakkos zsidó légy, a világ gazdagai közé emelték őket az áldozásunkkal, gazdag informatikusok szexuális szövetségében.

Még én soha nem gondolkoztam saját magamtól, születésem óta tartottak földöntúli hatalommal hipnózisban, feketemágusaival a lírai karám zenészeinek, költőinek. Ezt követően 1986-os világ ura legyőzése óta folyamatosan kaptam a szőke nemi kivégzők miatti Gábor Zsazsával ismételt gondolkozás nélküliségük miatti fejtámadásokat szünet nélkül azzal a mondatával Moldován Nóra szabadköműves népének, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. Élettelen báb lettem, így cipeltek a kék földönkívülijeivel a világapokalipszisüknek. Hatalmas csapásokat kaptam folyamatosan, Dudás Sándoro állandó költő az olajfák hegyén Krisztus feszületes helyetti hatalmas polipot a fejembe, 1991-ben az Idegosztály felgyorsította betegeivel a gondolkozásomat, hogy írjam a történelmi világapokalipszist, 1992-ben, mikor megírtam a Vörös Oroszlános kommunista korait Romániát, szabályszerűen kivégeztek, többé nem tudtam magamról 1994-es költözésemig. Eszméltem dolgokra, mint az amerikai média felvonulására horrorként, robothangokra, hörgésekre a fejem felett, mikor fűrészelték ki alattam a lágy lábát, felgyújtották a lámpát felettem, rám égették a paplant, ugráltak éjjelente a tüdőmben, leállítva folyamatosan, miközben a Rákóczi téri Ménesivel itt berendezett nácik minden részemet gyalázták folyamatosan a halálnépével Karády Katalinnak. Itt végeztek ki folyamatosan. Ezek jelentik a narancsokat Földanya áldozókkal, cigánytelepükkel.
1972-ben jelölték meg szégyenfolttal a homlokomat, melyet egy orosz professzor bioenergetikus természetgyógyász mosott le 1991-ben, mely azt jelentette a Vörös Oroszlán kommunista korában, hogy nemi szerv. Menhelyeiket és Kovácsok sorsát hajtották végre. 1994-ben a családi iker házban jógáztam, nap és holdenergiával tisztítottam magam reggel és este, nem tudva, hogy világ urai vannak bennem. Ezt követően az utcanép minden részemet becsinálta feketemágiájával Miskolcnak, minden csakra központját egykori indiai népnek, akik ilyen energiaközpontokkal rendelkeztek. Mary Zsuzsa ellenes angyali támadást folytatták 1992-ben, feketemágikus kígyót kaptam a fejtetőmre is, mikor hajat mostam, mozgott a törülköző alatt a fejemen. Majd egy állomásukban az egyik cserepet hajtották végre, melyen kígyók vannak, sátán népeként. Ekkor minden részembe kígyókat kaptam, lebénítva teljesen a hátamat, nyakamat, gerincemet, két karomat, mászkáltak rajtam rengetegen, így feküdtem eszméletlenül. 1998-ban megbénítva hatalmas hipnózisos erővel a feketesárkány népének egyike, amit suttogó nagy hangon mutattak be a médiájukban az összes értelmiséglegyőző miatt sorolva a neveiket a fejemet, testemet támadta hatalmas erővel, feldugva Tina Turner miatt a hatalmas keresztet az eltört bal arccsontomba, amit miatta törtek el 1976-ban.

Tehát nem tudom, hogyan kell szabadon gondolkozni, új ismeretekre szert tenni, berögzíteni, még nem jöttem rá a nyitjára tavaly február óta, amióta kiszedték belőlem az összes csapást.

Tehát a világ megtisztult, ketté választották születésem óta azokra, akik ártanak az embereknek, meg akik nem bántanának mást az ellenségükön kívül.


A kegyhelyek addig állnak majd fenn, míg egyszer normális csillagrendi magyarok élnek valóban Magyarország néven, embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
83 éve tartó utolsó magyar temetése Magyarországnak
  2018-08-26 12:10:19, vasárnap
 
  A Volga mellől hozták megszületni Benkő Lajos néven az olaszliszkai központ gazdájaként az utolsó finn-ugor magyart közös mészárlás, tömeggyalázás, csonkítás, Lévai forgószél néven történő végrehajtása végett Borsod megye által.

Már nagyon régen művelhetik ezt, nem tudjuk az áldozatok neveit, akiket ugyanígy vérengzéssel mészároltak le állandó Sátánjuk főszereplésével Kex együttes száma alapján, amelyik nézett ki az áldozat szeméből, meggyalázta a rózsakeresztes rend I. emelet együttessel beállított állandó angol központot képviselő szörnyeteg gyalázójával, a pokol kapuinak őreivel együtt az Isten színjátékból. Miskolc Bertalan utcája teljes egésze, amit fogadásomkor hozzám hoztak a szülészetre Bodor űrpusztítójukkal együtt, amelyhez Ízisz elméletet írtak előre Weöres Sándorék meghozva a távol-keleti pusztítókat nagy közös áldozásukra azzal a szándékkal, hogy így véráldozással emelkedjen egész Kelet az összes cigánysággal emberré a nagyPán pszichografológiai elmebeteg véráldozóinak tetteit, szerepet, könyveit végrehajtva betegségeikkel együtt.
A Pszichografológia része Egyiptom az összes korával, a nap és holdjeles kínai pusztító, minden zsidó rend, barakkos zsidói a hatágú csillagot kitevőknek, előzőleg a világkönyvtárt összegyűjtő varjú népe jeleként használva 83 éves múlttal rendelkező patológiáiként a Teve utcai épület képviseletében narancs színében a kormányuknak, fényevésemmel emelve és tisztítva őket. Szintén 83 éves Vona Gáborja Katalin néven kiválasztva öcsém agyának agyonsokkolásával emelkedve, mert nem volt személyisége, Kósa Emese és Bohács pszichiáterek végrehajtásában Sátoraljaújhelyen, Kecskés Emil, Farkasok, Kupaiak állandó sorsát végrehajtókkal, feketebárányukkal, utcanépével és alkoholistáival Romániának, helyettük való lemészárlásával az egészségügye által Magyarországnak, Malek Andrea hatalmas amerikai elmeosztály teremtője szellemlénye és Müller Péter sátánistái által kivégezve folyamatosan, megállás nélkül.

83 éve mentették a szőke Hunnia börtön Sárossy Katalinját, Kilián telep végrehajtásában Miskolcon, saját kiadott könyveik alapján. Átírták az Annákkal berendezett romániai Misztikus titkokkal, mint jeruzsálemi templom kettéhasadásával kezdődő Annás állandó világtörténelmet Katalin nevekkel, így születésemkor Staller Ilona Linaként az összes Lindával és Katikával, Katicával, Katyerinával, Catherinákkal, Mariannákkal, mint Katalinvirágokkal, Jánosokkal, felsorolhatatlan névtárával a magyar politikának Ferencekkel indulva a véráldozásban tudtával engem áldoz saját főszerepében. Lin cseppek szintén Katalin Földanya áldozásból vannak szerte a világban, ez volt Merlin Monroe a miskolci leszbi áldozásommal, ez az összes Lin művésze a világnak, ez Sztálin orosz kommunizmusa születésem óta áldozásomból valamennyi nemi felszabadító gyalázó népével, idetartozó könyveivel a Pszichografológiai ötágú csillagosoknak. Gararin népe így emelkedett Katalin áldozásból, Farkas Bertalanjával az elmeosztálynak már ismételtek Pácin apokalipszise kitermelésével. Az egykori orosz Magas-hegyi Isten földalatti kőbányákban dolgoztatott népe szerint a kiadott könyvolvasmányaim alapján elmondták, hogy Braun volt Talmudos kezdett az amerikai Rákóczi terén a vasvárosnak Nasaként ismételni a világapokalipszist. Ennyit az egyetlen feszületes Krisztus tagjainak tetteiről.

Korea nevét 2001-ben írtam le, ekkor a lányom férje szólt, hogy én félrebeszélek és országok neveit írkálom. Rájöttem, hogy valamennyi ország érintett a vasvárossal, ekkor helyeztek gondnokság alá azzal az alberla pszichiáteri kiabálással Illés-Pisti elmebetegséginek felsorolásával Almássy Csaba orosz Hunnia börtön mészárosa által a Nyírő Gyula kórházában Miskolcnak, hogy mi van itt berendezve, folytatták nyugodtan a városból való kimenetelt, tisztítását áldozásommal a tisztátalan lelkeknek, építkezésekkel, újításokkal. Korea orosz kommunista légy Kim-je három utóddal van megjelölve, hogy áldozóim egyike a fele kommunista országával Oroszországnak. Ilyen megcsúfolásában a Világnak ölték meg mindenütt az embereket legyekkel, patológiákkal, állatokkal.

Az összes Halak szülöttje a világnak földönkívüli zenészekkel együtt, Liz Taylorral, Terence Hillel, a világ állandó apokalipsztikus szülötteit jelenti Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdetükkel, halálnépével a tatároknak. Mindegyik halálnép helyett megáldoztak eszméletlen állapotomban, mint Sátán Magyarországa koldultatással, feketemágikus csapásokkal minden részemben, ami járt volna egyszer is a bibliai halálvégnek.

83 évesek tehát Vona fasisztái, szarkahegyi náci legyei értelmiség legyőzőkként és a barakkosai Miskolcnak, az összes elmeosztályával együtt Szabó István világkönyvtár szereplőinek, amik magukat szabadságharcosnak kiáltották ki kínzásom és gyalázásom, haldoklásom közben, míg a barakkosok holocaustos pénzeket vesznek fel 83 éves nácikként.

Orbán ismételte berendezve a medve kiránduló kisvonatát Sátoraljaújhelyból futballjával együtt, Mészáros, Kökény Attila ... névvel a narancs cigánysággal, amivel ott voltak Újhelyben, hogy ők ismételték Kata nevemmel a medve kommunizmusukat, mint amit maguk szoktak végrehajtani 130 éves bejövetelük óta. Mészáros Kata néven rendezte be a város kocsmával a főszereplőt ismétlésben a gondnokság alá helyezésemmel sorsaként, mikor építeni kezdték Felcsútot. Orbánék Cseh Károly feketemágusos ózdi lírai karámja szerint a Látnokoknak zene miatti csonkítást és gyalázást hajtanak végre, azzal a Tusnádi Lászlóval kiöltött Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, üzenve Csernobilkor sátánjuk és a világ urai, mint Magyarország fejedelmei általi legyőzésemkor, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó. A medve nem zeneszerző, nem tudhatta, hogy a bibliai apokalipszist, amit a sátoraljaújhelyi Szimfónia cigivel kezdtek el az összes csapásával a világnak a zene és a magyar nyelv miatt hajtja végre jelen Magyarország, a hozzá tartozó népekkel együtt. Tudták a világ történelmet, mert a magyarok Csillagrendjét egri Fecske cigivel rendezték be Domján igazgatójával a világapokalipszisnek, sőt fecske nadrágban gyalázták a világot. A pécsi dohánygyár Pécsi Ildikó Rákóczi téri áldozásában szellemtornyával Hagia Sophia miatt került berendezésre. Ezek a cigik, mint az Ötéves terv miatti Terv semmiről sem tudó politikusok miatt, Munkással együtt munkásosztályából a régi politikai időknek, amikor még nem volt vas a kommunista rendszer fűvel való üzenését jelenti a Hunnia börtönnek, a Hunnia börtön tűzIstenének üzennek jelekkel, mint füstjével az indiánoknak egykor, amikor az utolsó Mohikánt felszámolták, akkor támadták meg Amerikát Braziliával együtt, erre figyelt fel Busch, hogy ismétlik minden indián könyvével a hetvenes éveknek. Ezek többszáz éves tetteit jelentik a vasvárosnak, együtt a Hunnia börtönnel. Állandó zeneszerzőket rendeztek be a Pszichografológiájukba patológiákkal. 1995-ös újra kezdésekor Bodorné Ágnes sorsának, mentővel való beszállításomkor pók tételével a méhembe, hogy én szülöm meg Vénuszként a pusztító csemetét, majdnem kivágásával a húgyhólyagomnak,mert ők kivágták szüléskor az asszonyok húgyhólyagjait, felfoghatatlan volt a narancs kormányuk részéről, elölről kezdve a Pszichografológiájukat utcai berendezés, állandóan költöző, tettüket végrehajtó csonkítókkal és bénítókkal. Befejezték a dohányüzletekkel a tort ülő kéjgyilkosok, bár folyamatosan jönnek ide, kiabálnak egyesek, hogy kurva az anyjuk, ahogyan kezdtek Dudásnéjával a Révész utcának 1986-ban. A füstszagoló Isten orrában a füst kéj lehetett az emberiség felszámolásával együtt, mivel így élvez szexuálisan, mint a népe.

A bibliai apokalipszis 130 éve érkezett meg Amerikából, ott végeztek mindenkivel, álmosfüzetem tanúsága szerint a megmaradt apokalipszis tagjainak a két utcai lista szerint én találkoztam az amerikai teremtővel, amelyik érthetetlenül beszélt a kihalt földrészen. De már az első faházat építőnél megjelent a Hunnia börtön a padláson, ez volt a lopta a szenet minden éjjel álom. Ugyanígy végeztek minden földrésszel, együtt ahogyan vannak magyar nevűek minden országban lévő értelmiségével a vasvárosnak, ugyanezekkel a lírai karámtagokkal, zenei fesztivállal. Feltételezés szerint ott is volt televízió, amiben tort ültek a feketemágiával és gyalázatban fekvő haldoklók felett, akár Orországban, mielőtt berendezték volna a Hunnia világkönyvtár alapján. A zöld szemem kék spanyol pusztító helyetti kislányáldozás állandó, mint a Kex együttessel történő Sátán általi legyőzés, a küszöb őreivel együtt, valamennyi vallásával a megszületett tisztátalan lelkeknek, amivel benépesítették a nemi csapásokat, égi angyali kórus miatti gyalázásával a kislányoknak, kiráulásukkal piros és kék ruhájában a földönkívülieknek.

Mi lettünk Benkő Lajos utolsó magyar után a Familia KFT-ben berendezett anyámmal hosszabbítók után az utolsó magyarok kakas frizurájával a szlovákoknak, mint tisztátalan lelkeinek Miskolcnak árjaként. Áldozóink között vannak a Csonka Picivel beállított német csonkatorony buzijai 83 éves készültségben, a Garamvölgyivel beállított rendőrség, a Spar ikrei az Ikercsillagnak, Esztergályos Cecilia fonónői és gyári munkásai a munkásosztály részéről, maffiózóként beállított színészi gárdája Magyarországnak, Szép Pál kezdetével apa áldozóinak Újhelyben, mint növényész természetjárónak. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showja által Romániának megtámadtak engem 1995-ben, hogy jöjjenek a színészek megmenteni engem érthetetlen módon, hiszen valamennyi színésze pár kivétellel miskolci eredettel bír 130 éve a médiájuknak.

Magyarország a Mónika Show műsorában a menhelyi cigánytelepét a romániai csonkítóknak, mészárosoknak, minden jóember megelőinek tisztította, mert ez német-magyar politikája a Pszichografológiájuknak.

Jelenleg Kína, mint egykori szocialista kor után vasnép által berendezett Rákóczi tér elektromos sátánistákkal szaporodik a legjobban, mint Sátán népe, lánykereskedelemmel, mindenféle utcanépével a világnak. Lenin miatt eszik a kutyahúst, mert a kutya éve mint igazság bajnokainak tulajdonsága Leninből volt megalkotva. A szocialista iskola berendezés állandó volt ezer éven keresztül, amit Káli Sándor a miskolci árnyékoskertjével, elmeosztályával Godzsák Ildikónak Sátánjukkal, nemi csapásokkal állandóan összezúz. Ezt rendezték be Sátoraljaújhelyen, az én főszereplésemmel, velem szemben az összes tantárgyból létrehozott csapásokkal, tökéletesített magyar nyelvvel, Károlyi biblia elölről kezdésével a halálreformátusok szerepével és tetteivel. A testnevelés ellenes csapásokat sportolóként áldozásommal emelték, melyet be is mutattak a médiájukban minden merénylettel, amit a lakásban kínzással, dobálással, gyalázással, feketemágiájukkal és láthatatlan világukkal végrehajtottak, mindegyik elmondott mondatával az okkultista véráldozók utcájából. Az ének ellenes csapások első képviselete, trombita harsog dob pereg,kész a csatára a sereg dalmaradványnak megfelelően Japán és Románia volt.

Kémiából az összes vegyjelet megalkották ufó népként többmillió évvel ezelőtt már, csak akkor még nem volt szocialista elmélet, csak iskolák, melyekben jártak a kékek, vörösekkel együtt.

Volt Szovjetúnió országait a Hunnia börtön rendezte be, Bertalan utcai könyvek képviselőivel, halálnépeivel Romániának, mint a tatárokkal, melyek tisztultak Erős Antónia Eszmeralda Puniella szerint tatárdombi ikerház berendezés mellett haldokoltatásom idején az összes halálja helyetti áldozásommal Szabó Gábor romániai halálreformátus népének, mint állandó világapokalipszis szerepe, sorsa végrehajtójaként berendezett végével a bibliai apokalipszisnek. Penitenciás véráldozással vitték ki őket Borsod megyéből a tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelepével, akár az Ágneseit a Pszichografológiai főszereplőknek Canadába.
A Kelet Cseh Károlyékkal, Cselényiékkel, Bodorékkal, Vas Tiborékkal, Horváth Gyula cigányköltővel, Akác Istvánnal, Balog Edgárral születésem óta volt nálunk, Bodor űrpusztító Íziszes minden főszerepben megáldozott elméletét végrehajtani penitenciás tisztulásuk, állandó hosszabbításuk megrendezése végett Kopcsik kezdetével Sátoraljaújhelyen feketemágusokként, Látnokaiként a Pszichografológiának.

A széttagolt Uniója a Hunnia börtönnek népeivel a könyveknek eljátszásra került áldozásommal, így összefoglalta a vasvárosa Miskolcnak Oroszország néven, mint állandó kommunista kor végrehajtóinak közösségévé Sztálin, mint Lin csepp Katalin áldozói utcanépével, nemi csapásaival a genyó Nagy Feró népének, amiket 1976. óta genyózásommal emeltek a Pszichografológiai világapokalipszis névtára alapján, valamennyi izmusa és könyve alapján a Hunnia börtönnek. Köztük vannak semmiről sem tudó szocialisták. A Hunnia börtön születésemkor Romániával határt lezáró Kohutként engem megáldozó bibliai bűnözői jelentik Ázsia teljes egészét pár kivételével azoknak, akik nem ismerték a láthatatlan világot. Vaskommunistái Putyinnak tort ültek Ázsiában haldokásom és gyalázásom idején Vénuszként, ami kommunista elméletük része volt, akár, mint Clinton népe Amerikában tisztítva a sötétkapus és Rákóczi téri, zsidó, nemi vallások népét.

A Pszichografológiája része a nagypán német népnek az összes nemi csapása és betegsége a világnak, Babilon és valamennyi kora a zsidóknak, Hitlerrel együtt, mint gumibábuval, amelyikkel szembehelyezkedtek a szintén Bertalan utcai Putyinnal képviselet orosz nemi csapások, mint felszabadító hadserege a vasvárosnak. Ez a világjáték egyszemélyes, Sátánja irányította Magyarországnak, világ gyalázása végett Magyarországnak. Így saját a most vonultatott új-Kígyóssy Isten termékenyégi törzsi népe Afrikából, valamennyi szigetlakóval, mint a kőkorral kezdett Indonéziának, ahová mennek lakni folytatásban a lírai karám szereplői, mint ahogyan 83 éve szétköltöztek az egész világba, azzal a szándékkal, hogy ők lesznek majd az értelmiségei a világ-Magyarországnak Hunnia börtön és Rákóczi tér néven. Az elmebetegei a miskolci II-es elmeosztálynak lovagoknak,mint Szentgyörgy lovagoknak öltözve ünnepelnek, akár azok a városok, amelyek kitették a címerét Szabó István világkönyvtáros Sátán népe címergyűjteményének a vatikáni Duna tévéjükkel. A falvak népei a miskolci vasnéptől népviseletekbe öltöztek Fiúk, lányok évkönyve alapján, diafilmek ismétléseként ufóival az ózdiaknak.

Mivel rajtam a 83 évvel ezelőtt mészárlásukat csonkításával együtt Benkő Lajos sorsának hajtották végre, a sírban is nemi szervét gyalázó állandó Bodorné Ágnes cigánytelepével, amelyik sorsát születésem óta rajtam hajtja végre a népével, gyalázásom közben végig mutatva a médiában az így tisztulókat és emelkedőit a nemi fajtalankodóknak, kidobálva ágyaikat a Rákóczi térről, 58 éven keresztül kurvázásom kezdetével utolsó emberként gyalázva, véráldozással állott össze a világ-Magyarországi jólétben élő tortülő világapokalipszise a világegyetemnek.

Cseh Károly közölte, hogy majd rájövök,miután megszentelődött, hogy miket írtak össze, bibliás földjét létrehozva az ózdi 666-nak, valamennyi főszerepét végrehajtva áldozásommal a feketemágusoknak csuvasok kezdetével. A szereplők orosz kiküldetéssel, iskolával rendelkeztek, szétmentek a világba Habsbusg Ottó vasfüggönyösnek köszönhetően, meggazdagulva mentek Afrikába, Amerikába, minden országába a világnak ellopott pénzeivel a dolgozó rétegnek, s ez már többszáz éve tartott a magyar nép által.
Cseh Károly írásait pincébe lökték, versekkel kellett volna bizonyítanom, mit hajtottak rajtam végre, mert szegény mártír feketemágusok ki voltak téve a cigányságnak, amikor Szlovákiát felszámolták, s egyedül a költőket hagyták életben. Szlovákia történelmét üvegiskolával kezdték elölről, ennek ellenére, a miskolci vasváros jelentésével végig mentek közösen a világkönyvtárán Szabó Istvánnak, ugráltak tüzet Kósa könyv végrehajtásakor, születésem óta gitárjukkal ötszáz forintosként áldozva engem a Rákóczi terükkel. Tóth atyafiak néven foglalta össze a kéjgyilkosokat Müller Péter, amikor kivitte őket az országból, a megyéből.

1992-ben ott jártak a lányom torkának megtámadásával, hogy nem tudott nyelni, nekem meg ráncigálták olyankor az idegrendszeremet a mályi házzal rendelkező tulajdonos dührohamai miatt.
Ekkor a II-es elmeosztálya Miskolcnak azért támadott meg minket Müllerékkel, mert a világ összes ádámcsutkása idetartozik hozzájuk. Már ekkor a mártír börtön gyilkosok miatt zártak börtönbe jóval Pataky Attila miskolci tolvaj kimenetele, emberré nemesedése után, amelyik elektromos szemű óriás kísérete ijesztgetett a II-es elmeosztályáról dr. Kiss Kálmánnak és Somlyainak, melyek várták a Halak szülöttek miatti további áldozásomat, kiiktatásommal együtt 1997-ben Vénuszként, Sátán miatti támadásával a nyakamnak és fejemnek parkinson kórjával a bolhahegyi ufóknak, amelyek elektromossággal odaszegeztek a földhöz. Itt már a szent megszállás betegségek következtek,mint az epilepsziája a Talmudnak, amit lehetett követni a médiájukban, hogy éppen azt tárgyalták, epilepsziával lehet-e autót vezetni, ugyanis túl voltunk már a II-es elmeosztály Lóránffy utcán a szlovák ötszáz forintos gitárom melletti felvonulásukon vigyorogva, hogy nekik autójuk van, jöttek a nagyon súlyos elmebetegségei az elmeosztályoknak pszichiátriai végrehajtásban.

Mohamed nevet berendezték a saját arab nemi csapásaik között többszörösen a biztonság kedvéért, ha kiderülne, hogy kit születtettek meg nálam, kivel akartak vezettetni a végtelen kommunista egykori korok végrehajtása közben Magyarországgal. Leírtam, hogy Mohamed népét Szulák Andreáék támadták meg a szőrös reformátusokkal, melyeket 1983-tól termeltek ki az áldozásunkkal. Háromszor hajtották végre rajtam a gyalázásukat, egyszer a kivégzésemet Szulák II-es elme csapása helyett. Még ez is kevés volt a vasvárosnak, török legyeket öltöztettek be Mohamed népének, amik támadnak gyalázattal mindenkit, Iszlám állam néven vették fel a régi vallás elméleteit, melyek Mu betűjelével a Pszichografológiának ide tartoznak a vasvároshoz. Mohamed környezetvédő nép volt, az a nép, akik bújkálnak többezer éve, akik ültetik az esőerdőket, nagy fákat a vérengzések helyére, akiknek kiszúrták a szemeiket. Mohamed vallást a Hunnia börtön rendezi be állandóan világkönyvtár alapján, semmi közük nincsen a Földanya népéhez.

A lányom nem tudott beszélni rendesen, amikor Marsi Anikó a II-es elmeosztályról ment színésznek, felfoghatatlan elmebetegét áldozással termelte születése óta a barakkos zsidó legyekkel együtt az elmeosztály. Az összes orvos születése óta belőlünk diplomázik szerte a világon, mert orvos akart lenni, bár berendezte Románia a Hunnia börtönnek előre az orvosokat mészárlás végett.

Még akkor is medvének üzentek, akinek a népe volt Som Lajos, amikor engem itt haldokoltatva gyaláztak minden részemben, őt betették Mohamednek öltöztetve a médiába fehér lepedőben, s még örülök annak, hogy nem a lányomat áldozták így meg. A pécsi medve irodalmi ismerősömet, akit szerettem, szintén cigányai ölték meg az Ágneseknek a szomszédból. Végig aggódtam, amikor leírta, miket álmodik, amikor a cigányok kifosztották az utcán, amikor aggódott értem, kivégezték. Kárpátiék most vették fel a neveiket, hogy befejezték a hatvan éve tartó apokalipszisüket Romániával. Minden Palik miatt engem áldoztak, mint Pál kiválasztottak helyett Katalinként, ez volt a politikája Magyarországnak ferencvárosi kezdettel.

83 éve hajtják végre sorsukat, szerepüket az utcanépével együtt a Pszichografológiai véráldozók apokalipszisével. A cigányokkal Borsod megye lemészároltatta az embereket, jó teremtményeket az összes értelmiséggel együtt. Nem lehet visszaadni a vasvárosnak, amit tett 83 éve megállás nélkül saját sorsuk, szerepük, tettük, betegségük végrehajtásával, gyalázásával a halottaknak a sírjukban is.

Németország megáldozott engem trianoni Sátán népével, a NagyPán Pszichografológiai Bertalan utcai listája alapján, együtt az adventista főszereplője Tóthja sorsában, mint okkultista nemi betegségek.

A narancsok miatt közölték 1998-ban, hogy itt kezdődött annak idején, a Bertalan utca 2 szám alatt a Heródes gazdag zsidóival, kék csillag orosz sátánistáival a Földanya áldozásom, amit a narancs kormánya jelent a vasvárosnak. Elégetésre szántak, ezért már a Sátán miatt kínoztak melleimnél fogva cipelve 18 évig a termékenységi népek kígyó kivégzője által Király Linda szerepében az egészségügyével az országnak. Ők rendezték be fogadásomra 1995-ös bevitelemkor bibliai olvastatása közben Melion elmeosztályának egri csillag központ egykori támadóival az I-es pszichiátrájukat Túri Ferenc Hunnia börtön kiválasztott Vénusz áldozó Katalin nevével, olyan csapásokkal, amelyek születésem óta sorsukat, könyveiket, szerepüket végrehajtották már. Túri Ferenc a spanyol pusztító népét vizsgálta filmfelvevő előtti beszélgetéssel Tiszaújvárosból, hogy miért hazudik a hazugság, engem megtámadva Müller sátánistáinak csapásaival ekkor együtt a két Bodorral. Felfoghatatlan,mert Szörényiék zöld szemem kék dalával Bródy Jánosnak állandó világapokalipszisként megáldoztak a spanyol pusztító helyett is gyerekkoromban még, majd széttörték a bal fülemet a nemi társa miatt, amit még folytattak bibliai olvastatásával a megyei kórház elmeosztályának, hatalmas boa kígyójával Müller Péternek a bal fülemből lengedezve, amit ütögettek egyfolytában, amikor abba hagytam a biblia olvasást, mely a világ összes szerepéről szólt. Ennek ellenére a reformátusok a vasvárosból bibliai kereszténységet akarnak visszaállítani az elmeosztályukkal.

Állatok, legyek, pókok, szellemvilág, ufók, patológiák, kígyók, denevérek, árnyékok, tisztátalan lelkek, ezek áldozták meg a Földön az emberiséget, cserélve át országokat, téve diktátorokat könyveik kivitelezése végett, fertelmeiként a zsidó népnek. Velem felszámolták a Föld emberiségét, ezért ültek tort egyszerre az egész világon az emberformát öltött és emberformában megszületett Sátán népei, amit világ-Magyarország jelentett.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apokalipszis megnemesedőinek világország testvérisége
  2018-08-24 12:37:57, péntek
 
  130 éve kezdte el a Bertalan utcai nagypán Pszichografológiai világapokalipszisét Miskolc, saját média emelkedőivel, politikusaival, világkönyvtárával állandóan a sötétkapus református dögjeinek. Vártak a születésemre előre kidolgozott elméletek végrehajtása miatt utolsó csillag áldozásuk megrendezése végett.

1971-ben elkezdte Miskolc városa a Hunnia börtönével a bibliai apokalipszisnek építeni a bulgárföldi kukoricás helyére Szepes Mária Pszichografológiai országainak, okkultista véráldozó elmebetegeinek bérházait, a falvak névtárának is, amiket Szörényi felesége mutatott be, hogy bementek a városba, mikor a politikával a médiájuk ment végig a névtárán folyamatosan ismételve a világapokalipszisét az Uniónak. Azzal a szándékkal rendezték be a kukoricást, hogy visszaadják nekem a Győri kapu Balázsné kukoricásban egy Jancsi nevezetű általi meggyalázását, ami összefügg anyám anyjával, akinek Erdei János nevű fia lett, belőlem emelték születésem óta főmérnökké, idetett nevével Putyin genyó nemiszerves orosz felszabadító hadseregét jelentve az orosz könyveivel és elméleteivel az utcának. 1983-ban átadták hozzájuk a szintén születésem óta engem áldozó sátoraljaújhelyi Révész utcát Hunnia börtön többezer éves világapokalipszis mészárosaival, Émász berendezésében a tanácsával a miskolciaknak, világméretű apokalipszisük végtelen folytatása és lincselésük berendezése miatt. A sátoraljaújhelyi Révész utcának nem volt helyrajzi száma két évvel ezelőttig, mintha nem is léteztek volna a csapások, pedig mai napig megy a vatikáni Hunnia elmeosztály igehirdetése, a brazil kancsal Isaorával kezdődő szappantisztító sorozatokkal, nemesek ünneplésével, torünnepével a névtárának Borsod megyének. Minden diktátor idetartozik, minden ferdehajlamúval. Ezt ismételte Orbán Viktor Vénusz áldozó szülőkkel, áldozásommal taníttatva a többiekkel együtt, politikaként 1995-ös kezdettel, melyet dohányboltok berendezésével zárt le, de folyamatosan mennek végig a vérevők a sorsukon, tetteiken, kapott betegségeiken, a már belőlem született engem azelőtt megtámadó súlyos betegségek eltartásával, miattuk való támadásommal két évvel ezelőttig. Mindenért én voltam a hibás utolsó csillagként, ami torzulás, vagy erkölcstelenség, saját karmikus tett következmény volt az elmebetegeknél. Jakubcsek Gabriella Vénusz áldozással emelkedett gyalázásommal, amiért állandóan futtatja jelenleg az ATV a Hunnia börtönével, mert nemi csapásként hozták létre, azért vigyorog állandóan. Hatalmas dicsőség érte, hogy csillagot gyalázott saját sorsaként. Erről szólt az azkéta ezeréves ünnepi cirkusza a nézőkkel együtt a fertelmüknek. Mai napig futtatják azt a Bockhor, amelyik elmebetegségében fordítva vette fel a nadrágot, ekkor is megtámadtak engem, meg végrehajtották Csillagmedve megszületése óta az összes medve korát a orosz történelemnek, azóta, hogy minden délben pontosan 12-kor ebédelnie kell, Csurkás Vicus babája berendezése került, amelyik politikusként került berendezésre, medve családos falvédővel, úttörő nyakkendőjével a névadójának medveként, majd görög katolikus egyházban történő keresztelésével, mivel a medve népe lett görög vallás képviselete. Bochkor a II-es elmeosztály elmebetege a miskolci megyei kórháznak, a világ sztárja, hogy megáldozhatta Vénuszt, mert elmeszülött a média tagokkal együtt, világapokalipszis állandó végrehajtójaként az összes Gáborjával Romániának.

Kőrössi Katalin szőke tüzelő szukaként került berendezésre, a gyerekvárosba is került rövid ideig, feltehetően vörös kísérettel rendelkezett, mert az én nemi szervemet égette Pisti-Illés, miután a földönkívüliek elvitték Katit a Tűzoltóság elé, hogy oltsák ki a tüzelését. Nem tudtam, mi történt velem hosszú napokon keresztül, megállás nélkül égettek engem ott. Ezt követően a Tűzoltósága a vasvárosnak kitette a fordított tükörírású, másik világot jelentő Tűzoltóság feliratot, mint apokalipszis tagjai.

1995-ben Cseh Károly eljátszotta a japán sötét a nap 1992-től tüdőmet leállító, engem éjszakánként kínzó halál feketemágikus áldozását, miután ivott néhány pohár bort, mely dal szerint soha senki meg nem tudja, miért szól többszáz éve hamisan a dal, a Rákóczi tér csak iszik, miközben feketemágiával égette a lányokat, ahogyan az én talpaimat magas sarkú szandálban az utcákon, ez már sokadik merényletük volt a lábaim ellen a kínai lótuszláb kezdetével a kínai Rákóczi tér emelkedésével, először King nevekkel, saját többezer éves történelemmel, majd buddhizmusával a kommunista hippiknek, majd kommunista kora berendezésével a vasvárosnak a Hunnia börtönükkel. Kína elektromos sátánistái helyetti áldozásomat sem értem vasváros részéről Ázsia központként.

A Rock-jával a patkányoknak Shuszter Lóránt berendezésével pokol angyalaival együtt kezdődött a zenei apokalipszis egykori szentek ellen, ami én voltam egyedül, áldozásommal emelt Beat, Hippi, Punk folytatása mellett, valamennyi zenei stílusával a világ ellenes csapásoknak. A zenei apokalipszis mindig a tökéletes muzsika ellen jött létre állandó világapokalipsziseként a Hunnia börtönnek, külön az ózdi Rákóczi tér Főnixes cigánytelepe Ádámjukkal és Évájukkal. Valamennyi utcanép és kurva miatt megtámadtak engem. Magyarország felvett nevű világ-Magyarország egykori népének, embereinek gyilkosaiként ezt utoljára hajtotta végre, földet ért a vándorlásuk, nincs olyan hely a világban, amit ne ők rendeztek volna be folyamatosan pöcegödörré váló csapásaival a nemi gyalázóiknak. Magyarország miattam nem tudja szégyellni magát, mivel engem áldoztak utoljára magyarként kakas frizurásokkal és kakas néven. Nem volt senkim, egyből ide hoztak megszületni a feketemágusok és csapásai közé a világnak. Tehát mindezt zenei áldozásnak szánta, meg a tökéletes magyar nyelv miatti csonkításnak, hangelvéssel együtt, diszlexiával, amiért ezek már ingyen diplomát kapnak, mint kommunikációs csapások világ-Magyarország, mint Rákóczi tér és Hunnia börtön. Még Zrinyi is miskolci történelme volt a vasvárosnak, minden mészárlásával a világnak, az országgal együtt. Bodor űrpusztítójuk támadott rám a megyei kórházban, ahol berendezték a barokk kori egri csillag központ egykori támadóit űrpók Ágnes lányával együtt, iszonyat és fertelem végrehajtóiként Ágnes anyja Rákóczi téri cigánytelepének összes feketemágiájával, Ménesi férj lírai karámjával a Rákóczi téri cigányságnak. Mivel az össszes Halak szülött állandó világapokalipszise a Pszichografológiának, Ábel Anita elmeosztályával vigyorogni fog áldozása miatt az örökkévalóságig a társaival együtt, mint Dolly és Szandi értelmiség legyőzőjeként a náciknak.

Anyám apját, Benkő Lajost hozták megszületni a Volga mellől utolsó magyar angyalként, Lévai forgószelével Miskolcnak legyőzni, vele együtt termelték ki Benkő Gyula színészét a józsefvárosi értelmiség legyőzőknek, a miskolci Hortytól vitéz rendet kapva beírták magukat előre a Benkő-Tóth nevekkel a jövő világ-Rákóczi terének nemesei közé. 1983-ban értek el idáig, hogy a miskolci világ-Rákóczi tér nemesei emelkedtek, mint Kis Ferencek kiválasztott Vénusz áldozásból minden Ferencével a világnak politikailag születésem óta. Azóta hosszabbítanak fertelmes ezer éves azkéta ünnepi cirkuszával a világ urainak, amit Felcsúton is berendeztek, üzenve a medvének folyamatosan a torünnepet és fertelmet végrehajtó médiájukkal, hogy már a roncs a medve, hiszen már 32 üzennek neki, hogy meggyaláztak miatta Vénuszként, legyőztek, bábot csináltak belőlem, akit vezetnek levágásra saját perverziók miatt.

Benkő Gyula a Benkőkkel a médiájukkal 83 éves hosszabbítást rendezett be, valamennyi szereplője a médiának szerepét végrehajtotta, mint Krencsey Marianna, elmenekülve a leszállított csapások elöl Ausztráliába. A média filmjeit, mint a Különös házasságot a Hunnia börtön folyamatosan hajtotta végre a családomon, anyámmal hosszabbítottak a végleges megsemmisítésünk végett, összeházasítása miatt az árja családomat a Rákóczi téri nemi gyalázók népével.

Az Uniós központja Miskolcnak német központban jelenleg a Mu betűjeles muzulmán, mohamed jelmezes beöltözőit vonultatja azzal a szándékkal, hogy meggyalázza velük Staller Ilona és Gábor Zsazsa szépségkirálynő légy Európa összepisilői után, gondolkozás nélküliségük miatti fejtámadásai közben a világot, mert a Rákóczi tere Miskolcnak a gyalázatból születik meg, mint tisztátalan lelkek emberi formában.

Németország nincsen, árja elmélete a miskolci Pszichografológiai gumibábu Hitlernek felfoghatatlan, már csak azért is, mert a náci a Magas-hegyi Isten emberét jelenti mini kilátójával és jelentette mindig, aki Újhelybe vitt minket lakni annak idején. Nagyon sokan felvették a nevünket, különösen zsidók, ahogyan kiskoromban elmondták nekem, csak nem tudtam, mi az a zsidó. De az amerikai nemi csapása a magyar politikának apa csúfolásaképpen megdöbbentő, akár a kisvonattal való üzenése a medvének 1986. óta folyamatosan az indiai cigánytelepével a belőlem emelteknek és tanítottaknak, együtt a legyeivel a barakkosoknak a Bertalan utcai mártírok közül. Új-kígyósi termékenységi népek kígyó Istene 18 éven keresztül kínzott éjjel-nappal Király Linda Katalin Földanya áldozó sorsaként, akit a születésem óta engem áldozó Presser Gábor kiválasztott Gáborjaként a Vénusz áldozóknak emelt, mentek politika részeként narancs színében a Rákóczi térnek a szigetekre politikai rendezvényekre, Barack Obama béke Nobel-díjat kapott a már készülő Bertalan utcai világtestvériség képviselőitől az új-Kígyósy népeként, akár Kertész írója a Bertalan utcának, meg felfoghatatlan díjazottja a Vénusz áldozóknak, akár Zalatnay Sarolta kommunista egyik kor főszereplőjeként, amelyik megmentése miatt a cseremisz pusztítót uszították rám, mert mindig azt játssza a Rákóczi tér, hogy Zalatnay az utolsó magyar.

Mikor Kovácsok sorsaként Varró Dániel díjazott neve alapján varróleánynak zavartak fényevésben, kommunista idejében a nemzeti hivatalnak, előzőleg Hollóházán, amit a nyíregyházi BOON fórumosai szerint eljártak segítségkérésem idején, amikor ismételték a világkönyvtárát Szabó Istvánnak, egyszerűen pofon ütött engem a falu alkoholistája, mert Cinit megütötte az egyik szextársa, majd majdnem meggyaláztak engem, mert hátulról megdugta az egyik énekes fellépésük előtt.

Valamennyi világapokaliptikus tag előző életét is végrehajtották, akár Máté Krisztina fog nélküli romániai légy sorsát, aminél 1976-ban jártak kommunista főszerepét rajtam végrehajtókkal együtt, Brigitte Bardot lapátfogai miatti csonkításukkal együtt, mert a Pszichografológiai bardot halálnépüknek olyan fogat készítettek, amilyen nekem volt.
A pácini apokalipszist a karcsaival együtt folyamatosan termelték ki. Ádám Erzsébet boszorkány nagyanyja sorsát és tetteit is rajtunk végrehajtva, amiért betették mosogató márkának az Ádám családot.
Elég volt annyi, hogy valaki azt mondja, hogy én szép voltam, mint Toronyi Évi Bekecsről, szebb, mint Berta Erzsébetje a világ tort rendező rendőrségével a Pszichografológiából, már hatalmasra puffadva meghalt nemsokára.

Nemhogy láthatatlan világ törvényt rúgtak fel a skizoprenek azzal, hogy ők elmebetegek, valamennyi elmebetegével Borsodnak, megtámadva a lakásaikban a semmiről sem tudó embereket, elmebetegezve mai napig, amikor valahol hozzászólok, már nem is reménykedve segítségben másfél éves várakozás után paranoid módon, hanem mészároltak folyamatosan mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem.
Fejel Anija a Révész utcai sváb kommunikációs bénítóknak azt üzente nekem, hogy megöltem a férjét, Szabó Sanyikát azzal, hogy szeretett és tisztelt engem. Én vagyok a hibás, hogy a kíséretei a börtönnek és utcanépnek mindenkit megöltek, aki jó volt.

Én vagyok világ-Magyarország, mint világtestvériség jövőjének egyetlen elmebetegje, aki az egész világot megtapasztalta, mert ők a saját házában, lakásában gyilkolták le az embereket, saját lányommal vitetve és az elmeosztályukra, mint állandó világapokalipszis láthatatlan világbeli kivégzői.

Nemrég voltam a Pennyben, amelyiket a fogcsonkításomból hozott létre Müller Sissy miatt, azzal, hogy hiányoztak a fogai a Rákóczi téri hercegnőjének Bécsnek, amit a magyar kormány rendezett be 130 éve, a sötétkapus dögök vásároltak a véráromon, nevettek rajtam, hogy hatvan éve hajtják végre a világkönyvtárát a reformátusoknak a családomon. Mi közöm volt a reformátusok Annás világapokalipsziséhez, romániai világapokalipszishez? Egyáltalán mi közöm volt a magyar felvett nevű elmebetegeihez a vérengzőknek, hogy saját tetteiket, amiket a világon végrehajtottak születésemig, rajtam ismételték szerepeikkel együtt, elmebetegezve folyamatosan saját szerepük ismétlésekor, amit maguk jelentenek. Mai napig küldik postán ide a neveiket az apokaliptikus szereplőknek, ahogyan tart már ismétlésben 1998. óta, ma Somossy nevűeket ismétlik, együtt a süketekkel, nekem küldték az idézést fülvizsgálatra.

Van mit nevetni Yosé indiai cigánytelep politikusaival tort ülő hatvan éve tisztulóinak a sötétkapus dögjeivel Szabó István lyukas szívű református halálnépének a Kiss Tábornok utcának családjával, mint halállal, tompalátó áldozómmal, amelyik bevitetett többször a saját elmeosztályára kivégzésre népéhez, nemi kivégzőjével a Szabóknak romániai apokalipszis Gabriellájaként, 1986. óta hajták végre, hogy kihasználták a férjeiket a világapokalipszis csapásai, választva el őket, férjhez adva, szaporítva, tisztítva, hatalmas házakat adva nekik, felfoghatatlan kincstára a világnak a halálreformátusok közössége, amelyik már hatvan éve hajtja végre Illésékkel a világapokalipszist rajtam. Kolcza Mária, romániai haláltáncoltató ufó sorsát folyamatosan ismételték végtelen szappantisztító sorozatával, melynek főszereplője lett volna, együtt a Bestia népével tett áldozattá engem folytatásban 1986-os legyőzésemkor. Varhola férjétől választották, majd berendezték gondnoknak a gyámügyükhöz, borsodivánkai Müller kivégzői közé.

Tűzkő Judit, nemi csapása az elmeosztálynak, amelyet az elmeosztály állított maga felé, saját sorsát szürke kosztümbe öltöztetve 1997-től ismételte rajtam Király Linda sorsával együtt, az összes Királyéval a Király utcájuknak elment vándorok után, addig Vándor Sándor utca volt, arab fajtalankodóival a miskolci megyei kórháznak Arábia néven, szintén Rákóczi téri politikaként születésem óta emeltekkel és nemesítettekkel, egész Ázsia minden országával együtt. Tűzkő Judit másik világ kíséretével beszélgető alkoholistái és elmebetegei 2004-ben ismételték az összes börtön Hunnia Imréjének szerepét a családomon. Ez Magyarország fekete világapokalipszis országában teljesen normálisnak számít, hogy az elmebetegek szerepüket, sorsukat végrehajtják betegségeikkel együtt.

Azért volt szükség a miskolci végtelen hosszabbítására az elmebeteg véráldozó kivégzőiknek, mészárosoknak, hogy Rákóczi téri űrbabeles világtestvériséget hozzanak létre a fabebookjával együtt a megtisztulnaknak Zukkerbergje képviseletében a Bertalan utcai emelkedőknek.


Nincs segítségem az engem elmebetegező Magyarország gyilkosai között, a világ mészárosai, vérfürdősei hatvan éves jólétet torként ünneplő apokaliptikus csapások között, hatvan éve hallgatnak a politikai vérfürdőjéről Magyarországnak. Egyedül vagyok a vasváros közepén, a gyerekeim elmebetegnek hisznek Szabó tompalátás helyett, amelyik meggyalázta Mohamed Istent, dögjeként Deák Bill Gyula Időjelek népének, amelyik népének angyala Mary Zsuzsa volt, születésem óta engem angyalként maga helyett áldozója a Révész utcai világapokalipszisnek. Vártam másfél évet, hogy elkezdik az elmebetegek tetteit és csonkításait, gyalázásait név szerint leközölni, de nem történik semmi, csak rettegésben tartanak engem a világapokaliptikus utcájukban, melyek dőzsölnek, végrendelkeznek, újítanak, tanulnak, szaporodnak, már megszokták 83 éve, mióta hosszabbítanak.

A világapokalipszis állandó végrehajtóinak véráldozó világtestvériségének tagjai nemcsak az indiai országelfoglaló cigányok, valamennyi népével Magyarországnak, hanem a földönkívülijei a Kátyis Tolnay Klári helyetti feszületem, mint falvak, tanyák kitermelését végrehajtó ózdi földönkívüliek feketemágikus hatalmas erővel engem vezető népe, mint amik felálltak kormányra a világtestvériség mellett 666-ként, mivel Magyarország mindig feketemágusi világhatalma volt a Hunnia börtönnek, Sátán, Talmud, Heródes és az összes zsidó kislányáldozó népének a világnak, valamennyi rendjével együtt a feketemágusoknak a reformátusok halálszövetségében.

Nincs segítségem, az egyetlen medvének üzennek 1986-os legyőzésem óta a sátánjuk és a világ urai által, amióta cipelnek magukkal minden részemet lebénítva. Hatvan éve készült azkéta ünnepi cirkuszos gyalázattal Magyarország István népe világ-Magyarországává. Kitették már a romániai István zászlaját Piros Piri földönkívüli hálózatának, mint állandó temetőbrigádjának a szociális hálózatuknak, köztük a kakas igazi tulajdonosának képviseletével a jelét a jövőnek, mint penitenciás testvériségének a feketemágusoknak. Játszották Attilát, amikor a Révész utcán a családjukhoz értek ismétlésben, hogy saját szerepüket végrehajtották, azt játszva, hogy eljött segíteni, mint Mohamed Isten keresője, de mindez gonosz játék volt, készültek a földönkívüliek fogadására skizoprennek kiabált bemondója óta Miskolcnak három éve már. Addig születésem óta Tiboldi Mária főszerepében valamennyi földönkívüli sorsát, szerepét végrehajtották ruhájukba történő felöltöztetésemmel. Nem volt semmilyen titok Magyarország előtt. Fertelmesek, akár Magyarország valamennyi apokaliptikus csapása.

Gyűjtöm évek óta a gyógyszereket, hogyha kiesnek végleg a fogaim, beveszem őket, befejezem. Már én soha nem lehetek ember sem, ahogyan Sági Ilona fekete angyalok vonultatója ideg főorvosként Bagi és Nacsa helyetti áldozásomkor Malek Andrea hazaköltözőtt óriás amerikai teremtőjének kísérete által meggyalázva és legyőzve közölte. Egyetlen utam maradt. Be lehet vitetni most már az általános elmeosztályára a világkönyvtár tulajdonosoknak, mert nem akarok élni indiai kasztcigányok patológikus sorsában többé.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar világapokalipszis mártírként szerepe végrehajtásával
  2018-08-22 05:44:02, szerda
 
  A sátoraljaújhelyi Révész utcai apokalipszis tagjai a Hunnia börtön többezer éves gyilkosaival, köztük a debreceni reformátusok bibliai tagjaival, ezer éves azkéta ünnepség megrendezőivel, mint a miskolci Bertalan utcai Rákóczi terével az Uniónak Pszichografológiája alapján Szepes Máriának, minden betegségével a törötteknek, betegségeknek, süketeknek, vakoknak, autistáknak, valamennyi sérültnek, diktátornak, művésznek, fertelmesnek és fajtalankodónak, ferdehajlamúaknak, idegbetegnek, nemesnek távol-keleti pusztítóival a magyar felvett nevűeknek készülve előre fogadásomra németek hosszabbításában német árja család megáldozása miatt, együtt fogadtak születésemkor azzal a szándékkal, hogy fertelmes első embergyilkossággal kezdődő tetteiket, csonkításaikat, állandó gyalázásukat lyukként a magyar zászló emelése mellett torünnepként ismételve rajtam végrehajtsák.

Az apokaliptikus tagok minden törvényt felrúgva a láthatatlan világban lévő szellemvilágot, földönkívülieket, cigányságot, feketemágusokat, sátánistákat, felfoghatatlan erővel bíró féregállatát jelenti a sárga rózsás Hunnia börtön Isteni színjátékának, megtámadva 83 éve végleges felszámolása miatt az embereket szívük és jóságuk miatt, ismételve mindazt a mészárlást, amit eddig a világrészek ellen elkövettek közösen. Az apokalipszis mindig is azt jelentette, hogy a másik világban titokban mészárolnak, most maguk szerepei helyett az embereket megáldozva.

Egyszerre kezdték el születésemkor a Hunnia börtön szentháromságának áldozását együtt a narancs Rákóczi tériekkel Vénusz hipnózissal. Illés apokalipszisével a reformátusok világkönyvtárát kezdték el Vörös Oroszlán kezdetével az állandó Annás világapokalipszisüket átírva Katalin névtárakkal, kiválasztott névtárával a politikai penitenciásoknak, Őrült Johanna kezdetükkel, folytatva avatárokkal, antikritsztusokkal, pusztítókkal, zsidókkal a nagy közös játék-áldozását a reformátusoknak. Omegával a Benkő angyalok égi hangversenyét kezdték áldozásával Mária vallásuknak a Talmud Krisztus feszületével állandó hosszabbításukkal, Benkőkkel sárospataki központban, anyám apja sorsának végrehajtásával a miskolci Bertalan utcai gyalázókkal. Metroval az ortodoxok állandó kislányáldozó Ízisz néven történő áldozását kezdték el. Az adventisták könyvei alapján minden református sorsát és tettét Luther népeként hajtották végre rajtam Tóth utcai főszereplő sorsaként, akár az egyiptomi berendezéssel bíró patológiájuk sorsát Egyiptom összes korával. Itt volt Zee, Re, a fáraókat nem ismerem, valamennyi koruk berendezésre került, mivel én voltam Innin, akire kimondják a büntetés és rontás igéjét, valamint Ozirisz felesége is Íziszként. A Sátán bibliáját kezdték el azkéta ünnepi cirkuszként csernobili legyőzésemkor együtt a világ urai által, utcanépével támadva meg Sátoraljaújhelynek és a vasvárosnak. Minden város és ország berendezve van a Bertalan utcában nevekkel, Debrecenivel így kezdték Omegával Debrecen és környéki emelését a sötétkapujával együtt Szabó István világkönyvtár tulajdonosnak, majd mentek végig az országokon, városokon a nevek állandó berendezése mellett. Varga névvel kezdték mindig a vasfüggönyt.

Az összes református főszerepét végrehajtották, minden Halak szülöttjével a világnak, folyamatosan emelve az együttesekkel az éppen aktuális áldozókat, mint az elmeosztályt súlyos elmebeteg szereplőkkel, mint a cigánytelepét Miskolcnak. Illés állandó ébredő játszótér világapokalipszist végrehajtó halálreformátusai, Nagy Anna halottjuk sorsát is végrehajtva koldultatásommal, lányommal történő eltartásommal Miskolc városa berendezésében, rám szállításával az ég seregének kommunista koruk végéhez érve, halottak sorsát hajtották végre egész Keletével és a cigánysággal együtt születésem óta. A halál megtisztult és emberi életet él, összevegyülve a világgal

Kezdeti törvénytaposói a régi emberek lakta világnak az ördögök voltak, amik ott vannak, ahol akarnak lenni másik világ képviselőiként, beleskelődtek a házakba. A cigány ugyanolyan, ott van a lakásban, csak halált jelent. Régen kihalt helyeken éltek. Következő törvénytaposó a Hunnia börtön volt láthatatlan világbeli gyilkosokkal, már itt a törvényt megszegték, felállították a skizoprenia alapjait, ami a kísérettel rendelkező csapásokat jelentik.

Minden szereplő 83 éve mártír, ha elesik, megtagadták szerepeiket, rajtunk hajtották végre, így mentek széjjel a világba. Kártalanítják magukat az apokalipszis tagjai hatalmas pénzekkel, a csapások szépségkirálynők lettek.

Vámos Miklós, aki a Bertalan utcai apokalipszis része helyett ellopták a kerékpárunkat, éppen Sugár Ágnesnél és Pataki Ágnesnél jártak a Pszichografológiai emberré nemesítésében a csapásoknak a nyolcvanas években. Müller Péterrel, mint szellemvilág halálnép tulajdonosával és sokakkal együtt, mint a lírai teremtői karámmal világsztárjai a könyvkiadóknak szerepeik végrehajtásával hatvan éve. Mindegyikre ugyanez vonatkozik, mint az engem hipnózisba születésem után tevő ózdi cigánytelep lírai karámjára. 1983-ban folytatták a két világapokalipszis utcájának összerendezésével az analfabéái kitermelését a Sátán népének, Kátyis Tolnay Klári Rózsás feszületem kezdeti idejét folytatva falvak és tanyák kitermelésével űrapokalipszis néven.

Kollektív kínzásom és remegő járásom közben széttaposott lábakkal, saját diagnózisával Miskolc városnak csúfoltak engem Tóth Margit szlovák árja áldozó családvédelmi intézetében, hogy nem vagyok való ebédelni az áldozóim közé, nekem súlyos elmbetegek között a helyem az állapotom miatt, hogy minden részem el van deformálva, valamint a diagnózisa miatt Miskolcnak, ugyanis kizáró gondnokság alá helyezett a kínzóimmal, mint pszichiáterekkel haldoklásom idejére, amikor Miskolc város nyugdíjas 83 éves apokalipszisének emelték a nyugdíjukat, hogy legyen miből tort ülniük, inniuk, táncikálniuk temetési ünnepségem megrendezése végett. Ekkor a miskolci szociális hálózata Mülleréknek egyesítette a nyugdíjas elmeosztályt a nyilvántartott elmebetegekkel és a fogyatékosaival az állandó világapokalipszisnek.

A világ összes apokaliptikus tagjának a másik világban lévő kíséretét megjelentették a lakásban azzal a szándékkal, hogy valamennyien mészároljanak le, mindig százból egy lehetett, amelyik nem ártott. A világapokalipszis tagjai közben saját betegségeiket, sorsukat, rajtam végrehajtott tetteiket ismételték megállás nélkül, költözve mindig saját sorsuk végrehajtása után, jött a másik tagja a világapokalipszisnek, akár a hippik Nyeste kezdettel, mint az összes vasfüggönyös kommunista kor megerendezői, amik csípőprotézisesek lettek, ezért azzal kezdték a Bertalan utcai támadásukat, hogy a csípőcsontjaimat feketemágikus rontásokkal kikötötték, mert nekem emelték a vasfüggönyt egyedül, hidegháború megerendezése céljából, mivel saját az orosz vasfüggönyös nép is.

Tehát a borsodi világapokalipszis, mint emberiség ellenes csapások folyamatosan történő törvénytaposása lett végrehajtva azzal, hogy semmiről sem tudó, szívvel rendelkező embereken vonultatták fel a világapokalipszisük láthatatlan világának csapásait, saját népüktől is válva, támadva engem, hogy a szomszéd Ágnesnek a Rákóczi téri engem éppen gyalázó és kínzó cigányság a kísérete, s ez már születésem óta tartott fogkiszedésükkel együtt, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték.

A legyőzésemet narancs kisvonattal berendező, 1986. óta Sátánjuk győzelmével záródó torünnepet rendező lyukas zászlójú Magyarország folytatni akarja világ-Rákóczi tér történelmi koraival, Hunnia börtön világapokaliptikus népeivel, mint a tulipános jelet birtokló székely hullaszállítókkal Magyarország jövőjét békességben szimbolikus jeleivel a lyukként való meggyalázásának az ég csillagainak, angyaloknak, embereknek.

Az emberi formában megszülető csapások, akár az állatok, sáskák, legyek, dögnyulak, dögdisznók, rengeteg patológia, tisztátalan lelkei a vasnépnek, távol-keleti halálnépeikkel együtt magukat embereknek nevezik a törvénytaposás miatt, hogy emberi formában léptetik be egyre szaporódó csapásaikat a világba. Őket képviselik az emberjogi bizottságok.

1956. óta védelmet élveznek az egész világon a borsodi világapokalipszis állandó végrehajtói, állandóan ismételt könyveik, szerepeik, tettük megrendezése mellett kitermelt celebeikkel. Árvasági segélyeket, özvegyieket, közgyógyokat vesznek fel a rajtam világapokalipszist saját tettük, sorsuk, szerepük végrehajtása végén, előző időkben szülők szerepei után is. A csapásokat otthon tartók felveszik az ellátásért a pénzt, emberségi jogaik vannak, mint értelmiség legyőzőknek, nemi csapásoknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ emberiségének maradékai és az elmeosztály
  2018-08-14 02:03:25, kedd
 
  A Földön jelenleg 5 % férfi él és 19 % nő, akiket életben hagytak a magyarországi Rákóczi téri nemi gyalázói, értelmiség legyőzői, szív elleni támadói, mert nem vették őket észre.

A világegyetem teljes egészét többszáz éven keresztül Várkonyi állandó mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni atlantiszi korhoz érve világapokalipszisükkel megtámadták, gyalázattal, kiárulással, kommunikációs csonkítással ölték meg őket, akár az árja zenészeket elsőként.

A női hang a szívből jön, tökéletes érzelmekkel, benső emberiségi törvényekkel rendelkeznek, testük szentély, melyet megáldoztak a Hunnia börtönnel kezdetben gyalázattal, melyből létbeléptek a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek. Minél több a gyalázat és erőszak, annál több tisztátalan lelket születtetnek meg nemi csapásként és fertelmesként állandó jogaikat hangoztatva, mivel a római egyház elfelejtette közölni, hogy honnan erednek.

A női hang csodálatos zene a férfi fülnek, a szív tisztasága szólal meg, melynek a világ nem tud ellenállni, szexuálisan reagál az égi jelenségre.

A férfiak hangja potenciális eredettel bír, ez megnyilvánul pubertás korban jelentkező férfiasság kialakulásával, hogy a hangjukat nem a szív adja, hanem a nemi szervükkel együtt fejlődik. Mivel ez így lépett életbe valamikor a romániai férfi teremtés kezdetén, a férfit a libidója irányítja. Ez megnyilvánul a hangokban, minél erőteljesebb egy hang, annál erőszakosabb a tulajdonosa.

A nők nem nemi beállítágúak, nem foglalkoznak nemiséggel, egyenlőnek tekintik a férfiakat és a többi lényét a világnak. Mivel én soha nem láttam férfit, s ezt tudták azok, amik nevetgélve, csókolózva jártak utánam a miskolci Rákóczi téri cigánytelepről, közös ünneppé vált magyarország néven a meggyalázásom, mely minden kurva férjhez adásában, tisztulásában, alacsonyabb rendű népek gyalázattal történő emelésével nyilvánult meg, népünnepélyeként a fertelmesei a miskolci Rákóczi térnek, ezer éves azkéta ünnepi cirkusz megrendezésével Csernobil óta.

A média végig közvetítette a lakásomban engem mészárló és gyalázó, kínzó csapásait az elmebetegeinek, ami az ország mulatságára szolgált.

A média már nagymamámat megtámadta megtermékenyítéssel angyalként, nagyapával, mint árja némettel együtt Győzike cigánytelepével, amivel a médiájukban dicsekedtek, orrpolipppal a Pszichografológiai elmebetegei sorsaként, melynek betegségeit rajtam egyesével hajtották végre pán-európai Unió létrehozásával együtt egyetlen nagy közös áldozásban a cigányság és keleti népek helyett. Nagymamát nyugdíj nélkül küldték nyugdíjba a média szereplője sorsaként, vagyis ez már azóta tartott, amióta a vasnép visszajött Miskolcra.

Apa csúfolása nem ért végett halála óta, amióta a kisvonatot felszedték a sátoraljaújhelyi apokalipszis központjában, focistaként és természetjáró szakosztályvezetőként lett berendezve Felcsúton a Rákóczi térrel Mészáros névvel az 1986-os gyalázatommal együtt a torünnepe Miskolcnak ég seregének és medvének üzenve.

Már nem tettek volna bennem kárt, volt a Porcelánszíves mondata Hogya Mária sátán népe főszereplőjének kommunista egyik időben, sérülés érte volna a főszereplőit a kommunistáknak, ahogyan kezdtek Lendvai Ildikóval, hogy az állandó világapokalipszis végrehajtóját szégyen érte az apjától. Pár fő gyilkosa volt az öcsémnek, aki nem ismerte a nemiséget egykori afrikai Istenként, első kivégzése Zorán miatt történt, majd folytatták Lendvai sorsával, Kecskésekkel, Kupaiak sorsával, Farkasokkal Mülleri népekként megállás nélkül, az összes alkoholistája, utcanépe helyetti áldozását a romániai apokalipszisnek, Vona Gáborral kezdődő perverzek ricsei központtal induló Pszichografolóügiai elmebetegei helyetti meghurcolását, engem kurvázó borsodivánkai Müller Péter elmeosztálya általi gyalázását, kivégzését a családnak Kovács Ildikó pszichiáterré tételének kezdetével.

A kivégzőim mint pszichiáterek 1995. óta soha nem kérdeztek tőlem semmit, nem tudtam elmondani, mik történtek velem, mert belém rekedtek a szavak, egész életemben nem beszéltem magamról, azt mondtam mindig,hogy köszönöm, jól vagyok. De tudták a pszichiáterei a skizopreneknek, mivel maguk voltak a csapások az elmeosztályaikkal együtt. amik saját sorsaikat, tetteiket, nemi csapásaik miatti gyalázatot, csonkítást és a világkönyvtárat hajtották végre, ha elmondanám a tapasztalataimat, skizopreniának könyvelnék el saját elméik tetteit. 1995-ben jungista Máriaként áldoztak meg közösen, együtt a színészei sorsaként az ide tartozóknak homlokráncolással kezdettel, egri csillagok egykori támadói között. 1997-ben egyszerűen bevitt a mentő befulladással szenes légy sorsaként, Somlyai pszichiátere az elmebetegeknek beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról. Míg feküdtem önkívületben állapotban, Mohamed Istene járt be füröszteni,később Nagy Anna és a halottak helyetti eltartóm koldultatásával az egészségügyüknek, telepakolta a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népe a nyakamat és a fogaimat, minden részemet gennyes patológiákkal, amit a pszichiáterei az országnak tudtak, mert egyből küldtek kísérettel, mint veszélyes skizoprenné nyilvánítottat már átszúrni a nyakamba kapott csapást injekciós tűvel, tudták, hogy mit tettek velem. Ekkor lelassult a gondokozásom is a megyei kórház szerint, olyan csapásokat kaptam, ekkor egy évre rokkantosítottak. Magyarország elmebetegei mártírok lettek, hatalmas pénzeket szednek fel járadékokként a háborús elesett kivégzők után, meg özvegyieket a legyőzőttek után. Angyali kíséreteik pokol angyalai néven indultak a patkányokkal születésemkor, mint beat zene elkezdői ismétlésben. A skizopren szereplők kíséretei a védelmüket, emelőiket, kitermelőiket jelentik, hatalmas tömeg, ez látható volt a temetői ünnep alatt is.

Úgy kell tekinteni a maradék 19 % hölgyre, hogy övék a világ az 5 % férfival, akik nem nemi csapások, hanem nagybetűs emberei a világnak, hiszen egyedül nekik van joguk háborítatlanul élni, nem az ellenük emberi formában létrehozott csapásoknak. Ők jelentik jelenleg a világ törvényeit.

A világ többi része csőcselék, tömeg összetétellel bír, melyeknek állandó bibliai apokalipszis beavató részük van, melyet könyörtelenül végrehajtanak, ha a szerepükhöz érnek. Valamennyien nemi csapások, férfiak és nők kivétel nélkül, a gyilkosság, a vérengzés, a háborúk, szenvedés, torünnep megerendezése jelenti számukra a szexuális örömérzetet.

A magyar rendőrség az elmeosztály részét jelentve saját sorsát, tetteit, szerepeit hajtotta végre, akár a sátoraljaújhelyi 1986-os legyőzésem kezdetével, akár a miskolci, amelyik végig ment a Pszichografológiai könyvtáron, majd kitette a Hitel táblát, hívva telefonon a tompalátó áldozómat, mint lányom férjét, hogy én vagyok az elmebetege a városnak, akár a Teve utcai 2001 körül létesített sivatagi rendőrsége a Rákóczi téri kormánynak. Ez a rendőrség soha nem vizsgálta volna ki a bibliai apokalipszis részleteit, mikor mit tettek, nem érdekelte őket a torünnepe a magyar politikának, melyekben bemutatták a másik világ áldozóit, gyalázóimat és gyilkosaimat, ez nekik teljesen természetes volt, nem folytak bele a pszichiátria tetteibe, öcsém ügye is így kivizsgálatlanul maradt.

A nemi csapások az egész világra kiterjednek, minden férfiak által nők ellen elkövetett sérelem indítéka ez, mivel emberiség ellen voltak valamikor létrehozva. Izral és Júda megsemmisült már régen, Jákób idejében létezett első Luciferes égő Jeruzsálem után. Utána Magyarországon rendezték be a református bibliáját a Sátánnak. A zsidókat babzsizsikkel, mint élősködőkkel hajtották végre nekem eladva a rossz babot, így emelték a nemi csapásokat, mivel Japán jelenti az eredeti népét a sivatagnak. Ők a nincsenek, a nincsenek, mint patológiák élősködnek és folyamatosan apokalipszist hajtanak végre embereken. Ez már nem is nevezhető törvénytaposásnak, hogy egy állat és egy patológia meggyalázta és megölte az embereket.

A kiválasztott politikai névtára Vénusz áldozással dőzsöl és vérben frecseg a magyar felvett nevűeknek, akár Zimányi Lindája Staller Ilona népének, s ezt a szexuális médiája a Rákóczi térnek közvetíti születésem óta, mint élősködő népei a világnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai emberiség ellenesek elítélése
  2018-08-09 06:54:03, csütörtök
 
  A politikai állandó játékosok, mint a Hunnia börtön római egyháza, amelyik feketemágiájával a vasnépnek legyőzte az előző egyházakat, ahogyan megrajzolták illusztrációkon, többezer éve környezet és élővilág ellenes csapásaikkal, melyeket országokban helyeztek el, a miskolci Rákóczi térrel, vasnépként többszáz éve a világ uraival, földönkívülikkel, mint rózsakeresztes, szabadkömvűves rendekkel, farizeusaival és mindenféle csapásával a bibliai apokalipszisnek folyamatosan újra kezdi a világ történelmi korszakok végrehajtását egészen 1956-ig, az utolsó dunai József Attila vers lejátszásáig saját maguk által alakítva az áldozatot és a gyilkost.

1956-tól rajtunk hajtják végre a világ történelmét az első ember gyilkosság kezdetével, valamennyi vaskommunista Rákóczi téri főszerepében a szereplőiknek, támadva folyamatosan minket azért, mert az apokalipszis tagjai nem tudnak gondolkozni, akár a pusztítók, a sátánjuk, a nemi csapások, fajtalankodók, nemi kivégzők és tüzelő szukáik.

Miután az elmeosztályukra szállítottak Szenes Andrea horkolása miatt, Madonna és Medveczky Ilona, valamennyi szülöttjük végtelen hosszabbításában határozatlan Halak szülöttként, tort ülnek haldoklásom és kínzásom, gyalázásom közben. Ki lettem iktatva, hogyha rájönnék, vagy bármit írnék arról, mi történt velem, a magukat normális gondolkozásúnak tartó láthatatlan világ csapásaival mészárlók elmebetegnek nyilvánítsanak engem, hogy ismét összeálljanak végtelen játékára a politikai szerepeknek, melyekkel kezdtek 1936 körül, száz éve, 130 éve, többszáz éve megállás nélkül.

Állandóan elölről kezdik az ébredő vallási játszótereket G. Maczó Ágnes helyetti főszerepében az áldozatoknak, ami most én voltam, valamennyi Ágnese a Pszichografológiájukból születésem óta, valamennyi elmélet áldozata, a távol-keleti pusztítóik tisztítása és cigányság, keleti nép felemelése, emberré válása céljából a nagy közös áldozásuknak.

Első villamossal indítanak, hogy újra éled az állomás, melyet úgy zárnak le általában, hogy újságpapírokat fúj a szél, gondolkozás megszüntetése után senki sem marad életben. Van, ahol kőkorral kezdik elölről a világtörténelmet, ezért vannak a Kővári nevek is berendezve Magyarország néven a világapokalipszis tagjainak.

Most nálam szakadt darabokra a két bibliájuk Trianon néven, amiből létrehoztak egy Duna tévés Hunnia Magyarországot az orosz gyilkosokkal, melyeket kiválasztott a tűzistene a római egyháznak.

Sophia Lorenre figyeltem fel, hogy a zöldasszonya a világ sakkkártyának bizonytalan, várakozik, feszült,bár még ezeket a mészárosokat senki sem bűntette eddig meg, azt tettek, amit akartak, minden világégés után elölről kezdve a beszületést tisztátalan lelkekkel, teremtést elmebetegek létrehozásával, állandó apokalipszis végrehajtása céljából az egész világegyetemben.

Elégették a Varjú népét, nekik nincsen holocaustjuk, csak a barakkos legyeknek nácikként és fasisztákként, amik ide tartoznak, fényevésemmel tisztították és emelték őket.

Minden apokalipszis végén, ami Trianon is volt feltételezés szerint bibliai olvastatásával valakinek, hogy sárga lapokká hullott a bibliája a Sátánjuknak, felszámolták azokat a helyszíneket, melyeket elvettek az országtól, a vasváros tisztátalan lelkei születtek meg a helyükre, mint a szlovák területen, melyek sorsát 1997-ben kezdték el ismételni azzal, hogy a mellük deformált.

Magyarország, mint állandó világapokalipszis és világkönyvtár végrehajtói ellen kérek eljárást kezdeményezni, megszüntetni őket örökre, már úgyis szabadságharcosok lettek a világkönyvtár főszereplői, kivívták a szabadságukat azzal, hogy ők nem fognak szerepeket végrehajtani, holott ezt teszik folyamatosan rengeteg hazugságuk mellett a történelmi politikának. A világkönyvtárban megírt könyvek mindegyike saját történelmüket jelenti, mely fertelmes és iszonyatos, akár a Vénuszuk Hellaszban, amit a Görög Költők Antológiájában is kiadtak beavató könyvként a lírai karámjukkal, saját atlantiszi elméletet hajtottak végre számomra érthetetlenül atlantiszi aranyhalak kezdetével Gina Lolobrigida sorsának és főszerepének.

A valódi világtörténelmet hajtották végre rajtam a Hunnia börtönnel, melyek anyagait elégették 1996-ban, a két utcai világapokalipszist jelentő álmaival együtt az elmeosztálynak, valamennyien skizoprenek, a lakásban mészároltak engem a másik világban lévő népeikkel. De az ózdiak ismerték a Földanyás, Katalinos történelmet is, Atlantisz létrehozásával együtt, ezért nem értem, hogy azóta folyamatosan miért mentek neki az embereknek Vénusz miatt, állandó történelmi korszakok végrehajtása közben földrengéssel, árvízekkel. Ezek feketemágusok, feketekereszten hét rózsások, kék ruhás hölggyel, aki Ízisz, Vénusz, Mária egyszemélyben.

A bezúzott könyvekből vallásokat, elméleteket játszanak a skizoprenek fekete angyali kíséretével a minket eljáróknak, angyalos klubbokat létesítettek kezdetben. Írásaimat Feketebárány cigány együttesük kezdetével ismételték, Cristine Busta által megírott ezer éves azkéta ünnepi cirkusz 1986-os idejével együtt, gyalázatával Csepregi Éva ondótól szépülőként létrehozott nemi kivégzőjüknek. Busta kiabálja, hogy mit neki a versek, azt kell tenni, amit tesznek Csepregi Éva népeként, holott a versek is mind a narancs lírai karámjuk főszerepe helyetti áldozást jelentettek. Vénuszuk dalai is mutatják, hogy mindenkinek üzent a narancs Rákóczi tere Miskolcnak, s hogy tudták, hogy ki vagyok, bárki jöhet megmenteni. A berendezők ismerték a német árja történelmet is, ezt mutatja a kék villámlás arany violinkulcsos nyakkendője a Kodály ének osztálynak, vagyis a halálnépük akkor már létezett. Tudták, hogy mi németek vagyunk, a kollektív nemi csapások helyetti gyalázásom és fejtámadaim közben.

Ha engem eltüntetnek örökre, tovább játszanak politikai játékokat, demokrata és különféle szerepeiben a vasmészárosoknak. Ezek megszokták, hogy gyilkolnak, aztán ismét összeállnak, magasabb politikai hivatásokban, értelmiségként, lírai karám tagjaként. Ezek szív nélküli pszichopatákként induló vérivók.

A lírai karám tagjai, mint az ózdi feketemágusok narancs színben, mint egykori Földanya áldozók a festőkkel és a zenészekkel együtt azzal a mondattal, hogy figyeljem meg a részleteket, meg, hogy egyszer rájövök mindenre, végtelen hosszabbítást rendeznek, akár Presser Gábor, az Omega együttes, Miskolc teljes egészével, úgy hogy az én arcomban mosakodtak, nemesedtek emberi formává.

Emberiség ellen végrehajtott vérengzésért az országot el kell ítélni, egyesével mindenkit eredete, tette és szerepe felsorolásával, hogy ártatlan ne kerüljön közéjük, mert nem vagyok személyválogató, mindenkinek a bűnéért kell felelnie.

Átcserélték a többszáz év alatt az egész világegyetemet állandó csapásaikra. Magyarország az 1995-es elmeosztályra szállítása miatti népünnepélyt rendezi mulatásokkal, fertelmeseik miatti gyalázással, miután megtisztították születésem óta az összes perverzét és nemi csapását a világegyetemnek, mint idetartozót a miskolci Rákóczi térnek vasnépként. Magyarország felvett nevű világapokalipszise hallgat hatvan éve a nagy közös áldozásáról.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancs kisvasút és Mészáros, a gázszerelő vérgazdagsága
  2018-08-03 16:32:18, péntek
 
  Születésemkor kezdte el Mészáros néven a medve egykori szocialista korát kirándulással a hegyközi térségben, kisvonattal hétvégente, kék és vártúrákkal apa vezetésével, az én főszereplésemmel Kata néven politika részeként - az összes többi vaskorával együtt a romániai Vörös Oroszlán reformátusainak Johanna néven Magyarország, berendezve a balatoni helyszíneket is, vízszennyező baktériumokkal emberi formában kezdetben. A sátoraljaújhelyi kisvasútat apa angyalként történő kivégzése és kifosztása napján felszedték.

1986-ban az angol és romániai kommunista kor idejében egszerre győztek le Csernobilkor a világ urai, a sátánjukkal együtt Kex együttes Zöld-sárga dala alapján Lehoczky Zsuzsanna sorsaként, Hozták az ózdi H. Tibor gázszerelő kisiparost csíkos vázájával Lázárnak, mint jeruzsálemi Rákóczi tér fekete ruhás haláljának, nemi gyalázat megrendezése végett üzenve a medvének, aki hóval és jéggel válaszolt. Már ekkor Mary Zsuzsa Időjelek antológiájában a véráldozó miskolci hosszabbításnak Új Bekezdés néven kiadottak szerint az egész szám, fejem, két karom, minden részem feketemágiával volt tele, mint a Rákóczi téri cigányság eleven csapásaival. Angyalként győztek le az állandó világapokalipszis főszereplője helyett, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre rendetlenségével együtt.

Mészáros Kata helyett engem 2001-ben gondnokság alá helyeztek kínzásom és gyalázásom közben, szerepük és betegségeik, nemi kivégzők perverz szerepe, külső torzulásaik végrehajtása közben. Nagy Feróval rendezték be a Kata kocsmás medve szocializmus végrehajtóit, utcanépeként a narancs Rákóczi térnek, végtelen média felvonultjaival az idetartozó kurváknak.

Mészáros nemrég költözött alám, folytatva a nemi gyalázásom miatti torünnepét Orbán Viktor indiai depresszióban nem szenvedő, nem kerékbetört cigánytelepének, vőjével, mint világkönyvtár egyik szereplőjével, Lévaival, mint 83 éves forgószél megrendezőjével olaszliszkai központban, Mészáros gázszerelő hatalmas gazdagságra emelésével, ünnepelve a medve szocialista kor utáni gyalázásukat kisvonattal, gázszerelővel, hatalmas népünnepeként Magyarországnak.

A narancs ózdi központtal bíró ötszáz forintosok olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Hatvan éve folyamatosan minden áldozásukkor fel kellett volna kiáltanom, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, olyat üzen a miskolci Rákóczi tér az ég seregének, akiket meg kellett volna tagadnom azzal, hogy nincsenek, hiszen már régen nekimentek az ég csillagainak, angyaloknak, szenteknek a romániai Rákóczi térrel, kurváival Jeruzsálemnek, még eddig senki sem válaszolt.

Jöjjenek megmenteni, összerakni, kiszedni a patológiáit a szomszéd Rákóczi téri tort ülő cigányainak minden részemből, olyat fertelmet műveltek, amit gazdagulásukkal, tékozlással ünnepelnek szerte a világon médiáikkal együtt.

Mészáros felvásárol mindent a gyalázatomból folyamatosan gazdagulva, mint a többi nemese és fertelmese a világnak. Minden médiát felvásárol, amelyik leplezné a gyalázatukat. Ég seregének, medvének üzennek narancs kormányával az ózdiaknak Cseh Károly írása alapján, többé nem mossa le a hó, olyat követtek el előre berendezve a magyarországi szereplőket. Ez Magyarország a kormányára helyezett kisvasútjával a medve szocialista kor miatti népünnepély véráldozó gazdagulóival üzenete a világegyetemnek fertelmes tettével.

Anyámat a németek hozták létre számomra érthetetlenül, áldozatként. Először a Benkők apja támadásakor istállóba tették az állatok közé, piszkos patak vízben fürösztötték, libát legeltettek vele, míg anyja el nem pörölte. Az anyja mákgubóból készült teát itatott vele, agyi erei összezűkültek, infantilis gyerek szinten rekedt meg, személyisége teljesen eltorzult, tömény hisztiként éli az életét, mely megkereserítette az egész életünket, szeretetre képtelenül. A Rákóczi tere Miskolcnak Esztergályos Cecilia és a gyári munkások, fonónők szőkéinek, Gábor Zsazsa kezdettel hajtották végre gyalázását megállás nélkül, mely folytatódott születésem után Kovács Erzsi, Törőcsik Mari elmebetegsége miatt, mivel az egyik féltékeny volt, a másik nem tudott pénzt beosztani. Mindezt a Kilián telepe hajtotta végre a Hunnia börtönnek Miskolcon. A Rákóczi tér végig kísérte agg korában is gyalázata színhelyeire, mint Gyöngyösre, Balaton környékére, Bicskére, ezért akarta odáig építeni a kisvasútját a medve szocialista kor miatti gyalázatuk torünnepeként a narancs Rákóczi tér.
Esztergályos Cecilia sorsát anyámon több, mint nyolcvan évig végrehajtó utcanép Kossuth díjat adott neki és a többi gyalázatból tisztuló szőkéjének a miskolci Rákóczi térnek. Kossuth újhelyi berendezésként volt berendezve. Kossuth Dezső komolyan akart udvarolni nekem, feleségül venni, ekkor hirtelen, fiatalon meghalt mindenkivel együtt, aki magához akart venni, vagy tisztelt, szeretett engem. A cigányság a róka kommunista főszerepét rajtam végrehajtva megölte születésem óta az embereket. Az Új-Kígyósi Isten termékenységi törzseinek sorsát és a cigányságét anyámon és rajtam végrehajtották megállás nélkül, melyről könyveket is adtak ki, mint a Kósa-Szederkényi könyvét a Fejezetek a szexualitás történetéből címmel, emberré nemesítve őket szigeteken és a dzsungelekben, Thaifölddel együtt, mely a magyar nevűek kedvenc kirándulóhelye. Magyarország néven a magyarok és németek megölését, felszámolását, meggyalázását, megcsonkítását, kínzását ünneplő ország soha nem beszéli ki az igazságot, mert elmebetegséget meghaladó vérivók.

Horthy szintén sátoraljaújhelyi berendezéssel világapokalipszis része volt a világtörténelemben, főszereplője szülész nógyógyászként sorsát hajtotta végre. Magyarország teljes létszáma egykori tetteit, szerepét Müllerékkel végrehajtották rajtam a jelenlegi világkönyvtárával együtt egykori támadómnak, a lyukas szívű Szabó Istvánnak, egyetemen tanuló sötétkapus dögjeivel, mint megváltottakkal együtt. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott lakásomban engem gyilkoló cigánysága Müllernek az egészségügyével a megyei kórháznak utcákra rendezte be a várost, úgy mentek végig együtt a könyveiken, sorsukon, tetteiken, elmebetegségeiken.

Csernobili legyőzésemig és utána a vaskommunista korokat végrehajtó politikusnak tett mészárosok meggazdagulva hagyták el az országot, afrikai nemi törzsekhez és különféle helyszíneire mentek a fajtalankodó szövetségeseikhez, közben a sorozatok alapján, melyeknek főszereplője voltam bevezették a világon mindenütt a születésem óta véráldozással emelt perverzeinek és áldozóimnak, mint a cigányságnak, zsidóknak, mindenféle patológiának a rasszizmus fogalmát, tüntettek jogaik érdekében. A new yorki központ teljes egésze az iker házát jelenti Miskolc Rákóczi terének, eljött a nyolcvanas években az idejük a többi színészével együtt a Rákóczi térnek, valamennyi nemesével és értelmiséggé tanítottjával az állandó világapokalipszisnek. Tina Turner az egyedüli túlélőjévé vált a születésemkor kezdett világzenei fesztiválnak Bródy János engem áldozó sorozata kezdete óta.
Valamennyi sorozat a sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszis részeként a miskolci Rákóczi teret jelenti szerte a világon, véráldozással nemesedő népekkel. A Révész utcai világapokalipszist folyamatosan ismételték, emelve, férjhez adva, taníttatva szaporodó tagjaikat, mint a Berdnárik beduin indiánokat, teli arannyal mászkál legyőzésem óta az egész megye elköltözöttjeivel együtt.

1989-es narancs miskolci Rákóczi tér világban és az ország kihalatásán végrehajtott vérfürdője után szétlopkodta az országot, új ezer éves Szendrei Klaudiás István történelemmel, Germain mint Rákóczi fia hazugságokkal egyesült a világapokalipszis, egy hatalmas nagy világ-Magyarország létrehozása céljából a világkönyvtárban szereplő országokkal és népcsoportokkal, nemesnek magukat beíró tériekkel. A rajtam végrehajtott történelmi korszakokból kiváltak egyesek,mint Gyurcsány Ferenc angol kommunizmussal, míg Chauceskut kivégezték, a bibliai olvastatásom és a szereplők tisztítása idején áthozott romániai elmeosztállyal és alkoholistáival a bibliai állandó apokalipszisnek elkezdte tevékenységét a Duna tévé 1995-ben még, mely a világ ellenes élővilág csapásokkal rendelkezik, melyek romboló munkáit viháncolva mutatták be a médiájukban, miközben eljárták a lakásomat, kívánság-műsorokat rendeztek a Hunnia börtön elmeosztályának Romániában. A folyamatosan végrehajtott elméletek képviselői apokaliptikus tagokként működni kezdtek, hirdetve a vastrágya izmusait, vallásait, tanait, sámánizmusukat, végtelen elméleteivel a Pszichografológiának. Elzavarták a régebbi boltosokat, feketemágus vasnép vette át az üzleteket, torünnep keretében nyitottak új nagy multi üzleteket, munkahelyeket a régiek megszüntetése után. Mivel az áldozásommal, gyalázásommal, csonkításommal, kínzásommal tort ülve valamennyien Magyarországot temették, ezért kértem feljelentéssel együtt a Nato-ban a magyar nagy közös áldozás kivizsgálását, eljárást Magyarország ellen, mely a mai napig nem történt meg. Gyalázóimat Kossuth, Széchenyi és különféle díjakkal tüntették ki, életműdíjasokká, hatalmas művészekké válva megöregedtek hatvan év alatt a Rákóczi téri zenészek és lírai karám tagjai. Amerikai tettüket ismételve, atlantiszi földrengést rendeztek a feketemágus fogorvosok a számban, ez az új-atlantiszi elmélet az aranyhídjával Zoltán Erika japán gésa-macskának felfoghatatlan volt már a többi végrehajtott gyalázatával együtt Miskolcnak. Feketemágusok az ózdi lírai karám tagjai, ezek kezdték el az álomvilágot hipnózisban, szövetségben a rózsakeresztes renddel, földönkívülijeivel a romániai népeknek, ördögeivel Miskolcnak, pokol angyalaival, patkányokkal, amikkel kezdtek Metro építést kiskoromban, szétosztva keresve Petőfit a verseket az utcalányoknak, amikből mára megöregedett értelmiség lett. Minden ünnepségük hazugság, mivel eltemették a népeket szerte a világon, s még ezt követően indították el a nácik által kiválasztott szőkéket összepisilni Európát lepedővel történő letakarása után.

1990-ben kezdtek ismételt Vörös Oroszlános Johanna reformátusok vaskommunista feszületeivel az áldozásommal, ekkor került Gyurcsány Ferencként elmeosztályáról kitermelésre, majd jöttek a bolt és közlekedés fóbiás áldozásomból a hatágú csillagos Varjú népének elégetői, a barakkos nácik és fasiszták izraeli központban történő hazugságaival, további emelésével vasváros részeként, Jeruzsálem központjának, hogy soha senki ne tudja meg, amit Luther tudott, hogy Magyarországra van szabva a bibliájuk, Sátán trianoni népe jelenti rima Jeruzsálemet, aminek engem kikiáltottak 1995-ben, levonszva rólam a háztetőt is, adatva velem Jeruzsálem szeretőinek a cserép ajándékokat. Majd megjelentek ellenzékként a 83 éves nácik és fasiszta gyilkosok is a narancs Rákóczi terük ellen, mivel valamennyien ide tartoznak a Kohut család támadóival, a munkáspártiakkal együtt, Heródes gazdag zsidó népével, amelyik immár többezer éve vesz részt az emberek világ minden részén történő lemészárlásában, megcsonkításában, Bródy Jánosékkal és szaturnuszi kommunizmus végrehajtóival együtt, aminek egyik libás történelmével kezdtek csonkításával öcsémnek születésemkor. Véráldozók valamennyien a magyar nevűek szerte a világon, abból váltak emberi formájúvá.

Tehát Magyarország győzelmi tort ünnepel a legyőzésemmel, gyalázatommal, üzenve mindenkinek születésem óta, hogy jöjjenek engem megmenteni. A világot temették velem el, a magyar nyelvvel együtt. Tehát szó szerint igaz, amit az új lírai karám tagjai megírtak a magyarok gyilkosairól, hogy Magyarország temetőföld, posztumusz humusz, büntetése soha el nem évülő priusz.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.