Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Magyar elme a nagy testvérnek üzenget 1995. óta
  2013-11-30 19:50:21, szombat
 
  A magyarországi elmeosztályok, melyek a médiával, amelyik nem ment vissza, akár a kiengedett Markó és társai a börtönbe - a Vass Tibor Idegenhangú Évás Forgószeles könyvének végrehajtásával Amerikába üzenget a nagytestvérnek, annak ellenére, hogy az ottani elmeosztályokat is mozgósították. 130 évtől régebbről kezdték borsodi névberendezés szerint az amerikai történelmet, valamennyi könyvet itt egyetlen családon, rajtunk hajtották végre, akár az Egri csillagokat a gyerek leforrázásával 1980-ban Hegyi Barbara elmondása szerint.

A magyarországi elmeosztályok - köztük a nyomorultak, melyekhez Izrael népe is tartozik - a menhely bibliaolvastatásával egyidőben ismételtek Rima Jeruzsálemes teljes Ufó begyűjtést a miskolci Tatárdombon. Azóta a médiával együtt kazincbarcikai Margó beállításával reformálják az elmeosztályok egészségügyét valamennyi betegségükön, csapásukon történő végighaladással itt és az egész világon.

A Heti hetes felvállalta a canadai teremtővel rendelkező Idegenhangú Évát, mint nyomorultak népe, rájuk oltották a villanyt, mint itt ránk a háztartási boltban. Ezt a könyvet a menhely és az elmeosztályok 1998. óta hajtják végre együtt a sátán népének felemelésével, kínzásommal a Mónika Showban bemutatott lakásban tartózkodó börtönnel, sátánistákkal, cigánysággal, mellyel indultak születésemkor már. A börtönnek saját elméletei, könyvei voltak, mint az Ágnes asszonyok versből, Ildikók és Erikák karmikus szülöttként, az 1956-ben börtönben megíratott könyvekkel együtt. Ez a Hunnia egyház teljes egészét jelenti, amiért az öcsémet cigányok sorsának elhordoztatása után megölték, előtte új kenyér ünnepet tartottak. Innen irányítják a médiát és a politikát, én ellenük tenni semmit sem tudok. Megcsonkítottak, meggyaláztak többszörösen Zoltán Erika, Csepregi Éva, Jakubcsek és Csisztu Zsuzsa, valamint a Révész és Bertalan utcaiak, boszorkányok és Halak szülöttjei helyett az országnak. Valamennyi kommunista és egyházi szülött sorsát elhordoztatták, ez az emberek támadása hetven éves a nyomorultaktól, ez Orbán Viktor is Romániával. Románia egyébként az adventista sorozatban fellelhető parabrutális országa, mint ahogyan Albánia is Várkonyi könyve idején került ide, Delhusával kezdték a megmentésüket. Valamennyi ország és nép Magyarországon a börtön részéről beállításra került. A menhely már 1945. előtt a Réz sorozatok végrehajtásával is részt vett az apokalipszisben, amitől folyamatosan retteg érdekes módon. A Katalinokat az egész világból kiválasztották, hercegségekkel, királyságokkal együtt, akár Katalin-puszta népét. Mivel az ördögök Pszichografológiájába került Szepes Mária által az összes Weöres keleti elmélet, ide helyezték azt is, hogy a cigányságot a keleti népekkel egyetlen áldozással kell megváltani, ez zajlik itt hetven esztendeje, ezt ismételte 1995-ben Orbán Viktor is aláírásuk bemutatásával, a cigaretta elmeosztályra helyezésével. Mivel coca-cola üzleteket nyitottak és multikat 1995. óta, akár a bankokat is az én telefonhívásom után, a Mezőbank volt az első, amit felhívtam 1995-ben már elment, rekedtes hangon, visszafordítani ezt a folyamatot nem lehet.A jobbikosokat az elme helyezte a politikába személyiség nélküliként az öcsém arcának áthúzásával, a menhely pszichózist végrehajtásának idején. Az öcsém sorsát a szerepeket játszó Ombudsman vezetői nem vizsgálták ki, az arab termékenységi népek orvosai rendesebbek voltak, mint az elme, börtön és 666 fekete mágusi orvosai.

Miskolc városának túsz kellett, mivel itt főleg kommunista vasfüggönyösök élnek, akit maguk helyett a kórházba juttathatnak és bemutathatják az orvosok működését. Már csak én vagyok itt egyedül, akit a gyereke tartott el Nagy Anna színésznő helyett.

Innen emelték az előttem itt lakó barakkosból a barakkosokat, az amerikai szigetjeikről bevitt elnökkel együtt, akár Arnold Schwarzeneggert egy kiskunhalasi háború előtti történelemből, csak ott Schwarzenegget néven szerepelt. Innen a lakásból emelik az összes cigányt, romát az én bemutatásommal, áldozásommal már születésem óta. Nem tudhattam segíteni a családnak. Nagyapát Forgószélben még 1961-ben ölték meg a miskolciak, nagymamát a boszorkányok helyett 1971-ben, az öcsémet, nagynénémet az Északban megjelent írások miatt és az írásaimon, római egyház emelése közben. A hangomat a menhely Káli Sándor miatt vette el teljesen érthetetlenül. Tehetetlen báb vagyok, ha nem veszem be az elme xanaxát, hatalmasra dagadok. A lábfejemet teljesen összenyomtákk a 666 népével rátéve a két háromszög jelüket előtte. Innyemet a média börtöne Gór Nagy Mária inysorvadása miatt,. ami neki volt megírva elfogyasztották. A fejem hatalmasra dagadt, a börtön orvosok a megszállottságot kövérségnek csúfolják, pedig tudják már húsz esztendeje, mi történt és történik velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Új Éva és Ádám
  2013-11-30 08:50:00, szombat
 
  Új Éva és Ádám

Forgószélben születtem,
idegen hangú lettem,
férjem új Ádám lett,
én felettébb szerettem.

Csak játszunk nagyok között,
Ég is belénk költözött,
azt játszottuk, meghalunk,
villanyt le is kapcsoltuk.

Játszunk a sorsokkal,
az emberi arcokkal,
tágítunk és szűkítünk,
a heteskék mi lettünk.

Kanadai a teremtőnk,
gyermeki a létezőnk,
gonoszak vagyunk talán?
Létünk találd ki: talány!

2013. november 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Elesett a Télapó
  2013-11-30 08:44:46, szombat
 
  Kohut Katalin: Elesett a Télapó

Elesett a Télapó
a tükörsima jégen,
hófehér szakállába
kapaszkodott keményen.

Két Krampusz szállította
gyorsan a kórházba,
aggódnak a szülők is,
hogy jut el iskolába?

Begipszelték a lábát
pórul járt Télapónak,
átadta a puttonyát
fekete Krampuszoknak.

Így történt meg a csoda,
mi sohasem volt talán,
szénfekete ördögök
a Mikulásnak szánján.

Egyikük beöltözött,
vattaszakállt is öltött,
gyermekeknek öröme
vidámsággal költözött

Krampuszunknak szívébe,
megváltozott, úgy bíz ám,
azontúl az ördög is
szeret minket, jó lett már.

2013. november 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Húsz éve várok
  2013-11-30 08:41:56, szombat
 
  Húsz éve várok
Írta: Kohut Katalin
32. Szonett

Húsz esztendeje egyre csak remélem,
betoppan, nem feled engem sohasem,
hiszem, hogy ez igazi, nagy szerelem,
nem véletlen ninózott szívem, vérem.

Húsz év nagy idő, s még mindig remélek,
majdnem negyed század telt félelemben,
s csak rá gondoltam, ő csak az egyetlen,
kivel egész életemben élhetek.

Várok Rád, talán érzed, titkon tudod,
szívemből az idő kiűzte arcod,
lepj meg engem a szeretet-ünnepen,

tudom jól, iszonyat, mi történt Veled,
nem tudhattam, a gonosz mind ellened
megy, ha felém nyúlsz szerelem-hevesen.

2013. november 30.









 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Figyelmetlenség mesterségesen - pecsétek a ruhákon
  2013-11-29 21:42:41, péntek
 
  A nyolcvanas évek elején kezdődtek a ruhára való csepegtetéseim. Kávéfoltok, néha pörköltzaft, ami nehezen jön ki. Nemrég megtudtam a média egyik tagjától, hogy ezek nem véletlenül voltak. Ha valamelyik figyelmetlenül evett, már amiatt is engem bántottak, elektromossággal, ami ellen semmit sem tehettem és tehetek a mai napig. Minden baj volt, ami nem hasonlított az emberi viselkedésre.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Öröm érkezik
  2013-11-29 08:23:27, péntek
 
  Kohut Katalin: Öröm érkezik

Mikulás, mikulás,
a zsákjában mélyen ás,
van ott dió, mogyoró,
jó gyereknek az való.

Ide nézz, ide nézz,
mind oly' édes, mint a méz,
csoki és sok nápolyi,
már örül Zsóka, Zoli,

várják már régen őt,
jóságokat teremtőt,
aki rossz volt nézhet,
csak virgácsot remélhet.

Mikulás bácsi hóban
jő meg nagy szánkóval,
csilingel sok angyal,
öröm érkezik a faggyal.

2013- november 29.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Birtalan Ferenc: Szívrajz
  2013-11-28 09:08:50, csütörtök
 
  Szívrajz

Nem kapott több szót a szám
tudtam jól az este jön
álltam ötvennyolc nyarán
résnyi szemedre ült a könny
Ennyi vagy az ég ha tiszta
látom szádat megremeg
lábadon hószín harisnya
igéz fakult fényeket
Szerelmet ír szandálod orra
bámullak suta kisgyerek
ez maradt szívrajz a porban
a volt a nincs a nem lehet.

Birtalan Ferenc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Félelem Miskolcon, Borsodban
  2013-11-27 19:18:46, szerda
 
  A húsz éve történelmet, filmeket, zeneszámokat, könyveket ismétlő cigányság, amelyikre átcserélte a média és az egészségügy, a politika az embereket születésemkor. Már 1958-ban a szomszéd Vekkerdi cigányság miatt nem engedtek anyámnak megfüröszteni, egész nap visítottam a fájdalomtól, Vazelinnel kenegetett a nagynéném, amit később a buzik használtak. Apát befogták a cigánycsaládhoz gondnoknak, hogy ossza be a pénzüket, járjon el az ügyükben. Ma az egyik legnagyobb házuk van a városban, míg az embereket végig koldultatták és cigányozták egy életen keresztül. Ez jelentette Magyarországon az atlantiszi halakat, amiért az összes halak szülöttet visszamenőlegesen felemelték ember áldozással. Ez itt a zeneszerző és énekes, nyelvi tehetség sorsa, iszonyat és kínzás minden erkölcstelen és alávaló helyett.

Félelem a borsodi buszokon


Tűrhetetlen állapot uralkodik Borsod-Abaúj-Zemplén településein a tömegközlekedés szempontjából is. Eddig a szülők általában nem helyben járatták iskolába gyermekeiket, mivel aggódtak a biztonságukért, így rákényszerültek, hogy nap, mint nap a nagyobb városokba utaztassák őket.

Ekkor még nem is gondoltak arra, mi folyik egy átlagos nap pl. egy Kazincbarcika-Edelény vagy egy Edelény-Szendrő irányában közlekedő buszon és a megállókban. A beilleszkedni képtelenek kiabálva, fegyelmezetlenül, másokat provokálva, gyakran ittasan “utaznak", gyakori hogy rongálják a busz berendezését, szemetelnek, és ezeket az igényteleneket nem fegyelmezi, nem meri fegyelmezni senki. Egyre több a panasz, hogy csoportosan belekötnek a buszra várakozókba, értékeiket próbálják eltulajdonítani, és semmi sem riasztja el őket szándékuktól.

Ide vezetett a kormány hatalmas nagy integrációja: az egérlyuk patkányfészekké vált, és már semmit sem érezhetünk biztonságban a környékünkön! Nem hibáztatjuk a helyi rendőrséget, próbálják végezni a munkájukat, de szeretnénk, ha megkapnák ehhez a kellő feltételeket is: ne a bűnözők jogaiktól kelljen tartaniuk, valamint a következményektől, ha egy ügyben törvényszerűen járnak el. Gondoljunk csak bele, mi folyhat ott, ahol ezeket a hordákat már az sem riasztja el, hogy intézkedő rendőröket támadjanak meg, mint legutóbb Szendrőben.

Bebizonyosodott, hogy a beígért két hét helyett lassan 4 év sem volt elég érdemi intézkedésre. Ennyi félelemben eltöltött év után elég volt abból, hogy már nem csak amiatt kell aggódnia a magyar embernek, hogy vajon várja-e még valami a saját otthonában, ha munkából hazaér, de már azért is hogy sem magát, sem családját nem érezheti biztonságban megyénkben! Mi, nemzeti radikálisok nem fogjuk tűrni, nem tűrhetjük, hogy bárki is a bűnözőktől kiszolgáltatva élje az életét saját hazájában!

A bulgárföldi iskolában is
botrány van amiatt, hogy a jövő héten felnőttek továbbképzése kezdődik náluk. Egy szülő elmondta az eszakhirnok.com-nak , hogy csak az állami iskolákra lőcsölték ezt a feladatot, az egyháziakat kihagyták belőle, ami szerinte világbotrány. Az olvasónk szerint a jobbára cigányokból álló társaság félelmet kelt a szülőkben. Az igazgató meg nagyon be van ijedve. Részletek később.


Forrás: Bréking. Az olvasónk szerint a jobbára cigányokból álló társaság félelmet kelt a szülőkben a bulgárföldi iskolában is | eszakhirnok.com http://www.eszakhirnok.com/miskolc/34395-breking-a-szuel-szerint-a-jobbara-cigany okbol-allo-tarsasag-felelmet-kelt-a-szuelkben-a-bulgarfoeldi-iskolaban-is.html#ix zz2ls4px4kd

Kisdiákok mellé ültetné a Fidesz a huszonéves hetedikeseket Miskolcon?
november 27, 2013 - Kiemelt hírek - Tagged: cigányok, Jakab Péter, Miskolc, Selyemrét

cigányPattanásig feszült a helyzet Miskolc Selyemrét városrészében, ahol a helyi általános iskolába járó gyerekek szülei attól félnek, 6-14 éves gyermekeikkel 18-25 év közötti túlkoros ,,diákok" fognak egy iskolapadba ülni.

A hírek a Jobbikhoz is eljutottak, számolt be a párt szerdai sajtótájékoztatóján Badány Lajos a városrész országgyűlési képviselőjelöltje hozzátéve, a szülők aggodalma sajnos megalapozott. Mint mondta, utánajártak az információnak, és mint kiderült, a Fidesz tervei szerint valóban olyan túlkoros diákok fognak a Selyemréti Általános Iskolába járni, akiknek 18 éves korukig sem sikerült elvégezniük a nyolc osztályt. Badány vérlázítónak nevezte, hogy a kormánypárt egy iskolába kényszerítené a 10 éves negyedikest, azzal az adott esetben börtönviselt 20 éves felnőttel, aki feltételezhető szociális-mentális igénytelenségéből adódóan aztán terrorizálhatja a kisiskolásokat. A képviselőjelölt szerint, ha már a Fidesz kísérletezgetni akar, akkor azt legalább szegregáltan, felnőttképzésre szakosodott tanárokkal tegye. Kiemelte azt is, mindez nem az iskolaigazgató döntése, haneKlebelsberg Intézményfenntartó Központ utasítása.

Jakab Péter, a párt önkormányzati képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy a Selyemréti Általános Iskola nem az egyetlen, csupán az első áldozata a KLIK-nek, a kormány tervei szerint ugyanis több miskolci iskolában is megjelenthetnek a 18 éven felüliek. Hangsúlyozta azt is, a fiatal felnőtteket nem a tudásszomj motiválja, hanem az a havi közel 50 ezer forint, amit ezért az államtól kapnak. Mint mondta, az újabb felzárkóztató programot az a Türr István Képző és Kutatóintézet szervezi, amely a lyukói komplex telepprogramnak is fő koordinátora, és amely program ügyében jelenleg a NV nyomoz költségvetési csalás gyanúja miatt.

A politikusok szerint a Fidesz újabb merénylete nem más, mint a Világsátor 2.0: a kormánypárt ezúttal nem a Miskolci Egyetemen akarja rászabadítani az alulművelt tömegeket a normél tanmenet szerint működő intézményrendszerre, hanem az általános iskolákban. A párt felszólította a miskolci városvezetést, álljon ki a kisiskolásokért, lépjen fel a KLIK akciója ellen. Ha erre a Fidesz nem hajlandó, a Jobbik ismét a miskolciak segítségét fogja kérni, és ha kell az utcára vonulva fognak fellépni a miskolciak érdekében ugyanúgy, ahogy azt megtették a Miskolci Egyetem védelmében is, jelentették be a párt politikusai.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A szeretet-remény
  2013-11-27 09:49:40, szerda
 
  Kohut Katalin: A szeretet-remény

Add meg Uram a bölcsességet,
megérteni a szeretet lényegét,
hadd csodáljam a mindenséget,
az emberi természet szépségét!
Szívem három akadállyal terhes,
nem engedik az ölelést,
szomjaz, eped és szívélyes,
betérhet a jóság-vendég.
Csúfsággal tűzdelt a szentélyem,
pedig ékessége fénylett rég,
szememben csillogott reményem,
azt hittem, az élet szép.
Add a kezed és a neved,
szeretetet gyűjtögetek,
hiszem, amíg létezhetem,
szív-kebelre ölelhetlek.

2013. november 27.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Rákóczi tér emelése 1971.
  2013-11-27 09:11:00, szerda
 
  1971-ben kezdték a Rákóczi tér emelését az Időjelek testenyészeti dögjeinek tompalátásához érve az én bal szemem megrontásával. Azóta hosszabbít Borsod megye, berendezte a Bertalan és Kiss Tábornok utcáját végtelen apokalipszishez, jöttek a segítőik. Családjaik nagy szeretetben éltek, elvették a nyomorultak 1967-es kezdete után tőlünk a vitamonikat, az ennivalót is, maguk éltek jólétben, igaz, hogy cigi és coca-cola, kávé mellett. Itt az üzletek 1995. óta nyitottak coca-cola táblákkal feliratokkal a Sziget fesztivállal egyidőben. Még az értelmiség legyőző fejbe támadókat is, akik az Ének az esőben film alapján elementálokkal - ez a Hit szektájé is - fejbe támadtak kivitték a városból külföldre dolgozni, amióta én nem tudok innen elmenni. A végtelen szappantisztító sorozat Bestia népével kezdődött az álmoskönyveim szerint, majd folytatódott mexikói és barzil bibliai népekkel. Puniella is a filmben az én hasonmásom volt, mint a többiben is, az Íriszes kezdettel. Mint írtam, a filmek eredetileg történelmi szembesítésként jöttek létre. Természetes, hogy a soha nem létezett népek ezekben a filmekben nem szerepelhettek, ezért Hunnia egyházat - ez a római vatikáni - és végtelen szappantisztító sorozatokat közvetítenek és hajtottak végre tisztításával minden ország népének. A kommunikációsan csonkító megölte az egész családomat szinte kommunikációsan megcsonkítva a Rákóczi tér és boszorkányok helyett születésem óta. Ez cipel engem 1995. óta és pöröl el mindenkitől.

Szelep több, mint negyven éves hosszabbítás névnapomra küldött levele, amiért pár esztendeje kezdtem leírni, mik történtek velünk és kik helyett: Nevével az egész Rákóczi teret felemelték, ez jelenti szinte az egész médiát jelenleg.

Dögölj meg!!!
A mocskos kurva anyád te fasszopó paraszt!!!
Nincs elfelejtve semmi!!!
Te Köcsög!
bocs köcsög kisbetűvel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.