Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
H.Kohut Katalin: Valentin nap
  2019-02-14 21:37:31, csütörtök
 
  H.Kohut Katalin: Valentin nap

Udvaromat körbeseprem,
szétszórom a magokat,
madarakat csalogatok,
zöld tavaszom hívogat.

Madár-röptű dallamfutam
hagyja el az ajkamat,
várom jöttöd, hű szerelmem,
a szívem ma elkapat.

Nyílik benne az ibolya,
szerénysége megható,
a kéksége oly fenséges,
szép ünnep ez, rangadó.

Egybe forr a sorslakatunk,
égi-földi örökség,
mit jogosan birtokolunk,
múltunkat eltörölték.

Ajándék ez a szerelem,
szikrát fog a nagyvilág,
nektárkelyhet hörpingetünk,
mámorunk az égi vágy.

2019. február 14.








 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A bátyám
  2019-02-12 17:16:02, kedd
 
  Kicsi kora óta nem szeretett, terhes voltam neki. Nem is tudom, mit szólt ahhoz, hogy egész nap énekeltem, zenéltem, meg állandóan szerepelni szerettem volna. Szégyellt engem.

Kicsi korában a Molnár hidegkék szemű apokalipszishez érve kihűtötték a szívét, a Pszichografológiai német árjaként megteremtett utcanépét a Rákóczi térnek így emelték, vitték az utcanépet meggazdagulni határlezárás alatt már Németországba, szerte a világba.
Engem nem szerethetett és tisztelhetett senki, aki szeretett a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe megölte. Mint megtudtam, az, hogy ezt leírom, gyűlöletbeszédnek számít, pedig ez az igazság, az indiai apokalipszis névtárát felvevő patológiáival együtt a Pszichografológiájuknak, mely egy könyvét jelentette a politikának azzal, hogy egyetlen nagy közös áldozással kell megváltani, emberré emelni egész Keletet és a cigányságot, ami születésem óta történik.

Anyámat a média Rákóczi tere támadta születése óta Cilikéjük és Törőcsik Mari kezdettel, Gábor Zsazsáék kitermelésével elvéve teljesen az ép eszét. Tettei kiszámíthatatlanok voltak, állandóan jelentgetett engem, hogy kurválkodom a Rákóczi tér emelkedésekor, fényevésen tartott minket. Legnagyobb baja az emberség volt.

Bátyámat nem bántották többet, elég volt annyi, hogy megházasodott a Keresztesi familiával, három gyerekessé vált.

Egyszer hagytam rájuk a két kisgyerekemet, egyszer mentem fodrászhoz, egy alkoholistához, amiről nem tudtam és órákon keresztül dauerolta a hajamat. Bátyámék ott hagyták magukra a két gyerekemet, mert mentek ebédelni családostól valakihez. Én szégyelltem magam apa előtt, soha nem mentem volna panaszkodni, mint ahogyan azelőtt sem mentem nagymamához, hogy éhezem.

Bátyám jelleme eltorzult teljesen, érdekké vált, vagy az is volt, szív nélküliként.

1986. Csernobilkor győzött le a Sátán, együtt a rózsakeresztes renddel, küszöb őreivel, földönkívüliekkel, hatalmas erőkkel, együtt a miskolci Rákóczi térrel és Győri kapui utcanéppel.
A bátyám megjelent egy Pestről lehozott Novák nevű téri néppel, csengetni kezdett a kaputelefonon. Nem akartam beengedni, mert nem voltam magamnál, a legyőzésemkor idegösszeroppanást kaptam.
Gyenge voltam, báb lettem, senkinek sem tudtam ellentmondani, nem uraltam magam többé.
Valaki beengedte a bátyámékat, feljöttek, majd a Novák kitámadott engem azzal, hogy mire vágok fel.
Ez volt a kezdete a gyalázásomnak, nem az, hogy én kurva voltam, ahogyan itt is írták a miskolciak.
Csak néztem hatalmas zöld hipnózisos szemekkel, időnként segítséget kérve olyanoktól, akik embereknek látszottak, mint az orosz természetgyógyásztól 1991-ben, aki egyből mondta, hogy azért tettek tönkre, mert nagyon szép voltam, fokozatosan a kisebbik lányom születése óta Benkők sorsaként. Nagyobbik lányom vezetett, ő vitt a boltba bevásárolni, mert a nácik emelését kezdték elölről tetteik és világkönyvtárja ismétlésével a Varjús zsidó népnek aszkéta ünnepi cirkuszként Busta verse alapján.

Bátyám Csernobil után, hogy ingyen ihasson a feleségével, felhozta az ózdi H. Tibor gázszerelőt a szőlőbe, mely még akkor megvolt apa örökségeképpen. Szabályszerűen felkínált engem az utcanépének a borsodiaknak. Ekkor Csepregi Éva miatt támadott meg a Bertalan utcai cigánytelep feketemágiával telepakolva minden részemet, együtt Mary Zsuzsa angyal sorsával, legyőztek helyette, aminek a rajza Időjelekben ki lett adva. Zoltán Erika interpop fesztivál folytatásával a születésemkor kezdődő koncertnek gésákkal és Erikákkal ekkortól emelkedett.
Kénytelen vagyok kiírni a lett volna igazi főszereplők neveit, már amiket ismerek, mert emberiség ellenes csapásokként áldoztak meg.
Az ózdi H. Tibor mondta, hogy vigyem le a vasbeton pincéből a hordórészemet, mert a bátyám ki fogja árulni, előzetesen többször lecserélte a lakatot a borházról és kizárt engem a gyerekeimmel, amikor hétvégén be akartunk menni, kiárulta a gyümölcsöket, zöldségeket. Majd kiszedte a szőlők mellől a karókat, állítótólag ellopták a szerszámos kamra tartalmát, eladta a hordókat, majd a szőlőt is engem becsapva, ötezer forint hallgatópénzt fizetve az öcsémnek, hogy ne mondja el nekem, mert ők személyesen írták alá az adás-vételi szerződést. Előtte eladta Budai Zsuzsanna, apa volt kihasználója apa házát haszonélvezőként egy román asszonynak, így apa, mint árja német áldozása kisvonat felszedésével Sátoraljaújhelyen halálakor be lett fejezve.

Csernobil után egy héttel jelentkezett Lázár egyik vázájával, a csíkossal Tibor, mellé hozott pár szál virágot, de én már semmit sem érzékeltem a valóságból, amire utalt kivégzésem után, 2004-ben Alberle Lajos pszichiátere az elmeosztálynak, hogy mióta tart ez, ekkor hívtak be epilepszia rendelésre, parkinsonosok után helyettük áldoztak.
Pár hét következett a rózsakeresztes rend és a sátán kezében fertelmes módon, mely teljesen összemosódik a mai napig, csak képekre emlékszem, majd elküldtem eszmélve Tibort, amelyik feleségül akart venni, berendezve gyerekeimnek emeletes házában a gyerekszobát.

Ezután 1988-as költözésemig nem emlékszem, csak az 1987-es nagy jégre, hogy alig tudtam a Telefongyárba bemenni dolgozni a legyőzésem után, ahol bújtatott létszámként alkalmaztak, mert a párt teljes egésze Rákóczi téri volt már, küldözgették a jelentéseket utánam. Kétszer-háromszor kimentem a bátyámhoz, ami furcsa volt, mert haragudtam rá az állandó becsapásom miatt bábként, ahol részegségig itatott engem a család baráti körével, belevittek mocsokba, melynek következményei is lettek. Mai napig a bátyám felesége ezeket híreszteli a városban, ahelyett, hogy segítettek volna, hogy bábként jártam, ész nélkül, hipnózisban.

Kb. 12 még élt az öcsém, Malek Andrea kísérete, az amerikai elmeosztály óriás szellemvilág teremtője cipelte magával Müllerék feketemágusaival együtt áldozva alkoholisták, fektemágusok helyett, Kecskések és Farkasok helyett. A bátyám ezidőben - míg én kizáró gondnoksága alatt voltam a II-es elmeosztályának a klubjuknak saját világkönyvtáruk és szerepük ismétlésekor - halálbiztosítást kötött rám a volt férjem idejében használt asszony nevemmel, melynek csekkjét egyszer a biztosító ideküldte. Mindenki megbocsájtott neki, mai napig azt mondja, miért kellett megszüntetni a biztosítást, nem érti, hogy érvénytelen volt, hiszen ő kötötte ránk. Ezt is megúszta, később ismét biztosítási ügynök lett.

Ezek a legfontosabb dolgok, amikre emlékszem a bátyámmal kapcsolatban, meg az állandó emberség ellenes becsapások, híresztelések, leitatásom, mint magatehetetlen személy ellen elkövetett erőszak közreműködőjére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Szárnyalj velem!
  2019-02-08 06:52:32, péntek
 
  H.Kohut Katalin: Szárnyalj velem!

Képzeletben elkísérlek Téged
a Föld felett, de kis szellő leint,
súgja nekem lágy-zsongással megint,
súlyom teher, nem emelhet lényed.

Elmondom én a pajkos szélnek,
a napocska rám is szépen tekint,
fogoly vagyok a szívemmel itt,
oda mennék, hol gondtalan élnek.

Reám tekint ekkor a madár,
csőrében egy aranyló selyemszál,
hozzám köti, s szívem vadul dobog,

és érzem már, az igaz szabadság
szárnyalása mennybéli boldogság,
az ég fénye egyszerre fellobog.

2019. február 9.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Átölel a zene
  2019-02-08 06:01:06, péntek
 
 
H.Kohut Katalin: Átölel a zene

Mindenség a neve éteri zenének,
szívemből kiáradt minden, ami ének,
megöleltük egymást, mint anya a gyermekét,
felkészített erre sok dalos gyermekév.

Mindent megjegyeztem, mit egyszer is hallottam,
borzongott az érzék, szerelmet vallottam
a lágy muzsikának, szomorú daloknak,
éppen mit éreztem, reám úgy hatottak.

Monoton munkámban egyetlen segítség,
vigasztalásomban ártatlan szelídség,
sohasem bántanál, hű szeretőm, zene,
Tőled könnyezik a nemes lélek szeme.

Mikor megnémultam, s csend ölelt engemet,
meghaltam azt hiszem, hiányod eltemet,
Teveled játszottam kérdés-feleletet,
nélküled jég az űr, nem érzek, csak telet.

Kereslek szívemben ismét már szüntelen,
várom, hogy dallamod hű kísérőm legyen,
ismét ragyogtassál ölelj át örökké,
forrjon össze sorsunk gyémánt-szövetséggé.

2019. február 8.






 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Harc
  2019-02-04 23:47:57, hétfő
 
  H.Kohut Katalin: Harc

Az ember néma,
tőrvető szó kezdetben lepereg.
Még van méltóság.

Minden csel készen áll
elejtésére a szívnek.
Hit az ártatlanságban.

Hatalmas hatalmak
támadására térdre omlik.
A könnybelábadt szem kérdez...

miérteket küld a pillantásoknak,
gúnyvigyor arcok kéje...
a cinkos nem válaszol.

Vonszolódik a test,
koldus a kegyelmi-döfés.
Végtelen a szenvedés.

Utolsó szó jogán
a titkos tettek súlyától
borzong a világ.

Utat kér a már mindegy,
leplet ránt a hazugságról.
Sért az igazság.

Harcolnak a betűk,
gyalázatot írni szégyen,
de nem mindegy, kié.

2019. február 4.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Nem bírom tovább, rosszul vagyok állandóan
  2019-02-01 16:25:25, péntek
 
  Nem bírom tovább viselni a szétpüfölt testemet, hatalmas hasamat, nem tudok kimenni az utcára az ínyevő baktérium miatt, mely folytatja a munkáját, diagnózist is megtagadták tőlem, még a paradentozissal is, pedig csak azt kértem. Mindenütt törvényszegéssel találkozom, bátran leírnak engem bármilyen cégnél, fillérezgetve. Nevetségessé tesznek, amióta kérem a kivizsgálást az ide tartozó utcai szereplők, már mindenütt ők vannak, sikeresek, diplomásak, könyveket adnak ki, hangjukat felemelik, hogy mi ez az ellenkezés, mikor ők, a vérrel megváltottak csak nyugodtan akarják folytatni meg nem érdemelt karmikus életüket.

Nem bírom a szívemen a terhelést, nagyon le vagyok törve, legszívesebben megölném magamat. Nemcsak a szégyen miatt, hogy engem meggyalázott Miskolc minden nemi kivégzője miatt, ezeket vive sztárnak hosszú éveken keresztül, születésem óta a pusztítók sorsát hajtva végre. Nincs hová menekülnöm Magyarországról, amelyik nem fél és tart senkitől, vicces torünnepekben temetett el engem az ország egyetlen embereként kakasfrizurás Gáspárral, amelyik ide tartozik a II-es elme bibliai apokalipsziséhez állandójaként az RTL Klubnak.

Undorodva eszméltem fel 1997. óta időnként, felismerve, hogy mi történik itt, éppen mutatták a médiájukban, s hiába kérek minden hivatalos szervet, hogy nézze végig a média temetői torünnepét, melyben bizonyítja, mit művelnek velem a lakásukban, nem történt semmi.

Hát így járok, hatalmas erővel a testemen, mint azelőtt, csak akkor a gyilkosaim kínoztak. Ez is a kínzásnak egy módja.

Bocsánatot kérek azoktól, akiket becsaptam két éve azzal, hogy bármiféle változás történik, valamint kiderül az igazság. Engem is becsaptak, hiszen megtámadtak a lakásomban a földönkívüliek, aminek a kimondása is paranoid skizopreniának számít. Azt játszották, hogy átvisznek a matrixba az űrhajóra, átformálni engem egy hónapon keresztül. Előtte írták ezt a blogot, amit én nem tudok elolvasni és egyfolytában rettegek miatta. Mindig abban reménykedtem, hogy egyszer letörlöm és akkor elkezdődik majd a hivatalos névfeltárása a szereplőknek aszerint, amit végrehajtottak.

Sajnos nincsenek csodák, szerintem ez is elmeosztály, együtt játszanak két éve. Nincsenek hősök, csak nemi gyalázó férfiformák az egész világegyetemben. Mindenki csak a saját hasznát nézi, meg azt, amit elért mesterséges kitermeléssel, mint a Jánosok, a Ferencek, Erikák, Ildikók, Ágnesek és valamennyi neve a Pszichografológiájuknak.

Belém rekedt a szó, csak fekszem hónapok óta mozdulatlanul. Játékszer vagyok továbbra is, a rengeteg hazugság, amit leírtam jóhiszeműen, hogy lesz igazság nem volt igaz. Nincs tehetség itt, csak gyalázat és fertelem. Mindent megfizettetnek velem és a gyerekeimmel.

Hát ennyi volt, tavalyelőtt júniusig tartott a játék, hogy Attiláék jöttek megmenteni, csak egy név kellett, akit a gyerekeim ismertek. Nem volt igaz semmi, csak a mocsok és a gyalázat. Ilyen szép a világ a meggyalázottak számára.

Nincsen kitől segítséget kérni. Minden emberjogi bizottság Uniós berendezéssel jött létre, a véráldozók hozták létre őket a jövő összekevert és általuk lemészárolt, meggyalázott világának igazolásául, hogy minden rasszista már, ami a külsejüket, vagy tetteiket leírja, pedig egyedi elbírálásra lenne szükség, s van olyan népcsoport, amelyik kollektíven hajtotta végre a gyalázást utasításra, többszáz éve állandóan.

Ne gondoljanak rám rossz szájízzel, csak jeleket akartam adni négy-öt éve, hogy mi történt a semmiről sem tudó karma, vagyis hét halál fátyol népén, vagy sátán népén kívüli emberekkel, hogy közösen áldozták meg őket világapokalipszisként. Ez az egész országot jelenti, mint Góg és Magóg népét.

Varrónőnek zavartak el, igen 1973-ban a menhelyiek sorsaként, azóta emelték Pogány Judit kezdettel őket, Végh Antal Egyedül a kastélyban Ilona főszereplőjeként jártak a Kisz-nél éppen a már értelmiséggé vált pokol angyalainál. A kastélyoknak mindig több funkciójuk volt. Voltak bennük miskolci előtti időkben - ez a vasnép, hogy el ne felejtsék - nemesei az állandó világapokalipszisnek, különféle korokat hajtottak végre állandó vasbabilon Hitler népével együtt többszáz éve már. A kommunizmus mindig szocialista iskola és forint berendezéssel indul, utána egyből jön a kommunizmusa a Kata Mészáros kocsmának, melyek miskolci berendezéssel bírnak, Nagy Ferót tették be ismétlésben 2004-es, utolsó kivégzésemkor a médiájukba. A szocializmust általában Leninnel és bábjaival rendezték be minden időben ezer éve, ilyenkor szemben állottak a nemesekkel. Miután a vaskommunista Sztálin népe elzavarta a nemeseket a kastélyokból, tüdőkórházakat üzemeltettek születésem előttől, tiszta hangú embereket lemészárolni. Ez a mindenkori egészségügye az országnak, talán voltak kivételek az orvosok között. Most a belőlem emelt, semmiről sem tudó orvosok vannak mindenütt, a többi utál engem, mert élek még, hiszen két éve szétpüfölésem után lebomlásomra, majd elégetésemre kellett számítani, hogy jól és szépen éljenek a vérrel megváltottak. Hát az igazság kimondása jelenti a gyűlölködést számukra. Sátán népe nem tud szeretni, soha nem érdemeltek volna meg emberi létformát. Nekik túrni kell a földet istálló házak mellett, analfabétaként, mivel olyan iszonyatot hajtottak végre. A vasnép fertelme nem ismer határokat, a sírjukban is gyalázzák mai napig az embereket, angyalokat, Isteneket. Nekik visszaadni mindazt, amit tettek lehetetlen.
1945-ben készültek a folytatásra a miskolci központjával a vasaknak. Kastélyokba vitték az apokaliptikus csapásaikat, meg megtették őket házmesternek, hivatalsegédeknek, könyvtárosoknak, népművelőknek.

Azt meghagyom örökül, hogy amit véráldozással és gyalázással létrehozták űrbabel néven new yorki központjával az ikertoronynak, nem vezet semmi jóra. Míg a népek nincsenek szétszedve eredet és sátán népe szerepei szerint, mikor mit hajtottak végre, addig nem lesz békesség és nyugalom. Külön vannak a kínai pusztító nap és holdjeles népei, mint állandó Pszichografológiai sátán népei, amik helyett engem áldoztak meg, külön az űr csapásai, mint mindenféle szörny Bodor űrpusztító népeként, külön a keleti patológia, amely ellenállóként állandóan születik meg ember formában az egész világot benépesíteni. Külön vannak a kalapos pusztító zsidói, mint áldozóim, az ortodox állandó kislányáldozók, Heródes gazdag pálmajeles zsidói, amik Bajnaiékkal kezdtek libalábas történelmet, azt ismételték, mit hajtottak végre az embereken Ildikók kitermelése mellett.
Külön vannak a legyei a zsidóknak, mint 130 éves nácik, amik szétlyuggatták mindenemet, terelgettek az udvarán az iker háznak, hogy őket meggyalázták a pók fasiszta népei a barakkokban 1995-ben ismétlésében a fényevésüknek, egykori Lucifer cserépkorán, Égő Jeruzsálemként haladva végig, amiből erednek a keleti népek teljes egészével. Külön vannak az állandó Időjelek testenyészetei, mint a spanyolok pusztítóikkal, sárga lázként, spanyolnáthaként, meg ki tudja, milyen betegségekkel, amivel az egészségügy pontosan tisztában van, hiszen a feketemágia kezdetével feketehimlőre oltottak. Külön vannak az állatistenek, démon istenek a megváltottakkal, külön vannak a nácijai a Bárányos állandó áldozásuknak, amit velem kezdtek el születésemkor főszerepében Évájuknak, ismétlésben 1995. Húsvétján tettek feszületre a II-es elmeosztályukkal. Külön vannak a labor szőkéi, a nemi csapások szőkéi a Rákóczi térnek, külön a hatalmas táborrá lett fertelmes nemi csapásai a vasnépnek, mint nemi szervei az oknak,amiért világot gyaláztak hosszú éveken keresztül a fajtalankodók emelésével és kitermelésével, sztárrá tételével. Külön vannak a négerei Indiának, amiért a rasszizmust bevezette a cigányainak, külön van az afrikai népek maradéka, páran csupán. Külön vannak a trianoni zsidók, mint állandó sátán népei, ami Magyarországot is jelenti Góg és Magóg népeként, halál népeivel és láthatatlan világbeli csapásaival a világapokalipszisnek. Míg ezekkel a világ nem számol le, addig nem lehet igazság és békesség. A zsidó nép sárga, a többi állandó világapokalipszis végrehajtója, bibliai szerepek alapján.

Végtelenül, születésem óta vonulnak sorozatokban a magyar nép által képviselt világkönyvtár népei, mosakodva vérben emberré nemesedve.

Külön van a Rákóczi tér egykori tisztátalan lelkeiből a Talmud Jézusának idejéből hatalmas táborként szaporodva, megszületve emberi formaként.

Nincs már reményem arra, hogy bármi történjen, ezért kérek elnézést mindenkitől, hogy felkavartam a szép életüket az én igazságommal, melynek semmi értelme sem volt, hiszen senkitől sem lehet elvenni a meg nem érdemelt életét, senkinek sem lehet visszaadni, még ha lenne is igazságszolgáltatás a Földön.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás ké
  2019-02-01 16:08:49, péntek
 
  Emberiség és emberség ellenes iszonyat miatti kivizsgálás kérés


2018. szept. 10. 9:26
címzett: ...

Tisztelt ...!


2017. november 16-án írtam Önnek levelet, melyre a mai napig nem válaszolt, bár elismerem, felfoghatatlan és ésszerűtlen dolgok történtek velem az országban, de kivizsgálásához és helyzetem változtatásához segítségre van szükségem. Egyedül az Önök szervezetében bízom meg, annak ellenére, hogy jelenleg Magyarország is Önökhöz tartozik, s rendelkeznek itt képviselettel, akiknek érzékelniük kellett volna már nagyon régen, hogy valamilyen nagy közös áldozás történik az országban.


Magyarország több ezer éve állandó bibliai világkönyvtár apokalipszist hajt végre az egész világegyetem berendezésével, világ urával az élén, Hunnia börtönével és a jelen vasvárossal, ahol élni kényszerülök iszonyatos állapotban és koldultatásommal. Magyarország vezetői most a vasnépből és a Hunnia börtönből állanak, törvénytaposók, csak a saját apokaliptikus szereplőiknek vannak jogaik és a börtön gyilkosoknak minden emberjogi bizottságnál. 1956. óta a politika kiválasztott névtár emelésével, egymás után végrehajtott kommunista, vallási történelmi korok végrehajtását jelenti a család áldozásával saját szerepükként.


1956-ban kezdték az újabb világkönyvtárat, melyet a zsidó Varjú hatágú csillagos népe gyűjtött össze. Velük már kezdték a bizonyítékok eltüntetését, nem tudva senki által, mire készülnek a távol-jövő tekintetében az élet és halál urai. A szerepeiket folyamatosan elölről kezdték emelkedésükkel, gyalázásom utáni jutalmazásokkal utcák és névtáruk alapján.


1956-tól hatalmas ratkónak nevezett létszámú születéssel mai napig hosszabbítják a világkönyvtárukat, melyeket a skizopren elmeosztály szereplői már nem vállaltak, szétmentek szerte a világba. Az én családomat egyik utolsó árja németként választották ki áldozatnak. Előzőleg kb. 83 éve megáldozták az utolsó finn-ugorként Volga mellől hozott Benkő Lajost, anyám apját olaszliszkai központtal Lévai forgószél néven, lebontva a belső felépítését is, sírjában is gyalázva. Ezt a sorsot családommal kezdték el születésemkor egyből, 1958-ban, valamennyi főszerepével és könyvszerepével az elmeosztályoknak, mely a mai napig tartott. Az elmebetegek hatalmas temetői ünnepség rendezése közben sztárjai az országnak.


1997-ben beszállították fuldoklással a Pszichiátriájára a könyvszereplőknek, azóta tort ül az ország, nevünket csúfolva kakasként, kakasfrizurásokkal, hatalmas gazdagulásokkal, tékozlásokkal, miközben én haldokoltam gondolkozás nélkül, beszéd, írás, mindenféle kommunikációs képesség nélkül koldusként, a lányommal tartattak el. Mindegyik végrehajtotta áldozásommal saját szerepét, előző élete tetteivel, majd jöttek a betegségeik is torzulásaikkal, de már születésemkor megrántották a lábamat azzal, hogy a sántákkal szolídarításban kell lennem. Minden torzulás, betegség, nemi kilengés, fajtalanság áldozásommal emelve volt, akár a világ összes vallása, amihez magyar kislány jelmezbe öltöztettek és ezt elnevezték ébredő játszóterének a vallások korainak.

1966. körül lezárták vasfüggönnyel az országot itt és német központban, mivel a trianoni németek tettek minket anyám apja folytatásával, anyámmal, Benkő Magdolnával való összeházasítással áldozatnak. Elkezdtek a Hunnia börtön elmeosztály Táncdalfesztiváljával egy világtörténelmet, mely koroktól, Istenektől elpöröltek engem, végig azt énekelve születésem óta, hogy én álomvilágban vagyok, amit hipnózisként hajtottak végre születésem pillanatától, amikor kimondták rám a szülészeten, hogy én kurva vagyok. Ebből lehet következtetni, hogy velem, aki a férfiakat nem ismerte, hogyan bántak, mit hajtottak végre 1986-ig is, amikor a Kex együttesük Zöld-sárga dala alapján történő áldozásukban a világ Urával Csernobilkor és a rózsakeresztes rendjük szörnyetegével, küszöb őreivel közösen legyőztek engem a vasvárosi Rákóczi tér cigánytelepével, üzenve a medvének érthetetlenül, hogy olyat kottáznak az égre, melyet többé nem mos le a hó. I. emelet együttessel állították be ekkor a rózsakeresztes rend egyik űrhajóját, Germaint beírták saját vasnépük történelmébe Rákóczi fiának. Bizottság együttessel állították be még az állandó kislányáldozó ortodoxokat, különféle zsidó néppel együtt. Orvosok, Elmeosztály, felfoghatatlan Feketevonattal születésem óta ismétlő elmeosztály tombol a magyar politikában, állandóan elölről kezdve a történelmi korszakokat. Első embergyilkossággal kezdték el a világ történelmét a karmikus szülöttek kitermelésével értelmiségnek.


Zenei utcanéppel állították be minden időben azt az elméletet, amit éppen végrehajtottak. A Révész utcai szappantisztító sorozatok főszereplője helyett engem tettek meg áldozatnak a világ ura országainak vonultatásával, nemesedésükkel és tisztulásukkal sorozatfilmek alapján Eszmeralda Puniella arcommal.



Két utcát rendeztek be 1983-ban, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci vasvárosi Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós ország és névlistát világapokalipszisként, amiknek saját iszonyatos kíséretük van a láthatatlan világban, a világ összes természeti erőivel együtt, s ezek a szereplők vártak születésemkor. Azóta ismételnek a tort ülő politikusokkal, médiájukkal, haladnak végig a két utcai és miskolci névtáron, véráldozással emelik a celebeket, izmusok képviselőit folyamatosan ismételve a születésem óta történteket történelmi korszakokkal együtt. Minderre Magyarország lírai karámnak nevezett költői, művészei 130 éve készültek, különböző áldozások előre megírásával és berendezésével. Áldozásommal tisztították egész Keletet és a cigányságot, melyet az ötvenes évek óta vonultatnak, emberré emelés céljából, fényevésen tartva minket. Szepes Mária Pszichiátriája, melyet NagyPán népének könyveként, Unióként rendeztek a miskolci Bertalan utcán 130 éves világtörténelmet végrehajtó apokalipszisként születésemkor távol-keleti pusztítókhoz írt elméletekkel kezdődött Ágnes főszereplőik helyett az én áldozásommal, azzal, hogy kiszedték az emberek fogait, mert náluk születnek meg a pusztítók utódai, melyek elviszik a kurvák fogait. Így kezdődött 1958-ban, mai napig megcsúfolva vagyok hatalmas pókhassal, mert náluk születnek meg az űrpókok is. Psziché, félig nemes, félig cigány lett volna a Pszichografológia főszereplője. Ezeket a neveket, mint főszereplőket, melyeket felderítettem tartalmazza a tvn.hu blogja.


Négy éve kértem segítséget a tvn.hu blogjában, nagyon szégyelltem magam, hogy ilyen állapotban vagyok. Ekkor már a média csatlakozott, leplezni kezdtek valamennyien, bemondták a szereplők a szerepeiket, mikor melyik vaskommunista főszereplő helyett áldoztak meg, hogyan hajtották végre a könyveket. Bemutatták a médiában temetői ünnepem keretén belül Müller Péter Sziámi tik sem vagytok magyarok cigánytelepe, mint ózdi fenevad energiájával lakásokban mészárló feketemágusok tetteit, melyeket a lakásban rajtam hajtottak végre, vagyis minden bizonyíték fel van véve, meg van írva, meg van festve, mint a lengyel történelem, melyet kislányként való lerajzolásommal fenyő és angyalszárnyakkal, a feketemágiával becsinált egyházak történelmének ismétlésével Fenyő néven hajtottak végre.


Feltettem a tvn.hu blogba a megmaradt Jeruzsálem cserépkaspóit, egykori Lucifer égő Jeruzsálemének maradványaiként, melyeket a történelmi korszakok ismétlésekor rajtam végrehajtottak, ezekből emelkedett Kelet, de itt senkit sem érdekel a nagy közös áldozat, hiszen hatvan éve nem élik saját sorsukat, végzetüket, tetteikkel együtt végrehajtják, miközben utazgatnak, külföldön gazdagulnak, nyaralgatnak, hosszabbítanak utódokkal végtelen apokalipszis végett. Feltettem a sakk-kártya sorozatukat, melynek a Zöldasszonyát, Sophia Lorent ismerem, tudom a jelentését a kártyájának, sorsát 1986-os Idegösszeroppanásommal hajtották végre, akár a francia Napóleonos kártyát 1971-es ismétléssel már, hiszen Woddy Allen sorsával kezdtek összetörésemmel kerékpárral pici koromban, melynek a könyvét kiadták a neve alatt. Feltettem a blogba az írásaim mellett megjelent illusztrációit a feketemágusoknak, mint egyházak állandó legyőzőinek, szerepeimmel, ahogyan engem az egyik áldozóm megrajzolt.


Szerepeim szerint Ufó is voltam születésemkor az énekesnővé vált Tiboldi Mária szerepében, így hatalmas energiák értek, vezettek engem nagy erővel legyőzésem óta. Eleve a világmindenség benne volt a világapokalipszisben, mert Bodor, az űrpusztító fogadott születésemkor, bár tudom, hogy ez meghaladja az ésszerűséget valóban. Iker házában éltem az űrpusztítónak 1998-ig, ahol iszonyatos dolgok történtek. Születésem óta űrapokalipszist hajtottak végre a kíséreteikkel, Kátyi főszerepemmel, falvak és tanyák elnéptelenítésével, egykori bibliai apokalipszis tagjainak kitermelésével, régi történelmi időszakok és tetteik végrehajtásával, informatikai robbanás véggel 1995-ben.


Október elsejével a négy éve nagynehezen összerakott világapokalipszist a bizonyítékokkal együtt törölni fogják, a tvn.hu többé nem segít nekem, mert nem vállalja többé a világmindenség emberiség ellenes csapásainak leplezését magára.


1986-os legyőzésemkor a medve kommunista kor képviselőjének üzentek meggyalázásommal, annak a medvének, amelyik kirándulásokkal, ifjú természetjáró szakosztályokkal, kisvonattal berendezett kirándulók utazgatásával, focijával apának egykori szocialista korát képviselte. Szerintem ez az világ urával történő közös legyőzés gyalázással üzenet a medvének már régóta tart, Soós névnél történik a felfoghatatlan nemi gyalázásuk, melyre a medve hóval és jéggel válaszol.

A medve szocialista kor kiránduló kisvonatát Orbán Viktor Orbán kerékként elmeosztályával rajtam szerepét Katalin kerék néven végrehajtó torünnepes gondnokság alá helyezésemmel győzelemként ünnepelte Mészáros gázszerelő név berendezésével, mivel itt a medve szocialista kort Mészáros Kata képviseli szerepével a vasvárosban, utcanépe kísérte ezt az időszakot, s gázszerelő volt a csíkos vázájával Miskolcnak hozzám hozott csernobili gyalázó. A medve szocialista iskolai berendezés után árja kék villámlás violinkulcsos nyakkendővel után jöttek egymás után a szaturnuszi kommunista korral kezdődő Vörös Oroszlános vaskommunista korok gyorsan egymás után az én áldozásommal a szereplőik és Annás világapokalipszisük szerepében, kiválasztott nevekkel penitenciás emelkedéssel, mint Ferencekkel, Gáborokkal, az összes Katalinja mellett a világnak, Linákkal, mint Staller Ilonával, Lin cseppekkel, mint Sztálin vaskommunista népével, Lindákkal, felfoghatatlan nemi csapásával a mindenségnek. Valamennyi reformátust penitenicás véráldozással emelték születésem óta, előző életük szerepeivel. Magyarország magyar nevűjei karmikus eredettel bíró állandó világapokalipszis végrehajtó az embereken kívül. Elmeosztályok irányították az apokalipszisüket, politikájukkal együtt. Művészeik, mint utcanépként emeltek verseivel kellett volna bizonyítanom a szerepeket, amikkel megáldoztak, ezekbe kellett belefolynom, mióta felkeltem az ágyból, 2007. óta, azóta tanulok írni is. Mindig letörlik az írásaimat, vagy bezúzzák.


Busch-tól tudtam már kb. három éve, hogy én ember vagyok, nem tudtam, miért vagyok más, mint a többiek, mikor közölte Amerikában Magyarországnak, hogy ők embereket nem áldoztak a világjátékoknak nevezett történelmi korszakokban. Ekkor tudatosult, hogy Magyarország megáldozta a semmiről sem tudó embereket az elmeosztályaival maguk helyett azzal az előre kitervelt ötlettel, hogy ők elmebetegek, akiket gyógyítani kell, támadva az embereket folyamatosan a szőke gondolkozás nélküli nemi csapások és minden fogyatékosság miatt, ami náluk nem volt tökéletes. A szomszéd lakó kísérete, a miskolci cigánytelep megölt mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem születésem óta.


A tvn.hu nem törölheti le a blogot, hiszen ez emberiség ellenes világapokalipszis feltárása és tudomásom szerint az emberiség ellenes csapásoknak nem lehetnek személyiségi jogaik, nem évül el soha, amit tettek.


Kedves K...! Félek mindentől, túlérzékenynek születtem, nem is értem, hogyan bírtam ki a másik világ összes csapását születésem óta. A szívem gyenge, nem tudok beszélni, csak írásban tudok kommunikálni. Nem bírnám ki, ha hivatalos személy jönne hozzám, elájulnék. De kérem, hogy vizsgálják ki a magyarországi történéseket, nézzék meg az 1997-es kezdettel induló temetői ünnepeket győzelmükkel az utolsó ember felett tort ülő média minden szavát és bemutatását. Belső részeim bomlásnak indultak tavalyelőtt, a szám belső része lebomlott, testem minden része szétpüfölésre, eltorzításra került. Hangom egyáltalán nincsen 2004-es utolsó kivégzésem óta a miskolci megyei kórház szereplői által.


Az apokalipszis állandó végrehajtói valamennyien megszülettek, 83 éves ismétlésben felállottak politizálni az áldozóim, mártírként magukat feltüntetve pénzeket vesznek fel szüleik után is, akik még szerepeiket vállalták. Itt éltek az emberek Európában, egyedül ők nem tudtak semmiről, 130 éve vasvárosi megjövetelkor kezdték el az utolsó magyar közös mészárlását utcanépével a költőknek, zenészeknek, illusztrátoroknak, mint feketemágus lírai karámjával a 666 ózdi központjuknak együtt a vaskommunista feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó atlantiszi lopott feketemágiájával az egykori ördögöknek. Védekezni lehetetlen volt ellenük, meg felfoghatatlan mindaz, amit végrehajtottak üzenve a csillagoknak, ég seregének, mindenkinek, hogy mentsenek meg az országtól, elpörölve mindenkitől. A nácik értelmiség legyőzők lettek, bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtva emelkedtek előzőleg elkövetett Varjú népe mészárosaiként.


Magyarország a nagy közös játéknak nevezett áldozásunk alatt mindenféle írott törvényt felrúgott, embertelen körülményekkel, mindenféle ruházat és élelem nélkül tartva minket saját szerepei végrehajtása közben, kifosztásokkal, paragrafusok felrúgásokkal, mindenféle segítség nélkül megtámadva mindenkit, akiben jóságos szándék volt irántunk, végig azt téve, amit akarnak, leinjekciózásommal, legyógyszerezésemmel, folytatva eszméletlen állapotban is az állandóan elölről kezdett tetteiket, világkönyvtárukat, így emelve és tisztítva a hosszabbítás végett létrehozott utódokat is csupán azért, mert az emberek általuk régen emberiességi törvényt jelentettek.


A világapokalipszis tagjait és lírai karám művészeit Kossuth, Életmű és különféle díjakkal jutalmazza szerepe végrehajtásáért véráldozással a miskolci vasváros politikájával. Folyamatosan történik a miskolci névtár alapján az emelkedésük nemeseivel együtt a vasnépnek.


Írtam Catherine kollégájának is, de mai napig nem válaszolt. Én a többi emberjogi bizottságban, melyek létrejötte összefügg a vasnéppel, nem bízom, mert nem az embereket képviselik, különben nem történt volna meg, hogy 83 éve hosszabbítják az utolsó magyarok mészárlását.


Várom szíves intézkedését és kérem, hogy emberiség és emberség ellenes rémtettek végrehajtása miatt eljárást kezdeményezni szíveskedjenek, leállítani a magyarországi politikáját a penitenciás tisztulóknak nagy közös játék-áldozás néven.



Üdvözlettel és tisztelettel:


Kohut Katalin









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 112
  • e Hét: 383
  • e Hónap: 3225
  • e Év: 42226
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.