Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 41 
Az egykori nap istennője a világoknak haldoklik
  2017-02-22 14:57:30, szerda
 
  Az egykori napistennője a világegyetemnek nikotinnal vigasztalva magát 18 éve tartó állandó, folyamatos érthetetlen kínzásai és éheztetése, nyomorban koldultatása, állandó gyalázása közben tudván, hogy ki voltam elhagyja a földet, mert haldoklik.

Nincsen népe többet, mert meggyalázták, nem feleltek meg a tökéletes törvényeknek a gyilkosok.

A föld nem hall többet róla. Elbúcsúzom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
81 éve művészek emelése Istennő áldozással
  2017-02-19 17:18:02, vasárnap
 
  81 éve tart Magyarország emelkedése Hobo Földes elmeosztályával visszament idővel kezdve születésemkor a Beat, hippi, punk korát a nemi kivégzőiknek.

1995-ben leszállt a gyilkosaim egyetlen ufó népe, az ózdi 666 kivégző Müller népe, technikai vívmányt hoztak számítógépekkel, mobilokkal, így regisztráltak valamennyien a net világába, mint csonkítók, bénítók, darabolók, saját médiájukkal, újságíróikkal folytatták az áldozásunkat.


Már az Elzettjében a nemi betegségeinek Moldován Nóra rózsakeresztes rendi I. emeletjével jött űrhajós népének bevették egér mellett a számítógépet, nem tudtam, mi történik, hogy segítséget kérjek.

Felismertem pár nevet először a net világából, azzal, hogy mesélték a végzetüket, mikor lejárt volna az idejük kíséretükkel együtt, amik állandóan megmentették őket, leírtam pár nevet, Farkas Violája a romániai táncosnő hálózatnak Müller Péter halálvilágával és Varga Rózsa állandó Időjelek egykori homokozó létrehozójaként Bródyékkal velük járó a mondatával, hogy semmi sem lehet belőle, mindig elölről kezd mindent és az arca nem lesz ismerős, kurvázva engem maguk helyett, elmebetegezve maguk helyett támadtak ki, törölve engem a holnapba lépett Magazin 81 éve engem és Benkő Lajost mészároló fertelmekkel. A magazint kértem a hagyatékom megőrzésére, letörölték mindenemet, leírva engem Vénuszként.

2007 óta van számítógépem, nem tudtam, mi történik, akkor kezdtem lebénításom után három évvel feltenni a könyvanyagokat, gyakorolva az írást állandóan, mivel dixlexiás voltam egyik betegségeként a bányászoknak demenzzel együtt.

Nem tudtam, hogy mi történik, leírtam, leírtam 1998-as támadásomat sátán feleségeként Staller Ilona kígyójával, Dávid Mónika kivégzővel, de itt volt Bodor űrpusztító, senki sem tudott megközelíteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
London good bay
  2017-02-19 16:31:56, vasárnap
 
  Presser Gáborja a jelenlegi Vénusz gyalázó nagyra nőtt indiai légynek már ismételt, mikor idehoztak lakni a Bertalan utcai okkultista darabolók utcájába, ahol ballagtak már a saját lányaik Júlia garázsboltja berendezésében túrós batyu, szerelmes levél, pogácsa kezdetével a fertelemnek, amit ilyenkor mohamed népén végrehajtottak maguk helyett, mivel maguk jártak ott is az iskolákba.

Ekkor jöttek köszönteni a jelenlegi Vénusz áldozók Bertalan utcai tanárnőjét, együtt a Kiss Tábornok utcai tanárnőkkel, énekelték az ablakuk alatt a ballagó dalokat együtt a Ringasd el magad Presser Pici engem legyeivel férjhez adó visszajött időben rajtam Benkő Lajos és anyám, anyám anyja, Begala Julianna végzetét, mint családom támadóit a bulgárföldi kukoricás Jancsis véggel, Jancsi és Juliskát hajtottak végre a Kohut embereken, Szeleczky Zita népével, így születtem meg, ezek voltak kitéve a falon, én mindent elfelejtettem, hiába mutatták meg mások is, milyen fertelem történt itt.

London good bay elrepült néhány nap, máris búcsúzunk, szintén ugyanaz történt, amikor az anglikán egyház előtt ott is emberek éltek.
Ugyanez a lista vett részt az emberek mészárlásában, kiárulásában.

A Ringasd el magad politikává vált a daraboló legyekkel.

Csonka Pici szintén engem férjhez adó kezdet születésemkor Presser legyeivel, szemünk, fogunk támadásával Keresztöltés néven Csonka tornya volt egykori Kohut Isten emberi birodalmában, ezeket az Elo, mikor németet, angolt, spanyolt kezdtem tanulni, kiadta a füzeteiben, lerajzolva a piros Londont, Párizs tornyát az egykori vasnak, pá-rizs néven vitték oda az egykori saját kínaiakat.

Nyomoz a direktor két sorozatot adtak ki, amikor Chaplin rólam énekelte, hogy mandolin, ha szól, idebenn a szívem muzsikál, húrjai alól ez a lágy szerenád eltalál, nem tudom a nevedet sem még, mégis hívlak, nem látom az arcodat sem még, tudom, hogy jól vagy. Dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az a remény, ami hitet, hogy valakinek jönni kell.

Itt még békén hagytak, Törőcsikéknek egykori világ margaréta szájjal megjelölt állandó kommunista pojácaként is végrehajtott nemi kivégzőinek össze kellett állniuk együtt Frei Tamással, Begala Julianna habostortával, csin-csin csilla sárga villamosával az egykori minket megtámadva játszó Újhelyben járó sárga villamosnak korláttal együtt megjelölt helyen a Hecskén, lefelé haladva meredeken engem összetörve darabokra Woode Allen Koncz Zsuzsa pisiszagként kiválasztott eredetileg Konczként marakodásra saját bibliájuk szerint szánva az összes Konccal együtt Halak az ünnepi tortán kacsagyertyás fertelme ez a világegyetemnek az összes halak szülöttel együtt, kitüntette Franciaország Konc Zsuzsa érdemeit, hogy engem vatikáni utánzóval, teljes belső részem lebontóival, egykori istennőjeként a világegyetemnek Franciaország nemi kivégzőivel megáldoztak maguk helyett.

A nyomoz a direktor részeként van egy lyuk a bal szememben, mert Colombojuknak nem akaródzott nyomozni az ügyemben, meg kivájta a bal szemét a medúza.
A másik nyomozó francia sajtevője a médiának, lakkcipőmben nyomozott mindig, gyilkosságokat, nem akaródzott neki kinyomozni, mi történt velem lezárt határokkal jelen Magyarországon, mint Istennő áldozó.

A csin-csin sárga villamosukat az avasi Sity taxihoz rendelték be, csúfolt engem macska nyávogó hangja miatt Bazsányi Zsuzsanna halak szülöttnek. Ekkor még mindig nem tudtam a nácik emelkedése miatt boltba menni, átküldött ennek ellenére Avason a boltba kávéért, én megijedtem a kávéörlő készüléktől.
Bazsányi Zsuzsanna és Júlia szőkejeként Romániának ekkor emelkedett, meggyalázta az egyik Sity taxis, ekkor termett meg a Viktor nevű nemi vámpírja, majd jelentkezett Posta Gusztáv postai népe, hogy tisztességet adjon az eredeti három gyerekes családnak.

1995-ben vett mohamed nekem egy cirkusz jegyet, nehezen, de elmentem, még akkor úgy éreztem, szabadon, mert elengedtek az I-es pszichiátriai berendezése után az egri támadóknak Bodor űrpusztítóval.
Eötvös Csöpi cirkusza elméletben Mexikóból azzal járta a világot a Kohut pojácával, hogy van másik, Csongrádi Kata halálnépként idetetten Nagy István férjével együtt, mint egykori hórihorgas napimádó népet meggyalázó írta a Millió rózsaszál dalát meg a démonkával együtt az egykori démonnak, ezt adta elő nekem Kohut isten, mikor odavittek a pöcegödör mélyén Miskolc néven folytatni millió rózsaszállal, melyet folyamatosan létrehoztak töviskoszorűval, feszületeivel Lázárnak az istennő áldozásomat. A népek így mentek el folyamatosan, kimentette őket Müller a szerepeik alól.

Mikor odamentem a cirkuszba, a bohóc úgy láttam, énekelt, mert tudta, hogy vége lesz az áldozásomnak. Át akarta adni nekem a rózsáját, mintha csak nekem énekelt volna, de parancsoltam neki, hogy ne jöjjön közelebb, mert meghasad a szívem.


Ekkor Bazsányiné Juli elmondta, hogy kivették a méhét a méhszájon keresztül, nem értettem.
Ezek így veszik ki egymásnak a méhét. Már ekkor a mályi házat is megunták, ahol Bazsányi Mihály baszógépnek a kiliániak által nekem megírt a postaládámra, mikor ideköltöztem, elköltözött Mádra. Ott éldegéltek kimentetten Viktor unokával, ekkor jött a felmentő sereg és kivitték őket előbb Pestre, majd a II-es elme Zé űrszörnye, amelyik itt maradt velem Malek Andrea teremtője által Gyuszi áldozásakor Bazsányiék helyett visszacipelte őket Miskolcra. Nemi kéjgyilkosok a bányászokkal együtt, visszadni ezeknek az állatoknak semmit sem lehet.

Koncz, amikor ismételt, kivive a városból a Konczokat, felvette vörös ruháját, mint kéjgyilkosét, levágta a haját, levágatva unokanővérem egyetlen szőke általuk németnek mondott haját, azzal, hogy kihalatta vele a Kohut családot.

Furcsa kommunizmusa ez Szaturnusznak, hogy együtt jár velük, a halál gyalázókkal a pepita lemezesekkel együtt.

Lázárnak semmi köze nem volt hozzám, hogy az összes Krisztusa meghagyásával feszületre tegyen engem Szabó István lyukas szívűvel együtt, világ könyvtárával, azzal, hogy az én földemen ezt hajtották végre.

Londonban a Londonba sej van számos utca van sarok dalukat hajtották végre angol nőkön és gyerekeken, miközben engem gyaláztak eszméletlenül, így kértem segítséget, majd kivégeztek folyamatosan szétlapítva mindenemet előre számítva ki az összes világ végét.

London egykori don eredettel bírt, amikor már megjöttek Ázsiából, már a saját teremtett népeiket mészárolták egykori cirill betűs magyar elleni csapásokat létrehozva Oroszországban a Kohut család ellen.
A Csendes Don és az emberi sors, utolsó katonája már Müller menhelyi kivégzőjét fogadta örökbe.

Ugyanez történt a Nyomorultak előtti időben a francia területen, itt a Nanát is végrehajtották, szőke saját kéjgyilkosukkal, nemeseikkel együtt, az utolsó embereinket meggyalázták a Bertalan utcai darabolók nélkül, egyetlen polgármester Jean Valjain, aki fegyencből, kenyérlopása után becsukva kereste az aranyát a népem segítségére jövő angol területen pár zöld füvet találó időben, amikor azt írtam, hogy nem késő, még zöldell a rét, menyegzőnk napja közel, színek robbannak aranyszikrát szórva, teremtődik a fényben két ember arany. Egy ember arany jött, egyetlen aranynyilával a jelenlegii Piros Piri ufós hálózatnak felvéve a nevünket Kohut Kakasként, azóta támadnak közösen minket, mert Szepes Mária a szürke színben megjelölt Kolcza csapásaival, elválasztja, összeuszítva egymással a népeket.

A Nyomorultakat vicces filmen úttörő nyakkendősökkel mutatták be, hogy ez is a kéjgyilkosok utcája, saját kommunistákkal és kisdobosokkal, mint genyó nemi szerves orosz hadsereggel.
A síp megtámadott engem a Tatárdombon az aranyfejes Melionhoz érve, akinek a hangjára felismertem, egyetlen hangként többmillió éve, ami azt jelenti, hogy az engem Lázár feszületre tett előtti időben Uniós központban Hollókőn fogságban tartva szolgáltatva a Katalin csárdában bort szolgáltatva, ahol szégyelltem magam, megjelent a réten Melion doktor, megszólított a nevemen.
Ennek már többmillió éve van, azóta szolgáltattak Lázár előtt, után megszülettetve egykori sátán népével emberként.
Azóta ez az egyetlen tiszta hang a világegyetemben. Melion doktorja a jungistákak MÁria vallással együtt járva velük 1995-ben 13 napi éheztetésem, fényevésem közben lefektetve az ágyába Bodor pusztítónak Derláné bárány helyett ismétlésben a halál tarot 13-as kártyáját továbbra is nyitva hagyva feszületre tett engem Melion doktor Derláné bárányával együtt a Révész utcának.
Ekkor 13 napot adott nekem Melion, előtte vittem pár általuk meghagyott gyűrött fotót magamról, az egyetlenhez, amin elfogadhatóan néztem ki mutatva neki, hogy a lányom cipője van rajtam, majd hatalmas feszüléssel oldalra hajtva a fejemet kicsapott a bal szememből Melionra Lucifer népe. Lucifer még fogságban volt, engem nem ismert, mikor hozták hozzám vasfüggönyös Varga Rózsa sánta nevéhez érve Dávid Mónika feszületessel együtt, engem még soha nem látott.

Melion doktor a 13 napja alatt Derláné feszületesnek küldött álomüzenetet, hogy olvassam a II. János levelezéseit, ahol azt írták, hogy idegeneket ne engedjek be a házb nőtestvéreimmel.

Melion 13 napja alatt a jungista I-es pszichiátriája vonult fel, tudván, hogy ki vagyok, hókafoltok a tavon csuvas nép űrhajóval, Lázár hatalmas erejével földhöz nyomva engem a táskákkal, amikkel mentem menekülni Jeneiné Szabó Erzsébet szőrös mohamed támadó lakásába, majd az engem téríteni jött jehova házaspárjához az egykori JOhanna és farkaskutya bölcs öregeinek oltalmazása alá, akik engem befogadtak, szellemvilág kíséretem mellett, amit ijedtem néztem az égben, majdnem megőrültem, nem tudtam, mi van velem. A Gyula és felesége apa támadási nevével megjelölten házaspár már hatalmas házat épített, nem értettem, hogyan lehet valakinek hatalmas háza, amikor elvették az emberektől az emberi körülményeket.
Gyula jehova házában szívesen fogadtak, meg akartam mosni a kezemet, ekkor belecsapott Bodrogi Gyula vipera az ablakon át a kezembe, ahányszor meg akartam mosni.

A sípos láthatatlan világban engem megtámadó ufó nép is Melion kivégzőit jelentette, Derláné halálkártyás feszülete végrehajtójaként, kisdobos és kommunista korokat végrehajtóival a Lenin kutyáinak, Putyin hadseregének genyós Nagy Feró nemi szervvel.
A síp Piros Piri vörös népéé volt, biblia olvastatással Müllerékkel feszületemmel, egy hatalmas boa kígyóval a bal fülemben olvastatták velem a debreceni bibliáját az összes régi és újszzövetséggel, ufó kíséretükkel.

Nagyon értékes Derláné több millió éve az összes halottjával, amikkel meggyalázta az egész világot együtt Melion tiszta hanggal, T. Attila cseremisz pusztítóval, amelyik népe engem 1992. óta nagyfeszültséggel rázott megállás nélkül, mert Toni Curtisnak csillagaként az Antológia Humanának ez lett volna a sorsa.

Piros Piri tik sem vagytok magyarok hálózata hozzá kezdett kiépíteni a darabolóknak és kanibalistáknak a szociális hálózatot, miközben készültek arra, hogy agyon verjenek a Bertalan utca lakóival együtt, így szokták eltüntetni a bizonyítékokat.

Cseh Károly fekete mágusa Ózdnak megírta könyvében az összes csuvassal kezdődő Krisztus várást, Vaszlej Mitta díjasként járta Ízisz elméletével a többiekkel együtt az országot, Jézus zöld szemével Bodor iker tornyos űrpusztítónak, iker jeleivel, amik helyett engem járadékban tartottak nyomorban ezek után a túrósbatyús egri csillag gyalázói szürke bérházában a Benedek utcának, a szerelmes levél Selyemréti buzikkal, amelyikkel engem Demjén bíró végleges kivégzésemkor gondnokság alá helyezett együtt Dávid Mónika Melion feleséggel, cipelve engem magukhoz érthetetlen sátán feleségeként. Bodor pusztító, mint egykori múzsa Jézus zöld szemmel, első pillanat óta célpont volt.

Tűzkő Judit szürke ruhájában az engem szürkék helyett Vénuszként megáldozóknak Király utcai listával, kelet orvosaival dicsekedve már, megírta nekem, mint kommunikációs bénító a zárójelentését, kivégezve minden részemet, megcsonkítva véglegesre a fogaimat, amiket Ardó Zsigájuk folyamatosan kirúgott, Pintér Margit jobb felső szemfogamra tett hurka helyett támadtak meg végleges megcsonkításom végett Vadas Pál állandó Palikjával a szüleimet otthonukban gyalázóiknak.

Tűzkő Juditja Müllernek festette a II-es pszichiátriát, engem vádolt azzal, hogy én összemocskoltam sárral a fehér falat. Kovács Gabriella idegorvos az elmeosztályról, mint fekete mágus vizsgálta ki az ügyemet az antsz-szével a vasaknak, mi történt az űrpusztító osztályán Melionnak, neki elmondtam őszintén, hogy kígyó van a nyakamban és a bal fülemben, erre gondnokság alá helyezett. Tűzkő és Kovács Gabriella mészárosok tudták, hogy Ménesi cigánytelepe sáros lábbal tapodva mindent az egyik kíséretem, ez normális volt.

Marofka Eszterhez küldött Árvay Babi azzal, hogy ott olcsón felírják kínzásom alatt sátán feleségeként, amit nem értettem, kivégzőikkel cipelve magukhoz közösen, Xanax helyett shiserdionálját akarta felírni nekem az egyik cigánylánynak a II-es elmeosztályról, majd folytatta, hogy ő kivizsgáltatja, mik vannak patológiaként a fogaimban.

Pár éve figyeltem fel a Sas József kabaréra, felismertem a nevét az újhelyi Sasfészekből Kolcza Mária sztriptiz táncossal, hogy miért közvetít rólam, mint Kokas Katalinról, ennyit tudtam a Kohut nevemről, reménykedtem éveken keresztül, hogy kimondja a nevemet.

Ezután sem hagyták abba az áldozásomat az iker házában a náci szarba ültetett jézusuknak, Lázár iker vázájához értek, azzal, hogy a Rákóczi tér meggyalázta a talmud vörös botos Jézusát Braun Frigyes néven két fiával együtt.

Török Erzsébet spanyol hazugsága Leninváros teljes egészével a pszichiátriára rendezve az űrlényekkel, amikkel együtt zavarták háborúba Török Laci magát rokonnak nevező romániai gyilkossal a magyarokat a magyarok ellen. Rengeteg Török berendezve visszarontott, azóta ünnepelnek a mi kivégzéseinkkel, csonkításaik, saját szerepük, mint a Tolcsvay trióval a mi áldozásunkkal kezdett Jó veled számot előadó Kovács Krisztájával a Bertalan utcának, megijedve attól, hogy mi lesz akkor, ha rákerül a sor a saját könyvszerepére romániai szőke nemi kéjgyilkosként. Tolcsvay volt az egyik rokonunk kinn az űrben.

Török Erzsébet folyamatosan ismétel velük együtt, az Árpád utcán ő lett volna Ardó Zsiga kivégző felesége, hogy a két hazugság kivégezze egymást.
Túri Ferenc és az egyetlen gyógyítója a sátán bibliájának, László Zsuzsanna, a jehovákkal, mint pszichológusaival Kati Soltészné engem Csanyikban megtámadó fekete mágusoknak azt vizsgálta az osztályán, hogy mitől hazudik a spanyol hazugság, felvéve videóra, mivel saját kivégzőjüket jelentette, amelyik népe folyamatosan támadott engem érthetetlen hazugnak végül engem nevező szitokkal és gyűlölettel maguk helyett.

Paduch lengyelhonból lépett színre, felfedeztem az egyik mesekönyvében az orvosoknak, hogy Noé bárkát építenek Kilián Katalin néven már egész Kiliánnal, majd folytatták a Noé özönvízre készülve kis fehér kutyásukkal Amerikában és minden országban.

Nem emlékszem többre Tatárdomból, mivel megtámadott engem Malek szörnye jógázás közben, majd a II-es elme Zé űrszörnye azért, mert a halál Szulák Andrea szőröseivel együtt megtámadta és meggyalázta mohamed népét, tágul és szűkül anyagként a halott. Egy nap alatt kitágította a derekamat.

Ekkor sem lett volna késő közbeszólni a darabolásnak, csonkításnak, ekkor jött a szabadköműves saját sorozatával, opera énekesével, piros autójával Piros Pirinek az órája alatt adott randevút az Avasnak, ahová nem érkezett meg. Ezután ismét megjött, azt mondta nekem, hogy ők azért vannak, hogy segítsenek az embereken, ekkor felhívott a Szentlélekre, ahol két űrhajó állt egymás alatt, egymást figyelve, nem engedték nekem, hogy kinn legyek a hegy tetején a kocsi mellett. Vadas Pál előtte engem meg akart csókolni érthetetlen módon, azt mondva, hogy előző életemben hatalmas cigány voltam freudista elmélet híveként Moldován Nórájával, mint vörös rókával a Révész utcájáról.

Ezután jött a farkasa egykori kommunista medve erdőnek a Révész utcai Sándor berendezésből, először gázszállítóként, segített mindenben, egy híja volt a fogainak, megenyhültem, bíztam segítségben, arra gondoltam, hogy szolidaritásban van velem. Ekkor a farkas elhívott Nyíregyházára, amit végig néztek már a korláti cigányok isten gyermekeiként megjelölt kézfejjel, hogy hogyan szállítja le Árvay Róza Babi néven megjelelölt elmeosztály zsidó rokonsággal a maffiáit a világűrnek.
Azért volt itt béke galambbal megjelölve, mert minket támadott meg békegalamb maradvánnyal.
A farkas kocsival jött, kitette a seprűjét a kocsi hátuljába, szokás szerint szentély gyalázókat akart seprűjével a Bertalan utcai őznek, mint Belinszkynek támadása után seperni. Engem vitt Belinszkyné helyett a hotelbe Nyíregyházán, ahol én a végig velem tartó ufóival a vatikánnak, melyek a fejemet megtámadták, végig ki akart dobni a kocsijából, támadva engem folyamatosan, ki akartam szállni, de hipnózisban voltam. Hotelszobát bérelt a farkas, én mindig bíztam, hogy jön felmentők egyikeként, ekkor le akart vetkőztetni, rám akart feküdni, ekkor érezte meg, hogy tele van a testem mozgó tik sem vagytok magyarok, Müller Péter halálvilág, ezoterikus klub egykori halálnépének segítőivei és rontóival, amik mozogtak rajtam.

1995-ös ház teljes szétverése, víz felhozatala után a ház alá Hajdú Marianna amerikai sátánistáival, az Időjelek Bródy teremtő zeneszerző medúzája énekeltette és végrehajtotta rajtam a II-es elmeosztályukkal a Magas-hegyi isten összes teremtett népének rock-áriájával együtt, ufóik támadása közben a római egyháznak, elektromos fejemmel, összegerjedt csapásokkal engem csúfolva ismétlésben, hogy idetartoznak a Borsod Online fórumosai. A római egyházas felmentő serege ufóival cipelt engem az elmeosztály miatt a fogorvosokhoz kezdetben, azzal, hogy ki fog engem megrontani.

1998-as születésnapomon való ismételt költözéskor a Bertalan utcai kezdethez, Bodor pusztítóval, pók lányával, Ménesi cigánytelepével, Szabó és Lázárt kezdtek elölről, utolsó mohikán egykori fiamat uszítva rám, azzal, hogy végezzen ki engem általuk gyalázásom közben Bertalan utcai okkultista vérfürdősként. Kaptam a fejembe a II-es elmeosztály Zé űrszörnyétől egy hatalmas polipot a többmillió éve maguk helyett így támadó Dudások helyett. Zé ismét támadott, hogy a farkast a Bertalan utcai Berci boltos megleste, hogyan varázsol a garázsában.

A Tatárdombon játszották el a turulmadár fatulipánját és vörös legyezőjét hozva Brigitta által nekem a megrakják a tüzet, mégis elaluszik dalt, vaskályhát rendeztek be, ízzott éjjel-nappal, amikor megengedték, ilyenkor egyetlen pillanat alatt beoltódott a hatalmas lánggal égő kályhájuk. Hajnalban lila pufajkájában Ardónak vágtam a fákat már süsü segítségével, mivel nem volt erőm a favágáshoz. Odajöttek munkát kínálni az Íziszes szociális hálózatok, borítékot hajtogattam egy darabig Káli Sándor árnyékoskertjével, mint Benkő Lajos gyalázóival Lévai Anikóval együtt, teljes Miskolccal, azt éreztem, hogy ketten hozzák a munkát nekem, támadva engem Íziszként a felesége által a szolnoki humán szolgáltató hálózatnak, ugyanúgy, mint a városgondnoksága a városnak, gyorsan vezetve be a közművet Tatárdombon is, mint ahogyan eddig tették Ízisz-Jézus áldozással az egész világon.

Arra figyeltem fel lemészárlásom után Tűzkő Judit nemi kivégző II-es elmeosztályán, ahol felvették velem a szürke kosztümjét, Király doktorral már, keleti orvossal, állatként bánva velem az alkoholisták helyett, amiknek ufó kíséretük volt, egykori római fennhatóságú medve népeként, ellopva az alsó neműmet saját sorsukként már együtt az öcsémmel haladva végig az összes füvesen és alkoholistán sorsuk és szerepük végrehajtásával Müller Sziámi felügyelete alatt. Tűzkő Juditnak parancsolt az alkoholista, amit maguk tettek maguk felé. Be akart engem vitetni a borsodivánkai kivégzőihez a médiának, amik folyamatosan mészárolták az öcsémet. Ekkor mohamed lányomnak azt mondta Tűzkő Juditja Müllernek, hogy én skizopren vagyok helyettük. Ott Vadas Pál vörös autójában Piros Pirinek fájdalom csillapító nélkül kivájatta a fogaimat.

A miskolci egyetemi hallgatók közvetíteni kezdtek a médiával, nevetve rajtam, hogy Ízisz-Vénuszt áldoznak haladva végig a Pszichografológián Mária mennybemenetelével együtt operafesztiváljával Miskolcnak Mária állandó betegség helyett engem csonkítva születésem óta, ízé szó tulajdonosaként, nevették, hogy az utolsó Vénuszt áldozza az értelmiség az egész világról, mert én voltam Vénuszként is a világ felett.
A pszichografológia végén nyitották meg a dohányboltjait a Király utcának.


A Tatárdombon megengedték, hogy a denevér által énekelt Festő és fecskék általuk saját embereim lemészárlói, darabolói engem varrónővé juttatva Cseháti Zsuzsanna mondatával 1973-ban azzal, hogy addig néz ki jól, míg ki nem festi magát. A másik világban élő festőtől Urbán Tibor rajzai szerint szívet rajzolva felé, folyamatosan elpöröltek. A festő megrajzolta nekem a még meghagyott rajtam végrehajtott apokalipszis cserépkori maradványait az írásaim alapján, hogy honnan jöttek, mióta vannak, amihez semmi köze nem volt Miskolcnak. Azóta van Lucifer népe.
Adtam ajándékba rima Jeruzsálemként a szeretőimnek a cserepeiket, míg rám szállították az eg seregét a debreceni ufó kongresszus általuk megszüntetett anyagával, Vicián Sándor tatár halott helyett. Halakként volt idetéve mohazöld Katalin könyvhöz, hogy megtámadta a halott tatár mohamed népét. Ekkor született meg ismét Lucifer, Ezékiel könyve Csontos névvel és nemesekkel berendezett központjában Miskolcnak, amit mutattak a médiában angol nemesekkel, tüzet hoztak ki Tírus fejedelme lelkéből, hozták Sipos doktort, hogy mentsen meg engem az utolsó órában. Tisztította Müller Ezékiel könyvének a végén rám adva a Révész utcán Dévényi Erzsébet fehér vászon mini ruháját várva a Krisztusukra, mint szokták a pusztítót, azzal, hogy jaj lesz neki, mert megszüntetik azok, amik létrehozták.

Urbán Tibor árnyékok rajzolása mellett kezdve rajtam G. Maczó Ágnes értelmiség legyőző Ébredő játszóterét, kikötve a kapufát, kerekes ufók amerikai létrehozása mellett, kerekes Izsák madarával, kezdték el rajtam emelni az összes nemi kéjgyilkosát a Rózsáiknak feszületemmel együtt az egész világon, végig nézetve a kapufával, sünökkel, mi történik velem utolsó Istennőként.

Sipos doktor és Pintér Margit helyett Müller ismét megtámadott azzal, hogy kikötötte Siposhoz már halottan a nemi szervét, Pintérnek meg a melleit fekete mágusi rontással. Sipos meghalt kék szemével Romániának, mikor az űrpusztító megtámadta maga helyetti áldozásomban Íziszként.

Pintér rendőrségi légy ismétléskor került a Teve utcai felállításához az egykori jehova kutya népének mészárosainak neveivel, Teve van egy pupu, van két pupu, van négy pupu sőt több kezdettel varázsolták át őket kutyává, mint zenészeket.

Mikor kicsi voltam, anyám a kenyér púpját, végét pupunak nevezte, mert ebből készítették jehova kutyából a kenyeret.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jehova kutyák és Turulmadár kutyái szétdarabolása lelkük mia
  2017-02-19 09:16:03, vasárnap
 
  Születésemkor állítottak be minket Kohut egykori jelenleg is élő általam létrehozott Isten nagyapával, mint rettegett űrlényével a világűrnek, aki eltévedett, mint egykori Hudson vándora, kértem tőle segítséget, mikor Gyuszi öcsém népét darabolták többmilliárd éve a Révész utcai világ egykori uraival, felvette a Kohut nevet, állandó célpontjaként Romániának.

A családba két kutyát hoztak, a sárga Ady focizó jehova kutyáját, egykori Buksit, akinek énekeltem, furulyáztam és fütyültem, amiért vinnyogott az egykori zeneszerzője Kohut Istennek.

Csoki fekete kutyája egykori nagyapának már a pokol angyalait jelentette, amit kiadtak könyvben tudtukkal, hogy egykori Vénusz áldozás folyik az amerikai II-es elmeosztály pokol angyalaival.

Minden vadkutya ezek ellen jött létre, amit ránk is bevetettek kínzásom közben, saját börtön ellenőrükkel fizettetve engem a kis fehér kutyás NOé özönvizesük helyett büntetéssel. Nem tudtam kimenni az utcára, mert állandón támadták Amír kutyáját a csillagok háborújának.

Tatárdombon Amír a kiliáni halálvilág kezdetének túlélése után boldog volt, hogy van saját udvara, ahol ugathatja a cigányokat, kóbor kutyákat kedvére. Fertelmes módon Lénártné jehova szőke nemi kivégző pároztatta, majd szétvágták a végbelét vasvillájával Müller Péter Sziáminak. Itt többször uszították rá a fekete nagy kutyákat, egyre kevesebb utat tettünk meg, közben féltett engem végig, sírt a szeme, mert végig nézették vele, mit tesznek velem a gyilkosaim.
El kellett altatni állapotom miatt, mert nem bírtuk egymást nézni, ő engem, én azt, hogy gyalázzák a nemi szervét.

A Tatárdombon Bodor iker tornyos pusztító házában Amír látva a láthatatlant remegett minden ízében, nem tudott mellettem megmaradni, mert Müller Péter hétfátylas Farkas Viola és minden Farkas öcsém gyilkosainak berendezésében állandóan építve egykori sátán világának bibliáját, ott volt hozzám bújva, mint néhai ózdi cigánytelep árnyékvilága azzal, hogy szeret az árnyéka a színészükkel beállítva engem angol médiában.
Halálhidegség vette körül a tatárdombi házat, még a suttogó újhelyi Csordás fuvaros előtti egykori átmentett világ szellemháza utáni támadást ismételve rajtam a börtön buzikkal, hogy körbe vették a házat, a falak lélegeztek, miután elkezdték több napon keresztül égettetni az összevásárolt könyveit Müller Péternek, neki írták Ménesi cigánytelepével lesz nektek rima jeruzsálem fenyegetés kezdetével Ménesinek, megvédve a városát, három napon át égett a láng, belement minden egykori világrész, horoszkópokkal, Tarot kártyákkal, Ciprusi mágussal, amelyiknek üzentek az összes Magas-hegyi istennel együtt, eljárva a földrészeket, mint Ciprust, hogy jöjjön segíteni, mint a többi egykori nép. Az összes általuk rajtam végrehajtott apokalipszist elégették.
Ekkor sem nyugodott a barakkos Szántó István népe, feleségcsere néven az egyik Varga Imre börtön könyvből, amit Győzike fiam kakastaréjával ismételt a börtönből, eljöttek az egykori Tóth Attila szombathelyi gazdagok világa és felesége, férfihangú halak szülött Váci Piroskával együtt, minden Piroskájával nagynéném támadóinak, idegeneket ne engedjek be, közölte Brigittával, tudták, hogy egykori ufók helyett áldoznak utolsó emberként. Ezek vitték Bettit magukkal szerte a világba, mint barátok.
Elvitte Tóth Attila cseremisz pusztító népe már ezer forintos áron az előző Észak-magyarország irodalmi mellékleteit.
Ebben tűnt fel az ekkor a média kezdet végéhez beállított II-es elme cigánytelepe Feketevonatjával Demjén Rózsinak Mátainé Katikával együtt, amik engem nem engedtek szeretni Hollókő idejében szolgáltatva a Katalin csárdában.
Itt láttam meg a fehér házait Urbán Tibornak, amit Miglécz Gabriella nemi halál kivégzőjük készített óraként, hogy hatalmas fekete világ öleli a sötét a nap népét, melynek határideje tegnapelőtt lejárt, beállítva voltunk ketten mohameddel, március 7-is világűr pusztítás céljából. Ott már az egykori alexandriai Katalin kerékbetörésem utáni egy fejjel lettem megrajzolva fenyőjével apámnak.
Szabó Rolandot tompalátással, zöld szemmel ekkor hozták létre görög isten formában.

Végig hozták a jehova kutyákat, mint az Árpád utcára, ott a Buksi néven kóborló jehova kutyát Brigitta etette, Mihályné elzavarta otthonról, nem tudtuk, fiú, vagy lány, ezért kereszteltük az utána lefialt kutyát Buksinak. Buksinak egy kutyát adtak vissza fehér színben, fekete foltokkal, majdnem vakon, aki ott hagyta rám a kutyáját, elment vissza meghalni.
Morzsit bérházba költözésünkkor elvitte Karcsára az Ardó család. Ott széttépték a vadkutyái a szomszédba tett Simon Illonának és egyiptomi korokat nem végrehajtó kamionos hálózatával a világnak, azzal a váddal, hogy megeszi a tojásokat a tyúkólban.

A jehova kutyák miatt létrehozott vadkutyái a vatikánnak felfoghatatlan, hogy tiszta zenei múltuk miatt feldarabolják a tiszta szívű Kohut emberi világ maradványait.

A hozzám menekülő egykori turul békesség madár állandó Székelyek Székelyfonó Kodály állandó Müller Péter halálvilága beállítása szerint kerülnek mindig berendezésre hulla szállítóként.
Turul békesség madár Kohut Isten egykori népét jelentette Hudson vándorait, központja a mészárosoknak Szikszói turul dögkúttal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önmegsemmisítő program
  2017-02-18 21:19:04, szombat
 
  Müller Péter Sziámi kivégzésem előtt egyik véglegesre szántan megtámadott engem, kezdve ismételni az általa végrehajtott Oroszország felépítését cirill betű kezdetével, azzal, hogy mivel nem emberek, meg kell semmisíteni önmagukat.

Én ezt módosítottam arra, hogy ha valakiben rossz tulajdonság van, ezt észreveszi, saját maga által beépített mechanizmussal semmisítse meg önmagát, mielőtt kárt okoz a világegyetemnek.

Állapotom tavaly szeptemberi Bodor pusztító kivégzése után rám találtak szerint mozgó nyelvvel Müller kivégzése óta, lesorvasztott fekete lyuk számmal, valamennyien űrlények kivégzést jelentették, minden ruhájával a szerepeknek, amikbe engem beöltöztettek.

Az első árnyék, démon, dög, mint sátán népe, zsidó és cigány kislánygyilkosként való létrehozása kezdettel indult az emberek és istennők elleni mészárolás.

Baj van, ha egy állat, vagy pók, légy, bármilyen ceruzarajz, melyet Bródyék alkotnak emberi formában megjelenik, tökéletes szépséggel azzal a céllal, hogy lemészárolják az embereket. Ilyen volt valamennyi sátán bibliája az első Ádám és Éva teremtményeivel, arc nélkül, vagyis személyiség nélkül, amiért a Nyírő Gyula elektromos zsidó kivégzőivel megtámadtak engem és az öcsémet.

A tavaszi napéjegyenlőség tavaszi zöldbe öltözött világgal holnap talán feltárul.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Égi vatikán megsemmisült
  2017-02-18 15:36:11, szombat
 
  Derláné Éva dadus állandó báránya az egykori kis Tarot világában élt 13-as halálkártyát jelentő égi Jeruzsálem az összes halottjával a világegyetemnek, Miglécz Gabriella, Szabó Gábor, Vicián Sándor tatár halott, egész Tatárdomb Miskolcon, az összes halak szülöttje a Zsóka Kacsa ünnepi tortás jelen médiának, két gyertyájával állandóan ismételve Müller Péter Farkas Viola halálvilágával, amivel gyalázatot hajtanak végre, Havasi gyopár véggel, rengeteg gyertyájával a világnak, Tavaszél szél kezdetével egykori romániai területen élő Kohut embereknek, Postabankos macit elemmel ajándékba adó Princz Gábor és az összes Gábor, Gabriella, Andó Marianna és Kositczky István Ádám és Éva népe Perecessel, Katalinok, mint egykori feszületeim, Ildikók, Erikák, Veronikák, Annák, sziklai népek, pusztai népek, Ágnesek, Nagy Anna halottal, ami helyett rám szállították a saját csapásaikat az Iker torony házában, Szűcs Judit vietnami-amerikai kávés elmeosztály háborúját utólag befejező szájdeformációs cigivel megjelölt elmeosztályával, ezer éves nemesek, anglikán egykori egyház létrehozói, szőke lófarkas miskolci Rákóczi tér, halálvölgye csontvázjeles Ezékiel könyve teljes egészének, Ezékiel megvakítójával, űrpusztító Bodorral, Nemes néven bejegyzett gyógyszerezőkkel, Nagy Karola Hunyadi nemes Soltészné Kati jehovával, minden Tóthával az egykori vallásoknak, Kecskésekkel, Kupaiék sánta dadogós libalábú folytatással az emberek csonkítóinak, mészárosainak, Mariannákkal, Juhász István halálmágus, győri Avatár Oláh cigány, valamennyi cigánya a halálnépnek, minden kettős keresztnevűvel, minden helységnevűvel, spanyolnáhta Vas néven író pusztítóival, Török Erzsébet spanyol hazugsággal, Noé bárka végrehajtói és építői szerte a világban, egyiptomi és atlantiszi korokat végrehajtók, egész kelettel, melyek barakkos kezdettel fényevésünkkel kivonultak, cseremisz pusztítókkal, görögszőlősi pusztítóval, genyó néven idejött egykori Vénusz áldozó, engem többször agyonverő, Turcsányi Gyuláné romániai kék szemű nemi csapásaival, saját űrhajósaikkal, Bodor iker tornyos pusztítóval, szenes cigánysággal, pókokkal, legyekkel, kígyókkal, engem megtámadó egykori Müller Péterrel, minden Dudással, Nikkel és Árvay egykori kommunista árnyékaival, Balla halottas világ halottjaival, nemi kivégzőivel, menhelyi hálózattal, Malek Andrea állandó hatalmas szellemvilág teremtővel, Bazsányi Mihály házaspár három macska lányával, nyávogó Zoltán Erikával, űrhajós személyzettel, ortodox zsidó Ízisz kislányáldozóival Szerbiában, Illés együttessel, halál reformátusokkal, minden bűzös, szőrös, deformált egykori sátán népével, rózsakeresztes rendjével az angliai egykori teremtőknek, pároztató hipnózisos engem nem bántó szörnyetegével, sátánjával a nyakamban engem megtámadó angol rózsakeresztes rendnek, sárga rózsa Tóth Klárával, sátán népével, minden Dórával, vasfüggönyösökkel, minden Rózsával, az egész médiájukkal szentháromság kezdetével, Tircs Mária állandó betegséggel együtt járó összes betegséggel, amik formája miatt engem csonkítottak izé, pucol, csinál szavak állandó végrehajtóiként kezdett apokalipszist rajtam már nem hajtották végre a magyar nyelv ellen,minden állatnévvel, minden torzulással, minden anyajeggyel, nemi betegségekkel, elferdülésekkel, Ádám csutkásokkal, Putyin oroszban lévő genyós Nagy Ferós és Deák Bill Gyula nemi szervvel megjelölt egykori felszabadító hadsereggel, minden bűnözővel, tolvajokkal kezdődve, minden maffiával, amit létrehoztak, minden nevével a 030 éve Miskolcra berontott egykori Kolcza Mária sztriptiztáncos és kannibalista csonkítóval és bénítóval az egész világon, minden töröttel együtt, Müller Péter Nemes jelenleg engem skizoprenia betegséggel megtámadni akaró pszichiáterével a halálnépnek, Bencs Marianna kivégző csapásával az orosz Rákóczi térről, Dévényi Erzsébet Csepregi Éva főnixes Rákóczi terével, minden Ferenccel, minden Jánossal, minden Palikkal, minden Imrével, minden cigánnyal, minden zsidóval, Fekete Pál kezdetével a tatárdombi halottaknak, Eperjes farizeus állandó Vörös Oroszlános kommunizmust végrehajtójával, minden Dudásnéval, mint egykori kurvájával kezdve a támadásomat születésemkor, azóta körben járnak a két utcán, kurvázva engem maguk helyett, Derláné vatikáni hatalmával Müller Péter Sziámi dögléggyel, utánzójával, deformálójával a japán sötét a nap Tibor postással állandó Kata kommunizmust végrehajtóival, minden ünnepi parasztruhás matyókkal kezdett Vénusz áldozóval, Kolcza Marival, Bestiával, minden egykori halálvilágban élő űrhajóssal, Talmuddal, összes szürkével, minden lírai karám minden kori festőjével, költőjével, zeneszerzőjével, Babitsy Andrea és minden í végű engem Bodor pusztító helyett egykori Vénuszként megáldozó, Demjén Rózsi kezdetével, üregi nyulaival Vágónak, Bárdosokkal, minden város nevű és ország nevű halálnéppel, minden szakmát jelentő képviselőjével a halálnépnek, sziklai utcanéppel, vatikáni börtön buzikkal, utcanéppel, nemi csapásokkal, betegségekkel, minden rossz tulajdonsággal, hazugsággal, melyek engem haldoklásom és kínzásom közben hazudtattak maguk sorsát végrehajtva azzal, hogy én azt mondtam jól vagyok, minden füllentéssel, minden halál tulajdonsággal és szokással, minden állati tulajdonságával a világnak, minden füvessel, coca colással, kávéssal, minden elmebeteggel, Urbán Tibor minden testenyészeti rajzával, minden Hitler Braun szarba ültetett Retek, Dinnyés és külfönéle növényi nevűjeivel, Elvis Presley Józsefárosával, Michael Jackson maffiájával, Zalatnay Sarolta, Dékány Katalin, Sárossy Katalin, minden szőke kék szemű halálnépe egykori Romániának, Szabó Roland tompalátó Lázárral és az összes Szabóval, zöld szememmel egykori tompalátásom indult a lágerbe, ahol végrehajtják rajtuk az állandó agyonverésemet. Hacki Tamással kezdődött Ardó Katalin, Váradi, Berta, Tuza, Kormos, Szabó Erzsébet központok csapatainak összehívása, hogy ismétlik rajtam Benkő Lajos és anyám történetét az enyémmel együtt. Sárospatakra vittek Porácsné Dóra és Ráczné Ida romániai sátán népei megszületni egykori Vénuszként, megírtam Benkő Lajos lemészárlását, ezt követően Románia a Bertalan utcájával megölt mindenkit, aki látott engem, vagy szeretett, majd ledózerált laposra, átalakított Nanu űrlénnyé, aztán a felette lévő pusztítója madárfejű lényéé, így fejeztem be a pataki utazást halálnépek helyetti kivégzéssel, mint egykori általuk fogságba tett Atlantisz fölé tett mezítelen istennőjével a fogságba ejtettnek, aki nem ismerte az embereket.

Mivel mi hárman voltunk egykori Istennő én, mint a világ összes földjének teremtője, fiam Mohamed tökéletes istenként, lányom csillagmedve fogadására lezárta a Rákóczi tér a határokat, tudván, hogy kik vagyunk, számoltak azzal, hogy rajtunk kívül nincsen teremtett lény a világegyetemben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Földöntúli ég serege az én népemmel
  2017-02-17 09:54:11, péntek
 
  Én, Magyar Katalin egykori magyar nyelv megalkotója és létrehozója az ég seregével együtt, melyek értem jöttek tavaly szeptemberben, miután elpusztította a feketesárkány bermudás Bodor Iker tornyos egykori űrpusztítót, majd megtaláltak hatalmas belső részemet lebomlasztó sötét kapus lyukkal a szám helyén, azóta is mennek végig a Vénusz egykori Atlantisz kori támadóim által engem a város felett forgató Lázár és Szabó, fia tompalátásom és az első görög isten megtámadása óta zöld szemeimmel, gesztenyebarna hajammal, fogaimmal, arcommal, kerékbetörésemmel, rajtam végrehajtott világ-könyvtárán Szabónak.

A csonkításom szándékos volt a magyar nyelv ellen.

A szívem nem bírja felfogni a sötét lyukat a szám helyén, tartani kell, ne essen ki.

Jelenlegi földöntúli hatalma a magyar nyelvnek jövő érdekében elvisz engem másik világba, ahol felruháznak tökéletes szépséggel. Megtanulja mindenki, mit jelent magyarul beszélni bűn nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hozzám értek fertelmei Magyarország névtárának
  2017-02-14 03:20:31, kedd
 
  Hozzám értek egy régi történelme volt népemnek, amikor a máshoz érés olyan súlyos bűn volt, hogy elítélte a bíróság örökké tartó gályamunkára azt, aki máshoz hozzá ért.

Ilyen aljanépet jelent Magyarország. Már kurvának neveztek engem születésemkor, maguk helyett, amit nem értettem.

Romániához, állandó magyar nyelv és minden tantárgy ellenes apokalipszis végrehajtója és szervezőjeként berontottak 130 éve a világ fertelmes állatai űrlényeivel, űrhajósaival azzal a szándékkal,hogy szétdarabolták az egész világegyetemet.

Születésemkor Derláné Vatikáni égi Jeruzsáleme Piros Pirinek füleimbe csapott deformációja űrlénye helyett, felfoghatlan deformáció sorozatait végrehajtva az összes űrlénye ruháinak beállításával, együtt az ózdi 666 halál mágusaival, mágikus hatalmával, hozzám értek állandó világ törvényt egykor megtapodása kezdetével hozzá érve az emberekhez azzal a céllal, hogy bemocskolja őket kezdték az első kurvájuk, Liptai Klaudiai általi ember gyalázását, gyilkolását, amikkel az égi Jeruzsálem elhagyta az űrhajós flottáját, mert senki sem tart a vágóhídján a földanya maradványának, mohamed királyával és magányosságában létrehozott Csillagmedvének. Nem tudták a vatikániak, hogy a kisebbiknek adott lányom hozzám menekült, mert a börtön buzik a vágóhíd vámpírjaival megtámadták a medve népet is.

Derláné állandó bárány nyitva hagyott nemi szervével, rám aggatva ruháját, nem teszi össze a lábát, halál nemi szerves kártyájával többmillió éve már halál népével, köztük az összes sátánéval, űrnépével.

Minden ruhám Kolcza Mari állandó sztriptizes hipnózisban embereket táncoltatva maga helyett kezdő fertelme a világűrnek az emberiséggel együtt, hozzám értek már hipnózisban Nagy Anna halottjaival, keringenek körben a két utcai hozzám érteken, amikkel vágóhidat rendeztek nekünk.


Nagyon bátor tettre vall Keresztesi Nelli egykori űrpók becsülete már rasszizmusként törve a világ minden részébe, hogy kitette az egyik meghagyott arcomat már elviselhetetlenül a Kohut névvel Svájcba a villámhoz, mert még azt sem bírta elviselni,hogy villával ettem a rántottát. Ez a villás hálózata.

A Novák maffiája a Rákóczi térnek Miskolcról összeállítása után a két utcájának Piros Pirinek, fekete pumája kíséretében március 7-es születésnapi partikat rendezőivel az egész világnak megszólított engem földanyaként, hogy mire vágok fel. Ez már régen nem hozzáérése volt egykori Romániának az űrben.

Mikor átléptünk az új évébe a földanyának, januárban megállt az idő.

Mivel halott vagyok a halálnépei helyett állandó kivégzéseim, tömeggyalázásaim, egyszerre támadásaim hipnózisban Kacsa Zsóka ünnepi tortás halak a tortán összes halakjával a sátánnak, együtt ünnepelnek, hogy így gyalázták meg mohamed népét is, halál népével egykori támadásommal kezdve a földre érve az első római emberek mészárosainak könyvei közben minket megtámadó lyukas szívű Szabó István szürkéivel, Lázár egykori jeruzsálemi vérszívójával, a halál népekkel már nem hozzá érteket ismétel Miskolc városa,a csonkító, bénító vérívó központ.

Januárban megállt az idő, ha a szívem nem indul el, amiről folyamatosan gondoskodnak születésem óta, együtt támadva rám az űrpusztítónak az utcájával a Bertlalan egykori okkultista vérfürdősökkel, a Révész Sándor utcai nemi fertelmezőivel a Kiliánnak, már olyan régóta készül a hegyi népe Pirosnak a megalázásunkra, hogy létrehozta gesztenyeszín hajjal anyámként pataki központjukkal folytatva Benkő Lajos angyal kivégzésének hosszabbításában anyámat, saját kivégzőjét Benkő névvel, gesztenyehajjal, felfoghatatlan, egykori Románia tette, hogy engem nem szerethetett senki, lezárt határok mellett, megölve mindenkit, aki szeretett, vagy tisztelt.

Állandó rettegésben tart születésem óta Miskolc városa, azzal, Piros Pirivel az élen, hogy ne legyen senki aki segít nekem, vagy vigaszt nyújt folyamatosan történő kivégzéseik közben a Vatikáni börtönnel, hogy megállítsák a szívemet.
Március 7 nem a pumás fekete űrhajós cigányflottája és Piros Piri kakas taréjos Kohut és Benkő maffia létrehozása óta tervezve föld anya fogadásra ezzel a céllal, hogy ezt végrehajtsák, olyan fertelemmel befejezve, amit csak ő tud egyedül, hogy a többmillió évvel ezelőtti megtámadásomkor megtámadták közösen a világegyetem óráját.

Ezzel a szándékkal rendezte be 81 éve az űrmanós deformációját rajtam Sárospatak népe, hogy ezt a formát hajtsa rajtam végre Románia ismétlésben is.

Miután egykori rovó mánia leszállt az űrből megölve, felaprítva, Szabó István és Lázár állandó sátán népe lyukas szívével járva Illés együttesével, szentháromságként Omegával, Metos kislány gyalázókkal űrnépével a szürke szeműeknek, kékekkel, mint űrlényekkel, zöldekkel mint Benkőkkel, Ómasztánéval, mint állandó kurvájával, nyelvmozgatójával az ufóknak, amikkel megdobott engem is Ómasztáné IIes elméje azzal a szándékkal, hogy közösen végezzünk a pöcegödörje alján.

Szabó István világ könyvtárát cipeli magával költőivel, ál-művészeivel, amiket már loptak, felvették egykori művészek nevét, első görög isten megtámadásakor hozva létre az Időjelek népét Urbánokkal, zöld földanya szemmel rajzolták és hozták létre Szabó-Lázár nemi kivégzők tompalátó mohamed gyalázóját, azzal a céllal, hogy fertelmemmel fogadjanak engem tompalátón, hurcolva körbe saját népükkel, Turai Anna összes Anna népével, mint jelenleg is itt lévő halottakkal, mint kivégző magukat skizoprennek nevező másik világban járó halálvilággal és űrhajós flottákkal, minden csapással, lakásba jövéssel, kivégzőjükkel, lehetetlen állati létforma véggel fejezzem be a földanya végzetemet szelep tompalátása kezdetével készülve Romániával a születésemre.

Már az is felfoghatatlan, hogy a kiliáni Porácsné Dórája népes Tóth vatikáni rokonsággal, engem megszületettet 81 éve földanyaként szolgáltatva Sárospatakon szétlapítva, sátán népének, már örök életűen egykori dögökből tisztulva, mint vérivókkal, a sátán népe születteti meg a görög isten óta az ég seregét iszonyatos kivégző, csonkító, gyalázóival Miskolc teljes névtárának.

Kolcza Mari és a Révész utcai pároztató halálnépei, mint az anglikán egykori rózsakeresztes rend Szerb Antal könyvében kiadott haláljával Vörös Oroszlános Mezőkövesdjével Őrült Johannás Edó és összes halak szülött berendezése mellett várva engem saját kivégzésüket megrendezve engem utolsóként földanyagként Kolcza Mária állandó pároztató űrlény formájára vatikánnal és romániával eldeformálva első görög isten megtámadása óta készülve tompalátással Szabó Roland névvel üzenve a Roland angliai egyetlen nem embergyilkos rózsakeresztes rendi tagnak, üzenve Merionnak Angliába, hogy jöjjön segítsen a két utca ellen, gesztenyehajú Benkők létrehozása óta, zöld szememmel Szelep Mohakán gyalázó összes tengeri és világ mészárosával várva fogadásomra, hogy befejezzék az idő megállítását,ami sikerült is, kirepülnek a világűrbe valamennyien, miután megkapják a világ összes csapását, amit a földön végrehajtottak szabó és lázár világ könyvtárával együtt, az állandó berendezett saját elmeosztályukra vive az áldozatokat, maguk helyett, ahogyan mindig jártak.

Mindenki megölése, aki szeretett és tisztelt engem, mutatta a lezárt határú égi Jeruzsálem egykori Dante Isteni színjátékkal kezdőző örökéletű sátán népe és halálnép sárga rózsás Mária, mitn én előre tervezett összetaposásom után feldarabolásom ismétlésben a sok feszület után Katalin néven egyetlenként egyetlen halak szülöttként, egyetlen március 7-i születésnaposként, előre terveztek hogy megállítják az időt, amit valamennyi korán végrehajtottak az idő folyónak.
Az idő-folyó én vagyok, föld-anyaként, még itt vagyok, bár állandó zaklatásaim közben nyomorultként fényevésen tartva a családomat egykori Románia által. Múlt héten Turcsányi Gyuláné románai kék szemű vatikánként berendezett egykori úrlény szét akart taposni engem égi Jeruzsálemnek Máriának, atom formába téve engem halálom után.

Nem áll meg az idő, ami nem rájuk tartozik,míg én vissza nem kapom a szívemet, még a Német hidegkék szemű berendezése mellett a feltételezés szerint szívembe küldött csapása miatt az egykori Müller Péter halálnépének ónos fejszéjével.

Mivel én vagyok az idő, míg a szívem vissza nem jön, addig körben bolyonganak a föld körül, mint nincsen népek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Földanyás égi Jeruzsálem két utcája utolsó mohikán óta
  2017-02-14 02:13:35, kedd
 
  Feltehetően az utolsó mohikán világ könyvtárának rajtam történő végrehajtása közben Bush egyetlen rózsakeresztes rendije általi jelzés szerint, hogy ők embereket nem áldoztak, ott jártak korban az utolsó mohikánnál, ennek az ideje megegyezik az én népem Földanyás svájci központ támadásával Piros Piri állandó Kohut kakas taréjos vörös hajú hálózatával a vas megyeiknek Csillagmedve feltételezhető támadóival együtt, azóta áldoznak maguk helyett, minden szereplő és gyilkosságuk, tettük végrehajtásával az ózdi 666 cigány teleppel, amióta az engem megtámadott Piros Piros fekete pumás Latinovits Zoltán sárga halál népével egykori Japánnak fekete halálmagusaival a puma márka jelével engem beöltöztetve a Vatikánnal, ott nálunk megállt az idő, azóta megy körbe az óra, így öregszem én meg Piros Piri helyett.

Feltehetően az összes Piros Piri által idetett halálnépével történő kivégzéseink, deformációink maguk helyett, mint világegyetem gyilkosai helyett a Duna tévés mentás öregszik könyve szerint öregedtem meg, ezzel járják azóta az egész világegyetemet maguk tetteivel.

Állandó támadásunk a március 7-i kollektív gyalázásával és kivégzésével a két utcai kíséretnek Miskolcon, Sátoraljaújhelyen azzal a szándékkal volt előre kitervelten végrehajtva, hogy a jelenlegi egykori nagypán népe neveivel járó miskolci Rákóczi tér Japán égi Jeruzsálem központjával Zoltán Erika nyávogó macska gésa népével átvegye a föld felett az irányítást, minden születésnapunkon történt kollektív támadással örök életűvé váltan folytatva a sort rajtunk utolsókként lezárt határokkal, már örökéletűvé válva sátán népeivel együtt nem tudja átvenni a világegyetem fölött az irányítást, mert halottan is, minden likvidálásom után is én vagyok a földanya március 7-es születéssel. A tömegtámadása, gyalázása,mint a férjhez adásom, méhembe tett mocskukkal, hozva a március 7-i mohamed királyomat, akinek születésekor már az ózdi cigány halálnépével Piros Piri Tiszolci hálózatával megtámadtak minket, majd folytatták folyamatosan a támadásunkat, előre kitervelten meggyalázták mohamedet Szabó István világ-könyvtáros állandó kivégzésre jött Lázár népe könyvtárát rajtunk folyamatosan ismételve 81 éve már, mint saját gyilkosságukat.
Mohamedet és csillagmedvét meggyalázta Müller Péter Sziámi, megtermékenyítette előre megfontoltan, férjhez adva Szabó István lyukas szívű egyik tompalátásommal, amit születésemkor kaptam, zöld szemeimmel, amivel Piros Piri berendezte ezeket a talmudos állatokkal, hei hitler népeként az Iker toronnyal, ez olyan tette Piros Pirinek, amit előre eltervezett, hogy ezt valóban nem mossa le többé a hója a korláti cigányainak, amivel megtámadtak engem, hogy ők isten gyerekei.

Mi vagyunk az utolsó egykor örökéletűek, meg az űrhajós flottája Piros Pirinek, várva a végre, az idő nálam van, én halott vagyok helyettük, minden likvidálásommal öregedtem meg saját bűneik miatt, amit nem ismertem.

Mivel én vagyok az idő, nem az égi Jeruzsálem, megállt az idő és szörnyűséges halott vagyok Nagy Anna halottjuk helyett. Akkor kellett volna nem megállítani támadásunk megakadályozásával az időt, Piros Piri fekete pumás űrhajós hálózatával végezni. Derláné állandó bárány állandó angyal gyilkos szemölcsieit rám akarva téve, megtámadva születésemkor minket három kivégző családdal megjelölten már 1983-as összeállásukkor, összes halál szülöttjével az egész világnak, azóta jár mészárolva Piros Pirivel maguk helyett.

Mivel én vagyok egyedül földanya március 7-én, ha nem kelek újra a szívemmel, örökké megsemmisül a föld, mert ez a születésnapom, ekkor lejár az egész világegyetem órája

Derláné börtön vatikánja megtámadott ismét a születésnapomon 1998-ban azzal, hogy Csiba Gábor és összes Gáborja és Gabriellája az idetett neveivel Piros Pirinek földanyás elméletűjeivel megölték a születésem óta ismételve rajtam az egész világ könyvtárával Lázárnak és Szabónak lyukas szívével egykori Illés együttes támadóival, Omegával és Metros jelenlegi ortodox állandó kislány gyilkos zsidó hálózatával, örökéletű ózdi cigány nácijaival Ménesi lírai karámjával Felföldiéknek első mohikán ember támadása óta többmilliárd éve már, engem földanyaként várva azzal a szándékkal, hogy likvidáljon, megállítsa az órát, ami meg is történt, hogy a jelenlegi égi Jeruzsálem a föld elpusztítása után, amit végre is hajtott azóta átvegye jelenlegi Japánnal az égi Tóth Klára sátán népe által képviselt utcai orvosainak sárga rózsás földanyás ember áldozóival a földöntúli vatikán jövő népe irányítása alatti egykori emberek által élt világok feletti uralmat. Megtette az utolsó mohikán óta, lezárt határok között várt engem a mészárszék két teremtményemmel, mohameddel és csillagmedvével. Ennyien maradtunk megöregedve általuk.

Feltehetően az utolsók egyikeként engem megtámadó Derláné Vatikáni engem és mohamedet utánzó néven maguk formájára deformálója mellett olyan ismeretlen romániai égi Jeruzsálemként megérkezett torzulást azonnal végrehajtó csapást kaptam, amikor a Derláné deformációjáját megpróbáltak eltüntetni,hogy egy pillanat alatt gesztenyehajam elvette a színét, tiszta cigánykóc lett, testem átváltozott egy sötét lyukú nanus űrlénnyé. Tehát együtt van a két torzító, gyalázó világgyalázója Romániának és Miskolcnak. Románia, állandó rovó mániákus elmebetegként egykor kezdett feltehetően saját elmebetegségét folyamatosan berendező őrültként folytatva a sort gyere őrült állandó névsorolvasásával, maga helyett, kör közepére nem álló Pataky hálózatával, minden újhelyi és miskolci névtárával, kör közepére fog állni mindenkivel.

Én a romániai egyből űrlénnyé változtató deformációját egykori Hitler népének a talmudjából januárban közepén kaphattam meg, amikor jöttek kivégezni ismét a kék szemű űrlényének Tiszolci hálózatával.

Az egykori égi Jeruzsálem japán űrlényei elhagyták Hirosima területét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sátoraljaújhelyi rendőrsége a Bertalan utcának Miskolcról
  2017-02-13 23:39:42, hétfő
 
  A Zizi Magazinhoz engem juttatva állandó rettegéseim, csonkításaim közben a hozzám megtermékenyítésem után Bodorné Ágnes és minden Ágnes mesterséges megtermékenyítése után saját cigánysággal, hozták Mohamedet magukkal, lezárt vatikáni határok között lezárt szülészetével a Vatikáni engem folyamatosan kivégző Turcsányi Gyulánénak és Derláné állandó báránynak, azzal a céllal hozták Mohamedet méhembe tett Liptai Klaudia démon által megszülettetve, hogy meggyalázzák a földet és mohamed fog engem vezetni addig, míg a felfoghatatlan novellákban megírt Vörös Oroszlános kommunista korokat végrehajtják.

1971-es támadóin utcai kezdeténél, a miskolci Bertalan utcába tett támadásunkkal kezdett világ apokalipszisét a lezárt Hunnia börtönnek, már Bodor nyolcadik utas a halál csillagegyetem pusztítója mellé tett Ménesi ózdi halálmágus cigánytelepe, Árvay Róza békegalambos kommunista kort végrehajtó halálmágusai nyíregyháziakkal, sakk-kártyával együtt, Dudásaival a világnak, Szűcsökkel, Halak szülöttekkel, Farkasaival Müller Péternek és fiának a menhelyiek ózdi cigánytelepével, Tóth Kecskés Katalin eredeti nagypán bakkecske népeként, már a saját II-es elmeosztályuk által kivégezve, mint engem, velük jár többszáz éve, ami mutatja, hogy miskolci a jelenlegi Japán teljes egésze, ezt mutatja a sátoraljaújhelyi Hecske név berendezése is, Kecskésekkel együtt, amiért Müller folyamatosan kivégezte az öcsémet Románia teljes egészével Kupai dadogós, libalábú kezdetével születése óta.

A sátoraljaújhelyi rendőrség saját sorsát hajtotta végre rajtam és mohamed királyon, folytatva áldozásunkat a már hozzám menekült csillagmedve saját népeimet téve ki közszemlére.

1983-ban Románia a két utcát előre kitervelten állította össze, már a fogcsonkítóim által mutatott Mátéival, legyekkel, Brigitte Bardot Japánjával, fogcsonkításommal, mint sárga napjával a japán embereknek, melyeknek a pusztulása a lyukas szívű Szabó István után következett volna be. Ezt rajtunk hajtották végre maguk helyett közösen.

A Sátoraljaújhelyi rendőrség egyik fia mondta nekem, hogy a rendőrségen azt beszélik, hogy valamit forraltak ellenünk. Később tudtam meg, hogy 1983-ban kezdődött rajtunk közösen a sátoraljaújhelyi rendőrség saját apokalipszise, munkahelyi üldözésekkel.

Ezek a rendőrök Romániát jelentik szlovák területeivel együtt.

A egri Zizi Magazin már ismételt, filmre vette Slakta Tibor, hogy a miskolci Rákóczi tér Zoltán Erika japán gésája helyett földanyaként engem hozva, körbe véve engem pusztító hálójával a világűr pusztítónak, nagy hasú gésaként megrajzolva, ekkor rám adták a köntösét Japánnal együtt, majd folytatták az áldozásunkat Zsóka Kacsa, Xarnus Xaver ünnepi kacsatortás halálnépével a Révész utcai Sándor kezdetével a minket Földanya központtal egykor megtámadó vatikáni utcával, rengeteg haláljával a Bertalan utcának, saját sorsukat, tettüket, csonkításaikat rajtunk ismét ismételve folyamatosan megállás nélkül.

A Hunnia vatikáni lezárt határokat Románia rendezte be azzal az utasítással, Müllerékkel, hogy minket földanyaként, két teremtményemmel likvidáljanak, ezt jelentette a folyamatosan történő kivégzésem.


Már a Nyomorultak együttes kezdete is felfoghatatlan volt földanya áldozással, azzal, hogy az addig velük mészároló, csonkító barakkos legyeit Izraelnek kancsal Isaoraként egy forintos időből az áldozásunkkal vezessék ki távol-kelet teljes egészével, már ismétlésben is.

Tiszolciék pár napja be akarták rajtam szakítani kivégzés miatt a lakást, két órán keresztül rugdalták, feszítgették Turcsányi Gyulánéjával Japánnak és Romániának.

Bíró fogtechnikus állandó berendezése a három fő csonkító Bertalan utcának, valamennyi csonkításom Tircs Mária velük járó Zoltán Mária volt állandó betegsége helyett, nyanyák, halálnépével feltehetően Japánnak Brigitte Bardot fogai miatt megcsonkítottak közösen így ahogyan voltak már 1971-ig is.

Tiszolci ufókkal járó sátoraljaújhelyi Állomás utca teljes egészével már ismételt, már előzőleg Benkő Lajos Olaszliszkára hozott angyal hasonló szörnyű kivégzését rajtunk kezdte el saját Rácz Melinda nemi kivégző szőke csapása helyett Romániának.

Teljes Sátoraljaújhely várakozott Müller Péter Sziámi döglégy 666 ózdi cigánytelepével, hogy folytassa a Benkő Lajos óta tartó tor ünnepét Hogya Mária, Hogya Éva, Kniczky Géza, Jászter Gyula és Gyuláné Talmudos állataival Mészáros Áginek, Voit Áginak, Margittai Ági zöld asszonynak, Ady apokalipszisben torozó egykor velem óvodába járt Hantos Áginak, Táncos Áginak. G. Maczó Ágnes Időjelek-ben kiadott testenyészeteivel, köztük a tompalátó Szabó Roland zöld szemeimmel, jelenleg is állandóan berendezett értelmiség legyőzőkkel, tik sem vagytok magyarok Ágneseivel, kivégzőivel az országnak.

Halott vagyok két éve már, folyamatosan tartó kigégzéseim közben a Jószomszédként berendezett három lépcsőháza által folyamatosan történő engem a lakásban leütők, szétlapiítók, csonkítók, bénítók, legutóbbi Turcsányi Gyuláné vatikáni börtöne által kivégzést rajtam végrehajtani akaró újhelyi börtön hálózatával, amiktől még a rám vigyázó földönkívüliek is féltek, mert attól féltek, hogy a szívem végleg felmondja a szolgálatot.

Születésemkor a szülészeten támadott meg Bodor pusztító, az egész Bertalan utca a sárga és fekete halálokkal, ózdi halálmágusokkal, az idetett listákkal nálunk kezdett a támadásukkal az egész Miskolc városával.

Rettegtem folyamatosan, már ez nem arról szól, amit régóta rendeztek, hogy a földanya velem képviselt egykori világa tiszta beszéd, ének, tiszta hang hozzátételével Melion doktoruk jungistáival, egész sasfészekkel Újhelyben, hogyha folyamatosan történő állandó segítség kéréseim között is meghallom a tiszta hangot, ami Melioné volt, Melion doktor is folytatta az apokalipszisét rajtam Bodor Ikerházában. Az egyetlen tiszta hang dr. Melioné volt általam felismerten, uniós központtal berendezve tor ünnepként Hollókőt, azzal, hogy egykor az általam szeretett kék ufóként megjelölt piros Kohut kakasnak öltözött kivégzőjével likdiváló Piros Piri népe többezer éve Kohut isten teremtő néven Bodor űrpók vörös hajú kakastaréjosaival, Ómaszta pincés hálózat kakas taréjosaival harcolnak ellenem, saját Kohut isten teremtőjük helyett, ami Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házával ide van berendezve, hogy velük mészárol, együtt az összes öcsijével az országnak, Puskás Ferenc kezdetével.

Mivel az utolsó dr. Melion hangjával jött, a népeket egykor megtámadó Révész Sándor kivégzőivel a Révész utcán, tudták, hogy kik vagyunk, berendezték a jungistákat, hogy az azóta tartó folyamatos tiszta hang és zene miatti, matematikai értelmiség legyőzőivel a jelen zsenijeivel az Időjeleknek, egyetlen tiszta hangként, aki népemet segíthetné hozták Dr. Melont a többmillió éve tartó állandó apokalipszisként.

Én nem tiszta hangra vágytam már a többmillió éve tartó foglyul ejtésem, bezárásom, kerékbetörésem, Katalin feszületeim után, hanem segítség kéréssel fordultam mindenkihez.

Nekem mondták el az újhelyi emberek, hogy mi történik az országban, egyesek azzal, hogy az embereket nem bántják, mások felismerték, hogy ki vagyok.


Mivel 81 éve tart már a miskolci lista teljes világon szétmentek likvidálása fertelmes módon, ezért állították össze a két utcát, folyamatosan történő földanya és mohamed népének gyilkosai közé, saját tetteik, csonkításaik, kivégzéseik, könyveik végrehajtása végett szerepeikkel együtt, Vass Tibor értelmiség legyőző spanyolnáthájával, azzal cipeltek ide minket, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába.

Kivégzéseik közben eszmélve, cipelve be engem a tompalátó II-es elmeosztály értelmiség legyőző Szabó Roland teljes médiája és egészségügyi hálózata által saját elmeosztályukra, már rég elpusztult a világ, amióta minket megtámadtak, felvették a neveiket, nincs miről beszélni, mert ezek a maguk által pöcegödörnek nevezett vérszívók és féregállatok, legyekkel, pókokkal, testnyészetekkel, Káli Sándor árnyékoskertjével Lévai Anikó Benkő Lajost megtámadó olaszliszkai cigánytepével, Vologda Zsókáival Amerikában, minden sorozatával Kolcza Mari sztriptiztáncos haláljának Románia űrnépének azzal a céllal támadtak meg minket, hogy meggyalázzák az egész világegyetemet üzenve az ózdi cigányteleppel, hogy olyat kottáznak a világegyetemre, amit többé nem mos le a hó, üzengetve a Cseh Tamással, Cseh Károlllyal, mint országukkal és városukkal a keleti medvének, aki hóval válaszol.

A már eszméletenségig kivégzésem közben eszméltem rá, hogy a Bodor Iker pusztító Fecske Csaba, összes Rózsája a jelenleg élő sátánjuknak, Vargák állandó vasfüggönyöseivel, őrház patikusokkal, állandó vasfüggönyös Lucifert nekem énekelni hozó elmebetegek hálózatáról van itt szó, amik engem kurváznak maguk helyett születésem óta.

Turcsányi Gyuláné a vatikáni börtönével 1976-os Mohamedként egy motorosával Várkonyinak, egy ufójával Tiszolcinak, Keresztesi pusztítóval, ugatós Hársfalvi Jolán Rákóczi terével együtt hozták mohamedet megszületni hozzám, mint Földanyához, azzal a céllal, hogy vezessen engem meggyalázva az egész világot, mondva nekem a két utca összeállításakor, hogy mire vágok fel.

Turcsányi Gyuláné a pusztítója házában olvastatta velem bal fülembe összetörésekor is benne lévő lyukba küldött 1976-os Mohamed születése után kezdett nyanya kommunizmusa Máté Krisztina fogcsonkítása kezdetével kezdett Ki az úr a házban Zalatnay Sarolta egyetlen magyar macskájával Japánnaka, összetörték a fülemet, széttörték az orromat Lázár népe helyett, genyózva engem a nyanya megszólítás után folyamatosan. 1995-ben filmre vették, hogy Turcsányi Gyuláné olvastatta velem a talmud hitler náci Jézus likvidálásakor a debreceni biblia általuk aláhúzott kék és piros ufós hálózattal megjelölt egykori sátán népe által összeállított nekem menekülése közben 1983-ban megvásároltan átadott bibliáját, bal fülembe küldött hatalmas kígyójával a vatikánnak, így olvastatták velem maguk helyett folytatásában a könyveknek a bibiliai leplezésüket, amik már ide voltak téve a két utcába.
Ekkor berendezték Túri Ferenccel az I-es pszichiátriájukat űrlényekkel, Bodor pusztítóval, azzal, hogy közösen likvidálták Eger egykori embereit, rajtam ismételték tor ünneppel az egri gyilkosok tetteit.

1998-ban juttattak a Bertalan utcai kezdetéhez az engem csonkító, bénító fekete mágusoknak, ekkor Turcsányi Gyuláné ismét megtámadott, kiabálta az egész környék zengésével az áldozásommal a férjének a szomszédba, hogy genyó.

Ezután átjöttek és leütöttek engem, bevittek az elmeosztályukra állandóan a tompalátó zöld szemem berendezésével Szabó Roland sorsaként folytatásban meggyalázott mohamed lányommal történő további koldultatásom, eltartásom mellett a Nagy Anna halottjaival a Bertalan utcának, sorsuk végrehajtásával, állandó vörös oroszlános véggel, folyamatosan ismételve, hogy a halott vagyok hálózat mindig az apokakalipszis célpontja lett volna a tatár halottjaival együtt Vicián Sándornak, Szabó Gábor összes Gáborjával a városból kimentett halálnépeknek.

Amikor a szomszédok a kínzásommal és folytatásával a világ-könyvtárának Szabó István lyukas szívűnek, ami helyett a pók lánya odaszegezett az ágyhoz a szívemnél fogva, állandóan hozták feltehetően hipnózisban mohamed lányomat, hogy a két általuk üldözött királlyal és ég seregével, anyámmal már az olaszliszkai Benkő gyilkosok közül vitessenek be engem magukkal közösen a II-es elmeosztályára a tompalátó Szelepnek. Ott álalam felismerten gesztenyéket szedtem, Cseh Károly cigány ózdi sátánista által megírt sorozatai szerint a hajammal volt probléma, mert gesztenyeszín volt, ezért mára teljesen kifakították, összecsimbókozták fekete mágiával.

Végig a két utcai berendezés Csillagmedve, Mohikán, földanya csonkítóival, bénítóival, kivégzőivel, gyalázásra állandóan készülve piros ufóival a két utcán végig járó Mülerékkel volt berendezve.

Mivel minden ékességemet egyiptomi hozzájuk rendeléssel az autista hálózat kivégzőivel a szocális hálózoknak, elvettek mindenemet mindig, minden ékességemtől megfosztottak az idetett kamionosokkal járó patológiai csapásukkal. Innin bagoly jelesekkel csak egy kor Egyiptomból.

1998-ban születésnapomon, ami állandóan egykori világ végét jelentett, azzal, hogyha velem bármi történne, elpusztul az egész világ, ezt jelentette, nem Szabó Lyukas szívűt, mint állítólagos Vénusz támadót, akit Illés megsebesített az Illés együttessel Romániából, március 7-et áttették Szabó lyukas szívéhez, azzal a szándékkal, berendezve Skapinyeczékkel újhelyi hozzárendelést a Révész utcának, hogy likvidáljanak engem.

Ekkor támadott meg a II-es elme egykori űrszörnye azzal, hogy likvidálta Szabót, belém tette a sárga japán napot, ami feltehetőleg születési egyik kezdetem volt. Feltehetően ez cipeli Mohikán lányomat és ettől lettem egyre gyengébb a kivégzéseik közepette.

Majd folytatták az áldozásomat azzal, hogy megrajzoltam egy narancs háttérben lévő gitár, hegedű, írótoll, festő ecsettel ellátott újhelyi kék csipkegalléros, általuk sajnált búcsúruhámat rám adva, azt folytatták helyi cigánytelep emelésével zöldségeseknek, kimentésével a börtönnek az országból, a celebekkel együtt az áldozásunkkal, tor ünnepe között Miskolcnak. A narancs hátterű kék csillagos és margaréta jeles Rákóczi teri művészeik által Lucifert folyamatosan hozó fertelmeinek a világ pöcegödörjének, hozva magukkal állandóan a két főszereplőt, mint Nyika Turbina kék csillagot, Csepregi Éva boszorkánnyá lett margarétáját, engem támadtak meg, melleim alatt két halál csapásukkal, hatalmas sátánjukkal, hogy megy a sátán felesége a II-es elmeosztályukra.

Megkaptam 1986-ban közösen történő gyalázatuk és likvidálásuk közben a két gyerekem előtt Majóné Erika börtön buzijaval, minden Erikával és Ildikóval, minden Gabriellával, Mariannával, Gór Nagy Mária által Benkő Lajos utcái mészárosai közé juttatva engem, olyan fertelmes csapását Dévényiéknek a Rákóczi térről, mely felfalja az egész szájat, torkot, belső részeket.


A 81 éve Bertalan utcai Benkő Lajos mészárosai menetelésével a székesfehérvári saját közpntjuk alba regina feszületére téve engem maguk helyett, mint Katalinjaikkal, Románia azzal a szándékkal tette össze a két utcát, hogy Benkő Lajos sorsát rajtam végrehajtsák, nem törődve azzal, mi lesz a gyerekeimmel, akiket már 1986-os gyámügyével Újhelynek menhelyiek elhelyezésével támadva engem kezdtek áldozásunkat, azzal, hogy járnak-e egyáltalán iskolába a gyerekeim.

81 éve Miskolc Benkő Lajos halálos kivégzése közben engem Sárospatakon értelmiségként megengedve iratott azzal, hogy írjam meg,mi történik Benkő Lajossal, majd ezután Miskolc a Bertalan utcával megtámadott engem az űr Nanus teljes hálózatával és mai formámra ismétlésben is a Bertalan utca teljes egészével szétlapították mindenemet, kiszedve minden részemet, minden testrészemet.

Románia tudta, hogy rajtam Földanyaként a Bertalan utcai lista és névtár a fertelmet végrehajtota Benkő Lajos halálakor, mint saját Kolcza Máriájával űrlényeivel és kék szemű Turcsányi Gyuláné űrlényeivel a Vatikánnak, az egész világrendszert, a miénkkel együtt is, elpusztítóival ismételte rajtam, mit tett 81 éve. Rosszabbul nézek ki, mint egykori Benkő Lajos.

Az ózdi cigánytelep Urbán Tibor értelmiség legyőző Józsefvárossal, Eger, szarkahegy, miden esővel megjelölt központ teljes egészével együtt áldozó föld anya áldozóival Magyarországnak, 1995-ben járt ott, hogy sötét a nap, ontja a sugarakat Japán áldozóinál, Urbán Tibor ismét engem magával együtt megáldozó zöld tollas Bródy János lírai karám egykori teremtőjével, urbanizálókkal, jelen festőikkel, együtt járva Japánnal, kezdték el rajtam, hogy rohan a lány a napok viharában.

Mivel az egyik kivégzésemet a már jelen média által megtaláltan február 10-re rendezte be Románia, végre is hajtotta, megállt az idő, meghaltam, halott vagyok Nagy Anna halottja sorsa helyett folytatásban sziklai népe helyett, míg én itt vagyok, az idő állni fog, mert földanya egyszer élt, halottként nem létezik a világ többé, még a jelenlegi sárga Rózsás engem széttapodni akaró japán égi jeruzsálemével sem az űrben lévő ufókkal védett Tóth Klára és összes Tóth vallási népének sem.

Én nem tetszhalott vagyok,mint Nagy Annája, hogy én kötöttem frigyet a halállal, meg a pokollal Hamvas űrdögeként Soros Györgyével, a sírral,, mint egykori Zoltán Erikával, Erdős Antónia újhelyi halottjával, amit velem művelt egykori Románia. Jelen külsőm a vatikáni halál népe által lezárt határok között megfelel a rima jeruzsálemes egykori sátán népének, én soha nem öregedtem, mert nem ismertem a halált. Meg kell nézni, mi az örök életűek születésünk évében történő idő változásokat 1958-ban, 1976-ban és 1977-ben, mi történt március 7-én és október 7-én a sátán halálvilágával, amik azóta járnak körbe saját szerepükkel és könyveik, tetteik végrehajtásával.




Tavaly szeptember óta írtam egyfolytában halott állapotban arról, mi történt velem folytatásban is megköszönve a segítséget, azóta testem átváltozott nanus űrlénnyé, hajam elvesztette színét, tiszta kóc lett, folytatták a kivégzéseimet a két szomszédom által a Bertalan utcai listájuk szerint, hozva a lányomat tovább szolgáltatva engem, testem űrlénnyé lett, ami vagy vatikáni, vagy japán deformálás, vagy a Bertalan utcáé Ménesiék ózdi halál mágusaival.

Pirossal aláhúzott debreceni biblia egyik ufós égi kísérettel egykor járó állandó kakas taréjosaival a vörös hajúaknak, mint Hankóné Piros Piri Kohut támadásra buzdító tömeggyilkosaival a világegyetemnek maguk helyett, mint állandó Kohut isten népeként nyilvántartottak helyett az egész világegyetemet többszázezer éve minket hagyva utoljára célpontnak tevő felfoghatatlan egykor népemet megtámadó Piros Piri Tiszolci Zoltán börtönével engem meggyilkolni akaró Turcsányi Gyuláné kék szemű űrlényével Romániának, piros a hajam, de nem hódítok néven járva a világegyetemet, mint gusztustalan goromba némberével a világúrnek, azzal a céllal, hogy engem halottan is leüssön, likvidáljon az újhelyi rendőrséggel. A szürke szemű Simon Éva és Szabó István lyukas szívű hálózata a börtönnek olyan régen kezdett hozzá a világ mészárlásához, amikor Szepes Mária megírta, hogy volt még kék és barna szemű emberek világa. A szürkéivel Miskolcnak szerelőivel szokták általában kezdeni a munkásosztály likvidálását összeuszítva mindenkit egymás ellen.


Piros Piri Kokas Katalin vígszínházi hálózatával együtt járva a Csillagpontját a miskolciaknak kiépítő piros kakas néven futó Kohut teremtőnek, fekete pumás piros melegítőjébe engem öltöztetett fel 1983-ban, azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy tömeggyalázást és gyilkosságot rendezzen maga helyett. Minden ruhája, amit rám adott az űrhajós flottájáé volt.

Mióta engem földanyagaként folyamatosan gyilkolnak Müllerékkal maguk helyett, szépültek Vénusz áldozásból, míg nálam lassan Öregszik könyve menta színű vatikáni Duna tévével megrendezve megőszültem, megöregedtem két gyerekemmel, egykori sátán népe bibliája alapján, amiből nekik a sátán népe megy a kórházba néhai Benkő Lajos szörnyeteg koporsója Dávid Mónika egykori határreferens állandó kivégző sírban is gyilkoló állandó angyal és Vénusz áldozó áldozata vagyok még most is a két örökéletű általuk eldeformált lányommal.

Engem eldeformált az Öregszik Vatikánja maga képére, Derláné állandó bárány halál tarot kártyás összes halálnépével a Bertalan utcának.

Visszanézett fotók szerint a kiliáni vatikáni börtön gyilkosok Bertalan éjszakai okkult vérfürdősök utcájába hozva engem, a lakásában Barna Gabi cseremisz pusztító óvónői hálózatával Derláné állandó bárány óvónői kíséretével, jövő népeként lakásukba hozva az ügyvédek által, azzal a szándékkal, hogy kimeneteljenek Ausztráliába.

A lakásában a miskolci ügyvédi hálózatnak a vatikáni kék szemű űrlénnyel berendezett Kolcza Mari űrlényével Romániának, minket az egykori római és svájci területen megtámadó világ gyilkosaival, Süveges űrlényekkel együtt, tatár halott Viczián Sándor Halak szülöttjével az értelmiség legyőzőknek, Tiszolci itt is kivégezni folyamatosan akaró bordó melegítős állandó kollektív gyalázásra szánt és likvidálásra szorult kivégzését rajtunk végrehajtóival végig nézetten leütöttek a gyerekeket elvive a Süveges űrhajós népével, azzal a szándékkal, hogy öljenek meg minket.

Süvegesék piros piris hálózata előtt még megtámadtak engem, mikor földanyaként gyermek voltam.

Valamiért megállt az idő, ők saját képükre formáltak állandó halottjaikkal történő földanya gyilkosságunkban.









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 41 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 41 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 453
  • e Hónap: 3295
  • e Év: 42296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.