Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
Hadüzenet Romániának
  2017-02-25 18:01:38, szombat
 
  Én, mint egykori Napisten, akinek a tökéletes magyar nyelvét Románia állandó elmebetegeivel összezúzta, embereket megetette, asszonyokat szétvagdalta, meggyalázta, ahogyan velem is bánt, tudván, hogy ki vagyok, hadat üzenek az ég seregével Romániának.

Románia berendezte a Hunnia Magyarországot a fogadásunkra, azzal a szándékkal cigányokat, zsidókat, Ágneseit fogadva fel ellenünk földönkívülijeivel, újhelyi csapásaival a Révész utcának, mind a négy sátánjával bibliájukkal együtt, melyek tudtával és szervezésében saját tetteiket, gyilkosságaikat hajtják végre többmillió éve az egész világegyetemben Hunnia Vatikán, Vörös Oroszlán angol és többi nemeseivel a világegyetemnek, Talmudos állataival, barakkos legyeivel, melyeknek állítólag holocaustjuk volt, sőt terror háza a cigánytelepének Miskolcnak, amelyekkel gyalázták a nőket, férfiakat, szenteket, világ könyvtár végrehajtása mellett saját tetteik, gyilkosságaik áldozatokon történő ismétlésével nemesednek többezer éve.

Azzal a szándékkal rendezte be Magyarországot a csonkítókkal, gyalázókkal, fekete mágusokkal, hogy engem likvidáljanak az ország határok lezárása mellett közösen, ahogyan voltak és vannak.

Folyamatosan leüttetett, szétlapította mindenemet, megcsonkított, médiájában közvetítette, hogyan gyalázzák az ellenségét, ahogyan tette ezt Benkő Lajossal, mivel a Bertalan utca a gyalázó csonkító, bénítóké Lázárral és Szabó István világ könyvtárossal, melynek a könyveit a két utcai beállítás rajtunk kezdte el születésemkor, betéve a földönkívüliek helyett engem célpontnak.

Románia bevitetett többször az elmeosztályára, ahol folyamatosan kivégzett engem, megbénítva kommunikációsan teljesen, elvéve az ékességeimet. Koldultatott, füvet szivatott, miközben végig nevették, hogy mohamed lányomat a Szabó család meggyalázza, ezt vicces médiájában közvetítette szoptatással együtt, amit rajta végrehajtott.

Románia az ország határokat lezárva azt rendezte be Ménesivel és Simon Éva szürkéjével, hogy engem ne szeressen senki, aki szeret, vagy tisztel, annak meg kell halnia.

Románia rám uszította Müller Pétereket kivégzés szándékával, amit rajtam és öcsémen általa történt beállításunk szerint két világegyetem utolsó képviselőiként nem törődve azzal, hogy a miskolci Rákóczi tér mit művel, felfogadva ellenünk az űr pusztítóját születésemkor, ezzel kezdett Románia a kurvázásunkkal.

Románia megölte a könyvszereplőket is, sátánistáival Ménesinek, engem mutatva be nekik kurvaként mint Napistennőt népe helyett.

Hadüzenetünk kezdete a támadásának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egykori nap istennője a világoknak haldoklik
  2017-02-22 14:57:30, szerda
 
  Az egykori napistennője a világegyetemnek nikotinnal vigasztalva magát 18 éve tartó állandó, folyamatos érthetetlen kínzásai és éheztetése, nyomorban koldultatása, állandó gyalázása közben tudván, hogy ki voltam elhagyja a földet, mert haldoklik.

Nincsen népe többet, mert meggyalázták, nem feleltek meg a tökéletes törvényeknek a gyilkosok.

A föld nem hall többet róla. Elbúcsúzom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
81 éve művészek emelése Istennő áldozással
  2017-02-19 17:18:02, vasárnap
 
  81 éve tart Magyarország emelkedése Hobo Földes elmeosztályával visszament idővel kezdve születésemkor a Beat, hippi, punk korát a nemi kivégzőiknek.

1995-ben leszállt a gyilkosaim egyetlen ufó népe, az ózdi 666 kivégző Müller népe, technikai vívmányt hoztak számítógépekkel, mobilokkal, így regisztráltak valamennyien a net világába, mint csonkítók, bénítók, darabolók, saját médiájukkal, újságíróikkal folytatták az áldozásunkat.


Már az Elzettjében a nemi betegségeinek Moldován Nóra rózsakeresztes rendi I. emeletjével jött űrhajós népének bevették egér mellett a számítógépet, nem tudtam, mi történik, hogy segítséget kérjek.

Felismertem pár nevet először a net világából, azzal, hogy mesélték a végzetüket, mikor lejárt volna az idejük kíséretükkel együtt, amik állandóan megmentették őket, leírtam pár nevet, Farkas Violája a romániai táncosnő hálózatnak Müller Péter halálvilágával és Varga Rózsa állandó Időjelek egykori homokozó létrehozójaként Bródyékkal velük járó a mondatával, hogy semmi sem lehet belőle, mindig elölről kezd mindent és az arca nem lesz ismerős, kurvázva engem maguk helyett, elmebetegezve maguk helyett támadtak ki, törölve engem a holnapba lépett Magazin 81 éve engem és Benkő Lajost mészároló fertelmekkel. A magazint kértem a hagyatékom megőrzésére, letörölték mindenemet, leírva engem Vénuszként.

2007 óta van számítógépem, nem tudtam, mi történik, akkor kezdtem lebénításom után három évvel feltenni a könyvanyagokat, gyakorolva az írást állandóan, mivel dixlexiás voltam egyik betegségeként a bányászoknak demenzzel együtt.

Nem tudtam, hogy mi történik, leírtam, leírtam 1998-as támadásomat sátán feleségeként Staller Ilona kígyójával, Dávid Mónika kivégzővel, de itt volt Bodor űrpusztító, senki sem tudott megközelíteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
London good bay
  2017-02-19 16:31:56, vasárnap
 
  Presser Gáborja a jelenlegi Vénusz gyalázó nagyra nőtt indiai légynek már ismételt, mikor idehoztak lakni a Bertalan utcai okkultista darabolók utcájába, ahol ballagtak már a saját lányaik Júlia garázsboltja berendezésében túrós batyu, szerelmes levél, pogácsa kezdetével a fertelemnek, amit ilyenkor mohamed népén végrehajtottak maguk helyett, mivel maguk jártak ott is az iskolákba.

Ekkor jöttek köszönteni a jelenlegi Vénusz áldozók Bertalan utcai tanárnőjét, együtt a Kiss Tábornok utcai tanárnőkkel, énekelték az ablakuk alatt a ballagó dalokat együtt a Ringasd el magad Presser Pici engem legyeivel férjhez adó visszajött időben rajtam Benkő Lajos és anyám, anyám anyja, Begala Julianna végzetét, mint családom támadóit a bulgárföldi kukoricás Jancsis véggel, Jancsi és Juliskát hajtottak végre a Kohut embereken, Szeleczky Zita népével, így születtem meg, ezek voltak kitéve a falon, én mindent elfelejtettem, hiába mutatták meg mások is, milyen fertelem történt itt.

London good bay elrepült néhány nap, máris búcsúzunk, szintén ugyanaz történt, amikor az anglikán egyház előtt ott is emberek éltek.
Ugyanez a lista vett részt az emberek mészárlásában, kiárulásában.

A Ringasd el magad politikává vált a daraboló legyekkel.

Csonka Pici szintén engem férjhez adó kezdet születésemkor Presser legyeivel, szemünk, fogunk támadásával Keresztöltés néven Csonka tornya volt egykori Kohut Isten emberi birodalmában, ezeket az Elo, mikor németet, angolt, spanyolt kezdtem tanulni, kiadta a füzeteiben, lerajzolva a piros Londont, Párizs tornyát az egykori vasnak, pá-rizs néven vitték oda az egykori saját kínaiakat.

Nyomoz a direktor két sorozatot adtak ki, amikor Chaplin rólam énekelte, hogy mandolin, ha szól, idebenn a szívem muzsikál, húrjai alól ez a lágy szerenád eltalál, nem tudom a nevedet sem még, mégis hívlak, nem látom az arcodat sem még, tudom, hogy jól vagy. Dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az a remény, ami hitet, hogy valakinek jönni kell.

Itt még békén hagytak, Törőcsikéknek egykori világ margaréta szájjal megjelölt állandó kommunista pojácaként is végrehajtott nemi kivégzőinek össze kellett állniuk együtt Frei Tamással, Begala Julianna habostortával, csin-csin csilla sárga villamosával az egykori minket megtámadva játszó Újhelyben járó sárga villamosnak korláttal együtt megjelölt helyen a Hecskén, lefelé haladva meredeken engem összetörve darabokra Woode Allen Koncz Zsuzsa pisiszagként kiválasztott eredetileg Konczként marakodásra saját bibliájuk szerint szánva az összes Konccal együtt Halak az ünnepi tortán kacsagyertyás fertelme ez a világegyetemnek az összes halak szülöttel együtt, kitüntette Franciaország Konc Zsuzsa érdemeit, hogy engem vatikáni utánzóval, teljes belső részem lebontóival, egykori istennőjeként a világegyetemnek Franciaország nemi kivégzőivel megáldoztak maguk helyett.

A nyomoz a direktor részeként van egy lyuk a bal szememben, mert Colombojuknak nem akaródzott nyomozni az ügyemben, meg kivájta a bal szemét a medúza.
A másik nyomozó francia sajtevője a médiának, lakkcipőmben nyomozott mindig, gyilkosságokat, nem akaródzott neki kinyomozni, mi történt velem lezárt határokkal jelen Magyarországon, mint Istennő áldozó.

A csin-csin sárga villamosukat az avasi Sity taxihoz rendelték be, csúfolt engem macska nyávogó hangja miatt Bazsányi Zsuzsanna halak szülöttnek. Ekkor még mindig nem tudtam a nácik emelkedése miatt boltba menni, átküldött ennek ellenére Avason a boltba kávéért, én megijedtem a kávéörlő készüléktől.
Bazsányi Zsuzsanna és Júlia szőkejeként Romániának ekkor emelkedett, meggyalázta az egyik Sity taxis, ekkor termett meg a Viktor nevű nemi vámpírja, majd jelentkezett Posta Gusztáv postai népe, hogy tisztességet adjon az eredeti három gyerekes családnak.

1995-ben vett mohamed nekem egy cirkusz jegyet, nehezen, de elmentem, még akkor úgy éreztem, szabadon, mert elengedtek az I-es pszichiátriai berendezése után az egri támadóknak Bodor űrpusztítóval.
Eötvös Csöpi cirkusza elméletben Mexikóból azzal járta a világot a Kohut pojácával, hogy van másik, Csongrádi Kata halálnépként idetetten Nagy István férjével együtt, mint egykori hórihorgas napimádó népet meggyalázó írta a Millió rózsaszál dalát meg a démonkával együtt az egykori démonnak, ezt adta elő nekem Kohut isten, mikor odavittek a pöcegödör mélyén Miskolc néven folytatni millió rózsaszállal, melyet folyamatosan létrehoztak töviskoszorűval, feszületeivel Lázárnak az istennő áldozásomat. A népek így mentek el folyamatosan, kimentette őket Müller a szerepeik alól.

Mikor odamentem a cirkuszba, a bohóc úgy láttam, énekelt, mert tudta, hogy vége lesz az áldozásomnak. Át akarta adni nekem a rózsáját, mintha csak nekem énekelt volna, de parancsoltam neki, hogy ne jöjjön közelebb, mert meghasad a szívem.


Ekkor Bazsányiné Juli elmondta, hogy kivették a méhét a méhszájon keresztül, nem értettem.
Ezek így veszik ki egymásnak a méhét. Már ekkor a mályi házat is megunták, ahol Bazsányi Mihály baszógépnek a kiliániak által nekem megírt a postaládámra, mikor ideköltöztem, elköltözött Mádra. Ott éldegéltek kimentetten Viktor unokával, ekkor jött a felmentő sereg és kivitték őket előbb Pestre, majd a II-es elme Zé űrszörnye, amelyik itt maradt velem Malek Andrea teremtője által Gyuszi áldozásakor Bazsányiék helyett visszacipelte őket Miskolcra. Nemi kéjgyilkosok a bányászokkal együtt, visszadni ezeknek az állatoknak semmit sem lehet.

Koncz, amikor ismételt, kivive a városból a Konczokat, felvette vörös ruháját, mint kéjgyilkosét, levágta a haját, levágatva unokanővérem egyetlen szőke általuk németnek mondott haját, azzal, hogy kihalatta vele a Kohut családot.

Furcsa kommunizmusa ez Szaturnusznak, hogy együtt jár velük, a halál gyalázókkal a pepita lemezesekkel együtt.

Lázárnak semmi köze nem volt hozzám, hogy az összes Krisztusa meghagyásával feszületre tegyen engem Szabó István lyukas szívűvel együtt, világ könyvtárával, azzal, hogy az én földemen ezt hajtották végre.

Londonban a Londonba sej van számos utca van sarok dalukat hajtották végre angol nőkön és gyerekeken, miközben engem gyaláztak eszméletlenül, így kértem segítséget, majd kivégeztek folyamatosan szétlapítva mindenemet előre számítva ki az összes világ végét.

London egykori don eredettel bírt, amikor már megjöttek Ázsiából, már a saját teremtett népeiket mészárolták egykori cirill betűs magyar elleni csapásokat létrehozva Oroszországban a Kohut család ellen.
A Csendes Don és az emberi sors, utolsó katonája már Müller menhelyi kivégzőjét fogadta örökbe.

Ugyanez történt a Nyomorultak előtti időben a francia területen, itt a Nanát is végrehajtották, szőke saját kéjgyilkosukkal, nemeseikkel együtt, az utolsó embereinket meggyalázták a Bertalan utcai darabolók nélkül, egyetlen polgármester Jean Valjain, aki fegyencből, kenyérlopása után becsukva kereste az aranyát a népem segítségére jövő angol területen pár zöld füvet találó időben, amikor azt írtam, hogy nem késő, még zöldell a rét, menyegzőnk napja közel, színek robbannak aranyszikrát szórva, teremtődik a fényben két ember arany. Egy ember arany jött, egyetlen aranynyilával a jelenlegii Piros Piri ufós hálózatnak felvéve a nevünket Kohut Kakasként, azóta támadnak közösen minket, mert Szepes Mária a szürke színben megjelölt Kolcza csapásaival, elválasztja, összeuszítva egymással a népeket.

A Nyomorultakat vicces filmen úttörő nyakkendősökkel mutatták be, hogy ez is a kéjgyilkosok utcája, saját kommunistákkal és kisdobosokkal, mint genyó nemi szerves orosz hadsereggel.
A síp megtámadott engem a Tatárdombon az aranyfejes Melionhoz érve, akinek a hangjára felismertem, egyetlen hangként többmillió éve, ami azt jelenti, hogy az engem Lázár feszületre tett előtti időben Uniós központban Hollókőn fogságban tartva szolgáltatva a Katalin csárdában bort szolgáltatva, ahol szégyelltem magam, megjelent a réten Melion doktor, megszólított a nevemen.
Ennek már többmillió éve van, azóta szolgáltattak Lázár előtt, után megszülettetve egykori sátán népével emberként.
Azóta ez az egyetlen tiszta hang a világegyetemben. Melion doktorja a jungistákak MÁria vallással együtt járva velük 1995-ben 13 napi éheztetésem, fényevésem közben lefektetve az ágyába Bodor pusztítónak Derláné bárány helyett ismétlésben a halál tarot 13-as kártyáját továbbra is nyitva hagyva feszületre tett engem Melion doktor Derláné bárányával együtt a Révész utcának.
Ekkor 13 napot adott nekem Melion, előtte vittem pár általuk meghagyott gyűrött fotót magamról, az egyetlenhez, amin elfogadhatóan néztem ki mutatva neki, hogy a lányom cipője van rajtam, majd hatalmas feszüléssel oldalra hajtva a fejemet kicsapott a bal szememből Melionra Lucifer népe. Lucifer még fogságban volt, engem nem ismert, mikor hozták hozzám vasfüggönyös Varga Rózsa sánta nevéhez érve Dávid Mónika feszületessel együtt, engem még soha nem látott.

Melion doktor a 13 napja alatt Derláné feszületesnek küldött álomüzenetet, hogy olvassam a II. János levelezéseit, ahol azt írták, hogy idegeneket ne engedjek be a házb nőtestvéreimmel.

Melion 13 napja alatt a jungista I-es pszichiátriája vonult fel, tudván, hogy ki vagyok, hókafoltok a tavon csuvas nép űrhajóval, Lázár hatalmas erejével földhöz nyomva engem a táskákkal, amikkel mentem menekülni Jeneiné Szabó Erzsébet szőrös mohamed támadó lakásába, majd az engem téríteni jött jehova házaspárjához az egykori JOhanna és farkaskutya bölcs öregeinek oltalmazása alá, akik engem befogadtak, szellemvilág kíséretem mellett, amit ijedtem néztem az égben, majdnem megőrültem, nem tudtam, mi van velem. A Gyula és felesége apa támadási nevével megjelölten házaspár már hatalmas házat épített, nem értettem, hogyan lehet valakinek hatalmas háza, amikor elvették az emberektől az emberi körülményeket.
Gyula jehova házában szívesen fogadtak, meg akartam mosni a kezemet, ekkor belecsapott Bodrogi Gyula vipera az ablakon át a kezembe, ahányszor meg akartam mosni.

A sípos láthatatlan világban engem megtámadó ufó nép is Melion kivégzőit jelentette, Derláné halálkártyás feszülete végrehajtójaként, kisdobos és kommunista korokat végrehajtóival a Lenin kutyáinak, Putyin hadseregének genyós Nagy Feró nemi szervvel.
A síp Piros Piri vörös népéé volt, biblia olvastatással Müllerékkel feszületemmel, egy hatalmas boa kígyóval a bal fülemben olvastatták velem a debreceni bibliáját az összes régi és újszzövetséggel, ufó kíséretükkel.

Nagyon értékes Derláné több millió éve az összes halottjával, amikkel meggyalázta az egész világot együtt Melion tiszta hanggal, T. Attila cseremisz pusztítóval, amelyik népe engem 1992. óta nagyfeszültséggel rázott megállás nélkül, mert Toni Curtisnak csillagaként az Antológia Humanának ez lett volna a sorsa.

Piros Piri tik sem vagytok magyarok hálózata hozzá kezdett kiépíteni a darabolóknak és kanibalistáknak a szociális hálózatot, miközben készültek arra, hogy agyon verjenek a Bertalan utca lakóival együtt, így szokták eltüntetni a bizonyítékokat.

Cseh Károly fekete mágusa Ózdnak megírta könyvében az összes csuvassal kezdődő Krisztus várást, Vaszlej Mitta díjasként járta Ízisz elméletével a többiekkel együtt az országot, Jézus zöld szemével Bodor iker tornyos űrpusztítónak, iker jeleivel, amik helyett engem járadékban tartottak nyomorban ezek után a túrósbatyús egri csillag gyalázói szürke bérházában a Benedek utcának, a szerelmes levél Selyemréti buzikkal, amelyikkel engem Demjén bíró végleges kivégzésemkor gondnokság alá helyezett együtt Dávid Mónika Melion feleséggel, cipelve engem magukhoz érthetetlen sátán feleségeként. Bodor pusztító, mint egykori múzsa Jézus zöld szemmel, első pillanat óta célpont volt.

Tűzkő Judit szürke ruhájában az engem szürkék helyett Vénuszként megáldozóknak Király utcai listával, kelet orvosaival dicsekedve már, megírta nekem, mint kommunikációs bénító a zárójelentését, kivégezve minden részemet, megcsonkítva véglegesre a fogaimat, amiket Ardó Zsigájuk folyamatosan kirúgott, Pintér Margit jobb felső szemfogamra tett hurka helyett támadtak meg végleges megcsonkításom végett Vadas Pál állandó Palikjával a szüleimet otthonukban gyalázóiknak.

Tűzkő Juditja Müllernek festette a II-es pszichiátriát, engem vádolt azzal, hogy én összemocskoltam sárral a fehér falat. Kovács Gabriella idegorvos az elmeosztályról, mint fekete mágus vizsgálta ki az ügyemet az antsz-szével a vasaknak, mi történt az űrpusztító osztályán Melionnak, neki elmondtam őszintén, hogy kígyó van a nyakamban és a bal fülemben, erre gondnokság alá helyezett. Tűzkő és Kovács Gabriella mészárosok tudták, hogy Ménesi cigánytelepe sáros lábbal tapodva mindent az egyik kíséretem, ez normális volt.

Marofka Eszterhez küldött Árvay Babi azzal, hogy ott olcsón felírják kínzásom alatt sátán feleségeként, amit nem értettem, kivégzőikkel cipelve magukhoz közösen, Xanax helyett shiserdionálját akarta felírni nekem az egyik cigánylánynak a II-es elmeosztályról, majd folytatta, hogy ő kivizsgáltatja, mik vannak patológiaként a fogaimban.

Pár éve figyeltem fel a Sas József kabaréra, felismertem a nevét az újhelyi Sasfészekből Kolcza Mária sztriptiz táncossal, hogy miért közvetít rólam, mint Kokas Katalinról, ennyit tudtam a Kohut nevemről, reménykedtem éveken keresztül, hogy kimondja a nevemet.

Ezután sem hagyták abba az áldozásomat az iker házában a náci szarba ültetett jézusuknak, Lázár iker vázájához értek, azzal, hogy a Rákóczi tér meggyalázta a talmud vörös botos Jézusát Braun Frigyes néven két fiával együtt.

Török Erzsébet spanyol hazugsága Leninváros teljes egészével a pszichiátriára rendezve az űrlényekkel, amikkel együtt zavarták háborúba Török Laci magát rokonnak nevező romániai gyilkossal a magyarokat a magyarok ellen. Rengeteg Török berendezve visszarontott, azóta ünnepelnek a mi kivégzéseinkkel, csonkításaik, saját szerepük, mint a Tolcsvay trióval a mi áldozásunkkal kezdett Jó veled számot előadó Kovács Krisztájával a Bertalan utcának, megijedve attól, hogy mi lesz akkor, ha rákerül a sor a saját könyvszerepére romániai szőke nemi kéjgyilkosként. Tolcsvay volt az egyik rokonunk kinn az űrben.

Török Erzsébet folyamatosan ismétel velük együtt, az Árpád utcán ő lett volna Ardó Zsiga kivégző felesége, hogy a két hazugság kivégezze egymást.
Túri Ferenc és az egyetlen gyógyítója a sátán bibliájának, László Zsuzsanna, a jehovákkal, mint pszichológusaival Kati Soltészné engem Csanyikban megtámadó fekete mágusoknak azt vizsgálta az osztályán, hogy mitől hazudik a spanyol hazugság, felvéve videóra, mivel saját kivégzőjüket jelentette, amelyik népe folyamatosan támadott engem érthetetlen hazugnak végül engem nevező szitokkal és gyűlölettel maguk helyett.

Paduch lengyelhonból lépett színre, felfedeztem az egyik mesekönyvében az orvosoknak, hogy Noé bárkát építenek Kilián Katalin néven már egész Kiliánnal, majd folytatták a Noé özönvízre készülve kis fehér kutyásukkal Amerikában és minden országban.

Nem emlékszem többre Tatárdomból, mivel megtámadott engem Malek szörnye jógázás közben, majd a II-es elme Zé űrszörnye azért, mert a halál Szulák Andrea szőröseivel együtt megtámadta és meggyalázta mohamed népét, tágul és szűkül anyagként a halott. Egy nap alatt kitágította a derekamat.

Ekkor sem lett volna késő közbeszólni a darabolásnak, csonkításnak, ekkor jött a szabadköműves saját sorozatával, opera énekesével, piros autójával Piros Pirinek az órája alatt adott randevút az Avasnak, ahová nem érkezett meg. Ezután ismét megjött, azt mondta nekem, hogy ők azért vannak, hogy segítsenek az embereken, ekkor felhívott a Szentlélekre, ahol két űrhajó állt egymás alatt, egymást figyelve, nem engedték nekem, hogy kinn legyek a hegy tetején a kocsi mellett. Vadas Pál előtte engem meg akart csókolni érthetetlen módon, azt mondva, hogy előző életemben hatalmas cigány voltam freudista elmélet híveként Moldován Nórájával, mint vörös rókával a Révész utcájáról.

Ezután jött a farkasa egykori kommunista medve erdőnek a Révész utcai Sándor berendezésből, először gázszállítóként, segített mindenben, egy híja volt a fogainak, megenyhültem, bíztam segítségben, arra gondoltam, hogy szolidaritásban van velem. Ekkor a farkas elhívott Nyíregyházára, amit végig néztek már a korláti cigányok isten gyermekeiként megjelölt kézfejjel, hogy hogyan szállítja le Árvay Róza Babi néven megjelelölt elmeosztály zsidó rokonsággal a maffiáit a világűrnek.
Azért volt itt béke galambbal megjelölve, mert minket támadott meg békegalamb maradvánnyal.
A farkas kocsival jött, kitette a seprűjét a kocsi hátuljába, szokás szerint szentély gyalázókat akart seprűjével a Bertalan utcai őznek, mint Belinszkynek támadása után seperni. Engem vitt Belinszkyné helyett a hotelbe Nyíregyházán, ahol én a végig velem tartó ufóival a vatikánnak, melyek a fejemet megtámadták, végig ki akart dobni a kocsijából, támadva engem folyamatosan, ki akartam szállni, de hipnózisban voltam. Hotelszobát bérelt a farkas, én mindig bíztam, hogy jön felmentők egyikeként, ekkor le akart vetkőztetni, rám akart feküdni, ekkor érezte meg, hogy tele van a testem mozgó tik sem vagytok magyarok, Müller Péter halálvilág, ezoterikus klub egykori halálnépének segítőivei és rontóival, amik mozogtak rajtam.

1995-ös ház teljes szétverése, víz felhozatala után a ház alá Hajdú Marianna amerikai sátánistáival, az Időjelek Bródy teremtő zeneszerző medúzája énekeltette és végrehajtotta rajtam a II-es elmeosztályukkal a Magas-hegyi isten összes teremtett népének rock-áriájával együtt, ufóik támadása közben a római egyháznak, elektromos fejemmel, összegerjedt csapásokkal engem csúfolva ismétlésben, hogy idetartoznak a Borsod Online fórumosai. A római egyházas felmentő serege ufóival cipelt engem az elmeosztály miatt a fogorvosokhoz kezdetben, azzal, hogy ki fog engem megrontani.

1998-as születésnapomon való ismételt költözéskor a Bertalan utcai kezdethez, Bodor pusztítóval, pók lányával, Ménesi cigánytelepével, Szabó és Lázárt kezdtek elölről, utolsó mohikán egykori fiamat uszítva rám, azzal, hogy végezzen ki engem általuk gyalázásom közben Bertalan utcai okkultista vérfürdősként. Kaptam a fejembe a II-es elmeosztály Zé űrszörnyétől egy hatalmas polipot a többmillió éve maguk helyett így támadó Dudások helyett. Zé ismét támadott, hogy a farkast a Bertalan utcai Berci boltos megleste, hogyan varázsol a garázsában.

A Tatárdombon játszották el a turulmadár fatulipánját és vörös legyezőjét hozva Brigitta által nekem a megrakják a tüzet, mégis elaluszik dalt, vaskályhát rendeztek be, ízzott éjjel-nappal, amikor megengedték, ilyenkor egyetlen pillanat alatt beoltódott a hatalmas lánggal égő kályhájuk. Hajnalban lila pufajkájában Ardónak vágtam a fákat már süsü segítségével, mivel nem volt erőm a favágáshoz. Odajöttek munkát kínálni az Íziszes szociális hálózatok, borítékot hajtogattam egy darabig Káli Sándor árnyékoskertjével, mint Benkő Lajos gyalázóival Lévai Anikóval együtt, teljes Miskolccal, azt éreztem, hogy ketten hozzák a munkát nekem, támadva engem Íziszként a felesége által a szolnoki humán szolgáltató hálózatnak, ugyanúgy, mint a városgondnoksága a városnak, gyorsan vezetve be a közművet Tatárdombon is, mint ahogyan eddig tették Ízisz-Jézus áldozással az egész világon.

Arra figyeltem fel lemészárlásom után Tűzkő Judit nemi kivégző II-es elmeosztályán, ahol felvették velem a szürke kosztümjét, Király doktorral már, keleti orvossal, állatként bánva velem az alkoholisták helyett, amiknek ufó kíséretük volt, egykori római fennhatóságú medve népeként, ellopva az alsó neműmet saját sorsukként már együtt az öcsémmel haladva végig az összes füvesen és alkoholistán sorsuk és szerepük végrehajtásával Müller Sziámi felügyelete alatt. Tűzkő Juditnak parancsolt az alkoholista, amit maguk tettek maguk felé. Be akart engem vitetni a borsodivánkai kivégzőihez a médiának, amik folyamatosan mészárolták az öcsémet. Ekkor mohamed lányomnak azt mondta Tűzkő Juditja Müllernek, hogy én skizopren vagyok helyettük. Ott Vadas Pál vörös autójában Piros Pirinek fájdalom csillapító nélkül kivájatta a fogaimat.

A miskolci egyetemi hallgatók közvetíteni kezdtek a médiával, nevetve rajtam, hogy Ízisz-Vénuszt áldoznak haladva végig a Pszichografológián Mária mennybemenetelével együtt operafesztiváljával Miskolcnak Mária állandó betegség helyett engem csonkítva születésem óta, ízé szó tulajdonosaként, nevették, hogy az utolsó Vénuszt áldozza az értelmiség az egész világról, mert én voltam Vénuszként is a világ felett.
A pszichografológia végén nyitották meg a dohányboltjait a Király utcának.


A Tatárdombon megengedték, hogy a denevér által énekelt Festő és fecskék általuk saját embereim lemészárlói, darabolói engem varrónővé juttatva Cseháti Zsuzsanna mondatával 1973-ban azzal, hogy addig néz ki jól, míg ki nem festi magát. A másik világban élő festőtől Urbán Tibor rajzai szerint szívet rajzolva felé, folyamatosan elpöröltek. A festő megrajzolta nekem a még meghagyott rajtam végrehajtott apokalipszis cserépkori maradványait az írásaim alapján, hogy honnan jöttek, mióta vannak, amihez semmi köze nem volt Miskolcnak. Azóta van Lucifer népe.
Adtam ajándékba rima Jeruzsálemként a szeretőimnek a cserepeiket, míg rám szállították az eg seregét a debreceni ufó kongresszus általuk megszüntetett anyagával, Vicián Sándor tatár halott helyett. Halakként volt idetéve mohazöld Katalin könyvhöz, hogy megtámadta a halott tatár mohamed népét. Ekkor született meg ismét Lucifer, Ezékiel könyve Csontos névvel és nemesekkel berendezett központjában Miskolcnak, amit mutattak a médiában angol nemesekkel, tüzet hoztak ki Tírus fejedelme lelkéből, hozták Sipos doktort, hogy mentsen meg engem az utolsó órában. Tisztította Müller Ezékiel könyvének a végén rám adva a Révész utcán Dévényi Erzsébet fehér vászon mini ruháját várva a Krisztusukra, mint szokták a pusztítót, azzal, hogy jaj lesz neki, mert megszüntetik azok, amik létrehozták.

Urbán Tibor árnyékok rajzolása mellett kezdve rajtam G. Maczó Ágnes értelmiség legyőző Ébredő játszóterét, kikötve a kapufát, kerekes ufók amerikai létrehozása mellett, kerekes Izsák madarával, kezdték el rajtam emelni az összes nemi kéjgyilkosát a Rózsáiknak feszületemmel együtt az egész világon, végig nézetve a kapufával, sünökkel, mi történik velem utolsó Istennőként.

Sipos doktor és Pintér Margit helyett Müller ismét megtámadott azzal, hogy kikötötte Siposhoz már halottan a nemi szervét, Pintérnek meg a melleit fekete mágusi rontással. Sipos meghalt kék szemével Romániának, mikor az űrpusztító megtámadta maga helyetti áldozásomban Íziszként.

Pintér rendőrségi légy ismétléskor került a Teve utcai felállításához az egykori jehova kutya népének mészárosainak neveivel, Teve van egy pupu, van két pupu, van négy pupu sőt több kezdettel varázsolták át őket kutyává, mint zenészeket.

Mikor kicsi voltam, anyám a kenyér púpját, végét pupunak nevezte, mert ebből készítették jehova kutyából a kenyeret.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jehova kutyák és Turulmadár kutyái szétdarabolása lelkük mia
  2017-02-19 09:16:03, vasárnap
 
  Születésemkor állítottak be minket Kohut egykori jelenleg is élő általam létrehozott Isten nagyapával, mint rettegett űrlényével a világűrnek, aki eltévedett, mint egykori Hudson vándora, kértem tőle segítséget, mikor Gyuszi öcsém népét darabolták többmilliárd éve a Révész utcai világ egykori uraival, felvette a Kohut nevet, állandó célpontjaként Romániának.

A családba két kutyát hoztak, a sárga Ady focizó jehova kutyáját, egykori Buksit, akinek énekeltem, furulyáztam és fütyültem, amiért vinnyogott az egykori zeneszerzője Kohut Istennek.

Csoki fekete kutyája egykori nagyapának már a pokol angyalait jelentette, amit kiadtak könyvben tudtukkal, hogy egykori Vénusz áldozás folyik az amerikai II-es elmeosztály pokol angyalaival.

Minden vadkutya ezek ellen jött létre, amit ránk is bevetettek kínzásom közben, saját börtön ellenőrükkel fizettetve engem a kis fehér kutyás NOé özönvizesük helyett büntetéssel. Nem tudtam kimenni az utcára, mert állandón támadták Amír kutyáját a csillagok háborújának.

Tatárdombon Amír a kiliáni halálvilág kezdetének túlélése után boldog volt, hogy van saját udvara, ahol ugathatja a cigányokat, kóbor kutyákat kedvére. Fertelmes módon Lénártné jehova szőke nemi kivégző pároztatta, majd szétvágták a végbelét vasvillájával Müller Péter Sziáminak. Itt többször uszították rá a fekete nagy kutyákat, egyre kevesebb utat tettünk meg, közben féltett engem végig, sírt a szeme, mert végig nézették vele, mit tesznek velem a gyilkosaim.
El kellett altatni állapotom miatt, mert nem bírtuk egymást nézni, ő engem, én azt, hogy gyalázzák a nemi szervét.

A Tatárdombon Bodor iker tornyos pusztító házában Amír látva a láthatatlant remegett minden ízében, nem tudott mellettem megmaradni, mert Müller Péter hétfátylas Farkas Viola és minden Farkas öcsém gyilkosainak berendezésében állandóan építve egykori sátán világának bibliáját, ott volt hozzám bújva, mint néhai ózdi cigánytelep árnyékvilága azzal, hogy szeret az árnyéka a színészükkel beállítva engem angol médiában.
Halálhidegség vette körül a tatárdombi házat, még a suttogó újhelyi Csordás fuvaros előtti egykori átmentett világ szellemháza utáni támadást ismételve rajtam a börtön buzikkal, hogy körbe vették a házat, a falak lélegeztek, miután elkezdték több napon keresztül égettetni az összevásárolt könyveit Müller Péternek, neki írták Ménesi cigánytelepével lesz nektek rima jeruzsálem fenyegetés kezdetével Ménesinek, megvédve a városát, három napon át égett a láng, belement minden egykori világrész, horoszkópokkal, Tarot kártyákkal, Ciprusi mágussal, amelyiknek üzentek az összes Magas-hegyi istennel együtt, eljárva a földrészeket, mint Ciprust, hogy jöjjön segíteni, mint a többi egykori nép. Az összes általuk rajtam végrehajtott apokalipszist elégették.
Ekkor sem nyugodott a barakkos Szántó István népe, feleségcsere néven az egyik Varga Imre börtön könyvből, amit Győzike fiam kakastaréjával ismételt a börtönből, eljöttek az egykori Tóth Attila szombathelyi gazdagok világa és felesége, férfihangú halak szülött Váci Piroskával együtt, minden Piroskájával nagynéném támadóinak, idegeneket ne engedjek be, közölte Brigittával, tudták, hogy egykori ufók helyett áldoznak utolsó emberként. Ezek vitték Bettit magukkal szerte a világba, mint barátok.
Elvitte Tóth Attila cseremisz pusztító népe már ezer forintos áron az előző Észak-magyarország irodalmi mellékleteit.
Ebben tűnt fel az ekkor a média kezdet végéhez beállított II-es elme cigánytelepe Feketevonatjával Demjén Rózsinak Mátainé Katikával együtt, amik engem nem engedtek szeretni Hollókő idejében szolgáltatva a Katalin csárdában.
Itt láttam meg a fehér házait Urbán Tibornak, amit Miglécz Gabriella nemi halál kivégzőjük készített óraként, hogy hatalmas fekete világ öleli a sötét a nap népét, melynek határideje tegnapelőtt lejárt, beállítva voltunk ketten mohameddel, március 7-is világűr pusztítás céljából. Ott már az egykori alexandriai Katalin kerékbetörésem utáni egy fejjel lettem megrajzolva fenyőjével apámnak.
Szabó Rolandot tompalátással, zöld szemmel ekkor hozták létre görög isten formában.

Végig hozták a jehova kutyákat, mint az Árpád utcára, ott a Buksi néven kóborló jehova kutyát Brigitta etette, Mihályné elzavarta otthonról, nem tudtuk, fiú, vagy lány, ezért kereszteltük az utána lefialt kutyát Buksinak. Buksinak egy kutyát adtak vissza fehér színben, fekete foltokkal, majdnem vakon, aki ott hagyta rám a kutyáját, elment vissza meghalni.
Morzsit bérházba költözésünkkor elvitte Karcsára az Ardó család. Ott széttépték a vadkutyái a szomszédba tett Simon Illonának és egyiptomi korokat nem végrehajtó kamionos hálózatával a világnak, azzal a váddal, hogy megeszi a tojásokat a tyúkólban.

A jehova kutyák miatt létrehozott vadkutyái a vatikánnak felfoghatatlan, hogy tiszta zenei múltuk miatt feldarabolják a tiszta szívű Kohut emberi világ maradványait.

A hozzám menekülő egykori turul békesség madár állandó Székelyek Székelyfonó Kodály állandó Müller Péter halálvilága beállítása szerint kerülnek mindig berendezésre hulla szállítóként.
Turul békesség madár Kohut Isten egykori népét jelentette Hudson vándorait, központja a mészárosoknak Szikszói turul dögkúttal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Papné Júlia miskolci boszorkány börtön karmája
  2017-02-19 06:29:12, vasárnap
 
  1995-ben vittek el engem hipnózisban a Bumeráng utcai csanyiiki szanatóriumban nekem berendezett leszbik és rendőrség listája mellé a Hunyadi palotás Soltészné Kati hunyadi nemes impotens megkívánázás és gyógyszerezés végéig, ott közölték velem megtámadásomkor a földönkívüliek által, remegtetésemmel folytatásaképpen a sátoraljaújhelyi kollektív gyalázásomnak, a két utcai listához tett Katija a hunyadi nemeseknek sárga melegítőjét ekkor rám adták.

Itt folytatódott tovább Kati hunyadi nemes története a barlangfürdőben, ahol kéjjel nézte melleimet Soltész férje sok aggastyán között, amiért engem megtámadtak. Egy sziklai barlangos helységében a Bükknek Hámornál volt egy kocsma, ahová mentem kérdezni, hol van az út, ugyanúgy, mint egykor Amerikában Malek Andrea teremtőjétől a kihalt, meggyalázott, megcsonkított emberek lakta ország után. Hámori Ildikó nevéhez érve Hámorban Losonczy Anna nevével berendezett utcánál, Palota berendezésével a Hunnia elme börtön részéről, vittem bőröndbe a ruháimat, bevittek hatalmas erővel egy házba, ahol elvették a bőröndömet, majd levették rólam az összes ruhát, ott birizgálták ismét a melleimet. Ez a sors az önkielégítést végző egykori istennő jelen sorsát jelenti, hogy saját nektárjával egyesül saját életenergiája mellett.

Mivel Kati szándékosan adta rám az egykori Magas-hegyi ufó nép sárga melegítőjét, sárga bikinijét a gyerekkoromban rám adott sárga bikininek folytatásában soha nem derült volna ki, hogy én ki vagyok, mivel ezek az állatok születésemkor engem kurvának nevezve kezdték el az összes könyvét Szabó Istvánnak Lázárral együtt, saját szerepük, könyvük, sorsuk, tetteik végrehajtásával rajtunk.

A Bumeráng utcájában Pappné Júlia jósnőnek, elvittem a gyerekekről a fotókat, ott Júlia közölte velem, hogy a kisebbiknek primitív fiú udvarol, a nagyobbik megy Pestre iskolába, majd hogy engem a börtön karmájába löktek.
Nem ismertem a karma szót, nem tudtam, hogy már megírtam a Vörös Oroszlános kommunizmust, hogy ezt jelentette régen a karma, tehát nem halálnépé és Sátán népéé volt Mohamed egykori támadásának többezer éves idejében az ózdi fekete mágusok részéről.

A régi támadók közül ketten maradtak, Bakos József és bátyám nagyobbik fia, Krisztián. Krisztián naponta rugdosta az ajtónkat, kifestés után összemocskolt sáros kézzel mindent. Amikor vettem egy automata mosógépet mohamed lányomnak, Krisztián felemelte aznap és földhöz vágta.

1998-ban értek el a tompalátásom kezdetéhez, itt Lázárt és Szabót kiiktatva folytatva Szabó világ-könyvtárát, sárga napot belém téve egykori japán nagypán népéhez Tóth Kecskés Katalinhoz, ideadta nekem a világ gyilkos zöld szememmel Lázár Stefánia mosógépét, azzal a leértékeléssel, hogy nekik mindig volt mosógépük és minden világgyilkos és mészáros család néven tiszteletben él és értelmiségi.

Pappné Júlia viszont ismét itt van az utcában az álmok szerint, egy garázsboltban árult nekem szerelmes levelet, túrós batyut és pogácsát, amit az egyik kivégzésem után itt hagyott űrszörny Zé végrehajtott rajtam, haladva végig a város egykori tanulóinak listáján, ballagó dalok alapján, hogy így kellett volna történnie, mert ezt hajtották végre egykor MOhamed népén.

Júlia garázsboltját ekkor a posta megnyitotta a Bertalan utca mellett postája mögött, Tarcsi Csaba nevét akkor mondtam, hogy belé tettek valamit a méhembe, meg hogy jön a város vállalkozási osztályára egy fontos személy, aki én voltam, ezt mondták neki.

1998-as születési kezdetemhez érve a kimentett Visnyei Lászlóhoz rendelt világ-könyvtárhoz, Szabó István és Lázár Stefánia engem Vénuszként egykor megtámadó, azóta folyamatosan engem feszületre tevő vak sorsához az Illés együttesnek, rám adták az egyetlen fekete ruháját, amit a karcsaiak viseltek, meg Bayer Friderika, meg Bordás Irén, meg Pappné JÚlia.

Lázárnak semmi köze nem volt mohamed egykori támadóihoz, sem a világ-könyvtárának Szabónak, amit többezer éves engem megalázni akaró Máté Krisztina nyanya két első fog kiszedése mellett húsz éves koromban, szülés nélkül, mindenféle csonkítás, gyalázás nélkül, világ-könyvtár nélkül, egymás betegsége, sorsa elhordoztatása nélkül a mészárosoknak, húsz éves koromban akart összetalálkoztatni a két fiammal, majd magammal, fertelmes módon nikotinjával és MOhamed ételei megengedése mellett kurvája nélkül Tóth Asztalos Ildikónak, Thilman Lajosnak, Huszár Évának, Derláné bárány Duna tévés vatikáni Herman Ottó MÚzeumának egész Avassal.

Avas a vas néven volt az egyik Borsod Online hozzászólóm 2001-ben, amikor másoltam Vass Tibor forgószél-szélforgó könyvéből, melyet cserepen is megfestettem, hogy ott járnak éppen Müllerék, hogy avas a vas, vagyis el kellett volna pusztulniuk Koráll együttessel, valamennyi Ferenccel az élen.
Az idegenhangú Éva kísérettel rendelkező Forgószél Évája és Ádámja már nem létezik, mivel egykori Vass néven nemesekkel Románia Miskolccal meggyalázta, megcsonkította, felaprította, fertelmet hajtott rajta végre, ezután fellállt a Piros Piri tik sem vagytok magyarok velem a leplező debreceni bibliát olvastató kivégző népe a médiába, Heti hetes néven, amik folyamatosan ki akartak végezni.

A többezer éves Mohamed támadóit, az én fogságba ejtőimmel nyanya fogával Máté Krisztinának börtön karmás Vörös Oroszlános időben, halálnép nélkül, mohamed pesti iskolába engedélyezésével, Brigittától Paviás Csaba primitív elválasztásával akarta folytatni velem az áldozásomat egyedül Öregszik mentás könyvet és kabátja nélkül Ardó volt férjem, mint egyik csonkítómnak és kivégzőmnek jelenlegi Romániával, amelyik már másodszor 81 éves hosszabbítás alatt hajtja végre rajtam a fertelmet, a végén állandó rettegésben tartva, összetörve minden részemet, eldeformálva, üres tüdővel, minden betegségével a két utcai árnyékoknak, azzal folytatva születéskor az előző szétlapításomat, hogy Bodor felvett nevű egykor sziklán élt saját világ-galaxis gyilkosát küldte rám a szülészeten, azzal, hogy engem kurvázzon, kirántva a bal lábam csípőcsontját.

Minden értelmetlen, a kurvázás nem volt benne, sem a csípőcsont vasfüggönyös kirántás születésemkor, éppen itt jártak akkor Varga Rózsa névnél a kommunizmus elején a Bertalan utcai listán bibliai őrház patika berendezésével.

Minden értelmetlen, mert a többezer éves mohamed támadókat Ménesi ózdi cigánytelepe nem támadta meg, amiknek Románia Kopcsik három cigánnyal megjelölt cigánytelepe, Hársfalvi Jolán nyíregyházi mérnök apja Keresztesi pusztító párzása révén, az ott berendezett Mohamedet váró tárgyak és félelmek szerint, hogy mitől fél, kik hozták ide, motoros Várkonyi Újhelyből, Tara Scott repülővel, pók, ugatós gagu, füstölő Kemény Zsigmond, béka Bestia, Ennyien emlékeim szerint támadták meg a cigányteleppel már ismét Mohamed népét, hozva túsznak, hogy engem vezessen a lányomat Mohamed népének babáival és játékosaival.

Mohamedet ekkor megtámadta a Szabó család sötétkapus lányaként adott dögjével Szabónak, tönkre tette a lábait, befelé járt, a fogait, a nyaki erét, elbuktatta a lépcsőn Szabó Istvánt, hogy megölje az egyik bizonyítékot, hogy valóban Vénusz támadó volt Szabó István, mikor engem meztelenül kitettek Atlantisz felé a felhőbe.

Lázárnak semmi köze nem volt Mohamed népének automata mosógépéhez, hogy ebből élt jólétet a Szabó család.

Lázárnak semmi köze nem volt hozzám, hogy engem többezer éven át minden még meglévő zöld szemű Krisztus helyett feszületre tegyen, kerékbetörjön a halálnépével Romániának.

Bernadettet nem engedték Pestre tanulni, mert tovább folytatták a űrlényekkel berendezett megyei kórház Vénusz áldozását, ahogyan a cigánytelep űrpusztítóval megtámadta Egert H. Kohut Katalin néven egri csillag központban, megölve az embereket így, fertelmes módon melleiket birizgálva, berendezett Talan mindentudó földönkívüli által megsebesített bokszolójával Túri Ferencnek a pesti orvosi kamarájával.

Bernadettet nem engedték tanulni orvosnak, ahová gondoltam születése után, ebből lett Zahuczky Katalin kannibalista két körzettel, főorvosként, kék szemével Romániának, mint egyik barátnője a HOrváth Jutka Müller Péter Sziámi kannibalistájával egyedül. 1992-ben gondoltam, hogy menjen aranyművesnek Pestre, meg fogtechnikusnak Bíróhoz, amelyik végig csonkított engem Mária Tircs betegség, Máté Krisztina Nyanya, Brigitte Bardot, Oláh Ibolya menhelyi nemi csapások helyett. A szombathelyi Spanyó Petrát rendezte be a Hunnia börtön, már Mohamed áldozásból lett fogszabályozó fogtechnikus az összes többi fogtechnikus és aranyműves mellett, Marsi Anikó, heti hetes áll környéki deformációja, Bubik István kutya 1958-as filmsorozatában lévő Gobbi Hilda jelen deformációm bemutatásával Brigitta színésszé tételével, bemondókkal együtt, ami megengedett lett volna szép hangja miatt, Erdei Judittal folytatták tovább a média képzését. Gobbi Hilda fogtalan arcú fertelme Romániának nem volt benne még a földanyája, mint egykori ellensége várásában sem. Palcsó Brigittával kezdődtek a születésemkor Révész utcára tett Varga, Takács Kudlik mint szőke nemi gyalázója Miskolcnak Antallal együtt nélkül folytatásban a bemondóknak, média tagjaival együtt a miskolci Rákóczi térnek.

Brigittát Júlia mondata után, hogy Paviás Csaba primitív, megtámadta Paviás elektromos Erős Antóia Brigitta erős jelentésű nevével felvett névvel mint újhelyi halottal, belőle vonult arcommal, zöld szememmel mexikói Kolcza Mária sztriptiz táncos világ végéig tartó szappan tisztító filmsorozata folytatásaképpen.
Müllerék ott voltak nálam, amikor csillagmedvét Paviás megtámadta, eljátszották a hangját, hogy Brigitta üzent az iker torony házába állati körümények közé juttatva minket, hogy jön haza mosni, ott fekszik hányásban és vérben Paviáséknál. Majd csodálnia kellett Király Évát, mint nemi kivégzőjét Ózdnak, haladva végig a Király utcáján Bírónak, ötszázas áron vettek neki fürdőszobás házat, miután elválasztották születésem kezdete óta tartó Perecessel vadállati férjétől.

Mohamed népét ismét megtámadták Pöstyén Róbert sátán egykori népének, majd a zöld tompalátó szemem születési kezdetével, Ardó Brigitta facebook tulajdonossal, Szabó Roland már juttatva engem Ménesi cigánytelepével, Turcsányi Gyuláné romániai kék szemű állatával Szelep, Szabó-Lázár sorsaként az összes elmeosztályukra a határ lezárások mellett atlantiszi Vénusz fogadására, romániai földanya ellenségeként.

Szabó Roland Lázárral olyat követett el az egykori tökéletes istennők ellen, amit szándékosan kottáztak az égre, hogy többé nem mossa le a hó.

A húsz éves koromban két első fogam kiszedésével engem akkor megtaláltató genyó isten rémséges állapotban találtatott volna meg Istvánnal, szőke kék szemmel, akit meg akartak születtetni nálam mohamed helyett, Attila fiammal, egykori saját teremtményeimmel beengedve hozzám, hogy segítsenek rajtam akarta befejezni nikotinnal és Mohamed népének ételelivel tartó étel zabálást, állattá tevést, étel elégetést, hatalmas bűzében az egykori nikotin istennek.

A sorsomban soha nem volt Lázár Katalin nevű és Rózsa nevű feszületre tevéseimmel Illés együttessel, sem Benkő Omegájának Benkő Dániel pinázójával, amivel körben járnak Ménesiék, amiknek semmi köze nem volt egyikünkhöz sem. Nem volt a sorsomban Szabó világ-könyvtára, sem a rettegtetésem, álllandó leütésem, űrlényeivel Bodornak, a törések, sérülések, csonkítások, bénítások, orrom, fülem, arccsontom Tina Turner helyetti összetörésem, fejem széttörése Fekete sárkány választása közben Ménesi cigánytelepétől kurvázásával az általuk hozott Benkő Magdolnának gesztenyehajával Lázárnak, zöld szemével Szelep Szabó Roland engem elmére szállító sorsukat elméjükkel média néven rajtam folyamatosan végrehajtó Bodorné és Ménesi Bodor Ágnes, valamennyi Ágnes Hantos Ágnes Ady apokalipszisével, sem Baratta Ágnes Pszichografológiai fényevéséhez.

Ha húsz éves koromban két első fogam kiszedésével Brigitte Bardot helyett megtalálnak a népeim, le tudtam volna engedni feszületre tevés, összetörés, állandó leütés, ijesztgetés elhagyása mellett a népemet, hogy segítsenek rajtam.

Nem volt benne a sorsomban az 1995. óta tartó kínzásom és biblia olvastatásom Turcsányi Gyuláné jelen Románia és a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat fekete levest közvetítők hálózatával, hogy befejezték fertelmesen az egész világot. Nem volt benne szintén Katalin egyetlen Katalin és Halak szülött,meg Földanyás sorsomban az űrpók tétele a méhembe, kivéve a húgyhólyagomat Bodorné Ágnes helyett, mivel meg voltak jelölve, hogy így vágták ki mindenütt egykori emberek és istennők húgyhólyagjait. Ez volt Melion József osztálya után berendezve nekem Erős Bernadett és Brigitta névvel, a magas-hegyi médiával, aki akkor is, csonkítottan is szeretett engem. Hardonyi doktoré volt első pillanatban Bodor Ágnes pókja a hasában.

Nem volt benne az istennő áldozásomban az sem, hogy Müller Péter Sziámi 81 éve már, saját kivégzését rendezi összeállítva a két utcát, innen viszik a celebeket, poltikusokkal együtt, szépülnek az áldozásommal, nemesednek, emberré válnak, ahogyan teszik ezt többszáz éve Románia engedélyével.

Ez végig a Rózsák és Katalinok egykori világ feszületeit jelentette, Bazsányi Házaspár három gyerekével, mint egyiptomi macskákkal, pulyaszeplősítő bányászokkal, Szabó István világ-könyvtárával Szabó Tibor Rolandon végrehajtva Lázár nélkül.

1998-ban támadták meg a két mellemet, cipelve a mellbimbóimra tett sátánjával Turcsányi Gyulánénak éjjel-nappal kínozva, külön Dávid Mónika kivégzőjével a melleim alatt, II-es elméjével az űrlény Zének, minden törés mellé tett kígyójával az egykori genyónak a bilbia olvastatás közben a bal fülembe küldött óriás boa kígyónak. Ez mind Turcsányi Gyula és felesége sorsa lett volna, magát genyózta Turcsányi Gyuláné itt létem közben koldultatva Nikkelné helyett, ameliyk három csapással volt megjelölve, fényevésen tartva Nagy Anna halottjuk helyett.

Romániában már elpusztult a madárforma szörny, amelyik szétdózerolt engem Patakon Benkő Lajos mészárlása után. Egy boszorkány van ott, ellenségeként a földanyának, együtt rendezték be lezárt határokkal az országot a fogadásomra.

Nem volt benne egykori világ teremtői áldozásomban a tökéletes magyar nyelv és minden tantárgy megalkotójaként, tökéletes szép emberek élte világok támadása kezdete óta erre készülve a velem küldött segítségeimmel történő találkozásom utáni fertelme végrehajtásához a genyó istennek, Lázár népe feszületei mellett Ménesi cigánytelepe általi fekete mágikus rontásaival minden részem megbénítása, fejem, homlokom becsinálása, kezeim, lábaim széttörése. Érthetetlen, amit Románia művelt folytatva lezárt határok között az egykori tökéletes világ istennője Varga Rózsa összes Vargája és Farkas Viola egykori romániai táncosnők elindítása óta tartó mészárosainak kurvázással kezdődő fertelmes világ végek létrehozása, várakozással rám.

Nem volt benne a sorsomban egyetlen kiárusítása az egykori istenekkel együtt Lénártné Jucikának Ómasztaná mozgó nyelv végrehajtójával az egykori űrnép támadásának nyelvüket nyújtóival Székesfehérvárnak Horváth Istvánja kezdetével a Bertalan utcának. Gyalázása cigány, Balla pinákkal maguk helyett Romániának egyáltalán nem volt benne, akkor sem, ha ezt a földanyának gondolta.

Ballák helyetti lábbénításomat berendezték Pirigyiné Takács Klára Pirigyi lányával, hogy helyettük hajtották végre rajtam kiskoromban. Pirigyiné férje ekkor közölte velem, hogy odaszarnak a szájdeformáció alá a népeik a Vatikánból. Piros Piri fiam István egykori támadóját, Pirigyiéket ekkor láttam utoljára, lementek a garázsba, ott ismételték már közösen rajtam hozva anyám anyjának, Begala Juliannának Erdei fiaival a sorsát, Jancsi névvel egykor oroszból jött nemi támadójának gyalázatát rajtam, azzal, hogy a bulgárölfi lakosok együtt megtámadták Begaláékkal és minden öcsivel, Kilián szürkéinek teljes egészével a Kohut embereket Újhelyben Jóságékkal együtt.
Ezt folytatták születésem után Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házára tett kakas jelével Piros Piri Kohutnak, ott énekeltem, Piri kötelen ugráltam, megcsípett a mohamed népe által megjelölt helyen a dongója a Duna tévének. Ekkor sem hagyta abba az érthetetlen gyilkosságát Miskolc városa, amit vettem magamnak, mert tetszett az illata, megszüntette, így vettem egyszer gyöngyvirág sprayt, amikor befújva magam megtámadott a Justus utcáján Várkonyijának, hatamas tömegével a méheinek, mert engem a Vatikán méhkirálynőként Piros Piri szeretője által könyvelt el szám megcsókolása óta.

Simon Éva Hunnia börtön szürkéje határlezárással várta a fogadásomat földanyaként teljes világmészáros hentesével és gyalázójával a világnak, azzal, hogy engem nem szerethet senki és mindenkinek le kell néznie. Ezt ismétlik folyamatosan születésem óta.

Átadták Orbán legyeinek Várkonyi mondatát, hogy embereket nem lehet teremteni, motoros legyeivel egykori Amerikának, ami Ménesi cigánytelepét jelenti.

Szégyene hála Vass Tibor zöld szemű Lázár népe vas forgószeles egykori népének Ravaszné Raffai Csilla argentin hősével a zöld szeműeknek, hogy rajtam hajtják végre Müller Péterékkel saját szerepeiket és könyveiket. Hiába írtak, hiába, mint ahogyan eddig tették mészárlásuk közben, azzal, hogy egyetlen akad, aki elhiiszi segítség kérés közben, mi történt.

Nem volt benne a sorsomban az sem, hogy a sátoraljaújhelyi Papp Tibor Várhegy vendéglős hatalmas házat a hegyben építő Pszichografológiai elmebeteg által Orechovszky Katalin méhének megtapodását rajtam hajtsák végre, mert náluk születik meg a sátán népe.
Nem volt benne a fogadásomban Ménesi olasz Rákóczi téri cigánynépe sakk-kártyájával Kántorné kezdetével a Bertalan utcai Orosz Napoleon idejövetelével rajtam folytatott megtermékenyítésemmel a cigánytelepe által a 13 éves gyilkossággal megjelöltnek, méhembe tett démonjával Liptai Kaudiának. Sophia Loren, Szent Martin és Lantos nevekkel ismételték az általuk űrben megtalált szétaprított, feldarált, meggyalázott egykori sakk-kártya tulajdonosok könyveit.
Nem volt benne a sorsomban, hogy az általuk rajtam végrehajtott apokalipszist Porkoláb Alberték elvigyék a polgármesteri hivatalból és minden könyvével az egykori világnak bezúzzák az álmosfüzetekkel együtt, melyeket nem értettem, mivel az emberek nem álmodnak.

Nem volt benne a sorsomban sem a két gyerekem, sem unoka adása Nanu Nanuként az űrből.

Nem volt benne a sorsomban a minden, amit elfelejtek az összes darabolás közben kapott betegségük, mint egykori pulyaszeplősítő Olexáné Rózsának, Posta Gusztáv állandó szocialista iskola dr. Smisz Godzsák Ildikó minden Ildikó engem kutyaként jehova kutyájuk miatt elmén járató istennő alázó Csutak népe, mint egykori űrlényé, sem az Iker tornya a négyessé vált Bodornak.

Godzsák Ildikó három kivégző csapásával a Vatikánnak megjelelölve engem megtámadott Vénusz áldozóként Molnár Rózsa anyjának kaszárnyai lakásában, hogy az anyja így fertelmeskedik a szeretőjével, amit elválasztottak a púpos egykori sivatagi daraboló Godzsáktól, megtámadva minket azzal, hogy az apa pulyaszeplősítő volt.

Mivel ilyen borzalmas életet adtak nekem többezer éve már, a többszáz éve Románia által összeállt ellenségtől, mint földanyától születésem után elbújva a szekrényekbe, diófa asztal alá rettegtem, hogy engem ne szeressen senki, még amellett, hogy Bodorné Ágnes cigánytelepe megölt mindenkit, aki szeretett, vagy megadta a tiszteletet nekem, a rengeteg esővel, beázással megjelölt értelmiség legyőzők mellett sem Hunnia börtön elme fillmjeivel együtt a Dudásoknak. Legyek egyáltalán nem voltak benne, Pogány Balázs és Pogány Judit sem, sem Barack Obama, sem a nemi vesszős termékenységi törzsek, sem a francia nemi kivégzői Koncz Zsuzsának, halak az ünnepi kacsatornán egyik szervezőjének, amelyik pisiszaga miatt engem megtámadtak kicsi koromban, ezzel folytatták a szaguk miatti támadásukat betegségekkel folyamatosan. Koncz Zsuzsa egykori démon még itt sem nyugodott, Wald iskolaorvos nevéhez tették a nevét, KonczWald néven mentek tovább a Kiss Tábornok utcai Lázár vérszívóinak könyvein és Szabó világ-könyvtárán, már buzijaival a Duna tévének Herman Ottó néven.

Mivel ilyen rettegő feszületes végzeteket hajtattak végre, itt kínozva tovább a két istennőket megszülettető Porácsné Dóra és Ráczné Ida helyett, azzal, hogy mennek egykori sátán feleségei a kórházba.

Nem volt benne a sorsomban az sem, hogy az engem húsz éves koromban megalázni akaró jólétben szép ruhákkal engem addig engedő genyó isten, mint nikotin démon engem fullasztó koldultató, fényevésen tartó fertelmei Lázárnak Szabó Istvánnal szoknak le tömeges gyalázással és támadással megállítva az időt folyamatosan a cigarettáról. A karcsai Ardó Zsigmond kivégzőihez juttatva engem menyecskének az ott gyűjtütt NOé vízözön Szabó István sátán népe kezdete idejéig, Ardó Zsigmond leszokott a cigiről, nemesedett, mint a férjemnek adott kivégzőjük, Zsigájuk, állandó Zsiga Marccel együtt Vénusz gyalázásból nemesednek az egész világ egyetemben.

Mikor megszülettem, egyből nem engedtek fürdeni, mert a kisközben Kolyvekék és Vekerdi tetves cigányok bőrét szerintük a pisi kicsípi. A vazelinomat átadták tovább a buzijaiknak, a svácjci Markó buzijaival együtt Ménesi cigánytelepének.

Kim Basinger romániai szőke nemi kivégző kék szemével Turcsányinénak felálállásakor ismét nekem jöttek az amerikai médiéból utalni, mint a Dallasra, Kolcza Mari szappantisztító sorozatára, hogy beképzeltek a lányok, mint Sárközy Anita romániai egykori kanibalista porcelánszíves szívdobbanások kötetem egyik egri fertelem végrehajtójaként, amit rajtam hajtottak végre elpörölve a magyar egykori csillagok és istenek minden népétől.
Kim Basinger neve mutatja, hogy ez csupán elmeosztály játéka lehetett, mint nagyon régen, utolsó mohikán idejében, ingerel Borsod megye jelentésével Romániának határozatlan elmebeteg beállításával a talmudos egykori denevérrel, akit megcsonkítottak, meggyaláztak közösen Tőkés László elmeosztályával, mint az összes reformátusával Müller Péter Sziáminak.

Mit kerestem én a hatvanas évek óta Megadja Sándor miskolci szülészorvos mellett Labanc Annaként a nővérszoba ágyán? A Kuruc Ferivel kezdett Kuruc utcai és Labanc Anna háborúit berendezték jövő történelmeként az összes többi undorukkal együtt, hogy ez lesz egykor világ-Románia történelme.

Madonna Ménesi cigánytelepe folytatta a II-es elmeosztályával a zöld szemű Szabó Rolandnak bezárva engem maguk közé, szokva le a kávéról és cigarettáról, hogy fizessék meg az orvosok nekiik az összes szőkéje helyetti gyalázását Bodorné Ágnesnek Madonna olasz cigánytepével együtt.

Derláné létrehozva a sátánt és a Talmudot átadott engem Kopcsik három sátánistája megjelölésével Miskolcnak likvidálásomra folyamatosan.

Mivel még soha nem láttam férfit, ilyen rettegő, leállt szívvel nem tudom beengedi a gyerekeimet.


Kevés vágyam volt kivetítve a világűrbe megtámadásunkkor, ezek egyike István aranynyílként, amelyik létrehozásakor megtalálta élete párját, Kohut kakas teremtőt, tik sem vagytok magyarok, Ménesi, Tiszolci kivégzőiivel az űr mellett.
Másik vágyam, szájam megcsókolásakor jött létre, kékek néven egykori magyar nyelv őrzőjeként az űrben, ezek között van Attila, mint egykori férjem, akinek menyegzőjén megtámadtak minket István népével.

Nem volt benne a sorsomban Benkő Lajos ellen bevetett Gór Nagy Mária Dévényi Tibor iszonyatos testet lebomlasztója az egykori űrlényeknek, mozgó nyelvével a galaxis népének, sem az, hogy a pöcegödör népe beállítsa testvéreimet Tina Turner saját áruló médiájával, azzal, hogy kivégzi őket eltüntetve azokat velem együtt, akik nem tudtak az ózdi csonkítókról.

A közös gyalázatban végrehajtott Hunnia börtön Magyarország támadásai közben meggyalázva apámat egykori brazil angyalként a Kohut család mindegyik angyal tagjával együtt, Öcsém Gyuszi állandó beállításával egykori Föld mint sajátom utolsó fekete szemű űrutasának többmilliárd éve történő állandó fényevésével, beállításával mackó ruhájában egykori Romániának, felfoghatatlan kínzás és szenvedés, apa gyalázásával Törőcsik Mari Rákóczi téri kurvái miatt, mert a szentek gyalázatából tisztuló démonok félrekefélnek Kilián Öcsivel megjelölt végrehajtásában szürke színben.

Zoránok miután megtámadtak engem remegő hangjukkal, mint kislány gyalázók megöregedve is folytatják a véráldozó penitenciájukat, mint kanibalistái Lázárnak együtt Dusán gyertya gyújtóival az ünnepi kacsa Halak szülöttek tortáinak, Ábel Anita vigyorgó kanibalistájával Romániának.

A világűr kis utasaival végig nézették egykori istennő tökéletes világának meggyalázását.

Születésem utáni támadás óta leállt folyamatosan az idő, most állítottuk vissza február 10-én, mert aznapra volt az egyik székesfehérvári Fehér Annás kannibalista helyetti kivégzésem.

Mivel rettegésem állandó leállása mellett a szívemnek többezer éve tart, elfelejtettem, milyen lehet emberként élni.


Rajtam tanult az ország népe tisztálkodni, miután beengedtek Újhelybe, mindenünk szétmocskolásával rendetlenként tartva minket fényevésen, amíg apa élt, disznót is vágott nyomorában, ezt is átadták Ménesi romániai cigánytelepének a gitárjával együtt a szlovák Rákóczi térnek.

Szinte senki sem maradt az Omegával kezdett zenei fesztiválból. Égi Jeruzsálem Omega csonkítása Benkőkön pinázóival együtt, rajtam ismételve felfoghatatlan. Ezzel várt Miskolc engem fényben járatva Máriaként, éjjel-nappal égetve, Kóbor JÁnos denevér talmudosai által.

Itt is ismételték az 1986-os támadásomat Katona Kári, belőlem médiába vitt túl komoly mondatával, normális dologként, hogy a babos cigány, mint saját Ménesi cigánytelep meggyalázta Katona Klárit a Gyöngyvirág kávéházukban Újhelyben. A Nyírő Gyula elmeosztálya a vasfüggönyös buzi Németnek berendezte a már belőlem cigarettáról leszokató dohányzóját nagymama gyilkosainak, öcsém csonkítóinak, ott Babos Gyula népe minden Gyula utcai névtárával Miskolcnak rugdalták előttem az asztalokat és székeket, ismét ismételtek.

Veszélyes dolog, ez nem skizoprenia, hogy minden ház, lakás megjelölt baktérium bomba, ufó kísérettel, szellem, halálvilággal, nemi kivégzőkkel, falakon átugró sátánistákkal, mint tűzben járókkal, börtön gyilkosokkal, mint állandó leütöimmel, gyilkosaimmal van berendezve Magyarország néven. Még a meggymagból is a hívői Lévainak, Váradinak fejre támadó csapásokkal támadtak meg engem a Bertalan utcai vérfürdősökkel együtt.

Nem az az elmebeteg, aki áldozat minden időben, hanem az, amelyik ezt végrehajtja.

A Német Hunnia elme sánta lábmegrántásommal emelkedő Hit szektája Német Nyírő Gyula vasfüggönyössel együtt azt írta, mikor nevetve azon, hogy a tompalátásom visz az elméjükre, ahol én eutanáziát kértem, hogy agyi defectes vagyok Piros Piri néven nyilvántartott István fiam helyett, leküldve a miskolci Nyugdíjfolyósítóba az összes betegségét 2001-ben, majd gondnokság alá helyeztek István helyett fényevésen tartva, koldultatva, cigarettáztatva állandó kínzásom között a várossal.


Pappné Júlia szering a Bumeráng utcából, aki a médiáját Marsi Anikó zöld marsi ufóival és szürkékkel járta, ami mutatja, hogy együtt voltak a médiával végig, a cigaretta még akkor volt bedobva, mint szív-gyengítő, amikor a Vörös Oroszlánt karmikus börtön bűnözőkkel hajtották végre saját főszereplőikkel. A szívem a többezer éve tartó állandó feszületektől, a 81 éve tartó állandó szétlapításomtól, rettegéstől, a nikotinnal együtt felmondja a szolgálatot, még a tüdőm állandó leállításával Bodor Ágnes pók népével Müller Péter pszichiáter pszichológus halálnépével együtt.

Hogy a Mária lett volna a Porcelánszív kommunista kor főszereplője sátán népéből, akiben már nem tettek volna kárt, nem az enyém lett volna a halálnép kommunizmusa.
Mária ennek ellenére Bartus rendész sátán népe elmondása szerint az áldozásommal emelkedett, ideje, hogy Marika egykori Benkő birtok embereinek kiárulója emelkedjen. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önmegsemmisítő program
  2017-02-18 21:19:04, szombat
 
  Müller Péter Sziámi kivégzésem előtt egyik véglegesre szántan megtámadott engem, kezdve ismételni az általa végrehajtott Oroszország felépítését cirill betű kezdetével, azzal, hogy mivel nem emberek, meg kell semmisíteni önmagukat.

Én ezt módosítottam arra, hogy ha valakiben rossz tulajdonság van, ezt észreveszi, saját maga által beépített mechanizmussal semmisítse meg önmagát, mielőtt kárt okoz a világegyetemnek.

Állapotom tavaly szeptemberi Bodor pusztító kivégzése után rám találtak szerint mozgó nyelvvel Müller kivégzése óta, lesorvasztott fekete lyuk számmal, valamennyien űrlények kivégzést jelentették, minden ruhájával a szerepeknek, amikbe engem beöltöztettek.

Az első árnyék, démon, dög, mint sátán népe, zsidó és cigány kislánygyilkosként való létrehozása kezdettel indult az emberek és istennők elleni mészárolás.

Baj van, ha egy állat, vagy pók, légy, bármilyen ceruzarajz, melyet Bródyék alkotnak emberi formában megjelenik, tökéletes szépséggel azzal a céllal, hogy lemészárolják az embereket. Ilyen volt valamennyi sátán bibliája az első Ádám és Éva teremtményeivel, arc nélkül, vagyis személyiség nélkül, amiért a Nyírő Gyula elektromos zsidó kivégzőivel megtámadtak engem és az öcsémet.

A tavaszi napéjegyenlőség tavaszi zöldbe öltözött világgal holnap talán feltárul. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Égi vatikán megsemmisült
  2017-02-18 15:36:11, szombat
 
  Derláné Éva dadus állandó báránya az egykori kis Tarot világában élt 13-as halálkártyát jelentő égi Jeruzsálem az összes halottjával a világegyetemnek, Miglécz Gabriella, Szabó Gábor, Vicián Sándor tatár halott, egész Tatárdomb Miskolcon, az összes halak szülöttje a Zsóka Kacsa ünnepi tortás jelen médiának, két gyertyájával állandóan ismételve Müller Péter Farkas Viola halálvilágával, amivel gyalázatot hajtanak végre, Havasi gyopár véggel, rengeteg gyertyájával a világnak, Tavaszél szél kezdetével egykori romániai területen élő Kohut embereknek, Postabankos macit elemmel ajándékba adó Princz Gábor és az összes Gábor, Gabriella, Andó Marianna és Kositczky István Ádám és Éva népe Perecessel, Katalinok, mint egykori feszületeim, Ildikók, Erikák, Veronikák, Annák, sziklai népek, pusztai népek, Ágnesek, Nagy Anna halottal, ami helyett rám szállították a saját csapásaikat az Iker torony házában, Szűcs Judit vietnami-amerikai kávés elmeosztály háborúját utólag befejező szájdeformációs cigivel megjelölt elmeosztályával, ezer éves nemesek, anglikán egykori egyház létrehozói, szőke lófarkas miskolci Rákóczi tér, halálvölgye csontvázjeles Ezékiel könyve teljes egészének, Ezékiel megvakítójával, űrpusztító Bodorral, Nemes néven bejegyzett gyógyszerezőkkel, Nagy Karola Hunyadi nemes Soltészné Kati jehovával, minden Tóthával az egykori vallásoknak, Kecskésekkel, Kupaiék sánta dadogós libalábú folytatással az emberek csonkítóinak, mészárosainak, Mariannákkal, Juhász István halálmágus, győri Avatár Oláh cigány, valamennyi cigánya a halálnépnek, minden kettős keresztnevűvel, minden helységnevűvel, spanyolnáhta Vas néven író pusztítóival, Török Erzsébet spanyol hazugsággal, Noé bárka végrehajtói és építői szerte a világban, egyiptomi és atlantiszi korokat végrehajtók, egész kelettel, melyek barakkos kezdettel fényevésünkkel kivonultak, cseremisz pusztítókkal, görögszőlősi pusztítóval, genyó néven idejött egykori Vénusz áldozó, engem többször agyonverő, Turcsányi Gyuláné romániai kék szemű nemi csapásaival, saját űrhajósaikkal, Bodor iker tornyos pusztítóval, szenes cigánysággal, pókokkal, legyekkel, kígyókkal, engem megtámadó egykori Müller Péterrel, minden Dudással, Nikkel és Árvay egykori kommunista árnyékaival, Balla halottas világ halottjaival, nemi kivégzőivel, menhelyi hálózattal, Malek Andrea állandó hatalmas szellemvilág teremtővel, Bazsányi Mihály házaspár három macska lányával, nyávogó Zoltán Erikával, űrhajós személyzettel, ortodox zsidó Ízisz kislányáldozóival Szerbiában, Illés együttessel, halál reformátusokkal, minden bűzös, szőrös, deformált egykori sátán népével, rózsakeresztes rendjével az angliai egykori teremtőknek, pároztató hipnózisos engem nem bántó szörnyetegével, sátánjával a nyakamban engem megtámadó angol rózsakeresztes rendnek, sárga rózsa Tóth Klárával, sátán népével, minden Dórával, vasfüggönyösökkel, minden Rózsával, az egész médiájukkal szentháromság kezdetével, Tircs Mária állandó betegséggel együtt járó összes betegséggel, amik formája miatt engem csonkítottak izé, pucol, csinál szavak állandó végrehajtóiként kezdett apokalipszist rajtam már nem hajtották végre a magyar nyelv ellen,minden állatnévvel, minden torzulással, minden anyajeggyel, nemi betegségekkel, elferdülésekkel, Ádám csutkásokkal, Putyin oroszban lévő genyós Nagy Ferós és Deák Bill Gyula nemi szervvel megjelölt egykori felszabadító hadsereggel, minden bűnözővel, tolvajokkal kezdődve, minden maffiával, amit létrehoztak, minden nevével a 030 éve Miskolcra berontott egykori Kolcza Mária sztriptiztáncos és kannibalista csonkítóval és bénítóval az egész világon, minden töröttel együtt, Müller Péter Nemes jelenleg engem skizoprenia betegséggel megtámadni akaró pszichiáterével a halálnépnek, Bencs Marianna kivégző csapásával az orosz Rákóczi térről, Dévényi Erzsébet Csepregi Éva főnixes Rákóczi terével, minden Ferenccel, minden Jánossal, minden Palikkal, minden Imrével, minden cigánnyal, minden zsidóval, Fekete Pál kezdetével a tatárdombi halottaknak, Eperjes farizeus állandó Vörös Oroszlános kommunizmust végrehajtójával, minden Dudásnéval, mint egykori kurvájával kezdve a támadásomat születésemkor, azóta körben járnak a két utcán, kurvázva engem maguk helyett, Derláné vatikáni hatalmával Müller Péter Sziámi dögléggyel, utánzójával, deformálójával a japán sötét a nap Tibor postással állandó Kata kommunizmust végrehajtóival, minden ünnepi parasztruhás matyókkal kezdett Vénusz áldozóval, Kolcza Marival, Bestiával, minden egykori halálvilágban élő űrhajóssal, Talmuddal, összes szürkével, minden lírai karám minden kori festőjével, költőjével, zeneszerzőjével, Babitsy Andrea és minden í végű engem Bodor pusztító helyett egykori Vénuszként megáldozó, Demjén Rózsi kezdetével, üregi nyulaival Vágónak, Bárdosokkal, minden város nevű és ország nevű halálnéppel, minden szakmát jelentő képviselőjével a halálnépnek, sziklai utcanéppel, vatikáni börtön buzikkal, utcanéppel, nemi csapásokkal, betegségekkel, minden rossz tulajdonsággal, hazugsággal, melyek engem haldoklásom és kínzásom közben hazudtattak maguk sorsát végrehajtva azzal, hogy én azt mondtam jól vagyok, minden füllentéssel, minden halál tulajdonsággal és szokással, minden állati tulajdonságával a világnak, minden füvessel, coca colással, kávéssal, minden elmebeteggel, Urbán Tibor minden testenyészeti rajzával, minden Hitler Braun szarba ültetett Retek, Dinnyés és külfönéle növényi nevűjeivel, Elvis Presley Józsefárosával, Michael Jackson maffiájával, Zalatnay Sarolta, Dékány Katalin, Sárossy Katalin, minden szőke kék szemű halálnépe egykori Romániának, Szabó Roland tompalátó Lázárral és az összes Szabóval, zöld szememmel egykori tompalátásom indult a lágerbe, ahol végrehajtják rajtuk az állandó agyonverésemet. Hacki Tamással kezdődött Ardó Katalin, Váradi, Berta, Tuza, Kormos, Szabó Erzsébet központok csapatainak összehívása, hogy ismétlik rajtam Benkő Lajos és anyám történetét az enyémmel együtt. Sárospatakra vittek Porácsné Dóra és Ráczné Ida romániai sátán népei megszületni egykori Vénuszként, megírtam Benkő Lajos lemészárlását, ezt követően Románia a Bertalan utcájával megölt mindenkit, aki látott engem, vagy szeretett, majd ledózerált laposra, átalakított Nanu űrlénnyé, aztán a felette lévő pusztítója madárfejű lényéé, így fejeztem be a pataki utazást halálnépek helyetti kivégzéssel, mint egykori általuk fogságba tett Atlantisz fölé tett mezítelen istennőjével a fogságba ejtettnek, aki nem ismerte az embereket.

Mivel mi hárman voltunk egykori Istennő én, mint a világ összes földjének teremtője, fiam Mohamed tökéletes istenként, lányom csillagmedve fogadására lezárta a Rákóczi tér a határokat, tudván, hogy kik vagyunk, számoltak azzal, hogy rajtunk kívül nincsen teremtett lény a világegyetemben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Földöntúli ég serege az én népemmel
  2017-02-17 09:54:11, péntek
 
  Én, Magyar Katalin egykori magyar nyelv megalkotója és létrehozója az ég seregével együtt, melyek értem jöttek tavaly szeptemberben, miután elpusztította a feketesárkány bermudás Bodor Iker tornyos egykori űrpusztítót, majd megtaláltak hatalmas belső részemet lebomlasztó sötét kapus lyukkal a szám helyén, azóta is mennek végig a Vénusz egykori Atlantisz kori támadóim által engem a város felett forgató Lázár és Szabó, fia tompalátásom és az első görög isten megtámadása óta zöld szemeimmel, gesztenyebarna hajammal, fogaimmal, arcommal, kerékbetörésemmel, rajtam végrehajtott világ-könyvtárán Szabónak.

A csonkításom szándékos volt a magyar nyelv ellen.

A szívem nem bírja felfogni a sötét lyukat a szám helyén, tartani kell, ne essen ki.

Jelenlegi földöntúli hatalma a magyar nyelvnek jövő érdekében elvisz engem másik világba, ahol felruháznak tökéletes szépséggel. Megtanulja mindenki, mit jelent magyarul beszélni bűn nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hozzám értek fertelmei Magyarország névtárának
  2017-02-14 03:20:31, kedd
 
  Hozzám értek egy régi történelme volt népemnek, amikor a máshoz érés olyan súlyos bűn volt, hogy elítélte a bíróság örökké tartó gályamunkára azt, aki máshoz hozzá ért.

Ilyen aljanépet jelent Magyarország. Már kurvának neveztek engem születésemkor, maguk helyett, amit nem értettem.

Romániához, állandó magyar nyelv és minden tantárgy ellenes apokalipszis végrehajtója és szervezőjeként berontottak 130 éve a világ fertelmes állatai űrlényeivel, űrhajósaival azzal a szándékkal,hogy szétdarabolták az egész világegyetemet.

Születésemkor Derláné Vatikáni égi Jeruzsáleme Piros Pirinek füleimbe csapott deformációja űrlénye helyett, felfoghatlan deformáció sorozatait végrehajtva az összes űrlénye ruháinak beállításával, együtt az ózdi 666 halál mágusaival, mágikus hatalmával, hozzám értek állandó világ törvényt egykor megtapodása kezdetével hozzá érve az emberekhez azzal a céllal, hogy bemocskolja őket kezdték az első kurvájuk, Liptai Klaudiai általi ember gyalázását, gyilkolását, amikkel az égi Jeruzsálem elhagyta az űrhajós flottáját, mert senki sem tart a vágóhídján a földanya maradványának, mohamed királyával és magányosságában létrehozott Csillagmedvének. Nem tudták a vatikániak, hogy a kisebbiknek adott lányom hozzám menekült, mert a börtön buzik a vágóhíd vámpírjaival megtámadták a medve népet is.

Derláné állandó bárány nyitva hagyott nemi szervével, rám aggatva ruháját, nem teszi össze a lábát, halál nemi szerves kártyájával többmillió éve már halál népével, köztük az összes sátánéval, űrnépével.

Minden ruhám Kolcza Mari állandó sztriptizes hipnózisban embereket táncoltatva maga helyett kezdő fertelme a világűrnek az emberiséggel együtt, hozzám értek már hipnózisban Nagy Anna halottjaival, keringenek körben a két utcai hozzám érteken, amikkel vágóhidat rendeztek nekünk.


Nagyon bátor tettre vall Keresztesi Nelli egykori űrpók becsülete már rasszizmusként törve a világ minden részébe, hogy kitette az egyik meghagyott arcomat már elviselhetetlenül a Kohut névvel Svájcba a villámhoz, mert még azt sem bírta elviselni,hogy villával ettem a rántottát. Ez a villás hálózata.

A Novák maffiája a Rákóczi térnek Miskolcról összeállítása után a két utcájának Piros Pirinek, fekete pumája kíséretében március 7-es születésnapi partikat rendezőivel az egész világnak megszólított engem földanyaként, hogy mire vágok fel. Ez már régen nem hozzáérése volt egykori Romániának az űrben.

Mikor átléptünk az új évébe a földanyának, januárban megállt az idő.

Mivel halott vagyok a halálnépei helyett állandó kivégzéseim, tömeggyalázásaim, egyszerre támadásaim hipnózisban Kacsa Zsóka ünnepi tortás halak a tortán összes halakjával a sátánnak, együtt ünnepelnek, hogy így gyalázták meg mohamed népét is, halál népével egykori támadásommal kezdve a földre érve az első római emberek mészárosainak könyvei közben minket megtámadó lyukas szívű Szabó István szürkéivel, Lázár egykori jeruzsálemi vérszívójával, a halál népekkel már nem hozzá érteket ismétel Miskolc városa,a csonkító, bénító vérívó központ.

Januárban megállt az idő, ha a szívem nem indul el, amiről folyamatosan gondoskodnak születésem óta, együtt támadva rám az űrpusztítónak az utcájával a Bertlalan egykori okkultista vérfürdősökkel, a Révész Sándor utcai nemi fertelmezőivel a Kiliánnak, már olyan régóta készül a hegyi népe Pirosnak a megalázásunkra, hogy létrehozta gesztenyeszín hajjal anyámként pataki központjukkal folytatva Benkő Lajos angyal kivégzésének hosszabbításában anyámat, saját kivégzőjét Benkő névvel, gesztenyehajjal, felfoghatatlan, egykori Románia tette, hogy engem nem szerethetett senki, lezárt határok mellett, megölve mindenkit, aki szeretett, vagy tisztelt.

Állandó rettegésben tart születésem óta Miskolc városa, azzal, Piros Pirivel az élen, hogy ne legyen senki aki segít nekem, vagy vigaszt nyújt folyamatosan történő kivégzéseik közben a Vatikáni börtönnel, hogy megállítsák a szívemet.
Március 7 nem a pumás fekete űrhajós cigányflottája és Piros Piri kakas taréjos Kohut és Benkő maffia létrehozása óta tervezve föld anya fogadásra ezzel a céllal, hogy ezt végrehajtsák, olyan fertelemmel befejezve, amit csak ő tud egyedül, hogy a többmillió évvel ezelőtti megtámadásomkor megtámadták közösen a világegyetem óráját.

Ezzel a szándékkal rendezte be 81 éve az űrmanós deformációját rajtam Sárospatak népe, hogy ezt a formát hajtsa rajtam végre Románia ismétlésben is.

Miután egykori rovó mánia leszállt az űrből megölve, felaprítva, Szabó István és Lázár állandó sátán népe lyukas szívével járva Illés együttesével, szentháromságként Omegával, Metos kislány gyalázókkal űrnépével a szürke szeműeknek, kékekkel, mint űrlényekkel, zöldekkel mint Benkőkkel, Ómasztánéval, mint állandó kurvájával, nyelvmozgatójával az ufóknak, amikkel megdobott engem is Ómasztáné IIes elméje azzal a szándékkal, hogy közösen végezzünk a pöcegödörje alján.

Szabó István világ könyvtárát cipeli magával költőivel, ál-művészeivel, amiket már loptak, felvették egykori művészek nevét, első görög isten megtámadásakor hozva létre az Időjelek népét Urbánokkal, zöld földanya szemmel rajzolták és hozták létre Szabó-Lázár nemi kivégzők tompalátó mohamed gyalázóját, azzal a céllal, hogy fertelmemmel fogadjanak engem tompalátón, hurcolva körbe saját népükkel, Turai Anna összes Anna népével, mint jelenleg is itt lévő halottakkal, mint kivégző magukat skizoprennek nevező másik világban járó halálvilággal és űrhajós flottákkal, minden csapással, lakásba jövéssel, kivégzőjükkel, lehetetlen állati létforma véggel fejezzem be a földanya végzetemet szelep tompalátása kezdetével készülve Romániával a születésemre.

Már az is felfoghatatlan, hogy a kiliáni Porácsné Dórája népes Tóth vatikáni rokonsággal, engem megszületettet 81 éve földanyaként szolgáltatva Sárospatakon szétlapítva, sátán népének, már örök életűen egykori dögökből tisztulva, mint vérivókkal, a sátán népe születteti meg a görög isten óta az ég seregét iszonyatos kivégző, csonkító, gyalázóival Miskolc teljes névtárának.

Kolcza Mari és a Révész utcai pároztató halálnépei, mint az anglikán egykori rózsakeresztes rend Szerb Antal könyvében kiadott haláljával Vörös Oroszlános Mezőkövesdjével Őrült Johannás Edó és összes halak szülött berendezése mellett várva engem saját kivégzésüket megrendezve engem utolsóként földanyagként Kolcza Mária állandó pároztató űrlény formájára vatikánnal és romániával eldeformálva első görög isten megtámadása óta készülve tompalátással Szabó Roland névvel üzenve a Roland angliai egyetlen nem embergyilkos rózsakeresztes rendi tagnak, üzenve Merionnak Angliába, hogy jöjjön segítsen a két utca ellen, gesztenyehajú Benkők létrehozása óta, zöld szememmel Szelep Mohakán gyalázó összes tengeri és világ mészárosával várva fogadásomra, hogy befejezzék az idő megállítását,ami sikerült is, kirepülnek a világűrbe valamennyien, miután megkapják a világ összes csapását, amit a földön végrehajtottak szabó és lázár világ könyvtárával együtt, az állandó berendezett saját elmeosztályukra vive az áldozatokat, maguk helyett, ahogyan mindig jártak.

Mindenki megölése, aki szeretett és tisztelt engem, mutatta a lezárt határú égi Jeruzsálem egykori Dante Isteni színjátékkal kezdőző örökéletű sátán népe és halálnép sárga rózsás Mária, mitn én előre tervezett összetaposásom után feldarabolásom ismétlésben a sok feszület után Katalin néven egyetlenként egyetlen halak szülöttként, egyetlen március 7-i születésnaposként, előre terveztek hogy megállítják az időt, amit valamennyi korán végrehajtottak az idő folyónak.
Az idő-folyó én vagyok, föld-anyaként, még itt vagyok, bár állandó zaklatásaim közben nyomorultként fényevésen tartva a családomat egykori Románia által. Múlt héten Turcsányi Gyuláné románai kék szemű vatikánként berendezett egykori úrlény szét akart taposni engem égi Jeruzsálemnek Máriának, atom formába téve engem halálom után.

Nem áll meg az idő, ami nem rájuk tartozik,míg én vissza nem kapom a szívemet, még a Német hidegkék szemű berendezése mellett a feltételezés szerint szívembe küldött csapása miatt az egykori Müller Péter halálnépének ónos fejszéjével.

Mivel én vagyok az idő, míg a szívem vissza nem jön, addig körben bolyonganak a föld körül, mint nincsen népek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 259 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 250
  • e Hét: 1039
  • e Hónap: 9454
  • e Év: 43850
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.