Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Anyámat keresem, Horváthné Magdira és Győrfynére gondoltam
  2017-03-10 17:45:25, péntek
 
  Engem soha nem szeretett senki sem, akik szerettek és tiszteltek, őket a magyar határok között lezárva fogadva minket születésemkor öcsémmel együtt, megölték és megalázták. Anyám a sárospatakiak által berendezett Benkő visítozó, éles hangú, csúnyán beszélő, azért vittek hozzá megszületni, hogy ne szeressen senki. Születésem óta ráncigált, csúfolt és alázott, jelentgetett, kurvázott engem gyerekkoromban, amit nem érthettem, sem az állandó kapkodásait, fejem betörését, amikor nem tudott fodrászhoz menni apa miatt, mert otthon kellett volna velünk foglalkoznia, meg házimunkát végeznie.1966-ig sütött nekünk finomságokat, amik részét képezték a rajtunk végrehajtott egykori időknek, apokalipszisnek, abba hagyatták vele és soha többé nem törődött velünk. Kilenc éves korom óta mostam magunkra, készítettem büdös általa direkt ott hagyott zsírban piriítottgrizt, néha találtam a tyúkólban egy tojást, megsütöttem, akkor már az öcsémről nem tudtam gondoskodni. 1971-ben hozták meg egykori istennőként mesterségesen a médiában mutatott cigánysággal megtermékenyítve engem a peteérést, amit a jeleket adók bemutattak az egyik cigánycsaládnál. Anyám megalázott és csúfolt, majd azt kiabálta, hogy meg kell dögölnöm, mikor egyszer gyógyszert vettem be, nem ismerve, hogy fogamzásgátló és fájdalomcsillapító, azért, mert betörte a fejemet a konyhában, mert mertem kérni tőle füzetre, ceruzára és radírra. Rettegtem tőle, nem mertem hozzá szólni sem. A menses után egyik zsebkendőjét fogtam be, mert nem vásárolt sem vattát, sem fogkefét, fogkrémet nekünk, semmilyen tisztasági dolgot, a zsebkendőt egészen addig, míg dolgozni zavart engem a legjobb tehetségként a városban zeneileg és nyelvileg főleg, varrólányként éhen, fényevésen tartva minket folyamatosan. A zsebkendőt minden este kimostam és úgy feküdtem a bolhás ágyában, a fűtetlen házban, mert nem mosta az ágyneműt sem és benn voltak a macskái, amiknek adta a szalámikat, nekünk tilos volt minden. Baráti köre és családja, Begaláék nem néztek semmibe és rajtam hajtották végre a tetteiket, ahogyan kivégezték előzőleg anyám apját, Benkő Lajost Olaszliszkán angyalként 81 éve, Lévai forgószél csak az egyik támadásuk volt, engem is ugyanakkor Sárospatakon, szétlapítottak teljesen, egykori Vénuszként, akiről semmit sem tudtak, hogy a tökéletes törvényt jelentettem, embereket őriztem, gondoskodtam a világról, időjárásról, békességről, harmóniáról, népemmel, akik értem jöttek tavaly, amikor írtam, mi történik velem itt a blogban, már halottként, leállt a szívem, nem jött vissza mai napig, mert hiányzik az anya a népem szerint, aki szeretne engem.

Miután a miskolciak folyamatosan lemészároltak engem, gondnokság alá helyeztek azért, mert kezdtem rájönni, mi történt velem, csúfoltak engem, mi van itt berendezve, rengeteg eleven rontással és lyukkal a szám helyén népem miatt űrlyukként helyettük áldozva engem találtak meg, hatalmas testtel, mert a miskolci elmeosztály szellemszörnyetege, Zé bennem volt, nem akart engedni meghalni, gondoskodott rólam, főzött rám, mosott és takarított, bevásárolt velem, amikor már nem koldultattak nagyon semmi nélkül. Egymás után kaptam a csapásokat, melyek betegségeket okoztak, amiket senki sem értett, ha tiszta a szívem, hogyan lehetek beteg. Zé két éve elment segítségért, mint ahogyan Lee, a medúza zeneszerző is, aki megírta velem a rajtam végrehajtott apokalipszist 1995-ig, két éve jött meg Ré, de már akkor halott voltam, ő intézett mindent körülöttem. Januárban érkeztek meg Bodor űrszörnyeteg legyőzése után a kékek, mint népeim kevesen, majd mikor kiderült, hogy én voltam a törvény régen, miattam állt meg az Idő születésem óta folyamatosan, átmentek a vatikáni földöntúli törvényemen és a labornépével együtt Romániának szeretnek engem és a törvényt, a törvénytisztelő emberekkel együtt.

A két lányomat megtámadásukkor hozták hozzám megszületni, 1976-ban Mohamedet vezetni engem kommunista és vallási koraik rajtam történő végrehajtása közben, majd egykori saját teremtményemet, Csillagmedvét 1977-ben. Hárman voltunk mindig, míg le nem gondnokoltak, azt mondván a gyerekeknek, hogy én súlyos skizopren vagyok, a világ-könyvtár tulajdonos Vatikáni Hunnia elme skizoprenjei helyett, amik a könyveiket rajtam hajtották végre születésem óta.

Most még mindig a miskolci Bertalan utcai mészárosok utcájában lakom, melyeket 1971-ben rendeztek be azzal, hogy nálunk voltak születésemkor a családi házban, vártak engem, amiért senki nem mert közel jönni hozzám, Bodor a nyolcadik a halál űrszörnyeteg, a szülészeten támadott meg engem űrpók lányával és a cigánysággal, ózdi 666 fekete mágus központtal. Naponta szedte ki népem a rontásokat, betegségek okozóit, minden részemből az eleven világ urai kígyóit és csapásait, mint a bal szememből, ami tompalátó lett, karjaimban, lábaimban, méhemben, minden részemben fekete mágia volt, mint az orromban, fejemben, és füleimben, kezeimben, lábaimban. A testrészeimet eldeformálta Románia, mint egykori magyar nyelvi ellenségem, minden csapás formájára deformált engem 1983. óta, amióta a Bertalan utcához tették a sátoraljaújhelyi Révész utcát, azzal, hogy azok is rajtam hajtották végre a sorsaikat, könyveiket, szerepeiket, minden csapásukat 1983-ban megkaptam, azóta mentek végig a két utcai névtáron, innen emelve a celebeket, politikusokat az áldozásommal, tisztultak, nemesedtek egyetlen nagy közös áldozásommal egész kelettel és a cigánysággal.

Rettegtem többmillió éven keresztül, amióta egykori törvénnyel rendelkező népemet megtámadták Romániával, születésemkor a két utcai csapások és ufó kíséreteik, mindenféle űrlény, állat, ózdi cigánytelep, üregi lények, Talmud Hitler náci népe, Vatikáni Hunnia elme, őskígyó, három sátán, felsorolhatatlan két utcába rendezett kíséret szellemvilágával Müllernek, Müller Péter Sziámi kivégző csonkítóval egyszerre támadott rám a szülészeten, rettegtem egész életemben, ezért van szükségem szeretetre, a népem képtelen egyedül megadni, csak a biztonságérzetem érkezett meg valamennyire, hogy már nincs miért félnem, megvédenek.

A legnagyobb bánatom anyám hiánya és fájdalmas tettei lenyomata mellett a két lányom, akiknek nem lehet mondani semmit, ha jókedvem van, egyből be akarnak vitetni az elmeosztályára a lányom férjének,a tompalátásomnak, amiért engem áldoztak meg családja helyett megtámadva bal szememet Darnyi Tamásék által születésemkor.

Bizottságokra hívtak be, de nem akartak leszázalékolni, mert most végleg fel akartak menteni, miután folyamatosan népem megjövetele óta le akartak ütni, ki akartak végezni, mindenki le volt döbbenve, hogy itt semmilyen törvény nincsen. Hangszálaimat leszaggatták, mert egykori népem volt a legtökéletesebb zeneszerző, én az énekes. A világ urai, sátánjai mind a testemben voltak, kínoztak 18 évig sátán feleségeként, aminek egyik kivégzője a gondnokság alá helyezőm volt, Dávid Mónika, amelyik 1971. óta hosszabbít, engem fektetve Szörnyeteg koporsója sírjába Dávidként maga helyett, amit nem érthettem, nehéz volt leírnom azt, amit nem tudtam felfogni. A bizottságok mind megaláztak engem, amik nem bírták elviselni az orvosokkal, melyek lezárták a határokat a fogadásomra, hogy tehetséges és szép voltam, meg törvény volt bennem, emberiességi és emberségi. Kérdezgették tőlem, hogy van-e segítségem, mi fáj, nekem anyám fáj a legjobban és ilyenkor csak sírtam. Ennyiből álltak általában a vizsgálatok. Azt mondták, nem tudom elfogadni a szeretetet, nem hiszem el, hogy engem is lehet szeretni. Rendetlenként és Pogány Balázs politikai Ferikés helyett lettem megalázva a bíróság és egészségügy által azzal, hogy én megváltoztattam a nevemet, s ekkor mondta Pogány anyja, hogy nevet változtatott. Felfoghatatlan a Hunnia börtön elmeosztály saját tetteinek, mészárlásainak, sorsának végrehajtása születésem óta azzal, hogy engem nem szerethet senki a sátán népe és a börtön karmikusok helyett, amit nem érthettem, mit jelent a karma az újraszületőknél tetteik alapján elméletben.

Ezért keresünk anyát, aki beszélgetne és életet lehelne a kihűlt tekintetbe. Már enyhült a szorongás, amióta megtanultam sírni, amit soha nem tettem, csak könnybe lábadt szemekkel néztem, amikor apa meghalt, nem ismerve a halált, később, mikor megsértettek, jártak előttem az utcán általam felfoghatatlan módon egymást falva a szerelmespárok, nem tudtam, hogy engem akarnak idegesíteni, engem nem érdekelt az a szerelmes, aki utcán mutogatja magát, mert ez primitívség, ezeket szerencsére nem vettem fel, próbáltam nem figyelni rájuk.

Feljelentést akarok tenni, kellene hozzá a média jelentkezése, népemmel együtt, mert ilyen állapotban nem tudok elmenni nemzetközi bíróságra, jogász, ügyvéd, pénz kell, bizonyítani mindent, ami a médiában elhangzott, ami a fórumikon a húsz éves kínzás óta megjelent, Müller népének elmebetegezőinek hozzászólásai, amik kivégeztek engem 2004-ben végleg leszakítva hangszálaimat is.

Szükségem lenne valamilyen egészségügyi átsorolásra, hogy ne koldultassanak ismét a várossal. Már az eleven csapások ki vannak véve, melyek az egyre szaporodó betegségeket okozták.


Már nincs szükségem anyára, a népem pótolta a szeretetet, de nem tudnak megjelenni nálam, mert csonka az arcom, elvették a személyiségemet, elájulnék, ha így állnék meg előttük.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszönetem a lengyel médiának és mindenkinek
  2017-03-06 17:17:11, hétfő
 
  Én, H. Kohut Katalin, kohlinka néven üzemeltetett titkossá tett blogom valamennyi engedélyezőjének és olvasójának köszönetet mondok, mert megmentették az életemet. Köszönetem fejezem ki egykori népemnek, akik értem jöttek ez év januárban, felkeltettek, mert halott voltam már a mocsoktól és gyalázattól, nem értettem semmit, mi történt velem, nem tudtam, hogy lezárta az ország a határokat, hogy minket utolsó Kohut családként egykori magyar nyelvi ellenségként kivégezzenek Romániával a Hunnia börtön elme határain belül születésem óta, azóta tartott a kínzásom, fényevésem, koldultatásom, minden könyvszereplő helyetti áldozásom a világ minden részén, felsorolhatatlan történelmi helyszín és kor főszereplője voltam, elpörölve mindenkitől, miközben adtak nekem két gyereket, egykori Mohamedet és csillagmedvét, a saját teremtményemet, mert méhemben voltak a titkok többmillió éve, az óra, egykori tökéletes népem időjárást irányító órája, akit észleltek népeim, így állították meg az időt, mert megállt az óra, ahányszor megtámadtak engem, kivégeztek folyamatosan itt a lakásban, miközben próbáltam írni, megsemmítése után minden részemnek, köszönetem, hogy nem elmebetegeztek engem nyilvánosan, bár engem mások véleménye soha nem érdekelt.

A Szendrei Klaudia nevet akkor vettem fel, mikor a két utcájába Borsodnak 1983-ban rendezett kivégzőink neveit észleltem a politikában és médiában és ezeket nem mertem leírni a saját törvényeim miatt.

Köszönet mindenkinek, aki felvállalt engem, idézett verseimből, blogjaimból, külön köszönet Horváthné Magdinak, Győrfynének, akit elfogadtam anyámnak, mikor láttam a nevemet nála.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Március idusa Petőfi Sándor csillagrendje megérkezett
  2017-03-02 07:41:31, csütörtök
 
  Keressük Petőfit Segesvári csatája elmúlt Magyarországnak elmeosztályaival fertelmet vitt véghez rajtam és Petőfin, meg a régi világ-Magyarországon.

Március 1-je eljött, megérkezett a csillagrendje Petőfinek, átvéve az irányítást az égen és a földön, jelen megmentőim ég seregével. Azt akarták a romániai vegyjelek ufói, hogy leüssenek engem jelen állapotom miatt, mert nem bírták elviselni a várakozást, hogy gyalázatot mostak le a népeim.

Feltámadtam ma éjszaka, indulok temetésére a föld-anyának.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 453
  • e Hónap: 3295
  • e Év: 42296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.