Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Trianoni bibliaolvastatás és Atlantisz miatt
  2024-01-30 19:31:47, kedd
 
  Fekszem már Karácsony óta, valamilyen furcsa, idétlen hangokkal a tüdőmben, hatalmas súllyal körben a melleimen, szívemen, tüdőmön. Nem tudom, miért gyilkol Borsod megye, még mindig megy végig a politikusaival végtelen hosszabbításban a betegségein az apokalipszis tagjainak, s még abban is hazudik, hogy ők, mint Borsod megye az elmentekkel együtt jelentik a világapokalipszist, összes csapásával, lírai karámjaival a művészeknek, mint apokalipszis lovasainak, sátánjukkal az élen. Ezek áldoztak maguk helyett, a világ összes szerepében, tetteik, betegségeik, torzulásaik, erkölcstelenségeik végrehajtásával. 1983 óta tart a felfoghatatlan hipnózisos gyalázata és csonkítása kommunikációsan az országnak, világnak a kommunikációs csapások, értelmiség legyőzők érzékenyítésével.

Nem látok kiutat, hazudik az egész ország, a világ pedig innen van berendezve a Hunnia szentháromságtól, övék a cacra corona, csak nem értem, milyen ispánságot hoztak létre, a feketemágikus kivégzőivel, mint ébredő játszótér vallásai, amik állandóan ismétlik a Jézus várást. Most én vagyok Istálló-Vénusz kezdetével születésem óta a megjósolt Jézusa a világnak, akivel sikerült elhordatni a világ bűneit a saját testében. Nem tudok kimenni az utcára, nem tudok cipekedni, a pénzem meg kevés, hogy drága élelmiszereket rendeljek házhoz. A lányom, akit megszülettettek magyarként, hogy vezessen engem a világkönyvtára idején a mostani családjának, nem bír többet dolgozni, felfoghatatlan, mennyit tűr az elmeosztálynak, amelyik kutyásokkal együtt kihasználja.

A kommunista kezdte a zsidókkal a berendezését a Szency szamár istállónak Sátoraljaújhelyen, gyerekszobaként, s már ébredtek a vallásai Romániának. Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunizmusa is liberális színben történt, amin meglepődtem. Úgy látszik, egyedül a kiránduló medve erkölcsös közülök, akinek az ózdiak üzennek minden angyal és kislány gyalázással többszáz éve, Soós névnél. Minden mocskuk helyett gyalázkodott a Vörös Oroszlán népe, mint Staller Ilonája helyett, minden Katalin, Lin, Lina így lett kiválasztva. Mai napig tart a liberálisoknál a Katalinok éltetése, mint Kovács Katalinnak, Katalin hercegnének, főleg őket futtatták. Valamennyi elméletet végrehajtotta a Vörös Oroszlán árja felszámoló kommunista népe. Még az sem vigasztal, hogy nem tudnak többet hazudni, egyébként is maguk mutatták be torülésük közben az amerikai honfoglalással együtt a világ történelmét, a szereplőkkel és azzal együtt, amit velem tettek. 10 évig, 1995 óta olvastatták a trianoni bibliájukat ismétlésképpen, a apanyol szőke, KOS nő miatt összetört bal fülembe tett óriás boakígyójával a Hunnia börtönnek. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a kígyót, ami lengedezett a levegőben. Hét évvel ezelőttig volt a fülemben, egyáltalán nem hallottam a füleimre, nem tudtam a párnán feküdni, borzalmas volt. Közben recsegett-ropogott az egész fejem az értelmiség legyőzők csapásaitól, töréseitől a Hunnia Győri kapui elmeosztályának, ahogyan összetört az utcanépei helyett, mert kurvák voltak és pusztítók a Rákóczy tér kíséretei. Horváth Charli is ezért lett díszpolgár, ugyanis mindegyik helyett támadtak, amelyik nem ember, hanem karmikus szerepjátékos. Tehát a spanyol pusztító okozta Atlantisz elsüllyedését, amiben érintett új-atlantiszi központjával Magyarország, amelyik Tavaszi szél dalával az egész világot bejárta Freddy Marcuri és minden indiai beszületésssel ismételve a világ titkait Babylon létrehozása céljából, világ-birodalomként. Ehhez volt szükség a szentháromság ispánságára, mint világ-monarchiáéra az összes szereplőjével a miskolci elmeosztálynak. Mint kiderült, nemcsak Atlantisz elsüllyedését bosszulták meg rajtunk, hanem a trianoni bibliai országfelszámolását a spanyol pusztítónak. A spiritizmusa része lehet Müller Péternek, Kígyó és kereszt jelével a romániai elmeosztályának, hogy a pusztítók tetteit hajtják végre azzal a mondatával is, hogy nem tudják, mi van a másik világban. Miért nem mesélte el? Nemcsak a szellemvilágról és Syriusáról a földönkívülijeinek kell beszámolót tartani. Ha már az egész világot beavatta Jézus várásba egyetlen nagy közös áldozásukkal, kivégző sorozatával a cigányságuknak az ózdiakkal együtt. Gina Lolobrigidával kezdték az atlantiszi aranyhalakat, azt hittem az a nevem kiskoromban.

Tegnap struma gondozóban voltam, kaptam beutalót mintavételre az egyik göbből, amiből 1997-es kivégzésemkor feketemágiájával Mülleréknek vettek mintát a megyei kórházban, egyből megtalálva a göböt, bár addig nem volt gondom a világ ura nyakamban lévő csapásával, Csernobil óta. Eddig nem toxikus golyva volt írva, most már toxikus. Nem tudom, hogy fogok elmenni, nem kapok levegőt. Nem tudom, hogy megyek el így a tüdőgondozóba is, meg inkontinencia rendelésre. Nem igaz, hogy nem tudnak róla valamilyen felvételt készíteni, mik vannak rajtam és bennem! Fel is ment a cukrom a hétvégi paprikáskrumplitól, de nem tudok már cipekedni, hétvégén meg főzni kell. Nincs más segítségem, egyedül a lányom. Őt meg ki kellene vinni Borsod megyéből, hogy ne szolgálja tovább őket, elmondani neki, mi van velem, hogy áldoznak istálló--Vénuszként a világ megváltási tervének végrehajtásával kivégző sorozatával Miskolc-Bertalan utcának, ahová Müller is tartozik, a pöcegödör népeikkel együtt, amelyeket kitermeltek véráldozással, hogy emberré váljanak diktátorokkal, művészekkel, nemesekkel együtt.

A láncdohányzás Mülleréké, ők vannak a tüdőmben tisztátalan lelkeivel a 24.hu népének. Őket vonultatják és nemesítik emberré születésem óta romániai történelemként együtt Liptai-féle démon szülöttekkel, állatokkal, mint denevérekkel, bagoly Katalin néven feketemágiájával Mülleréknek. Bagoly Katalin néven maradt fenn a hét hónapos fotómon, hogy én lettem az áldozatuk a feketemágusoknál, így is adták ki a látnokok 1991-ben.

Most, hogy elhordoztatták a világ bűneit Heródes népe és rock az óra körül kezdettel egykori teremtési történetnek, támadva minden miatt, ami rajtuk nem emberi, már csak nekem kell meghalni, meg azoknak, akik tudják az igazságot.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törölték a facebook profil-keresésemet és követőimet
  2024-01-20 23:41:29, szombat
 
  Mikor a miskolci főszerkesztője a bulvárlapnak, ahol egyedül engedik az országban, hogy írjak, ami eszembe jut a témákról (már így írok 2007-es felkelésem óta kivégzésem után, s közben tanultam írni, de mindig készültem a hegybe, hogy megölöm magam, nem írom le, mit tettek és tesznek velem a gyilkosai a világnak), s elmondtak mindennek, csúfolva vénasszonynak is, felvállaltam a nevemet, megírtam, hogy rajta vagyok a facebookon, mikor az egyik általuk éppen kiközösített személyt csúfoltak azzal, hogy a facebookon van saját zártkörű csoportjuk, majd ők együtt elintézik az illetőt. Hát csak volt a keresőben, a facebook a profilomat már nem engedi megjelenni a böngészőben a lengyel angyal áldozás illusztrációjával, Feketevonat cigányságával. A facebook, vagy a google letiltotta a facebook profilom megtalálását és a letörölték a követőimnek a számát is. Nem elég, hogy Müller Péter Sziámi, mint egyik kivégzőm csendre intette az egész spiritiszta globális világtestvériséget. Micsoda hatalom és erő van az elmeosztályokban, amik felszámolták az emberiséget és feltámadni akarnak, kiválasztva magukat örök életre!. El leszek teljesen hallgattatva, senki se tudja meg, mit tett az Iker torony népe nagypán népével.

Nem elég, hogy mindent titkosítanak születésem óta, vagy mióta nem vállalták a szerepeiket, meg Babylon létrehozására készültek kakasfrizurás kezdetével a születésemnek, szlovák ötszáz forintos gitárjukkal. Miközben a Kelet Jézusként áldozott, a Talmud Bárányként, meg valamennyi főszereplője a vallásoknak én voltam, akár a hidegháborús kommunista.

Meg szoktam osztani az emlékeimet, meg van két régi autó képeit feltevő személy, egyik orosz, másik amerikai névvel, két napig osztottam meg a régi szép autóikat. Az egyik mini autó alá, vagy fölé az volt írva, hogy űrkorszakból való. Ezért olyan figyelmeztetést kaptam, hogy vigyázz, mert a profilod veszélybe kerül és azt írták, hogy én azért osztom meg a képeket, mert lájkgyűjtő vagyok. Szinte senki sem lájkol engem hosszú évek óta, nem is foglalkozom írással sem. Másnap az egyik emlékem miatt egyszerűen letiltottak egy órára, indoklás nélkül. Hát alaposan megbüntettek most a követőeim letörlésével, állandóan fenyegetve, mint egy bűnözőt.

A fabula a szívből jövő jobb világról című írásomat az így írunk mi mesepályázaton nem engedék ismét érvényesülni, társkereső látható a mesém linkjének a helyén, melyet a tönkretett és lebontott üregű arcom és szétpüfölt testem fotójára kattintva lehet elérni.. Kinek a társkeresője?

A lengyel történelem ismétlése Bródy János sorozata alapján Cilikés Familia KFT beállításának kezdetével, kétszeres vasfüggönnyel, Iker torony népével Csonka torony Németországgal.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rock az óra körül Főnix utcanép pokol angyalaival
  2024-01-20 04:53:28, szombat
 
 

Tegnap reggel a nagy havazás alatt elmentem a dohányboltba, meg a lottózóba egy ötöslottóért. Nem mertem a Pennybe elindulni, bár akciós volt a kaukázusi kefír.
Nem is kapott már a lányom este. Nem is tudom, mi lett volna velem kivégzéseim alaltt, ha a nagyobbik lányom nem segít nekem. Soha senki más nem segített, ő tartott el 1995 óta, mióta egyházakat nyitottak a kakas egyházzal kezdődően a miskolci elmeosztály játékosai, halálnépek emelése közben Nagy Anna főszerepében. Ki is tüntették, mint az összes véráldozóját a világapokalipszisnek.
Csak arra lennék kíváncsi, vajon Horthyék tudták-e, hogy az elmeosztályok nem vállalták a szerepeiket, mikor új diktátori kereszténységet alapítottak a németekkel. Már akkor anyámmal hosszabbítottak 88 éve.

A Jehova által megteremtett pokol angyalai spiritiszta tisztulást hajtanak végre a Főnix utcanépével, Csoki kezdetével az utcanép emelésének. Ők játsszák a globális világtestvériséget romániai zsidósággal, mint ördögfiakkal. Ez Belzebub népe, amik égő lángból vannak, rock az óra körül volt a kezdetük.

A kormány lírai karámtagjai, mint sátán utcanépe és hippik, punkok, beatesek kíséretei a pokol angyalai, amelyek Fenyő névvel kezdtek rock az óra körül áldozást Babylon létrehozásához a nagypán utcájával Pszichografológiai egykori történelem jelecskéi alapján Vénusz áldozással. A Vénusz áldozók vannak három gyerekkel megjelölve. Tisztulnak globális világtestvériségeként a zsidóknak, amelyek Luciferrel akartak feltámadni.

Tovább tisztulnak Vénusz áldozással az emberiség ellenes csapások, mint Fábry, amelyik kísérete 1992-ben támadott meg Kiliánban, elektromos legyekkel, fertelmet hajtva végre a sátánjukkal. Születésem óta tisztul az irigységtől, nemesítik emberré. Már a mérgezésemmel leszokott a cigiről is, mint a többiek, sőt kapott egy kislányt is, mert azt kapnak a durvák és nemi csapások ajándékba az elmeosztálytól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Én nem vagyok magamnál
  2024-01-18 03:37:38, csütörtök
 
  Hat óra előtt vacsoráztam, a lányom vásárolt a múlt héten akciósan hurkát. Többször kimentem a fürdőszobába rendbe szedni magam, de este tizenegyig elhúztam az időt, addig csak elvoltam, videókat hallgattam arról, hogy a magukat értelmiségnek mondók, ami nemi nyelveken beszélnek és tisztulnak emberré Kelet-Magyarországért küzdenek. Hát már innen a miskolci elmeosztály Müllerékkel kimentett mindenkit, mert ez a világapokalipszis központja, tetteiket és betegségeiket, végüket folyamatosan végrehajtva. Nem kellett volna engedni, hogy Borsod szétmenjen a világba, így teljesen reménytelen, hogy valaha is igazságosan le lehessen zárni, amit tettek. Kellene egy névlista a miskolciakról, odaírni nevük mellé a formájukat és a kíséretüket.
Tizenegykor bementem ismét fogat mosni, álltam a mosdó előtt és nem volt erőm felemelni a fogkefét. Még egy videót meghallgattam, ismét elaludtam. Most ébredtem fel. Borzalmas, hogy valaki befolyásolja, mit tegyek. Sok lesz így a villanyszámla is, mert állandóan ég éjszaka a kislámpa, megy a számítógép.

Pedig hét éve sokan azt hitték, hogy megggyógyultam, bár ennek én jelét nem láttam, mert ugyanúgy hipnózisban voltam. Micsoda felmentő sereg!
Homályosan emlékszem dolgokra, hiszen feküdtem egy hónapig szinte eszméletlenül, míg állítólag akik jöttek kagylókürt hanggal, tam-tam dobokkal, repülővel orosz nyelven beszélve, meg az újhelyi földönkívüliek feketemágiát győztek le. Nem engedték,hogy anyámnak felvegyem a telefont, mert állítólag a családja születtette meg a kisebbik lányomat, csillagmedvét, akivel végtelen medvebocs korokat ismételtek és hajtottak végre. Ezek Bochkorék. Jelenleg a lányom már leszokott a húsról is, amire szintén homályosan emlékszem, hogy nem engedtek a családvédelmi klubjába ebédelni azzal, hogy ők vért esznek, majd Mészárossal felvásároltatták az étkezdéket. Az az igazság, hogy már Nusi néni, aki majdnem kilencven éves volt fenekét látva az enyémet teljesen eldeformálták a vége felé, lement az izom és a hús róla, meg a combjaimról, nem elég, hogy Dévényi kiálló combját is ismételték a Vénusz dombja deformációjával Bárány főszereplőjüknek.Majdnem tíz éve, s nem történt semmi, csak egyre nehezebben járok. 2005-ben végleg kivégeztek, utána is folytatták az apokalipszis tagjainak betegségeiket a legsúlyosabb elmebetegekével együtt liberális sorozat részeként, nemi csapásaikkal, a világ gyalázói vonultatásával. Mint ahogyan mindenki miatt, aki nem ember.
Három napig próbáltak átvinni az űrhajóra a matrixba, de bennem volt a Hunnia elmeosztály, amelyik a világ összes szerepét végrehajtotta. Illésék voltak itt, mondták neki,hogy megölted a feleségedet. Megáldották a méhemet, átadtak egymás között valamilyen földöntúli hatalmat.B@zd meg szavak használója, durva valaki volt itt még, a többire nem emlékszem, csak arra, hogy megtámadtak hamar az újhelyi neveket ismételve.

Születésem óta hajtják végre a Hunnia elmeosztály torzulásait, főszerepeit,üzenve több könyv megjelentetésével a miskolciakkal az Istennek, hogy miket teremtett meg, folyamatosan történő kivégző sorozatukkal. Majd üzentek az összes Istennek, hogy világfeszületre tegyenek engem, így akartak ismét összeállni világ-Magyarországgá a feketemágusai az országnak, mint sátán csapásai, ahogyan meg is nyitották a vármegyéket és ispánságot. Hiába írtam a Natonak, még csak nem is válaszoltak, hogy Magyarország a világ összes szerepét négyszer hajtotta végre, nézzék meg a médiájukat, mindent bemutattak, amit tettek, mert 1997 óta ünneplik a győzelmüket az utolsó ember lemészárlása felett Győzikéjével az élen a szentháromságnak.

Írtam Orbánnak, hogy a Rákóczi terével mit műveltek, meg a szerepeiket végrehajtották, tönkre téve a gyerekeimet, kérve segítséget, hogy zárja le, nem tudtam, hogy mire készül, hogy az utcájával a nagypán népének világ-Magyarország nyitására készül,, hogy őket Lévai olaszliszkai forgószél ismétléséhez választották ki. Ez volt a válasza, a vármegyék nyitása főtanácsnoka ezer éves aszkéta ünnepi cirkusz szerepében a sátánnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bátyám Novákkal: Mire vágsz fel?
  2024-01-17 01:37:00, szerda
 
  Nem merek elindulni itthonról, hogy megtörténik a baj, nem tudok feljönni az emeletre visszafelé.

Szombaton elvitték a régi képcsöves televíziót, nagyon örültem neki, le is töröltem midenütt a hírdetéseket. Még egy régi tévé van a kisszobában, távkapcsoló nélkül,amit el kellene vinni a gyűjtőbe.

Kértem urulógiára időpontot, március 4-re adtak, de nem szimpatikus az orvos neve.Megkérdezték, kit választok, nem ismertem őket, hát magától ajánlott "rendeset" az asszisztensnő.. Itthon semmi bajom nincsen, csak ha járok és lépcsőzök. a hatalmas fulladástól. Ahogyan lépek az utcán, úgy szivárog a vizelet a hűgyhólyagba, s mire a kapuhoz érek, már majdnem tele van, mert közben hörögve, fújtatva veszem a levegőt. Ide, a legfelsőre feljönni már majdnem ájultan sikerül, hiába állok meg minden lépcsőfordulónál, nem kapok levegőt és alig bírom végig visszatartani.

Veszítettem ezer forintot, mert a lányom a privátban vett tésztákat, s holnaptól a Pennyben majdnem féláron lesznek leakciózva a tojásnélküliek. Nem tudok elmenni, soha többé nem tudok már cipekedni.

Nagy sikere volt a 300 db-os bordó bőr kötésű fotóalbumnak, a nagyobbik lányom nem tudom, fog-e örülni a száz darabos klasszikusnak, mivel neki rengeteg fényképe van. De ezeket az albumokat születésük pillanatától rendeztem be a jobb képekkel. Kb. 15 ezer forintba kerül a fotók előhívása.

A Pennyből rendeltem egyszer már élelmiszert, de ami akciós, azt is teljes áron adják és nagyon hiányos a készletük, nem lehet nagybeávásárlást rendelni. Példul nincsen tej és kenyérválaszték sem, graham és Abonett kenyereket árulnak, én meg toast teljes kiőrlésűt szoktam venni
Beregisztráltam a Tescoba, megnéztem a termékeket, hár minden duplájába kerül, mint általában a boltokban, főleg a fagyasztott dolgok. Minden a gazdagoknak kedvez, nekik cipekedniük sem kell.

Bátyám és a felesége tolakodnak, nem nézve engem semmibe. Itt ültem a szobában, mikor egymás után hívták a kisebbik lányomat, találkozást szervezve számára. Hiába mondtam a lányomnak, ha tudnád, miket tettek, nem állnál velük szóba, sem anyámmal. Nagyon rosszul esett, hogy senki nem néz semmibe és visszaélnek azzal, hogy a gyerekeim nem tudnak semmit. Mai napig ünnepelték a Rákóczi téri kornányukkal az ózdi gázszerelővel történt nemi gyalázásukat Mary Zsuzsa és Csepregi Éva főszerepében, a rózsakeresztes rend és Főnix, Talmud és a világ ura győzelmével, amire a bátyám azt hireszteli a feleségével, hogy én másztam rá mindenkire. Hiába, még a baszógép Ferikéjük sorsát is végrehajtották a börtönből, ahogyan a médiájukban bemutatták az összes Ferencével együtt. A világ legkomolyabb emberét zúzták össze a kommunistákkal, Novák mondatával,akit bátyám hozott fel erőszakkal rám a bérházba, azzal, hogy mire vágok fel.

Bátyám családfáját építi a szlovák Kohutoknak, Tóthoknak, beleépítve mindenkit, akivel kihalatták a német családomat, mint a Keresztesiket, Horvátokat, Magyarokat, Benkőket, Ardókat, sátán Szabó családját, meg akiket nem ismerek. Régóta tart a család kihalatása genetikailag és emberileg, nyomorban tartva őket munka nélkül, cigánysággal támadva, készülve világ-Magyarország létrehozására kakas Tóthokkal, Babylon létrehozása végett Müllerékkel és kivégző sorozatukkal.

Bagi és Nacsa gumibábok főszerepét 1991-óta hajtotta végre a miskolci elmeosztály az én áldozásommal, azzal,hogy én már mindent ki fogok bírni. Ez a Vatikánjuk a Duna tévével.

Nincs senki a gyilkosok ellen, folytatják a betegségeik végrehajtását.Születésem óta tart a világ összes szerepe mellett megállás nélkül támadásuk a deformációik, betegségeik miatt, minden miatt, ami rajtuk nem emberi. Pedig Sági Ilona 1991-es kivégzésemkor a megyei kórházukban közölte, hogy belőlem már soha többé nem lesz ember. Magyarország feketemágus dögjeit és csapásait, értelmiség legyőző és szembe bújó csapásaival nem lehet kivenni.

1995-ben fotója alapján a kisebbik lányomnak Júlia, a város jósnője, majd a jungista aranysas pszichiáter közölte,hogy a lányomnak primitív perecesi udvarlója van, aztán az egész dögnép támadásba lendült a gyerekek és a családom ellen, gyalázó és kivégző sorozatokkal. Tönkre tették az egész családot, megöltek mindenkit, aki szeretett és tisztelt, meg hallotta a hangomat, vagy szépnek látott. Müllerék végezték a Győri kapui Balázsné Hunnia börtönelméjével a nagyrészét a mocskoknak, ünnepelve a legyőzésünket 1997 óta. Nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, sem az öcsémet.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jézus avatárja
  2024-01-12 04:08:20, péntek
 
  Hiába tettem fel a hírdetést a tévéről minden fórumra, csak igéretek voltak, senki sem akart komolyan eljönni, sőt akadtak páran, akik azt várták, én szállítsam el nekik a televíziót. Hiába kértem a közös képviselőt, hogy valamennyi juttatás ellenében segítsen eljuttatni a gyújtőbe, megigérte, de már többször csalódtam benne.Hiába mondom, hogy beteg vagyok, itt senki sem segít, sőt az utca áldozik immár 88 éve.

Kedden ismét megtörtént a baj. Mentem átvenni a csomagautomatába a fényképalbumokat, de nagyon rossz volt annyi idő után kimenni az utcára. Nem tudok járni, fújtatok, kínoz állandóan a dögje a Rákóczi térnek a tüdőbetegek helyett. Nem tudok már közlekedni, sípol és zihál a tüdőm, hatalmas fájdalmakkal jár. Közben a szorítástól és kínzástól gyűlik a húgyhólyagban a folyadék, s mire minden lépcsőfordulónál megállva feljövök a legfelső emeletre,már nem bírom ki, egyszerre kizúdul a vizelet, mint ahogyan ismét megtörtént.

Már nem is mondom,hogy segítségre van szükségem, mivel globális világtestvériséget hoz létre a hatalmas erővel bíró spiritiszta csillagrendek sokasága az egész világgal, egykori elméletek alapján, keresztény köntösben, a világ összes szerepének végrehajtával, Jézus áldozással, annak ellenére, hogy vízöntő kor van 1950. óta.

Kisebbik unokámnak ott kellett hagynia az egyetemet Győrben, mert nem tud enni, amióta húsról szokott le, nem akar élni egyáltalán, depressziós lett. A győri szobakiadó tulajdonos bekamerázta a lakás konyháját, onnan nézte a gyerekeket. Közölte az unokámmal,hogy azért nem eszik, mert ő Jézus avatárja. Mikor hagyják már abba az Ízisz-Jézus áldozását a Keletnek?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Spiritiszta Rákóczi tér támadása dögvésszel
  2024-01-12 03:44:17, péntek
 
  A borsodi Rákóczi tér, amelyik először vasfüggönyt emelt a családom számára Őrház patikája berendezésével a Habsburgoknak, kommunista felfoghatatlan gyalázatot hajtottak végre csapásaikkal, különféle betegségekkel, jelenleg fel akar támadni örök életre keresztényként. Tisztátalan lelkek, melyek felett az áll, amelyik a tüdőmet gyilkolja, bevizeltet és minden betegségét végrehajtotta a cigányaival az utcának. Mellrák is a sajátjuk,minden bűzlő csapásával a pöcegödörnek.
Tavaly a kisebbik lányom lengyel barátját támadták meg egy buszon elájulással, úgy vitték be a kórházba vérmintát venni tőle, ugyanis a népük véráldozóként vérből tisztul, amiket szintén vizsgálnak, mennyire nemesednek emberré. Ők lopnak a lakásokból. Majd egy éve megtámadták a lányom barátják dögszagtól bűzlő orrpolippal, mivel mennek végig a betegségein a világapokalipszis tagjainak, mint az asztmásokon, tüdőbetegeken. Ők szoknak le a húsról, övék az anarexia betegség, ők támadják az embereket saját lakásaikban végtelenségig kínozva őket. Másik világjuk van, ahol csodálatos életet élnek haláluk után lélek formájában. Nincs segítség ellenük, minket hét éve támadtak meg kutyás hosszabbítókkal. Ugyanúgy támadnak, mint a spiritiszta népük vezetői, Sziámi és a cigány sátánistái dögökkel, amelyek kiszedik a fogakat és mindent lebontó baktériumokkal lebontják a szöveteket.

1986-ban a Varga vasfüggönyösök egyike helyett ninóztak a véremben a csapások, de mikor megbetegedtek, folyamatosan támadtak miattuk,így kötötték ki a csípőcsontomat is 1998-ban feketemágiával, mert többen rokkantkocsiba kerültek.

2005-ben bejelentette Oláh Ibolya a Mónika Show népéből, hogy letört a foga, erre bűz kíséretében kifordult az egyik fogam, miközben gyalázták a nemi szervemet, mert Oláh Ibolya hüvelyben élvez.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hat januári népszokás
  2024-01-09 08:00:26, kedd
 
 
1. Január 6. - Vízkereszt
Ezzel a nappal el kell engednünk a karácsonyi ünnepkört, de nem kell sokáig búslakodni, mert nem maradunk mulatság nélkül, hiszen indul a farsangi időszak.
A nyugati keresztény egyház ekkor ünnepli a napkeleti bölcseket. A vízkereszt név pedig abból fakad, hogy Jézus megkereszteléséről is ekkor emlékeznek meg. Régen ilyenkor haza is vitték a szenteltvizet, az állatoknak is adtak belőle és a házat is megszentelték vele, hogy védve legyen a rossz szellemektől.
2. Január 17. - Antal nap
Szent Antalról emlékezik meg ez a jeles nap, aki a háziállatok védőszentjeként ismert.
Az a hiedelem kapcsolódik hozzá, miszerint, ha orbánc kínoz egy embert, amit Szent Antal tüzének is neveztek, akkor három Antal nevű embernek kell körbeállni a beteget és ráfújni a közösen szívott pipa füstjét, ez kioltja a tüzet. Fontos volt, hogy a pipát a tűzkő hétszeri csiholásával gyújtsák be. Na most, hogy valóban használt-e, ki tudja, de szakrálisan biztosan jelentős volt.
Azért mi inkább fordítsuk ezt a napot különös tekintettel a háziállatainkra. Tegyünk egy nagy sétát a kutyával és halmozzuk el ínyencségekkel a macskát.
3. Január 18. - Piroska nap
Ajjaj, ,,ha Piroska napján fagy, 40 napig el nem hagy". Szóval nagyon reménykedni kell, hogy ez a jó Piroska nem hoz ránk fagyot, mert aztán nem szabadulunk a zimankótól egyhamar. De ha még szingli lányok vagyunk, akkor hideg ide vagy oda, könnyű dolgunk lesz, még ebben az évben férjhez megyünk. Ugyanis azt tartja a népi hiedelem, hogy ha a lány ezen a napon piros kendőt tesz a nyakába, még abban az évben elkel. Hajrá lányok!
4. Január 21. - Ágnes nap
Ez is egy olyan nap, ami a lányoknak, asszonyoknak kedvez. Először a várandós nőkön van a sor, akik a hiedelem szerint, ha ezen a napon sós vízben fürdenek, a gyermekük egészséges lesz
.Ha viszont még eladósorban van a lány, akkor érdemes böjtölni, és megálmodhatják a jövendőbelijüket.
5. Január 22. - Vince nap
Mi máshoz is kapcsolódhatna Vince napja, mint a borászokhoz. A szőlősgazdák a generációk során azt figyelték meg, hogy ennek a napnak az időjárása megmutatja, milyen lesz abban az évben a szőlőtermés. Így aztán január 22-én reggel igencsak aggódva reménykedtek, hogy kisüt majd a nap, és bőséges borhozamra számíthatnak majd . Hagyomány ilyenkor még az úgynevezett vincevessző vágás, amit a lakásban rügyeztettek, és ezzel jósolták meg az azévi szőlőhozamot.
Ha nincsen a közelünkben egy szőlőbirtok, akkor elég, ha csak ezen az estén leülünk a szeretteinkkel egy pohár finom bor mellé beszélgetni, ezzel ünnepivé téve ezt a napot.
6. Január 25. - Pál nap
Ki ne hallott volna a híres Pálfordulásról. No, ekkor emlékezünk meg erről a tettről.
Természetesen ekkor is vannak időjárásjósló hiedelmek. Miszerint, ha az ember meglátja ezen a napon az árnyékát, akkor még sokáig tart a rémes hideg. Ha azonban a medve kicammog a barlangjából, megdörzsöli a szemét, és nekikezd teendőinek, jó időre számíthatunk.
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Az ébredő játszótér egyházai
  2024-01-05 04:46:13, péntek
 
  Elmentem szerdán egy tíz perces kiskörre az üzleti soron. De így nem lehet vásárolni, hogy közben az ember a zihálásával és vizelésével van elfoglalva, mikor történik meg a baj. Kikértem rántani való sertés parizert, máskor ezer forint körül fizetek. Hát majdnem ezernyolcszáz forint volt, az eladó Picket adott. Nagy veszteség nekem, amikor megy a pénz és minden fillér számít. Lottózóba mentem és hagytam magam rábeszélni skandináv lottóra meggyőződésem ellenére,mert én nem tartozom a szerencsések közé. Gondolatban ilyenkor az ember lerendezi a családja gondjait. Rajtam senki sem tud segíteni, legfeljebb elköltözni Dunántúlra, ahogyan gyerekkoromban mondták,hogyott hozzánk hasonló emberek élnek. Már a borsodi apokalipszis tagjai azóta szétmentek a világba és átköltöztek az ország többi részébe, amik élet és közveszélyesek. Alig vártam, hogy beessek az ajtón, alig bírok feljönni a hatalmas súlytól, ami a testemen van. Beestem az ajtón,hiszen nyomja a húgyhólyagot is.

Mindig készülnek valamire, azzal együtt, hogy elsumákolják azt, amit velünk tettek. Beázások kísérik az értelmiség legyőzőket születésem óta. Erre a piros Holdhoz érve 1995-ben megmaradtak valamennyien Szarkaheggyel együtt és átcserélték a tetőiket,Amerikában is, ahol beázott Göncz Árpád new yorki valdens szektája is, Noé bárka és különféle egyházi irányzatával együtt a világapokalipszis végrehajtóinak, akiknek újjáépítették házaikat. Akár a rendetlenekét Mary Zsuzsa kezdetével. 1983-ban a sátoraljaújhelyi Révész utcai lakást összefecskendezett tapétával és összekent káddal kaptam meg, hiába reklamáltam. Nem tudtam,hogy valamennyi rendetlen helyett én leszek összezúzva mindenemmel együtt. itt már csak én áztam be egyedül.

Kértem, hogy segítsenek elhelyezni valamennyi fizetségért a képcsöves LG televíziót.

Rendeltem két fotóalbumot, remélem, ez meg fog jönni. Mindkét lányom kap egyet ajándékba gyerekkori és későbbi jobb fotókkal. Remélem,ezek megjönnek időben. Úgy mentek el innen 26 éve alapvető dolgok nélkül, tízezer forintom volt, Nagy Anna romániai főszereplő sorsának végrehajtásakor, a lányommal tartattak el. Rá kellett volna szállítani az ég seregét, amikor piros Holdhoz értek a bibliájukban. Egy fillér nélkül hagyták el ezt a mini lyukat a tatárdombi ház szétberhelése árából, kezdődött a felfoghatatlan kínzás sorozata a miskolci elmeosztálynak.

Valamennyi főszerepét a Hunnia börtönnek végrehajtották, már születésemkor megtámadva a hellenista szereplőjük miatt, akivel a lányomat összeházasították, a bal szememet.Nem tudtam, hogy a zenei számok rólam szólnak, arról, mikor mit hajtottak végre.
G. Maczó Ágnes magyar jelmezes kislány főszerepét Bródy sorozat szerint kb. 1962-ben kezdték még, hintás kislányként, Mákosrétesként megénekelve. Ekkor öltöztettek be engem magyar - illetve romániai - népviseletbe, öcsémmel együtt áldoztak, így voltunk lefotózva is. Öcsém volt a Feketebáránya Deák Bill Gyuláéknak, amelyik helyett folyamatosan támadtak, hogy egy lábbal volt megtervezve.

Az ébredő vallási játszótér kezdetén kapufa, sün, madár látható a rajzon, a sünöket folyamatosan megszüllettették emberi formában, támadva miattuk, amik házasodtak. A világ összes Jézusi elméletét az egyházaknak végrehajtották történelem ismétlésben, amiből ezek a pöcegödör népek felálltak, tetteik, betegségeik végrehajtásával erkölcstelenségeikkel együtt. Mindig elölről kezdik a Jézus várást,csakhogy most,hogy véget ért a vándorlásuk, már felszámolták az emberiséget, amit ünnepelnek 1997 óta a lemészárlásunkkal már készültek történelmek írásával, beírva a világ mészárosait Jézus nemzetségfájába,mint Heródes népével globális világtestvériség létrehozása végett. Csakhogy ezek ördögfiak, külső helyek egykori lakosai, akár India. A halálnépek és karmikus népek sorsát hajtották végre tisztátalan lelkeivel együtt a spiritisztáknak, démonokkal együtt.

Felfoghatatlan, hogy például berendezték Újhelyben a Hangya boltot zsidó történelem ismétléséhez és adtak az árja unokanővéremnek egy hangyafejű utódot. Kihalatva. Ezt ismételték 1991-es feszületemmel a miskolci II-es Idegosztályon, így is jelentem meg Tovább versemmel az Észak-Magyarországban. Hangyakorban tettek feszületre. De én vagyok, akinek orcája rút volt és nem gondoltunk bele,hogy ostoroztatik,verettetik és kínoztatik az Istentől. És mindezt Müllerék hajtották végre spiritizmusssal, tisztítva a pusztítókat is, ismételve a libás történelem kezdetével az emberek lemészárlásának tetteit, szerepeikkel és betegségeikkel együtt, amit elneveztek érzékenyítésnek, akár az esőembereiket.



Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szánalmas senki vagy - írják az értelmiségei Miskolcnak
  2024-01-01 22:27:42, hétfő
 
  Világkönyvtár szereplői, mint sátán népei, amelyek világ-Magyarországot kívántak létrehozni kakas nevével a szlovákoknak, Babylonjával a Rákóczi terének Romániának a romániai cigány sátánista elmeosztályával az élen. Dicsekszenek 88 éve tartó értelmiség legyőzése közben a gyermekvárosnak, ózdi Fenevad beavatásában Müllerékkel az élen diplomával és különféle magas rangú titulussal, úgy, hogy Popper Péter polgár szereplő elmondása szerint még őt sem akarták engedni tanulni, az értelmiséget egyszerűen összezúzták. Ezek Müller betegségei, amelyeket érzékenyítenek az egész világon, mint különféle csapásait az emberiségnek tetteik ismétlésével.
Mikor leírom a véleményemet, hogy könnyű volt szereplőként tanulni, eredményeket elérni, a helyi újság azt írja nekem: Szánalmas senki vagy!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2023.12 2024. Január 2024.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 845
  • e Hét: 8318
  • e Hónap: 14559
  • e Év: 66825
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.