Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Nemzeti szocializmusra hajaz
  2007-09-10 21:40:25, hétfő
 
  A német-fasiszta nemzeti szocializmusra hajaz a miniszterelénök. Össze-vissza beszél rettenetes nagy hazugságokat!!! Hitler és Tartuffe keveréke Gyurcsány Ferenc mai parlamenti beszéde.

Színtiszta TARTUFFE!

"Gyurcsány Ferenc természetesen egyetlen percig sem veszi komolyan, amiket ájtatosan összehord, mert ha komolyan venné saját szavait, már régen otthagyta volna a miniszterelnöki széket."

BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több ezren tüntetnek a Kossuth
  2007-09-10 20:53:46, hétfő
 
  Több ezren tüntetnek a Kossuth téren a Parlament előtt az Élőlánc Magyarországért Közéleti Mozgalom szervezésében a vagyontörvény meghozása ellen.

A zárószavazás több órát is késik, tehát a tervezettnél hosszabb és most már bizonyos, hogy éjszakába nyúló lesz.
A hangulat békés de mindenképp kormányváltó.
A szavazás eredménye minden magyar számára fontos, mert az eredmény nem csupán pár évünkre, hanem gyermekeink jövőjére is kihat.

Folyamatosan érkeznek a helyszínre azok akik érzik hogy ebben az országban még az ész is birtokolhat hatalmat, nem csupán a vagyonosodni és mindent elárulni és kiárulni akaró nemzetellenes vezetők.



Drahos T. Gergő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Petőfi
  2007-09-10 20:27:37, hétfő
 
  Túrázásaink során, egyik szomszédos ország kis településében lévő templom falánál induláshoz készülődtünk, amikor megállt mellettünk egy fekete ruhás, fejkendős, hajlott hátú néni. Egészséget kívánt, majd megkérdezte honnan jöttünk.
Amikor válaszoltunk, ezt kérdezte:

És Magyarország tényleg olyan szép, amilyennek mondják?


Nem várta meg a választ, hanem hiba nélkül elmondta ezt:

Járjatok be minden földet,
Melyet isten megteremtett,
S nem akadtok bizonyára
A magyar nemzet párjára.
Vajon mit kell véle tenni:
Szánni kell-e vagy megvetni? -
Ha a föld isten kalapja,
Hazánk a bokréta rajta!
Oly szép ország, oly virító,
Szemet-lelket andalító,
És oly gazdag!... aranysárgán
Ringatózik rónaságán
A kalászok óceánja;
S hegyeiben mennyi bánya!
És ezekben annyi kincs van, ( itt hozzátette: "mert akkor még az övék volt")
Mennyit nem látsz álmaidban.
S ilyen áldások dacára (itt: "innen nem kellene tovább mondanom, mert olyan szomorú")
Ez a nemzet mégis árva,
Mégis rongyos, mégis éhes,
Közel áll az elveszéshez.
S szellemének országában
Hány rejtett gyöngy és gyémánt van!
S mindezek maradnak ott lenn.
Vagy ha épen a véletlen
Föl találja hozni őket,
Porban, sárban érnek véget,
Vagy az ínség zivatarja
Őket messze elsodorja,
Messze tőlünk a világba,
Idegen nép kincstárába,
És ha ott ragyogni látjuk,
Szánk-szemünket rájok tátjuk,
S ál dicsőséggel lakunk jól,
Hogy ez innen van honunkból.
Ez hát nemes büszkeségünk,
Melyről annyiszor mesélünk?
Azzal dicsekedni váltig,
Ami szégyenünkre válik!...
Csak a magyar büszkeséget,
Csak ezt ne emlegessétek!
Ezer éve, hogy e nemzet
Itt magának hazát szerzett,
És ha jőne most halála,
A jövendő mit találna,
Mi neki arról beszélne,
Hogy itt hajdan magyar éle?
S a világtörténet könyve?
Ott sem lennénk följegyezve!
És ha lennénk, jaj minékünk,
Ezt olvasnák csak felőlünk:
"Élt egy nép a Tisza táján,
Századokig, lomhán, gyáván." -
Oh hazám, mikor fogsz ismét
Tenni egy sugárt, egy kis fényt
Megrozsdásodott nevedre?
Mikor ébredsz önérzetre?

(Petőfi Sándor: A Magyar Nemzet)



Majd folytatta:
"Mondják, miért írt ez a Petőfi ilyeneket?"
Azután elmondta, hogy 88 éves az idén. És hogy fogadjunk el tőle valamit.
A szatyrában volt pár tojás és négy, azaz négy szelet kalács. Ebből kettőt nekünk adott, hogy osszuk el. Egészséget kívánt, és elcsoszogott.

Egy büdös kukkot nem tudtunk szólni!!!
Én pedig leültem a Székelyderzsi Erődtemplom falához, és olyat tettem, ami rohadtul nem illik bele egy 40 körüli erősen borostás túramotoros imidzsébe.
És arra gondoltam, hogy az itthoni, magukat bal és jobboldali politikusnak nevező gátlástalan gazemberek, akik fröcsögő nyállal próbálják fekete-fehérre mosni az agyunkat, akik megosztanak, nem összekötnek, akik személyes érdekharcukkal több kárt okoznak ennek az országnak mint eddig bárki, csak egyetlen egyszer jönnének el ide, és hallgatnák meg, ahogy egy 88 éves görbe hátú öregasszony ŐSZINTÉN Petőfit szaval a boltból hazafelé, és négy szelet kalácsból kettőt odaad vadidegen embereknek, talán elszégyellnék magukat, pont úgy, ahogy akkor ott én. Talán elgondolkoznának azon, hogy vajon ki és miért tette őket oda, ahol vannak, és hogy mi dolguk a világban.

Ezek után még kell bármit is mondani.??

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Név szerinti szavazást kérnek
  2007-09-10 20:06:13, hétfő
 
  Fidesz-KDNP: név szerinti szavazást kérnek a vagyontörvényről
Gyurcsány nevezze meg a "megfigyelő" hálózat tagjait!
2007. szeptember 10. 12:35 MNO

A Fidesz és a KDNP név szerinti szavazást kér ma a vagyontörvény ügyében - jelentették be az ellenzéki pártok frakcióvezetői. Navracsics Tibor és Semjén Zsolt közölte: továbbra is kivonulnak az ülésteremből az ellenzéki képviselők Gyurcsány Ferenc előre bejelentett felszólalásainál.

A Fidesz és a KDNP támogatja Szabó Máté ombudsmani jelölését - jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője a két párt hétfői frakciószövetségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Navracsics Tibor az MTI kérdésére azt mondta: a frakcióülésen arról is döntöttek, hogy a fideszes és a kereszténydemokrata képviselők továbbra is kivonulnak majd a miniszterelnök előre bejelentett felszólásainál. A Fidesz frakcióvezetője arról is beszélt, hogy név szerinti szavazást kérnek a vagyontörvény ügyében.

Semjén Zsolt a parlamenti ülések átütemezésével kapcsolatos szocialista javaslatról azt mondta: álvitának tartják a kérdést, de nem akarnak semmi jónak az elrontói lenni, ezért várják az MSZP konkrét javaslatát.

Navracsics bejelentette: felszólítják Gyurcsány Ferencet, hogy hozza nyilvánosságra azoknak az embereknek a nevét, akiket az MSZP a fideszes önkormányzatok megfigyelésével bíz meg.

A frakcióülésen Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere javaslatára úgy döntöttek, felkérik az MSZP elnökét, Gyurcsány Ferencet, nevezze meg annak a fideszes önkormányzatokat "megfigyelő" hálózatnak a tagjait, feladatkörét és díjazását, amelynek létrehozásáról a szocialisták tapolcai frakcióülésén döntöttek - fejtette ki a frakcióvezető. Hozzátette: emellett arra kérik a fideszes és kereszténydemokrata vezetésű önkormányzatokat és megyei közgyűléseket, amint tudott lesz, az adott megyékben kik a megfigyelők, hívják meg őket egy kávéra és adják meg nekik azokat az adatokat, amelyekre kíváncsiak.
(mti)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Új Rend polgára
  2007-09-10 20:01:26, hétfő
 
  Seszták Ágnes: A miniszterelnök harcot emleget. Ez bármilyen békés céllal történjék, senkiben nem ébreszt jó emléket: harc a békéért, harc a reakció, a kulákok, az ellenforradalmárok ellen. A "kényszerítés", "követelés", "végrehajtani", "vízió", "rendet teszünk", "fenntartjuk a rendet" nem igazán sugall békességet a polgároknak. Jól hallották, a polgároknak, mert Gyurcsány Ferenc leleménye határtalan.

Felfedezte és lenyúlta magának a lakosság és jobbos fasiszták helyett a polgárokat, akikkel meg kell teremteni a "polgári felelősség kultuszát" és "be kell tartani a közös normákat".
Eddig úgy tudtam, hogy a Fidesz rútul kisajátította a kokárda mellett a polgár megszólítást, holott ehhez nem volt joga - így a szocik. Most fordult a kocka, Gyurcsány polgározik, és azért ez egészen más. Egyet is értünk vele, tartsuk be a közös normákat, és teremtsük meg a polgári felelősség kultuszát. Ne vegyünk áron alul gyárat, ne simliskedjünk nem létező cégekkel, ne találjunk gyerekeket az utcán, ne hazudozzunk titokban, sem nyilvánosan, ne engedjük meg, hogy haverunk öccse, bátyja, sógora, ángya, a miniszterem menyasszonya, férje utazgasson, koccintgasson. Ne engedjük, hogy milliárdos sikkasztók noteszában szerepelgessünk, hogy olyan országgal üzletelgessünk, ahol még mindig működik a nyilvános kivégzés, nézzünk szembe legalább azzal, hogy az ifjú baloldal is kitermel néhány sikkasztót magából.
Gyurcsány Ferenc természetesen egyetlen percig sem veszi komolyan, amiket ájtatosan összehord, mert ha komolyan venné saját szavait, már régen otthagyta volna a miniszterelnöki széket.
(Magyar Nemzet, 2007. szeptember 10.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A köztársasági elnök beszéde
  2007-09-10 19:51:40, hétfő
 
  A köztársasági elnök beszéde elején hangsúlyozta: a parlament őszi ülésszakának nyitánya nem a politikai szezon kezdete, mert "az már korábban meglehetősen zaklatottan elkezdődött és a folytatás sem látszik nyugodtnak".

Sólyom László szerint az őszi szezonban lehet meghozni a hosszú távra ható döntéseket, mert a következő évadokra már rávetül a közelgő választások árnyéka.

Az államfő hangsúlyozta: nagyon rosszak a mutatók, a lakosság bizalma alapvetően megrendült a politikában, melyet indulatok osztanak meg.

Nem magyar sajátosság

Több európai ország is volt már hasonló állapotban - emlékeztetett Sólyom László, aki Írország, Finnország, és Spanyolország példájára.

"De ez azzal kezdődött, hogy a pártok néhány stratégiai kérdésben megegyeztek és azt követték kormányon és ellenzékben egyaránt" - mondta a köztársasági elnök.

"A példákat másolni nem lehet, de a lényeget tekintve más lehetőséget nem látok" - szögezte le Sólyom László, hozzátéve: "szeretném tudatosítani, hogy most is vannak közös alapok".

Káros az alkotmányos alapjogok megkérdőjelezése

Az államfő kijelentette, hogy demokratikus kultúra nem lehetséges alkotmányos alapjogok nélkül, ezért nagyon károsnak nevezte ezek megkérdőjelezését, mint ahogy azokat a kijelentéseket is, amelyek szerint a rendszerváltáskor született, alapjogokról szóló törvények felett eljárt az idő.

Sólyom László hangsúlyozta: mérhetetlenül romboló az alapok megkérdőjelezése. Mint mondta, ezért nem reagált tavaly azokra a kezdeményezésekre, amelyek az alkotmányozást tűzték célul.

Ezeket akkor is károsnak tartotta, amikor az Országgyűlés házbizottsága úgy döntött, hogy a kezdeményezők a házelnöknek előadhatják érveiket.

Szélsőjobboldali kijelentés volt a 23 millió románnal való fenyegetés

A kijelentéseket nem aszerint kell értékelni, hogy milyen jelvény alatt teszik azokat - mondta, hozzátéve: "a 23 millió románnal fenyegetés tipikus szélsőjobboldali kijelentés volt".

Sólyom László szerint az ország nemzetközi jó hírét szolgálta az SZDSZ parlamenti frakcióvezetőjének azon kijelentése, amely szerint Magyarországon nincs fasizmus és nincs fasiszta veszély sem.

Társadalmi probléma a radikalizmus

A köztársasági elnök szerint Magyarországon a radikális jobboldal van jelen, pártokkal, mozgalmakkal és szervezett akciókkal, a rendszerváltás óta. Hasonló a helyzet a mintának tekintett európai demokratikus államokban.

Ezt a jelenséget társadalmi problémaként kell kezelni, együtt a nemcsak a jobboldalon meglévő intoleranciával - hangsúlyozta Sólyom László, aki szerint viszont újdonság a fiatalok bekapcsolódása és sajátosság a cigányellenesség.

"A legrosszabb a helyzet akkor volt, amikor a MIÉP 1998-2002 között bekerült a parlamentbe" - mondta az államfő, emlékeztetve ugyanakkor, hogy a párt a legutóbbi választáson a Jobbikkal közösen a szavazatok alig 2 százalékát érte el.

A köztársasági elnök szerint megkerülhetetlen a kérdés: mit visel el a jogállam? Az alapvető politikai szabadságok fenntartása érdekében mit kell elviselni abból, ami a jogállam alapelveivel ellentétes?

Az alapjogok csorbítatlansága megéri a keserves tűrést

Sok országban masíroznak szélsőségesek, sőt, van ahol szörnyű bűncselekményeket követtek el, de mégsem kételkedik senki ezen országok demokratikus jellegében és fel sem merül, hogy ez a helyzet megváltozhatna - mondta Sólyom László.

Az államfő szerint mindez azért lehet így, mert ezekben az országokban az alkotmányos alapok szilárdak és nagy a támogatottságuk. A hatóságok pedig úgy döntenek, hogy az alapjogok csorbítatlansága megéri a keserves tűrést is - tette hozzá.

Káros a veszély eltúlzása

Sólyom László ugyanakkor leszögezte: ez nem azt jelenti, hogy mindezt politikai, erkölcsi téren el kellene viselni. "Politikai pártok indíttatására sosem szólaltam meg, cselekedtem és nem is fogok" - jelentette ki az államfő.

A köztársasági elnök leszögezte: a radikális jobboldaltól való félelem kapcsán a veszély eltúlzását és a félelem növelését károsnak tartja és elítéli. "Az államfő meghallja azok hangját, akik valóban félnek" - tette hozzá Sólyom László.

Nem az alapjogokat kell szűkíteni

Felhívta a figyelmet arra, hogy a holokauszt áldozatainak emlékezése az önazonosságuk része, és ha ezt megértené a magyar társadalom, akkor nem viccelődne vele. Ezért mindenkit arra kért, hogy jelképének ne az Árpád-sávos zászlót használja az, aki ellenzékiségét akarja képviselni. "Gondoljanak arra, hogy ezzel milyen érzéseket keltenek másokban".

Sólyom László elmondta azt is, hogy a kormány a többi mellett a véleménynyilvánítási, valamint a gyülekezési jog korlátozására készül. Hangsúlyozta: a radikális jobboldalt nem az alapjogok szűkítésével kell visszaszorítani, így ugyanis mindannyiunk joga csorbul.

Az államfő emlékeztetett arra, a rendszerváltás idején sokat kellett harcolni azért, hogy ne tiltsák meg a parlament előtti tüntetéseket. Kifogásolta, hogy bár a demonstrációkat nem engedélyezték, tanévnyitók és sportversenyek színhelye volt a Kossuth tér.

Elmondta azt is, hogy bár a köztársasági elnök székhelye, a Sándor palota és környezete a semlegesség szimbóluma és a diplomácia színhelye, és mindenkit arra kér, hogy ezt ne használják politikai akciójuk hátteréül, ennek ellenére vitatkozni fog a rendőrséggel, hogy még jelképesen se tegyenek kordont a palota köré. "Én nem fogok a téren megyei zsákban futó versenyt rendezni" - jelentette ki Sólyom László.

A köztársasági elnök felhívta a figyelmet arra is, hogy nem szabad a tüntetőket összemosni a szélsőségesekkel. Mint mondta, ha a demonstrálókat is radikálisoknak titulálják, akkor később nem lehet a radikálisok ellen fellépni. Ha pedig a tüntetőket összemossák a fasisztákkal, akkor jogaik gyakorlását sértik.

Elmondta azonban, hogy az alkotmányosság nem tűri az erőszakot, és a jogállam próbája, hogy hogyan dolgozza fel az igazságszolgáltatás a tavaly ősszel történteket.

Megrendítően súlyos jogsértések

Kijelentette: "a rendőrök megrendítően súlyos jogsértéseket követtek el", ennek ellenére igen kevés ügy kerül a bíróság elé, mivel a rendőröket nehéz azonosítani, a rendőrség pedig nem együttműködő.

"Az elkövetők több mint 80 százaléka büntetlenül marad, és sok ismert vezető felelőssége is tisztázatlan. És mi marad a végén: a kitüntetések" - emelte ki Sólyom László.

A köztársasági elnök beszédét azzal zárta: reméli, hogy a tavaly történtek egyedi esetek voltak, és az idén már nem ismétlődnek meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindenki a Kossuth térre!
  2007-09-10 18:43:13, hétfő
 
  Kérjük a magyar társadalmi és politikai szervezeteket, hogy ma délután 17:00 és hajnali 2:00 között legyenek ott a Kossuth téren.

Hozzanak feliratokat, amelyen szervezeteik neve legyen feltüntetve. Megjegyezzük, hogy nem a megmaradt magyar nemzeti tulajdonnal kellene szélhámoskodni. Annak mindennemű áruba bocsátását, és annak kormánypozíciókból, magánzsebre való üzletelését azonnal be kell tiltani.

A vagyont azonnali hatállyal zárolni kell. A megoldás a nemzeti adóssággal valö rendcsinálás, amit a baloldalnak és a vele tartó gyáváknak 1990 óta, sikerült elszabotálnia. Ennek a módját kell megtalálni, mostmár nagyon sürgősen. Senkinek se engedjük meg a további okoskodást.

Ebből 17 év elég kellett, hogy legyen. Azt semlett volna szabad megengedni, de ez a rendszer ezt lehetővé tette. Ezért ezt a kérdést is rendezni kell. Az eredmény világosan látható.

Az anyaország az összeomlás szélére került. Az eddigi, állandóan meghátrálást sugalló politika, és a közönyösség kultúrájának kishitű tenyészete a nemzet puszta létét sodorta veszélybe. Felelős emberek ezt nem nézhetik közönyösen.

Meg kell állapítani a hibák okai, ki kell mondani a felelősök nevét és meg kell alakítani a nemzeti megmentés testületét, illetve kormányát.

Több hazai és külföldi magyar szervezet nevében,
Geönczeöl Gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élőlánc Mozgalom újabb demonst
  2007-09-10 18:41:28, hétfő
 
  MNO: Hétfőn délután az Élőlánc Magyarországért Mozgalom újabb demonstrációt tart, mivel a kormánykoalíció a korábban a köztársasági elnök által visszaküldött vagyontörvényt változtatás nélkül készül elfogadni. A megmozdulás célja, hogy a képviselők ne fogadják el a törvénytervezetet.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, hétfő délután tűzi napirendjére másodszor a vitatott vagyontörvényt. Mivel az eddigi hírek szerint lényegi változtatások nélkül készül megszavazni a kormánypárti többség a törvénytervezetet, ezért szeptember 10-én, hétfőn délután 17 órakor a Parlament épülete előtt demostrációt tartunk - írja közleményében Kajner Péter, az Élőlánc Magyarországért Mozgalom elnökségi tagja.

Mint fogalmaz, a szervezet célja a szeptember 8-i tüntetésével azonos: "a hatvankét aláíró kezdeményezését támogatva, állampolgári tiltakozásunkkal rábírni az országgyűlési képviselőket, hogy ne fogadják el azt a vagyontörvényt, amely szabad kezet ad a kormánynak a közvagyon - kórházak, kormányzati épületek, közművek, iskolák, kulturális létesítmények, továbbá a Nemzeti Földalaphoz tartozó termőföldek - kiárusításához".

Ehelyett olyan törvényre van szükség, amely az Országgyűlés kétharmados többségével felelős testületre bízza a nemzeti vagyont. A hatvankét aláíró ezt a képviselőktől közvetlenül is kérte - áll a közleményben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lebontják a kordont ...
  2007-09-10 18:37:40, hétfő
 
  Lebontják a kordont a parlament előtt
2007. szeptember 10., hétfő 10:48 InfoRádió / MTI

Budapesten néhány héten belül lebontják a Kossuth téri kordon egy részét - tudta meg a távirati iroda. Így a Parlament főlépcsőjével szemben például eltűnik a vaskerítés.

Az információ szerint Szili Katalin házelnök arról állapodott meg a rendőrséggel, hogy az Országház főlépcsőjével szemben virágláda-sor váltja fel a kerítést, és a képviselők számára egy nagyobb parkolóhelyet kerítenek el.

A tervek szerint a kordon megmaradó szakaszain tájékoztató anyagokat helyeznek el a Kossuth tér tervezett rendezéséről.

Gyurcsány Ferenc kormányfő balatonőszödi beszédének nyilvánosságra kerülése után tavaly szeptember 17-én kezdődtek tüntetések a Parlamentnél.

A rendőrség október 23-ára virradóra biztonsági okokra hivatkozva kiürítette a Kossuth teret, majd kordonokkal vette körül, és műveleti területté nyilvánította. A vaskerítés egy részét március 19-én távolítottak el.

A Fővárosi Önkormányzat és az Országgyűlés Hivatala április 13-án írta alá azt a szerződést, amelynek értelmében a parlament 50 éves használatra megkapja a Kossuth teret.

Az Országgyűlés által májusban kiírt tervpályázatot az S73 Kft. nyerte meg, a tervezett új közpark a jövő év végére készülhet el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor lesz már végre valódi ös
  2007-09-10 18:35:48, hétfő
 
  MIKOR LESZ MÁR VÉGRE VALÓDI ÖSSZEFOGÁS?

Barátaim!

A tegnapi nap, szeptember 8.-a szombat végre elindított egy valódi tömegeket mozgosító tiltakozást, melyet közös érdekünk, hogy még szélesebbé, még nagyobb tömegűvé fejlesszünk. Célunkat csak így érhetjük el, valódi összefogással.

Mind a délelőtti Noe, mind a délutáni Élőlánc Magyarországért szervezésében lezajlott tiltakozásokon szép és végre tettre hívó, tettre buzdító beszédeket hallottunk. Mert tennünk kell, ez egyértelmű, méghozzá nagyon gyorsan.

Sajnos mindkét rendezvényen tapasztalnunk kellett megosztásra vezető, nem kivánatos megnyílvánulásokat is.Gondolok itt elsősorban arra a tényre, hogy mindkét rendezvényen felkérték az "árpádsávos" zászlóval érkezőket, hogy tekerjék össze, tegyék azt el.

Ez, Kedves Barátaim, szégyen és meghunyászkodás!
A történelmi nemzeti Árpádházi zászlónk megtagadása, az bűn!

Azért, mert - hogy Morvai Krisztina szavaival éljek - egy szemkilővő törpepárt a magyar nemzet történelmi zászlaját fasiszta, nyilaskeresztes jelképnek próbálja lealacsonyítani, azért meghunyászkodnunk soha nem szabad egyetlen percig sem.Sőt állandóan és mindenhol tennünk kell ellene, meg kell védenünk nemzeti ereklyéinket!

Ha kiállunk a nemzetünkért (márpedig mindkét demonstráció erről szólt), akkor kiállunk a történelmi Árpádházi zászlónk tiszteletbentartásáért is!

Körülöttem állók sokasága (nem 'Kossuth tériek') volt felháborodva és nem egy mondta: mindjárt hazamegyek! Ez megosztás, amit a jobboldalnak végre meg kell szüntetnie.

A másik számunkra nemtetsző megnyílvánulás az volt, hogy amikor a rendezvény szervezőit megkértük, hogy mondják be a szept. 15.-re és a szept. 17.-re szervezett demonstrációnkat, azt mindkét helyen elutasították, megtagadták. Közben a felszólalók mindegyike összefogásra, tettekre buzdított.

Hát, KEDVES BARÁTAIM, KÉRDEZEM ÉN:
EZ AZ IGAZI ÖSSZEFOGÁS??

Ezek a szerveződések is civil szervezetek, egy éve rendszeresen és szüntelenül az utcán vannak, demonstrálnak szembeszállva a hatalom megfélemlítéseivel, nem féltve egzisztenciájukat.Folyamatosan tesznek azért, amire most felszólítanak.

A NEMZET NEVÉBEN KÖSZÖNET ÉS HÁLA JÁR NEKIK ÉRTE NEM ELUTASÍTÁS!

A keresztény ember enber erénye a megbocsájtás.Meg kell bocsájtani, el kell felejteni a 'Kossuth tériek'-kel kapcsolatos korábbi vélt vagy valós sérelmeket, hiszen mindannyian tudjuk a provokátorok tevékenységét.Meg kell bocsájtani azoknak, akik jóindulatúan, de ma már tudjuk, helytelenül cselekedtek.

TEHÁT VALÓDI ÖSSZEFOGÁS KELL A TÖMEGEK MOZGOSÍTÁSÁHOZ

Ezt hétfőn 17.00-tól bebizonyíthatjuk a Kossuth téren és folytassuk is minden nap, egészen a várt síker eléréséig.
A szavakból elég volt, most már tettekre van szükség. Egy éve kérünk szép szavakkal, vártunk türelmesen.Látjuk teljesen hiába, tudjuk teljesen reménytelenül.

HÁT AKKOR MIRE VÁRUNK MÉG?
GYERÜNK, INDULJUNK MEG!!

Tolnay Gusztáv
Rendszerváltó Fórum
a civil ellenállás
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2007.08 2007. Szeptember 2007.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 246 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 629
  • e Hét: 4157
  • e Hónap: 12761
  • e Év: 48702
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.